Szlovák hójelentés bel- és külföldre
2007. január 14. írta: TuRuL_2k2

Szlovák hójelentés bel- és külföldre

Idén már sokadszor készülünk a Tátrába, Jasnára síelni. Közel van, szinte semmi szervezést nem igényel, egész sok pálya van, a felvonók minőségére sem lehet panasz és Lipószentmiklóson ott vannak a Tatralandia gőzölgő medencéi. Kedvenc panziósunk-vendéglátónk, Mackó úr a kassai multikulti nagy harcosa, szlovák létére jól bírja a magyar nyelvet is és remekül főz.
A sípályák hójelentéseit böngészve tűnt fel, hogy a déli Chopokon nem egészen ugyanakkora a hómélység a szlovák és az angol változaban. Tévedés? Az itthon sem ismeretlen szelektív informálás (magyar és idegennyelvű étlap eltérő árai)?

Szlovákul (jobb alsó sarok):



















Angolul (szintén a jobb alsó sarok a lényeg):

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr5728320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Minorka 2007.01.14. 15:53:21

Szerintem esetleg az az oka, hogy mindkét helyen ahol eltérés van azt írja, hogy a síközpont zárva, készülnek a nyitásra.
süti beállítások módosítása