Jobbik: palesztinok a saját hazájukban
2010. április 30. írta: TuRuL_2k2

Jobbik: palesztinok a saját hazájukban

  Nem a legvidámabb napjait éli április 11-e óta a Jobbik. A túlpörgetett várakozásoknak köszönhetően az első forduló eredményeit inkább csalódással fogadták a párt politikusai és választói, semmint önfeledt örömmel, s a második fordulóban sem volt sok minden, aminek örülhettek volna. Nem jött össze egyetlen jobbikos egyéni mandátum sem, mindössze Molnár Oszkárt sikerült bejuttatniuk fideszes riválisával szemben.

  Ehhez jön még, hogy a párt mostanában nemcsak politikai ellenfeleitől és a (nemzetközi) sajtótól, hanem számára különösen érzékeny helyekről is egymás után kapja a pofonokat. A határontúli magyar pártok közül a felvidéki MKP sietett leszögezni, hogy a Jobbik regionális párt marad és az országgyűlésben elszigetelt lesz. A romániai magyar pártok közül az RMDSZ mellett a Magyar Polgári Párt is visszautasított bármiféle együttműködést a Jobbikkal, Délvidékről pedig a Vajdasági Magyar Szövetség határolódott el a párttól. A Jobbik minderre a lehető legrosszabbul reagált, a nagy Szegedi Csanád sértett hangú interjúban jelentette ki, hogy ezek a szervezetek nem képviselik a szomszédos országok magyarságát:

- A fent említettek a nagy politikai szervezetek, ők az úgynevezett hivatalos képviseletek. Más, kisebb, civil szervezetekkel van kapcsolata a Jobbiknak? Milyen további terveitek vannak ez ügyben? Te többször voltál például Erdélyben is az utóbbi időben, milyen lehetőségeket látsz? 

- Meggyőződésem szerint a fent említett szervezetek nem képviselik az erdélyi, felvidéki, délvidéki magyarság többségének érdekeit. Remélem, hogy minél hamarabb ki fog nevelkedni egy Jobbikhoz hasonló új nemzedék az ideiglenesen elszakított területeinken is. Nagyon fontos lenne, hogy az egész Kárpát-medencei magyarság észrevegye végre, hogy megalkuvó politikával nem lehet előre haladni. A Jobbik kiváló kapcsolatot ápol számos civil szervezettel és egyházi gyülekezettel. Külön kiemelném a HVIM szervezeteit, az EMI-t és az MRM-et. 

- Mit gondolsz, miért tartották fontosnak az elhatárolódást az elszakított részek nagy pártjai? 

- Ezt tőlük kellene megkérdezni. Mindenki tudja, hogy a Jobbik egy teljesen szalonképes, nemzetközi színtéren is elfogadott, hatékony nemzeti párt. Változnak az idők, a Jobbik folyamatosan bizonyítja rátermettségét. Az elhatárolódó pártoknak csak annyit tudok ajánlani, hogy inkább a saját dolgukkal legyenek elfoglalva, mert pártként eddig csak a Jobbik állt ki határozottan a határon túli magyarság érdekeiért. Mi emeltük fel a szavunkat a székely, az érmelléki és a felvidéki önrendelkezés mellett, mi léptünk fel eddig egyedül erélyesen a szlovák nyelvtörvény és a rasszista Benes-dekrétumok ellen. Mindemellett a Jobbik az egyetlen párt, amely visszaadná a határon túli magyaroknak a teljes jogú magyar állampolgárságot.  

  Még érdekesebb, hogy a Palesztin Állam rendkívüli és meghatalmazott budapesti nagykövete is sietett leszögezni: rasszistákkal nem akarnak partneri viszonyt. A palesztinokat gyakran emlegetik a Jobbik körüli radikáljobbos szubkultúrában, párhuzamot vonva a két nép zsidók általi elnyomottságában. Úgy tűnik azonban, hogy a palesztin testvérek körében nem talál méltó viszonzásra (amúgy elsősorban belpolitikai motivációjú, antiszemitizmusuk fedősztorijaként használt) palesztin-szeretetük.

  A Jobbik újra és újra szembesül hazai és nemzetközi elszigeteltségével, mégha igyekszik is úgy tenni, mintha nem venne erről tudomást (lásd Szegedi mindenki tudja, hogy a Jobbik egy teljesen szalonképes, nemzetközi színtéren is elfogadott, hatékony nemzeti párt álláspontját). Kérdés, hogy milyen tanulságokat von le ebből - konszolidálódik, és igyekszik szalonképessé válni, vagy pedig éppen tovább radikalizálja meg nem értettsége.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr841962494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2010.04.30. 07:24:47

Hogy ilyen Jobbik-ekéző posztok miért nem születtek 2006-ban... ki érti.

Joejszaka 2010.04.30. 07:35:57

Szvsz az elszigeteltség miatt cikkeznek turáni tengelyről.

Joejszaka 2010.04.30. 07:36:32

@Kettes:

2006-ban hol volt még turáni-tengely, mert hun-szkíta-avar szövetség?

lorantka_a_gall 2010.04.30. 07:36:38

Meggyőződésem szerint a fent említett szervezet nem képviseli a magyarság többségének érdekeit.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2010.04.30. 07:46:03

@Kettes: drága Kettes, érteni véljük a sugallatot, hogy a fidesznyikmédia akkó' még nem bántotta, nem bánthatta a radijobbot, de törzsolvasóként igazán tudhatnád, hogy ebben a kérdésben öléggé konzekvens volt a mi kis brigádunk az elmúlt 11 évben.

2006-ban egyébként két százalékon végzett a MIÉP és a Jobbik karöltve, nyilván nem ugyanaz volt akkor és most a téma súlya.

Az Ufi egyébként már 2004-ben,

ufi.hu/index.php?site=cikkr&c0id=532

sőt, Oli bácsi már 2003-ban megmondta a frankót a radikalizmusról:

ufi.hu/index.php?site=cikkr&c0id=909

Evvan. De te drukkolj csak a radikálisok erősödésének és nemzetközi szövetségkeresésének. :)

Hypofx 2010.04.30. 08:05:22

Az ellensegem ellensege a baratom.....viva jobbik ejj de sotetek vagytok Atya Ur ISten

loláb 2010.04.30. 08:08:01

"az ideiglenesen elszakított területeinken is."

Ez hülye?

suski 2010.04.30. 08:12:49

Hiába igyekezne szalonképessé válni, ilyen globális rettegéshullám után max akkor sikerülne, ha vmi ultranáci horogkeresztesek tûnnének fel és hirtelen a Jobbik lenne szalonképes, ajrópai értelemben vett radikális párt...
A Fidesz is folyamatosan mosakodott/mosakodik , a tetteiktôl teljesen függetlenül minôsítik külföldön a pártokat.
Különben nyilván vannak a Jobbiknak az európai szélsôjobbal kapcsolatai, ebben az értelemben biztosan nem elszigeteltek. Hihetetlenül amatôrök és nem tudni kik nyomják ôket valójában a háttérbôl. Szellemi háttér nulla. Ennyi.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.30. 08:13:52

Egy geci vagyok, de a jobbik legapróbb pofáraesésének is mértéktelenül tudok örülni.:D
És jóelőre szólok, hogy a palesztin nagykövet elhatárolódása még az apróbbak közül való volt. A nagyobb mókák még csak ezután jönnek majd!:D

tölgy1 2010.04.30. 08:14:17

@rajcsányi.gellért (ergé): Kettes csak mérges. A jobbik-radikálisok sikeresen gyengítették le a ballib-radikálisokat.

Plumper 2010.04.30. 08:14:37

visszafelé: a Jobbiknak csak addig érdekesek az arabok, amíg azok zsidó/Izrael-ellenesek. ezen kívül a szélsőjobb számára az arabok "piszkos gazemberek". semmi másért, csak ezért emeli pajzsra a szélsőjobb őket. állnának be a Hamaszba inkább az ilyen nyilasok, vagy az iráni forradalmi gárdába, nekik való. annyi szabadsággal, mint ami itt jár nekik, ott régen kivégezték volna őket, a 10edéért is.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.30. 08:21:22

@Plumper:

Ezzel teljesen egyet tudok érteni. A széljobbereknek a palesztinok semmi mást nem tudnak nyújtani, csak az Izrael ellenességet.
Pedig a jobbiknak egyébként Izrael a barátja kéne hogy legyen.:)
Az összes széljobbant szitokszóként használja a "cionista" kifejezést, pedig azt sem tudják mi az.:) Különben imádniuk kellene a cionistákat!
Whehehe!

warren buffet 2010.04.30. 08:22:40

ez a szegedi csanád egy netto hazaáruló.
jobb helyeken az ilyet már kivégezték volna a magyarellenes tevékenyéségéért.
remélem h ami késik nem múlik...:)

Zámolyi 2010.04.30. 08:27:22

"az ideiglenesen elszakított területeinken is."
Vajon mit kezd majd a Jobbik az ezeken a területeken élő, közel 6 millió nem magyar emberrel, amikor visszaszerzi a területeket?

szkeptikus vagyok 2010.04.30. 08:28:17

Hú, de nagy következtetéseket lehet levonni egy ilyen elhatárolósdis kijelentésből. Minden kevésbé buta ember számára nyilvánvaló, hogy ezek a kijelentések nem a Jobbikról szólnak, hanem az próbál helyezkedni, aki a kijelentést tette. Nyilván az egyházak, külföldi "magyar" pártok mind-mind leteszik a hűségesküt nagyobb anyagi/politikai támogatás érdekében. Újságírók nyelvcsapásai is erről szólnak, és valószínűleg az arab faszi is kapcsolt, hogy a Likud testvérpártja, mely megszerezte a 2/3-ot, sokkal inkább megnyerésre érdemes, mint egy "kis" párt a Parlamentben.
Erkölcsi értelemben persze a legyilkolt palesztínok pofánköpése áttételesen ahhoz a párthoz dörgölőzni, amely lapított a zsidók által elkövetett vérengzések idején, de hát ezért politikus az illető. Hasonló hasonlónak örül.

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2010.04.30. 08:29:12

Természetesen az arabok kétharmada jobbikos, csak még ők sem tudnak róla :)

yafet 2010.04.30. 08:29:52

Hát, ez van, ha az egyik cikkben szerencsétlen elnyomott "palesztin testvérekről" írnak. Majd később meg koszos, bevándorló arabokról.

Némi következetesség nem ártana nekik más témákban sem.

Jaffar 2010.04.30. 08:30:08

@Igaz Hazafi:

Jobb helyeken a te kommenteddel és véleményeddel egyedül lennél, esetleg lenne pár társad bennt a zárt osztályon.

Plumper 2010.04.30. 08:31:26

@El Topo (Sgt. Elias): van pár dolog, amin fennakadnának a széljobberek.
igaz, hogy a cionizmus eredetileg azt jelentette, hogy a zsidóság visszatérjen ősei földjére. ma is ezt jelenti, de Izrael melletti kiállást is, a zsidó identitás fenntartását, ÉS az antiszemitizmus elleni küzdelmet.

1948-ig: "Zsidók, takarodjatok Palesztinába!"
1948-tól: "Zsidók, takarodjatok Palesztinából!"
:-)

lorantka_a_gall 2010.04.30. 08:33:07

@yafet: azért annak az arabnak a pozíciója sem mindegy. Ugyanis az erdőben a farkas egy őshonos, védendő állat, de a szobádban már csak egy kinyírandó fenevad.

Plumper 2010.04.30. 08:36:42

@szkeptikus vagyok: hol vannak legyilkolt palesztinok? nem kívánom neked, hogy olyan izraeli városban élj, amit minden nap a Hamasz lő rakétával a Gázai-övezetből, vagy 10 éve, amikor egy időszakban majdnem mniden nap emberekkel teli buszokat robbantottak az arabok a nagyobb városokban. de mondhatnánk az 1920-as évek zsidóellenes vérengzéseit, az 1967-es háború előzményeit, amikor Nasszer megígérte, hogy a zsidókat a tengerbe fogják kergetni, vagy 1973-at, 1982-őt, az előbbi Hamasz és a Hezbollah tevékenységét, átrakétázást, öngyilkos merénylőket. Izrael megvédi magát, ahogy bármely más ország tenné, és még kesztyűs kézzel is bánik.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.30. 08:38:25

@Plumper:

Nem is tudom, mi lenne velem nélkülük.:) Imádom hergelni az ostoba, seggfej felhúzhatósnácikat.
És a neten megvan az az előny is, hogy ha megunom, akkor visszabaszom őketa polcra, és akkor veszem le újra, amikor megint kedvem támad hozzá.:)

mafos 2010.04.30. 08:38:41

Még keresem a mandiner politikai beálítottságát. Arra rájöttem már, hogy minden, csak nem független, de manapság akármilyen sajtótól, médiától ezt elvárni balgaság.
Másfelől azt nem értem, egyesek mit akarnak elérni mások személyét sértő megjegyzésekkel? Önmagát hiteltelníti.

serteperte55 (törölt) 2010.04.30. 08:39:32

Gondolom az izraeliek telepépítése ellen csak verbálisan tiltakozó Abbas-féle palesztinokról van szó, és nem a gázai övezetet ellenőrző Hamaszról.

Még egy pár évtized, és az izraeliek is kiadhatják a "csak a halott palesztin a j= palesztin" jelszót.

Hypofx 2010.04.30. 08:41:46

jo keresztyen a tiszteletes ur ne bancsatok, max kicsit gyulolkodo, kicsit kirekeszto...de legalabb nem szopat kisgyerekeket mar ez is nagy elorelepes a 10 parancsolat fele

szkeptikus vagyok 2010.04.30. 08:46:17

@Plumper:

Nagyon egyoldalúan tájékozódsz, öreg. De ezek szerint, ha egy telepes zsidó kinyírja a neki nemtetsző arabot (akinek éppen kisajátítja a földjét) és bosszúból valamelyik arab állam fehér foszforral hinti be zsidó korházat, majd megöl majd 3000 embert, akinek a fele gyerek és nő, na akkor járt el "demokratikusan". Az ENSZ Izraelt ítélte el a világon a legtöbbször - következmények nélkül. Gondolom ők is nácik. De ha összehasonlítod az áldozatok számát (különösen figyelve a nőkre és gyerekekre akkor nagyságrendileg többen haltak meg az arabok közül. (Bár lehet, hogy a "független" hírekben ez fordítva jelenik meg. És amellett sem mennék el, hogy egyes bűnösök(terroristák) miatt a zsidó ÁLLAM megtámad egy etnikumot. Gondolom ezek után az ellen sincs kifogásod, hogy a zsidó szervezetek hadüzenete után Hitler nem bánt kesztyűs kézzel a héberekkel.
Ez az igazi kettős mérce.

warren buffet 2010.04.30. 08:46:29

@Jaffar:

ezek szerint téged is bukarestből fizetnek?

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2010.04.30. 08:48:55

lassan eljutnak oda, hogy mindenki hülye csak ők nem. gáz.

tevevanegypupu 2010.04.30. 08:53:53

A palesztinok tenyleg palesztinok sajat hazajukban, amit szo nelkul elfoglaltak, egyre jobban kirekesztik oket, egyre szemtelenebbul foglaljak el es epitkeznek teruleteikre. Obama ugy latszik jobbikos, mert nem szegeny uldozott zsidokat partolja. Hogy a palesztin nagykovet elhatarolodott a Jobbiktol az nyilvanvaloan mulatsagos es meglehetosen ocska, jellemtelen dolog, kulonosen ebben a mostani helyzetben, amiben kelet-jeruzsalemi tarsai vannak. Dehat a politikusokat legtobbszor valamifele pillanatnyi erdek vezenyli, ritkan a tisztesseg es a jellemesseg.

szkeptikus vagyok 2010.04.30. 08:55:35

@vero: nem hülye mindenki, csak megalkuvó. De a gerinces embert is kell(ene) valakinek képviselni...

gpetersz 2010.04.30. 08:57:53

Hehe, ez egyre jobb. Most az igazán jók a kommentek. Adj neki!

szkeptikus vagyok 2010.04.30. 08:59:54

@Plumper:
itt egy mértéktartó beszámoló
www.mn.mno.hu/portal/661858

Szerintem 50 év alatt feleennyi zsidó nem halt meg buszokban és (érdekes módon mindig a megállapodások előtt a senki földjére) kilőtt rakétáktól.

Roa 2010.04.30. 09:01:45

De mégis: mi ebben a meglepő? A Jobbiknak van 15%-nyi képviselője. A Fidesznek 68%. Teljesen természetes, hogy mindenki - legyen az bank, gazdasági szereplő, politológus, és lehetne sorolni még - a Fidesznek nyal, mert onnan várja, és logikusan is csak onnan várhatja a megváltást. Látványosan befeküdtek már a választások előtt is a Fidesz alá, ez pedig most csak fokozódni fog. A győzteshez húzás kicsit másképp. Akik ekézték eddig Orbánt, most majd milyen jó barátjai lesznek, mert a saját jól felfogott érdekük - és gerincük hiánya - diktálja ezt. Már mindenki menekül az MSZP-től, mert különben ínséges napok köszöntenének rá.

És itt jön képbe a Jobbik: Orbán kiadta az utasítást, hogy a Jobbikot (is) utálni kell. Így senki nem érthet egyet a Jobbikkal, nem lehet neki szimpatikus a párt, nem működhet együtt vele, mert az (is) politikai öngyilkosság lenne, végletes elszigetelődés. Pont az, ami most a Jobbikra vár úgy egyébként.

Hypofx 2010.04.30. 09:01:58

Vona Gabort Palesztinaba Most !!!!! :))))

2010.04.30. 09:06:40

Ez az elhatárolódosdi a szememben mindig is egy végtelenül szánalmas, teátrális baromság volt, függetlenül attól, hogy ki kitől határolódott el éppen az aktuális politika korrektséghez igazodva. (A 'Zorbántól, a MIÉP-től, Haidertől, stb.) MIntha az, hogy valaki a (vélt vagy valós) rossztól úgymond elhatárolódik (miért kell, eddig együttműködtek?) az önmagában igazolná erkölcsi-politikai fölényét, tisztaságát, alkalmasságát, hozzáértését, stb.
Most épp egy koszos arab határolódott el a JObbiktól - bár kétségkívül "érdekes", hogy mi a francot szeret egy rendpárti, militarista párt a fegyelmezetlen koszlott, hangoskodó arab csürhén. (A kérdés költői, ez nyilván csupán eszköz Izrael és a zsidók ostorozására.)
Persze az is bájos, amikor Izrael mint a "Közel-Kelet egyetlen demokratikus állama" (mintha volna egyáltalán európai értelemben ilyen ott), vagy a béke védelmezője, stb. tetszeleg.
Ebben a kérdésben a visszafogott, toleráns véleményem az, hogy irtaná már végre ki egymást ez a két megbékülni képtelen ázsiai csorda, s mindjárt jobb lenne a helyzet.
Az meg vicces, milyen pitiáner módon tudnak örvendezni egyesek azon, hogy per pillanat épp a JObbik esett pofára, illetve képviselője mondott baromságot (ideiglenesen elcsatolt területek).
Volt ez is olyan bölcs, mint Kovácslaci akármelyik ökörsége.

tcom 2010.04.30. 09:07:03

Hát igen!
Ellenség lett a mostohafiúból. Most már nem szalonképes a Jobbik a Fidesznek. Korábban együtt lengették a nyilas zászlót, szövetkeztek önkormányzati választásokra, alakítottak együtt polgári köröket.
Ezért is van hányingerem Orbánéktól.

Plumper 2010.04.30. 09:09:22

@szkeptikus vagyok: "zsidó szervezetek hadüzenete után Hitler nem bánt kesztyűs kézzel a héberekkel." - ez a mondatod mindent elárul. a zsidókat gyűlölöd, ennek következményeként Izraelt.

(így már ki sem térek arra, hogy a Hamaszt terheli a felelősség, amikor iskolákba, óvodákba, kórházakba telepítette a rakétáit, amelyeket Izraelre lőtt, hogy az ellencsapásban a saját népük, arabok haljanak meg, és legyen mit a médiában mutogatni.
az ENSZ-ben mindig is voltak arab és arabbarát koalíciók. Az ENSZ hányszor ítélte el azokat az arab országokat, akik Izraelt el akarták törölni a térképről?
az áldozatok száma pedig nem mérvadó. legfeljebb te kívánod, hogy ugyanannyi vagy több zsidó haljon meg. a különbség, hogy az izraeli hadsereg a terroristákat likvidálja, akik viszont a sajátjaik mögé húzódnak, azokat pajzsként tartva, a terroristák viszont izraeli civileket gyilkolnak, lehetőleg minél többet - ha Izrael ez ellen védekezik, ő a gonosz
NADE azok után, hogy szerinted a zsidók indítottak háborút Hitler ellen, szerintem most húzd le magad a WC-n)

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 09:09:42

@El Topo (Sgt. Elias):
Csak látszatra. Valóban, a cionizmus elvileg azt jelenti, hogy minden zsidó éljen Izraelben, ha ezt így meg is valóították volna a MAI IZRAEL TERÜLETÉN, akkor szertnénk a cionizmust és nem tudnánk semmit tenni a palesztinokért. (ma se tudunk, de akkor még nem is emlegetnénk őket)
Azonban az "Izrael", "Cion" fogalom nem konkrét territóriumot jelent, hanem a Népet,ahogy a magyar ország -uruszág-uraság is. Az uruszág-ország egy úr népe, egy törzs, mindig ott van helyileg, amerre az a nép jár. Régen nem territóriumot értettünk e szavunkon.

A conista mozgalomban még a kezdetekkor nagy viták folytak, hogy hol legyen a Cion és komolyan latolgatták Argentínát, vagy Ugandát. (nem a mai Uganda állam területét jelentette, de Afrikában volt)
A Cion ott van, ahol a cionisták államot alapítanak és kész.
Lehet a Kárpát-medencében is, tehát a cionizmus nem lehet vonzó se a Jobbiknak, se senkinek a cionistákon kívül. Persze hogy semmi közünk a palesztinokhoz, de sorsuk intő példa.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.30. 09:09:50

@tevevanegypupu:

Csak úgy, szó nélkül elfoglalták a gonosz kilincsórrúak a palesztinok országát? Azt a gyönyörű, gazda, virágzó földet? Lerombolták az ipart és felégették a palesztinok terményeit a zsíros földeken?
Uramisten!

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 09:10:29

ennyi mocskos zsidónácit, aki itt tobzódik....

Megfigyelo 2010.04.30. 09:10:35

@Dickman: Az a hatmillió inkább tizennyolcmillió, vagy több: hatmillió román Erdályben és a Partiumban, ötmillió szlovák, hat-hét millió horvát és szerb, egymillió ukrán (ill. ruszin és orosz), valamennyi német...

Hattory Hanzo 2010.04.30. 09:10:48

@tevevanegypupu:

Csókolom, azt ugye nem tetszik gondolni, hogy egy nagykövet a saját személyes véleményét mondja el? Nem így működik a diplomácia.

napielem 2010.04.30. 09:11:02

Mellesleg tényleg mi szükség van arra, hogy a hazai belpolitikában Izrael konfliktusival példálózzunk? Basszus, minden országnak megvannak a maga hülyeségei (fél ny-eu pl. a gyarmataival, k-eu a kommunista diktatúrák örökségével). Ráadásul ugye a másik szemében a szálkát könnyebb piszkálni, mint a sajátunkban a gerendát.
Világos pl. hogy mekkora gáz volt a trianoni diktátum, de azért meg lehetne nézni, hogy mi vezetett oda. Konkrétan Magyarország elérte azt, hogy a térség pestisének nézték, amit le kell nyomni mert baj lesz.

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 09:11:28

@Plumper: hazucc te mocskos zsidóállat...

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2010.04.30. 09:14:04

szegény hülye jobbik, már megint :)))

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2010.04.30. 09:14:56

Kündűcskének kevesebbet köllene blogolnia és többet gyámolítani a kis házikedvenceit...

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 09:16:04

Mellesleg pár héten belül lesznek sokkal nagyobb bajaink, mint a mandineres zsidók és zsidóbérencek acsarkodása a jobbikra. ha nem tűnt volna fel, épp eltűnőben a befektetői körökben a bizalom az államadósságokkal szemben, illetve a "görög válság" csak egy figyelemelterelés a sokkal, drámaibban nagyobb brit és amerikai államadóságfinanszjrozás fedezhetetlenségéről:

www.europe2020.org/spip.php?rubrique8&lang=en

Ha jön a globális pénzügyi pánik, nem teljesítheti a fidesz választási igéreteit, nemhogy növekedést nem tud beindítani, vagy 3 ezer új rendőrt szolgálatba álljtani, de a meglevő intézményhálózat is fenntarthatatlan. A Jobbik "szélsőséges, szalonképtelen" nézetei globalizációról, multikról, és önkéntesekre IS támaszkodó rendfenntartásról és honvédelemről hirtelen a margóról a fősodorba kerülhetnek.

tevevanegypupu 2010.04.30. 09:16:56

@Hattory Hanzo:
Dehogy gondolom. Azert csodalkozom.(:

Plumper 2010.04.30. 09:17:30

@szkeptikus vagyok: a Hamasz saját videója arról, hogy mi a taktikájuk: emberi pajzs:
www.youtube.com/watch?v=bk63dX8EKZw

az emberek feláldozása:
www.youtube.com/watch?v=70Oqo_wmuGo

gyerekek rángatása a tűzvonalba:
www.youtube.com/watch?v=YWqJfx5T1gU

és a kapcsolódó videók.

tudomcsunyadolog 2010.04.30. 09:18:11

Látom gyülekeznek akik az új királyságtól várják a sült galambot... Ha a Jobbik nem lenne akkor jönne megint 20 év folyamatos hazaárulás. Igaz a következő négy is annak néz ki!

www.zsido.com/upload/orban_metzger%20%5B800x600%5D.jpg

csárli hárper 2010.04.30. 09:18:50

jobbik, legyint,ásít, viszont a palesztin-zsidó ellentét egy fontos része hogy a palesztinoknak nem is érdeke saját állam létrehozása, a vezetőiknek így jó, most segélyeket kapnak amit nem kell visszafizetni, de ha saját államuk lenne akkor már csak kölcsönt kapnának, és azt ugye vissza kéne, na ezért zárkóznak el bármilyen megoldástól, szerintetek ötven év alatt nem lehetett volna megoldást találni?

tevevanegypupu 2010.04.30. 09:19:01

@Hattory Hanzo:
Dehogy gondolom. Azert csodalkozom.(:

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 09:19:47

@Plumper:

A zsidók ezt hamarabb csinálták. A vezető cionisták arra törekedtek a 2. vh során, hogy minél több jkiszsidó mártír legyen, mert ez erősítette esélyüket a Cion megalapítására. A nagykutyák Kastner-vonatokal és hasonlókkal menekültek, de zsidók angliai és amerikai befogadását, vagy Ausvicc bombázását lobbizással akadályozták a főzsidók. Aki nem palesztinába akar kivándorolni, inkább dögöljön meg, ez volt a hozzáállás. A palesztinok élő pajzsa ehhez képest nagyon amatőr meló.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.30. 09:20:51

@Arma Gedeon2:

Szerintem akkor már vegyük hozzá az egészségügyet is!
Például mekkora lenne már, ha bevinne a mentő a kórházba és egy önkéntes magyargárdista csinálna rajtam bypass műtétet, mert ahhoz is ért önkéntes alapon, akárcsak a bűnüldözéshez!:D

szkeptikus vagyok 2010.04.30. 09:21:54

@Plumper: hehe, elhatárolódjak magamtól, hogy jófiú legyek egy utolsó zsidó szemében is?

A hozzászólás a kettős mércéről szólt. Szerinted háborúban minden lehet, akkor Hitler szerint is. Egy szinten mozogtok, csak te "übermensch" zsidó álláspontot képviselsz. Számomra pedig éppen ez a képviselhetetlen.
Olvasgassad a Goldstone-jelentést (pedig a Goldstone nem egy kifejezetten arab név), hogy ki mit csinált most a gázai háborúban. De a mainstream zsidó szerint ő is antiszemita.
De itt egy kis összefoglaló: interkulti.eu/minaret/index.php?option=com_content&view=article&id=73:veres-uj-ev-izrael-hetedik-napja-bombazza-gazat-425-halott-2200-sebesueltes-meg-nins-vege&catid=39:hirek-a-sajtobol&Itemid=59&lang=hu
Ebből is látszik, hogy a "náci" ENSZ is bizonyára rakétákat telepített az általa fenntartott iskolába. Vagy lehet, hogy a zsidók azt lőtték, ami iskola,korház, vagy minaret?

szita szita péntek 2010.04.30. 09:22:19

És? Mégis mit várjunk olyan szószólóitól képviselőitől, akik olyan embereket képviselnek, akik a honi politikai viszonyokat csak a sajtó áttételeitől és torzításaitól terhesen ismerik? A Jobbikot senki sem vádolhatja azzal, hogy (akár csak a hazai) sajtó fényesre nyalná a sejhaját. Ezek a nemzetközi vélemények és elhatárolódások nem a Jobbik valós tevékenysége, hanem a sajtója által generáltak. Aki annyira felszínes, hogy ezek alapján hoz ítéletet, az meg is érdemli.

Lone Starr (törölt) 2010.04.30. 09:23:24

Ki ez az ideiglenes és rendkívüli palesztin nagykövet? A palesztin nép istenkirályi felkent hírnöke? Hahó!
Egymaga kinek a nevében határolódik elfele?

Muad\\\'Dib 2010.04.30. 09:24:19

@ezittenkéremmagyarország:
Így van, a rohadt palesztinok. Képesek voltak zokon venni, hogy kikiáltottak egy államot azon a területen, ahol többségben ők laktak. Ezt a mocsok bandát...

Kassian 2010.04.30. 09:24:28

@Arma Gedeon2: Ezt magadtól találtad ki, vagy segített valaki?

A jobbik meg ne csodálkozzon, azt kapják, ami a fasisztáknak jár. És még mindig nagyon enyhén és barátian...

Kassian 2010.04.30. 09:25:48

@Schindler Pistája: Te már megint előmásztál a kő alól? Nem meg mondtam neked múltkor, hogy tudd hol a helyed?
Ha sokat ugatsz, akkor megint kiköltlek és nem kapsz kutyakaját 3 napig...Kell ez neked?

Muad\\\'Dib 2010.04.30. 09:27:27

@Kassian:
"...A jobbik meg ne csodálkozzon, azt kapják, ami a fasisztáknak jár..."
Így van, a Jobbiknak az előző 20 évben volt olyan képviselője, aki az 56-os forradalmat ellenforradalomnak nevezi, és az utána történtekkel mélységesen egyetért. Neki van olyan vezető személyisége, aki egy diktatórikus államhatalom cenzoraként tevékenykedett. Hoppá, nem ez egy közkedvelt magyar demokrata párta igaz. Nahááát...

Megfigyelo 2010.04.30. 09:28:55

@Muad\\\'Dib: Ja, Slota is egyre csak azon méltatlankodik, hogy ez a görbelábú ázsiai lovashorda idejött a Kárpát-medencébe és elfoglalta az ő országát...

herut 2010.04.30. 09:30:19

@szkeptikus vagyok: Nem,nem szkeptikus vagy,hanem tájékozatlan!

Ezekiel 25,17 2010.04.30. 09:30:26

A külföldi magyar pártok most nyilván elhatárolódnak a Jobbiktól, pedig az általuk felvetett problémákat jobb lenne ha elkezdenék megoldani. Iszonyatos a népességfogyás Erdélyben, Felvidéken az asszimiláció, a Vajdaság pedig szintén katasztrófa. Valahogy a kisebbségi magyar pártoktól ritkán hallom, hogy ezen aggódnának. Pedig ez lenne a dolguk, nem pedig elhatárolódgatni. (Amúgy a Jobbik tényleg nem szalonképes, és van köztük egy csomó hülye is). De biztos nem akarnak rosszat a határon túliaknak.

Az RMDSZ pedig 1990-ben még 1.000.000 szavazatot kapott, legutoljára pedig alig több mint 400 ezret. Ezen el kellene gondolkodniuk...

csárli hárper 2010.04.30. 09:30:31

@Muad\\\'Dib: félreérted, ez is egy ok a sok közül, ami miatt nem lépnek előre, nem írtam hogy"rohadt palesztinok" azt sem hogy "rohadt zsidók", szar dolog ami ott folyik de eltelt sok év és megoldás semmi...

Muad\\\'Dib 2010.04.30. 09:31:54

@Megfigyelo:
Azzal az apró különbséggel kiegészíteném, hogy senki nem tud olyan információról, hogy itt tömegével tótok lettek volna akkoriban.
Egyébként nekem semmi bajom Izrael kikiáltásával, végül is, ha Levédiát hozzácsapnák az országunkhoz olyan alapon, hogy az az őshaza, ki ne örülne, beleértve az ott élőket is.

Plumper 2010.04.30. 09:32:13

@szkeptikus vagyok: a Goldstone-jelentés félresöpörték, érvekkel. az egyik "szakártője" úgy nyilatkozott, hogy a hamasz NÉHÁNY rakétát lőtt ki Izraelre. az igazság az, hogy 4 év alatt kb. 7000-et.
de téged érvekkel nem lehet meggyőzni, mert úgy véled, a zsidóság indított háborút Hitler ellen.
ezek után engem akarsz meggyőzni a szemétségeidről?

@Muad\\\'Dib: ha a palesztinok elfogadták volna az ENSZ 1947-es felosztási tervét, azóta lenne saját államuk. A zsidók elfogadták ezt, így lett nekik. ÚJRA, 1870 év szünet után.
Az arabok ehelyett totális megsemmisítést ígértek be a zsidóknak, és minden oldalról megtámadták Izraelt.

@tudomcsunyadolog: itt nem lesz megint nyilasfelvonulás, mint 1944-45-ben, törődj bele.

blacklord 2010.04.30. 09:32:18

@szkeptikus vagyok: Váááááh... Ne haragudj, de a hülyeség ily koncentrációban már kontrollálhatatlan röhögőgörcsöket vált ki belőlem. A Fidesz a Likud testvérpártja. És szerinted miért hazudik Szegedi koma, pl. a benesi dekrétumokkal kapcsolatban, amik miatt volt annó egy komoly nemzetközi mosolyszünet az első Orbán-kormány alatt? Kisstílűek vagytok, ez a baj veletek. Lehetnétek olyan nácik is, mint Hitler, akiktől az ember félne és harcolna ellenük minden erejével, de egyszerűen huszadannyi szellemi kvalitásoktok sincs... Én rajtatok csak röhögni tudok, amíg újra vissza nem veszitek a jogos 2-3%-os helyeteket a magyar politikai palettán.

napielem 2010.04.30. 09:32:24

@Lone Star:
Spec a nagykövet tényleg az adott nemzetet képviseli, azaz ezért szoktak nagyon-nagyon diplomatikusak lenni, mert nagy a súlya annak amit kimondanak. Persze a mindenki jobbikos, csak még nem tudja mentalitással nézve tényleg nem érteném én sem. Miért nem szereti az emberek 90 %-a (jobb gazdasági helyzetben 98%) a jobbikot? Kik ők egyáltalán, valami magyarok? De hát azok mi vagyunk... Ők biztos mind-mind zsidók (még a ez a nagykövet is annak tűnik). Szerintem a nagykövetnek pont azzal van a baja, hogy a Vonafeld miatt otthon kapna a fejére.

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 09:34:35

a legjobb, hogy tegnap dunatv-ben rákérdeztek erre vonánál, aki azt mondta, nem is keresték meg a nagykövetet, és nem is ajánlkoztak fel neki, nem tudják miről beszél :)

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 09:35:05

@napielem: "Miért nem szereti az emberek 90 %-a"

halucinálsz zsidó?

Plumper 2010.04.30. 09:35:10

@Muad\\\'Dib: amennyiben Levédiához kötődne a magyarság ezer szállal, vallásilag, kulturálisan, történelmileg, és teljesen sosem hagyták volna el azt a területet, akkor igen. Hülyeségeket beszélsz. Izraelt i.e. 1000 körül hozta létre az első zsidó király, Saul, majd következett Dávid, Salamon...az első és a második Szentély/Templom, egészen i.sz.70-ig, amikor a rómaiak elpusztítottak mindent az ellenük indított zsidó felkelés miatt.
UTÁNA pedig nem volt ott egyetlen népnek sem önálló államisága, csak fennhatósága muzulmánoknak, keresztény hadaknak, törököknek, végül a briteknek.

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 09:36:17

@Plumper: "Az arabok ehelyett totális megsemmisítést ígértek be a zsidóknak, és minden oldalról megtámadták Izraelt."

teljesen jogosan. és meg is fog történni ez.

az ember és a zsidó nem élhet közös planétán...

Plumper 2010.04.30. 09:36:51

Na, megjött a jobbikos siserehad..avagy csőcselék. Vegyétek be a gyógyszereiteket.
én megyek dolgozni. tudjátok, ami nektek büdös. és az én GDP-mből éltek ti is.
keresgéljetek zsidót mindenhol, a paranoia legalább jégre tesz.
adios.:-)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.30. 09:36:51

@Plumper:

De azt képzeld el, hogy arénáznának ugyanezek az alakok, ha az Illatos uti cigányok időnként megrakétáznák az István Kórházat, meg a Nagyvárad teret!:D

tlac 2010.04.30. 09:37:09

Várjuk amikor nem csak a Szabadság Párt nem kér belőlük, de még Irán is elhatárolódik :)

szkeptikus vagyok 2010.04.30. 09:38:05

@Megfigyelo:
Lehet, hogy slota így emlékszik, de itt korábban is rokon népek éltek (pl. avarok, hunok - l. László Gyula) és szláv csak mutatóban lehetett (amennyit a nevük- rabszolga is jelent a legtöbb európai nyelvben). Azért nem keverném össze a genetikát, kultúrát, nyelvi- zenei- és művészeti bizonyítékokat, nem beszélve az írásbeliségről, mint ellentétes bizonyítékot a Slota barom kijelentéseivel szemben, akik most próbálnak himnuszt és címert hamisítani a lopott országuk mellé.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 09:38:06

@El Topo (Sgt. Elias):

Ez teljesen jogos felvetés, az egyik nagy intézményrendszer, amire nem fog elég pénz jutni, tehát csakis kisebb lehet a jövőben, az egészségügy. Fogunk még gyógyfüveket gyűjtögetni.
Én máris gyűjtöm, ültetem.
Tudod cáfolni valamivel az idézett elemzést, hogy idén felmerül a brit és USA államcsőd veszélye és akkor persze a miénk is, mint mindenkié?
Egy ilyen, összedőlő világban a fidesz dumája röhejes és a Jobbiké lesz a mainstream. Még a kétharmad is meglehet...

Plumper 2010.04.30. 09:38:06

@megmondtam?megmondtam: megpróbálták már sokan, de sosem sikerült nekik. babilon, egyiptom, róma...mind elbuktak, ahogy 62 éve folyamatosan az arabok is, akik ezt próbálják. meg te is. és minél hangosabban gyűlölködtök, annál erősebbek a zsidók. aki beígéri az elpusztításukat, annak pusztulás a veszte.

sivatagi n. 2010.04.30. 09:38:20

@megmondtam?megmondtam: hát igen, a metéltek meg a sábeszgójaik figyelmét elkerülte, hogy a Jobbik nem beszélt semmiféle partneri viszonyról a palesztin nagykövettel :)

napielem 2010.04.30. 09:38:57

@Sawyer_:
A határon túliakról annyit, hogy biztos nem nekünk kéne eldöntenünk (határon innenieknek), hogy mi a jó nekik. Egyébként, ha nem lennének határok, akkor is eljönnének sokan, mert kevés a nagyváros és ugye országoktól függetlenül megy az urbanizáció. Az én személyes életem, vagy másé, miért kéne arról szóljon, hogy az adott nyelvet beszélők mekkora területet fednek le?

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 09:40:14

@El Topo (Sgt. Elias):

Volt idő, amikor a zsidók voltak terroristák. Ez pozíció kérdése. Most állami terroristák.

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 09:40:24

adjunk 10 milliárd dollárt évente a plaesztínoknak, f16-osokat, tankokat, meg kiképzett hadsereget, oszt meglátjuk mire mennek.

be kell látni, hogy a zsidókra nincs szükség ezen a világon, sőt csak kárt okoznak.

mivel a kiirtásuk túl durva lenne, ezért kasztráljuk mindet, adjunk meg nekik minden földi jót, és várjunk 80-100évet.

micsoda ünnep lenne az utolsó zsidó halálakot. a BBC, a CNN meg az egész sajtó egyemberként állna az utolsó zsidó halálos ágyánál, és élőben adnák.

be szép nap lenne :)

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.04.30. 09:40:35

Jó lenne először valamit tenni a közbiztonság és a munkanélküliség javítására kedveseim,mert így kontraproduktívnak tetszenek lenni,ez inkább az örömködő liberállatoknak szól a kommentekben.De aa fidesznek is egy(jó) tanács,pereg a két hét, s eddig semmi változás a vad észak-keleten feleim ,úgyhogy tessenek magukat összekapni,nem szájat tépni ha lehet.

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 09:41:31

@Plumper: nettó zsidónáci magyarázkodás.

apám, itt te vagy a leggusztustalanabb nácipatkány.

2010.04.30. 09:43:02

@Blás Sailor von Wolfhausery: sajnálom azt, aki beszopta ezt a két hetet, meg a nemzeti konzultációt. Ettől majd biztos kevésbé fognak bűnözni a cigányok. Persze.

napielem 2010.04.30. 09:44:40

@megmondtam?megmondtam:
dejó, dejó köszi, még soha senki nem zsidózott le, mindig kíváncsi voltam milyen az
egyébként igazad van, mert a jobbik csak 855.436 szavazatot kapott, ami azt jelenti, hogy 91,4% nem szimpatizál eléggé, a 95% százalékot négy évvel ezelőttire értettem, akkor már nem emlékszem, de max 2-őt kapott a Stefán Curkával együtt.
Egyébként kár, hogy nem magyarok képviselik a nemzeti radikalizmust itthon, ebben is lemaradtunk Európától

Muad\\\'Dib 2010.04.30. 09:45:44

@Plumper:
Ez nyilván borzalmasan megnyugtatja az ott élőket. Bár a gondolatodból kiindulva, te biztos támogatója vagy az irredentáknak, hiszen Magyarország esetében elég 90 évet visszamenni, hogy tudjuk mekkora is volt az ország, nem kell több ezer évben gondolkodni...

kötözködő 2010.04.30. 09:45:51

@sivatagi n.: tisztáznád, hogy metéltek alatt a muzulmánokat érted, a zsidókat, az afrikai törzsi vallások gyakorlóit, vagy valaki mást azok közül,ahol a körülmetélés hagyomány?

Zahal 2010.04.30. 09:46:27

@megmondtam?megmondtam: elképzellek, ahogy a beesett mellkasú, cérnakarú csenevész kis testeddel otthon pötyörészel anyád szoknyája mellett, ahogy jó fotelharcoshoz illik, az utcán pedig egy zsidó szemébe sem mersz nézni, nemhogy eljönni valamelyik rendezvényünkre. szánalmas kis náci vagy.:-) én már próbáltam szervezni találkozót olyanokkal, mint te, de vhogy mindig lemondják, vagy nem válaszolnak. ejnye, gyávák.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.04.30. 09:46:46

@imperial: Senki se szopta be,ez kb. olyan mint, hogy Vona a 2/3-ért ment, meg ,hogy az mszp az egyetlen demokrata párt ... zorbán is megválogathatná a szavait,amiről nincs fogalma inkább hallgasson.

Muad\\\'Dib 2010.04.30. 09:46:51

@Plumper:
Nácizmus élőben. Mintha Hitlert hallaná az ember, kicserélve a germán szót a zsidóra. ROTFLMAO...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.30. 09:48:20

@Arma Gedeon2:

Akárcsak a magyarok. Ha jól emlékszem, őket sem várták tárt karokkal a nyugat európai apátságokban és kolostorokban.

bgp 2010.04.30. 09:48:58

@Plumper: Azért vannak zsidó telepesek akik úgy viselkednek ahogy a mi jobbikosaink csak szeretnének. Minden oldalnak megvannak a maguk hibbantjai.

Megfigyelo 2010.04.30. 09:48:59

Kicsit komolyabbra fordítva a szót: palesztin államiság soha nem volt. Amikor a cionisták elkezdték a telepítést, akkor Palesztina az Oszmán birodalomhoz tartozott, és a betelepedések a török hatóságok jóváhagyásával kezdődtek, s egy ideig a törököket felváltó angolok is támogatták (v.ö. Balfour-nyilatkozat). Ezt követően mindenki harcolt mindenki ellen (arabok, zsidok, angolok). Amikor az angolok lemondtak a "mandátumterületről", az ENSZ 1947-ben két paliesztíniai állam - egy zsidó és egy arab többségű - létrehozásáról döntött. Ezt nem fogadták el a környező arab államol (Egyiptom, Szíria, Ciszjordánia), hanem bekebelezték a palesztíniai arab államnak ítélt területeket és megpróbálták az időközben az ENSZ-határozatnak megfelelően kikiáltott Izrael területét is elfoglalni, de ez nem sikerült. Azóta lényegében háború van, hosszabb-rövidebb tűzszünetekkel. (Egyiptom és Jordánia már békét kötöttek Izraellel, Szíria és az időközben megalakult Palesztín Hatóság még nem. A végleges modus vivendi kialakitását mindkét oldal szélsőségesei akadályozzák folyamatosan - és sajnos eredményesen.)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.04.30. 09:50:47

Höhöjjj! Látjuk ám, hogy mi folyik itten!:-) Megfújom szittya lantomat és lerántom a leplet a machinációról:

A Jobbik nem különösebb tétel, akik az országgyűlésbe juttatták őket, azoknak érdekérvényesítési képessége minimális, úgyhogy nemigen kell tőlük tartani, a jobbikjelenséget nyugodtan lehetne jegelni, csakhogy:

a ballibnek muszáj napirenden tartani, mert ezzel zsarolhatja a Fideszt

a Fidesznek pedig az elmúlt nyolc év gyűlöletlégköre után ellenségre van szüksége. A gyurcsányi kormányzás oly mértékben túlfűtötte (joggal!) a fidesztábort, hogy ha ellenség nélkül marad, akit utálhat, még valami kárt tesz magában. A szétesett MSZP erre az ellenségszerepre most nem alkalmas, no, de itt a Jobbik!!!

Csúnya dolgok ezek.

ü
bbjnick

tcom 2010.04.30. 09:51:00

@megmondtam?megmondtam:

Lefagyott a kurucinfó?
Sajna itt és máshol sem vevő a többség a nettó rasszizmusra.
Én is megyek dolgozni GDP-t termelni. Az ellenség keresgélést meghagyom a lúzereknek, aki saját nyomoruk ellentételezéseként zsidóznak, cigányoznak. Nincs felelősségérzetük, mert nincs mit veszteniük. Nincs családjuk, vagy ha van, akkor is segélyen élnek, vagy az ellentéte bölcsész egyetemista, leendő munkanélküli.
Az ilyenek mint te életedben nem beszélt zsidóval. Sőt nem is érdekli a zsidóság, jeruzsálem stb, csak hörög. Ha 60 évet visszamehetnénk, akkor a burzsuj nyugatot szidná és éltetné a kommunizmust.

ZX 2010.04.30. 09:51:13

Nincs is szebb egy reggeli zsidózó nácizó kommentáradatnál. :P :D

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 09:51:57

@El Topo (Sgt. Elias):

Ilyen öreg vagy már? Akkor azért emlékszel rosszul. Természetesen a kolostorokban éppúgy nem várták őket tárt karokkal, ahogy akkor és még sokáig (máig) semmilyen hadsereget. Úgy a 17. századig a nép csapásként élte meg gyakran saját országa hadseregének átvonulását is.
A magyarokat saját szövetségeseik, akik belső ellenségeik ellen behívták őket Nyugat-Európába, természetesen tárt karokkal várták.
Ahogy Szaud-Arábia vezetői se örülnének, ha Izrael eltűnne...

Muad\\\'Dib 2010.04.30. 09:52:46

@tcom:
"...Én is megyek dolgozni GDP-t termelni. Az ellenség keresgélést meghagyom a lúzereknek, aki saját nyomoruk ellentételezéseként zsidóznak, cigányoznak..."
Made my day... Ezt a baromságot...

Megfigyelo 2010.04.30. 09:53:43

@szkeptikus vagyok: Azért valahogy minden, a mezőgazdasággal kapcsolatos magyar szó szláv eredetű. talán mégsem az avaroktól tanulták a magyarok a földművelést...

ZX 2010.04.30. 09:54:48

@Schindler Pistája: Azok a zsidók akik egyébként mocskos imperialista kapitalisták? Döntsd már el, hogy akkor most melyik?

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 09:55:52

@tcom: nem tudom, nem szokásom kurucinfot látogatni.

rasszizmus? hol? te mocskos náci, a zsidók u.ahhoz a rasszhoz tartoznak, mint mi...

"Én is megyek dolgozni GDP-t termelni."
:DD
ez vmi közkedvelt zsidó trükk? azt ugye nem írhatod, hogy mész dolgozni, mert olyat te nem csinálsz. GDP-t pedig a környezetszennyező is termel, mert a GDP ilyen lófos mutató :)

a névjegyeden is csak ennyi van? 'Grünhaussteiner Mordeháj GDP termelő'

Megfigyelo 2010.04.30. 09:57:33

@megmondtam?megmondtam: Tényleg nincs rájuk szükség, elvégre képesek voltak kitalálni az egyistenhitet, a kereszténységet meg a relativitáselméletet...

szkeptikus vagyok 2010.04.30. 09:57:42

@blacklord:
fidesz.hu/index.php?Cikk=34815
(a Fidesz így emlékezik a Likudos megállapodásra)
más meg így a Fidesz kapcsolataira:
kkbk.blog.hu/2009/08/27/orban_es_sharon

Úgyhogy igyekeznie kell az arabnak a dörgölődéssel, mert elég szarok a pozícióik a Fidesznél.

Nzoltan 2010.04.30. 09:57:58

Nem tudom mit akar a Jobbik a palesztínoktól. Ugyanolyan balfasz nép mint a zsidó. Egyik kutya, másik eb. Ha az egyik nem lövi a másikat, akkor a másik támad be. Aztán Izrael néha elkeni a palesztínok száját akik ugyanúgy lövik a őket.

ja amúgy meg az ilyen közelkeleti népek a legnagyobb rasszisták a világon. Meglehet nézni a nyilatkozataikat.

freagle 2010.04.30. 09:58:06

@Arma Gedeon2: Pontosítsunk!
A cionizmus egyfajta világi mozgalom a zsidóságon belül, aminek valóban célja (volt) az önálló zsidó állam létrehozása - éppen az antiszemitizmus elleni védekezés érdekében.
A zsidók jelentős részének (többségének?) azonban soha nem jelentett elfogadható alternatívát Argentína, vagy bármi más, ami nem Erec, az ígéret földje, az ősök földje, a Mindenhatótól kapott föld. A visszavándorlás, az álijá, nem puszta önvédelem, hanem szent cselekedet is egyben, egyfajta megtérés, megtisztulás. Ezért nem kérdés, hogy Izael ott van, ahol van, és nem máshol. Nem is lesz máshol soha - a Kárpát-medencében sem. :-)
Ami persze nem jelenti azt, hogy nem élhetnek zsidók Budapesten, Párizsban, vagy éppen New Yorkban. :-) Ez azonban "szétszóratás", gálut, és nem haza.
Szép lenne, ha a világban szétszórt magyarok is így tudnának Magyarországra tekinteni.
Ami meg a palesztin-zsidó ellentétet illeti: minden ember elvesztése tragédia, különösen ha értelem nélkül történik. Ebben nincs különbség a népek között. Mint ahogy abban sem, hogy mindenkinek a maga fájdalma a nagyobb. Ez érthető, de ettől még nem kell leszólni és figyelmen kívül hagyni a másikét. Sem erre, sem arra. Teljesen fölösleges a méricskélés.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.04.30. 09:58:56

@bbjnick: "jobbikjelenséget nyugodtan lehetne jegelni"

Aha persze ,ébredjetek már az Isten szerelmére.

Mondom a közbiztonsággal kezdjenek valamit ,de nem ilyen kéthetes beköpésekkel,mert ha küldenek rendőrt az is kevés,előbb valami tréningen kellene részt vennie a legtöbbnek,tisztelet a kivételnek.

Még mindég nagy az elfojtott indulat,s sok a médiában a meg sem, vagy csak helyi szinten megjelenő eset.

Így csak duzzad a Jobbik a vitorlája és az embereket kurvára nem érdekli ,hogy lerasszistázzák őket,mivel őket éri olyan atrocitás ,akár verbális akár fizikai ami a rasszizmusra hajaz,amivel tetszenek dobálózni...

A fideszesek ugyanabba a hibába akarnak esni mint a balliberális oldal?

kékféltégla 2010.04.30. 09:59:40

szegény Jobbik nem akar szembesülni azzal, hogy a homokozóban eltervezett rózsaszín világuk nem akar összejönni.. remélem, hogy az összes infantilis barmot sikerül a pártba integrálni, hogy legalább egy helyen legyenek.

Ezekiel 25,17 2010.04.30. 09:59:44

@napielem: akik eljönnek leginkább azért teszik, mert ott magyarként nem lehetnek teljes értékű állampolgárok, hanem munkában, oktatásban stb. hátrányban vannak.Ezért kellene küzdenie az esélyegyenlőségért és jogegyenlőségért a pártoknak, és nem azért mert mi mondjuk nekik.

szita szita péntek 2010.04.30. 10:00:30

Áh, a francba már... Akkó ide is leírom, hogy hogy gondolom, mer' itten a jónépek mindenféle sérelmet hánytorgatnak má oda-vissza. Hó honnem a dodók kihalása nincs még terítéken ebben az érvkészletben! Akkó az én véleményem címszavakban:
- A Jobbik egy új párt, ami szükségképpen szélsőséges kell legyen. Ha nem így született volna, akkor nem talált volna magának választót - azok maradtak volna a nagy pártoknál.
- Ez a párt egy csomó olyan témát emelt politikailag szalonképessé, ami eddig a szavazatmaximalizálás miatt tabu volt. (élősködő lakosság, nagytőke dominanciája, politikusok felelőssége)
- A parlamentbe jutásuk bizonyítja, hogy ezekkel is lehet szavazókat szerezni, így rákényszeríti a többieket, hogy szakítva az eddigi elhallható technikával most foglalkozzanak e kérdésekkel. Ez szerintem nagyon fontos.
- A választó hülye.
- A hülyéket általánosításokal lehet meggyőzni. Nagytőke = zsidó, élősködő (bűnöző)=cigány.
- A Jobbik amikor komolyan beszél ügyel is erre a különbségre. Amikor szavazót akar szerezni nem annyira.
- A Jobbik felvetéseivel érdemben nem foglalkozott eddig egyetlen párt sem. Megragadtak annál a szintnél, hogy nácit kiáltottak - mert napjainkban így érzelmi alapon lehet ellehetetleníteni a pártot.
- Mit lát a külföldi sajtó? Azt, hogy mi magunk nácizzuk a pártot. Ezért a külhoni lakosság is nácinak látja azt. Nem ismeri, nem érti a helyzetet. A nagykövetek/szószólók meg nem az értelmet kell képviseljék, hanem a választóikat.
- Rémilik még, hogy az USA törvényhozása is elítélte a szabad versenyt korlátozó frekvencia kiosztást a Sláger rádió ügyében? Tehát simán gazdaság megrendelésre is lehet komoly politikai nyilatkozattételre bírni egy olyan behemótót, mint az USA. Akkor politikai nyomásra nem? Ugyan!

yarisugi 2010.04.30. 10:01:38

A sok zsidózás meg nácizás közepette kicsit arra is kéne gondolni hogy egyelőre semmilyen bizonyíték nincs arra hogy a jobbik fasiszta párt lenne. Arra sincs bizonyíték hogy az elit többi pártját Tel-Avivból távvezérlik.

Ezek mindkét oldalon csak feltételezések, paranoid rémképek, egyes események torz felnagyítása és napi politikai célokra kifacsarása.

A Jobbik saját pechje az hogy a konfrontatív stílust képtelen maga mögött hagyni. Ez a kampányban meg parlamenten kívül hasznos lehetett de EP és hazai parlamenti pártként sokkal intelligensebben kellene megnyilvánulniuk.

Vona tanár, Morvai jogász és mindketten olyan tuskó módon tudnak dolgokat előadni hogy az hihetetlen.

Nincs nekik tanácsadójuk? Nem mondta el senki nekik hogy parlamenti pártként nem szólunk be a riporternek hanem eszköznek használjuk, nem engedünk fogást magunkon, átformáljuk a provokatív kérdéseket és saját propagandát csinálunk belőle? Hogy nem használunk olyan szavakat, kifejezéseket amik a kampányban jó hívószavak voltak a választók megnyerésére de most már támadási felületet jelentenek?

Vona mellény ügye is ugyanez. Tiltja törvény hogy egyenruha-darabban jelenjen meg? Nem. Bikiniben is megjelenhetne a parlamentben, azt se tiltja törvény. Érti mindenki az üzenetet, a kiállást, de miért kell erre és így hergelni az ellenfeleket? A parlamentben nem a gárda a fontos, parlamenti pártként nem a senkitől be nem szaró, tökös magyar legény imidzse lenne a hasznos hanem a parlamenti politikai játékszabályokhoz és stílushoz alkalmazkodó, ügyesen még több támogatást, szimpátiát elnyerő, pragmatikus párt képe.

Nem értem az egészet. Ennyire ostoba módon tényleg csak az utcai randalírozás marad nekik mert a Fidesz ha csak a negyedét megcsinálja annak amit a Jobbik is hirdetett, már el tudja szivni a társadalmi támogatásukat.

A keleti végeken lakó átlag kisember ugyanis nem náci nyilas rasszista sötöbö hanem egyszerűen szeretne normálisan élni és nem szeretné ha kirabolnák, legyilkolnák. Teljesen mindegy nekik hogy milyen szinű vagy fej formájú emberek támadják meg, mert a BŰNT utálják, gyűlölik első sorban.

Ha egy párt rendet tesz akkor annak fognak tapsolni. Ha a Maszop rakott volna rendet és az autó gyujtogató pesti csürhe mellett szájon vágta volna a szamurájkardos fuxos vidéki bűnözőket is akkor ma nem lenne Fidesz kétharmad se, a Jobbik pedig csak turistaként nézhetné meg belülről a Parlamentet.

Megfigyelo 2010.04.30. 10:01:46

@Muad\\\'Dib: De igen, szláv többég volt. L. előző megjegyzésem a földművelés szavairól.

Zahal 2010.04.30. 10:02:26

@Schindler Pistája: pont nem. a kommunista zsidók nem tekinthetők zsidónak, mert ők maguk is gyűlölték a származásukat, és nem voltak vallásosak sem. a kommunizmust a magadfajták éltették leginkább, akik nyilasokból lettek komcsik, 1990 óta pedig újból nyilasok.

@megmondtam?megmondtam: mivel te a hiányt termeled.

@Megfigyelo: így van, de a jobbikosokat érdeklik a tények?

ZX 2010.04.30. 10:03:22

@szita szita péntek: Tehát a cél szentesíti az eszközt?

tcom 2010.04.30. 10:04:42

@megmondtam?megmondtam:

Akkor elnyom a főnök, meleg van a kazánnál, vagy büdösek a puncik? De mindenképp haragszol a világra.
Tudod mennyi esélyed van, hogy zsidóba botlasz a neten? Nagyon kevés. Úgy hogy nevetséges már, hogy mindenkiben zsidót látsz.
Egyébként ha zsidó lennék, sem szégyenleném. Főleg veled szemben nem!
Egyébként nem vagyok/voltam egyik párt tagja sem, mint ahogy a le zsidókomcsizott kommentelők többsége sem.
Ja, bocs kisdobos meg úttörő voltam!

Csak más a véleményünk, mint hogy gyűlölködjünk, öljük egymást. Veled ellentétben gyerekeket nevelünk és szeretnénk, ha nem masírozó nyilasgaleri terelgetné őket 20 év múlva.

szita szita péntek 2010.04.30. 10:04:50

@ZX: A politikában igen. A cél a szavazatmaximalizálás és nem más. Ha ennél többet akarsz látni csalódni fogsz. A választók jóléte pld. nem cél, hanem eszköz a szavazatszerzésre.

Muad\\\'Dib 2010.04.30. 10:04:55

@Megfigyelo:
"...De igen, szláv többég volt..."
A szláv gyűjtőfogalom. Marhára nem egységesek, tehát ilyen alapon Slota vajmi kevéssé ugrálhat.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.04.30. 10:05:09

Na megyek itt, a blog.hu krémje aki megmondja az eszkimónak ,hogy fogjon a jég alól halat ...

ZX 2010.04.30. 10:05:24

@Schindler Pistája: Azt ugye nem felejted el, hogy az ÁVO-sok is üldözték a zsidókat. Mennyi logika van akkor a te verziódban?

Zahal 2010.04.30. 10:06:44

@Arma Gedeon2: "Cion Jeruzsálem egyik erődítményének a neve. Miután Dávid elfoglalta Jeruzsálemet a jebuzitáktól, Cion helyén épült fel "Dávid városa". Cion szimbolikusan nem csak Jeruzsálemet, hanem az egész országot jelenti a zsidók számára."
hu.wikipedia.org/wiki/Cionizmus
ez pedig ott van, ahol ma is van.
sehol máshol, és ahogy írta valaki az előbb, főleg nem Magyarországon.

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 10:06:59

@tcom: "Az ellenség keresgélést meghagyom a lúzereknek"

a zsidó, mint ömagát az emberiség ellenségeként meghatározó entitás már a születésem előtt évezredekkel adott volt.
én már abba születtem bele, hogy a zsidók gyűlölnek engem és pár milliárd testvéremet, mert szar alsóbbrendű gójok vagyunk.

"aki saját nyomoruk ellentételezéseként zsidóznak, cigányoznak."
szokásos szarság. érv nem kell, csak ezek az ócska cimkék :D

henry ford, kölcsey, széchenyi stb stb is csak az ócska életük miatt utálták ezt a mocskos, soviniszta, barbár népséget

"Nincs felelősségérzetük, mert nincs mit veszteniük. Nincs családjuk, vagy ha van, akkor is segélyen élnek, vagy az ellentéte bölcsész egyetemista, leendő munkanélküli."
a szemetek. nem félnek, hogy 1-2 zsidózás miatt létjogosultsága van az életük szétzúzásának. sőt, akár likvidálásuknak is. te mocskos náci...

"Az ilyenek mint te életedben nem beszélt zsidóval."
nem hát :D olyan ritkák, mint a fehér holló...
biztos azt is álmodtam, hogy a telepről az egyik haverunk, amikor 14-15 évesen meg lett fertőzve azzal, hogy ő bezony zsidó, a rákövetkező szilveszteren már nem állt fel velünk éjfélkor a himnuszt elénekelni és koccintani, hanem látványosan dobálta magát, aztán leült, hogy ő erre a szarra nem áll fel, és mi mi a faszt csinálunk...

"Sőt nem is érdekli a zsidóság"
dehogynem. az ellenségedet ismerni kell :)

szkeptikus vagyok 2010.04.30. 10:07:40

@Megfigyelo: mesélj már, mi a szláv eredetű? Azért, mert nem "ugor", és mert ezt írta az akadémija. Nyilván 500 év múlva belátjuk, hogy a kettős keresztet is mi loptuk, ahogy a szlovák himnuszból keletkezett egy magyar népdal is!
De csak abba gondolj bele, hogy a "bor" szó egyedül nem magyarul a latin vino-ból származik. Vagyis a bortermelést sem a rómaiaktól tanultuk.
Ezért beszélek az ősműveltségről: írásbeliség, pentaton zene, kultúra, aranyművesség, népművészet,szimbólumok. A hasonló szavak utólag sokféleképpen magyarázhatóak, de ezek az elemek kevésbé. És ugye a genetika...

Zahal 2010.04.30. 10:08:14

@Schindler Pistája: a kommunisták elutasították Izraelt, nekem hiába mondod.
a gyomorforgató a magadféle NÁCI szenny (de lehetsz nyilas is, mert az legalább magyarul beszél), akiket a világ értelmesebb és fejlettebb felén kirúgnak a f@szba. sosem fogtok labdába rúgni már, 1945 után.

Zahal 2010.04.30. 10:11:06

@megmondtam?megmondtam: fordítva. az olyanok, mint te, határozzák meg magukat a zsidók ellenségeként.

írásbeliség (a zsidók 3000 éve, gyerekeiket kiskorukban írásra-olvasásra oktatták, amikor a középkorban a nem zsidók nagy része a betűt sem ismerte), Biblia, Jézus, Nobel-díjasok, rengeteg tudós és géniusz...stb. meg hogy fél Budapestet ők építették fel, akik MAGYAR zsidónak vallották magukat, de a magadfajta kirablással és deportálással hálálta ezt meg.

ha neked kisebbrendűségi problémád van, mert kicsi a farkad, lúzer vagy, azt ne ránk kend.

sztem egy nyilas fórumon, vagy a suttogón jobban éreznéd magad.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 10:11:53

@bbjnick:

A fidesz-közeli, de a ballib sajtó is saját érdekei ellen cselekszik, amikor állandó ingyenreklámot nyújt a Jobbiknak. Itt van pl. ez a hülye Mandiner, amely elvileg a fidesz seggében van derékig, mégis árt neki. Ilyenkor, amikor a Fidesz páratlan felhatalmazással kormányozni kezd, eree kellene a közfigyelmet irányítani, nem arra a kis pártra, amely jóval kevesebb szavazatot kapott. A Mandiner ellopja a sót a Fidesz komoly kormányerő arculatától...
Hiába negatív a Jobbik publicitása, ez csak előnyére válhat, amennyiben pl. nemzetközi pénzügyi válság nyomán a Fidesz ígéretei teljesíthetetlennek bizonyulnak és a kormány elveszíti népszerűségét. Az állandó negatív publicitás miatt mindenki tudni fogja, mi az aleternatíva, ki állt szemben vele régóta, meg a globális tőkével, amely minket is a nagy bajba dönthet addigra...

yarisugi 2010.04.30. 10:12:09

@Megfigyelo:
A "minden" azért kicsit túlzás XD
arat, búza, árpa, őröl, ocsú, kölyű, eke, sarló, tarló, borsó, gyümölcs, alma, körte, som, dió, kökény, kender, csalán, tiló, csepű, orsó, szőlő, bor, seprő, csiger, barom, ökör, bika, tinó, ünő, borjú, ürü, kos, kecske, disznó, ártány, tyúk, túró, író, köpű, ól, karám, vályú, komondor, kuvasz.

Ezek meg mind török eredetű szavaink, kicsit korábbról. A magyar jó vegyes nyelv, van benne minden de ebből még nem lehet messze menő következtetéseket levonni arra hogy itt milyen többség volt a honfoglalás idején.

Nem olyan éles határok voltak itt akkoriban mint a modern korokban hogy itt a szögesdrót és az a falu már Szlávia.

Sátán meg a Jocó 2010.04.30. 10:12:52

sééértett?!

RMDSZ? MKP? Mint "magyar" érdekek képviselője?!

Na, te is sokat tudhatsz a szarkavarásaikról, öregem. És Te vezetsz politikai blogot?!

eszem-faszom megáll...

szkeptikus vagyok 2010.04.30. 10:13:05

@ZX: na, már ők is? hogy őket aztán mindenki üldözte? És ott is sorban álltok kárpótlásért? Pedig számomra ez a hiteles fokmérője a zsidó szenvedéseknek. Ahol nem lehet pénzt kisajtolni önsajnálattal, ott nem is történt semmi!

szita szita péntek 2010.04.30. 10:13:25

@Arma Gedeon2: Jaja. A Jobbik csak negatív publicitást kapott és ez volt elég a kb. 17%-ra. Mi lett volna itt, ha szereti a sajtó? :)

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 10:13:30

@tcom: "De mindenképp haragszol a világra."

haragszom a világra, hogy nem csak megtűr egy olyan mocskos barbár náci népséget, mint a zsidó, hanem hagyja magát általa terrorizálni.

"Ja, bocs kisdobos meg úttörő voltam!"
én is, és?

én meg azt szeretném, ha a gyerekemet 20 év múlva, nem tartaná szellemi vagy fizikai terrorban egy olyan mocskos barbár náci népség, mint a zsidó.
sőt, ne csak őt ne, hanem senkit...

az ENSZ-nek a zsidókkal és izraellel már régen olyan szinten le kellett volna számolnia, hogy ihaj...

de nem, még azt is elnézzük nekik, hogy atomfegyverkezik egy náci terrorállam, amivel immár nyíltan is fenyegeti a világot.

amikor a zsidók azzal riogatnak, hogy az irániak majd európára lőnek, akkor tulajdonképpen magukból indulnak ki.

ha egyszer európa azt mondaná, hogy na elég volt ebből a mocskos náci államalakulatból és népségből, és most ahogy megcsináltuk, úgy fel is számoljuk, akkor asszem egyből indulnának a rakéták európára...

Hattory Hanzo 2010.04.30. 10:13:53

A nettó zsidózás mennyiben kapcsolódik a hírhez, miszerint a palesztin nagykövet elhajtotta a Jobbikot? A Hazatérés templomában mit fog mondani "Lóri H.", a palesztin nagykövet a zsidók hanyadik hadoszlopa?

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 10:14:42

@Sátán meg a Jocó: RMDSZ kb echte zsidópárt markóstól mindenestül. a magyarul beszélő erdélyi zsidók teljesen rátették a kezüket arra is.

valakitalánvagyok 2010.04.30. 10:16:29

Mi a faszon köze van egy magyar nacionalista pártnak a palesztinokhoz????

Mercyful Fate 2010.04.30. 10:16:49

ügyészségi pofon a gárdamellényezőknek: elutasították a Vona elleni feljelentést bűncselekmény hiányában..rossz kör volt ez komcsik.:D

"Bűncselekmény hiányában elutasította az ügyészség Forgács Imre igazságügyi és rendészeti miniszter feljelentését, amelyet Vona Gábor ellen tett, amiért a Jobbik elnöke azt mondta, az új Országgyűlés alakuló ülésén a jogerősen betiltott Magyar Gárda mellényében jelenik meg - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t."

m.logic 2010.04.30. 10:17:40

Régen volt Orbán-fóbia, most egy ideje viszont Jobbik-fóbia is van és TuRuL_2k2 ebben szenved, egyre súlyosabb.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 10:17:45

@Zahal:

Olvastam Singertől a Rabszolgát. Szerinte Hmelnyickij idején a zsidók többsége is analfabéta volt, legalábbis falun.
Magyar pásztorok is tudtak írni ezer éve.

Megfigyelo 2010.04.30. 10:18:41

@Muad\\\'Dib: Abban az időben még gyakorlatilag egy egységes szláv nép/nyelv létezett csak. Ma is meg lehet érteni majdnem mindent, ha az ember az egyiket jól beszéli.

yarisugi 2010.04.30. 10:19:44

@Mercyful Fate:
Ehhez a hírhez tegyük hozzá a pontosság kedvéért hogy az ügyészségre a BTK 268. §. (Törvény vagy hatósági rendelkezés elleni izgatás) megsértésének gyanújával érkezett feljelentés és az ügyészség azt állapította meg hogy a mellény felvételének reklámozása nem ütközik ebbe a törvénybe mert Vona saját magára VONAtkoztatta hahaha VONA érted óriási, hahaha XD tehát nem másokat uszított arra hogy a tiltás ellenére vegyenek fel egyenruhát.

Megfigyelo 2010.04.30. 10:21:10

@szkeptikus vagyok: széna, szalma, asztag, gereblye, lyuk, rozs, taliga....

ZX 2010.04.30. 10:21:39

@szkeptikus vagyok: Nem történt semmi? 1347-51 között több tízezer zsidót öltek meg, a vagyonukat elvették.nem kértek kárpótlást, akkor az sem történt meg ugye?

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 10:22:32

@valakitalánvagyok: minden embernek van köze hozzájuk te náci

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 10:22:34

@Megfigyelo:

semmilyen nép nem "egységes". Én jól beszélem a lengyelt és alig-alig értek valamit a horvátból. A lengyelek és bolgárok etnikai arculata anyira más, hogy világosan látszik, nem sok közös őse volt a két polulációnak. A nyelvek terjednek. Slotának biztos voltak magyar ősei és a felvidéki magar politikusok közül többnek szláv családi neve van. Tudni kellene érteni, hogy mi a nyelv, az etnikum, a kultúrnemzet és a szaporodási populáció. mai emberi közösségek viszonyában értelmetlen ezeréves sérelmekre hivatkozni, csak újabbak gyártásához válik be a módszer. Hatalmi játszmák eszköze ez.

yarisugi 2010.04.30. 10:22:59

@Megfigyelo:
Kivéve a litvánt és a lettet XD

Muad\\\'Dib 2010.04.30. 10:23:38

@Megfigyelo:
Őszintén megmondom nem vagyok óriási szakértője a kérdésnek, de mintha akkor már bőven léteztek volna elkülönült törzsek (Morva fejedelemség, bolgárok, horvátok)

tcom 2010.04.30. 10:24:15

@megmondtam?megmondtam:

"biztos azt is álmodtam, hogy a telepről az egyik haverunk, amikor 14-15 évesen meg lett fertőzve azzal, hogy ő bezony zsidó, a rákövetkező szilveszteren már nem állt fel velünk éjfélkor a himnuszt elénekelni és koccintani, hanem látványosan dobálta magát, aztán leült, hogy ő erre a szarra nem áll fel, és mi mi a faszt csinálunk..."

???
Szép buli lehetett. Csupa intellektuel. Ez a beszólás nevetségessé tett. Azért utálni a zsidókat, mert egy pubi kölök éppen veri magát a himnusz alatt?

Ja, meg a nácizást is hagyd abba! Én akkor leszek náci, ha te űrhajós. Remélem nem a Berci vagy! =:-)

Nevetség beállítanod a szélsőjobbot, a rasszistákat szegény elnyomott, hányattatott sorsú csoportnak. Ma az is probléma, hogy a hozzád hasonlók azt tesznek, amit akarnak. Lehet felgyújtani a TV székházat, majd az adómból felújítani, lehet törni-zúzni. Majd kapnak fél év felfüggesztettet. Nem szeretem Orbánt, de remélem lesz mersze "kéz pofonnal", vagyis rendőri husángokkal szétveretni a randalírozó csürhét.

Kár, hogy egy kicsit sem érzed át azok sorsát, akiknek hozzátartozóit a nyilas nácik (a szélsőjobb példaképei) küldték a halálba, csak azért mert zsidók voltak. Tudom-tudom a kommunisták is gyilkolásztak szépen, meg a jeruzsálemben is mienek ezek a zsidók, meg nem is volt holokauszt... de még is lehetne kicsit gondolkodni.

orient 2010.04.30. 10:24:23

@Plumper: távol álljon tőlem, hogy bármilyen vérengzést támogassak, még távolabb hogy egy szélsőséges antiszemita pártot(Jobbik), de mielőtt hozzászólsz valamihez azért kicsit olvass utána. Kommented pontosan azt tükrözi amit innen meg lehet tudni a médiából(CNN,BBC). Természetesen látszik az is melyik oldalon állsz tehát nem objektív a véleményed. Nem mondom, hogy az al-jazeira a mérvadó, mert ők meg a másik oldalon állnak.

A mérvadó, ha az ember odamegy és megnézi maga. Beszél mindkét oldallal és megpróbálja felmérni a helyzetet objektíven. Tudom ez szinte lehetetlen sokaknak, viszont akkor óvatosan a véleménnyel amihez nem értesz innen(nem a te hibád hozzátenném).
Nem akarok minden egyes sorra reagálni mert 1 regény lenne. Csak kiragadnék egyet:
A hizbollah nevezetű szervezet 1983 ban jött létre. Ajánlom neked olvass utána hogyan. Libanonban polgárháború volt 1975-óta, ahol a keresztény és muszlim miliciák álltak egymással szemben. (hozzátenném itt Izraelnek tökéletes lehetősége lett volna arra, hogy ÖRÖK szövetségesre leljen a libanoni keresztényekben, azonban ezt is mint mindent elszarták).A keresztény lakosság a mai napig is min. 45%.
A libanoni siitáknak csak az Amal szervezet volt aki képviselte őket a keresztények ellen 1983-ig. Mivel a muszlimok túlerőben voltak(palesztin,szíria..stb. segítség) ezért Izraellel szövetkeztek és kértek segítséget tőlük. Izrael erre elfogalata fél libanont egésszen Beirutig, a délen élő síítákat elkezdte irtogatni és úgy döntött nem is hagyja el a megszállt területeket. Hozzátenném, Izraelt eddig a pontig semilyen támadás nem érte Libanon részéről, max. 1-2 barom palesztin menekült lődözött át amit a libanoni kormány probált kontrollálni.

Mivel Libanonban látták mivel jár az izraeli megszállás, 2 dolgot váltott ki.
1. Hizbollah létrejöttét aki a kezdetektől nem vett rész a libanoni polgárháborúban, és céljuk dél Libanon felszabadítása lett.
2. A keresztények (Bashir Gamayel-felrobbantották, és Gaegea aki mai napig is fontos pozícióban van), egy nyílt, Izraellel lévő szövetséges államot akartak építeni, ehelyett(mivel Izrael átverte őket rendesen)és a zsidók nem akartak felhagyni a megszállással, még a keresztények is ellenük fordultak. Ergo Libanonnak egy közös ellensége lett: Izrael.

A polgárháborúnak 1990-ben vége lett. MINDEN, ismétlem MINDEN harci alakulatnak át kellett adni a fegyvereit a libanoni állami hadseregnek. Kivéve a hizbollah. Miért? Mert dél Libanon még mindig megszállás alatt volt. 2000ben a hizbollah-nak sikerült kiverni az utolsó izraeli csapatokat is Libanonból. Akkor most képzeld el, hogy ez a terrorszervezet mi lett MINDEN libanoni szemében. Még a keresztények szemében is akik legszívesebben halottan látnának minden muszlimot. A hizzbollah hős és az ország megmentőjévé, felszabadítójává vált a szemükben.

KIs adalék hozzá a 2006-s háborúból:Hizzbollah elrabol pár izraeli katonát a határrol hogy fogolycserét kezdeményezzen. Izrael válasza? Végigbombázza egész Libanont. Köztudott hol vannak a hizbollah központok Libanonban. Főleg délen és Beirut egyes részein. Hol Bombáznak? Libanon teljes területén, még az északi és középső területeken is ahol a lakosság 80-90% keresztény, köze nincs a hizbollához, semmilyen terrorszervezethez, és semilyen izrael ellenes tevékenységet sem folytat. Gyárakat, teljes infrastruktúrát szétbombázzák. Eredmény megint? Azok a nagy keresztény erők akik 2006-ig a hizbollah végleges lefegyverezését erőltették, végleg letesznek róla mert úgy érzik SAJNOS szükség van a szervezetre. A libanoni kormány képtelen megvédeni Libanont mint országot a fenyegetéstől. Egyedül a hizbollah képes rá.

Gratulálok izraeli vezetésnek. Ahelyett hogy szereztek volna egy szövetségest a palesztinok és a muszlimokkal szemben, sikerült a barom politikájukkal egyesíteni őket, hogy most már közös ellenségnek tekintik Izraelt.
Ez sajnos igaz Izrael államra összességében. Öntelt, beképzelt, arrogáns erő politikát folytat mert a nagytesó USA van mögötte. AZ egyének és zsidó emberek semmiről sem tehetnek, egyszerűen hülye politikusaik vannak amin változtatni nem lehet. Zsidókat mint egyéneket szeretem. Államuk azonban gusztustalanul politizál.

U.i.:Eddig 10x jártam a közel keleten, nem az al-jazeirától és CNN-től van az infóm.

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 10:24:47

@ZX: már akkor is a nácik?
nem lehet, hogy az emberek mér akkor is látták, hogy a fajtád ezt érdemli? vagy ez az egyetlen védekezési lehetőség ellenetek?

mindig mindenhol a másik volt a gonosz.
nem lehet, hogy a zsidókban a hiba, hogy mindig mindenhol mindenki utálta, üldözte őket?

tcom 2010.04.30. 10:25:46

@Mercyful Fate:

Ne félj Orbán majd csinál neked mellény-törvényt!!! =:-D

Oszt jöhet a pofon.

megmondtam?megmondtam 2010.04.30. 10:28:33

@tcom: ez csak 1 példa volt te szar...

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.04.30. 10:28:36

Pedig Lola szerint ezek olyan édes cukipofák, akiket a szívükbe kellene zárnia mindenki másnak is.

ZX 2010.04.30. 10:28:57

@megmondtam?megmondtam: Nem lehet hogy mindenki Nagy Konstantin politikai balfaszságát fújja az i.sz. 320-as évek óta?
Egyébként meg NEM vagyok zsidó. Csak én használom az agyam gondolkodásra is veled ellentétben.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.04.30. 10:28:58

A jobbik nem egyértelműen rasszista. Szélsőségesen szűklátókörű dolog lerasszistázni őket, arról nem is szólva, hogy értem én, nagyon is értem, hogy miért az a palesztin álláspont, de szerintem ez nagyon ostoba és sehova sem vezet.

A nagykövet úr talán olvassa el a jobbik hivatalos programját, és az alapján ítélkezzen a szélsőségesen hazug balliberális propaganda helyett.

A helyes magatartás erre szerintem az lett volna, ha nem szólal meg a kérdésben és kész.

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2010.04.30. 10:29:51

@szkeptikus vagyok: Mivel a latin sclavus valóban a slav szóból ered, kiváló bizonyítékot találtál arra, hogy a római birodalom korában nagyszámú szláv élt a birodalom provinciáin (vagy peremvidékein), akiket rabszolgának adtak el a birodalmon belül.

Tehát a jelenlétüket a szóval bizonyítottnak tekintheted. Ugye akkoriban a magyarok még a Szíriuszról szivárogtak lefele Mu szigetére, hogy elôkészítsék a terepet Júdeában a párthus hercegnek.

Megfigyelo 2010.04.30. 10:32:05

@megmondtam?megmondtam: "A zsidók" általában nem gyűlölik a "goj"-okat, de az olyan mocskos rasszistákat, mint Te okkal gyűlölhetnék is.. Egyébként nincs olyan, hogy "a zsidók": valójában semmi közös nincs egy Izraelben született szefárd származású, héber anyanyelvű aztalos, és egy Budapesten élő, magyar anyanyelvű askenázi származású építész között - bármi kapcsolatot csak az elvakult antiszemiták látnak közöttük.

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2010.04.30. 10:32:10

@szkeptikus vagyok: a pina sem a vagina szóból. Azt is mi találtuk fel.

feliguresvagyfeligtele 2010.04.30. 10:35:53

AZ EMBEREK TESTÉNEK KÉTHARMADA VIZ CSAK NEM TUDNAK ROLA!!!

Megfigyelo 2010.04.30. 10:36:37

@Bukowszky: A Jobbiknak van annyi esze, hogy a rasszzmusát nem a hivatalos programjában, hanem a gyűlésein nyilvánítja ki. Ettől még a Jobbik egy (új)nyilas párt, és a palesztin nagykövet is érzi, hogy a jobbikos media (incl. Morvai K.) nagy "palesztínbarátsága" rájuk is sárt vethet - ezért határolódik el.

Muad\\\'Dib 2010.04.30. 10:37:03

@Megfigyelo:
Az "általában" érdekes kifejezés. Tehát gyűlölik is, meg nem is.

Sátán meg a Jocó 2010.04.30. 10:40:56

@Megfigyelo: kár, hogy elegánsan átlépsz afelett a jelenség felett, hogyha bármilyen "támadás" éri a választott népet, akkor annak ellenére, hogy egy hászid egy kanál vízben megfolytaná a neológot, rögtön, falanxként összezárnak.

De persze ezt csak az elvakult antiszemitizmus mondatja velem.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.04.30. 10:41:40

@Megfigyelo: hahh! szánalmasan gerinctelen módon, pillanatnyi érdekből határolódik el és nyalja a fidesz seggét. érthető, de én valamiért mégis megvetem. és ez teljesen független attól, hogy mit gondolok a Jobbikról.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.04.30. 10:42:47

nem röhej, hogy akiktől most a csodát várják, 4-8 éve még ők voltak az ügyeletes rasszista nácik? szerintem ez röhej!

tcom 2010.04.30. 10:42:52

@Bukowszky:

Vagy az is lehet, hogy a nagykövet utánanézett és pontosan tudja a Jobbik kisstílű játékát. Vagyis felhasználni a kicsinyes politikai célokra az ő harcukat?
Az is lehet, hogy ez egy magalapozott döntés, nyilatkozat? Azért egy palesztin nagykövet sem lehet akárki, eddig vakon testvéri elbírálást kapott a Jobbiknál, most meg ballib médiából, felületes kezelve a hírforrásokat egy balfasz lett?

Keserű a szőlő? A Jobbik nem szalonképes már a palsztinoknak sem?

Kik maradtak? Hutuk, vagy a Tuszik?

Megfigyelo 2010.04.30. 10:44:08

@Arma Gedeon2: Valószínüleg nem elég jól tudod a lengyelt (pl. régi, "irodalmi" szavak). Én az orosszal
amit majdnem anyanyelvi szinten tudok, megértek szinte minden leírt szláv szöveget, és beszégetni is tudol többnyire minden szlávval, ha hajlandó lassan beszélni.

freagle 2010.04.30. 10:44:46

@megmondtam?megmondtam: Olvasd már el, miket írsz!
Te beteg vagy.

Muad\\\'Dib 2010.04.30. 10:45:59

@tcom:
Ennek az ügynek nulla köze van a szalonképességhez. Most komolyan gondolja bárki is, hogy ez a magyarországi párt szalonképességi indexén múlik? Ne legyünk már gyerekesek.

Megfigyelo 2010.04.30. 10:46:01

@Muad\\\'Dib: Hát a többséget nem, a rasszistákat igen,,,

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 10:47:00

@szomorutojas:

Most tréfálsz, kolléga, vagykomolyan mondod? A szláv történészek egyik fő problémája, hogy honnan a fenéből kerültek elő a szlávok nagy tömegben a római birodalom bukása után, amikor Róma idején még nem azonosíthatók egyértelműen. Sok elmélet van, persze még lovasnomád szittya-szarmata népektől származtatás is. A sclavus szó elég késői, ha jól gondolom.

szkeptikus vagyok 2010.04.30. 10:47:11

@ZX: hazudsz. Már akkor is 6 milliót öltek meg (mint mindig), csak akkor még nem volt olyan "hiteles" szervezet, aki képviselhette a kárpótlásukat. Igaz a zsidó megölése SOHA el nem évülő cselekmény (ellentétben pl. az arabbal), tehát még próbálkozhatsz ha esetleg befuccsol a MÁV-per.
Persze, ha ilyen nyilvánvaló, hogy zsidót is megölt az ÁVH, akkor nem értem mi ez a szerénykedés a kommunizmus bűnei kapcsán. Hisz 1 zsidó halála = 10.000 goj halála (csak ez a náci világ még nem kezeli a helyen az emberi életek értékét)

Megfigyelo 2010.04.30. 10:49:27

@Bukowszky: A nagykövet úr világossá tette, hogy ők nem fogadják el, hogy Jobbik "rájuk akaszkodjék", mert rossz fényt vetne rájuk az ilyen aljanépséggel való barátkozás látszata is...

Nagyon_Komoly 2010.04.30. 10:50:32

Elképesztő, hogy mi folyik itt. Azért jelentkezzen az a sok neonáci, aki itt zsidózik, és közben tisztességesen dolgozik, családja van, és 35 évesen nem az anyuci szoknyáját huzigálja! Nem nagyon lesz jelentkező...

nehallgass.com

tölgy1 2010.04.30. 10:50:57

@megmondtam?megmondtam: tudja az a baj ezzel az igen egyszerű gondolkodással, hogy úgy tekint a zsidókra/rasszistákra/nácikra, mint a lyukas fogra: ha kihúzzuk, többet nem fáj és boldogok lehetünk.
Ha ön értelmes és hajlandó gondolkodni, akkor belátja a feltevése értelmetlenségét.

énis 2010.04.30. 10:52:01

Olvasgassátok a Talmudot, érdekes olvasmány, máris nem nyalnátok a seggüket!

szkeptikus vagyok 2010.04.30. 10:52:36

@szomorutojas: Lehet, hogy liberális értelmiségiként a "pina" és a hozzá tartozó "kultúra" úgy 99%-ban kitölti a buksidat, de még így sem hasonlítható össze a bor szóval. Amelynek az elkészítése komoly szőlőkultúrát feltételez, eszközökkel, termőterületekkel, és abban az időben nagy kincsnek számított. Tehát igenis van jelentősége, hogy magyarul a bor nem a "vino" szó valamilyen kifacsart alakja.

Zahal 2010.04.30. 10:53:00

@szkeptikus vagyok: te beteg vagy rendesen.

igen, kb. 6 millió zsidót öltek meg a nácik a II. világháború idején.

te ezt élteted. közte 2 millió gyerek legyilkolását.

de nem mondanád meg a holokausztot tagadóknak, hogy ez igenis megtörtént?

Megfigyelo 2010.04.30. 10:53:34

@Sátán meg a Jocó: Ez valóban az elvakult antiszemita álláspontja...

tjunior 2010.04.30. 10:54:05

Most nem azért, de a zsidóvilágösszeesküvésuralomhatalalom paranoiásoknak milyen rossz lenne már ha beteljesülne a nagy álmuk és eltűnne az összes zsidó a világból, keresni kellene valami más nációt, hogy szerencsétlen kis életük összes nyűgét-baját rájuk tudják vetíteni, mint szenvedéseik okozóját.
A kurucinfon meg komolyan az van, a palesztin nagykövet nyilatkozatára, hogy "Ez a hála?" :DDDDD. Asztaku..... Ezért ekkora egoizmust.

Muad\\\'Dib 2010.04.30. 10:54:25

@Megfigyelo:
Ühüm, akkor nézzük már meg Amon Oz (zsidó, izraeli író) úti könyvében milyen tapasztalatokat ír le.
Mondjuk egy iskolai látogatásról:
„Isten őrizz! A gójim (a gój többes száma: „idegenek” – a szerk.) dolgairól tanuljanak a gójim. Mi olyan nép vagyunk, amely ’egyedül fog lakni, nem számítja magát a nemzetek közé’. Nem számítja magát közéjük, nem keveredik velük. Milyen érdek fűz minket ahhoz, hogy az ő tisztátalanságaikkal foglalkozzunk? Azt akarná, hogy a gyermekeinket gyilkosságokkal, rablással vagy erkölcstelenségekkel traktáljuk?”
Egyéb :
„Nem szükséges okvetlenül háború. Lehetséges a külföldön élő zsidók valamilyen katasztrófája. Az, hogy véget ér a jólétük. Hogy üldözzék őket. Akkor majd jönnek. De a győzelem, az jobb. /…/ Egyáltalán, én nem hiszem, hogy béke lesz, a gójim gyűlölete a zsidó nép ellen, ez megmarad örökre. Soha, de soha nem volt béke köztünk és köztük, legfeljebb akkor, ha ők győztek le minket tökéletesen, vagy ha mi győztük le őket tökéletesen. Talán-talán, ha egy olyan valakinek, mint Arik Sárón, megengednék, hogy végezzen velük meg az országaikkal, amennyire csak lehet, akkor megértenék az arabok, hogy jót tettünk velük, amikor egyáltalán meghagytuk az életüket.
Talán egyszer megértik az arabok, hogy ez az ország a zsidóké. És az egész világ megérti. De csak akkor, ha előbb mi magunk is megértjük. Ha összefogunk. Ha abbahagyják, hogy belülről aknázzák alá az országra való jogunkat. Ha abbahagyják, hogy az arabok és a gójim kezére játszanak. Egyáltalán, ha folyton arra leszünk tekintettel, amit a gójim mondanak – akkor bizony nem lesz nekünk semmink. Erősek vagyunk, és most az erőé a szó. A gójim megértik az erő szavát.”
„Én látok jó lehetőséget arra, hogy barátságban éljünk az arabokkal. Mikortól? Akkortól, amikor megértik, hogy ők csak a mi szívességünkből vannak itt nálunk, nem pedig azért, mert joguk van rá. /…/ Az arab nem keresi a háborút. Csak azt kell nagyon jól megtanulnia, hogy pontosan hol a helye. /…/ Hadd dolgozzanak, éljenek kedvük szerint, csak azt kell tudniuk, ki itt az úr. Ez az egész.”
És végül itt van a konklúziója is, amivel mélységesen egyet lehet érteni:
„A katonai győzelmek lobogásában és a messiási mámorban eluralkodott rajtunk a gőg, eltompult a valóságérzetünk, és a lázas kísérlet, hogy befejezett tényeket teremtsünk az összes meghódított területen, a cionizmus legitimációjának az összeomlásához vezetett, s ennek árát, sajnos, még meg kell fizetnünk.”

gabcigirl 2010.04.30. 10:55:05

Nagyon is helyes hogy nem támogatják őket. Rosszabbak a Rosszabbikosok mint a 40-es évekbeli nyilasok...

Zahal 2010.04.30. 10:55:58

@énis: te meg olvasgasd ennyi erővel Werbőczy hármaskönyvét. na, abban a saját népüket, a magyarokat nyomják el a magyar nemesek. hoppá.:)
amúgy a 11 kötetnyi, óhéber nyelvű Talmudhoz sok sikert kívánok neked. (a Luzsénszky-féle rövidítés és félhamisítvány nem működik)
meg azt is felmérhetnéd, a mai zsidóságnak hány %-a ortodox, közülük hányan ismerik a Talmudot oda-vissza.
azt sem ártana tudnod, hogy a Talmud bizonyos mondatai akkor íródtak, amikor joggal voltak bizalmatlanok a zsidók a nem zsidókkal szemben, mert azok üldözték, máglyán égették őket, kedves pogromok keretében vagy azon kívül.

ZX 2010.04.30. 10:56:20

@szkeptikus vagyok: Te mi a faszomról beszélsz? Amúgy ez a gojozás nagyon szánalmas. Valami 1000-2000 évvel ezelőtt elmondott meg leírt dologról beszélsz. Nem feltűnő, hogy azóta a világ fordult már párat?
Neked is elmondom, hogyha nem jutott el a csökött agyadig, hogy NEM vagyok zsidó.

Megfigyelo 2010.04.30. 10:58:31

Egyébként az egész itteni téma onnan eredeztethető, hogy a jeruzsálemi főmufti istenítette Hitlert és magas kitüntetéseket kapott tőle; ehhez az odiőz hagyományhoz csatlakozik a Jobbik, és ebből nem kér a palesztín hatóság. (Igaza van.)

tevevanegypupu 2010.04.30. 10:59:13

@Muad\\\'Dib:
Amos Oz tenyleg nem varja karbatett kezekkel a Nobel-dijat.(:

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 10:59:31

@Zahal:

Marhák vagytok. Természetesen nem ismerem el, hogy lett volna bármilyen "holokauszt" , aminek kultusz jár.
Ha eszetek lenne és csak azt álljtanátok, hogy volt zsidóirtás a háborúban (meg sok más is), azon nincs mit vitatnom, mert volt. Persze a számok vitathatók és vitatandók, de a szentséges holókultusz része, hogy ne vitassák és az eretnekeknek börtönben a helye. Ezzel egy következő zsidóüldözésnek alapoztok meg az átlagon felüli eszetekkel.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.04.30. 10:59:34

@tcom: amennyire én látom, éppen ebből a "szalonból" lett elege mostantra az emberek közel 20%-ának.. a jobbik olyan, amilyen.. de pillanatnyi politikai helyezkedési érdekből, gerinctelen módon lerasszistázni közel egymillió embert, akiknek nyilvánvalóan csak elenyésző töredéke ténylegesen rasszista.. hááát..

Megfigyelo 2010.04.30. 11:03:29

@Muad\\\'Dib: Nyilván vannak ott is "fordított jobbikosok", azoktól idéztél. (Az utólsó mondatban bizonyára sok az igazság---)

Zahal 2010.04.30. 11:03:44

@Arma Gedeon2: megtörtént, és évtizedek alatt kikutatták. könyvtárnyi anyagot töltöttek meg vele.
legfeljebb az olyanoknak adunk alapot, mint te, akik szerint nem volt olyan, meg akkora. aztán jöhet is a következő.
vagy nem hiszitek el, hogy lehetett ilyen, mert annyira elképesztő lenne, pedig volt.
a legkínosabb pedig az attól való menekülésetek, hogy a holokauszt ÉPPEN OLYAN gyűlölet miatt történt, mint amit te is vallasz.
nem véralgebra, ez nem számverseny.
ha nem érted, mitől volt borzalmas, felesleges neked beszélni.
mondjuk úgy látom, amúgy is.

ZX 2010.04.30. 11:03:51

@Arma Gedeon2: A holokauszt égő áldozatot jelent. És nem égtek a kemencében? Tök mindegy minek hívod, akkor is az emberiség szégyene, mint ahogy az indián, ruandai, boszniai, búr, kurd stb. népirtások.

hiba 2010.04.30. 11:04:01

@Bukowszky: "A jobbik nem egyértelműen rasszista." ???
A Te értelmezésedben mi a rasszizmus, ha az a párt amelyiknek fő politikai üzenete a cigánybűnözés és a zsidó megszálás nem egyértelműen rasszista? Csak azért nem arab és iszlámellenes, mert abból olyan kevés van itt, hogy célszerűbb az antiszemitizmusukat használni. Az összes európai haverjuk, testvérpártjuk fő üzenete az arabbűnözés és bevándorlógyűlölet. Ezek után, biztos megdícsérnék a palesztin nagykövetet ha összebratyizna egy olyan párttal aki kb úgy kezelné a cigányokat, mint a zsidók a palesztinokat.

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2010.04.30. 11:04:35

@szkeptikus vagyok: ohh micsoda elegáns visszavágás.
Miért pont a bort szemelted ki? Mondjuk miért nem a gép szót? Vagy a kovács szót? Külön mindegyikkel bizonyíthatnád, hogy a kultúra bölcsôje a magyar.

Egyébiránt már a sumérok és az egyiptomiak is ismerték a bort. Feltételezem, hogy az egyiptomi szó is a késôbbi latin szóbol ered.

dr kíváncsivagyok 2010.04.30. 11:05:05

A Jobbiktól még a Jobbik is elhatárolódik.

Zahal 2010.04.30. 11:05:06

@Bukowszky: sztem negyedük kőnyilas. a többit behülyített/elkeseredett ember, akik bennük látják a megoldást.
majd szépen elfújja a szél a dalukat.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.04.30. 11:07:54

@hiba: nem kellene teljesen összemosni a Jobbikot a kuruc.infóval.. röhej.. Annak a Fidesznek, amelyiket pár éve még úton-útfélen leantiszemitázták, úgy kell a Jobbik, mint egy falat kenyér..
A palesztin úr meg ne bratyizzon a jobbikkal, de ne is sértegessen ilyen szánalmasan gerinctelen módon egymillió szavazót, akik kurvára nem rasszisták, csak a tökük tele van azzal, ami itt folyik. Egyebek mellett az efféle polkorreket elhatárolósdiból.

szomorutojas · http://tojas.blog.hu 2010.04.30. 11:08:31

@Arma Gedeon2: ehh, igazad van, a slavicus középkori latin.

Vissza az egész, és elnézést kérek minden megtévesztettôl.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.30. 11:08:49

Úgy látszik Nobilis megint ideszólt Izraelből, hogy tessék szíves lenni olvasottságot produkálni.És mivel produkál a "nemzeti közép" olvasottságot? A nemzeti radikálisok ekézésével. Nem, a nemzeti középnek nema turult bontani akaró, izraeli kaszinókat építeni vágyó, tolvaj judeobolsevik baloldal a szélsőség, az ellenség, hanem a szélsőbaloldali demagógia és nyílt magyarellenesség életre keltette radikális, hazaszerető honpolgárok. Statisztikailag durván egymillió ember. Kukába velük!
Csak egyet felejt el a jobboldalon is kialakulóban lévő lakájmédia: 2014-ben nem lesz az a lelkiállapot, mint most volt a választások előtt. Nem fog boldog, boldogtalan a Fideszre szavazni csak azért, hogy meglegyen a győzelem, hogy meglegyen a 2/3 a fontos reformok érdekében. Nem, balfaszok,2014-ben nem lesz ekkora tét.
Nyugodtan lehet baszogatni a Jobbikot,vannak hibái. Azonban az ellenséggé torzítása kurvára visszaüthet. A Fideszt megint a sleppje, azaz ti fogjátok kinyírni.

safranek 2010.04.30. 11:16:13

@Mr Falafel: 2014-ben ???? De hát 2012-ben vége a világnak!!!

Zahal 2010.04.30. 11:19:37

@Mr Falafel: a mindig beígért zárszó / világvége / visszatérés...persze.
a Jobbik el fog tűnni a süllyesztőben, mert szavazóinak nagyobb része csak elkeseredett ember, akinek ha kicsit több van a fazékban, már örül (joggal).
a Jobbik amúgy egy dilettáns és agresszív barmok által vezetett, újnyilas ideológiájú vállalkozás, megélhetési rettegtetőkkel.

szkeptikus vagyok 2010.04.30. 11:24:28

@Zahal: amúgy én nem hiszem, hogy megtörtént. Nem hiszek a szappan mesébe (amit azóta be is ismertek, de nekünk gimnazistáknak még mutogattak szappant a bp-i zsinagóga múzeumában), és nem hiszek a gázkamra sztoriban sem. Igen voltam Auschwitzban is, megnéztem eredetiben is. Pedig már csak a hivatalos álláspont szerint is csak egy-két helyen volt gázkamra. Tudod, amiben tilos kételkedni, abban nem hiszek. Amit viszont tudok, hogy léteztek munkatáborok, adott esetben szörnyű körülményekkel, kegyetlenkedéssel, tífusszal és éhezéssel, és valószínűleg többszázezer halottal (mint más országokban is a háború során, vagy azt követően). Viszont bemondott számra nem szeretek kárpótlást fizetni, és a bemondott számra alapított sajnálati tőke árnyékában végrehajtott politikai játszmák sem szimpatikusak nekem.
Sajnálom az ártatlanul megölt arabokat és zsidókat is, ha zokon veszi ezt a palesztin nagykövet, ha nem. De amúgy egyik népségért sem rajongok, bírnám, ha ott "játszadoznának" egymással, és nem itt kellene nekünk elhatárolósdit játszanunk az ő hatalmi helyzetük függvényében.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.30. 11:26:23

@safranek:
A világot a zsidók irányítják, ők tudják, mikor lesz vége. A majáknak kuss!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.30. 11:28:03

@Zahal:
Hát, ha meg akarnak ebből élni, akkor a fajtádat csak kiirtják. Én drukkolok nekik.

Mindfield 2010.04.30. 11:30:50

"Jobbikhoz hasonló új nemzedék az ideiglenesen elszakított területeinken is. "

Fiúk-fiúk. A háborús álmodozás nem ér, azért tenni is kell ám valamit. A háborúhoz pedig pénz kell, szóval először azt teremtsétek elő, ha már bent vagytok a parlamentben!

ZX 2010.04.30. 11:32:24

@Mr Falafel: És utána kik lesznek a következők akiket lehet utálni?

Zahal 2010.04.30. 11:33:37

@szkeptikus vagyok: pontos adatok vannak arról, hány embert deportáltak és hová (a legpontosabb dokumentumokat maguk a tettesek készítették), és azok alapján is kimutatható adott országok embervesztesége. a jelenlegi formájú Magyarországról ez 437.000 embert jelent, a trianoni, visszacsatolt területekkel kb. 600.000. és ez csak Magyarország. a kb. 3 millió lengyel és 1 millió szovjetunió-beli zsidót nem számítva.
az össz veszteségszám meg az európai zsidóság 2/3-ada volt.
a kárpótlás már lezajlott, és jogos volt. a zsidóktól mindent elraboltak, ami hatalmas vagyont jelentett összességében.

@Mr Falafel: drukkolj csak, Hámán. sosem sikerült nektek, eztán sem fog.

Nem vagyok fideszes 2010.04.30. 11:34:12

Jajj, de szépen őrjöngenek tehetetlen frusztráltságukban a nylonnácikák! Már most toporzékoltok, amikor csak pici pofonkák jöttek? Mit szóltok majd, amikor a Spirituális Vezető kiosztja nektek e keményebb maflásokat?

orient 2010.04.30. 11:34:15

@Mindfield: Hmm. Azok véglegesen elszakított területek sajnos.

1. Magyarság már mindenhol kisebbség. Nem akarok egy 6 milliós Erdélyt ahol van max. 1,5M magyar és a maradék román és cigány. Nem utálom őket, de azért mégsem.
2. Én biztos nem fogok harcolni érte ahogy a maradék 9,5M sem fog valszeg.

kulipintyo2 2010.04.30. 11:39:28

@yarisugi: "Ha a Maszop rakott volna rendet és az autó gyujtogató pesti csürhe mellett szájon vágta volna a szamurájkardos fuxos vidéki bűnözőket is akkor ma nem lenne Fidesz kétharmad se, a Jobbik pedig csak turistaként nézhetné meg belülről a Parlamentet."

ennyi!

zsidózással csak annyit lehet max összeszedni mint a miép annak idején

ha gyurcsányék (idején a rendőrség) ugyanolyan "határozottan" léptek volna fel minden esetben mint a tüntetők esetében, borsodban biztos,h megtartják az előnyüket. máskérdés, h a tvszékház utáni tüntestések szétverését nem tartom jogosnak

ha 2 roma család egymásnak esik kaszával, kapával akkor kimennek (utána) ,nyugtatgatják őket 1-2 embert bevisznek a többieket meg hazaküldik. mi a kurva isten folyik itt?

az igen tisztelt( de tényleg) zsidó nemzettársainknak meg fel kellene fogni, h amíg - attól tartva, h a cigányokat a rendpártiak a dunába akarják lövetni utána meg ők jönnek - azt szajkózzák, h a fekete fehér, bizony őket is (a kézenfekvő hazugág miatt) ellenségnek fogják tekinteni vidéken
nemtom Wahorn zsidó-e de biztos h inkább liberális volt. leköltözött vidékre, itt az eredmény:
www.hirszerzo.hu/cikk.wahorn_en_is_cigany_vagyok_csak_nem_jarok_lopni.87254.html

negeev 2010.04.30. 11:40:18

@Mr Falafel: Ej, de rég láttalak köztünk!
Még mindig a Jobbik mellett vagy? Oh.
Azt hittem, hogy már benőtt a fejed lágya. :)

Terézágyú 2010.04.30. 11:43:49

@szkeptikus vagyok:

"Nem hiszek a szappan mesébe (amit azóta be is ismertek, de nekünk gimnazistáknak még mutogattak szappant a bp-i zsinagóga múzeumában)"

Hát a wikipédia szerint se igaz. Csak utána meg hozzáteszi:

"A Danzigi Anatómiai Intézetben valóban kísérleteztek a második világháború végén a németek emberi zsírból való szappan-előállítással, de a tömeggyártási fázisig nem jutottak el."

Aha :))) Tehát a nácik akarták, csak a tömeggyártás nem ment :)

na tessék :)

Mindfield 2010.04.30. 11:44:19

@orient: Naja. De úgy néz ki, hogy Csanádka másként gondolja. De egyet mondjon már meg nekem valaki: pontosan hogy gondolja a Jobbik az elszakított területek visszaszerzését?

Nem vagyok fideszes 2010.04.30. 11:47:51

@Mindfield:

Tőlem Csanádka, meg a többi kéményseprőruhás elmebajos nyugodtan nekieshet a románoknak, hajrá! Ha nyernek, miénk lesz Erdély, ha mindet lelövik, miénk lesz az ország. Win-win játszma. :-D

2010.04.30. 11:50:03

@kulipintyo2: a nagyrészt zsidókból álló álliberálisok cigányseggnyalással kevert nemzetellenes ámokfutása után a helyükben nem csodálkoznék azon, hogy nem csak a maroknyi valódi neonáci, hanem úgy általában a normális emberek is utálják őket mint a szart.

szita szita péntek 2010.04.30. 11:50:35

@Zahal: A számokról nem érdemes vitatkozni. Az tény, hogy a háborúban a propaganda is erős fegyver volt. Ennek fényében furcsállanám, ha a táborokat felszabadító csapatok által tapasztalt valós borzalmakat ne eltúlozva kommunikálta volna a háborús propaganda. Egyszerűen nem lenne logikus. Utána öngazolásul meg olyan papírt csinálhatnak, amilyet akartak. Tény, hogy volt mészárlás, ami megbotránkoztat minden jó érzésű embert, de a számháborúnak egyszerűen semmi értelme. Egyszerűen számomra nincs hiteles és független forrás, így marad az, amit biztosnak hiszek: az ez irányú kommunikációt mindig is érdekek vezérelték, ezért vélhetően túlzók.

Mindfield 2010.04.30. 11:55:02

@Lófasz Hadnagy: Azokat egy közepesen kiképzett és felszerelt rendészeti középiskola is szétzavarja. Én azt kérdezem, hogy van-e a visszaszerzésre bármi terve is a Jobbiknak (a kettős állampolgárságon kívül, mert az nem szerez vissza területet).

Zahal 2010.04.30. 11:55:39

@szita szita péntek: számok ide vagy oda... Magyarországon volt népszámlálás és jó adatai a háború előtt. Aztán utána is, amelyből jól láthatóak, hogy a háborús hadi cselekményekben hányan estek el, hányan haltak meg a háború következményében (civilek), és hány embert vittek el a nácik, akik akkoriban bejegyzett, megjelölt kisebbség volt, a zsidótörvények által főleg.

beleveheted azt, hogy manapság kb. 100.000 zsidó él Magyarországon, és mindegyikük családjából öltek meg embereket. sok olyan család is volt, akiket teljesen kiirtottak, hírmondó sem maradt utánuk.

ez nem számok kérdése, hanem annak, hogy felfogod-e, mi volt az, mi volt az előzménye és hogy manapság is ugyanaz a gyűlölet él a zsidókkal szemben egyesek fejében, mint ami ilyen mértékű legyilkolásukat okozta.
Európa kellős közepén, alig 65 éve.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 11:57:37

@ZX:

Hamburg és Drezda lakói is égtek a házaikban és az utcákon...
természetesen az ő haláluk, a zsidóké is és sokaké az emberiség szégyene.
csakhogy nem a németek szerveztek erre kultuszt, nem őket kell emléknapon ünnepelni világszerte, nem ők csikarnak ki kárpótlást és nem németek, vagy japánok, vagy lengyelek, vagy oroszok jelentetnek meg ezrével szélhámos memoárokat, nem az ő szenvedéseiket tagadókat zárják börtönbe és nem ők váltják politikai haszonra, zsarolásra áldozataik emlékét.

Zahal 2010.04.30. 11:57:51

@imperial: a gyűlöletedet és pártod, Vona-Führered által táplált gennyes, szemétdombra való babonákat nem osztja a magyarok 92%-a. kifelé.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 11:59:30

@Zahal:

a zsidók némelyike fejében is ugyanolyan gyűlölködés él a gojok iránt, mint a purim által máig ünnepelt perzsairtás idején.
vagy az amálekiták kiirtása idején. HA megtörténtek ezek, ha nem, a zsidók között ennek van kultusza.

nabazzmeg 2010.04.30. 11:59:35

erről az egészről a Brian élete című nagysikerű jut az eszembe, amikor a Júdea Népe Front utálja a Júdeai Népfontot, a Júdeai Hazafias Népfrontot etc. a végül pedig a titkos akció során egymást verik agyon, ahelyett h. elrabolnák Poncius Pilátus feleségét....

Kassian 2010.04.30. 12:00:16

@Muad\\\'Dib: Aha, nagyon szép idézet, csak semmit nem mond, nem mutat semmire! Vagy mit akarsz egy azaz egy darab ember véleményével bizonyítani? Ilyet és ehhez hasonlókat az emberiség történetében sokan és sokszor írtak le. Blablabla.
Most kezdjek el én is idézgetni nem zsidóktól? Idézzek Szálasit, Hitlert...? Hm?

Amúgy gratulálok, hogy neked ilyenekre van időd és mással sem foglalkozol, mint azzal, hogy mit csinálnak egyes zsidók.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 12:00:58

@Zahal:

a cioniosta vezetők a háború előtt mindig hatmillió európai zsidót emlegettek. A háború után a közismert számot átvitték az áldozatokra, de akkor egy túlélő se lehetett volna.

Kassian 2010.04.30. 12:01:34

@Arma Gedeon2: a zsidók semmivel sem utálják jobban a "gojokat", mint a "gojok" a zsidókat. Antiszemita maszlag.
A buta emberek szellemi eledele.

ZX 2010.04.30. 12:01:38

@Arma Gedeon2: De bizony erre is van emléknap, és az angolok bocsánatot is kértek. Szerintem ha nyújtanának be kárpótlást azt is kapnának. A benes dekrétumok is azért vannak érvényben, nehogy a németek és magyarok kárpótlási igényt nyújtsanak be.
Ti kaptatok kárpótlási jegyet mert a komcsik elvették az őseid tulajdonát? Igen? Na ugye. A kárpótlás nem ősi zsidó szokás, hanem valaminek a kompenzációja. Ha neked elvennék a pénzed meg a házad, te is abajognál.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 12:01:53

@Kassian:

az érveléstechnika csúcsa...
Majd még jön, hogy miért hagyták a gojok...

Zahal 2010.04.30. 12:02:27

@Arma Gedeon2: igen, vannak köztük olyanok, és az olyan gondolkodásmód megvetendő. minden népben vannak ilyenek, meg olyanok.
ókor, perzsák.. hogy jön ez ide manapság? akkoriban egész más világ volt. ha te nem védekeztél, téged nyírtak ki.

szita szita péntek 2010.04.30. 12:03:05

@Zahal: Az alapelvben igazad van, de én most kizárólag csak a számokról beszéltem. A népszámlálás pld. szépen megmutatja a "fogyást", ám nem annak okát. Hányan menekültek meg sikeresen? Vajon mennyien voltak, akik a borzalmak után nem vállalták fel zsidó származásukat? Mennyien estek el a harcok során?
Maradjunk annyiban: sokan meghaltak. A koncentrációs táborokban a zsidók mellett cigányok, fogyatékosok, politikai üldözöttek is. Nem szép dolog. Ugyanakkor nem látom értelmét a számokon rugózni. Nem akartam ennél többet mondani. Ha szidni akarom a zsidókat (amit egyébként nem akarok), akkor más, szerintem aktuálisabb dolgokat emlegetnék fel.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 12:03:16

@ZX:

hány zsidó vette el mások pénzét, meg házát, pl. kamatoskamat útján...

Kassian 2010.04.30. 12:04:26

@Arma Gedeon2:
Idézet Dwight Eisehower-től, aki az egyik feltárt koncentrációs táborban nyilatkozta:
"Fotózzatok le, dokumentáljatok mindent, mert eljön majd az idő, amikor majd feláll valami szarházi és azt mondja, ez az egész meg sem történt".

Lám, igaza lett.

Kassian 2010.04.30. 12:04:59

@Arma Gedeon2:

hány nem zsidó vette el mások pénzét, meg házát, pl. kamatoskamat útján...

2010.04.30. 12:05:06

@Zahal: kis kaftános, nem vagy tisztában vele, hogy a kártékony, gyűlölködő zsidókról mi a normális emberek véleménye :) Ha tudnád, zokogva rohannál vissza tel avivba a többi hazátlan gyökérrel együtt.

Kassian 2010.04.30. 12:07:24

@Arma Gedeon2:
Az az igazság, hogy az amit te itt elmondasz, vagy el akarnál mondani, az ellen semmit, de semmit nem kell érvelni.
Ostobaságokat beszélsz, és a legszörnyűbb, hogy ezt te is tudod...
Szánalmas-e vagy?

Kassian 2010.04.30. 12:09:12

@imperial: Na, most képzeld el, hogy mit gondolnak a hozzád hasonló, kártékony, gyűlölködő "magyarokról"? Ha tudnád, visszabújnál a szemétkupac alá, ahonnan előmásztál.:)

ulloiut · http://orulunkvincent.blog.hu/ 2010.04.30. 12:09:59

Muad\\\'Dib 2010.04.30. 10:54:25
@Megfigyelo:
"Ühüm, akkor nézzük már meg Amon Oz (zsidó, izraeli író) úti könyvében milyen tapasztalatokat ír le."

Gondolom "Amon" Oz kijelentéseiről van egy megbízható forrás, és ez valóban a saját véleménye, nem valamelyik irodalmi karaktere szájába adta, már ha egyáltalán írt ilyet? Tapasztalatom szerint a szélsőjobbos kommentelők gyakran tesznek ki kitalált idézeteket, úhogy finoman szólva szkeptikus vagyok.
Különben felmerül az emberben, hogy ha ez Amosz Oz véleménye, miért teszi ki magát Izraelen belül a hozzátok hasonló szélsőjobbosok támadásának azzal, hogy ellenzi a településeket, hogy a megszállást elutasítja és már 1967-ben, a hat napos háború utáni győzelem nacionalista mámorában egy palesztin állam létrehozását sürgette? Fura, hogy miért támadta élesen már az első libanoni háborút és miért tiltakozott az ellen, hogy Begin miniszterelnök a holokausztra való hivatkozással indokolja a gyilkolást. Egyébként írt olyat, hogy „azok után, amit a mocskos gojok tettek velünk, nem prédikálhatnak nekünk az erkölcsről”- de ez nem a saját véleménye volt, hanem így jellemezte Begin hozzáállását, amikor az utóbbit támadta. Persze ahhoz, hogy egy ilyen szöveget helyesen értelmezzen valaki, ahhoz az kell, hogy egyáltalán értse, valamint hogy ne akarja szándékosan kiferdíteni.

SZDSZPistike 2010.04.30. 12:10:21

Nem értem ezt a jobbikosokat

Palesztinok / arabok nem alacsonyabb rendűek, mint ők, árják?

Gondolom egy szinten vannak, azért is nyalják folyton a fejkendősöket

Különben mi értelme lenen a nagy palesztinázásnak?

2007:

"Egy palesztin kislányt, kit két bátyja megerőszakolt, saját anyja ölt meg, hogy visszaállítsa a család becsületét.

Rofayda Qaoud-át Fahdi (22), és Ali (20)nevű bátyjai erőszakoltak meg. Mikor az anyja rájött hogy lánya ebből kifolyólag terhes, megparancsolta lányának hogy legyen öngyilkos, és még egy borotvapengét is a kezébe adott, hogy vágja fel ereit. Mikor lánya ellenállt, Amira Abu Hanhan Qaoud a saját kezébe vette a dolgokat, és lánya megölésével visszaállította a család becsületét:

Mikor lánya aludt, a „Ma este meghalsz Rofayda” mondattal lánya nyaka köré tekert egy műanyag zacskót, míg ő sírva mondta „Anyám, ne, anyám!”, majd egy borotvapengével felvágta csuklóit, majd egy fadarabbal fejbevágta lányát."

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.30. 12:12:25

@negeev:
Én sosem vagyok semmilyen párt mellett. Mindig valami ellen vagyok. A judeobolsevik magyarellenességre a Fidesz nem válasz. Nekem. Ettől függetlenül teljes mellszélességgel kiállok a Fidesz programja mellett. Létkérdés, hogy sikeresek legyenek. Az én létem kérdése is. Tehát nem a párt, hanem a program érdekel. Hülye lennék a Jobbik programját propagálni, amikor az jelen helyzetben súlytalan. De nem súlytalan az az egymillió ember, aki rájuk szavazott.

2010.04.30. 12:13:01

@Kassian: szemétkupac alól csak a hozzád hasonló judeonáci patkányok szoktak előmászni.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 12:15:33

@Zahal:

"akkoriban egész más világ volt. ha te nem védekeztél, téged nyírtak ki. "

Na, ez mindig így van. nem tűnik fel, hogy épp védekezünk a zsidó agresszió ellen?

ZX 2010.04.30. 12:15:46

@Arma Gedeon2: Pont annyi, amennyi nem zsidó. Merthogy bármilyen hihetetlenül hangzik, sőt lehet újdonságot mondok vele, nemcsak zsidó bankárok vannak.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 12:17:57

@Kassian:

"Az az igazság, hogy az amit te itt elmondasz, vagy el akarnál mondani, az ellen semmit, de semmit nem kell érvelni. "

ilyen ismerős zsidó vitatechnika.
Nácikkal nem vitatkozunk, mert nem.
Nincsenek érveid, ezt akarod mondani.
Nekem vannak, de én is úgy látom, hogy a vitát végül fegyverek fogják eldönteni. Mint mindig.

2010.04.30. 12:18:02

@Mr Falafel: A Jobbikra azért (is) van szükség, hogy ellensúlyozza a zsidók/liberálisok magyarellenes gyűlöletét, amivel éveken keresztül elárasztották az országot, a sajtót, a közéletet. A Fidesz ehhez túl puhány.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 12:18:50

@ZX:

Sose mondtam, hogy csak zsidó bankárok vannak. Vannak bankárgyűlölő zsidók is.
Sőt, Madoff óta még több...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.30. 12:20:29

Kár volt haverkodni nettó zugnácikkal:

npd.de/html/247/artikel/detail/1228/

Nem magyarázkodásból lesz eladható imázs.

ZX 2010.04.30. 12:21:16

@Arma Gedeon2: Na de amint látod a bankár azért paraszt mert bankár, nem azért mert zsidó.

tevevanegypupu 2010.04.30. 12:22:55

@SZDSZPistike:
Es hany palesztin kislany lehet, akit a zsido rabbik szervkereskedelme olhetett meg? Mert bizony elofordulhatott ilyesmi is, most vizsgaljak eppen. Mindenfele fanatizmus nelkul, pusztan csak egy vese vagy egy sziv atultetese es jo penzen valo arusitasa celjabol? Ha mar szoba kerult, gondoltam ez is ide tartozhat.

gitáros 2010.04.30. 12:25:30

Szépen összegyűlt itt ez a sok náci patkány.

2010.04.30. 12:28:25

"Úgy tűnik azonban, hogy a palesztin testvérek körében nem talál méltó viszonzásra (amúgy elsősorban belpolitikai motivációjú, antiszemitizmusuk fedősztorijaként használt) palesztin-szeretetük."

HA egy antiszemita, rasszista mozgalomról beszélünk, akkor mi értelme van fedősztorinak? Egy ilyen mozgalomnak nem az lenne a célja, hogy nyíltan felvállalja, hogy mi a célja? Fű alatt szervezni a radikális embereket egy csoportba, aztán meg úgy tenni, mintha nem is lennének azok? Meddig működhetne ez? Minél nagyobb a csoport, annál ellenőrizhetetlenebb, hogy mit csinálnak a tagjai.
Elhiszem, hogy az utcán sok az egyszerű gondolkodású ember, de azért a meghatározó emberek nem hülyék.

2010.04.30. 12:29:36

@lxrose: Akarom mondani nem az lenne az érdeke, hogy nyíltan felvállalja...

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 12:30:50

@ZX:

Magától értetődik, hogy a bankár is egy szakma, egy szerep. A kérdés az, hogy a zsidó identitás , korábbi vallásos, talmudista, majd későbbi, vallási sallangoktól megszabadult de elveiben még mindig talmudista!) miért vezetett törvényszerűen ahhoz, hogy az identitást hordozó populációban felnövekvő és oda csapódó egyének (a "zsidók", a fene se gondol itt génekre) átlagon felüli arányban vettek részt emberellenes mozgalmakban és erkölcstelen intézmények, pl. a bankrendszer, a kamatoskamat kifejlesztésében.
Itt van logikai összefüggés.

Orbán a magyar nép ópiuma! 2010.04.30. 12:37:24

Muhaha! Fideszék új ellenség után néznek a Rosszabbik személyében!

S mi lesz, ha a I. (Orbán) Viktor letöri ezeknek a szerencsétleneknek a szarvát?

ZX 2010.04.30. 12:38:06

@Arma Gedeon2: Ez amit leírsz, így ebben a formában hülyeség. Azért van a zsidók között több bankár, mert a közel keleten már akkor kereskedtek mikor a többi európai nép még halászott meg vadászott. A kereskedelemhez elengedhetetlen volt a pénzváltás. Ebből indult ki a bankrendszer a későbbiekben. Ehhez járult, hogy a zsidók közel-keleti kapcsolataik révén sokkal hamarabb kezdték használni az arab számokat, ami miatt az üzlet sokkalta nagyobb hasznot hozott nekik, mint a továbbra is római számot használó egyéb európai embereknek. Ez pedig ugye irigységet szül, gyorsan összhangba hozták hát a konstantini politikai faszsággal a gyűlöletüket.

Zahal 2010.04.30. 12:38:45

@Schindler Pistája: neked mindig ez a kérdésed mindenhol.:-D
ma, túl keveset. ettől nem fogok jól aludni. pedig egy kiloccsantott agy milyen szép a hummerem szélvédőjén.
baromállat.

@lxrose: én sem értem, mit bonyolítják túl. viszont az eccerű emberek felé kevés az, hogy "nyírjunk ki minden zsidót", ezért aztán kell mindenféle fedő-kamusztori az elmúlt 2000 év terméséből is mazsolázva.

@Mr Falafel: miért nem mész inkább a jobbikba át, te barom? az a neked való.
tudod, LIKUD és a többi...:-)

*****************

kellemes további gyűlölködést a menthetetlenül beteg(es) jobbikos bandának.
a jobbik is az őrültek pártja, mert minden baromságot beszoptok.
nehogy azt higgyétek, hogy egy centi hatalom is jut nektek. 1945-ben vesztettetek, lehet követni a Führert.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 12:40:02

@lxrose:

nem lenne tömegtámogatása. Nem a rassztól fél a nép. Tehát már csak populizmusból se érdemes rasszistának lenni...

Zahal 2010.04.30. 12:40:23

@ZX: ami még kimaradt: a középkorban a keresztény tanokból azt vezették le, hogy a pénzzel való foglalkozás piszkos dolog, ezért a zsidóknak adták ezt oda.
aztán meg ment a sírás, hogy a zsidóknál a pénz.
vagy a zsidóknál a tudás.
mindent lehet irigyelni. az irigy emberek a leggyilkosabbak.

világoszöld 2010.04.30. 12:40:37

Nem lehet,hogy a palesztinoknak abból lett elegük, hogy a Jobblik olyan radikális angol, belga, holland szervezettekkel van igen szoros kapcsolatban, amelyek meg a moszlimokat akarják Europából eltüntetni?????Mert szerintem erről van szó.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 12:46:27

@ZX:

már azt hittem, értelmes vagy...
Ez pontosan az az önfényező szemellenzős gondolkodás, ami miatt "a magyar az ősnyelv" marhaságokat előadó barátaimat szoktam hüylézni.
A világ minden részén kereskedtek az emberek, nincs emmilyen előnye a zsidóknak e téren. az arab számokat maguk az arab és az indiai kereskedők tán még korábban használták és ők is értettek a pénzváltáshoz.
Van egy kulturális háttere annak, hogy egy adott érteékrendű közösség nem deviáns, hanem ott átlagos tagja milyen eséllyel kezd mások kizsákmányolásába. Félreértés ne essék, emberi bűn a kizsákmányolás, nem zsidó bűn. De nem mindegy, hogy olyan kultúra átlagos, magadat "jó embernek" tartó tagja vagy, ahol ugyan elkövetnek bűnöket, de az bűnnek minősül, vagy zyidó vagy, ahol ugyanezek bűnök - a többi zsidó ellen, de ugyanakkor jámbor cselekedetek a gojok ellen. A Talmud szerint zsidóknak tilos kamatra kölcsönözni, de gojoktól igyekezni kell e lehető legtöbb kamatot beszedni. Itt egy magyarázat a túlreprezentáltságra. Egy saját kiválasztottságára, magasabbrendűségére épített identitás arra kondícionálja közössége tagjait, hogy másokat használjanak ki és gyűlöljenek. Ez az antiszemitizmus, mint önvédelmi reakció oka.

tevevanegypupu 2010.04.30. 12:46:33

@Zahal:
Na persze a zsidoknak oly nagyon ellenere volt a penzzel valo foglalatossag, szegenyek kenyszerbol voltak kenytelenek.;(: Irigyli oket a fene, manapsag es mar jo regota foglalkozhat barki penzzel, szoval ez igy eleg sovany magyarazat.

Αρχων (törölt) 2010.04.30. 12:47:51

Ki számít magyarnak? Az aki úgy érzi, hogy ez a hazája? Ha egy száz éve itt élő cigány család is így érzi akkor most ők magyarok nem? De ha bántani akarjátok őket, mert "cigánybűnözés" van, akkor magyarokat bántotok nem? Akkor ez most önsanyargatás?

Zsidók vezetik ezt a országot? De, ha itt élnek már egy ideje és magyarnak érzik magukat, akkor nem magyarok vezetik az országot?

Nem értem, aki zsidó, cigány az nem lehet magyar? Ennyi erővel a bevándorolt német (én ebbe tartozok), szerb, szlovák, román származásúak sem lehetnek magyarok, de akkor kimarad? Mert, hogy őszinte legyek manapság már nem létezik, olyan, hogy genetikai magyarság, ugyanolyan génekkel rendelkezünk, mint a szomszédok.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 12:49:34

@Zahal:

adták a fenét. Nem tekintették megvetett dolognak a pénzt mások sem.
A 16-17. században a tokaji borokkal még magyarok, németek, lengyelek kereskedtek, a zsidók főleg kóser borral kereskedtek ugyanekkor saját piacukra. Aztán monopolizálták az egészet, de ennek nem a keresztények pénztől irtózása volt az oka.
A gátlástalanabb csapat győzött.

ZX 2010.04.30. 12:50:37

@Arma Gedeon2: ahhahaha. És mi van azzal, hogy a keresztények nem szedhetnek kamatot? Emiatt ajándéknak hívták azt, mert ha nem kamatnak hívják akkor Isten nem veszi észre. Szerinted csak a zsidók gondolkodtak így akkoriban? Elárulom, ez a korra jellemző általános gondolkodásmód, hogy aki nem magunkfajta azt átbaszhatjuk. Így működtek az arab bankárok is, meg az európaiak is.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 12:51:00

@Αρχων:

soha nem létezett olyan, hogy valaki genetikailag magyar. vagy német.
génjei egyéneknek vannak, a közösségeket nyelv, kultúra és politikai keretek kötik össze.

2010.04.30. 12:52:18

@Αρχων: vártam már, hogy valamelyik gyökér felhozza ezt a genetikai faszságot. Amúgy miért is van külön cigány önkormányzat, ha ők olyan nagy magyarok?

Αρχων (törölt) 2010.04.30. 12:55:05

@Arma Gedeon2: Úgy értettem a genetikai magyarságot, hogy a honfoglalók génjeit vettem, mint alap sémát.

De akkor is itt a probléma, ha egy cigány magyarul ír, beszél, sőt "kultúrailag" is magyar, akkor ő most minek számít?

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 12:57:29

@Αρχων:
magyarnak. Kérdés, hogy támogat-e egy cigány szeparatizmust, vagy magyar akar lenni. ha magyarnak tekinti magát, én is anak tekintem. A Jobbikra szavaztam.
A zsidóknál ugyanez, kivéve, hogy egy zsidót, aki magyar akar lenni, megvetnek a zsidók. Egyszerre a kettő nem lehet, mert a zsidó identitás azt nem engedi. magyar persze lehet az anyanyelve.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 13:00:22

@ZX:
hát letörlődött a válaszom, basszus.
Szóval a zsidók a homo sapiens faj részei és nincs még feltalálva külön zsidó bűn, vagy zsidó erény, ami mások közt ne fordulna elő.
Az etnocentrizmus, a magasabbrendűségtudat is felbukkant a legtöbb közösségi identitás történetében, mint negatív tendencia, de a llegtöbb identitásnak nem ez vált az alapjává, a magjává, csak a zsidó identitást formálták ilyenné írástudói. Az angolok zöme levethette a fehér faji felsőbbrendűség egy időben őket megcsapó eszméjét, de a zsidó identitásból nem maradna semmi, ha az etnocentrizmust levetné.

ZX 2010.04.30. 13:00:40

@Arma Gedeon2: Ez hülyeség. Egyébként is, zsidót hogy érted? Mint vallást, vagy mint népcsoportot? Mert nagyon nem mindegy.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 13:02:22

@ZX:

mint identitást, amelynek sokáig leginkább vallási formája volt, ma egyes országokban, pl. Mo-on a vallási köntös lehámlása után is ott a lényeg, az etnocentrizmus.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 13:03:28

@Αρχων:

miért pont a honfoglalók génjeit vetted alapul és melyik honfoglalókét?

2010.04.30. 13:03:57

A liberálisok rászoktatták a cigányokat arra, hogy ha bűnöznek, akkor magyarnak vallják magukat, ha meg segély kell, akkor cigánynak.

ZX 2010.04.30. 13:04:52

@Arma Gedeon2: Szerintem ezt kevered azzal, hogy a zsidók Isten szemében tekintik magukat kiválasztottnak. Ha nem ilyen szempontból emelkednének csak ki a népek közül az elég gáz lenne, mert nemlenne mivel magyarázni, miért picsázták ki más népek nem egyszer őket.

ZX 2010.04.30. 13:06:11

@Arma Gedeon2: De egy ember nem lehet egyszerre keresztény és zsidó identitású. Márpedig elég sok héber, keresztény vallású. (Vagy éppen muszlim.)

Αρχων (törölt) 2010.04.30. 13:07:21

@Arma Gedeon2: A szeparatizmus szóval óvatosan kell bánni, ugyanis ezt lehetne mondani az itt lakó egyéb etnikai közösségekre, akik a saját kultúrájukat "gyakorolják".

Van zsidó ismerősöm és magyarnak vallja magát, még se tagadták ki és többször járt Izraelben is. Szerintem csak az ókonzervatív zsidók tartják ezt problémának, no meg azok akik nem kedvelik őket.

k trout 2010.04.30. 13:08:16

@Arma Gedeon2:
A gonosz zsidó bankár honnan tudja, hogy a hitelfelvevő goj-e vagy sem? A goj más kamatra kapja a pénzét, mint a zsidó?

Honnan tudjuk, hogy a bankár zsidó-e vagy sem?

Honnan tudjuk, hogy jelenleg a. hány zsidó bankár van, b. ez az összes bankárnak hány százaléka, c. ez a százalék mennyivel több, mint a népességben lévő zsidók aránya.

énis 2010.04.30. 13:08:23

@Zahal: óhéber, lófaszt! Arámi nyelven íródott a Talmud és az még véletlenül sem óhéber!
Úgyhogy köszi, részemről tök hiteltelen vagy, gondolom tudsz a mameli vérengzésről is... hát nem most volt, mint tudjuk és mint tagadjátok!

átlátó 2010.04.30. 13:09:22

@El Topo (Sgt. Elias): Kicsit itt olvasgattam, de 8:38:25-nel eluntam magam. Aszondom neked eltopo, hogy te se vagy különb a deakne vasznanal. csak azt hiszed. Ezert irom most neked azt, hogy a a te torkodon is csak addig nyomom le a lofaszt,hogy meg ne fulladj. Elötte kihuzom a torkodbol es visszateszem a polcra. Persze most mondhatod, hogy felhuztal, radhagyom...utalom bizonygatni az ellenkezöjet.

Αρχων (törölt) 2010.04.30. 13:10:00

@Arma Gedeon2: A bejött törzsekre gondoltam és hogy mennyire meg lett keveredve az a genetikaállomány.

orient 2010.04.30. 13:10:10

@tevevanegypupu: Ebben igaza van a srácnak. Olvasgass utána. Svájci "bankországban" is és a keresztény európában mindig lenézték a pénzel ügyködőket. Alantas munka volt ezért jutott csak ez a zsidóknak. Később változott a világ és olyan pozícióba kerültek amire nem is számítottak ők maguk sem. Most a pénzvilág nagy része az ő kezükben összpontosul. Nem mind! Nagy része...

Vkat118 2010.04.30. 13:12:55

Könyörgöm hagyjátok már a jobbik fikázását, már rég szánalmasba fordult a helyzet:(

tevevanegypupu 2010.04.30. 13:16:53

@orient:
Tudom, hogy igaza van, sot azt is elmondhatjuk, hogy manapsag is megvetik sokan azokat akik bankarkodasbol elnek (bankar kormany(-:) vagy tozsdeznek.
Sot voltak olyan mas foglalkozasok is, amit nem szivesen vegeztek keresztenyek, ugyved, orvos, stb..
A folddel sem foglalkozhattak, szoval ertem en, miert lett olyan sokukbol bankar vagy penzzel foglalkozo szakember. Csak azt akartam mondani, hogy ez nem ellenkezik az alaptermeszetukkel, mint ahogy az arabok
is hasonlokeppen nagyon szeretnek penzzel es kereskedelemmel foglalkozni.
Persze kevesen vannak akik nem, de azert altalanos irigysegrol beszelni nem kell.

k trout 2010.04.30. 13:18:21

@Arma Gedeon2: Ezt a magasabbrendűségi tudatot elfelejthetnétek már. Mindegyikőtök mondja, mint a pereces, holott egy zsidó se gondolja magáról, hogy felsőbbrendű (na jó, kettő igen. :)))

Itt van egy jó kis leírás a "felsőbbrendűségről", ami valamiért kurvára fáj neked/tek, azt mondjuk még sohasem hallottam, hogy Jézust bárki ekézte volna, mert Istentől eredeztette magát. Na szóval, íme a szöveg:

"Ha a Tóra arról beszél, hogy Isten Izraelt "választotta", ennek eléggé világos a jelentése. A zsidókat nem arra választotta, hogy másokon uralkodjanak. Nem örököltek semmiféle előjogot. Ha elfogadjuk a kiválasztás tényét, akkor az arra irányul, hogy a kötelesség és felelősség különleges terhét viseljék, amely semmi más népet nem terhel."

www.zsido.com/konyvek/A+zsid%F3+gondolkod%E1sm%F3d/2/6

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.30. 13:19:24

Molnár Oszi tényleg a lyuksógorok szavazatával nyert a palesztínokhoz némileg közelebb álló Daher doki ellen?

Incinerator 2010.04.30. 13:20:52

Majd pont egy ilyen zsidók által támogatott palesztin bábra fogja mindneki azt mondani,hogy:"Ennek a szavára adni lehet."Menjetek inkább vissza a liberális pöcegödörbe szarból várat építeni.

G_P 2010.04.30. 13:22:11

A Jobbik megszűnése + X = médiabéke

x = Az az idő, ami arra kell, hogy az Index felfogja majd annak idején, hogy megszűnt a Jobbik;

addigis napi 3-4 erőltetett, "tűt a szénakazalban" bejegyzés a jobb oldali blogketrecben a címlapon. 3 hónapja ez megy, kit akarnak még meggyőzni, főleg így választások után?

ZX 2010.04.30. 13:22:23

@Schindler Pistája: Nem sokat olvastam el, de már az eleje is ostobaság.

kulipintyo2 2010.04.30. 13:26:36

@Αρχων:

akik magyar geciznek, köcsög magyaroznak, öld meg a magyaroznak, azok szerinted magyarnak érzik magukat?

azok az erdélyi romák akik kiáltak anno a magyarok mellett azok magyarok, az olaszliszkai söpredék meg... nos télleg, minek nevezzük őket? mer ügye normális roma ember megsértődik ha egy kalap alá vesszük őket. esetleg ha már kitalálták ezt a romázást (20 éve még senki nem hallotta, azt akarták elérni mint az amcsik a black-el aztán az afroval, és lám azt is érték el: most már a roma is lassan szitokszónak számít) nos azt javaslom a romák közül azokat akik közmondásosan cigány módra élnek(amihez hozzátartozik az, h gádzsókat másodrendű emberekként kezeljék) nevezzük cigányoknak. ez persze hamvában holt mivel a roma főnevet a cigány szinonímájaként vezették be a köztudatba az idióták, gratula

zsidók közül csak 2 embert ismerek személyesen, az egyik bölcsészhalgató, a másik bolti eladó. az egyik egy hisztérika a másik kifejezetten kellemes személyiség,
inkább a nagyanyámtól hallottakat idézném:(horthy korszak)
a swarcz (vagy kifene) kőgazdag volt még a törött patkót is felvette az útról, de pl kamat nélkül(érdekes) odaadta a vetőmagot ha nem volt idejében pénz rá, segített mindenkinek aki hozzáfordult.
a másik család kiskereskedő volt,ha nagyanyám a szegény parasztember bement hozzájuk valamiért olyan kiszolgálásban lehetett része mint egy grófnak. azóta sem szolgálták ki nagyanyámat úgy sehol
de olyan is volt aki azt mondta,h berentétől putnokig magyar koponyákkal fogja kirakni a töltést - gondolom ő nem gondolta magát magyarnak - mindenesetre ez volt a kissebbség. legalábbis nagyanyám szerint.

k trout 2010.04.30. 13:27:23

@Schindler Pistája: És még a liberálisokra mondják, hogy paranoiásak. :DD

Mi legalább nem gyártunk magunknak történelmet, megelégszünk azzal, ami van. :)

orient 2010.04.30. 13:28:15

@Kitalátor feljegyzetei: Hát igen ez el is kerülte e figyelmemet. De valóban igaz. Tehát a jobbikos szavazók jobban támogattak 1 nyíltan szélsőséges politikust mint egy arabot. Ott a pont.

szita szita péntek 2010.04.30. 13:30:00

@Zahal: "a jobbik is az őrültek pártja, mert minden baromságot beszoptok.
nehogy azt higgyétek, hogy egy centi hatalom is jut nektek. 1945-ben vesztettetek, lehet követni a Führert." - Kikérem magamnak ezt a kijelentést! S[t, ez által én sértve érzem magam emberi méltóságomban (igen, konkrétan megnevezhető, nem általános alany) . No, akkor most engem megvéd a jog? Neeeem? P*csábamá! Miért nem? Nem vagyok egyenlő a saját hazámban?

orient 2010.04.30. 13:33:07

@kulipintyo2: ez is érdekes, és valószínűleg így volt. Volt egy korábbi komentem ami Izrael politikáját tárgyalta, amit én mélységesen elítélek. Ugyanakkor ott is kiemeltem, hogy a zsidók akiket ismerek mind tök normálisak és egyik legmegbízhatóbb, rendesebb emberek körülöttem.
1. Nem összemosni az átlagembereket a politikusaikkal.
2. Átlagemberben van ilyen is olyan is. Szemét rohadék, és nagyon rendes is. Ez igaz a zsidókra is.

Alex3000 2010.04.30. 13:34:48

Azért érdekesek az ember gondolkodása. Inkább adnak több szavazatot egy olyan pártnak aki bizonyítottan 8 évig lopott, hazudott és csalt, mint egy esélyt egy újnak.

ZX 2010.04.30. 13:40:16

@Babu2000: Attól függ az új mit hirdet. Mert ha én alapítok egy pártot és azt mondom szavazz rám, ha nyerek, mindenkinek kinyomom a szemét, akkor valószínű a lopós pártra szavaznak, mert nem akarnak vakok lenni.

tudomcsunyadolog 2010.04.30. 13:41:13

csak egyszer fussak össze valahol egy ilyen helyes kis ortodox szakállassal... sajnos ők nem mozognak éjszaka

Αρχων (törölt) 2010.04.30. 13:43:49

@kulipintyo2: De ez etnikumtól és vallástól független. Vannak akik balhézni akarnak (sok az adrenalin, részeg, elkeseredett stb.) meg akik úgy mond rendesek (dolgozik, adótfizet stb.).

szita szita péntek 2010.04.30. 13:43:56

@ZX: ŐŐőőő, te mit szívsz? Én nem halottam ilyesmit a kampányban... De még csak olyasmit sem, amire utalni szeretnél...

ZX 2010.04.30. 13:49:29

@szita szita péntek: :D Ez egy kitalált kampány. Csak bebizonyítottam, hogy lehet olyat ígérni, aminek hatására mindenki a másik pártra szavaz, még akkor is, ha az előzőleg ellopta még a következő 10 év bevételeit is.

kulipintyo2 2010.04.30. 13:57:35

az, h mindenhol vannak ilyenek is olyanok is az igaz de az arányok igen is függnek az etnikai hovatartozástól, és még a vallástól is

egy ortodox, vagy akármilyen zsidók álltal lakott utcába lazán beköltöznék, viszont cigányok közé soha.

Camelot 2010.04.30. 14:00:09

@kulipintyo2:
Jo olvasni az ilyen "Örkeny" stilusu kommenteket. Anyazas es okoskodas nelkül, egyszerü szavakkal elmeselni valamit, hogy aztan a lenyeg meg kristalyabb legyen, mintha valaki oldalakon keresztül, csakis trendi kifejezseket hasznalva okfejtene...
Gratula!

A cikkhez altalanossagban: engem (is)megnyugtat, ha a Jobbik tipusu kezdemenyek elszigetelödnek. Semmi szükseg ra.
Egy klasszik videki "ciganysoron" nem szivesen megyek vegig, de megertem egy becsületes roma elkeseredettseget is, aki probalkozna, de lepten-nyomon elutasitjak.

Egy lehetseges jövökepet egy nemet show-müsorban egy török szarmazasu, de Nemetorszagban nevelkedett humoristatol hallottam => 2000 eve nem volt olyan, hogy Nemetorszag, meg Törökorszag, es 2000 ev mulva talan megint nem lesz. Összeolvadunk mind egy nagy-nagy masszaba...

orient 2010.04.30. 14:07:18

@Camelot: Megvan a név is: Germanistan :)

orient 2010.04.30. 14:11:05

@kulipintyo2: Ez környezet függő hidd el.

1. Én beköltöznék zsidók közé a 7. kerületbe bármikor, de sohasem költöznék zsidók közé Izraelben.
2. Sosem költöznék cigányok közé a 8.-ba, sem Borsodba, de mondjuk Svédországba a cigányok között már lehet elmenne.

Eléggé környezet függő ám :)

Camelot 2010.04.30. 14:15:02

@orient:
hehe:)))
Egyebkent lehet, otthon is ez lenne a megoldas. Felig roma felig magyar humorista, akirt azert mindket oldal el tud fogadni, de legalabbis nem utasit el, es aki joggal kifigurazhatja a romakat is, meg a jobbik magyarokat is.
Itt Nemetorszagban ez a germanisztani humorista nagyon jol csinalja. Kimondja a legelesebb problemakat is ugy, hogy közben a nemetk es a törökök együtt röhögnek rajta. Jo ezt latni.
Persze, ettöl meg az utcan összeverekszik a nemet gimnazista a török szakmunkastanoloval, minden problema nem oldodik meg egycsapasra, de ha mar valamin az emberek nevetni (is) tudnak, az jo jel.

Várúr 2010.04.30. 14:22:28

Hm... a jobbikos szittyáknak nehéz lesz kivédeni a Kárpát-medencei (külföldi) magyar pártoktól kapott nyakast. Hogy ők nem képviselik az ottani magyarságot... csak épp rájuk szavaznak. Gondolom, nem a hentesinas-küllemű Szegedi Csanádban reménykednek. A palesztin tasli még durvább. Eddig is szanaszét röhögtem magam, hogy a Jobbik főgondja a palesztin kérdés, míg az ősmagyar problémájukhoz semmi köze. Tisztességesebb nyíltan zsidózni, mint palesztinkodni, pláne ekkora valagbarúgást követően.

karnak 2010.04.30. 14:35:24

@Várúr: nem lesz nehéz, hiszen az van hogy azok nem képviselik a magyarok érdekeit.. sőt magas labda, hogy épp abból is látszik, hogy elhatárolódnak tőlük.

kérdés persze, h kicsit elvonatkoztatva a dologtól ki mennyire képviseli a magyarok érdekeit a határon túl, azaz ezek a szervezetek valójában mit is csinálnak, és sok eredményét nem látom.

ennek két oka lehet, egyik, h lehet az a jó, h nem látom, hiszen nincs nagy dráma, tehát valamit jól csinálnak (kétlem), másik h esetleg pénz és hatalmi, kérdéskör ez ugyanúgy, mint ahogy itthon a politika.. akár a jobbik ténykedése is.

a másik, hogy

Várúr 2010.04.30. 14:38:29

@Schindler Pistája:
Te inkább a néhai Arafat Pistája vagy. Gyilkolást a müncheni olimpián az izraeli sportolókkal a palesztinok kezdték. Majd folytatták világszerte. Egyes, helyedre, leülni.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2010.04.30. 14:40:23

A jobbik nagyon ott van a fidesz-cumi rosszabbik végén. Csak hát, aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megbasszák.

Kissé túlértékelték a saját dörzsöltségüket a srácok. Végülis a fidesz-gömböc gyomrában van már egy-két hasonszőrű párt, láthatták volna előre. Csakhát ostobák, ez a szerencse. :)

Várúr 2010.04.30. 14:42:47

@Arma Gedeon2:
A leggátlástalanabb csapat (Jobbik) nem győzött bruhaha.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.04.30. 14:48:14

@Zahal: „ókor, perzsák.. hogy jön ez ide manapság? akkoriban egész más világ volt. ha te nem védekeztél, téged nyírtak ki.”

Valamivel előbb ezt írta:
„drukkolj csak, Hámán. sosem sikerült nektek, eztán sem fog.”

Most akkor hogy jön ide Hámán? Ma élünk?

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 14:49:22

@Várúr:

De bizony, a leggátlástalanabb csapat győzött. Igaz, az nem a Jobbik...

Várúr 2010.04.30. 14:50:11

@karnak:
Nagyon alacsony ez a labda... Mondd egy felvidéki vagy erdélyi magyarnak, hogy a pártja, amelyre húsz éve szavaz, nem magyar érdekű. Kárpát-medencei magyar barátaim csúnyán valagba rugdalnák a Jobbikot, ha így lekezelné őket. Ez egyelőre csak egy kis figyelmezető tasli vót. Nehogy má' helyettük mondják meg, mi az ő érdekük...

dupla vé 2010.04.30. 14:50:58

bárcsak értenétek a körülöttetek történő dolgokat. de sosem fogjátok amíg leragadtok a zsidó meg cigány kérdésnél, és örvendeztek a jobbik kudarcaitól.
annyit beszéltek a jobbikról, hogy mekkora nácifasiszták(holott lássuk be minden magyarázat erre erősen izzadtságszagú), hogy a világ valódi problémái elkerülik a figyelmeteket. persze a szépreményű vezetőinknek nyilván ez az érdeke, mert a kimondott problémákat meg kéne oldani. ha csak a "szélsőjobb" akkor a szélsőjobb a gond, azt kell megoldani. gondolom egyébként mindnyályan büszkék vagytok hogy magyarok vagytok, mert ilyen-olyan őseink voltak akik tettek ezt-azt.
csak az a baj, hogy unokáink ugyanazokra az ősökre lesznek büszkék nem ránk, mert a 21.századi magyar nem csinál lófaszt sem. csak gyűlöletet kelt, szart dobál, okoskodik, bizonygat és szavak esetleges jelentéseibe köt bele, nem a dolgok összefüggéseit nézi. mindenféle papírok megszerzése alapján ítéli meg az ember tudását, értékét, a külsőségek, és fogyasztási cikkek rabja. kilátástalanságban él, apró számadatként a nagy számok között, egész életét mindenféle statisztikai adatok feljebb tornázására pazarolja. erőlködik azon, hogy anyagi javakból minél többet halmozzon fel, mindenáron meg akarják magukat valósítani, futószalagon gyártott tucattermékként eladott tévésztárok példái alapján. divatból szeretnek vagy utálnak, vagy akár buzulnak.
lehet, hogy ti megelégszetek ezzel, de szerintem gyermekeink, unokáink számára nem egy modern rabszolgatartást kell felépítenünk. lehet hogy ők jobban szeretnének élni egy olyan világban, amilyen nagyszüleinknek megadatott, ahol a becsületnek és adott szónak még volt értéke. ahol nem a gazdagabbnak volt igaza hanem a becsületesebbnek. egy olyan világban ahol nem igaz az, hogy "szabad ember szabad országban azt csinálja amit szabad"
ezeken kéne gondolkodni, nem azon ha valaki kimondja a zsidó vagy cigány szót az fajgyűlölő-e. egyszerőek vagytok mint a fakocka, ellenben előadjátok az értelmiségit. jobbikos vagyok basszátok meg, mégis azt mondom, hogy a cigány haveromnak esztergályos szakmunkással több esze van mint a posztolónak vagy akármelyik drágakülföldidiplomás honatyánknak, vagy akár mint mindnek együtt véve. bocs, ez nem igaz, nekik van több eszük, mert qrva jól hangolnak minket egymás ellen, közben halkan szétrabolják az országot. erre hülyék nem lennének képesek.
ja és két évig jártam egy zsidó lánnyal. biztos csak azért mert rasszista vagyok és ki akartam ismerni az ellenséget. betegek vagytok mind. én meg nagyon szomorú.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 14:51:49

@Úlfhéðinn:

Merő ostobaságból a Jobbik kb. két évvel azután, hogy országosan is kezdték megjegyezni a nevét, most beküldött 47 embert az országházba...
A Fidesz olyan 20 körüli csapattal kezdte?

Várúr 2010.04.30. 14:54:00

@Arma Gedeon2:
Ha így látod, maradj meg gátlásosnak. Csak nem rúgnak valagba indokolt szerénységedért....

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 14:54:33

@Várúr:

a határon túli magyarok ugyanúgy tagoltak politikailag, mint az anyaországiak. Vannak Jobbik szimpatizánsok ott is, a bejáratott magyar pártok meg a sáncon belül vannak. Ráadásul nemegy vezetőjük rendesen korrumpálódott a többségi kormányokkal.
A meccs csak most kezdődik. Szegedi tényleg kaphatna néha ragtapaszt a szájára, ha már az agybeültetés nem jön szóba. Vagy lehetne jobb munkamegosztás.

Várúr 2010.04.30. 14:57:19

@Arma Gedeon2:
Lenin tíz körüli csapattal kezdte, Marxék (Engelssel) ketten voltak, Hitler a parlament helyett a stammheimi börtönnel kezdte, Rákosi 16 évet húzott le rövid diktátorkodása előtt. Számold be ezt is zsebnyilas Gedeon testvér.
Szebb jelent!

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 14:57:21

@Várúr:

a gátlástalan nyomulásnak néha őszödi beszéd a vége és dühös becsapott választók...

Vona kicsit mondott nagyot, van is frusztráció a táborában, mekkora lesz a kétharmados táborban, ha kiderül, hogy OV sokkal nagyobb horderejű dolgokban keltett teljesíthetetlen várakozásokat.
Még csak nem is a két hetes rendcsinálásra gondolok, azt elengedtük a fülünk mellett, de mi van, ha nem lesz pénz a meglevő intézményhálózat, közte a rendőrség femntartására se, nemhogy fejlesztésére?

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 14:58:49

@Várúr:

nem vagyok nyilas és Hitlert a bolsevikokéval azonos háttérerők által hatalomra juttatott, súlyosan németellenes figurának tartom. Mellesleg: sok zsidó plutokrata volt az őt hatalomra juttató körökben, ahogy Leninében is...

Várúr 2010.04.30. 15:02:00

@Arma Gedeon2:
A határon túli magyarság valóban tagolt, de nem a Jobbiktól várják az összefogás receptjét. Pártembereik közt valóban sok a gazember (magam is ismerek párat), de leleplezésük a helyiek dolga. Szegedin, Novákon, Vonán, Morvai nénin asszem teljes vérátömlesztés sem segítene. Kis rétegpártként bejutottak a parlamentbe, mint anno Csurkáék, oszt jóvan.

emzperx 2010.04.30. 15:02:44

@Kassian: Láthatnám ezeket a fotókat?

dupla vé 2010.04.30. 15:02:57

az ideiglenesen elszakított területekhez: van a világon olyan dolog, ami végleges, kőbevésett és megváltoztathatatlan? ha más emberek más időben más helyen hoztak egy igazságtalan döntést, azt már soha nem lehet megváltoztatni? nem fáj korlátoltnak lenni?

Várúr 2010.04.30. 15:05:56

@Arma Gedeon2:
Van benne igazság... de azt még a zsidó plutokraták se gondolták, a hitlerkedés hová vezet. Bőven benne voltak fajtatiszta angolszász, francia, német, stb. plutokraták is. Oké, nem vagy nyilas, de a Jobbiknak már köszönése is mulatságosan nyilas ízű. O. Vitya majd elszámol azzal, amit ígért, de a rendőrség megerősítése, pénzelése nem olyan teljesíthetetlen feladat... Még egyszer mondom: Szebb jelent!

dupla vé 2010.04.30. 15:08:53

@ZX: "Ti kaptatok kárpótlási jegyet mert a komcsik elvették az őseid tulajdonát? "

jah, aminek az értéke maximalizálva volt függetlenül attól mennyit vettek el a komcsik. amiért nem lehetett kapni semmit. amit szarért-hugyért felvásároltak azok emberei, akik előtte elvették. a kárpótlási jegy nem egynlő a kárpótlással

2010.04.30. 15:22:53

@Plumper: "amikor egy időszakban majdnem mniden nap emberekkel teli buszokat robbantottak az arabok a nagyobb városokban"

Gondolom, csak nyelvbotlás volt. Mert hogy te azt akartad írni, hogy szélsőséges arab szervezetek képviselői. A rasszizmus és egyéb izmusok (a szocial és a kommun kivételével meg talán még néhány) így kezdődnek. Egyébként lelke mélyén minden ember így gondolkodik, ahhoz már tudatos önmeggyőzés szükséges, hogy az ember azt mondja, függetlenítem magam a negatív tapasztalatomtól egy adott csoport képviselőjével szemben, és azt mondom, lehet, hogy 10 kutyafajtából még csak egy harapott meg, de azért nem fogom az összeset utálni. Ennek ellenére azért a félelem lehet, hogy megmarad a kutyáktól, ami azért nem árt.

2010.04.30. 15:26:43

@Arma Gedeon2 & Zahal:

De ez nem olyan, mint amikor azt mondják 11 embernek, hogy lementek a pályára és megnyeritek a meccset, de azt elfelejtik közölni, hogy a labdát az ellenfél kapujába kell juttatni?

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.04.30. 15:38:17

@Várúr:

a Jelen szép. majd nézd meg a holnapot, vissza fogod sírni a jelent...

átlátó 2010.04.30. 15:53:49

@dupla vé: Ön mär färadt vagyok ahhoz, amihez te nem... :)

átlátó 2010.04.30. 15:55:12

@átlátó: átállítottam:Én már fáradt vagyok ahhoz, amihez te nem... :)

Rob67 2010.04.30. 16:02:53

...az ideiglenesen elszakított területeinken is...

Ezt a barom dumát. Az ilyen csanádokat miért nem lehet akár a tajgetorszról a dunába lőni?
Ez valami háborús uszítás? Vagy mi a franc?
Ideiglenes? És ha a nagy vona király visszavette akkor eljő a kánoán? Megszűnnek a problémák, semmi gond nem lesz?
Ezt a barmot inkább áplni kellene, szanatóriumban.
Mondjuk kapott beutalót négy évre, oda való a 386 beteg közé, hiszen a jobbik sem más mint bármelyik eddigi hazudozó csapat, csak ők mást, újat hazudnak.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.04.30. 16:25:16

Már a poszt első mondata után elégedett mosoly ült ki az arcomra.

dupla vé 2010.04.30. 16:26:29

@Rob67: nagyon 1xű gyerek lehetsz, ha ennyit sikerült felfognod az egészből. az ideiglenesség nem azt jelenti hogy a jobbik kormányzásáig vannak elszakítva, oszt majd mögyünk halomra gyilkolni minden köröttünk lévő országot azt visszavesszük. ha száz év múlva sikerül visszaszereznünk, akkor is ideiglenesen van elszakítva, meg akkor is, ha ezer év múlva. egyébként ha hallottad volna Szegedi Csanádot, többször elmondta, hogy demokratikus, békés eszközökkel. egyébként a történelem során igencsak sokszor változtak a határok az egész világon. miből gondolod, hogy a mai állapot végleges?

tevevanegypupu 2010.04.30. 16:30:00

@Rob67:
Nem hinnem, hogy haborus uszitas, hanem egy terv, amiert a jobbik harcolni szeretne az EU Parlamentben es Magyarorszagon is. Semmivel sem utopisztikusabb terv mint az, hogy vilag proletarjai egyesuljetek. Ugyanilyen elkepzelesuk a Benes dekretum visszavonasanak kikenyszeritese, valamint a magyar termofold magyar kezben valo megtartasa. Nem olyan nagy baromsag ez, pusztan csak azert, mert a maga elkepzelesei masok.

thetriggerhappy 2010.04.30. 16:31:25

@Zahal:

itt is elmondom, mint már tettem annyiszor, hogy mr falafelt nem kell komolyan venni. zsidó őseit vagonokban vitték a gáz felé. kamaszévei alatt valami hatalmas trauma érhette, hogy zsidó létére egy igazi frusztrált, öngyűlölő antiszemita vált belőle.

azt már meg sem említem, hogy szokása iszonyatos ostobaságokat beszélni és maszatolni, mert ez itt mellékes.

szóval, ha egy valódi antiszemita zsidót akartok olvasgatni, akkor mr falafelnél nincsen jobb. az meg priceless, ahogyan annak drukkol, hogy a saját fajtáját valaki írtsa ki.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2010.04.30. 19:15:16

@rajcsányi.gellért (ergé): Hű ezek nagyon kemény páros lábas becsúszások... :)

"Épp csak a dár­da­he­gyet tart­ják rossz irány­ba." Nem túl kemény fogalmazás ez egy zsidó-, cigány-, idegen-, tőkés-, buzi- stb. gyűlölő pártról? :-o Mi lesz ha megsértődnek?

Egyébként igen, jól érzed: a Jobbik egész addig nem bökte a csőrötöket, amíg nem fenyegették a Fideszt, pontosabban, amíg nem a Fideszt fenyegették. Ebben a tekintetben teljesen konzekvensek vagytok, és ezt nem is hánytam a szemetekre.

Mindegy, jobb későn, mint shoa (pun intended), csak így tovább stb.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2010.04.30. 19:34:58

@Kettes: Fog ez a humor dolog menni végre, jobb későn mint.. :-DDD

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.04.30. 23:07:50

A palesztinok sorsa miatt krokodilkönnyeket hullató érzőszívűek ennek csak töredéknyi együttérzéssel is meg tudnák oldani a magyarországi cigánykérdést. De akkó mé nem?

tevevanegypupu 2010.04.30. 23:33:24

@biboldó:

" töredéknyi együttérzéssel is meg tudnák oldani a magyarországi cigánykérdést. De akkó mé nem?"

Mer' ket fel kell am ahhoz. Es ugy tunik, a helyzet egyelore nem erett meg ra, mert az erintettek egy nagy resze egesz jol erzi magat ebben a szituacioban. De a palesztinok viszont nem, szoval egyelore veluk szolidaritunk. A ciganyoknal a magam reszerol a gyerekeket akiket nem engednek iskolaba, es a sajat testveruk vagy apjuk altal (is) megeroszakolt kislanyokat (vagy kisfiukat) nagyon-nagyon sajnalom. Azokat is, akik valamilyen okbol kifolyolag fizikai vagy szellemi hibaval jonnek a vilagra.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.04.30. 23:39:21

@tevevanegypupu: Szolidálással semmi gond, de honnan ez a fenenagy mélylélektani ismeret minden nép vonatkozásában, amikor még a tükör is bőven szolgálhat látnivalóval?

tevevanegypupu 2010.05.01. 00:00:28

@biboldó:
Hogyne, az en velemenyem csak egy velemeny. A tukorben meg tetszem magamnak, remes.(:

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2010.05.01. 00:04:15

@Kettes: tényleg csak azért foglalkozom az erőlködéseddel, mert az értelem szikrája meg szokott jelenni nálad, sőt, egymagad több intellektust rejtesz magadban, mint a mostanában feltűnt baller blogok szerzői együtt - vedd ezt bóknak :D

ha úgy véled, hogy az UFi-Reakció-Mandiner szerzői csak egy bizonyos párt aktuális helyzete miatt kritizálják/merik kritizálni a szélsőjobboldalt, és nem azért, mert ez az alapállásuk, a neveltetésük, satöbbi, akkor te nagyon nem ismersz minket.

de építsd csak tovább az elméleti homokvárad, darling.

Oblomov 2010.05.01. 00:05:19

@tevevanegypupu:
... de Hófehérke százszor szebb nálad.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.01. 00:10:16

@tevevanegypupu: Az előzményben "szolidaritunk" szerepelt. Így többes számban. Mindegy.

Ezek szerint te személy szerint szolidaritást vállalsz egy népnek, etnikumnak sem nevezhető alakulattal, minek nem titkolt, sőt büszkén vállalt célja Izrael megsemmisítése.
Végülis izlés dolga. Ez is.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2010.05.01. 00:13:47

@rajcsányi.gellért (ergé): Azért ez elég egoista hozzászólás volt. Tőled többet várunk :-DDD

tevevanegypupu 2010.05.01. 00:22:17

@biboldó:
Kedvelem a zsidokat, kulturajukat, humorukat, irodalmukat, zenejuket, szineszeiket, szoval ugy nagy altalanossagban nagyon is. A gyanakvasukat es bizalmatlansagukat, rogtoni eloiteleteiket nem. Izraellel kapcsolatban valoszinuleg nem egyezik a velemenyunk. Nem annyira izles dolga, inkabb a nagyon kiszolgaltatottakkal szemben erzett szanalom. En a palesztinokat tartom annak. A terrorizmust termeszetesen elitelem. Mindket oldalon.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.01. 00:38:19

@tevevanegypupu: Rendben.
Az egész polémia onnan indult, hogy szerintem a nem ismert, vagy előitéletektől befolyásoltan pozitívan értékelt ugynevezett palesztinok helyett van idehaza is empátiával kezelendő kérdés, csak könnyebb a "bezzeg a ..." című kibuvó. Erre vélted ismerni az összes náció mélylélektani motivációit az elfogultan csalóka tükörrel szemben.
Izrael vs. palesztinok egy teljesen más kérdés, nem paralell probléma. Lehet róla vitatkozni, de nem magyarázat honi viszonyainkra.
Oké., kezdek zsibbadni. Jó éjt!

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2010.05.01. 00:53:53

@rajcsányi.gellért (ergé): Hű, ez marhára meggyőző volt.

Nézd, ez itt egy fideszes blog, kérdezz meg bárkit :). Jobb napjaitokon több ennél, de ritkán vannak jobb napjaitok. Miért pont a szélsőjobbról kialakított véleményeteket határozná meg más, mint a választásról, a nemzetközi sajtóról, a köztársasági elnökről vagy az egyetemes hírközlési szolgáltatásról (!) kialakítottat? Nem vagytok ti olyan bonyolult lelkűek, mint gondolod.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.05.01. 07:51:37

@rajcsányi.gellért (ergé):
azért az értelemnek ezt a sápadt kis szikráját így felértékelni azért túlzás.

tevevanegypupu 2010.05.01. 09:52:12

@biboldó:
Az izraeli-palesztin kerdes a hajanal fogva elohuzott jobbikos elmelet. Nem mondam, hogy szerintem is igy van.A problema bonyolult, ugy tunik egyhamar nem lesz megoldas. Majdnem mindenki csak a rosszra es a tragediakra emlekszik, ami szinten ertheto, bar manapsag talan mar lehetne felhotlenebb is a viszony. Ki nem akarja, hogy igy legyen, szinten vita targya. Fent emlitett orszagok melylelektanat egeszeben nem ismerem, hiszen mindenhol mindenfele nagyon kulonbozo ember el. Reszleteiben azert, mert nehanyukat sikerult megismerni. A tapasztalat is szamit, ami aztan kesobb is gyakran igazolodik. A tukrot persze viszem magammal mindenhova, dehat az mindenkinel ott van.

Várúr 2010.05.01. 11:07:47

@Schindler Pistája:
Ezek szerint még tahó is vagy Svindler Pistája. Jobbulást.

Várúr 2010.05.01. 11:13:31

@tevevanegypupu:
Csak épp a bpesti palesztin nagykövet nem szolidarít veletek pajtás... Ugyanis a Jobbik a legszélsőségesebben arabgyűlölő európai pártocskákkal szolidarít. Semmi gondom ezzel (sem), de mulatságos mondjuk BAZ megyéből sajnálni az arabokat... Van elég sajnálnivaló Magyarországon is. Különösen az tetszett, mikor a félzsidó Morvai néni nyakában palesztin törölközővel jelent meg az USA-nagykövetség előtt.

tevevanegypupu 2010.05.01. 11:53:15

@Várúr:
A csalodottsag vagy kiabrandultsag neha egeszen furcsa megoldasokat sugall, de nem minden nevetseges am, ami esetleg annak latszik. Elismeresem, hogy annyira ellenseges kozegben is kuzd valamiert, amit igaznak erez. Es hat az hogy felzsido, meg inkabb erdekesse teszi a kiallasat. Ha nem Magyarorszag felol nezzuk, akkor mar nem tunik olyan furcsanak, hiszen Izraelben es mashol sok zsido is igazsagtalannak erzi, ami a palesztinokkal tortenik.
Magyarorszagi politizalasa mas lapra tartozik, ott sokszor meglehetosen anarchista allaspontot kepvisel. Egy kalap ala veszi a csocselek randalirozasat es a rendortamadasok aldozatait, ami elegge hatastalanitja a szimpatiat, amit eleinte sokan ereztek iranta. Ez a magukfajta-magunkfajta besorolasa is elegge megmozgat mindenkit, ki megveti erte, ki helyesli ezt a fajta szortirozast.
Mindenesetre hozott neki egy kepviseloi mandatumot az EU-ba, es besegitette a jobbikot a Parlamentbe. Majd meglatjuk mi lesz ebbol.

is 2010.05.01. 12:47:13

haha. a cikben világosan le van írva, hogy a magyarság ÉRDEKEIT, a posztban meg az van, hogy a magyarságOT nem képviselik. ennyire hülyének próbáljátok nézni az olvasót, hogy még ezt is meg meritek tenni két mondat eltéréssel?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.01. 15:06:51

@Mihint:
Csak te! Mi tudjuk, mire képes. Pontosabban, hogy mire nem képes.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.01. 15:15:48

@biboldó:
A magyar-zsidó viszonyra csupán egy laza analógia az izraeli-palesztin viszony. Nem sok értelme van tartalommal feltölteni. A pelasztinok robbantgatós idióták, a magyarok meg nem. A palesztinoknak nincs hazájuk, nekünk meg van. Annak ellenére sem azonos a sorsunk a palesztinokkal, hogy a hazai balliberális (zsidó) elit igyekszik kiárusítani az országot. Itt nincs kölcsönös rakétázgatás. Ha mi, magyarok nem akarjuk, tunyán nem hagyjuk, akkor senki nem semmizhet ki minket. Az, hogy mostanáig mégis ez ment, nem a zsidók hibája. Nem össznépileg ültek össze, hogy most jól eladjuk az egész Magyarországot. Egyes emberek, akik a húsosfazék közelében ácsingóztak, saját zsebüket kezdték el tömni. Ennek csupán mellékterméke, hogy közben gallyra vágták az országot.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2010.05.01. 16:29:03

@Arma Gedeon2:

"Merő ostobaságból a Jobbik kb. két évvel azután, hogy országosan is kezdték megjegyezni a nevét, most beküldött 47 embert az országházba...
A Fidesz olyan 20 körüli csapattal kezdte?"

Ja, persze, és az a fidesz ugyanaz, mint a mostani. LOL. Ilyen erővel lehet a jobbiknak pár év múlva 100 embere az országházban, de akkor Vona seggig érő rasztahajjal fog ganjázni a parlamentben (bár már eddig is voltak erre utaló jelek :D).
Ha már a fideszt hoztad példának...

roland_ 2010.05.02. 03:23:46

a nagykövet nem a jobbiktól határolódott el, hanem rasszista szervezetektől, ha ezt ennyire magatokra veszitek lelketek rajta, eddig tagadtátok, hogy azok lennétek...
jobbikos csürhe...

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.05.02. 10:09:18

CSÜÜÜÜÜRHHEEEEE, CSÜÜÜÜÜRRRHEEEEE!!!

:>

Targonca 2010.05.02. 10:43:02

@Várúr: Egyes, Te is leülhetsz, mert az sokkal korábban kezdődött.

anal intruder 2010.05.02. 10:57:59

@Schindler Pistája:

Anyád sokat bánkódhat azért mert nem vetélt el anno.
Te tuti nem magyar vagy, patkány.

2010.05.03. 13:13:21

@roland_: "a nagykövet nem a jobbiktól határolódott el, hanem rasszista szervezetektől, ha ezt ennyire magatokra veszitek lelketek rajta, eddig tagadtátok, hogy azok lennétek..."

A belinkelt cikkben ez van:

"Visszautasítja a Jobbik támogatását a palesztinok Izrael elleni harcában Ahmed Abdelrazek palesztin magyar nagykövet. A diplomata a Szombatnak adott interjújában azt mondta: „Rasszistákkal nem akarunk partneri viszonyba kerülni”"

Ez most olyan, mint a Szanyi videó, amiben Tomcat beszól neki. Ő is azzal a hülyeséggel jön, hogy "akinek nem inge...", miközben egyértelmű, hogy az adott helyzetben mire vonatkozik a kijelentés, vagy a magatartás.

Pedig még Jobbikos sem vagyok.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.05.04. 02:22:10

@lxrose: A Szombat honlapján ez áll:

„A nagykövet úr külön is leszögezte, hogy nem fogadják el a szélsőjobboldal pro-palesztin és Izrael-ellenes felkínálkozását és a velük való kapcsolat létrehozását akár Magyarországon, akár máshol a világon. Hiszen a szélsőjobboldali ideológia és a rasszizmus nem csak a zsidók, hanem az arabok és az iszlám ellen is szól. Visszaemlékezett franciaországi éveire, amikor is Jean Marie Le Pen és pártja kereste a palesztinok kegyeit, de Abdelrazek úr szerint visszautasították őket. „Rasszistákkal nem akarunk partneri viszonyba kerülni” — mondta.

A probléma ezzel csak az, hogy a Jobbik nem iszlámellenes.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.04. 08:56:51

@Loxon:

Azért egy kis tanulság csak van az ügyből: természetesen elválik egy ideológiával jól feltöltött politikusi és mozgalmári kemény mag (amely nem a pártmunkások egésze) és a szavazók zömének viszonyulása a palesztinkérdéshez.
Előbbiek eléggé beleélték magukat a nagy testvériségbe, utóbbiak zöme szerintem úgy érzi, ha egyáltalán felmerül, hogy sok közünk nincs a palesztinokhoz, nem tehetünk értük semmit, ők se értünk, viszont sorsuk egy intő jel, egy történelmi tanulság, mi várhat ránk is, ha nem teszünk sürgősen valamit az önvédelem terén.
(Pl. az új honvédelmi miniszter személye garancia arra, hogy az OV-kormány nem tesz)

Addig nem iszlámellenes a Jobbik, amíg el nem éri Európa, az EU dezintegrálódása azt a szintet, hogy nyíltan is széthullik az eurozóna és a schengeni övezet, amikor a nyugati tagállamok esetleg gyorsan vonatra-buszra-teherautóra pakolnak párszázezer, vagy millió iszlám bevándorlót a keleti balek-tagállamok felé indítva, mielőtt gyorsan felhúzzák a szögesdrótot keleti határaikon.
Erre is fel kellene készülnünk egy 24 óra alatti felállásra kész határőrizet készenlétben tartásával, de ezt se nézem ki a mai kormányból.

A palesztin nagykövet helyzetét jobban megérthetjük, ha összevetjük pár határon túli magyar vezető viselkedésével, akinek sikerült feltűnően jó kapcsolatba kerülnie az ottani többségi kormányokkal. Markó, Bugár, stb.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.05.04. 11:24:45

@ArmaGeddon Bácsi: Nem a muszlim _bevándorlókról_ van szó, bár a Jobbik ezekkel sem lenne véleményem szerint ellenséges, valamiféle vészhelyzet esetén sem. (Egyébként a palesztinok között keresztények is vannak.)

2010.05.04. 12:00:11

@Loxon: A palesztin nagykövetnek miért fáj, hogy a Jobbik Izrael államot bírálja? Őket nem lehet? Vagy esetleg az USA-t? Mert hogy pont ők azok, akik önkéntes rendőrt játsznak az egész világon. A tököm ki van az egyszerű gondolkodástól! És még ők mondják, hogy a Jobbik bázisa egyszerű gondolkodású, könnyen befolyásolható! Azt se tudják, miről beszélnek!

tevevanegypupu 2010.05.04. 12:51:19

@lxrose:
Nem gondolnam, hogy a jobbikot egyszeru gondolkodasunak hinne barki is. Inkabb ugy tunik elegge tartanak toluk.A jobbikhoz eleg sok indulatos ertelmisegi is tartozik, akik nagyonis latjak a problemakat, azt, hogy az emberek turelmetlenne valtak es azonnali megoldasokat szeretnenek. Ezt demokratikusan es minden torvenyt megtargyalva, elfogadtatva eleg nehez megvalositani. Tehat erre a turelmetlensegre szamitva lepnek fel eleg konkret elkepzelesekkel. A sikeruk titka ez. Kar, hogy az elmult honapokban a fejukbe szallhatott valami, tulzott agresszivitasukkal sokat rontottak a helyzetukon. Ettol hatral el a palesztin kovet is nyilvan.

Tyr Anasazi · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.04. 16:48:05

@tevevanegypupu:
A palesztin nagykövet nyugodtan menjen a picsába. Egyáltalán miért van palesztin nagykövetség? Nincs is olyan ország. Mindjárt kinevezem magam sumer nagykövetté.

A Jobbik támogatottsága a Fidesz médiapolitikája miatt esett vissza. Az EchoTv-n, ahol eddig csókolgatták, a választások közeledtével ütlegelni kezdték őket. A Bayer háborodott fel, hogy a jobbikok zsidóznak. Ez milyen! Egyszóval a jobboldali médiumok össztűz alá vették a Jobbikot, és eredménye lett. Nem én vagyok ilyen okos, Tölgyessy Péter beszélt erről a napokban. Én csupán egyetértek vele. Amit saját kútfőből hozzátennék, annyi, hogy a Jobbik addig fog szikkadni, amíg az emberek türelme kitart a Fidesz irányában. Amint a türelem elfogy, mert az ígéretek beváltásra kakadozik, majd dagad a Jobbik.

tevevanegypupu 2010.05.04. 18:48:56

@Tyr Anasazi:
Ez elegge megmagyarazhatatlan lepes a palesztinok reszerol. Talan csak az jart az eszukben, hogy Magyarorszag nagyon jo es eros diplomaciai kapcsolatban all Izraellel, es a palesztinok elvesztettek azt a szimpatiat, amit a rendszervaltas elott elveztek Magyarorszagon.Es ha radikaljobbos partrol van szo, akkor nem feledkezhetnek meg Le Penrol sem, aki a francai zsidokat arra szolitotta fel, hogy szavazzanak ra, mert o megakadalyozna az arabok bevandorlasat Franciaorszagba..es a francia zsidok szep szamban szavaztak is eskudt ellensegukre. Ki tudja, hatha a jobbiknak is eszebe jut majd ez a trukk, ami olyan jol bevalt a franciaknal. Igy aztan a palesztinok elore haragszanak a szelsojobboldali partokra.(:

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.04. 21:55:43

@tevevanegypupu: Semmi megmagyarázhatatlan nincs a lépésben. A Jobbik nagyasszonya elkúrta ezt a bizonyos palesztinozást,egyszerre akart szűz és kurva lenni. Egyszerre akart megfelelni a támogatók intellektuális részének a síkhülye zsidózókkal. Ez nem működhet, mert ellentmondásos. Nem lehet egy lendületből idegengyűlölettel idegen segget nyalni. Le Pen politikája egyértelműen az autogyujtogató, randalirozó betolakodó iszlám csürhe ellen irányult, semmi baja az ott már nemzedékek óta élő törvénytisztelő polgárokkal. Világos, hogy nem csak a zsidók között talált támogatókra.
Na, ehhez a Jobbiknak még fel kellene nőni. A palesztinok meg tényleg le vannak szarva, tudják, mit várhatnak a még saját magát elhelyezni sem tudó szélsőségtől, de ez legyen az ő problémájuk. Szánalmas, ha ilyen robantgatókhoz való viszonyban méri magát egy magát magyaroschnak tituláló alakulat. ilyen az, amikor a fagylalt visszanyal.

Valamikor a kurucon láttam egy videobejátszást a Jobbikosok és palesztinok közös Izrael elleni tüntetéséről, ahol együtt vonultak az Andrássy úton a Hősök tere felé, miközben egy követségi palesztin faszkalap vezényletével rigmusokat mantráztak, mint " éljenek a palesztinok!, vesszen Izrael!", majd az allahu akbar! Wazze, ezt is teletorokkal harsogták a fehér keresztény kurucok a janicsár vezényszavára.

Keresd a logikát, vagy legalább mentséget.....

tevevanegypupu 2010.05.04. 23:39:55

@biboldó:
Nekem tok mindegy, hogy ki kit ved vagy kitol hatarolodik el, amit EN gondolok az ugyrol nekem az a fontos, persze nem mindig objektiv az ember.(:

Ha kell elhatarolodunk, ha kell elitelunk vagy helyeslunk, de ez az egesz helyzet nagyon bonyolult es valoban csak azok foglalkoznak vele - mar az erintetteken kivul - akiket erdekel valamelyest a politika. Es ez ott a tragediakon-komediakon tul erdekes a Kozel-Keleten.

Morvai gondolom szokasbol vette fel a fonalat ujra. Regen foglalkozott a palesztin nok jogaival, es akkor nyilvan orultek is neki, azert helyezte be a jobbik egyik lehetseges kulpolitikai programpontjakent.
De ezzel kapcsolatban a helyzet nalunk is bonyolult, a jobbik helyzete ugyszinten, tehat nem jott ossze.

Le Pennek egyebkent ugy latszik mar mindenkibol elege van aki nem francia-francia, nehez beletorodnie, hogy sokszor szenfekete franciak kepviselik Franciaorszagot. Nem olyan regen problemaja volt egyebkent az algeriai haboruban viselt dolgaival kapcsolatban is.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.05. 09:23:02

@biboldó:

"Egyszerre akart megfelelni a támogatók intellektuális részének a síkhülye zsidózókkal. Ez nem működhet, mert ellentmondásos."

Csak szólok, hogy ez a pártpolitikában törvényszerű. Ha a nem olyan nagy párt Jobbikban nehézséget okozhat az eltérő szavazói csoportoknak egyszerre szólni, akkor milyen nehéz ez a hatalmasra dagadt Fideszben?
Vagy emlékszünk Teleki államtitkár őszinteségi rohamára: az MSZP_nek a rasszista szavazói is fontosak...

Bizony, ilyen a pártpolitika. Nálatok Izraelben ez nincs így?

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.05. 09:26:49

@Loxon:

Egyrészt, mint látjuk, épp csata kezdődik a Jobbikban a két alapvető irányzat között. Ez logikus, bejutottak, ki kell karózni a birtokhatárokat, be kell lőni, ki kivel van, ki mennyire uralja a pártot.
A kuruc például mindig uszít a nyugati iszlám és bármilyen bevándorlók ellen, ez pedig a Jobbik tábora egy részének a hangja, életérzése. Biztos vagyok benne, hogy amennyiben komoly veszély lesz, hogy a nyugati bevándorlótömegek egy részét a mi vidékünkre tolják majd át (ez csak idő kérdése! és talán kevés időé), akkor nemcsak a Jobbik mindkét fő szárnya, hanem az összes létező párt lesz bevándorlóellenes. Amelyik párt nem lesz, az megszűnik egy olyan helyzetben...

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.05. 11:49:41

@Loxon:

MI látjuk! :-)
Tegnap a kurucon még ott láttam egy követelőzést Vonával szemben, hogy miért nem osztja Szegedi álláspontját, hogy a határon túliaknak jár a normál szavazójog is.
Továbbá kiadták az ukázt a Jobbik vezetőinek, hogy demonstratívan látogassák meg a börtünben a hazafi politikai foglyokat és a parlamentben védjék meg a gárdát és a kurucinfók a fidesztől.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.05.05. 11:51:35

@ArmaGeddon Bácsi: Ez nem csata, csak bírálat. Még az is lehet, hogy hallgatnak rá.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.05. 12:23:23

@Loxon: Az tény, hogy kétféle álláspont hangzott el két vezetőtől, azután volt a bírálat. Remélem, nem mindenki hallgat a tanácsra.

A Jobbiknak szerencséje van Pintér nyilatkozatával... Ez kicsit visszavesz a Fidesz harci kedvéből, talán mégis be lehet osonni a parlamentbe G-mellényben, aztán gyorsan levenni és a melóra koncentrálni. Szerintem hosszú távon nagyon is kell önkéntes fegyveres erő, csak ésszerűtlen most tálcán felkínálni magukat egy megsemmisítési szándékhoz. Meg kéne maradni addigra, amikor a fidesz hajója szétzúzódik a zátonyokon.

2010.05.05. 12:23:40

@ArmaGeddon Bácsi: "Tegnap a kurucon még ott láttam egy követelőzést Vonával szemben, hogy miért nem osztja Szegedi álláspontját, hogy a határon túliaknak jár a normál szavazójog is."

Nem gondolom, hogy fair lenne olyan embereknek döntési jogot adni, akik nem nálunk veszik ki a feladatokból a részüket. Gyakorlatilag semmilyen tét mellett fejeznék ki azon szándékukat, hogy kik tegyék tönkre az országot esetleg még jobban. Persze annak semmi akadályát nem látom, hogy aki itt akar dolgozni, az jöhessen és teljes jogú tagja legyen az országnak.

ArmaGeddon Bácsi · http://ordoguzo.blogspot.com/ 2010.05.05. 13:19:06

@lxrose:
ez az egyik álláspont. Mi arról beszéltünk, hogy ez is, meg az ellenkezője is jelen van valamilyen formában a jobbikon belül, méghozzá magas szinten ki lett nyilatkoztatva.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2010.05.05. 14:31:48

@lxrose: "Nem gondolom, hogy fair lenne olyan embereknek döntési jogot adni, akik nem nálunk veszik ki a feladatokból a részüket."

Nézd, gondolj bele, neked mi kell ahoz, hogy szavazhass. Két dolog:
a személyid vagy az útleveled, és a lakcímkártyád. Az utóbbin van a hangsúly. Ha nem volna lakcímed, hova mennél szavazni? Csak ötletszerűen leszavaznál valamelyik faluban? Na látod.

Hasonlóan működne ez a kettősállampolgárok esetében is. Vagyis automatikusan szavazati jogot kapnak. Szavazáskor hozza a lakcímkártyát, és egyeztetik a regisztrált adatokkal, gyors aláírás és megy a fülkébe. Ez így van veled is.

Ha ki se lépett Székelyföldről évtizedek óta, akkor ott fog szavazni is, csak nem a magyarországi választások alkalmával . ) Én legalábbis így értelmezem.

2010.05.05. 14:48:04

@ArmaGeddon Bácsi: Végül is az a normális, hogy az embereknek véleményük van, nem a pártnak és aztán mindenkinek kuss, aki mást gondol. Vitázzanak, kérdezzék meg azokat, akiket képviselnek, aztán mindenki szavazzon belátása szerint! Ez lenne a normális, nem büntetni a másképpen szavazást.

2010.05.05. 14:57:46

@gloire: Nem tudom, én nem láttam leírva, hogy hogyan képzelnék el.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.05. 21:23:59

@tevevanegypupu: Ja? Ha a magát nemzeti radikálisnak mutatni akaró Jobbiknak a nálunk Izraelben egzisztáló pártok és a szintén nálunk Izraelben élő palesztinok az etalon, akkor rendben.

Egyébként valóban a "nálatok" versengő pártok is beleestek ugyanebbe a hibába,pl a fidesz 2002-ben, amikor a meztelen csiga Bencsiket és a demokratát ajánlgatta. Matematikailag nem kimutatható, hogy mennyi szavazót nyert az akkori Miép táborából és mennyit vesztett középről. Az eredmény mindenesetre negatívnak bizonyult.
Mindez még mindösszesen csak mentség a Jobbik balfaszságára, a "más is lop" magyarázat nem igazolja az erkölcsös, tiszta, egyenes, nemzeti.... lózungokat.
Vagy maradhatunk annyiban, hogy a Jobbik egy a sok simlis között?

Tyr Anasazi · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.05. 22:02:54

@biboldó:
Jaj, ne már ezt kisebbségi picsogást!
Aszongya a cigány kölök: A Jobbik meg a Gárda tiszta antiszemita. Amúgy meg az NSZP-re szavaztak. Bajiiing!
Mi ebből a tanulság? - Ne egyé' reggelire hírlapi kacsát, bazmeg!

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.05. 22:15:21

@Tyr Anasazi: Bocs, csak a többségi (17%) picsogásra merészeltem reflektálni, mert fekszi a gyomrom az önelégült "többségi" kacsapicsa.

Tyr Anasazi · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.05. 22:21:03

@biboldó:
A magyarok kétharmada Jobbikos, a többi meg zsidó és cigány.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.05. 22:25:34

@Tyr Anasazi: Az itt élő további 80% meg zulukaffer, csak még nem tudják:))))

tevevanegypupu 2010.05.05. 22:38:32

@biboldó:
Fogalmam sincs mi a Jobbik. Egyszer csak lettek egy civil mozgalombol es kinottek magukat meg onjaroak lettek. Jelenleg ugy tunik mindenkit utalnak akik nem ok. Hogy ki tamogatja oket errol sok legenda szol, de egyik sem bizonyitott. Csak akkor lehet majd bovebbet tudni roluk, ha legalabb jo fel evet vagy meg inkabb egyet eltoltenek a Parlamentben. Akkor ugy korulbelul kiderul. Ami Orban meg a Demokratat illeti, arra csak annyit tudok mondani, hogy nagyon elkeseredett lehetett, ezt abban az idoben ezzel a ujsaggal "gyogyithatta". Azt is el tudom kepzelni, hogy tenyleg belebetegedett abba, hogy elvesztette a valasztast es attol vesztette el a jozan itelokepesseget. Demokratat vagy kurucinfot olvasva az ember nagyon rovid ido alatt zavarba jon es szegyellni kezdi magat, szoval hamar abbahagyja. Ami a valasztokat illeti, sokan nem szavaztak, akik meg igen, azok szerintem hezitalas nelkul a fideszre, legalabbis a ketharmad. Hogy honnan jottek ezek a szavazok, melyik iranyzatbol..mit tudom en.Lehet, eleg volt nekik a gyaszos elmult nyolc ev es jottek mindenhonnet.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.05. 22:58:05

@tevevanegypupu: Azért prominens hangadói dokumentált előélettel jöttek valahonnan. Nincs ezzel semmi gond, csak ne akarnának megváltó szerepben tetszelegni és egyben mindenkit valóban utálni. A parlamentben az utálatot leszámítva, kétharmaddal szemben szintén nem lesz más megmutatni valójuk. Arra számítva, hogy a következő utálaton alapuló protest választáson övék lehet a pálya.

Csak szólok, "nálunk" Izraelben nem egészen így működnek a választások.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.05.06. 02:46:12

„Demokratat vagy kurucinfot olvasva az ember nagyon rovid ido alatt zavarba jon es szegyellni kezdi magat, szoval hamar abbahagyja.”

Aki attól szégyellni kezdi magát, az szégyellheti is.

tevevanegypupu 2010.05.06. 08:55:52

@biboldó:
A tobbi part is nagyon utalja a Jobbikot. Hogy aztan melyik part volt az, ami ilyen sikeresen szerzett egy "ellenseget" maganak, az is bizonytalan es vita targya. Mindenesetre inkabb a fidesz inditotta oket es aztan valoszinuleg az mszp altal okozott esemenyek tettek szelsosegesse. Kar lenne oket tokeletesen felreallitani, a programjukban vannak olyan dolgok amiket meg kellene targyalni es tamogatni is lehetne. Azt sem hiszem, , hogy altalanosan rasszistak, bar sokkal jobban arnyalhatnak amit mondanak, Vona nagyon sokat artott nekik a valasztasok elotti agresszivitasaval.

"Nalatok" sem egyszeru a valasztas, eleg sok mindenkinek meg kell(ene) felelnie a partoknak. Mindenesetre a fidesz testverpartja(: nagyon tullott a celon es szinten onjaro lett. Ez az epitkezes ott Kelet-Jeruzsalemben nem fog hasznalni az orszagnak.Lattam az ortodox zsidokat orjongve-orommamorban unnepelni a hiradokban, hat nagyon ellenszenves tarsasag, semmivel nem latszottak kulonbenk mint a fanatikus muzulmanok.
Nem orokke lehet a zsido nep szenvedeseire hivatkozva jogtalansagokat elkovetni es kizarolagosan birtokolni egy foldet, orszagot, amihez tobbeknek is osidok ota joga van.Masok is szenvedtek es megsem ugy vesznek elegtetelt, hogy ugyanazt kovetik el egy neppel, amit annakidejen veluk tettek.

tevevanegypupu 2010.05.06. 08:57:35

@Loxon:
Minden relativ, ugy tunik maskeppen olvassuk es ertelmezzuk ugyanazokat a szovegeket. Az acsarkodo gyulolet nem az en vilagom, valamint az a tulzott nacionalizmus sem, ami inkabb valamifele kirekesztesen alapul.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.05.06. 10:27:35

@tevevanegypupu: Valóban minden relatív. Én például a mérsékelt semmitmondásnál gyakorta jobban kedvelem a hibás valamitmondást.

Tyr Anasazi · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.06. 10:53:52

@biboldó:
Honnan veszed, hogy a Jobbik mindenkit utál, vagy, hogy csak ők utálnak "valóban", mindenki más meg csupa szív, szeretet?
Tudod, az a gond az akolmeleggel, hogy bár hideg ellen megvéd, egyformán büdös lesz tőle mindenki.
Nem a jobbikra kéne mutogatni, ha cigányellenes, hanem a tisztelt balliberális oldal impontenciáját kéne hengsúlyozni. A magyar sajnos tényleg birka nép, és addig várt, amíg fekete ruhában masirozó idióták vették át az egyetlen megmentő szerepét. Mert, tetszik ez, vagy sem, a vidéki ember egyedüli támasza a Jobbik és a Gárda volt. És hogy van-e cigánybűnözés? - Nem, nincs! Cigányterror van, ezért úgy kéne bánni velük, mint a zsidók a terrorista palesztinokkal: irtani őket asszonyostól, gyerekestől. Hogy ez fasisztoid hozzáállás? - Pontosan! Egy autentikustól idézve szabadon: Tetszettek volna rendet csinálni!
Hagyjuk azt a sületlenséget, hogy a magyar úgy születik, hogy már az anyja hasában magába szívja az antiszemitizmus és romagyűlöletet. A megtapasztalás alakítja ki az ítéletet, még az előítéletet is. Éppen ma reggel hallottam Dr. Rácz Jenőt, a szocik ex-egészségügyi miniszterét zsidózni. A zsidó szót nem mondta ki, de egyértelműen az 5%-os SZDSZ-t hibáztatja az EÜ-reformok megbukásáért, ez EÜ válságos helyzetéért.
Senkinek nem ajánlom, hogy a Jobbikot támogató egyszerű vidéki népeket lebecsülje.

tevevanegypupu 2010.05.06. 10:59:42

@Loxon:
A mersekelt semmitmondas lehet hogy opportunizmus, de azert - bekeidokben - nem okoz olyan galibat mint mondjuk egy hibas valamitmondas. Erre nagyon jo pelda eppen a Jobbik.

tevevanegypupu 2010.05.06. 11:06:02

@Tyr Anasazi:
Szo sincs rola, hogy azok lebecsuljek a jobbikot, akik lattak mi tortent az elmult par evben Magyarorszagon. De a jobbik tehet arrol, hogy ilyen szeles korben elszabadultak az indulatok mellette es ellene is. Csak es kizarolag tenyek emlitesevel szabadna olyan kenyes temakhoz nyulnia, ami aztan felreertesekre ad alkalmat, es az ellenfeleinek jogot ad arra, hogy altalanositasokat vonjon le, vagy felremagyarazza a mondanivalojat.
Ahhoz tulsagosan sokan szavaztak rajuk, hogy felelotlenul megengedjek, hogy ezeket a szavazokat szinte a tarsadalmon kivulre helyezzek, es ne szamoljanak jogaikkal. Ez pedig csakis a jobbik diplomaciai kepessegen es a tisztesseges viselkedesen mulik.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.05.06. 11:08:38

@tevevanegypupu: Akkor most nagyon opportunistán gondoljon bele, ha nem lett volna Jobbik. Ma a Fidesz egy fél lépést sem tehetne.

Tyr Anasazi · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.06. 11:18:42

@tevevanegypupu:
Ez így bődületes ökörség. Először is, induljunk ki abból, hogy a komcsikat le kellett váltani. Erre egyedül a Fideszt látták képesnek, mert róla biztosan lehetett tudni, hogy rendelkezik ekkora potenciállal. Az erősebbhez húzás itt is megjelenik. Sokan, akik a jobbikkal inkább szimpatizálnak, mint a Fidesszel, mégis rájuk szavaztak, mert a komcsik eltakarítása volt az elsődleges cél. Kellett a kétharmad is, ez megint a Fideszt erősítette. Az emberek elhitték, hogy a kétharmad gyors kánaánt jelent. Csak ennyire voltak reményvesztettek! A jobbik az emberek elkeseredettségének manifesztációja. Az elkeseredettséget nem szélsőségezni kell, hanem az okát keresni és megszüntetni. Nem egymillió ember elkeseredett, hanem sokkal több. Majd meglátod, ha véget ér a "hurrá, győztünk!" hangulat.

tevevanegypupu 2010.05.06. 11:22:39

@Loxon:
Erre - marminthogy a jobbik nelkul nem lehetne ilyen eros fidesz tobbseg - nem nekem kell gondolnom hanem azoknak, akik most ott vannak a szinte korlatlan hatalomban. De az majdnem nyilvanvalo, hogy a hatterben is mozognak olyan erok (akiknel a penzeszsak van), akik nelkul a fidesz nem maradhat hatalomban. A zsarolo potenciajuk ezerszer nagyobb mint barki masnak. Ezenkivul tagjai vagyunk az EU-nak ami mar eddig is lehetetlennel lehetetleneb feltetelekkel (reszben hala a Medgyessy-Kovacs duo targyalasi kepessegenek) szorongatja az orszagot. Most akkor mi a teendo? Mar sokszor leirtam, hogy nem szeretnek Orban helyeben lenni.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.05.06. 11:23:41

@tevevanegypupu:
teve, maga elhitte a fedőszöveget, a kommunikációs manővereket, egyebeket. a jobbik nem rettenetes/annyira:)/ és nem az emeszpé műve. a jobbik más egyéb okok mellett azért lett kitalálva fideszileg, hogy beszéljen olyan dolgokról, amiről a fidesz csak úgy nem beszélhetett, beszélhetne. és most lám, lehet azzal kezdeni, hogy két hét múlva közbiztonság lesz vagy mi a lófasz. ez jelenti a 2006-os elszámolásokat, és jelent határozott cigány rendszabályozó lépéseket. ha nem lenne a jobbik, most mekkora nemzetközi antifasiszta tüntetéseket szerveznének orbán ellen a nemzetközi békeharcos-jogvédő származásúak? politikusbűnözés-ügyészség-fidesz dettó. ha a fidesz által kézben tartott ügyészség nem kezdi el a felgöngyölítéseket még a komcsi uralom alatt, akkor most bécstől, telavivig, és stockholmtól, dachauig tüntetnének az antiszemitizmus tombolása miatt a származásúak. mert persze a polbűnözők nagy része a védett állatfajhoz tartozik.
na, látja így megy ez. :)

tevevanegypupu 2010.05.06. 12:21:21

@Grift:
Huh. Na nekem ez sok, a politika egy undorito mufaj, nem is ertem miert erdekel annyira, mikor mindig mas van - masok szerint(-: - mint amit en johiszemuen hiszek. Csak azert nem gondolom, hogy teljesen igy van ahogy gondolja, mert a fidesz ellen mindig es mindenkor tuntettek es fognak is. Tokeletesen mindegy, hogy lett egy kulon antiszemita, ciganybunozes ellen fellepo tagozata maguk szerint. Nagyan valoszinutlen kulonben is, hogy Vona-Gaudi-Morvai-Balczo elvinnek ezt a balhet egyedul, pusztan azert, hogy Orbannak jo legyen.Probaljon meg szemelyekben is gondolkodni, ne csak globalice.

tevevanegypupu 2010.05.06. 12:24:09

@Tyr Anasazi:
Valajova eltunt amit irtam valasznak, na mindegy, ujra csak annyit, hogy nalam mar a fidesz gyozelmenek masnapjan elmult a "hurra gyoztunk" hangulat, mert tudom, hogy nagyon sokara lesz az, hogy "hurra gyoztunk". Foleg ha a jobbaldalon allok is nekiesnek egymasnak..tulajdonkeppen miert is??

Tyr Anasazi · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.06. 12:41:32

@tevevanegypupu:
Azért én adnék némi haladékot a Fidesznek. Ekkora szarból nem lehet kirángatni az országot néhány hónap alatt. Alső intézkedéscsomagok utalnak majd az irányra, de a hatásukat érdemes megvárni.
A szavazatmaximálás okán a Fidesz egészpályás letámadást indított a Jobbik ellen. A támadás sikeres volt, a többit meg majd meglátjuk. Nem szabad nagyon türelmetlennek lennünk.

tevevanegypupu 2010.05.06. 13:08:27

@Tyr Anasazi:
Nem vagyok turelmetlen. Es nem is azert szavaztam a fideszre mert csodat varnek toluk. Megfelel a programjuk es az a vilagnezet amit kepviselnek.
Remelem, hogy a tobbiekkel talalnak majd olyan kompromisszumos megoldast, ami megfelel a fidesz valasztoinak is. Zsarolni pedig ne hagyjak magukat semmi korulmenyek kozott senkitol.((:

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.05.06. 17:42:45

@rajcsányi.gellért (ergé):

maradjunk annyiban, hogy a jobbik dicső emberei három évvel ezelőtt is ugyanilyen segghülyék voltak, ugyanilyen gyakran és ugyanekkora faszságokat bírtak nyilatkozni, valamint a jobbik három éve is pont ugyanilyen rasszista volt, mégsem kerültek hetente terítékre, a kampányidőszak alatt meg volt, hogy naponta ment az ekézésük.

tudom, ez csak a véletlen különös játéka.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.05.06. 17:44:54

@tevevanegypupu:

"Lattam az ortodox zsidokat orjongve-orommamorban unnepelni a hiradokban, hat nagyon ellenszenves tarsasag, semmivel nem latszottak kulonbenk mint a fanatikus muzulmanok."

ahogy mondani tetszik.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.06. 20:29:10

@Tyr Anasazi: Sehol nem állítottam, hogy az utálat a Jobbik privilégiuma lenne, de ez a poszt Jobbik-palesztin viszonylatról szól. Nos rájuk jellemzően kimondható, hogy összemosnak egy valós cigányproplémát, amit 90 óta egyetlen hatalmon lévő alakulat sem volt képes kezelni, a "magyar sajnos valóban birkanép" utálatával, azaz a saját magukban utálnivalót az antiszemituzmusban manifesztálják, kivetítik egy kivülálló fantomra. Miközben a "birkanép" többségi képviseletének szerepében tetszelegnek.
Hagyjuk már azt a faszságot, hogy a libsibalcionisták tudatosan szaporítják a cigókat, etc, valamint a párhuzamot az izraeli belpolitikával.
Teljes mértékben megértem a "vidéki népek" kapaszkodását a szalmaszált jelentő igéretekbe, miket az ilyen ellentmondások ugyanúgy hiteltelenné teszik, közhelyszerű lózungokká silányítják, mint az eddigi összes ezirányú elkendőzési kommunikációt.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.06. 20:37:21

@tevevanegypupu: csak a jeruzsálemi építkezésekre, a többire kb a Tyr-nek válaszoltakban.
Nos ez úgy fest, mintha mintha védelmedbe vennéd példának okáért a budapesti építkezések ellen tiltakozó Szittya Jezsuiták Szövetségét, merthogy ők ezt a várost kinézték leendő országuk fővárosának.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.06. 20:51:19

@biboldó:
A Jobbik tevőlegesen is segített a cigányhordákkal szemben a vidéki népeknek. Ezt ígérgetésnek aposztrofálni igencsak judeánus szokás.
Mint Anasaziként elmondtam, a magyar gyerek nem az anyatejjel szívja magába az antiszemitizmust. Azért tenni kell a védett fajnak, és nálunk tesznek is eleget.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.06. 21:02:35

@Mr Falafel: Miben segített, a gárdamasirozásokon, lózungokon kivűl? Nem szemrehányás, többre valóban nem volt lehetőségük. Volt, hogy ilyen akcióra válaszként a cigók két utcával odébb vidáman szalonnát sütögettek, miközben a helyszínen több rendőr volt az adófizetők pénzéből finanszírozottan, mit egy fradi meccsen.

Ne antiszemitázd a magyarokat, hogy majd siránkozhass, hogy a judeánsok antiszemitáznak!
Egyébként meg hülyeség ez a tapasztalat duma, a legvéresszájúbb hőzöngő is mindig hozzátaszi, hogy semmi baja zsidó ismerőseivel, barátaival, csak a zsidókkal.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.06. 21:13:11

@biboldó:
Több családot mentettek ki a cigányterror térségeiből. Persze, ezeket a retekklub nem hozta, úgyhogy nem tudhatsz róla. ;-)
Hidd el, volt eredménye a Gárda jelenlétének.

Utálom, hogy folyton el kell mondanom, számomra mi a zsidó. Bosszúból neked nem is mondom el. Csak egyetlen példa: ez a Verók nevű komcsi pógármestör amint meggyanúsították hűtlenkezeléssel, ennyit mondott: "A következő az lesz, hogy terelik az embert a vagonokba." - Gondolom, elfogadod tőlem, hogy ez coming out volt. Egészen addig a kutya sem foglalkozott vele, hogy ő milyen származásúnak tartja magát. Nekem a verók pisták a zsidók, mindenki más magyar.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.06. 21:31:35

Mi van, droidok, elmentetek Fábryt nézni?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.06. 21:37:23

@Mr Falafel: Tényleg nem hozta Mónika? Győzike sem? Jogos a felháborodásod ha árgus szemekkel figyelve tőlük várod.
Egy családról hallottam valahol, az meg inkább baráti segítségnek tűnt. De rendben, ha tényleg volt ilyen, akkor elismerés jár érte. Képzeld, a kurucon láttam egy cigók viselkedésére negatív példának szánt videót egy masírozásról, mit mondjak óriási volt. A cigók is mint helyi lakosok részt kivántak venni a felvonuláson. Volt is zavarodottság, alkukészség, hogy egy képviselőjük esetleg mehet, ez nem kirekesztés ,miegymás. Végül nem engedték őket csak a kordonon kivűlről szemlélődni, innen meg tényleg vitaképesen értelmeseket kiabáltak be, úgyhogy végül a helyi csatlakozók vonultak behúzott nyakkal.

Verókról tényleg hallottam még a Józsi baráttól sem, nem tudom ki és mit mondott. Sőt, soha egyetlen zsidó származású korrupt faszkalapról sincs tudomásom, aki ilyesmire hivatkozott volna. Nálam a korrupció, simli rasszfüggetlen. Olyannyira, hogy a szerveződés folyamatának sincs köze származáshoz, max akolhoz. Az meg más kérdés.

tevevanegypupu 2010.05.06. 22:07:03

@biboldó:
Az a kijelolt hely ott Kelet-Jeruzsalemben ha jol tudom a palesztinoke. Es a Szittya Jezsuita Szovetseg ugy tunik el szeretne foglalni.Ugy tunik, inkabb te veded oket.

Alfőmérnök 2010.05.06. 22:26:05

@biboldó: „Egyébként meg hülyeség ez a tapasztalat duma, a legvéresszájúbb hőzöngő is mindig hozzátaszi, hogy semmi baja zsidó ismerőseivel, barátaival, csak a zsidókkal.”

Nyilván az ilyen véresszájú hőzöngők két értelemben használják a „zsidó” szót. Az első értelme világos (zsidó származású ember) a másik homályos (zsidó kultúra, mentalitás, vagy ilyesmi). De ha elfogadjuk, hogy nem csak individuumok léteznek (márpedig ezt el kell fogadnunk), akkor egy kollektívumról, emberek halmazáról miért nem lehet negatív dolgot állítani? Én például már többször is kifejtettem, hogy mennyire utálom az olaszokat meg a németeket, és érdekes módon még senki nem háborodott föl ezen.
Pedig durván általánosítottam.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.06. 22:36:45

@tevevanegypupu: A jelenlegi státusz szerint Jeruzsálem izrael fővárosa. Palesztin nép mint ilyen nem létezik, Palesztin, mint ország soha nem volt. Lehetőség már sokszor, most is lenne rá, de a palesztin jezsuitáknak eszük ágában sincs élni vele, hisz önálló államként elesnének az általad is befizetett adókból a fejenként rájuk eső milliós nagyságrendű segélyektól, amit ennélfogva célszerűbb fegyverekre, testre akasztható bombákra költeni. Már ami az elsíbolások után még mindig rendelkezésre áll.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.06. 22:45:44

@Alfőmérnök: Az olaszokkal semmi bajom, a németeket én is utálom a hülye bigott szabálytiszteletük miatt, ami pl egy indokolatlan sebességkorlátozó tábla, vagy záróvonal szigorú betartásában testesül meg. Ez durván általánosító álláspont a részemről is, de nem a saját hibám kivetítése, egyéb gonoszságot nem sugall, nem magyarázat a világ összes bajának okára.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.05.06. 23:45:07

@biboldó:

a gáza övezetben elég tré, hogy időnként engednek a telepeseknek

egyebekben jórészt egyet értünk.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.07. 07:06:59

@biboldó:
Te egy mázlista vagy, hogy sosem hallasz olyasmiről, amiről nem szeretnél.

tevevanegypupu 2010.05.07. 08:54:20

@biboldó:

A palesztinok sok munkalehetoseghez nem jutnak Izraelben az biztos. De eleg sokan dolgoznak Jordaniaban, Kuwaitban es Europaban is. Mindenesetre felig-meddig igaz az, hogy a palesztin kormany nem kapkodna el a dolgot (volt mar olyan is hogy az egeszet le kellett valtani a korrupcio miatt) de azert egy onallo allamnak mar orulne legalabb az a tengersok ember, aki taborokban es a szomszed orszagokban szetszorva el.

Az is igaz, hogy az izraeli kormanynak sem tul nagy erdeke, hogy vegre befejezzek ezt a haborut, akkor megvaltoznanak az o lehetosegei is, nem feltetlenul jobbra. Oda lenne az allando jajgatas es onsajnaltatas, valamint a rengeteg penz amit ok is kapnak "vedekezesre". Egyebkent voltak mar kozel a bekekoteshez tobbszor is, de mindig tortent valami ami miatt kezdodhetett elorol az egesz cirkusz.

Valoszinuleg csak egy vekony retegnel jatszik igazan a vallasi hovatartozas es az elvek, nagy valoszinuseg szerint penz es presztizskerdes az egesz.

Emiatt kell aztan par millio embernek eheznie, rettegnie, munka nelkul maradnia es gyulolnie egymast. A kiszolgaltatottabbak es a szanalomra meltobbak mindenkeppen a palesztinok.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.07. 21:43:00

@Mr Falafel: nem mázli kérdése ha példázataid irodalmi értékét maximálisan elismerve életszerűség híján nem tudom valóságnak elfogadni.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.07. 21:59:17

@tevevanegypupu: olyan, hogy palesztin nép nincs, egy kreált fogalom. Ennélfogva, hogy hol, merre, mit dolgoznak szintén csak találgatás.

Egy terrorista szervezettel vívott kűzdelem belügy, semmiféle külföldi anyagi támogatással nem jár. A legális kormánynak és az általa képviselt lakosságnak elsőrendű célja a megbékélés, a terrorcselekményektől való félelem megszünése. Ez nem önsajnálás, vallási hovatartozás kérdése.
Szíved joga, hogy kivel szimpatizálsz, csak ehhez még egy kis adalék. A palesztin terrorizmus kezdete 1968-ra datálható, amikor Husszein jordán király fegyverrel kiűzte Jordániából az ott "őslakos" Arafet vezette palesztinokat, kik ezért zsúfolódtak a gázai övezetbe....

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.07. 22:04:35

@Mr Falafel: Igen, csak nem mindnyájan fogadjuk el a progamozhatóság szerepét. Ez nem baj,sőt, a mátrix előnyére válhat.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.07. 22:15:20

@mavo: Nem igazán értem. Ki, mit enged a telepeseknek?

tevevanegypupu 2010.05.07. 23:13:32

@biboldó:
Nagyon komplikalt az egesz, neha en sem ertem ki kivel van ott.(:
Ez nem szimpatia vagy antipatia kerdese egyebkent, mindenkit akit artatlanul legyilkolnak vagy elkergetnek, bortonbe zarnak, megfosztjak a szabad koltozkodesi jogatol, bevaditanak mert mar ugy latjak nincs semmi remeny, akik rettegni kenyszerulnek minden nap nagyon sajnalok. Tulajdonkeppen meg a bevaditott, fanatikus fiatalokat is, mert ven hulyek soha nincsenek ongyilkos merenylok vagy fegyverrel kodobalo gyerekekre lovoldozok kozott.
süti beállítások módosítása