A miniszterelnöki médiatanácsadó elégedetlen a TV2-vel
2008. július 24. írta: TuRuL_2k2

A miniszterelnöki médiatanácsadó elégedetlen a TV2-vel

 A nyári, oxigénszegény közéleti légtérben olyan nekünk Gréczy Zsolt blogja, mint hegymászónak a palack, vagy diszkoszvetőnek a tartalék vizelet.

 A miniszterelnök médiatanácsadója legfrissebb bejegyzésében éppen a TV2-ről, egészen pontosan a Mokkáról szedi le a keresztvizet, mert az nem a megfelelő ellenállást tanúsítja a köztársaság ellenségeivel szemben.

 Engedjük el magunkat, élvezzük a miniszterelnök közvetlen munkatársának mondanivalóját (és képzeljük hozzá a mimikáját is): „Ugyanez a TV2 néhány hónapja szóra sem méltatta, amikor a Fidesz elnökének kampánybusza mozgássérülteknek fenntartott parkolóban várakozott. A ma reggel sugárzott, Orbán videóblogjából átvett képeken a pártelnök vezet, a biztonsági öve pedig nincs bekötve… (...) Gabi azzal nyitott, hogy „ez a nyár híre” – nem mondjuk a Mercedes beruházás. Az igazság ezzel szemben az, hogy néhány év elteltével a több ezres szabadtéri sokaság immár néhányszáz főre zsugorodott, és elfért egy teremben. (...) Az unió által elfogadott parcellázást pedig már a Medgyessy-kabinet intézte, mert a Fidesz magasról nem törődött a magyar gazdák érdekeivel. Az „interjúban” szó sem esett a Fidesz kétmilliárdos adósságáról és a Mikola-botrányról. Nem véletlenül.”

 Az ellenség már a TV2-be is betette volna a lábát? Meddig kell hátrálnia a köztársaság barátainak? Eljöhet-e a nap, amikor már csak az ATV Újságíróklubja lesz az egyetlen mentsvár?

tv2

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr89582686

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Árokásó Top100 2008.07.24. 13:57:17

Gréczy ZsoltAz árokásók haladó fiataljainak egyik állócsillaga Gréczy Zsolt, akinek önéletrajzában olyan médiumok és sztárok szerepelnek mint a Népszabadság, az ATV, az Omega együttes, Szabó István vagy Bródy János. A végzett bölcsész és újságíró igazi re…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.07.24. 11:04:51

Maradt volna slágerszövegíró... :-)

Vajon izzadnia kell ezekhez a gondolatfutamokhoz, vagy maguktól ömlenek az ötletek?

Reaktor 2008.07.24. 11:12:26

Inkább Gréczy dorgáljon, mint a Szilvásy emberei...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.07.24. 11:13:56

Majd Szijjarto jol meglepodik, amikor legkozelebb meghivjak a Mokkaba es Greczy lesz a riporter.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.07.24. 11:25:12

Meg kell hagyni, Gréczy nagy hévvel veti magát a Harcba: ha kell, fegyvert hordoz Vágó oldalán Fábry ellen, ha kell, a Közgázon moderál a Miniszterelnök Úrnak ás közben a stop.hun blogol a köztársaság erre fogékony barátai számára.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.07.24. 11:30:38

TuRuL_2k2 · reakcio.blog.hu 2008.07.24. 11:25:12:
"ás közben a stop.hun blogol a köztársaság erre fogékony barátai számára."

Korabban a forum.origo.hu-rol vettem le a gyalogos MSZP-seknek szant uzeneteket, de Greczy blogja sokkal tobb Erteket Ad Hozza. Gyujtemenyesen ott van az osszes jelszo, egy halomban. Nem is nagyon torodik az atkotesekkel, csak a kulcsmondatok le legyenek irva.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.07.24. 11:35:59

Doomhammer:
Igen, nagyon tömény. Minden, de _tényleg minden_ Fidesz-ekéző panel benne van, Tokajtól a határontúli megosztásig. Azért kell hozzá bátorság, az ilyen írások után meg szokták kérdezni az embertől az értelmesebb barátai, hogy és ezt így hogy?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.07.24. 11:42:25

TuRuL_2k2 · reakcio.blog.hu 2008.07.24. 11:35:59:
"az ilyen írások után meg szokták kérdezni az embertől az értelmesebb barátai, hogy és ezt így hogy? "

Hadd mondjak egy hasonlatot.
A Mamma Mia cimu nagysikeru musical-adaptaciorol is meg szoktak kerdezni, hogy ezt igy hogy. Merthogy mi a tortenete, meg ilyesmi.

Az ilyen cucc egyszeruen nem igy mukodik. Beleteszik a hozzavalokat (a musical eseteben gorog sziget, hazassag, ABBA), a forma kedveert egy kicsit osszekeverik, mintha a hozzavaloknak kozuk lenne egymashoz es lehet fogyasztani a gulyast.

Greczy ezt a receptet alkalmazta politikai uzenetek kozvetitesere. Az mszp.hu utan nem is olyan sokkolo. Pucer nokkel keverve (stop.hu) sajatos, eddig nem letezett elegyet alkot.

Google 2008.07.24. 11:54:18

Gréczy szerint ennek a Jakupcsek Gabriella nevezetű műsorvezetőnek kívülről kellene fújnia a kormány minden trükkjét? Ő is egy beavatott publicista? Vagy Csillebércen képezték ki?

"Vannak elképzeléseink a "hogyan tovább"-ról, s ennek megfelelően képezzük aktivistáinkat. Az első négyszáz embert hamarosan újabb négyszáz követi a csillebérci felkészítésen."

Lampert Mónika vallomása az mszp.hu interjúk rovatában.

Beindult a csillebérci aktivistagyár, mit beindult?, dübörög.
Kik a mesterek vajon?

Zetek 2008.07.24. 11:55:43

Kirúgni az "új rend kormánybiztosát". Az, hogy Orbánnak még jogosítványa van, az azt mutatja, ő is a Fidesz embere. Azért ez a paranoiás hozzáállás tényleg a vég, egyre súlyosabb az MSZP bunkermentalitása. Mindenütt árulókat látnak.
Nekem egy konkrét élményem van róla, amikor az ATV-na betelefonálós műsort vezetve vígan tagadta a tényeket. De nem hiszem, hogy komolyan gondolná amit mond.
Apropó, tényleg jó lenne, ha a Mercedes lenne a nyár híre.

ÁrPi 2008.07.24. 12:02:13

"Beindult a csillebérci aktivistagyár, mit beindult?, dübörög.
Kik a mesterek vajon?"


Talán pl. akik a végvári bástyák legelszántabb harcosai ??
("Eljöhet-e a nap, amikor már csak az ATV Újságíróklubja lesz az egyetlen mentsvár?")

kappel 2008.07.24. 12:16:47

figyeljétek meg, előbb-utóbb eljutunk a jobboldali médiatúlsúly fordulatig.
nem elég, hogy itt vannak fasiszták, már a média is a kezükben.mi lesz itt???
gréczy talán egy kiskátéban gondolkodik, amit szétküldhet a médiamunkásoknak panelkérdésekkel, sikamlós témákkal, az 1998-2002 részletes kormányzati tevékenységével, természetesen népszabadság idézetekkel alátámasztva.
csak én látom így, vagy ezek tényleg egyre frusztráltabbak?

hiba 2008.07.24. 12:21:18

Teljesen megértem Gréczy felháborodását. Mocskos dolog ez a média. Javasolom is neki, hogy következő bejegyzését a jeln cikke mellett található "Szexi Pocahontas bugyi nélkül" linkről írja, mert ugyan valóban nincs Pocahontason bugyi, de csak a melle látszik. Felháborító.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.07.24. 12:22:44

kappel:
"figyeljétek meg, előbb-utóbb eljutunk a jobboldali médiatúlsúly fordulatig."

Már rég túl vagyunk ezen. A kapcsolat.hu blogjain visszatérő követelés a baloldali média megteremtése, a jobboldali médiafölény elleni keményebb fellépés.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.07.24. 12:25:07

(Pl. érdemes megnézni a hivatkozott Gréczy-bejegyzés második kommentjét: "Pont ezekért nem értem, miért nincs TV-je a baloldalnak!" stb.)

Naumov 2008.07.24. 12:25:30

Namost mi itt egyelőre jól elszórakozunk azon, hogy egy udvari zsurnaliszta egyszerre próbálja eljátszani az alkotmányjogászt, a makroközgazdászt és minden más egyebet, a nyolc általánost végzett kommentelők meg lelkesen helyeselnek, hogy végre valaki ellensúlyozza a legendás jobboldali médiafölényt - de amikor ugyanez a fidesz által kézivezérelt alkotmánybíróságról, újfent dübörgő magyar gazdaságról és hasonlókról szóló szöveg elkezd majd kétmilliárd forint értékben ömleni minden létező csatornán, akkor nem tudom mennyire találjuk majd szórakoztatónak..

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.07.24. 12:34:47

>amikor ugyanez a fidesz által kézivezérelt alkotmánybíróságról, újfent dübörgő magyar gazdaságról és hasonlókról szóló szöveg elkezd majd kétmilliárd forint értékben ömleni minden létező csatornán, akkor nem tudom mennyire találjuk majd szórakoztatónak..

Kétségkívül nem, de nem kell túlbecsülni sem az ilyen kampányok hatását. Pl. most megint visszaesett kicsit az MSZP, pedig már örültek, hogy itt a trendforduló a Kéri-ügynek köszönhetően, nem beszélve arról, hogy kiosztottak milliónyi brosúrát is. 2006-ban sem valószínű, hogy elsősorban kampánnyal nyertek. Az MSZP 2006 januárjában kezdett nyerésre állni, és számomra ez erősen egybeesik az áfacsökkentéssel. Szóval a lakosságnak éreznie kell, hogy dübörög a gazdaság, nemcsak beszélni kell róla.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.07.24. 12:35:00

Naumov 2008.07.24. 12:25:30:
"de amikor ugyanez a fidesz által kézivezérelt alkotmánybíróságról, újfent dübörgő magyar gazdaságról és hasonlókról szóló szöveg elkezd majd kétmilliárd forint értékben ömleni minden létező csatornán, akkor nem tudom mennyire találjuk majd szórakoztatónak.. "

Gondoljon a vizitdijra es a tandijra, nagysagrendileg 1.5 milliard forint ertekben.

Mindenki fel eloszor, amikor meglatja a hegyet kozeledni, mondom batoritolag.

Zetek 2008.07.24. 12:36:47

Naumov! Rendkívüli hatása lesz, a drága élelmiszerek miatt dühöngő szomszéd néni biztosan azonnal magába száll és nyugdíja egy részét majd felajánlja Fletónak.

kappel 2008.07.24. 12:42:18

"a nyolcáltalánost végzett kommentelők" sirámairól annyit, hogy valóban lehet hiányérzetük. az utóbbi években jóval nagyobb a szellemi pörgés a - nevezzük így - jobboldali térfélen. szellemi műhelyek, folyóiratok, értelmiségi szervezetek, tévék, rádiók./jja, meg vannak blogok is:)/. persze volt mit behozni.

Zetek 2008.07.24. 12:48:05

Doomhammer! Na ja, az utolsó nagy tematizálási kísérletek egyike. Nekem a kedvencem: "Mint kiderült, körülbelül 40 ilyen nemzetgazdasági jelentőségű beruházási projekt van az országban, köztük van például a pécsi Európa Kulturális Fővárosa, vagy a nagy közúti és vasúti beruházások, az M7-es, vagy az M0-ás autópályák építése." Ezek közül Pécs már bukta, a vasút szintén, a közútról is sok szépet elmondott a számvevőszék. S még a Mercis projektből is kibukik majd néhény csontváz.

maior exercitus · http://defense.blog.hu 2008.07.24. 12:48:57

Már egyszer - érintőlegesen - kielemeztük Gréczyt, a Gréczy - "jelenséget", itt, a Kreáció. blog.hu-n.

Nem kell bemutatni.
Amíg a HírTV-ben hetente látható volt és sunyin mellébeszélve védte a soxor védhetetlent, fölényeskedve, közbevágva, tudatlanul, felkészületlenül,
felszínesen cinikus visszakérdezésekkel,
végig OFF -olva, a vitapartnerre tett csípős megjegyzésekkel operálva
"Lapzártázott", megismertük.

(Miatta maradt el a műsorból Seszták Ágnes, akit ugyan egy buta tyúknak tartok, mégis egyik kedvenc lapom főmunkatársa, tehát sajnálom,
ÉS BÁRKI lehetett volna...)

A MEH szűkkörű neolibbant miniszterelnöki Kabinetjének épp Ő kellett...
Ez a gyurcsányi minőséget jelzi, és ÉPPEN OLYAN, mint a főnöke:

egy NULLA!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.07.24. 12:52:44

Zetek 2008.07.24. 12:48:05:
"Ezek közül Pécs már bukta, a vasút szintén,"

A vasutat nem is erdemes fejleszteni, mert a KGST osszeomlasa ota nem kell senkinek.
Mondta Mihalyi Peter foreformer.
www.nol.hu/cikk/499708/

Komolyan mondom, az ember agya megall.

Zetek 2008.07.24. 13:00:58

Miután az oroszok most azon filozofálnak, hogy merre vezessen a Bécs - Kassa szélesnyomtávú vasút, remek.

maior exercitus · http://defense.blog.hu 2008.07.24. 13:01:34

Na, ettől omlik össze egy Ország.

A Mihályipéterektől, Dessewffytibcsiktől, Gál DZSÉJ-től ill Ficsortól, Bajnai "libatolvaj" Gordonkától....

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.07.24. 13:04:38

Zetek 2008.07.24. 13:00:58:
"Miután az oroszok most azon filozofálnak, hogy merre vezessen a Bécs - Kassa szélesnyomtávú vasút, remek."

Tovabba:
www.newsweek.com/id/147684
"As oil prices rise, businesses and consumers alike are ditching planes and cars for more-efficient rail."

Termeszetesen kepmese is keszult belole.
www.youtube.com/watch?v=-aL55V4n_HU

Es ez a Mihalyi Peter tovabbra is reformugyi foguru.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.07.24. 13:21:36

(Mp könyvben is terjeszti az igét, ajánlom, Doom...)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.07.24. 13:25:26

Tudom, a HVG es a Hirszerzo ajuldozott a minap, hogy milyen zsenialis, meghogy mennyire szomoru, hogy a csucsreformert felretettek.

Azert megrendelni nem fogom, annyi vitamin nincsen.

Mihalyi Peter egy "reformkozgazdasz" es a politikai csata arrol szol, hogy vegre ezek a zsenik valosithassak meg, amit meg a '80-as evek vegen talaltak ki, de a hulye Antall megakadalyozta oket benne. Komolyan mondom, elonti a ver az agyamat, ha barmelyik idiota neve elokerul.

Mihalyi Peter vezette peldaul az egeszsegugyi reformot.

Zetek 2008.07.24. 13:35:35

De nem értem, hogy M.P. és a többiek miért nem örülnek, hiszen győztek. Mindent szétvertetk, amit akartak. Az emberek hullanak, még mit szeretnének?

Republikánus Péter 2008.07.24. 13:38:38

OFF

"- Amerikában gyakran használják a negatív kampányt, ám erre itthon nem igazán nyitottak a szavazók – magyarázta Juhász Attila, a Political Capital elemzője."

"– Sem a szocialista párt elnöke, sem a párt elnöksége nem utazik Amerikába kampányfogásokért, de annak örülünk, hogy Orbán Viktornak lehetősége van tanulmányozni az amerikai demokráciát és a demokratikus vitakultúrát. Reméljük, az ott tanultakat Magyarországon is fogja tudni kamatoztatni – mondta a Blikknek Nyakó István, az MSZP szóvivője."

www.blikk.hu/cikk.php?cikk=110613

korrekt orr 2008.07.24. 14:03:06

kündü, Te pont olyan vagy, mint egy másik blogon Bezuhov és Bloodhand et.: EGY PROVOKÁTOR

Naumov 2008.07.24. 14:08:11

Republikánus,

"We thanks to the democratic american peoples for closing down the antisemantic kurucinfó"...

elfelejtette 2008.07.24. 14:10:25

"Nem emlékeztette vendégét, hogy 2000 és 2002 között a Fidesz annyit „tett” az agráriumért, hogy leszalámizta a Kisgazdapártot, az FVM államtitkárát rabláncon hurcolászta, miután egy másik kisgazdával feljelenttette. Az unió által elfogadott parcellázást pedig már a Medgyessy-kabinet intézte, mert a Fidesz magasról nem törődött a magyar gazdák érdekeivel."

A Fidesz az FVM államtitkárát rabláncon hurcolászta? Ez a szövegezés mekkora egy híg fos már?

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.07.24. 15:04:09

És a koronát is hurcolászta. Ilyenek EZEK.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.07.24. 15:06:30

jav. : van
(és persze a napkelte ügyről szól a link)

CrL 2008.07.24. 15:17:19

murci: ma reggel belenéztem és 1993 lett hirtelen.

Cypriánus 2008.07.24. 15:50:47

sajnos akár mi lesz, ezek valahogy túlélik. Túlélik a pécsi buktát, túlélik, hogy már most látszik, a merci-beruházás kotrántsem az, aminek láttatják, mindent túlélnek.
Majd államadóssságból kicsit emelik a nyugdíjat meg a segélyt választás előtt, és elindulnak a csapatok szépen az urnák felé, hogy megállítsák a Szőlőbányás Vérfarkast, (aki egy magát királynak hivő cigány, persze csak a suttogó propagandában) hisz a Vérfarkas megszüntetné a nyugdíjakat, a nyugdíjasokat a jégre lökné befagyasztani, és a lustálkodásra és bűnözésre berendezkedett rétegeknek még tán dolgozni is kéne.
Nem hiszek a kétharmadban. :( Bár jó lenne!
De gondoljátok el: MSZP és SZDSZ (közös lista) 31-32% min, ha ma lenne a választás akkor is, bármit mutat a közvéleménykutatás, és ott van a sötét (zöld) ló, az MDF, ami szerintem átugorja az 5%-ot, szóval van esélyük megakadályozni a kétharmadot.Persze ha az egyéni körzetekben tarol a Fidesz, azért még lehetne jobb is...
De valószínűbb, hogy-a mi bőrünkre-2090 végétől nyugdíj-, és szociális segély-emelés lesz.

Zetek 2008.07.24. 17:10:20

Cypriánus! Nem hiszem, hogy lenne miből sokat osztogatni. Az elszálló energia és élelmiszerárak, valamint az amerikai hitelválságot és a lassuló gazdasági fejlődést nem tudja pusztán propagandával felülírni. Annyit nem tud adni a tábornak, hogy az komoly osztogatásnak tűnjön. Adósságnövelésben és privatizációban már elment a falig.

elfelejtette 2008.07.24. 17:16:03

Cypránius, nem tudom, miért vagy ilyen pesszimista (vagy optimista, nézőpont kérdése). A baloldal szerintem is elment a falig, és nem csak monetáris értelemben, hanem a társadalom tűrőképességét tekintve is. A jobboldal jó esélye van, hogy akár két ciklust is kitölthessen.

states 2008.07.24. 18:11:42

Ne báncsátok mán ezt a Zsolit, azért egy ilyen közutálatnak örvendő jóember csicskásának lenni sem lehet hálás feladat. Még ha jól megfizetik, akkor sem. Ráadásul halláskárosultsággal is járhat, hiszen ott kell lenni minden felharsanó füttykórusnál és még füldugót sem használhat, mert akkor nem hallja szegény a kenyéradó füttyentését...

politicus · http://mandiner.blog.hu 2008.07.24. 18:12:01

Turul,

Túl sokat foglalkozol Gréczy kollégával, már-már gréczy-komplexusod van...::))

Egyébként javaslom megnézni az ATV-n korábban készített Civil a pályán című műsornak azt a felvételét, ahol Schmidt Mária kérdésére sorolta e nemes lelkű figura a kormány teljesítményét.

Íme: 2000 gyógyszer ára csökkent 1 év alatt, gázárkompenzáció. Van még, de ez még egy hónapra is kevés, nemhogy 6 évre.

A többi itt: politika.blogter.hu/?post_id=260601

Cypriánus 2008.07.25. 10:50:11

T. Zetek!
abszolút igazad van, és minden értelmes, sőt kicsit is hihető érv melleted szól!
... csak én már semmilyen sötét jövőképre sem tudom azt mondani, hogy valószínűtlen, annyira abszurd országgá váltunk az elmúlt hat-hét évben...Mint egy Kafka-novella.
Félek tőle,, ha még adnak nekik valahol hitelt, ezek képesek lennének meglépni, hogy felvesznek még pízt egy jó kis osztogatásra,- aztán, bár megbuknak, csak nem 2/3-al, aztán mint ellenzék minden pénzügyi korrekciós lépésnél vinnyognak a gonosz népnyúzó Fidesz-kormányra...(de igazából a pénzügyekhez nem konyítok a pályaválasztásomon is látszik, sajnos ...:))

grupi 2008.07.25. 11:12:02

Ez Zsolti gyerek egy barom.
Feltétlen híve a gyurcsányinak, ezért nem tudja mit beszél.
Az, hogy neki milyen elvárásai lennének, vagy mekkora ellenségességgel, rosszindulattal van megáldva, mellékes abból a szempontból, hogy egy magán kézben levő, kereskedelmi adót próbál politikailag befolyásolni, és ebbéli befolyásoltság alá hajtani.
Talán ez a módi még Kinában elmenne, de ott az ilyen gyurcsányi-féléket is felakasztották volna, mint anno a négyek bandáját.

Gréczy pedig ha tehetné, és ezzel megmentené a gyurcsányistákat, akkor akár le is cullantaná az egész vezető politikai stábot.

derelyegrádi szellem 2008.07.25. 14:33:33

A zsótinak talán csak az Észak-kóreai tv lenne megfelelő, ha már a lenin2 sem elég pártszerű..

dr. Wilbur Swain 2008.07.25. 17:45:51

ha ilyenek a köztársaság barátai, akkor milyenek az ellenségei?

maior exercitus · http://defense.blog.hu 2008.07.25. 20:08:12

re: "Kappel"

Egy éjjel,álmatlanul Verebes interjúját néztem Schmidt Marissal.

Rögzítették, hogy a 90-es évek totális balos médiatúlsúlya, ami volt ám 90% bal -10% jobb IS,

mára minimum 60 bal - 40 jobbra szűkült, hacsak nem még inkább erősödik a jobboldali, pontosabban konzervatí polgári, nemzeti és keresztény média...

maior exercitus · http://defense.blog.hu 2008.07.25. 20:12:15

re:

"korrekt orr":

Mán hogyan lehetnék én 'provokát orr',

mikor egyenes és nyílt vagyok, mint az istennyila, régi szövetségi tag és arrogáns ügyvéd??!

Én nem provokálok: önmagam és pártom javát adom.

jozicsenko 2008.07.25. 20:47:08

hi!
Balos ismerős most husvétkor igen erősen sírt a jobboldali médiatúlsúly miatt, mondtam nézze már meg az rtlklubot meg a hetihetes, amire a válasz nagyjából annyi, hogy a hetihetes lehet, hogy régen balos volt, de ma már ők is jobboldaliak lettek... :-))

háát, ha van paranoia, akkor ez az, még a végén olvasunk egy cikket a nol.hu-n, Hannibal ante portas cimmel :-))))

más:
Mihályi Péter tanított Veszprémben, szerintem egy ritka korrekt figura

hogy idejutott, hááát :-)))

de ami urbanlegend Veszprémben:
ott végzett Szekeres Imre is, aki késöbb (90es évek közepe, vége?) visszament a volt tanszékére, és azzal fogadta a volt főnöke: Fiam, mi lett belőled?

maior exercitus · http://defense.blog.hu 2008.07.26. 13:19:24

Ja.

Hannibál a biztonsági őr előtt.

jozicsenko 2008.07.27. 12:12:38

affene, portes

bocs

de nem baj, a portás mindenkit megállít, talán az inflációt is...

Gabe2 2008.07.27. 14:09:35

Portas az, porta, -ae, plur. acc. (mert az ante acc-t vonz).

medve2 2008.07.28. 09:42:32

Anno a Fidesz sértődött meg a Médiára. Rá is cseszett. Most örülök Gréczy hülyeségeinek, rá is fognak cseszni. Amúgy nagy az idegesség, a nyugdíjas-kampány kifulladt. Pedig a Hírszerző is megírt: most szoci áttörésnek kell lennie.

medve2 2008.07.28. 09:45:04

Off! Turul! Nem ma kellett volna a jobboldali méditúlsuly egy újabb bizonyítékával, nevezetesen egy reakciós honlappal szembesülnünk, melyen hírek és elemzések vannak?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.07.28. 17:10:03

medve2:
De. Még ki kell javítani rajta egy-két dolgot & a héten jöhet a szembesülés. :)

özvegylegény 2008.07.30. 00:26:54

A "hírszerző" is megírta..."smalladam" judeobérenc itt kommentol néha...Állítom, hogy a PolCap és a "hírszerző" az valami telaviv-nyújork tengelyes összeizélés...Laborc is benne van, meg a Mazsihisz, hisz az mindenbe... Ölég csak a Judapest nevű gettólapot néha olvasgatni...
süti beállítások módosítása