Meztelen európaiak, gyerekzaklatás, iráni haszon, szégyen – arab kommentek Kölnről
2016. január 11. írta: Redakció

Meztelen európaiak, gyerekzaklatás, iráni haszon, szégyen – arab kommentek Kölnről

koln_kommentek_az_arab_vilagbol.png

Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása.

Az arab híradások alapvetően kiegyensúlyozottan, a tények közölésére szorítkozva tudósítanak a Kölnben történtekről. De mit gondol az esetről az arab internet népe? Tipikusnak mondható szemelvények az egyik legmeghatározóbb arab hírportál, az aljazeera.net kölni összefoglalója alatti kommentekből, szabad fordításban:

Aissa: Ezek nem arabok, hanem kurdok voltak. Ezt bizonyítja a kurd zászló is. Akkor miért nem a kurdokat vádolják? Mert ők (a Nyugat –a szerk) a Peshmerga szövetségesei Irakban és nem akarják veszélynek kitenni saját katonáikat. - egy marokkói Kölnből.
Dislike:76 Like: 139

Baqa al-Niqa: A felvételek és képek egyértelműek. Az elkövetők irakiaknak, szíreknek, afgánoknak, pakisztániaknak, törököknek és észak-afrikaiaknak látszanak. Kár is védeni őket. Azzal csak a szélsőségeseket segítenénk. Nem szabad tagadni, hogy ott voltak és hogy ez a „betegség” létezik.
Like:212 Dislike:22

der_araber: Sokan félnek attól, hogy ezek után majd az arabokat hibáztatják. Pedig tény: Németországban csak az arabok zaklatnak nőket. Miért van ez? Ők muszlimokként készek meghalni saját erkölcsük védelmében. Akkor ezek a fiatalok, akiknek a németek adójukból ételt és ruhát vesznek miért támadnak a németek erkölcsére? Istenre esküszöm, az arab és muszlim ember ezután szégyell kilépni az otthonából.
Like:235 Dislike:60

Baghdadi: Nem csodálkozom azon, hogy menekültek tettek ilyet. Többségük gyermekkora óta azt hallja, hogy az európaiak meztelenül járkálnak, nincs erkölcsük, könnyű megközelíteni őket, és hogy a nem-muszlim nőkkel azt tehetnek, amit akarnak. Ilyet már személyesen is hallottam, ráadásul olyanoktól, akik már évtizedek óta Nyugaton élnek. Mit várunk hát akkor azoktól, akik újonnan érkeznek?(…) Persze ne általánosítsunk.
Like: 236 Dislike: 31

mohammad: És ti németek se zaklassátok a muszlimok gyermekeit, -akik közt szíriaiak is vannak- se az iskolákban se azokon kívül. És ne hírdessetek előttük szabados szexualitást(…)
Like: 55 Dislike: 160

samee: Ha a zaklatás nem nőket, hanem az azonos nemet érte volna, senki nem háborodott volna fel.(…) Ismerem jól a reakcióitokat, németek.
Like:29 Dislike: 161

d. Abdullah-Köln: Én személyesen is ott voltam az ünneplésen és tanúja voltam a történteknek. Istenre, szemtanúként mondom, hogy akik ezt tették, közülünk való arabok és magukat muszlimoknak nevező emberek voltak. Az iszlám ártatlan a bűnükben. Ezek azt hiszik, hogy a szabadság a részegséget és a zaklatást jelenti.(…)
Like: 256 Dislike: 30

from Berlin: Isten bizony, itt Németországban már szégyelljük bevallani, hogy arabok vagyunk. Ezek az állatok nem csak a németeket, hanem a fejkendős muszlim nőket is zaklatják. Az én fejkendős muszlim palesztin feleségem egy hónap alatt már háromszor fordult a rendőrséghez.
Like: 146 Dislike:6

fakhir alsaigh: A zaklatás oka az alulöltözöttség. Az alulöltözöttség oka pedig az a személyes szabadság, ami a nyugati kapitalista szemléletmódból ered. Az arab szemléletmód a szexualitást és részegséget terjeszti. Ezekkel szemben az iszlám a tisztességet, tisztaságot, jóságot terjeszti miközben megtiltja a gonosz tetteket és mások kihasználását. Istenem, milyen szép az iszlám.
Like: 100 Dislike: 57

Mona: A történet úgy ahogy van, hazugság és csak egy színjáték a cionista Nyugat színjátékainak sorában, mellyel az arabok és a menekültek ellen akarják hergelni társadalmaikat. Azon menekültek ellen, akiket csapdába csalva vittek országaikba hogy lejárassák őket, és gyűlöletet szítsanak a világban irányukba hogy aztán kiirthassák őket.(…)
Like: 51 Dislike: 101

Fares al-Ahlam: A muszlimok nem ünnepelnek és nem isznak. Ezek jezídik, síita arabok, ateista kurdok voltak, akiket Németország megpróbál kiutasítani.(…)
Like: 91 Dislike:85

Muslim min al-Jemen: (…) Mi köze ennek az iszlámhoz? Látta valaki, hogy ezek a fiatalok mecsetbe járnak, vagy az iszlámra hívnak bárkit?(…)
Like: 32 Dislike: 42

Khaled: (…) az aranyszabály az, hogy mindig azt kell megnézni, ki húz hasznot ebből a bűncselekményből. Javaslom a német titkosszolgálatoknak, hogy nézzék meg miként húz hasznot ebből Irán és a szíriai rezsim. (…)
Like: 35 Dislike: 23

Mohamed Salem: A keleti arab országok lakói tipikusan nem ilyen bűncselekményeket követnek el. Igaz ugyanakkor, hogy arányaikban gyakran követnek el olyan bűnöket, mint a hamisítás, az illegális kereskedelem és adócsalás. Ezzel szemben a marokkóiak és algírok a nyugati börtönlakók 50%-át teszik ki, miközben a társadalmakon belüli arányuk 8%. Aki nem látja ezeket a tényeket, nem akar róluk beszélni, tagadja őket vagy a nyugatiakat hibáztatja, az nem ismeri Európát (…)
Like: 29 Dislike: 17

Abu-Yussef: Nem győzzük elégszer mondani, sajnáljuk tisztelt Merkel asszony (…)
Like:21 Dislike: 4 

Ammar Abu Arqoub: Ami leginkább felbosszant (…) az, hogy a rasszista és fasiszta híradások 1000 emberről beszélnek, miközben 300-500 ünneplő volt ot,t és ebből a zavargás kiváltói maximális becslések szerint is csak 50-80-an lehettek. Sok felvétel készült és mind ezt mutatja. Aki máshogy látja, az bizonyítsa. (…)
Like:23 Dislike:7

Zaer: Elfelejtettétek, hogy Bassár al-Aszad szíriai nőket erőszakoló katonái és fegyveresei közül is sokan elmenekültek és beolvadtak a menekültek közé?
Like: 31 Dislike:5

Abul-Abd al-Muqaddasi: A halottak száma és rombolás ellenére amit a Világháború hagyott maga után Európában, nem láttuk hogy az európaiak elmenekültek volna. Sőt, több megszállt európai ország maga is megszállóként volt jelen muszlim országokban. Tehát több fronton harcoltak és nem menekültek el. Most viszont azt látjuk, hogy tízmilliók menekülnek el elhagyva hazáikat és felelősségeiket azért részegeskedhassenek és erőszakoljanak. Ez azt mutatja, hogy a muszlim társadalmak valójában nem muszlimok. A romlásukat pedig az őket uraló banditák okozták melyek elvetik saját magvaikat és meggyalázzák szentségeit.
Like: 20 Dislike: 1

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr318260654

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sayfo Omar: Meztelen európaiak, gyerekzaklatás, iráni haszon, szégyen – arab kommentek Kölnről 2016.01.11. 07:26:02

Ha a zaklatás nem nőket, hanem az azonos nemet érte volna, senki nem háborodott volna fel.(…) Ismerem jól a reakcióitokat, németek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jean Sol Partre 2016.01.11. 15:46:10

@Doomhammer: a vasárnapi zárvatartás egy lépés a helyes irányba. Az első, de fontos lépés amit továbbiak követnek majd.

Jean Sol Partre 2016.01.11. 15:48:18

@Conchobar: nem beszélve arról, hogy férfiak hosszú hajjal járnak! hát hová vezet ez!

vargánya 2016.01.11. 15:52:58

@Jean Sol Partre: " tehát az orosz katonák se tettek hasonlókat anno, meg mások sem, ilyen esetek a keresztény világban sosem történtek. soha."

Nem tudom, mennyire erősséged az ÁRNYALT MEGKÖZELÍTÉS ? Már többször kifejtettem, most megismétlem: NEM valláshoz kötődő jelenség az efféle magatartás (bár úgy tűnik, az iszlám ez esetben még "ráerősít"). Naponta hallani az indiai férfiak ilyenfajta erőszakoskodásairól. Az európaitól eltérő fejlődési utat bejárt "kelet" világa az "erőszak macsó kultuszának" hódol. Aki tanult történelmet annak illene tudnia, "Oroszország" és a Balkán inkább ehhez a világhoz tartozik, mint (a társadalmi értelemben vett) Európához. Ennyiben az orosz (szovjet) katonák II. világháborús erőszaktevései is "érthetőek".
Abban igazad van, hogy (az "igazi") Európa korábbi történelmében is találunk erre példákat. De! Tendenciájában azt látjuk, hogy Eu. ezt "kinőtte". Erkölcsi rendszerében ez sohasem számított "szalonképesnek" (lovagiasság), erkölcsileg igazolhatónak. Az európai férfi méltóságának része az önuralom. Nem rontok rá egy nőre, csak azért mert "alulöltözött"! Teljes emberként tekintek rá (és olyanként szeretem!), nem csak megb.sznivaló szexállatra. EZÉRT reménytelenek a "tanfolyamok" ahol a "keletiek" nőkkel kapcsolatos magatartását próbálják átformálni. (Bár, érdekes módon a távol-keletikkel nincsenek ilyen gondjaink. Egyelőre.)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2016.01.11. 15:59:49

@Jean Sol Partre:
Azért lássuk be, ez egy gond, amire megoldást kell találni.

Egyfelől vannak a brutális migráncsok, akik annyira felgerjednek a kurvás fehér nők látványán, hogy nem tudják fékezni magukat. Ez is annak a bizonyítéka, hogy a multikulti nem működik és legjobb lenne be se engedni a migráncsokat, ha a liberálisok túl akarnak élni.

Másfelől azonban nem helyes, hogy a kurvás fehér nők kurvások és nem szülnek gyereket, ezzel szemben az életerős muszlim kultúra lányai rendes hijabik, nem csábítják rosszra a férfinépet és tökéletes feleségnek valók. Hajukon a kendő, ami nem is olyan régen a magyar falvakban is kötelező volt és a legjobb lenne, ha ugyan a migráncsokat nem engednénk be, de mi is olyanok lennénk, mint ők és a liberálisok reszakralizálnának.

Eközött a két üzenet között még nem sikerült a harmóniát megtalálni.

vargánya 2016.01.11. 16:00:08

@Conchobar: "de tény, hogy orosz, német, olasz, szerb és mindeféle katonák például rendszeresen erőszakolnak nőket"

A németekre, olaszokra ez igazolhatóan sokkal kevésbé igaz, mint az oroszokra, szerbekre. Érdekes módon a Németországot megszálló angol-amerikai haderő katonáira sem jellemző, miközben az oroszok ... .

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2016.01.11. 16:09:24

@bbjnick: Doomhammer alighanem önzetlen és mások javára is gondol, amikor megoldási ötleteit elővezeti.

Magán talán segítene, úgyhogy ne kiabáljon, ne kapálózzon, vegye be szépen a pirulát!

Jean Sol Partre 2016.01.11. 16:46:50

@Doomhammer: lehet, hogy csak a nőket kellene beengedni. Vagy csak a kendőiket.

Jean Sol Partre 2016.01.11. 16:50:12

@vargánya: "Nem tudom, mennyire erősséged az ÁRNYALT MEGKÖZELÍTÉS ?"

Nekem még csak-csak, de bbj-nek? Hát...

hívőlélek 2016.01.11. 16:53:01

@jose maria padilla: S a maga anyja vagy felesége s lánya? Számon tartja-e s van hozzá bevételi rovata is?

... de visszatérve a témára a nők szexuális kizsákmányolása az illiberális államok jellegzetessége lásd a japán császárságot, az Iszlám államot ....de ugyan ez a szándék sejlik föl pl a Kövér féle megnyilatkozásban vagy az Ákos féle női szerep elrendelésben is - ugye a mai Magyarországon is az illiberális eszmék térhódítása zajlik.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2016.01.11. 16:58:14

@Jean Sol Partre:
Nem értem, mi a gond. A migráncsprobléma magától megoldotta saját magát.

Magyarországra nem akarnak jönni, hiába lakják fehér emberek. Mi több, Szlovákiába, Lengyelországba vagy Horvátországba se akarnak menni, pedig ott nem is volt plakátkampány.

Tehát mi, különös anyagból faragott kelet-európaiak megtaláltuk a migránsok ellenszerét. Téma lezárva.

Most már csak a németeknek és a többi migráncstól sújtott népnek meg kellene találniuk a természetes immunitásunk forrását és mesterségesen előállítaniuk.

Kezdhetnék például az életszínvonallal.

Bell & Sebastian 2016.01.11. 17:06:23

Érdekes bámulni a cicavízióban a "nép" által leváltott, német politikusok és a mostani, forradalmi gárda alkalomszerű összecsapásait. Mintha nem is ugyanazon a nyelven beszélnének. Abból ítélve, hogy az előbbieket tapsolják, meglehet, nem is "nép" cserélte le őket?

Hát akkor kicsoda? Nyilván a Sandmann álmot bocsájtott rájuk.

Kinder, liebe Kinder, es hat mir Spaß gemacht,
Nun schnell ins Bett und schlaft recht schön,
Dann will auch ich zur Ruhe gehen,
Ich wünsch' euch gute Nacht!

/sátáni mekegés/

Bell & Sebastian 2016.01.11. 17:11:47

@Doomhammer: Nyugodjon meg, ördöge van. Az újév máris viszi fel az árakat, ugyanis ezeket az immunvirágokat valamiből el is kell tartani, amit Amerika nem vállalt magára.

Mondja Doom, azt lehetne, hogy ezentúl maga fizeti, amit veszek a TESCO -ban? Mondjuk, vasárnap már számolhatja is a veszteségét.

gyalog.galopp 2016.01.11. 17:18:04

@hívőlélek: @Doomhammer:

Nagyon jól el ironizálnak itten, mert megtehetik, mert az Orbán már az elején kiplakátolta, migráns kuss innen a picsába, mert itt nem terem neked punci, legfeljebb gumibot, jó feldugva, hogy a csuklószíj se látszódik ki a seggetekből.
Szóval uraim, ha lehetne, több részvétet az eddig megerőszakolt, és ezután megerőszakolandó német hölgyek iránt.

Bell & Sebastian 2016.01.11. 17:18:55

@vargánya: Az angol-amerikai megszállókról sok minden elmondható, de ez pont nem. Úgy az sem, hogy elhúztak volna Németországból, mint tőlünk az oroszok.

Valamiért jól érzik itt magukat, talán szeretnek nőket fogdosni a tömegben.

hívőlélek 2016.01.11. 17:25:13

@gyalog.galopp: a szexuális kiszolgáltatottságot és erőszakot migránsokra erőltetni szemellenzős módszer. Persze a politikai haszonszerzés mindenek előtt..

gyalog.galopp 2016.01.11. 17:28:53

@hívőlélek:
nem értelek, a svéd nők szexuálisan ki voltak szolgáltatva a svéd pasiknak, a németek, meg a németeknek ? Hát én másként tudom.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2016.01.11. 17:33:57

@gyalog.galopp:
" mert az Orbán már az elején kiplakátolta, migráns kuss innen a picsába, mert itt nem terem neked punci,"

Magyar embernek magyar punci.
www.kisalfold.hu/dunantul/megfojtottak_es_elastak_a_gyorben_elt_barbarat_ferje_elozetesben_-_fotok/2458701/

Legyen óvatos, mit kíván.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2016.01.11. 17:37:11

@Bell & Sebastian:
"Az újév máris viszi fel az árakat, ugyanis ezeket az immunvirágokat valamiből el is kell tartani, amit Amerika nem vállalt magára."

Ezek a migránsok ... a nagy hideget nem véletlenül ők hozták az Iszlám Állam megbízásából? Ezzel az ördögi tervvel akarják elérni, hogy a fehér nők felöltözzenek.

Zsuzsi25 2016.01.11. 18:44:33

Ahelyett hogy lelonenk a noket gyerelet csecsemoket a hatron...befogadjuk oket. Dobbenet. Ha tovabbra is marad ez az allapot en orbanra szavazok. Nem azert mert o olyan jo, hanem azeet mert o a kisebb rossz es legalabb tavol tarja ezeket a dogoket

rozsé drazsé 2016.01.11. 19:07:55

Ezt a kommentet, ott fönn a cikkben, elolvasta valaki?

"A történet úgy ahogy van, hazugság és csak egy színjáték a cionista Nyugat színjátékainak sorában, mellyel az arabok és a menekültek ellen akarják hergelni társadalmaikat. Azon menekültek ellen, akiket csapdába csalva vittek országaikba hogy lejárassák őket, és gyűlöletet szítsanak a világban irányukba hogy aztán kiirthassák őket.(…)"

Aggódom, hogy mi itt ugyanilyen idióták vagyunk...
De akkor is...Mi a bánatnak jöttek ezek ide, miért ennyien, miért most, miért csak férfiak és miért nem küldjük már őket a kurva anyjukba haza?

William Kidd 2016.01.11. 19:18:22

Nekem csak egy kerdesem van a sok rizsa utan, minek kellett egyetlen idegent is beengedi Europaba?!

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2016.01.11. 19:25:26

@hívőlélek:
a liberálistermék nők magukat szexuáliszsákmányolják ki. maga makacsul a prostitúcióról, kikényszerített szexuális tevékenységről beszél, mert hülye.
a liberális nő önként dalolva nagyobb kurva, mint bármely iszlámjappány kikényszerített nőhasználat.
olyat sosem csináltattak jappányok vagy arabok egy nővel, mint amit manapság saját örömére megtesz egy nő. számtalanszor, válogatás nélkül.
higgye el, nehezebb egy katolikus lányt mise után meghúzni a kapualjban, mint egy részeg, beállt liberális ribancot.

Etniez 2016.01.11. 19:36:24

@Helyes Írás: Amit írtál, az egészen korrekt, de ezzel nem értek egyet:

"Ez nem migráns és nem arab probléma, akkor sem, ha úgy gondolkodnak a nőkről, ahogy és akkor sem, ha leleplező és elképesztő volt, ami az egyiptomi tüntetések során történt."

Az arabok sajnos ilyenek. Nem az összes, de sokkal nagyobb arányban ilyenek, mint mi európaiak. Ezek a fiatalok akkor is így viselkednének, ha több nőjük lenne. Az csak tompítaná az alapvető attitűdjüket, ők így szocializálódtak sajnos.
Egyiptomban külön nővédő önkéntes csoportok voltak a tüntetések alatt és így is több ezer nőt erőszakoltak meg (és vajon hány titkolta inkább el...)
Ezt hozták magukkal, jó sok német lány meg lesz még ...va, mire valamennyire elnyomjuk ezt a deviáns viselkedést bennük. Kiíratni évszázadok múlva talán...
Londonban is eléggé jellemző, akár másodgenerációs pakiknál is. Sok hír van, hogy 5-7 férfi megerőszakolt 1-x nőt és valahogy mindig kiderül, hogy muszlimok. Másodgenerációsak. Hogyan lehetséges ez? És kell ez nekünk?

na4 2016.01.11. 19:38:46

Az egész moslék migráns csürhe takarodjon ki Európából! Ez a mi kontinensünk, a mi országaink, és itt mi úgy élünk, ahogyan akarunk, amilyenek a szokásaink, és nem tartozunk semmiféle magyarázattal holmi tetves bevándorlóknak. Takarodjanak innen! Nem a mi gondunk, hogy ök egymást ölik az iszlám nevében. Harcoljanak meg ök is a szbadságukért, ahogyan Európa is megharcolt a maga szabadságáért. Angela Merkelt pedig azonnal be kell börtönözni. Néhány hónap alatt teljesn kiszolgáltatta, elárulta és káoszba döntötte Németországot, és vele együtt Európát.

monddazigazatmar 2016.01.11. 19:44:51

@Jean Sol Partre: "Csodálkozom persze, hogy pont azok vannak legjobban felháborodva, akik amúgy simán tűrik a vak komodorokat, Ákosokat, Kövéreket, de örülök is neki, ezek szerint nincs minden veszve."
Gondolom már sokan mondták, hogy egy barom vagy.
A vak komondorost elítélték, nem?
Ákos meg Kövér (a nő legyen anya), az pont olyan, mint idegen nőket megerőszakolni? Idióta

Etniez 2016.01.11. 19:50:33

@Conchobar: Basszus. A Vörös Hadsereg 70 éve volt itt, miért hasonlítjátok a mostani világhoz?

A Tahrir-téren százával erőszakolták meg a saját nőiket is tavaly. Ott milyen háború is volt?
Európában mikor fordult elő ilyen? Hány nőt erőszakoltak meg pl. Magyarországon a Békemenet vagy a Netadós-tüntetés alatt?

hívőlélek 2016.01.11. 19:53:02

@jose maria padilla: miért zsákmányolná ki magát egy liberális termék nő? ... s mi az hogy dalolva kurva? ... maga nagyon kever valamit ami emberi! ... talán nem áll már a férfiassága, ... vagy olyan ronda hogy még egy liberális termék nőnek sem kell? ... s haragszik a női nemre mert nem áll már a jegenye? .... netán annyira hívő hogy a csütörtököt is csütörnapnak mondja?... .... akkor Ön is kizsákmányolja magát amikor szerelembe esik vagy "csak" közös örömre vágyik és a vágya találkozik egy liberális termék nő vágyával? ....maga még nem gondolt olyant hogy dalolva magáévá tenné ha ő is akarja?
... nincs olyan hogy liberális termék nő. Van az emberi közös öröm szerző szexualitás amire még a Szent írás is liberálisan tekint. Lásd János evangéliumának 8/1-10 szakaszát.

...és van a kényszerített illiberális szexrabszolgaság amely az illiberális államberendezkedésre jellemző. Lás Nippon, Iszlám állam, a nácik és társaik vagy a feudális államok joggyakorlatát pl az első éjszakajogával.

Etniez 2016.01.11. 19:57:23

@Jean Sol Partre: "Ezekből az esetekből tanulni kell. De egyik eset sem bizonyíték arra, hogy reménytelen a dolog. És sajnos, még ha valóban reménytelen is lenne, akkor sem fogjuk tudni megállítani az áradatot, jobb tehát, ha megtanuljuk a legjobban kezelni. "

Ne haragudj, de ezt - mint katonacsalád gyermeke - nem tudom elfogadni. Egészen biztos lehetsz benne, hogy a tűzfegyverek mostani fejlettségi szintjén, megfelelően alkalmazva minden mérető embertömeg megállítható vagy megsemmisíthető.
A kérdés az, hogy meg akarjuk-e állítani.

Etniez 2016.01.11. 20:04:17

@Jean Sol Partre: "A kölni jelenség egyelőre pont ugyanannyira elszigetelt jelenség, mint bármelyik másik."

Ehhez képest vagy hat nagyvárosban történt meg, ugyanazokkal az elkövetőkkel.
A háborús traumát hagyjuk már, 56 után hány magyar követett el csoportos erőszakot, miután nyugatra menekült? Esetleg a 2. vh után. Mert ezek a srácok már nem háborúban vannak, hanem békében. Nem olvastam, hogy az 1. vagy a 2. után csoportosan erőszakoltak volna az exkatonák...

Etniez 2016.01.11. 20:06:23

@Jean Sol Partre: Nem, nincsen rendben. A vak komondoros is, Kövér is, Ákos, migráns is bekaphatja. A nő nem kurva és nem is szülőgép/házicseléd.
Egyikkel sem értek egyet. Most megnyugszol?

átlátó 2016.01.11. 20:16:46

Sok a fölösleges pofázás. Szögesdrót, nagyfeszültség bele. És akkor nem kellene ilyen sokat fölöslegesen pofázni ezekről a retkekről. Hogy hogyan legyenek integrálva. Integrálja őket a szögesdrót, meg a nagyfeszültség.

Etniez 2016.01.11. 20:24:58

@Doomhammer: A gond, hogy hiába van pc-meg multikulti-meg wilkommens, stb az az igazság, hogy a fehér csajok nem dugnak a nem fehérekkel.
Itt Angliában-Londonban elég nagy hagyománya van a bevándorlásnak, rengeteg a bevándorló, szerintem már London fele az.
Ehhez képest az angol nő nem angol pasival fehér hollónak számít. Van, de szerintem 5% alatti. Ami az 50-50%-os arányhoz nézve marginális.

Nos, ezek a srácok fehér pinákat akarnak, de a fehér pinák nem akarják, nem fogják akarni őket. Mi lesz ebből?

hívőlélek 2016.01.11. 20:26:08

@átlátó: s Te melyik oldalán lennél a szögesdrótnak?

Etniez 2016.01.11. 20:29:58

Egyébként ez a migráns probléma felhozta az EU-ban lévő, eddig elnyomott ellentéteket.
A nyugat-kelet problémákat:
gazdag - szegény
bevándorlástól sújtott - kivándorlástól sújtott
multikulti - nem multikulti
nyitott - zárt

Ez az Eu eddigi legnagyobb válsága, főleg azért, mert a nyugati államok egyszerűen nem fogadják el a keletiek véleményét.
Agresszorként, zsarolással akarják akaratukat RÁNK KÉNYSZERÍTENI. Nem értik, hogy ennek a megoldásnak nagyon-nagyon hatása lesz. Nem a migránsoknak, hanem annak, hogy minket, a mi véleményünket nem fogadják el, nem ismernek el minket egyenrangúnak.

gyalog.galopp 2016.01.11. 20:37:06

@hívőlélek:

Hagyjuk a nő helyzetét, a lényeg a szexualitáshoz való viszonyban van. A keresztény kultúrában az alapszabály szerint csak a házasság keretein belül, elsősorban gyermeknemzés céljából kefélünk, ez a kiindulási alap. Ebből adódóan, minden ami ettől eltér az nem publikus, a szexualitás magánügy, mindenki csak saját elhatározása alapján lépi át ennek kereteit, még a legvadabb liberális is.
A szexuális erőszak tehát kulturálisan sem lehet opció , aki mégis elköveti az élvezheti a társadalom megvetését és kivetését.
Miuszliméknál viszont ez nem így van, a kefélés biológiai szükséglet, a nő pedig azért van, hogy ezt a szükségletet kielégítse. Akár hívő az a szerencsétlen arab, akár nem ő nem vallási alapon akarja megdugni a nőt, hanem pont a vallási és társadalmi fékek hiányában. Ők így szocializálódtak, minimum 100 év míg intenzív tanfolyamon egy részük leszokik róla.

hívőlélek 2016.01.11. 20:39:37

@Etniez: de hát nem vagy velük egy súlycsoportba. ..benned még visszaköszön a komcsi múlt. .....majd ha már levetközted a komcsii éned akkor addig csak nem lehetsz egyenrangú

Brix 2016.01.11. 20:47:24

A migránsválság megoldása csak az lehet, ha Európa katonai és jogi eszközökkel bezárja a kapuit, és kívül tartja az összes befelé igyekvő betolakodót.
Semmilyen más megoldás nem lehetséges. Ahogy bizonyos kémia anyagok nem vegyíthetők egymással, úgy az európai emberek sem a muszlim hátterű afrikai-ázsiai bevándorlókkal, ekkora mennyiségben
A kitalált kényszer-narratívákkal hogy kell a munkaerő, meg fogyatkozik Európa, és sajnálnunk kell szegény menekülteket, le kell számolni! 80%-ban fiatal férfiakból álló inváziós hadsereggel állunk szemben, akik a történelem folyamán bármikor fegyveres ellenállásba ütköztek volna , hiszen senki nem hívta őket és azért jöttek, hogy elvegyék az erőforrásainkat.
Ebben a formában , ahogy ezek az embertömegek jöttek , semmiképpen nem integrálhatók, sőt életveszélyesek!
Demográfiailag torzult, szexuálisan kiéhezett, elmaradott szemléletű, piacképes tudással nem rendelkező tömegről van szó, amelyik rögtön a társadalmi ranglétra aljára kerül, a már Európában lévő 23 millió munkanélküli mellé... A társaik között, akik már ide születtek , 30-40% a hivatalos munkanélküliség!
Honnan lesz pl a nőjük ezeknek az emigránsoknak , hiszen az európai nők többsége nem áll szóba , nincstelen bevándorlókkal.. Vagy erőszakolni fognak?
A terrorizmus, a bűnözés olyan táptalajt kap, amelyet még soha előtte! Ha Európa drasztikus intézkedéseket nem tesz, akkor általános polgárháborús állapotok fognak kialakulni , amit "fajirtás" fog kísérni
A németek lassan magukra maradnak a migrás-tutujgató politikájukban. Köln után nagyot fordult a világ, így a kvóták ötlete is halott gondolat lett..
Az európai emberek lélegzetvisszafojtva várják, hogy mikor lesz ennek a migráns-rémálomnak vége...

Etniez 2016.01.11. 20:51:39

@hívőlélek: Nincs olyan, hogy súlycsoport. Ha meg mégis, akkor ne játszok a demokratikus uniós dolgot, mert egy ordas hazugság.

Etniez 2016.01.11. 21:17:23

@Brix: Az első világháború megmutatta, hogy bármekkora tömeget meg lehet állítani, ha akarják.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2016.01.11. 21:19:31

@Etniez:
" A gond, hogy hiába van pc-meg multikulti-meg wilkommens, stb az az igazság, hogy a fehér csajok nem dugnak a nem fehérekkel."

Hát ez az ő magánügyük, nem?

A multikulturalizmus nem azt jelenti, hogy mindenkinek le kell feküdnie a másikkal, hanem azt, hogy különböző kultúráknak egymás mellett élniuk kell tudni. Mert ha ez sikerül - mint pl. Londonban sikerül - akkor az jókora gazdagságot hoz.

Etniez 2016.01.11. 21:24:33

@Doomhammer: Nem érted.
Felszínen megy a multikulti dícsérete, meg a pc szövegek.
De legbelül, amikor pl. párt kell választani, akkor inkább mindenki keresi a maga fajtát és szarik nagy ívben a multikutira meg a pc-re.
Ez az egész egy képmutatás.

Etniez 2016.01.11. 21:32:12

@Etniez: És hogy ez miért baj? Mert bement Németországba vagy 700.000 ember, akivel senki nem akar majd szekszölni, csak pénzért.
Na, ebből majd nagyon-nagy baj lesz.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2016.01.11. 21:42:50

@Etniez:
"De legbelül, amikor pl. párt kell választani, akkor inkább mindenki keresi a maga fajtát és szarik nagy ívben a multikutira meg a pc-re."

Elbeszélünk egymás mellett.

A multikulti nem jelenti azt, hogy az emberek egy másik kulturális csoportból választanak párt. Választhatnak, ha kedvük van hozzá. Ha nincs kedvük hozzá, akkor nem választanak.

Csupán csak annyit jelent, hogy a melletted levő lakásban élhet egy indiai, aki diwalit tart és nem karácsonyt és neked el kell fogadnod, hogy az ünnepeitek mások. Neki is el kell fogadnia, hogy a te ünneped más. Összesen ennyit jelent és ez Londonban megvalósul. Csakis ezen az áron válhat ez a hely olyanná, ahová mindenki elhozza az üzletét és ilymódon munkát ad neked és nekem.

Az meg, hogy az arabok nem találnak párt szintén az ő problémájuk. Ugyanis ha erőszakoskodni kezdenek, akkor letartóztatják és deportálják őket. Így jár, aki nem képes beilleszkedni a multikulturális társadalomba.

Etniez 2016.01.11. 21:46:54

@Doomhammer: Ha nem fogadja el partnernek az életéhez, akkor igazából nem fogadta el, csupán elviseli.
A kettő nem ugyanaz.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2016.01.11. 21:54:14

@Etniez:
Hát akkor elviseli, ha ez neked jobban tetszik.

A feladat az, hogy egy térben, egy törvényhatóság alatt kell élnie több kultúrának és ez az, ami miatt a multikulturalizmust bírálják. A bírálói szerint nem lehet olyan törvényeket alkotni, amelyek egymástól gyökeresen eltérő kultúrájú embereknek mind megfelelnek. Vagy ha ilyet létrehoznak, akkor nem lesz "foga", az emberek nem fogják biztonságban érezni magukat.

A valóság persze az, hogy ilyen törvényeket már létrehoztak. Például Nagy-Britanniában tilos nőket szexuálisan kizsákmányolni. Az, hogy némely helyen megtörtént, az nem multikulturalizmus, hanem súlyos bűncselekmény. Úgy is kezelték, amikor kiderült.

hívőlélek 2016.01.11. 21:58:04

@Etniez: miért ne lenne demokratikus az hogy megkövetelnek egy szellemi erkölcsi szintet?
Ez olyan minthogy egy étterembe nem szívesen veszik ha disznó szaros csizmában megy be valaki. na ilyen az európai unió is mint pl egy étterem. Szívesen látnak de be kell tartani a "dress code"-ot. ...mert kinéznek. Még tanulni kell s nem fingani a közös fotózáson.

Emlékezz milyen botrány volt Indiában mert neveletlen volt Orbán. ...még szerencse hogy Sonja Gandhi megmentette a helyzetet. Tehát tanulni viselkedni ...

Etniez 2016.01.11. 22:04:10

@Doomhammer: Igen, de az elkövetők ugyanazok, mint Kölnben. Hiába érkeztek 30 évvel ezelőtt, esetleg már itt születtek.
Ennek mi lehet az oka?

Továbbá, ki fog szekszölni a migránsokkal Németországban?

hívőlélek 2016.01.11. 22:09:23

@Etniez: eléggé érdekes a migránsoktól amúgy helyesen megköveteled az európai viselkedést .... de már a magyaroktól valamiért nem. A migránsok és sajnos Magyarország sem eu szintű erkölcsiségű.

Etniez 2016.01.11. 22:17:14

"A migránsok és sajnos Magyarország sem eu szintű erkölcsiségű. "

Definiálod az eu-szintű erkölcsiséget?

Mert én, mint Londonban elő magyar azt állihatom, hogy a magyar tinédzserek fele annyira viselkednek szabadosan, mint az itteniek.
Az elmúlt 4 évben láttam nagyon erős dolgokat, mellmutogatástól kezdve miniruhába részegen négykézláb hazamenésig mindent.
Volt, aki szopást ígért, ha hazaviszem, stb.
Azért otthon ilyet nem láttam Budapesten sehol.
Szóval nem igazán értem, miről beszélsz.

hívőlélek 2016.01.11. 22:25:13

@Etniez: olvass bele pl a kommentekbe..... no jó éjt.

harcsapaprikás 2016.01.11. 22:28:55

Szívesen elolvasom, hogy mit gondolnak a kecskebaszók, de végső következtetés, hogy leszarom bármit is gondolnak. Az érdekesebb kérdés, hogy németország, az egykori harmadk birodalom hogy tudott a híg fosnál is gyengébb ország lenni. Meg hogy lessz-e fodulat vagy az aarchia, polálgárháború és németország szétesése jön -e. Kérem a téteket! a valami fordulat lesz akkor ott kemény fellépésre lesz szükség. Nayon komoly sérelmek és harcok lesznek ott. És a legfontosabb kérdés hogy egy széthulló Németroszáh milyen hatással lesz ránk vagy Lengyloszágra és a többi keleti országra.

Afrika steht an der Elbe 2016.01.11. 22:49:23

@Doomhammer:
" Londonban sikerül"

Ebben én nem lennék ennyire biztos.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2016.01.11. 23:10:15

@Etniez:
"Igen, de az elkövetők ugyanazok, mint Kölnben."

Én nem arra az esetre gondoltam, hanem arra, amikor a brit elit tagjai adták-vették a nevelőintézeti fiatalokat.

www.businessinsider.com/over-1400-british-celebrities-and-politicians-suspected-in-child-sex-abuse-scandal-2015-5

BéLóg 2016.01.12. 00:56:15

@Etniez: Ez megint olyan hogy akkor se fogja elhinni "hívőlélek" a dolgot ha saját maga fut bele.
Én TUDOM hogy neked igazad van mert UGYANEZT látom kent megye egyik "szórakozó" városában, ahová Londonból ruccannak ki a BRIT fiatalok.
Akik pont azt csinálják mint a világon bárhol, IHB bulikat, azaz Iszunk, Hányunk, Belefexünk.
EU erkölcsiség, hogy oda ne rohanjank.

Vagy például a kanári szigetekrte a Ballermanba németeket nézni.
Minden évben készül "róluk" vagy féltucat riportműsor minden (német) tévéadónak.
A Jamaikába, Egyiptomba meg Indiába utazgató csoffadt pénzes banyák illetve méteres farkat kereső szinglikről ne is beszéljünk.

Hát most házhoz jött nekik a szolgáltatás. Csak Európában nem kell már a pénz-és-a-rozzant-kert-"gondozás", más lukakat szeretnének lepókhálózni, ha már ŐK jöttek ide.

bkkzol 2016.01.12. 03:17:44

Mi játszódhat le azoknak a fejében akik most is a bevándorlás mellett mennek ki az utcára? Jönnek az erőszakoskodó kalózokkal, meg a keresztes háborúkban elkövetett dolgokkal. Minimum 3-4 éve nem jellemző ez az európai kultúrára.
A dilemmát értem, hogy mit is csináljanak amikor a védett állat eszi a védett virágot....?!

bkkzol 2016.01.12. 03:22:58

@BéLóg: Hirtelen sok "szolgáltatót" hoztak be az elhanyagolt öregasszonyok karbantartására. Szerintem már így is volt elég európánban. Arról nem is beszélve, hogy inkább kiutaznak "pihenni" az említett helyekre, mert elég ritka, hogy haza is vinné a "kellemes adottságokkal "rendelkező "barátját".
Ne nyújtsa a szolgáltatást olyannak aki nem igényli!

Etniez 2016.01.12. 07:48:20

@Doomhammer: Isten....

Arányok-arányok. Az angolok hány százaléka vett intézeti gyerekeket és az arab-muszlim közösség hány százaléka nem bír magával, ha nő van a közelében?

Nem tűnik fel, hogy már nyugaton is belátták, hogy a probléma létezik? Hogy hiába hallgatták el évekig, nem tűnt el?

Az a baj, hogy szándékosan egybemosod a devianciát a normálva.
Az európaiaknál a szexuális bűncselekmények kivételnek számítanak. Az arab-muszlimoknál egyáltalán nem. Ez a baj. És amíg te azzal vagy elfoglalva, hogy a 100 bűncselekményre hozz egyet, amit nem ők követtek el, addig nem a megoldást támogatod.

Etniez 2016.01.12. 07:57:26

@BéLóg: Én Hampstead-ben éjszakáztam sokat, ami London egyik elit kerülete, nagyon magasak az ingatlanárak, ebből kifolyólag szinte 100% fehér-angol lakja.

Pénteken-szombaton hajnalban fiatal lányok, övnél alig hosszabb miniruhában mennek haza falkában.
Egy részük annyira részeg, hogy a falon támaszkodva, mezítláb megy haza, cipője a kezében vagy eldobva. Kíséri a full részeg barátnője négykézláb, feneke, nemi szerve a miniruha miatt 100 méterről is szabadon látható.
Szájából átható italszag terjeng, annyira erős, hogy ha megszólít egy méterre hátrébb kell állnom, hogy ne kapjon el a hányinger.

A másik meg a buszmegállóban pisili, aki odarohan hozzád és szexuális szolgáltatást ígér, ha hazaviszed.
A harmadik a fiatal tini, aki melleit mutogatja neked az ablakban a barátnőivel egyetemben, hiszen buli van.

Én nagyon kíváncsi vagyok, milyen az az eu-szintű erkölcs.
Mert az tény, hogy Magyarország nagyon sok mindenben le van maradva, gondolkodásban is fejlődhetnénk, de pont az erkölcs az az egyik dolog, amit a nyugatiak tanulhatnának tőlünk.
A munkaerkölcs is gondolok.

Etniez 2016.01.12. 07:59:49

@bkkzol: Európa kb. úgy 70 éve nagyjából rendben van.
A muszlim-arab világ sohasem volt.

Most mixelünk... és csodálkozunk.

Attól, hogy az oroszlánt behoztuk a szavannáról az állatkertbe, ragadozó maradt.

Exploiter 2016.01.12. 08:09:37

@Doomhammer:

A törvényeket nem csak megfogalmazni kell, hanem be is kell tartani, illetve tartatni. Ha egy adott arányú csoport egyszerűen nem ért vele egyet, akkor ott mindíg gondok vannak.
Egyrészt társadalmi támogatás hiányában nehéz a felderítés, másrészt a bűnözést erősíti, a törvényes rendet ássa alá, a naponta lehet új börtönöket építeni, ésatöbbi.
Ilyen az usa-ban a füvezés, itthon a korrupció, a világon mindenhol a jogvédett digitális tartalmakkal kapcsolatos bűncselekmények, prostitúció, stb.
Nem olyan egyszerű, hogy van egy törvény, aztán kész, ha hirtelen milliók gondolják másképpen. Azt hiszem, ez azért már látszik most is.

midnight coder 2016.01.12. 08:12:44

@BéLóg: Az átlag európaiban ha lát egy miniszoknyás nőt akkor nem merül fel hogy meg kellene erőszakolni. Még akkor sem, ha netán rosszul van, neadjisten részeg.

Ahogy amúgy az sem, hogy a liberálisoknak le kellene vágni a fejét. Ha az előbbin nem is, de az utóbbin azért liberósként elgondolkodnék mielőtt migránssimogatásba kezdek.

midnight coder 2016.01.12. 08:14:30

Amúgy szépek ezek a kommentek, bár néhány érdekes azért akad köztük, de azt se felejtsük el, hogy a nethez jutó muszlimok a teljes közösség viszonylag kis százalékát jelentik, ráadásul nyilván leginkább az értelmesebbje jut nethez.

inebhedj - szerintem 2016.01.12. 09:03:27

@hívőlélek:

Ő... nem igazán.

Viszont a kölcsönös kontroll alól valóban kiemelte és a rendkívül nagy keresleti / kínálati piacot kriminalizálta.

harcsapaprikás 2016.01.12. 10:37:03

@Etniez: Akkor ezt most enyhítő körülményként kellene figyelembe venni a kölni események megítélése során?

átlátó 2016.01.12. 10:51:20

@hívőlélek: Nagyon őszintének tűnik a kérdésed irányomba.
Pontosan azon az oldalon állok a kerítésnek, ahol anyádat is tartod. Akkor az udvarias érdeklődésed után megtudtad azt is, hogy a szögesdróttal és nagyfeszültséggel védett Európában érzem jól magam. Ettől te még oda költözhetsz, ahonnan ezek az izék idejöttek rendetlenkedni.
Régen, amikor még minden más volt jártam Ázsiában...érdekes világ, misztikusnak tűnt akkor, meg különlegesnek. Elmondani kívánom még, hogy amikor ott tartózkodtam, én tartottam be az ottani íratlan szabályokat is, az írott ugye teljesen természetes. Nem vártam el, hogy ők idomuljanak hozzám. Azt már tudod "hívőlélek", - ez a te dolgod - hogy innen nézve érdekes világ, viszont mostanságra addig okoskodták ezek ott magukat, hogy azt, hogy itt Európában is olyan világ legyen, mint ott és életvitelszerűen, na, ezt egyáltalán nem hogy nem szeretném, egyenesen tiltakozok ellene. Ha kell szögesdrótos kerítéssel, nagyfeszültséggel és egyáltalán nem a Fidesz hívó szavára. Önálló ember voltam eddig is és ez így is fog maradni.
Kissé hosszan válaszoltam igen őszint és szivélyes kérdésedre, de legalább így azt is megtudtad, hogy melyik oldalán látom szívesen anyádat is. majd kijavítasz, ha ebben tévedtem. tehát nyugodtan javítsál ki és akkor én meg jó utat fogok kívánni mindkettőtöknek. Igen oda, ahová kívánkozol. Ott én már megfordultam vissza.

sityak 2016.01.12. 11:20:32

@jose maria padilla: Megbolondultál? Szerinted a szexelés valami bűn??

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2016.01.12. 11:21:47

@Exploiter:
" Ha egy adott arányú csoport egyszerűen nem ért vele egyet, akkor ott mindíg gondok vannak."

A kérdés az arány. Európában milliószámra élnek észak-afrikai származásúak, többségében gond nélkül. Vannak köztük sikeres, gazdag emberek is, sok közöttük képzett, a világ legfiatalabb orvosa (egy orvosnő!) éppenséggel palesztin származású.
www.thenational.ae/news/world/middle-east/palestinian-child-prodigy-becomes-doctor-at-age-20

És mint minden menekültpopulációban, több közöttük a bűnöző, mint az otthon maradottak között. Ez az 1956-os magyar menekültekkel is így volt. Viszont itt nem milliókról beszélünk, hanem ezrekről, esetleg tízezrekről. Ez teljes mértékben rendészeti probléma és a kölni rendőrfőnököt teljes joggal váltották le.

"Egyrészt társadalmi támogatás hiányában nehéz a felderítés, "

Most viccelsz, ugye? A menekültek között nagyszerűen működik a felderítés, ugye nem kell részletezzem, miért?

Jean Sol Partre 2016.01.12. 11:22:48

@monddazigazatmar: meg kéne tanulni olvasni és szöveget értelmezni, mielőtt hülyeségeket beszélsz.

Nem mondtam, hogy Kövér és Ákos nőket erőszakolt. Azt sem, hogy a vak komondort nem ítélték el. És nem is következik mindez abból, amit mondtam.

Helyes Írás 2016.01.12. 13:55:36

@bbjnick:

1. Elnézést kérek, ha netán felháborítom, de sajnos azt gondolom, az életükből kibombázott, világgá csavargott 25-30 éves fiúkból álló kanfalkák nagyjából hasonlóan kezelnék a szexuális frusztrációt, függetlenül attól, hogy afrikaiak, arabok vagy közép-európaiak lennének: a hormonok és egymás erősítése következtében azt feltételeznék, hogy az idegen nők kaphatók, cetliznék a megfelelő szavakat, innának, hogy megjöjjön a bátorságuk és molesztálnák a nőket. Ezen túl már különbségek is lennének a viselkedésükben, attól függően, mit vittek a fejükben otthonról és hogyan viszonyulnak ahhoz a társadalomhoz, ahová kerültek.

Érteni vélem, miért tiltakozik, s egyetértek: hívő keresztény fiatalemberek közössége soha nem viselkedne így. De ne rájuk gondoljon, hanem mondjuk a magyar futballpályák közönségére. Mert hol van már a 19. század európai világa.

Az alapvető különbség tehát nem a szexuális viselkedésben van, hanem máshol.

2. A muszlim migránsokat bizonyos értelembem kiépített intézményrendszer várja, amely még szervezettebb is, mint a 19. századi Amerikában, mégse lehet egy lapon említeni a kettőt. Amerikában minden “őslakos” fehér ember is bevándorló felmenőkkel rendelkezett, aki odament, azonnal egyenrangú lett velük és számtalan lehetőség várta. És otthonos, volt számukra minden, de szabadabb, mint otthon. A mostani intézményrendszer szervezett, de művi. Erőltetett, hazug, lélektelen, kötelességszerű. Etetik, öltöztetik és elhelyezik az embereket. (Az elhelyezés már sokszor bajos, mert más célra használt helyiségeket foglalnak le számukra.) Valójában nem várják, nem kívánják őket, adott állapotukban hasznavehetetlenek, csak üres szöveg, hogy szükség van rájuk és munkába akarják őket állítani. A hivatal teljesíti a kötelezettségét, a fenntartásait pedig vagy ki is mondja, vagy csak magában morogja.

3. Ezek a muszlim fiatalokból álló falkák kalandorok Európában. (Az első migráció dolgozni, letelepedni ment oda és várták is őket. Rendezett élettel indultak. Az eredmény mégis erősen felemás lett.) Ahonnan legtöbben jöttek, a szír állam, leginkább egy szocialista országhoz hasonlítható, mondjuk Bulgáriához. A vallási elkötelezettségük alighanem töredezett, különben nem alkoholizálnának falkában. A viszonyuk az európai élethez felszínes és ambivalens. Felszínes, mert csak a külsőségeit ismerik, a teljesítményelvűségét nem. És ambivalens, mert annyira muszlimok azért, és feltételezhető, hogy sokan azért is jöttek el, mert a családjuk az ún. Muszlim Testvériség mozgalommal szimpatizált nem a félig-meddig kommunista Aszad-rezsimmel.

4. S még valami. Engem első nyugati utamon lenyűgözött, lehengerelt az a teljesítmény, amivel ott találkoztam. A történelmi is, az építészeti kultúrával, fényűző emlékekkel, intézményekkel, múzeumokkal. S a jóléti társadalom eredményei is: a palota-áruházak, a hihetetlen árubőség, a motorizáció minősége, stb. Azóta is minden kiutazásom során ámulok Nyugat-Európa dübörgésén és monumentalitásán, pedig én európai vagyok. Gondolom, még sokkolóbban hat a szakadt muszlim migránsokra az a világ. Ahogy lődörögnek a német városok utcáin, álldogálnak a katedrálisok tövében, lerí róluk a zavarodottság, az alacsonyabbrendűség érzése. S ott nyilvánvalóan átérzik, hogy a különbség nem azért van, mert az átkozott keresztény Nyugat kizsákmányolta őket, hanem jóval mélyebbről és sokkal régebbről fakad.

Az iszlám civilizáció nagyon nehezen viseli az európai civilizáció teljesítményekben mutatkozó fölényét. Az iszlám erkölcsi és szellemi “fölényét” állítják szembe vele. A muszlim menekült pedig ott áll a maga hozott fölényérzetével (homályosan már azt is érzi, hogy valami nincs rendben vele), s azzal a perspektívával, hogy ő itt megtűrt eltartott, és nagy valószínűséggel ennek a társadalomnak a jövőben is csak a páriája lehet. Miközben ereje teljében lévő huszonéves.

Több, mint szimbolikus, hogy a frusztrációjuk az európai kultúra egyik jelképének számító kölni dóm alatt tört ki belőlük, és magát a dómot is petárdákkal lövöldözték tombolásuk során.

Előbb-utóbb haza lesznek zavarva, ez szinte bizonyos.

Jean Sol Partre 2016.01.12. 14:19:01

@gyalog.galopp: " ő nem vallási alapon akarja megdugni a nőt, hanem pont a vallási és társadalmi fékek hiányában. Ők így szocializálódtak, minimum 100 év míg intenzív tanfolyamon egy részük leszokik róla. "

Ráadásul úgy kell megtanítani neki, hogy ha itt akar élni Európában, akkor a _saját_ nőjével se teheti meg mindezt.

Jean Sol Partre 2016.01.12. 14:21:46

@Etniez: azt feltételeztem, hogy lőni nem akar senki. Nyilván persze van aki igen, de ezzel nem tudok mit kezdeni.

Jean Sol Partre 2016.01.12. 14:27:51

@Etniez: eddig se voltam ideges, és ezek szerint nem rólad beszéltem.

Nem húztam egyenlőségjelet a megerőszakolás és a felsoroltak közé, csak feltűnt, hogy a velük egyetértő vagy őket védő (a vak komondort esetleg bagatellizáló) emberek védik most leghangosabban a megerőszakolt nők jogait, és ennek őszintén örülök.

Jean Sol Partre 2016.01.12. 14:30:26

@Etniez: a jó fej srácoknak esetleg idővel juthat fehér csaj, a többiek hozott anyagból dolgoznak.

harcsapaprikás 2016.01.12. 14:33:54

@Jean Sol Partre: Szerintem kurvára nem idevaló a vak komondor. Kölntől és vak komondortól is kifordul a belem, meg attól is ha valaki most a vak komondorral akar pontokat szerezni.

harcsapaprikás 2016.01.12. 14:35:48

@Helyes Írás: Nagyon szépen összeszedted. Az utolsó mondattal kapcsolatban vannak fenntartásaim. Szerintem Németország elveszett. Nem látom a németekben az erőt és az akaratot, hogy ezt megoldják.

Jean Sol Partre 2016.01.12. 14:41:31

@harcsapaprikás: én egy korrelációra hívtam fel a figyelmet, a pontok meg nem érdekelnek.

harcsapaprikás 2016.01.12. 14:54:26

@Jean Sol Partre: Már az első hozzászólásod bagatelizálás volt az orosz katonákkal. Egy szar alak vagy.

harcsapaprikás 2016.01.12. 14:55:00

@Jean Sol Partre: Már az első hozzászólásod bagatelizálás volt az orosz katonákkal. Egy szar alak vagy.

Jean Sol Partre 2016.01.12. 15:03:49

@harcsapaprikás: ezek szerint már az első hozzászólásomat se értetted meg.

gyalog.galopp 2016.01.12. 15:48:06

@Jean Sol Partre:

mi vagy te, valami statisztikus?
így már értem mért nem érted a szubjektív érték és mérték, arányosság fogalmait.

Jean Sol Partre 2016.01.12. 15:58:19

@gyalog.galopp: nem statisztikailag érdekes a dolog :)
Miből gondolod, hogy a fogalmakat nem értem?

gyalog.galopp 2016.01.12. 16:21:30

@Jean Sol Partre:

A gondolkozásod statisztikus, x darab itt, y db ott és átlagot számolsz, és úgy találod el a valóságot,mint a statisztikusok :)

BéLóg 2016.01.12. 16:31:12

@Jean Sol Partre: Milyen "vicces". A nők jogait "állítólag" kétségbe vonó embereket (ezek lennének azok akiknek a vakkomondor úgymond elfogadható meg Her Kövér és Herr Ákos, ugye) IDE teszed, de egyetlen egy szót nem mersz írni arról, hol a 3,14-ba vannak most a feminácik vagy akár csak a NORMÁL feministák?
Kénytelen vagyok idetenni neked bajjerzsóti 3 cikkét, mert tetszik, nem tetszik, ennél KORREKTEBBEN kevés újságíró merte leírni az IGAZAT:
magyarhirlap.hu/cikk/44487/Kartavolsag_1
magyarhirlap.hu/cikk/44565/Kartavolsag_2
magyarhirlap.hu/cikk/44646/Kartavolsag_3

Jean Sol Partre 2016.01.12. 16:31:20

@gyalog.galopp: nem hiszek neked, mondj példát!

A valóság pedig csak égi tünemény, nem nagyon érdemes foglalkozni vele. Az érzékszerveink megcsalnak minket (az információkról nem is beszélve), az agyunk sztereotípiák és érzelmek alapján dönt, és minderről egy virtuális térben diskurálunk, miről beszélsz? :)

harcsapaprikás 2016.01.12. 16:44:40

@BéLóg: A tipikus feminista picsa annyira utálják az európai fehér férfit, hogy simán megbocsát egy nemi erőszakot ha az elkövető nem európai fehér ember és nem őt bassza szét.
Amúgy Ákos faszságait én sem tartom elfogadhatónak, de ez csak véletlen egybeesés.

Jean Sol Partre 2016.01.12. 17:31:18

@BéLóg: nem teszek ide semmit, akikről beszéltem, azok itt vannak maguktól :)

Amúgy mit kellene szerinted csinálnia a "normál" feministáknak?
Mert azt ugye látod, hogy akik most hangosak, azok most sem a nők érdekeit védik épp, az incidensben az másodlagos, az alapkérdés a menekültekről szól.

Jean Sol Partre 2016.01.12. 17:33:42

@gyalog.galopp: ne viccelj, hol van itt a statisztika, ennél már egy igazi Jean Sol Partre se tudna szubjektívebb lenni :D

bkkzol 2016.01.12. 19:45:39

Horda pátoló lányok! Gyerünk dobjátok be nekik ami van! Ne legyetek ennyire magatokanak való, ha megyitottátok Európát akkor elgítétsékek ki a muszlim barátokat is. Merkel elfoglalt (meg ugye gusztus dolga).
Ha a afgán férfi szétveri a neje jét itt európában akkor az is "kutúrális különbég"? Bár inkább intézzék egymás között a "kutúrális" harcot.

BéLóg 2016.01.12. 23:42:22

A Kölni Karneválhoz közeledve a szépségipar máris lecsapott a nagy lehetőségre!

Kölnisch Wasser?
Altmodisch!
Kaufen Sie unser neues Produkt, die KÖLNISCH FINGER.
Passt in jede Körperöffnung.
Wenn nicht, geben wir das Geld zurück.
Kaufen Sie unsere Kölnisch Finger in den Versionen Schwarz, Arabisch oder die ganz besondere Tausendeine Silvesternacht.
Kaufen Sie die Kölnisch Finger für Ihre Frau, für Ihre Freundinnen oder auch für Ihre Töchter. Sie werden sich nicht enttäuschen!
Kölnisch Finger, die beste Alternative für die angenehmste Erfrischung der modernen deutschen Frau!

A termék reklámozása bárhol, bármikor megengedett!

BéLóg 2016.01.12. 23:46:51

@Jean Sol Partre: "Kurvára" kimenni az utcára és tüntetni a rendőrök, Merkel, a szexuális bűnöző muszlimok ellen.
A testükkel védeni az ÉRTÜK tüntetőket vízágyúzó NÉMET rendőröktől b...meg!
Csöcsöket rázni mecsetekben, nem csak ortodox meg katolikus templomban!
Disznózsír spayt gyártatni és ezzel felfegyverezni az összes német nőt!
RendőrNŐKKEL gumibotoztatni az őket nyilvánosan kiröhögő színesbőrű buzernyákokat!

Hogy csak úgy egy-két dolgot mondjak, ha már NEKED semmi nem jut eszébe.

annamanna 2016.01.13. 01:06:05

@bkkzol: na akkor ezt direkt neked, mert látom, nagyon be vagy indulva: www.hidfo.ru/2016/01/wilkommenspolitik-koln-utcain-fegyverrel-vadasznak-a-bevandorlokra/

444.hu/2016/01/12/nemeteket-robbantottak-isztambulban

Ezt pedig jobb lenne nem látni, de perpill mégiscsak nagyon tanulságos megnézni, sajnos: www.youtube.com/watch?v=6-H5_p-SxzM

bkkzol 2016.01.13. 04:22:05

@annamanna: "fegyverrel vadásznak" mivel vadásszanak?? gumicukorral??

annamanna 2016.01.13. 05:11:47

@bkkzol: Acélozd meg szíved!
Ne feledd, hogy ki vagy!
Töröld meg a kezed,
Jobb, ha nem izzad!

Válaszd ki az utat,
És kérd az Urat:
Áldja meg fegyvered,
És legyen veled!

Ölj a puha fûben!
Ölj a sötétben!
Ölj a levegõben!
Ölj a fényben!

Felment a függöny,
Itt van a perc,
Homlokod nedves,
Nagyokat nyelsz.

Na fel a fejjel!
Fegyvert cipelsz!
Kockázat nincs,
Mert úgyis Te nyersz.

Vér a szivárványon,
Vér a koronákon,
Vér az erdõ mélyén,
Vér a bokrok tövén,
Vér a szakadékban,
Vér a barlangokban,
Vér az õsi templomokban,
Vér folyik patakokban,
Vér a hajnal ölén,
Vér az utca kövén.

A vér az égre fröccsen,
Vér a törvénykönyvben,
Vér minden idõben,
Vér a mesekönyvben,
Vér a reményben,
Vér vér vér véreb.
Vér vér vér vér!
Még nem a Te véred!

www.youtube.com/watch?v=bRyeqizJs7U

Jean Sol Partre 2016.01.13. 10:06:28

@BéLóg: " az ÉRTÜK tüntetőket"

ólszaft, simán idegengyűlölők, akik most ezt az ürügyet találták meg.
Nagyon jó ötleteid vannak, kár, hogy a nők érdekeit egyik sem védi, persze te legalább kitombolhatnád magad bármelyik ilyen eseményen. Szerintem menj inkább a Fradi Dózsára, kicsit unalmas lehet már ugyan, de mégiscsak a tieid között vagy, ismerős közeg.

harcsapaprikás 2016.01.13. 17:15:29

@Jean Sol Partre: Igazad van. Reméljük érkezik még több 10 millió kecskebaszó, hogy megvédje az európai nőket. Nincs más esély.

BéLóg 2016.01.13. 22:07:28

@Jean Sol Partre: Súlyosan tévedsz de hát mit mondjak erre? Védjen meg téged a Merkelmutti? Vagy az atomtudós agysebész afrikaiak, közel-keletiek és ázsiaiak ápoljanak le a legújabb német termélle, a Kölnisch Fingersszel?
nem tudom, de lehet te tényleg úgy gondolod, az IDEGENEKE még akkor is szeretni KELL ha éppen a barátnőink, feleségeink és lányaink bugyijában és táskájában kotorásznak?
Lelked rajta...
süti beállítások módosítása