Az enyingi modell
2009. február 09. írta: TuRuL_2k2

Az enyingi modell

 A szombati (vasárnap hajnali) veszprémi mészárlás sokkolta az országot, pedig nem a semmiből jött, spontánul összeverődött csoport gyilkolt Veszprémben. Tavaly nyáron az enyingi és környékbeli cigányok emlékezetes egészségügyi sétát tettek Siófokon, a Petőfi sétányon:

 Hol volt ezalatt a rendőrség, aminek a legkisebb Magyar Gárda-vonulásra is van több csapatszállító mikrobusznyi testpáncélos embere? Volt-e oszlatás? A pocakosodó fekete mellényesek katonásdija a félelmetesebb, vagy a videón látható irreguláris ődöngés?

 Az IndexVeszprém riportja sokat elárul az enyingi hétköznapokról:

- Maga csak ne sokat kérdezősködjön, mert úgy jár mint a leszúrt kézilabdázó. Itt olyan roma hadsereg van, hogy attól még a helyi rendőrök is félnek, egyikük szájába már dugtak pisztolyt, pedig csak igazoltatott egy vasakkal megrakott autót - így fogadták az indexveszprémet az egyik enyingi kocsmában, ahol olyan hír járja, hogy Marian Cozma és a veszprémi kézisek támadói a településhez köthetők.

(...)

Az emberek nem csak az eső miatt nem szívesen mentek ki az utcára. A helyiek tökéletesen tudják, hogyha azokról a veszélyes személyekről van szó, akiket ismernek a településen, akkor mindenkinek van oka félni. Ezektől a személyektől az enyingiek és környékbeliek távol tartják magát, alvilági körökben is félelmet keltő, igencsak kemény, 100-150 fős társaságról van szó. Úgy hírlik, velük még a fehérvári maffiaper egyik vádlottja, Abu Mohamed sem mert kikezdeni. Elzavarták őt a városból.

(...)

- Tudja, ezek olyan fickók, ha ők azt mondják itt a rendőrnek, hogy nem vagy te kíváncsi a csomagtartóra, akkor az a fiatal járőr úgy döntött, nem érdekli a jármű hátsó része. Nem érdemes ezekkel kötekedni, de még rájuk nézni sem tanácsos. Fegyverük van, s pillanatok alatt csapatokban is tudnak támadni. Mindenki tudja kikről van szó, de senki nem mer hozzájuk nyúlni. A rendőrség is arra büszke, hogy hány sebességmérőt helyez ki, nem arra, hogy őket rács mögé jutassa - mondták nekünk az egyik enyingi szórakozóhelyen, ahová nem tehetik be a lábukat ezek a személyek, mert a tulajdonos csak klubtagsági igazolvánnyal rendelkezőket lát szívesen a sörözőbe.


Aztán sok mindenről beszélgettünk még a vendéglátóhelyen tartózkodó emberekkel. Például arról, hogy Enying este nyolc után kihalt, mintha atomtámadás érte volna. A városban például nincs diszkó. Mesélték, kétszer próbált két üzletember nyitni ilyen jellegű szórakozóhelyet, mindegyik egy-két estét volt nyitva. Egyiket már nyitáskor szétverték, másikban pedig késeléses balhé volt, az is bezárt. A helyi lakosok tökéletesen tudják, merre nem kell menniük, mibe nem kell belekeveredniük.


- A múltkor is megrugdaltak egy embert az utcán, többen látták, ám inkább mindenki elfordította a fejét, nehogy őket is megverjék.

(...)

Próbálkoztunk több helyi lakossal beszélgetni az esetről, az enyingi társaságról, ám amikor megtudták, hogy kikről érdeklődünk, mindenki elzárkózott a nyilatkozattól. Sőt, azt tanácsolták, ne is kérdezősködjünk róluk, mert még a nyelvünket is kivágják.
- Ha maguk nem golyóállóak, akkor menjenek innen el - tanácsolták nekünk.

 Enyingen nem a Magyar Köztársaság szolgáltatja az igazságot, erőszakmonopóliumról sem beszélhetünk, legjobb esetben is -oligopólium van. Az állam oly' sokat emlegetett csődje, ugye. Hány Enying lehet még az országban?

 Rossz belegondolni, hogy ha szombat éjszaka nem külföldi, válogatott kézilabdázók lettek volna az áldozatok, hanem magyar egyetemisták vagy géplakatosok, akkor a mostani eset is csak egy rövid hír lett volna a bűnügyi rovatokban: Halálos késelés a diszkó előtt. Ennyi. Se breaking news, se országos megemlékezés-sorozat, se nemzetközi felháborodás, se szerb háborús veteránok vérbosszújáról terjengő szóbeszéd.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr50931552

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ABC 2009.02.09. 11:46:00

CigánybűnözésAz a kifejezés, hogy cigánybűnözés teljesen értelmetlen.Attól még létezik cigánybűnözés. Az az, amikor a bűncselekményt cigányok követik el.És?Létezik magyarbűnözés, albánbűnözés, kínaibűnözés és vegyesbűnözés.Férfi-, női-, buzi- valamint tra…

Trackback: Vastagbőr 2009.02.09. 10:38:44

Rendőrt, katonát vagy ENSZ-békefenntartót minden településre!Pedig tényleg egy remek kis poszttal szerettük volna indítani ezt a hetet, de sajnos máshogy alakultak az események... Az utolsó 3 nap krónikája röviden, és nem teljes körűen: Péntek: 30-…

Trackback: Tudtad? 2009.02.09. 10:12:23

Az egyik szemem sír, a másik meg üveg Az utóbbi néhány hónap erőszakos cselekményei folytán lincshangulathoz közeli állapot alakult ki Magyarországon. Rekordokat döntöget az országban a bankrablások száma, a személy elleni erőszakos cselekményekhez h…

Trackback: Konzervatórium 2009.02.09. 09:35:13

Bűnöző cigányok márpedig vannakÉpp a napokban beszélgettem egy ismerősömmel arról, hogy voltaképpen nem túl sokféle kimenetele lehet annak az elsősorban közrendvédelmi, közbiztonsági problémának, amelyet a cigány és a magyar szokások, viselkedéskultúra el…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

osborne 2009.02.09. 09:04:36

enyingre hadsereg kell majd mint olaszországban

jozicsenko 2009.02.09. 09:06:37

valamikor régen bevett szokás volt, hogy gond esetén két megyével arrébbről hozták a rendőröket

azok rendet tettek

és mentek vissza szabolcsba, borsodba, stb, keressék meg őket ha tudják (oda meg csongrádból mentek, pl)

ezt ma miért csak okt 23án tudják csinálni?

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.02.09. 09:08:50

Arról anno ti se írtatok emlékeim szerint, akkor még index gyarmat voltatok.

Szathmáry · www.mandiner.blog.hu 2009.02.09. 09:21:44

Van egy faszi öltönyben, kalapban fehér sétapálcával. A csoport elején sétálgat. Ö lehet a főnök?

medve2 2009.02.09. 09:23:24

Ebből hatalmas baj lesz.

molaris 2009.02.09. 09:26:31

@medve2:
Nem is hatalmas! Annál jóval nagyobb!

Zetek 2009.02.09. 09:27:18

Várom a történet liberális értelmezését, roma leszúr egy románt. Hogyan lehet ebbe az egyenletbe bevonni és felelőssé tenni Orbánt? Most éppen Gyurcsány és Annácskája micsoda? Ő, aki ha cigányoznak cigány, ha zsidóznak zsidó?

TD223 2009.02.09. 09:32:48

Én évek óta azt vallom, hogy haza kéne hozni Afganisztánból a hadsereget és összeszedni minden katonát, kommandóst és velük végigmenni az országon. Minden bűnbandát fel kell számolni. És persze halálbüntetés is kell, vagy Szibériába kiadni minden gyilkost, késelőt, erőszaktevőt... Nem kéne annyit fáradni az ilyen Sztojka-félékkel...Sajnos felgyülemlett a férgese a társadalomban. Kondifelszerelés helyett pedig izomsorvasztó szer kell a börtönökbe, meg kasztrálás.

phaidros 2009.02.09. 09:37:28

@Zetek: gondolom az üldözött, szerencsétlen fél most is. :)

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.02.09. 09:42:37

én nem látok semmi problémát, úgy jöttek-mentek mint a japán turisták csak vakkus gép nem volt náluk, hogy megörökítsék a helység nevezetteségeit.

siqlum 2009.02.09. 09:43:21

vastagbőr is írt róla:

Hétvége:

vastagbor.blog.hu/2009/02/09/rendort_katonat_vagy_ensz#more930709

+ az itt is látható videóról egy korábbi poszt ( @Szathmáry, a fehérkalapos a vajda)

vastagbor.blog.hu/2008/09/01/melyik_meneteles_kelt_onben_felelmet

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 09:45:37

És ami a hírekben nem szerepe (tokaji rokonok mesélik az eseteket)l: behajt a cigó a A6-os Audival (azaz nem szegény) a benzinkútba Szabolcsban, tankol 19 ezerér', majd elhajt fizetés nélkül - ami a rendőrség suerint csak szabélysértés, nem keresik, ellenben a benzinkutas fizetésébő levonják. Bevett módszer.
Vonaton, szórakozóhelyen állandóan molesztálják a csajokat (számos esetről van tudomásom, gyakorlatilag állandó veszélynek vannak kitéve a lányok, elállják a vécét és kirabolják őket, nekiállnak velük szemben...khm.... nem részletezem). Erdőszélen megerőszakolják, ottahgyják holtan. Öreg nénik nem mernek egyedül bootba menni, mert vagy az utcán támadják meg őket, vagy kirabolják a házukat addig.
Terhes cigányasszonyok ütögetik a hasukat és gyógyszereket szednek, hogy szellemi fogyatékos legyen a gyerek, mert arra több pénz jár. Van olyan caslád, sok gyerekkel havi 600 ezret keres munka nélkül. És emellett költzönek be folyamatosan Ukrajnából és Szlovákiából, foglalkják el a házakat,és azt kiabálják, hogy mit akartok magyarok, hamarosan mi leszünk az urak itten. És hasonló szorikat tudok a nyóckerből is. Emellett annyit követelni, hgoy az elkövetőt akkor is büntessék meg, ha épp cigány, azt hiszem, egyáltalán nem rasszizmus.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 09:48:16

A nyóckerben rendszeres, hogy a pereputty tiszteletét teszi a tanárnál, hogy megleckéztesse, vagy a gyermek diáktársánál az iskola folyosóin, az iskolaépület előtt, és összeverik. Rendőrség emberhiáynra hivatkozva nem hajlandó állandó őrt krendelni, bagatellizálja az ügyeket. És még a nyócker kertvárosi részein is előfordul, hogy megtámadják az iskolás gyerekeket (például az öcsémet) úgysztintén általános iskolás korú elkövetők, akikkel a rendőrség nem foglalkozik. Pedig késsel szaladgálnak. És vlahogy az összes ilyen esetről kiderül, hogy cigányok voltak. Mert bunkó, defektes magyarok bőven vannak, de ilyet azok se tesznek, ehhez más szocializáció kell.

HToma 2009.02.09. 09:51:50

Enyingre kéne küldeni a teljes Rebiszt.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.09. 10:02:41

@Zetek: Orbánt sehogy.

Bár Bayer Zsolt szerint - természetesen - az SZDSZ a hibás.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 10:06:18

Rendőrök bújkáltak a bokorban ... most hétvégén Ózdon is ...

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 10:07:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Igaza is van most Zsótinak. Kiknek a nevéhez fűződik a megélhetési bűnözés stb. ? kik szaladnak minden rablógyilkos cigányt megvédeni?

siqlum 2009.02.09. 10:10:34

@Őrnagy Őrnagy: És ráadásul kormányellenes is, felháborító h még nem tudták letiltatni azt a szemetet a netről:)

Zetek 2009.02.09. 10:10:53

@phaidros: Most akkor hogyan érvel Annácska?

nénike · http://mandiner.hu 2009.02.09. 10:13:22

@Carnivora:

"... a rendőrök kapjanak tűzparancsot, ha bármilyen támadás éri őket, miközben munkájukat végzik."

Ez azért a 2006-os események tükrében minimum merész követelés.

hiba 2009.02.09. 10:13:24

Ez a vonulós csoport mondjuk pont nem a jobbikos értelmében vett cigánybűnözés klasszikus formája szerintem. Inkább etnikai alapú maffiának tűnik. Csak míg a magyar, ukrán, olasz, izraeli néplélekhez közelebb áll a robbanóanyag egységben mért erő demonstrálása, addig a cigók fanatikusan hisznek a tömegdemonstrációkban. Láttunk már ilyet végülis.

movhu 2009.02.09. 10:13:44

Az Index ennek az írásnak a főoldalon szerepeltetésével követi meg magát Munk Vera múlt héten elkövetett értekezése miatt :)

Szathmáry · www.mandiner.blog.hu 2009.02.09. 10:16:51

@siqlum: Kösz. Gondoltam, hogy a vájdá úr lehet az.

Francois Pignon 2009.02.09. 10:17:59

Falusi bálban vagy diszkóban késelni elég ősi szokás. Elég gyakran megesik úgy, hogy nem lesz belőle hír. Nincs azon semmi meglepő, hogy csak abból lett ügy, ha ismert és kedvelt személy az áldozat. Utoljára talán Simon Tibor agyonverése váltott ki hasonló érdeklődést.

leon, a proli 2009.02.09. 10:19:17

majd Arkan kapitány exkatonái megforgatják, megpörgetik az enyingi kancigókat

grigorij (törölt) 2009.02.09. 10:20:31

"valamikor régen bevett szokás volt, hogy gond esetén két megyével arrébbről hozták a rendőröket"

Hahaha...

Ez ma is szokás! Például nyáron a Balatonnál, igaz azok az idegen szervek nem a nyaralókra vigyáznak, hanem a helybeliekre vadásznak!
Mert tudják, hogy a helybeliek jóban vannak a helyi zsarukkal, gyorsabban vezetnek, kocsmába járnak stb.
Tehát sok-sok zsebpénzt lehet leszedni róluk!
Nem egyszer a helyi nyomozó figyelmeztet a kocsmában, hogy mire, hol kell ügyelni...

Francois Pignon 2009.02.09. 10:21:02

@hiba: Így van, erről az egész enyingi bandáról amit hallani lehet, az alapján én is inkább szervezett alvilági csoportnak nevezném. Mondjuk lehet cigány maffia is, ahogy ukrán, vagy egyéb lehetett.

Kilgore Trout 2009.02.09. 10:21:53

Azt gondolom, hogy bűnöző és bűnöző között ne tegyünk különbséget. De itt azért jegyezzük meg, hogy amikor az "ellenség" sebesülten a földön hever, és a segítségére sietőt támadás éri hátulról (kvázi a vöröskereszteseket), na olyat még az állatok sem csinálnak (lásd még Olaszliszka is), csak néhány bizonyos népcsoporthoz tartozó véglény. És itt a probléma gyökere.

Acmee 2009.02.09. 10:22:18

Ha a szerbek tényleg jönnek, akkor Isten mentse ezeket a cigókat!

Remélem jönnek a szerbek!

osborne 2009.02.09. 10:22:42

és persze nemcsak azért került hírbe ennyire ez mert ismert sportolók az áldozatok hanem mert egy hete volt a Pásztor ügy is. Plusz a román sajtó simán leírta, hogy romák az elkövetők. Ezek után még nagyobbat szólt a 'diszkós késelés'.

amúgy egy ilyenért min 10-15 év jár. remélem megkapják.

peterman 2009.02.09. 10:25:22

De hogy a rendőrség megkérte a szemtanúkat, h ne nyilatkozzanak... Phhh... A média nagy része meg igazodik Gusztoshoz és Munk Veronikához vagy fél tőlük. Mikor vasárnap reggel megláttam hírt, tudtam, hogy a "hivatásos" hírportálokon nem sok esély van a valódi tájékozódásra, de a net jóvoltából 10-re azért lehetett tudni, h az enyingi cigányhorda volt az elkövető. A polkorrekt híradók még este is maszatoltak.

nick_007 2009.02.09. 10:26:04

Én is azon gondolkodtam, hogy ha engem vagy bárki más ismeretlent szúrtak volna le, akkor senki nem foglalkozna most az üggyel sajnos. Draskovics sem mondta volna, hogy ez Magyarország elleni támadás volt, stb. Romlik a közbiztonság, és szomorú hogy csak ilyen tragédiák után foglalkoznak egyáltalán a kérdéssel.

Szavazás:
wita.hu/index.php?show=wita&wita=103
Ön fél, hogy elszaporodnak az élet elleni bűncselekmények a közelmúltban történt véres incidensek miatt?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 10:26:16

nevezzetek pesszimistának, de szerintem az égvilágon semmi nem fog történni.
Az elkövetőket elfogták, de ez 2-3 ember a több százból csak ebben a városban. A lényeggel nem sikerült kezdeni semmit sem. És ide a rozsdás szeget, hogy a jogerős ítéletről - ha lesz ilyen - már nem fog beszámolni a média, annyira arcpirítóan kevés lesz a büntetés. Ha egyáltalán eljut tárgyalásig az ügy.
És a randalírozással, települések terrorban tartásával semmi nem fog történni ezután sem.

kamasuka 2009.02.09. 10:27:16

@TD223: Az olaszok ezt csinálják.

KopaszMercis 2009.02.09. 10:28:09

Biztos a varost szejjel baszo arpadsavos cigany haverjaidat hajkurasztak.

Nektek szabad rendort keselni a ciganyoknak meg nem szabad kezilabadast?

Hogy is van ez?

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 10:28:20

De az összes kapja meg, nem csak ez a jelen idő szerint három. És rendőröket a falvakba, és elintézni, hogy a kiskorú se lophasson! Életformát nehéz lesz megváloztatni egy-két eset kezelésével, az összeset kezelni kell. Ha épp cigó az elkövető(csoport), könnyűmegfélemlíteni: erőteljsebb erődemondtrácó is hatásos, vagy egy kis átokkal, ilyesmivel való fenyegetőzés is megteszi sokszor (nem túl keresztényi, de joghalál esetén mit tegyen az ember?)

Hypofx 2009.02.09. 10:28:44

Mindenki hibas abban hogy idaig jutott ez a tema. 20 eve senki nem problata a problemat kezelni, mindenki hallgatott csak. pedig mar akkor latszott hogy felfog noni egy nemzedek amelyk mar csak a segelyt a csalast a lopast latja mint kovetendo pelda.

KopaszMercis 2009.02.09. 10:29:16

@Rékuc:
A szomoru valosag az, hogy itt mindenkinek mindent szabad, es mindenki eszerint viselkedik.

Buta modon szarmazas alapjan szejjel valogatni hogy ki mit enged meg maganak nem celravezeto. Max vita gerjeszto.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 10:29:51

@nénike:

Ott is azzal kellett volna kezdeni nem a Fideszesek terrorizálásával ... MTV előtt is egy sortűz a levegőbe, és mindenki spúrt volna haza.

peterman 2009.02.09. 10:30:09

Az meg még szomorúbb, h sokan a szerbekben, kopaszokban vagy szupermen segítségében reménykednek. Igaz, nagyobb az esélye az ő fellépésüknek, mint a honvédségének vagy a rendőrségének (hosszú visító röhögést hallok)

OmegA404 (törölt) 2009.02.09. 10:31:36

Remélem jönnek a szerbek és megmutatják a Feriéknek, hogy mivel kéne a rendőröknek foglakozni, a tüntetők vegzálása helyett.
Egy közröhely lesz...

Nekem meg amúgy az a véleményem. Hogy ki kéne toloncolni az ilyen cigány csáládokat, ahelyett, hogy segélyeznénk őket.
Vagy egyszerűen elkötettni őket két gyreke után.
Mégiscsak reélis elvárás, hogy csak annyit szülljön valaki amennyit el tud tartani. Ha nem tudja belátni akkor nem felelős tetteiért... tehát miskárolni őket. A kutyámért se sírt senki mikor kiheréltettem. Mert én tartom el.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2009.02.09. 10:31:56

Szerintem fejeknek kel hullania a rendőrségnél! Nem csak a fő fő fejnek! Ha alsóbb fejek is hullanak, akkor az alsóbb vezetés elgondolkodik hogy érdemes-e ostoba bólogatójánosnak lenni, mivel úgyis mindig a fő fő vezetőket veszik csak elő (vagy azokat se).

Jó lenne ha már nem csak a fő fő fő vezetők felelőssége lenne előszedve...

kamasuka 2009.02.09. 10:34:10

Vagy saját államot nekik, ahol saját magukon élősködhetnének. Ha ez megtörténne, több ország gazdasága iszonyatos lendületet venne ....

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 10:34:48

@KopaszMercis: én vagyok az utolsó, aki származás alapjná ítélkezik. Nem azért bűnözők, mert cigányok. De cigányok és bűnözők. Aki efölött szemet huny, soha nem fogja tudni megközelíteni a probléma gyökerét.
Az a baj, hogy még csak egyenlőség sincs: a cigányt nem sittelik le, ha rabol, ha lop, ha terrorizál. Pedig csak annyi kéne, hogy a törvényben meghatározott büntetést kiszabják rá. Mindig, mindenért, amit elkövet.

KopaszMercis 2009.02.09. 10:35:27

@OmegA404:
Rendben, de toloncoljuk ki azokat is, akik rank gyujtjak a varost es bombat gyartanak.

Kenen nekunk sajat gvantanamo rogton lenne itt bekes egyutteles.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 10:36:14

@endike: nem rendőrfejeket kellene áldozni, hanem inkább támogatni a rendőrséget, hogy merjék végezni a munkájukat.
Meg ne kelljen reszketnem rendőr rokonomért, ha azt hallom, hogy Hevesen megint megtámadták a járőröket... az már óriási lépés lenne előre.

Lunitari 2009.02.09. 10:36:19

@nénike: TÜntetők-bűnözők, tüntetők-bűnözők...tetszik érezni a különbséget?

kamasuka 2009.02.09. 10:36:31

Akkor újra kéne szervezni az NBHt. :D@KopaszMercis:

amfiteatrum 2009.02.09. 10:36:38

Az elkövetőket adjk ki a románoknak és a szerbeknek. Azok majd lerendezik... Pl Egy kis kiránduls a Duna deltába, vagy a szerb hegyekbe kis munkavégzésre :)

KopaszMercis 2009.02.09. 10:37:43

@Rékuc:
Nekem nem azzal van a baj, hogy neven nevezzuk a gyereket.

Nekem azzal van bajom, hogy aki koztorvenyes bunozokent arpadsavba burkolba, rendort kesel. Az OK
Aki koztorvenyes bunozokent, kezilabdast kesel. Az nem OK

Nekem ezzel van a bajom. Azert mert O cigany o nem keselhet artatlan embert. Ha a mi kutyank kolyke arpadsavban, akkor viszont igen.. o keselhet artatlan embert.

KopaszMercis 2009.02.09. 10:38:48

@Lunitari:
Aki rendort kesel az nem bunozo.. ez vilagos. Persze ha mar setet a bore, es nem a kossuth teren hanem az orczyn csinalja, ugyan ugy brahibol, akkor mar rogton koncentracios taborba valo.

Teccccik erteni?

nina2000 2009.02.09. 10:39:19

Rendőri fellépés..hahahaha.....lófasz lesz itt. Röhögve legugoljálják majd a 10-20 évet a többiek meg csinálják tovább a "családi"vállalkozást idekint.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 10:39:31

@KopaszMercis: 'Ha a mi kutyank kolyke arpadsavban, akkor viszont igen.. o keselhet artatlan embert'

ezt ki mondta...?

kamasuka 2009.02.09. 10:40:14

@KopaszMercis:
Ha itt valaha árpádsávba burkolva rendőrt késeltek volna, akkor már erről zengene a Népfaszától a Néphazugságon át a Nyócak minden száma ...

Ellenben ls. a veszprémi esetet.

Tomzone 2009.02.09. 10:40:47

A rendőrség csak ki akarja pipálni az ügyet, úgyhogy 3 gyanúsítottjuk van, ezeket előszedik aztán kész? Az a másik 20 kopasz aki szintén megfélelmített, szintén garázdálkodott ugyanúgy felelőse a történteknek, csak most éppen nem ők szúrtak... szedjék elő az egész bandát, mi a szar ez a 3 gyanúsított??? 3 170 centis, merevre gyúrt gyerek verte szét az egész kézilabdacsapatot???

KopaszMercis 2009.02.09. 10:41:59

@Rékuc:
Hat nezzel korbe a jobboldali "kozeletben", mekkora felhaborodast valtott ki az a godi, vagy dunakeszi rendor megkeselese a "bekes tuntetok" altal a zavargasok ideje alatt...

Utana nezd meg, hogy most hogy ciganyok keseltek meg artatlan embert, most mit szolnak.

Lesz nemi kulonbseg.

Pedig a ket cselekedet teljesen egyenerteku, moraljaban. Nem azt kell nezni, hogy mit mondanak az emberek, azt kell nezni, hogy mit tesznek.

En mondok akarmit, ha azt megfizetik. Tenni mar azert problemasabb :)

belaaaa 2009.02.09. 10:43:09

Egyébként mielőtt mindenki elkezdene cigányozni, nézzünk jobban körül. Pl. a Nyírségi Veres-klán az jobb? talán csak annyival, hogy nem rántják egyből a bökőt, de a különbség ennyi..... az állam rettentően gyenge....ez az igazság

KopaszMercis 2009.02.09. 10:43:12

@kamasuka:
Te hulye fasz: a kossuth teren megkeseltek egy fiatal rendort az arpadsavos cigany haverjaid, akkor nem hoborogtel.. ugy hogy most is befognad a pofadat, ha otthonrol a gyoker agyatlan propagandan kivul kaptal volna barmit is...

OmegA404 (törölt) 2009.02.09. 10:43:33

KopaszMercis
Baszod ne csúsztassál már, cigánybűözés van és sokkal nagyobb probléma sokkal több embernek mint a privatizátor haverjaidnak az árpádsávosok.
Tüntetéseken egész europában szokatak konfliktusok lenni, mondhatnám a tüntetés jellemzője.
Buzivizes egymás-simogatos felvonulást szeretnél csak látni mi?
Tüntetés néha van... a cigányok meg naponta egyre többen vannak és egyre pimaszabbak mert a magadfajták elkenik a dolgokat.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.02.09. 10:43:34

@KopaszMercis:
Ki a fene késelt rendőrt a Kossuth téri holdkórosok közül?

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2009.02.09. 10:43:45

Itt nem a ciganyokrol van szo, hanem arrol, hogy a hatalom annyit lopott az elmult evtizedekben, hogy onvedelembol nem mert szigoruan fellepni a bunozessel szemben es ezek a romak hajlamosabbak atlepni a torvenyt mint sok "felos" feher ember, akiknek tobb vesziteni valojuk van mint ezeknek az agressziv nyomorultaknak. Es kik voltak altalaban hatalomban...?

Wawel (törölt) 2009.02.09. 10:43:56

Nem akarok senkit elkeseríteni, de Mo-nak jelenleg NINCS hadserege! Nem tudom, miről beszéltek, de remélem nem arról a 43 díszhuszárról, aki még megmaradt. Vagy a minisztériumi irodisták fognak majd itt rendet tenni?

nina2000 2009.02.09. 10:44:41

@KopaszMercis:

Azért ezt az érvelést nem gondoltad komolyan ugye? Alattomosan késelgetni, hátulról és szándékosan szivenszúrni valakit, az kicsit más kategória mint a tüntetéses példád.

states 2009.02.09. 10:44:44

A Gyurcsány-kormány áldásos tevékenysége nyomán nem csak a gazdaság omlott össze, hanem a közbiztonság is. Amúgy pedig ezek mellé a cigány bűnözők mellé nyugodtan oda lehetne csukni azt a szakmányba fasisztázó , rasszistázó értelmiséget is, amelyik már a rendszerváltás kezdete óta abból él, hogy faji alapon felmentést, sőt biztatást ad a bűnözőknek. Elég csak a zámolyi romák ügyére utalni, a magyar társadalomnak akkor kellett volna megálljt parancsolni ezeknek a megélhetési antifasisztáknak, talán akkor most nem tartanánk itt...

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 10:46:47

@KopaszMercis: nem emlékszem, hogy itt bármikor rendőrkéselőket védtek volna. A 2006-os esetek egy jelentős részénél ugyanakkor a rendőrség fruisztráltságból oylanokat kezdett el összeverni és begyűjteni, akik még csak a közelnben sem jártak a Kossuth térnek, egyes tüntetéseknek. Pl. a Nyugatinál. Azért ez nem ugyanaz. hogy egyes széljobb vezetőket meg hogyhogy nem lehet lecsulkni, azon szerintem sokak a reakciósok közül is gondolkodnak.

KopaszMercis 2009.02.09. 10:47:00

@TuRuL_2k2:
Nem kaptak el soha, hiszen az arpadsavosoknak, a tobbi budos ciganyhoz hasonloan mindent szabad.

Vagy dunakeszi vagy godi rendort keseltek. Benne is volt a hirekben.. labon szurtak talan vagy ilyesmi. Felepult vegul, asszem.. nem ez a lenyeg, hanem az, hogy erre mar pl nem is emlekszel, pedig volt hir.

En sem emlekeznek ha anno nem Godi rendorokkel fociztam volna.. kurvara nem voltak elragadtatva. Otthon gyerekek, akiket nincs ki etessen ha oket lebokik a kossuth teri forradalmarok.

Ocsmany dolog ez az egesz. En legszivesebben osszezarnam a ket tabort.. vegezzetek ki egymast, mi meg hadd eljunk bekeben tovabb.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.02.09. 10:47:23

ide is berakom, hadd lássák a hannibál féle liberálroncsok, hogy hogyan és mikor indultak egészen tragikus irányba a dolgok:


Lionel Jospin Úr a Francia Köztársaság kormányának elnöke részére

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Március 8-án értesültünk arról, hogy az illetékes francia hatóság menekültként ismerte el a roma (cigány) kisebbséghez tartozó magyar állampolgárok egy csoportját, a Zámoly községbo Franciaországba menekült roma közösség tagjait.
Úgy véljük, ebben a döntésben a francia menedékjogi hatóság tárgyilagos tényfeltáró munkája, megfontolt mérlegelése mellett jelentos szerepet játszott a francia társadalom szolidaritása, amely különbözo szervezeteknek és közéleti személyiségeknek a kérelmezoket támogató akcióiban és nyilatkozataiban nyilvánult meg. A francia nemzet tiszteletreméltó hagyományai közé tartozik, hogy menedéket nyújt azoknak, akiket hazájukban politikai, faji vagy társadalmi okból üldöznek. Franciaország védelmében az évszázadok során - s legutóbb az 1956-os forradalom leverését követo idoszakban - számos magyar részesült. E védelemért a magyar nemzet hálával tartozik Franciaországnak.
Elkeserítonek tartjuk, hogy ma, több mint tíz évvel a magyar demokratikus jogállam újjászületése után, még mindig vannak Magyarországon emberek, akiknek megalapozottan kell tartaniuk attól, hogy származásuk miatt hátrányos helyzetbe kerülnek, üldöztetés áldozatai lehetnek. Hisszük, hogy a francia társadalom szolidaritása a menedékkérokkel és a francia hatóság döntése tanulság lesz a magyar társadalom számára. Az európai integráció folyamata nem zárulhat le addig, amíg az ország félmilliós roma népessége nem teljes értéku polgára a magyar társadalomnak. Amíg a mindenkori kormány nem tesz meg mindent a jogi és társadalmi egyenjogúság megteremtéséért. Amíg a rasszista kijelentéseket és a rasszista cselekedeteket - származzanak akár a közhatalom képviseloitol, akár magánszemélyektol - nem követi a társadalmi felháborodás kifejezése, s indokolt esetben büntetés. Amíg a romákat következmények nélkül érhetik olyan jogsérelmek, amelyeket a többségi társadalom polgárai nem turnének el.
Alulírottak levelükkel köszönetüket szeretnék kifejezni a zámolyi romák ügyét támogató személyeknek és szervezeteknek, s egyúttal az egész francia nemzetnek, amely ismét felkarolta azoknak az ügyét, akik menekülni kényszerültek.

Budapest 2001. március 9.


Tisztelettel:

Ascher Tamás, forendezo
Bársony János, kisebbségkutató
Bíró András, alternatív Nobel-díjas
Daróczi Ágnes, újságíró
Eörsi István, író
Esterházy Péter, író
Faludy György, író
Ferge Zsuzsa, szociológus, egyetemi tanár, az MTA és az Európai Akadémia tagja
Fischer Ádám, a Manheini Opera muvészeti igazgatója
Fridli Judit, a Társaság a Szabadságjogokért ügyvivoje
Furmann Imre, ügyvéd, a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédo Iroda igazgatója
Gombár Csaba, társadalomkutató
Grünwalsky Ferenc, filmrendezo, operator
Halmai Gábor, alkotmányjogász, egyetemi tanár
Havas Gábor, szociológus
Hegedus B. András, közgazdász, szociológus
Hell István, újságíró
Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke
Jancsó Miklós, filmrendezo
Kemény István, szociológus
Kende János, operator
Kende Péter, politológus, a C.N.R.S. volt kutatási igazgatója, az MTA tagja
Kenedi János, kritikus
Kertesi Gábor, közgazdász, egyetemi tanár
Kis János, filozófus, egyetemi tanár, Közép-európai Egyetem
Kóczé Angéla, az emberi jogi oktatási program igazgatója,
European Roma Rights Center, Budapest
Konrád György, író
Koszeg Ferenc, a Magyar Helsinki Bizottság elnöke
Lengyel László, közgazdász, politológus
Ludassy Mária, eszmetörténész, egyetemi tanár
Nádas Péter, író
Nagy Boldizsár, nemzetközi jogász, egyetemi oktató (ELTE, Közép-európai Egyetem)
Orsós Éva, a Mediátor Alapítvány igazgatója, a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Hivatal volt elnöke
Szikinger István, ügyvéd
Tamás Gáspár Miklós, filozófus
Ungváry Rudolf, író
Vásárhelyi Miklós, sajtótörténész

KopaszMercis 2009.02.09. 10:48:52

@dszg:
Igen es ez azutan jott elo ez a frusztraltsag hogy egyikuket megkeseltek.

Engem sem erdekelne, hogy mindenki "csak lement egy kilo kenyerert, es veletlenul volt nala gazalarc, meg utcako".

Nincsen erdemi kulonbseg, csak ennyire hipokritak vagytok. Ha alatamasztja a kibaszott cigany napirendedet, akkor rossz dolog a keseles, ha nem akkor nem.

Behanyok az ilyentol.

Acmee 2009.02.09. 10:50:06

@Grift:

Oké, Én benne vagyok, h adjuk fel postán a fél millió (?) cigányt a franciáknak...

Doktor House 2009.02.09. 10:50:34

@KopaszMercis: bele sem merek gondolni, te mit kaptál otthonról, haver

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 10:52:05

OS - Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium közleménye

Budapest, 2009. február 9., hétfő (OS) -

Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter ma reggel telefonon fejezte ki köszönetét dr. Maria Fekter osztrák belügyminiszter asszonynak, és rajra keresztül az osztrák hatóságoknak a veszprémi emberölés gyanúsítottja Raffael Sándor és társa N. Győző elfogása érdekében tett gyors és határozott intézkedésért.
Kiadó: Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium

nina2000 2009.02.09. 10:52:16

@KopaszMercis:

Akkor hánnyál be ! Szabad ország, megteheted !

zala 2009.02.09. 10:52:49

Remélem jönnek azok háromszázan délről.
Remélem tisztességes emberek kapják az elkövetők szerveit.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 10:52:52

@KopaszMercis: te hányszor láttál olyat, hogy egy árpádsávos banda terrorban tart egy települést?

states 2009.02.09. 10:53:13

@Grift:
Na ezekről beszélek, ezt az ahogy mondani szokták, az SZDSZ és az MSZP holdudvarába tartozó értelmiséget nyugodtan oda lehetne csukni Sztojkáék mellé. Nélkülük soha nem fajulhattak volna idáig a dolgok...

KopaszMercis 2009.02.09. 10:54:06

@józan':
De.. honnan tudtad, hogy fotozkodtam egyutt a pasiddal?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.02.09. 10:54:10

kapcsolat.hu/blog/a_hetvegi_brutalis_keselesrol
"A hétvégi brutális késelésről
...
És van még valami: egy szerb, egy horvát és egy román játékos küzdött egy magyar város, Veszprém sikeréért. Természetes volt számukra, hogy szerbként, horvátként, románként nem egyszerűen itt élnek, hanem egy magyar közösség sikereit gazdagítják, identitását erősítik. Becsülöm őket ezért és köszönöm nekik. Bár most nem ez a legfontosabb, nem tudom megállni, hogy meg ne kérdezzem: vajon az árpádsávos zászló alatt masírozó szélsőségesek ezt is értik-e?"

reality 2009.02.09. 10:54:17

@KopaszMercis: Te honnan ugatsz bele a dolgokba?

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 10:54:29

Csányi Zoltán őrnagy elmondta: a nemzetközi körözés alapján Ausztriában, az A2-es autópályán a sárbogárdi Raffael Sándort és az enyingi N. Győzőt fogták el.

Az A2-es autópályán ezek ugyan nem megélhetési bűnöztek.

nina2000 2009.02.09. 10:54:59

@KopaszMercis:

höhö

Mersz és tudsz.....mit ? behányni ?

osborne 2009.02.09. 10:55:09

"Kit érdekel ilyenkor, hogy az elmúlt tíz évben a felére csökkent a gyilkosságok, emberölések száma Magyarországon, hogy az emberölések felderítési mutatója 95 %, az egyik legjobb Európában. Kit érdekel a statisztika, amikor brutális emberölés rázza meg az országot."

kapcsolat.hu/blog/a_hetvegi_brutalis_keselesrol

Ha már statisztika: 329 emberölés 'volt' 2007-ben. Ezek szerint 8-10 éve 600-nál is több embert gyilkoltak meg évente? Vagy Gyurcsány más statisztikáról tud?

www.police.hu/data/cms496324/bcs_k_2003_2007.pdf

PR32 (törölt) 2009.02.09. 10:56:36

@states: ők nem "megélhetési antifasiszták", ők tőlünk, mezei halandóktól sokkal toleránsabbak, felvilágosultabbak. Egészen addig, amíg nem látnak vmi olyat, ami kiveri a biztosítékot. 5 éve, sőt, 10 éve is megvolt már a bűnözőknek az a típusa, akik csoportosan követnek el erőszakos cselekedeteket. Diszkóbalhé, kisebb rablások, ilyesmi. Érdekes módon 5 éve én még nem hallottam Magyar Gárdáról. Arra gondoltam, hogy ez utóbbi talán védekezésül alapult. De ez biztos csak hülyeség, ugye?

states 2009.02.09. 10:58:19

@dszg:
Ez is jellemző egyébként, hogy az osztrák rendőrök fogták el őket, azt, hogy egyáltalán létezik magyar rendőrég csak onnan lehet tudni, hogy most kaptak izraeli vízágyukat...

KopaszMercis 2009.02.09. 10:58:30

@Rékuc:
Budapesten kivul meg egyet sem. Te melyekrol tudsz?

En a ketto brigad koze egyenloseget rakok, szeirntem is szarfaszu kocsogok a ciganyok. Csak vicces, hogy azok hoborognek a magatartasuk ellen, akiknek amugy magaval a magatartassal semmi bajuk nincsen, egeszen addig amig a sajatjaik csinaljak. Akkor kezd el problema lenni a sztori, ha ugyan azt fustos boruek is elkezdik megengedni maguknak.

Kibaszott durva kettos merce.

Borsodi vajda szintugy:
"Latjatok o is aszondja cigany bunozes van .. fuj meg o is, bazd meg akkor van"

Azt mar nem hallja meg senki, hogy az azert van, mert nem ad nekik senki munkat, mert ki vannak a gecibe rekesztve egy szar mokus kerekbe.. es attol mert a ciganyok 20% mondjuk igenytelen es nem erdekli a maradek 80% nyitott lenne a felemelkedesre csak nincsen lehetosege. Ezt mar meg sem halljuk, hiszen ez azt jelenti, hogy nekunk is kellene valamit csinalni.. nem eleg arpadsavos bortangaban kivonulni a kossuth tere gyurcsanytakaroggyozni, hanem esetleg meg kellene valtoztatni a szar ideje mult kontra produktiv haszontalan beidegzodeseinket babonainkat. Ehelyett inkabb hagyjuk hogy keseljenek minket a ciganyok!

Dicseretes!

Thug 2009.02.09. 10:58:52

Kopasz Mercis!

Komolyan mondod, hogy még mindig a tüntetéseken vagy felakadva? Hát, te sem vagy teljesen normális. Már réges-régen el kellett volna zavarni ezeket az ingyenélő politikusokat a cigányhordáikkal együtt az országból. Mindegy milyen áron. Akár az utolsó utcakő felkaparásával is az országban. Te meg itt sírsz, hogy jaj, felszedtek 2 éve 200 db utcakövet.
Mi van ellenkező esetben a politikusaink által ellopott pénzzel, hee? A cigányok által okozott rablásokkal, gyilkosságokkal (ugye az emberélet az első, neked is...). Abból a pénzből az egész országot márvánnyal lehetne leburkolni, amit ezek közösen 20 év alatt elloptak. Te meg, mint egy kis pancsoló kislány az utcakövek miatt sírsz...

Gyanús vagy. Vagy a származásod miatt teszed, vagy annyira polkorrekt vagy, hogy valakid a húsos fazék közelében ül, vagy egyszerűen csak beérett nálad gusztustalanpéter mondandója...

trewq 2009.02.09. 11:00:26

Kopaszmercis szerint ugyanez egy állítólagos könnyebb sérülést okozó késelés (amiből naponta rengeteg van), mint a szabályszerű kivégzés. És baló elvtár kocsijának felgyújtása szerinte nagyobb bűn, mint az a többezer rablás, amit a cigányok hetente elkövetnek.

kasztor 2009.02.09. 11:00:35

Ameddig az un. jogvédők szabják meg azt, hogy a rendőr mit csinál jól, vagy rosszul, addig nem lesz itt erős, intézkedni képes rendőrség.

nina2000 2009.02.09. 11:00:53

@PR32:

A magyargárda politikai pamflet, semmi több.......ki a fasz veszi komolyan azokat az arcokat....legalább sjnájdig 1.90 átlagos 110kg szittya kanok lennének, megérteném a fostoskodást, de jelenleg 1db ütőképes ember nincs a felhozatalban....csupa bohóc.

Ferre 2009.02.09. 11:01:01

KopaszMercis:
majd akkor ugassal es irogassal faszsagokat ha egy kancigany 10 ev borton utan, a te lakasodba koltozik be lakni... addig kuss a neved.

neked a vegbeledbol nott ki a kezed es onnan irogatsz. agyad sincsen. valoszinuleg te is valami kancigany fele lehetsz mint a Sztojka. Veletlenul, nem te feszitesz mellette az iwiwes kepen?

ciganybunozes van. a problema valos. lehet fajt vedeni. de felesleges. ma a bortonok 70-80%at ciganyok toltik meg.

zero toleranciat kell hirdetni. halalbuntetes es kozteri akaszatas vissza... segelyek visszavonasa. lesz itt rend.

ezeket meg akik most ebben reszt vettek, FEL KELL AKASZTANI A PARLAMENT ELOTT. hiaba nincs halalbuntetes most kivetelt kell alkalmazni. ordibaljon csak az unio majd megunjak.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:01:55

@reality:
Mit akrasz hallani, hogy anyad ágyából..? mi az, hogy honnan ugatok bele a dolgokba?

Olyan csaladbol, akiket rendszeresen kipakoltak a romak? Vagy a 2. ker-bol ahol elek? Vagy olyan csaladbol akik eltek nyugaton? Mindegyik igaz... de melyik szamit? Az, hogy minket is megloptak, kiraboltak olyan ciganyok akiknek segitettunk? Vagy hogy elit kornyeken elek? Vagy hogy eltem olyan emberek kozott, akiket nem a frusztraciok es kisebbsegi komplexusaik vezerelnek? Vagy hogy eltem a gyócker-i ciganyok mellett?

Te mond meg nekem! Honnan ugatok bele?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 11:02:23

@KopaszMercis: na ugye. Nem az árpádsávos banda tart rettegésben egész településeket, hanem a cigányok. Akkor meg miről beszélünk?
Ami a tüntetéseket illeti: ott annyira buzgón serénykedtek begyűjteni és lesittelni a 'köztörvényes bűnözóket', hogy akárhány ártatlan embert is összevissza rugdostak, napokig fogva tartottak, nehogy véletlenül kimaradjon egy is, inkább bevittek némi többletet, hogy meglegyen a percent, ugye te is olvastad a híradásokat.

trewq 2009.02.09. 11:02:27

"hogy az azert van, mert nem ad nekik senki munkat, mert ki vannak a gecibe rekesztve egy szar mokus kerekbe.."

Szegény munkanélküli mercis cigányok!

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:03:02

@KopaszMercis: te bolond vagy. Tudod, hány fenyegetést kaptam már a ködevőktő őket szidó publicisztikák miatt? Nyisd már ki a szemed! Szépen tereled a témát. Elegem vana PC szövegtből. LÁtom, mi megy a nyóckerben, látom mi megy Szabolcsban, költöuzzki. ÉN azt követeltem, hogy mindenki kapjon egyenlő bánásmódot. Ha szerinted ez rasszizmus, akokr te vagy rasszista. Mi köze ennek a Kossuth térhez?

holas 2009.02.09. 11:03:08

A magyar jog jelenleg tényleg tehetetlen az ilyen esetekkel kapcsolatban. A kisrendőr kevés, a katonaság belföldön nem bevethető.
Egyet nem értek. Nemzetközi kommandós versenyeken verjük a többi országot. Ilyenkor hol vannak a kommandósaink? Miért nem lehet az összes gyanúsítottra egyidőben éjjel rárúgni az ajtót? Nem lenne idejük fegyverhez nyúlni...
Ja, hogy összesen 3 gyanúsított van? :))) Vicc.
Ja, hogy abból is kettőt az osztrákok kaptak el?
A harmadik meg vagy meglesz, vagy nem.
Adok egy tippet: a saját címén keresték már?
Éppen az ilyen esetek hívták életre a magyar gárdát és az ilyen esetek teremtenek neki létjogosultságot.
Ha a rendőrség nem tud rendet tenni, illetve ha itt nem fognak egy kemény példát statuálni, akkor ki fog törni a népharag...

KopaszMercis 2009.02.09. 11:03:20

@Thug:
El sem olvasom.

Tunteteseket leszarom.

Hogy ertsd mi zavar:

Tuntesen te kesels artatlan fiatal rendort, az szerinted OK
Balhe kozben cigany kesel artatlan fiatal sportolot az szerinted nem OK.

A tuntetesre szarok... a sulytanal agyatlan hiszti viszont zavar, mert eszembe juttatja, hogy mennyi suttyo cigany vesz itt korbe engem.

Levi 2009.02.09. 11:03:39

Engem az zavar, de KURVÁRA, hogy egy magyar csapattárs sem sérült meg. Ezek szerint nekünk már annyi vér sincs a pucánkban, hogy mikor verik a saját csapattársunkat a cigányok, akkor menjünk segíteni....
Gyáva nemzet lett a magyar...

nina2000 2009.02.09. 11:04:44

aszonya tegnap a Draskovics, hogy majd több igazoltatás és előállítás lesz.....faszfej ,nem ettől lesz az embereknek biztonságérzete.

trewq 2009.02.09. 11:04:58

A kopaszmercis csak egy szánalmas provokátor troll. Mindenféle állítólagos esettel jön, ahol állítólag egy rendőrt megkéseltek az "árpádsávosok" Forrásra már nem futja, vagyis hazudik.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:05:02

@dszg:
Nem, en kovetelem azt, hogy mindenki kapjon egyenlo banasmodot.

Te azt koveteled, hogy a ciganyokkal legyenek szigorubbak a kossuth teriekkel meg elnezobbek. A cselekedeteidbol ez jon le. Az hogy mit mondasz, az meg keves mint szarban a vitamin, ha mast cselekszel kozben.

En ugyanugy kurvaanyaztam a kossuth teri keselot, es ezeket a budos ciganyokat is akik most keseltek.

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2009.02.09. 11:05:44

Meg lehetne ezt pragmatikusabban is közelíteni. Olaszliszka, Veszprém, Enying? Elharapózott valahol a bűnözés, és bár tudjuk kik az elkövetők, elnémulnak a tanúk? A helyi rendőrök nem mernek intézkedni mert féltik a családjukat?
A szerb (vagy horvát, vagy bármilyen) zsoldosokat rendesen, esetileg kell fizetni, titkos megállapodás keretében, idejönnek, rendet csinálnak, hazamennek, a rendőrség meg úgy tesz mint aki sajnos kérsőn értesült minderről, nahát, micsoda csetepaté, mire kiérkeznek a helyszínre már csak a nyöszörgő zsiványok maradnak a földön, nincs mit tenni, nem kell kínos ombudsmani vizsgálatok elé nézni.
A szabadnapos magyar rendőrök meg mehetnek Szerbiába, Horvátországba egy kis mellékesért, viszonozva a vendégséget.
Persze ehhez kellene néhány tökös rendőri vezető és néhány sehol le nem írt gentleman's agreement.

daito 2009.02.09. 11:06:02

Hová zavarjátok a cigányokat? Meg kiutasítani? He? Főleg, ha magyar állampolgár? Látott valamelyikőtök jogi szakirodalmat is életében? Térképet?

(Namost ugyanezt a politikusokkal kapcsolatban.)

Úgy írkáltok, mintha valami ókori görög demokrácia központ lennénk.

SsPL71 (törölt) 2009.02.09. 11:06:03

@KopaszMercis: Öcsisajt, ne mosd már össze a korrupt kormány eltávolításáért 2006-ban kiálló elégedetlenkedők tetteit.

A cigány bűnözők cselekedeteivel.

De, látom te is a korrupt kormány seggnyalója vagy, nyaljad csak, remélem legközelebb téged szúrnak le ezek a orkok, b+.

PR32 (törölt) 2009.02.09. 11:06:39

@nina2000/ pneumatic morosus brutalicus: igen, ez tény. bohócok, szerintem is. viszont egy dolgot tudnak: összefogni. amíg mi itt vitatkozunk, hogy mi a f.szt csináljunk, addig azok a senkiháziak társadalmi munkában kicsit csinálnak valamit. elmentek Olaszliszkára, féltek a cigók hazamenni. a blahán a késes gyereket is csak azután volt fontos begyűjteni, hogy ezek a bohócok elindultak megkeresni...

M11an 2009.02.09. 11:07:05

@KopaszMercis:

Cigány vagy? Magyar ilyen hülye nem lehet, hogy nem veszi észre, mi megy itt. Éltél volna te is valami cigánnyal teli városba - ahol bármit megtehettek - nem védenéd őket ennyire...

Aszfaltbetyár (törölt) 2009.02.09. 11:07:06

nem mintha volna okom ketelkedni a leirtakban de erdekesnek tartom, hogy az enyingi rettegett maffia siman nem megy be a meginterjuvolt kocsmaros sorozojebe, mert ott csak klubtagsagi igazolvannyal rendelkezok lehetnek, de a rendorok szajaba pisztolyt dugnak. nincs itt valami ellentmondas?

KopaszMercis 2009.02.09. 11:07:19

@Ferre:
Rendben, akasszuk.. en benne vagyok. De akkor akasszuk azokat is, akik UGYAN EZT csinaljak arpadsavba bujva.

Hidd el, en kibaszott boldog leszek.

Neked lesz problema, mert elveszted nehany "fajtarsad" meg vegre le fog esni a suttyo paraszt kettos merced.

De ha engem akarsz boldogan latni, kezd el ezeket valogatas nelkul felhuzogatni az alkotmany utcai lampaoszlopokra.. csak tenyleg valogatas nelkul. Ne a borszinet nezd, hanem hogy mit tett...

trewq 2009.02.09. 11:07:33

"suttyo cigany vesz itt korbe engem"
A családodra gondolsz?

Munk veronika is itt van velünk, kopaszmercis néven kommentel.

Maestro 2009.02.09. 11:07:49

@dszg: a szopás csak az, hogy ha esetleg te megvéded a kisöcsédet, és leütöd a kis geciket, akkor rögtön önbíráskodsz. na és EZ A BAJ.

avan 2009.02.09. 11:07:58

A cigányokkal elszaladt a ló. Egy magyar, ha cigányozott, máris rasszista lett, már a cigány szót sem lehetett használni. Ők kéremszépen romák. Cigánybűnözés természetesen létezik, nem értem a struccpolitikát, amit a kormány csinál. A cigányok visszaéltek azzal a védelemmel, amit az állam ad nekik, meg a jogvédők, meg mittudomén még kik. Ebből már elég, valamit tenni kell, mert így ez nem mehet tovább. Amikor meghallottam, hogy mi történt tudtam, hogy cigányokról van szó. A bűnnek nincs bőrszíne... nevetséges... De miért pont a mi jó kis Magyaroszágunkon telepedtek le, miért, miért, miért... Mér nem mennek a picsába el innen... Mert a kormány, csak itt tűri el, hogy segélyekből éljenek... Remélem életfogytigot kapnak ezek a szemét cigányok... kivételesen a kivégzés is szóba jöhetne, eu ellenzi? Akkor fogadjanak be a tagállamok 500,000 cigányt, majd megtudják mi az igazán szar...

Thug 2009.02.09. 11:08:04

Mi a faszomat adjak még nekik? Nem kapnak elég segélyt? Nem kapnak a kölykeik után elég pénzt? Gondolkodjál már ember...az országban dolgozik 2,5 millió ember és eltart 10 milliót. Azok között ott van a lassan 1 milliós cigányság, akiknek a politikusaink a kegyeit keresik, mert választást eldöntő tényezővé léptek elő. Közben meg rabolnak, lopnak, ölnek mindenkit, aki az útjukba kerül. Ezeknek adjak én munkát? Minek, hogy ellopják a munkahelyről a szerszámokat, vagy, hogy kirabolják a kollegájukat? El vagy tévedne...jó 50 éve probálja őket az állam beilleszteni a társadalomba, sikertelenül. Ma már olyan szintre süllyedtünk, hogy nem lehet 8 után kimenni az utcára, mert jönnek a csordák. A rendszerváltás óta nekik ingyenlakások, segélyek tömkelege. Tanulni bezzeg nem akarnak. Pedig nekik az is ingyenes. A rendőrség azóta lezüllesztve, az emberek félelemben. Régen ha valakinek hosszú volt a haja a rendőrök elverték miatta, mint a szart, mert lázadónak vélték. Most meg büdös cigányok masíroznak a városokban hadseregbe szerveződve...

Gondolkodjál már el kicsit a kettős mércén ember...Gondolkodj már el rajta, hogy hova jutott az ország. A politikusainknak köszönhetően már azokat is rasszizmussal lehet vádolni, akik eddig szartak az egészre. Mert elvettek az emberektől mindent.

hiba 2009.02.09. 11:08:08

Azért érdekes mikor a felbuzogó indulat kihozza a tegnapelőtti vacsorát is. Azt írja Herr Bayer:
"Ezzel párhuzamosan a rendőrök kapjanak tűzparancsot, ha bármilyen támadás éri őket, miközben munkájukat végzik. Rendőrt soha többé ne lehessen meghurcolni azért, mert kimondta az igazat, vagy mert a munkáját végezte."
Öööö...izé, kedves Zsolt, legyen ez így Budapesten is, vagy csak a vidéki településeken?

KopaszMercis 2009.02.09. 11:08:20

@SsPL71:
Testverem, aki artatlant kesel az buzi-e vagy sem?

Ha azt arra keni, hogy szegeny, akkor buzi-e vagy sem?
Ha azt arra keni, hogy szar a kormany buzi-e vagy sem?

Hogy is van ez?

states 2009.02.09. 11:08:25

@dszg: a
Arra azért készüljetek fel, hogy miután a cigánybűnözés ügyében fordulni látszik a széljárás, és nemzetközi vonatkozásai is vannak az ügynek, a Gyurcsány-Draskovics páros alighanem tiszteletét teszi a román kézilabdás temetésén. Kéretik előre odakészíteni az edényeket a tévé mellé, ha majd elkezd forogni a gyomor...

Gera 2009.02.09. 11:08:42

A 100-150 fős felfegyverzett maffia mindenre elszánt tagjai, akiktől mindenki retteg, nem tehetik be a lábukat a sörözőbe, mert nincs klubtagságijuk és nem látják őket szívesen.

:)

KopaszMercis 2009.02.09. 11:08:56

@trewq:
hat ha a csaladomnak tartod magad, akkor jah ;)

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:09:00

Mondjuk szerintem Baló jól vezet műsort, tegnap Drazsénak és Kállainak is szép kérdéseket tett fel. Lehet, hogy a kocsija felgyújtása után megvilágosodott? :)

Quixada (törölt) 2009.02.09. 11:09:25

A Hannibal Lektűr-attitűd: ki védi a rablógyilkosokat?

www.szabadfold.hu/cikk?15682

Kérdezz, ha nem érted!

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:09:50

@KopaszMercis: szerintem olvass utána, mi a vélemánye a Reakciónak a ködevőkről.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:10:03

@states:
hat nyilvan a gyurcsany tehet arrol is, hogy a roman kezilabadast leszurtak a ciganyok.

Amugy vicces, hogy ilyenkor mekkora kebel barat a roman meg a szerb...

Ilyenkor hova rejtitek a nagymagyarorszagos bajuszkotoiteket?

SsPL71 (törölt) 2009.02.09. 11:10:04

@KopaszMercis: "Azt mar nem hallja meg senki, hogy az azert van, mert nem ad nekik senki munkat, mert ki vannak a gecibe rekesztve egy szar mokus kerekbe.. es attol mert a ciganyok 20% mondjuk igenytelen es nem erdekli a maradek 80% nyitott lenne a felemelkedesre csak nincsen lehetosege."

Szegény cigányok, csak az arányokat ne fordítsd meg, 80% igénytelen, szociális juttatásokból él, bűnöz, 20% aki akar vaamit kezdeni magával.
Aki akar, feltud emelkedni, nekem is van "olyan" kollégám.

Az előítéleteket szerinted kinek köszönhetik?

nina2000 2009.02.09. 11:10:05

Hagyjátok már a Kopasz Mergást........csak hangiuatkeltő elem és elég szarul csinálja :)))

Che Pel (törölt) 2009.02.09. 11:10:21

Gusztostalan közéletet!

Kellett nekünk ez a marha nagy liberalizmus?
Érdekes, hogy a csendőrös rendszerben kuss volt a cigányoknak. Valahogy, akkor tudták, hol a helyük. Lehet, hogy mégiscsak működött az a rendszer?
VEGYÜK MÁR ÉSZRE, EZEK NEM AKARNAK BEILLESZKEDNI!
Ha nem akranak, akkor mem kell! Takarodjanak haza Indiába! Vagy mehet a Végső Megoldás is...

Jim 2009.02.09. 11:10:40

A pék faszát már, sok okos, bazmeg, ne tegyen senki nekem egyenlőségjelet a cigányok által elkövetett bűncselekmények, és 2006. október 23-a közé. SENKI. Az akkori felháborodott közhangulat okozta, ami a sok féreg politikus gyökérségén alapult. Egyszeri, azóta meg nem ismétlődő (a.k.a. erős felindulás) esemény volt. Bazmeg, be ne szarjunk már, hogy volt egy kis hőbörgés. Azt hiszitek, hogy más államokban nincs ilyen? Van, csak sokkal durvább (Fro. Görögo. stb.) Ez egy normális reakció volt. De ami Veszprémben, és az ország sok más településén, nap mint nap lezajlik, az nem normális reakció. Az, hogy valaki személyesen érintett, szintén méltányolható ok a túlzott reakcióra, csak kérem szépen:

A kormány elqrásában mindenki személyesen érintett, közvetlenül is (normális pógárok)
A kisebbség bűnözésében mindenki szenvedő fél, akárcsak közvetve is, de nagyon sokan közvetlenül (normális pógárok)
A kormány elqrása utáni válaszreakcióban nem sok érintett (szenvedő fél) volt...(ezzel egyik oldalon sem kívánom megsérteni a személyes érintetteket, legyetek szívesek nem félreérteni, nem az egyének sérüléseit, és fájdalmát akarom elbagatellizálni)

hiba 2009.02.09. 11:10:48

dszg: Mondta is Baló a músor végén, hogy jövő héttől pedig új műsorkészítési kihívásokat keres...

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2009.02.09. 11:11:06

De srácok nincs cigánybűnösés! Ezek csak kiragadott propaganda a cigányok ellen akik békés tisztel polgárok.

Komolyra fordítva a szót. Én is REBISZ-t küldenék oda gyakolratozásra ideális. Jobbak lennének mint a SWAT vagy az SAS. Hiszen élő mozgó célponton lehet gyakorolni a közelharci techniklákat és a rajtaütést.

Én is hallottam olyat, hogy a minél több és sérült gyerekre hajtanak mert az többet fizet. Ügyész ismerős mondta. Szedik a gyógyszereket marékra a terhes roma anyukák.

Amúgy tényleg szánalom, hogy egy híres sportolónak kell ehhez meghalnia! Haverok is fel vannak háborodva. Modnom nekik, hogy elmehetnek a fenébe. Ismét rámászott a média egy esetre csak azért mert híres ember a károsultja.

Amúgy meg szépen nagy bejelentések közepette szabadon kell engedni a gyanúsítottakat. Aztán hagy tegye a dolgát a nép. Mert a kormánytól már semmit se lehet várni.

El se tudom képzelni mi lesz itt ha a szociális ingyenélőket elkezdik megpiszkálni a bűnözés óriási kereteket fog ölteni. Lassan elkerülhetetlen lesz pedig ez a lépés is.

Aszfaltbetyár (törölt) 2009.02.09. 11:11:07

Gera: akkor nem csak en vettem eszre :)

PR32 (törölt) 2009.02.09. 11:11:45

@PR32: javítom magam: "hogy mi a f.szt csináljunk" - el sem érünk addig, mert mi olyan okosak vagyunk, hogy már a vita szükségességén veszekedni tudunk!

KopaszMercis 2009.02.09. 11:12:32

@dszg:
Igen a reakcio velemenye nagyon mertekado.. hiszen rajtuk kivul nincsen is senki. Nezd mar meg, hogy a 2 millio suttyo fideszesnek mi a velemenye.

Kerdezd meg, hogy melyik felhbaoritobb?

Nezd meg az elobb irta valaki, hogy nehogy mar a "hos forradalmar isten altal aldott cselekedetet, amikor is megprobalta a nepelnyomo szemet korrupt verszivo kormanyt eltavolitani, amikor is veletlenul leszurt egy rendort, ossze ne mossuk mar azzal, hogy valaki veletlenul leszur egy kezilabadast"

Ez a nezet, ez zavar. Ha te mashogy latod, akkor ne vedd magadra a Zinget...

SteveJobs · http://16bit.blog.hu 2009.02.09. 11:12:33

Hol
van
Ilyenkor
a
sok
liberális
köcsög
akik
azt
mondják,
nincs
CIGÁNYBŰNÖZÉS ?!

PR32 (törölt) 2009.02.09. 11:12:40

bakker. moderálva lettem (by blogmotor?) :)

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:13:48

@KopaszMercis: honnan tudod te, hogy mit teszek, azon túl, hogy mit írokj itt? te vagy az NBH? Foggalmad nincs, mit tettem, az a nagy helyzet. Csak egy mantrád van, hiába szögezi le az ember, hogy egyenlő bánásmódot követel. Kiragadsz egy forrással meg nem nevezett esetet. A Kosszth tériek közül sokan úgy megkaptáj, hogy azóta perelik a rendőrséget. Kilpőtt szem, satöbbi. A falvakat rettegésbn tartük pedig nem kaoják meg a büntetésüket, mivel cigók. Ez van. Had döntsem el én, hogy milyen mércét követelek.

ikunuku 2009.02.09. 11:14:11

Honfitársaim, Magyarok!
A Gárda kell, mert a magyar kurcsányista zsaruk ugyanolyan degeneráltak, korruptak, és magyar ellenesek mint az egész kurcsányista protostomia maffia. A Gárdának össze kell fogni a szerb keménytökű csapattal és átfésülni mindent és az összes patkányt kifüstölni mindegy magyar, román vagy szlovák cigány.
Máglyára mindegyikkel, és az adó megnegyedelhető, mert nem a patkányok rágják meg, hanem a magyarok saját magukra költhetik!

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2009.02.09. 11:14:13

Azért elég nagy gáz, hogy 2009-ben Magyarországon az állam megtagadja a védelmet azoktól akik az ország jó hírnevét (vagy csak a normális hírét) öregbítik és ezért Szerb keményfiúknak kell idejönni rendet csinálni.

Komolyan mondom röhej.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:14:25

@SsPL71:
Nem aranyokat forgatok...

ezt is a borsodi vajda mondta.

Latodd mekkora egy hipokrata szarzsak vagy. Amikor ugy fekszik neked, akkor szo szerint idezed, hogy latod milyen igaza van... viszont a mondani valo tobbi reszere mar lofaszt sem adsz.

Fujj de undorito. Akkor ne idezd, ne ordibalj, hogy latod meg a cigany is igy latja. Nem a cigany nem igy latja.. a cigany mashogy latja. O csak reszben latja ugy, de attol meg teljesen igaza van. Te vagy az aki teved.

Kavics 2009.02.09. 11:14:32

@bigC: Nincs cigánybünözés...
Ez szervezett bünözés, ez konkrétan maffia.
A miskolcon volt az meg szegénybünözés.

nina2000 2009.02.09. 11:14:50

@PR32:

na ja, tényleg az okosozás nagyon megy :(

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 11:14:58

@BRandom: igazából az kellene, hogy a média ugyanígy rászálljon minden egyes ügyre, ahol a cigányok rettegésben tartanak valakit. Pl.egy hónapig legyen címlapos hír a sorozatos lopásokból, a kislányok molesztálásáról, a legutolsó kis mobiltelefonrablásról is. Ez azt mutatná, hogy zéró tolerancia van, nem elfogadott az ilyen bűnözés, és a közvéleményt is a megfelelő irányba fordítaná egy ilyen akció. Akkor már a politikusok sem ülhetnének tovább ölbetett kézzel.

SsPL71 (törölt) 2009.02.09. 11:15:04

@Thug: És milyen jól eltartjuk őket, telik nekik mercire, bmw-re, karomnyi vastag aranyfukszokra és még e mellett esténkénti bulizásra, kurvázásra...stb.

Akik ezt megengedték, hogy ezek ilyen szinten szerveződjenek, bűnözzenek, azokat is felelősségre kéne vonni, minimum összezárni őket egy börtönbe.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:15:04

@Őrnagy Őrnagy:
Te meg mindig haragszol azert, mert ugy megalaztalak...

Azt hittem, mert tul leptel rajta =)

Gabor76 2009.02.09. 11:15:08

hahó emberek! az hírt hallottuk, olvastuk, láttuk, ismerjük stb.
kérdésem: ha ott volt az egész csapat, akkor miért csak a 3 légiós "küzdött" ?
Hol voltak pl a magyarok? magas, erős, 2 méter körüli sportolók együtt buliznak, aztán a balhéban magölik a románt, megsérül a szerb és a horvát.
és a többi nagy arcú addig csak ivott?

Archenemy 2009.02.09. 11:16:56

Kopaszmercis egyszerűen működik: bármi hírbe, blogba beleugat néhány provokatív mémet, oszt röhög a reakciókon.

Én kibannolnám a francba, csak provokál, arra meg semmi szükség.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:17:05

@hiba: hát, jaja, néztem is nagyot...

SsPL71 (törölt) 2009.02.09. 11:17:55

@KopaszMercis: Tanulj meg írni, meg járj iskolába, büdös nigger!

báró Csekonics 2009.02.09. 11:19:17

Akár cigó akár nem - itt speciel jól tippeltem hogy azok lehetnek, mikor még csak az első híreket lehetett hallani, hogy 'késelés' meg '30 fős társaság' - szóval, hupilila is lehet, de az ilyesmiért példásan meg kell(ene) büntetni. (Tartok tőle, hogy ez legfeljebb akkor következik be, ha a szerbek tényleg odamennek rendet rakni. (Remélem a rend derék őrei majd pontosan olyan szemlesütve és karjukat széttárva fognak állni, mint egyébként.)

Teljesen jól mondta a múltkorában a Miskolci cigányvajda: felnőtt egy olyan (cigány) generáció amelyik sem istent sem embert (sem vajdát!) nem tisztel, és ha _netán_ felelősségre akarnák vonni, akkor a rasszizmus mőgé bújik: 'azé mer én cegány vágyok?'. És miattuk az a kevés, aki próbálna nem így élni is megkapja a bélyeget.
Személyesen is ismerek ilyet, igen, létezik, csak úgy tűnik kevesen vannak! (Meg persze az nem hír hogy R. Róbert ma nem lopott, nem csalt, kifizette a sarki boltban az ismerős kereskedőnek a kiflit meg a tejet és hazament a feleségéhez, csak az, ha késelés volt...)

A konkrét esetben meg a késelőknek (amelyiket még nem kaptak el) azt kívánom, hogy a szerbek találják meg őket előbb...

trewq 2009.02.09. 11:19:18

Kopaszmercis egy ritka állatfaj, kihalóban van. Kevés az olyan 25 éven aluli, egyetemista élőlény, aki az mszp-re szavaz. Úgyhogy ne bántsátok!

Bit Rot 2009.02.09. 11:19:24

@KopaszMercis:
"Nem kaptak el soha, hiszen az arpadsavosoknak, a tobbi budos ciganyhoz hasonloan mindent szabad."

Persze, mindent szabad, csak kilövik cserébe a szemüket.

"Vagy dunakeszi vagy godi rendort keseltek. Benne is volt a hirekben.. labon szurtak talan vagy ilyesmi. Felepult vegul, asszem.. nem ez a lenyeg, hanem az, hogy erre mar pl nem is emlekszel, pedig volt hir."

UUUristen, még ha igaz is lenne, hogy mérhetsz egy lábonszúrást egy MAFFIÁHOZ ami gyilkol???

Mindkettő elítélendő, de bárcsak ezek a cigányok "csak" lábon szúrták volna az áldozatot!

Hajrá szerbek!!

georg 48 2009.02.09. 11:19:42

Reggel már reagált a történtekre Szekeres elvtárs. Szó se legyen arról, hogy a cigánysággal összehozzuk ezt a bűnesetet. A TV-ben már bemutatták Sztojka egészalakos fotóját, ahogy egy kurva nagy BMW mellett feszít. Hát ez az a kemény cigány bűnöző, aki lelő az egyirányú utcában, ha nem térsz ki előle.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:19:45

@KopaszMercis: nemhiába nem a Kurucinfóra írok, hanem a Reakcióra.

states 2009.02.09. 11:20:12

Ahhoz, hogy megtudjuk, mi zajlik Enyingen, egy román kézilabdásnak kell meghalnia. Kis szürrealista élőkép a Gyurcsányok és Draskovicsok országából...

Bit Rot 2009.02.09. 11:20:16

@trewq:
"Kopaszmercis egy ritka állatfaj, kihalóban van. Kevés az olyan 25 éven aluli, egyetemista élőlény, aki az mszp-re szavaz. Úgyhogy ne bántsátok!"

Még kevesebb az olyan élőlény, akinek ugyan nincs mercije, mert csóró, de mégis vágyik rá, ezért kitalál egy nicknevet, hogy kemény csávónak tűnjön!

tevevanegypupu 2009.02.09. 11:20:49

@Gabor76:
inkabb azt kerdeznenk, hol voltak a rendorok? Minden tiszteletet megerdemel ez a harom ember, akik meg mertek vedeni..mar amennyire sikerult a pincerlanyt es szembe mertek szallni egy ilyen csapattal.Nem mindenkiben van meg hozza a vakmeroseg es nem is lenne szukseges, ha az ilyen csapatokat mar regen leszereltek volna a rendorok. Nem a magyarok batorsaga vagy gyavasaga a kerdes, hanem hogy miert nincs kozbiztonsag.

nina2000 2009.02.09. 11:21:05

@KopaszMercis:

, hogy valaki veletlenul leszur egy kezilabadast"


.......Na most menj és olvasd el a rendőrségi híradásokat, szándékosan létfontosságú szerven szúrták és a brutalitást jellemzi, hogy még meg is forgatta a kést a sebben a támadó, hogy ez hol hangzott el ????? reggel a "faszkeltében" !

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.02.09. 11:21:22

@KopaszMercis:

Engem megaláztál? Mikor? Hol?
Te beteg vagy komám

Azért utállak, mert egy szavakkal leírhatatlan primitív bunkó vagy. Tipikus példája az mszp hívőknek :)

Úgyhogy takarodó!

KopaszMercis 2009.02.09. 11:21:23

@dszg:
Nem akarlak teged kipecezni, de te is kivel allsz le izmozni

azzal aki azt mondja, hogy "sracok a keseles, nehogy mar a keselo borszine legyen a lenyeg"

nem pedig azzal, aki azt mondja, hogy artatlant lehet keselni addig amig azt azert kell hogy a gyurcsany eltakaroggyon.

Ennyi

KopaszMercis 2009.02.09. 11:22:04

@Őrnagy Őrnagy:
Nem jarok szavazni te nagyon hulye.

Latod a vilag keped tobbi resze is ennyire van a helyen. Meg szerencse hogy a nagy joletben nem kell szembesulj a valosaggal.

Sokkot kapnal es bekakilnal az tuti ;)

Gyugyó 2009.02.09. 11:22:13

Nem teljesen értem. Ha alapos a gyanu, hogy valahol a társadalomra veszélyes csoport létezik, akkor elvárható, hogy a lehető leghamarabb a szükséges keménységgel lépjenek fel azok a szervek, akitnek ez a feladata!
Azért fizetjük őket.
Nem kellene megvárni, hogy ártatlan áldozatok legyenek. A helyi nem bűnözőknek is joguk van a szabad, rettegésmentes élethez.

szépmező 2009.02.09. 11:22:41

Gyerekek, a Kopasz Mercis nevű nyomorulttal nem érdemes foglalkozni, sőt, ajánlom őt a moderátorok szíves figyelmébe.

Szégyen, hogy ilyen ősprimitív áljózan uszítás még elhangozhat.
Amikor heti szinten vér folyik - érdekes módon CSAK gádzsó vér - akkor igenis az ember egy idő azt mondja, ami Kopasz Mercis arcát bántja: igen, azért ne, mert ők a mi kutyánk kölykei. Végül is ez az egy hazánk van, és nem mi csináljuk a durva etnikai megkülönböztetést, hanem velünk csinálják...

(Amúgy ne legyen már összehasonlítva egy provokátorok által vezetett tömeg, ahonnan valaki EGYSZER megszúrt egy rendőrt, meg egyszer szintén provokátorok dobálóztak, azzal, hogy heti szinten megy a késelés, meg a "feldühödött rokonság nekitámadt a rendőröknek".)

Bit Rot 2009.02.09. 11:23:05

@KopaszMercis:
"Igen a reakcio velemenye nagyon mertekado.. hiszen rajtuk kivul nincsen is senki. Nezd mar meg, hogy a 2 millio suttyo fideszesnek mi a velemenye."

Mi a véleménye? Ki a franc vagy te, közvéleménykutató, végigkérdezted mind a 2 millió Fideszest?

A 2 millióból 1 millió 995 ezer szerintem azt fogja mondani, hogy minden rendőrtámadás elítélendő, és az árpádsávos barmok is hülyék!

Fogd már fel, hogy hazudsz!

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:23:07

@georg 48: tőlem nem kell összehozni ezt a bűnesetet a cigánysággal, a többit sem. Ha lecsukják az elköüvetőket, az bőven kielégít. És megoldani a falvakat rettegésben tartók "problémáját". Hogy éppen cigók? Az akr lehet más kérdés, de attól még meg kell oldani. Akár úgy gondoljuk, hogy van cigánybűnöüés, akár őgy, hogy nincs, a konklúziónak ugyanannak kellene lennie.

Aszfaltbetyár (törölt) 2009.02.09. 11:23:13

emberek, kapjatok mar a fejetekhez. minden szar kis dologba belekapaszkodva olitek egymast, kozben meg a valoban erdekes felvetesekkel senki sem foglalkozik.
Gabor 76 irja: hogy van az, hogy az egesz csapat, kemeny, aktiv sportolok, raadasul kezilabdasok, akik ugye nem sakkozo kislanyok, ott van egy krimoban es csak ugy nezik, hogy mi tortenik, utana meg megy a siras? hogy volt ez vajon pontosan?

Aztan hogy van ez az enyingi maffia, amelzik nem megy be a sorozobe, mert nincs klubtagsagija es nem latnak szivesen, de a rendoroket meg mindenkit geppisztollyal terrorizal?

es mielott nekemestek, nem allitom, hogy nincs ciganybunozes.

Yoss 2009.02.09. 11:23:24

@states:
Én is liberális vagyok (NEM szdszes) és a liberlizmusba mindenki szabadsága ugyanolyan fontos. De ez nem jelenti azt, hogy lelőheted, terrorizálhatod a másikat, vagy egyszerűen olyan életmódot folytass, hogy másokkal finanszíroztatod a létedet.
Én liberális létemre a hadsereget küldeném ki Enyingre, harckocsikkal, (aztán jöhetnek kaszával, meg akár géppisztollyal) és áthaladnék néhány kecón, mintegy véletlenül.
Aztán ha nem tetszik nekik, akkor pár nap múlva véletlenül újra arra lenne dolga a katonáknak. Aztán meglátjuk ki unja meg hamarabb...

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:23:47

Marian Cozma Bukarest legveszélyesebb kerületében, maga is romák között nőtt fel - írta hétfői sportmellékletében az Adevarul, amely a többi román napilaphoz hasonlóan kész tényként említi, hogy a román kézilabda-játékost "cigányok egy csoportja" támadta meg.

A román sajtóban részletes tudósítások láttak napvilágot a tragédiáról, többségük azonban az előző napi hírügynökségi jelentéseken alapul. Zarko Sesum apjának bosszúállási terve - amelyre állítólag az egykori szerb Arkan parancsnok katonáit fogadta fel - ugyancsak megjelenik a szövegekben, de mindegyik ugyanarra a forrásra, azaz a gsp tv elnevezésű román televíziós csatornára hivatkozik.
Az Evenimentul Zilei egyik anyagában Rares Jurca volt játékos, Cozma legjobb barátja azt fejtegeti: Marian Cozma apja, Petre Cozma is bosszút akar állni fia gyilkosain. "Petrica (Petre becézett formája) olyan ember, aki sír és szenved ugyan, de maga fogja keresni az igazságtételt. Akik megölték a fiát, nem maradnak büntetlenül..., amennyire én tudom, a kézilabda-játékos apja elhatározta, hogy a támadók nyomába ered" - idézi Jurcát a lap.
A legfőbb bukaresti napilapok - a Jurnalul National, a Cotodianul, a Ziua, a Curentul - mind tárgyszerűen számolnak be a bűnesetről. A Realitatea hírtelevízió még vasárnap este egyenes adásban mutatott képeket a veszprémi gyertyagyújtásos szolidaritási tüntetésről, közelről láttatva a Magyar Gárda tagjait is és az árpádsávos zászlókat, vagy például az "Ébredj, magyar!" - feliratot. A stúdiókban zajló beszélgetéseknek azonban nem volt sem magyarellenes, sem romaellenes kicsengése. A kommentátorok meghatónak nevezték a veszprémi magyar lakosok szolidaritását.
Egyes román netes fórumokon ugyanakkor napvilágot láttak magyar- és romaellenes hozzászólások. Ezekre is utalva a bukaresti Új Magyar Szó (ÚMSZ) kommentátora szerint ez a gyilkosság pont azokat az atavisztikus, törzsi indulatokat, a megtorlás szellemét szabadítja fel, amelyek jegyében az maga megtörtént. A veszprémi eset ráadásul a román–roma–magyar háromszögben tüzeli fel ezeket az indulatokat - állapítja meg.

borpancsoló 2009.02.09. 11:24:29

Sőt, ha sima egyetemistákat késeltek volna meg, már gusztos(talan) üvöltözne, hogy miért fontos, hogy kik késeltek és különben is az egyetemisták kötözködtek.

Szörnyű na. Nembaj, hamarosan megjelenik a rendőrfőkapitányúr új verseskötete!

Ami enyingen és a számos hasonló településen történik pedig csak itt, és néhány harmadikvilág béli országban történhet meg.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:25:13

@Bit Rot:
igen veletlenul nem volt abbol ekkora felzudulas... semmi koze ahhoz hogy most ciganyok keseltek.

Whitedog 2009.02.09. 11:25:19

@Jim:
Engem nem nagyon érdekel, hogy miért veri szét valaki a várost vagy késel meg másikat. Az agresszió az agresszió, az ilyen menjen el a Szaharába skorpiókkal verekedni.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:25:45

@Őrnagy Őrnagy:
hat a megnyilvanulasaid alapjan ezen egy kicsit sem lepodok meg.

Pista Bácsi 2009.02.09. 11:26:22

Hú emberek, ma nagy meglepetés ért..

Rékucot eddig mindent fikázó kis hisztinek hittem, erre kiderül, hogy rendes ember...

Kopaszmercisról azt hittem, hogy a sok hibája ellenére rendes magyar ember, erre kiderül, hogy kisebbségi..

Na, szépen vagyunk...

KopaszMercis 2009.02.09. 11:26:24

@Whitedog:
Vigyazz, ilyen radikalis velemennyel mindjart le leszel kommunista mszp szavazozva...

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:26:32

@KopaszMercis: nem álltam le izmozni azzal, aki szeinbt a késelő bőrszíne nem fontos.

kamasuka 2009.02.09. 11:26:41

@KopaszMercis: Cig'ny haverjaid max neked vannak, balfasz!

KopaszMercis 2009.02.09. 11:27:27

@Pista Bácsi:
Mit vagy azon meglepodve, hogy kisebbsegi vagyok. Mar regota kisebbseg itt az aki ertelmes, bekeszereto es szobahomersekletnel nagyobb az IQ-ja.

Ezt mar az elejen tudhattad....

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 11:27:29

Nekem Kopasz Mercis az egyik kedvenc hülyém :) aranyosabb idióta, mint Gusztos Peti

Jim 2009.02.09. 11:28:24

A románok is rühellik a cigányokat, mint a szart. Ha meg Székelyföldre megy az ember, na ott aztán igazán kuss a nevük (persze nem az olyan helyeken, ahol már falufoglalás megtörtént). A székelyek még mindig tudnak valamit.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:28:25

@Carnivora:
Kulonosen akkor szeretsz, amikor vegre engedem, hogy kivegyed a faszomat a szadbol mi? =)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.09. 11:28:51

@Che Pel: A hülyeség az nem állapot, hanem tulajdonság.
És inoperábilis.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:29:25

@KopaszMercis: nem a bőrszínnel van a baj, mint fönt is írtam hanem szocializáűciós mnintákkal. Ugyanoda vezet, mint a bőrszín? Történetesen nagyrészt egybeeseik a két csoport? Hát, ezzel nem tudok mit kezdeni.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:29:30

@kamasuka:
ciganynak nem csak szuletni lehet... ;)

Tightend 2009.02.09. 11:29:55

Nem véletlenül tiltják ki a cigányokat kollektíven a jobb diszkókból. Sajnos valahogy MINDNÉL van bökő, ki tudja miért. Lehet azzal nyitják a dobozos sört? Na meg olyat se láttál még, hogy egy cigány egyedül verekedjen egy fehér emberrel. Pusztuljanak....

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.02.09. 11:29:58

@KopaszMercis:
Ó bár sok ilyen szdsz-es lenne, mint én. Megszűnne a fő probléma. Te retardált barom.
Ezért kár, hogy nincs már sorkatonaság, meg lehetne nevelni az ilyen idiótákat, mint te.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:30:20

@dszg:

Te teszel kulonbseget akozott, hogy valaki azert kesel, mert szar csaladbol szarmazik, vagy azert mert szerinte a keseles vagany hazafias dolog?

Levi 2009.02.09. 11:30:22

Gabor 76: ugyanaz cseszi a csőrünket...
Egy magyar csapattárs sem sérült meg. Ezek szerint nekünk már annyi vér sincs a pucánkban, hogy mikor verik a saját csapattársunkat a cigányok, akkor menjünk segíteni....
Gyáva nemzet lett a magyar...

szépmező 2009.02.09. 11:30:28

Lehet, hogy Kopasz Mercis maga Sztojka Iván? :)

nina2000 2009.02.09. 11:30:30

@Aszfaltbetyár:

szintén reggel hangzott el: miért nem segítettek ???? mert a feleségüket és barátnőiket próbálták védeni. A kézisek voltak nyolcan a bűnözők 15-30-an az ő pontos számuk nem ismert mert nam maradtak ott, a kiérkező rendőri "népszámlálásra"...és baszki kibebaszott keménynek tartom magam de ha olyan a szitu és a feleségem is velem...a családomat védem...és nem hiszem, hogy ezért gyáva lennék.....és azt is mérlegelném, hogy túlerőben lévő késesekkel kezdjek

Whitedog 2009.02.09. 11:31:26

@Ferre:
Azért érdemes elgondolkozni, hogy költöztek be a cigányok az Avasra, miközben nyomornegyedekben laktak persze munka nélkül.

Lakáshitelt vettek fel.... Valahogy úgy érzem, hogy a legigazabb magyar lakásmaffia ügyvédei és banki ügyintézői akartak Borsodban is pénzt keresni. Őket is legalább annyi évre lecsuknám, mint az enyingi késelőket, lehetőleg velük egy cellába.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:31:34

@Őrnagy Őrnagy:

Hat, ha sok olyan szdsz-es lenne mint te, akkor az osszes blogban jarathatnatok le a jobboldaliakat, ilyen hulye degeneralt ciganynak kiadva magatokat, mint ahogyan most tennetek.

Sok ilyen hozzaszolas, mint amiket te produkalsz, es pik pakk visszaesne a jobboldal tamogatottsagat.

Bar csak sok sok sok olyan szdsz-es lenne mint te, igy inkognitoban jobbosnak alcazva magat. Micsoda szep alom :)

Bit Rot 2009.02.09. 11:32:02

@KopaszMercis:
Egy dologban lehet csak igazság, a mostani ügy nagyrészt maffia ügy, kisrészt cigány ügy.

De ki a franc ez a maffia, hogy a rendőrök nem mernek hozzájuk nyúlni?

Hol a többezer rendőr?
Amikor 500 meleg vonult budapesten, 3000 rendőrt vezényeltek ki.

HOL VAN az a 3000 rendőr?
Miért nem mentek Enyingre???

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 11:32:07

@Pista Bácsi: megvigasztallak:valóban mindent fikázós hisztéria vagyok, ebben nem tévedtél :D
Mercisen most én is meglepődtem :(

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 11:32:34

Íme egy becsületes roma ember:

Nehéz elkezdenem ezt a posztot, szívem szerint hagynám az egészet a fenébe.

De nem lehet. Akkor ugyanis bennem maradna egy csomó minden kibeszéletlenül, kiíratlanul, és a családom nem érdemli meg, hogy egy ilyen hitvány állam miatt elrontsam a vasárnap estéjüket. Az állam itt most nem a végletekig kizsigerelt, és pattanásig feszített idegű magyar társadalom, hanem az ÁLLAM, amely eddig csak az alföldi, tiszántúli, dél-dunántúli megyéket hagyta elveszni, de mostantól a jelek szerint szinte az ország egészét feladta. De tényleg. Az a kérdés, hogy ezt meddig hagyjuk mi magunk, akik ezekben a megyékben, és az azokból összeálló országban élünk.

www.zoom.hu/pannonroma/pogrom-elott-38976.html?ref=hk

Gabor76 2009.02.09. 11:32:40

ezek nem megélhetési cigányok voltak, hanem hivatásos bűnözők.
Egyébként meg igenis jogos a kérdés, hogy a csapat többi tagja hol volt? A romlott közbiztonságra ezt ne kenje rá senki, mert azért az is erős lenne, ha minden szombat éjjel 10-20 rendőr álldogálna az összes kocsma, diszkó és egyéb szórakozóhely előtt, nehogy történjen bármi is. Akkor egyből minden árpádsávos majom rendőrállamot kiabálna. Volt már erre is példa.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 11:33:27

már nagyon unalmas mercis vs. kommentelők közötti beszólogatós párbaj. Nem lehetne máshol azénfaszonnagyobb versenyt játszani és a postot meghagyni a kommenteknek?

Bit Rot 2009.02.09. 11:34:03

@KopaszMercis:
"Te teszel kulonbseget akozott, hogy valaki azert kesel, mert szar csaladbol szarmazik, vagy azert mert szerinte a keseles vagany hazafias dolog? "

Hagyjuk már ezt az árpádsávosok késeltek témát.

Te az elmúlt 5 évből tudtál EGY példát hozni, amikor "árpádsávos" késelt.

Az elmúlt 5 évből naponta lehetne olyan példákat hozni, amikor cigányok késeltek!

Ennyi!

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 11:34:18

@KopaszMercis:

A kifejezésmódod még mindig erősen költői :D

kamasuka 2009.02.09. 11:34:22

@Rékuc:
Mondod te, aki szerint Stockholmban szar a tömegközlekedés ...

Whitedog 2009.02.09. 11:34:25

@KopaszMercis:
szerintem még mindig túl jó dolgunk van:) Munkaidőben osztjuk az észt, mintha bárkit is érdekelne:)

Jim 2009.02.09. 11:34:36

@Whitedog: ok. Akkor megfordítom. A legteljesebb igazság a legnagyobb igazságtalanság. Ezért nincs egyenlőségjel. Mondom, személyes indulatokat nem szeretnék, nem azért írtam, amit írtam.

Személy szerint én is az összes deviáns elemet a pokolra kívánom. De a cselekmények súlyát, a kiváltó okokat, és mindent "a maga összeségében" illik figyelembe venni. Na ez az, amit a tisztelt magyar bíróság nem alkalmaz következetesen...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 11:35:42

@Gabor76: '
Egyébként meg igenis jogos a kérdés, hogy a csapat többi tagja hol volt?'

szerintem meg nem a civil ember feladata, hogy beszálljon egy mészárlásba és megpróbálja azt elhárítani. OK ha azt látod, hogy odajön egy kis mitugrász... de 15-20 fős banda ellen mit tudsz tenni?
Én a biztonsági őröket hiányoltam a történetből.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.02.09. 11:37:24

@Rékuc:
Emberemre akadtam. Elég bunkónak tartottam magam eddig, de látom semmi vagyok mercishez képest. Inkább visszavonulok. Munkára fel.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 11:37:42

@Rékuc:

Mercisnek ez az élet virtuális kielégülést okoz ... :P ugrik rá a nép mindenhol.

nina2000 2009.02.09. 11:37:48

@Gabor76:

Az a szar nem egy "diszkó" hanem kocsma, meglehet nézni a "diszkók" portáját, fele csibész ,fele zsaru (civilben főleg rebiszes) és a nagyobb helyeken nincs is ilyen affér.......

KopaszMercis 2009.02.09. 11:37:53

@Bit Rot:

En nekem nem azzal van a bajom, hogy az arpadsavosok rendort keselnek, hogy felgyujtjak a balo autojat, es szejjel basszak a varost.

En szeretem a kaoszt... szorakoztat. Jobb szeretnek bekeben elni, de en igyekszem pozitivan latni a dolgokat.

Nem az a kerdes, hogy melyik cigany hanyszor kesel. Hanem az, hogy ma van magyarorszagon egy nep csoport 2-2.5 millio ember, akik arra nem kepesek, hogy lassak, hogy a keseles az keseles attol fuggetlenul hogy milyen az ember borszine, ugyan azt a reakciot kellene kivaltania. De majd ez a nepcsoport megmondja, hogy hogyan kell egy orszagot vezetni.

Eselyes.

Itt errol van szo, nem ciganyok/arpadsavosokon beluli tendenciakrol stb stb... nem kell ezt tul dimenzionalni.

Ciganyokat meg egyszer sem kaptak rajta bomba gyartason.. ki a faszt erdekel? Bankot sem rabolnak. Na es? Nem ez szamit

KopaszMercis 2009.02.09. 11:38:46

@Rékuc:
akkorisazenfaszomnagyobb :)

báró Csekonics 2009.02.09. 11:38:51

"Én a biztonsági őröket hiányoltam a történetből."
Voltak vajon ott egyáltalán? (Nem ismerem a helyet.)
amúgy, ha jól értettem a híradásokat, egyikük pont úgy sérült meg, hogy a társának próbált segíteni, aki akkor már a földön volt. (a mai magyar média nemhogy egy külön postot, de egy külön blogot érdemelne, amilyen pontosan tudnak néha 'tudósítani')

Che Pel (törölt) 2009.02.09. 11:38:55

És milyen büntetést fognak kapni az elkövetők? 5 év? max. 10? Addig is a mi pénzünkből etetik őket!

Vissza a Szent László-i törvényeket!

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2009.02.09. 11:39:13

Életfogytiglant kellene adni ezeknek, de ténylegesen letöltendőt. Az is vicc volt anno, hogy eltörölték a halálbüntetést mert azért még maradt nevelni való ember főleg a rendszerváltás után mikor kinyíltak a határok és megszűntek munkahelyek. Most meg még van ez az életfogytiglan ami nem is igazán az csak 20 év. Persze mert drága lenne eltartani a sok gyilkost, de hát nem kell feltétlen minden cellába TV.

Amúgy nekem is elegendő lenne ha a bűnözőket elkapnák legyen az bármilyen etnikai hovatartozású.

Persephone01 2009.02.09. 11:39:41

Én nem is értem mi a bajotok a romák kulturális másságával? Ők gyilkolással, rabolással, terrorral élik meg a saját szociális sokszínűségüket.
Az Andrássy úton is vonultak olyan személyek, akiknek a pornográf tombolása rémülettel töltött el. Mégis tisztelnem kellett őket.
A siófoki felvonulás is ünnepe volt egy sajátos életformának, a roma büszkeség estéje, hát hogy is jönnék én ahhoz, hogy rendőr után kiáltsak és féltsem a három gyerekemet???

szépmező 2009.02.09. 11:39:52

egyébként az is érdekes kérdés, hogy vajon a fenti video és a hír miért nem volt a fősodratú médiában? Hol volt a TV2 meg az RTL?
pedig ez aztán télleg olyan hír, amire odafigyel a néző, sőt, még a reklámot is végigüli, ha utána jön a folytatás...

Archenemy 2009.02.09. 11:39:56

@KopaszMercis: "Mit vagy azon meglepodve, hogy kisebbsegi vagyok. Mar regota kisebbseg itt az aki ertelmes, bekeszereto es szobahomersekletnel nagyobb az IQ-ja."

Ezen most hangosan felröhögtem. Ez annyira pofátlan hazugság, hogy már jópofa.

Persephone01 2009.02.09. 11:40:41

Ja, és még annyit:
ELŐÍTÉLET=TAPASZTALAT

KopaszMercis 2009.02.09. 11:41:25

@Archenemy:
Es meg sem tudsz kozel ilyen fantaziadus replikat osszehozni ra :)

Amugy nem csodalom, hogy felrohogtel ez legalabb vicces.. leciganyozni a masikat, le mszp szavozni meg lekocsizni nem kifejezetten fantazia dus.

Bar ugye, kitol mit varhat el az ember ;)

KopaszMercis 2009.02.09. 11:42:14

@Persephone01:
Akkor a te anyadat jogosan tolvajoztak le az osztrakok, amikor kiirtak, hogy "magyar ne lopj" a blotokra.

Gondolom jo nagy tolvaj lehet az anyad, hogy igy ezt megerdemelte.. hiszen ELŐÍTÉLET=TAPASZTALAT

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 11:42:42

@báró Csekonics: hát azt nem tudom, hogy ott voltak-e, de az egy főre jutó biztonsági őrök száma minden bizonnyal Magyarországon a legnagyobb. A legkisebb vacak butikban is legalább ketten meresztik a picsájukat, de mi van, ha tényleg szükség van rájuk?

Che Pel (törölt) 2009.02.09. 11:42:51

@BRandom: "Életfogytiglant kellene adni ezeknek, de ténylegesen letöltendőt."

Ezzel csak az a gond, hogy addig is mi tartjuk el ezeket. Koszt kvártély élete végéig? Szerintem, még örülne is neki...

Gabor76 2009.02.09. 11:43:09

Nyílván a hely tulajdonosa ezután elgondolkodik a biztosnági őr(ök) alkalmazásán. Ott tudtommal eddig soha nem volt balhé. Ha lett volna őr, akkor őt szúrják szíven. Most pedig nem lenne ekkora visszhang, mert nem "ismert" sportoló. Nem lenne ennyi mécses, nem játszanák el ennyien a képmutató kézilabda-imádót.
Pedig a biztonsági őr is ember, őt is hazavárják.
Gyilkosság történt, ez legyen a lényeg...

KopaszMercis 2009.02.09. 11:43:39

A bazd meg.. kene egy kihivo, ez a sok kis pocstelen baszatlan hulyegyerek ket ervet nem tud itt osszerakni.. unalmas ez igy :)

Aszfaltbetyár (törölt) 2009.02.09. 11:44:26

@nina2000/ pneumatic morosus brutalicus: ha igy volt, ertem.

ami itt megy a hozzaszolasok szintjen,hiven jellemzi a magyar embert:SOHA, SEMMIBEN nem tud egyeterteni. ebbe fogunk mi beledogleni, hogy mindig szethuzunk, gyuloljuk egymast es a vilagot.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:44:29

@Che Pel:
Dolgoztatni oket..
assal arok, ha nem akkor sotet zarka...

3 x 1 M.. egy kotel log a plafonbol.. ha megjon a kedved a melohoz kijohecc, ha nem akkor betoljk a tapot az ajto alatt, es majd csak lesz vmi.

Ennyi. Nem kell ezt tulbonyolitani.

szépmező 2009.02.09. 11:44:55

Kopasz Mercis, akkor távozz, könnyes szemmel elköszöntünk tőled, pá, költözz az Avasra.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 11:45:44

@KopaszMercis:

Az az etnikumnak szólt ... de ne zavarjon ez a tény :P

nina2000 2009.02.09. 11:45:45

@KopaszMercis:

Kisbogár nyaraljál már egy hetet Bajnán a cigánysoron, utánna lenne tapasztalatból fakadó előítéleted. Ja és Bécsbe is a magyar cigányok jártak lopni.

báró Csekonics 2009.02.09. 11:46:27

Rékuc: Hát akkor van kitől elvenni a fegyvert... :-))))
Másra sajnos ritkán jók, ha vannak egyáltalán.
(Meg persze, ha van is egy ilyen helyen mondjuk egy v. két kidobó, egy ilyen késelőús társaság őket is hamar elrendezi gondolom.)
Sajnos.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 11:46:54

@Rékuc:

Kedves Réka azokat a biztositási költségek okán tartják ... nem munka céljából :P

doktor.dikhed 2009.02.09. 11:47:40

Az tény, hogy amikor a "hazafias" tüntetők rágyújtották a a rendőrökre az autót a tévé székház ostrománál, akkor nem volt ekkora felháborodás.

De az is igaz, hogy a videón látott felvonulást egy rendőr sem kísérte, míg a magyar gárdások mellett mindig vannak.

Quixada (törölt) 2009.02.09. 11:47:42

A Hannibal Lektűr-attitűd:

1. Milyen ország az, ahol az ügyész kér enyhítést egy többszörös erőszakos bűnöző védelmében. Az ügyész KIZÁRÓLAGOS feladata a vád képviselete (Az eljárási feladatok megoszlása)
2. Nem fest túl jó képet a Magyar Köztársaság Bíróságára az sem, hogy fingja nincs a kiszabható büntetési tételekről. (Talán ha jobban érdekelné az igazságszolgáltatás, mint az hogy elteljen a munkaideje.)
3. Ki nem szarja le, hogy feltáró vallomást tett olyan ügyben, ahol a cselekmény egyébként is bizonyítható (Persze a beismeréssel kevesebbet kell dolgoznia a nyomozónak, hosszabb lehet az ebédszünet)
4. Véleményem szerint nevetséges, hogy többszörös, életellenes cselekményre ennyi a max kiszabható büntetési tétel. (Talán az Országgyűlés is dolgozhatna egy kicsit a Btk. és Be. mai viszonyoknak megfelelő megváltoztatásán, hogy esetleg vagy legyen visszatartó ereje, vagy végleg kivonhatóak legyenek a társadalomba nem való emberek.)

Inkompetens ügyészség, bíróság, nyomozó hatóság. Az egyébként szar törvényeket is csak módjával lehet betartatni.

Nesze neked közbiztonság.

Engem személy szerint nem érdekel, hogy milyen színűekkel vannak tele a börtönök - vagy jobban szeretném, ha kényszermunkán lennének - csak az érdekel, hogy a szeretteim, ha elmennek otthonról, haza is érjenek.

És elég szomorú, hogy az állam helyett a Szerb szomszédoktól várjuk a megoldást, de remélem itt vannak már.

Whitedog 2009.02.09. 11:48:15

@Jim:
Igazad van, "kiváltó okokat, és mindent "a maga összeségében" illik figyelembe venni" . Ebből a szempontból részrehajlóbb vagyok, mert a 2006 rendőri túlkapások miatt nem csuknák le egyetlen rendőrt sem, mert csak reakciói voltak egy újfajta erőszakhullámnak, és erre még nem voltak felkészülve. Nyilván ez nem vigasztalja azt, akinek kiverték a szemét.

Most viszont mindenki rendőri megoldást mert csak ömlik ránk az összes bűncselekmény. Csak azt nem tudom, ki ment el 2006 után rendőrnek....

KopaszMercis 2009.02.09. 11:48:48

@Carnivora:

Igen, az irni olvasni nem tudo etnikumnak kiirta az osztrak, mert az osztrak olyan buta, hogy azt hiszi, hogyha egy analfabeta ciganynak kiirja, azt hogy "magyar ne lopj" akkor az nem csak, hogy el fogja tudni olvasni, de meg magara is veszi es majd elszegyelli magat.

Olyan jo lehet a te elmeallapotod.. barcsak en is betudnam ezt a sok sok hulyeseget magyarazni magamnak.

Csak a ciganyok jartak nyugatra lopni a 80-as evek vegen, amikor meg egyiknek sem volt utlevele, es csak az irni olvasni nem tudo ciganyoknak irtak ki azt, hogy magyar, es nem azt hogy cigany, hiszen az osztrakok nem tudjak a kulonbseget.

Jol vegig gondoltad ezt is latom.. mint a politikai meggyozodesed. Meg szerencse, hogy ott van neked a hit, kulonben igen csak ingatag labakon allna a vilagkeped, ha a logikat es a gondolkodast mint rendszer beiktatnad ;)

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2009.02.09. 11:49:20

Lehet-e népszavazást kezdeményezni szigorúbb törvényekért, erősebb rendőrségért stb.? Ez ugyan a parlament és elsősorban a kormány feladata lenne, de ha ők erre képtelenek, mi megtehetjük- az első lépést?
Seres Máriának, egy valószínűleg kevesebbeket érdeklő ügyben (képviselők költségtérítése), lehet hogy sikerül. Még 3 napunk van egyébként, hogy segítsünk neki.

borpancsoló 2009.02.09. 11:49:23

Gusztos beszél ma a parlamentben? Mert kíváncsi lennék a véleményére!

untitled808 2009.02.09. 11:50:16

Olyan embereket megbüntetni, akik szarnak a jogra, azokat fizikailag kell megsemmisíteni. Nem , érti, hogy miről beszélsz, hanem megszúr, mert az működik.
Ha a rendőrök, meg mindenki aki ott é és tehet ellenel, és tudnak az enyingi dolgokról, meg a rafael-féle csávókról, akkor minek gondolkodnak jogrendszerben, büntetés végrehajtásban, amikor azoknak ez lófasz?
Ha tudnak róla, és nem tesznek ellene, akkor cinkosaik lesznek a gyilkosoknak.
Mire van a rendőrség? Ez RENDETLENŐRSÉG!
Jegelik a halált.
Elő a katonasággal, kommandósokkal és MEGSEMMISÍTENI az ilyen köztörvényeseket!!

ToMorgan 2009.02.09. 11:50:24

Hát én soha nem gondoltam, hogy ekkorát fordul velem a világ egy olyan ember halála után akit személyesen nem is ismertem.

Számomra ez volt az utolsó csepp a pohárban, kezdek csomagolni...

Még annyit, hogy szintén kurvára elszomorít, hogy egy ilyen témájú poszton is egymást baszogatják egyes kommentelők. Hát Uraim, ezért jutottunk oda, ahol ilyesmi megtörténhet.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:51:07

@nina2000/ pneumatic morosus brutalicus:
Kosznom laktam en eleget a nyocadik keruleti romak mellet, meg videken loptak tolunk eleget anno.

Pontosan tudom hogy mirol beszelek koszonom szepen.

Gondolom, akkor en is rogton konnybelabadt szemekkel elerzekenyulve tartanam hosnek azt az arpadsavos faszt aki rendort kesel.. ha laknek a bajai ciganyok kozott, vagy mi. Szepen ki van ez talalva.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:51:33

@KopaszMercis: te tudsz olvasni? Ez a te kényszerképzeted. Soha nem állítottam, hogy a késelés hazafias dolog, gyenge az elméd, ha nem fogod fel.

nina2000 2009.02.09. 11:52:01

@Aszfaltbetyár:

áááá azért nem olyan vészes a helyzet, itt is nagyjából egyetéretés van, csak van aki belekeveri a politikát és nincs tudatában a btk-ban mi minősül életellenes cselekdetnek és az okozott sérülések alapján minek mi a büntetési tétele, besorolása....ugye kedves Kopasz Mergás ?

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 11:52:04

@doktor.dikhed:

Blablabla a MTV székházak produkcióra szüksége volt a kormánynak nem véletlenül egy tehetetlen irodista osztag bohóckodott ott kész vicc volt amit műveltek ... míg a kiképzett egységek a szomszédos utcában várakoztak. Mi lett volna ha kérdésével nem foglalkozik a történelem, de ki tudja mi történt volna 2006 őszén, ha nem egy parányi hangos csőcselékre terelik el a figyelmet ... amelyen keresztül még az ellenzéket is betudták fenyíteni október 23.-án ... -

KopaszMercis 2009.02.09. 11:52:24

@Dr. Morcz:
ketlem.. ertelmes normalis kerdeseket betiltja az ovb.

Egyedul akkor lehet ma magyarorszagon nepszavazni ha az a fidesz agyatlan napirendjet tolja.

Ha mondjuk megakarnal szavaztatni valami ertelmeset, amit nepszavazason illene eldonteni, mondjuk tobb nejuseg, akkor rogton elkuldenek a kurvaanyadba.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:53:20

@Carnivora:
Amogott a paranyi csocsele mogott ott altal allofasszal, mit haragszol meg ha ossze vagy vele mosva?

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:53:32

Méreg veszélyezteti a magyar rétisas-állományt

báró Csekonics 2009.02.09. 11:53:49

Mondjuk én lehet hogy bevezetném az 'amerikai' modellt, ahol az összes bűncselekmény büntetése összeadható, és simán kijön az hogy mondjuk a vádlott kapott összesen 300 évet.
Aztán azt meg is harmadolhatják jó magaviseletért...
Itt asszem valami olyasmi van, hogy a legsúlyosabb számít csak, a többi csak azt befolyásolja, hogy az azért kiszabható tól-ig közül inkább a -tól, vagy az -ig felé billen a tényleges tarifa.
De javítson ki, aki jobban tudja.

KopaszMercis 2009.02.09. 11:54:35

@dszg:
Nem, en nem azt mondtam, hogy te azt allitottad... meg szerencse, hogy rajtam kered szamon, hogy tudok-e olvasni.

Azt kerdeztem, hogy neked szamit-e, hogy valaki azert kesel, mert honnan jon, vagy azert mert SZERINTE a keseles hazafias dolog.. nem SZERINTED.

Te kerdezed, hogy en tudok-e olvasni? Elrohogted legalabb, amikor ezt felgepelted?

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:55:01

előző törölve

A leghatározottabban kell fellépni az erőszak ellen, ha kell, több rendőrrel, több eszközzel, nagyobb megbecsüléssel, szinte bármi áron - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc hétfői blogbejegyzésében, a veszprémi kézilabdások elleni támadás kapcsán. A miniszterelnök véleménye szerint a bűnre sem mentség, sem ürügy nem lehet a társadalmi hovatartozás.

Mindezt a miniszterelnök annak kapcsán írta, hogy az MKB Veszprém román válogatott beállósát, Marian Cozmát vasárnap hajnalban, egy veszprémi szórakozóhely előtt szíven szúrták, a 26 éves sportoló a kórházba szállítást követően életét vesztette. A csapat másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett, de azóta már mindketten túl vannak az életveszélyen.
A kormányfő véleménye szerint a bűnre nem mentség, ha valaki a társadalom egyik, vagy másik szegletéhez, csoportjához tartozik. Sem mentség, sem ürügy nem lehet a társadalmi hovatartozás, sem előnyös, sem hátrányos megkülönböztetésre nem lehet alap. "Nekünk a bűnt egyenlő mércével kell mérni, és ha kell, a legkeményebben fellépni ellene, és úgy látom, hogy most kell" - fogalmazott.
Kiemelte: a rendőrség gyors és eredményes volt, hogy az elkövetéssel gyanúsított személyek közül kettőt elfogtak, egyet keresnek.
Gyurcsány Ferenc úgy látja: egyik oldalról fogy az értő, nyugodt, elemző szavak magyarázó ereje és társadalmi tere, másik oldalról pedig növekednek az indulatok. Hozzátette: ahol megjelenik az indulat, ott vége a nyugodt számvetésnek és cselekvésnek.
"Hősök és bűnbakok, áldozatok és romlott bűnözők vannak együtt ebben a tragikus képben. A leghatározottabban kell fellépni az erőszak ellen. Ha kell, több rendőrrel, több eszközzel, nagyobb megbecsüléssel, szinte bármi áron" - hangsúlyozta a miniszterelnök, aki szerint addig kell cselekedni, amíg lehet, és nem szabad megvárni, hogy az előítéletekből és az önbíráskodásra késztetésből kezelhetetlen társadalmi jelenségek sűrűsödjenek össze.
A miniszterelnök emlékeztetett arra is: egy szerb, egy horvát és egy román játékos küzdött egy magyar város, Veszprém sikeréért, akiknek természetes volt, hogy szerbként, horvátként, románként nem egyszerűen ott élnek, hanem egy magyar közösség sikereit gazdagítják, identitását erősítik. "Becsülöm őket ezért és köszönöm nekik. Bár most nem ez a legfontosabb, nem tudom megállni, hogy meg ne kérdezzem: vajon az árpádsávos zászló alatt masírozó szélsőségesek ezt is értik-e" - olvasható Gyurcsány Ferenc blogbejegyzésében.

báró Csekonics 2009.02.09. 11:55:14

Ja, és esküdtbíróságot, annyi különbséggel, hogy a vádlott nem _láthatja_ az esküdteket (arcukat), nem tudhatja a nevüket... Ne az egy szál bíró döntse már el, hogy mi van. (Akit meg lehet félemlíteni akár.)

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 11:55:30

@KopaszMercis:

Kedves kedvenc idiótám a fél családom osztrák ;) igen átjártak már akkor is a cigányok sőt jóval előtte is nyugatabbra bármilyen meglepő ez néked. Persze ezt írták ki tudod Ausztria egy érdekes ország ott nincsenek ilyen megkülönböztetések elviekben nem tudhatják, hogy a cigány nem tud olvasni ...
Igaz pl. nagyanyáméknál a faluba nem költözhet be cigány egy un. telepen laknak a falu mellett persze annak semmi köze az itthoni állapotokhoz ugyanolyan rendezett, mint a falu , de hát cigányok.

Az osztrák gazdaságot meg kevés dolog pörgette fel jobban, mint a sok hülyemagyar, amely a 80-as évek végén 90-es évek elején minden szart felvásárolt az osztrák boltokból ... -

KopaszMercis 2009.02.09. 11:55:51

@báró Csekonics:
Igen azert jo lenne mindennel elszamoltatni ezeket a szarfaszuakat. Az a baj, hogy tenyleg a sitt nem visszatarto ero.

Tobbek kozt azert nem mert jobb nekik odabenn mint idekinnt. Persze erre az a megoldas, hogy legyen nekik megszarabb idekint, hatha megjobban leszarjak a sittet!

Jim 2009.02.09. 11:55:51

@Whitedog: ebben igazad van: annak a reakciónak oka volt a felkészületlenség, meg a hisztériakeltés. Ha normálisan kiképzett rendőrök vannak, akkor ilyen nem történik. De akkor az életellenes és egyéb bcs-k száma, és súlyossága sem olyan, mint amilyen. Mert lenne tekintélyük. Szerintem nincs még egy ilyen ország, ahol ilyen szinten röhögik körbe a rendőröket, csak a normális ember fosik tőlük.

Nem segít a millió ncis, meg zsaruk, meg mittoménmilyen sorozat sem az összképen, csak ront. Normális felkészítést és kiképzést kell adni, morálisan, fizikailag és pszcihésen. És következetesnek lenni a körülményekhez mérten.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 11:55:57



Horvátország-bűncselekmény-erőszak-sport-kézilabda-visszhang
Megkéselt kézilabdások - a horvát sajtóban vezető hír a veszprémi késelés

Zágráb, Budapest, 2009. február 9., hétfő (MTI) - Vezető hír a horvát írott és elektronikus médiában az MKB Veszprém kézilabdacsapatának három külföldi játékosa ellen a hét végén elkövetett súlyos bűncselekmény.

A horvát sajtó vasárnap reggel óta nyomon követi a bűneset fejleményeit, a lapok internetes kiadásukban általában vezető hírben számolnak be a történtekről, hangsúlyosan foglalkoznak azzal, hogy megsebesült Ivan Pesic, a veszprémi csapat, illetve a horvát válogatott kapusa. Több sajtóorgánum közzétette a két körözött gyanúsított fényképét, a Vecernji List című lap pedig részletes személyleírást is adott róluk a magyar rendőrségre hivatkozva.
A tudósítások szerint a bűneset a horvát sportnak is "tragédia", hiszen Pesic válogatott kerettag volt a nemrég lezajlott horvátországi világbajnokságon. Megemlítik azt is, hogy Pesicet felkereste a veszprémi kórházban Ivan Bandic, Horvátország budapesti nagykövete, aki beszélt az orvosokkal a megműtött sportoló egészségi állapotáról.
A HRT horvát rádió- és tévéállomás megszólaltatta Line Cervart, a horvát nemzeti válogatott trénerét, aki "nem talált szavakat" a hír hallatán. A vezetőedző szerint a válogatott játékosai szomorúak. "Számunkra ez sokkoló" - mondta Cervar.
Drago Ziljak, a megsebesült sportoló korábbi klubjának, a fiumei (Rijeka) Zametnek az edzője elmondta, hogy Pesic a csapat kedvence volt. "Emberileg katasztrofálisan érintett engem a hír" - mondta Ziljak, aki értetlenségét fejezte ki amiatt, hogy manapság ilyesmi megtörténhet.
A HRT helyszíni tudósításban számol be arról, hogy a bűneset megdöbbentette egész Magyarországot, Veszprém lakói vasárnap gyertyákat és mécseseket gyújtotta a bűneset helyszínén, gyászolták a megölt sportolót, Marian Cosmát és fohászkodtak a két sebesült, Ivan Pesic és Zarko Sesum felépüléséért.
A Nacional című lap az incidensről azt írta, hogy a két gyanúsított, Raffael Sándor és Sztojka Iván a veszprémi bárban egy olyan személyt keresett, aki korábban megtámadta bűnbandájuk egyik tagját. Amikor a pincérnő felszólította őket, hogy fizessenek, megütötték, és eltörték álkapcsát. A kézilabdások a hölgy segítségére siettek, és összeverekedtek a támadókkal.
"Elképesztő hírek érkeznek Magyarországról" - írta a Vjesnik. A zágrábi lap a magyar sajtóra hivatkozva közölte, hogy romák támadtak rá a veszprémi sportolókra. Megemlíti, hogy mindhárom kézilabdás részt vett a januárban rendezett horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 11:56:38

@KopaszMercis:

nagyon érdekes a vonzódásod a péniszek iránt, de kiábrándítalak otthon feküdtem az ágyikóban , és néztem a szánalmas show műsort a hír tv-n ...

nina2000 2009.02.09. 11:56:53

@KopaszMercis:

nem Baja te analfabéta hülyegyerek, hanem Bajna....és kiscsillag hidd el van egy kis eltérés köztük és a nyócker között...épen ezért nevelik őket kétévente a környékbeliek.

movhu 2009.02.09. 11:57:20

@dszg: Lehet, hogy egyszer a történelemben megint lesz szerb-horvát összefogás ? :)

KopaszMercis 2009.02.09. 11:57:57

@Carnivora:

Igen, a mockba tér cimu filmben es azert mutatjak a cigany gyereket az osztrak palyaudvaron lopkodni, mert a ciganyok lopkodtak.

Hagyjuk mar ezt, nem azt mondtam, hogy a ciganyok nem lopkodtak, hanem hogy eloitelet miatt letolvajoztak a magyarokat, es ez nem helyes.

Mondom, ha a te anyad tolvaj geci, akkor nem csodalom hogy nem zavar. Enyem viszont nem az, ezert ne tolvajozza le semmilyen suhanc osztrak.

Te kibaszott hulye vagy.

Szovegertelmezes: elegtelen

visszaulhetsz.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 11:58:28

@dszg:

A nagyobb baj nyugatabbra is megint javította az etnikum az ország imázst ... biztos a turistáknak vonzó célpont lesz az ország.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 11:58:51

Emlékszem Gyömrőn is kordában voltak tartva a cigányok. Mesélték hogy évekkel korábban két cigány klán élt a településen és állandóan háborúskodtak egymással - a falu meg összefogott és kikergette őket. Most aki cigány maradt, az szintén a település mellett, kicsit külön él, néha látjuk őket a lovasszekéren, de nem csinálnak galibát. Benn Gyömrőn pedig elszórtan él pár jómódú cigány család, ők járnak dolgozni, takaros a portájuk, senkinek nincs baja velük.

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2009.02.09. 11:58:57

Javaslom tekintsétek meg (és ezt erősen javaslom a rend hős őreinek is) Sztojka "úr" ismerősi körét.
Tanulságos!

iwiw.hu/pages/user/friends.jsp?userID=11632397

daito 2009.02.09. 11:58:59

Aranyos emberek vagytok.
Szemét cigányok, hogy dögölnének éhen.

Impotens a rendőrség, hogy nem oldja meg a helyzetet, meg a kormány. Pedig ezért vannak.

Akkor jöjjön a hadsereg, a kommandó. Vagy a gárda, vagy a szerb szabadcsapatok.

Mindegy, legyen megoldás, mert ezt óhajtjátok; de Nektek, Nekünk nagyon ne kelljen ezért erőlködni. Valaki oldja meg. Miért olyan ismerős ez a helyzet...

KopaszMercis 2009.02.09. 11:59:59

@Carnivora:
mondom ott altal mogottuk.. metafora, nezted a hir tv-t.

szovegertelmezes: elegtelen

ismet visszaulhetsz.

Mi lesz igy a temazaron? Ott bejonnek az osszetett mondtaok is! Akkor fogsz csak bandzsitani =)

renesis 2009.02.09. 12:01:12

Úgy látom lassan visszajönnek a 90es évek. Mindennap bankrablás,gyilkosság. Már csak a robbantások hiányoznak. és jő a káosz.
Én nem szoktam gyurcsányozni, de valaki csak eljuttatta az országot erre a nyomor(mind gazdasági ,mind lelki értelemben) szintre . és csak rosszabb lesz.

KopaszMercis 2009.02.09. 12:01:25

@Carnivora:
mar megint ez a hipokrita hozzaallas.

Soha annyi szallas foglalast nem mondtak le magyarorszag torteneteben, mint az utca zavargasaitok alatt.

Akkor persze ez nem volt szempont. Bezzeg ha a ciganyok miatt nem jonnek, akkor mar kurvara gaz hogy nem jonnek.

Te komolyan veszed amugy sajat magadat, vagy inkabb tartod magad viccnek?

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 12:01:37

@KopaszMercis:

Sőt megnyugtatlak bármilyen furcsa Kanadában is megjelent ne lopj magyar szöveg a cigány invázió után nem furcsa? :D Érdekes módon, amikor '56 után nagyfater testvére vándorolt ki nem jelentek meg ilyen táblák ...

Ez a polkorrekt kis világod nem lehet leírni, hogy cigány ... így kiírják , hogy magyar ... -

slaven 2009.02.09. 12:02:29


eltartom őket, tolerálom őket, de hogy félnem is kell...SOHA!!

hova, minek a rendőrségnek a sok millió??..gyerekeket verni eddig is tudtak.. a cigányokkal meg lepaktálnak ezek után is..

így lettünk rendőrállamá a 21. században:
..védett cigány bűnözés..priuszos egyetemisták..korrupt tejhatalom.

köszi szocik, köszi fidesz

báró Csekonics 2009.02.09. 12:03:26

KopaszMercis 2009.02.09. 11:55:51

A kommented második felét nem vagyok benne biztos hogy jól értem...
De, ha arra gondolsz, természetesen nem valami csilivili luxuspecóban 300 évet adnék az ilyeneknek.
Kb. Mátyás-korabeli tömlöcben.
És persze hasonló gyilkosokkal összezárva - ha megeszik egymást, kevesebbet kell etetni.

KF 2009.02.09. 12:04:29

Ez rasszizmus. Cigányok öltek meg embereket, mert azok fehérek voltak. Hol van az ombudsman, a helsinki bizottság, Horváth Aladár, meg a többi megélhetési jogvédő?

KopaszMercis 2009.02.09. 12:05:02

@Carnivora:
Fu te aztan mindent elhiszel, amit otthon mondanak..

Azt is, hogy jonas egy hal hasaban elt napokig.

A 4 eves unokahugom mar ketlekedve fintorogna az ekkora baromsagon te meg nyeled mint kacsa a nokedlit.. hiszen a te degeneralt felkegyelmu nagyapad aztat mondotta...

Tanuld mar meg megkerdojelezni a "hatalom kepviseloit" es egy kicsit kritikusan gondolkodni.. vagy kezd a gondolkodsassal az sem rossz.

Na en megyek targyalni :)

nina2000 2009.02.09. 12:05:44

@Carnivora:

Hagyd már békén azt a ostobát, írkáljon amit akar.....tiszta ovis a szint ha így belemész :))

nyílméregbéka 2009.02.09. 12:05:46

Remélem, a 300 fős szerb / román kommandó keményebb lesz az enyingi csordánál. Csöppet sem fogom sajnálni, amikor rendet csapnak köztük. Történjen meg mielőbb!!!

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 12:05:51

@KopaszMercis:

Nagyon vicces, ahogy a virtuális magas lóról osztod az ész a válogatott vulgáris szavakat puffogtatod miközben általánosítasz össze - vissza közben sérelmezed, ha az irányodban teszik ugyanezt :D

Izé nagyon érdekelne, mikor zavarogtam én az utcán :D Aranyos kis idióta vagy már, akkor is azt írtam , hogy rendet kellene teremtenie a rendőrségnek kaptam is érte eleget ... nem én téged tartalak nagyon viccesnek. Aranyosan próbálsz meg küzdeni olyasmi ellen, amelynek te vagy a másik végpontja ugyanazzal a retorikával ... általánosítások, mocskolódások ... csak így tovább.

holas 2009.02.09. 12:05:54

Alkotmány részlet:
40/B. § (1)

(2) A Magyar Honvédséget az alkotmányos rend megdöntésére, vagy a hatalom kizárólagos megszerzésére irányuló fegyveres cselekmények, továbbá az élet- és vagyonbiztonságot tömeges mértékben veszélyeztető, fegyveresen vagy felfegyverkezve elkövetett súlyos erőszakos cselekmények esetén, az Alkotmány rendelkezéseinek megfelelően kihirdetett szükségállapot idején lehet felhasználni, akkor, ha a rendőrség alkalmazása nem elegendő.

Azt hiszem itt lehet szó az "élet- és vagyonbiztonságot tömeges mértékben veszélyeztető, fegyveresen vagy felfegyverkezve elkövetett súlyos erőszakos cselekmények"-ről.
Legyen szükségállpot, ha ez kell, ahhoz, hogy a töketlen rendőrséget kiváltsuk a katonasággal és ahhoz, hogy egy normális ítélet szülessen az elkövetőkkel szemben.

Két napi szükségállapotot kibírok, többet nem.. :)

KopaszMercis 2009.02.09. 12:06:07

@daito:
a garda csak akkor kemenykedik, amikor vedi ot a rendorseg.. ilyenkor az akcio kozelebe sem mennek.

Ulnek az orvosnal es varjak a tornabol a felemtentest.

Google 2009.02.09. 12:06:42

Érdekes, senki nem kérdezi, de kegyetlenül teszi a dolgát a kopasz.Miért nem tud írni neki Tóta egy jó kis posztot?
A rendőrség átalakult államrendőrséggé, egyedüli dolga a kormányt, kormánypártokat védeni.
Halomra halhatnak emberek, gyilkosokat megtalálni képtelen. A kormány pedig, amelyet oly kitartóan véd, a bűnt, a bűnösöket pártolja.
Fennmaradásukat szolgálná egy jó kis összetűzés, ne adjuk meg nekik ezt az elégtételt!
Sem Gyurcsány, sem a MG nem megoldás, mindkettő idejétmúlt, lejáratódott eszmék hirdetője!

Isten nyugtassa Cosmát!
Én kérek elnézést, szégyelem magam.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 12:07:20

arko Sesumnak, az MKB Veszprém szerb kézilabdázójának szülei azonnal Magyarországra utaztak, mikor értesültek fiuk sebesüléséről - jelentette hétfőn több szerb újság.

A Blic című lap egy palánkai (Backa Palanka) rokont is megszólaltatott, aki már beszélt telefonon Mila és Steva Sesummal, s tőlük hallotta, hogy Zarko a körülményekhez képest jól van, állapota nem olyan súlyos, mint az első hírek alapján tűnt. Arról, hogy Steva Sesum - amint az a román sajtóban megjelent - több száz fős bosszúállásra toborzott csapattal ment volna Magyarországra, a szerb lapok nem tudnak.
A belgrádi tudósítások bőségesek, de hangjuk visszafogott, tárgyszerű, s visszatérő elemük az, hogy a szerb sportoló nincs életveszélyben, és várhatóan pár hónap alatt felépül.
A Vecernje Novostinak és a Blicnek sikerült megszólaltatnia Marko Vujint, Sesum csapattársát, aki elmondta, hogy Nikola Eklemovic nevű társával a tragikusan végződött szombat esti ünneplésnek csak az első részén voltak jelen. Amikor az étteremből, ahol Ivancsik Gergely kisfiának születését ünnepelték, a többiek tovább mentek a Skorpió nevű bárba, ők haza indultak. Vujint, aki három éve szomszédja és legjobb barátja volt a vasárnap hajnalban megölt Marian Cozmának , Cozma barátnője értesítette a történtekről.
A szerb sajtó arról nem ír, hogy kik voltak a kézilabdázók támadói, a beszámolók név nélkül "magyar huligánokról" tesznek csak említést.
A Vajdaság Ma magyar nyelvű hírportál összefoglalója ebben is veszélyt vél felfedezni. Mint írja, "ezek után nem kell majd csodálkozni azon, ha a következő napokban a vajdasági magyarnak az arcába vágják, hogy lám, ilyenek vagytok, ti magyarok".

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 12:08:30

@nina2000/ pneumatic morosus brutalicus:

Nem is írok neki elég hülyét csinált már magából csak pár szösszenet kellett, hogy a semleges szemlélődő észrevegye a látható különbségeket :P

Az ilyeneknek ez a dolga kiprovokálják a vakvilágba anyázást, zsidózásosdit, komcsizást stb ...

Archenemy 2009.02.09. 12:08:52

@KopaszMercis: "A bazd meg.. kene egy kihivo, ez a sok kis pocstelen baszatlan hulyegyerek ket ervet nem tud itt osszerakni.. unalmas ez igy :)"

Szerencsétlen, ha alulmaradsz, vagy rájössz, hogy hülyeség, amit mondasz, úgy elszelelsz, mint a pitsa...

Munkahelyiterror blogon mikor a fake sztoriról bizonygattad, hogy mennyire igaz, és milyen hülye mindenki, aki szerint nem, aztán kiderült, hogy fake, eltűntél a rákba.

Már nemtomhol mikor ugyanezzel a táblás fassággal jöttél, és rámutattak, hogy egy barom vagy, mert attól, hogy valakit potenciális tolvajnak tartanak, nem lesz az, szintén leléptél.

Nem azért nem vitatkoznak veled, mert annyira kegyetlen jó vitázó vagy, hanem mert megjósolható, hogy csúsztatsz -> személyeskedsz -> káromkodsz -> eltűnsz. Akkor meg minek, ez nem vita, ez flémelés, trollkodás, fórumwarriorkodás, aminek a világon semmi, de semmi értelme nincs.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 12:09:51

@daito: Miért, szerinted az önbíráskodás a megoldás? Vagy mire gondolszt, mit kéne tenni nekünk? Kíváncsi vagyok.

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2009.02.09. 12:12:46

@KopaszMercis: Szerinted az OVB Fidesz-barát? Szerintem épp az ellenkezője.
Arról pedig, hogy a többnejűség értelmes kérdés-e, csak annyit, hogy több nej = több anyós.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 12:14:07

@Google:

Na jah ebben van rész igazság sajnos a rendőrséget kiherélték a szakmaiság helyett a politika vezérli őket közvetlenül ezáltal már nem érnek semmit. A leglátványosabb erre nézve a múltheti eseménysorozat volt Draskovics elmozdítatta Miskolc kapitányát, majd gyorsan visszakoztak a borsodi szocik tiltakozására ... ilyen körülmények közepette mit lehet várni tőlük.

Egy roma bűnelkövető azt mondja a rendőrök cigányozták , mindjárt megvan oldva minden a rendőröket meg meghurcolják ... a rendőrök az esetek nagy százalékában, ha tudják roma ügy a közelébe sem mennek az esetnek ...

A politikának szépen távolkellene magát tartania a rendőrségtől. A rendőrségnek meg egy dolga legyen a rendfenntartás tökre mindegy, hogy népnemzeti forradalmárék, vagy cigány csürhe tombolása a rendőrség csapjon oda. -

CJKrisz 2009.02.09. 12:14:23

Hááát, ha azok a szerbek idejönnek rendet rakni, abban nem biztos, hogy lesz köszönet. Ha igaz a szóbeszéd, hogy Arkan (alias Zeljko Raznatovic) volt "katonái", akkor rájuk sokkal inkább a gerilla szó a megfelelő. Ilyentén formán nem feltétlenül becsületesebb figurák, mint azok a cigányok, akik elkövettek a gyilkosságot. Nem azok az alakok, akik megrettennek, ha el kell vágni egy 10 fős család mindegyikének a torkát. Én az elkövetők helyében igencsak félteném az összes létező rokonom életét....

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 12:15:49

Nem kívánja elhalasztani a vasárnapra kiírt Bajnokok Ligája-mérkőzést a gyászoló MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata.

"A csapat tagjainak egyöntetűen az a véleménye, hogy ne kérjünk halasztást, és a spanyol Ademar León elleni BL-mérkőzésünket az eredetileg kitűzött vasárnapi időpontban játsszuk le - mondta a T-Mobile Sporthír Szolgálatának Mocsai Lajos vezetőedző a hétfői erőnléti edzés után. - A játékosok úgy gondolják, hogy a fájdalom és az együttérzés még jobban összekovácsolta az együttest, és ez erőt adhat számukra, akaratukat megtízszerezheti. Kitartásuk és bátorságuk előtt tisztelegnem kell."
Mocsai Lajos beszámolt arról is, hogy a csapat mindenképpen gyors erősítésre szorul, ezért mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a kapus és az átlövő posztokon napokon belül sikerüljön megtalálni a harcképtelenné vált Ivan Pesic és Zarko Sesum helyettesítőjét. Ennek előkészítéséhez a Magyar Kézilabda Szövetség segítségét kérték.
Az MKB Veszprém azt is tervezi, hogy a német Gummersbachtól már most és nem nyáron szerzi meg a kapus Fazekas Nándort, míg a Barcelonánál kölcsönben szereplő Putics Barnát visszahívja.
Az MKB Veszprém tervezett programja:
február 15.: Veszprém-León (spanyol) (BL-középdöntő)
február 18.: Veszprém-Tatabánya (NB I-es mérkőzés)
február 22.: Montpellier (francia)-Veszprém (BL)
február 28.: León-Veszprém (BL)
március 7.: Veszprém-Montpellier (BL)
A veszprémi klub román válogatott beállósát, Marian Cozmát vasárnap hajnalban, egy veszprémi szórakozóhely előtt szíven szúrták, a 26 éves sportoló a kórházba szállítást követően életét vesztette. A csapat másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett, de azóta már mindketten túl vannak az életveszélyen.

is 2009.02.09. 12:16:21

@poszt: nekem mindkettő elég félelmetes, egyiket se tudom, minek csinálják, úgy értem mi a céljuk vele, mert ha csak masíroznak, akkor egyik se félelmetes, konkrétan ezen a felvételen sem emeltek még kezet se senkire, ha meg elképzelem, hogy mi lehet belőle, meg mi járt a fejükben, akkor az csak képzelőerő kérdése mindkét esetben, pocakosnak ezek is pocakosok itt a videon. megint az a csapda, hogy az ember a saját képzelőerejét összekeveri a tényekkel igazolt valósággal. egyesek a gárdáról alkotott képzeteiket tekintik tényeknek, mások meg a megfelelő aláfestő zenével vetített videoba képzelnek dolgokat (lehet, az előítélet nem kizárólag rossz), és aztán tényként építenek rá tovább.

most már a videos csapatról tudjuk ki, és bizony le kell őket nyomni. remélem a gárdáról sose tudunk meg semmi többet, de ha valaki logikai úton el tudja mondani, hogy mi is a gárda értelmes célja, amit véghez akar vinni, és ehhez milyen eszközök viszik el, akkor azt megköszönöm.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 12:17:47

inforadio.hu/hir/belfold/hir-256177

A rendőrség az eset óta 50-60 embert hallgatott ki - mondta az InfoRádióban a megyei kapitányság bűnügyi osztályvezetője. Derzsi Péter közölte: a három feltételezett elkövetőt már ismeri a rendőrség, hiszen mindhárman büntetett előéletűek, a többi mellett erőszakos cselekmények, garázdaság és testi sértés miatt. Úgy tudni, a saját társaságukból kiválva, önhatalmúlag követték el a bűncselekményt.

Elmondta azt is: a bárban lévő biztonsági kamerák rögzítették azokat az eseményeket, amelyek még az épületben történtek, ezekből kiderül, hogy a vitát nem a sportolók kezdeményezték.

A kézilabdázók - akik barátnőjükkel, feleségükkel együtt ünnepelték, hogy egyiküknek gyermeke született - nem voltak agresszívak, még ittasak sem. A támadók azonban igen, akik a szóváltás után azonnal ütöttek - közölte Derzsi Péter.

Erősítés Veszprémben

A rendőrség feltételezése szerint Sztojka Iván még Magyarországon van, őt nagy erőkkel keresi a rendőrség - közölte a megyei rendőrfőkapitány. Bolcsik Zoltán hozzátette: az osztrák rendőrök valószínűleg heteken belül kiadják a másik két gyanúsítottat.

A megyei főkapitány egyes sajtóhírekre reagálva, amelyek szerint Szerbiából 300 volt katona készül Veszprémbe, azt mondta: önbíráskodásnak vagy további konfliktusnak egyelőre semmi jelét nem látják, de az Országos Rendőr-főkapitányság Készenléti Rendőrségétől kaptak erősítést.

dr. Wilbur Swain 2009.02.09. 12:18:03

nem tudom, igazán mik a lehetőségeink, de pl. a katonaságot nem lehet bevetni ilyenkor? igaz, azok is milyenek, de legalább fegyveres testület...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.02.09. 12:18:53

A nemzetkozi sajto is foglalkozik az uggyel.
www.javno.com/en/sports/clanak.php?id=232328
"Radicals Threatening Roma People In Hungary
...
- The murder of the Romanian handball player and two other Veszprem players being wounded has abrupted peace in our country. We have taken all measures to find the perpetrators – said Hungarian Justice Minister Tobor Draskovics, asking the public to be patient.

Certain Hungarian media accused to Roma people for the murder of Cozma and attacks on Pesic and Sesum, which is why radical groups have already announced they would retaliate. However, the police announced there was still no evidence to support that claim."

Dacara a hivatalos nyilatkozatnak, sajnos vannak, akik a ciganyokat vadoljak a szornyu buntennyel.

georg 48 2009.02.09. 12:20:02

Attól tartok, komoly felelősségrevonás most sem lesz! Azért írom, hogy most sem, mert kérdem én, a tanárgyilkosságból lett? A böszme bíróságunk úgy elhúzza az ügyet, mint a csúzligumit, az egyik cigust már ki is engedték, mert lejárt a hivatalos előzetes ideje. Hatvan hatszor megfenyegetik a tárgyaló bírót, ezért elhalasztják a tárgyalást, mert új bírót kell kinevezni. Már három éve szarakszik a gyönyörő társulat és semmi! Ugyan ez lesz ebből is.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 12:20:06

@CJKrisz:

Handabanda bulvármédia ... nem jönnek ide semmiféle szerbek. Szerinted, ha v.kivel leakarsz számolni előtte kitapétázod vele a fél világot. Pénzes szerb, ha akarja lerendezi a problémát a börtönben megvesz pár elítéltet cigányt akár, akik a tesójukat is kifilézik ...

báró Csekonics 2009.02.09. 12:20:25

"többnejűség értelmes kérdés-e, csak annyit, hogy több nej = több anyós"
Váááááá... :-DDDDDD
Már ezért érdemes volt ma felkelnem.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 12:20:57

@Doomhammer:

:D Miért nem ők voltak? svédek? :P

reality 2009.02.09. 12:21:05

Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani a történetnek azt a verzióját is, amit Valentin Ghionea, volt román válogatott társa mondott el az esettről: ő úgy tudja (és szerintem logikusnak is tűnik), hogy már a helységbe lépésüktől fogva ez a 31 fős csoport figyelte Cozmat, majd mikor kiment a mellékhelységbe, akkor szedték elő. Arcon ütötték, majd kiráncigálták az utcára. A csoportnál fegyverek is voltak. Mikor már Cozma a földön leszúrtan hevert, az egyik tag még odaszolt a másiknak, hogy hozza oda a fegyvert. Szerintem így jobban érthető, mért nem voltak ott a többik, hogy megvédjék.
www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/unul-din-ei-a-cerut-pistolul-cand-marian-era-intr-o-balta-de-sange-3881253

states 2009.02.09. 12:22:34

A nagy kérdés persze, hogy a drága jó magyar nép mikor észleli végre, hogy a Gyurcsányok és Draskovicsok hova züllesztették az országot. Mert még sokan most sem kapisgálják. Lehet, hogy az ébresztőhöz Sztojkákra volt, van és lesz szükség, ami elég ijesztő perspektíva...

daito 2009.02.09. 12:23:27

@dszg:

Csak a jellemzőt írtam le. Nézd, nem "várható" el, hogy egy fórumon az MTA szakértőinek vitaanyaga köszönjön vissza; de ez a "gyilkoljuk le, deportáljuk őket", "jöjjenek a kommandósok, szerb szabadúszók", stb. megoldások azért veszélyesek/viccesek/értelmetlenek.

Mielőtt bárki belém kötne; nem szeretem az erőszakot; a szombat estihez hasonló köztörvényes bűncselekményeket is alapból elítélem, és együtt érzek az áldozat családtagjaival, ismerőseivel.

De azért ott van néhány de. Érted? Mind az esettel kapcsolatban, mind a magyar - roma dolgokkal kapcsolatban. S megértem az emberek reakcióit, véleményét is; csak azt szeretném hangsúlyozni, hogy nem szabad zsigerből reagálni, fröcskölődni sem. Abból mindig csak baj van, veszekedés.

citrix 2009.02.09. 12:24:32

A bogárdi és enyingi rendőrök piti balekokra vadásznak szó szerint.Pl.:2 éve május 4-én délben ballagok Mezőszilas felé,lemeszelnek egy bukkanó mögül.Nem ég a tompított,ez bizony súlyosan veszélyezteti a közlekedésbiztonságot.A'la 6000.- lesz.Köszi hogy ilyen baromsággal foglalkoztok,ezek szerint minden rendben van a közbiztonsággal,nincs tennivaló.Enyingen a Bozsokot összekötő völgy túlsó felén szoktak radarozni bokrok mögül,mivel a lejtő,jó út és a lakatlan rész meglendíti az autót (50-et bizti túllépik).Erre van energiájuk,és ugye az a bevétel se jön rosszul a büdzsének.Hogy cigánybandák tartják félelemben az embereket,lopnak mindent,az nem számít,nem tudunk róla.Nem hát,gyűjtsétek csak a helyszíni bírságot tovább a suzukis balakoktól.Ha cigánymerci,vasakkal tömött roncslada jön,forduljatok el,ne lássatok,ne hallajtok.És jó rendőrök lesztek,mint Rosco seriff hazárd megyében.

Naumov 2009.02.09. 12:24:55

Doom,

Érdekes megnézni Cozma wikipedia-lapját, néhányan valóságos keresztesháborút folytatnak annak érdekében, hogy az elkövetők származását valahogy kigyomlálják belőle..

báró Csekonics 2009.02.09. 12:25:34

Carnivora 2009.02.09. 12:20:57

Én szegény _valódi_ svédeket, norvégokat sajnálom: ha tudnák, kiket hívunk itt így...
:-)

csodarabbi (törölt) 2009.02.09. 12:27:19

Ami Enyingen és az ország többi más, hasonló falvában megy, az tűrhetetlen és végtelenül szomorú. Csakhogy ez nem (csak) arról szól, hogy az elkövetők cigányok. Ahol nincs rendőrség, ott közbiztonság sincsen, függetlenül a helyi etnikai megoszlástól. A gyors megoldás a rendőrség teljesen új alapokra történő helyezése, átszervezése, a silány rendőri állomány megfelelő felkészítése, oktatása, és úgy egyébként is nagyságrendekkel több pénz biztosítása rendfenntartási célokra.
A hosszú távú megoldás ennél jóval bonyolultabb lenne, oktatási, szociális satöbbi reformokat igényelne, de egyelőre örüljünk, ha az első lépés meglesz.
A cigánybűnözés egy érdekes fogalom. Hogy létezik-e, az nyilván attól függ, ki mit ért alatta. Az, hogy a cigányokban genetikai hajlam lenne a bűnözésre, az nyilvánvalóan áltudományos badarság. Ha viszont úgy értjük, hogy a cigányok körében jóval magasabb a testi épség és vagyon ellen elkövetett bűncselekmények száma, akkor nyilván ez egy statisztikai tény. Csak ekkor viszont az a kérdés, hogy mi ennek az oka? Maga a cigány etnikumhoz való tartozás, vagy a többségi társadalomhoz viszonyított rossz életkörülmények?
És még valami: ha ezen a vonalon indulunk el, akkor viszont magyarbűnözés is létezik, hiszen a magyarokhoz is köthetők bizonyos speciális bűnözési formák, pl adócsalás, korrupció... ha egyik, akkor a másik is.

Zsoldos 2009.02.09. 12:27:57

ha akkornák hiszik magukat ezek a redvás c i gányok, akkor miért félnek? miért fosnak a szerbektől? miért szöknek ausztriába? ha ilyen nagyoknak hiszik magukat, akkor ne szökdössenek el. álljanak ki ha akkora embereknek hiszik magukat! fa ss zopó c ig ányok!

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 12:30:37

@HgGina:

Gina kicsit finomabban :P ne alacsonyodj le a szintjükre ;)

LeiterJakab 2009.02.09. 12:31:41

15-30 főből álló csoportról beszélnek mindenhol. Hol a többi? Ne három gyanúsítottal akarják elintézni az ügyet. A többi - még ha tettlegességig nem is ment el - legalább pszichikai bűnsegélyt nyújtott az elkövetőknek. Rács mögé mindet!

holas 2009.02.09. 12:32:10

Azért érdekes, hogy Ausztriában szinte azzal egyidőben, hogy megérkeztek elfogták mindkettőt út közben.
Magyarországon még azt sem, aki nincs úton.
Mennyivel több itt a Reakció-idő?

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 12:32:50

@Zsoldos:

Nem a szerbek elől menekültek, hanem a magyar rendőrség elől. Rábasztak nem sejtették kiket szúrnak le, és ebből milyen balhé lesz ... Veszprém megyében nem kis rendőrségi állomány jelenhetett meg tegnap razziázni meg pár roma otthont átturhattak rendesen ...

Az igazán nagy baj, ha nem egy külföldi sportoló a sértett egy apróbetűs hír lett volna az eset ezek meg a merciben mereszthetnék nyugodtan a pöcsüket ... ahogy megszokták eddig. -

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 12:35:10

@holas:

A cigók nem nagyon tudhatták az osztrák autópályán nem egészséges 130 feletti tempóban közlekedni, mert rögtön lemeszelnek ... bizonyára spúrtak volna gyorsan minnél messzebre na meg a magyar rendőrség valószínűleg a lehetséges rendszámok listáját is továbbíthatta az osztrákoknak. Ott meg van rendes autópálya rendőrség ... -

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 12:35:37

Grazba szállították a veszprémi kézilabdázók elleni, gyilkossággal végződött késelés két magyar gyanúsítottját, akit a múlt éjszaka vettek őrizetbe az osztrák rendőrök, s ott az igazságügyi szervek járnak el a kiadatásuk ügyében - közölte hétfőn a stájerországi tartományi rendőrkapitányság ügyeletese.

Az MTI bécsi irodájának nyilatkozva az illetékes nem volt hajlandó találgatásokba bocsátkozni arról, hogy a kiadatásra mikor kerülhet sor, de azt megjegyezte, hogy "az érintett szervek nyilván a lehető leggyorsabban bonyolítják majd le a szükséges eljárást".
Az őrizetbe vétel körülményeiről elmondta, hogy a magyar rendőrség részéről vasárnap este, fél kilenc tájban kapták meg a nemzetközi elfogatóparancsot. Nem sokkal később, az A2-es déli autópályán, Bad Blumau közelében felfigyeltek arra az Olaszország felé haladó gépkocsira, amelynek a típusa és a rendszáma a magyar rendőrség által megadott információk között szerepelt. A járművet feltartóztatták. A volán mögött egy nő ült, mellette az a férfi, akiről később kiderült, hogy azonos az egyik körözött személlyel (a veszprémi rendőrség éjszakai tájékoztatója szerint a 31 éves Raffael Sándorról van szó). Egy harmadik személy is tartózkodott a járműben, aki ellen szintén elfogatóparancs volt érvényben.
Az őrizetbe vetteket először a hartbergi autópálya-rendőrségre szállították be, ahol megkezdődött a kihallgatásuk. Az ügyeletes megjegyezte, hogy mindkét férfi büntetett előéletű.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 12:36:23

Megtartotta alakuló ünnepi állományülését a Készenléti Rendőrség újabb bevetési osztálya hétfőn Nyírbátorban; az egység Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lát majd el feladatokat.

A rendőrség a Biztonság, bizalom és becsület elnevezésű programja keretében hozta létre a nyírbátori egységet, s hasonló bevetési osztály működik Győrött és Szombathelyen is - mondta
Bencze József országos rendőrfőkapitány az eseményen.
A halmozottan hátrányos helyzetű térségek közrendjének és közbiztonságának megerősítését szolgáló programban emellett növelik a körzeti megbízottak számát, valamint vagyonvédelmi feladatok ellátására civil fegyveres biztonsági őröket képeznek ki, illetve összehangolják a hasonló feladatokat ellátó szerveződések tevékenységét is.

nina2000 2009.02.09. 12:36:47

@csodarabbi:

Igen van magyarbűnözés ha úgy vesszük lásd: politikusok, "nagyvállalkozók" ....stb és van olasz meg zsídó maffia is, meg csecsen ,ukrán, orosz....csak amíg a dzsipók aberrált viselkedése az életedbe, közvetlen vagyontárgyadba kerül ,addig a fehérgalléroson otthon hőzöngsz a tv előtt és legfeljebb azért üt meg a guta, és nem szalad egy kés a szivedbe. Árnyalatnyi különbségek :))

PR32 (törölt) 2009.02.09. 12:40:20

forrást illik megjelölni. köszi

Karcolt lendület 2009.02.09. 12:40:31

@Carnivora:
A 130 feletti tempó nem annyira számít, viszont kamera akad néhány kilométerenként minden autópályán, rendszám alapján találhatták meg őket pillanatok alatt. (Arcfelismerő rendszer is lehetett volna, de a tegnapi időjárás nem igazán kedvezhetett ennek.)

daito 2009.02.09. 12:40:53

@csodarabbi: Na végre, valaki.

Ha ezen a vonaton vagy, akkor egy apróság. Minél fejlettebb egy csoport; és itt beszélhetünk magáról a társadalomról vagy akár egy kis bűnözői csoportról, akár családról: annál kifinomultabb az erőszak, a bűnözés. Érthető okai és példái vannak; értelemszerűen afgán törzsi harcosok nem törnek be a Pentagon számítógépes rendszerébe, míg kínai/orosz hackerek igen. Vagy legalábbis megpróbálják.
Ahogy az utcán szotyizó harcos nem azon fog ügyeskedni, hogy a nagymama bankkártyájának adatait klónozza, addig a vadiúj A6-osban csücsülő napszemcsis neppernek nem szempont a tyúkól tartalma.

Ha a bűnözés oldaláról nézzük, of course, a roma oldal erőszakosabb, keményebb bűncselekményeket visz, sokszor pitiánerebbeket is. Azt nem szabad elfelejteni, hogy szegényebb, képzetlenebb réteg is a magyarnál. Neki a tyúklopás reális alternatíva, egy magyarnak nem. Ahogy náluk még a szervező erő alapja a fizikai erő; ergo ennek megnyilvánulása inkább pozitív, mint negatív.
Ha képzettebbek, okosabb lesznek, ez jobban vissza fog szorulni, lesz majd más bcs ítpus.

Másik része a dolognak, amit mi magyarok, mi kelet-európaiak nem fogunk fel, az a szervezett bűnözési formából adótó működés sajátja. Majd idővel megtanuljuk.

is 2009.02.09. 12:41:24

@states: persze Polt Pétert is Gyurcsány nevezte ki, ugye? amikor a rendőr elkapott valakit, az ügyészek meg nem emeltek vádat, évekig? mit is gonolt ezek után a rendőr, érdemes üldözni a bűnt? mikor veszik már végre észre az emberek, hogy az egész bagázs együtt kell, hogy a levesbe menjen?

csodarabbi (törölt) 2009.02.09. 12:42:40

@nina2000/ pneumatic morosus brutalicus:
Ez így van, bár nem tudom biztosan, kik ártottak többet eddig az országnak. Mindenesetre engem is jobban felzaklat egy ilyen gyilkosság, mint ha valaki huszadszorra sikkaszt el kétszáz millió forintot.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 12:43:31

@Frank Columbo:

Racionális megvalósítható programnak hangzik így 2009-ben :P

Sam8888 2009.02.09. 12:44:08

@KopaszMercis: "Mit vagy azon meglepodve, hogy kisebbsegi vagyok. Mar regota kisebbseg itt az aki ertelmes, bekeszereto es szobahomersekletnel nagyobb az IQ-ja."

Nesze neked kihívás:
Nekem a természet bebizonyította, hogy a "romáknak" az intelligenciájuk messze alacsonyabb a szobahőmérsékletnél... A sógorom hugának van egy törvénytelen gyereke, aki félig "roma" származású. Ezt a gyerek nem tudja, sem azt hogy roma, sem azt hogy törvénytelenül született. Viszonylag normális neveltetést kapott. És a gyerek buta. Mint a föld. De tényleg. És a gyerek úgy beszél, mint a romák, olyan a mentalitása, mint a romáknak, olyan a mozgása, a gondolkodása... stb...
Ennyit a szobahőmérsékletről.

A romák az észrevételeim szerint olyanok mint a mérges kutyák. Ha megmutatod nekik ki a főnök, akkor behúzzák fülüket-farkukat és szót fogadnak.
Magyarország főnöke pedig sajnos egy töketlen majom, aki nem képes belátni, hogy van "roma" bűnözés...

Sam8888 2009.02.09. 12:44:55

Ja és a szobahőmérsékletes IQ-s dolog alól is persze vannak kivételek, csak kb a millióból egy.

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2009.02.09. 12:46:06

@is: Sőt, azt sem tudjuk, hogy kicsoda Josip Tot. Ezek után nem csoda, hogy nincs közbiztonság!

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.02.09. 12:47:47

Bezavarni a Honvédséget és a kevés maradék T-72 legalább gyakorlatozhat egy kicsit. Lehet, hogy katonáknak nem nagyon durvák, de egy civilt serperc alatt lerendeznek. A Magyar Honvéd is védhezné a magyar hazát és nem Irakot.

Nincs mese. Azért a nehézfegyverzetű Honvédnak, ha nekiseik a büdös cigány akkor dögöljön meg. Meg amúgy is.

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2009.02.09. 12:48:11

@csodarabbi: Ez Andrassew tévedése is. Ki árt többet? Tudjuk, hogy az adócsalók, korrupt politikusok stb. 100x annyi anyagi kárt okoznak az országnak, mint az utcai rablások elkövetői. De azért Andrassew is inkább jóváhagyna 100 mrd Ft állami korrupciót, mint hogy egyszer tarkón szúrják.

Cho. 2009.02.09. 12:48:55

Őrület. Nem is értem, miért hagyták eddig garátdálkodni ezt a cigány csürhét, már nagyon rég a sitten lenne a helyük!
Állítom, hogy ez a mostani eset nem történt volna meg, ha a Drazsé és cimborái nem védik ezeket a pöcegödröket, és a rendőrök rendesen felléphetnének ellenük!
Már hónapok óta riogatta a jónépet ez a banda, hogy lehet az, hogy egy ilyen tragédiának kellett történnie ahhoz, hogy elfogják őket??

chosy.blog.hu/2009/02/08/ebredo_ero

Jim 2009.02.09. 12:50:31

@Sam8888: Jól tudja, hidd el, hogy mni folyik itten Gyöngyösön. Csak nem kíván vele foglalkozni. Mert a zsinórjait rángató akárkicsodák épp most nem arra rángatják, nem áll érdekükben ezzel a tényleges oldaláról foglalkozni. A dzsipi fogyaszt mint az állat, nem megtakarít, még akkor se, ha van neki mit, ezért az ország elzüllesztésében kimagasló szerepet szánnak nekik (Ez nem szerecsenmosdatás, félreértés ne essék).

Azt persze nem merem kijelenteni, hogy ha önszántából cslekedhetne (tinaturner koncertre menésen kívül), akkor nem ugyanilyen faszkalap lenne. Sajnos de, inkább ez az ami a valós. Szal kutyából nem lesz szalonna.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.09. 12:51:59

A népírtást óhajtóknak felhívnám becses figyelmüket arra, hogy legalább olyan alattomosak, gyávák és ostobák mint egy hátulról késelő...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.09. 12:53:21

@Jim: spec a 'fogyasztás ' jót tesz a gazdaságnak:)

states 2009.02.09. 12:53:54

@is:
És kik voltak azok, akik ott gáncsolták Polt Pétert ahol tudták, és kik voltak azok, akiknek az volt az első dolguk miután hatalomra kerültek, hogy megszüntették Orbánéknak azt az intézkedését, amelyik a segélyt kötelező iskolába járáshoz kötötte. De egyáltalán, hol voltak ilyen állapotok 1998-2002 között? Milyen ország az, amelyikben a mai napig nem született ítélet az olaszliszkai lincselők ügyében, sőt mint kiderült a napokban, az egyik gyilkos vidáman otthon üldögél, miután a törvény szerint nem tartható tovább előzetesben. És mindeközben a Gyurcsány-Draskovics halhatatlan páros azzal van elfoglalva, hogy a miskolci rendőrkapitány cigánybűnözésnek merte nevezni a cigánybűnözést...

nina2000 2009.02.09. 12:54:56

Ja és már ha tettrekész magyar rendvédelmi szerveknél járunk, miért várjuk, hogy az ország egyik legmelegebb bűnözői csapatát szétbasszák, ha nyugati tér aluljárója rosszabb képet fest, mint a Rákoczi tér 86-ban ??? ha Keleti még mindíg olyan, mint 90-ben ???

Archenemy 2009.02.09. 12:56:09

@A Hannibal Lektűr-attitűd: "A népírtást óhajtóknak felhívnám becses figyelmüket arra, hogy legalább olyan alattomosak, gyávák és ostobák mint egy hátulról késelő..."

Így van.

wabel 2009.02.09. 12:56:09

Ezeket a kreténeket - hála Istennek - órákon belül elkapták, igaz a sógorok! De mi van a kiskunhalasi kislány, szintén rohadt cigány gyilkosaival?
A másik kreté, ez a főrendőr... tegnap rákárdeztek nála (HírTV), hogy hogy is áll a nyomozás a kislány tetteseivel kapcsolatban... Válasz! Sok emberrel volt aznap kapcsolatban a 14! éves kislány és sok időt vesz igénybe a DNS analizálás, általában 60 napot.
Nos, egyenként és a 60 nap kivárása után gyüjtik be és elemzik a gyanúsított cigók elcseszett nyálát? Pedig állítólag ismerik a tetteseket, vagy ha nem, hát kérdezzék a helyi lakosokat. Kár, hogy a szegény Nórika apukájának nincs örző-védő cége vagy egy rakás pénze, akkor már azok az állatok is előkerültek volna, vagy már megnyúzták volna őket!

kafferbivalybalamber 2009.02.09. 12:56:57

@states: "És mindeközben a Gyurcsány-Draskovics halhatatlan páros azzal van elfoglalva, hogy a miskolci rendőrkapitány cigánybűnözésnek merte nevezni a cigánybűnözést..."

Hát ja. Ami ennél érdekesebb, hogy a miskolci kpitány mástis mondott: hogy a bankokat meg a benzinkutakat meg magyarok rabolják ki.
"Érdekes módon" ez nem zavarta az agyatlan jogvédőket. Csak hogy a cigányok csinálják az utcai rablásokat.

betaberta 2009.02.09. 12:57:01

@states:

maradéktalanul egyetértek. az h nem lehet beszélni a cigóbűnözés létezéséről, kitűnő volt számukra, hogy egyre pofátlanabb módon csinálják, amit csinálnak. bazmeg 150-en sétálgatnak és ártatlan emberekbe kötnek bele, egy magyar gárdát meg meg kell szüntetni merugyebár ezeket félemlíti meg...ezeket...

indapass90210 2009.02.09. 12:57:23

Hehe, most néztem a Sztojka iwiwes lapját, úgy tűnik, mintha tegnaphoz képest kevesebb ismerőse lenne. Lehet félnek, hogy őt keresvén a szerbek majd végiglátogatják az egész ismerősi kört.

Jim 2009.02.09. 12:57:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: na jó, de azt Te is tudod, hogy itt nem az egészséges fogyasztásra gondolok. A mértéktelen fogíasztás tartalékképzés nélkül szintén elég fos valami. A túlzott fogyasztás hatása egy idő után a visszájára fordul.

Na jó, az is igaz, hogy a dzipik nem a bank felé adósodnak el (túlzott fogyasztás miatt). Mégis megdől az elméletem?:)))

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2009.02.09. 12:57:52

Azt írja a min.eln. a baloldal online bibliáján, a kapcsolat.hu-n: "Addig kell cselekedni, amíg lehet, nem megvárni, hogy az előítéletekből és az önbíráskodásra késztetésből kezelhetetlen társadalmi jelenségek sűrűsödjenek össze."

Hát ha nem ma cselekszik, akkor már késő. Csak tudnám, Olaszliszka és a többi eset után mért nem ébredt rá, hogy valamit tenni is kéne, nem csak kommunikálni.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.02.09. 12:59:04

@reni0214: Kevesebb felkiáltójel sé kérdőjel nélkül is értjük.

nina2000 2009.02.09. 12:59:17

......majd jön Bordás ezredes meg a KMCS és rendet tesz....he-he-he :))) filmen igen hatékonyak, csak az a baj, hogy ezt a hamis biztonságérzetet keltő propaganda filmet, már senki nem szopja be.

ToMorgan 2009.02.09. 12:59:33

@daito: Nem szabad zsigerből reagálni???

Nem akarok veszekedni veled, de áruld már el mit lehetne az ilyen emberekkel kezdeni?

Bár tudom, hogy aki jó környéken él az azt hiszi, hogy túlzik, de bizony vannak olyan helységek Magyarországon - nem kis számmal - ahol az emberek félnek a cigányoktól. Nem mernek kimenni sötétedés után az utcára, az iskolába a szülök kocsival viszik és hozzák a gyerekeket, mert félnek, hogy a cigányok bántjál öket.

Mindig elfelejtünk egy nagyon fontos dolgot. Állandóan azt halljuk, hogy jajj, szegény kisebbség nem szabad előítélettel viseltetni irántuk, de soha senki nem beszél arról, hogy a cigányok mennyire utálnak minket magyarokat.

Lehúzom az óráimat a melóhelyen, hazamegyek, az utcán a segélyből berúgott cigány kiröhög, mocskos magyar parasztnak nevez. Próbált már valaki éjjel cigányok lakta környéken hazamenni???

Akik még ezek után is azt merik állítani, hogy legyünk toleránsak a cigányokkal szemben, az éljen 3 hónapot az Avas lakótelepen, járjon haza este a munkából, a gyerekeit ne tudja kisérgetni. Kiváncsi vagyok utána mi lesz a véleménye.

Karcolt lendület 2009.02.09. 13:00:15

@csodarabbi:
Ezért érdemes amerikai krimisorozatokat nézni, jól kiderül belőlük, hogy az etnikum és a bűncselekmények típusa, a bűnelkövetés módja között lehet összefüggés. Ezért érdemes ezzel foglalkozni, nem azért, mert bárki rasszista lenne.

@is:
Engem maga a magyar gárda nem igazán izgat, az egy tüntető-alakulat, megjelölik azokat a helyeket, ahol problémát érzékelnek.

Az sokkal inkább, amikor a Gödör bejáratánál sorban álló embereknek három részeg barom nekiáll ordibálni, hogy "zsidók, cigányok ki a sorból", stb. Na ezeket nyugodtan be lehetne vinni egy kis elbeszélgetésre - vagy ha már itt ennyien önbíráskodni szeretnének, akkor mondjuk azokra is ráfért volna egy kiadós verés. (Ha nagyon cinikus lennék, azt mondanám, inkább ezek akadtak volna össze az enyingiekkel, mint a szerencsétlen kézilabdázók. De leginkább azt szeretném, ha mindkét társasággal a rendőrök foglalkoznának érdemeiknek megfelelően.)

De nagy az indulat az emberekben - Gyurcsányék is érzékelik, hogy itt már nem működik a szimpla rasszistázás -, az eddig köztörvényes bűncselekménnyel összefüggésbe nem hozott gárda emlegetése a veszprémi gyilkosság kapcsán nem igazán releváns és határozottan izzadságszagú. Az emberek biztonságot szeretnének, aminek a képletében úgy 95 %-uknál a gárda sem pro se kontra nem szerepel, viszont a cigányság (lezüllött része) úgy 90%-nál veszélyérzetet generál.

átlátó 2009.02.09. 13:03:36

Csak kihozta elég nagy energiával belőlem az útálatot ez a Kopasz Mercis állatkert. Pedig néhányszor néhányan eligazították már az élet nagy dolgaiban. Arra veri magát,hogy tud írni olvasni, ami nem baj, de ezt demonstrálja is. Keveri a pizsamát a hálóingel, csak onnan tudja, hogy fiú e vagy lány, mert meg tudja fogni a pöcsét. Már az elégtétel az élettől neked Kopasz,hogy két lábon járhatsz. Valaki még egyszer egy méretes csőkulcsal kiveri a fogaidat addig Árpád-zászlózol fiam.
Most visszamegyek olvasni a kommenteket, ahol félben hagytam.

Google 2009.02.09. 13:04:56

És hol vannak a 14 éves Nóra gyilkosai?
Senkinek nem hiányoznak a nevek, a bünhődésük?
Milyen emberek vagyunk mi?
Ezeknek a senki-semmi embereknek a sajtótájékoztatóira ki kiváncsi? Felsorakoznak ott a kameráikkal és filmezik a meztelen királyokat, úgy tesznek, mintha ruha lenne rajtuk.
Daróczy, Drasko, Veres, Fletó pedig fontoskodnak, mintha mi sem történt volna.
Trógerek.

smartdrive 2009.02.09. 13:05:11

"veszprémi mészárlás", muhaha. miért nem rögtön Veszprémi Kézilabdás Holocaust?

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2009.02.09. 13:05:36

@ToMorgan:

>soha senki nem beszél arról, hogy a cigányok mennyire utálnak minket magyarokat.

Hát igen. A "paraszt"-gyűlölet egy nem kellően körüljárt téma. Ha antirasszisták vagyunk, akkor mindenféle rasszizmust ellenezni kell.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 13:06:33

@átlátó:

Mégis minek hozod fel újra? minek mész bele ebbe a dedós fenyegetőzős játékába? neki éppen ez a hobbija ... csak a lovat adod alá a hülyeséggel nem fogja sehol senki verni a fogait ... -

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 13:07:59

@smartdrive:

Minek kéne nevezni? baráti happening?

Unkar 2009.02.09. 13:09:44

Lehet itt szépítgetni a dolgokat. Védeni vagy elítélni bárkit is, viszont van egy íratlan törvény, amit úgy néz ki, hogy most foganatosítani fognak, ez pedig a "SZEMET SZEMÉRT, FOGAT FOGÉRT", ami kiállta már az idők próbáját... Ez a törvény nem foglalkozik sem bőrszínnel, sem rasszal, nem érdekli semmi, csak az adós fizetni akar mindenáron...Lehet primitívnek, állatinak, demokráciaellenesnek, elmaradottnak hívni, azonban ez a legegyszerűbb és ősi képlet...ja és nem mellesleg a balkáni népek ezt eléggé gyakran alkalmazzák...

nina2000 2009.02.09. 13:11:13

.....és mielőtt megint előjön a "magyar" bűnözés, nem mindegy, hogy valaki bankot rabol egymillióért vagy egy tábla csokiért szúrnak agyon, erőszakolnak meg, basznak pofán....és míg a bank-benzinkút rablásokból , hálisten kevés van, addig az erőszakolás-pofánverés-biciklilopás, mindennapos program.......és ahogy a drága zsaruk mondják: "nyócnaponbelű' gyógyulót nem érdemes feljelenteni mer' az csak könnyűtestisértés"....ha ráadásul fiatalkorú az elkövető, akkor meg pláne.

is 2009.02.09. 13:12:11

@states: erre a gáncsolásra nyilván tudsz mondani egy-két példát, nem csak a levegőbe beszélsz. azt még megvárom.

az igazságszolgáltatás csődje egy másik kérdés, meg kell kérdezni a bíróságokat, amelyek -és én biztos vagyok benne, hogy ezt te tudod- függetlenek a kormánytól, hogy mi a francért nem reformálják meg magukat már 10 éve (1998-ban lett OIT).

1998-2002 között az olajügyek kétoldali eltussolása folyt, párszázmilliárd forint értékben. nem gyilkosság volt, igaz. a három hetes ülésezés sem gyilkosság volt, a kétéves költségvetés sem, meg a vizsgálbizottságok leszavazása sem. legtöbbeknek fel sem tűnt, sőt láthatóan azóta sem tűnik fel. mindenkinek más a demokrácia-fogalma, nyugaton a fentieket elégé nem komálják.

megelőzöm a mondást, hogy védem a kormányt: védi a halál, én csak annyit kérek, hogy pontos, logikus, tényekre alapozott, a véleményektől jól elhatárolt alapon támadja, aki teszi. és ami mércét felállít, azt hadd mérjük oda másokhoz is.

The Green Manalishi (törölt) 2009.02.09. 13:14:16

srácok, szerintem ezt a Kopaszmercist egyszer (vagy többször) durván s*ggbeb******k egy "Magyar, ne lopj!" táblára fektetve, mert már régóta rögeszméjévé vált, hogy ha valamilyen bűncselekménnyel, egyébbel kapcsolatban felmerülnek az orkok, akkor rögtön kezdi ezt a debil nótáját...
Egyébként egy felkapaszkodott, fél (negyed)művelt, unintelligens, trágár, pökhendi majom, egyedül a nickválasztása telitalálat - arról valószínűleg mindenkinek egy hozzá hasonló tapló jut eszébe.

is 2009.02.09. 13:20:22

azt írja a Zindex, hogy a Gyurcsány azt írja a blogjában, hogy az elmúlt tíz évben felére esett a gyilkosságok száma. tételesen hazudik, vagy ez tényleg így van? ha ez így van, akkor az azért eredmény, nem?

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 13:22:04

Sajnálatos hogy ilyen tragédia kellett ahhoz hogy a közvélemény felkapja a fejét valami nincs rendben abban a faluban.
Remélem rendőrök mennek és rendet raknak.
De semmilyen másfajta megmozdulást nem szeretnék, legvevésbé szerb / román önbíráskodó csoportokat.
Azok maradjanak csak maguknak.

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2009.02.09. 13:22:14

@is: Méghogy a három hetes ülésezés nem volt gyilkosság? A demokrácia meggyilkolása volt, kéremszépen!

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 13:23:54

u.i. a szemet szemért elv azért nem jó, mert tévedéses lehetősége van.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 13:24:00

@dzsucseharcos:

Mintha lenne jelentőssége az egész parlamenti cirkusznak ... eleve mind szavazógép elég lenne, ha Gyurcsány-Orbán-Kóka-Dávid Ibi üldögélne ottan ugyis azt szavazzák meg amiket ezek kiötlöttek ... a demokrácia az un. frakció fegyelmesdivel bukott meg.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 13:24:39

@Páneurópai Harci Kos:

Na meg egy végtelen folyamatot indít el lásd. Afganisztán.

PR32 (törölt) 2009.02.09. 13:24:51

"valami nincs rendben abban a faluban" - és még további kb. 1800-ban Magyarországon. Csak nálunk speciel nem járnak celebek a kocsmába...

ToMorgan 2009.02.09. 13:27:40

@nina2000/ pneumatic morosus brutalicus:

Hú Nina, ezt már meg sem kellett volna néznem...

"Ha azt mondtam kutya vagy, akkor kutya vagy..."

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 13:28:35

@PR32:

Felén meg már kocsma se nagyon van először a környékbeli disco-k zártak be ilyen roma vonulások után ... aztán a nívósabb kocsmák is pár talponálló maradt meg olyan hely, ahol szűrik a bemenetet. -

I-brahi 2009.02.09. 13:30:22

Helló!

Nem akarom kopaszmercist védeni, mert kicsit elszállt vele a ló, de úgy látszik, itt sokan nem értik, hogy nem lehet cigányozni azért, mert egy konkrét (vagy akár sok) bűncselekményt romák követtek el. Nem azért, mert nincs cigánybűnözés, hanem azért, mert nem definiálhatja senki önkényesen a cigánybűnözés fogalmát. Ha ugyanis ezt kimondják, akkor az más dimenzióba helyezi át a dolgot. Akkor mindenki feljogosítva érzi majd magát, hogy "megelőző lépéseket" tegyen. A szemet-szemért elvre szokták azt mondani, hogy ha az lenne az uralkodó, akkor mindenki vakon és fogatlanul mászkálna. Mert ilyen az emberi természet. Mi lett volna, ha 40 évvel ezelőtt egy kontinenssel odébb az mondják, hogy van négerbűnözés. Milyen lehetőségeik lettek volna, ha kollektív bélyeget ragasztanak rájuk? Hol lenne Obama? Lehet ezt a játékot is játszani, de akkor itt polgárháborús állapotok lesznek, úgy elszabadulnak az indulatok, hogy bárki bárkire rátámad, és akkor az itt kommentelők nagyrésze is elsőkézből tapasztalja meg, hogy mi a helyzet akkor, ha valakinek nem tetszik a képe. Szerintem ez senkinek nem hiányzik...

daito 2009.02.09. 13:30:53

@ToMorgan:

Egyáltalán nem hiszem, hogy túlzol. Bármilyen hihetetlen, volt szerencsém cigányokhoz, sőt szűk családomból is van olyan, aki szerepelt a sajtóban, mert roma úriemberek áldozatává vált. Elhiheted, hogy "nem esett jól" sem Neki, sem nekünk, nekem.
Ellenben ha izomból odamegyek családom hím tagjaival, meg pár haverral és eldózerolok 1-2 házat, az nem oldja meg a problémát. Elodázza; legközelebb majd nem hagyják életben a nagyit, még a házat is rágyújtják, hogy nyoma sem legyen.

Nem a felháborodást, vagy annak jogosságát vonom kétségbe. Egyszerűen azt kell megérteni, hogy a zsigerből "kiirtani őket" típusú szöveg nem jó.
1. Mert csak szöveg. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, az elmúlt 20-30-50-60 évben mi inkább nekimentünk orosznak, zsidónak, csehnek, szerbnek, akárkinek; úgy, hogy esetleg fizikálisan nem is volt velük problémánk. Mert...
De arról, hogy a saját házunk táján rendet tegyünk, arra nem voltunk még képesek. Szemétség, hogy ezt mondom, elég ritkán hallani arról, hogy magyarok helyre raktak volna romákat. Felvonulásosdit, eskütevősdit, gyujtogatósdit, hídlezárósdit azt tudjuk csinálni; meg amikor be kell menni Pestre hejhót csinálni, az már megy. Az, hogy fél óra alatt összejöjjön 30-40 igazmagyar, mert itt van 15-20 gonoszroma; na ez nem megy.
S itt nem akarom se a díszmagyar, se a díszliberális jogvédőt védeni. Ahogy a "majd a Gárda rendet tesz" szöveg is masszív kamu, úgy a rendőrséget is legalábbis operettbohócok vezetik; rosszabb esetben kevesen vannak, bénák, gyávák, korruptak.

Ez egy jófajta magyar, sőt, fővárosi operettbohóckodás. Bemegyünk, tüntetünk Gyurcsány ellen a "városban", mi meg bemegyünk és jól rendet teszünk. Mindenki megmutatja a kemény arcát teljesen felesleges helyen és helyzetben. Ilyen nem volt már 2 éve, de még mindig megy a huligánszöveg, meg a zizraeli vízágyúk duma. Idióták.

2. Másrészt, az erőszakukra erőszakkal reagálni azért nem jó mert nagyjából elismert dolog az, hogy egy roma (fiatal) számára annyira nem gáz, ha sittre kerül; ellenben Neked, Nekem simán kettétöri az életemet. Ergo, ha nekiáll az ember szemtől szembe "játszani": a romának kevesebb a vesztenivalója. S tegyük hozzá, milyen ritka az egy-az-egyben játék...

3. Számukra az erőszak kevésbé idegen. Ezt fejtegethetem; de szerintem érthető. Aki vért maximum a hala-csirkéje mellett lát, az kevésbé veszélyes, mint az, aki már (nagy eséllyel) ontotta másét.

Ellenben Te vagy az első, aki felveti azt a kérdést, hogy ők mennyire utálnak minket; mert erről még nagyon senki sem beszélt.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.02.09. 13:31:25

@is:
Ha jól vadásztam össze az adatokat, akkor 1998-ban 414 gyilkosság + gyilkossági kísérlet volt, 2001-ben 345, tavaly az év első tíz hónapjában 207 (egész éves adatot nem találtam). Tehát nagyjából igaz lehet.

is 2009.02.09. 13:32:53

@Carnivora: a frakciófegyelmesdiben egyetértünk (csúcs: Sólyom megválasztása FIDESZ részről)

Moneymaker (törölt) · http://moneymaker.hu/ingyenjatekok 2009.02.09. 13:33:32

Sajnos csak álmodni lehet arról, hogy Magyarországon egy Magyarnak legyen annyi joga mint egy romának.
Mondjuk arról is ,hogy egy megerőszakolt nőnek annyi joga legyen mint az őt megerőszakolónak.

Egyszer remélem lesz egy olyan kormányunk akikben van annyi becsület, hogy ebben az országban egy Magyarnak is lehet legalább fele annyi joga mint egy romának
Amíg a kormány egyetlen célja ,hogy mindent megtegyen ,hogy egy becsületes magyar embernek esélye sem legyen megvédeni magát, és hogy a szavazatok megszerzése érdekében a becsületes Magyar emberek adójából segélyt fizethessen a romáknak, hogy szaporodjanak, és tovább tarthassák félelembe a Magyarokat.
Szép ország vagyunk, talán egyetlen ahol többségnek lenni a legrosszabb nem kisebbségnek.
Köszönöm szépen Gyurcsány úr, és kedves pártja, hogy mindent megtesznek a népünk kiírásáért, mind gazdasági ,mind politikai eszközökkel.
Köszönöm, Gyurcsány úr hogy ön szerint egy erdélyi magyar az rühes kutya, egy magyar meg maradjon kussba, vagy vándoroljon el a hazájából, hogy az ön népének, és a romáknak jó legyen.

The Green Manalishi (törölt) 2009.02.09. 13:34:10

Egyébként ez a Kopasz faszkalap arról nyavalygott itten, hogy annak idején úgymond "megkéseltek" egy rendőrt a 2006-os tüntetéseken. Ez - ha jól emlékszem az volt, hogy egy rendőrt megvágtak a kézfején, nyolc napon belül gyógyuló volt. Ez nyilván ugyanaz, minthogy valakit halálra szúrkálnak csak úgy, meg mondjuk havonta gyilkolnak gázpalackért, 6 éves mobiltelefonért a svédek. Természetesen azért, mert szegények, nincs munka, meg a többségi társadalom rászista.
A büdös bunkója persze nem veszi: senki nem állított olyat, hogy helyes lenne rendőröket késelni, csak fújja a magáét.
Apró különbség, hogy a tetvesektől nap mint nap százak, ezrek szenvednek az országban, míg zavargásokra azért eléggé ritkán kerül sor.
Példaértékű az ügyben a debil Drazsé fellépése is, azt hiszem. Remélem most is előveszi majd az "erkölcsi mércéjét" ez a csimpánz. Várom Gusztustalan nyilatkozatát is.

Levi 2009.02.09. 13:34:15

Nekem volt cigány osztálytársam ált. suliban. Egyszer elmondta, hogy kezdődik a "Cigány Himnusz":
"Isten bazd meg a magyart..."

No comment.

átlátó 2009.02.09. 13:38:08

@Carnivora: Köszi, hogy helyreraktál. Esküszöm többet soha, - átnézek rajta. Mert már a pinán is átlátok. :)

Francois Pignon 2009.02.09. 13:38:45

@TuRuL_2k2: Hát akkor igen jó lehetett a tavalyi év, mert folyamatos a csökkenés, de ilyen drámai visszaesés korábban nem volt.
www.police.hu/data/cms496324/bcs_k_2003_2007.pdf

Ezek az ismerté vált bűncselekmények. Úgy hallottam, ezzel párhuzamosan viszont nő az eltűnt személyek száma.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 13:38:59

inforadio.hu/hir/belfold/hir-256214
A szerb külügyminiszter teljes képtelenségnek tartja, hogy paramilitáris egységek jönnének Magyarországra; ennek veszélyéről még nem is hallott. Vuk Jeremic azután beszélt erről - újságírói kérdésre válaszolva - hétfőn Budapesten, hogy találkozott magyar kollégájával.

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 13:39:59

" Levi 2009.02.09. 13:34:15
Nekem volt cigány osztálytársam ált. suliban. Egyszer elmondta, hogy kezdődik a "Cigány Himnusz":
"Isten bazd meg a magyart...""

mese
ilyet általában rasszista genyák szoktak volt fantáziálni, kurucinfon vagy honnan szedted?:)

yila 2009.02.09. 13:40:00

Milyen jól megérdemelt volna, ha a cigánybűnözőkbe bukna végül bele a gyf kormány!

e5vos 2009.02.09. 13:40:00

Mi tarjuk ez ezeket a tetveket akik paraziták a magyar nemzeten. Két megyét betonfallal körül venni, aztán éljetek amíg tudtok. Amikor kipusztult az utolsó is, betonfal le és újra virágozna Magyarország.
Tűrhetetlen, hogy rettengi kell olyanoktól akiket te tartasz el. Vegye már észre a kormány, hogy a szaporulatot csak úgy tudja megállítani ha megvonja a segélyt. Max két gyerek és ennyi.
Tegyenek már valamit, mert tényleg ki fog halni a magyar.

báró Csekonics 2009.02.09. 13:40:10

daito 2009.02.09. 13:30:53

Egyet tennék csak hozzá ahhoz, amit írtál: mikor időnként arról hallani, hogy egy _roma_ családnak mondjuk belőttek az ablakán vagy benzinespalackot dobtak a házára, akkor ugye először jön a nagy örjöngés a médiában, hogy biztos a gonosz gárdisták voltak, és rasszizmus és juj.
Aztán általában kiderül, hogy az uzsorások voltak, vagy másik cigók, mert valami bajuk volt az áldozattal.
És persze ilyenkor sosem 120 kilós fajtiszta kancigány az áldozat, hanem az a szerencsétlen kis putrilakó, aki inkább uzsorakölcsönt vett fel, hogy valahogy kihúzza hóvégéig...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.02.09. 13:40:21

www.zoom.hu/pannonroma/pogrom-elott-38976.html
"A közbiztonság hiánya egészen addig fel nem tűnő dolog, amíg meg nem érint minket egészen közelről. Sokáig úgy voltam vele, ha a Kormánynak nem kellenek a keleti, dél dunántúli megyék, akkor az egy sajnálatos dolog, de az elmúlt évek során mintha hozzászokott volna az ország. Talán magam is. Szinte közhelyszerű, és nem különösebben meglepő, ha valaki félti a nőket attól, hogy a vonaton egyedül utazzanak Borsodban, vagy, hogy a Nyírségben ne álljunk meg stopposoknak. Vagy, hogy Hevesben és Nógrádban a helyi kocsmában mindig a másiknak van igaza. Rémes dolgok, de mintha megszokta volna őket mára az átlagember.

És ezek a tényszerű közhelyek tettek engem büszkévé mindig arra, hogy százezerszer is kimondhattam: én onnan jövök, ott nőttem fel, ahol cigányemberként soha nem kellett megélnem azt, hogy a kisebbség és a többség viszonya halálosan megromoljon. Hogy apámat, anyámat soha nem bántották a származása miatt, mint ahogyan engem is szeretett és büszkén vállalt az osztálytárs, az igazgató, a polgármester. Soha nem kellett szégyellnem, hogy cigány vagyok. Ezért a Zalának életem végéig hálás lehetek. Ez a megye soha nem arról volt híres, hogy itt bárkinek félnie kellene. Itt lehet utazni egyedül a vonaton, a kocsmában kedvesek az emberek.

Ha másfél órát utazom onnan, ahol felnőttem, akkor Veszprémbe érek, a városba, ami a második otthonom. Gyöngyi innen származik, és a feleségem családjához gyakran jövünk látogatóba. Oda, ahol szintén nem volt soha komoly gond a cigány és nem cigány ember együttélése. Az, hogy ez mostantól már nem lesz így, egy szomorú dolgot mindenképpen megmutat: elvették tőlem, a veszprémi barátaimtól, a családomtól azt a biztonságérzetet, azt a tartást, ami eddig igazán fontos volt a számunkra. Hogy eddig hihettük, érezhettük, azt, hogy bár az ország kétharmadában haramiák, gengszterek, állatias bűnözők nyomorítják mások életét, nekünk itt nem kell tartanunk semmitől, mert ezek polgári városok, polgári megyék, értelmes, normális és kedves emberekkel. Döbbenetes, de a jelenlegi magyar állam ezt az érzést elvette most tőlünk, azzal, hogy szombat éjszaka (nem először ebben az országban), egy megyeszékhely kellős közepén nem volt elég rendőre ahhoz, hogy intézkedjék, eljárjon a bajban. Mit is ígért a kormányfő annak idején ezzel kapcsolatosan, emlékszik még valaki? Nos, a látható rendőrség csak illúzió maradt.

Veszprém, ott, ahol eddig egy hangos szó nem volt, ott most az elkeseredettség százszámra ontja a cigányoknak szóló szitkokat. Ott, ahol cigány és nem cigány vidáman tapsolt egy-egy gól után, ott most mindenki bosszút emleget, és Enyingre készül, hogy felgyújtsa a cigányok házait…

Ott, ahol egy Nagy-Magyarország zászló sem került szinte soha kifeszítésre, ott most vérszomjas emberek regisztrálnak olyan hozzászólásokat, amelyeket biztosan megbánnak majd, de ma még bennük élnek.

Ide jutottunk.

Az alábbi sorok szólnak Munk Veronikának az Indexbe, az összes SZDSZ-es barátomnak, Gusztosnak, a jelenlegi roma vezetőknek, Drazsénak, a problémákat mindig eltakaró, elrejtegető Kormánynak."

2009.02.09. 13:40:24

Annyit látok a videón, hogy sok ember megy valahova. Nem egyenruhában. Nem masírozva. Hogy mit mondanak, mondanak-e valamit, nem hallani. Mi a baj velük?

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 13:41:37

@Páneurópai Harci Kos: sok hasonló hangvételű esetről tudok, utcán a romák azt kiabálják a magyarokra, hogy "mit akarsz, nemsokára mi leszünk az urak".

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 13:41:38

Kaya Ibrahim és Josiph Tot milyen származásúak? :)

is 2009.02.09. 13:42:08

@daito: 2. Másrészt, az erőszakukra erőszakkal reagálni azért nem jó mert nagyjából elismert dolog az, hogy egy roma (fiatal) számára annyira nem gáz, ha sittre kerül; ellenben Neked, Nekem simán kettétöri az életemet. Ergo, ha nekiáll az ember szemtől szembe "játszani": a romának kevesebb a vesztenivalója. S tegyük hozzá, milyen ritka az egy-az-egyben játék...

ez egy kulcsgondolat. de most kb. ott tartunk, hogy ha valaki odamegy Enyingre, és kigyullad ott az egész utca összes háza, és porig ég, és benne ég vagy 30 ember, akkor a rendőrség bizonyítékok és felderíthetetlenség miatt szépen lezárná az aktát 3 hónap alatt. és most már nem kell sok hozzá, hogy ez be is következzen. de én nem a kormányra mutogatnék, hanem, amint írtam, jöhet a 'Cigány, ne erőszakoskodj!' kapmány (copyright és merchandise jogok levédve, minden eladott bögre után 2Ft-ot a megadott számlaszámra).

átlátó 2009.02.09. 13:46:22

Na, most egy kicsit arról beszélgessünk, hogy a Magyar Állam milyen mértékben, felelőséggel, milyen döntési mechanizmusok mentén ad otthonteremtési támogatást a folyamatosan bűnözői életet folytató cigány családoknak. Valós esetekben, valós személyeknek, akiknek igen kiterjedt priuszuk van!
Tehát konkrét kérdésem nekem a Magyar Állam apparátusa felé, hogy az otthonteremtési támogatások megítélésénél milyen súllyal veszik figyelembe és kik, a kérelmező személy bűnügyi előéletét?!
Segítsen már valaki

Francois Pignon 2009.02.09. 13:46:42

@dszg: Én is képtelenségnek tartom, le is írtam párszor tegnap, de úgy tűnik a teljes magyar sajtónak viszont jólesik ezen rugóznia. Érdekes, hogy egy román hírből kelt szárnyra az egész, politikusok is foglalkoznak már vele, de a Magyarországon tartózkodó szerb apát, vagy egyéb hozzátartozót, ismerőst mégsem kérdezi meg senki. Azt hiszem az elmúlt idők egyik legviharosabb karriert befutó kacsáját láthatjuk.

Berci_JCHC (törölt) 2009.02.09. 13:47:26

Enyingről keletre men...tek telelni a rokonok.
Majd küldenek képeslapot.

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 13:48:10

dszg "omák azt kiabálják a magyarokra, hogy "mit akarsz, nemsokára mi leszünk az urak"

nem nagyon hiszem, hogy urak lennének, azzal már elkéstek.
fantázia talaján persze lehet mozogni csak nem érdemes.
- normálisan európai módra kellene megoldani a problémát (integrálást, akármit) csak a módszert nem ismeri senki (vérnácik kiméljenek)
- globális gazdasági gebasz van azon kéne túlenni, de magyarországon mindenki utál dolgozni. (világoskékek sötétkékek egyaránt)* kis túlzással.

daito 2009.02.09. 13:49:19

@Unkar:

Ha a fogat-fogért elv olyan hű de jó és igazságos, akkor meséld el nekem, miért van az, hogy bizonyos fejlettségi szinttől kezdve semmilyen társadalomban nem használatos?

Jelen pillanatban olyan helyeken elfogadott elv, ahol társadalomszervező és elbíráló erő az, hogy a nőknek igenis 0 joga és szava van; ahol megoldás a csecsemők nemi csonkítása; ahol a vallási meggyőződésed miatt simán fellógatnak, ahol a vérbosszú elfogadott megoldás. Nincs is annál jobb, mint egy 30 évvel ezelőtti kocsmai szóváltás miatt komplett generációk halnak ki. Egyszer nézz szét Albániában vagy Dél-Olaszországban és nézd meg a temetőket, hogy hány 30 év alatti van eltemetve. Mint a háborúban.

Maga a halálbüntetés is iszonyú vitákat generál a demokráciákban, de a Thalio-elv az a bili ízekre szaggatása, nem több. Ma már ez az egyszerű elmék sajátja, akik nem akarnak a dologgal a kellőnél többet foglalkozni. Mondom ezt úgy, hogy idős, bölcs jogásztanáraim némelyike is vallotta ezt az elvet (részben). Én meg sem bölcs, sem öreg, sem jogászprofesszor nem vagyok.

Kb. olyan vélemény ez,mint a térjünk vissza Szent László törvényeihez. Jesszusom, bár vonzó dolog a házasságtörő feleség azonnali megölése; engem mégsem vonz az, hogy vitatkozzak itt a fórumon emberekkel arról, hogy vassal vagy vízzel végezzük az istenítéletet vagy arról, hogy tényleg léteznek-e boszorkányok.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 13:51:43

index.hu/bulvar/2009/02/09/cozma-gyilkossag_kettot_mar_elfogtak_a_harom_gyanusitottbol/

Az Index Enyingen tartózkodó munkatársa úgy tudja, hogy a veszprémi gyilkosság elkövetésével gyanúsítottak családjai az éjszaka folyamán a keleti országrészbe menekültek a rokonaikhoz. A város egyébként teljesen üres, nem sok járókelőt látni az utcán, azt mondják az emberek, hogy mindenki csak a legszükségesebbek elintézéséhez mozdul ki otthonról, elmegy bevásárolni, elviszi iskolába, óvodába gyerekeit.

Az enyingi lakosok tájékoztatása szerint néhány tucat családdal van probléma Enyingen, ami azt jelenti, hogy hosszú évek óta lakásmaffiaként működnek a városban, kiszolgáltatott, egyedülálló emberektől szedik el lakásaikat, házaikat, a helyiek mutattak több ilyen házat is. Arról is beszéltek, hogy emellett egyre többet foglalkoznak azzal, hogy szórakozóhelyeken védelmi pénzt szednek, amihez prostituáltak futtatása és kábítószer-terjesztés is párosul. A lakosok azt gyanítják, hogy a veszprémi esetnek is ehhez lehetett köze.

tommygun 2009.02.09. 13:51:58

Meg kell hagyni, Szálasiék tudták hogyan kell megoldani a problémát. Sajnos nem jutott elég idejük a munka elvégzésére. Márpedig nincs más megoldás :)

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 13:52:09

@Páneurópai Harci Kos:

Jah cigányok nem beszélnek himnusz meg ilyenek nekik vágóállat vagy ... amelyik réteg a bűnözésből él.

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 13:53:17

"tt tartunk, hogy ha valaki odamegy Enyingre, és kigyullad ott az egész utca összes háza, és porig ég, és benne ég vagy 30 ember, akkor a rendőrség bizonyítékok és felderíthetetlenség miatt szépen lezárná az aktát 3 hónap alatt. és most már nem kell sok hozzá, hogy ez be is következzen"

Arra való a rendőrség hogy aki odamenne önbíráskodni, azt szépen visszafordítsa, és hazaküldje, ha erőszakoskodik, akkor meg hüvösre vele.
Nem a vadnyugaton keleten vagyunk.

bobik 2009.02.09. 13:53:35

daito

Azért van néhány ország, ahol van, és nem csak elvi lehetőségként van jelen a halálbüntetés (Usa, Japán).

Berci_JCHC (törölt) 2009.02.09. 13:54:44

El kell érni, hogy a tisztességes romák érdekeltek legyenek a bűnözők kiközösítésben, hogy a rendőrség kezére merjék adni őket, félelem nélkül.
De akkor ne 15-20 járőr menjen egy 100-150 fős brigádra.
Küldjenek oda 300-350 REBISZest, vízágyúval, könnygázzal, teljes felszereléssel, aztán füstöljék ki őket a búsba.

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 13:55:46

2Jah cigányok nem beszélnek himnusz meg ilyenek nekik vágóállat vagy ... amelyik réteg a bűnözésből él. "

buta általánosítás
Az a roma amelyik magyarnak vallja magát ugyanugy énekli a himnuszt, ugyanugy fontos neki.
Senkinek nincs joga megmondanni, hogy ki a magyar és ki a nem az.

Antonia40 (törölt) 2009.02.09. 13:57:11

Hagyjuk már a Gárdázást!
1. A Gárda nem rongálja a vasúti jelzőberendezéseket.
2. A Gárda nem lop vasúti síneket használatban lévő vonalakon.
3. A Gárda nem lincsel meg tiszteletre méltó tanítókat az út szélén.
4. A Gárda nem ad uzsorakamatra kölcsönt.
5. A Gárda nem sz.rik nagyáruházak padlójára a vevőszolgálati pult
előtt.
6. A Gárda nem irtott ki százmillió embert világszerte.
7. A Gárda nem jár betörni falusi vegyesboltokba.
8. A Gárda nem gyújtja magára a közösségi házat, miközben lopott
rézkábelről égeti le a szigetelést.
9. A Gárda nem mondja azt a vele nem egy valláson lévőre, hogy
alsóbbrendű faj, akivel szemben minden eszköz megengedett.
10. A Gárda nem gyalázza mások vallását.
11. A Gárda nem lopja el kisnyugdíjasok minden jószágát egyetlen éjszaka
alatt.
12. A Gárda nem gyaláz sírokat
13. A Gárda nem indít háborút szuverén állam ellen hamis hírszerzői
jelentések alapján.
14. A Gárda nem zár gettóba százezer számra őslakosokat a saját
földjükön.
15. A Gárda nem gyalázza más népek ősi szimbólumait.
16. A Gárda nem mondja más népre reflexből, hogy "gyűlölködő".
17. A Gárda nem lop temetőben lélekharangot.
18. A Gárda mindenkin segít, és nem állami költségvetésből származó
pénzen, hanem saját költségén INGYEN!
19. És nem csak addig rak homokzsákot, míg ott van a MÉDIA!

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 13:57:26

@Páneurópai Harci Kos:

Milyen általánosítás nem tudsz te sem olvasni? bűnözésből élő rétegeknek az vagy ez van.

demizson bobby 2009.02.09. 14:00:17

Sok szerencsét az apáknak!

Feca 2009.02.09. 14:00:56

Szerintem, ha GYF. és diszes bandájának Drazséval az élen van egy csöpp esze, akkor érzékelniük kell, hogy hopp, most nagy a baj. Nem kicsi, NAGY.
Ha nem találják meg, és csukják le ezeket a bicskás semmirekellőket, akkor jön a zserb, horvát, román különitmény, -ők nem ijedősek- és majd elintézik röviden a problémát. Bicskás szarjankók most azt is bánhatják, hogy megszülettek. Ha kicsit okosabbak lennének, akkor tudnák, kit szabad és kit nem. Ha dutyiba kerülnek, ott csinálják majd ki őket. Sok alternativa nincs. Legjobban teszik ha már most feladják magukat, hátha a családjuk megússza.
A várható leszámolásoktól, utcai harcoktól pedig csak lehervad Drazsé arcáról az önelégült vigyorgás.

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 14:01:44

" bobik 2009.02.09. 13:53:35
daito

Azért van néhány ország, ahol van, és nem csak elvi lehetőségként van jelen a halálbüntetés (Usa, Japán). "

A felvilágosodotabb országokban visszaszorulóban van a halálbüntetés gyakorlata, míg a kevésbé normális helyeken (pl kongó) meg nem. Visszatartó ereje nincs.
És a móri eset is bizonyította hogy a rendőrség is tévedhet.*
u.i. remélem a tetteseket hosszú időre berakják a sittre.

Mat2 2009.02.09. 14:02:26

Kicsit ertetlen vagyok ezzel az enyingi sztorival kapcsolatban. Az ottani rendoroket annyira megfenyitette ez a maffia, hogy nem tudtak szupertitkosan jelezni a megyei/orszagos/kozpont fele, hogy gyerekek bazi nagy gengsztervilag van itt, nem merunk az ablakon se kinezni, segitsetek, gyertek vagy ketszazan razziazni?

Ugy latom a networkinget meg tanulnunk kell. Nem szegyen az.

holas 2009.02.09. 14:02:50

Arra emlékeztek, hogy Hofi sírjáról is valakik ellopták a bronzból készült bakancsot, palástot és a babérkoszorút.
Gondolom elsősorban magyar emberek voltak...
Nem tudom, hogy előkerült-e az eset óta az illető, de érdekelne, hogy másodsorban melyik kisebbséghez tartoztak...
Tipp?

KopaszMercis 2009.02.09. 14:06:57

@The Green Manalishi:
Rosszu emlekszel te budos cigany...

bobik 2009.02.09. 14:08:05

daito: "remélem a tetteseket hosszú időre berakják a sittre" A sittről meg terminátorként jönnek ki. Az megoldás szerinted? Szerintem meg van visszatartó ereje a halálbüntetésnek. visszatartja az elkövetőket a további mészárlástól. A rendőrség meg tévedhet; de pl egy térfigyelő kamerának nem szokása. A móri ügyben csak közvetett bizonyítékok voltak, amik a társadalmi nyomás emelt bizonyító erejűvé. Halálbüntetéshez sehol nem lett volna elég. Nem arról az ügyről van szó, azt hiszem.

bobik 2009.02.09. 14:09:03

daito helyett kos, bocs.

Berci_JCHC (törölt) 2009.02.09. 14:09:17

@Berci_JCHC: úgy tűnik, hogy szembesülnöm kellett azzal, hogy a kapcsolat.hu-n ez az álláspontom nem vállalható.
Ennyit a társadalmukat öngyógyító, a hatóságokat segítő tisztességes romák megszólításáról...

KopaszMercis 2009.02.09. 14:09:28

@átlátó:
Ha nem baszlak meg tobbet, akkor nem fogsz ram igy haragudni?

amugy nyolcad muvelet vagyok, es felmuveletlen.. szepen megfogalmaztad.

Unkar 2009.02.09. 14:12:34

@daito: Természetesen nem vitatkozom veled. Elfogadom az álláspontod. Viszont, egy dologról nem tudunk és/vagy lehet véleményt alkotni addig amíg - utána meg aztán már végképp nem :-) -amíg a lehető legtöbb nézőpontból meg nem vizsgáltuk. Az egyoldalú vizsgálat egyoldalú állásfoglalást tesz csak lehetővé. Belegondoltál daito abba, hogy ha neked -soha ne történjen meg- megöli a gyermeked egy bűnöző és a fene nagy demokráciában leül 3 évet a te adódból eszik, iszik, pihen majd jó magaviseletért kedvezménnyel szabadul és éli világát, mint aki jól végezte dolgát, ráadásul lehet, hogy napi szinten lesz alkalmad látni...mit teszel??? Elfogadhatod a történteket, vagy nem? Mindannyian mások vagyunk. Ezt csak azért írom le, mert ez is egy nézőpont... Tévedés ne essék itt most tökmindegy, hogy milyen származású az elkövető...

KopaszMercis 2009.02.09. 14:12:55

@Sam8888:
Amit irsz, az nagyvonalakban reszben igaz.

Csak hogy rad is peldaul. Te sem fogsz tudni ugy uriemberkent civilizaltan viselkedni, mint mondjuk azt egy tisztesseges normalis nyugati polgar. Nem csak genetika neveltetes miatt. Sosem leszel annyira jo kedelyu, elet vidam, egy megkeseredett unalmas szurke ember maradsz eleted vegeig.

Kerdes, hogy ezert pl el kell e essel olyan lehetosegektol, mint mondjuk munka - ha lehetnel te is jol menu nyugati felsovezeto, kiszoruljal-e csak azert, mert soha nem fogsz tudni kozejuk rendesen beilleszkedni. Kapjal-e kevesebb fizetest csak azert, mert ugysem mesz a tobbel semmire, ertelmesre nem koltod. Nem azert mert tehetsz rola, hanem mert ennek szulettel, es mert ennek neveltek?

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 14:13:07

"Szerintem, ha GYF. és diszes bandájának Drazséval az élen van egy csöpp esze, akkor érzékelniük kell, hogy hopp, most nagy a baj. Nem kicsi, NAGY.

Bümcselekmény már történt máskor is, nem igazán értem miért kéne nagybetűs bajnak lennie.

Ha nem találják meg, és csukják le ezeket a bicskás semmirekellőket, akkor jön a zserb, horvát, román különitmény, "

nyilván megtalálják, de ha különitmény jönne azt semilyen módon nem lehet megengedni.
Hogy akár szerb, akár román önbíráskodó csapat magyar állampolgárok ellen fellépjen.

"A várható leszámolásoktól, utcai harcoktól pedig csak lehervad Drazsé arcáról az önelégült vigyorgás."
bármelyik épeszű ittlakó nem akarhatja az utcai harcokat, amelyekben mint köztudott vétlen járókelők is megsérülhetnek.

Tegyük fel, egy egyik önbiráskodó, odadob egy kézigránátot, de elnézi a házszámot és világoskék család cafatokra robban.. akkor mi lesz?
Semmilyen körülmények között nem szabad eltűrni, az önbíráskodást, pláne idegen ország lakóitól...

KopaszMercis 2009.02.09. 14:14:40

@Antonia40:

20. A Garda csak a cigany gyerekeket es asszonyokat meri fenyiteni, nincsen sehol, amikor bicskas kanciganyok randaliroznak.

Drang 2009.02.09. 14:15:49

KopaszMercis felnyitotta a szemem! Tényleg ugyanaz történhetett, mint amikor a tüntetések idején lábon szúrták a rendőrt! A szegény cigánygyerek lábon szúrta azt a drabál Cozmát, aki azt hitte, hogy a Sesum volt, mert látta, hogy éppen vesén szúrja azt a gané usztasa Pesicet. Erre leütötte egy székkel, de az meg olyan szerencsétlenül esett, hogy háromszor szíven szúrta. Hát ez bizony tényleg ugyanaz!
Egyébként meg, KopaszMercis! Ha már számos blogon ontod a hülyeségeidet, miért nem pályázol meg egy kakaóbiztos magyar billentyűzetet? A haverjaid biztos odaítélnének rá neked vagy 20 misit.

bobik 2009.02.09. 14:16:12

ha többszörösen büntetett előéletű személyek csoportosan, előre megfontolt szándékkal gyilkosságot követnek el, akkor vajon lehet e számítani arra, hogy plusz 3 év börtön a már ismert spanok között radikális változást fog-e okozni a lelki életükben? Netán nagy lelki hevület járja át szívüket -bár korábban másokét szurkálták-, s ezzel a lelkesedéssel cserkésznek állnak, és elsőáldozók lesznek? hagyjátok már a hülyeséget, hogy a börtön elégséges büntetés, ezt ti sem hihetitek...

k|M · reakcio.blog.hu 2009.02.09. 14:16:39

Mindig fölemeltem a hangomat, ha valaki cigányozott vagy zsidózott a környezetemben.

DE AZ ÁLLAM ÉLJEN AZ ERŐSZAK-MONOPÓLIUM ADTA JOGÁVAL A KÖZÖSSÉG NEVÉBEN!

RENDET ÉSZAK-BALKÁNON, RENDET!

Tóth Ágas 2009.02.09. 14:17:48

Az, hogy az aggresszió, kriminalitásra való hajlam genetikailag nem meghatározott azért nem olyan egyértelmű. Sőt, a genetika egyre inkább azt találja, hogy egész komplex viselkedési minták is genetikailag öröklődnek. Egyáltalán nem az a tudomány álláspontja, amit a politikailag korrekt média tálal.

Tudományosan nagyon is alátamámasztható, hogy az aggresszió kialakulását nagyban befolyásolja a genetikai állomány. Ez nem szemétség, ez egyszerűen így van.. A Teremtőnél, vagy ha úgy tetszik az evolúcióért felelős menedzsernél tessék panaszt tenni, hogy politikailag inkorrekt módon teremtette meg az eltérő genetikájú populációkat.

tictac 2009.02.09. 14:18:58

@Páneurópai Harci Kos:

Azt hiszem megfejtettelek: te magad vagy Drazsé.

Antonia40 (törölt) 2009.02.09. 14:21:24

Páneurópai harci kos: Te is bevetted a libsi demagóg dumát, hogy a halálbüntetésnek nincs visszatartó ereje. Érdekes módon akkor miért csökkent 1 hónapon belül 70 százalékkal az aljas indokból elkövetett emberölések száma NY államban amikor Pataky visszaállította a halálbüntetést? Ezt magyarázd meg!!!

KopaszMercis 2009.02.09. 14:22:15

@Drang:
De hulye ez a kopasz mercis

aszondja, hogy sem a fustos ciganyok, sem az arpadsavos ciganyok nem keselhetnek meg senkit...

fujj de hulye, biztos fizetik hogy ilyen hulye legyen.

de nagyon hulye

mar emlitettem hogy hulye

azt hogy nagyon hulye...

szal nagyon hulye. talan ha sokszor mondom akkor igaz lesz.. szal hulye na!

Árpi 2009.02.09. 14:22:58

"Hol volt ezalatt a rendőrség, aminek a legkisebb Magyar Gárda-vonulásra is van több csapatszállító mikrobusznyi testpáncélos embere?"
Na ja. És a Magyar Gárda hol volt? Pácinba ment kisgyerekes cigányasszonyokat megfélemlíteni?
Persze, a legsúlyosabb valóban az, hogy a rendőrség nem mer fellépni. De az állítólagos kemény legények sem mernek Enying utcáin masírozgatni. Pedig oda biztos nem követnék őket a zsaruk..

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 14:23:07

" A sittről meg terminátorként jönnek ki. Az megoldás szerinted?

ha most 25 éves az elkövető + 30 év mulva, nem 55 évesként fog kijönni ha ki tud, az emberek javarésze belerokkan a hosszú elzártságba, nemcsak fizikailag.

"Szerintem meg van visszatartó ereje a halálbüntetésnek. "

minden csak nevelés kérdése, akinek az értékitélete nem fejlődött ki annak nem igazán. Egy művelt tanult ember sokkal jobban megsinyli az procedúrát, mint egy kevésbé olyan.

"visszatartja az elkövetőket a további mészárlástól."
Hozhatnám példának a keleti eseményeket vagy az afrikaiakat, azokat is marhára visszatartotta, kinában is kivégeztek politikust sokszorosan bizonyított korrupció miat.

"
A rendőrség meg tévedhet; de pl egy térfigyelő kamerának nem szokása. "
ha van a kamera, de ha nincs pénz az üzembentartásra akkor nincs kamera, vagy véletlenül letörlődött a szalag, vagy nem értékelhető a felvétel, vagy összekeveredett a dns minta, vagy korrupt volt a rendőr vagy valaki az ügyészségen és azzal együtt hogy ártatlan vagy ellened vallanak a haragosaid, téged meg holnap felakasztanak a főtéren, aztán évek múlva kiderüll, hogy ártatlanul.. segít ez rajtad akkor már?
nem.

halálbüntetést soha
önbíráskodást soha
börtönbüntetést sok sok évre.
Békességet, villongásoktól mentes társadalmat.

ToMorgan 2009.02.09. 14:23:23

@daito: Abszólút egyetértek veled, minden amit leírtál jogos és teljesen igazad van.

Az egyetlen dolog amit nem tudunk megválaszolni, hogy mit kell csinálnunk, hogy jobbra forduljanak a dolgok, hogy ilyesmi ne történhessen meg mégegyszer és ne kelljen félni a romáktól azoknak akik olyan helyen laknak, ahol jogosan van félnivalójuk.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.02.09. 14:24:37

@I-brahi: Félreértés ne essék. Volt ott négerbűnözés és még van is.

KopaszMercis 2009.02.09. 14:24:58

Jojjon csak a szerb meg a roman kulonitmeny, es ha kihereltek az enyingi bunozoket tehetnenek egy latogatast a nagymagyarorszagos mmatricas hangosan hozongo majmoknal is, es bele karcolhatnak az europa terkepet a homlokukba.

Jojjenek es tegyenek rendet. A mi draga kormanyunk ugye, sem a szelsojobbos bohocokat, sem a ciganyokat nem hajlando a helyukon kezelni. Pedig konnyu lenne, mert mind ketto ugyanolyan, nem kell erre is arra is kulon akcio terv :)

bobik 2009.02.09. 14:25:31

Rengeteg olyan hely van mint enying. olaszliszkán pl felvonult a MG. Ők többet tesznek nálad a társadalom védelmében.

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 14:25:56

Ez tetszett
"az állítólagos kemény legények sem mernek Enying utcáin masírozgatni. Pedig oda biztos nem követnék őket a zsaruk.. "
:DD

tictac 2009.02.09. 14:26:45

@k|M:

A nagybetűs rész az egyetlen jó válasz a problémára, és az első értelmes mondat, ami eddig itt elhangzott.

KopaszMercis 2009.02.09. 14:27:15

@bobik:
En adot fizetek, ok meg masiroznak.

Nalam tobbet nem tesznek... ulnek az sztk-ban es varjak a tornaorarol valo felmentesuket. Azt is en fizetem. Csoro lepukkant hómlesz eletkeptelen hulye ciganyokkal van tele a magyargarda. Frusztralt fegyvermanias pocstelen baszatlan hulyegyerekek. Azzal tudnak tenni a tarsadalom vedelmeben, ha felhuznak magukat egyenkent a legkozelebbi fara. Legalabb megnone az atlag IQ.

duran6 2009.02.09. 14:27:17

Birka nép a magyar. Az elmúlt 6 évben ezer meg ezer alkalom lett volna arra, hogy leszámoljunk nemzetünk megrontóival! De az égadta világon SEMMI SEM történt! És most sem fog, ezt borítékolni lehet. A lakosságnak egész egyszerűen nincs ingerküszöbe! Hogy ki ezért a felelős? Az elmúlt 60 év őskomcsijai, kik a mai napig mozgatják a gazdasági szálakat (meg minden egyebet), a vízfejű pesti liberális álértelmiség, a csókos vállalkozói kör, az agymosott balos szavazó polgárok akik otthon telefingják a fotelt és közben teszkógazdaságos sört vedelnek és azt dalolgatják hogy milyen szép az élet! Már rég elveszett minden! Hisz a 8 éves korú kölkök 52%-a cigó-purdé, lehet matekozni agybajnoko, hogy mi lesz itt 15 év múlva! A baloldal pedig rájuk épít... Ennek az országnak vége! (Isten adja, hogy ne legyen igazam! Ezt szívből mondom,de a tényekkel nehéz vitatkozni!). Szeretem ezt az országot, nagyon, de a purdé-utánpotlás már itt van és többen vannak mint a mi jobb életre való gyermekeink, ez a helyzet! Tessék ezen gondolkodni egy kicsit!
Visszatérve a mostani történésekhez, látható: buzi Bencze és nyúlfog draskovics maradt a helyén, mit várhat az ember így? Lófaszt! El van itt minden qúródva!
A ballibeseknek (az összesnek) meg a JÓ KURVA ANYJÁT BASSZA SZÁJBA egy túrós pöcsű kokeró!!!

The Green Manalishi (törölt) 2009.02.09. 14:28:21

@KopaszMercis:
Véget ért a tárgyalás, hülyegyerek? Azt mindenesetre látni, továbbra sem tellik tőled több némi anyázásnál, gárdázásnál.
Egyébként átgondoltam álláspontomat és beláttam, hogy tévedtem veled kapcsolatban. Teljesen műveletlen, kevés intelligenciával bíró, enyhe borderline-szindrómával megvert, némiképp felkapaszkodott suttyó vagy, aki a II. kerületi lakás (és a merci, ofkorsz) ellenére is csak az maradt, ami volt.
Jut eszembe, a 'zorbánt még nem kezdted cigányozni, pedig nálad az is elmaradhatatlan, szóval bontakoztasd csak ki magad (sajnos itt kevesebb az apropó nyelvtudásod megcsillantására), szerintem többen is jól elszórakoznak itt (is) a hülyeségeden.

Antonia40 (törölt) 2009.02.09. 14:30:08

@KopaszMercis: Persze hogy nincs sehol a Gárda, mert a rendőrök őket kezdik el igazoltatni, és hazaküldeni, nem a tömegesen "akciózó" cigányokat, akik kitúrták, elűzték a becsületes magyarokat a saját házukból. A Gárda segítségével költöztek ki, mert halálosan megfenyegették őket a cigányok. És ráadásul a cigányok a rendőrök előtt fenyegették meg halálosan a ház tulajdonosát és semmi következménye nem lett.

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 14:30:27

"Rengeteg olyan hely van mint enying. olaszliszkán pl felvonult a MG. Ők többet tesznek nálad a társadalom védelmében. "

mit tudsz te arról, hogy például én mit teszek a társadalom érdekében védelmében? Egy viszont biztos: nem a gárda feladata az esetleges hiányosságokat felkutatni vagy pótolni.

Szedjenek füvet, ha már annyira rendet akarnak tenni. rengeteg gazos temető van szép régi sírokkal.:)

KopaszMercis 2009.02.09. 14:31:40

@The Green Manalishi:
Fu micsoda riposzt... te hol tanultal igy vitatkozni.

Nincsen merci es II.ker haz van te faszparaszt.

Orbán "Cingár Cigány" Viktor...

Sokan valoban jol elszorakoznak a hulyesegeimen.. mert ki tudjak hamozni a komoly mondani valot, es kozben meg teliszajjal rohognek az olyan talaltgyerekken mint pl te akikre uj segglyukat szaggatok

bobik 2009.02.09. 14:31:59

o'kos: ki ült 30 évet ? Akit halálbüntetésre itélnek, azt konkrétan visszatartja, ezt írtam. És nyilván nem a parkinson kóros józsi bácsi vallomása alapján itélnek amerikában sem halálra senkit:)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.09. 14:32:16

@Antonia40: Nálunk miért csökkent a gylkosságok száma az elmúlt tíz évben?

gregor gysi 2009.02.09. 14:32:23

Kopasz Mercis!
Te mennyiért csinálod ezt?
Kizárt, hogy valaki ne kapjon pénzt azért, hogy ilyen szinten égeti magát nap mint nap.
Többen beszélgettünk arról, hogy a te beírásaidat egyszerűen ignorálni kéne, mert te csak azért töltöd itt a drága idődet, mert valaki fizet ezért.
Ingyen nem lehet valaki ennyire hülye és korlátolt és mindenekelőtt buta és műveletlen.

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.09. 14:32:36

Valaki látott összehasonlító adatokat mondjuk a cigányság korfája és a teljes népesség korfájára vonatkozóan? Bizonyos becslések szerint 20 év múlva minden második csecsemő cigánynak születik nálunk. És nem a bőrük színe nem tetszik. A nyomor, az életmód és "kultúra" bővített újratermelése zajlik az adófizetők pénzén (ld: családtámogatási rendszer). Ki számol a következményekkel???
Pedig régen liberális voltam, de most a roma születésszabályozás pártján állnék, ha lenne ilyen.

KopaszMercis 2009.02.09. 14:32:46

@Antonia40:
Hat meg egyelor enem probalkozott be a garda..

Kivancsi vagyok, hogy azt az anomaliat hogyan kezeled, hogy a "rendorok oda sem mernek menni"... szal ha nem mernek oda menni a rendorok hogyan igazoltatjak az ott levo gardistakat - ha azok oda mennek.

Vagy a rendorok megis oda mernek menni es megsem akkor szarhaziak a ciganyok..
Vagy hogy is van ez?

bobik 2009.02.09. 14:33:30

semmit nem tudok mit teszel a társadalom érdekében. Mit teszel?

KopaszMercis 2009.02.09. 14:33:32

@duran6:
"Birka nép a magyar. Az elmúlt 6 évben ezer meg ezer alkalom lett volna arra, hogy leszámoljunk nemzetünk megrontóival! De az égadta világon SEMMI SEM történt!"

Hat csak nem vegezhetjuk ki ugy az Orban Viktort uk mukk fukk? :)

star77 2009.02.09. 14:35:02

Tud vki vmit a szerbekről?jönnek?a hírszerzőn olvastam,hogy az elmúlt években 120 milliárd forint ment el a kisebbség támogatására.le kellen küldeni a teljes magyar parlamentet,mindekit kivétel nélkül.meg az elmúlt 20év politikusait,enyingre,hogy szembesüljenek vele,hogy mennyire szarul végzik a munkájukat.
Ja és oldják meg.mert ha nem teszik,akkor itt elszabadul a pokol....csak idő kérdése.

KopaszMercis 2009.02.09. 14:35:36

@gregor gysi:

fu most "tobben" jolmegaszondottatok..?

Utolso "mencsvara" az ervtelen majomnak "mi sokan ugy gondoljuk, es akkor talan az attol igaz..."

De en vagyok az aki egeti magat azzal, hogy "se a cigany se a naci ne keseljen"

vilagos.... okos vagy nagyon. Meg szerencse, hogy neked nem fizetnek hogy itt nagyon okos legyel a koz erdekeben!

Mat2 2009.02.09. 14:35:43

Nem kellene a bortonbuntetesnek havajnak lenni. Kicsit tobb idot is lehetnenek az eliteltek egyedul, es celzottabban kellene foglalkozni a lelkukkel. Nem otromba es ertelmetlen megalazasra gondolok. Az egyedul toltott ido nagyon eros hatassal van az emberre, nem veletlenul szigoru buntetes a maganzarka.

Csak vannak olyan pszichomokusok, akik hatekonyan tudnanak az "ugyfelekkel foglalkozni". Elso lepes a belatas. A masodik a valtozni akaras.

Alkalmas tesztekkel vizsgalhato, hogy valtozott-e a szemelyiseg, vagy csak megjatssza a javulast. Aki nem javul, azt nem szabad kiengedni, mert veszelyes a tarsadalomra.

Az sem mindegy, hogy valaki "megcsuszik" egyszer-ketszer, vagy pedig nem is akar valtozni, mert igy is megeri neki.

De hozza kell tenni, hogy innen konnyen mondok iteletet. Nem ugyanolyan nehez ellenallni a kisertesnek jo csaladi es anyagi hatterrel, mint ahol csak a nyomor az alternativa. Tegyukfel, hogy egy ilyen nehezsorsu, nem tul jokepessegu fiatal megis elszanja magat, hogy megis inkabb elmegy epitoipari segedmunkasnak. A haverjai meg kirohogik, es 10-szer annyit keresnek bunozessel. Marha eros embernek kell lennie, ha meg nem szedul. Ja, es akkor mit erez, ha azt kapja az arcaba, hogy rohadtcigany?

Ja es megvalami, amit nagyon nem szabad osszekeverni. Egy dolog a mentseg, es egy dolog a magyarazat. A rossz hatter, stb. magyarazat, de nem mentseg.

duran6 2009.02.09. 14:36:51

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Kíváncsi vagyok, hogy hol leszel 15 év múlva a roppant elmés "kisegítős"-dumáddal mikor seggbe harap egy ork....

KopaszMercis 2009.02.09. 14:36:58

@star77:

Szivesen koltoztetnem a parlamenti patkot ugy zakk und pakk egy ciganyputriba egy 10-20 evre.. egy kettore rajonnenek hogy mit hogyan kell csinalni.

Perillustris 2009.02.09. 14:40:11

@I-brahi: "Ha ugyanis ezt kimondják, akkor az más dimenzióba helyezi át a dolgot. Akkor mindenki feljogosítva érzi majd magát, hogy "megelőző lépéseket" tegyen."

Pont erről van szó. Az eddigi látszatintézkedések kudarcot vallottak, más irány kell. Az egyik megelőző lépés az, hogy törvényesen meggátoljuk a nyomor újratermelődését, aminek az egyik eleme az, hogy nem támogatjuk az eszetlen gyerekgyártást.

states 2009.02.09. 14:40:31

@is:
Látom a lényeg sikeresen elkerülte a figyelmedet, ezért újból megkérdezem, melyik kormány volt az, amelyiknek hatalomra kerülése után az volt az első dolga, hogy megszüntette a segélyért kötelező iskolába járást. Dde bekopyzok ide egy listát és megkérdezem, melyik két párt holduvarába tartozik ez a díszes értelmiségi társaság, akiket nagyobb felelősség terhel abban, hogy idáig fajultak a dolgok, mint a cigányságot egészét:

Lionel Jospin Úr a Francia Köztársaság kormányának elnöke részére

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Március 8-án értesültünk arról, hogy az illetékes francia hatóság menekültként ismerte el a roma (cigány) kisebbséghez tartozó magyar állampolgárok egy csoportját, a Zámoly községbo Franciaországba menekült roma közösség tagjait.
Úgy véljük, ebben a döntésben a francia menedékjogi hatóság tárgyilagos tényfeltáró munkája, megfontolt mérlegelése mellett jelentos szerepet játszott a francia társadalom szolidaritása, amely különbözo szervezeteknek és közéleti személyiségeknek a kérelmezoket támogató akcióiban és nyilatkozataiban nyilvánult meg. A francia nemzet tiszteletreméltó hagyományai közé tartozik, hogy menedéket nyújt azoknak, akiket hazájukban politikai, faji vagy társadalmi okból üldöznek. Franciaország védelmében az évszázadok során - s legutóbb az 1956-os forradalom leverését követo idoszakban - számos magyar részesült. E védelemért a magyar nemzet hálával tartozik Franciaországnak.
Elkeserítonek tartjuk, hogy ma, több mint tíz évvel a magyar demokratikus jogállam újjászületése után, még mindig vannak Magyarországon emberek, akiknek megalapozottan kell tartaniuk attól, hogy származásuk miatt hátrányos helyzetbe kerülnek, üldöztetés áldozatai lehetnek. Hisszük, hogy a francia társadalom szolidaritása a menedékkérokkel és a francia hatóság döntése tanulság lesz a magyar társadalom számára. Az európai integráció folyamata nem zárulhat le addig, amíg az ország félmilliós roma népessége nem teljes értéku polgára a magyar társadalomnak. Amíg a mindenkori kormány nem tesz meg mindent a jogi és társadalmi egyenjogúság megteremtéséért. Amíg a rasszista kijelentéseket és a rasszista cselekedeteket - származzanak akár a közhatalom képviseloitol, akár magánszemélyektol - nem követi a társadalmi felháborodás kifejezése, s indokolt esetben büntetés. Amíg a romákat következmények nélkül érhetik olyan jogsérelmek, amelyeket a többségi társadalom polgárai nem turnének el.
Alulírottak levelükkel köszönetüket szeretnék kifejezni a zámolyi romák ügyét támogató személyeknek és szervezeteknek, s egyúttal az egész francia nemzetnek, amely ismét felkarolta azoknak az ügyét, akik menekülni kényszerültek.

Budapest 2001. március 9.


Tisztelettel:

Ascher Tamás, forendezo
Bársony János, kisebbségkutató
Bíró András, alternatív Nobel-díjas
Daróczi Ágnes, újságíró
Eörsi István, író
Esterházy Péter, író
Faludy György, író
Ferge Zsuzsa, szociológus, egyetemi tanár, az MTA és az Európai Akadémia tagja
Fischer Ádám, a Manheini Opera muvészeti igazgatója
Fridli Judit, a Társaság a Szabadságjogokért ügyvivoje
Furmann Imre, ügyvéd, a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédo Iroda igazgatója
Gombár Csaba, társadalomkutató
Grünwalsky Ferenc, filmrendezo, operator
Halmai Gábor, alkotmányjogász, egyetemi tanár
Havas Gábor, szociológus
Hegedus B. András, közgazdász, szociológus
Hell István, újságíró
Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke
Jancsó Miklós, filmrendezo
Kemény István, szociológus
Kende János, operator
Kende Péter, politológus, a C.N.R.S. volt kutatási igazgatója, az MTA tagja
Kenedi János, kritikus
Kertesi Gábor, közgazdász, egyetemi tanár
Kis János, filozófus, egyetemi tanár, Közép-európai Egyetem
Kóczé Angéla, az emberi jogi oktatási program igazgatója,
European Roma Rights Center, Budapest
Konrád György, író
Koszeg Ferenc, a Magyar Helsinki Bizottság elnöke
Lengyel László, közgazdász, politológus
Ludassy Mária, eszmetörténész, egyetemi tanár
Nádas Péter, író
Nagy Boldizsár, nemzetközi jogász, egyetemi oktató (ELTE, Közép-európai Egyetem)
Orsós Éva, a Mediátor Alapítvány igazgatója, a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Hivatal volt elnöke
Szikinger István, ügyvéd
Tamás Gáspár Miklós, filozófus
Ungváry Rudolf, író
Vásárhelyi Miklós, sajtótörténész

e5vos 2009.02.09. 14:40:57

@KopaszMercis: Ha Te többet nem teszel, akkor az azt akarja jelenteni, hogy Te is ezt teszed? Bár lehet, hogy ők tudnak helyesen írni??:D

Antonia40 (törölt) 2009.02.09. 14:41:46

@KopaszMercis: a kisstílű bűnözőkhöz persze, hogy oda mer menni a rendőrség, de az enyingi cigánymaffiának a közelébe sem mer szagolni.
Javaslom, hogy költözz Enyingre, vagy Ózd/Miskolcra az Avasra, a Rózsadombról könnyű a liberálist, a PC-t játszani!!!

parttalan 2009.02.09. 14:42:17

amikor nem is rég 2 támadásban össz. 4 embert mészároltak le mint egy kutyát családi házak lakói ellen elkövetett merényletekben, annak valahogy nem volt ilyen hírértéke. Nem lett belőle ekkora ügy.

Ja, hogy romák voltak áldozatok? Hát ez mindent megmagyaráz!!

Egyébként részvétem a kiváló sportoló családjának.

bobik 2009.02.09. 14:42:21

a társadalomért tett hasznos tevékenységek között a "kommentbennépnevelek" tevékenységet ne írd be:)

gregor gysi 2009.02.09. 14:42:29

Nem mindig értek egyet Green Manalishivel, de szerintem aki ismeri a kettőtök, eddigi "munkásságát", tisztában van azzal, hogy te, egy gyenge képességű, nagyon korlátolt, buta ember vagy, ellentétben vele, aki néha megdöbbentő, néha bosszantó objektivitással és higgadsággal foglal állást.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.09. 14:42:56

@states: ezt már más is bekopizta ide

már akkor sem volt relevanciája

The Green Manalishi (törölt) 2009.02.09. 14:43:24

A "komoly mondani valot" valóban elég nehéz kihámozni a böffentéseidből, viszont az "akikre uj segglyukat szaggatok" valóban fenomenális, azért mégiscsak tellik tőled némi teljesítmény.
Én nem látom, hogy itt teliszájjal rajtam röhögne akárki, a nevetség és értetlenség tárgya - mint mindig - te vagy. Örülök, hogy kedvenc "faszparaszt" fordulatodat is kiérdemeltem.

Riposztról meg annyit, hogy veled mást nem is nagyon lehet, hiszen általában a faszparasztozáson, cigányozáson, köcsöggecin kívül nem nagyon tudsz "komoly mondani valot" közölni. Még ebben is szánalmasan gyatra a szókincsed.

Elfelejtetted, de még közölheted, velem, hogy "kicsia poccsod", "en tartalak el a zadombol", "arpadsavos hulyegyerok" etc.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.02.09. 14:43:26

Megjegyzem, nagyon kellene egy pártok felett álló nemzeti gárda. A polgárőrség önmagában kevés, és ott, ahol erősebb romacsapatok grasszálnak, betoji is van a gatyában, s talán érthető is, miért.

A romák immár maffiaszerűen szervezettek, kicsit elkésett a politika reagálása. Addig kellett volna közbelépni, míg nem voltak ilyen szervezett bűnbandák.

Esetleg a 300 fős beígért deszantos csapat... Talán nem is árt, ha mások raknak rendet, ha a honi rendőrség tehetetlen.

Tóth Ágas 2009.02.09. 14:43:31

KopaszMercis az utóbbi pár oldalon csak személyeskedik. A lefegyverző érveit nem látni, főleg csak káromkodik, dühöng, veri a nyálát.
Lehet, hogy ez tényleg cigány?

Perillustris 2009.02.09. 14:45:36

@parttalan: Ja, hogy az elkövetők is cigányok voltak? Hidd el, ha ugyanúgy egymást ölnék csak, mint a kínaiak, nem lenne olyan hangos a társadalom. Nem, annak sem örülnénk, de legalább nem kéne félni, ha szembejön egy vagy több az utcán.

The Green Manalishi (törölt) 2009.02.09. 14:46:30

@gregor gysi:

Nem is igaz, néha idegbeteg vagyok.... :-))))

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 14:46:32

" duran6 2009.02.09. 14:27:17
"Az elmúlt 6 évben ezer meg ezer alkalom lett volna arra, hogy leszámoljunk nemzetünk megrontóival!"

miről beszélsz ember? Törvényadta lehetőséged, hogy választáskor szavazz, nyilván van aki másként gondolta, és ezek voltak többen.
Ez az egy törvényadta kormánymódosító tevékenységed lehet, az összes többi büntetendő.

"A lakosságnak egész egyszerűen nincs ingerküszöbe"
már hogyne lenne, elmebetegekre nem szavaznak.

" Hogy ki ezért a felelős?"
Az iskolarendszer nyilván, nem születhet mindenki holdkórosnak.

" Az elmúlt 60 év őskomcsijai, kik a mai napig mozgatják a gazdasági szálakat (meg minden egyebet), "
A napot meg a csillagokat is. A gazdasági szálakat azonban nem ők mozgatják, hanem a tőzsde.
De aki nem tanult gazdaságtant, vagy nem érdekli az egész annak hiába magyaráznánk, alighanem.

" agymosott balos szavazó polgárok akik otthon telefingják a fotelt és közben teszkógazdaságos sört vedelnek és azt dalolgatják hogy milyen szép az élet! "
na ez a buta általánosítás, mitől lennénk agymosottak?:)
ki az a hülye aki tescoban veszi a sört, amikor házhoszállítással is lehet rendelni németországból.

"Már rég elveszett minden!
dehogy veszett, nem kell utálni dolgozni és akkor rengeteget lehet keresni, és találni is.

isz a 8 éves korú kölkök 52%-a cigó-purdé, lehet matekozni agybajnoko, hogy mi lesz itt 15 év múlva!"

Ezért kéne mihamarabb elkezdeni a felzárkóztatást, nevelést oktatást, hogy 15 év mulva ne egyenek meg:) Mind szavazópolgár lesz, szóval okosan politizáljatok.

"A baloldal pedig rájuk épít
a jobboldal is ugyanezt teszi, különben csunya bukta van.
Ugyanugy emberek mint az összes többi.

". Ennek az országnak vége!"
demagóg duma, miért lenne vége. tessék dolgozni becsületesen, akkor nem lesz vége.

A ballibeseknek (az összesnek) meg a JÓ KURVA ANYJÁT BASSZA SZÁJBA egy túrós pöcsű kokeró!!! "

igen, ugyanezt kivánom neked is amit te kivánsz nekem:)
szegény szülőanyád remélhetőelg nem tehet a dologról, bár nyilván felelősségre kéne vonni, hogy a terhesség alatt túl sokat ivott és dohányzott.

daito 2009.02.09. 14:47:41

@Unkar:

Tiszta sor, amit írsz. Igazából elméleti úton tudok válaszolni a feltevésedre. A társadalom, az állam fejlődése olyan, hogy az ítélkezés dolgát, feladatát kiveszi, elveszi a sértett, érintett és/vagy rokonai kezéből.

Szemétség, hogy ezt írom; de a modern társadalom sajátja az, hogy az ember elfogadja azt, hogy a (nyomozás) ítélkezés, bíráskodás lehetősége már nem övé, hanem a társadalomé (amely ezt a feladatot egy erre képzett ember(csoport) kezébe adja). Sajnálatos dolog, de a modern társadalom egyik alapelve a lehető legmagasabb szintű objektivitás és az ebből (is) következő professzionalitás. Még ha a tökünk is ki van ezzel.

Ezért sajnálatos dolog az, hiszen a "mi van akkor, ha a gyerekedet kirabolják/megölik/elrabolják és akkor mit teszel te, na látod" típusú kérdésre mindenki szíve szerint a "kitépem a gerincét b*zmeg" választ adja. Ez érthető, de azt is érteni kell, hogy a Thalio-elv, az önbíráskodás nagyon necces témák, és nem igazán illenek be a mai demokratikus rendszerekbe.

Mert azt azért elfelejtitek ám, hogy ezek úgy működtek, hogy az éppen regnálló hatalom valamilyen formában elismerte és támogatta; de ezt úgy, hogy x megölte y-t, ezért jogos volt x megölése. De a kérdés az, hogy y rokona ölhette-e meg vagy az állam. Mert innentől elágazik az értelmezés. Ha y rokona, akkor x rokonának kuss, vagy őt is megilleti a jog? Ezt ugye már a hatalomnak illik eldönteni, vagy ilyen albán, nápolyi, palermói mészárlásos szappanoperává válik hullahegyekkel.
Ha meg az állam alapból átveszi a dolgot, akkor nem mindegy, milyen indokot választ jogilag? Mert fogat fogért. Mert az emberölés bűn. Aki másnak jogellenesen bla-bla-bla.

Ezt csak azért írom le, mert úgy kívántok erősebb elbánást, hogy nem feltétlenül vagytok tisztában a mai lehetőségekkel sem.
Ráadásul mindig a véglet jön elő, ha megölik valakimet, akkor belőlem kitör a dolphlundgren, levágom a fejét, stb.

Azt még nem gondoltátok végig, hogy ha egyes kapitányságnak benzinre nincs elég kerete, ha egyes bírósági ügyek 1-3 évig elhúzódnak, ha valaki 8 éves büntetését 5 év alatt letölti, akkor az azonnali halálbüntetésen kívül is van még némi tartalék a rendszerben?

bobik 2009.02.09. 14:48:30

harci kos, az ezerlövetű riposztgéppuska!

nina2000 2009.02.09. 14:48:43

@KopaszMercis:

Na mi van, véget ért a dedóban a csendespihenő??? .......vagy apuék elmentek otthonról és újra játszhatsz a neten???.....na mocskolódj egy kicsit, úgyis unatkoztunk, te kis provokátor cicamica.

Tóth Ágas 2009.02.09. 14:49:22

Szavazójogot csak a 8 általánost elvégzőknek!!! (Bőrszínről nem beszéltem, az iskola ingyenes, a rászorulóknak a tankönyv is.)

gregor gysi 2009.02.09. 14:49:47

"higgadtság" természetesen...

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.02.09. 14:49:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd: már akkor sem volt relevanciája


:)))))))))))) ne legyél már ennyire pit! :)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.09. 14:49:58

@duran6: a bűnözők ellen van remény

a hülyék ellen nincs

reality 2009.02.09. 14:55:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd: "már akkor sem volt relevanciája"
Miért is nem? Ja, mert, hogy te mondod!?

nina2000 2009.02.09. 14:56:55

@Páneurópai Harci Kos:

Azért mert valaki nem osztja a nézeteid, nem feltétlenül az anyját kéne emlegetni, hogy azért lett hülye mert anyú ivott, gyógyszerezett. Te sem vagy éppen agytröszt, mégsem írták neked azt, hogy szakadt volna afejed anyádba mikor kiszart a budin.....nem szép dolog anyázni.

The Green Manalishi (törölt) 2009.02.09. 14:57:05

Egyébiránt valójában az a gond (többek között), hogy ez a csapat állítólag már hosszú ideje terrorizálta nem csak a szórakozóhelyek közönségét, de a közvetlen környezetüket (Enying) is.
Nem létezik, hogy nem kerültek a rendőrség látókörébe, hogy lehetetlen lett volna előbb lekapcsolni egyiket-másikat. Amit tettek, nem csak azért tették, mert nyilvánvalóan primitív, agresszív emberek(?), de úgy is érezték, érezhették, hogy megtehetik, mert nem kockáztatnak sokat/semmit.
Ez utóbbi sok mindennek a következménye: gyenge, tekintélyvesztett rendőrség, lassú, következetlen igazságszolgáltatás, teljesen elbaltázott "kisebbségpolitika", stb., stb., stb.

duran6 2009.02.09. 14:58:48

@Páneurópai Harci Kos:
Gratulálok míves nyelvtani elemzésedhez (habár tartalmilag igencsak bajban vagy...)! Le sem tagadhatnád, hogy balos vagy, csak úgy sugárzik "kritikádból" a tisztánlátás és a "baloldalonmindenkimindentjobbantudatöbbieknekmegkuss" -beidegződés. Az a baj, hogy az ilyen hozzád hasonló NAÍV és kisstílű emberkék vannak most hatalmon mint te. Én nem győzködlek téged elavult ideológiai meggyőződéssel ellátott honfitársam. Liberális ideológiád kiüresedett és már sehol a világon nem piacképes, csak az olyanok kicsi és üres fejében mint a tiéd... Az olyan gondolkodású embereknek köszönhető a mai magyarországi-pöcegödör helyzet mint te! Ettől függetlenül minden jót neked (és mihamarabbi megvilágosodást!)!

nemáá 2009.02.09. 14:59:53

Akkor ez a video nem 1986-ban keszult muszakvaltaskor Tatabanyan...

bobik 2009.02.09. 15:00:00

mondjon valaki egy országot, ahol 10% körüli vagy afölötti a cigánykisebbség aránya, és sikerrel integrálták őket a társadalomba szociális juttatásokkal. Vagy egyáltalán egyetlen országot, ahol ne lenne probléma az integrációjuk. Aki olyat is tud, ahol a cigányoknak sikerült felemelni a közöttük előzőleg alacsonyabb anyagi és/vagy oktatási szinten élőket, azt meghívom egy sörre.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.09. 15:01:10

@reality: szerinted a bűnözői körök olvassák a nyalizós diplomáciai leveleket?

daito 2009.02.09. 15:02:47

@ToMorgan:

Alapvetően fel kell tölteni a rendőrség állományát. Évek óta beszédtéma, hogy kevesen vannak. Itt egyesek rendőrállamról beszélnek, miközben anyázzák a romákat, hogy bármit megtehetnek. Akkor most melyik melyik?

Itt évtizedeken keresztül volt rendőrállam, akkor nem volt ilyen. Akkor ez most egy csökött rendőrállam, vagy mi?

Az állomány feltöltésén túl bizonyos alapvető anyagi dolgokat meg kell nekik adni. Egyrészt benzinre, lőszerre, kiképzésre; másrészt fizetésre. 90 nettóért senki sem fog maffiára vadászni. Sikeresen.
Aztán kizavarni őket az utcára, utakra. Járkáljanak, nézelődjenek. Már a rendőr látványa is jelentős visszatartó erő, az is, hogy tudod, 1-2 percen belül ott terem és szétvágja a fejed.

Ez az ország nem-roma részét is azért visszafogná; pl. az autókázó őrülteket, graffitiző kisk*cs*göket, szemetelőket, idővel a családjukat verőket, stb. Az, hogy az emósokkal mi legyen, még morfondírozás tárgyát képezi.

Át kell alakítani a büntetés-végrehajtást, szemléleti úton. A rabok rabok, nem urak, mondjuk szárnyanként egy tévé belefér, és mondjuk szigorúan csak BudapestTV meg Hálózat.
De kell minimum 2 új börtön; valamint dolgozzanak az elítéltek. Nem érdekel, hogy nem hoz hasznot, de lehetne jóárasítani az autópálya építést. Szerintem fele ennyien sírnának a dombokba vésett alagutak miatt, ha azt ingyé végeznék a rabok.
Tudod hány rab kell ahhoz, hogy Pakson az új blokk alapját kiássák? Kézzel és műanyag lapátocskával?
Állítólag sivatagosodik a Duna-Tisza köze és a Tisza is elviselne egy folyószabályozást.
Felőlem lehetne itt az új Ramszesz piramis, legalább a turizmus is kapna valami pluszt.

Tudod, amikor azt látnák, hogy apu és a bátyusék elvonultak 12 évre némi markecolás, nemi erőszak, stb miatt; és ez nem továbbképzést, rangot jelente; hanem 10 év tényleg masszív robotot, más lenne az ő fejükben is a témáról.

De ez csak az egyik véglet, ami az ilyen bcs-bv témát jelenti.

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 15:03:00

"Azért mert valaki nem osztja a nézeteid, nem feltétlenül az anyját kéne emlegetni, hogy azért lett hülye mert anyú ivott, gyógyszerezett. Te sem vagy éppen agytröszt, mégsem írták neked azt, hogy szakadt volna afejed anyádba mikor kiszart a budin.....nem szép dolog anyázni.
"

én kezdtem az anyázást ugye?
olvassál már
továbbgondoltam csupán, ezt az egy mentséget fogadom el, hogy a kedves mama nem halott a születésszabályozás fontosságáról.

star77 2009.02.09. 15:05:28

Jól van srácok,de ha ez így megy tovább lassan ki lehet tenni,az INDIA táblát.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 15:06:33

@bobik:

Egyéni példa számtalan akad, és bizony , ha egy csoportból embereket kilehet emelni nem lehet leírni a csoportot. Nincsen ilyen, hogy komplex genetikai hulladékok ... -

KopaszMercis 2009.02.09. 15:07:58

@nina2000/ pneumatic morosus brutalicus:

vicces hogy a kritikust tudod tamadni a kritikat nem.. ez a te fejedben hogy zajlik le, mivel magyarazod meg, hogy ez miert van?

KopaszMercis 2009.02.09. 15:08:49

@star77:

Le kell majd cserelni az "Ural" tablat "Indiara" gondolom majd jo nagy love-t huznak belole a Demszkyek...

bobik 2009.02.09. 15:08:49

pánkos: "szegény szülőanyád remélhetőelg nem tehet a dologról, bár nyilván felelősségre kéne vonni, hogy a terhesség alatt túl sokat ivott és dohányzott." Te kezdted az E/2 személyű anyázós megszólítást, ha már. amire ezt iírtad, az általánosságban volt értendő, nem voltál személyesen megszólítva:)

KopaszMercis 2009.02.09. 15:10:37

@malacka69 az édentől keletre...:
Es utana miutan vegeztek az enyingi ciganyokkal, es meglatjak a picsadra tetovalt nagymagyarorszag terkepet, veled micsinaljanak?

gregor gysi 2009.02.09. 15:11:16

A nyugat -európai születésű roma etnikummal nincsen sok probléma, mert nem próbálták őket beállítani erőszakkal, a futószalag vagy a szántás mellé, hanem élhették, tradicionális vándor életmódjukat és végezhették azokat a foglalkozásokat, amelyek nem voltak idegenek a kultúrájuktól.
Most nem szekérkaravánokkal utaznak, hanem luxus lakóbuszokban és nem köszörűsök, hanem mondjuk antik bútorok, adás - vételével foglalkoznak.pld.

KopaszMercis 2009.02.09. 15:11:24

@bobik:
ballibkent, ha annak erzi magat meg volt szolitva. Amugy vagod hogy ez a gyrucsanyi csusztatas ez azert keves mint szarban a vitamin?

Vagy azt csak a gyurcsanynak nem szabad.. neked igen?

reality 2009.02.09. 15:12:26

@bobik: " Aki olyat is tud, ahol a cigányoknak sikerült felemelni a közöttük előzőleg alacsonyabb anyagi és/vagy oktatási szinten élőket, azt meghívom egy sörre."
Sajnos senkit nem fogsz találni, mivel van egy alapvető probléma: a tiszta, értelmes, iskolázott, inteligens, törekvő cigányokat a többi lemagyarozza, szinte azt is mondhatnánk, kitagadja. Így húzzák vissza azokat, akik ki szeretnének jutni a mélységből. Iszonyú nehéz. Örülhetünk ha egy-kettőnek sikerül. Tudom, személyesen tapasztaltam!

nina2000 2009.02.09. 15:14:03

@Páneurópai Harci Kos:

Te kis lábasjószág, ha olyan hiperinteligens lennél, tudhatnád, hogy a nem személyesen neked címzett anyázást nem toroljuk. Az hogy pártállásod-ideológiai nézeted miatt választott táborod szídják, nem ok a személyeskedő stílusra. Egyébként megnézheted az elmult pár évet, hogy vajon a "bibsilibsibaloldali" kormány mit tett azért, hogy az emberek nagyrésze ne akarja felajánlani számukra a redvás faszt szopogatni. Meg azoknak is, akik rájuk szavaztak és még mindíg védik a mundér becsületét. Tehát a tények tükrében ne lepődj meg, ha az emberek ilyet kívánnak a hardcore libi hívőknek :))

KopaszMercis 2009.02.09. 15:14:33

@reality:
inteligens szigoruan egy L-lel.. de majd te itelkezel mindenki helyett...
hajra.

Te is ugyan olyan keleti szar sopredek vagy mint a ciganyok, mikor veszed mar eszre?

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 15:14:42

Örülök, hogy felfogható volt melyik "oldalt" képviselem:)
"baj, hogy az ilyen hozzád hasonló NAÍV és kisstílű emberkék vannak most hatalmon mint te. "

nono, ha hozzám hasonlóan naiv kistilű emberkék lennének hatalmon, az azért nem lenne jó, mert én nem kimondottan demokrácia hivő vagyok. Inkább az egypártrendszer, erős központi hatalommal és aki rosszat gondol azért jön a fekete autó.
Pár forumozónál, már régen kopogtatnának:)
Liberalitásom morzsáit a nyugati társadalmakban lehet megtalálni, itt középkelet európában nemigazán van táptalaja. majd egyszer, ha a társadalmi fejlődés eljut arra a szintre.

u.i. a demokrácia mint rendszer rossz
a liberalizmus is az, de sajnos az általam elképzelt diktatúra sem jó. Az általam elképzelt világban mindenki békében megvan a másikkal, és nem szurkálják le a másikat csak azért mert épp arra járt.

kalamolo 2009.02.09. 15:15:54

Amíg megvan a lehetősége a romának arra,hogy kihúzza a hetedik osztályban a tanköteles kort,utána pedig újra csak az adófizetők pénzén (havi 40ezerért) elvégezze a nyolcadikat,addig ne várjunk semmit....

e5vos 2009.02.09. 15:16:00

@daito: Valójában tényleg ezt kellene tenni. Ki kellene használni a rabokat. akkor talán nem élveznék annyira, hogy eltartja őket a társadalom és tv-s busszal vitetik a seggüket egyik helyről a másikra. Valóban kevés a rendőr és én sem értem, hogy miért rajtuk akar spórolni az állam (gondolom mert nincs esze) de azért annyi van, hogy a kispolszkist megállítsák igazoltatni, míg a bálnamerci ott parkol keresztben a buszmegállóban, ráadásul az utca sarkán.

reality 2009.02.09. 15:17:47

@KopaszMercis: Úgy kívánlak, álmaim férfija! :*

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.09. 15:19:09

@reality: hát de.

legalábbis én arra reagáltam

Katt mindig az előzményre... nem olyan nehéz ez:)

reality 2009.02.09. 15:20:11

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hát nem, de azért olvasgassál szorgalmasan. :)

bobik 2009.02.09. 15:20:44

Carnivora: Az örökléstanról eddig nem írtam, nem szakmám persze, de van laikus véleményem. Jól is érzed nagyjából, hogy mi. Kb az, hogy az egyes népcsoportok eltérő mértékben járultak hozzá a fejlődéséhez (tudomány, kultúra, társadalom). Magyarázható ez sokféleképpen, miért alakult így. Az, hogy "integrálni" akarunk valakit, az nem más, mint erőszakot tenni valakinek az identitásán. Nincs joga sztem senkinek megváltoztatni mások életét semmilyen ideológia nevében. ugyanúgy nincs joga amerikának demokráciát importálni olajkészletekkel bíró országokba, ahogy nekünk sincs jogunk oktatásra kényszeríteni a romáknak azt a részét aki ezt nem igényli. Főleg nem kötelességünk. Csak a lehetőség biztosítása az. Mindenkinek magának kellene ide eljutnia. Aki magára nézve a társadalom normáit nem tartja kötelező érvényűnek, az ne is akarjon a társadalom részévé válni, élvezni annak előnyeit.

Jim 2009.02.09. 15:22:14

Azért olyan bűnügyi statisztikára is kíváncsi lennék, hogy hány magyar ölt meg cigányt...akár faji, akár megélhetési, akár lelki defektből származó avagy bármi más okból. (ilyen stat mondjuk tuti nincs)

Beszédes lenne.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.09. 15:22:32

@reality: olvasási-szövegértési problémáid akadtak? segítsek?

KopaszMercis 2009.02.09. 15:23:25

@reality:
Azt akartad irni, hogy állllllmaim ferfilya igy vhogy nem :)

gregor gysi 2009.02.09. 15:23:33

Mit csinálnának?Addig örüljön mindegyik liberális nagyokos, míg csak a matricákat ragasztgatják, meg tetováltatnak.
A szerbek , ukránok, szlovákok nem a matricával kezdik, azokban van némi tartás még.
A csehek, németek meg azzal kezdték, hogy a kommunistákkal felmosták a padlót, ott nincs is gond evvel.
Slotáék nem ragasztgatnak matricát, hanem 8 méteres kettős kereszteket állítanak fel a Tisó páter szobra mellé, a határ mentén és a szoboravatáson elmondják, mindezt azért, "hogy a déli szomszédaink tudják, hogy eddig, és ne tovább" és különben is, Trianon óta vegyük tudomásul, hogy Magyarország, mint nemzetállam már nem létezik és gyakorlatilag vehetjük expl. verbis: "Be lett tiltva!"Kb. így is nézünk ki kívülről per pillanat.
Szegény matricások, meg tetováltak... még ezt a kis örömöt is sajnálják tőlük.:) Idővel majd...amikor nem lesz gáz, meg víz meg etc., akkor lehet majd az Eu-hoz panaszt benyújtani.:)

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 15:23:49

@bobik:

A világ másról szól, ha minket nem integrál István eltakarítottak volna minket is, mint az avarokat stb.

Páneurópai Harci Kos 2009.02.09. 15:24:00

"Te kis lábasjószág, ha olyan hiperinteligens lennél, tudhatnád, hogy a nem személyesen neked címzett anyázást nem toroljuk. Az hogy pártállásod-ideológiai nézeted miatt választott táborod szídják, nem ok a személyeskedő stílusra."


Nekem nem lehet személyeskedni de neked igen?
hogyvanez?:)

"Egyébként megnézheted az elmult pár évet, hogy vajon a "bibsilibsibaloldali" kormány mit tett azért, hogy az emberek nagyrésze ne akarja felajánlani számukra a redvás faszt szopogatni."

A probléma egyik része, ha OV és pártja beletörődtek volna a vesztésbe, mint amerikában Obama ellenfele, és minden erejükkel azon lennének, hogy jobbá tegyék az országot és közösen egymás segítve ötletekkel úgy politizálnának hogy a szekér előremozduljon. A jelenlegi destruktiv magatartás helyett, amikor a kormány energiáinak egy része arra megy hogy semlehgesíteni próbálja a hatást.
megjósolható volt a történelemből is itt sosem lesz nagy összefogás.
Emellé jött a gazd vil vállság, elszegényedés ami szintén baromi rosszat tesz, nemcsak a nemzetgazdaságnak, de a faji előitéletek megerősödésének is. (törtéánelem ez is)

Lényegesen kevesebbet foglalkozna ezzel a média, net, ha az életszínvonal bér/ár érték másmilyen lenne.
de sajnos nem az. és ahelyetthogy nagy társadalmi megbékélést szorgalmaznák, csomóan, gyújtogatni, mészárolni kiirtani akarnak.

Én ellenzem ezt a vérbosszú, szemet szemért halélbüntetés öljök meg az összes máskéntgondolkodót. erőszakkal tapossuk le.

Meg azoknak is, akik rájuk szavaztak és még mindíg védik a mundér becsületét. Tehát a tények tükrében ne lepődj meg, ha az emberek ilyet kívánnak a hardcore libi hívőknek :))

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.02.09. 15:24:49

@A Hannibal Lektűr-attitűd: szerinted a bűnözői körök olvassák a nyalizós diplomáciai leveleket?


ja! hogy így közelíted meg a negyven hazaáruló /ebben a kérdésben/ értemisi által elkövetett dolgot! minden világos. :)

Jim 2009.02.09. 15:25:52

És meg kell nézni az erdélyi cigányságot. Az ottani felkapaszkodottak a gábor cigányok (meg a gyergyóiak). Keményen kivetik magukból a többit...

bobik 2009.02.09. 15:26:17

Carnivora: ezer éve próbálnak minket avar sorsra juttatni... (akik egyébként a rokonaink voltak)

KopaszMercis 2009.02.09. 15:26:43

@nina2000/ pneumatic morosus brutalicus:
intelligens mar megint egy darab L...

bazd meg ilyenkor hol faj?

Te tenyleg elhiszed magadrol, hogy te igenis atlatod, es tudod hogy mi a helyes, amikor a kritikat nem tudod megfogalmazni es leirni?

nina2000 2009.02.09. 15:27:57

@bobik:

Aki magára nézve a társadalom normáit nem tartja kötelező érvényűnek, az ne is akarjon a társadalom részévé válni, élvezni annak előnyeit.


Mégis élvezik minden előnyét. Párszáz év alatt azért ellehet jutni az együttélés normáli szintjére ( szerintem ) anélkül, hogy egy nép gyökerét, identitását vesztené. Nem olyan nagy elvárás.......és az a sírás a romavédők részéről elég hazug, hogy oktatást+munkát. Kádárpapa alatt volt "fényes szelek" program ingyen oktatás, KMK...mégsem alakult ki egy vezető értelmiségi roma réteg, aki megmutathatná most az erkölcsi kiutat.

reality 2009.02.09. 15:28:35

@Jim: Nos az egy másik kaszt, és nem keverednek az oláh cigányokkal. Nézd meg mi van a városoban! Főleg a ngyokban. Rémisztő!

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 15:30:09

@bobik:

Még mindig megvagyunk, mert leszoktunk a nyugatra vonulunk dugjuk az apácákat műsorszámról :P a cigányság azon részének is lekell szokni a dizsibe kardokkal járok szórakozni módiról, akik ezt az életmódot követik.

The Green Manalishi (törölt) 2009.02.09. 15:31:04

@daito:

Az állományt valóban nem ártana feltölteni, de ez egyelőre hiú ábránd (ferkó is megmondta: nincs pénz), ennél azonban a rendőrségnek is jóval összetettebb a problémája. Véleményem szerint - ha már a csendőrséget visszaállítani nem lehet - igenis szükség volna olyan rnedőri szervekre, amelyek kifejezetten a kistelepülések sajátos viszonyaira, adottságaira és természtesen bűncselekmény-típusaira "hangoltak". Korlátozott hatáskörrel, de alapos helyismerettel, stb. ezzel tehermentesítenék a városi/nagyobb ügyekben eljáró szervezetet, míg nekik lenne energiájuk a tyúklopásokkal, csendháborításokkal foglalkozni.
A BV szigorítás népszerű gondolat és bizonyos körben indokolt is lenne, de általánosságban a "mindenkivel börtönbe, ami legyen minél szarabb" biztos, hogy nem vezetne eredményre.
Nekem szimpatikusak a USA egyes megoldásai. Pl. bizonyos bűncselekményeknél a harmadik visszaesés automatice életfogyt., míg enyhébb bűncselekményeknél előtérban van a közmunka, házi őrizet, stb.

Jim 2009.02.09. 15:31:27

@reality: igen, de az egy útja lehetett volna az itteni tetőfedő, drótos, vályogvető, kanalas, teknővájó stb. cigányoknak (a muzsikust nem mondom).

Sajnos ez egy tendencia: a nagyvárosban könnyebben esik a konc.

SsPL71 (törölt) 2009.02.09. 15:32:29

@daito: Nem kell rendőrállamnak lennie egy országba, ahhoz, hogy rend legyen. Nem erőt kell demonstrálni, meg megfélemlíteni a békés polgárokat.
Eredményeket kell produkálni, persze nem gumilövedékkel szembe, hátba lődözni a népet.
Meg a médiában arról pofázni, hogy mennyit költünk a rendvédelmi szervek működésére, hanem eredményeket kell felmutatni.

Nem az aktuális, böszme politikusok seggét kell védeni a jogosan elégedetlenkedő polgárokkal szemben.
Azért van rendőr állam, mert a rendvédelmi szervek nem a feladatukat látják el, hanem politikusok elleni védelmet és az aktuál politika ellen fellépő nem tetszést nyilvánítókkal szemben hatványozottan, rendőri túlkapások keretein belül lépnek fel.

A bíróságok, ügyészek túlkapásait nem is említsem.
Próbálj már végig csinálni csak egy sima polgári peres eljárást.
A töködről is kihullik a szőr, mire a végére jutsz, még ha nem is te vagy a bűnös.
Hol élsz te, hogy a nagy vörös ködtől nem látsz az orrodnál tovább.

Itt, DIKTATÚRA van baszki!

Romák meg, jó, hogy védve vannak, ők a szavazóbázis, nekik kellenek a cuciális juttatások, mert papíron ők a rászorultak.
Próbálj már egy "mezei" gázártámogatáshoz szükséges beadványt kitölteni, anyád nevét 20 példányban...
Bezzeg romáknak vazze lassan alanyi jogon jár a víz, villany, gáz, lakás, merci, fuksz.

KopaszMercis 2009.02.09. 15:34:33

@nina2000/ pneumatic morosus brutalicus:

"mégsem alakult ki egy vezető értelmiségi roma réteg, aki megmutathatná most az erkölcsi kiutat."

Igy leszolni Orban Viktort, hogy nem szegyelled magad!

gregor gysi 2009.02.09. 15:35:53

Ha István nem gyilkotatlja le a szintén keresztény rokonát német rablólovagokkal, aki jogosan követelte magának a hatalmat, akkor lehet, hogy már világbirodalom lennénk.Hmmm?

Vajon miért mindenki Istvánről beszél?
Miért nem Zsigmondról mondjuk, aki német -római császár volt?
Vagy Szent Lászlóról a lovagkiályról?
Amikor Sevillaban a világkiállításon előadták az "István a királyt", döbbent moraj futott végig a nézőkön, hogy mi az, hogy a trónbitorló, idegenlelkű rokongyilkos ragadta magához a hatalmat és hogy "Ez a "happy end"?" Vagy a nemzethalál kezdete?

nina2000 2009.02.09. 15:36:30

@Páneurópai Harci Kos:

Nem hiszem, hogy egy kormány azért béna és cselekvésképtelen mert az ellenzék szabotálja a munkáját.............nyolc év után OV-t kiabállni ???? ugye viccelsz ?

A kos meg lábasjószág, ez nem személyeskedés :) nomen est omen :)))

...amúgy a hibák belátása nem erőssége, egyik oldalnak sem :)

KopaszMercis 2009.02.09. 15:37:22

@SsPL71:

Nem csak a romak vannak vedve, az osszes tumor a nemzet testen vedve van. A demokracia atka.. a fustos cigany es az arpadsavos cigany is.

Ha en mondammeg, hogy itt mi van, akkor egyutt jarnanak gyogytornara toloszekkel az arpadsavos haverjaid a keselos dizsppo haverjaiddal az kurva elet.

Nem holmi "jajj hasba lottek gumilovedekkel a gonoszok!" fele hiszti lenne, kivert fogak, es kette tort gerincek.

Elso korben.

Google 2009.02.09. 15:38:17

A bűnözői körök tényleg nem olvassák a "független értelmiségiek" Lionel Jospin-höz írt köszönő levelét.
De itt sokaknak eszébe jut, hogy volt az a történet, ahol páran, köztörvényes bűnözőként, nem átallottak üldöztetésükre hivatkozni, az ország jó hírnevét beszennyezni, csakhogy a Fideszt kellemetlen helyzetbe hozzák.
És a független értelmiségiek ehhöz adták a nevüket.
Biztos, jól ismerték az ügyet. Azt is.

KopaszMercis 2009.02.09. 15:38:23

@nina2000/ pneumatic morosus brutalicus:

Erdekes, 1998-2002 kozott, minden az ellenzek miatt volt szar...

bobik 2009.02.09. 15:38:29

Carnivora: éppen a dolog tarthatatlanságát akartam megmutatni. Hogy van az, hogy valaki nem követi a társadalom normáit, és a társadalom (megbecsült) tagja akar lenni. Még a társadalom közelébe se lenne joga menni. A gyurcsányi: "ha nem tetszik, el lehet menni" üzenet új értelmet kellene nyerjen.

Thug 2009.02.09. 15:38:38

Kopasz Mercis!

Meg ne haragudj, de te egy igazi frusztrált faszkalap vagy. vagy zsidó, aki az Árpádsáv miatt retteg állandóan...

Folyamatosan a szélsőjobbal vagy elfoglalva, pedig semmi köze a dolgohoz. De a te elcsökevényesedett agyadból csak azok a hangok jönnek ki, hogy így az Árpádsáv, úgy a szélsőjobb?

Csak nem végigment rajtad a Gárda, hogy ennyire frusztrált vagy a nevük hallatán is? Tipikus, elmebeteg mónikasón tengődő barom vagy, aki a valós problémákat messze-messze elkerüli.

Jim 2009.02.09. 15:39:53

@The Green Manalishi:

A kellemetlen az, hogy a harminc év a határozott idejű szabvesztnél náuink nehezen jön össze (halmazattal ritkán), és ugye az életfogytiglannál is meg van a kiskapu, hogy ha nem zárja ki a bíróság akkor 30 év max, ha nem évül el, és feltételes szabadságra bocsátásra van lehetőség.

A visszaesés nevetséges szabályaira meg nem is gondolok.

bobik 2009.02.09. 15:39:53

Ez persze a politikai elitre is vonatkozik, aki megszegik a társadalmi szerződést, amit akkor kötöttek velünk amikor a programjaik alapján a választásunk rájuk esett. Szerződést szegtek, ami valahol szintén norma.

reality 2009.02.09. 15:40:50

@Google: Ennek fényében hozta fel a dolgot state is. Csak Hannibál nem akarta érteni. :(

KopaszMercis 2009.02.09. 15:42:55

@Thug:
Nem. Csak hogy te is ertsd

Nekem problema:

arpadsavos kesel artatlant = OK
cigany keselartatlant = nem OK

Kognitiv disszonancia

Varom a magyarazatot te baszatlan idiota

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.09. 15:45:26

@reality: aha

akkor mégsem egységes a 'cigányság'

első lépésnek megteszi...:)

bobik 2009.02.09. 15:45:58

az árpádsávos késelésekről és a cigánykéselésekről kellene egy lista. a teljeskörű lista elemszámainak ismeretében szivesen beszállnék a vitába:)

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.02.09. 15:46:00

"A jelenlegi destruktiv magatartás helyett, amikor a kormány energiáinak egy része arra megy hogy semlehgesíteni próbálja a hatást."

Talán, ha tiszességesen végezte volna a mukáját a kormány, akkor nem lenne mit kritizálni.


Nem csináltnuk semmit 4 évig. ---> Akkor mégis mi a faszra kapta annyi ember 4 évig a fizetését? Azonnal tessék visszautali és kirúgni mindet és száműzi őket. Boldogítsanak mást. Veled mi történne, ha csak 4 napot lógnál? Eh...

Köszönöm a sok birka MSZMP szavazónak a kialakult helyzetet. Igen, ők jutatták hatalomra kétszer ezt a tetű bandát.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 15:46:00

ha vki még nem látta volna:

www.youtube.com/watch?v=qeAh2o3RinA

rásszisták és áldozatok minden mennyiségben.
ja, és 1 db jogvédő vaahlonnan.

SsPL71 (törölt) 2009.02.09. 15:46:22

@KopaszMercis: Neked lehet, hogy haverjaid mindkettő, nekem nem.
De, veled nem vitázom, Te csak a kommenteket jöttél szaporítani, beépített ember vagy, esetleg rétinéger.

gregor gysi 2009.02.09. 15:46:29

árpádsávos késel ártatlant- volt ilyen?
roma bűnöző késel ártatlant- volt olyan hogy nem?

bobik 2009.02.09. 15:46:47

mortimert írd át a másik listába:)

Thug 2009.02.09. 15:48:41

Te mi a faszról beszélsz még mindig?

Sorolj már fel 3 esetet, mikor Árpádsávos késel meg valakit te barom...

Ha összeszedtél 3 ilyet sorolok neked mindegyikre 100 olyat, amikor az általad annyira védett cigányok csináltak hasonlót. Javaslom kérdezd meg a gusztustalanpéter nevű barátod, vagy a mohácsivikit. Hátha segítenek valahonnan előkotorni 3 ilyen esetet.

Azért, mert egy csoportból valaki egyszer megkésel valakit általánosítasz rögtön? A cigányoknál miért nem vagy rá hajlandó, hee? Egyébként dobjál már egy linket a késelő Árpádsávosról, mert egész nap ezt emlegetted és már felkeltette az érdeklődésem.

Mérlegeljél már egy kicsit, mielőtt rádjön az írási kényszer...

Jim 2009.02.09. 15:48:51

@A Hannibal Lektűr-attitűd: valóban nem. Ennek ellenkezőjét senki sem állította szerintem. Első lépésnek megteszi...de hidd el, odakint is azért vannak ilyenek, mert olyan környezetbe születtek, hogy a jó példa előttük volt. A nullából (nem anyagilag értem) akarat kell hozzá. Ha van akarat, van támogatás. De ha nincs akarat? Akkor támogatás minek?

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 15:50:28

@KopaszMercis:

Nem akarsz továbblépni ezen? mindkettő szar más v.mi műsorszám esetleg?

KopaszMercis 2009.02.09. 15:50:57

@Thug:
Miert kellene 3 arpadsavos keselest felsoroljak?

En minden egyes artatlan ember ellen elkovetett buncselekmenytol behanyok.

Attol fuggetlenul hogy bekenik-e piros feher zold szarral vagy sem.

bobik 2009.02.09. 15:52:07

egyébként nem is értem, miért mentené fel a cigánykéselést az ha árpádsávos is késel(ne, ha tényleg lenne ilyen).

bobik 2009.02.09. 15:53:49

mercédesz: könnyités: akkor sorolj fel 3 késelést, amit biztosan nem cigányok követtek el. Mesélj arról a sok esetről, amire most visszaemlékeztél, hogy nem cigányok késeltek.

Jim 2009.02.09. 15:53:53

@bobik: fej-szög, a többit bárki összerakhatja...

bobik 2009.02.09. 15:55:18

Mercédesz: mesélj arról melyik késelés keltett benned az imént hányingert...

Thug 2009.02.09. 15:56:40

Jó, akkor én is általánosítok.

Aki kopasz és mercije van az összes egy nagy fasz, aki valószínűleg cigányok által összetarhált pénzből vette a mercijét, mert velük dolgozik, nekik nyalja a seggét. Lásd, szojkaiván.

Ha belegondolok a te általánosításodba az enyém még nem is áll annyira messze az igazságtól, mint a te egyszeri Árpádsávos késelős eseted.

Egyébként az összes bűncselekménytől ugyanúgy hánysz?
Szar lehet. Mostanában adnak elég "munkát" a réti négerek...


Link?

The Green Manalishi (törölt) 2009.02.09. 16:00:18

"megkéselt rendőrnek a keze sérült meg, nincs életveszélyes állapotban, mondta az Indexnek Győrfi Pál, a Mentőszolgálat szóvivője."

Ez volt az te büdös bunkó, mégiscsak jól emlékeztem.
Erről az egy esetről tudunk, amikor úgymond "árpádsávosok" késeltek rendőrt.

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:01:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Ritka egy büdös bunkó nihilista SZDSZ-fan köcsög vagy te, Hannibál...:(

SsPL71 (törölt) 2009.02.09. 16:07:58

@KopaszMercis: Majd nézzél meg egy tisztavatást vagy hasonló kormány ünnepélyt, ne lepődj majd meg, ha a zászló vivőknél látsz a sok egyéb, egyébként magyar zászlók között árpádsávosat is.

Érdekes, ha az ő kezükben van akkor nem önkényuralmi jelkép?

Háborúban pedig vannak veszteségek, az általad lábon szúrt rendőr is egy áldozat volt, szembe a polgári áldozatok nagyobb fokú sérüléseivel, amit most nem sorolok, de maguk az elszenvedők mondják el.

Viszont Veszprémben nem háború volt, hanem gyilkosság, azért ez nem mindegy.

bobik 2009.02.09. 16:09:14

a homok főnév, nem melléknév: homoki vipera, oroszlánszívű richárd, ülő bölény, homokos cowboy vagy tengerpart stb.

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:09:54

@KopaszMercis:

A MAGYAR NEMZET öntudatos fiainak SZABAD a fakabátok ellen a szükséges eszközökkel fellépni, mert azok NEM A MAGYARSÁGOT, hanem a nemzetáruló posztbolsi bűnözők szennyes érdekeit védik!

Világképükben elkötelezettség és hűség, elvek és fegyelem nem szerepelnek!

ÚGYHOGY KUSS, KOPASZ!

KopaszMercis 2009.02.09. 16:16:27

@SsPL71:
Nem ha az o kezukbe van, akkor nem onkenyuralmi jelkep, mert az okezukben ott van meg azon kivul a tobbi tortenelmi zaszlonk is.. nem azert hasznaljak, mert a II. VH alatt az volt a kurva meno, hanem azert mert tortenelmi oroksegunk resze. Soha egy percig egy ven geci zsidot sem zavart az arpadsav, amig tortenelmi kontextusban lattak.

Erdekes, csak akkor kezdtek el obegatni a ven holokausztosok, amikor nazi gyokerek kezdtek az egisze alatt felgyujtogatni a fovarost. Addig valahogy meg voltak vele bekelve.

Furcsa dolog, ez a "racionalitas" meg "logika".. bizsergeto erzes lehet neked igy elsore megtapasztalni. En is emlekszem erre, bar en mar 1.5 evesen magameva tudtam ezt, de hat te ugy tunik keson ero tipuska vagy!

Itt pesten sem haboru volt, hanem idiota unatkozo jolettol eltorzult lelku elkenyesztett suhancok lacipecsenyes egybegyulese.. nevezzuk neven a dolgot.

bobik 2009.02.09. 16:21:08

akik feltehetően felgyújtották a verdád, azóta vagy kopasz ex-mercis:)

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:21:17

@TuRuL_2k2:


Nyugi.

Ez a Kopasz Mercis egy MASZOPÓS birka.

Egy büdös szava nem igaz. Ráadásul EGYFOLYTÁBAN
"OFF " - üzemmódban van,

mert Konzi Blogon úgyérzi, nem a téma a lényeg!

Cigányok hadd gyilkoljanak, kit érdekel, UGYE, de a Nemzeti Radikálisok (akik NEM TI VAGYTOK - én is csak óvatoszva...)

bármikor előhúzható kártya..:(

Hogy biggyedni a rücskös szája, mikor a JOBBIK-os képviselők teszik az esküt a Parlamentben ...:)))))

KopaszMercis 2009.02.09. 16:21:23

@Thug:
Jo hat ha link vagy link vagy.

Amugy nyugodtan altalanositsal, ugyanis ennyi vagy.

Es valoban adnak eleg munkat a reti negerek, meg a bank rablok, meg a sok paraszt szabalytalankodo autos, meg a politikusok, meg persze a bombat gyarto tomketek, es az osszes a fajtadat jellemzo geciseg...

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:22:45

@malacka69 az édentől keletre...:

Az a baj, hogy EZEKNEK vesztenivalójuk alig van, ezért "bátrak", mint a sátorlakó palesztin csávók...

KopaszMercis 2009.02.09. 16:24:15

@AYBARS ANDA:

Figyelj, szerinted en nem teli szajjal foglak kirohogni amikor megint a jobboldali hulyeseged miatt fogod legyalultatni a hazadat...

Neki fogsz mennie forrofejjel a ciganyoknak, es azok akkora hisztit fognak baszni itt, hogy a szlovak lazadasok elmehetnek majd a picsaba. En meg majd valami szep finom tengerpartrol majd rohogok rajtad :)

Amugy megegyszer: en imadom a bunko jobbosokat a parlamentben, en orulok hogy a jobbik bekerul.. tiszta szivbol. Hadd okozzak a viktorkanak a fejfajast. Ti ugyanis osszetartani nem tudtok, es vicces latni a szethuzasotokat.

Az meg, hogy most bekerul egy ket kepviselo.. legalabb vegre megint lesz zsidozas a parlamentben. Tiszta haszon :) Hadd lassak, mennyi eszetek van, a vilagon mindenhol =)

Igen micsoda torzitas, ez a szemet kopasz mercis azzal offol hogy a keselest a keselessel hasonlitja.. nagyon aljas csavart agyu egy fereg!

hehehehehehee

KopaszMercis 2009.02.09. 16:25:03

@Thug:
Dzsámbó Zümmi is újságíró lett? :)

I-brahi 2009.02.09. 16:26:50

Aybars Anda

"A MAGYAR NEMZET öntudatos fiainak SZABAD a fakabátok ellen a szükséges eszközökkel fellépni, mert azok NEM A MAGYARSÁGOT, hanem a nemzetáruló posztbolsi bűnözők szennyes érdekeit védik!"

Remélem, az első sorban leszel, rád férne ugyanis némi gumibot, ha így gondolod...

SsPL71 (törölt) 2009.02.09. 16:26:58

@KopaszMercis: Rájöttem rendőr vagy.
Azokat meg utálom.

KopaszMercis 2009.02.09. 16:27:46

Amugy, tenyleg.. most hogy verzo szivvel egyutt ereztek a roman meg szerbbel, hova rejtitek a nagymagyarorszag-os bortangaitokat?

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:28:06

TE Indoeurópai HARCI KOS::::

"A gazdasági szálakat azonban nem ők mozgatják,

hanem a tőzsde.

De aki nem tanult gazdaságtant, vagy nem érdekli az egész annak hiába magyaráznánk, alighanem.""

MERT, TE TANULTÁL KÖZGAZDASÁGTANT, te VADBAROM??!

Nem úgy tűnik !!!

Ugyanis NEM A TŐZSDE MZGATJA A SZÁLAKAT, végképp NEM!

A klasszikus esetben a PIAC: devalamennyi résztvevőjével és az emberi és szociális körülményekkel EGYÜTT!

A tőzsde egy szűkkörű, elvont kis "inkubátor-piac", BAZMEG!

Valós piaci körülmények nélkül.

Nem tudsz te semmit a gazdaságról, ÚGYHOGY NE ADD A NAGYARCÚ ÉSZOSZTÓT, mert körberöhögünk !!!

Antonia40 (törölt) 2009.02.09. 16:28:10

Ez tényleg röhej,hogy a Kopasz Mercist az nem zavarja, hogy embereket gyilkolásznak hobbiból, őt csak az árpádsávos zászló, meg a jobboldal frusztálja.
Ha annyira zavar az Árpádsáv mikor mész leverni a Parlament főbejáratának homlokzatáról az Árpádsávos címert???

tetulada 2009.02.09. 16:29:15

"Anna, a kislányunk sírva panaszolta a férjemnek, hogy az a másik gyerek megint zs.i.dózott és c.i.ganyozott. És akkor ő is zs.i.do és ci.g.any. Erre az apja azt mondta neki, hogy mondd a szemébe kedves lányom, mi nem nem fogjuk helyetted megtenni. Lányunk durcásan elfutott, nem tetszett neki a válasz. Hosszú hetek teltek el, majd Anna lányunk egyik nap kipirult arccal mesélte: megmondtam neki, megmondtam neki."


"Anna lányunk tegnap nem jött haza az iskolából. A férjem izgatottan felhívta az iskolaigazgatót. Az igazgató hangja szomorú volt és értetlen. Az egyik gyerek, aki korábban is sokat csíntalankodott, véletlenül Anna lányunkat pécézte ki és nyakon döfte egy ceruzával. Azzal a ceruzával, amit Anna lányunk nem akart odaadni. A fültanúk szerint a gyilkos támadást ez a mondat előzte meg: - Azért nem adod mert c.i.gány vagyok?. Értetlenül állunk a kisgyerek cselekedete előtt, hibásak vagyunk. De miben?"

KopaszMercis 2009.02.09. 16:32:03

@Antonia40:
Te hulye.. alljon itt negyedszer

Engem mind a ketto zavar

Plusz az is zavar, hogy te az egyiknek engeded a keselest, mert olyan cigany mint te, a masiknak nem mert fustos cigany.

Es az is zavar, hogy ezt keptelen vagy megerteni, es megis azt hiszed, hogy van fogalmad arrol, hogy mi a jo ennek az orszagnak.. hogy te majd elmesz szavazni es ki tudod azt valasztani, aki jobbat tud tenni a gazdasaggal :)

Jah es az is zavar, hogy ugy erolkodsz, hogy valami mast hozzal ki a szavaimbol, hogy majd bekakilsz.

Meg az is zavar, hogy nem erted mire hasznalom az arpadsavos azonositast.

Plusz az is kicsit idegesito, hogy ANNYIRA HULYE VAGY, hogy nem tudsz arra valaszolni, hogy mi tortenik a sok nagymagyarorszagos cuccoddal, amikor eppen azt adod elo, hogy egy szegeny romannal meg szerbbel erzel egyutt.

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:32:19

@KopaszMercis:

Ostoba, tudatlan.....

A sváb és szovjet doktrína szerinti "URAL"-tábla valójában NEM LÉTEZIK,
és helyette MAGASAN FÉNYLIK A " T U R Á N" - tábla, Kopper !!!!!!!

KopaszMercis 2009.02.09. 16:33:36

Nem birtam elolvasni, de ugy birom, hogy

"(p.s.: Ha pedig ezt a 15-20 gyilkos állatot nem kerítik kézre nagyon hamar, akkor baj lesz… Nagyon nagy baj. És nem a többségi társadalom lesz a hibás és a vétkes. S ha kézre kerültek ezek az állatok, akkor nincs ám három éves per, meg százezer oldal perirat, meg a szar kenegetése, hogy ki rúgott és ki szúrt. Életfogytigot az összes állatnak, aki szombat este ott volt! Betelt a pohár!)"

Ezt mondtak 2002-ben valasztasokkor ha mszp lesz, ezt mondtak 2006-ben a valasztasokkor, meg a randalirozasnal...

Bayer "Zambo Jimmy" Zsoltnak nincsen mas kliseje?

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:34:12

@KopaszMercis:

A CIGÁNYOK

D É L I E K !

Nem "keleti" söpredék,

DÉLI!

A "kelet" szóval VIGYÁZZ A VILLÁS BIBSI NYELVEDRE, mert fogókkal huzagolom ki!

KopaszMercis 2009.02.09. 16:34:32

@AYBARS ANDA:
Jo akko Etelkoz tabla is legyen.. mittudomain..

Vicces amikor bevandorlok sirnak a bevandorlok ellen :)

I-brahi 2009.02.09. 16:34:35

molnibalage:
"Félreértés ne essék. Volt ott négerbűnözés és még van is."

Egy szóval sem mondtam, hogy nem volt, de nagy különbség az, hogy kimondhatjuk-e vagy sem. Ott nem mondhatták ki. Pontosan azért nem, mert ettől szabadulnak el az indulatok. Azt ugyanis, hogy cigánybűnözés, sajnos túl sokan úgy fordítják le, hogy minden cigány bűnöző, és elszabadulnak az indulatok. Nem akarom megvárni azt az időszakot, hogy aközött választhassak, hogy cigányok késelnek meg vagy radikális faszfejek vernek agyon.

perillustris

"Pont erről van szó. Az eddigi látszatintézkedések kudarcot vallottak, más irány kell. Az egyik megelőző lépés az, hogy törvényesen meggátoljuk a nyomor újratermelődését, aminek az egyik eleme az, hogy nem támogatjuk az eszetlen gyerekgyártást."

Lásd a fentit. A szociális háló megnyírbálásával abszolút egyetértek...

KopaszMercis 2009.02.09. 16:38:39

@AYBARS ANDA:

Sztyeppekrol szarmazol te mongoloid, ide jossz, elnyomod ezer evig a nepeket, es sirsz amikor a te feszkedbe is beleszarik egy bevandorlo nep.

Mennyire vagy szanalmas? :)

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:41:03

"KopaszMercis:

Attol fuggetlenul hogy bekenik-e piros feher zold szarral vagy sem. "


AHHA!!!

MÁR ILYEN SZINTEN ÁLLSZ!!

Ennyire gyűlölöd a HAZÁDAT, hogy az ALKOTMÁNYOS ZÁSZLAJÁT SZARNAK TARTOD! Igen, biztos, TE ZSIDÓ VAGY!!! A Nolblogon és a 168Óra Forumán olvasni ilyesmit!

Ezért még az Index. Forum is KIBASZ, TE NYOMORÉK !!!

bobik 2009.02.09. 16:42:57

mercis ugy látom rád nem vonatkoznak a veszprémi polgármester szavai, miszerint az elkövetők elsősorban magyar állampolgárok voltak. Te büszkébben vállalod más identitásodat:)

KopaszMercis 2009.02.09. 16:44:18

@AYBARS ANDA:

Imadom a hazamat, azert tettem fel az eletemet arra, hogy az ilyen tumorokat a szep nemzet testen, mint a hozzad hasonlo ciganyoktol megszabaditom (na meg persze a szarhazi romaktol is).

Szegyent hozol Magyarorszagra!
Szegyent hozol a zaszlonkra!
Szegyent hozol az Arpad savra!
Szegyent hozol a csaladodra!

Te buta semmire kello hulye fasz.

bobik 2009.02.09. 16:44:31

sztem mercisnek nincs hazája, csak mercije van, de az se biztos, mert lehet, hogy felgyujtották felkelők... :)

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:46:20

@Thug:

Most BEIUGOTT:

"KopaszMercis" MAI agitprop feladata az a relativizálás,

hogy ha már a FIDESZ fasisztázását nem vette át a NÉP,

akkor a cigánybűnözőket EGYENLŐSÍTSE a JOBBIK-osokkal és Nemzeti Radikálisokkal !!!

Csakhogy utóbbiak a romák igazi GYŰLÖLŐI, és parlamenti és önkormányzati szerepük

a cigányoknak súlyos fenyegetés.

Kopasz, húzzál el a véresbe, hülyének látszol, az ilyenre meg KI HALLGAT??!

bobik 2009.02.09. 16:47:28

ki hoz szégyent a zászlóra? aki pirosfehérzöld szarnak nevezi, vagy aki a nemzet elárulása (eladás és hazaárulás értelemben) ellen tiltakozik a nemzeti lobogóval?

KopaszMercis 2009.02.09. 16:47:42

@bobik:
hulye... mit felkelok. Szabaccsagharczosok!

KopaszMercis 2009.02.09. 16:48:49

@AYBARS ANDA:

Fuu.. te nagyon gyenge vagy. Nem tudsz valami ertelmesebb peldanyt kuldeni, mert beloled hulyet csinalni nekem megalazo.. mint kb kislanyokat elverni vagy nem is tudom.

Igen csak hendikeppes egy darab vagy...

states 2009.02.09. 16:49:48

Csak ínyenceknek. Ezt Fletó bírta bloggolni egy héttel ezelőtt, halhatatlan sorok, érdemes lenne kőbe vésetni, és legalább a tyúkszemére ejteni:
"Nyilván a kisebb súlyú bűnelkövetők között a többség cigány, mert rákényszerül a lopásra."
"Létszámuk szaporodik , nagyobb arányban mint a többségé.Amennyiben a helyzetük nem változik egyre súlyosabb konfliktusok elé nézünk.
A többségi társadalom szegényei és a cigányság egy szűk rétege kezelhető együtt.Azért meg kell állapítani a legszegényebb/egyben igénytelen/cigányréteg felemeléséhez ,szükséges a pozitív diszkrimináció.
Nincs cigány bűnözés,nem hajlamosabb a cigány a bűnözésre. Nyilván a kisebb súlyú bűnelkövetők között a többség cigány mert rákényszerül a lopásra akinek nincs mit ennie/azért akad köztük nem cigány is/."

I-brahi 2009.02.09. 16:49:58

bobik:

Az, aki nemzeteladásról és hazaárulásról beszél, miközben a saját honfitársait nem tekinti magyarnak...

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:50:14

@KopaszMercis:

A Főváros PESTI RÉSZE megérdemli, hogy fölgyújtsák!

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:50:59

@KopaszMercis: Semennyire.

DIADALMAS vagyok.

Antonia40 (törölt) 2009.02.09. 16:51:07

Kopasz Mercis olyan vagy mint a viccbeli Frappáns Válaszok Királya, csak vagdalkozni, anyázni tudsz! Elég szánalmas a béka segge alatti kognitív intelligenciád. Persze fogalmad sincs róla mi az.
Jut eszembe, Te apád is úgy szerezte a II. kerületi házadat mint Dobrev elvtársék??

bobik 2009.02.09. 16:52:31

@KopaszMercis: igazad van, ezt szót kerestem:)

KopaszMercis 2009.02.09. 16:54:28

@Antonia40:

Szerinted az anyazas volt, hogy "hiteltelen a sirasotok, mert amikor ti keseltek az tok OK"?

Erre nem erkezett erdemi valasz, en lettem leanyazva, hogy ki vagyok en, hogy keselo arpadsavosokat kritizaljak. Erre amikor felveszem a kesztyut te pont azzal vadolsz meg, hogy azt csinalom amit amugy ti. De jo dolog, hogy vetted a faracccsagot, hogy az intelliganciat vegre ketto darab L-lel irjad.

En ugy szereztem a hazamat, hogy anyadat futtattam... =)

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:54:52

@I-brahi:


Én ügyvéd vagyok. Tehát a HÁTSÓ SORBÓL OSZTOM AZ ESZET, AZTÁN utánna majd följelentem a mocsok zsarukat.

I-brahi 2009.02.09. 16:57:06

@AYBARS ANDA: Gondoltam, hogy más farkával vered a csalánt...

AYBARS ANDA 2009.02.09. 16:57:08

@KopaszMercis:


Nem érzünk mi semmi ilyesmit.....

A srácot, srácokat sajnáljuk.

De a VLACHOKAT, meg RÁCOKAT szívből útáljuk!

KopaszMercis 2009.02.09. 16:59:41

@AYBARS ANDA:

Bazd meg de meg innek veled egy sort.

Aztan persze jo penzt szednek azert, hogy mutogassalak az allatkertben, de kurva jo kis figura vagy am!

states 2009.02.09. 17:01:48

Megjegyzem, a cigányokkal ellentétben a létszám elég ritkán szaporodik, ha csak nem hímnős, drága Fletó, legalább egy korrektort nem lehetne alkalmazni abból a napi 300 000-ből:

"Létszámuk szaporodik , nagyobb arányban mint a többségé.Amennyiben a helyzetük nem változik egyre súlyosabb konfliktusok elé nézünk."

AYBARS ANDA 2009.02.09. 17:02:28

@KopaszMercis:


Mér" , tán te kelta vagy?

Vagy SZARmata??

AVAR??

Ha nem, akkor milyen bevándorlókról ugatsz, szláv zsidó bolsi zsernyák, MI??!!

AYBARS ANDA 2009.02.09. 17:07:59

@KopaszMercis:


Az ilyeneket, mint TE, KAPÁSPARASZTKÉNT 1600 évig el kell nyomni az értékes belső-ázsiai vérségi elemnek !!!

AYBARS ANDA 2009.02.09. 17:11:56

@I-brahi:

A CIGÁNY nemzetiségileg NEM MAGYAR.

IDEGEN. HÍVATLAN LOPAKODÓ. GYANÚS. És igazoltan BŰNÖZŐ.

KopaszMercis 2009.02.09. 17:13:21

@AYBARS ANDA:

Te ha komolyan csinalod ha hulyeskedsz nagyon komoly figura vagy az kurvaelet

AYBARS ANDA 2009.02.09. 17:13:23

@states:


Borderline Ferenc már a saját pártbélieket sem érdekli.

Tapasztalom a környezetemben.

AYBARS ANDA 2009.02.09. 17:15:28

@KopaszMercis:


Én az ÖTBE, de Albertirsán is van kéglim......:)

Látom a büdös nyomorult geci fajtádat közelről.

Máig érvényes HORTHY 1919 novemberi Kiáltványa, mocskok.

Ny Batteri 2009.02.09. 17:15:29

az életbe bele, most már hozzászólok, mert ezt nem bírom tovább olvasni.
bocsánat, de én KopaszMercissel értek egyet, ugyanis értem, hogy mit akar mondani. és akkor ennyi.
ne szájhősködjetek, ne sz9vegeljetek intelligenciáról, mert undorítóan és mocskosan beszéltek, írni nem tudtok (se vitatkozni), ugyanazt a húst cibáljátok már órák óta, licitáltok egymásra. szerencsétlenek... menjetek dolgozni, törődjetek anyátokkal, a gyerekeitekkel, vagy söprögessétek a saját portátokat. ne egy ember halálhírén vezessétek le a nyomorult, szerencsétlen, hányásszagú életetek miatt felszabadult feszültséget. na ez, ettől felfordul már a gyomrom.

nina2000, neked külön gratulációm, égesd tovább a gyengébb nemet. hogy úgy mondjam, innen érzem a savanyú, aszott szagod. óvodás te vagy.

sajnálatos, hogy ebből a hírből megint szánalmas, egyéni >faszkodás< lett. szép napot, további ilyen hozzáállást, szűk sírt a keserű életetek után. majmok.

AYBARS ANDA 2009.02.09. 17:18:52

@I-brahi:


Hát, nem teljesen.

Mert biza AMIKOR ÜNNEPI NAGGYŰLÉSEN az Ország LEGNAGYOBB PÁRTYÁT LÖVIK a köcsögök, ott nekem is juthat.

KopaszMercis 2009.02.09. 17:18:57

@AYBARS ANDA:
bucsuszex volt?

@Ny Batteri:
Ninaval nefoglalkozz, ilyen aporodott szorossmuffu baszatlan csajok mindig ilyen frusztraltak :)

AYBARS ANDA 2009.02.09. 17:21:02

@KopaszMercis:


Ja.

Innál, genya, én meg fizessek...:))

Én nem iszom, mert ha igen, akkor írmag és kő kövön nem marad !

AYBARS ANDA 2009.02.09. 17:23:58

@KopaszMercis:


Nem,

Búcsúba még nem szexeltem.
De ennek a kérdésednek - SE! - volt semmi értelme.....

AYBARS ANDA 2009.02.09. 17:25:09

A VELEM IVÁST

már KK&TT és méginkább "LELKYLOLA" is megkísérelte, de

nem jött öszve nékiek.....

AYBARS ANDA 2009.02.09. 17:26:34

@Ny Batteri:

Na, még egy SZOCLIB.......:(

zoli29 2009.02.09. 17:28:37

A mai Este témáiból:

"Szóváltásnak indult a veszprémi gyilkosság. A városban érezhető feszültségről, annak okairól, a rendőrök lehetőségeiről és félelmeikről, valamint az előítéletességről beszélgetünk."
port.hu/pls/tv/tv.prog

Miért is keverik már megint ide az "előítéletességet"? Ezeknek a maffiózóknak egyelőre egy haja szála sem görbült, és már arról beszélünk Cozma halála kapcsán, hogy mennyire rasszisták a magyarok?? Ez nekem már sok!

reality 2009.02.09. 17:29:46

@KopaszMercis: Messziről ugatsz itt bele mindenbe...

Ny Batteri 2009.02.09. 17:29:48

@Ayabars Anda.
mellélőttél, bocs.

várjunk. mh, egy-két indok. miért is?

Pelso.. 2009.02.09. 17:32:31

"Máig érvényes HORTHY 1919 novemberi Kiáltványa, mocskok"

Ez is Magyarország 2009-ben.....

reality 2009.02.09. 17:36:11

@KopaszMercis: "azert tettem fel az eletemet arra, hogy az ilyen tumorokat a szep nemzet testen, mint a hozzad hasonlo ciganyoktol megszabaditom (na meg persze a szarhazi romaktol is)."
Erről bővebben...?

fehértehén 2009.02.09. 17:39:52

Könyörgöm. Legalább egy jó konferencia, kutatás, antirasszista kiáltvány írása vagy vmi igazi ütős bölcsész-kulti! semmi???

KopaszMercis 2009.02.09. 17:41:41

@reality:
tulzok, de basszak azok az emberek nagyon a csoromet, akiktol tenyleg nem tud ez az orszag fejlodni. Egy szep es sokra melto orszagnak tartom, es rendkivul bosszantanak azok akik keresztbe tesznek neki.

Sokan vannak ilyenek, hogy egy ket peldat mondjak:
-jelenlegi politikai elit, es holdudvara (fidesz, mszp, szdsz, kdnp, jobbik, magyar jarda stb stb)
-ciganyok
-tomket
-arpadsavos naci majmok
-adocsalok

stb stb..

Szivesen stresszelem barmely csoportot, barmivel amivel csak lehet.

Ny Batteri 2009.02.09. 17:43:42

nekem nyolc.

annyit írnék, kurvák, faszok, mocskok, retkes cigányok, büdös zsidók, nácik, komenisták, libsik, szoclibek:

ahhoz a fiatalsághoz tartozok, amely képes lenne határozott, radikális lépéseket tenni egy biztonságos országért. ha ez nem sikerül, hát elmegy, mert nem bírja a fojtogató légkört, ide akar gyereket szülni, de nem teheti meg, mert a szomszéd Pista bácsi leszoclibezi és legközelebb leköpi, ha fellázad a hörgés és a bűnbakkeresés ellen.

kurva nagy hiba van itt. de itt sokan nem értik, hogy pontosan mi az.
mindenkiben ott van. :)
csak tudjátok, nem fogunk össze. markot tartani, erre meg arra mutogatni, gyúccsányozni egy ötéves is tud már, de felelősséget vállalni, a kötelességeit teljesíteni, visszafogni a rohadt individualista, állati énjét: NEM.

szívesen beleolvasnék egy 2013-as Dunántúli Naplóba, de azt hiszem, inkább elhúzok pánikszobát építeni. örültem. kössz.
majd valaki értesíccsen, ha változás történt, pl. jégkorszak.

Ny Batteri 2009.02.09. 17:45:46

enélkül nem:
részvétem Cozma családjának és a hozzátartozóknak, barátoknak. rengeteg lelkierőt kívánok.

reality 2009.02.09. 17:50:37

@KopaszMercis: Egyszer zsívesen meghallgatnám, hogy gondolod megoldani a helyzetet, de most úgy érzem, neked csak az a célod (remélem, egyelőre), hogy piszkáld a kommentelőket. :(

zoli29 2009.02.09. 17:51:31

fehértehén,

"Legalább egy jó konferencia, kutatás, antirasszista kiáltvány írása vagy vmi igazi ütős bölcsész-kulti! semmi???"

Ami késik, nem múlik ;-)
Pásztor Albert kijelentésére is csak napokkal később jött a jogvédők reakciója, akkor, amikor már feltűnően túlsúlyban volt a rendőrkapitányt támogatók véleménye, a Napló szavazásán pedig 96% egyetértett a visszahelyezéssel.

Amúgy pedig alacsonyabb szinteken már beindult, amit hiányolsz:
"Betelt a pohár!- Elég a cigányozásból!"
www.hirextra.hu/hirek/article.php?menu_id=2&cat=11&article_id=121340

illetve: "Ki hogyan cigányozott a magyar sajtóban?"
szily.blog.hu/2009/02/09/ki_hogyan_ciganyozott_a_magyar_sajtoban

KopaszMercis 2009.02.09. 18:00:34

@reality:
Sajnos nincsen nalam a bolcsek kove.. nem tudok tuti megoldast. Ha nekem lenne a dolgom arra, hogy javaslatot tegyek, akkor

1) Nem Tina Turner koncertre jarnek
2) Nem azzal lennek elfoglalva, hogy ki jar Tina Turner koncertre

hanem a megoldasi javaslatokon dolgoznek, amikor meg meglenne akkor tarsadalmi vitara bocsatanam javitgatnam csiszolgatnam es beterjesztenem a t haz ele, vagy megnepszavaztatnam.

Kb ennyi. Ugy gondolom ezt ma barmelyik kepviselo tehetne a 386-bol es ugy latom egy sem teszi.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 18:01:41

@KopaszMercis:

Irány sátrat verni Budaházyval :D

zoli29 2009.02.09. 18:05:12

fehértehén,

Bár hozzáteszem: nem mindenki gondolkozik úgy az SZDSZ-en belül, mint Gusztos.
Pl. Szent-Iványi ma reggel a Napkeltében önkritikus volt, és azt mondta: ők mindeddig nem voltak tisztában azzal, hogy a romakérdés ilyen égető Magyarországon.
Hozzáteszem: valószínűleg kisebbségben van ezzel a véleményével...

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 18:09:11

@KopaszMercis:

Mivel jobb, ha fantasy világbavonulsz, mint a hungarotalibánok ? a tény az nincsen sok választás Fidesz-MSZP-Jobbik ... tetszik nem tetszik ezek közül fogja v.melyik-v.melyikek a dolgok menetét irányítani az elkövetkezendő évek során ...

Álmodozni meg lehet értelmes emberekről, programokról stb. az nem lesz nincs rá igény Győzikére van igény meg Mónika Show-ra na meg a 13. havi nyugdíj. -

zoli29 2009.02.09. 18:09:20

Ha valaki szeretné, hogy felmenjen a vérnyomása:

"Túl sok a zűrös ügy sportolóink körül"
forum.origo.hu/topik.jsp?id=241852&status=ok

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 18:10:16

@Zoli28:

hagyjuk már Kuncze belügyminisztersége alatt formálódott meg ez a megélhetési bűnözős enyhítő baromság ...

KopaszMercis 2009.02.09. 18:11:42

@Carnivora:
Tobbet nem satrazok vele... Multkor is arra probalt venni, hogy verjuk ki egymasnak. Aszondta ti ketten igy csinaljatok mindig, es nagyon bejott nektek... eloszor nem hittem neki, de csak nem tagitott a "mi sokan igy gondoljuk ezert az biztos jo" fajta amokfutastol igy vegul meggyozott, hogy igazat mond. Ha valaki ennyire fujja a te hulyesegedet muszaj hogy ismerjen szemelyesen ;)

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 18:13:38

@KopaszMercis:

Még hozod a szintet csak így tovább ;)

KopaszMercis 2009.02.09. 18:14:03

@Carnivora:
Hiaba szoritok neki a jobbikat amikor eljon az ido ugy fogja leszopatni a viktor ahogyan tette azt a kdnp-vel az fkgp-vel meg a mieppel.. szal nincsen valasztas.

En ketto alternativat latok...

Egy olyan kormanyt, ami mar 2 egymast koveto ciklus alatt igazabol nem tett semmi valoban erdemlegeset, es valszeg nem is fog.

Illetve egy olyan ellenzeket, aki biztosan csak tovabb fog aratni, ha kormanyra kerul.

Nem tul rozsas a szityueson.

KopaszMercis 2009.02.09. 18:14:46

@Carnivora:
csak semmi buzulas!

viragot a viragnak =)

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 18:19:04

@KopaszMercis:

Ez a szép Magyarlandban minden válság helyzetben a legjobb jelöltet találja meg a tudás népe csak az elmúlt évszázadból Károlyi-Szálasi-Rákosi-Antall-Medgyessy/Gyurcsány ...

KopaszMercis 2009.02.09. 18:22:08

@Carnivora:
Mondjuk a jobbik ugy a legjobb jelolt ahogy a torgyan is volt anno.

Archenemy 2009.02.09. 18:34:57

@KopaszMercis:
"vicces hogy a kritikust tudod tamadni a kritikat nem.. ez a te fejedben hogy zajlik le, mivel magyarazod meg, hogy ez miert van? "
+
"Es utana miutan vegeztek az enyingi ciganyokkal, es meglatjak a picsadra tetovalt nagymagyarorszag terkepet, veled micsinaljanak? "

Lol, és ezt a kettőt így egymás után... Ez komolyan hihetetlen! :p

KopaszMercis 2009.02.09. 18:55:30

@Archenemy:

Hihetetlen, hogy en a kritikust es a kritikat is tudom tamadni.

Vedd el a jegyzetfuzetet, legy szorgalmas, es talan te is megtanulod hogyan kell ha oda figyelsz rendesen.

Archenemy 2009.02.09. 19:03:18

Hihetetlen, hogy ennyi ésszel (mert nem vagy te hülyegyerek, a retorikai trükkök egész tárházát veted be, higgadtan érvelsz, ha az kell, és primitív agresszív tahót játszod, ha az juttat előnyhöz), szóval ennyi ésszel ilyen pitiáner dolog okozzon élvezetet, mint itt provokálni az embereket.

Mire jó ez?

tewton 2009.02.09. 19:14:46

@ Archenemy 2009.02.09. 19:03:18
mások meg legyek szárnyát tépkedik

mr.joshua 2009.02.09. 19:18:14

Köszönöm neked Kopasz Mercis, hogy megint a Gárdáról lehet beszélgetni. Remek gyerek vagy.

Archenemy 2009.02.09. 19:21:48

Na de itt van ez a mostani vesszőparipája is, hogy nemcsak cigányok késelnek, hanem egyszer még az árpádsávosok is. Az elméleti mondanivalójával (aki késel, dögöljön meg, mindegy, hogy cigány-e vagy hottentotta) egyetért minden épeszű ember.

De figyeld, direkt olyan provokatív, csúsztató, általánosító módon adja elő ("ti fideszes csürhe, mit számít nektek, szaros seggű nagymagyarország-imádó faszok blabla"), hogy az emberek már csakazértis elküldik a faszba. Nem azért, amit mond, hanem azért, ahogyan. Aztán meg picsog itt, hogy milyen hülye mindenki, és úgy csinál, mintha a mondanivalója miatt kötnének bele, holott nem.

Ez egyszerű trollkodás. Lövésem sincs, miért nem bannolták ki még.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 19:25:00

@KopaszMercis:

Jobbiknak a gazdasághoz kb. annyi köze van, mint nagyanyámnak ... nem ártana v.mi szakit odacsábítaniuk a bölcsész klubhoz ...

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.02.09. 19:26:13

Mindenesetre jól bírta egész nap, sokan kifulladtak mellőle. Valószínűleg főállásban tolja.

states 2009.02.09. 19:26:23

Szivárognak az infók, vasárnap este 7 óra körül lépték át a határt Raffaiék, a magyar rendőrség képtelen volt elkapni őket hajnali 3 után eltelt 16 óra alatt úgy, hogy közben átlépték az államhatárt is, és rendelkezésükre állt a pontos személyleírás, név, lakcím stb. Az osztrák rendőrségnek elég volt egyetlen óra. Innentől kezdve már azon sem lehet csodálkozni, hogy a magyar rendőr első reakciója, ha rendőrt lát Heves megyében, hogy gyorsan feltekeri az ablakot. Ilyen ország pedig nincs...

states 2009.02.09. 19:27:30

Bocs, ha cigányt lát, természetesen...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.02.09. 19:27:35

@Carnivora:
Te biztos, hogy régi RTL-es vagy, csak nem biztos, hogy Tallér. Mindenesetre a hungarotalibán Cseroki dumája volt úgy 6 éve.

nemhívő 2009.02.09. 19:28:37

Nem a rendőröket kellene b.szogatnotok....

A FŐBŰNÖSÖK a Fúggetlenségükre kényes Bíróságok és az Ügyészségek...

Nézzétek milyen röhejes ítéletek születnek.... meg "jó magaviselettel" harmadolnak....és hányszor megszégyenítik a rendőröket az ügyész hülye p.csák, akik folyton elutasítják a nyomozók feljelentéseit azzal, hogy "elégtelenek a bizonyítékok"..mert fosnak és utálnak dolgozni...

NEM A RENDŐRÖK A FŐBŰNÖSÖK!!!

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 19:28:52

Hétfő délután megkéseltek egy nőt Budapesten, a Fő utca egyik kapualjában. A nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Támadója az áldozat táskájával elmenekült.

-

Na kinek mi jut eszébe az elkövetőkről, és miért?

Empty 2009.02.09. 19:31:11

@Carnivora:

Francia volt egyszer láttam ilyet gyerekkoromban egy filmben. Lehet, hogy olasz volt persze, még kicsi voltam.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 19:32:34

@Mr Falafel:

Találó az un. Kossuth-téri osztagokra ...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.02.09. 19:34:34

@Archenemy:
Miért kéne kibannolni? Képet ad róla, hogy a zsidó-cigány érdekszövetség támogatói milyen szellemi szinten vegetálnak. Láthatjuk, hogy már csak az ilyenek állnak mellettük. Van remény!

Archenemy 2009.02.09. 19:40:37

@Mr Falafel: Dehát mondom, a szellemi szintje (IQ) egyáltalán nem alacsony. Profi demagógként csúsztat, személyeskedik, és mond igazat, ahogy épp a helyzete megkívánja. Ez az, amit nem értek, hogy ha nem hülye, akkor miért játssza a hülyét?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.02.09. 19:55:52

@Archenemy:
Szerintem egy szellemi éhenkórász, és ezt nem csak megjátsza.

states 2009.02.09. 19:57:15

És nem csak a magyar rendőrségről állít ki szegénységi bizonyítványt az a tény, hogy amire nekik nem volt elég 16 óra, arra az osztrákoknak elég volt egyetlen is. Hanem felvetődik a kérdés, hogy hol van ilyenkor a magyar titkosszolgálat, a határőrség stb., stb. Egyáltalán Szilvásy úr mire veszi fel a fizetését, mert legalább Draskovicsról tudjuk, hogy ő felügyeli a rendőrkapitányok nyilatkozatait, hogy kimondták-e a bűvös szót: cigány...

reality 2009.02.09. 20:12:03

@Mr Falafel: És hogy örül, hogy már megint róla szólnak a sorok. :)

reality 2009.02.09. 20:13:55

@states: És vajon mikor lesz meg a harmadik gyanúsított, aki nem lépte át a határt, hanem hazánkban bujdokol!? Már egy egész nyomozócsapatot állítottak rá.

Francois Pignon 2009.02.09. 20:14:13

@states: Az A2-esen elhelyezett kamerák felismerték a rendszámot, amit a magyar rendőrök megadtak. Végül is kiderítették, kit és milyen autót kell keresni. Ha a menekülőknek van annyi eszük, hogy nem mennek fel az autópályára, valószínűleg meg se állították volna őket Olaszországig.
Inkább az aggasztó, hogy más esetekben, amikor nincs ekkora nyomás, akkor nem teljesítenek ilyen jól. Vagy akár a kiskunlacházi ügyben.

tewton 2009.02.09. 20:25:48

@Archenemy:
kopaszmercis leleplezve!

"– Hatalmas puccos ház, drága autók, feltűnő ékszerek, kopaszra borotvált fej, kivillanó tetkók: mondjak még valamit? – néz rám az enyingi főutcán egy fiatalember. – Biztos három műszakban dolgozik valahol betanított munkásként, ugye? Ne hülyítsük egymást, ő egy bűnöző és kész!"

nol.hu/mozaik/_raffael_sandor_vagyok__felek_

vagy keverem kopaszbéemwéssel? :)))

Ny Batteri 2009.02.09. 20:26:56

@ Archenemy 2009.02.09. 19:21:48

Bannolni? Egek. ..
Én már megint nem értem.
Kb. azt látom, hogy elővesz egy stílust, mert jó ideje félremagyarázzák azt, amiről beszél, nekiugrálnak. Mások ugyanúgy minősíthetetlen hangnemet ütnek meg, ő legalább fricskát ad és frappáns. Ezt akkor is így gondolnám, ha nem neki adnék igazat.

@ states

szerintem ilyen távolból merészség ilyen kijelentéseket tenni. dehát persze; jobban tudja, mutogat, miközben nagy a valószínűsége annak, hogy igen kevés fogalma van a témával kapcsolatban. ja, és akkor megint jöhet Szilvásy fizetése, Draskovics, a korrupció, meg a lófallosz. az osztrák közlekedési viszonyok meg eléggé mások, mint a magyar.

Ny Batteri 2009.02.09. 20:30:35

szerintem amúgy félrenézitek az arcot.
nick alapján megítélni ősi... o anyám.

TD223 2009.02.09. 20:31:03

www.youtube.com/watch?v=EMMKH5ljs-A

Micsoda bátor, keménylegény cigány! Képes volt leszúrni azt, aki rá se néz, hanem elmegy mellette.

CrL 2009.02.09. 20:35:34

hogy mennyire gyűlölöm az ipari kamerákat! mostmeg gyakorlatilag anélkül nem lehetne előre lépni egy ilyen rémisztő ügyben. sőt, meg se lenne a gyilkos...na és az osztrákok nélkül sem.

részvét a hős sportolónak és együttérzés a családjával!

states 2009.02.09. 20:36:30

@Francois Pignon:
Már ne haragudj, de ezek egy fehér luxusautóban lépték át a határt, a legsilányabb krimiben is ilyenkor ugye az az első, hogy lezárják a határátkelőket, erre volt több mint 12 órájuk. És emlékezzünk csak, ez már nem az első eset, hogy a legkeresettebb bűnözők tetszés szerint ki-be járkálnak a határon, lásd Kulcsár Attila, de már azóta voltak mások is...

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.02.09. 20:43:30

@states:

üdvözlünk az európai unió schengeni övezetében!

tewton 2009.02.09. 20:47:38

olcsó rasszista gyűlöletkeltéskánt idemásolom a népszabó online főcímeit:

Raffael Sándor vagyok. Félek'
'A bűnösők elsősorban magyarok'
'Cigány nem dob fel senkit'
Cozma-gyilkosság: rosszkor rossz helyen?

states 2009.02.09. 20:53:42

De a legelképesztőbb, ami Hevesben történt, elképzelhető az mondjuk Amerikában, de akár Német- vagy Franciaországban, ha egy rendőr meglát egy hadonászó négert, akkor magára zárja a kocsit? Nem a rendőröket akarom bántani, mert az is érthető, hogy 100 ezerért nem akarják magukat Sztojkáékkal agyonveretni, de egyáltalán, hogy képzeli ezt ez a rendőri vezetés, hogy ilyen szituációkban kiküld egyetlen járőrautót, ahelyett, hogy kivezényelnék a rohamkocsikat, amit olyan jól gyakorolnak, ha meglátnak egy Árpád-sávot...

phaidros 2009.02.09. 20:53:50

@KopaszMercis: végigolvastam az egészet. Komolyan arra alapozod az egészet, hogy mindenkinek elmondod, hogy az árpádsávos (akit senki sem látott, lehet hogy egy cigány volt :D ) megszúrt egy rendőrt 3 éve, és mindenkinek elmondod, hogy ő ezt helyeselte, kivéve, aki ezt kikérte magának, mert azt lehülyézted, hogy még olvasni sem tud??! Mi van, fáradt vagy? :) Ez nagyon-nagyon gyenge.... nagyon kivett belőled, amikor a múltkor úgy megaláztalak, hogy blogszféraszerte jöttek a gratuláló üzenetek... :D

tewton 2009.02.09. 21:01:14

phaidros,
"nagyon kivett belőled, amikor a múltkor úgy megaláztalak, hogy blogszféraszerte jöttek a gratuláló üzenetek... :D"

lehetne linkelni? szerintem sokak szeretnének itt pár vidám percet :)

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 21:05:58

@states:

Előtte nem csaltak csapdába rendőrjárőröket a buckalakók ez új trend ...

states 2009.02.09. 21:08:10

@triumphato
Schengen ide, Schengen oda, abban azért én biztos vagyok, hogy az osztrák határt a legkeresettebb osztrák bűnöző nem lépi át egy luxuskocsiban semelyik határátkelőn...

Empty 2009.02.09. 21:09:52

Na ez mindent megmagyaráz:

www.imninalu.net/Romagyar.htm

,,Ennek a rövid dolgozatnak a célja az volt, hogy felvázolja egy új, az eddigieknél sokkal pontosabb és komolyabb kutatásnak a körvonalait a romák eredetével kapcsolatban, szakítva azzal a hagyománnyal, amely eddig csupán nyelvi alapon vizsgálta ezt a kérdést. A felsorolt tények nem zárják ki annak lehetőségét, hogy Kannaudzsban, vagy bárhol másutt Indiában laktak volna romák – noha legvalószínűbbnek e tekintetben az Indus völgye tűnik az indiai szubkontinensen belül. Célunk az volt, hogy megmutassuk, a romák nem tartoznak a hindu (és különösen nem az indoeurópai) népek közé, hanem sémi típusú, egészen pontosan héber eredetű nép. Az izraeli csoportok közül sok eljutott Indiába is, és – amennyiben szakítunk a nyelvcentrikus nézőponttal, hiszen ezek a népek ma már mind hindu nyelven beszélnek – akkor néhánynak a jelenléte, eredete még ma is kimutatható. Egy ilyen kutatásnak a kulturális jellemzőkre kell koncentrálnia. Ezek a jellemzők az Indiában élő izraeli származású törzsek esetében nehezebben mutathatók ki, a romáknál azonban viszonylag jól megőrződtek, olyannyira, hogy ők bizonyíthatóan izraeli eredetűek.

Sándor Avraham"

[:-)]

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 21:10:16

@phaidros:

Gonosz vagy Mercit nem szabad alázni beteg ember szegényke :P kedvesen kell hozzá szólni nem tehet róla :D

states 2009.02.09. 21:11:25

@phaidros:
Ennek a fogyatékosnak minek reagáltok a baromságaira, van egy szint, ahova nem kell lemenni, mert felemeljük vele a szerencsétlent...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.02.09. 21:15:47

@tewton:
elolvastam a cikkeket. Ha nem tudnám, hogy olcsó judeobolsevik szerecsenmosdatás, esküszöm, megsajnáltam volna szegény cigányokat.
Az olyan részek tetszettek, hogy a polgármesternek ma is köszön a Sztojka Iván, mert régen a tanító bácsija volt. És Enyingen nem csinálnak semmi rosszat az Ivánék. Meg biztos dolgozik is az Iván, mert szépen gyarapszik. Fantasztikus! Tehát Sztojka Iván egy tisztelettudó, dolgos fiatalember.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.02.09. 21:17:30

@Empty:
Bakker, hát ezen kibaszott nagyot röhögtem.

phaidros 2009.02.09. 21:17:47

@tewton: nem tudom már, valahol ott lehet, ahol Őrnagy Őrnagyot alázta vérig. Lehet, hogy arra emlékszik saját győzelmeként. :)

@carnivora: nem tudja, hogy a sok onanizálás meglátszik az emberen... van ilyen sajnos. :( Keményen előtérbe helyezi magát, a farkát meg még maga elé, hogy jól lássa mindig, és ebből merít ihletet. :)

Google 2009.02.09. 21:18:34

Kopasz Audisokat fogtak el az osztrák rendőrök.
Mert ők képesek rá!

Empty 2009.02.09. 21:20:35

@Mr Falafel:

A legjobb rész:

,,Egy ilyen kutatásnak a kulturális jellemzőkre kell koncentrálnia."

phaidros 2009.02.09. 21:20:52

@states: igazad van, csak hát néha a tengerparton is belepiszkálsz bottal azokba a furcsa szivacsos kiúszott izékbe, amik rángatódznak.

CrL 2009.02.09. 21:21:20

amúgy mennyire ciki és kínos már a rendőrségnek, hogy a románok megkapták a belső kamera felvételeit, az index meg nem:

index.hu/bulvar/2009/02/09/video_marian_cozma_utolso_perceirol/?rnd=257

Francois Pignon 2009.02.09. 21:33:01

@CrL:
Nem tudom, kinek ciki ez, de például az RTL is bemutatta, nem csak a románok kapták meg.
www.rtlhirek.hu/dock/videogallery/25:43234
(Na mondjuk az ciki, hogy az RTLKlubnak használhatatlan honlapja van.)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.02.09. 21:40:28

Emberek, ötletem van!

Mivel hatalmas a roma munkanélküliség, és egyre több rendőrre van/lesz szükség, két legyet lehetne ütni egy csapásra, ha arra alkalmas romák százait képeznék ki rendőrnek, és a miskolci Avas lakótelephez hasonló körzetekbe vezényelnék őket.

No, mit szóltok?

Francois Pignon 2009.02.09. 21:40:54

Nem is ezt a videót akartam belinkelni, de mint említettem, az RTL Klub honlapja használhatatlan :/

@states: Értsd már meg hogy már nincsenek is határátkelők.
De ha úgy jobban esik, gondold úgy, hogy az osztrák rendőrök egy óra felgöngyölítették az ügyet és elkapták a gyanúsítottakat, nem pedig az őrsön ültek és indultak csak amikor a körözés alapján automatikusan riasztott a kamerás rendszer.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.02.09. 21:46:40

@malacka69 az édentől keletre...:
Mindenképpen jó lenne, ha a cigányok lakta országrészekben cigány rendőrök is szolgálnának. Talán az segítene.

mr.joshua 2009.02.09. 21:46:53

@Francois Pignon: Ez nem igaz, minket most vasárnap állítottak meg Szentgotthárdnál az osztrákok, csak mert kisteherautóval jöttünk.

mx3 2009.02.09. 21:48:56

Én nem vagyok egy gyakorlott kommentelö, de olvasgatom a posztokat mert érdekel. Hozzátenném, hogy a to mellett lakom és elég sokat tudok ezekröl a négusokrol.. Figyelem: nem tegnap ota hanem évek ota.Kérdés: ha én és a környezetemben mindenki tud erröl akkor vajon a magyar királyi rendörség miért nem? Kérdés: a posztindito Siofoki felvonulást annak idején melyik közszolgálati vagy ker. tv-n lehetett látni? Melyik ujság irt rola? Ki volt az aki az idegenforgami statisztikák irásánál figyelembe vette ezt a tényt? Hol volt a siofoki rendörkapitány? hol a siofoki polgármester. Félre ne értsetek cigánybünözés igenis létezik.De ez egy nagyon komoly bünszervezet aminek a tagjai cigányok.Ugye a kettö fedi egymást de nem ua. És a videon tisztán látszik a helyi vajda a botjával amint vezeti a surmokat. Miröl szolt a héten a média?. hozzuk vissza a vajdaság intézményét. Hehehe

Empty 2009.02.09. 21:51:18

@mr.joshua:

Ha tele volt vassal, s lomizott cuccal, ne csodálkozz.

mr.joshua 2009.02.09. 21:55:18

@Empty: Azt kívülről nem lehetett látni, mert sötétített az üveg :)

Empty 2009.02.09. 21:56:51

@mr.joshua:

Akkor az volt a baj. A sötétség.

[Egyébként Szentgotthárd már nem a mienk? Mostanában nem néztem Híradót. :-)]

mr.joshua 2009.02.09. 22:03:03

@Empty: Momentán még az. De már komp jár át Leningrádból.

Empty 2009.02.09. 22:04:44

@mr.joshua:

Akkor szaladok a tesóba egy tévéér'!

CrL 2009.02.09. 22:05:39

@Francois Pignon: akkor az indexnek mert ők meg nem ;]

tewton 2009.02.09. 22:08:44

Mr Falafel 2009.02.09. 21:15:47
dettó. ha csak médiában láttam volna ezt a fajtát, még hihető is lenne. De itt egy másik fincsiség, a vp-i indexről.
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója arról beszél, hogy Enyingen nincs is bűnbanda. A kommentelők erősen máshogy látják.

www.indexveszprem.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1224:enyingen-nincs-bnbanda&catid=94:veszprem&Itemid=799

ja, hírtv, ma este beszélgetős műsor kriminálpciológussal (vagy talán rendőrségi szakértővel) és Szilveszterrel. Kérdés: mit lehet tenni olyankor, amikor ilyen erőszakos emberek kötekednek, netán nőket inzultálnak?
Válasz: ezek csak erőből értenek, húzd meg magad.

Örök hála, Kuncze Miniszter Úr.

Francois Pignon 2009.02.09. 22:09:09

@mr.joshua: Pech. Az egykori heiligenkreuzi határátkelő épületébe éppen egy rendőrőrsöt raktak az osztrákok. ;)
De a lényegen ez nem változtat, ők sem a határátkelő helyén kapcsolták le őket, hanem az autópályáról kapták a riasztást. Amihez meg a magyar rendőröktől az információkat. Ne hiszterizáljunk már mindent túl, ez elég gyors felderítés volt.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.02.09. 22:17:40

Embörök4

Azért ez roppant vicces, miszerint nem szabadna megnevezni azt, h a bűncselekmény elkövetői cigányok (ld. drazsé, Szólás szabadsága), de most az Estében vagy 10-szer mondták be eddig a nevüket.

sztojka, raffel

Bazmeg, egy sztojka mi lehetne más, mint cigány.

A miskolci Pásztor úr helyében, én innentől kezdve nem mondanám, h cigányok, hanem úgy mondanám, h kolompár K., Lakatos J, Orsós G., stb...

Francois Pignon 2009.02.09. 22:17:50

@mx3: "Miröl szolt a héten a média?. hozzuk vissza a vajdaság intézményét. Hehehe"

Szerintem ez csak a mostanában annyira előtérbe került borsodi vajda miatt van. Szerintem fognak még benne nagyot csalódni akik most annyira sztárolják.

tewton 2009.02.09. 22:21:24

Google 2009.02.09. 21:18:34
"Kopasz Audisokat fogtak el az osztrák rendőrök.
Mert ők képesek rá!"

Barátaim, tegyék a dolgomat!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.02.09. 22:34:03

A Nézőpont Intézet által megkérdezettek 91 százaléka tartja létező jelenségnek az úgynevezett „cigánybűnözést“(...)
A felmérésre reagálva az OCÖ elnöke szerdán azt mondta, uszító és manipulatív már a kérdés felvetése is, mert ez a kifejezés sem a jogrendszerben, sem a kriminalisztikában nem ismert. (...)nem fogadják el a „cigánybűnözés“ használatát a közbeszédben; a szervezet visszautasít minden ilyen jellegű megnyilatkozást. (...)
Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet kutatásvezetője reagálásában hangsúlyozta: kutatásaik során minden tekintetben betartják a szakmai előírásokat.
Mint írta, figyelmeztető jel, hogy a magyarok 91 százaléka szerint létezik „cigánybűnözés“, 77 százalékuk szerint pedig a romák hajlamosabbak a bűnelkövetésre, mint a nem romák. „A társadalom ilyen erős előítéletességének csökkenését a Nézőpont Intézet is sürgős közfeladatnak tartja“
(...)
A „cigánybűnözés“ fogalmának a tudományban és a kriminológiában nincs helye, viszont a társadalmi vitában van – mondta Németh Zsolt kriminológus, a Rendőrtiszti Főiskola tanára.

A kriminológus szerint a „cigánybűnözés“ fogalmának szakmailag annyiban van alapja, hogy bizonyos bűncselekményeket a roma származású emberek gyakrabban követnek el. Azonban ehhez az is hozzátartozik – tette hozzá -, hogy „a feltűnőbb külsejű embereket“ gyakrabban igazoltatják a rendőrök, a sűrűbben igazoltatott emberek körében pedig – ilyenek a romák is, mondta, – gyakrabban bukkannak bűncselekményre utaló jelekre. Úgy fogalmazott: „Ha a nem roma származásúakkal is így járnának el, még több volna a bűnelkövető“.

Németh Zsolt azt mondta, hogy „a normasértésre való hajlamnak vannak bizonyos örökölhető tényezői“, például a sérülékenyebb idegrendszer, vagy a hevesebb vérmérséklet, de ez csak akkor vezethet bűnözéshez, ha „a környezet ehhez táptalajt ad“. Ez az egész népességen belül így működik – fűzte hozzá. Hangsúlyozta, hogy a nem roma népességet azonban „nem érik olyan atrocitások“, mint a romákat: felállnak mellőlük a buszon, nem veszik fel őket egy munkahelyre – sorolta a példákat.

tewton 2009.02.09. 22:50:24

malacka,
"Hangsúlyozta, hogy a nem roma népességet azonban „nem érik olyan atrocitások“, mint a romákat: felállnak mellőlük a buszon, nem veszik fel őket egy munkahelyre – sorolta a példákat."

megható. de szerintem az embernek van annyi esze, hogy egy "sérülékenyebb idegrendszer, vagy a hevesebb vérmérséklet" mellé nem ül le a buszon, mert sejti, hogy inzultálás lesz a vége. Mondjuk a mosdatlan és büdös, vagy izzadtan büdös, vagy hugyszagú emberek mellől is felállnak. Cserébe a nem roma népességnek joga van félni a kirablástól, meg félteni a gyerekeit az iskolában.

trewq 2009.02.09. 23:05:35

"„nem érik olyan atrocitások“, mint a romákat: felállnak mellőlük a buszon, "
Ilyen komoly atrocitásokat! A késelések ehhez képest barátságos gesztusok, ugye?

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 23:34:45

Több cigányszervezet és kisebbségi önkormányzat közleményben határolódott el a bűnelkövető romáktól, és társadalmi kerekasztal létrehozását szorgalmazta. A szervezetek erről szóló közleményüket hétfőn juttatták el az MTI-hez.

Gál József, a Cigány Integrációt Segítő Érdekvédelmi Közhasznú Egyesület és a szigetvári cigány kisebbségi önkormányzat elnöke az MTI érdeklődésére kifejtette: nyilvánosan el kell határolódni a cigányszervezeteknek azoktól a roma származású emberektől, akik képtelenek beilleszkedni a többségi társadalomba, és súlyos bűncselekményeket követnek el. Mint mondta, arra kérik az embereket, hogy ne egyféleképpen ítéljék meg a Magyarországon élő cigányságot.

"A magyar társadalom - azt látjuk - nem tesz különbséget cigány és cigány között" - fogalmazott a roma vezető.

Véleménye szerint a cigányszervezetek vezetőinek le kell ülniük és cselekvési programot kell készíteniük a romák által elkövetett bűncselekmények visszaszorítása érdekében, a javaslatok között szerepelhet a halálbüntetés visszaállításának kérdése, vagy az országból történő kitoloncolás is azok esetében, akik megsértik az együttélés szabályait. "Vannak emberek, akik nem dugják homokba a fejüket, mi fel merjük vállalni a véleményünket, ez az ország nem lehet a félelem és a rettegés országa" - mondta Gál József.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény aláírói azt kérik a kormánytól, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy "börtönbe juttassa azokat a tisztességtelen, törvényt nem tisztelő, senkiházi bűnözőket, akik a magyarországi cigányságra folyamatosan szégyent hoznak, és nyerjék el minél hamarább méltó büntetésüket. Kérjük a Magyarországon élő cigányságot, hogy közösítse ki maguk közül a bűnöző elemeket".

Nem engedhetjük meg, hogy "azok az aljas, és a magyar társadalomért semmit nem tevő személyek" tönkretegyék mindazt, amit nagyapáink, dédapáink hagytak ránk. "Mária-Terézia óta a Magyarországi romungró cigányok békében, és a magyar népet tisztelve, azok társadalmi normáit betartva, a magyar nép szolgálatában, egyetértésben és biztonságban élték az életüket" - olvasható a közleményben.

zoli29 2009.02.10. 00:59:24

Részlet a hétfői Estéből:

Németh Zsolt: „Magáról a verekedésről is szörnyű, ostoba legendák keringtek. Most már tudjuk azt, hogy nem úgy volt az, ahogy a klub elnöke naphosszat mondta, hogy minden előzmény nélkül megverték őket, hanem ezek az emberek, ezek a bűnözők gátlástalanul viselkedtek, kötözködtek ott, de nem az étterem személyzete, vagy a biztonsági őr rendszabályozta meg őket, nem rendőrt hívtak, hanem ezek a sportolók úgy gondolták, hogy majd ők megfékezik őket, és rendet csinálnak.”
Krizsó Szilvia: „De Ön szerint egyébként az nem lenne egy normális emberi magatartás, hogy ha valaki bajba jut, akkor segítünk rajta, és nem várjuk meg, amíg valaki felhívja a rendőrséget, és fél óra múlva megérkezik valaki.”
Németh Zsolt: „De nem jutott bajba senki. Az, hogy a pultos nőt megverték, megütötték volna, ez sem igaz, hallottuk most a Kékfényben. Ezek egyszerűen otromba módon viselkedtek, ami valóban nem tetszhet nekünk, de nem a mi dolgunk, különösen egy ilyen helyen, ahol bármilyen ember előfordulhat, nem a mi dolgunk, hogy megrendszabályozzuk.”

www.mtv.hu/videotar/?id=37937

zoli29 2009.02.10. 01:01:06

Németh Zsolt kriminológus szerint tehát: "minek kellett oda menni?"...

Empty 2009.02.10. 01:05:09

@Zoli28:

Látta ezt a videót?

Marian Cozma Diszko Disco Kamera Camera

www.youtube.com/watch?v=9PLD8bbw8Vw

[Valamikor már hallottam ezt. hogy miért kellet odamenni?]

Empty 2009.02.10. 01:16:13

Nincs kérdésem több:

,, Az erõszak formái - A 21-es buszon és máshol
Dátum: 2005. június 11., szombat, 00:24
Rovat: Eseményeink


MOST PÉNTEKEN, 18-KOR!!!

Sólyom László rendszerváltásról szóló elõadásával indult tavaly õsszel a Nádor-termi esték rendezvényünk. Pénteken zárul a tavaszi sorozat, aminek Németh Zsolt kriminológus (Rendõrtiszti Fõiskola) lesz a vendége.


Az EDDSZ és a Védegylet bemutatja:

MEGALÁZOTTAK ÉS MEGSZOMORÍTOTTAK
Változatok nyomorúságra


Június 17.

Az erõszak formái

Hatalom és erõszak. Mindennapi erõszak, egyéni és társadalmi traumák. Konfliktuskezelés egy elidegenedett világban.

A vitaest a 21-es buszon történt "leszamurájkardozás" esetével fog indítani. Milyen a rendõrség konfliktuskezelõ képessége? Az elõzõ hat alkalommal a társadalom legsebezhetõbb csoportjaival foglalkoztunk (gyerekek, hajléktalanok, pályakezdõk, intézetisek, romák, kistelepülések lakói). Ezen az utolsó vitaesten arról lesz szó, hogyan nõ meg ezen csoportok esetében az erõszakos konfliktus esélye.

Elõadó: Németh Zsolt kriminológus, Rendõrtiszti Fõiskola

Vitavezetõ: Novák Zsófia, újságíró, a Népszava bûnügyi tudósítója
(Novák Zsófia, a vitaest vezetõje kísérte nyomon a Népszavánál a 21-es busz ügyet.)

Idõpont: Június 17. péntek, 18.00 h
Helyszín: Nádor u. 32. I. em. (Kossuth térrõl)"

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.02.10. 06:47:11

@malacka69 az édentől keletre...:
Németh Zsolt kriminológus az MTV1 ESTE című műsorában azt is mondta, hogy a nyomozás adataiból megállapítható, hogy nem a cigányok kötöttek bele a sportolókba, hanem a spotolók kezdték a balhét, és jobb lett volna, ha a hangoskodó romákat békén hagyják. Addig nem volt komolyabb balhé, amíg a kézisek nem kezdték el. A kéziladbaszövetség elnöke pedig össze-vissza beszél az üggyel kapcsolatban.
Ennyit a szimpatikus Németh Zsolt, liberális születésű fakabátról.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 08:03:16

Mohácsi Viki hozza a formáját:

"Ideje lenne befejezni a cigányság kollektív büntetését, és tudomásul venni, hogy a roma közösség - mint ahogy a magyar társadalom is - egyénekből áll, és minden állampolgár, legyen az magyar vagy roma, tetteinek következményeiért egyénileg kell, hogy feleljen. Szomorú, hogy ma Magyarországon egy tragikus kimenetelű bűncselekmény apropót ad a cigánygyűlölet ilyen fokú fellángolására"
www.hirado.hu/Hirek/2009/02/09/18/mohacsi.aspx

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.02.10. 08:09:30

@tewton: Azt nem tudom, hogy ergé vagy Turul nyomul-e Kopasz Mercis nickkel?
Mekkora életet varázsolt ide :)

nénike · http://mandiner.hu 2009.02.10. 08:20:27

Sztojkáék is elhatárolódnak Sztojkától. (Nagy család lehet, mert ez az esztergomi ág.)
A magam részéről nem lennék én sem a kollektív bűnösség pártján, noha "azok a nézetek, amelyeket a Gárda képvisel, ma elfogadottabbak Magyarországon, mint öt, vagy tíz éve." Hiába, nem vagyok politikus.

kill004 2009.02.10. 09:24:16

@TuRuL_2k2: "Mindenképpen jó lenne, ha a cigányok lakta országrészekben cigány rendőrök is szolgálnának. Talán az segítene."

Borsodban volt már rá kísérlet, nem egyszer. 3(három) fiatal cigány gyereket sikerült az ügynek megnyerni. Panaszkodott is a főrendőr, hogy ingyen kollégium, ingyen kaja, ösztöndíj, biztos állás, és mégse. Szóval erről ennyit.

amergin 2009.02.10. 10:12:39

@Carnivora: "Ez a szép Magyarlandban minden válság helyzetben a legjobb jelöltet találja meg a tudás népe csak az elmúlt évszázadból Károlyi-Szálasi-Rákosi-Antall-Medgyessy/Gyurcsány ... " - Orbán kimaradt...

amergin 2009.02.10. 10:14:12

@Carnivora: Meg a Horthy is. Minden ilyen felsorolásból mindig a jobbfaszok hiányoznak, és a balfaszok vannak kipécézve. Menjetek a faszomba.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.02.10. 10:37:17

a roma rendőrök ügyéhez:

tessenek nézni a Tűzvonalba-nt - ill. annak az előző szériáit:a cigány "Otyó" rendőrt (asszem Varjó Kálmán játsza remekül) kivetette a családja, mikor beállt zsarunak - és nem bratyizott a családdal a továbbiakban. Ezt ő maga mondta el 1-2 jelenetben, a szerepe szerint...
Még a közszolga tévé zsarusorozata sem tudott erre megoldást kínálni - még filmen sem...!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 10:41:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

A baj csak az, hogy ha cigány az áldozat, akkor persze a roma közösség nem áll egyénekből Viki szerint, hanem mindannyiójukat támadás éri. Hánynom kell ettől a nőtől meg a kettős mércéjétől.

KopaszMercis 2009.02.10. 10:47:12

@Archenemy:
Azt fogod hinni, hogy ironizalok pedig nem...

Eloszor lattak at rajtam (mindossze 3 ev kellett hozza), es egy kicsit szegyellem magam.

Viszont ha neked van annyi eszed, hogy atlassal a tulzasaimon, akkor azt is latod hogy igazam van.

Hanyinger, ahogyan (es most tegyuk felre a fatoku kormanyt) a jobboldal csak akkor roppen ra valamire amikor tolja a napirendjet, legyen az barmi, es predikal nekem, ugye fentrol a vallasi erkolcsi piedesztarol arrol, hogy hogyan kene elni, amikor ennyi konzisztencia nincsen a cselekedeteiben. Ezert akaszt ki. En nem vagyok baloldali a szo magyar ertelmeben. Ezt a kormanyt epeszu ember az eredmenyeirt nem tamogatja. Azonban hanyok es undorodok attol, hogy gyerekeket baszo papokbol szarmazo erkolcsi normak legyenek ram eroszakolva, olyan - embereknek is csak nagy tulzassal nevezheto - csurhen keresztul, akiknek annyi szeperzekuk nincsen, hogy amikor a sajat fajtajuk kesel azt megvessek, mikozben ha a masik csinalja akkor akasztast erdemel.

En ebbol nem kerek.. es - el sem hiszem, hogy ilyet irok - de inkabb ezer ev ebben a gyurcsanyi gecizesben, mint ket perc hatalom azoknak, akik ilyen szinten visszamaradottak.

Nem kell ezzel egyeterteni, en az elni es elni hagyni modszer hive vagyok.. ha neked az a jo, hogy a pap bacsi a 7 eves kislanyod puncijat szejjel bassza, akkor eljel ugy. Csak engem hagyjal ki belole, korrektul.

Nagyon nagyon gyulolom a jobboldalt, es az osszes retorikajat. Szeretem a hazamat, szeretem azt ahonnan jovok, szivesen buszkelkedek a magyarok teljesitmenyeirol, hogy a Rubik, hogy a gyufa, hogy a Biro, hogy a nobel dijak... azt azonban, ahogyan az atlag viselkedik vallalhatatlannak tartom. Arrol nem is beszelve, hogy ez a "zen magyarabb vagyok, mert kokardat tetovaltatok az anuszgyurumre" dolog kifejezetten a leggatlastalanabb legnemzetgyalazobb legszegyenteljesebb dolog, ami a szarba tiporja a nemzeti jelkepeinket, es ellenerzest kelt bennem az olyan szep dolgok irant, mint pl arpadsav.

Mar eleve ez, hogy "arpadsavos"-t mondok, mindenki tudja, hogy az enyhentol a nagyon szelso jobbos idiota hulye masirozo randalirozo fatoku bargyu ciganyokrol beszelek - mar eleve ez onmagaban egy kibaszott szentsegtores.

Ha lehetne ugy szavazni, hogy valaki ellen.. bazd meg de szep vilag lenne itt.

KopaszMercis 2009.02.10. 10:51:44

@phaidros:
Meg mindig abba menekulsz, hogyha sokan valamit mondanak neked, akkor az biztos ugy van? Aszittem ezen tovabbleptel..

Bar latom a szovegertesi gondjaid meg mindig nem valtoztak..

Gondolom a gratulalo uzenetek is pont ugy voltak gratulalok, ahogyan az en nekem azzal volt a problemam, hogy valami arpadsavos egyszer keselt! Adj man abbol amit szivsz, hatha en is igy letudok butulni tole ;)

KopaszMercis 2009.02.10. 10:54:19

@phaidros:
nem talalod, jajj de cuki...

Szerintem ott keresd, ahol a Pamela Anderzont megbasztad... valahol a vagyalmaid korul =)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.10. 11:19:29

@laspalmas: van, hogy valakit azért 'bántanak', mert cigány (magyar, piréz stb)

és van, hogy nem

Archenemy 2009.02.10. 19:01:10

@KopaszMercis: "Utálod a jobboldali retorikát", de itt ánuszgyűrűzöl meg pedofilpapozol mint egy vérbeli kommunista kocsmaagitátor... Nézd, ennél békésebben már nem tudtam párbeszédet kezdeményezni, és erre ez a mocsokfolyam a válasz.

Ösztönszerűen használod a "csúsztatás", a "szalmabáb-érvelés", a "hamis dilemma", a "sulykolás", a "személyeskedés" demagóg módszereit, és semmi biztosítékot nem látok rá, hogy ha rávilágítanék a logikátlanságaidra, arra nem egy folyamszerű káromkodás-halom lenne a válasz.

Ugyanúgy, ahogy egy vödör szarba sem nyúlok bele, hogy kiszedjek egy gyümölcsöt, ugyanúgy arra sem veszem a fáradságot, hogy kihámozzam a banális igazság-morzsáidat az okádék postjaidból. Totálisan kontraproduktív, amit csinálsz, szarrá égeted magad, és azokat az igazságokat is, amiket képviselsz. Sajnálom, hogy nem sikerült normális beszélgetést lefolytatnunk.

Arch out.

Sam8888 2009.02.11. 02:08:52

@KopaszMercis:

"Csak hogy rad is peldaul. Te sem fogsz tudni ugy uriemberkent civilizaltan viselkedni, mint mondjuk azt egy tisztesseges normalis nyugati polgar. Nem csak genetika neveltetes miatt. Sosem leszel annyira jo kedelyu, elet vidam, egy megkeseredett unalmas szurke ember maradsz eleted vegeig."

Muhaha! Én aztán a szürkeség mintapéldája vagyok! Az, hogy bosszantanak dolgok, szerintem nem bizonyítja sem azt, hogy szürke, ill. sem azt, hogy úriember nem vagyok. Szürkének abszolút nem tartom magam, hiszen aki velem van, az nagy valószínűséggel igen jól szórakozik... Úriember? Nálad ez miben nyilvánul meg? Ha az öltöny-nyakkendőben, akkor nemleszek úriember, ha pedig a többiekkel való viselkedésben, akkor én azért valamennyire udvarias vagyok. Nopersze nem nyájas... De elég az önajnározásomból, neten két hsz-ből nemlehet következtetéseket levonni.

Neveltetés? Részben lehet az embert neveltetéssel kontrollálni, de az attitűd az akkoris megmarad, hiába neveli akárki akárhogy. Ez pedig nem csak a "c" kategóriás bűnözőkre, hanem minden egyes emberre igaz ezen a nyomorult földön. Sőt megkockáztatom, hogy minden élőlényre...

tewton 2009.02.11. 02:18:46

@Archenemy

"ahogy egy vödör szarba sem nyúlok bele, hogy kiszedjek egy gyümölcsöt"
nagyon korrekt hasonlat

KopaszMercis 2009.02.11. 09:20:38

@Archenemy:
Es elegantosan "csusztatast" es "szemelyeskedest" kiabalva, hanyagoltuk az alapveto ellentmondast, hogy amikor a mi kutyank kolyke kesel azon nem haborodunk fel, valamint tamadtuk a kritikat megfogalmazodo szemelyiseget.

Vegulis, nektek ez siman beleferhet...

KopaszMercis 2009.02.11. 09:21:35

@Sam8888:
Jo csak akkor viseld te is a kirekesztes, es a szarmazasodbol fakado hatranyok kovetkezmenyeit meltosagteljesen.

Pl trianon.

Nem fog menni, neked sem.

skiita (törölt) 2009.02.11. 16:25:50

Nos ebben minden benne van, szebben es jobban nem tudom megfogalmazni. Gratula es tisztelet az iro urnak!
ttp://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=159771

Archenemy 2009.02.11. 16:47:10

@KopaszMercis: Megmondtam már: azzal, hogy késelni csúnya dolog, függetlenül az elkövetőtől, egyetértek.

De ez neked nem elég. Te azt akarod, hogy azzal értsen egyet mindenki, hogy rohadt képmutató pedofilpap fasz az összes jobboldali szarosseggű köcsög, aki esetleg nem óbégatott hatszáz decibellel, hogy egy szemtől-szembeni, csapat csapat elleni küzdelemben könnyebben megsérült egy rendőr a kezén.

És ha valaki ezt az álláspontot nem hajlandó a magáénak tekinteni, akkor azt állítod, hogy azt az álláspontot sem teszi magáévá, miszerint késelni csúnya dolog, holott ez nem igaz. Ez a csúsztatásod, amit még mindig nem fogtál fel (illetve nem hiszem el, hogy nem fogod fel, csak következetesen úgy írsz, mintha ez volna a helyzet).

Konklúzióm nem változott. Nem azt mondom, hogy nincs igazság abban, amit mondasz, hanem azt, hogy olyan mennyiségű fossal, csúsztatással, egybemosással, demagógiával köríted, hogy azt értelmes ember bizony nem fogja vállalni. Amire te persze úgy csinálsz, mintha a te "igazságodat" nem akarnák elfogadni. Van erre egy szép magyar szó, a "drama queen", na az vagy te.

Ennyi. Álláspontom továbbra is: bannolni, mert jelenléteddel az értelmes vitát lehetetlenné teszed, és a te oldaladon elhangzó érveket is bemocskolod, nevetségessé teszed.
süti beállítások módosítása