A Nemzeti Radikalizmus Repülő Cirkusza - Reakció TV
2009. április 07. írta: Kínai Kálmán és Trágár Tóni

A Nemzeti Radikalizmus Repülő Cirkusza - Reakció TV

 Vasárnap a sokkoló MSZP-kongresszus, a lankasztó Hősök terei izé és a Gárda-féle csimbum-cirkusz után nem is számítottunk arra, hogy életünk egyik legviccesebb élményében lesz részünk a Kossuth téren. A futballszurkolók hozták a formájukat; a Kossuth téri forradalmárok a szokásosnál is hülyébbek voltak; Budaházy annyira okos volt, hogy a saját közönségét kezdte el gyalázni; a Magyar Gárdáról pedig kiderült, hogy olyan, mint egy hisztis liba, azzal a különbséggel, hogy a hisztis libákat így vagy úgy le lehet varrni, a Gárdával viszont azért mégsem próbálkoznánk. Harag, sértődés, szeretet, indulat, hit, csalódottság, öröm és bánat - így mulat egy igazi Magyar. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr161050974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfőmérnök 2009.04.07. 12:13:59

:D

Ezen most jót röhögtem.
Meg azon is, hogy néhány szerencsétlen nyomorék paranoiás ezektől az emberektől FÉL, sőt az országra leselkedő legnagyobb veszélynek tartják őket. :)

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2009.04.07. 12:29:25

1. Köpködők! XD

2. Budaházy mit csodálkozik, ha kispest mezben parádézik, oszt' megverik a fradisták. ("komonista pruvokáció, komonista pruvokáció" :D)

@Alfőmérnök:
"néhány szerencsétlen nyomorék paranoiás ezektől az emberektől FÉL"

Arra van a rendőrség, hogy ilyenektől ne kelljen senkinek félnie. Amúgy ezek teljesen kiszámíthatatlanok (és mint ilyenek, veszélyesek), az látszik.
A gárdisták is milyen hamar "emeszpés köcsögök" lettek, ugye. Tanulságos.

Alfőmérnök 2009.04.07. 12:48:37

@Úlfhéðinn:
Én elsősorban a Gárdistákra gondoltam, mint félelmük tárgyára.

Win Elen 2009.04.07. 12:50:05

"mennyuk nekik aszt keesz"

jah... valahogy pont ugy

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.04.07. 13:05:28

Szerintem a gárdisták a helyzetnek megfelelően viselkedtek. Ha maradnak megsünözik őket, az iqbetyár fradisták, Budaházy miatt.

Egyébként a "szurkolók" miatt valóban lehet ok a félelemre. Ezek vadállatok.

Google 2009.04.07. 13:07:17

Túlórázniuk még a Gárdistáknak is kell.
Visszajöttek, de minek?

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2009.04.07. 13:08:53

És hogy én ebből kimaradtam... Hangulatos lehetett. Ki, kivel van? Forr a vérünk. Liba, sün.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2009.04.07. 13:13:52

Az index videója is vicces, a végén, amikor leállítják a villamost. "Hagyd a villamost!" 6 perc után :)
index.hu/video/2009/04/06/tessek_sorakozni_mert_provokacio_van_/

inszeminator · http://inszeminator.blog.hu 2009.04.07. 13:15:34

Eccermár meg kell néznem őket közelről. Ennyi karaktert már régen láttam. Kínos volt végignézni az igaz. Nem is tudom miért tettem...?

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.04.07. 13:24:04

Inszeminator, Lola, nem maradtatok le semmiről, 14-én újra kezdik. Találkozzunk a Tulipánban!

borsikm 2009.04.07. 13:34:29

BGY természetesen nem gyalázta saját közönségét, hiába írtok baromságokat n+1-edszer. Egyébként jó a fenti videó, csak nem érthető, mert pont a lényeg hiányzik. Minimum az lenne korrekt, ha elé beraknátok ezt:

www.youtube.com/watch?v=OPn98lgOtuk

Persze függetlenül attól, hogy ki volt barom, sajnos ez az eset egy pontos látlelete volt annak, miért olyan a radikális oldal amilyen. Tulajdonképpen nem meglepő, ilyen az ország is, csak nagyban.

rognork 2009.04.07. 13:52:31

kurvára unalmas már a nyolcvanhatodik videó erről a szarságról. írjatok végre megint értelmes posztokat, mert különben rátok küldöm az mszp nőnapi különítményét.

devuscka 2009.04.07. 14:56:14

@rognork:
:D
hát ha a magyar 'balról' nem lehet forgatni semmit, ez van.
(hol is vannak?)

rognork 2009.04.07. 15:09:10

@devuscka: sztem egyáltalán nem kéne forgatni il posztolni ha nincs téma. akkor tessék keresni valami értelmeset. ahogy a szerkesztők egyesével kirakosgatják a videóikat kb egyenértékű az egy időben oly divatos erotika kiállítás galériákkal.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.04.07. 15:15:34

@rognork:
Sok munka van a videóvagdosással, ezért csak mostanra készültek el.
Meg mindannyian rendes munkánk mellett írjuk a blogot, így nem mindig jut elég idő rá. :)

józan' 2009.04.07. 15:19:02

A videó utolsó perceiben kiakadt a frusztráció-méter. :o

Azt meg még mindig nem értem, hogy Butaházyt miért akarták levezetni.

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.04.07. 15:27:59

@rognork: Egész pontosan mi bajod van az erotika kiállítás galériákkal?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.04.07. 15:31:56

A nemzeti érzelem nem pótolja a nemzeti értelemnek nevezett dolgot. Addig viszont a radikális jobb legnagyobb ellensége bizony a radikális jobb. Tekintélyelvű mozgalmaknál nem szerencsés, ha több van belőlük, mindegyik kisnapóleon csakis a saját egyedüli igazát propagálja, mindenki más áruló stb... Brian élete visszaköszön.

Alfőmérnök 2009.04.07. 16:41:18

@lelkylola:
Még előtte van a legviccesebb:
"Engedjétek el a villamost, bántott téged a villamos, bántott bárkit is?"
:D

OftF 2009.04.07. 17:34:44

Ez a négyszemű repülő hal, ez sokkolt.

plastik02 2009.04.07. 18:31:00

egyébként azt a nőt aki próbálja lebeszélni őket, majdnem meg is verte a piros pólós gyerek, már kezet is emelt rá és lökdöste, ez a videón nem látszik.
de a legszebb pillanat mégis az volt, mikor elkezdte valaki üvölteni, hogy aki nem engedi tovább a villamost, az zsidó...

luucy 2009.04.07. 22:03:41

Nos, először is, le a kalappal a Gárda előtt. Ők nem a balhézás céljából akalultak, ehhez tartják is magukat.

Ami a többit illeti. Budaházyt és Toroczkayit is egyértelműen az MSZP-SZDSZ pénzeli,hogy verje szét a jobboldalt. Ők semmihez sem kötődnek, mégis mindenhol ott vannak, és általában tőlük indul minden balhé. Nem a Jobbiktól, nem a Gárdától, hanem ettől a két embertől. Mégis furcsa mód, mindig kijönnek a sittről, mindig mindenhol ott tudnak lenni, és nincsenek lekapcsolva. Egyértelmű, hogy azért, mert ők csinálják a balhét, ami meg jó a MSZP-SZDSZ-nek!!!! Szóval nem ártana likvidálni őket.

Ami a Jobbikot illeti. Értem én,hogy szükségük van ezeknek a teljesen elmebeteg embereknek a szavazataira is, de remélem ha bejutnak a parlamentbe sürgősen leválasztják magukról, mert ezeknek a náci, durván szélsőjobbos (ami nem egyenlő a nemzeti radikálissal) mondhatni szellemileg sem fullos emberekkel csak a baj van, és valóban nincs szükség rájuk. Így nem lehet gondolkozni! Morvai is, ameddig ezt a két barmot védi, addig nem lesz számomra hiteles.

Budaházy már belekötött a Jobbikba is. Ezek az elemek, akiknek maga az Atya Úr Isten is lehet majd a miniszterelnök, az se lesz jó. Mert csak a bomlasztás a céljuk, meg a balhé, semmi más. Ezt Vonáéknak is fel kell ismerniük. És ezt a két embert nem szabad odaengedni semmilyen politikai rendezvény mellé sem. Ha ők maguknak szerveznek, az oké, de máshova ne engedjétek!!!

Tényleg igaza volt annak az embernek. Nagy nehezen összejött ez a Gárda, ami tök jó meg minden, és ezek a barmok meg szétverik. Ugyanúgy,mint ahogy a jobboldalt is próbálják bomlasztani! Legalább ennek ne üljünk már fel. Fizetett provokátorok ez egyértelmű.....

Más a Fidesz és a Jobbik ne egymással legyen már elfoglalva, mindkettőnek megvannak a szavazói, ne egymást amortizálják már, hanem a kormánypártokat!!!! A Jobbiknak nincs morális előnye a Fidesszel szemben, mert azért az tényleg durva, hogy egy kormány ellenes tüntetésen a Fideszt többet szidják, mint a kormány! Most nem egy oldalon állnak? Dehogynem, Akkor ne a jobboldalt bomlasszuk már!!!!!! Miért kell egymás ellen uszítani? Ráaádsul a Fidesz szimpatizánsok jelentős része szimpatizál a Jobbikkal vagy a Gárdával, míg fordítva ez nem igaz!!! A Jobbik szimpatizánsok ellenben rühellik a Fideszt, mert ezt verték beléjük, meg azt,hogy a Fidesz nem szereti a Jobbikot. Most ez lehet hogy így van, de a Fidesz alapjáraton nem is foglalkozik a Jobbikkal, sem negatív, sem pozitív értelmeben. Tényleg kezdem azt hinni, hogy a Jobbik, mint párt azért kapja a pénzt innen-onnan, hogy a jobboldalt szétzilálja....mondom, nem kell szeretni a Fideszt, de ne cseszegessük már, mert ezzel csakis a szocik oldalára hajtjuk a vizet! Mindenki elmegy és szavaz majd erre vagy arra, vagy amarra, de a kampányban ne egymást cseszegessük már!!!!!! Nagy kérés ez?

luucy 2009.04.07. 22:15:39

@borsikm: Egyetértek. Csak nem értem, hogy az ilyen embereket miért nem lehet kivonni a forgalomból! Ha nem engedik fel a színpadra, akkor nem beszélhetne. Ha egyáltalán kitiltják egy rendezvényről, akkor nem rontaná ott a levegőt. Mondom, a Jobbiknak most szüksége van minden idegbajos szavazatára az EU-s választásokkor, meg később a OGY választásokkor is, de utána nem szabad ezzekkel foglalkozniuk, ha szeretnének pártkarriert, és nem csak egy ciklusos párt akarnak lenni, mint a MIÉP volt.

Az ilyen emberekkel tényleg nem érdemes foglalkozni, akik mindenbe és mindenkibe bele tudnak és akarnak kötni.

Budaházy meg Toroczkay pedig fizetett provokátor, ebben biztos vagyok....Ha pedig nem akkor meg a radikális jobboldal szégyene, hogy ilyen embereket maguk közé enged, ráadásul még hagyjai is a hülyeségiet..... Ááááááááá

Vona ébresztő!!!!!

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.04.07. 23:07:12

@borsikm: Az adott helyzetben Budaházy beszéde nyugodtan értelmezhető volt gyalázkodásnak is. Az "Állítsátok már le magatokat!... Nektek kéne elöl állni, de mindig visszahúztok mindenkit" jellegű ordítozás hatszáz gárdista előtt, akik egyenruhában végigszopták az egész napot (míg Budaházy akkor érkezett), ott és akkor elég durva volt. A gárdisták legalábbis gyalázkodásnak értelmezték.

gólhaj · http://kroki.blog.hu/ 2009.04.07. 23:08:40

a provokátorok provokatív provokációja provokálva provokálja a provokáltakat.

rognork 2009.04.08. 09:42:06

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: konkrétan a mennyisége. @TuRuL_2k2: akkor tessék felmondani, és a jó magyar embert penge posztokkal iskolázni, a nem jó magyar embert pedig ekézni, persze a megfelelő egyensúlyban

Szorgos Lajhár 2009.04.08. 10:36:48

@luucy: Toroczkai hol volt? Egyébként kizárt dolognak tartom, hogy a Jobbik 2-3%-nál országosan több szavazatot tudjon szerezni.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.04.08. 10:59:52

@Szorgos Lajhár: kalkuláld bele vidéket, ha tartósan marad a heti 2-3 erőszakos "megélhetési" bűnözői hír plusz a több száz médiába se kerülő, akkor bizony lesz keletje a Jobbiknak, ez a legnagyobb ütőkártyájuk. Amíg az állam a polgári jogokat az emberi jogok fétisizálása jegyében le sem szarja, csak erősödni fog a tendencia. A foggal-körömmel a hatalomhoz ragaszkodó kormány szintén csak a Buta-házy féléket erősíti, hisz ha demokratikus eszközökkel - más EU álamokkal ellentétben - nem lehet lemondásra bírni, logikusnak fog tűnni sokaknak a parlamenti attack minimum moldáv módra.

Carnivora (törölt) 2009.04.08. 15:07:25

@Szorgos Lajhár:

Ő abszurdisztán új produkciójára készül:

- Ahogy ismerünk, nem csak nyilvános programokat szervezel…
- A HVIM megerősítése mellett hónapok óta dolgozom a Betyársereg létrehozásán is, mely már működik, és a hírekben is hallhatott minden hazafi a tetteiről, csak éppen még nem tudják az emberek, hogy betyárok voltak az „elkövetők”. A Betyársereg ugyanis nem akar a Magyar Gárdával konkurálni, hiszen más a feladata. Hozzánk csak válogatott férfi harcosok jelentkezhetnek, díszlépésben menetelni nem fogunk, akciózni annál inkább. Kis sejtek, klánok laza szövetségéből áll a sereg, amely forradalmi helyzetben a rendteremtésben is segíthet majd. Ha eljön az ideje, mindenki mindent tudhat majd róla. Aki pedig betyárnak állna, a betyarklan@yahoo.com címen jelezheti szándékát, de hangsúlyozom, kizárólag harcokban jártas emberek jelentkezzenek! A jövő egyébként is az összetartó, képzett közösségeké, hiszen a most ismert civilizáció, s maga a sötét világrend is az összeomlás szélén áll. Rajtunk múlik, hogy túléljük-e majd ezt az összeomlást.

www.kuruc.info/r/6/38412/

:D

borsikm 2009.04.08. 23:47:26

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:

Ezt én értem, csakhogy ugyebár ez a mondat nem a semmiből, netán a luucy, a jobbik első fideszese (aki tőle jobbra véli megtalálni a balról küldött főellenséget) által elképzelt provokátor-képző iskola aktuális tananyagából jött, hanem egy reakció volt arra, hogy a drága kapitány úr felment a színpadra, mikrofonért nyúlkálni. BGY valójában elég visszafogott volt, még el is vette a mikrofont a szájától, képzelem hogy miket mondhatott négyszemközt a kapitánynak. (És nyilván elég durván kiosztott őket utána a színpad mellett is, de ez akkor már teljesen érthető)

Szerintem az ok-okozati viszonyok elég tiszták. Ha a kapitány tegnap kicsit higgadtab, akkor szépen megtapsolják BGY-t, lejön a színpadról, anélkül hogy egy szót is mondott volna a Gárdáról, és mindenki békében hazamegy(vagy nem, de akkor nem emiatt). Ehelyett kaptunk egy Monty Python jelenet, és mindenki ezen röhöghet.

A taktikai érzék hiánya az, ami mindig a jobboldal veszte mostanában, Orbántól Vonán át a Gárdán keresztül Budaházyig. És ez borzasztóan szomorú.

SMollly 2009.04.09. 18:23:41

"És tudod, kit utálunk még a rómaiaknál is jobban? Azt a tetves, rohadt Júdeai Népifrontot!"

De ez a Himnuszéneklés ez nagyon gáz....
süti beállítások módosítása