Detti, Ágica és Feri
2009. május 27. írta: Kínai Kálmán és Trágár Tóni

Detti, Ágica és Feri

 Engedjék meg, hogy kommentár nélkül osszuk meg önökkel a határon túli magyarok nagy védelmezőjének, Gyurcsány Ferencnek legújabb blogbejegyzését:

Éva története

Késő estébe nyúlóan beszélgettünk közeli ismerősökkel. Egyiküket gimnazista korom óta ismerem, villamosmérnök, felesége fogorvos. A másik pár Klára egyetemi éveihez kötődik, az AISEC-ben, a közgazdász hallgatók nemzetközi szervezetében dolgoztak együtt az azóta kereskedelmi igazgatóvá lett Évával.

Éva egyik történetét fogom elmesélni: „Évek óta ugyanoda járok kozmetikushoz. Semmi különös, semmi extra. Bernadett erdélyi lány, kb. tíz éve jött át, egyetlen bőrönddel. Albérletben kezdte, itt tanulta ki a kozmetikus szakmát. Tanfolyamokra járt, elment segédnek, sokat dolgozott és tanult. Egyre feljebb került, pár éve egy elegánsnak tekinthető budai szalonban dolgozik. Nem hagyta abba a tanulást, továbbképzésekre jár ma is, látszik rajta, hogy nem egyszerűen szereti, hanem élvezi is, amit csinál. Beszélget a vendégekkel, számon tartja, hogy kivel mi történt, visszakérdez, hogy miként alakult vendégei sorsa az utolsó találkozás óta. Bernadett ma szép lakásban lakik, és nyugalomban él élettársával, egy Pestre költözött informatikus fiúval.

A szalon forgalma egyre növekedett, Bernadett naptárja már nem bírt el több vendéget. Hiába 12 óránál nem lehet naponta többet dolgozni. A szalon tulajdonosai egy pesti szálloda szépségszalonjából átcsábították Ágicát. Ágica elegáns, mutatós teremtés. Szolárium barna bőr, peckes járás, kissé affektáló hanglejtés. Ágica sokra tartotta magát, legalább is sokkal többre, mint az ágrólszakadtnak tekintett, Erdélyből áttelepülő Bernadettet. Elvégre ő pesti lány, itthon van, elegáns szállodából jött. Nem mondta, de úgy gondolta, hogy vezetőnek jött, hiszen ő többet ér. Talán mondani sem kell, hogy így is viselkedett.

Igen ám, de lassan kiderült, hogy továbbra is mindenki Bernadetthez akar járni, Ágicát inkább kerülik a vendégek. Bernadett naptárja zsúfolt, sőt, túlzsúfolt maradt, Ágicáé viszont betöltetlen időpontoktól ásítozott. A dolog egyre kínosabb lett. A viták, a veszekedések, az ármánykodás lassan kezdte tönkretenni a szalon hangulatát. Végül Ágicát elküldték.

Az utolsó hetek egyre szörnyűbb vitáiban derült ki, hogy Ágica az egyik jól ismert radikális jobboldali szervezet tagja. Ők azok, akik szerint elnyomják a magyarokat saját országukban. Mérgesek a jelenlegi világra, mert az idegenszerű elemeknek ad több lehetőséget, és nem értékeli az igazi magyar tehetséget. Ágica nyilván úgy gondolja, hogy kudarcáért nem ő, hanem az idegenszívűek Magyarországa felelős."

Nem állom meg, hogy Spiró Fogság című regényének egy rövid részletét ne másoljam ide. Simon, Pilátus feleségének gyógyítója foglalja össze véleményét egy hosszú beszélgetés végén:

„Az Úristen ránk bízta, mit kezdünk egymással és önmagunkkal - mondta ezúttal ismét arámiul. -  Azt mondta: szeresd felebarátodat, mint tenmagadat. Ezt mondják a törvénymagyarázók is mind: ne tégy felebarátodnak olyat, amit magadnak nem kívánsz. Ez az Egyparancsolat, ebben még Hillel és Sammaj iskolája is egyetért. Aki azonban önmagát sem szereti, attól józan ésszel nem várható, hogy a felebarátját szeresse."

Hát így.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr21145948

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Havi Fricska 2009.05.27. 10:07:59

STORY.HU: Szörnyű körülmények közt tengődik MucuskaEgy bukarest sztriptízbárban keresi kenyerét az egykor sikeres román kémnő. Szégyen! A Mucuska-gate-ként emlegetett kémbotrány 2005-ös kirobbanása óta sehol sem kap diplomáciai megbízatást Mucuska,…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.05.27. 09:24:33

Egy kis Spiró:

„Ez a feltámadott Felkent, ez nem jó ötlet. Ebben csak eszelősök hihetnek, a gyöngék, az éretlenek, az eleve vesztésre születtek, azok pedig nem erősek.” (p. 714)

„Azok a tébolyultak egyszer ki fogják találni, hogy a Felkent, akiben hisznek, voltaképpen a Teremtő fia.” (p. 735.)

„Zseniális ötlet, hogy valaki, egy ember feltámadt, és arra kell várni, hogy ismét megjelenjen. Az sem akármilyen ötlet, hogy nem számít, ki zsidó, ki nem az, bárki lehet kiválasztott, csak ezt az egyet, a feltámadást fogadja el... Nem kell hozzá tudni semmit, sem írni, sem olvasni, sem előírásokat betartani és mindenkiből pap lesz, mindenki szent, aki hisz a Feltámadottban, és örök életet nyer ezáltal!... Még szertartások sincsenek! Esznek, őt dicsérik, együtt vannak, és ezzel meg van oldva a magány, meg van oldva a halhatatlanság... Nincs még egy ennyire együgyű vallás a piacon! Őrült háború lesz ebből a zsidóságon belül, ez lesz az igazi zsidó háború, és ki fog szabadulni a zsidóságból ez a téboly, a vesztesek tébolya, és győzni fog, mert mindig a vesztesek vannak többen... Ha Spartacusnak ilyen vallása lett volna!... Csak azzal lesz gondjuk, hogy nem jön, nem akar jönni, és ők türelmetlenkednek, ez fogja szétzilálni őket...
— Meg fogják oldani — vélte Uri. Mindent meg fognak oldani, csak a hit maradjon. Ezentúl mindenről már csak hazudni fognak.
— Eddig is hazudtak.
— De nem ilyen erősen...” (p. 763.)

Taktikai Atompingvin 2009.05.27. 09:30:01

Ez az ország olyan, de olyan jól működne ha nem lennének azok a fránya fasiszták......

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.05.27. 09:35:04

Fletó, a december5-dikés lóbroki álljon abba az élehetetlen antifaszista valagadba, b+!

Reakció: mindek tesztek ilyet ide, hogy örökké tosszam fel magam idegbe?
Esküszöm, ez az ember megérdemelne egy akkora verést, mint ide lacháza, ....Kiskunlacháza..... csoportosat.... szoláriumozottasat...

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.27. 09:35:37

Én a magam barbár és egyszerű agyával annyit szűrtem le, hogy a jobboldalon jó nők vannak :D És ez tényleg így van !

phaidros 2009.05.27. 09:36:57

@csodagyerek: akik még az erdélyi magyarokat is elnyomják.

Zetek 2009.05.27. 09:41:24

Most könnyű lenne azzal elintézni, hogy aki látott már kozmetikust, az tudja, egész gondolatvilágukat betölti a politika. A történet előadója annyira hiteles, így meg sem fordul a fejemben, hogy esetleg nem egészen így történt. De a mesében minden benne van, ami a baloldal szerint a boldogsághoz kell, informatikus élettárs, jó lakás - a hétvégi bulihoz a whisky és a kóla.

Tehetetlen Dodó 2009.05.27. 09:45:08

Ez a történet olyan szép, hogy szinte nem is lehet igaz.

Naumov 2009.05.27. 09:45:50

Ferikém, Bernadett erdélyi származását inkább ki kellett volna hagynod, néhányan ugyanis még emlékeznek az országban a majdan beözönlő 23 millió románról szóló kampányotokra. A pesti szálloda szalonjában dolgozó kozmetikusnál, akinek annyira rosszul megy a sora, hogy két szoláriumozás közben a radikális jobboldalon sidja az idegenszívűeket, már csak legyintettem. A kreatív csoport nyilván jól megérdemelt szabadságát tölti valahol.

Egyébként a lényeget értjük, és természetesen az MSZP-re meg az SZDSZ-re szavazunk majd, nehogy a fasiszta Ágicák vegyék át az uralmat az országban

Naumov 2009.05.27. 09:48:55

@Zetek: Ja igen, nem beszéve arról, hogy az "élettársa" már régen nem menő. Ma azt mondjuk hogy a "pasija", ha trendik akarunk lenni. Mondom én, hogy a kreatívok szabadságon vannak.

Széna Tomi 2009.05.27. 09:51:04

Mellékesen:
Emberek, magyarázzátok már el, hogy miért mondják néhányan Spiró nevét hosszú í-vel? Hasonlóan kínzó kérdés a "Tíííbor"... Honnan jön ez?

Joejszaka 2009.05.27. 09:52:59

Jaja. Tipikus álértelmiségi attitűd a Fogsággal jönni. Álértelmiségi barátunk miután végigrágta Kundera-t, a feleségének megvette a Coelho összest,elolvasta a Fogságot, majd jól megjegyezte, mert előtte még nem olvasott hasonló történelmi regényt.

Szvsz a Fogság Feuchtwanger Zsidó háborújának az utánérzése, némi magyar anakronizmussal vegyítve.

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2009.05.27. 09:53:02

ferenc a hihetetlen fordulatok nagymestere .]
róla utólag ki fog derülni, hogy zsiráf, bár én már most is gyanakszom.

Taktikai Atompingvin 2009.05.27. 10:02:12

@phaidros: Bezzeg a modern szociáldemokraták kiállnak mind a 23 millió román mellett...

tevevanegypupu 2009.05.27. 10:10:39

Sok fantaziaja nincs, azt hinne az ember tovabb lat az orranal, eleg hosszu..Bernadett! Meg Agi..Szegeny Vadai ezt erdemelte, hogy a negativ szereplot rola nevezze el?

Guild 2009.05.27. 10:13:02

Bevallom én a Fogságot a felénél feladtam. Mikor hősünk végre befutott Jeruzsálembe, már reménykedni kezdtem, de mikor aztán egy kis faluban egy tyúkólban kötött ki, minden érdeklődésem elvesztettem.
Megértem, ha a zsidóknak érdekes lehet, mint az akkori zsidó életet bemutató könyv, de mint történelmi regény szerintem élvezhetetlen.

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.27. 10:15:07

@tevevanegypupu:

VV Ágica? Szőke műnő, minden tévé előtt rohadó ismeri... Tökéletes karakter... Khmm maga műveletlen, ha ezt nem vágta le azonnal .... xD

homoródkarácsonyfalvi 2009.05.27. 10:20:17

Jó kis történet, most nézzük így:

"Bernadett Szabolcsból jött, elmesélte, hogy 10 gyerekes cigánycsaládból származik. Ágicáról utóbb tudtuk meg, hogy az MSZP szélsőbal, Lampert Mónika féle irányzatához tartozik. ÁGICA BIZTOSAN AZT GONDOLTA, hogy azért küldték el, mert az SZDSZ iszonyú botrányt csinált volna, ha a létszámtöbblet miatt a roma nőt küldik el".

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.05.27. 10:23:24

szereplők:

Bernadett

http://www.corp.origo.hu/i/0706/20070622budaibern3.jpg

Ágica

http://static.blikk.hu/db/00/10/d00016010299269189580.jpg

Éva

http://mszp.hu/public/images/persons/big/mszp_4887d3b058589.jpg

Feri

http://image.hotdog.hu/_data/members0/572/850572/images/bukfenc_feri.jpg

Trig 2009.05.27. 10:23:36

Szerencse, hogy Ferenc MÉG MINDIG itt van és ír nekünk.

tevevanegypupu 2009.05.27. 10:23:55

@Admiral William Adama:
Hat mit mondjak..keptelen vagyok az igazan fontos esemenyeket kovetni. Eddig meg csak Anettkarol hallottam a magyar urhajosjeloltnorol.(:

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2009.05.27. 10:27:27

ez a sztori :) Elképzelem, hogy a volt miniszterelnök ül a barátaival és beszélgetnek, a barátnő elmeséli ezt a fantasztikus sztorit, Gyurcsány pedig azt mondja: ezt holnap megírom a blogomban! Jaj de jó! Örül Klárika barátnője. Aztán megbeszélik, hogy hol olcsóbb az eper: a Csarnokban vagy a Fény utcában. Feri pedig elmeséli, hogy milyen vicces volt, amikor a múltkor kutyát sétáltatott és elbambult, majdnem hasra esett. Nevetnek. A haver megdicséri Klárika blúzát. Aztán hazamennek a vendégek, még Feri és Klári bepakol a mosogatógépbe, lehajtanak egy utolsó, altató whisky-t és irány az ágy. Ott aztán suttogva kiértékelik a vendégséget: ez a Jobbik mennyire kirekesztő, még a magyarokat is lerománoznák. Pfúj! Holnap megírom - igéri még egyszer az exminiszterelnök és álomra hajtja a fejét.
Olyan emberi, olyan hiteles.

homoródkarácsonyfalvi 2009.05.27. 10:31:45

Na még egyszer jó kis történet, akkor nézzük így:

"Bernadett Galíciából jött, EGY SZÁL BŐRÖNDDEL, elmesélte, hogy 10 gyerekes ortodox zsidó családból származik. Ágicáról utóbb tudtuk meg, hogy az SZDSZ szélső liberális, Gusztos Péter féle irányzatához tartozik. ÁGICA BIZTOSAN AZT GONDOLTA, hogy azért küldték el, mert az MSZP iszonyú botrányt csinált volna, ha a létszámtöbblet miatt a Őt, a roma nőt küldik el, kirekesztik.

Szóval szerintem az egész hülye rasszizmus, kirekesztés ügyében folytatott hülye kettős mérce, beszéd szép példáját írta le Ferenc testvérünk. Igazán szép az EGY SZÁL BŐRÖND, meg az, hogy Ágica BIZTOSAN AZT GONDOLTA. Szerintem már belbolondultak az egész hülyeségbe, de sajna rámegy z ország, a benne élők, meg az egész magyar nemzet. LEGYEN VÉGE!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.05.27. 10:53:56

Gyurcsányék a Batiz és Bárdos házaspárokkal járnak össze.

Amőbandita 2009.05.27. 10:59:03

Azt persze nem írta bele a tanmesébe Fletó, hogy az egy bőrönddel idetelepült román elveszi a magyar nyuggerektől a nyugdíjat, rátelepszik a szociális ellátórendszerre és csődbe viszi az egsészségügyet, a szemét.

zoli29 2009.05.27. 11:05:26

@lelkylola:

Ez szellemes volt. :) LOL
Hozzám jössz feleségül?

nénike · http://mandiner.hu 2009.05.27. 11:13:14

A radi kozmetikus biztos Fa testápolót használt :)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.05.27. 11:16:05

@Széna Tomi:

Azé' írják hosszú í-vel, azééééé, me' a Spiró egy író.

Én láttam már pótvizsgája szót pótviszgálya-ként írni, mert gálya, ééééérted?:o)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.05.27. 11:17:54

Gyerekek, nem lehetne ezt a történetet szolid konzervatív módon azzal elintézni, h lófasz a seggébe fletónak!

:o))

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.05.27. 11:34:05

@sün!malac69-nek már csak 12-öt kell aludni: De lehetne: Lófaszt a seggébe a Fletónak!

Amúgy az írás új megvilágításba helyezi a dec. 5-ös MSZP-álláspontot: Gyurcsány csak a határon túli magyarokat szerette volna megvédeni a magyarországi szélsőjobbtól.

Thulsa Doom (törölt) 2009.05.27. 11:34:10

Ez valami hasonló szint, mint a fázós gyurcsánymama a sparhelt előtt. Ennek a fasznak még azt sem hinném el, ha azt mondaná, hogy " jó napot kívákok!".
Ez a hülye még spírónál meg kertésznél is gyengébb író, úgyhogy kiemelten irodalmi nobeldíj várományos...

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.05.27. 11:37:12

@lelkylola: A "Feri" és "volt miniszterelnök" kifejezéseket kéretik lecserélni "Fletó sajtósa" és "Ferencünk PR managere" szavakra. Nem hiszem, hogy Feri tudná hol található a blogja.

homoródkarácsonyfalvi 2009.05.27. 11:45:04

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Komolyra fordítva a szót.
Az MSZP-SZDSZ-GYURCSÁNY - ballib sajtó mocskos kampánya miatt nem lehetett értelmes vitát folytatni a határon túli magyarok magyar állampolgárságáról.
Engem azóta is foglalkoztat a kérdés (amelyet Mikola úr volt szíves igen hülye útra terelni), hogy jó volna-e az, ha a határon túli magyarokat az álampolgársággal együtt választójog illetné-e meg. Merthogy ettől kezdve minden vesztes mindnért bűnbakká tenné a határon túli magyar közösségeket, ami nem volna jó.

Vagypedig: Mon-n annak legyen szavazati joga, aki itt fizet adót. Merthogy ez egy csomó problémát megoldana (természetesen a nyugdíjasok, Gyesen lévők stb. is a szavazók közé sorolva.)

Vagy pedig az EU rendszer mitájára (egyenlőre csak a helyi választásokon van) az ott lakóknak van szavazati joguk.

Szóval egyszer már egy normális átgondolás kellene.
Üdv

osborne 2009.05.27. 11:46:28

hogy áll Feri kezelése Münchenben? ez alapján még júni 14-ig van mit alakítani rajta.

Teddypompom 2009.05.27. 11:46:46

Feri elegáns, mutatós teremtés. Szolárium barna bőr, peckes járás, kissé affektáló hanglejtés. Sokra tartotta magát, legalább is sokkal többre, mint az ágrólszakadtnak tekintett, Alcsútról származó Viktort
Elvégre ő fontos ember, volt kiszkáder, itthon van, Apai ágon nemesi családból jött. Nem mondta, de úgy gondolta, hogy vezetőnek jött, hiszen ő többet ér. Talán mondani sem kell, hogy így is viselkedett.

Igen ám, de lassan kiderült, hogy továbbra is mindenki Viktort támogatja , Ferit egyre jobban kerülik az emberek A dolog egyre kínosabb lett. A viták, a veszekedések, az ármánykodás lassan kezdte tönkretenni az ország hangulatát. Végül Ferikét elküldték.

homoródkarácsonyfalvi 2009.05.27. 11:50:05

@sün!malac69-nek már csak 12-öt kell aludni: Na ja, csak kérdés, hogy a szerszámból van-e több Magyarországon, vagy az illetőkből, akiknek a szervébe az ajánlott szerszámot kellene helyezni.

civilkontrol 2009.05.27. 12:04:50

Basszus, én nem is tudtam, hogy Feri és a barátai ennyire kiállnak az erdélyi magyarokért!
Mostmár egészen biztos, hogy az emeszpére szavazok, továbbá az összes erdélyi barátomat is meggyőzöm! Csak az a fontos, hogy a ferás legyen a miniszterelnök jelölt, mert csak Ő tud kellően karakánul kiállni mindannyiunkért!

backward 2009.05.27. 12:04:53

Én ismerem ezt a történetet, de annak ez a vége:

"Az utolsó hetek egyre szörnyűbb vitáiban derült ki, hogy Ágica az egyik jól ismert baloldali szervezet tagja. Ők azok, akik szerint mindenki náci, aki büszke magyarságára. Mérgesek a jelenlegi világra, mert úgy tűnik lassan ráébrednek az emberek, hogy nekik nem szabad nekik több lehetőséget adni a hatalomban. Ágica nyilván úgy gondolja, hogy kudarcaikért nem ő, hanem a magyarságukra büszkék a felelősek."

Hát így.

plastik02 2009.05.27. 12:06:09

elég kemény kiemelni pár mondatot egy 800 oldalas műből, hogy az ilyennek meg olyannak tűnjön. szinte lényegtelen, hogy ki mondta, mikor, miért...

plastik02 2009.05.27. 12:06:43

hopp, mindezt tölgy első hozzászólásához.

buckafej 2009.05.27. 12:09:34

Teddypompom
Ott a pont!

Számomra is az a konklúzió, hogy a szélsőjobbos csajok legalább jól néznek ki, nem úgy mint a Vadai-Lampert-Herzog-Lendvai négyes.
Egyébként ki a fenét érdekel a fodrásza, kozmetikusa pártállása, a lényeg az, hogy ne vágja le a fülem, fejem, orrom stb.

homoródkarácsonyfalvi 2009.05.27. 12:19:50

@osborne: Egyáltalán visszajön-jött még Magyarországra az a jó ember (na, ez a vége egy kicsit erős volt)?

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.05.27. 12:38:05

"Beszélget a vendégekkel, számon tartja, hogy kivel mi történt, visszakérdez..."

mi van már, a 23 milliomodik román vendégmunkás kémkedik?
vajon kinek jelent a prominens vendégei viselt dolgairól?

Redcap 2009.05.27. 13:14:00

Ezek a kurva náczik!

ÁrPi 2009.05.27. 13:14:41

@plastik02:

Jólvan, mert már azt hittem gyurcsányi miniszterelnöqurat kritizálod !


(( " Nem állom meg, hogy Spiró Fogság című regényének egy rövid részletét ne másoljam ide. " ))

Villabarat 2009.05.27. 13:24:00

Vigyázzunk!!! Jön a 23 millió román kozmetikus!!!

cutcopy 2009.05.27. 13:29:11

"ne tégy felebarátodnak olyat, amit magadnak nem kívánsz."

- Idézi a nagy átverő, megszorító, szemkilövető..
Bár ha netán ezt kívánja magának is akkor részemről benne vagyok! Kapja meg!

ÁrPi 2009.05.27. 13:30:23

@buckafej:

Nekem látatlanban is az a meggyőződésem hogy a sztoriban szereplő erdélyi származású kozmetikus Bernadett, ha esetleg van valóságalapja Gy.Ferenc blogbejegyzésének, is lehet hogy egy dolgos klassz csinos magyar csaj/hölgy :-)

Nem hagyhatjuk magunkat összeugrasztani, szerintem ne is ébredjen harag kozmetikus Bernadettek ellen....

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.05.27. 14:02:51

OFF

segítsetek már léccccci, kiás posztot nem engedi át a proxy, mert talált a címében három x-et egymás mellett... nemelehetnee átnevezni?

kösz.

ON

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.27. 14:04:35

Vajon véletlen-e, hogy a "jót" Bernadettnek hívják? Ferit ismerve nem.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.05.27. 14:10:19

OFF, kegyetlen szóvicc kategória

pont a napokban beszélgettünk Feriről meg a táncsics alapítványról. ugye a _kur_atórium elnöke Feri lett, akinek ha másban nem is, az elkúrásban komoly tapasztalata van...

tevevanegypupu 2009.05.27. 14:18:38

@Teddypompom:
Nagyon jo. A tortenet igy pontos es hiheto.(:

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2009.05.27. 17:08:42

Senkinek nem tűnt föl, hogy ez egy klasszikus jócseléd-rosszcseléd- történet? Kosztolányinál (és persze másütt is a két világháború közötti magyar irodalomban) lehet ilyen történeteket olvasni: az úrinő panaszkodik a cselédre, mert szemtelen, visszabeszél...

Mit képzelnek ezek magukról?! Förtelmesen gusztustalanok, szétokadom a beleimet!

Gy. haver, te kivakaródzott lumpenproli, te majom, te akkor is csak egy kisstílű bűnöző és vérbeli parazita maradsz, akárhogyan is játszod meg az eszed! Te aljadék! Szerintem.

ü
bbjnick

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2009.05.27. 19:04:04

Fostok, hogy Gyurcsány csiszolgatja a Wunderwaffét. :-D

Alfőmérnök 2009.05.27. 19:17:38

@bbjnick:
Engem az 50es évek munkaverveny-filmjeire emlékeztet a sztori. Bernadett a lelkes sztahanovista, Ágica meg a gonosz szabotőr.
Még ha kicsit erőltetett is a párhuzam, annyi bizonyos, demagógiában semmiben nem múlja alul rákosista előképeit.

elfelejtette 2009.05.27. 20:45:33

Ez még csak a kezdet. Nemsokára Spiró fog idézni Gyurcsánytól!

Google 2009.05.27. 20:59:18

Úgy tűnik, nem a baloldalról írja majd a ... nagyon jó könyveit.
Ahhoz is más madámot kell majd találniuk a szociknak.

Bell & Sebastian 2009.05.27. 22:52:07

@bbjnick:

Máma leesett az ingerküszöbe?

Bell & Sebastian 2009.05.27. 22:54:14

@Kettes:

Újabb El Qrás lesz talán... (már ha csiszolgatja)

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2009.05.28. 01:25:34

És hogy van az iskolakerülő ceglédi kislány, kedves Fletó? Gondolom úgy, mint Ágica, a "pesti lány":-D

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2009.05.28. 01:27:39

És hogy van az iskolakerülő ceglédi kislány, kedves Fletó? Gondolom úgy, mint Ágica, a "pesti lány":-D

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2009.05.28. 10:13:55

@Alfőmérnök: & @Bell & Sebastian:

Bolseviki úri osztály! Ez a kemény, nem a ******!

Mert, rendben van, lopják ki még a szemünket is, uszítsák ránk a rebiszegyenruhába öltöztetett verőlegényeiket, de, azért, mindennnek van határa: erkölcsöt ne ők akarjanak már nekünk tanítani!!!

Itt a határ!!!

Ferenc, ne tovább!!!

ü
bbjnick
:-D (...) :-D (...) :-D ...

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2009.05.28. 10:55:59

Ja, mert a szélsőjobb tele van szolizott szőke csajokkal. Nekem nagyon gyanúsak ezek a plázák, a szélsőjobb búvóhelyei lehetnek, aztán majd egyszer csak megindulnak. És ráadásul ott vannak a város minden pontján, még a majdnem megépült Kormányzati Negyed mellett is. Ezek mindenhova befurakodnak, előre tudták, hogy hová építsenek, aztán majd jött volna egy nagy terrortámadás a Westend irányából.
A Közgázon amúgy csak AIESEC van, de nem várható el, hogy egy ilyen megrendítő történet mellett a részletekre is figyeljen a szerző.

wladyslawsky (törölt) 2009.05.28. 12:53:25

Kb. annyi esélyt látok egy szolibarna affektálós kozmetikus cicababa "radikális jobboldali szervezetbeli" tagságára, mint amennyit arra, hogy Gyurcsány lánya cigányozni meg zsidózni hallja az elit iskolai osztálytársait.

Szép történet, Feri!
Mit is csináltál te 2004-2006 között reggel, délben meg este?
na ugyanazt teszed azóta is...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.17. 21:42:40

@Alfőmérnök: nem, nekem is inkább cselédekre emlékeztet, elmebeteg, nem érett ember, problémákkal küszködik, látszik, önmagának is hazudik, ez már súlyos eset, a komcsik bábja, túl ostoba hogy ellenszegüljön inkább gyermetegen tapsol a a vezetőinek. ezen a képe jött el most is h ez egy elmebeteg
image.hotdog.hu/_data/members0/572/850572/images/bukfenc_feri.jpg
ritka szar egy ország ez, idegenszívűek, hazaárulók a milliárdos nemesek, ha belegondolok nagyon durva

mármellesleg hogyan tud egy nő peckesen járni?

@wladyslawsky: wlad , nem olvastad az emailemet?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.17. 21:44:52

@Dr. Morcz: minden pláza izraeli, úgyhogy ennyit a széljobbos plázacicáról
süti beállítások módosítása