A dzsihád itt történik
2010. május 27. írta: Redakció

A dzsihád itt történik

 

  Európa ébresztőt fújt? Betilthatják a burkát Franciaországban, vagy akár az egész kontinensen? Sérti-e a viselet az emberi méltóságot, szabadságot; vagy maga a tiltás tipor sárba olyan alapvető emberi jogokat, mint a szólás- és vallásszabadság? A kérdés nemcsak hitbéli és szociális, de politikai, jogi, közbiztonsági kérdéseket is felvet, melyek messze túlmutatnak egy ruhadarabon.

  Híroldalunkon olvasható Terján Nóra riportja az európai iszlámról, és arról, ami a fátyol mögött van.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr592035498

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Burka not dead 2010.05.29. 13:18:54

Most komolyan… kit érdekel, ha a gyerek lila hajjal, tarajosan,szegecselt dzsekiben szembe lógó hajjal , depizik.? Ok, a hatvanas években még kiválóan lehetett polgárt pukkasztani indiánszerkóban trippezve, még a 80-as években is elérte a nyárs...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktus 2010.05.27. 14:51:07

Utolsó önvédelmi lehetősége a nyugati civilizációnak, ha nem párizsi kalifátusként akar majdan működni Franciaország.

Bell & Sebastian 2010.05.27. 15:18:01

Bő lére eresztett riport. Ajánlom kipróbálásra:
Menjünk
- felhajtott kapucniban bankba
- bukósisakban egy miniszter felé
- hosszú kabátban, kalapban játszótérre
- gyakorlóban és kopaszon a Dankó utcába
- tankolni égő cigarettával a szájban
- meztelenül focipályára
- nevetgélve a temetési menetben
- táncolni a templomi orgonaszóra
- simán gárdista ancúgban akárhová
- dzsihád-özvegynek öltözve buszmegállóba

Egyik sem kulturális probléma. Intelligencia-minimum kérdése.

(az utolsó előtti a kakukktojás)

vizipipa 2010.05.27. 16:13:27

@Bell & Sebastian:

Remek felsorolás. A cikkben azért mégis van valami. A multikulti addig megy míg az arány 1 a 10 000-hez. Nagyságrendi változásból balhé lesz/van. Persze mire a libsik észreveszik, hogy ez még se jó...

_andris 2010.05.27. 16:40:28

Először kellettek a gyarmatok a nyersanyagok miatt, aztán a rabszolgák, aztán kellettek a pusztító háború után a török, arab, stb. bevándorlók a mindenféle kisegítőmunkákra. Hiba volt beengedni őket. Most már egyezkedni kell velük, ha üldözni nem akarják őket. Moszkvában a kaukázusiakat szkinhedek gyilkolják, hogy ne érezzék magukat annyira otthon. Szívás, de ez van, Európa megváltozik, az is lehet, hogy muszlim vezetés alatt. Egy olyan európai társadalom és kultúra, amely csak középosztályból áll, hosszú távon elbukik. Saját prolik nélkül jönnek az idegenek.

Bell & Sebastian 2010.05.27. 16:53:40

@vizipipa:

- Átfordítva: egy osztály úgy 1/3 rész cigány tanulót képes feloldani, divatosabb szóval integrálni. Ezen arány fölött a szegregáció az üdvösebb megoldás. Feltéve, hogy a súlyosan antiszociális egyedeket kigyomlálják.

(Mindig elcsodálkozom azon, hogy az óvoda-pedagógia mennyivel előrébb tart!) :)

Iszlám ügyben annyit, kifejezetten érdemes keresni a nálunk megkapaszkodott diplomásaikat. Orvos, ügyvéd, mérnök és a többiek. A konzumidióta gazdasági menekültek mindenhol a világon egyformák: kompromisszum-képtelenül agresszívek és nagyon buták - befogadó mércével mérve.

- A túltelített oldaton átmenetileg segíthet a (politikai) melegítés, aztán egyszer mégis megindul a kicsapódás.

Kevéske trutyi is elég a kísérlet totális kudarcához. Az egész nem egyéb, mint baloldali szavazó importtal megoldott demográfiai deficit kezelés. Aztán öngerjesztővé válik, mint az adósságspirál.

Ebből is látszik, kik agyalták ki és forszírozzák az egészet. A mi gazdasági egységünknek van még a spájzban vagy ötmillió egészséges lelke tartalékban.

Egészséges szinten stagnál a v_í_zipipa-kereskedelem. :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.05.27. 17:02:14

Ó, hát az a megoldás, hogy csak keresztények lehessenek európai állampolgárok;-) Milyen érdekes, hogy hét-nyolcszáz évvel ezelőtt tudták ezt, ma pedig itt tartunk, ahol tartunk. Ha kárörvendők lennék, akkor kárörvendhetnénk azon, hogy azok,akik annak idején a trad. eu. kultúra felbomlasztására törekedtek (hogy maguk számára átjárhatóbbá, belakhatóbbá tegyék) ma "saját trükkjük dugájába dőlnek", és önnön hamis eszméik fordulnak ellenük. De minket is magukkal rántanak, tehát nemigen van min örömködni:-(

ttp://magyarido.blog.hu/2010/05/13/asszimilacio_a_vagy_a_befogadok_sorszonai_bevezetes

ü
bbjnick

Tündér_Lala 2010.05.27. 17:52:52

Azt hiszem elmondtuk. A jövevényekkel, idegen kultúrákkal szembeni tolarenciának addig kellene tartania, amíg az őshonos kultúra képviselői azaz az ott élők nem veszik észre létüket, semmilyen tekintetben nem iritálják őket. Az pedig, hogy a közéletet tematizálják az súlyos tévedés. Talán észreveszik az ezt eröltető idegen csoportok, hogy ez az út Malmöhöz vezet és szept.11.-hez.
Ha Európa élni akar, be kell fejezni ezt a gyakorlatot. Minden nációnak.

Ezt a népet sajnáljam? · http://www.youtube.com/watch?v=FABqq_jjRRo 2010.05.27. 21:25:51

@dobray:

nagy fasság a civilizációk összecsapása,

legalábbis huntingtoni érelemben

www.youtube.com/watch?v=qT64TNho59I

Ezt a népet sajnáljam? · http://www.youtube.com/watch?v=FABqq_jjRRo 2010.05.27. 21:30:07

át vagytok baszva kedveskéim

bekajáljátok a nyugati világ zsidó médiájának és "értelmiségének" (valójában csak középszerű propagandisták)

hazugságait az iszlámról

szó sincs itt vallásról (ahogy a zsidóságnak sem a vallás a lényege),

hanem kőkeményen a származásról

Ezt a népet sajnáljam? · http://www.youtube.com/watch?v=FABqq_jjRRo 2010.05.27. 21:33:01

azt hiszitek

abban az arab tengerben a zsidóság képes lenne megmaradni, ha nem ugyanolyan erőszakos nép lenne?

csak a módszerek másak

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2010.05.27. 21:40:21

Kérem tisztelettel: Európa maradjon fehér és keresztény. Ha már Amerika lassan elveszti ezen státusát...

A fehér ember lassan elfogy, mert nincs népszaporulata, finnyás, és vécét ha lehet, törökkel pucoltat. Aztán csodálja, ha a török megkeféli az elérhető német lányokat, ottmarad, sőt, vallási jogokat követel. Ami Szulejmánnak nem sikerült, az most összejön a sok Alinak, Ahmednek... Franciaországot meg visszacsapásként gyarmatosítják az exgyarmatai (no, a franciákat nem sajnálom, az egy igazán szemét nép, két háborúból mentették ki őket mások, és mekkora a pofájuk ennek ellenére).

Mi legalábbis tiltsuk be a burkát. Esetleg az iszlám vallást is. De itt akkora idióták élnek, hogy egy faszkalap Szigetvár mellett szobrot állított II. Szulejmánnak. Ezzel az erővel leharaphatnánk a saját tökünket is...

bryan 2010.05.27. 22:01:42

Nagyon bekajáltátok, amit a média nyom a muszlimokról. Sokkal többen élnek világi életet, mint azt gondolnátok és a vallásosok között is többségben vannak, akik nem a militáns iszlámot nyomják. Ha Nyugat-Európa nagyon rámegy a muszlimokra, akkor ezzel sikeresen egységet tud teremteni köztük, amit máshogy nem lehetne elérni. Akinek van normális munkája, boldogulási lehetőségei, az nem úgy viselkedik, ahogy a sajtóhírekből lejön. Ugyanúgy szarik ő az alkohol tilalomra, mint átlag keresztény a ne paráználkodj parancsra. Jól elvan, amíg a politika nem bántja őt, addig ő se nagyon törődik vele. Ha viszont folyton ellenséges megnyilvánulásokba ütköznek, akkor összezárnak és az rossz lesz.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2010.05.27. 23:16:50

@Ezt a népet sajnáljam?: Szamárság. Most nem a Közel-Kelet problémája a fontos, hanem Európáé. Amerikát hoztam fel példának: ott a négerek és latinók többségbe kerültek - többek közt a zsidókkal szemben is, és a kulturális összeütközés a zsidókat is fenyegeti, akármilyen erős a lobbyjuk. Európának nem kell félnie az itt élő (és minimum kettős identitású, de nagyon sokszor a zsidóságot csak származásként számontartó, avagy számon se tartó, amíg nem verik bele az orrukat) zsidóktól.

Hol a fenébe akart zsidó itt ránk kényszeríteni olyasféle vallási toleranciát, amit a muszlimok elvárnak? Amikor egy dán lap iszlámellenes karikatúrát hozott le, szinte dzsihádot hirdettek ellene. Egy ortodox zsidó (elég kevés van már) mulatságosan öltözik, de az arcát nem takarja el, és a szemébe nézhetsz, ha akarsz. A csador, vagy hívjuk akárhogy, meg ismeretlent állít eléd - lehet férfi is, harminc kiló dinamittal...

Az iszlám hódító vallás, a zsidó meg nem az, sőt, alig-alig engedi a betérést. Szó nincs arról, hogy a zsidókat szeretném - de gyűlölni sincs okom őket, főleg kollektíven nem. Amikor ellenszenveset csinálnak (MÁV-perelés, stb.). akkor keményen bírálom a felelősöket, és leszarom, ha emiatt antiszemitáznak. De az iszlámtól úgy érzem, kell félni, míg a zsidóktól nincs miért.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.28. 00:07:07

Ahhh, minő eredeti okfejtések tömkelege!
Okosabbnál okosabbnak hitt kommentekben egyetlen konkrét állásfoglalás sincs a témában, viszont "zsidó"-hoz viszonyítás dögivel. A kezdetektől fogva tartó sunyi, sejtelmes "na, most megkapták a libsibibsik"-ről már nem is szólva. Eddig terjed a kibaszott nagy intellektusotok? Jobban járna a világ is, ha a farkotokat vernétek a klavi helyett.

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2010.05.28. 10:37:17

Ha valaki egy más országba megy, ahol mások a szokások, mint az ő hazájában, mindegy, hogy vendégként vagy bevándorlónak, akkor igenis tartsa tiszteletben azokat. Tudod, "Rómában élj úgy..."
Ha nem tetszik neki így, akkor kocogjon haza.
A nikáb nem vallási, hanem kulturális kérdés. Majd akkor lehet Európában hordani, ha az Emirátusok bármelyik szabadon válaszott városkájában tarthatok körmenetet, vagy akár vedelhetek sört a tengerparton, netán monokinizhet a csajom a tengerparton.

Ha nem tetszik az, hogy nem mászkálhat itt senki sem nikábban, illetve nem építhet minaretet, menjen szépen haza. Valahogy majd megleszünk nélküle.

Ugyanígy nem megyek hittéríteni hozzájuk, ők se tegyék.

Daihelyon 2010.05.28. 12:03:48

Sajnos nem találom a cikket, amit valamelyik nap olvastam.

Iránban megváltoztatták a tűzből való mentés szabályait egy nem rég történt eset miatt.
Akkor egy lángoló épületből a lányok kimenekültek, de mivel nem volt rajtuk a megfelelő öltözet, ezért a tűzoltók jól elverték őket és visszakergették az égő épületbe őket, ahol aztán mind meg is haltak.
Most az új szabályok értelmében tűz esetére nem vonatkozik a "dress-code".

Mondhatom csodás egy ország, csodás egy vallás.

Bloodscalp 2010.05.28. 16:06:30

@dobray: ez a ti meccsetek:) játsza le a Vatikán:)

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.28. 22:21:59

@Bloodscalp: lehet homokba dugni a nagy busafejű népnemzeti radikális fejeket, de a Vatikán nem fogja lejátszani a meccset. Ha mégis megpróbálna labdába rúgni, csak öngőlra lenne képes, miként a nemzeti radikális botlábúak gyülekezete is, kik kibaszott konzekvensek a judeolibsi fantom elleni szájkaratéban, de a fantomot is megszégyenítő módon toleránsak a valós veszedelemmel szemben, hisz ez az állítólagos fantomot is fenyegeti.
Meg is érdemelnék a sariját, ha már mindenképp büdös a mégoly több sebből vérző demokrácia.

Bloodscalp 2010.05.28. 22:50:46

@biboldó: én viszont a magam részésröl szarok bele a másik vallásába/meg minden másba is/ amíg az nem akar beleugatni az enyémbe-és kedves katolikusaink épp ezt teszik, viszont mivel a "szaporulatban alulmaradunk"-vajon miért-?akkor megindult a sípitozás...hogy fogjunk össze:) áháhá
ANYÁD

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.28. 23:04:36

@Bloodscalp: de épp arról van szó, hogy az a másik nem csak beleugatni akar a tiédbe, hanem ráderőltetni kultúrától, törvényig. Merthogy ez a parancsolata.
Semmi gond, még jó janicsár válhat belőled.

Bloodscalp 2010.05.29. 11:52:30

@biboldó: hol? itt magyarországon? na ne mond már:)hirtelen internacionalista lett a jobboldal:) már bocs, de ha németben vagy franciaországban ilyen társadlami változások vannak...az legyen az ő-nem mondom hogy gondjuk-feladatuk kezelni, és itt vallási kérdésröl van szó-ez evidens

ha a németeknek nem tetszik hogy a német muszlimok le szeretnék vetetni a kereszteket, majd fellépnek-és igazuk lesz ha azt mondják hogy nem-de innen beleugatni...
süti beállítások módosítása