Pálffy István tartalomkezelő
2010. július 23. írta: nénike

Pálffy István tartalomkezelő

  A nagy fába alaposan belevágta a szerszámot Pálffy István, amikor a Narancsnak adott interjújában az online média megrendszabályozását vetette fel. Mindenki emlékszik még, baszkurálták őt is eleget az elhíresült jegyzete miatt, azt feszegetve, hogy elmondhatja-e véleményét egy közszolga. (El.)

  Maga a jegyzet - azon túl, hogy témájában Székely Bertalan vásznára kívánkozott - alapvetően nem kifogásolható. A vélemény tehát szabad. Ennek jelen szabályozás szerint a korlátai is elég világosak, amire szintén ad a Pálffy-életút példát, amikor is perbe fogta az őt gyakorlatilag lealkoholistázó Friderikusz kollégát.

  Ezek a szabályok a nyilvánosságnak írt weboldalakra is kiterjednek, ha valami nem tetszik: a szerzőt, szerkesztőt tökön lehet rúgni, vagy a domain tulajdonosát a tartalom eltávolítására kötelezni. Csak remélni tudom, hogy az újdonsült politikus nem csúszik-e a személyi kör alá, és még csak véletlenül sem gondol megrendszabályozandókként a bloggerek hadára. Bár, ki tudja. A politikusi paranoia aligha megsüvegelhető próbálozásokra késztet olykor. Elég Meggyes Tamás képviselő úr kísérletére emlékeztetni. Ha netán a webnaplók ellenőrzésére is sor kerülne, az csupán Sodika és a hozzá hasonló mikro szakemberek felemelését eredményezné.

 Tényezőnek lenni persze önérzetet simogató érzés, de jobb lenne, ha erről a hatalom helyett az olvasók dönthetnének.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr362170508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2010.07.23. 12:14:21

Ez a vörösfejű bohóc ma Magyarország második legvisszataszítóbb seggfeje. Az első hely természetesen még mindig Jeszit illeti, őt nem hiszem, hogy bárki letaszíthatná a "trónról".

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.23. 12:39:38

Hihetetlen ez a csóka.:) Abból származtatja véleményformálói mivoltát, hogy sokáig ő olvasta fel a papírról a híreket a tévében. Gyakorlatilag NagyŐ Anikó férfi megfelelője, csak ő nem a picsáját, hanem a hangját mutogatta. És most azt hiszi, hogy valaki.
Arról nem beszélve, hogy tényleg alkoholista. Pereljen be!

Bell & Sebastian 2010.07.23. 12:52:12

Minálunk -a lakossági fórumon- megfigyeltük, hogy van lába.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.23. 12:55:38

@Bell & Sebastian:

Hát egyelőre van.

NRG44 · http://althir.org 2010.07.23. 13:34:47

Több szem többet lát. Kellenek a mikro szakemberek. Nem lehet megbízni a mainstream médiában. Amnihez túl sok pénz kell, pl. egy tévé az általában nem jó kezekben van...

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2010.07.23. 13:50:46

És hogyan végződött a piás kontra homár jogi ütközet? Lett belőle valami precedens-értékű diadal valakinek?

Bell & Sebastian 2010.07.23. 14:03:14

@Hepci:
Azt én sem tudom, de zsidó nyert.

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2010.07.23. 14:27:38

az a kérdés, ez ez a fasz most megint csak felolvassa-e, vagy nemes egyszerűséggel, a semmiből, hogy hogynem, gondolatai támadtak, mint az íróknak, ha már alaposan elteltek szesszel...izé, ihlettel?

Thulsa Doom (törölt) 2010.07.23. 14:56:00

Nem tudja valaki, hogyan lett ebből a fityiszesek által utált tévékettős libsi-bolsi Pálffyból népnemzeti-kereszténypolgári cenzorjelölt?

Érdekelne a folyamat.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.07.23. 15:20:06

pálffynak igaza van. cenzúra kell. nénikét meg ki kell telepíteni. :)

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2010.07.23. 15:58:15

@Grift: cenzúra? Minek egy átnevelő táborba?

SzaGyu 2010.07.23. 18:49:41

Ez a seggfej minek foglalkozik politikával, amikor egyetlen értelmes gondolata sincs. Azért mert az öreg Pálffy kikaparta neki a gesztenyét, még nem jelenti azt, hogy ő milyen jó és milyen okos.

nénike · http://mandiner.hu 2010.07.23. 19:29:49

@Hepci:
Mindkét fél számára előnyös megegyezéssel végződött. Hogy ez konkrétan mit jelent, ne kérdezd. Mindketten titkolják a részleteket.

Mizantró Pista 2010.07.23. 20:24:49

"Honfitársaim,Én Véreim!

Sajnálattal közöljük,hogy a Nemzet krónikása alias SoDi feladta a küzdelmet és befejezte közírói munkásságát! Köszönjük Endre,hogy sok éven át fáklyaként világítottad meg előttünk a helyes utat és hálánk örökké kísérni fog! Gyarló szavakkal nem lehet kifejezni érzelmeinket, ezért csak annyit:Köszönjük,Köszönjük SoDi,hogy voltál nekünk!

Ps: Most olvastuk,hogy blogolás helyett,nemzetünk gyarapodásának érdekében egy internetes szexshop-on dolgozol! Szép és nemes feladat ez ,bár azt nem értjük hogy a maszturbálás és a szexuális kisegítők ,hogy segítenek ezen, de mi ,gyarló emberi elmék nem érthetjük meg a nagyszerűségedet és nyilván tudod,hogy mit ,miért csinálsz!
Reméljük visszatérsz és nem hagyod hogy a zsindexesek győzzenek!

Sajnos SoDi törölte minden blogját, ezért aki nem tuja ki ő,annak csak annyit,hogy ő volt a Nemzet krónikása: Kis Endre Farkas (sodifreeblog,jobbstart.hu)aki éveken át tudósított mindenféle nemzeti ,radikális eseményről és állhatatos küzdelmet folytatott a zsindexesek és mindenféle hazaáruló söpredékek ellen!"

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2010.07.24. 11:24:49

Önmagában nem rossz, ha az online médiát is meg akarják rendszabályozni - a kérdés csak az, hogy milyen messze akarnak menni: csak a személyeskedő, alaptalanul mocskolódó, troll stílusú vagdalkozást akarják megnyirbálni, vagy minden normális hangnemben megfogalmazott, politikailag inkorrekt véleményt is? Mert ez utóbbi esetben számíthatnak az ellenállásra!

picur3ka 2010.07.24. 13:35:32

@bulvármédiás =>:

Ez a cikkekre vonatkozik/ott volna , nem a hozzaszolasokra.

Igen erdekes a helyzet, hiszen egy olyan orszagban vagyunk, ahol, a hivatalos, nyomtatott media nagy resze meg a mai napig az elozo rezsimbeli gyokerekbol taplalkozik es tobbnyire erosen balos. Sokasaga nem olvasott, hanem mestersegesen fenntartoot, mint regen.

Az internetes hirertek nagy jelentosegu.

Valamelyes szabalyozasanak igenye komoly joggal merul fel ilyen korulmenyek kozott.

szeszesember 2010.07.25. 00:22:13

@Antanténusz Szorakaténusz: Nem törölte minden blogját! Igaz, hogy már ezt sem vezeti, de azért még megvan: kissendrefarkas.freeblog.hu/
süti beállítások módosítása