Tomcat világa
2008. május 10. írta: TuRuL_2k2

Tomcat világa

 A szerkesztőségi pálinkafesztiválozás előtt tegnap eltekertem a pesti alsó rakpart felé, hogy megnézzem, milyen a közönség és a hangulat az eheti antifa összejövetelen. A Lánchíd alatt átérve fekete öltönyös urak adták tudtomra, hogy innen senki nem közelítheti meg a rendezvény helyszínét. A vízparti sétányon is álltak ketten, akik visszafordították az arra sétáló turistákat és szerelmespárokat. Némi biciklis lépcsőzés után kiderült, hogy a felső rakparton sem szabad a Parlament felé haladni, csak az Akadémia utcában. Minden útkereszteződésben rendőrök álltak, teljes terrorkészültségben. A Miniszterelnöki Hivatal előtt Tomcat blogger álldogált, nagyteljesítményű dudával felfegyverzett kerékpárjára támaszkodva.


 Nem ismerjük egymást, sosem találkoztunk. Gondoltam, megkérdezem tőle, hol tart közös feljelentésünk ügye. Beszélgetésünkről ő is megemlékezik a Bombagyáron, álljon itt először az ő narrációja:


Már egy ideje ácsorogtam ott, amikor odagördült hozzám egy ütött-kopott bicikli, rajta pedig a Reakció blog szerkesztője, aki, mint emlékezhettek, tüntetett ellenem a boltom előtt. Azt tudakolta, tényleg feljelentettem-e rágalmazásért, és egészen elképedt, amikor megmondtam, hogy igen.

- De hát miért? Úgy gondolod, ez az elintézési módja?
- Miért, mi lenne? Megrágalmaztál, hazudtál rólam, országos médiában lejárattál. Viccesnek gondoltad?
- Énszerintem ez vicces, igen, és kár, hogy nem érted. Ez ilyen... figyelemfelkeltés... hogy kettős mérce, meg... érted.
- Persze, hogy értem. De nekem viccesebb lesz, ha fizetned kell pár százezret. Én azon fogok röhögni.
- De most tényleg feljelentettél?
- Tényleg.

Reakciósunk egészen elszontyolodott, és elkarikázott Gyurcsányt nézni.

 A sztoriban tőle nem szokatlan módon magára osztotta a jófej vagány szerepét, nekem meg jutott az idióta szerencsétlené (a világért sem írnám, hogy nem mond igazat, mert már keresné is elő a feljelentési sablonját a szövegszerkesztőből).
 Mindez így nézett ki emlékeim szerint:  Miután köszöntem, bemutatkoztam és megkérdeztem, hogy megtette-e a feljelentést, amiről beszélt. Azt mondta, igen, a Btk. 179. § (2) alapján, rágalmazásért. Kérdeztem, hogy ez a normális elintézése-e az ügynek, jó megoldás-e a büntetőper. Tomcat szerint igen, mert őt jelentős kár érte emiatt (mindezt arcrezzenés nélkül adta elő) és semmi párhuzam nincs a jegy-el-nem-adás és a póló-el-nem-készítés között. Akkor mondtam, furcsa, hogy miközben a saját akciói esetében elvárja, hogy viccesnek tartsák, ő az első, aki feljelentést tesz, ha valaki őrajta ironizál. Azt is hozzátettem, hogy az ellene folytatott eljárást abszurdnak tartom (ahogy azt itt a blogon is írtam tavaly augusztusban), de a feljelentgetősdi sem sokkal különb formája a jog gyakorlásának. Ő ragaszkodott ahhoz, hogy rágalmaztam, amiért jól fog jönni neki a körülbelül félmilliós kártérítés. Még megjegyezte, hogy ne aggódjak, mert úgysem én fogom fizetni. Mikor visszakérdeztem, kinek, Tomcat annyit mondott: „tudod te nagyon jól, kik pénzelnek titeket”. Nagyjából ennyi volt a beszélgetésünk, ezután elköszöntünk egymástól. Végig jó kedvem volt, sem elképedésre, sem -szontyolodásra nem emlékszem.

 Ezután feljelentést kéne tennem nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért? Hiszen nem ütött-kopott a bicilim (legfeljebb mosdatlan), és Gyurcsányt nézni sem voltam (felháborító inszinuáció!). Ha valaki leírja, hogy Ezután a boltra rárepült egy Molotov-koktél, de a jelek szerint a zsidó tulajdonos, és az általa alkalmazott oláh cigány szarzsák nem értett még ebből sem.”, annak utána nem ég az arca, ha rágalmazás miatt feljelent valakit?

 Hogy az eredeti tervem se maradjon megvalósítatlan, még körbesétáltam az MSZP-rendezvényre gyülekezők között. A rakpart lejárójánál nemzeti színű, leginkább kikapcsolt diszkós fényrudakra hajazó fáklya-gyertya hibrideket osztogattak kartondobozokból a szervezők.


 Negyedórával a kezdés előtt még szinte teljesen üres volt a rakpart, talán ezer ember, ha összegyűlhetett a színpad előtt (köztük jó néhány távol-keleti turista, akik egymást fotózták jókedvűen), a lejáró járdája melletti falon végig idősek ültek.


 A szocialisták sokkal több résztvevőt várhattak, a Duna-parti cipők közelében elhelyezett kivetítő már szinte teljesen magányosan árválkodott.


 A körkörös védelem jegyében mindenfelé rendőröket láttam, földön és vízen (ha jól hallottam, korábban a levegőben is körözött egy helikopterük).


 Már csak pár perc volt hátra a fél nyolcas kezdésig, amikor elindultam a Károly körúti Pálinkafesztiválra, ahol a kollégák vártak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr90462658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CrL 2008.05.10. 17:30:19

és milyen volt a pálesz feszt?

Francois Pignon 2008.05.10. 17:35:05

Egyetértek, hogy abszurd a terroros vád, de milyen jól jön neki. Ezzel ugyanis szinte biztos, hogy nem fogják elítélni, a közveszélyokozás előkészületével viszont jó esélye lett volna.
Olcsón meg fogja úszni. Én pedig kíváncsi lennék egy szülő véleményére, aki nyolcadik emeleti panellakásában neveli a gyerekeit, mit tenne, ha megtudná, hogy a szomszéd lakás konyhájában valaki pirotechnikai eszközöket kotyvaszt kilószámra.

Gabe2 2008.05.10. 18:07:20

Bazmeg, ezért volt tele jarddal az Akadémia? Én meg aszittem, hogy az akadémiai hátnek köszönhetőenke, vmelyik közjogi főmufti meglátogatta a Tudós Társaságot.
Tomket meg úgyis közszereplő (ő szokja mondani magáról), ennyit el kéne viselnie.

Káposztakukac 2008.05.10. 18:12:48

ezt a degenerált dagadék faszt be kellene már zárni börtönbe. csak egy pár napra. egy pár "oláh cigány szarzsák" mellé. ott is akkora pofája lenne? szerintem szopna az életéért.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.05.10. 18:17:51

És a végén trombitált Macskajancsi?

Hadrian VII. · HTTP://KONZERVATORIUM.BLOG.HU 2008.05.10. 18:21:07

Hát nem tudom, erre mit lehet mondani... Nekem Satu Ferdinánd ugrik be a műanyag tehenével...

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.05.10. 18:28:11

Amiokr reegel elolvatam cicus irását, a füstgránáton, akkor is érdekes volt a cucc, teljesen ugy irta le mintha hős lett volna, pedig 100 métere ált a cucctól.
Egyébként az mszp-s nagyik nagyon idegesek voltak, mindenkinek beszoltak. ííegy srác beszolt a fletónak, hogy nem kéne ráülni a dologra, egyből megrohanták és elkezdték nácizni, amikor meg beszoltam, hogy attol, hogy valaki beszol fletonak, nem náci a saját mszp-s haverjaim basztak le, pedig ők se szeretik anyira a miniszterelnők urat.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.05.10. 18:37:20

Káposztakukac:
Egy kicsit finomabban, ha kérhetem. Lehúzott már tavaly két hónapot előzetesben, az épp elég nyomasztó lehetett. Nem kívánom neki, hogy visszakerüljön. Csak azt nem értem, hogy személyes élményei után miért ekkora híve a büntetőeljárásnak...

AP (törölt) 2008.05.10. 18:38:52

Vihar egy bili szarban.

2008.05.10. 18:39:27

megnéztem az index-es videot
az is jopofa

mindenkinek elkéne huznia már végérvényesen ebböl a szar országbol

elmondom mi legyen!
nyugat mo legyen az olaszoké meg egy kis északi része mondjuk vmi mára kihalt germán népeké
helyükbe vmi német deklasszált piásokat lehetne rakni
hogy azért genetikailag okék legyünk
kelet mo legyen az avaroké
erdély a dákoké meg ilyen pásztornépeké
a tótok ugye menjenek vissza a sztyeppékre
tehát felvidék is legyen vmi deklasszált hugygermánoké
a vajdaság legyen az illireké, ugyis szép horváto
hát legyen még nagyobb országuk, legalább ök megérdemlik
leszámitva hogy a 2.vh-ban kis faszszopók voltak
na és ahogy ezzel megvagyunk
kinaiakat, meg ilyen görögöket,törökeket ugyszintén visszaküldünk
mondanom se kell az izraeliták is visszaszállingoznak erecbe, aki meg anticionista vallási okokbol meg megy brooklynba, ott is jó lesz
a cigányok indiába, egyértelmü
vagy az olasz-rómaiaknak adjuk hogy a gladiátorok legyilkolják őket

A MAGYAROK MEG TAKARODJANAK VISSZA KÖZÉPÁZSIÁBA ÉS OTT HUJJOGASSANAK!
riszpekt

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.05.10. 18:40:14

ja, az előzetes bitang szar lehetett. de ilyen ország nincs is, ugye.
képzeljük el, milyen lehetett volna, ha Petrétei helyett már Drazsé regnál akkor...

2008.05.10. 18:40:52

meg aztán lehet üzbegisztán meg kinába mongoliába fideszezni, mszp-zni, nagyik, papák, bakancsos kis félrefésülthaju szarfaszuak!
riszpekt

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.10. 18:49:12

tomcattel vitatkozni olyan, mint krokodillal versenyt úszni: te célba akarsz érni, ő meg csak annyit akar, hogy te ne érj célba.

Tassadar 2008.05.10. 18:55:23

"Én pedig kíváncsi lennék egy szülő véleményére, aki nyolcadik emeleti panellakásában neveli a gyerekeit, mit tenne, ha megtudná, hogy a szomszéd lakás konyhájában valaki pirotechnikai eszközöket kotyvaszt kilószámra."
Ez a megfogalmazás eléggé hatásvadásznak tűnik...

hiba 2008.05.10. 18:59:01

Lassan azért már illene ignore listára tennetek TC-t. Végül is Győzikével sem áll le beszélgetni az ember a cigányság problémáiról.

Dr Kangörény 2008.05.10. 19:04:35

Hatásvadász megfogalmazás. Hm. Képzeld el, hogy a te lakásod mellett csinálja! Én pofánvágnám.

Gringo 2008.05.10. 19:12:17

tomcattel vitatkozni olyan, mint ellenzéki orbánnal a hátad mögött kormányozni: te jót akarsz, ő meg csak annyit hogy semmi ne sikerüljön neked.

heima (törölt) 2008.05.10. 19:14:51

Ápr közepén voltam a közgázon állásbörzén, kezembe nyomtak egy népszabadságot. újságkötegelés közben nézem ma a címlapfotón (elolvasni sajnos nem bírtam :)), hogy fáklyás demokraták vonulnak a Duna-parton megemlékezés okán. Most már kéthetente lesz egy, vagy wtf?

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2008.05.10. 19:16:07

> ... jelentős kár érte emiatt (t.i. Tomcatet)

Na, erre őszintén kíváncsi vagyok, hogyan fogja bizonyítani (affirmanti incumbit probatio). Abban a pillanatban ugyanis, ha ezt nem bizonyítja (és tényleg feljelentett), akkor az ügyészségnek hivatalból eljárást kell indítania hamis vád miatt, ami ugyanis köztörvényes.

Lesből Támadó Szárítókötél 2008.05.10. 19:16:46

b395 kommentjén vagy fél percig röhögtem, de aztán jött Gringo... :-DDD

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.05.10. 19:19:06

ZöPö (inda):
Van egy olyan sejtésem, hogy ismeretlen tettes ellen tett feljelentést.

., (törölt) 2008.05.10. 19:22:19

macskajancsinál ez szexuális pótcselekvés.
Ha már férfi nem lehet...

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2008.05.10. 19:26:25

Ja, ismeretlen tettes ellen... :-/

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.05.10. 19:32:27

Viszont ez a kezdeményezés teljesen rendben lenne, ha nem zsidó gengszterezne benne.
www.bombagyar.hu/index.php?post=933

mizie 2008.05.10. 19:34:05

ne hülyéskedjetek már senki nem fog elitélni titeket egy ilyen paprikajancsi miatt...

ahhoz hogy pénzt kapjon be kéne bizonyítania hogy mekkora kár érte azt meg nyilván nem fogja tudni.

amint valami problémája van egyből szalad az "általa oly nagyra tartott" állambácsihoz.

szánalmas kis senki, hagyjátok rá.

Machiavelli 2008.05.10. 19:39:35

Tomcat rendszeresen segít fletó kommunikációs csapatának a szélsőjobbveszély megteremtésében, tehát ha akarja, ha nem, fletó embere. Nincs nagy különbség közte és az általa lila műfasszal megajándékozott Bácsfy Diana között. És teljesen mindegy, hogy ezt butaságból vagy pénzért csinálja. De azért a lényeg, hogy jól menjen a pólóbolt!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.05.10. 19:43:31

Gringo: xDDDDDD
Ahogy közelednek a választások, egyre jobbízűen nevetek az ilyeneken! :) Köszönöm neked!
TuRuL: részvét. Fasz se érti, hogy minek jelentget állandóan fel mindenkit, aki ráadásul semmi rosszat nem csinált. Lassan lepipál egy nyugdíja avh-s éberelvtársat. Amíg Molnárgörény feljelenti az egész ügyészséget, a Magyar Államot, TC jobboldali bloggerekkel szarakodik, egy poén miatt. Teszi persze mindezt a nemzet érdekében.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.05.10. 19:45:17

Kiváncsi lennék hogy bizonyítja be mekkora kár érte, amikor még blokkot sem ad a boltjában, mivel pénztárgép sincs, csak egy laptop a pulton. Szánalom ez az ember, a maréknyi bólogatójános droidjával együtt.

Francois Pignon 2008.05.10. 19:46:49

Tassadar,
hatásvadász, meglehet. De ez olyasmi, mint forgalommal szemben behajtani egy egyirányú utcába. Az ember bizony felelősséggel tartozik a környezete biztonságáért is. És ezért tényleg a legkevesebb lenne egy pofánvágás, már csak úgy nevelő célzattal is.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.05.10. 19:50:09

Őrnagy: DE ha egyszer tényleg zsidó gengszterek voltak(úgy általában)?

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.10. 19:52:04

Őrnagy,

akkor már ketten vagyunk, akik díjazzák, de egyetértek a "zsidógengszterezés" nemokés mivoltában is. Igenis meg kéne emlékezni róluk, a vörösterror förtelmes volt. Az ötlet egyáltalán nem rossz.

tita · http://hetkoznapi-mesek.blogspot.com 2008.05.10. 19:53:18

Tomcat lesz az új hungaricum? A Nagy Magyar Rém, akitől mindenki be van tojva? Mondhatná neki is oroszjózsi, mint Tótawének: "reszketnek tőled". Pici műanyag tomketeket képzelek, túrórudis zászlócskával a kezükben, tök cuki lenne. Cukimagyarországnak cukirém (ugye rosszTündér). A határon kellene osztogatni, hogy mindenki tudja, hova jön. Vagy nem tudom hol. Nincs is határ.

Régen tomcat osztogatott (műf...aszt) most majd őt osztogatják.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.10. 19:55:15

plasztik Tonket-figurákat a játékboltokba! Mekkora ötlet! És lehetne tényleg árpádpöttyös zászló a kezében, a másikban meg egy feljelentőpapír. Lehetne öltöztetni mindenféle pólókba, mint a barbibabákat, és mondjuk beszélne is.

Ezzel megszedjük magunkat!

tita · http://hetkoznapi-mesek.blogspot.com 2008.05.10. 19:58:25

Csináljuk meg gabrilo:) Ötlet az enyém, nem lenyúlni. Stipistopi, vegyünk fel hitelt:P

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.10. 19:59:24

Nem kő hitel, mögöttem a pénzvilág. Te adod az ötletet, én a tőkét meg a kapcsolatokat. Deal?

tita · http://hetkoznapi-mesek.blogspot.com 2008.05.10. 20:01:23

Megbeszéltük. Részemről rendben. Vajon mikor jelent fel Tomcat? Nagyon vigyázunk majd, hogy szép tomketbaba legyen. Akkor tecceni fog neki is. Az milyen, amikor valaki mögött ott van a pénzvilág? Rád ne dőljön, vigyázz.

baliquez 2008.05.10. 20:02:12

Zöpö, simán tudja bizonyítani hogy akár többmilliós kár érte, csak egy megfelelően datált szerződés kell hozzá némi levelezéssel amit bármelyik bevállalósabb cimbijével megcsinálhat.

Francnak kell kötözködnöd hülyékkel. Rühellem TC-t egyébként, szerintem szánnivaló hogy ilyen piszlicsáré rágalmazásos ügyekkel terhelné a bíróságokat amik amúgy is igen vontatottan működnek.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.05.10. 20:02:26

Lehessen hozzá venni opcionális kiegészítőként torbacsilt, légkürtös bringát, meg kárpária jegyet. Ha megnyomjuk a hasát akkor vegetáriánus ételek receptjeit mondja, felváltva a hare krisna mantrával.

thedealer (törölt) 2008.05.10. 20:12:51

patrona - es a polot lehet cserelni rajta? Mert tartozekba mehetne egy "fonokod egy osztrak festo" polo meg egy frocsimunyi, olcso betakamera.

saq 2008.05.10. 20:15:31

mikor veszitek már észre, hogy a tc a gyurcsányék szekerét tolja? célja, hogy megtestesítse a kritikus jobboldalit, erre nemlátunk mást mint egy dagadt, igénytelenül öltözködő, agresszív buta hülyegyereket, aki egy nyolcadik kerületi cigány szintjén intézi a konfliktusait

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.05.10. 20:17:46

Öntapadós matricák lennének mellékelve hozzá, mindenki az izlésének megfelelően öltöztethetné be piciny tomketét.

Tarajos Goethe 2008.05.10. 20:17:53

Csak irigykedtek.
Mert nektek nem dobtak össze a hazafiak egy Mac-re valót.

saq 2008.05.10. 20:19:13

"Viszont ez a kezdeményezés teljesen rendben lenne, ha nem zsidó gengszterezne benne.
www.bombagyar.hu/index.php?post=933"

röhögnöm kell, megint pénzt tarhál valamire (mivan a szerverrel???) aztán elutazik utána prágába nyaralni. persze ti csak fizessetek neki!

irrelevant 2008.05.10. 20:20:49

Sőt, lehetne mellette pici Gabucino-malac, pórázon.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.10. 20:25:40

patrona, az összes bővítést ne lőjjük el így az elején! Először lesz egy Tomcat Basic, utána jöhetnek a fejlesztett-bővített változatok. Persze egy idő után a TC Basic lesz az alap, meg a "kult", mindenkinek kell majd belőle legalább egy darab. Sidekicknek Blogin figurát később.

hhh. 2008.05.10. 20:26:50

pontosan mi miatt jelentett fel? arra utalólinket nem találtam.
mellesleg, jogállam. mindenkinek joga van fejlenteni. "ja de hogy én csak vicceltem" ez meg tudtommal nem jogi kategória, legfeljebb enyhítő körülmény.

Tarajos Goethe 2008.05.10. 20:28:12

Meg Blogina rabbinak öltözve kezében fegyverként egy hiteles talmud fordítással.

0xFFFF 2008.05.10. 20:31:19

"ZöPö (inda) · route66.blog.hu/ 2008.05.10. 19:26:25
Ja, ismeretlen tettes ellen... :-/ "

Dehogy ismeretlen ! Itt van ni: kepek.tibyke.hu/sarafregatt/f27.JPG

Mickey H. 2008.05.10. 20:31:28

Élcelődjetek csak Tomketen, de ti soha nem lesztek önismeretből ilyen jók, mint ő:

"Letöltés A Bombagyár Közösségi Blográdió XXXVI. adása....Vigyázat, gyűlölködés, fasizálódás, nyilasok."

Tarajos Goethe 2008.05.10. 20:32:43

Ez lenne a magyar Marvel-univerzum.
Betegre keresnétek magatokat vele.
Csak ne felejtsetek el először offshore céget alapítani!

states 2008.05.10. 20:35:02

Tomcat megérdemelné, hogy vezeklésképpen kezében egy ilyen szoci fénykarddal minden antifán részt vegyen és ha ez sem használna, akkor a nyugdíjas munkásőröknek adott Koós-koncertet is végighallgasson. Előbb-utóbb csak észheztérne...

Tarajos Goethe 2008.05.10. 20:42:47

states ilyen durva büntetést csak az a 800.000 felesküdött szélsőbalos érdemel akiket azóta sem talál senki hogy kimentek az oroszok! :)

tita · http://hetkoznapi-mesek.blogspot.com 2008.05.10. 20:47:20

Akkor az üzleti részt meg is beszéltük.
Turul, király a legfelső fotó.

Gabe2 2008.05.10. 20:50:24

egerben vagy egy játékbolt, az spec TomCatnek híjják...
amúgy meg ez az egész csak neki jó: ír róla a NYT, a wikipédia, ezért ő közszereplő
pedig eddig csak annyit ért el az országnak, hogy többedmagával hatalomra segítette demszkyt a szabadség téri ostrommal

Kenguru 2008.05.10. 20:52:09


"Egy kicsit finomabban, ha kérhetem. Lehúzott már tavaly két hónapot előzetesben, az épp elég nyomasztó lehetett."

Az ilyeneknek ez csak megerosites. Magam reszerol nyomasztanam meg egy kicsit, ugy egy-het evig.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.05.10. 21:00:17

Kenguru, látszik, hogy te különb vagy nála. :P

states 2008.05.10. 21:01:40

Egyébként Tomcatnél sokkal érdekesebb az a fotó a rakparton üldögélő mszp-s nyugdíjasokról, igazi kordokumentum Gyurcsány végnapjairól, gratula a készítőnek...

Gabucino_indakurvaanyad 2008.05.10. 21:02:19

Nemzeti érzelműt csak akkor perelhetne be Tomcat, ha az újpéteri fakenemzeti UFi/Reakció köreiben lenne olyan.

Cionista zsidó a kiadó, aki amúgy soha nem hagy ki egy alkalmat sem egy kis kirohanásra a magyar nemzeti oldal ellen. Ilyen munkáltatóval bizony - tisztesség szempontjából - eme országban történelmi és jelenkori okok miatt is hiba volna a Reakciót nemzetinek vélni. Olyan is a tartalom, meg a flashpersonos akció is - nem csoda, hogy a baloldali lapok milyen szépen felkapták egy kis antireklám kedvéért.

irrelevant 2008.05.10. 21:07:44

Gabuci, ha már itt vagy, légyszi magyarázd már el nekem, hogy hogy van az, hogy ti az alkotmányt, a köztársaságot, meg az egész államberendezkedést illegitimnek tartjátok, szentkoronáztok, stb., de ha Tomcatet valami apró sérelem éri, rögtön írjátok a feljelentéseket tucatszám, méghozzá "tisztelt rendőrség!" megszólítással, akiket máskor ti csak rohadt ávósokként aposztrofáltok?

Már egyszer kérdeztem ezt tőled, de csak annyira futotta, hogy lezsidóztál.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.05.10. 21:11:19

CrL:
Pálesz feszt felemás volt, zavart a ketrec jellegű környezet, viszont nagyon ízlett a nagymamám szülőfalujában készülő feketeribizke-pálinka. :)

Gabucino_indakurvaanyad 2008.05.10. 21:20:04

Ezerszer elmondták már mások: érdekérvényesítési képességnek hívják, és neked nincs olyan.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.05.10. 21:24:05

Tehát az ÁVH/tiszteltrendőrség konfkliktusának feloldása nem más, mint az érdekérvényesítési képesség. Nagyon jó. :)

Gabucino_indakurvaanyad 2008.05.10. 21:27:31

Bocs Turul2k2, de rangon aluli lenne számomra egy újpéteri indexes bulvárújságíró fikahadjáratában részt vennem.

0xFFFF 2008.05.10. 21:28:03

"Kenguru 2008.05.10. 20:52:09

Az ilyeneknek ez csak megerosites. Magam reszerol nyomasztanam meg egy kicsit, ugy egy-het evig. "

Feri haverodat meg ünnepelnéd, hogy milyen legitimen tud klára asszonnyal - bocs ! klára elvtársnővel - sikkasztani és elkúrni, mi ?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.05.10. 21:29:03

Gabucino: ezt a reakciózsidózást annyira nem értem, engem nem kifejezetten érdekel ki fizeti őket, amíg úgy írnak ahogy. Nem mindenben értek egyet, de például ez a poszt kifejezetten nem magyarellenes zsidókra vall (és a többi írás, úgy általában sem):
reakcio.blog.hu/2008/04/29/a_szeretetet_szet_kell_osztani

Azzal, hogy mindenkit élből lezsidózol ugyanúgy errodálod a kifejezést, mint ballibék az "antiszemita".

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.05.10. 21:31:27

"érdekérvényesítési képesség" -> erősebb kutya baszik. Ez pont addig jó amíg te vagy a legerősebb kutya, aztán ha jön egy még erősebb, akkor az is meg fog baszni, meg akit addig basztál az is.

states 2008.05.10. 21:33:26

otvospeter: Csak azt nem értem, hogy ez a radikáljobb tényleg annyira hülye, hogy nem értik, amit csinálnak az elsősorban Gyurcsánynak és társainak használ. Pedig meggyőződésem, hogy lehetne ezt a műfajt színvonalasabban és főleg hasznosabban csinálni...

irrelevant 2008.05.10. 21:34:20

Gabucino: miért rangon aluli? Mi a rangod? TC famulusa? :D

Gabucino_indakurvaanyad 2008.05.10. 21:35:26

Tégen nem érdekel, mást meg igen. Ennyi. Új Péter meg egy cionista zsidó, vállalja is, el lehet olvasni az írásait. Ennek megfelelően anno testületileg le is hurrogott engem az UFi gárda, amikor megkérdeztem lesz-e poszt a Peresz-féle flameről. Ennyit a Reakcióról, köszöntem.

Francois Pignon 2008.05.10. 21:39:50

states,
a bankszámlaszám kinn az egyre nagyobb hírverést kapó honlapon, ahova jöhet sok kis száz dollár, meg ki tudja honnan ki tudja miért befolyó "adomány".
Az "annyira hülyeség" mércéje meg nem tudom mi, az belefér, hogy a radikáljobbos megmondóember bevallottan szavazatával segítette hatalomra a mostani bagázst?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.05.10. 21:43:41

"Ennek megfelelően anno testületileg le is hurrogott engem az UFi gárda, amikor megkérdeztem lesz-e poszt a Peresz-féle flameről."
Ha a Bombagyár nem megy el olyan irányba, ahova elment, akkor például az ilyen jogos kérdésekkel, felvetésekkel is többre menne.
Két médium nagyobb látogatottságú médium hozta le az említett dolgot: a kurucinfó és a bombagyár. Sajnos mára egyiket sem lehet komolyan venni.

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2008.05.10. 21:44:29

0xFFFF 2008.05.10. 20:31:19

Jaj Istenem... :-( Azon a képen én vagyok, nekem meg a Tomcat kontra TuRuL_2k vitához nincs közöm. Hacsak be nem bizonyítod, hogy én vagyok TuRuL_2k. :-))

states 2008.05.10. 22:11:57

Francois Pignon: Nem vagy híve az összeesküvés- elméleteknek, de az fölöttébb érdekes, hogy a kurucinfón és társain az elsőszámú közellenség lassan már csak a Zorbán és a Fidesz, Gyurcsányék meg csak a futottak még kategóriában versenyeznek...

Pandamacy (törölt) · http://szanalmas.hu 2008.05.10. 22:16:44

Tocat egy szánalmas kis exibicionista hülyegyerek, egyre rémesebb dolgokkal. Bohóckodásával egyre inkább saját elkomolytalanodását idézi elő, a zsidózásai és a füstbombagyáros marhasága óta. Ami pedig a feljelentgetést illeti, szerintem is ha sittre tennék egypár roma mellé, valószínűleg a szájával tudna csak érvényesülni, mert ugye az az egyik fő erőssége...

M a r c e l 2008.05.10. 22:17:50

Haha, jobbosok ha utálják egymást, szép látvány :)

Igaz, ezeket a fasiszta állítokat nem nevezném jobbosnak, de már mexoktuk, valahová be kell rakni.

Na ja, nem fasiszták, de erre sincs jobb megnevezés. Az, hogy nemnormális állat, szintén kevéssé pontos. A fene tuggya, asszem a nemzetieskedés valami betegség, mert normális nemzetit még nem láttam. Más országokban igen, de itt csak ez a tomkat-féle ocsmányság folyik, meg a fürlajcsi, meg ilyenek. Balkán ez, vastagon, gyerekek.

Szégyellem, hogy magyar vagyok, de ez állapot, el köll viselni. Viszont tomkat valóban veszélyes, addig röhögtök a puhapöcsűeken, míg a rokonotok nem sérül meg egy támadásban. Ma még bohóc, holnap mi lesz belőle? Van elég történelmi példánk, és sajnálom hogy a mérsékelt jobb nem látszik, hogy létezne.

Francois Pignon 2008.05.10. 22:20:19

Gyurcsányék országszerte csak a futottak még kategóriában versenyeznek... A legfrissebb felmérések szerint már a választók többsége előrehozott választásokat akar, a Fidesz támogatottsága sokkal nagyobb.
Most ellenük lehet protest-támogatókat meg -dollárokat szerezni. És lesz majd radikálmozgalom az ő megbuktatásokra is, ha ők lesznek kormányon. Ha az lesz a biznisz, az lesz a business.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.05.10. 22:26:51

Elég logikus, hogy egy radikális mindig azt támadja aki hatalmon van, vagy záros határidőn belül hatalmon lesz (kivéve, ha ő van hatalmon). Minek gyurcsányozni a kurucon? Újat már nem lehet mondani, és amúgy is 0 az esélye, hogy aki olvassa, az az mszpre szavaz. Ellenben fideszszavazók biztosan olvassák. Nem kell mindenhol összeesküvést látni.
álommókus: savanyú a narancs mi ? xDDDDD

Tarajos Goethe 2008.05.10. 22:40:55

"míg a rokonotok nem sérül meg egy támadásban"
Mostanában sok rokon sérül meg támadásban,jobb helyeken már lőnek is egymásra!

Ahogy én látom te már annyira bal oldalon ácsorogsz hogy hozzád képest mindenki szélsőjobb.

Történelmi példákat meg sorolhatunk,azt hiszem a számháborút is te nyernéd.Légy rá büszke!

states 2008.05.10. 22:56:31

álommókus: És szerinted mit kellene csinálnia egy jobbosnak, hogy nálad kiérdemelje a mérsékelt jelzőt. Gondolom, a minden héten esedékes antifán kéne együtt csápoljon a nyugdíjas munkásőrökkel, és áhítattal hallgassa Fletót és Koós Jánost a szoci majálison...

guszti 2008.05.10. 23:15:48

figyeljetek már, akárhogy is, én egyre több szkepszissel figyelem ennek a sátánszemű blogtrollnak a munkásságát. Azt sem gondolom feltétlenül, hogy szivességet próbálna tenni a szociknak, mármint a szilvából meg a hasonló bizalomgerjesztő figurákból simán kinézem, hogy fizetnek neki, vagy már régebben megígérték, hogy egyszer majd kérni fognak valamit. Nekem már a Hollánban sem jött ki a lépés. Miért megy valaki oda valahová tüntetni (vagy flasmobozni vagy mi) ahová 2 héttek korábban molcsit dobott? Hogy legyen miért ellentüntetni? Értem én, hogy bizonyos azóta szinte feledésbe merült Bácsfi Diána tudta utoljára egymás mellé állítani az ilyen meg olyan oldalt, de hát egyszer volt budán kutyavásár, kérem! (Bár bennem már akkor felvetődött, hogy nyílt idiotizmust bevállaló leányzó nem csak régen volt fiúval, de kaphat is valamit érte, hogy teljes átéléssel bevállalja az "emlékeztető oltás" szerepét.)
Ezt a ferigyereket meg még bírtam is, amikor az ominózus beszéd megjelent, olyan szépen leküldte a még épp győzelemtől mámoros eltársait, hogy még meg is tapsolták érte, ez tetszett. (Még ha látszott is, hogy valóban lényeges kérdésekben másnap is ugyanott fog felkelni a nap, vannak a nagy igazságok, meg van a szagtalan lóvé.) Még ez a gyógyegér-sztájli is beleférne, én is az vagyok. De hogy kamupátoszban próbál túltenni riválisán, az teljes tévút. De több is annál, hiszen félelemkeltéssel manipulálni bűn, pont.

"Horthy-fasiszta" 2008.05.10. 23:21:45

Én szivesen lennék mérsékelt jobbos, ha tőlem balra nem lenne senki!:o)

Apropó, ficó és ferenc közös nevezőn, örvendjünk hát! www.origo.hu/nagyvilag/20080510-szlovakia-robert-fico-orban-viktor-gyozelmevel-riogatott.html

2008.05.10. 23:25:53

"Van elég történelmi példánk, és sajnálom hogy a mérsékelt jobb nem látszik, hogy létezne."

dehogynem létezik mérsékelt a jobboldal!
a kurva anyád te cionista kommunista ávósgeci!
te moszad spion, te magyarellenes kapitalista zsidócigány!

states 2008.05.10. 23:30:38

Horthy-fasiszta: Régóta tudjuk, hogy egy platformon vannak, 2004. december 5. óta pedig papíruk is van róla...

saq 2008.05.10. 23:49:09

gabucino zsidózik, akit a saját blogjában alázott szarrá egy szkíta nevű felhasználó pont ezzel. vicces gyerek ez.

Tassadar 2008.05.11. 00:10:19

álommókus el lehet menni, senki nem tart vissza, sőt örülnénk neki, vajon hány ilyen ember él az országban?

Invictus 2008.05.11. 00:19:40

Jichak Kolompár 2008.05.10. 19:22:19

"macskajancsinál ez szexuális pótcselekvés.
Ha már férfi nem lehet..."

Ezt beszéld meg Athinájával, szerintem ő messzemenőleg meg van elégedve TC férfiasságával, a Tieddel is meg lenne vajon? Ez fáj neked netán, Nathán? Ráadásul zsidó is a csaj, és fajgyalázóként egy gójjal ugye... :P
Nem tartom sokra TC-t, de ezt muszáj volt...

Invictus 2008.05.11. 00:20:54

Ja bocs, feltételeztem, hogy férfi vagy, de ha belegondolok, S. Magdaléna lehetsz személyesen inkább....

crix 2008.05.11. 00:30:16

nem lehetne tonketnek egy lila brokit adni?
csak, hogy érezze milyen szintre süllyedt?

candy · http://wunderbike.postr.hu 2008.05.11. 00:43:13

Ehh, még nagy színer korszakában nem jelentgetett felfele senkit, mikor minden második lémerdemó meg diskmag róla szólt, hogy néha szereti zsebre tenni más hardverét. Amúgy szeretem ezt az ultrajobbos hozzáállást, hogy aki nem náci az zsidó : )

Illetve aki okosabb náluk az szintén zsidó...vagy kommunista, vagy ippeg judeobolsevik. Állat : )

Francois Pignon 2008.05.11. 00:49:13

Komment a bombagyárról:

"36. Tomcat 2008.05.10 14:10:38
Semmi gond, valakit az unokáinknak is fel kell majd akasztani."

Tudjátok, amikor ilyeneket mond, az részéről irónia. De persze az irónia nem büntetőjogi kategória, legalábbis, ha a Reakció ironizál Tomcat-el.

Saitek 2008.05.11. 01:02:33

1. Athina már rég otthagyta a hülye nácit.

2. Egy kis roadmap a jelenséghez:

I. Füstbomba, letartóztatás, előzetes.
II. Szabadlábra helyezik (pedig tarthatnák bent, és kaphatna keményebb cellatársakat...), és ekkor azonnal létrehozza a magyarországi széljobb - az ilyen gabucino féle debil lúzerek - teljes adatbázisát névvel, lakcímmel, telefonszámmal.
III. Sorozatosan alkalmat ad arra, hogy (a gabucino féle sérült véglényeken kívül) mindenki kivétel nélkül nemet mondhasson a radikáljobbra. Erre jó eszköz pl a gyerekek akasztása.
IV. Volt már egy Szabó Albert, a módszer ismert.

Van még kérdés?

3. Ja és ha már lúd, legyen kövér: az adatbázislakók havonta kicsengetik neki a kis párszázezret hajítógépre, most épp emléktáblára, szerverre. Úgy látszik, a megbízással nem jár fizetés.

Francois Pignon 2008.05.11. 01:11:54

Saitek 2008.05.11. 01:02:33

Én nem tudom, mit akarsz ezzel sejtetni, de azért hozzáteszem, a közveszélyokozás előkészülete vádat, ami jó eséllyel megállna a bíróság előtt, és amiért akár 3 évet is kaphatna, módosítják terrorcselekmény előkészületére, amivel nyilván nem fogják elítélni.
Adhat egy puszit ezért az "ávónak", nyilván csak jóindulatból vagy rendőrhülyeségből jártak el így...

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.11. 01:20:00

Saitek,

1) TC letartóztatásának körülményei khm... igen homályosak. Én ebben a kérdésben szkeptikus vagyok és a "börtönbeveleszemétnáci" nem érv - ettől most eltekintenék.

2) A Kapucsínó-féle zsidózással szintén nem foglalkozom.

3) Athinával tudtommal összeházasodnak, bár tény, hogy nem mozgok otthonosan a bulvárban. Honnan van az infód?

4) mondasz valamit. Ha nem lett volna jegyvásárlós hiszti, meg az egész felhajtás, a Nemzet Prófétája nem tarthatná meg a nyolcadik antifasiszta-béketáborozós felvonulását. Ahelyett, hogy alápörkölnének, alájátszanak.

Francois Pignon 2008.05.11. 01:31:37

Én még mindig csak annyit tennék hozzá, hogy a világon olyan nincs, hogy egy tuti vádat módosítsanak egy erősebbre, ami már valószínűleg nem fog megállni a bíróság előtt.
Éppen fordítva szokott lenni. Ha nem tudnak valami erőset bizonyítani, keresnek egy kisebb tételt.
Hogyan fordult meg ez esetben a dolog?

Gabucino_indakurvaanyad 2008.05.11. 01:35:41

Jaj még mindig hódit ez a szkíta-faszság?

Az a szerencsétlen abban vélte felfedezni zsidóságom végső bizonyítékát, hogy talált a vezetéknevemből néhányat a holokausztáldozatok között. Azóta terjed az indexközeli tomcatgyűlölő fórumokon és blogokon, hogy "szarrá lettem alázva." Oké.

_andris 2008.05.11. 01:49:34

"A fene tuggya, asszem a nemzetieskedés valami betegség, mert normális nemzetit még nem láttam."

"Szégyellem, hogy magyar vagyok, de ez állapot, el köll viselni."

Valószínűleg azért nem láttál még "normális nemzetit", mert torzít a szemüveged. Azért az már valami, hogy elviseled a magyar voltodat, hiszen meg is tagadhatnád.

kiani dynasty 2008.05.11. 02:14:26

álommokus én pont olyanokra vadászok mint te , el fog jönni az a nap amikor szembetalálkozunk és akkor a nick mögé nem bújsz el .Eltöröllek , eltaposlak !


Éljen az igazság !

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.11. 02:34:26

Pignon,

eléggé tisztázatlan az eset. És akkor nem is arról beszélünk, hogy cukrot nálam is találnak ha akarnak. De ez az egész letartóztatási ügy akkor volt, amikor Gyurcsika épp elemében érezte magát államkodás tekintetében. Az állam én vagyok, oszt nekem mindent lehet. Azért érdekes lesz a vége.

is 2008.05.11. 07:09:59

@ TaTa86. 2008.05.10. 19:43:31
"Gringo: xDDDDDD
Ahogy közelednek a választások, egyre jobbízűen nevetek az ilyeneken! :) Köszönöm neked!"

Mi meg csendesen sírunk itt, hogy nem elég, hogy Bokrost sikerült annak idején elkergetni, de most egyesek még büszkék is arra, hogy mindazokat a dolgokat, amelyeket a csehek is, meg a szlovákok is megcsináltak, és ami miatt most már ott járnak előttünk, ahol; azt Mo-n megfúrták, aztán tovább álldogálnak a maguk által kevert szarban, és még csak nem is látják.

Werwolf 2008.05.11. 07:57:41

Eftarsak, most nem baj hogy gyurcsanyi eftars "a zuccara viszi a politikat"? (korabban ez volt a kötelezö jajveszekelnivalo, es a hugyagyu debil kommancsok ezt szajkoztak...)Most viszont minden heten vmi antifa-holokauszt-izere jar gyurcsanyi utolso ketezer szenilis rajongoja.

Az meg miert baj, ha Tomcatnek poloboltja van? Csak az mszmp-s eftarsaknak, meg a holocaust tuleloknek nem ciki vallakozni, hogy megeljenek?

Ja, aki meg annyira szegyelli, hogy magyar, meg annyira reszket a nemletezö naciveszelytöl, azt szeretnem emlekeztetni szeretve tisztelt, langlelkü gyurcsanyi eftars szavaira, hogy "tessek, el lehet menni". Tenyleg el lehet menni, ha ennyire szar nektek. Nem hiszem, hogy az mszmp-s csöcseleknek jobban tetszö idöszak jönne mostanaban. (nulla fele tarto mszmp index, stb.)

amos 2008.05.11. 08:07:48

Werwolf!

"tenyleg el lehet menni,ha ennyire szar nektek".Ezt írtad.Ha annyira jó itt neked,akkor meg mit pofázol?
Egyébként betépve írtad,amit írtál?Se eleje,se vége.

Werwolf 2008.05.11. 08:24:29

amos...
Elöször is olvasd ujra... Nem en mondtam, hanem gyurcsanyi. Szavai persze örökervenyüek..:)
Nekem nem jön be az mszmp, en mar leleceltem par eve, de ehhez neked semmi közöd.
Masreszt nem pofazom, a magatokfajta pofazik. Lathato az eredmeny.
Harmadreszt jozan vagyok.

tita · http://hetkoznapi-mesek.blogspot.com 2008.05.11. 08:32:05

Tök jó, hogy van egy pólóboltja, de azért az nem mehet túl jól. Hányan vesznek olyan izés feliratú pólót manapság? És sok a fizetnivaló, könyvelő, rezsi, cukor, műtrágya meg más. Muszáj feljelentgetnie, láthatjátok. Abból jön a kártérítési összeg, amit nyilván visznek az ügyvédei. Az ügyvédeket fizetni feneketlen sportkassza. Kevés lovettáért nem mozdulnak. Márpedig Tomcat miatt mozdulni kell éjjel kettőkor is.

Ki van ez találva szépen. Mi meg vigyázzunk a szánkra, még a szelíd Turult is képes volt feljelenteni, láthatjátok. Viszont örömmel látom, hogy gyurcsányozásig elég hamar sikerült eljutnotok.

Sosem tudom, ki kivel van. Magunkfajta meg magatokfajta. Ez nekem kínai. Izé...magyar.

Werwolf 2008.05.11. 08:36:54

tita,
szerinted off-topic eljutni a gyurcsanyozasig, ha egy olyan rendezveny a kiindulopont, ahol gyurcsanyi küszködik?

tita · http://hetkoznapi-mesek.blogspot.com 2008.05.11. 08:57:43

Tomcatről szól a poszt, erre gondoltam.

Zetek 2008.05.11. 09:13:25

A történet nagyon egyszerű, nem beszélgetni Tomcattel, vagy legfeljebb ügyvéd jelenlétében, hangfelvételt készítve. Szerintem nem kellene vele foglalkozni, mert láthatóan hőssé szeretne válni.

hoplita 2008.05.11. 09:23:28

Néhány értékelhető és vita alapként hasznosítható komment mellett nagyrészt fikázó böfögések nyüzsögnek az oldalon.
Egyesek "hajdemegmondomatutit" hsz.-aiból csak a savanyú a szőlő-szindrómát vagyok képes kielemezni, néhányan pedig vagy tudatosan hazudnak, vagy ahhoz is hülyék és lusták, hogy utánanézzenek dolgoknak.

A legjobbak hozzák a szokásos ügynökdumát és elvetélt serlokholmszként a cui prodest örök kérdésére adnak szellemi lórugásnak is beillő válaszokat.
Piha...:-))

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.05.11. 10:06:12

TC korábbi akcióiban nekem bejött - illetve nekem úgy jött le - hogy a demokrácia határait próbálgatja, polgárpukkaszt, rendszerheccel. lehet, hogy az utóbbi idők imázsa már a médiának szól. vagy a megrendelőknek. vagy csak megváltozott az ipse. mindegy.
nem kötelessége hogy tessen nekem. én pedig azt gondolok róla, amit akarok. 1:1

az meg, hogy nem jön be az adok-kapok témakör, szánalmas. nem lehet valaki örökké a faszagyerek. olyan nincs, hogy mindig csak én, de soha nem engem.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2008.05.11. 10:17:02

"magára osztotta a jófej vagány szerepét, nekem meg jutott az idióta szerencsétlené"

tehát tőle nem szoktlan módon próbált ragaszkodni a valósághoz
hiszen az utóbbit már sikerült bizonyítani, a boltja előtt előadott performance-val

plastik02 2008.05.11. 10:21:59

tomcatet meg a valóság ugyanabban a mondatban... lol

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2008.05.11. 11:27:28

ehh, már megint ezek a meggyőző érvek és a sok vitathatatlan tény, amivel nem tudok szembeszállni...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.05.11. 13:10:02

is: ;) xDDDD Rossz mi?
Óhh jaj, a gonosz Orbán mindent megfúr, háttérben meg a fasiszták is egyre szemtelenednek!!
"Nem csináltunk semmit 4 évig. Semmit!" Ismerős? Akkor ki fúrta meg a "reformokat"?

plastik02 2008.05.11. 13:30:10

ne szállj szembe, hót mindegy nekem. tomcat egy szerencsétlen pöcs erre épp elég érvet szolgáltat ő maga.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2008.05.11. 13:40:02

ha szerinted tomcat egy szerencsétlen pöcs, akkor mit foglalkozol vele annyit?

bár én még egy érvet sem láttam erre, és ez a hozzászólásod sem hemzsegett tőle

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.05.11. 13:40:51

Tata, te még nem érted, hogy Orbán az Ős-Rossz, Mindenek Megrontója. Nevezzük röviden így: ŐRMIME.

plastik02 2008.05.11. 13:50:09

egy komment erejéig foglalkoztam a bohóccal,akkor is reagáltam valakire, de igazad van, nem ér annyit.
szarok rá...

Werwolf 2008.05.11. 14:36:42

Ha Tomcat a sracot pofanverne, mert szerinte hazudik rola, akkor eröszakos allat lenne es akkor nyilvan feljelentenek, feljelentenetek.
Ha Tomcat a sracot feljelenti, akkor meg gyava, mert az allamhoz szalad, ahogy vki feljebb irta.
Ugynevezett közeleti szemelyisegekröl lehet mindenfelet irogatni, nekik pedig van joguk ezert pert inditani, ha ugy erzik, hogy hazugsagot irtak roluk. Nem ertem, hogy ezzel mi a gond. Barki masnak is joga van Tomcat-et feljelenteni. Viszont az öt feljelentöket nyilvan nem gyavaznak le ezek a "mi" "liberalisaink", akik a tolerancia jegyeben mindenkit mindennek elmondanak, akinek mas a velemenye, mint a kötelezö piszi blabla.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.11. 14:54:19

Werwolf,

van különbség a bíróságot hasnyálni annak megfelelő célok érdekében, meg minden nyekkenésért bíróságra rohangászni - utóbbit csinálja egy ideje TC és ezzel a legjobb sértődös-liberós haladó hagyomány követőjévé vált.
Meg biztos Gaudi pénztárcája is hízik, tehát nyilván karitatív céljai is vannak e tevékenységnek. Én azonban egy minimálflesmob miatti följelentést fölösleges maszturbációnak tartok.
De lehet, hogy tévedek, és szimplán csak szereti a bíróságokat, avagy bíróság-fétise van.

Werwolf 2008.05.11. 15:11:12

Gabrilo,

sztem van pozitiv oldala annak, ha közszereplök be-beperelik a roluk valotlansagot allitokat. Ha komoly összegeket is megitelnenek, az a jövöben elvezethetne egy korrektebb tajekoztatashoz, altalaban korrektebb mediahoz, hiszen egy ujsaqiro, vagy szerkesztöseg sem merne vallalni egy sokmillios karterites rizikojat.
Az pedig - azt hiszem - mindenkinek az erdeke lenne, aki igazat mond... Egyes olyan tarsadalmakban, amiket nalunk szokas "fejlettebbnek", erettebnek, vagy "nyugati demokraciaknak" nevezni, nagyon nagy penzeket itelnek meg valotlan allitasokert.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.05.11. 15:11:32

(Gabrilo, szerintem TC direkt csinálja, és pont ezzel mutatja be azt, hogy a demokratikus bíróságok tulajdonképpen illegitimek, és mindenki arra használja ezeket, amire nem szégyelli.)

dowNLoad 2008.05.11. 15:32:58

NEM MÚLT EL NYOMTALANUL az a 40év! Érdekes lenne látni, hogy milyen BLOG-ok lennének ma, ha az a 40év NEMZETI, esetleg nacionalista-fasiszta lett volna, és most lenne "demokrácia". Akkor jogosan rinyálna a sok betépett csegevarás (ha élne egy is) , hogy FASISZTAVESZÉLY, meg NÁCIK! Jelenleg NINCS REALITÁSA/ÉRTELME/HITELE erről pofázni, amikor 40+15éve folyik a magyargyalázás, a NEMZETI/PATRIÓTA GONDOLKOZÁS sorvasztása, ellehetetlenítése, gyakorlatilag, most, hogy már NEM KÖTELEZŐ INTERNECIONALISTÁNAK LENNI, most lett igazán az az ország, szinte SEMMI JELLEGZETESSÉGE NINCS MÁR. Meg most bújtak elő az ilyen figurák, mint MÜLLER PÉTER (sziámi), hogy szerinte a 60éves IZRAEL az igazi ország, a több ezer (5-6) éves IRÁN (perzsa birodalom) meg KÍNA az semmi, nevetséges. HÁT TÉNYLEG az, MIT SZÍV az a figura vajon???? ÉS MAGYARNAK MONDJA MAGÁT?????? WTF??? (embernek nem) Ez vajon AUSZTRIÁBAN/ Szlovéniában/Szlovákiában
/Timbuktuban is megtörténhetne egyetlen pofon nélkül?

Werwolf 2008.05.11. 15:38:01

dowNLoad,
ezert biztos nagyon ki fox kapni a tolerans, liberalis beiroktol...:)
Ha masert nem, hat azert, mert igazad van.:))

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.11. 15:46:28

Werwolf,

egyrészt Lódit leszarjuk, ő a Reakció blog seven-eleven szalonnácija, amúgy meg emeszpé-savazó. Kb. ennyi infó elég is.

És én nem azt mondtam, hogy ne pereljenek akár közszereplőket is, ha arról van szó, de amiről beszélünk, az bőven túlzás, és f@szverés.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.05.11. 16:09:01

Gabrilo, nem szarunk le senkit sem. Örülünk minden olvasónknak.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.11. 16:31:37

ergé,

akkor módosítok: magam nevében beszéltem. Személy szerint ha már negyvenedszerre olvasom ugyanazt (végkövetkeztetésben valahogy mindig szerepelnek a bibsik), akkor megunom, oszt kész.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.05.11. 16:33:26

nézzük a jó oldalát: dowNLoad egy kiszámítható vitapartner :-)

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.11. 16:37:26

Bár félkarú rablóból volna ilyen:))))) Bármit dobsz, jön a bibsizés, tuti a végeredmény;]

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.05.11. 17:53:49

sok a komment, nem olvastam át, de talán még nem utaltak rá: Mérő László ügyesen alázza tomcetet a friss mancsban (tkp. nem igazi link, mert csak a címe látszik, de azért tessék: mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/szam&id=604&mode=1)
- Mérő is készítheti biztos a félmilkát a perre :DDD

Amúgy nem értem, mire föl pökhendiskedik foylton Tomcat, amikor tényleg nyomja a nyilas szakzsargon, de felháborodik, ha lenácizzák, lenyilasozzák... Megélhetési felperes kíván lenni? mit hozhat ez a konyhára vajon?

irrelevant 2008.05.11. 19:01:50

Werwolf, nem értetted, amit írtam. Nem azt mondtam, hogy az államhoz fordulni vitás ügyben gyávaság lenne, mert nem az. De egy olyan embertől, aki illegitimnek tartja azt az államot, azt az alkotmányos berendezkedést, amihez lépten-nyomon, gyakorlatilag már napi rendszerességgel fordul minden kis piszlicsáré sérelme miatt, ez egy picit ellentmondásos, hogynemondjam nevetséges :)

Egyetértesz?

dowNLoad 2008.05.11. 20:55:55

Gabrilo, ergé, EGYSZER MÁR SZERETNÉM KIPRÓBÁLNI A LIBSI-BIBSI MENTES ÉLETÉRZÉST IS! (itthon) Lehet?
Másrészt meg nem 7/11 hanem 24/7. (kivéve amikor dolgoznom kell)
A 40 év agy/nemzet/gondolkozás-sorvasztó tényét tartom! (kár, hogy nem NACIONALISTA NEMZETI volt az a 40év, BÁR a mai helyzethez képest KEZD ANNAK TŰNNI! Moszkvát mindenki utálta, ma meg Brüsszelt/Washingtont /TelAvivot imádják egy csomóan akik degeneráltak.)

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2008.05.11. 22:20:20

Rájöttem.

Valójában TC arra gyúr, hogy több sor jusson neki a 2020-as törikönyvbe, mint gyurcsánynak. Tekintve, hogy a módszerváltásról hány sor van pl. a Száray negyedikesben, erre minden esélye megvan!

Éljen a forrásközpontú történelemoktatás!

tevevanegypupu 2008.05.11. 23:00:10

Tekintve a tekintendoket, Tomcat mindenesetre azt mondja mindig amit gondol, o aztan kibontja az altala igazsagnak erzett reszleteket az utolso szalig..Erdekes figura, tenyleg vajon mit irnak majd rola ugy harminc ev mulva? Ahogy latja az ember az elmult szazad esemenyeit taglalo kulonbozo nezopontu torteneszek igazsagait..nem lehet kitalalni elore.

irrelevant 2008.05.11. 23:09:40

teve: Miért, mit vársz egy törikönyvtől, mit írjon egy ilyen rendkívül ellentmondásos és még ma is a viták kereszttüzében lévő eseménysorról, aminek a hátterét még ma sem látja át teljes egészében senki? (Pontosabban: senki, akinek érdekében is állna leírni.)

A hivatalos dumát előadni a hűdedemokratikus, jujdeszabad, hurráeurópai "rendszerváltásról" szerintem sokkal nagyobb hiba lenne, mint nem is írni semmit a törikönyvekbe.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.05.11. 23:09:57

dowNLoad, hol laksz, a Rumbach Sebestyén utcában? Ha az az életcélod, bőven lehet olyan helyet találni a fővárosban és a vidéki Magyarországon, ahol nem találkozol LIBSI-BIBSIKKEL.

:)

tevevanegypupu 2008.05.11. 23:21:24

orvospeter
nem varok semmit, erdeklodve olvasom ami a kezem ugyebe kerul es mindig meglepodom, hogy ugyanazt az esemenyt (bar ki tudja hogyan tortent az esemeny valojaban!) mennyire mas szemmel lehet latni akkor amikor tortent, per pillanat is, vagy aztan mondjuk husz ev mulva. Sokszor meg rendszervaltasnak sem kell lenni, eleg egy kis ideologiai fellazulas vagy minek nevezzem..lasd mondjuk a Rajk ugyet.
Az utobbi tiz evben tortenteket nem is akarom emliteni.

Bummer 2008.05.12. 00:27:28

Tomcat azóta hülye, amióta megpróbálja a világnak és saját magának is beadni, hogy a füstbombáját (KNO3+cukor+kénpor) nem lehet robbanásra bírni. Hát lefojtva azért szerterepülne a tartály.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.05.12. 02:18:59

Apropó, hülye.
Valami retardált bekommentelt ennek a postnak a végére.
tirpakbokretas-reloaded.blogspot.com/2007/07/hlyeorszg-cmere.html
Hiába, a korszellem.

tita · http://hetkoznapi-mesek.blogspot.com 2008.05.12. 09:39:04

Tomcat nem hülye. Sok negatív jelzőt rá lehet húzni, de inkább meg kellene próbálni megérteni ( félreértés ne essék, néhány mondata miatt: gyermekakasztás pl) alaposan fel tudnám pofozni, de látom, mit akar az egész tevékenységével elérni.

Sokkolni akar, meg akarja mutatni, milyen elkúrt demokráciában élünk, hiába vannak törvényeink - mert vannak, mindenre van, akár nem is kellene újakat alkotni - nem tartják be és nem tartatják be azokat, kettős mérce uralkodik, eszméletlen mértékű a korrupció, nincs megoldva a cigánykérdés, nincs megoldva semmi. Neki ilyen eszközei vannak. Hülye eszközöket gyárt és a vicces dolgai lassan durvákba csapnak át, talán egyenes arányban azzal, ahogy az életünk durvul. De lehet, hogy mértéket veszített és túlment az efogadható határon. Intelligens pedig, de a rajongói ártanak neki. Elhitetik vele a sérthetetlenségét és a mindenhatóságát.

Feljelentget, mert az őrültségeire kell a pénz. Remekül ismeri a törvényeket és azok kiskapuit, jó, ha nem ő oktatja az ügyvédjét. Mindenesetre jobban tudja védeni magát, mint az ügyvédje őt. Tudnak persze okot találni mindig, hogy rács mögé dugják, de mert ezért is kártérítést követel, százszor meggondolják.

Már csak a kardinális kérdés maradt hátra: jók-e ezek az eszközök a célok eléréséhez? Mert a cél jó lehet, de az eszközei már nem azok. Mostanában egyenesen szégyenletesek, buták, szánalmasak, a korábbi tomcatre egyáltalán nem jellemzőek. Maradhatott volna a humornál, aminek mindig volt valóságalapja. Akkor jók az eszközök, ha tömegek tudnak melléállni legalább gondolatban és tömegek tudnak azonosulni a céljaival. Nincs így. Ilyenkor kell megállni és gondolkodni, hogyan tovább.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.05.12. 10:50:13

tita · tita-hirblogja.blogspot.com/ 2008.05.12. 09:39:04:
"Tomcat nem hülye."

Hat eszkombajnokat ebben az orszagban nem szoktak bortonbe zarni, csak hulyeket, Tomcat-et pedig becsuktak par honapra. Meg szerencse, hogy jol elhelyezett baratai vannak Tomcat-nek.
tirpakbokretas-reloaded.blogspot.com/2007/07/mester-hatalma.html

tita · http://hetkoznapi-mesek.blogspot.com 2008.05.12. 11:07:53

Doomhammer, Tomcat azért ment börtönbe, mert börtönbe akart menni. Azért is kártérítés jár(hat) vagy járt is, sokak szemében még nagyobb hős lett, emberszabásúnál nagyobb, olyan Robin Hood féle, aki a kicsik eszközeivel a nagyok ellen, a gazdagok ellen harcol. Mesebeli figura, mint a viszkis volt anno. Sokan drukkolnak Tomcatnek - vagyis drukkoltak korábban. Ma már nincs így, leírtam az előbb.

Nem tudom, milyen kapcsolatai lehetnek Tomcatnek, vannak-e egyáltalán, nem biztos. Azt sem hiszem, hogy eladta volna magát Gyurcsánynak. Az egy másik manus:) Tótawé meg nem hozta őt ki a börtönből. Ebben sem hiszek. Tóta nem akcióhős, inkább szájhős. Vagyis nem is szájhős, mert szóban nem túl erős, hanem tollhős. Vagy pennahős. Vagy találjatok ki valami jó szót erre:) Az a a film a Szabadítsátok ki Willyt volt, nem a Szabadítsátok ki Tomcatet című. Mikor Tóta megírta, már rég eldőlt, hogy kiengedik. Mindez csak hipotézis persze részemről, nálam így rakódtak össze a dolgok. Mielőtt valaki beperelne, nagy itt a mozgás.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.05.12. 11:09:44

tita · tita-hirblogja.blogspot.com/ 2008.05.12. 11:07:53:
"Doomhammer, Tomcat azért ment börtönbe, mert börtönbe akart menni."

Nem ugy tunt. Kapalozott, sikoltozott, meg minden. Utana honapokra elhallgatott. Egy kicsit lehiggadt.

Egy kicsit.

A szajhosben egyetertunk.

tita · http://hetkoznapi-mesek.blogspot.com 2008.05.12. 11:23:16

Nem mondom, hogy nincs igazad Doomhammer, úgy is történhetett. Börtönben lenni semmiképp sem jó, de Tomcatnek ezt a lehetőséget mindig be kell kalkulálnia. Pár nap lenne az igazi nyilván, nem két hónap. Pár napnak lehet érdemi haszna az ő olvasatában, hosszú időnek már csak kára van. Lélekben főképp. Vajon mi lesz a működésének a vége? A szakadék felé halad, mint az emberiség, ahogy a másik topikban írtam. Meg tud-e állni? Vagy belevész. Nem győzhet semmiképp. Ember ne legyen embernek farkasa.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.05.12. 14:07:23

Elég vicces börtönblogot írt, nem tünt túl
drámainak a dolog. Biztos nőtt vele az olvasottsága.
Egyébként tényleg elmentek neki otthonról.
Tóta meg csak jólinformált volt. Hamarabb
megtudta, hogy kiengedik mint más.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.05.12. 22:07:00

Remélem, ha Tomcat majd jövőre Orbán Viktor miniszterelnök haját ordítja le a Teve utcában, a rendőrpalotában, akkor majd azt fogjátok írni róla, hogy orbánbérenc!

Mert olyan.

Megteszi.

Képes rá.

Szaporodni meg nemzeti kormányzás idején is várhatóan rendőrségi előállítás útján fog (több, írásos bizonyíték van róla, hogy Tomcatet a rendőrség állította elő, össze sem tudom számolni, hány alkalommal/példányban), hacsak nem ő lesz a rendőrminiszter Drazsé helyett.
Persze, az ő pofáját is befoghatják, mint a harmadik (első?) nagy bloggerét, és ha nem is a mechanizmus politoxikomán magyarázatát bízzák rá, az ugye más, a nagy w már megtette, de lehet még ő pl. a Nemzetőrség udvari fehérneműszállítója. Merthogy - gondolom - a Nemzetőrségnek is olyasmi közbeszerzési pályázatai lesznek, mint mostanság a Rendőrségnek.

Más: Nektek nem tűnt még fel, hogy a fideszesek jobban bíznak Gyurcsány hatalmában, mint a maszopos és szadeszes szavazók?
>kitalator.blog.hu/2008/05/09/statisztika_27