Fodor, sokadszor
2008. március 17. írta: sHelf

Fodor, sokadszor

 Megbízható SZDSZ-es belső informátoraink (mert ilyen is van, na és?) jelentéséből megtudtuk, hogy lesz új elnökválasztó küldöttgyűlés az SZDSZ-ben. Az is biztos, hogy ezen az elnökválasztáson Fodor Gábor - bár eddigi nyilatkozataiban hárította az erre vonatkozó kérdéseket - ismét elindul. Fodor tehát nem adja fel, továbbra sincs nélküle SZDSZ-elnökválasztás.

 Hogy mikor kerülhet sor a tisztújítás megismétlésére, az még bizonytalan, az SZDSZ országos tanácsa mindenesetre április elején tartja következő ülését.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr14384879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sHelf 2008.03.17. 19:16:28

egyébként én is neki drukkolok. ha már szdsz, akkor Fodor :)

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.17. 19:23:46

ha már szdsz, akkor parlamentből kiesés, én ennek drukkolok vagy 10 éve :D

grupi 2008.03.17. 19:25:54

Majd most más módszert alkalmaznak a Kóka-hívők.
Tisztességgel, becsülettel nem tud nyerni, viszont a hatalomra mindegyik vágyik.
Horn Gabi majd segít neki ebben, meg az eddigi szavaz-szervezők, meghozzák újra a sikert.
Ne feledjük, a szadesz életképtelen máskülönben.
Erről a már a népszabi is beszámolt.
"Judit, hogy megfiatalodtál!"
A borsodiak regisztrációs pultjánál T. Asztalos Ildikó több alkalommal is ellenőrizte a létszámot, nagyon izgult, hogy mindenki eljön-e. - Vagyis a négy hiányzóról is tudhatott. Az álküldöttekről viszont a megyei küldöttek többségének kellett tudnia, és nem csak azért, mert eleve egy busszal érkeztek a tisztújításra. Vicc tárgyává vált például az az álházaspár, amely a (pártba nem sokkal korábban belépett, kevéssé ismert, a küldöttgyűlésről hiányzó) Vági házaspárt volt hivatott "helyettesíteni". Vági Sándornét a két választási fordulóban két különböző ember "helyettesítette", mert az első nem illett korban a "férjéhez", ami újabb élcelődés tárgyává vált. "Judit, hogy megfiatalodtál!" - informátorunk állítása szerint hallotta T. Asztalos Ildikót gúnyolódni egy hölgyön, akinek kitűzőjén szintén Vági Sándorné nevét olvasta.
Az SZDSZ elnökválasztásáról - Népszabadság.

sensei 2008.03.17. 19:26:08

Az szdsz esetében ez a választás egy fölösleges pótcselekvés. Ki hiszi el, hogy az eredmény teljesen tiszta eszközökkel született. Elég lenne az előző, elnökválasztásnak álcázott csalás miatt csak egyszerűen kinevezni az elnököt. Pont úgy, mint a SZOCIALIZMUSBAN volt szokásos "kedves" szdsz! Az eljárásnak meglenne az az előnye "kedves" szdsz, hogy az eredményét senki nem vitathatná.

Google 2008.03.17. 19:35:09

Csaljanak megint, oszt válasszanak, hátha még egy kicsit odafigyelnek rájuk! Nem túl sok ez a hűhó egy SZDSZ-ért?
Előre a horngábori úton!

plastik02 2008.03.17. 19:38:52

go Fodor! egyetlen normális figura a pártban (és a kevesek egyike a Parlamentben), mondjuk speciel egyedül pártot vinni meg elég értelmetlen, de talán maga köré gyűjtene valami normálisabb bagázst és kihajigálná a fiatal (és öreg) opportunistákat. [ahogy azt Móricka elképzeli nyilván...]

Thulsa Doom (törölt) 2008.03.17. 19:40:07

ergé, szerintem ez a legnagyobb szurkolótábor ma az Országban. Én előtte azért még szívesen látnám, ha az elnöki székbe az a Baranya-megyei, nevenincs fószer kerülne, aki egy rakás cigányt léptetett be az Szdsz-be, az elnökválasztás miatt.
Állítólag ő is indul.
Én neki szurkolok. Hehehe...

sensei 2008.03.17. 19:48:33

"go Fodor! egyetlen normális figura a pártban"

Erre azért csak azt tudom mondani,-mármint, ha ez így lenne- hogy akkor mit keres ott?
Hmmm?

tevevanegypupu 2008.03.17. 19:48:52

Fodornak drukkolnek termeszetesen, de azt hiszem teljesen mindegy ki lesz az elnok, Horn-Magyar-Demszky es talan meg Kuncze is akik iranyitanak. Fodor tul becsuletes(nek latszik) ahhoz, hogy ezekkel elbirjon, na es ott van neki Koka meg raadasnak.Ha Fodor lenne az elnok, kozeledes lenne a fidesz fele, es az szdsz inkabb feleskuszik a kommunista internacionalera, csak a fiesz vesszen el,annyira feltekenyek es ugy gyulolik Orbant.

Thulsa Doom (törölt) 2008.03.17. 20:07:08

Borsodban T. Asztalos Ildikó pont Fodor számára szervezett be kamuküldötteket (mai hír). Tényleg becsületes a srác.

grupi 2008.03.17. 20:08:25

Itt van Kemotox.
Mali Zoltán ellen egy SZDSZ-tag kezdeményezett fegyelmi eljárást a közelmúltban. A polgármester internetes naplójában olvasható dokumentum szerint azért, mert „a párt népszavazási kampányával szemben a három igen mellett folytatott széles körben agitációt, folyamatosan és nyilvánosan tesz az SZDSZ elveivel és etikai normáival szemben ellentétes kijelentéseket”. Ezenkívül „a párton belül folyó vizsgálat eredményének bevárása nélkül büntetőfeljelentést tett a 2007-es tisztújító küldöttgyűléssel kapcsolatban, és petíciót juttatott el az ügyvivői testülethez, amelyben Kóka János lemondását követelte”.
Az MTI úgy értesült: Mali Zoltán hívei szimpátiatüntetést szerveznek kedd estére a fegyelmi tárgyalás helyszíneként kijelölt SZDSZ-iroda elé. A rendőrség tájékoztatása szerint a rendezők bejelentették a demonstrációt.
Szóval szép kis társaság ez a szadesz. Vagy inkább csürhe a jobb szó? Mindegy, csalók, és trágárok, meg burnyákok, no meg füvesek gyülekezete = liberálisok.
Tök mindegy ki raknak oda, nem lesz jobb ettől. Nem sok jó várható ezektől.
Fodor nem közeledne a fideszhez. Viszont valóban közelebb állnak az Internacionáléhoz, meg a gyülölködéshez, mint a liberalizmushoz. A hatalomért bármit bevállalnak. Lásd csalás, hazugság, trágár viselkedés. Mosckos banda.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.03.17. 20:09:48

Belépek én is az ergé klubba. Ők árulták el a rendszerváltást 94-ben. Nagyrészt ők a felelősek a mai állapotokért is

hiba 2008.03.17. 20:21:20

Miért ne lehetne helye egy Fodor vezette SzDSz-nek a parlamentben? A múltkor nagy sajtója volt pl annak, hogy valami rendezvényen együtt röhögcséltek Orbánnal. Utánna kérdezték, is tőle, hogy akkor ez most a FIDESZszel barátkozós vonal megjelenését is jelenti -e, amit persze cáfolt.

countrystudy 2008.03.17. 20:26:44

Szentiványi a legjobb arc, az egyetlen,akit még tartok valakinek ebben a sötét/ gátlástalan gyülekezetben.
Ha olvassa ezt az oldalt valamelyik vezetőjük, hát tudja meg, utoljára akkor hittem nekik, mikor szegeden a zászló utcában összejöttünk úgy '80-'81 tájékán. Utána csak koptak és züllöttek egyre mélyebbre.

tevevanegypupu 2008.03.17. 20:32:15

Nem tudom visszakeresni, de egeszen biztosan olvastam meg az elnokvalasztas elott, hogy Fodor nyilatkozta, ha o lesz az elnok akkor targyalna az ellenzekkel, visszaallitana a normalis kapcsolatot mert igy nem mehet tovabb. Azt is mondta, hogy Orbannal ha nem is egyeznek sok tekintetben, de azert mostanaban megint kozelebb kerulek egymashoz. Ezzel aztan gondolom nem lett nepszerubb a Horn fele tarsasagban.

plastik02 2008.03.17. 20:32:25

"Mindegy, csalók, és trágárok, meg burnyákok, no meg füvesek gyülekezete = liberálisok."

igen, ez mind a liberálisok kedves egyszerű barátom.

"Erre azért csak azt tudom mondani,-mármint, ha ez így lenne- hogy akkor mit keres ott?"

teljesen jogos, bár merem feltételezni, hogy még mindig hisz az SZDSZ-ben, mint liberális pártban, vagy legalábbis abban, hogy lehet még egyszer belőle kihozni valamit ami hasonlít egy liberális pártra.
sajnos ilyen figurák mellett esélye nincs erre, de ettől még neki szurkolok, mert legalább a látszatát fenntartja annak, hogy vannak elvei és mert ő a jó jedi. :P
a Fidesszel barátkozni kispártnak életveszély, ez elég nyilvánvaló, ráadásul elég vicces is lenne a Fidesz mostani párt ideológiáját és gazdasági irányvonalát liberálisként elfogadni.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.17. 20:59:43

Kóka legyen újra az elnök, vele tuti a kiesés és égnek tovább ... Hajrá Kóka! xD

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.17. 21:09:06

az szdsz az most akkor liberális?

Thulsa Doom (törölt) 2008.03.17. 21:23:00

Ja. Hajrá Kóka! Vagy Terry Back.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.03.17. 22:02:07

Én 1989-ben beléptem a szadeszba, mert az tűnt a leghatározottabban rendszerváltó pártnak. Aztán 1993-ban "kiléptek belőlem", mert akkor azt mondám, hogy bocsánat, de én nem a Horn Gyula seggét nyalni jöttem.

Fodor? Ugyan már. Elfelejtitek, hogy ő volt anno a Fidesz szőke hercege? Egy vaskos köpönyegforgatás már megvolt neki; ezt követően nem létező adjunktusi címmel írta be magát a politika hülyéi közé, amikor kultuszminiszter lett (de minek...), most meg bizonyítja, hogy allround politikus, mert immár a környezetvédelmi tárca élén szagolgatja a változatlanul büdös Rábát...

Ritka silány a választék ott, ahol egy ilyen alak elnökjelölt lehet - nemhogy elnök... Na, nem mintha a csirkefogó pénzhajhász Kóka különb lenne; ha én vezettem volna azt az ominózus elnökválasztást úgy, mint egy boxbíró, garantáltan kettős leléptetés lett volna a vége...

Gaiaman · http://lehetmas.hu/176 2008.03.17. 22:25:57

Elfelejtitek, hogy ő volt anno a Fidesz szőke hercege? Egy vaskos köpönyegforgatás már megvolt neki.
Mindenki döntse el maga, hogy ki hazudtolta meg magát 94-ben.
Szerintem, pont Fodor volt az aki, maradt a liberális eszméinél, és Orbán tett egy huszáros fordulatot eszmeileg.
Az más kérdés persze, hogy a komcsi-antikomcsi tengelyen ezt váltást Fodor tette meg.

VIII. Nagyapó 2008.03.17. 22:28:15

Kemotox

Ez a verzió már megfordult a fejemben, ha másképp nem, hát védekezési lehetőségként :-)

De tényleg volt ilyen hír???

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.03.17. 22:42:00

Gaiaman: a probléma ott van, hogy Fodor egy hangyafasznyival a Fidesz jobbra tolódása ELŐTT dobbantott. Úgy 2-3 évvel... Vagy netán előre tudta?

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.03.17. 22:53:30

Görény...ismerős érzés. Sosem felejtem el Apám káromkodását 94-ben a piros magyarország térképet látva a Választások éjszakáján. És utánna még ráadásul a párt , aminek tagja helyi képviselője volt, koalícióra lép az mszpvel. Akkor belémivódott az szdsz gyűlölete örökre :)

Thulsa Doom (törölt) 2008.03.17. 22:54:51

az Szdsz-ből pont arra a sorsra jutott, mint amit ők Magyarországnak szántak. Egy romhalmaz. Remélem mielőbb elhúznak a "picsába". Nekik is jobb lesz így. Ha idejében eltűnnek, még megmenthetik az irhájukat.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.03.17. 22:56:44

Őrnagy: Én nem gyűlöltem őket (túl halvérű vagyok ehhez) - egyszerűen csak leírtam a bandát egyszer és mindenkorra. Továbbá 94-ben itt helyben szarrá vertem független civilként a jelöltjüket, aztán megmondtam nekik, hogy na látjátok, ezért nem adtam vissza a mandátumot egy éve - mert igaz, hogy veletek szereztem, de nélkületek is megtartom, most már engem illet...

dowNLoad 2008.03.17. 23:01:59

Csatlakozom, HAJRÁ KÓKAJANI!!!! TARTS KI, veled vagyunk!! (veled van a halál, csak ránts végre magaddal az egész rohadt csapatodat 2010-ben)
A siker záloga: kóka és fletó, kitartás 2010-ig!! (csak az államadósságot nem kéne már tovább növelni, elégedjenek meg a belföldön ellopható milliárdokkal)

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.03.17. 23:05:43

Görény, bravúros revans volt:)

Fura különben, az baráti körömben a jobb fejek szinte kivétel nélül szdszesek voltak 94-ig.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.03.17. 23:08:39

höhö. kiscsaládom részire is 93-ban intett be a szadesznak. akkor már ölég büdös volt ott a szitu, aztán 94-ben a döntést konfirmálták.

TamasNYC · http://nycity.blog.hu/ 2008.03.17. 23:18:45

Sajnálnám ha FodorGabi eltűnne a politikából, mert kicsit töketlen politikusnak, de normális embernek tartom. De ha ez az ára, hogy az szdsz eltűnjön, akkor mehet a levesbe. :-)

Thulsa Doom (törölt) 2008.03.17. 23:41:40

TamasNYC, mért lenne baj ha eltűnne FodorGabi? Hiszen így is hatalmas életművet hagy maga után. Maradandót és történelmit alkotott oktatási miniszterként és most környezetvédelmi miniszterként is. Biztosan még évszázadok múlva is emlékeznek majd rá. Vagy nem?...

dekoninckx (törölt) 2008.03.18. 04:54:50

Nem tudom, majd meglátjuk, hány zsákkal telik, azaz hány zsákkal hoz Sándor, József és Benedek meleget. Az leglábbis szimpatikus, hogy egyhangúlag elfogadta a klímavédelmi stratégiát, és "a javaslat előterjesztője, a környezetvédelmi és vízügyi miniszter korábban a klímaváltozással kapcsolatos kihívásokra való megfelelő reagálást a __legfontosabb__ belpolitikai kérdésnek nevezte".
Azért ez valami. Nincsenek illúzióim a képviselőkkel kapcsolatban, (meg a 18%-os csökkentés 12 év alatt ütemmel sem), elég csak a segg Pokornira gondolni aki - ugyen nem tartozik pont ide - kivágatta volna a XII. kerület fáinak nagy részét. OV se nagyon érdeklődött soha a környezetvédelem iránt, engem meg pont az érdekel a legjobban, nem az egyik-hülyébb-mint-másik politikusok szánalmas harcolgatása és helyezkedése.
Fodor meg most mintha komolyan gondolná, amit csinál, bár nem látok a lelkébe. Mi van, ha felnőtt, megváltozott? Volt már ilyen, hogy izé, liberálisból konzervatív :)

dekoninckx (törölt) 2008.03.18. 04:56:31

Fú, az viszont király, ha lesz tisztújítás! Istenem, a gyíkpofájó Kóka iazán tűnjön már el végre, építse a cégét, lezárom magasról, de ne mérgezze a közéletet!

grupi 2008.03.18. 09:49:19

Fodor és a szadesz a legvemhesebben kommunistázott és szocialista ellenes volt, amikor ezzel tömegeket vonzott és jutott a mandátumához.
Most meg a szocik seggéből ki sem látnak, csak a túldimenziónáált szerepüknek valót követelik onnan kiáltozva. A seglyuknyi párt mint valami galant féreg élősködik a szocikon, míközben azok sem képesek megszabadulni tőlük. A mostani tandíj, kórházi-, meg vizit-díjas bukást is a Magyar Bálint, Fodor-féle oktatási reformmal indították el, míg egészségyügyi vonalon a Molnár-mengele, és társa malacka-féle privatizációs játékkal érték el. Az MSZP átka, és kára az SZDSZ-ben is keresendő. Közben a liberálisok nagy töbnbsége, ma sem szereti a szocikat, mint ahogy Horn is kifejezésre jutatta, csakhogy a hatalmi tőke és avalódi pénzes lehetőségek a szocialista űrbázis körül lelhető. Ennek vágya értéke és mértéke pedig mindent überel. Ezért tart ott a szoc-liberális hűázasság, ahol. Olyan ez, mint amikor a buzi, csak kényszer házasságban él az asszonnyal, mert ő biztosítja a hátteret, az alibit az otthonra, igazolást az együtlétre, miközben az egyik félreqr, a másik meg striciskedik, illetve belebuzul a heteró mindennapi munkájába, lejáratva, felégetve azt. Így sem a normális, sem az abnormális nem boldogul, nem halad, csupán a pillanatiságnak él, és túl él nap, mint nap, miközben senki sem és a munka sem halad, s magunk meg mások sem boldogulnak ettől. Eltürjük őket, ők meg eltűrik és megtűrik egymást, meg a dolgaikat.
kéz, kezet mos, miközben a szar a hétköznapokban marad, illetve rakodik egyre magasabbra.

grupi 2008.03.18. 10:01:42

Megyó is megmondta: Az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel. Erre megpuccsolták.
És lám, mint kiderült, most is csaltak. Ez volt az ő kékcédulás választásuk.
Aztán a terézvárosban bebuktak szintén korrupcióval. Most ennek szálai tovább terjednek, a galantféreg már a testben habzsol. Ime:
Az MSZP felsőbb köreihez is elérhet az a terézvárosi büntetőügy, amelyben egy értékes ingatlan privatizációjával összefüggésben, vesztegetés miatt a rendőrség nyomoz. Az önkormányzati vagyonkezelő vezérigazgatója előzetes letartóztatásban, társa házi őrizetben van.
A szóban forgó, Budapest belvárosában álló, több mint 300 millió forint értékű üzlethelyiség volt bérlője, Berecz Károly tegnap újságírók előtt közölte: a kerület SZDSZ-es alpolgármestere után terhelő vallomást tett két vezető szocialista politikusra.
Válságban a párt, szarban az ország. Ezt köszönhetjük a szoclib koaliciónak. Erre és ennyire képesek, ezt hozták, ezt nyujtották és mutatták fel. Itt tartunk, közben az ország hajója egyre sülyed.

Devil Inside 2008.03.18. 10:31:31

Bár nem a környezetvédelmi, de velük kapcsolatban álló minisztériumi forrásom szerint, azért érdemes vigyázni Fodorral: a látványos, marketing szempontból jól kiaknázható ügyekkel foglalkozik, a minisztérium irányításával és egyéb témákkal nem nagyon. Pl. az is szembetűnő volt, hogy a Rába habzásával mennyivel többet törődött, mint a szerencsi erőművel, pedig az utóbbira ügyre sokkal jobban hathatott volna.

Azt pedig nagyon nem szeretném, ha most Fodort megválasztanák, aztán esetleg 2010-ben ismét beesve a Parlamentbe mondjuk a Fidesszel lépnének koalícióra - így Magyar Bálint ugyanúgy tovább keverhetné az interaktív táblákat, semmi értelme nem lenne a kormányváltásnak. (Ennél csak egy rosszabb szcenárió van, ha ismét az MSZP nyer és az SZDSZ is még mindig bejut...)

grupi 2008.03.19. 15:02:20

A Fidesz nem MSZP. Ergó, nem lép koalicióra szadesszel. Fodor Tisztességgel nem nyer elnőkválasztást, ahogy kókadt sem. Majd csalnak valkit maguknak, mert Fodort a Kóka hívők sem realizálják.
Fodor környezetvédelmi miniszterként csak PR fogásokat tett, nem történt előrelépés a Rába tisztasága ügyében sem. nagy ívben tijnak rá az osztrákok. A határ melé telepítendő szemétégető mű ellen sincs érdemi megnyílvánulása, és a Tokaj vidék történelmi múltját is oda áltozza egy Hujber Ottó érdkeletségi körébe tartozó erőműépítési lobbinak. Ha wez megtörténik, akkor Tokaj elveszti Világörökségi státuszát, mérhetetlen kárt okozva ezzel a nemzetnek.
Szóval Fodor ugyanolyan semmirevaló miniszter, mint más szadeszes. A tejfölös szájú látszatintézkedései kimerültek a habzásban, de semmi jót nem tudott még felmutatni. nincs benne sem radikalizmus, sem nemzeti, sem érdemi. Lagymatag érdekember, mint minden libsi többsége, annyi különbséggel, hogy ő még annyira gyenge és értéktelen ebben a szférában, hogy szinte súlytalan.

sensei 2008.03.19. 21:43:50

grupi 2008.03.19. 15:02:20

Osztom a Fodorról alkotott véleményed. Ennek a csávónak nincs arcéle. Illetve van. Ilyen. Ezzel meg szerintem talán egy katedrán lehet érvényesülni, alkalomadtán még a nyilvánosság előtt is jól meg lehet mondani, de a politika első vonalában való szerepvállalásra harmatgyenge. Súlytalan kis langyos szövegelés amit előad, amivel sem miniszterként, sem esetleges pártelnökként nem tud mély nyomot hagyni maga után.

CrL 2008.03.20. 11:07:32

Magyar Bálint: ...nem azért tartanának előrehozott választást, mert a korábbi alkalmával történt szabálytalanságok befolyásolták az eredményt, hanem azért, mert egyesek erőteljesen szorgalmazzák azt.

haha

www.hirszerzo.hu/cikk.elegedetlen_volt_kokaval_es_ugy_gondolta_hogy_borit.60656.html

amúgy vissztérőben van Magyar Bálint az oktatás élére:

mti.hu/cikk/261357/

itt tényleg csak hátra kell dőlni.

tevevanegypupu 2008.03.20. 11:47:42

Mindenesetre Fodor ragaszkodik az elveihez. Akarmelyik partban is van.(: De kulonben tenyleg.
Tobbszor szavazott az szdsz elleneben is.
Es manapsag az mar kifejezetten szimpatikus ha egy partot olyan vezethetne aki nem milliardos. Jo. Tudom demagogia, de valahogy megis szamit.

tevevanegypupu 2008.03.21. 11:07:33

Na most kiderult, hogy Fodor javara kertek a szavazatokat a negy talalomra beesett tagtol az szdsz elnokvalasztason. Jol kiszurtak vele, Koka pedig az artatlansag gloriajaval a feje korul marad. Es vele egyutt persze Horn-Demszky-Magyar, a dicso trio is.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.21. 11:19:30

Az az igazság, hogy az SZDSZ belharcok általi esetleges kimúlását (na azért talán nem fog!) még Fodor miatt sem tudom sajnálni. Azért ő sem akkora arc, hogy az ember elsirassa, ha újra át kell ülnie egy másik pártba.

tevevanegypupu 2008.03.21. 11:43:23

Nem az szdsz-t siratom, tulajdonkeppen Fodort sem, csak valahogy megis szimpatikusabb es talan megfelelobb is lenne szdsz elnoknek, ha mar muszaj, hogy legyen szdsz.

villikirály 2008.03.21. 12:50:15

Könnyen lehet, hogy Fodornak most már csak a demokratikus mártír szerepe és a politikai barikádok civil oldaláról fog politizálni...

Az MSZP listán való bejutást semmi esetre sem kívánnám neki.

Azt is rebesgetik, hogy Fodor a német Die Grüne-hez hasonló párttá szervezné a szadit...

ismét kissé filozófikusabbá tenné az SZDSZ-t, ahogy azt Baráth Etele kívánja...:)

tevevanegypupu 2008.03.21. 13:51:47

Hat azt rohadt nehezen tudom elkepzelni, hogy Pethobol vagy Hornbol, Demszkybol, Magyar Balintbol erdek nelkuli, a termeszetet felto Die Grune lenne..De talan egy kevesbe elszantan liberalis tarsasag kivalhatna onnet es talan zoldekkent nagyobb sikeruk lenne es foleg igazabb celokert dolgozhatnanak.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.03.21. 17:54:47

De komoly, ez már olyan mint a piacon a kofák.
Az meg egyenesen brutál, hogy a hírszerző átment
spicliskedő, önkéntes kékfénybe: friss fotógasléria...
hirszerzo.hu/rovat.publicisztika

CrL 2008.03.21. 17:56:31

darabokban a baloldal, valahol ijesztő

dr.minorka 2008.03.21. 18:28:40

Nem! Az álbaloldalnak van vége, meg a tartóinak (SZDSZ), meg az agitprop szekciónak ("Érdemes azonban tisztán látni, mit is üzentünk magunknak úgy két hete, hiszen március 9-e lényegében Moháccsal, Trianonnal és a kereskedelmi tévékkel egyenrangúan vonul majd be nemzetünk súlyos katasztrófáinak történetébe." Napi nonszensz from Seres of Hírszerző:)
Lesz majd előbb-utóbb baloldal csak előbb ez a söpredék távozik. Ezek miatt nem lehetett normális baloldal.

CrL 2008.03.21. 18:33:37

várható volt, hogy szdsz kezdi a szétesést:
inforadio.hu/hir/belfold/hir-188677

tevevanegypupu 2008.03.21. 18:41:57

Csak az a baj, hogy az szdsz-nek a viszonylag elfogadhato resze lep ki, es a becstelen, ellenszenves, tehetsegtelen alakok maradnak es ok lesznek az szdsz, a kormany reszei. Koka Janos vezetesevel. Ugy latszik nem szamit ami kiderult rola az elmult ket ev folyaman, megdicsoulve itt marad.

CrL 2008.03.21. 18:45:21

naiv leszek: fodor alapits zöldpártot!

sensei 2008.03.22. 10:55:15

Azért Fodort nem tudom megérteni abban, hogy miért kellett neki eddig elmenni a megaláztatások elviselésében. Köztudomású, hogy Kunczéval nem voltak kebelbarátok, a volt pártelnöktől is kapta az ívet bőségesen, többek közt a szabad kezdeményezések kapcsán is, amit Kuncze akkor sem minősíthetett volna ocsmányabbul, ha Orbán Viktort vette volna a szájára.
Szóval régen meg kellett volna Fodornak célozni egy katedrát valamelyik egyetemen, mert ő túl -mondhatni talán egyedüli- liberális ebben a látszat liberális,-itt most a demokratikus jelzőt mellőzném- valójában nagyonis
diktatórikus pártban.
süti beállítások módosítása