Hazafiak, rendőrök, zsidók
2008. december 16. írta: TuRuL_2k2

Hazafiak, rendőrök, zsidók

 Ismét aktivizálta magát az önjelölt nemzetmentők (ejtsd: hazafiak) élcsapata, Budaházy György és Toroczkai László most a Hősök terét veszik védelmükbe. Hogy kik jelentenek veszélyt a térre? A zsidók. A zsidók, akik a legtöbb egyidőben égő hanukai fáklyával a nemzet nagyjainak szobrai előtt kísérelnek meg rekordot, ami talán a keresztény kislányok (Solymosi Esztertől a Körmenden meggyilkolt kislányig) rituális feláldozásánál is durvább támadás Szent István országa ellen. (A hazafiak adnak a tájékozottságra, fel lehetnek iratkozva minden valamirevaló zsidó hírlevélre és rss-re - nekem például fogalmam sem volt róla, mi készül, sehol sem találkoztam a Hanuka rekord rendezvény hírével a sajtóban.)

 A radikálisok két hőse ezért a haza és a kereszténység védelmében megfújta a harci kürtöt tülköt: felhívásukban tömör, de mégis rendkívül alapos valláselméleti áttekintéssel indokolják felháborodásukat. Ebből kiderül, hogy december 21-e az igaz keresztények számára aranyvasárnap, emellett a sólyomröptetés ünnepe, a Hanuka nyilvános ünneplése pedig a karácsonyi ünnepkört megzavaró utcai csinnadratta. A lényeg: december 18-ára tüntetni hívják övéiket a Dohány utcai zsinagóga elé, lehetőleg Árpád-sávos zászlókkal.

 Szerintem a Hanuka utcai ünneplésével nincs semmi baj, minden vallás (ha térítő, ha nem) nyugodtan mutassa meg magát a fásult járókelőknek: ilyen például a katolikusok Szent Jobb körmenete, de nekem a neoprotestáns kisegyházak aluljárókban tartott zenés megmozdulásai, vagy a Krisna-hívők felvonulásai ellen sincs kifogásom (na jó: a szcientológusok kivételek). A világrekord-kísérletektől (a világ legnagyobb, lábbal gyúrt rétese és társai) sikítófrászt kapok ugyan, a tüzezés iránti vonzalmat viszont - úgy is, mint gyermekkori feketelőpor-készítő - igazán megértem. A Hősök tere pedig vonzza a fáklyagyújtókat, itt szokott lángolni a humanisták békejele is (John Lennon miatt kérem törzsolvasóink szíves megértését és elnézését):

 Nem kell különösebben paranoidnak lenni ahhoz, hogy Budaházyék felhívásának hangnemétől („ha süket fülekre találna követelésünk (volt már ilyen), abban az esetben nem tudjuk garantálni, hogy a mélyen sértő esemény kapcsán jogosan felháborodó hazafiak nem vesznek-e elégtételt a nyilvános megalázásért”), Árpád-sávos összejövetelétől összeszoruljon (különösen idősebb) zsidó polgártársaink gyomra. Épp ezért a radikáljobbos tüntetés finoman szólva nem kívánatos - viszont jogszerű, beletartozik a gyülekezés és a véleménynyilvánítás szabadságába.

 Mit tesz erre a rendőrség? Nem engedélyezi a rendezvényt, mert a közlekedés más útvonalon nem biztosítható - ami nyilvánvaló hazugság. A térképen jól látható, hogy a rendezvény legfeljebb a Dohány és a Wesselényi utcák forgalmát akadályozná, amik különösebb gond nélkül elkerülhetők, például a Dob utcában és a Rákóczi úton. Legfeljebb a 74-es trolit kéne kéne busszal pótolni néhány óráig. Az eset kísértetiesen emlékeztet a arra, amikor nyáron ugyanezzel az indoklással a melegfelvonulást nem engedélyezte a BRFK. Akkor többek között Demszky Gábor is tiltakozott a rendőrségi határozat ellen, amit végül vissza is vont a rendőrség.

 Többször felmerült már, hogy esetleg a gyülekezési törvényt úgy kéne módosítani, hogy a rendőrségnek legyen lehetősége mérlegelni, kinek ad lehetőséget a demonstrációra és kinek nem (s ne kelljen a közlekedés aránytalan sérelmével alibizni). Akik szerint ezt rá lehetne bízni mai rendőrségünkre, azoknak ajánlom figyelmébe, hogyan látja ma a testület a 2006 őszén történteket. Az ORFK honlapján pénteken megjelent (Bodoky blogjában a Kapolyi-Bencze vacsora mellékszálaként is megénekelt) írásból vett részletek következnek, kiemelések tőlem:

Randalírozó tömegek, szélsőséges csoportok 2006 őszén

 

 A 2006. évi őszi események mérföldkövet jelentettek nem csak Magyarország történelmében, hanem a Rendőrség életében is, hiszen ötven éve nem fordult elő hasonló eset az országban. A Rendőrség nagyon sokat tanult és tanul ezekből az esetekből, mint azt az elmúlt időszak eseményeinek a biztosításakor számos példa is bizonyította.

(...)

A helyszínen korábbi demonstrációkról ismert szélsőséges személyek is megjelentek. Feltételezhető volt, hogy törvénytelen módon próbálják megzavarni a főváros közlekedését (pl. hídfoglalás), illetve be nem jelentett demonstrációkat kísérelnek megtartani.

(...)

Ezzel kezdetét vette az egész napon át tartó tömegoszlatás, a rendőröket a tömegből folyamatos támadás érte, ezért pozíciójuk megtartása, illetve a közvetlen fizikai konfrontáció elkerülése érdekében folyamatosan könnygázt, vízágyút, gumilövedéket alkalmaztak. Ezzel sikerült a rendbontókat a rendőri állománytól olyan távolságban tartani (dobó távolságon kívül), hogy sérülést nem okozhattak, de a FIDESZ-MPSZ által szervezett rendezvény menetét sem zavarták meg.

(...)

A főváros jogellenes demonstrációval érintett területein a közrend 2006. október 24-én 04.00 órára állt helyre.

 Már az sem vet túl jó fényt rendőreinkre, hogy akarva, akaratlanul 1956 karhatalmi erőivel állítják párhuzamba saját 2006-os szerepüket. De arra nincs mentség, hogy az egész visszaemlékezésben egyetlen szó se essen arról, hogy miért nem sikerült megvédeni a tv-székházat, miért szorították a balhés keménymagot a fideszes rendezvény résztvevőire, és milyen védhetetlen brutalitással léptek fel ártatlan emberek ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr44825567

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szombatblog 2008.12.16. 13:19:38

Azé az utca, aki elfoglaljaSajnos. Demokráciában ez a szabály. Ha minimális formaságokra ügyelnek, az agresszív gyűlölködők vidáman masírozhatnak – mindig valakik ellen, a valakik pedig félhetnek. Budapesten leggyakrabban mi, zsidók vagyunk valakik…

Trackback: Árokásó Top100 2008.12.16. 11:33:03

Budaházy GyörgyHunnia felkent vezére és forróvérű megmondóembere, étteremtulajból lett széljobbos médiaceleb, önjelölt Trianon-szakértő és szittya divatdiktátor. Budaházy György egy radikális multitalentum, aki elsősorban ősmagyar exkavátor nyilakat szór…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nénike · http://mandiner.hu 2008.12.16. 09:19:01

"nem tudjuk garantálni, hogy a mélyen sértő esemény kapcsán jogosan felháborodó hazafiak nem vesznek-e elégtételt a nyilvános megalázásért”

Ez már a szlengszótárba való textus.

nem tudjuk garantálni = utcai konfliktust kezdeményezünk
hazafiak = zsidóverők
nyilvános megaláztatás = szabad vallásgyakorlás a gyülekezési jog alapján

Áldott, BÉKÉS karácsonyt Budaházyéknak.

betyár (törölt) 2008.12.16. 09:31:12

"meg kellett védenünk nemzeti történelmünk nagyjaira emlékező szakrális terünket, a Hősök terét,"

Vajon mit jelenthet a szakrális tér kifejezés?

Francois Pignon 2008.12.16. 09:32:03

Annak legalább örülök, hogy a pogány urak nem a kereszténységgel takaróznak, szerencsére sikerült kihagyni a felhívásukból. (Az aranyvasárnapot kivéve, ami ugye köztudottan ősi liturgikus ünnep, régóta megülik minden bevásárlóközpontban.)
A karácsony-kerecseny-sólyom vonalról: www.hunhir.hu/index.php?pid=ony&id=000394

plastik02 2008.12.16. 10:13:52

hogy őszinte legyek, nem különösebben érdekel mire hivatakozva tiltja be ezt a megmozdulást a rendőrség...

Széna Tomi 2008.12.16. 10:18:09

Megtévesztett barátaim...
A HANUKKA szó nyilvánvalóan ősi, szkíta-pártus eredettel bír, hiszen a süket is hallhatja a HAN-HUN (Lásd Varga Csaba: A HUN dinasztia című művét), valamint az UKKA-UKA-ÉKE összecsengést. A kettős hangzók rövidülése gyakori a rovásírásban, olykor ugyanis rövid volt a bot, amire róttak. A magas-mély váltásról pedig Badiny Jós Ferenc: A pártus ősmítosz című alapvetésének 965. oldalán olvashatunk.
A hanukka tehát nem más, mint a HUN ÉKE, vagyis Attila turuldíszes kardmarkolata - azé a kardé, mellyel (Isten segedelmével) elvágta a sötétséget a világosságtól a téli napforduló napján.
A 7 ágú gyertyatartó, a menóra jelentésének megfejtése pedig gyerekjáték annak, aki olvasta Varga Csaba: Kis zsidó-pártus szószedet című füzetkéjét. A MEN-MÉN és az ÓRA-ŐRE kapcsolatok a Napnál is világosabbak.
Nem véletlen hát, hogy a 10-12000 évvel ezelőtt élt őskeresztények hanukka (vagyis HUN ÉKE) ünnepén menórákat állítottak, hiszen egy pásztor, vagyis a MÉN(ek) ŐRE látta meg először a lángoscsillagot, mely a betlehemi jászolhoz vezetett.

Tudjuk-e már végre elég sokan azt, hogy a világ legnagyobb kincse a mi kezünkben van, méltók vagyunk-e őseink örökségére, tudunk-e élni ennek lehetőségével?

Budapest, 2008. december 16.
Széna Tamás

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.12.16. 10:20:37

Ezek sajnos sötétek, mint az éjszaka. Ha lenne kis sütnivalójuk, hasonló szellemű rekordkísérletbe vágnának. Mondjuk a legtöbb, járdára terített disznótoros a Dohány utcában, vagy a legnagyobb alapterületű húsvéti dioráma a zsinagóga előtt, vagy akármi.
De ezek annyira buták, hogy a "külöben pofánb*szlak, bammeg" a maximum, amit képesek kipréselni magukból. A felhívásukat is tuti napokig fogalmazták. Tulkok.

szpal 2008.12.16. 10:22:31

Budaházyék nem veszik észre, hogy a magyar karácsony, vagy fényünnep, amit a "hagyományőrzők országszerte" megülnek, lényegében megegyezik a hanukával: mindkettő egy karácsony-pótlék, Isten szabadításának, az evangéliumnak a tagadása vagy figyelmen kívül hagyása.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.12.16. 10:29:09

plastik02:
Ez nem szép dolog, a törvények mindenkire ugyanúgy vonatkoznak, akár kedves az illető a szívünknek, akár utáljuk.

Francois Pignon 2008.12.16. 10:29:57

"A kettős hangzók rövidülése gyakori a rovásírásban, olykor ugyanis rövid volt a bot, amire róttak."
LOLL

hiba 2008.12.16. 10:46:17

Elég szégyen a közállapotainkra nézve, hogy rovott múltú utcai verekedők, rasszista indíttatású megmozdulását egy zsinagóga előtt, nem lehet még rendesen betiltani se.
Most kéne valami civil mozgalom, ami megkéri a magyarokat, hogy jöjjenek el a Hősök terére és egyszerűen állják körbe azt, hogy odabennt a magyarok nyugodtan hanukázzanak, kívül pedig a magyarok békésen üvöltözhessenek.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.12.16. 10:47:43

LOL. Tegnap Kündü, ma a kretének. XDDD

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.12.16. 10:48:11

Demokráciában lehet tüntetni egy Zsinagóga előtt, és lehet a Hősök terén hanukázni is.

borsikm 2008.12.16. 10:48:24

Lehet itt vicceskedni, de attól még tény: azok, akik a Hanuka-rekordot pont a Hősök terére szervezték, vagy nem számoltak azzal az igenis előre nyilvánvalóan megjósolható ténnyel, hogy ez bántani fogja egy erre fogékony réteg érzékenységét, vagy ami még rosszabb, számoltak vele, és pontosan ez volt a céljuk. Utóbbi verziót erősíti a rendőrség igencsak provokatív, a konfliktust tovább kiélező hozzáállása.

Az meg álságos maszlag, hogy a szabad vallásgyakorlás jegyében mindenki ott és akkor hupákol, amikor csak kedve tartja. Abban az országban, ahol évek óta a köztéri hanuka-állítás és az azon való politikusi részvétel a leghangsúlyosabb közéleti médiaesemény december első heteiben, továbbá ahol ugyanekkor hisztérikus nácizással reagálják le a Jobbik keresztállítását, tovább fokozni a dolgot azzal, hogy ÉPPEN a Hősök terére tervezünk Giga-hanukázást, legnagyobb jóindulattal is érzéketlenség, kevésbé nagy jóindulatta pedig pontosan az, amit Toroczkaiék írnak róla.

Tény: nem a legszerencsésebb és nem a legintelligensebb válasz megint árpádsávosokkal fölvonlulni, én pl. egy kereszt-rekordot szerveztem volna a zsinagóga elé. Ennél azonban sokkal szerencsétlenebb dolog ezt betiltani.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.12.16. 10:51:18

ez a fogékony réteg nem ugyanaz a réteg, akik a melegfelvonulás idején a Hősök tere rétegeit szedték fel? az ilyenek csak ne ugassanak...

medve2 2008.12.16. 10:51:24

Remélem nem moderálnak ki, de tulajdonképen miért nem megy el ez a két komcsi provokátor, vagyis Budaházy és Toroczkai a jó kurva anyjába?

medve2 2008.12.16. 10:52:23

Borsikm! Hagy hanukázzanak már ott a zsidó, ahol akarnak!

medve2 2008.12.16. 10:53:27

Vizibusz! Ezek nem buták, megbízást teljesítenek.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.12.16. 10:56:49

medve2 2008.12.16. 10:51:24

Mindenesetre a track record-juk alapján simán kijárna nekik, hogy egy-két évig Kolompár Lala (copyright by M.Gy.) kényeztesse őket mondjuk Sátoraljaújhelyen, vagy Sopronkőhidán. :/

medve2 2008.12.16. 10:59:13

Hát, én egy nagyobb tökű roma legénnyel zárnám őket össze.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.12.16. 11:00:54

"miért szorították a balhés keménymagot a fideszes rendezvény résztvevőire, és milyen védhetetlen brutalitással léptek fel ártatlan emberek ellen."

Nekem nagyon sok ismerősöm volt abban a "balhés keménymagban", ott is ártatlan emberek voltak, csak volt néhány akinek ledobta az agya az ékszíjat mikor látta hogy a rohamládák 70éveseket skalpolnak viperákkal. (Biztos ők is balhézni mentek, többük már 50 évvel azelőtt is fasiszta volt!)
Aki abban a helyzetben el nem tudom képzelni, hogy másként lehetett volna reagálni, mit ellenállni a rendőrségnek.
Úgyhogy Turul, ha lehet ne erősítsd a hazug/gyáva fideszes narratívát. Akik a Deákon voltak ugyanolyan ártatlan magyar emberek voltak, mint ti az Asztórián!

bocage 2008.12.16. 11:02:40

Nem igaz, hogy már a Karácsony sem marad tabu, most is provokálni meg tüntetni, meg magyarkodni kell! Megáll az ész! Ennek semmi köze a kereszténységhez, meg a hithez! És ha az egész hanukázás provokáció akkor mi van, volt idő, amikor még nem attól volt valaki jó hazafi, hogy mindenre ugrott meg tüntetett! Elegem van már abból, hogy néhány ezres csoportok akarják megmondani mi és ki magyar!

borsikm 2008.12.16. 11:03:03

Medve, vagy-vagy.

Hanukázzanak a zsidók, ahol akarnak, de akkor ellentüntessenek azok, akiknek ez nem tetszik, ott, ahol akarnak.

Vagy: Legyünk tekintettel egymás érzékenységére. Ne hanukázzanak (és vér és becsület felvonulás se legyen) ilyen szimbolikus jelentőségű helyen, és akkor ne is menjen senki a zsinagóga elé. Magamutogassák magukat a buzik a ligetben, és akkor ne is dobálja, spriccelje le őket senki.

El kell dönteni.

medve2 2008.12.16. 11:04:17

Tata! Ez így van. Ezért kéne végre nektek pofánverni Budaházyt és Toroczkait, lehányni a kuruc.infót és seggberúgni Tomcatat. Mert különben hülyét csinálnak belőled.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.12.16. 11:04:40

medve2 2008.12.16. 10:59:13

K.L. nem egy konkrét személy. Ajánlom a "Bűn az élet" és a "Szabadíts meg a gonosztól" című Moldova könyveket.

:>

_astronaut 2008.12.16. 11:06:10

Kérek minden árpádsávos kopasz majmot, hogy "mennyünk" oda és mutassuk meg európának, hogy bennünk igazi vérszittyamagyarvér és nem holmi zsidó szar folyik az ereinkben. Üdv Budaházynak.

medve2 2008.12.16. 11:06:40

A Hősök Terén miért nem Hanukázhatnak? Magyarok ők is, az ő hőseik is, nekik is vannak hőseik, akik életüket és halálukat adták ennek az országnak. Ha mondjuk egy katolikus templom előtt tennék, na akkor arra én is azt mondom, hogy ne. A Hősök tere viszont mindenkié.

medve2 2008.12.16. 11:08:16

Opek! Jó Reggelt: mi a fasz köze van Toroczkainak és Budafasznak már évek óta a kereszténységhez? Semmi.

Téglagyári Megálló 2008.12.16. 11:09:45

"A 2006. évi őszi események mérföldkövet jelentettek nem csak Magyarország történelmében, hanem a Rendőrség életében is, hiszen ötven éve nem fordult elő hasonló eset az országban."

Szerintem ez az ijesztő (bár Budaházy se piskóta).

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.12.16. 11:11:23

medve2: Ez tény. Az a baj, hogy nekem kevesebb kigyúrt állat haverom van mint Toroczkainak. :P

Téglagyári Megálló 2008.12.16. 11:11:39

És ha szabad egy kicsit kreatívan zsidóznom ((c) Judapest), ugye akik giga-hanukát szerveznek, azok a legnagyobb zászlóvivői az "a vallás magánügy" c. toposznak?

Francois Pignon 2008.12.16. 11:12:15

Nyilván nem értem a szimbolikát, de milyen jellegű a Hősök terének szakralitása, hogy neonáci gyűlést lehet ott tartani, pornófilmet forgatni vagy vágtázni is lehet, csak épp hanukázni nem?

Francois Pignon 2008.12.16. 11:16:05

TM, nyilván nem véletlen, hogy pont a hanukát viszik az uccára, végül is ilyenkor tele van minden keresztény szimbolikával. (Bár sajna egyre inkább átveszi a helyét a fogyasztás szimbolikája.)

TD223 2008.12.16. 11:16:22

Miután mindenki tudja, hogy Magyarország Izrael gyarmata, megvette, politikailag uralja és megszállta, ezért egy ilyen tömegdemonstráció egyértelmű provokáció, főleg Simon Perez után. Talán csak Izraelben nagyobb a zsidók társadalmi aránya a magyarországinál.

medve2 2008.12.16. 11:16:54

Tata! Szerintem a szóbeli pfánkúrás is elég:-)

borsikm 2008.12.16. 11:17:48

Jajj, csak ezt az álnaivitást ne, ha kérhetném. Magyarok, igen és a vallásuk anyai ágon öröklődik. Bullshit.

Egyébként gondolom az sem sértené senki érzékenységét, ha a Mo-i szlovákok mondjuk Szlovák-rekordot hirdetnének a hősök terére, ahol a szlovák kisebbség odasereglett tagjai kiraknák magukból a valaha volt legnagyobb trikolórt.

nénike · http://mandiner.hu 2008.12.16. 11:19:31

Én úgy szabályoznám, hogy (ezen példa alapján) a zsidók had hanukázzanak az általuk választott helyszínen, és Budaházyék is tiltakozhatnak ez ellen, csak a zsidók helyszínének 2 km-es hatósugarán kívül.
Máris nem lenne számukra annyira érdekes a szittyáskodás.

medve2 2008.12.16. 11:19:32

Hivatalosan Pignon ez a a nap-éj egyenlőség napja, amikor egy Hanuka a Hősök terén azt szimbolizálja, hogy az ősi mítosznak fontos napon a zsidók ezzel a gyarmatosítást szimbolizálják. Nem hivatalosan: tök mindegy, a komcsiknak kell a feszkó, ezért a két idióta beleköt a zsidókba.

medve2 2008.12.16. 11:20:28

Az a 0.8 százalék zsidó? Ugye ez egy idiótavicc, TD?

hiba 2008.12.16. 11:22:23

borsikm: ez egy érdekes jelenség az általad képviselt gondolatvilágú emberek körében, hogy mindenki aki valami mást akar mint amit Ti szeretnétek, vagy felhívná a figyelmet valamire, az provokál és innentől már megengedhető ellene az erőszak, mert magának kereste a bajt. Lassan észre kéne már venni, hogy mindenki szembe jön az autópályán és Ti vagytok a provokáló kisebbség, ami még nem lenne baj, ha kultúráltan csinálnátok. De még a magadfajta megfontoltan provokálónak is csak annyi jut eszébe, hogy kereszteket állítson a zsinagóga elé.
Értem én, hogy saját belső világban pörögtök, ahol mindenki a magyarságotokra tör, de legalább karácsony táján bírnátok elképzelni, hogy ez nem így van.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.12.16. 11:23:14

Na mosmá' aztán tényleg elég, és elmegy ez a két fehérjehalmaz a jó büdös picsába. Egy cimborámnak igaza van, ezek ingyér nyomják, mert mijafacért fizetne nekik az emeszpé, ha saját marhaságukból díjmentesen csinálják a hisztit.

borsikm,

"ellentüntetés" Hanuka-ünnepség ellen? Te mit szólnál hozzá, ha valamelyik karácsonyi ünnepséghez jönnének "ellentüntetők"? Nem lenne kicsit abszurd*slash*tahóság? Mert amit ez a két nímand művel, az_bizony_nyilas tahóság.

Vagy ezentúl minden ünneppel szemben lehet "ellentüntetni"? Baxi, akkor szóljatok, mikor van Budaházy szülinapja, mert megyünk "ellentüntetni".
Röhejes.

medve2 2008.12.16. 11:23:16

Borsik! Igen magyarok. Miért? Szerb Antal nem magyarabb mind Toroczkay? Radnóti nem magyarabb mind Budaházy? Az a sok tudós, aki zsidó származású nem magyarabb, mint a kigyúrt agyú kopaszok. A zsidó vallás nem történelmi vallás? De az. Akkor menjen a picsába a sok faszkalap antiszemita.

medve2 2008.12.16. 11:23:54

Nénike! Ez történt.

medve2 2008.12.16. 11:28:48

Gabrilo! Meg kell értened: ha nem lenne antiszemita, akkor mi értelme kicsiny életének.

borsikm 2008.12.16. 11:29:40

hiba, hibát hibára halmozol, és bocs ezért a rossz szóviccért.

Menjünk sorba.

1. Számíthattak-e arra a szervezők, hogy rendezvényüket egy nem elhanyagolható réteg provokációnak fogja tartani? IGEN/NEM

TD223 2008.12.16. 11:30:20

medve2 - Indulhatsz.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.12.16. 11:32:18

Mi a provokáció?? A hanuka ünnepség? Ne csináljunk már tök hülyét magunkból.

medve2 2008.12.16. 11:32:44

Hűha, lassan megint droidáradat lesz itt a reakción:-)

borsikm 2008.12.16. 11:33:35

Medve!

Szerb Antal, Radnóti, és az a sok tudós miért nem érezte soha szükségét, hogy a Hősök terén hanukázzon?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.12.16. 11:34:22

medve2: Szóbeli (igazából írásbeli) pofánkúrás már megtörtén, Tcvel szemben, Tc meg szóbelipofánkúrta B&T-t, ha a pofánkúrás tranzitív, akkor én letudtam a kötelességemet. XD

Gabrilo: *slash*

borsikm 2008.12.16. 11:35:09

Gabrilo

"a hanukát provokációnak fogják tartani
" nemegyenlő "a hanuka provokáció"

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 11:35:14

Széna Tomi, Vizibusz!
Bakker, miattatok mostan ide köll kommentelnem. Kellemesen megkacagtattatok, köszönöm! Rövid bot, és dohánystasszei disznótoros-kirakodás guinnesrekordja: állat.

Ha már viszont így alakultam:
----------
borsikm!
Szerinted a honi zsidóságnak nincs köze a Hősök teréhez? Tényleg te akarod megmondani, hogy ki, hol, mit, mikor?
Komolyan azt gondolod, hogy bárki bárkit provokálni akar és tud egy menórával?
És legfőképpen szerinted azoknak, akiket ezek a félkegyelmű faszkalapok szoktak utcáratrombitálni, azok jól passzolnak a Hősök teréhez, vagy bármi más közterülethez?

Az pedig feszt hülyeség, hogy hasonló érzékenységeket vélsz sérülni a Hősök terei menóraállítás és a zsinagóga előtti árpádsávlengetés esetére.
---------
Tata86!
'Ártatlan magyar emberek' képesek hellyel-közzel elfogadható helyesírással idekaristolni, hogy Astoria...
Amúgy is kissé háklis vagyok a nyelvre, de aki afféle mostanában szubkulturálisan divatos kurvanagymagyar, az először is ismerkedjen meg a nyelvvel. Aztán valamelyest a történelemmel, kultúrával. Utána lehet pofázni. Tévétgyújtogatni, tankot lopni akkor sem. Persze az előzőek teljesülésbe menése után, már normális ember valszeg nem is tenne ilyet, ahogyan nem is nagymagyarországozik, hatvannégyvármegyézik, árpádsávozik, stb... Lásd a minapi Sólyom-interjút!

molaris 2008.12.16. 11:36:11

Van még olyan komoly ember aki számot vet velük? Van. A posztkomcsi banda. Ezért záratták be a Lipótot, hogy a végén, nehogy ott kelljen hallgatni az emeletes marhaságaikat. Persze ezt a posztkomcs bandát is csak a pillanatnyi hatalmuk teszi "komollyá". Vagy sitt, vagy zárt osztály a jövőjük.

Francois Pignon 2008.12.16. 11:36:14

A keresztények a hatalom erejével térítették át a magyarokat ősi hitükről. Sőt a kerecseny-ünnepüket is ellopták. Rosszabbak még a zsidóknál is, és mindenhol ott vannak.
Kíváncsian várom, a széljobbon valóban meglévő kereszténységellenesség mikor csapódik ki hasonló tüntetések formájában. Esetleg megvárják amíg a keresztények aránya is eléri az egy százalékot?

robin masters · http://robinmasters.blog.hu 2008.12.16. 11:36:53

A szabadság addig terjed, amíg nem korlátozod egy másik emberét. A felekezeted egyik legfontosabb ünnepén jogod van ahhoz, hogy békében tölthesd és ne lihegjenek a nyakadba wannabe-kisnyilasok.

A szólásszabadság jegyében lehessen széljobb rendezvény, de ne az ünnepség helyszínén.

0xFFFF 2008.12.16. 11:38:08

"medve2 2008.12.16. 11:04:17
Tata! Ez így van. Ezért kéne végre nektek pofánverni Budaházyt és Toroczkait, lehányni a kuruc.infót és seggberúgni Tomcatat. Mert különben hülyét csinálnak belőled. "

Te meg már kész vagy. Belőled már nem lehet hülyét csinálni....ha érted mire gondolok...érted hát....ha nem vagy hülye.

hiba 2008.12.16. 11:39:36

Borsikm: NEM,mert elhanyagolható réteg vagytok. Max 500 ezer ember egy 10 milliós országban. Kb ugyanennyien gondolhatják, hogy karácsonykor kereszteket állítani maga a nácizmus, de mégis nyugodtan állíthat a Jobbik, mert ez a másik kisebbség nem agresszív. (Ha most a részeg tilosossal jössz, nem tárgyalok tovább). Ezek legfeljebb csak írnak, de nem dobálnak.

vmaast 2008.12.16. 11:39:44

Általában próbálok cizelláltan és másokat nem sértően fogalmazni, de most túl fáradt vagyok hozzá. Így csak annyit mondok: Idióták.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 11:41:02

borsikm!

"Menjünk sorba."
Te sem tudsz rendesen magyarul. Ez felétek hogy a picsába nem ciki?

avus · http://avus.blog.hu 2008.12.16. 11:42:15

borsikm · abszurdisztan.freeblog.hu 2008.12.16. 10:48:24

"Lehet itt vicceskedni, de attól még tény: azok, akik a Hanuka-rekordot pont a Hősök terére szervezték, vagy nem számoltak azzal az igenis előre nyilvánvalóan megjósolható ténnyel, hogy ez bántani fogja egy erre fogékony réteg érzékenységét, vagy ami még rosszabb, számoltak vele, és pontosan ez volt a céljuk."

Milyen érdekes, a Hősök tere díszburkolatának - saját maguk általi - felszedése nem zavarta az érzékenységüket?

smalladam 2008.12.16. 11:42:26

namondjuk most egymásra talált a rendőrség meg a fideszkádéenpé, mivel kronológiailag először az utóbbiak nyilatkozták, hogy szerintük be kellene tiltani a dohány utcába rendezett pogánypartit.

amúgy nekem szvsz nekem a tiltással nincs bajom, csak ezek a béna átlátszó indokok ne lennének minden alkalommal. mondják azt, hogy zavarja a vallási kegyhely nyugalmát vagy mittomén.

a budaháziék meg tüntessenek ha akarnak, csak ne ott.

Ronald 2008.12.16. 11:43:30

Mi ez a GYÁVA PÖCSÖLÉS - kedves Rendőrfőkapitány Úr?

Miért nem lehet CSAK ÚGY betiltani egy ilyet? Miért kell kifogásokat találni erre?

Oszt menjenek el a fasiszták Strassbourgba vagy Brüsszelbe és jelentsék fel a Magyar Államot, hogy "itt tiporják a jogot és nem engedte őket zsidót-üldözni."

Kiváncsi vagyok, mit szólnának ott ehhez?

Azhát 2008.12.16. 11:43:51

"„ha süket fülekre találna követelésünk (volt már ilyen), abban az esetben nem tudjuk garantálni, hogy a mélyen sértő esemény kapcsán jogosan felháborodó hazafiak nem vesznek-e elégtételt a nyilvános megalázásért”

????
Jól értem? Ez azt akarja jelenteni, hogy ha sokan mennek el, akkor ugye belefér a randalírozás is, hiszen ekkora tömegben... és különben is ha tömeg van, akkor az a többség...
Ha viszont kevesen lesznek, akkor az megaláztatás, és teljesen jogosan kezd el randalírozni az a kisebbség....

?????

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.12.16. 11:45:00

borsikm,


Aki "provokációnak" tart egy hanuka-ünnepséget, az lehetőleg a 40 fokban történő kapálás után nyalogassa le a szőrös mogyizacsimat. És átéléssel! Nehogy már egy vallási felekezetnek arra kelljen számítania hogy "húha, ezt provokációnak vehetik!" Én eddig nemigen törődtem ezzel a hülye zsidózó, csikósnindzsa-brigáddal, felőlem üvöltözhetnek, meg ultimátumozhatnak, és az ultraprimitív -3.0-ás üzeneteiket is átnyomhatják a médiájukon. De Isten az atyám, elég volt. Majd pont két májpástétom-agyú műveletlen unintelligens kvázi-humanoid barbár félnyilas fogja eldönteni, ki mikor és hol mit ünnepelhet meg. Álljon meg a fáklyás!

smalladam 2008.12.16. 11:46:15

"Milyen érdekes, a Hősök tere díszburkolatának - saját maguk általi - felszedése nem zavarta az érzékenységüket?"

erről eszembe jut, mikor a szeptemberi hősök téri karta-ellenes gyűlésen vona gábor arról beszélt, hogy van egy csoport magyarországon, amelyik megalázza a hősök terét.

mindezt pár héttel az után, hogy vona hallgatóságának jelentős része közös erővel baszta széjjel a hősök tere burkolatát.

borsikm 2008.12.16. 11:48:56

Az a baj, hogy hiába fogalmazok bármilyen pontosan, látványosan összekevertek két dolgot, és ezek után olyan kérdéseket tesztek fel, amelynek megválaszolásakor megintcsak nekem kéne ezt a kettőt szétválasztanom, irreálisan bonyolulttá téve ezzel a válaszokat.

Az egy dolog, hogy én mit gondolok a hanukázásról és a zsidóságról.

Az meg egy ettől majdnem teljesen független másik, hogy mit gondolok konkrétan erről a rendezvényről és megrendezésének körülményeiről.

görény01 2008.12.16. 11:49:53

Ma már bárki bármiért bárhol tüntethet, akár a drop legalizálásáért is. Nem értem, mi rossz van abban ha valaki a zsinagóga előtt tüntet. Az is csak egy hely.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.12.16. 11:52:08

juj
a néhány ún. kommentelő


és klassz
a többi

(38.5, vírus, nem fejtem ki bővebben)

szpal 2008.12.16. 11:53:02

Jézus is és a hanuka:
"Amikor eljött a templomszentelés ünnepe, Jeruzsálemben tél volt. Jézus a templomban, a Salamon csarnokában járt." János 10,22-23.
www.blueletterbible.org/commentaries/comm_view.cfm?AuthorID=1&contentID=7160&commInfo=25&topic=John
azt mondja: "it was at Jerusalem the feast of dedication (Jhn 10:22), Also known as the Feast of Lights, which took place on the twenty-fifth of December. This Feast of Dedication was their celebration of the cleansing of the temple by Judas Maccabeus"
Viszont tény, hogy Jézus nem hagyta ránk, hogy az Úrvacsorán kívül bármi mást is megünnepeljünk.

hiba 2008.12.16. 11:54:39

borsikm: Akkor fogalmazd már meg egészen pontosan, hogy miért nem magyar, aki a hősök terén akar hanukázni? vagy nem így értetted a fentebbi álnaivnak minősítést? Ha jól érten, szerinted rendben van a hanukázás, de akkor lehessen árpádsávosozni a zsinagóga előtt is. Ugyanakkor már attól is kiakadtatok, mikor műanyag tehén került a bazilika elé. Az általatok sokat emlegetett kettős mérce kicsit rátok borult úgy látom.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.12.16. 11:55:15

borsikm,


Nem csoda, hogy nem tudod megvédeni ezt a sz@rt: ugyanis ez_védhetetlen. A két utcaiharcos vegyen egy melegfürdőt, aztán üljön le a seggére. És mondjuk csinálhatnának TÉNYLEG valamit a hazájukért, mondjuk olyasmit, aminek eredménye is van. Ja! Ahhoz kellett volna tanulni mondjuk, meg ilyesmi - és akkor lehetne pl. vállalkozni és munkát adni a magyaroknak. Meg beszélni nyelveken (amit Bházy tőből elutasít, erről nyökögött egyszer hosszan a Szentkorona rádión), és lehetne mondjuk Mo. számára előnyös üzleteket kötni. És ez csak egy példa, számos más lehetőség van. Csakhogy ilyesmire ezek a száj-és aszfalthősök egyszerűen képtelenek. A valós teljesítmény ugyanis kemény dió lenne, így marad az ökölrázás, verekedés, burkolat-felszedés, meg hanuka elleni tüntetés.
Percemberek.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.12.16. 11:55:28

Honnan a bánatból van ilyen hülyeségekre ideje embereknek?

A gyertyarekord-kísérletre ÉS annak megakadályozására IS gondolok.

Én katolikus vagyok, de nem jövök lázba egy-egy utcai Betlehemtől. A templom előtt kirakva - rendben van. Mondjuk simán agyalágyultnak tartanám azt a nem katolikust, aki megaláztatásnak érezne egy efféle szoborcsoportot. És azt is, aki Betlehem-rekordkísérletre tör.

Egy ilyen vallási jelképnek nem valami bensőséges dolognak kellene lennie? A Hanuka nem olyasmi családi ünnel a zsidóknál, mint nálunk a Karácsony?

Nekem herótom van az áruházi karácsonyfáktól is. Gyerekkoromban volt A karácsonyfa. Amit nekünk hozott a Jézuska. Az egyetlen, ami számított. Már azt se tudom megmagyarázni a gyerekeimnek, hogy a Mikulásból miért szaladgál 6000 a városban.

Gondolom jövőre a mohamedán kissebbség pofán lő mindenkit, aki a Ramadan alatt ebédelni merészel. Mert az megalázza őket.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.12.16. 12:00:33

Azok, akik börtönbeli anális kényeztetést kívántak a B&T párosnak, gyorsan szégyelljék el magukat:

1. mert polkorrekt (?) létükre romaellenesek, semmivel nem különbek az általuk kritizáltaknál (sőt!) csak másik oldalon állnak - ezzel a kijelentésükkel azt mondják, hogy a romák vadállatok.

2. mert utálnak valakiket, de annyira lapulós szarok, hogy nem ők akarják végrehajtani a bosszút - ááá nem, ők an(n)ál jobb emberek, hanem azért szurkolnak, hogy más tegye meg az ő vágyaikat. kérem az ilyen irányú indíttatással ellátott embereket, hogy a B&T páros hamarosan jelentkező nyilvános szereplésekor személyesen fejezzék ki a hazafiak végbele utáni vágyaikat.

Egyébiránt jó a bejegyzés, teljesen egyetértek, csak a kommentelők személyeskedése zavar....

Viszont az a vicc az egészben, hogy a különböző résztvevők hogy zsonglőrködnek a helyszínekkel. Zsidók felvonulnak a hősök terétől a zsinagógáig - ok, ők mondták elsőnek. B&T duó felhívásában már nem annyira villantják meg a helyszíneket, mert a Dohány utca senkiben sem őrmagyar képzeteket idéz fel.

A rendőrség pedig fifty-fifty, ám nem éppen salamoni döntést hoz...

borsikm 2008.12.16. 12:02:09

hiba, ha a válasz NEM, akkor viszont ebből az következik, hogy rosszul mérték fel a dolgot. Ugyanis láthatólag vannak, akik a rendezvényt provokációként fogják fel. Függetlenül attól, hogy igazuk van-e vagy sem, azt is látni kell, hogy azok, akik így vélekednek, várhatóan képesek lesznek arra, hogy ez a rendezvény az elképzelt módon ne valósulhasson meg. Így van, vagy nem így van?

Ha viszont a rendezvény elképzelt módon történő megvalósulása legalábbis kétséges, akkor az is kétséges, hogy annak céljai (tfh. pozitív üzenet, közösségépítés, békesség) megvalósulnak. Igaz?

Ha ez pedig igaz, akkor a célok jegyében nem az lenne-e a legbölcsebb megoldás, ha ezt a rendezvényt olyan formában tartanák meg, hogy ne kelljen tartaniuk attól, hogy ezt provokációnak fogják fel. Igaz/Nem igaz?

palackos 2008.12.16. 12:02:49

borskim! a hosok terere unnepelni mennek (mert mashol nem fernek el) mig a zsinagogahoz azert, hogy ne unnepeljenek. azert ez eleg nagy kulonbseg.

nem menorat gyujtanak hanem hanukiat (kettovel tobb aga van)

szpal 2008.12.16. 12:03:31

Rambo, szerintem a hanuka nem annyira vallási, hanem inkább nemzeti ünnep, a zsidóknál. Olyan, mint nekünk március 15-e, vagy május 21., vagy szeptember 29. Vegyük tudomásul, hogy nem csak a románok és a szlovákok, hanem de facto a zsidók is egy nemzeti kisebbség, akik sok mindenről másképpen gondolkoznak, mint a többség.
Vagy máshonnan nézve: Pl. "joggal" tiltakozhatnának, kb. ilyen alapon, mint most Bházyék, a románok is, az erdélyi magyar március 15-e, vagy aug. 20-a ellen!

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.12.16. 12:04:13


Francois Pignon 2008.12.16. 11:36:14

"Kíváncsian várom, a széljobbon valóban meglévő kereszténységellenesség mikor csapódik ki hasonló tüntetések formájában."

Még nem, mert a legtöbben még nem tudják eldönteni, hogy akkor ők most hardcore keresztények, vagy ős-szittya pogányok. Ez nem újdonság, azt sem tudják eldönteni, hogy akkor most a bombagyár, vagy a másik kattant bagázs hazudik. Úgy általában teljesen meg vannak zavarodva. Lowlife scum, semmi más. :/

states 2008.12.16. 12:05:41

Nem mintha mentegetni akarnám Toroczkaiék hülyébbnél hülyébb akcióit, de azért jó lenne, ha nem akarnánk már mindenáron megint megfelelni a PC-nek, nem mennek itt egy jó kis provokációért a szomszédba mazsihiszék sem, és én azt hiszem ezek közé tartoznak a város legfrekventáltabb helyein minden évben felállított menórák is. Maradjunk abban, hogy ezeknek a zsinagóga környékén van helyük, és nem a Hősök terén meg a Nyugatinál stb...

medve2 2008.12.16. 12:06:13

Hiba! Nincsenek 500.000-en.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.12.16. 12:06:36

"Igaz/Nem igaz?"

NEM.

Borsikm, mondd csak, mit szólnál hozzá, ha én minden nap "megtehetném", hogy ne hagyd el a lakásodat? mondjuk odaállnék az ajtód elé három négyajtós szekrény ukránnal. Azt mondanád, hogy "hát ez van"? Kötve hiszem.
Mármost az a helyzet, hogy nehogy már mindenkinek arra kelljen számítani, hogy néhány a csalánozók értelmi szintjéhez közelebb álló szerencsétlen majd megakadályozza a hanukát/karácsonyi dalok éneklését/csocsóversenyt/táncbajnokságot.
Érthető?

medve2 2008.12.16. 12:07:04

States! A Mazsihisz lehet hülye, de azért nehogy neonáci tüntetéssel válaszoljunk egy vallási ünnepre.

medve2 2008.12.16. 12:07:51

Újfehdin! Olvasd el a kuruc.infón, mit szoktak írni a keresztény egyházak vezetőiről.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.12.16. 12:08:58

ja, amúgy egy kicsit elemezném Budaházy-t is...

Ezúttal ezt a bocirucis képét:
img.kuruc.info/galeriaN/Hir/Budahazy_nyilaz.jpg

Íjjal kezében, mert az magyar. De aki tényleg használ tradicionális íjjat, nem fél szemmel lő. És nem két ujjal, hanem hárommal feszíti az ideget - először azt hittem, csak 4 ujja van Budaházy-nak a jobb kezén :)

medve2 2008.12.16. 12:09:06

Gildor! Tényleg szégyelem magam, de az anális élvezetet mégis meghaggynám egy vaskos roma legénynak.

borsikm 2008.12.16. 12:09:29

A zsidó-magyar identitásproblémába nem szeretnék belemenni, mert teljesen félrevinné a dolgot, továbbá nálunk sokkal okosabb emberek sem jutottak még el szerintem annak megoldásához.

taltosalmos 2008.12.16. 12:10:30

Szerintem az összefüggéseket kell nézni, nem csak kiragadni - a kommentelők véleményét látszólag alátámasztó - a hírből egyes odavágó részeket. Gondolkodjon mind a két fél:mind a tolerancia sátor, mind a jurta sátor lakói.
Kérdések:
Vajon szerencsés-e az ezeréves (őskeresztény?) magyar államiságot szimbolizáló téren menórát gyújtani és hirdetni a világkísérletet?Vagy mit szólnátok, ha a muzumálnok vonulnának fel a Hősök terén?
Vajon mit szólnának a lengyelek, ha Krakkó főterén az adventi időszakban ugyanez történne?
Vajon nincs más tér Budapesten,mondjuk a zsidó negyedben, ahol ezt meg lehet tenni?
Ezek csak kérdések...
Azt hiszem én sem jelentenék be Mekkába keresztény felvonulást és a Dohány utcai zsinagógához sem.
A vallásszabadság csak a szeretetre, a megértésre és mások érzéseit tiszteletben tartásra épülhet, másképp nem lehet - szerintem.
A többin meg rágódjanak, azok, akik ebből élnek...

eszkep 2008.12.16. 12:12:56

Örnagy jól írja:
"Demokráciában lehet tüntetni egy Zsinagóga előtt, és lehet a Hősök terén hanukázni is."
Tegyük hozzá, nem egészen világos, miért kell a Hősök terén a a Makkabeusok szíriai görögök feletti győzelmét (Kr. e. 165.) ünnepelni. (A Hanukának ugyanis semmi köze a keresztyény karácsonyhoz. Talánmindenki tudja, hogyan értékelik a zsidók Jézust).
De a cikkíró sem mentes a következetlenségtől:
"de nekem a neoprotestáns kisegyházak aluljárókban tartott zenés megmozdulásai, vagy a Krisna-hívők felvonulásai ellen sincs kifogásom (na jó: a szcientológusok kivételek)"
Miért??? Ők nem szimpatikusak a cikkíróknak.
Mindennek megvan a helye... A Hanuka ünnepnek pl. nem a Hősök terén.

2008.12.16. 12:13:31

Szegény agyamentek! Amikor Aranyvasárnap van és készülödni kellene az ünnepre,akkor ez a sok agyatlan mit kavarna megint? De ha már az okostojás megemlitette a sólyomröptetést, megkérdezném--mi köze van ennek a legnagyobb keresztyén ünnephez,--Jézus megszületéséhez --a karácsonyhoz? Semmi! Amugy meg Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.12.16. 12:14:10

én BácsfiDianával zárnám össze Budaházyékat egy cellába...

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2008.12.16. 12:14:32

Muhaha a sok szalonnáci meg szaloncionista ,hogy veri a nyálát ,szánalmas!Zsák a foltját!

szpal 2008.12.16. 12:16:03

az ezeréves államiságnak a zsidók is részesei, pl. ott volt Aba SÁMUEL királyunk is ->>

efhábé 2008.12.16. 12:18:38

"1. Számíthattak-e arra a szervezők, hogy rendezvényüket egy nem elhanyagolható réteg provokációnak fogja tartani? IGEN/NEM"

1. Számíthattak-e arra a szervezők, hogy létüket egy nem elhanyagolható réteg provokációnak fogja tartani? IGEN/NEM

No innentől tökmindegy, hol szervezik, de egyébként rekordkísérlet, sok ember, hol férnének még el Bp. könnyen megközelíthető helyén?
Még egy hely jut eszembe, ami erre alkalmas lenne, a Kossuth tér. Jaaaa, hogy ott már elfoglalta a helyet egy szép nagy karácsonyfa? Akkor milyen szirénázás és fogaknak szívogatása lenne turbómagyaréknál, ha a zsidók pont az ország karácsonyfája előtt hanukáznának.

hiba 2008.12.16. 12:18:41

Eléggé el van az ért baszva az, hogy a nemzeti kultúra részét képező vallási, nemzetiségi ünnepek nyilvánossága nem azt okozza, hogy emberek örülnek, hogy ilyet is látnak, hanem vad valláskutatást, hogy most ezzel, hogyan akarnak minket megsérteni. A fenéért nem bírt még ez az elmebeteg csapat megszervezni valami látványos ősmagyar-szkíta-pártus pogány ünnepet a hősök terén? Állandóan csak másokkal van bajuk. Vajon miért?

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.12.16. 12:19:33

medve2 2008.12.16. 12:07:51

"Olvasd el a kuruc.infón, mit szoktak írni a keresztény egyházak vezetőiről."

Inkább elhiszem bemondásra. A kurucinfót inkább kihagynám.

Gildor Inglorion · gildorblog.blogspot.com 2008.12.16. 12:00:33

Ejnye Gildor, itt egyedül te beszéltél végbelekről. Én csak azt mondtam, hogy elkelne egy kis "poetic justice" (en.wikipedia.org/wiki/Poetic_justice), ha már a bíróság nem osztogatja amit kéne.

MP 2008.12.16. 12:20:56

Én például tőlük szeretném megvédeni magamat s szeretteimet. Ők jobban zavarnak mint bármilyen más náció.

borsikm 2008.12.16. 12:21:04

Gabrilo, kiszámítható vagy.

Ha odaáll az ajtóm elé négy ukrán, az nekem nyilván kurva rossz. Érdekes módon azonban mindennapjaim során nem számolok azzal, hogy egyszer csak ott találom Igorékat az ajtóm előtt. Ha azonban Igorék bizniszébe tenyerelnék, függetlenül attól, hogy azt esetleg a törvényesség vagy az erkölcsösség jegyében teszem-e, és függetlenül attól, hogy Igorék egyébként jó vagy rossz arcok, bizony számolnom kéne azzal, hogy holnap nem tudok kijönni a házamból. Amit mérlegelnem kell, az nyilván az, hogy megéri-e ez nekem?

Megéri-e tehát a zsidóknak a Hősök terén hanukázni? Az én meglátásom az, hogy nem. Nem csak a várható konfliktus miatt, hanem azért sem, mert ez a hozzáállás hosszú távon sem járul hozzá a békés zsidó-magyar viszonyhoz, melynek hiányát végső soron a zsidók szenvedik meg. Igaz?

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.12.16. 12:21:28

medve2: ok, legalább vállalod az utálatot... ez korrekt. De a másrészt ez mégis csak azt sejteti, hogy magadról nem feltételezed az erőszakot, viszont a vaskos roma legényekről igen. Gyakorlatilag ezzel megerősíted Tomcat képét a libsikről: "Ők is ugyanolyan rasszisták, mint én, semmi erkölcsi alapjuk nincs engem bírálni. Annyi a különbség, hogy ők a polkorrektségből élnek, ezért hazudoznak, de a szívük mélyén megvetnek minden más fajt, és kettős mércét alkalmaznak" És, bár sok mindennel nem értek egyet Tomcat ideológiájában, ilyen blogkommentek után nehéz cáfolni ezen tételének valóságtartalmát.

Érthető, ugye? Ürölök, hogy reagáltál, és felvállaltad a véleményed, így legalább látható, hogy gondolkodó értelmes ember vagy.

efhábé 2008.12.16. 12:21:40

"Ha ez pedig igaz, akkor a célok jegyében nem az lenne-e a legbölcsebb megoldás, ha ezt a rendezvényt olyan formában tartanák meg, hogy ne kelljen tartaniuk attól, hogy ezt provokációnak fogják fel. Igaz/Nem igaz?"

Aki zsidó, takarodjon a zsinagógába, de azon kívül ne lehessen már róla tudni...
Ja, a legjobb az lenne, ha megöngyilkolnák magukat, hiszen a létük is provokáció némelyek számára és az ugye mégsem járja, hogy a kisebbség provokálja a többséget.
Szép kerek világszemlélet, gratulálok hozzá.

taltosalmos 2008.12.16. 12:24:26

Aba Sámuel, mint zsidó??? Nem a wikipedián kéne felnőni...

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.12.16. 12:24:28

tüntetni kéne a marhák ellen

nagyot néznének a bivalymagyarok

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.12.16. 12:26:32

Úlfhéðinn 2008.12.16. 10:56:49
medve2 2008.12.16. 10:51:24

Mindenesetre a track record-juk alapján simán kijárna nekik, hogy egy-két évig Kolompár Lala (copyright by M.Gy.) kényeztesse őket mondjuk Sátoraljaújhelyen, vagy Sopronkőhidán. :/


Igazad van. Egyrészt egy kicsit elvetettem a sulykot, mert nem szeretem az ilyen személyeskedést, szerintem egy Reakció kommentelőnek nem kéne ide lesüppedni.

Másrészről viszont KL, bár virtuális személy, mégis egy előítélet kifejeződése.
Ezt sem kéne.

Mégegyszer: igazad van, kicsit erősen fogalmaztam.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.12.16. 12:27:53

borsikm,


Megint visszajutunk oda, hogy néhány csökkent értelmű félnyilas elvárásaihoz kell igazítanunk az életünket. Na, ezt nem. Mi az hogy "megéri-e"? Kijafac szórakázna még a hanuka miatt ezeken a marhákon kívül? Nem tenyerelnek bele senkinek a "bizniszébe". A párhuzam úgy állna, ha azt mondanád, Igoréknak nem tetszik az arcod. Ezért jól odaállnak az ajtód elé. Hát komoly ok! Vagy azzal tenyereltél a "bizniszükbe", hogy ott akarnak pénzmosodát működtetni, ahol te laksz.
Megéri-e ott laknod, ha Igoréknak nem tetszik az arcod/ott akarnak pénzmosodát? Érzed az egész GÁZ mivoltát, kedves borsikm?

borsikm 2008.12.16. 12:29:33

Szerintem lehetne pl. a Vaskefe mellett, lehetne a Deáknál, lehetne rá helyszínt találni. Egyébként igen sok lehetősége van annak, aki az engem egyébként nem különösebben vonzó táltos-szittya-nagymagyar (szub)kultúra részesévé kíván válni, nem mondanám azt, hogy ne lehetne válogatni a rendezvények között.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.12.16. 12:31:24

efhábé:
helló! régen láttalak a neten! :)

teljes mértékben egyetértek veled, fiatalkoromban keresztényként hallgattam, hogy a vallás magánügy, és a templomba való...

de az úgysem megy, hogy állandóan bocsánatot kérni mindenért...

sajnos a harcos antifasiszták fellépése elvette a kedvemet a személyes szimpátianyilvánítástól a rekordon, de azért veletek vagyok lélekben.

efhábé 2008.12.16. 12:31:37

"Vajon nincs más tér Budapesten,mondjuk a zsidó negyedben, ahol ezt meg lehet tenni?"

Nem lenne ideje elővenni egy Bp-térképet? Az ún. zsidónegyed a Dohány utca - Nagykörút - Király u. - Kiskörút által körbezárt terület (persze finomíthatnék még a terület lehatárolásán, de ez nagyjából fedi). Szerinted hol van alkalmas tér az említett területen?
Egyáltalán, Budapesten hol van a Hősök teréhez hasonló méretű tér?

Szelid sunmalac 2008.12.16. 12:33:14

Mar regota tervezem, hogy tuntetek a tuntetes ellen. Szervezek egy tuntetesellenes tuntetest, amin termesztenel fogva nem jelennek meg. De a helyszin biztositasa vegett lezaratom az utcakat a Hosok teretol a Moriczig.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.12.16. 12:34:51

szamárfül/murci · murci.blog.hu/ 2008.12.16. 12:14:10
én BácsfiDianával zárnám össze Budaházyékat egy cellába...

jujj! ez nagyon kegyetlen :D

mr. pharmacist1 2008.12.16. 12:37:51

Nyugaton ugyanezt csinálják, csak ott a multikulterek, a karácsony meg a hanuka ellen is, mert ebben is képesek megtalálni az elnyomást, meg a mittudoménmégmit (ezen pl. Händel Messiásának betiltogatásával segítenek). Ennyit budaháziék speciális érzékenységéről.

Szelid sunmalac 2008.12.16. 12:38:23

Az en csaladom meg Arpadekkal vonult be ide. Sajnos osszekufircolt az osapam valami kinai szarmazasu vudu-zsidoval, aki ravette, hogy legyen szcientologus.

efhábé 2008.12.16. 12:39:21

Gildor, velem ne legyél, én nem megyek :)
Szerintem hülyeség rekordozni Hanukakor, de akik szerint meg nem az, azok hadd rekordozzanak már nyugodtan.
Érdekes, hogy a nemzet szakrális terét megszentségtelenítő lószar ellen nem tiltakozott a turbómagyar-páholy, de a békejelnél sem zörögtek, úgyhogy nem a tűzzel önmagában van gondjuk.

huta9020 2008.12.16. 12:40:23

"Vajon nincs más tér Budapesten,mondjuk a zsidó negyedben, ahol ezt meg lehet tenni?"

Ma már nincs is zsidónegyed. Egyébként meg nem arról van szó, hogy külföldiek akarnak a Hőrök terén reprezentálni. Magyarok akarnak ott ünnepelni.

Aki meg nem akar egy országban élni velük, az elmehet Magyarisztánt alapítani az Etelközbe.

hiba 2008.12.16. 12:40:53

borsikm: azért játszd már el magadban, hogy Te vagy BGY és meghallod, hogy köztéri hanuka rekordot akarnak a zsidók. Biztos vagyok benne, hogy előbb jött tüntetés ötlete és utánna az ideológiai háttér. Különben is, a Vaskefe az nem az 56os emlékmű-Regnum-Marianum templom helye? Mindegy, a lényeg az, hogy ha meghúzódik valaki, akkor sem lesz jobb az agresszíveknek, mert a kisebbségek gyűlölete, csak tünete ezeknek a szellemi csoportoknak.

borsikm 2008.12.16. 12:41:15

Gabrilo, a te prekoncepciód az, hogy a zsidók nem tehetnek semmiről, csupán azért basztatják őket már megint, mert azok.

Oké, lehet az mondani, hogy ezek csökkent értelmű félnyilasok, de ettől még nem szűnnek meg létezni. Sőt, azzal, hogy a velük való folyamatos konfrontálódást vállaljuk, éppen azt érjük el, hogy a csökkent értelműek egyre többen és többen lesznek. Kontraproduktív. Továbbra sem lehet megkerülni a kérdést: Megéri-e?

nénike · http://mandiner.hu 2008.12.16. 12:41:38


Fejlemény kuruc modorban:

Tiltakoznak Budaházy és Toroczkai tüntetése ellen a zsidóbérenc fideszesek

A Fidesz és a KDNP hétfőn közleményben tiltakozott - nem az ellen, hogy a hazánkat megszálló zsidók - vélt - győzelmüket ünneplik a Hősök terén, hanem az ellen, hogy Budaházy György és Toroczkai László a Dohány utcai zsinagóga elé hívott össze tüntetést, hogy felemeljék szavukat a cionista pofátlanság ellen.

kuruc.info/r/1/32119/

Francois Pignon 2008.12.16. 12:41:45

mr. pharmacist,
bizony, becsüljük meg ezeket az időket, amíg még keresztények meg zsidók lehetünk, nem csak fogyasztók az ünnepekkor. Lehet hogy lesz még újra Fenyőünnep Magyarországon.

Carnivora (törölt) 2008.12.16. 12:42:37

Egyébként meg nem lesz semmi a rendőrség szerencsére már tudja kezelni ezeket az orvosi eseteket, mint Budaházy. Egyenlőre Gyurcsány nem igényli a balhét válság van ő meg a haza "árvízi hajósa" jelmezben tetszeleg nincsen szüksége felhasználni a szokásos fasiszta veszély műsort. Az a választási időszak előtt lesz megint porondon. -

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2008.12.16. 12:42:54

Sajnos a magyarok többségének fogalma sincsen arról, hogy mi a vallásszabadság. Ezen kívül tényleg egyre több zsidózó ember van... :(

Szelid sunmalac 2008.12.16. 12:44:36

Azert kivancsi vagyok, hogy a tisztelt jelenlevok szeteste is itt vitaznak-e majd Budahazy-ekrol...

Amugy meg eljen a Hanukaracsony!

huta9020 2008.12.16. 12:46:04

Carnivora
Egyelőre, egyelőre, egyelőre! "N" nélkül!

Dee_ 2008.12.16. 12:46:22

A Hősök tere mindenkié. (Tudtommal nem csak a vérmagyarok pénzéből tartják fenn az állapotát.) Hadd ünnepeljen (!) ott az, aki akar.
Miért nem rendeznek maguknak ezek a fene nagy magyarkodók sólyomröptető, vagy mi a fene ünnepet? Jaa, hogy az szervezést, pénzt, észt és összefogást igényelne. Könnyebb mások ünnepét szétverni.
Szégyellem, hogy ezek merik magukat magyarnak nevezni.

caralho voador 2008.12.16. 12:47:11

Budaházy és Toroczkai nyilvánvalóan zizzent, nem kicsit. Na de azért nézzünk már a dolog mögé. Vajh véleltlen-e ez a hanukázás? Vajh nem egy folymatos provokáció része? Hogy folyton kisebbségeket tolnak az arcunkba, miután jól megágyaztak a feléjük áramló negatív érzelmeknek? Akik e mögött állnak, ott lesnek merevgörcsben a gyönyörtől és az izgalomtól: mondd már ki, mondd már ki! És mikor valakinek elsül a feje, és elkezd zsidózni, a szerencsétlen, hétköznapi zsidó kisemberen csattan az ostor, elsül a faszuk a gyönyörtől, megy a telefon a szerkesztő haveroknak, az előre megírt anyagok pedig a másnapi címlapokon landolnak. A magyarországi zsidóság kevesebb, mint 10%-a vallásos statisztikai adatok szerint. Ki lehet számolni, ez hány embert jelent. Ehhez képest legalábbis érdekes, hogy minden fontosabb köztérre oda kell baszni egy hanukkiát. Mire fel, ha nem (jó részben) provokálásból? Semmi bajom a vallásszabadsággal, amúgy. Abból viszont baszottul elegem van, hogy milyen marginális kisebbségekből mi vált ki rossz érzést és mi nem. Ha a túlnyomó többségből rossz érzést kiváltó dolgokat eltüntetnénk az országból, nos... Demokráciára hivatkozni is felesleges. Kinek demokrácia ez, amiben élünk, basszameg?!

Harlek 2008.12.16. 12:50:36

Csak mert valaki megemlítette a zsidóságot, mint nemzeti kisebbséget. Részben igaz, de az ilyen féligazságok többet ártanak, mint használnak. Persze az is igaz, hogy az egyszerű verziót könnyebb megemészteni, mint a témával foglalkozó tudományos írásokat. (Javaslom Rostoványi Zsolt - Együttélésre Ítélve c. könyvét, ami számomra kimondottan objektívnek tűnt.) Zsidó lehet nemzeti kisebbség, vallási kisebbség, sőt, mindkettő ... és egyik sem. Mert lehet valaki zsidó származású is, aki se nem vallásos, se nem tartja hazájának Izraelt. Aki magyarnak született és annak is érzi magát, csak hát a felmenői között nem mindenki Árpádtól származik.

Egyébként valószínűleg teljesen mindegy, hogy hova szervezték volna a rekord kísérletet, valaki(k)nek biztos szúrta volna a szemét. Ellentüntetést meg nyugodtan lehessen tartani, ha biztosítani tudják, hogy mások jogai ne sérüljenek (értsd: nem úszítják az ellentüntetőket, nem mennek törni-zúzni, stb.). Csak akkor küzdjön valaki a jogaiért, ha a másokét is tiszteletben tartja, egyébként csak képmutatás az egész.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.12.16. 12:50:46

efhábé:
asszem én meg aznap amúgy saját személyes ünnepemet fogom tartani: idén vége a melónak :D

(bár, ahogy a mellékelt ábra mutatja, ma még nem szakadtam meg, de mivel egyedül vagyok a témán, végül mégiscsak nekem kell majd megcsinálni)

huta9020 2008.12.16. 12:51:07

"Hanukarácsony"
Na, ennél nincs is nagyobb marhaság!
A kettőnek semmi, de semmi köze egymáshoz. Ha van a vallások (illetve a híveik) között ellentét, azon a dolgok összemosása biztosan nem segít. Ha meg nincs, akkor minek összemosni?

borsikm 2008.12.16. 12:54:18

Hiba, de ha így lenne, mint állítod, akkor miért nincs soha senkinek problémája a Zsidó Nyári Fesztivállal, más országokkal ellentétben miért fordulnak elő csak elvétve incidensek zsidó temetők, zsinagógák ellen?

Szerintem Budaházyéknak tényleg a helyszínnel van elsősorban bajuk, pontosabban biztos, hogy egyébként sem szívük csücske a hanukázás, de így tálcán kapják az indokot. Miért?

szpal 2008.12.16. 12:54:21

a zsidók a mesterkedéseiket nem most kezdték: a magyarság eme szenthelyére galád módon már a 19. században egy galiciai jöttment, bizonyos Schickedanz Albert épített két judeo-görög, a törzsmagyarság őslelkületétől olyannyira idegen épületet, az ún. "Szépművészeti" Múzeumot, és a sok tekintetben szabadkőműves szentélyre emlékeztető Műcsarnokot. A kor állapotait jól jellemzi, hogy a milleniumi emlékmű szoboralakjait is egy újmagyar, bizonyos Mayer, utóbbi nevén Zala György tervezte meg.
A nemzetellenes kompozíció betetőzéseként az obeliszkre a judeo-keresztény Gábriel arkangyal került fel.

Carnivora (törölt) 2008.12.16. 12:54:51

nénike · reakcio.hu 2008.12.16. 12:41:38

kuruc az lightos lásd.

www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=15147

Főleg a kommentek ütnek. Igazi tág világszemléletre vallanak. Csoda, hogy még nem kérték fel külpolitikai elemzőnek pl. ezt a harcost:

csúzlis - 2008.12.13. 14:09
Most felgyorsították a megszállást a zsidó pénzügyi válság miatt. Egyrészt a víz. Másrészt jövőre meg akarják támadni Iránt ( Isten óvja Ahminedzsádot és harcos perzsa népét), a háború végkifejlete nem olyan egyértelmű, mint iraké. Kell nekik a hátország, az európai új zsidóország, melyre Csonka-Magyarországot szemelték ki. Vesztenivalónk nincs. Ha elveszítjük Hazánkat, elveszítjük létezésünk értelmét.

a nép romantika is megjelenik:

natti - 2008.12.13. 16:49
Engem a menóra, a hétfejű sárkányra emlékeztet ! Remélem akad majd olyan vitéz, aki levágja a gonosz sárkány fejeit!!!!!!!!!

A Hanuka -nak meg külön fórum része is van:

www.hunhir.hu/forum.php?rsid=296

#57: ujpesti - 2008.12.15.22:28Ne nyavajogjatok már annyit! Elszántság kérdése az egész. Jobb is ha nincs előre bejelentve. Vasárnap jöjjön mindenki a Hősök terére! Ott majd összeállunk. A buzikat is szétvertük, a zsidótetvek sem úszhatják meg a provokációt!

Mindenesetre megnyugtató, hogy így 2008 végén ez Magyarországon a legfontosabb problémakör lásd. a fő hír:

www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=15211

Már vannak izgalmas ötletek is a kommentekben:
2T - 2008.12.15. 22:15
Viszont ha nem tüntetni mentek a zsidó szentély elé, hanem mindenki kerékpárral, vagy valami jól látható sporteszközzel, esetleg váltófutást szerveztek a zsici köré, akkor azt nem tilthatják be, mert a sportrendezvény nem esik a gyülekezési tv. alá.

:D

a gift 2008.12.16. 12:55:20

ha magyarországon néhány ezer vallásos zsidó van, akkor nem túlreprezentáltak egy kicsit az akcióikkal? feltétlenül szükség volt teleszórni az országot a slomo berkowitz féle menórákkal? egyáltalán, nem ízléstelenség egy vallási ünnepből rekordot csinálni.?
budaházyék reakcióival meg nyilvánvalóan számoltak a rendezők. ezért rendezik.

Zetek 2008.12.16. 12:56:40

Van valami szerződésetek, hogy reklámozzátok őket?

efhábé 2008.12.16. 12:57:33

"Mire fel, ha nem (jó részben) provokálásból?"

Írták már fentebb, most javítom, nem a mazsihisz helyezi ki a hanukiákat, hanem a Chabad lubavics (aka. EMIH).
Nem azért teszik ki őket, mert provokálni akarnak.
A zsidó vallás szerint a hanuka az a szentély megtisztítása kapcsán megesett csoda emlékére tartott ünnep. Normális zsidó embernek ilyenkor eszébe nem jutnak a szeleukidák, annak örül, hogy csoda történt a megszentségtelenített szentélyben. A csodát pedig hirdetni kell, hagyományosan a meggyújtott hanukiát az utcára néző ablakba, vagy még inkább a ház elé kell kitenni, hogy hirdesse a csodát. Az EMIH ezért rakja ki a hanukiákat, hogy hirdesse a megtörtént csodát.
Miért gondolják a turbómagyarok, hogy a zsidóknak más dolga sincs, mint azon töprengeni, hogy éppen mivel lehetne provokálni a magyarokat?
Ugyanilyen megfontolásból kerülnek ki a karácsonyfák is, nem? A születés misztériumára emlékeztetik a keresztényeket, jelzik, hogy hamarosan eljön a megváltó születése csodájának ünnepe.
Tudom, hogy viszonylag fiatal hagyomány a karácsonyfa-állítás, de maga az advent is erről szól. A köztérre kitett betlehemi jászol meg méginkább erről szól, mégsem vonyít senki fejhangon, hogy vigyék az utcáról a templomba. Miért ne hirdethetné bárki a saját csodáját, ha ezzel a hirdetéssel nem zavar másokat?

Szelid sunmalac 2008.12.16. 12:57:57

huta: Tajekoztatasul a legtobb zsido csaladban valahol mindkettot unneplik, hacsak nem ortodoxok. Kereszteny orszagban elnek es a gyereke szeretik a karacsonyfat. kb. ennyi. Szeretnek egyutt lenni es a gyerekek orulnek az ajandekoknak. NEKED mi a karacsony lenyege?

Karcolt lendület 2008.12.16. 12:59:49

Budaházyt és Toroczkait jól fejbe kellene b*szni egy menórával, akkor megtudnák, hol lakik a magyarok istene.

mr. pharmacist1 2008.12.16. 13:00:13

Majd legközelebb akkor kiszámolják nekik, hogy a reprezentáltságuk arányának megfelelően hány négyzetmétert kaphatnak meg a Hősök teréből.

Carnivora (törölt) 2008.12.16. 13:00:57

a gift 2008.12.16. 12:55:20

Mit jelent az a teleszórás? én egy fia menórával sem találkoztam még semerre ...

Szelid sunmalac 2008.12.16. 12:57:57

A megoldás KULA BÁCSI AZ ÜNNEPI KAKI !

bigél 2008.12.16. 13:01:19

mr. pharmacist1

én átadom nekik a saját részem ;)

huta9020 2008.12.16. 13:04:04

a gift
Az nem menóra, hanem hanukia. És miért is bánt téged, rálépett talán a lábadra?
Azt meg, hogy egy vallásban mi számít izléstelenségnek, hagy dönthessék el az ahhoz a valláshoz tartozók.
És ha számoltak is a rekacióval, akkor már rendben van, hogy meg és elzavarják őket?

a gift 2008.12.16. 13:05:58

carnivora, kegyed 3 éves? vagy amnéziás? hány évig erőltetett a köztörvényes berkowitz menórát olyan városokra, ahol egy fia zsidó sincs?

eszkep 2008.12.16. 13:07:33

szpal!
"az ezeréves államiságnak a zsidók is részesei, pl. ott volt Aba SÁMUEL királyunk is"
Azért, mert valakinek bibliai eredetű neve van???
Amúgy egy Árpád-házi királyról van szó, te "egyszerű"...

hu.wikipedia.org/wiki/Aba_S%C3%A1muel

efhábé 2008.12.16. 13:08:46

a gift, egy percig sem. A menóra hétágú, a hanukia meg kilencágú.
De mesélj, melyik városokban volt hanukia, ahol egy fia zsidó sincs? Sorold már fel azokat a városokat.

mr. pharmacist1 2008.12.16. 13:08:50

Ja, meg a Landeszman is! Miket nem merészelnek!

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.12.16. 13:09:35

"emellett a sólyomröptetés ünnepe"

Szegény Köztársasági Elnök Urat előre sajnálom. Nem lehetne inkább gyurcsányreptetést tartani? :)

huta9020 2008.12.16. 13:10:35

Szelid sunmalac
Tévedsz. Összekevered a fenyőfa (karácsonyfa) állítást a Karácsony (Jézus születése) ünneplésével.
Bár nem ide tartozik, de nekem a Karácsony családi ünnep, mert ugyan tisztelem Jézust, de nem hiszek a katolikusok karácsonyi babonaságaiban, aminek valószínűleg az evangéliumban szereplő alapja is csak Jézusról utólag kreált legenda.

Alkusz · http://www.linkkatalogusok.com 2008.12.16. 13:11:14

Mindig kell valami balhé. Ez eszméletlen.

tevevanegypupu 2008.12.16. 13:11:28

Erthetetlen ez az allando gyulolet amivel ez a ket ember viselkedik. Egyik oldalon hazafiak es demokratak, a masik oldalon pedig nem akarjak megengedni, hogy mindenki szerenyen unnepelhesse a vallasi unnepeit. A varos tele karacsonyfakkal, angyalkakkal, betlehemes jaszollal, szep, vidam es unnepi a hangulat. Egy masik vallastol ki veheti el a jogot sajat unnepetol es ugyan minek es kinek a neveben? Isteneben biztosan nem.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.12.16. 13:11:29

Kedves Borsikm,


"Gabrilo, a te prekoncepciód az, hogy a zsidók nem tehetnek semmiről, csupán azért basztatják őket már megint, mert azok. "

Ilyet hol is állítottam én? Légyszi, idézd vissza, jelöld meg a helyet. A levegőbe ilyeneket ne üvölts bele, mert még a végén valaki számon kéri rajtad az igazolást is. Pl. én:))))

Csakhogy most nem arról van szó, hogy a Mazsihisz kirabolt néhány zsidó családot, hanem épp_erről_a konkrét dologról. Ami egy szimpla hanuka-ünnepség, úgyhogy ne ferdíts.

És mindig ugyanazt az érvet próbálod ellőni, immáron vagy ötödszörre. Akkor még egyszer mondom: ÉRTHETŐ, hogy az emberek nagy többsége nem kívánja a mindennapi vagy ünnepi programjait ezekhez a degeneráltakhoz igazítani. Vili? Emlékeztetnélek rá, hogy a zsidók a hanukát minden évben megünneplik (de tényleg!), így nem aszerint ünnepelnek, hogy most éppen ráér-e Budaházy, vagy sem, és ha nem, akkor minek ünnepeljünk mert nem tudunk provokálni. Ezek a szélütöttek egyébként épp ezerfelé szakadnak, és qrvára nem lesznek többen, így ez az érved is esik. De még ha így is lenne, akkor_sem fogja senki hozzájuk igazítani a műsort. Akkor sem ha "kontraproduktív". Majd azt pont ők döntik el, mit lehet és mit nem. Úgy, ahogy a szocik megmondják mindenkiről, ki a fasiszta.
Így a "megéri-e" nem adekvát kérdés. Mert ebben az esetben földobhatnám a kérdést, hogy "Megéri-e kritizálni a szocikat, mert ha kritizálod, majd jól lenáciznak, és esetleg ki is vágnak a munkahelyedről." Na, megérné ez esetben? Hát nem, de hogy is hívják ezt a gyakorlatot?
Új érvet kérek!

Carnivora (törölt) 2008.12.16. 13:14:29

a gift 2008.12.16. 13:05:58

Mondom légyszíves v.mi példát én vidéken járok jónéhány városban-faluban egy fia hanukás cucc sincsen sehol ...

mrbadger 2008.12.16. 13:14:42

Nem tartozik szorosan ide, de nem tudom láttatok-e, hogy helyenként feltűntek a városban betlehemes makettek, installációk vagy mifenék... sajnos nem jut eszembe pontosan hol láttam.

Mindenesetre ez jó kis visszavágás az akasztófához hasonlatos fa(kettős)keresztekkel szemben...

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.12.16. 13:16:02

Carnivora 2008.12.16. 12:54:51


Fú, köszi, ennyi neopogány marhaságot már rég olvastam egy helyen:)))
Merci:)))

a gift 2008.12.16. 13:16:02

efhábé! kérdésedre, ha pontos választ kívánsz, fordulj a mechon simon alapítványhoz! lol

bigél 2008.12.16. 13:18:22

Carnivora

Én (sem) vagyok már hároméves, mégsem találkoztam még egyetlen hanukiával sem eddig. Persze előfordulhat, hogy csak nem figyeltem fel rájuk: valszeg azért, mert számomra semleges, hogy van-e vagy sincs, épp ezért nem keresem nagyítóval, hogy hátha találok egyet, hogy alkalmam legyen fanyalogni, hogy már megint teleszórták a várost ezek a fránya zsidók.

Szelid sunmalac 2008.12.16. 13:21:12

Ha jol tudom Jezus zsido volt....

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 13:21:21

Kicsit eluntam a sokadik "de hát ezzel ezzek igazából provokálni akarnak" kaptafájú hozzászólásgenerátorokat.

Van ez a folyvást értelemtorzító csonkításban előrángatott bibói éca:

"Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a forradalomtól, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és egyáltalán mindazoktól az imaginárius veszedelmektől, melyek azáltal válnak valódi veszedelmekké, hogy félünk tőlük."

Még 1x, többek közt azt írja: más fajúaktól, összeesküvésektől

No már most amiképpen a folytonos barna eső elleni ágálás efféle imaginárius veszedelem, éppúgy kóros az a paranoia, amivel itt többen szócsépelnek. És miként a barna eső veszedelmében kéjesen fetrengők, akképpen ezen paranoid véglények sem demokraták.

Uff.

irrelevant 2008.12.16. 13:21:25

Ezek az idióták azt hiszik, hogy ha valaki meglát egy buzifelvonulást, attól bebuzul, ha pedig zsidókat lát az utcán, akkor bezsidul. Rossz hír számukra, hogy nem mindenki olyan identitászavaros, mint ők.

borsikm 2008.12.16. 13:21:35

Egyébként ez az ukrános hasonlat nem is annyira légből kapott.

www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=249984

Súlyos koponyasérülést szenvedett, és már egy műtéten is átesett a vecsési Jobbik elnöke, a Magyar Gárda-tag Szabó Attila, akit a saját házában, családja szeme láttára vert össze hétfő hajnalban négy férfi.

És nem Gabrilo, nincs kettős mérce, neki is számolnia kellett volna ezzel, vidéken lakó jobbikosként és gárdistaként. Függetlenül attól, hogy egyébként a rohadt anyjukat a tetveseknek.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:22:06

Miért kell egy VALLÁSI ünnepet olyan köztérre szervezni, ami semmilyen kapcsolódásban nincs azzal?
Egy vallási közösség miért nem fér el a saját szent helyein?

SZEKULARIZÁCIÓT!

(Vagy Szent István körmenetet a Dohány utcába! Csakis az esélyegyenlőség jegyében.)

bigél 2008.12.16. 13:26:40

vero

Miért? A körmenet nem közutcákon/tereken halad át?

Szelid sunmalac 2008.12.16. 13:27:17

A keresztenyseg es a zsido vallas terben es idoben nem elvalaszthato...hehe

a gift 2008.12.16. 13:27:33

vero! ne csodálkozzon, ha az ügyvéd halált kér magára! :)))))

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:28:31

Carnivora // gift // Valaki mondja már meg, hogy mi a neve annak a piramis alakú 7 gyertyát tartó háromszögnek, amit mostanában az emberek divatból (?) kitesznek az ablakukba karácsonykor? Majd 40 vagyok de csak az utóbbi 10 évben látom. Hogyan kapcsolódik ez a Karácsonyhoz? Hagyomány ez, vagy mi lehet?
Engem valahogy sem a feszületre, sem a karácsonyfára nem emlékeztet. :oS
Mire hajaz? Valakinek van esetleg ötlete?

efhábé 2008.12.16. 13:28:39

"efhábé! kérdésedre, ha pontos választ kívánsz, fordulj a mechon simon alapítványhoz! lol"

Magyarul kamuztál egy szép nagyot, no sebaj...

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:29:06

bigél // Szerinted hol halad?

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.12.16. 13:29:08

borsikm,


A tetveseknek a rohadt anyjukat, tessék eljárást indítani ellenük. Érted a logikát? Rend és Törvény. Mármost ugyanennek része az is, hogy egy bejegyzett, törvényes vallási felekezet minden további nélkül ünnepelheti a saját vallási ünnepét, és ha ehhez foglalnak helyet, megtehetik. Majd azért ne tegyék meg, mert a nyilasoknak majd nem teccik? Ez az egyik.
A másik az, hogy ráadásul ez is sánta, mert a Jobbik-MG politikai cucc. Ez meg egy vallási rendezvény. Vagy ez le sem esett? Persze, ha a zsidók valamit rendeznek, az tutira politikai. Mekkora logika!
Azt tudják-e a kedves zöld szemesostorosok, hogy azok a zsidók, akiket utálnak, azok sz@rnak a zsidó vallásra és hagyományokra? Sebaj, zsidó zsidó, radiököl vasököl, oda üt ahova köll.

excopp 2008.12.16. 13:29:41

dr. zergénél a három pont. ami pedig az ötven évvel azelőtti események interpretálását illetii,azt először Demszky Gábor használta (Magyar nemzet 2006.09.27.), majd feltűnik Gergényi azóta eltávolított jelentésének első sorában. ez bizony bugyutaság. Hát, bizony a demokrácia kényelmetlen, mert küzdeni kell, gondolkozni kell, pénzbe kerül stb. - de nincs jobb (Churchill). Akit zavarnak a más színűek, meg a tüntetések, meg kéne próbálkozni Észak-Koreával (csupa mongolid rassz, nincs elégedetlenség, nincs túlkapás) - rend van. Ugye, ott kelene élnünk?!

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.12.16. 13:29:58

vero,


A Körmenet nem az, hogy a hívők háromszor-négyszer a padok körül megfordulnak. Ezt benézted.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:30:57

Gabrilo // Nem néztem be barátom. Körbe halad. Na hol?

bigél 2008.12.16. 13:31:13

vero

szerintem közutcákon.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:32:19

Pontosítanád? Helyszín szerint. Légyszíves.

bigél 2008.12.16. 13:33:14

vero

szerintem világító háromszögre, legalábbis amiket én láttam. nekem leginkább Isten szeme jut eszembe róla, ha már a vallásos magyarázathoz ragaszkodunk, azt szokták ilyen háromszög alakban ábrázolni.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 13:33:23

És nem is az, hogy megkerülik a templomot...

Francois Pignon 2008.12.16. 13:33:31

vero 2008.12.16. 13:28:31
"mi a neve annak a piramis alakú 7 gyertyát tartó háromszögnek, amit mostanában az emberek divatból (?) kitesznek az ablakukba karácsonykor?"

Talán gyertyatartó háromszög. ;) Engem az ablakokon lógó mikulások kergetnek az őrületbe. De idén már láttam egy erkély korlátjára függesztett embernagyságú felfújható gumimikulást is. Na ezek ellen kellene tüntetni.

Cypriánus 2008.12.16. 13:33:48

a Karácsony és a Hanukka viszonyát boncolgató hozzászólóknak felhívnám afigyelmét, hogy VAN összefüggés akettő között.

1. Antichusz Epifanész pogány király legyőzésében semmi rossz nincs, az illető egy véreskezű hóditó volt, és megszentségtelenítette a Jeruzsálemi templomot.

2. Jézus előszőr Hanukkakor nyilvánította ki, hogy Ő kicsoda. (János ev. 10 fejezet, Jézus a templomszentelés ünnepén, télen-az kizárólag a Hanukka lehet). Akkor mondta a "Én és az Atya egy vagyunk."
Szóval számomra, mint nem "faji" , hanem tényleges kereszténynek igenis átélhető ünnep!

Reynald 2008.12.16. 13:34:06

Azért a Hősök terét kicsit erős "szakrális terünknek" nevezni, kedves kurucinfó.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:35:31

;o) El lehet beszélni egymás mellett, de akkor minek gebnerálni a vitát.
Doktor Zerge // Akkor szerinted?

bigél 2008.12.16. 13:35:42

vero

Miután nem vettem még részt rajta és pesti sem vagyok, keresnem kellett. Ezt találtam:
Szent István tér – Zrínyi utca – Október 6. utca – József Attila utca – Nádor utca – Október 6. utca – Zrínyi utca – Szent István tér

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:36:30

Generálni, pardon. Mielőtt valaki kijavít.

bigél 2008.12.16. 13:36:47

Ezek nem közterületek?

Szent István tér – Zrínyi utca – Október 6. utca – József Attila utca – Nádor utca – Október 6. utca – Zrínyi utca – Szent István tér

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.16. 13:37:51

Antisémita tüntetők ellen használjon őn is izraelből vásárolt vízágyut, és magyar rendőrségben kitermelt vízagyút!
Hajrá!

Reakció!

Azért arra figyeljetek, h így advent vége felé túlságosan megosztó cikket nem kéne... ...legyen végre egy kis béke. Nemde?

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 13:38:57

Vero, egyszerűen nem értem, mit is kérdezel tőlem. Valszeg fogyi vagyok. Ezért az sem baj, ha nem is pazarlod rám tovább csillogó intellektusodat.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:39:21

bigél // Akkor a Bazilika és a környező utcák? Jól értem? Gyakorlatilag megkerülik a templomukat? Ez már majdnem fasizmus!

Szelid sunmalac 2008.12.16. 13:41:29

Valahogy ra kene venni a romakat, hogy tiltakozzanak a zsidok ellen es jatsszanak bekito szerepet az apradsavosok....

bigél 2008.12.16. 13:41:31

vero

tudsz olvasni? ki mondott ilyet, hogy fasizmus. nyugodj már le. csak arról volt szó, hogy szerinted vallásos ünnep köztérre nem való. ezért kérdeztem rá, hogy a Szent Jobb körmenet nem közterületen halad-e. ennyi. te hoztadbe a fasisztázást.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:41:34

Zerge doktor // Légyszíves pótold hiányosságaimat. Világosítsd meg elmémet, mit jelent a körmenet.
Szarkasztikus megjegyzéseket kérem mellőzd. Csupán a száraz tényeket. Ne kímélj!

kötözködő 2008.12.16. 13:42:00

Az megvan, hogy Toroczkaiék nemrég Spanyolországban egy olyan "nemzeti" szervezettel (Falange) tüntettek Franco sírjánál, akik most a románokkal együtt ünnepelték Erdély elszakítását?

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 13:42:16

Ez az, elő a collstokot, azok a pimasz zsidók túl messzire mentek! Mármint a templomuktól, ez itt a baj...

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:43:52

bigél // ne ugorj az első petárdára :o)) mondom "majdnem"
A helyszín tekintetében nem nyilatkoztál. Azonosíthatók -e a felsorolt utcák véleményed szerint a bazilika környékével?

molaris 2008.12.16. 13:44:09

Ennyi marhaságot. Kit vágott már hátba a hanukka? Azt, meg, hogy itt vannak provokátorok azt rég tudjuk. Nem kell velük foglalkozni, és szépen kialszanak maguktól. El kell menni az ilyen alkalomra sok keresztyénnek és elénekelni jó hangosan a "Tüzed Uram Jézus" kezdetű evangéliumi éneket. Láthatnátok csodát, mert az izraeli himnusz dallamára van írva a szöveg. Szóval lehet elegánsan is. A másik, hogy köztörvényes bűnözők megjelennek ilyen alkalmon (Mr. Traubi), az már jogosan vet fel némi felháborodást. A MAZSIHISZ meg ugyan olyan gittegylet, mint a ballib törzsgárda, akiket volt már alkalmunk megismerni; Eörsitől- Veresig.
A hülye mélymagyarok is röhelyesek, Badiny- Jóssal az élen. A Budaházi- Toroczkai kettős meg a regnáló hatalom zsoldosa. Megkockáztatom, hogy tőlük az écesz a Magyarok Nyilai szervezet kitalálásához. Szilvásy egymaga nekifutásból sem tudna ilyet kitalálni, nemhogy helyből.
Viszont, milyen szépen rágjuk a gumocsontot, miközben tegnap az öltönyös gazemberek, tegnap megszavazták a jövő évi kivégzési tervet; költségvetés címen. Jó reggelt.

Karcolt lendület 2008.12.16. 13:45:21

"vero 2008.12.16. 13:22:06
Miért kell egy VALLÁSI ünnepet olyan köztérre szervezni, ami semmilyen kapcsolódásban nincs azzal?
Egy vallási közösség miért nem fér el a saját szent helyein?

SZEKULARIZÁCIÓT!"

Ezt nem szekularizációnak hívják, hanem a szabad vallásgyakorlás korlátozásának, tiltásának.

A vallások gyakorlása pedig alapvetően nem helyhez, hanem az emberekhez és közösségekhez kötődik. A szent helyek annyiban mások, hogy ott többen és gyakrabban foglalkoznak a vallás gyakorlásával.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:45:34

Zerge doktor / Más szájába szavakat adsz, a kérdés elől meg eloldalzol. Ne légy komolytalan! Így válaszoltál az opponensednek is anno?

molaris 2008.12.16. 13:46:06

Az egyik "tegnap" kihagyandó!!!

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 13:46:24

Körmenet, vaze, körbe mennek. Elindulnak a templomból, és oda érkeznek vissza. Érted, nem valahonnan mennek valahá, hanem körbe. De ez nem azt jelenti, hogy a templomot kerülgetik, annak nem sok veleje volna. Hanem azt, hogy - lehetőség szerint - bejárják a falut/város(rész)t, ahol élnek. Mondjuk egy állítólagos világvárosban az adott plébánia körzetét - gondolom. És hirdetik az aktuális hirdetnivalót - ezt már hadd ne egy pogány magyarázza, ok?

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 13:48:06

Vero, két bazifriss infó:

1. kommentet írni időigényes.
2. a 'dr. zerge' egy úgynevezett ninck. Ha 'mikulás' volna, akkor baszogatnál a virgács miatt?

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:48:11

Karcolt lendület // Végre egy épkézláb érv!

Mindenki érzi, hogy valami gázos, de senki nem beszél közös nevezőn. :o)
Köszi a helyzetgyakorlatot! Salem. (Hogy ők se maradjanak ki. :o)

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.12.16. 13:50:16

Dr. Zerge // Majd azért nézz utána! Örvendtem.

molaris 2008.12.16. 13:51:16

"Reynald"- az ismeretlen katona lehetett zsidó is. Na erre mit lép a kuruc.info? Ennyiből mondjuk lehet szakrális terület.

states 2008.12.16. 13:51:40

Toroczkayék úgy hülyék, ahogy vannak, de azért vegyük már észre, hogy mazsihiszék sem mennek a szomszédba egy kis provokációért. Ugyan mi keresni valója van a menórának a Hősök terén? Semmi. Annak a Dohány utca környékén van a helye, vagy esetleg Újlipótvárosban. Egyik 19, a másik 1 híján 20. A Mazsihisz pontosan tudja, mi lesz bizonyos körök reakciója, nem lehet nem észrevenni a hátsó szándékot...

efhábé 2008.12.16. 13:52:26

A mazsihisznek mondjuk kb. annyi köze van a Hősök terei happeninghez, mint a buddhistáknak...

plastik02 2008.12.16. 13:53:03

bárkit irritálhat egy vallási csoport ünneplése köztereken, ezt akár szóvá is teheti. de egy vallási ünnep ellen tüntetni, sőt rögtön erőszakos megnyilvánulásokra utalást tenni...az ilyet nyugodtan tiltsák be a picsába, szerintem nyugodtan hivatkozhatnának még 1000 (legalább jogos) dologra ha nem lenne ilyen balfasz gyülekezési törvényünk.
engem nem zavarnak az utcai keresztek sem. egyik sarkon chanukkiah, másikon kereszt, multikulti for life! :]

nénike · http://mandiner.hu 2008.12.16. 13:53:30


Rövid lazításhoz ajánlom figyelmetekbe a reggae hasszid pajeszos, kalapos királyának nótáját. Nekem bejött:

www.youtube.com/watch?v=m6MDKbl_SHE&feature=related

plastik02 2008.12.16. 13:54:36

states: mazsihisz lehet, hogy így gondolkodik, csak nem ők nincsenek a szervezők között...

plastik02 2008.12.16. 13:57:09

nem dupla tagadás, tehát ők nincsenek a szervezők között :D

efhábé 2008.12.16. 13:58:43

states, megjegyzem, igazad van és meg is ígérem neked, hogy egyetlen menóra sem fog a Hősök terére kerülni.
Hanukia meg miért ne kerülhetne? Szerinted zsidók csak és kizárólag a gettóban és Újzsélandon élnek? Ki kell, hogy ábrándítsalak, laknak zsidók a Dózsa György úton is.

AYBARS ANDA 2008.12.16. 14:00:32

JAAAAA,

TURUL, de TI meg nem csináltok lófaszt sem !!!

Zsúr-naliszták....Phö.

plastik02 2008.12.16. 14:00:42

"efhábé 2008.12.16. 13:58:43
states, megjegyzem, igazad van és meg is ígérem neked, hogy egyetlen menóra sem fog a Hősök terére kerülni.
Hanukia meg miért ne kerülhetne? Szerinted zsidók csak és kizárólag a gettóban és Újzsélandon élnek? Ki kell, hogy ábrándítsalak, laknak zsidók a Dózsa György úton is."

na jó, de a Hősök terén él zsidó? ugye hogy nem! :D

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 14:00:51

Ja, states nemzettestvír, az a szemét mazsihisz provokálik itten, mi? És még hogy! Névtelenül, a háttérben ellappangva, hö! Gyáva, szemét sötétben bujkáló izék, nemde?

bigél 2008.12.16. 14:01:14

vero
De, ugrom. Nem szeretem az ilyesmit, ha olyat tulajdonítanak nekem, amit nem mondtam/írtam. Azt sugallta a posztod, mintha nekem a Szent Jobb körmenettel bármi bajom lenne. Holott nem erről szólt az egész. De mindegy. Közben megnéztem a térképen a Szent Jobb útvonalát: valóban a Bazilika környéki utakról van szó. És? Ettől függetlenül közterületek. Az én kérdésem csak erről szólt.

medve2 2008.12.16. 14:03:37

Vazeg! Néhány antiszemita faszkalap miatt magyarázkodni kell azért, mert egy felekezet tagjai megóünneplik egyik vallási ünnepüket. Amúgy tök mindegy, hogy mit csinálnik a zsidók, ezek a köcsögök akkor is belekötnek, mert ennyit tudnak. Tulajdonképen tök felelsleg az egész, hanem el kén hajtani a halál faszába az összes gyurcsányt-támogató buzeráns álnácit, és ennyi.

AYBARS ANDA 2008.12.16. 14:05:06

EZ A TERV és az ESET

kurvaDÚRVA bibsi - provó!!!

Ez ugyanaz VILÁGOSKÉKBEN,

mint

a MELEGFASZTIVÁL felvonyítás SZIVÁRVÁNYBAN:

PROVOKÁLNI A TÖBBSÉGI TÁRSADALMAT!!!

Jelzem: EL FOGJÁK ÉRNI A CÉLJUKAT,

mert még a zsaruk, mint magyar férfiak, IS ÚTÁLJÁK ŐKET, MINT A SZART!!!

S ha megfelelő BM lesz, megfelelő "rendezvények" lesznek.

NEM lesznek.

nénike · http://mandiner.hu 2008.12.16. 14:05:14

AYBARS ANDA
TI meg nem csináltok lófaszt sem !!!

Miért te csinálsz lófaszt?

huta9020 2008.12.16. 14:06:48

Szelid sunalac
Mintahogy a mohamedán vallás, a buddhizmus és a tűzimádás sem választható el egymástól. Ilyen kinyilatkoztatásokat én is tudok tenni...
A kereszténységnek vannak zsidó gyökerei (fordítva nem nagyon), de egyébként... Nem is tudom, mit szólna egy katolikus pap, ha azt mondanád neki, hogy az ő hite elválaszthatatlan "A" zsidó vallástól. Valószínűleg azt, hogy nem tudod, miről beszélsz, és igaza is lenne.

medve2 2008.12.16. 14:07:02

Aybars Anda! menj, és támogasd a komcsikat máshol.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 14:07:41

Medve2, neked hiányzik a téli, nyugtató álom.

Hát nem is minden újnáci buzi! egyébként az sem baj, a buzi is ember. És biztos van egy-két agyroggyant fajmagyar, aki nem szerelmes titkon fletóba...

Na már most, azért ezeket a nem fletófan, heteró nyilasokat is el kéne hajtogatni, nemde?

;)

medve2 2008.12.16. 14:08:12

Komolyan visszasírom Donlódit. Az is kerge volt, de legalább vót stílusa.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 14:09:09

Nénike, hát nem látod, hogy csinál? Ordibál itt össze-vissza faszságokat.

medve2 2008.12.16. 14:09:28

Zerge! Megadom magam. Minden buzeráns és nem buzeráns idiótát el kell hajtani. De csak ámulok a sötétség láttán.

jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu 2008.12.16. 14:09:50


otvospeter,

" Ezek az idióták azt hiszik, hogy ha valaki meglát egy buzifelvonulást, attól bebuzul, ha pedig zsidókat lát az utcán, akkor bezsidul. "

A dolog úgy kezdődött, hogy Budaházy egyszer meglátott egy idiótatüntetést, és rossz tapasztalatai keletkeztek az -ulásról :)))

Harlek 2008.12.16. 14:12:58

Két apróság. 1) A Mazsihisz nem egyenlő a magyar zsidókkal. Hiába szeretné ezt a Mazsihisz és hiába erre a szervezetre mutogatnak sokan a radikális körökből, a magyar zsidók ugyan annyira különbözőek, mint bárki más. Csak amíg a magyaroknak van lehetőségük különböző pártokra szavazni, addig a zsidókat csak ez az egy szervezet képviselheti hivatalosan, még akkor is, ha ezzel a zsidók jelentős hányada nem ért egyet. 2) Néztem ennek a Hanuka rekordnak a honlapját (www.hanuka.hu), és bevallom, én nem találtam sehol a Mazsihisz logóját.

borsikm 2008.12.16. 14:12:58

Gabrilo, emberedre akadtál, most szólok.


"Ilyet hol is állítottam én? Légyszi, idézd vissza, jelöld meg a helyet."

Tehát: "A párhuzam úgy állna, ha azt mondanád, Igoréknak nem tetszik az arcod. Ezért jól odaállnak az ajtód elé. Hát komoly ok! "

Éppen "erről a konkrét dologról" gondolom én úgy, hogy boritékolható volt, milyen fogadtatása lesz. Hiába vélekedünk "erről a konkrét dologról" úgy, hogy ez egy pozitív, békés, ünnepi rendezvény, akkor sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy éppen a pozitív, békés, ünnepi karakteréből fog óhatatlanul veszíteni (vagy azt teljesen elveszíteni) azáltal, hogy egy olyan helyszínen kerül megtartásra, amelynek választásával a jelenlegi feszült társadalmi helyzetben gyakorlatilag vörös posztót lengettünk az erre fogékonyak számára.

Én ÉRTEM, hogy a szervezők nem kívánják programjaikat Budaházyékhoz igazítani. Ennek viszont, teljesen függetlenül attól hogy én ezt értem-e, ez a jelenlegi konfliktus és annak igenis baromira kontraproduktív volta lesz a következménye. Az, hogy miért lesz ez a következménye, hogy miképpen jutottunk el idáig, egy lényeges, ám olyan része a kérdésnek, amelynek kitárgyalása az magyar-zsidó identitásproblémához hasonlóan meghaladná lehetőségeinket. Ám az biztos: azzal a hozzáállással, hogy a zsidók semmiről sem tehetnek, csak itt nem tetszik egyeseknek az arcuk, nem jutunk előbbre.

Nyilvánvaló, hogy a zsidók az ünnepeiket minden évben megülik. Azonban az is nyilvánvaló, hogy a hanukázásnak eddig nem volt szerves része a Hősök terén tartott ünnepség, ahogyan pár éve még a köztéri hanukázás sem. Az utóbbi most már úgy-ahogy elfogadottá vált, így adódik a kérdés: miért éppen most, ebben a feszültségekkel teli helyzetben kell valami ilyesmire kísérletet tenni?

Az, hogy éppen hány magyar nemzeti júdeanépefront viaskodik egymással, nem függ össze azzal, hogy egy ilyen rendezvény a
"szélütöttek" prekoncepcióit erősíti, kevesebben így egész biztosan nem lesznek, tehát ez az érvem hibás meglátásoddal szemben nem esik, ahogyan ebből is következően a kontraproduktivitással kapcsolatos sem.

Lehet azt nem szeretni, hogy mások döntik el, mit lehet és mit nem, mások mondják meg, fasiszta vagy-e vagy sem. A zsidóknak nyilván nem tetszik, hogy nem ők dönthetik el, miképpen és hol ünnepeljenek, más magyaroknak meg az nem tetszik, hogy az SZDSZ dönti el, ki a náci és ki nem az. Érdekes módon utóbbi ellen évek óta semmi érdemlegeset nem képes tenni a Fidesz (ellentétben egyes "szélütött"-közeliekkel*), de legalább megfelelési kényszerének kiélésében sokat fejlődött.

A munkahelyi szocizós példáddal kapcsolatban az a probléma, hogy ha tovább gondoljuk a párhuzamot, jelenleg a mo-i zsidóság általános helyzete sokkal inkább a kirúgóéhoz, mint a kirúgottéhoz áll közel. Általános vélekedés szerint a zsidók alapvetően jól érzik magukat magyarországon, anyagi és minden más téren is sikeresek. Éppen ezért igenis elvárható és ÉSSZERŰ hozzáállás lenne tőlük, hogy ilyen feszült viszonyok közepette még azokkal szemben is több megértést tanúsítsanak, akiket egyébként elviselni sem képesek. De úgy látszik, naivitás ilyesmit elvárni.

* mivel erre úgyis azt válaszolod majd, hogy háhá, hát éppen a szélütöttek hülyeségei adják az alapját a nácizásnak, meg is válaszolom ezt. Éppen egyedül nekik köszönhető, hogy az index.hu lehozhat egy olyan kétrészes cikket az izraeli ingatlanbefektetésekről, ami a 90-es évek közepén még csak a Magyar Fórumban jelenhetett volna meg, és szerzője automatikusan náci lett volna, vagy hogy sokkal nyíltabban beszélhetünk a cigánybűnözésről, anélkül hogy megkapnánk csípőből a rasszista bélyeget.

medve2 2008.12.16. 14:14:38

Harlek! Ez is felesleges. És ha a Mazsihisz benne lenne, akkor mi van?

Beren 2008.12.16. 14:15:38

Ez az egész pro és kontra csak arra jó, hogy valamiről lehessen óbégatni megint. Mintha nem lenne más gondja senkinek, komolyan, néha azt hiszem hülyék országában élek. Nem néha: mindíg.
Röhej, de tényleg felmerül a gyanú, hogy ez a várható hiszti is csak az idióta kormánynak jó, hogy újból lehessen riogatni a fasiszta veszéllyel. De már ez is annyira savanyú, hogy hányni lehet tőle.
Szabad vallásgyakorlat van nem? Akkor mindenki ott vallásgyakorol ahol akar.
Egyszer ebben a rohadt életben mi lenne, ha mondjuk ilyen esetben azt mondaná valamelyik főbíboros, hogy tök jó ötlet, szólok a híveknek segítünk hanukázni, együtt tartjuk a fáklyát, aztán én is elmondok egy áldástés végül közösen imádkozunk az Egy Istenhez, aki mindkettőnk istene (meg a mohamedánoké is, jelzem) hogy ez a nyomorult hely ahol össze vagyunk zárva legyen már egy kicsit jobb hely.
Ha egyszer is előfordulna ilyen ezen a rohadt bolygón szerintem el is bőgném magam a meghatottságtól, mert lenne remény arra, hogy a köcsög emberiség kijött a barlangból.
Elnézést a kitörésért..

huta9020 2008.12.16. 14:17:15

Cypriánus
Legyen neked a te hited szerint :-)
De nem arról volt szó, hogy a Hanuka átélhető-e keresztényként (bármit is jelentsen ez). Hanem arról a törekvésről (a napoban az M1-en volt is egy Hanukarácsony című műsor), amely tisztázatlan okból megpróbál összekapcsolni két lényegében teljesen eltérő dolgot.

medve2 2008.12.16. 14:17:20

Miért Beren, szerinted Budaházyél nem azért csinálják, hiogy elterlődjön a figyelem a lényegről. Miért van még szabadlábon? Toroczkai Lacika szerinted kinek dolgozik?

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2008.12.16. 14:19:04

Hát, fiúk-lányok, rég szórakoztam ilyen jól. Némely kommenten komolyan könnyezve röhögtem! Ilyen intelligens zsidózáshoz már rég volt szerencsém...
Én egyszerűen nem értem, hogy miért kell a zsidóságot ennyire démonizálni. És hogy létezik, hogy a 21. században még mindig vannak olyanok, akik keverik a vallást az állampolgársággal...
Igen, létezik olyan, hogy magyar zsidó. Mint ahogy van olyan is, hogy magyar görögkatolikus, magyar buddhista, magyar református, magyar hitgyülis (az van máshol is egyébként?), stb.
Mi a túróért kell feszültséget generálni?
És mit szólnátok egy magyar-cigány-zsidó kevertvérű egyedhez? Ja, és annak is magyar az ÁLLAMPOLGÁRSÁGA. Nem felvett, született...

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 14:20:32

"De csak ámulok a sötétség láttán."

Hja kérem, így fest egy társadalom, ahol 30-40 éve semmi böcsülete az oktatásnak, a pedagógusoknak, bármiféle kulturális intézmyénynek, produktumnak. Nincs mit csodálkozni...

Köllene már talán egy új Klebelsberg.

Persze meg vagyunk lőve, ez a Kúnó sem jöhetett Árpáddal sólyomháton ilyen hülye névvel...

Beren 2008.12.16. 14:22:41

bigél 2008.12.16. 14:17:21

:o)

medve2

Sajnos jó eséllyel igazad lehet. Ez az egész a legalja mindennek.

medve2 2008.12.16. 14:25:22

Bigél és beren! Amúgy a magyar keresztény egyházak vezetői az elmúlt időszakban komoly gesztusokat tettek a zsidó felekezet irányába. De nehogy azt higgyétek, hogy ezeknek az eszementeknek bármi köze lenne hozzájuk és a kereszténységhez.

medve2 2008.12.16. 14:27:12

Zerge, ne bosszants! Miért kell, hogy mindig igazad legyen.

bigél 2008.12.16. 14:27:41

hut9020

Tegnap este a Duna TV-n volt egy ilyen című műsor. Nem néztem végig, csak egy-két részletet láttam, de akkor az összekapcsolásról csak olyan értelemben volt szó, hogy milyen az, ha eltérő felekezetű (nevezetesen zsidó és keresztény) él együtt, az hogy jelenik meg a vallás gyakorlásában stb. De mondom, nem néztem végig, tehát lehet, hogy csak lemaradtam azokról a részekről, amikre Te utalsz.

AYBARS ANDA 2008.12.16. 14:27:55

"" Francois Pignon 2008.12.16. 09:32:03
Annak legalább örülök, hogy a pogány urak nem a kereszténységgel takaróznak,

A karácsony-kerecseny-sólyom vonalról:"""

Ami ÚJABB VADBAROMSÁG:

a Sötétség Úzés, azaz a téli napforduló van az Ogur-türk szóösszetételben:

KARA (fekete) -csún, csun (eltávolít, elűz): megtalálható minden régi szavakat is tartalmazó /értelmező/ szótárban.

A KERECSENNEL másodszor qrnak rá az okoskodóink....

A KERECSEN önmagában is közép-ázsiai türk szó, S NEM EGYENLŐ A TURUL (tugrul)-LAL !!!

A TURUL = ALTAYI (nagytestű) SÓLYOM.......

huta9020 2008.12.16. 14:28:17

Háááát, ha mindenkit kiközösítenénk, akinek nem y-ra végződik a neve, nem sokan maradnának az országban. :-)
A Tóth-ok, Németek (Deutsch-ok!), Oroszok, Szerbek helyből mehetnének. A Kovácsok, Szabók, Szíjjártók, Kádárok (Uhhh), Vargák meg azért, mert bizonytalan eredeteűek. A keresztnév választás meg elárulná, hogy kinek milyen szive van. Ki a Máriákkal, Annákkal, Dávidokkal, Dánielekkel, ezek mind ősi ... khm, szóval túlságosan ősi nevek. :-))))

bigél 2008.12.16. 14:30:44

medve2

Nem hisszük (gondolom, Beren nevében is írhatom ezt).
Egyébként annyira nem követtem eddig az egyes egyházak kapcsolatát, de nekem is rémlik, hogy voltak már ilyen gesztusok.

medve2 2008.12.16. 14:31:13

Előző felszólalásaimmal kapcsolatban elnézést kérek, hogy "buzeránsoztam".

bigél 2008.12.16. 14:33:10

medve2

Bocsánatkérés elfogadva, kiállhatsz a sarokból.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.12.16. 14:34:56

medve2 2008.12.16. 14:08:12

"Komolyan visszasírom Donlódit. Az is kerge volt, de legalább vót stílusa."

Viccelsz? Dehát Lódi most is itt van... XDDD

AYBARS ANDA 2008.12.16. 14:35:38

"""Őrnagy Őrnagy · tirpakbokretas-reloaded.blogspot.com/ 2008.12.16. 10:48:11

Demokráciában lehet tüntetni egy Zsinagóga előtt, és lehet a Hősök terén hanukázni is."""

N E M !!!!

Demokráciában TISZTELETBEN TARTJUK

EGYMÁS

IDENTITÁSÁT
és
annak JELKÉPEIT!!!

De a zsidók törekednek a PROVOKÁCIÓRA:

hajlok rá, hogy én magam is BÜNTESSEK ÉRTE !

huta9020 2008.12.16. 14:36:11

medve2
Gesztust tenni valaki felé... Ez olyan leereszkedőnek hangzik. Mire gondolsz konkrétan?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.12.16. 14:36:30

Jó molyolást! A lényeg a lényeg, ugye? Süket Budaházyék mit bohóckodnak... Miközben:

www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=156851

ü
bbjnick

Beren 2008.12.16. 14:38:32

Nem az idióta budaházyékra gondolok. Ők vagy pillanat emberek, vagy felbérelt hisztigenerálók, majd az utókor eldönti, hogy kik vagy mik. Egyáltalán erre az állandó ellenségkép keresésre. Mindenki beáll egy rohadt zászló alá és onnan vonyít a többi zászló alatt álló szerencsétlenekre. (Ez lehet, vallás, párt, pártvezér, autómárka, operációs rendszer típus, zene, mittudomén: tojás feltörési mód)
Én ezt rohadtul nehezen viselem, gondolom ahhoz a zászlóhoz csatlakoztam akik nem akarnak zászlóhoz csatlakozni :o) Én azt hiányolom, hogy az egyes zászlótartók ilyen nyilvános gesztusokat tennének egymás felé, jelezve, hogy oké, mi ezt szeretjük, de azért szeretünk titeket is. Ha egyszer elindulna egy ilyen folyamat, még divatot is lehetne belőle csinálni. Bilibe lóg a kezem..

medve2 2008.12.16. 14:38:44

Huta! Elítélték az antiszemitizmust, részt vettek Holokauszt megemlékezéseken, felszólaltak közösen konferenciákon.

plastik02 2008.12.16. 14:39:20

"AYBARS ANDA 2008.12.16. 14:35:38
De a zsidók törekednek a PROVOKÁCIÓRA:

hajlok rá, hogy én magam is BÜNTESSEK ÉRTE !"

most valószínűleg mindenki összefosta a kaftánját...

Büdösgyökér 2008.12.16. 14:39:36

Majd pont ezek a senkiházi, megélhetési-nácik fogják nekem - zsidónak - megmondani, hogy mit, hol és hogyan ünnepeljek!
A zsidóságommal együttvéve is magyarabb vagyok, mint ők.
Széllel szemben kár pisálni.
A zsidóság története nem áll másból, mint a túlélésből...majd pont egy maroknyi mezítlábfejű vagy hungarista fogja a világuralmunkat megdönteni..vicces, mint a kurucz.info en bloc.

bigél 2008.12.16. 14:40:27

huta9020

szerintem nem leereszkedésnek kell felfogni, hanem közeledésnek. ha valakivel problémás a kapcsolatom, akár önhibánkból, akár tőlünk kívülálló okok miatt és rendezni szeretném, akkor teszek gesztusokat, elsőnek lépek akár, közeledek a másikhoz.

huta9020 2008.12.16. 14:40:28

AYBARS ANDA
A demokráciát összekeveritek a toleranciával. Egy demokráció is lehet intoleráns: az van, amit a többség akar, a kisebbségnek meg kussolni kell.

Egyébként mit sért a hanukia a Hősök terén? És ha van ott sérthető, akkor azt a rengeteg, mindenféle nációból összeverődött turista, meg a lóverseny, meg a gördeszkázók nem sértik?

bigél 2008.12.16. 14:41:19

AYBARS ANDA

szerintem te provokálsz

huta9020 2008.12.16. 14:44:58

bigél
Értem én. Csak keresztény oldalról a közeledés mindig gyanús egy kicsit, hiszen a keresztények egyik alapelve a térítés ("Tegyetek tanítvánnyá minden népet...").
Szerintem, nem is kellene közeledni, egyszerűen csak tiszteletben tartani és élni hagyni.

AYBARS ANDA 2008.12.16. 14:45:33

++ medve2 2008.12.16. 14:07:02
Aybars Anda! menj, és támogasd a komcsikat máshol. """


MEDVETWO:

ne kóstolgass, mert POFÁNBASZLAK!

Én vagyok a NEMZET igaz lelkiösmerete.

A POF után pedig MEGÉRZED, melyikünk a "medvébb"!!!

huta9020 2008.12.16. 14:46:10

Hopsz, új szót találtam ki: "demokráció".
Még gondolkodom rajta, hogy mit is jelent...

Beren 2008.12.16. 14:49:26

ó

ácó
ráció (Na ez a rész általában hiányzik)
kráció
okráció
mokráció
emokráció
demokráció!!!!

bigél 2008.12.16. 14:49:48

huta9020

Én azért nem látom ennyire sötéten a helyzetet, szerintem ezekben az esetekben szó sem volt térítésről, egyéb hátsó szándékról, hanem inkább csak arról, hogy bár mások vagyunk, ez nem akadályozhat abban, hogy békében éljünk egymás mellett. Tulajdonképpen pont arról szólt, amit te is írtál. A

AYBARS ANDA 2008.12.16. 14:50:35

"a magyar zsidók ugyan annyira különbözőek, mint bárki más." -írtja fenn HARLEK.

Anyád.

Ezt a maszatolást olyan ember írhatta, AKI MAGA IS BÜDÖS ZSIDÓ!

Nincs "ugyanannyira különbözőség".

Épp AZ A SZOLIDARITÁS TARTJA ÖSSZE ŐKET, s az látszik kívülről ÖSSZEESKÜVÉSNEK !!!

nénike · http://mandiner.hu 2008.12.16. 14:52:33

AYBARS ANDA
Szép, hogy vállalod európai arcéledet, de mostmár húzz a faszba!

Beren 2008.12.16. 14:54:07

AYBARS ANDA 2008.12.16. 14:50:35

Te most ironizálsz, vagy tényleg ilyen vagy?

huta9020 2008.12.16. 14:54:37

AYBARS ANDA
A szolidaritás, ugye, az, ami olyan nagyon bántó? Bezzeg, ha a zsidók is annyira utálnák egymást, mint ahogy te gondolod, hogy szeretik, akkor már mindjárt jobb lenne!

AYBARS ANDA 2008.12.16. 14:56:34

BEREN:

"Akkor mindenki ott vallásgyakorol ahol akar."


HÚ, de visítanál, HA plö. a Páva uccai Égőáldozat-Emlékcenternél

REFORMÁTUS ISTENTISZTELET LENNE, néhány ezer igazmagyarral és ifj. Hegedűs lelkész ill. Tőkés püspök PRÉDIKÁLNA egy-két órát....

NEM-E, PICI FIJJAM ???!!

AYBARS ANDA 2008.12.16. 14:58:36

"" kekecke · szepkiselet.blog.hu 2008.12.16. 14:19:04

Én egyszerűen nem értem, hogy miért kell a zsidóságot ennyire démonizálni."""


NEM KELL.

DÉMONIKUS és paranoid őrület az ÖNMAGÁTÓL.

bigél 2008.12.16. 14:59:09

AYBARS ANDA

Te meg idióta vagy. Önmagadtól.

sapiens 2008.12.16. 15:00:27

A nagybetűk használata egyenes arányos az elme megháborodottságának mértékével.
(középkori bibliamásoló közmondás)

nénike · http://mandiner.hu 2008.12.16. 15:01:36

Nem cserélnék AYBARS ANDA-val. Alacsonyabb a népszerűségi indexe, mint Gyurcsánynak. Csak azt nem értem, hogy miért jön erre a blogra... Szereti, ha verbálisan pofozzák?

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.12.16. 15:01:46

medve2 2008.12.16. 14:35:36

"Na ne! Melyik az?"

Mire leírnám sztem új nickje lenne. :)

Igazi doppelgänger a csávó, ha a bloghu pénzt kérne a nick-kreálásért, csak belőle megélne. :DDD

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2008.12.16. 15:02:54

Nem volt időm minden kommentet átolvasni, lehet, hogy olyat írok, amit már írtatok, de Budaházy március 15-én (is) kijelentette, hogy ő nem keresztény, inkább pogány, azaz ősmagyar. Ezek a ködevők eléggé hadilábon állnak a kereszténységgel. Akkor most Koppány vagy István?

huta9020 2008.12.16. 15:03:36

bigél
Igen, legyen úgy.
Az árnyalja csak a dolgot, hogy meglátásom szerint az egyházak (elsősorban a keresztényekre gondolok, mert azokat ismerem jobban) önálló intézményekké váltak, akik az eredeti céljukat, hitüket csak sallangként hordják magukon, a legfőbb céljukká pedig a hatalom, a befolyás megszerzése, megtartása és a sját túlélésük vált. Annyiban mindenképpen igazad van, hogy bármilyen indíték is van mögötte a békére törekvés dícséretes (ha úgy tetszik, áldott) dolog.

Beren 2008.12.16. 15:05:56

AYBARS ANDA 2008.12.16. 14:56:34

Nem tudom, hogy hol a Páva utca és becsület szavamra fogalmam sincs mi az az Égőáldozat-Emlékcenter.
Ezen kívül a felsorolt lelkészek közül is csak a Tőkés püspök nevét ismerem. Miért baj egy református istentisztelet akár hol is tartják?

AYBARS ANDA 2008.12.16. 15:06:30

Kekecke:

Fekete Pákó is magyar állampolgár, Thomas Sowunmi is, Carlos Perez is, stb.

DE AZÉRT csak nem tartják saját nemzeti hőseiknek a 7 ONOGUR-türk honfoglaló vezért, te marha.

Plö. Hajós András ősei vagy 130 éve jöttek Ukrajnából.

Mitől lenne mán ő MAGYAR?????

Az "állampolgárság" JOGI kategória. Mint pl. a "JOGI SZEMÉLY", aki NEM SZEMÉLY !!

A NEMZETHEZ TARTOZÁS nyelvi és kulturális kategória, esetleg még leszármazási-vérségi is.

DE A MI KULTÚRÁNKBAN NINCS ÜNNEPE MINDEN JÁRVÁNYNAK !!!

huta9020 2008.12.16. 15:12:24

"HA plö. a Páva uccai Égőáldozat-Emlékcenternél
REFORMÁTUS ISTENTISZTELET LENNE"
Szerintem, a Hanuka nem istentisztelet.

AYBARS ANDA 2008.12.16. 15:12:27

BÜDIGYŐKÉR,

ejjó vót.....:))))))))) TECC !!!!!

Csak így tovább !

bigél 2008.12.16. 15:14:08

AYBARS ANDA

Most akkor nyelvi és kulturális kategória vagy vérségi? Mert ha az előző, akkor tökmindegy, hogy 130 vagy 500 éve jöttek az ősök, ez nem befolyásolja a nyelvi/kulturális közösségvállalást. Ha meg vérségi, akkor kérem, hogy minden nagymagyar mutassa be a pedigréjét, ami fehéren-feketén bizonyítja, hogy ősei Árpáddal jöttek és azóta számottevő keveredés nem történt a családban. Nincsen germán, szláv stb. "betolakodó", aki a tiszta szittya vért bepiszkította volna.

AYBARS ANDA 2008.12.16. 15:14:53

""" Beren 2008.12.16. 14:54:07
AYBARS ANDA 2008.12.16. 14:50:35

Te most ironizálsz, vagy tényleg ilyen vagy? """


Háááát, HUN így, HUN úgy.....:))

De többnyire.

bigél 2008.12.16. 15:16:32

AYBARS ANDA

"HUN így, HUN úgy" - és emígy vagy amúgy?

hiba 2008.12.16. 15:16:43

Aybars Anda: adj inkább egy ultimátumot a Reakciónak, vagy nekem személyesen. Egy seggberúgást megérne, hogy élőben lássam a Nemzet Elmebetegét.

AYBARS ANDA 2008.12.16. 15:20:17

""" nénike · reakcio.hu 2008.12.16. 14:52:33
AYBARS ANDA
Szép, hogy vállalod európai arcéledet, de mostmár húzz a faszba! """"

JAAA!

Majd PONT EGY ILYEN"NÉNIKE" FOGJA MEGMONDANI, hogy HOL DICSŐÍTHETEM ŐSEIM MAGYARSÁGÁT, 5000 évre visszamenőleg!!!

Vigyázz, "Nénike",

5 perc és a BRFK honlapjának" BEJELENTÉSEK" rovatában szerepelsz,
szemét rasztista !!!!

Lenéző a belső-ázsjai szarmázasom MIÁN, te EU-KOMFORT ??!

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2008.12.16. 15:20:47

Namost az én őseim egyrészt már itt voltak a rómaiakkal is, másik részük a magyarokkal szövetségben jöttek be,

de ugye akkor még az igaz magyarok sem beszéltek magyarul, csak valamilyen őselő nyelvet....

viszont ma én elmondhatom, hogy
tudom kívülről a legtöbb Skaespeare Arany fordítást... szinte mindent Adytól és József Attillától, de nem csak tőlük...

Emesére szívesen gondolok, mint a magyarok kultúrősanyájára és így kicsit mi nt az enyémre is, hisz minden anya kicsit az én anyám is...

(ja mert a hét vezérhez már nehezebb a viszonyulás)
de pl. Margit hercegnő is közel áll a szívemhez a nyulak szigetéről...

Akkor most nem tudom kezticsókolom, én akkor rendben vagyok? Kapok áldást vagy mi lesz?

Ja, úgy alakult, hogy mindig a karácsonyt ünnepeltük, mint a szeretet ünnepét, karácsonyfával miegyébbel.

Hogy mi a Hanuka, azt egy fekete pénztárosnő magyarázta el nekem a nyolcvanas évek elején, akivel együtt dolgoztam egy new yorki bankban, és karácsony napján ki volt téve a hanuka gyertya is meg a kisjézuska születési kosara a karácsonyfa mellé.. és akkor megkérdeztem, hogy mi az a gyertya...

Hát így lettem felvilágosítva. Nem vettem észre, hogy bárkit zavart volna a Hanuka gyertya a karácsonyfa mellett. Engem biztosan nem.

Monkey_Business · http://gmintgeza.blog.hu/ 2008.12.16. 15:21:07

AYBARS ANDA!

Ha mar ilyen popsztar lettel en is kerdeznek valamit, csak hogy tisztan lassak.

A felmenoim kozott az utobbi 150 evben voltak osztrakok, ukranok, szlobakok, szerbek es zsidok.

Megengeded, hogy magyarnak valljam magam?

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.12.16. 15:21:43

Szavazzunk polgárok, hogy melyik Kündü személyiség ,nick volt a legjobb.
Szerintem dowNload.

Monkey_Business · http://gmintgeza.blog.hu/ 2008.12.16. 15:25:36

AYBARS ANDA!

A kerdes mar nem all. 15:20:17-kor jott kommentedbol vilagos, hogy vagy te vagy az OPNI bezaras egyik szerencsetlen aldozata, vagy viccelsz, vagy egyszeruen kurva hulye vagy es akkor tenyleg huzz a faszba.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.12.16. 15:29:19

Őrnagy Őrnagy · tirpakbokretas-reloaded.blogspot.com/ 2008.12.16.

"Szavazzunk polgárok, hogy melyik Kündü személyiség ,nick volt a legjobb.
Szerintem dowNload."

+1

Egyértelmű. A legtöbb amúgyis elég kérészéletű volt. :)

AYBARS ANDA 2008.12.16. 15:29:22

" nénike · reakcio.hu 2008.12.16. 15:01:36

Csak azt nem értem, hogy miért jön erre a blogra... Szereti, ha verbálisan pofozzák? ""

A népszerűségi indexemet TE ROSSZ SZEMÉRTÉKKEL nézed, kislány.

EZ ELVILEG EGY JOBBKÖZÉP BLOG.

Itthon vagyok.

De mit keresnek itt EXTRÉMISTA EUROPÉEREK, sínai sátrasok, meg kisebbségo BOLSIK???!

S MIÉRT ŐK ADJÁK A HANGOT??

Megállj, Nobilis, ígértem, hogy seggberúglek, DE BE IS TARTOM !!

Népszerűség, becopy:

"""Üzenet küldője: Dabasi Halász Miklós [Hungar... (222) Üzenek

Címzett(ek): DR. GYARMATI PÁL [kündü,]

Téma:
blogbejegyzés


Feladás dátuma:
december 15., 00:14


Üzenet szövege

Tisztelt Uram!

A "Reakció"-n olvastam az esti hozzászólását, majd ezen fellelkesülve követtem tanácsát, és keresgéltem a google-n, Önnek szinte egész irodalmát találva.

Tájékoztatom, hogy Lovas István óta senkinek az írásait nem olvastam ilyen élvezettel.

További jó munkát kívánok, és Erőt a harchoz.

Tisztelettel

Halász Miklós"

bigél 2008.12.16. 15:31:28

AYBARS ANDA

Ha Te jobbközép vagy, akkor én meg a római pápa.

huta9020 2008.12.16. 15:31:28

AYBARS ANDA szerintem arra utazik, hogy minél rövidebb idő alatt minél több embert bosszantson fel. Ne vegyétek komolyan. Leginkább egyáltalán ne vegyétek. Ha nem válaszol neki senki, majd tovább áll.

bigél 2008.12.16. 15:32:16

huta9020

csak nem egy újabb rekordkísérlet? :-O ;-)

states 2008.12.16. 15:33:27

Csak arra próbálok célozni, látom, nem sok sikerrel, hogy megvannak itt zsidóban is Toroczkayék megfelelői, a zsidó szélsőségesek, akik provokálnak, emlékszem én a fejre állított karácsonyfára Horn Gábor részéről, úgyhogy hagyjuk Móriczkát. Amúgy pedig a Hősök terén nincs keresnivalója semmiféle Hanukiának, sem egyébnek. Én sem állítok keresztet a Dohány utcában....

Francois Pignon 2008.12.16. 15:33:50

Őrnagy, Ulf, remélem nem ábrándítalak ki benneteket, de szerintem dowNLoad nem Kündü-nick. Hiányoztak hozzászólásaiból az állandó turáni utalások, és az egyébként igen bosszantó üres sorok is.

huta9020 2008.12.16. 15:35:45

"Ha Te jobbközép vagy, akkor én meg a római pápa."
Miért nem mindjárt a jeruzsálemi főrabbi? Vagy a dalai láma, aki nem is Dalából való. :-)

AYBARS ANDA 2008.12.16. 15:36:06

""" hiba 2008.12.16. 15:16:43
Aybars Anda: adj inkább egy ultimátumot a Reakciónak, vagy nekem személyesen. Egy seggberúgást megérne, hogy élőben lássam a Nemzet Elmebetegét. """"

LÁTNI AKAROD???

Menj és láss.

Aki zörget, annak megnyittatik.

Menj tehát te a ....... pestiturul.blogspot.com

RA!!!!

hiba 2008.12.16. 15:37:44

Sztem dowNload nem Ő volt. Az nyomokban értelmet tartalmazott. De írhatna Kündü már egy nagy önleleplező bejegyzést, ami mögött kirajzolódik a megszeppent kisgyerek, aki Ő.

bigél 2008.12.16. 15:39:14

states

egyik részről sincs helye a provokációnak, ebben egyetértek. de! miért ne lehetne a Hősök terén ünnepelni? a magyarság, magyar államiság szimbóluma, amibe minden honfitársunk beletartozik, legyen az keresztény, zsidó stb. ha egy csoport boldog ünneplésének helyet ad, ezen szimbolikus értéke nem csökken, sőt!

a Dohány utcát hoztad fel példának, hogy ott nem állítasz keresztet. felőlem ugyan állíthatnál, engem nem zavarna, de ha már itt tartunk, akkor a Dohány utcai keresztállítás és a Hősök terei hanukázás nem ugyanaz. ha a Bazilika előtti téren ünnepelnék a Hanukát, az lenne a Dohány utcai keresztállítás megfelelője, hiszen ott találhatók az egyes vallások szent helyei, templomai (bár hangsúlyozom, engem személy szerint egyik sem zavarna)

hiba 2008.12.16. 15:43:46

Kündü: az az oldal sem Te vagy, csak ez a rád ragadt őrület. Egyszer próbáld majd elmesélni nekünk nagybetűk és üres sorok nélkül, hogy miért jó ez így Neked. Miért nem mutatod meg a gondolataidat? Vagy azok nincsenek?

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.12.16. 15:43:46

Francois Pignon 2008.12.16. 15:33:50

Hát, lehet, a CAPSLOCK, meg a hisztérikus hülyeség mindenesetre egyezik. Lehet, h egy copycat, aki lenyomta a mesterét. :)

Na, ennyit a kündüizmusból, én már unom...

AYBARS ANDA 2008.12.16. 15:43:46

""de ugye akkor még az igaz magyarok sem beszéltek magyarul, csak valamilyen őselő nyelvet....""

HÖHÖ.... Ogur-O'qut nyelvet beszéltek.

Anakronisztikusan projektálva vissza, "TÜRK"-nek mondják ma. De nem igaz teljesen.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.12.16. 15:44:48

Én is arra gondoltam néha, hogy dowNload nem ő volt, de túl sok a hasonlóság. ( bár mintha NYM lett volna, de nem biztos, hogy jól emlékszem) Hallod Kündü, dowNload hiányzik, támaszd fel. Kommentelj dowNload !!!!

AYBARS ANDA 2008.12.16. 15:52:14

" bigél 2008.12.16. 15:31:28
AYBARS ANDA

Ha Te jobbközép vagy, akkor én meg a római pápa. "

Én vagyok a NEMZET.

Erre Te azt mondod : "JOBB", és még azt is osztod.

Jó.

ÉN a TELJES JOBBOLDAL VAGYOK:

Ne szalámizzon le engem az ELTÁRCS !!!

AYBARS ANDA 2008.12.16. 15:54:47

Francois Pignon.

Majd INTÉZEK HOZZÁD NÉHÁNY FÉLÓRÁS " ÜRES SORT", baszki !!!!

bigél 2008.12.16. 15:55:45

AYBARS ANDA

csak téged idéztelek. ez jött le abból, amit írtál.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.12.16. 15:57:52

Mit jelent az AYBARS ANDA Kündü? Nem tudok türk nyelven.

Berci_JCHC (törölt) 2008.12.16. 16:02:16

Hát gyerekeke, ennyi trollkodást...
A trollok pogány kultusz részei. :D

Carnivora (törölt) 2008.12.16. 16:13:22

Nem tudom számomra felháborítóbb, hogy egy csapat cigány összeveri a gárda egyik vezetőjét, és nem ennek van hírértéke, hanem egy ilyen mondvacsinált baromságnak, mint ez ... -

AYBARS ANDA 2008.12.16. 16:40:24

" Őrnagy Őrnagy · tirpakbokretas-reloaded.blogspot.com/ 2008.12.16. 15:57:52
Mit jelent az AYBARS ANDA Kündü? Nem tudok türk nyelven. "


Azt jelenti:

"HÓPÁRDUC VÉRTESTVÉR".

AJBARS hun vezér Attila nagybátyja volt.

Az ANDA minden közép-ázsiai nyelvben egyet jelent: vértestvér (de még mongolul is!).

Nem VÉRSZERINTI, fogadott, "vérszerződést kötött" testvér.

Így van értelme az Etelközi Vérszerződésnek: andaságot fogadtak, szakrális esküt, amely erősebb a SZÜLETETT jognál...

states 2008.12.16. 16:43:15

Igen, nem ártana, ha Reakció ingerküszöbét nem csak állandóan Toroczkayék baromságai érnék el. annál is inkább, mert az eset fordítottjáról nem tudok, amikor is gárdisták vertek volna össze cigányt. S ez még akkor is így van, ha a gárdázásnak ezt formáját én sem kedvelem, de a cigánybűnözésnek is illene már valamiféle gátat vetni, ha már az állam nem képes erre...

AYBARS ANDA 2008.12.16. 16:53:42

"""hiba 2008.12.16. 15:43:46
Kündü: az az oldal sem Te vagy, csak ez a rád ragadt őrület. """"


MAJD A "HIBA" megaszongya,

SAJÁT blogom ÉN VAGYOK - E??!!!

Ezt melyik yeshivában taníccsák, te gyökér??!

szpal 2008.12.16. 16:57:16

Mázel tov, Carnivora, ez tényleg vicces volt :-) most egész héten ezt fogom dúdolni :-)

Berci_JCHC (törölt) 2008.12.16. 16:57:47

states: lásd uszkai példa. Se nem állam, se nem (önjelölt) karhatalom. Egyház. És még csak nem is történelmi.

AYBARS ANDA 2008.12.16. 16:57:52

""" Berci_JCHC 2008.12.16. 16:02:16
Hát gyerekeke, ennyi trollkodást...
A trollok pogány kultusz részei. :D """

BEEEERCI....:)))))))

Alapvetően TE VAGY ELTÉVEDVE:

a REAKCIÓ egy "troll" BLOG, kicsi fijam, tudod????

Oszt most mennyé vissza az újlipivársi szopácskádba,

TÓTA AHARONT szopizni....Életidegen műanyag antikatona !!!

medve2 2008.12.16. 17:40:30

Szerintem szép lassan felejtsük el Handa Banda barmot, mert egyre nyilvánvalóbb: hükye komcsi, aki szét akarja verni a topicot.

hiba 2008.12.16. 18:09:53

medve: ez már Neked a mániád. Hidd már el, hogy a világ szép és változatos! Vannak ilyen hülyék az NBH nélkül is. Sztem Budaházy és Tomcat is teljesen önjáró. Toroczkaiban már nem vagyok biztos.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 18:12:27

medve2 2008.12.16. 14:27:12

Nem kell. Csak van...

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 18:13:18

Hát emberek, ez az ajvépanda rendesen szétkúrta itten a népművelést... kár. Miért nem moderáltok?

tevevanegypupu 2008.12.16. 18:20:35

Gondolom azert nem moderalnak mert szorakoztato es o is jol szorakozik...Ez csak egy olyan l'art pour l'art jatek szavakkal, bar ketsegtelen, hogy egy vallas rovasara, ami viszont izlestelen..

medve2 2008.12.16. 18:57:42

Hiba! Aligahanem igazad van. De miért van szabadlábon Budaházy és miért a Fidesz nagygyűlésén talál rá a rendőrség. Tóth Lászlü meg már Szegeden gyanús volt: gyorsan lemondott egy alapítványi kurátorságról, amikor elérte a nemzetbiztonsági átvilágítás

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.12.16. 19:18:42

Mi a baj a hanukázó zsidókkal? - Szerintem semmi. Persze, arra kíváncsi lennék, hogy miként reagálna Feldmajer és Váncsa, ha Budaházyék a zsinagóga előtt, vagy a holokauszt múzeumban akarnák felállítani a nyereg alatti húspuhítás rekordját.

medve2 2008.12.16. 19:34:57

Jó, most hogy már elmentek a droidok, megkérdezném: mi valójában a Hanuka rekordja?

Francois Pignon 2008.12.16. 19:44:10

Jaja, ha Torockaiék nem szervezik rá ezt a hülye tüntetést, rötyöghettünk volna azon egy jót hogy mi is ez a hanukai rekord. Meg hogy beszélgetősarkat rendeznek be az A38 "Orrbár"-jában.

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.12.16. 20:07:13

Medve2: az ország legnagyobb hanukájának felállítása :)

Egyébként nekem semmi bajom a hanukázós zsidókkal. Tőlem akár a Nyugati aluljáróban is hanukázhat bárki, nem fogok belerúgni a metró felé menet.

De ehelyett az idióta baromság helyett inkább érdemes lenne beszélni arról a tendenciáról, ami valahol Angliában indult el, hogy a karácsonyt egyes helyeken már "téli fenyőünnep" néven illetik, mert a keresztény ünnep és Jézus emlegetése (ugye arrafelé a Christ, azaz Krisztus névből képződött a karácsony elnevezése) közterületi feliratokon és egyéb látványos helyeken sértheti bizonyos muzulmán és egyéb hívő vallását, vagy a tököm tudja mijét. Ahol a többség önszántából alkalmazkodik a kisebbséghez, ott szerintem komoly bajok vannak, főleg hogy nem holokausztot ünnepelnek például.

plastik02 2008.12.16. 20:09:55

ez a rekord dolog nem Budaházyék figyelmét akarta felhívni, hanem a zsidó valláshoz vékonyabb szálon kapcsolódó zsidó származású fiatalokat. remélem nem árultam el nagy titkot...

plastik02 2008.12.16. 20:11:16

és természetesen minden emberét, aki kíváncsi arra, hogyan is zajlik ez a chanuka nevű izé.

Alfőmérnök 2008.12.16. 20:13:50

Szerintem sokkal inkább arról lenne érdemes beszélni, hogy a bevásárlócenterekben (és szinte mindenhol) már november közepén "elkezdődik" a karácsony. Mi a f@szért?
Csak nem azért, mert az egész már csak kva nagy biznisz?

Berci_JCHC (törölt) 2008.12.16. 20:25:06

Gery Greyhound: erről csináltak St. Paulban egy kisfilmet, igaz Húsvéttal kapcsolatosan. Érdekes rész, amikor arra jutnak, hogy akkor már a városnevet is cseréljék le - igen, az új név nagyon gyomorbavágó:
www.youtube.com/watch?v=rwlyNebrmnA

Alfőmérnök:
pár gyülekezet az Államokban már nagyon aktívan nyomja az online és offline kampányt, hogy akkor most mire is ez a nagy Shoppingfes - ha már pénz, az menjen másra, a családnak meg elég az igazi lényeg::
www.youtube.com/watch?v=eVqqj1v-ZBU
A kampány honlapját is érdemes megnézni, az is igényes, kreatív, ötletes, elgondolkodtató.

(És ez csak két szelete annak, amiért az ilyen ötletekkel előrukkolni képes amerikai keresztény gyülik és szervezetek nagy csodálója vagyok.)

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.12.16. 20:27:58

Gery:
2002-ben éppen Medgyessy száműzte a karácsonyfát a parlament épületéből, mondván, sértheti más vallások híveit. Ehhez képest a menora ott volt, és van azóta is a parlamenti ablakokban. Mindez azért gáz, mert a karácsony nem kizárólagosan keresztény ünnep, és nem elsősorban valláshoz köthető ünnep. A karácsony a szeretet ünnepe volt évtizedeken át nekünk, magyaroknak. Függetlenül attól, hogy valaki hívő vagy ateista.
Én próbálom tolerálni a különböző vallások hiveinek buzgalmát, de lassan kezd túl sok lenni.

nénike · http://mandiner.hu 2008.12.16. 20:28:38

Dr. Zerge

Ha csak egy zombi van, az szórakoztató. Maradhat.

Egyébként is a REAKCIÓ egy "troll" BLOG, kicsi fijam, tudod?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.16. 20:28:49

Még mindig jobb, ha a zsidó fiatalok hanukáznak, mintha macskát fojtanak vízbe, vagy geciznek a Madáchcsal.

Szeretnék egy olyan Izraelben élni, ahol a magyarok 1%-ban élnek, de a politikában, a médiában, a bankszektorban, a közéletben meghatározó szerepük van.

plastik02 2008.12.16. 21:01:10

"Szeretnék egy olyan Izraelben élni, ahol a magyarok 1%-ban élnek, de a politikában, a médiában, a bankszektorban, a közéletben meghatározó szerepük van."

olyan USA-ban élhetsz...

medve2 2008.12.16. 21:11:49

Kedves Gery! Az számomra furcsa, hogy óriás Hanuka. De ha Toroczkaiék szarakodnak, óriáshanuka-párti leszek. Zsidóknak jogukban áll hülyének lenni. Természetesen az is baromság, hogy Karácsony nem Krisztus születésének napja. És a többségnek valóban nem a kisebbséghez kell alkalmazkodnia.

medve2 2008.12.16. 21:12:32

Plastik! Ez baz óriáshanuka nekem kicsit olyan amerikai ízű.

medve2 2008.12.16. 21:13:51

Alfőmérnök! De igen. Viszont ez ellen te tehetsz, a saját családodon belül, hogy ne legyen biznisz ízű. És ha sokan tesznek, akkor nem lesz biznisz.

medve2 2008.12.16. 21:15:15

Falafel! ott egy bazi nagy karácsonyfa a parlament előtt, menorát meg nem látok szabad szemmel.

medve2 2008.12.16. 21:16:38

Malacka! Én meg szeretnék egy bukott Fletós és antiszemita droid-mentes Magyarországon élni.

medve2 2008.12.16. 21:17:08

Hűha! Droidtámadásra számítok: első fokon feloszlatták a Magyar Gárdát!

Berci_JCHC (törölt) 2008.12.16. 21:21:24

Falafel: nem a karácsonyi piramis nevű, újraélesztett római szokással kevered a parlamenti menórákat? 7 gyertyájú/égőjű ilyen izé. Eredetileg egy ágakból rakott kis ívre tették a gyertyákat, Itáliában. Még jóval a faállítás előtt. A mintát viszont a Titus-diadalív menóra-domborműve adta (ahogy Izrael állam címeréhez is), ellenben kapott egy keresztény szimbolikát is: a 7 egyház.
Súlyos összeesküvés szagát érzem a levegőben.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 21:21:57

Nénike, kérem, a baj az, hogy elkocogtam a Szecskába fürödni egyet, oszt' mire visszatértem addigra ez a maguk zombija kissé elszabadult. Kendéket bizonnyal jól elszórakoztatta itten folyamatában, ám nekem nemakármekkora nehézséget okozott a visszacsatlakozásban. (Van ez a bornírt faszság, hogy ha valahova egyszer beugattam, akkor oda vissza-vissza nézek és képest vagyok ezt olyan túlméretes ostobasággal tetézni, hogy végig is olvasom azt a beszélgetést, aminek kéretlen gyarapítója lettem - nehogy valaki hozzámböffenése megtorlatlan maradjék, oszt' ezáltal legyen egy jó napja az illetőnek. Jó úttörő ahol tud...) No, nem mintha az eredeti állatkert jobb lett volna, de azok okításán körösztül tán a csendben figyelő nagyérdemű is fejlődésnek indulhatott. (Már elnézést az idejétmúlt népművelői attitűdért!) Ez a zombi viszont semmi másra nem jó, mint fejvesztett menekülés azonnali előidézésére, kolostorbavonulás, némasági fogadalom, vagy bármely más önkiközösítő eljárás indukálására. Szal szerintem ip-stül kibaszni, mint a macskát szarni nem kell félnetek.

medve2 2008.12.16. 21:22:56

Hűha, ez komoly. Jó válasz!

Berci_JCHC (törölt) 2008.12.16. 21:26:46

medve2: meg rövidzárlatot kapó droidok amperszagát is. :D

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 21:34:01

Malacka!

"geciznek a Madáchcsal."

Na. Először is nem 'a Madáchcsl', hanem 'Madáchcsal.

Ez a mai mániám. Turbómagyar tudja már az anyanyelvét rendesen használni, a büdös picsába!

Másodszor mi is volt az a gecizés?
Gondolom fingod sincs róla, csak valaki mesélte, aki hallotta egy olyantó', aki kibaszott tájékozott szok lenni, és különben is má' megin' ezek a pimasz zsidók, há nem, hö!? Faszkivan, hogy mindenki úgy ugat, mintha látta volna azt a rohadt, semmitmondó és senkinek sem ártó, nemhogy színháztörténetileg, de minden más szempontból is jelentéktelen színielőadást, vagy legalábbis lelkesen végigolvasta volna a vonatkozó szaksajtót és minden beszámolót. Faszkivan, hogy egy gerillamarketing így el tud szabadulni.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 21:35:43

Na ez a legutóbbi kicsit erősre sikeredett, Lnézést! De tényleg ki van a lompos...

medve2 2008.12.16. 21:38:23

Hű, ezt én is használni fogom: turbómagyar gerillamarketing!

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 21:46:32

A gerilamarketing az volt, hogy itten szegény M. Imre műve volna megsértegetve. Ebből egy hang nem volt igaz, de bizonyos körökben ez jó reklám, és kellő habosításról gondoskodnak ilyenkor turbómagyarék. Jelen esetben némi túlzásokkal... mármint az alkotók várakozásához képest.

De abban a szerencsétlen fércműben természetesen nem Madách műve volt pornósítva, hanem a színdarab története szólt arról, hogy valaki nekiáll egy pornó-embertragédiáját gründolni. Kis különbség, nemde? Csak hát a kétbites agyaknak ez már túl sok infó. De hogy még hónapok múltán is, ránézésre írástudó emberek, ezen a 'geciznek Madáchcsal' szinten legyenek... hát tényleg érdekes hely ez az ország...

plastik02 2008.12.16. 21:49:05

"medve2 2008.12.16. 21:12:32
Plastik! Ez baz óriáshanuka nekem kicsit olyan amerikai ízű."

mert 100 méter magas fákat állítgatni minden sarkon nem az...
sajna Amerikából is inkább a hülyeség ragadós.

Alfőmérnök 2008.12.16. 21:51:11

Dr. Zerge
Ja, ráadásul a macskagyilkos nem zsidó (legalábbis saját bevallása szerint). + ismerek én (nem egy) színmagyar bácsit, aki macskát fojtott vízbe/baszott falhoz (sajnos).

malacka második bekezdése viszont sztem kicsit szellemes.

medve2 2008.12.16. 22:08:14

Zerge! Ugye tudod, hogy a tények nem számítanak. Zsidó az zsidó, oszt nayji. Elvégre az idegengyűlölet és a rasszizmus nem logikus.

vaffanculo 2008.12.16. 22:12:01

télleg, mijafaszom van dánlóddal? helyette kündü? nem jó csere-:)

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.16. 22:16:51

Alfőmérnök!

Szellemes??? Mi a frász szellemes van azon, hogy valaki hasraütésre saccolgatja, milyen munkakörben hány % ilyen-olyan vallású, etnikumú ember ténykedik? Ez nem szellemes, hanem sírnivaló.

Alfőmérnök 2008.12.16. 22:38:15

Dr. Zerge
Malacka szerintem kicsit infantilis, de nem veszi komolyan magát. Mindenkinek vannak mániái.
Ugyanakkor vicces, hogy Magyarországon nem lehet kimondani azt a szót, hogy "zsidó", valakiről, aki az. Szegény Elek István is megkapta a magáét a baloldali sajtótól, amiért az "ATV közismerten zsidó származású műsorvezetőiről beszélt".

Nem ártana egyszer már ezt a kérdést értelmes embereknek kibeszélni.
Mellesleg, Én úgy tudom, a most a Jobbik által futtatott Csengey Dénes tervezte ezt, pont Elek Istvánnal. Csak előtte egy kicsit szívinfarktust kapott.

eldiablomismo 2008.12.16. 22:43:03

Ismét egy értelmes "magyar".

Azért érdekes lenne az ő országuk, a kb ezer "fajmagyarral" :)
Az addig ok, hogy jól elgyűlölködnének együtt, de mit ennének pl? Ki művelné az ő magyar földjüket? Mennyi idő után kezdenék elvágni egymás nyakát, hogy melyikük a magyarabb? :)

eldiablomismo 2008.12.16. 22:44:25

Egyébként érdekesen értelmezik a kereszténységet és Jézus munkásságát :)

AYBARS ANDA 2008.12.16. 23:42:41

Na.

Távoléletemben hajlanak a jobb szóra....

Oszt a Magyar Gárda Mozgalmat is, meg a Magyar Gárda Magánnyomozó és Biztonsági Kft-t is??!

Aligha.

Az előbbi JOGILAG MEGFOGHATATLAN, pls. mint a "POLGÁRI KÖRÖK" voltak;

utóbbi nem ügyészi felügyelet alatt áll,
hanem cégbírósági alatt, ott meg NEM KOMCSI SZARKEVERŐK ÜLNEK, ráadásul minden törvényes volt, s már rég jogerős a bejegyzés....

ÁMÁTÖR LÚZEREK VATYTOK....:)))))))))))

medve2 2008.12.16. 23:47:51

Szerintem most állapodjunk meg abban, hogy ennek az idiótának nem válaszolunk, mert megoint szétveri a topicot.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.17. 00:05:35

medve2, zerge

de baszott egy lükepék agyatok van, ha nem tudjátok disztingválni a normál antiszemitát a faszkolódó játszásitól.... bááááááá

A macskafojtó-gecimadáchozó sémita életit nekijje!;-)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.17. 00:10:41

Alfőmérök

"Malacka szerintem kicsit infantilis, de nem veszi komolyan magát. "

Aki tudja, h infantilis, az már nem is az. Az igazi infantilis nem tudja magáról.
Akkor vagyok komoly, amikor csak akarok, és akkor játszom faszkolódást, amikor vkik röhejesen komolyan veszik magukat...

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.17. 00:18:38

Zerge

"saccolgatja, milyen munkakörben hány % ilyen-olyan vallású, etnikumú ember ténykedik"

Ahammm. A szakirodalom szerint kb. 1%-.nyi zsidó él Magyarországon. Jaaaa.
Namostan
ez azt jelenti, ha nincsenek felülreprezentálva az említett szerepkörökben, akkor ha én mondok 1 híres zsidó újságírót, neked 100-at kell mondani cserébe, ha mondok egy híres tévést, akkor neked százat kellene, ha mondok egy híres zsidó írót, neked 100 magyart kellene, stb...

Ugye te is érzed, h ezt a csatát én nyerném, ergo a felülreprezentáltság tény. A tények kimondása még nem antiszemitizmus, deviszontellenben ha azt mondanám, h csináljunk numerus clausust, akkor az már antisémita lenne.

Deviszont állítom neked, h a mezőgazdaságban meg durván alulreprezentáltak, mint ahogy a köztisztasági hivataloknál is.

Vitatod, kedves zerge?

plastik02 2008.12.17. 00:25:35

az NBA-ben állítólag durván alulreprezentáltak a fehérek :/

Alfőmérnök 2008.12.17. 00:36:09

malacka, ha azt látom, h vki nem veszi tejjesen komolyan magát, az engem nem idegesít. De ha valaki infantilzmus nyomja a fasságot, az felbasz. Te nem tartozol ebbe a kategóriába, de ez nem nyalás. :)

zsögödbenő 2008.12.17. 00:42:51

Vissza a főtémához...természetesen mindenkinek (?) joga van nézeteit szabadon kifejteni, demonstrálni, miegyéb...de halkan megkérdezhetem, vajon nem lett volna-e szerencsésebb, ha nem a Hősök terén történne ez a kiváló rekordkísérlet? Nem vagyok különöebben paranoiás, de elgondolkodtam rajta, hogy véletlen-e a helyszínválasztás...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.12.17. 07:30:26

medve2: Azt írtam, a "parlamentből", nem a "parlament elől". Érzel némi különbséget?
Ha ne adj isten a rakparton kocsikáznál, nézz majd fel az országház ablakaiba. Hanuka 21-én kezdődik. Célszerű ettől az időponttól menorát lesni.;-)

Zerstörer 2008.12.17. 09:21:50

Érdekes, hogy nem hallom a humor nagyágyúit, a 168-órát és tóta w-ét gúnyolódni a 40 fokban kaftánt és prémes sapkát hordó lubavicsieken, csirkenyakmetélő ortodoxokon, tetűhintás UZI-val rohangászó izraeli szélsőségeseken...na azok aztán a Felvilágosodás és Ráció gyermekei a sötét, véres sivatagi babonáikkal....rajtuk miért nem szokás élcelődni? 60 éve megvásárolták a sérhetetlenséget?

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.17. 10:37:11

Malacka, hogy a tökbe lehetne nem alulreprezentált a zsidóság a földmívesek közt, ha egyszer majd' ezer évig nemhogy földje nem lehetett, de le sem telepedhetett akárhol? (Jegyzem meg, a cigányság hasonló bocskorban sántikál.) Vagy hogy a tökbe ne volna alulreprezentált a köztisztaságban, ha egyszer majd' évezredig piszkosnak, fertőzőnek, ragályterjesztőnek bélyegeztük? (Az is ennyire baszarintja a csőrödet, hogy az üstfoltozók között állatul felülrepi a roma etnikum?) És hogy a faszba ne volnának felülreprezentáltak azok a pénzvilágban, akiket évszázadok óta arra használtunk, hogy intézzék a mocskos pénzügyeinket? Képzeld, az orgonisták között is kibaszottul alulreprezentáltak. És képzeld, ezek a kibaszott összeesküvők viszont kurvára fölülreprezentáltak a hegedűsök, klarinétosok között. Mert futni hegedűvel a hóna alatt tud az ember, orgonával nem.

Mars olvasni, tanulni!

Egyebekben
1-Akinek mániásan csak és kizárólag a zsidóság reprezentáltsága a fontos, az márpedig antiszemita. Bármilyen tetszőleges embercsoportra tudok mondani jellemző - vagy legalábbis toposzszerűen jellemzőnek vélt - fölül és alulreprezentáltságot ilyen-olyan területeken.
2-A világ, és benne az emberi társadalom akkor sem lesz patikamérlegen kiókumulált, ha rohadt hangosan ordibálják a fogyatékosok a nekik szimpatikus szempontokat, ami mentén két bites agyuk képzelt sérelmeket detektál.
3-Minekutána zsidónak lenni meglehetősen sokféle módon lehetséges, és minekutána nincs semmiféle megbízható tudományos adat a lakosság etnikai, vallási hovatartozása felől, fingom sincs, milyen 1%-ról kuruttyolsz.

4- Semmiféle értelemben föl nem merülhet, nemhogy az, hogy megnyerhetnél, de hogy egyáltalán mi ketten bármiféle csatát, bárminemű síkon víhatnánk.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.17. 10:39:32

plastiko2

Nyilván a sok zsidónigger összesküdött.

hiba 2008.12.17. 11:05:18

Dr. Zerge: Csak jelzem, hogy alapvetéseid szerepelnek a blog minden olyan topicjában amelynek címében szerepel a zsidó szó, de olykor már a zs betű is elég. Persze nem lehet elégszer leírni, de azér ne pocsékolj túl sok energiát a témába, mert akik rendszeresen itt vannak, nagyjából értik ezt. A betévedő alulreprezentáltak pedig úgyse fogják.

Februar18 (törölt) 2008.12.17. 18:23:38

Nem értek egyet azzal, hogy a radikális tüntetést a zsinagóga mellett engedélyezni kellett volna. A forgalomakadályozás persze alibiindok, de antiszemita tüntetést nem lehet engedélyezni. Az nem fér bele a jó ízlésbe, és alighanem olyan jelleget öltene, ami a szólás- és véleményszabadság kereteit is túllépi.

medve2 2008.12.17. 18:43:13

A rendőrség nem tilthat be egy tüntetést azért, mert az egy népcsoropt ellen irányul?

gonoszka · http://gonoszka.nolblog.hu 2008.12.17. 19:16:19

A szélsőjobboldaliság nagy üzlet sokaknak.
Olyanok is mindig lesznek akik szeretnek katonásdit játszani. Sok százezren, millióan pedig szurkolnak nekik.
Bővebben a blogomon. :)

medve2 2008.12.17. 19:19:04

Gonoszka! Eléggé szoci a bloggod.

korrekt orr 2008.12.17. 22:22:05

miajó a zembereknek (Orbán miniszterelnök úr): ne jussanak haza a szeretteikhez karácsonykor, hiszen Gyurcsány A Hibás - sajnos, ez sem jön be, sôt, Orbán úr: szokás szerint téved!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.17. 23:03:33

zerge

1. elmész te ám a búbánatos péniszbe;-)

2. Ismerek egy pár híres zsidót.
Verebes, Orosz j., Pető I., Konrád, Friderikusz, stb.... és egyet nem tudok mondani, aki szimpatikus lenne nekem.

Ha akarod, tarts antiszemitának, én meg téged tartalak egy fasznak, a fingot fűrészel, és közben élvezi a felbökkenő szagokat.

És bazmeg tény, h a legjobb helyeken túlreprenzentáltak a zsidók, és amikor nagy a szar, akkor felerősödik az antiszemitizmus, mint ahogy ezekben az időkben is az USA-ban.

Amúgy a faszom tele van azzal, h itt mindenki utálhat mindenkit, de zsidókat kritizálni nem szabad, mert akkor rohattetű-náci-antiszemita vagy.

És bazmeg, tartózkodj az efféle mondatoktól:
"Mars olvasni, tanulni!"

mert különben azt fogom gondolni rólad, h egy félművelt ostoba fajankó vagy, aki bebiflázott pár könyvet, magáévá tett néhány rögeszmét, de vitára egyáltalán sem alkalmas.

bye

Alfőmérnök 2008.12.17. 23:13:11

malacka69

Szerb A., Radnóti M., Teller E., Szilárd Leó, Neumann J. megvolt?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.17. 23:14:58

zerge
"Bármilyen tetszőleges embercsoportra tudok mondani jellemző - vagy legalábbis toposzszerűen jellemzőnek vélt - fölül és alulreprezentáltságot ilyen-olyan területeken."

Csak arra kérlek, egyetlen szar helyet mondj a földön, ahol a zsidók felülreprezentáltak.

," fingom sincs, milyen 1%-ról kuruttyolsz."

Olvass bazmeg! 80-200.000, azaz 0,8-2%

hu.wikipedia.org/wiki/A_zsid%C3%B3s%C3%A1g_Magyarorsz%C3%A1gon

Emitt 80.000 főről beszélnek:

www.interdnet.hu/zsido/tortenelem/magyarzs.htm

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.17. 23:16:00

Alfőmérnők

Olyat mondj, aki itt él Magyarországon, híres zsidó, és szimpi!

Ne régi arcokat, akik holtak!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.17. 23:20:18

Deutsch (ex-Für) Tompika szimpi? Nekem ő sem. Az utóbbi évek legártalmasabb politikusa a fideszben.
("Gyurcsány bemutatott : Magyarország bekaphatja.")

Avar János, Bolgár György, Mészáros Tamás, Dési János szimpatikusak?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.17. 23:27:35

A zerge nevű közhelypuffogtató, félművelt percembernek üzenem, h én nem antiszemita vagyok (érted te ezt a szót?), pusztán, mint jobboldali szavazó, a tököm tele van azzal, h a zsidó elit 99%-a egy az egyben az én érdekeim ellen politizál, ráadásul gátlástalanul kiszolgálja ezt a gyurcsány nevű elmebeteget.... na jó, enyhítsünk, személyiségzavarost.

Nem a zsidókat utálom, hanem megvetem azt a részét, ami, mint a jéghegy csúcsa, kilátszik belőlük. Szinte egytől egyig irritálnak, ha beszélnek a közéletről, politikáról.

Alfőmérnök 2008.12.17. 23:29:39

Deutsch nekem kicsit szimpi. Na, Avar, Blogár társaság meg Gerő persze, hogy nem. A "baloldalhoz" való irracionális kötődésük nyilvánvalóan összefüggésben van zsidó származásukkal. De tök mindegy, mert vannak, akik zsidó származásuk ellenére nemzeti érzelműek. A standard példa Sándor György, bár én mondjuk spec. nem vagyok nagy rajongója.

medve2 2008.12.17. 23:31:38

Malacka! De antiszemita vagy. Állandóan a zsidókkal foglalkozol. Foglalkozz inkább turbómagyarjaiddal, azokkal, akik leszavazták a kettős állampolgárságot és nyakunkra ültették Fletó. Velük legyen tele a tököd, és felejtsd el a zsidókat, akik a szagvazók 0.8%-t teszik ki. Vazeg.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.17. 23:40:30

Alfőmérnők

Azt azért szögezzük le, a jelenlegi zsidó elit ballibber 95%-ban, és igen nehezen találtad meg az egy Sándor Györgyöt.

Deutsch magánélete annyira zavaros, annyiszor félrekúrt, h alkalmatlan egy konzervatív, keresztény elveket valló párt képviseletére, kommunikációja pedig rendre károkat okozott a kampányokban, 2006-ban egészen brutál módon.

És zerge azért beszél hülyeséget, mert a zsidók a legjobb helyeken felülreprezentáltak (politika, irótársadalom, újságírás, színházi világ, bankvilág, média) a szar helyeken pedig nem.

Kiválasztott nép! Ezért csak elit helyek járnak nekik.
Aztán meg ha világgebasz van, és amerika bepipul rájuk, pajzsként tartják maguk elé a holocaustot, amivel időtlen-időkre "megvásárolták maguknak a sérthetetlenségüket, miközben ők rendre sértegethetnek bárkit, legyen az palesztin vagy magyarországi jobboldali politikus

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.17. 23:43:02

medve2

"Állandóan a zsidókkal foglalkozol."
Hülye vagy medve, hónapok óta számra sem vettem a zsidókat. Mi a faszról beszélsz?

Nekem nincsenek turbomagyarjaim.
Neked vannak Magyarországot felvásárló zsidójaid?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.17. 23:44:07

medve

te egy cionista náci vagy, menj Izraelbe palesztint lövöldözni

Jó neked ez a stílus?

Alfőmérnök 2008.12.17. 23:51:35

malacka,

azért a zsidóságot úgy en bloc nem az "elitjei" alapján kell megítélni. De még az "elitjei" között is vannak pl. anticionisták, sőt holokauszt-revizionisták (pl. chomsky, de a holokauszt-ipar c. könyv szerzője is zsidó).
Sándor Györgyöt nem nehezen találtam meg.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.18. 00:06:01

Alfőmérnők

Én_egy_rossz_szót_sem_szóltam_a _zsidóságról_általában!!!,

deviszontellenben a mai, magyarországi elitjének zömét ki nem állhatom. Nem gyűlölöm még őket sem, mint ahogy Kelemen Annát sem, csak egyszerűen nem szimpik, mint ahogy (K)annácska sem.

És hadd mondjam már el, h nekem nem szimpik.
Nem szimpik a pedofil papok sem, sőt... nem szimpi a politikai elit sem, és kikérem magamnak, h ne legyen szabad azt mondanom, h a jelenlegi zsidó elittől gyakran felbaszódik bennem az ideg.

Gyakran nézem a heti7-est, mert a humort szeretem, de Farkasházytól agyrémet kapok, holott pl. Kern egész elviselhető, néha egészen vicces figura.

Csak hergelem medve és zerge állat urakat, hadd antiszemitázzanak, eléggé veszik a cumit;-)))

Alfőmérnök 2008.12.18. 00:10:57

pl. Kern igen jó karakterszínész volt, Woody Allen meg a saját hangján rosszabb, mint Kern szinkronnal. Kicsit szétitta az agyát mára sztem sajnos.
Egyébként ő mondta még Firiderikuszra anno, h egy "rossz ízlésű buzigyerek".

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.18. 08:55:20

"Én_egy_rossz_szót_sem_szóltam_a _zsidóságról_általában!!!"

Nem a faszt nem, feszt zsidózól itt. Tetejébe mindenféle neked nem szimpi embereket lezsidózod. Árnyalatlan, kétbites, lábszagú, provinciális tahóság. Eriggyé' a kurucinfóra, oda való vagy!

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2008.12.18. 09:05:23

Normális ember, ha valakivel nem ért egyet, ha valakit nem kedvel, azt mondja, írja, és nem kezdi el vallási, etnikai, vagy bármi egyéb vélt vagy valós csoportokba préselve kiközösíteni az illetőt. Legfőképpen azért, mert ezzel komplett vallási, etnikai, egyéb embercsoportokat sért. Momentán pedig aki ezt a sötét bunkóságot a zsidósággal szemben alkalmazza előszeretettel, azt biza antiszemitának híjják. És jobb társaságokban átnéznek rajta.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.12.18. 16:41:50

Zerge

Bírd már felfogni a seggszagú kétbites agysejtjeiddel, h én nem általában a zsidókról beszéltem, hanem az aktuális magyarországi zsidó elitről.
Bizony kevés szimpi van köztük.
És bizony jogom van felemlegetni zsidó származásukat, ha ők is rendre megteszik ezt!

Ld. Popper, Orosz J., Verebes, Kern, stb.

Továbbra sem bírod megmagyarázni az izzadtságszagú hsz-eidben, h mi a ló büdös faszáért csak a jobb helyeken vannak felülreprezentálva, a szar helyeken miért nem..

"Eriggyé' a kurucinfóra, oda való vagy! "

Te meg eriggyé' Izraelbe Palesztinokat lövöldözni, az a neked való, paranoiás filosémita.

"Tetejébe mindenféle neked nem szimpi embereket lezsidózod. "

Ülj le, szövegértésből elégtelen, megbuktál.
Én nem a nem szimpi embereket zsidóztam le, hanem sorra vettem az emlékezetemben _híres_ magyarországi zsidókat, és megpróbáltam felidézni köztük számomra szimpit. Alig sikerül, egyszerűen a többségük unszimpi. És akkor se szimpatizálnám Gerőt, konrádot, farkasházyt, Oroszt, stb... ha nem lennének zsidók. Ezt kéne felfognod szellemi nihillke... meg azt, h a jelenlegi zsidó elit fényesre nyalja annak az mszp-nek a seggét, amelyik gyurcsánnyal az élen elrendezte, h 2004. decemberében úgy szavazzanak a magyarok, ahogy... Szégyen bazmeg, szégyen.

És ennek az elitnek el kéne már dönteni, h magyarországi zsidók vagy zsidó magyarok.

"Árnyalatlan, kétbites, lábszagú, provinciális tahóság. "

Ha-ha-ha:-)))) Te aztán alaposan árnyaltál, b+!
Ez a "lábszagú, provinciális" pedig annyira közhelyes szar libbancs toposz, h csak röhögök, ha valaki csak ezt bírja kisajtolni a kétbites agyából. Fel kéne terjeszteni a legtöbbet puffogtatott libbancs közhelyek listájának első helyére, tudod, iazzadtságszagú filoszemitácskám:-P

bye

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.12.18. 16:47:41

Rideg. :/
Pedig nincs is címlap...

Berci_JCHC (törölt) 2008.12.18. 18:12:55

Vannak, akik nem tudják feldolgozni, hogy a helyettesítő teológia téves.

Ezt a mondatot ki-ki tegye oda, ahova tudja. ;)

borsikm 2008.12.18. 19:04:37

"Ma kaptunk egy fülest (köszönjük), aminek utánajártunk és rendőrségi források alapján megerősítést nyert, hogy mégsem a Hősök terén lesz a Hanuka rekord. Eredetileg úgy volt, de a szervezők megváltoztatták."

szentkoronaradio.com/belfold/2008_12_18_nem-a-hosok-teren-hanukaznak-vasarnap

Na, erről van szó, ez így helyénvaló.

AYBARS ANDA 2008.12.19. 08:57:26

"""medve2 2008.12.16. 21:16:38
Malacka! Én meg szeretnék egy bukott Fletós és antiszemita droid-mentes Magyarországon élni. ''''


NOS:

Lesz műfelháborodás és ALKOTMÁNYJOGI HELYESLÉS:

a verbális "antiszemitizmus" a SZÓLÁSSZABADSÁGNAK bőven a RÉSZE !!!

AYBARS ANDA 2008.12.19. 09:01:00

RE: '"""Dr. Zerge 2008.12.16. 21:21:57
Nénike, kérem, a baj az, hogy elkocogtam a Szecskába fürödni egyet,""""

KÜND KIS homoerotikus antifa minikuki, HOL JÁRT.........??!

S miből is doktorált?

Ne zombizzá', mert kézhezkapod a keresetlevelemet, Kicsi Jew...:)))))

Dr. Aybars ANDA

AYBARS ANDA 2008.12.19. 09:10:20

Dr. ZEREGE rasszista judeo - komcsit SZÁMŰZZÜK a jobbközép blogról, mert az a zsidó köpködés, amit egy jobboldali blogon művelni mer,

kiugrasztja zsebemből a T-34-ést !!!!

S T. Szerki: KÉRÉSEM ezúttal HALÁLKOMOLY!

Ez már garázdaság, amit a Szecska-fördős metélt előizzad !!

AYBARS ANDA 2008.12.19. 09:15:39

""""Dr. Zerge 2008.12.18. 08:55:20
"Én_egy_rossz_szót_sem_szóltam_a _zsidóságról_általában!!!"

Nem a faszt nem, feszt zsidózól itt.
Tetejébe mindenféle neked nem szimpi embereket lezsidózod. Árnyalatlan, kétbites, lábszagú, provinciális tahóság.

Eriggyé' a kurucinfóra, oda való vagy! """"


EZT MERI DR. ZERGE!!!

EZ a NOLblog stílusa:

ZERGE REBE, egy mérsékelt jobboldaléi kommentelőt SEM FOGSZ innen, a mérsékelt JOBBOLDALI BLOGRÓL

elzavarni a KURUCRA!!!

ÉRTVE VAGYOK ?!

Óriásit TÉVEDSZ, hogy ti vagytok MINDENÜTT A MEGMONDÓEMBEREK:

sőt, egyre kevésbé!!!

AYBARS ANDA 2008.12.19. 09:18:37

RE: """"medve2

"Állandóan a zsidókkal foglalkozol."""

Tipikus PARANOID, üldöztetéses elmebaj tünete.

tevevanegypupu 2008.12.19. 09:55:54

Brody Janos, Beremenyi Geza, Makk Karoly, Bacso Peter, Palotai Boris, Tabi Laszlo, karinthy Frigyes Karinthy Marton..Ferencet csak azert hagytam ki mert az o szemelye eleg sok polemiara ad okot de milyen jol irt nem igaz? Csak azert tudom hogy zsidok mert ok maguk mondtak. Kinek nem szimpatikusak? Es Fisher Anni, a Fisher karmesterek, Marko Ivan..Nem a zsidosagukkal lettek hiresek es nem is azert szeretjuk oket, szoval micsoda ostobasag az egesz..

Alfőmérnök 2008.12.19. 20:54:11

teve:
Hozzátenném még ma pl. Lányi András és Kárátson Gábor nevét. Bár hogy az ő munkásságukat valaki ismerje, nem csak a Heti Hetest kéne néznie.
Krassó György is zsidó volt, asszem.
De még biztos lehetne találni, tényleg tök hülyeség az egész...
Bródyt meg kivenném, mert emberileg számomra egy nulla.

Alfőmérnök 2008.12.19. 23:15:08

Ja, és. Bereményi zsidó? Nem is tudtam.
De tök mindegy. A XX. század legjobb magyar dalszövegírója. Az Eldorádó meg az egyik legszebb magyar film. Ki a faszt érdekel a származása?

tevevanegypupu 2008.12.19. 23:39:25

Alfomernok
Miert haragszol Brodyra? Nagyon szep dallamai es szovegei vannak..Azok kifejezobbek mint amit neha nyilatkozik. Az Eldorado valoban fantasztikus ugyanugy mint a Cseh Tamassal egyutt irt szovegei is, minden kozosen irt lemezuk utanozhatatlan hangulatu.
Es meg a Szechenyi filmjet is szeretem..De ez nem egy Beremenyit dicsoito post ugyhogy abbahagyom. Valoszinuleg nagyon sok zsido vallasu vagy szarmazasu ember el mellettunk akirol nem is tudjuk hogy az..Nem tudom miert lett ez egyaltalan tema a rendszervaltas utan. Jo, tudom Csurka is tehet rola..

tevevanegypupu 2008.12.19. 23:41:29

Kicsit felreertheto amit irtam, szoval Beremenyi irt Cseh Tamassal egyutt. Ahogy en fogalmaztam ott ugy tunik mintha Brody lett volna az Eldorado rendezoje is..pedighat Beremenyi.(:

Alfőmérnök 2008.12.19. 23:56:15

Hát ez az izsdb egy vicc, ráadásul még nem is informatív. :)

Sajna a Hídember film szerintem messze elmarad az Eldorádó, de még a többi filmje mögött is. :(

Cseh T. a rendszerváltáskor összeveszett Bereményivel, mert az egyik SZDSZes a másik meg MDFes lett, de 94ben kibékültek és kiadtak egy lemezt pl. a következő szöveggel:

"Megint a gyilkosok győztek
Megáll az ösztön az ész
Te pedig ösztön és ész közt
Egy metróban félrebeszélsz
(...)
Kell legyen valami más is
Az ész és ösztön helyett
Kell legyen harmadik
Különben csakis a mindig a
Gyilkosok győznek."

tevevanegypupu 2008.12.20. 00:21:09

Hat ez a Matula..(:
A Hidembert eleg nehez lehetett megrendezni, borzasztoan nagy es szinte megfoghatatlanul komplikalt es beteg, tragikus lelki elete volt Szechenyinek, egy zseni gondolatairol filmet kesziteni szinte lehetetlen. Eperjes ebben is fantasztikus volt, kicsit megzakkant valamikor o maga is azt hiszem, legalabbis a nyilatkozatai nagyon egzaltaltak..
Ez amit itt idezel talan a Feher babakban van..
Brody es Szorenyi is osszevesztek korulbelul ugyanezert de mar ok is kibekultek..nagyjabol.

Alfőmérnök 2008.12.20. 00:33:34

Tevevanegypupu ezúttal tévedsz, ez a Levél nővéremnek 2.-ből van (elég lehangoló, keserű album) és aligha lehet elvonatkoztatni attól, hogy az MSZP hatalomrajutása után keletkezett a szöveg.
Szerintem Eperjesre alapvető tévedés volt Széchényi szerepét osztani, de ebbe ne menjünk bele.
De a Hídembert tényleg nehéz lehetett megrendezni, mert egyrészt nincs ennek a műfajnak hagyománya Magyarországon + különféle politikai elvárások is voltak...
Bródy írt jó szövegeket ( az István a királyt kedvelem), szerintem amúgy egy infantilis majom, Bereményivel nem összemérhető, mint ahogy Cs.T. Bereményivel való kapcsolata sem összehasonlítható a Szörényi-Bródy párossal.

tevevanegypupu 2008.12.20. 09:08:14

Alfomernok
Vannak legendas parosok, azert irtam Szorenyi-Brodyt is. Persze nem nagyon hasonlithato ossze a negy ember, csak a politikai hozzaallasuk kicsit hasonlatos volt. Mindig meglepodom - foleg mert jol emlekszem a rendszervaltas elotti megnyilatkozasaikra is - hogy nemelyek hogy megvaltoztak es kicsit csalodott leszek ha hallom oket beszelni.
Minden Cseh-Masik-Beremenyi megvan, de sokszor keverem, hogy melyik szam melyik lemezen is van..(:
süti beállítások módosítása