Tomcat és barátai Újzsélandon
2008. április 07. írta: TuRuL_2k2

Tomcat és barátai Újzsélandon

 Az ismert előzmények után elmentünk saját szemünkkel is meggyőződni arról, hogy itt flash mob készül-e, vagy pogrom. Pogrom nem volt, (körülményesen kibontakozó) flash mob, ellen-flash mob és szolid oszlatás igen.


 Újlipótvárost (a zsidó szlengben Újzsélandot) ma két flash mob is megtisztelte. Az egyiket Tomcat szervezte, az invitáló e-mailben olyan humanista megállapításokkal, mint: Ezután a boltra rárepült egy Molotov-koktél, de a jelek szerint a zsidó tulajdonos, és az általa alkalmazott oláh cigány szarzsák nem értett még ebből sem.” A terv szerint Kárpátia-koncertre vásároltak volna jegyet a résztvevők az elhíresült jegyirodában. Hogy igazi elit társadalmi esemény legyen, még szigorú dress code is szerepelt a meghívóban: „Kérünk mindenkit, hogy vegyen fel fekete nadrágot és bomberdzsekit, ennek hiányában pedig bármit, ami jelzi, hogy a magunkfajták közé tartozik.

 Ők 16.30-ra hirdettek gyülekezőt a fővárosi Jászai Mari térre, az akciójuk ellen tiltakozók pedig 16.00-ra. Amikor nem sokkal négy után odaértem, a tér közepén csak néhány fekete ruhás álldogált, kicsit arrébb pedig egy jórészt sajtósokból álló csoportosulás közepén a vállán kamerával Tomcat készített interjút/vitázott Szabó György, újlipótvárosi fideszes önkormányzati képviselővel. Nem hallottam sokat belőle, de az távolabbról is látszott, hogy nem benyalós-simogatós kérdezősködésről van szó.


Aki kérdez: Polgár Tamás (Bombagyár),
aki válaszol: Szabó György (Fidesz)

 Elég érdektelennek tetszett az egész, de az időközben megérkező smalladam felvilágosított, hogy a jegyiroda környékén már sokkal többen gyülekeznek. Két saroknyi séta után megláttuk a tömeget, akik rendesen ellepték a jegyiroda környékét (lehettek néhány százan). A rendőrök igyekeztek szabaddá tenni az utat a 76-os troli számára.


Az Élet Menete - ellen-flash mob
 
 Álldogáltunk egy darabig, hallgattam a különféle narrációkat, az előzmények változatos értelmezéseit. Aztán megérkezett Tomcat, egy kamerával és Blogadminnal felszerelkezve. Az összes operatőr és fotós rájuk vetette magát, a kereszteződésben megismétlődött a Jászai Mari téri Tomcat vs. Szabó György jelenet, csak sokkal több újságíróval.


Második felvonás

 Aztán Tomcaték balra el.


Tomcat és Blogin távozóban

 Eltelt egy kis idő, úgy tűnt, hogy ennyi volt. Már készültem hazatolni a biciklit, amikor befordult szemben az utcába Tomcat és a mob - két-háromtucatnyian lehettek (szörnyű tömegbecslő vagyok, nem érdemes ezért keresztre feszíteni). Egyáltalán nem voltak félelmetesek (de a környéken élő zsidó nénikben ettől még idézhettek egészen szörnyű emlékeket), még csak militánsak sem. Inkább vegyesek, urambocsá' szedett-vedettek.


Kamera a magasban

 Ahogy beértek az ellendemonstrálók közé, az addigi kedélyes hangulatot felváltotta a jól ismert szájkarate. Egy ellendemonstrátor hátrahúzta az egyik demonstrátor (talán Gabucino?) dzsekijét, és azt kiabálta, hogy szégyellje magát a hitleres pólóban. Elsőre pillantásra aggresszívnek tűnt a jelenet, de igazából nem volt az.


Főnök és beosztottja


Pólóbemutató

 Aztán elkezdték feszegetni, hogy a feketeruhások milyen magyarok, nézzenek tükörbe, válaszként magas színvonalú kinek-hol-a-hazája-és-hol-van-otthon fejtegetésbe kezdtek Tomcat társai. Felhangzott a „Nácik, haza!” (az ellentüntetők jó része csatlakozott a skandáláshoz), „Itthon vagyunk!” volt a reakció.


Nácik, haza!


Nácik, haza! II.

 Az utcán keresztben eközben felállt a rendőrsorfal és nem engedték Tomcatéket az üzlethez, akik néhány perc után visszavonultak. Nem sokkal később már fent voltak az egyik ötödik emeleti lakás erkélyén, onnan filmezték a tömeget, akiket a rendőrök felszólítottak a jogellenes cselekmény (részvétel bejelentetlen demonstráción) befejezésére és hazatérésre.


Tomcat a magasban

    Ezután megkezdődött a tömeg kiszorítása két békésen sétáló rendőrsorfallal. Nem vették véresen komolyan, én pl. simán bejutottam mögéjük (az innentől történtek láthatók a videón), ahogy valahogy Tomcaték is: Bloginnal épp a nem-szolgáltak-ki-minket-mert-magyarok-vagyunk jelenetet vették a Bombagyár tv számára a jegybolt előtt, amikor őket is feloszlatták.

 Mindig is kíváncsi voltam, hogy néz ki az ember, aki a hangosbemondóba beszél, mert a hang alapján nehéz elképzelni: most egy 30 körüli arc szólított fel a BRFK nevében a távozásra. Közben az idő is elromlott, a kezdeti napsütés után erősen lehűlt a levegő, majd az eső is szakadni kezdett. Egy szakasz rohamrendőrrel együtt egy erkély alatt állva vártam, hogy elálljon - végül eluntam a várakozást, és hazatekertem. A tanulságoknak majd egy külön bejegyzést szentelek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr32415706

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Reakció - a polgári underground blogja 2008.04.08. 16:07:08

Szubjektív flash Az előzmények és az újlipótvárosi krónika után itt az ígért vélemény-bejegyzés is. Többé-kevésbé sejteni lehetett, hogy a zavaros alapkonfliktust (ahol épp úgy el lehet képzelni, hogy az eladó vállalt önkéntes cenzori kultúrmissziót…

Trackback: Konzervatórium 2008.04.07. 23:15:02

Hollán Ernő utcai tüntetés - képriportA molotov-koktélos támadás, illetve az azt követő, számunkra elfogadhatatlan reakciók miatt a Konzervatórium több bloggere is részt vett a Judapest és a Zsidónegyed által szervezett csendes, de nagyon vidám, szinte cs…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.04.07. 21:38:03

Ha jól értem, nem ellen-flash mob volt, mivel Szabó bejelentette.

smalladam 2008.04.07. 21:38:05

hát igen. ott voltnuk az újzsélandi jegypuccs történelmi pillanatában.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.07. 21:46:44

tudomásom szerint mindkét tüntetés szervezőjét följelentették. Most olvastam valahol. Szabó Gy-nek tehát most felelnie kell tettéért!

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.04.07. 21:47:57

Igen, visszaszívom. A rendőrség nem engedélyezte Szabónak. Ki érti ezt? Amikor a hasonló tiltások miatt pereket sorra bukta a rendőrség.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.04.07. 21:48:16

már nem azért, de az ellen-flash-mob a graffittisek legjobb viccével hódít:

nácik, menjetek haza!

LOL

CrL 2008.04.07. 21:52:39

tomcat és haverja úgy néznek ki mint 2 lakótelepi szkinhead a 90es évekből. boah

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.07. 21:53:31

igen, mondjuk az kicsit ilyen kocsmás jellegű volt, hogy a nyugati afa és hasonló szervezetek izzadtságszagú szlogenjeit vették elő:(

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2008.04.07. 22:01:41

Vegyünk egy szépreményű társulatot, akik a mindennapi életbe belefáradva, belegabalyodva a politikai meghurcolások ingoványába már sajnos a sarokba is vérgyilkos zsidó rabbikat látnak. Összetömörítettek ők maguk köré egy szép kis közösséget, szintén sok szépreményű fiatallal, meg felelősségtudatos emberrel, csak ezekben a vérzivataros időkben sajnos még a gázolásos haláleset féknyomaiba is dávid csillagot flesselnek.

No.

Adjunk hozzá a képlethez egy, újzsélandon annyira nem is elképzelhetetlen helyzetet, miszerint valakit nem szolgálnak ki hungarica jeggyel. Fűszerezzük meg ezt egy ( esetlegesen titkosszolgálati ) molotov-koktéllal, aztán máris kész a hacacáré, lehet tiltakozni, pro meg kontra.

No no.

Hogy sok hazafi összegyűl, és tiltakozólag elmegy jegyet venni, az rendben van, pártokrácia, legfeljebb az eddigi metódussal feloszlatják őket, szegények már úgy is benne vannak a futásban. Hogy ennek az egésznek adnak egy olyan háthangot, miszerint 'féljenek csak, mi vagyunk itthon!', az már annyira nem kóser. Arra már gyülekezik az ellenflashmob, joggal.

No azért.

Én szeretnék egy olyan országban élni, ahol nekem nem kell félnem, mert 'Szebb jövőt!'-tel köszönök, de másnak se kelljen, ha így köszönök rá.

Mert most a rendőrfal két oldalán állók mintha elfelejtették volna, hogy kit is gyűlölnek, s arról is egyre ködösebbek a fogalmaik, hogy miért.

Ejszen, nem jól van ez így.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.04.07. 22:44:31

Nem tudom, a gyűlölet így önmagában mennyire kiemelhető ebből az egész történésből. Esetleg a vezetők gyűlölnek, meg őket is gyűlölik... na mindegy, van jobb dolgom is. :)

irrelevant 2008.04.07. 23:17:24

Öröm volt látni a videót és TC-ék megszégyenülését. Szegény Blogina, milyen megszeppent...

Gratulálok a zsidóknak, fideszeseknek, most az egyszer még az új generációsoknak is, hogy ezt összehozták. Szép volt!

józan' 2008.04.07. 23:25:16

majomparádé magyar módra :)

irrelevant 2008.04.07. 23:35:58

Ez egy nagyon fontos esemény volt.
Igen fontos.

Én mondom nektek.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.04.07. 23:49:25

van itt valami, ami nekem nagyon nem tetszik.

1A. van a lány, akit saját elmondása szerint diszkrimináltak a jegyboltban, mert hungarista bulira akart jegyet venni.
1B. van a bolt, aki szerint nem diszkriminálták, és egyébként se árulnak ilyet.
(ebből a kettőből összejön az igazság)

2. vannak(?) a nyulak, akik molotovval támadnak, mert szerintük 1A igaz.
(ezt nem bizonyítja semmi, elfogadjuk)

3. Van Tomcat, aki elmegy bohóckodni, médiahekkelni, és közben az 1A-ra reagálva kifejezi nemtetszését többé-kevésbé vállalható módon.

4. Vannak az antifasiszták, akik vagy a 2-re, vagy a 3-ra, vagy ezek lineáris kombinációira reagálva barátságosan tüntetnek (eltekintve egy két baromtól, aki nem méri fel ésszel, hogy a fasiszták hazaküldése lényegében diszkrimináció)

5. vannak a rendőrök, akit mindenkit hazaküldenek, akár szélsőjobber, akár antifasiszta. egyébként őket meg ki hívta oda? valaki megilyedt az antifasisztáktól?

szóval az nem tetszik, hogy a leggyengébb láncszem itt a 2, nevezetesen a mogyorók nyulai. mert erről van a legkevesebb információ, és az is elég gyenge lábakon áll. bár valószínű, hogy épeszű ember nem adja ki magát heccből terroristának. már ha ez terrorizmus.

mégis, az állampolgár, hovatartozástól függően felrajzolja a cselekmény ívét 1-5-ig, benne a 2-vel. mintha anélkül el se lehetne képzelni a dolgot.

AFAIK, Tomcaték a leány mellett szimpátiatüntettek, molotovtól, árpádsávtól mentesen. a bomberdzseki volt a médiahekk éle.

Az antifasiszták meg főként a molotov miatt tüntettek. szóval, akár mehettek volna kéz a kézben.

szóval nem áll össze olyan szép képpé, ahogy kellene.
és persze, még ott volt helyben a fél brfk is. rajta voltak rendesen.
na mindegy.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.04.07. 23:49:27

Gabrilo: "tudomásom szerint mindkét tüntetés szervezőjét följelentették. Most olvastam valahol. Szabó Gy-nek tehát most felelnie kell tettéért!"

Tartasz-e egy üveg sört egy rekesznyi ellen arra, hogy amikor majd a bíróság elé kerül ez az ügy, akkor Szabót (akinek a cselekménye objektív súlyát tekintve sokkal nagyobb volt, mert többszörösen nagy tömeget mozgósított, és a számtalanszor ürügyként használt forgalom-akadályozást is megvalósította), majd ejnye-bejnyével simogatják meg (eljárást megszüntetve, hogy még a belső használatú, szigorúbb priusza is fehér maradjon), addig a néhány embert mozgósító Tomcatnek ez legalább százezrébe kerül majd?

Merthogy nálunk pártatlan igazságszolgáltatás van... Mindenesetre, ha tartod, szólj: legalább lesz egy üveg potyasöröm (attól aligha kell félnem, hogy te kapnád az egyládányit...).

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.07. 23:54:21

MG,

ez egy politikai akció volt - mindkét oldalról. Amikor a Kossuth térre kivonultak Ferkó beszéde után spontánul, akkor szerinted mi lett volna a helyes? Mert abban az esetben sem tartom helyesnek a kiszorítást - kordonozást. Az engedélyt meg később kapták meg. Most későn kérték, és nem kapták meg.
Persze ha megkenik mindkettőt, akkor is TC jár rosszabbul, mert SzGy nyilván ki tudja fizetni különösebb gond nélkül.

De nem fogadok, mert val.szeg. a polg.mestert nem meszelik el - viszont szerintem TC-t sem.
Meg nem fogadok, mert a legutóbbit is csúnyán elbuktam:-)))

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.04.08. 00:11:09

hehe, bocs srácok, de nem tudom ezt az egészet komolyan venni, az egésznek a szanalmas.hu-n van a helye, leszámítva a JP-s felhívásnak, és az ellentüntetőknek, max respekt, hogy eljöttek.

Ha már rejakciós kollégák is linkelték a dolgot, akkor én sem mulasztanám el, egy dicső bambagyáras tüntetőről készült képriportunkat idelinkelni, a babettás gojmotoros-trainee-ről, és persze az elengedhetetlen sliccéről.

konzervatorium.blog.hu/2008/04/07/kepriport_2_a_felfujt_lufirol

MG kollégát is sikerült lencsevégre kapni, holnap megy is a kép a kibuc.info-ra, névvel telefonszámmal együtt.... :(((((

:D

dowNLoad 2008.04.08. 00:16:15

otvospeter, te nagyon elb*szott figura lehetsz, akkor örülj, ha az ide látogató KÜLFÖLDI NEONÁCIK ellen mennek ki tüntetni egy csomóan, meg a RENDŐRSÉG ELLEN, hogy miaf*szért engedi őket felvonulni a HŐSÖK TERÉN, és miért engedik be őket az országba????
Halló otvospeter, van otthon valaki??
De amikor egy ilyen eset történik, akkor nehogy már egy kisebbség kezdje el megmondani, hogy mi legyen! Az ilyen nagyarcúságnak mindig pofáraesés a vége, és akkor már nem nézik ki a cionista, és ki a simán csak néhe zsinagógába járó MAGYAR ÁLLLAMPOLGÁR, ha érted mire gondolok.
Egyébkén ennyi ferde homlokú és kampósorrú humanoidot régen láttam együtt.
Sokkal korrektebb lett volna
SZILVÁSY NYILAI ELLEN TÜNTETNI,
meg a
ZENEI ÍZLÉS = MAGÁNÜGY
feliratokat lengetni!

Devil Inside 2008.04.08. 00:16:27

denever:
Ha a legegyszerűbb magyarázatot keressük, akkor ez egy színtiszta biztosítási csalás.
Nagyon ügyesen kivitelezve.

Ettől függetlenül vagy pont az ügyessége miatt lett az ügynek egy komoly "chartás" politikai vetülete is: de teljesen egyetértek otvospeterrel: nagyon fontos esemény, hogy az Új Generációtól (a megint meglehetősen passzív, balfasz Fidesz vezérkaron keresztül) Tomcatig mindenkinek sikerült elég egyértelműen megmutatni, hogy a jobboldal valójában nem az az Ungváry által olyan remekül elképzelt "dunábalövős-házmester jobboldal"...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.04.08. 00:21:42

Devil,

akkor ide tök jól bejön a nesquick szlogen:

dobj még egy molotovot, és fogd rá a nyuszira. (a mogyorókéra)

hiába, a magyarok mindenütt feltalálják magukat. privát kristályéjszaka light némi biztipénzért.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.04.08. 00:23:07

Engem? Shimoda, nem láttalak bizottsági ülésen, mert én ott voltam az adott időpontban - különben elmentem volna a jegyirodához, de hát a kötelesség...

Ha már fenyegetőzöl (nem vagyok ám ijedős): mit csinálsz, ha én meg a te neved-címed-fényképed teszem ki a Bombagyárra? Csakis a diplomáciai viszonosság alapján. Nem mintha ilyen lennék, de aki nekem puszi pajti, annak én arany koma, de aki nekem hétszentség, annak én ...

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.08. 00:28:41

ez azért nem indul újra remélem. mediazs. csak ironizál.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.04.08. 00:40:00

Gabrilo, ne legyél már gyáva, egy ládányit teszek egy üveg ellen!
A polgármestereknek nincs mentelmi joguk, papíron ugyanaz érvényes rájuk, mint bárkire.

Továbbá: ezt írtam neked, amikor aggódtál:
"A flashmob egy nagyon is kulturált és MÉRSÉKELT válasz arra, ami nagy valószínűséggel tényleg megtörtént: hogy egy-két ballib nyomulnyik idióta sikerrel megszégyenített egy lányt, mert vele szemben erősnek érezték magukat, meg többen is voltak. Ez csak Tallián Miklósnak nem életszerű, de ez nem meglepő, ő legalább akkora ballib, mint a jegyárusok."

Valamint:
"Amit csinálni akarnak, az nem más, mint odamenni bomberben és jegyet venni, illetve jegyvételi lehetőségről érdeklődni.

Ha többet/mást tesznek: akkor lehet tiltakozni. De ha ennyit: ehhez JOGUK van, még ha fekete bomberben is szeretnek járni. Ez egy politikai demonstráció. Gyurcsánytakaroggy OK, jegyvétel fúúúúúj???"

Többször elmondtam, bár neked voltak kétségeid: ha Tomcatékon múlik, semmilyen erőszak nem lesz.

NEM IS LETT.

Ha erőszakot terveztek volna, meglett volna a módja. Focimeccs után is rendszerint távol a stadiontól verekednek össze. Semmi akadálya nem lett volna annak, hogy pár "ellentüntetőt" (jegyvétel ellen tüntetőt, akik ipso jure röhejesek) kövessenek, és öt sarokkal odébb jól elverjenek. Csakhogy sem az "ellentüntetők", se a bolt ellen nem volt semmilyen agresszív szándék.

Érdekes, hogy mindenféle belső levelezést milyen előszeretettel pakolnak ki gyári kémek ide-oda. Most azok a levelek, melyekben TC a lehető legmérsékeltebb viselkedést kérte, hol vannak? Azt miért nem lengetik? Mert kiderülne, hogy a "nácifasiszták" eleve nem akartak semmilyen balhét, csakis békés demonstrációt?

dowNLoad 2008.04.08. 00:42:38

Médiazsiráf (zsidráf?)
SOK szerencsét ahhoz a nagydarab Babettás úriemberhez. Most akkor a robogósokat akarod megalázni?
Ezzel nem tudod mkkora lavinát indítasz el! Legközelebb mennek a Harley Davidson-os alakulatok is.

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.04.08. 00:47:34

"Azt miért nem lengetik? " Szegény tomket vele csak állandóan kitol a budapest-telavivtengely. jajj.

kackac

download:
nem kell senkit megalázni. alázzák ők magukat.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.08. 00:51:47

MG,

már mondtam. Nem a jegyvásárlással van a baj, és csak nem is a bomberrel. Mehettek volna akár 200an is jegyet venni (persze oda, ahol a jegy nem kapható: apró szépséghiba). Az üzenettel volt a baj. Erre zúgtak föl a zsidik meg egyebek.
Másrészt ez az a csaj - minden vsz szerint - akit premier plánban láttam üvöltve zsidózni-cigányozni valamelyik gárdás performanszon. Ez szerinted mennyiben segíti elő azt, hogy neki higgyek?
S továbbra is, még ha úgy is volt, ahogy ő mondta (hiszen akár úgy is lehetett, de korántsem biztos), akkor is rá és az üzletben eladókra vonatkozik.
De visszatérve az elejéhez: még a kollektív jegyvásárlás bomberben is ok (akkor is, ha persze ad hoc elfogadják az egyik verziót), de az üzenet (féljetek csak, azt csinálunk amit akarunk) nem ok. Ezek szerint mégsem csinálnak azt, amit akarnak. És mások sem, és ez így van jól.
Mondom, ha a szkítiába bemegy egy csapat kipás arc klezmer jegyet keresni, ugyanezt mondom majd.

Fogadni meg azon egyszerű okból nem fogadok, hogy mikor legutóbb fogadtam - épp egy JP-BGY ügy kapcsán - csúnyán bebuktam. Az illetőnek még mindig lógok az unikummal:))

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.04.08. 00:53:21

srácok, grat! ha ez lesz a mainstream jobboldal, nem kell vitatkozni, faszságokról, hanem tényleg fontos dolgokról, amiket ti is annak tartotok, de most nem kell felsorolnom, asszem

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.04.08. 00:56:29

"Azt miért nem lengetik? Mert kiderülne, hogy a "nácifasiszták" eleve nem akartak semmilyen balhét, csakis békés demonstrációt?"

Ja, mert amúgy az én fejemben is az van, hogy ezek a nackók AMÚGY tökjófej srácok, akikkel barátilag el lehet sörözgetni, és nem is akarnak ők senkit megverni, és a gojmotorosok is csupán hétvégi piknikekre igyekeznek, csak az épp végig a körúton szokott vezetni, merthát a hungária mindig be van dugulva ugye, meg amúgy Polgár JENŐ is valójában kisovisokat tanít szolféZSra, és hétvégenként infószakkört tart a Lauderben.

Ez egyértelmű, nem is értem miért hiszi mindenki azt, amit. Erről is a telaviv-budapest tengely tehet. bemocskolja ezt az okos, jószívű, a nép hangjára ráérző fiatalembert, és BARÁTI KÖRÉT.

komolyan kezdem sajnálni szegényt. várj, elmorzsolok pár könnycseppet.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.08. 00:57:05

libike kommentje azért kicsit elkedvetlenít:( Remélem nem küld nekünk a szadi gratulációs levelet:(((
Ha szándékában állna, most szólok: Nem kérünk:(((

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.08. 00:58:19

zsiráf,

a gójmotorosokkal óvatosan. Tudomásom szerint a széljobb kiutálta őket mert legutóbb kiálltak valami cigány-felzárkóztató projekt mellett. Ízi on.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.04.08. 00:58:39

nem vagyok szdsztag, csak örülök, hogy végre vmi olyasmi történt, aminek történnie kellett volna már réges régen, és nem gondoltam, h most amikor tényleg pozitívan álltam a dolghoz, most is megkapom, ez van:(

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.08. 00:59:37

libike, ne vedd magadra. Nem azt mondtam hogy szaditag vagy, csak az embör márcsak olyan, hogyha dícséretet kap nem várt helyről, kicsit elgondolkodik. Velem mostan ez történik pusztán. De sértegetni nem akartam.

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.04.08. 01:02:06

mondomén, a gójmotorosok valójában cigánygyerekekkel együtt szednek virágot betlehem szent földjén. tudomén. csak a média az ami torZSít, tudomén...

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.04.08. 01:02:26

bocs, azt gondoltam, hogy egy platformon vagyunk, nyílván olvastad, h menynit téptem a számat (kezemet) ilyen témában is, ezért gondoltam, hogy most kifejezhetem örömömet, hogy sikerült vmi. nem hiszem, h eléggé meg tudnád elég pontosan (ez fordítva is igaz), hogy miről mit gondolok, csak sajnos ez a múfaj nem is erre való

dowNLoad 2008.04.08. 01:03:17

A rendes ÉVI INTERNATIONAL NEONÁCI vonuláshoz, a HŐSÖK TERÉN??? Ahhoz mit szólsz lib(s)ike??? Ott csápolntak a csegevarások??? Mert én egyet sem láttam. Csak akkor van nagyarcuk, ha valamelyik helyi cionista összetelefonálja őket???
EZ BŰZLIK!!!

Az amerikaiak ebben is jobbak!
Ha nem szolgálna ki egy zsidó üzlet, akkor egy zsidó ügyvéddel beperelném őket, megnyerném, és KÁRTÉRÍTÉST kapnék.
Az egyik zsidó jól jár, a másik rosszul, de ÉN sem panaszkodnék, DE ILYEN CSEGEVARÁS TÜNTETÉS NEM LENNE, az biztos.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.08. 01:05:42

Dónlódi,

most mán télleg könnyíccs magadon.

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.04.08. 01:07:21

te download, legközelebb szólj előre egy ilyen komment előtt, mert megint elsötétült tőled a képernyővédőm... :(((

dowNLoad 2008.04.08. 01:08:21

Addig örül médiazsidráf, amíg ILYEN SZELÍDEK a hazai HEll's ANGELS motorosok, és nem a belednél fogva vontatnak, mert nem írtál róluk elég szépet. Vagy ez, vagy a gatyaleperelés, más nincs. Aki hagyja, hogy folyamatosan a fejére kulázzanak, az megérdemli.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.04.08. 01:08:41

Gabrilo, egy jólmenő netes újságírónak nem telne egy sörre? Na, ez azért szégyen... Ekkora hendikepet nem kínálok még egyszer, 1:20...

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.04.08. 01:11:27

down: neked tulajdonképpen mi bajod van?

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.04.08. 01:11:58

tomcat-nél még baló györgy is jobb

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.04.08. 01:13:28

download: félek. rettegek.

most az jutott eszembe, hogy ezeknek az arcoknak a bicepszükre is vajh az van tetoválva, hogy "babetta-power"?

dowNLoad 2008.04.08. 01:13:35

Zsidráf, React, Lib(s)ike,
meg a többiek:
MENJETEK EL SVÁJCBA ,
ÉS ÍRJÁTOK FEL A PÓLÓTOKRA:
Hermann Gessler
De aztán ne csodálkozzatok a rasszista SvÁJCI megnyilvánulásokon!

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.04.08. 01:14:02

reactinoary, vmit reagálhatnál

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.08. 01:15:15

MG,

tellik, de nem fogadok, továbbra sem:)

Dónlódi te meg írd föl a pólódra hogy "Csak a Gondviselésben bízhatok"

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.04.08. 01:15:49

Shimoda-zsiráf, te egyszerűen szánalmas vagy. Voltaképpen sajnálod, hogy nem vertek el senkit, mert akkor milyen jól lehetne fröcsögni!

Annyi történt, hogy a baloldal (és a zsidóság) agresszíven rászervezett egy pofás médiahekkre. Bemutatták, hogy vannak kétszázan. Congrat. "Megvédték" az irodát - a semmitől. Még egy congrat. Szerette őket a rendőrség - harmadik congrat.

A Bombagyár pedig bemutatta, hogyan kell kulturáltan és erőszakmentesen demonstrálni annak ellenére, hogy mindenki azt jósolgatta, hogy affér lesz. Persze nyilvánvaló volt, hogy ezt így senki se fogja elismerni. Ettől még a tény tény marad: nem bántottak senkit, sőt, ennek még a szándéka sem merült fel. Nem a "túlerő" miatt (ismertettem korábban, hogyan szokás azt megkerülni foci után, elég sok ilyen verekedést láttam, már legalábbis a következményeket) - hanem mert semmilyen erőszak nem volt tervezve.

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.04.08. 01:16:45

"Dónlódi te meg írd föl a pólódra hogy "Csak a Gondviselésben bízhatok""

na ez volt a nap poénja.... uramisten. lefordultam a székről a röhögéstől. na megyek is aludni, a csúcson jó abbahagyni. köszönöm a bombagyárnak, hogy felvidították a napomat, komolyan. :))))))

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.08. 01:17:30

libike,

korábbi hsz-eidre amennyire emlékszem, nem vagyunk egy platformon. Ez önmagában nem baj. Az más kérdés, hogy most épp egyetértünk, ilyen is van, de nekem ebben a kérdésben sosem volt más a véleményem. a bayer-fikámért is megkaptam hogy mér nem a balt rugdalom, pedig igazábul aztat szoktam.
És, hogy őszinte legyek, élvezem is:))

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.04.08. 01:17:40

ez a gondviselés tényéeg jó:)

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.04.08. 01:17:53

Dónlód: nekem az egyik hajóm neve éppen Hermann Gessler. tekintettel arra, hogy ő volt a törvényes helytartó, akit megorgyilkoltak. Pusztán demokratikus érzelem okán (meg mert van svájci ismerős, akitől megkérdeztem, hog miért minden kocsma Tell, és egyik se Gessler, holott Gessler nélkül Tell egy nagy nulla). meg mert Gessler a piros felső, és a piros negyvenszáz kelléke, ami duplán fizet. Meg mert csak.

dowNLoad 2008.04.08. 01:18:19

Zsidráf, React, Lib(s)ike,
MÉG EGY PÓLÓTERV:

FREE BARABÁS!!!
Ezzel egy Izraeli utat próbálj meg.
HAHAHA

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.04.08. 01:19:00

"A Bombagyár pedig bemutatta, hogyan kell kulturáltan és erőszakmentesen demonstrálni annak ellenére, hogy mindenki azt jósolgatta, hogy affér lesz."

tehát most azt akarod mondani, hogy a bombagyár POLITIKAILAG KORREKT volt????? :D:D:D:D:D:D:D:D

hallod, MG, nefokozd tovább, fáj a hasam a nevetéstől. :D:D:D

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.04.08. 01:19:40

ja, (libike=calam, csak már régóta váltani akartam nevet és ma eszembe jutott ez)
szóval így értettem az egy platformot, ahogy most te. és én meg erre mondtam, hogy egy ilyen kiállás után sokkal könnyebb lesz mindenről vitatkozni. lehet, h neked ez nem könnyít nekem igen. és sztem akkor már vmi optimálishoz közelebb jutottunk.

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.04.08. 01:21:52

calam: viccet félretéve azt én is eredménynek könyveltem el, hogy számos politikai platform tudott egyszerre kiállni valami ellen. Ez ha nem is reménykeltő, de legalább picit pozitív volt. De igaza van gabrilónak azért: ebből messzemenő következtetéseket nem vonhatunk le, max annyit, hogy tudunk kulturáltan vitatkozni, mert tudjuk hogy minimálisan, de van valami közös. uff.

dowNLoad 2008.04.08. 01:23:20

Tudom MG, nálad olvastam, mikor írtad a HABZÓ SZÁJÚ SVÁJCIAKAT, de szerintem jogosan habzott a szájuk, mert senki sem szereti a felülről odarendelt főnököket, főleg, ha az nem az ottlakó bennszülöttek érdekében dolgozik.
(mint most nálunk)

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.04.08. 01:23:31

bocsánat, nekem ez tényleg nagyon fontos volt. és lehet, hogy kár a hurré optimizmusért, de ezek után bárkivel szívesebben vitatkozom mondjuk innen, gazdságról, politikáról. azt gondolom ez nem valami közös, ez az alap

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.04.08. 01:23:34

tetra, te biztos be is rúgtál, attól fáj a hasad...
Mi köze van a politikai korrektségnek a békés demonstráláshoz? A "nem verünk meg senkit" messze nem egyenlő a "nem ejtjük ki negatív hangsúllyal a zsé betűvel kezdődő szavakat, mint pl. zsákállatnyi agyú zsiráf" fogalommal.

Politikailag te vagy korrekt. Szégyellheted is eléggé.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.04.08. 01:25:31

Meg szavatartó is vagy: mintha azt ígérted volna, hogy nem állsz velem szóba (akár linkelhetem is). Jobban tennéd, ha tartanád magad ehhez, mert záptojásszagú a leheleted...

mediazsiraf · http://www.konzervatorium.blog.hu/ 2008.04.08. 01:27:49

ja télleg, kösz hogy emlékeztetsz rá. :)

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.04.08. 01:36:46

egyébként nem rég két ember valamivel megint próbálkozott a jegyirodánál, de a rendőrök megbilincselték őket

dekoninckx (törölt) 2008.04.08. 04:23:35

Nem-e lehet-e esetleg, hogy Tomcat csak azért szervezte az ő flashmobját, hogy megtekintse a várható ellenreakciót?

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.04.08. 06:00:10

Zsidózás és cigányozás nélkül is mehetett volna mindez Tomcat részéről. A fogyasztói érdekvédelem egy nemes eszme.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.04.08. 06:14:17

Ja, bocs, a békésen gyújtogató hazafias bácsikat ne bántsuk.

Akkor zsidók rausz.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.04.08. 06:23:31

És azt hiszem, kezdhetünk a pólóboltra domandó molotovra gyűjteni.

Hátha attól elgondolkodik ez a büdös zsidó.

lilike13 2008.04.08. 07:26:05

Senki nem hívja Újzsélandnak a blogírón kívül a kerületet. Lipócia a beceneve. Továbbá Kárpátia-jegyeket árulnak lottózókban is - nem tudom, miért. Valamint nem értem Athinát,aki nem egyszer hangsúlyozta, ô bizony zsidó lány. Akkor mit keres Tomcat mellett? És Tomcat mellette?

ctrl 2008.04.08. 07:32:42

ki az a két feketébe öltözött fogyatékos bomberman?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.04.08. 07:33:42

lilike13:
Gondoltam, hogy lesz ilyen nyűgje valakinek, ezért még be is linkeltem egy Szombat-hírt. Lipóciaként és Újzsélandként egyaránt hallottam emlegetni. Az Athina-Tomcat kapcsolathoz meg nem sok közünk van, attól tartok.

ApukadHUN 2008.04.08. 07:53:34

Ekkora Nyúl Bélákat. Pedig azt hittem, hogy a MAGYAR ember többet ér, mint az "idegen". Erre behúzott farokkal húztak el 10 perc után. Na látod a magyar ember csak sunyi Molotov koktéldobálásban jó. Nyúl Béla mind!
Persze lehet, hogy otthon már anyuci feltette a tejberizst, meg a Mónika show is elkezdődött már, ezért kellett lelépniük.

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2008.04.08. 08:09:24

MG, édes vagy, ahogy magyarázol.

"Annyi történt, hogy a baloldal (és a zsidóság) agresszíven rászervezett egy pofás médiahekkre. Bemutatták, hogy vannak kétszázan. Congrat. "Megvédték" az irodát - a semmitől. Még egy congrat. Szerette őket a rendőrség - harmadik congrat."

Annyi történt, hogy a baloldal (Fidesz) pofásan rászervezett egy agresszív jegyirodahekkre. Bemutattátok, hogy a bombagyárosok huszan vannak. Congrat. Tüntettetek egy bolt felgyújtói mellett. Még egy congrat. Szeretett titeket is a rendőrség. - harmadik congrat.

a nap húszpontos képe · http://haazeeblog.blogspot.com/ 2008.04.08. 08:15:55

nyilasblog megint a topon... én meg ehhez gratulálok. broááá

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.04.08. 08:20:29

húszpontos:
Nyilasblog? :))) Nem lehet könnyű neked.

mz412 2008.04.08. 08:20:51

Csak fordítsuk meg az alaptörténetet (kib....k valakit (természetesen hangos zsidózás/cionistázás kíséretében) egy jegyirodából mert klezmer koncertre szeretne jegyet venni pl.), és képzeljük el a reakciót amit ez kiváltana.
Ugye már halljuk is miről vinnyogna az összes párt és a sajtó? Nem kell nagy fantázia hozzá....

medve1 2008.04.08. 08:36:09

Donlódi! Ha például sok zümzüm annó nem a MSZP-re szavazott volna, ahogyan te is tetted, akkor nem itt tartanánk.

medve1 2008.04.08. 08:39:35

Amúgy a szélsőjobb megint hozza formáját, semmi mást nem tud üzenni, csak rasszizmust. bajba is vannak. Március 9-én bebizonyosodott, hogy gyurcsányon törvényesen, demokratikusan nagyobbat lehet ütni. Ezért fokozzák "tevékenységüket" egyre undorítóbb akciókkal. Nincs fantáziájuk, nincs elképzelésük, no meg néhány gyanus provokátor vezetgeti őket.

reactionary.underground 2008.04.08. 08:41:29

medve,

"Ha például sok zümzüm annó nem a MSZP-re szavazott volna, ahogyan te is tetted, akkor nem itt tartanánk."

Asszem ez talált:)

The Green Manalishi (törölt) 2008.04.08. 08:44:34

MAJOMPARÁDÉ...

Érdeklődőként vettem részt a rendezvényen, egyik oldalhoz sem kívánnék csatlakozni. Sem a szélsőjobboldali félcigány csimpánzhoz, sem a ragyás, melanómás fejű, torzonborz, sipákolókhoz.
Az azért röhejes, hogy kibaszott nagy hangon ünneplik, hogy "elkergették a nacikat", közben meg (saját szememmel láttam) egymástól két lépésnyire, még csak provokatív pillantásokat sem vetve az ellenre, békésen beszélgettek a két tábor tagjai.
A kb. 50 jobbos egyszerűen elsétált (akit kergetnek, az szalad, nyomában az üldözőkkel) de egyetlen skandólógép sem próbált meg a röhejes szájkaratén túl bármit is tenni. Megjegyzem, hiába álmodoznak az antifasiszta bohócok a prágaihoz hasonló skinheadverésről, testi adottságaik miatt (vagy vízilószerűen elhízott, tohonya, vagy angolkórós külsejű, ösztövér) nyilvánvalóan csak szájalni tudnak.
Szimpatikus volt a fogatlan, szélsőjobboldali, rikácsolva üvöltöző cigány, ahogyan az saját humorával betelni nem tudó, "Miért van a hátán,hogy SZERB jövőt?" kérdést ötvenszer elszajkózó, lumpen külsejű idősebb zsidó...
Elismerem: az árja hadsereg sem éppen úgy nézett ki, mint egy SS dísszázad...
Sohasem voltam még hasonló eseményen, de ezt a szánalmas majomkodást látva, aligha leszek.

njoc 2008.04.08. 08:51:06

Pontosan. Március 9-én kiderült, hogy Gyurcsány megbuktatását nem a hugyosok, az Y-tervesek, a tévészékház szétverő csőcselék és a kukagyujtogatók fogják véghezvinni, hanem a demokratikus népszavazás és választások. Ez kegyetlen pofon a kurucoknak, akik azt hurrogták, hogy csak az erőszak lehet a megoldás, a népszavazás pótcselekvés, blabla.

Tomcat és a Bombagyár kegyetlenül beégett, persze a sértett büszkeségük nem engedi, hogy ezt beismerjék. Nem nehéz elképzelni, milyen blogokat írtak volna, ha az ellentüntetők szívták volna meg így.

Másrészt kiderült, hogy a Bombagyár mögött nincs kéttucatnyi valóban aktív ember sem.

Ham ost a bombagyároskban lenne egy csepp önkritika is, akkor legalább házon belül elgondolkodnának, hogy valójában mi történt itt.

A kislány és története azért érdekelne, mert nem csodálkoznék, ha a sztorit erősen torzította volna. Tipikus 16 éves jobbszél viselkedés, ha nem imsered a Kárpátia együttest, mocskos zsidó vagy.

nénike · http://mandiner.hu 2008.04.08. 08:54:18

Bocs, nem olvastam végig a kommenteket, de a Nácik haza II. fotón az előtérben nem Fónagy János látható?

2008.04.08. 09:04:41

Ejha, mennyi kampós orr leng a képeken. Ezek a medencébe taknyolók vajon akkor is tüntetnek, mikor cseppet sem náci választott hazájuk tankjai palesztin gyerekeket tipornak el?

NYT · http://pergetes.blog.hu/ 2008.04.08. 09:12:24

Jajj, azok a bájos kis karvalyorrok a nácik haza képen(piros széldzsekis kisfiú/kislány nemtommi, mellett kéksapis bácsi)XD
Imperial fontos kérdést tett fel.

The Green Manalishi (törölt) 2008.04.08. 09:24:26

A felvetett kérdés nem olyan fontos, eléggé nyilvánvaló, hogy itt nem holmi demokraták/törvénytisztelők a törvényszegők ellen buliról volt szó. Egyértelmű, hogy Tomcaték a zsidók bosszantására, provokálására, megkockáztatom, ijesztgetésére szervezték az összejövetelt.
Akármit hazudozik is azonban az Index, Demszky, Tomcaték akciója NEM esik a Gytv. alá, (nem véleménnyilvánító demonstráció), míg az AFA bohócok egyértelműen azért gyűltek össze, hogy véleményt nyilvánítsanak a nácizmus, kirekesztés, blabla ellen - előzetes bejelentés nélkül. A Rendőrségnek épp ezért nem is lett volna szabad hagynia, hogy ott gyülekezzenek... Szar ügy a jogállamiság, de végülis nálunk sohasem jelentett túl nagy gondot.
Ami nekem inkább érthetetlen, miért hazudozik az Index? Az első híradában kéttucatnyi jobbosról szólt (ennél biztos több volt, bár igaz, nincs jelentősége, de akkor MINEk hazudozni) több száz ellentüntetőről szólnak a hírek (holott ez inkább a NÉHÁNY száz, hiszen max 300-400 antifaszista lehetett), végül az INDEX - legalábbis első híradásában tucatnyi rendőrről ír, holott legalább 3-4 tucatnyi volt.

Sikamlós Jim DiGriz 2008.04.08. 09:24:27

Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért nyit valaki boltot Magyarországon, ha nem akar magyarokat kiszolgálni? És főleg, ha zsidó az illető, akikről ugye mindenki tudja, hogy üzletemberek.

Mert ugye olyanról még senki sem hallott, hogy egy 15-16 éves lány esetleg kicsit kiszínezze a valóságot, hogy jobban sajnálják...

Naumov 2008.04.08. 09:35:00

Green Manalishi,

Ott a pont Nálad (8:44:34), ennél velősebben elég nehezen lehetne összefoglalni.

Még annyit tennék hozzá, hogy bár a fidesz ezúttal remek ütemérzékkel szervezett rá az ellentüntetésre, nagy összegben mernék fogadni arra, hogy a következő Bayer-cikk vagy Semjén-felszólalás után a tegnapi össznépi antifasiszta egységfront bal kéz felé eső része ugyanúgy harsogva fogja követelni zorbán azonnali elhatárolódását jobbiktól/magyargárdától/kurucinfótól/tomkettől/binládentől, mint ahogy eddig tette.

Szóval lassan tényleg időszerű lenne leszállni a talajszintre, mert az itteni eufórikus győzelmi jelentéseket olvasgatva komolyan kezdem úgy érezni, mintha eltévedtem volna..

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.04.08. 09:37:50

Kiszel Tünde jut eszembe Tomcatről


elnézést Tündétől...

Drömögödömötör 2008.04.08. 09:40:34

NYT és a többi zseni Mátyás Királynak még is milyen orra volt ???? hee vagy az is csak egy álnok bibsi volt ????
ja Julius Cesar se kutya

Drömögödömötör 2008.04.08. 09:43:07

orr alapján itéletett hozni ösi náci szokás

nénike · http://mandiner.hu 2008.04.08. 09:49:48

imperial, stb.

Nem törlöm a kommentjeitket, de jobban örülnék, ha a átmasíroznátok a kuruc.infora. Ott talán értő fülekre talál a kampósozás.

mizie 2008.04.08. 09:52:08

Tomcaték annyira szánlamasak, már ahhoz is kevesek hogy röhögjek rajtuk.

Tomika amúgy jól csinálja, vígan megél ezekből az idiótákból :D

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.04.08. 09:58:50

sok már ebből a Tomcat fiúból a neten... ha legalább olyan szórakoztatóan rasszistáskodna, mint ahogy tóta terjeszti a butaságot néha, akkor talán érdemes lenne vele ennyit foglalkozni.
ha jól számolom, az indexen épp 3-4 írás csak róla szól... :D

dowNLoad 2008.04.08. 09:58:55

lilike, dolgozd fel, Tomcat liberális, ami a nőket illeti, Te pedig egy IDOLÓGIAI továbbképzésen veszel részt (kötelező), a legközelebbi szdsz sátorban.

MG, a helyedben Pásztor Tibor-nak nem mernék hátat fordítani, hogy zuhanyzó+szappan kombinációt ne is említsem!

MÉG1X, mert az input nehezen hatol be:
HOL CSÉPOLTAK A CSEGEVARÁS Antifaszok, amikor KÜLFÖLDI NEONÁCIK masíroztak a HŐSÖK TERÉN? A)A Rendőrség előtt, mert adott nekik engedélyt rá! Miért adott?
B)Kint a téren,
C)Otthon várták a cionista főnökük telefonját, hogy lesz-e akció?

Ebből is látszik, hogy szánalmas fitymákról van szó, embernek semmiképpen nem nevezném őket.

mizie 2008.04.08. 10:02:11

A másik ami nagyon vicces az az, amikor a széljobbosok teljesen felháborodottan közlik,
hogy ne nácizzák le őket, meg ne mossák őket össze ezzal-azzal, meg különben is alapvető szabadságjogok stb...

aztán a következő mondatukban már mindenki büdös zsidó aki nem ért velük egyet :D

tevevanegypupu 2008.04.08. 10:05:47

Ebbol manapsag meg lehet elni? Nagymamam mondana, hogy mi lenne, ha inkabb dolgoznanak? Mondjuk cirkuszban..

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.04.08. 10:06:57

mizie,
nem mindenki náci, aki zsidózik. --> Marx

mp3_letoltes · http://mp3-letoltes.blog.hu/ 2008.04.08. 10:07:21

Nem is értem, mi ezzel a céljuk. Mondjuk a gyújtogatás az szemétség és elitélendő. De ez az utcáravonulás tényleg kész majomparádé.
Denever jól leírta az indítékokat, tényleg nem lehet fellelni a pontos okokat, csak a közszereplés és a magamutogatás és a hangulat szítása a cél. NINCS SZÜKSÉG ERRE!

mizie 2008.04.08. 10:08:54

én most csak a széljobbosokról beszéltem. amúgy tudod minden bogár rovar de nem minden rovar bogár :D

Drömögödömötör 2008.04.08. 10:09:59

dowNLoad zsidók esetén fitymáról beszélni igen tudatlan dolog .
fingod nincs mi az a cionizmus . valószinuleg náci se vagy mert arról sincs fogalmad .
minden esetre remélem rendetél sok polot a magyar arcu Tomcat-tól
szinvonalasabb demokráciában az ilyenket hülyére verik az autonomok ( németek , csehek stb) bár azok se jobbak mint Ti

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.04.08. 10:11:15

az ilyen "rendezvényeken" a sajtónak valami nagyon feltűnő cuccot kéne viselnie (pink baseballsapit?), mert a tömeg sztem nagyobb részét ők adják... Akkor meg miről beszélünk?! :DDDDDD

dowNLoad 2008.04.08. 10:12:41

MÉG1X, mert az input nehezen hatol be:
HOL CSÁPOLTAK A CSEGEVARÁS Antifaszok, amikor KÜLFÖLDI NEONÁCIK masíroztak a HŐSÖK TERÉN? A)A Rendőrség előtt, mert adott nekik engedélyt rá! Miért adott?
B)Kint a téren,
C)Otthon várták a főnökük telefonját, hogy lesz-e akció?

Ebből is látszik, hogy szánalmas fitymákról van szó, embernek semmiképpen nem nevezném őket.
Valahogy Olaszliszkára sem emntek el tüntetni, hogy :
TÖBB JOGOT AZ ÁTHALADÓ AUTÓSOKNAK!!! HAGYJÁTOK ŐKET ÉLETBEN!!!

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.04.08. 10:14:53

mizie,
lehet, hogy ez a társaság marxista :P

Szamárfül,
akkor a rosszarcúak igazándiból sajtómunkás voltak?

Drömögödömötör 2008.04.08. 10:18:06

dowNLoad

szerintem ma már ne égesd magad és fajtársaidat ezekkel a commetekkel egyre szánalmasabbak.
Hogy jön ide olaszliszka vagy ezek szerint cionista zsidó összeesküvők műve az is ???

dowNLoad 2008.04.08. 10:18:09

Siromajom (micsoda találó név: valószínű a majmok SÍRNAK ha meglátnak, hogy NEEEE, micsoda GÉNHIBA!)
ITT egy kis útmutató, mi az a CIONIZMUS: (egy roppant kártékony valami)
www.prothink.org/

Ha nem beszélsz angolul:
gunternet.hu

Ez meg a LIBERALIZMUS, már amivé degenerálódott: (nem volt nehéz)
www.liberalizmus.hu/

mizie 2008.04.08. 10:21:35

download :DDDDDDDD

muhaha ezekkel a siteokkal bizonyítod hogy a cionizmus micsoda rossz? :DDDD

öregem te olyan vagy mint egy kisgyerek aki mutogatja a szaros pelenkáját hogy milyen jó meleg :D

Drömögödömötör 2008.04.08. 10:28:22

1 találó a név mert tőled még a majmok is sírva fakadnak
2 bravó csak így tovább a netten még ennél nagyobb baromságok is vannak
3 jó neked nem kell gondolkoznod kit utálsz mert utálsz mindenkit
4 remélem az összes fajtársad ezen a szinten áll mert így nem aggódok csak röhögök

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.04.08. 10:28:36

down,
speciel én sem értelek. Nem szereted a zsidókat, rendben, lehet így élni. De ennek a folytonos megfogalmazásával a Reakción mi a célod?
És ha nem valamiféle modus vivendi megtalálása, akkor mi lenne a megoldás szerinted?

psychenova · http://akciospotencial.blog.hu 2008.04.08. 10:38:39

Molnárgörény,
ha az a fogadás tárgya részedről, hogy tomcatre kirónak párszáezres büntetést, a másik szervezőt pedig felmentik, akkor én állom.
Bár a sört nem szeretem, de egy bulira attól jó lesz.

Google 2008.04.08. 10:39:21

Ezek a nőügyek: Kármán Irén, Zsanett, Hungarica stb., csöppet sem gyanúsak?
És ha Macskatomit a tegnap szobafogságra ítélik, mi lett volna?
A szépen megszervezett adok-kapokot elmosta volna az eső? Nem lenne jobb a nyugi?
Fut egy projekt, több mint hárommillió ember végre egyetért valamiben, innen kellene továbblépni, és akkor előveszik a sérelmeket, a rossz emlékeket, foglalkozzatok most inkább velünk, Molotovot is dobtunk!
Hát nem kellett volna, nagyon nem!

Gabucino_indakurvaanyad 2008.04.08. 10:42:33

A kb 10 fotós közül aki képet csinált, sehol máshol nem merték lehozni ezt a vicces képet a "békés" (invertáld: csoportos garázda) zsidó tüntetőkről. Kösz, megy a feljelentésbe.

Hegyirablo 2008.04.08. 10:49:20

Nénike!

Szerintem is Fónagy János van azon a képen.

Nem meglepő, ő a Fidesznek az a bizonyos 2-es számú dísz, de ezt nem rosszból írom, én örülök, hogy ott volt!

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.04.08. 10:51:56

Szerintem nem Fónagy. Persze az én arcmemóriámmal nem vállalnám fel a döntőbíró szerepét. :)

Francois Pignon 2008.04.08. 11:04:18

Azt hitték, nem figyelik a helyet még egy jó ideig?
index.hu/politika/belfold/nck0408/
Ekkora balfékeket!

., (törölt) 2008.04.08. 11:06:22

Ez az egész annyit ér, hogy ki a fasz az a Tomcat?
Az az egyhén feminin beütésű látens meleg, ott képeken?
A meleg is ember, ne bántsátok szegényt.
Laci bácsi a szomszédban, legalább férfias megjelenésü ember. Róla értelmesebb cikket lehetne firkantani

irrelevant 2008.04.08. 11:16:42

Görény, Görény, te menthetetlenül elfogult vagy...

"Annyi történt, hogy a baloldal (és a zsidóság) agresszíven rászervezett egy pofás médiahekkre."

Agresszívan? Semmivel sem volt agresszívabb mint az eredeti flashmob. Nem vertek meg senkit, pedig megtehették volna, ellenben ha nincsenek ott, ki tudja, hány pofon csattan el a jegyirodában? Volt mát rá példa a haverjaid részéről.

TC módszere a bomberdzsekis csürhe mögé bújva történő nagypofájúskodás és fenyegetőzés. Most is ezt akarta, de megmutatták neki, hogy hol a határ, a saját módszerét fordítva ellene, de békés és kulturált módon, erőszak nélkül.

Ennyi történt. Megértem, hogy ez nektek fáj, mert elég nagy égés volt.

Google 2008.04.08. 11:22:07

Ha valakik odafönt akarnák, egy-kettőre rendet raknának, kuruccal, gójjal, akárkivel.
Az országot így is le lehet járatni, nácikról óbégatni, helyet adni nekik, reklámozni őket, ahelyett, hogy rövid úton végetvetnének az egész majomparádénak!
Biztos, hogy ez az ország, csak akkor ország, ha ők (MSZP) vezetik, másképp nem érdekes, de mi is vagyunk abban a helyzetben, hogy ezt a tévhitet elhessegessük, nem?
Egyébként Budaházy, Toroczkay-Tóth nem értek rá, szabadnapon voltak?

reactionary.underground 2008.04.08. 11:46:37

A szexuális meg egyéb fölös energiákat máshun is le lehet ám vezetni. Még az agresszíveket is.

Nesztek, metál.

www.youtube.com/watch?v=978-uD8UaRE&feature=related

Google 2008.04.08. 12:04:58

Az, hogy ma hajnalban valakik megint ugyanott garázdálkodtak, csak azt jelenti, hogy a történetről (nyusziról) még nem húztak le minden bőrt. A sztori megint a Zindex-en, van tovább is, mondják még! Akárcsak a vizitdíjat.
Ne ezekkel a történetekkel, képmesékkel akarják életben tartani az agonizáló qrmányukat!Dedósak.

2008.04.08. 12:13:57

Jó meglátás Gabucino, börtönbe a félelemkeltő kaftános csürhével. Nehogy már tendencia legyen abból, hogy a békésen sétáló magyar embernek medencébe taknyolók erdején kelljen átverekednie magát. Mit képzelnek ezek, nem Tel-Avivban vannak.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.04.08. 12:17:28

imperial:
Két okból nem szedem ki a kommentedet:
- utálok moderálni, ha nem muszáj (véleményszabadság faltól falig),
- kitűnő illusztráció. :)

dowNLoad 2008.04.08. 12:32:24

Google:
Ha valakik odafönt akarnák, egy-kettőre rendet raknának, kuruccal, gójjal, akárkivel.

KORREKTEN: kuruccal, cionistával, cigánnyal, akárkivel....

MIÉRT ilyen nehéz elfelejteni a kettős mércét?

A MAJMOKNAK:
Ez vicc: (ha nem hatolt be az input)
www.liberalizmus.hu/

DE EZ A KETTŐ, NEM! (csak ADATOK és DOKUMENTUMOK alapján dolgoznak, MAXIMÁLISAN KORREKTEK!)
www.prothink.org/
gunternet.hu

Hiába töröd össze a tükröt, majom, akkor is ronda maradsz.

dowNLoad 2008.04.08. 12:35:05

Egyébként Tel-Avivban sem lehet bármit: a büszkebuzikat a kaftános, pajeszos,kalapos figurák alaposan helybenhagyták! (hahaha, most kinek drukkolj, antifasiszta??)

2008.04.08. 12:41:33

Download,

A tolerancia-túltengésben szenvedő debil kurucozók/mélymagyarozók valahogy mindig elfelejtik, hogy bűnözésben mennyire felülreprezentáltak a cigányok. Az ő kis rózsaszín álomvilágukban a maroknyi szélsőjobbos jelenti a legnagyobb problémát.

2008.04.08. 12:51:08

A gunternet.hu jó oldal, 1000% szemfelnyitás.

dowNLoad 2008.04.08. 12:52:59

React:
www.youtube.com/watch?v=qxrjHkZHurU
Lehet, hogy gázos a video?, ugyanis SZEMITA embereket is bemutat, közben pedig: DIE MF, DIE éneklik a rasszista/fasiszta rockzenészek.
Érdekes lenne, ugyanez CIONISTÁKKAL, egy sokkal rendezettebb világ lenne nélkülük. (Sajnos rossz kezek vezérlik a videóban szereplőket, mindkét oldalon.-ami igazából EGY KÉZ-)

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.08. 13:20:57

Na most majdan jól rápörren a ballib. Az persze alap, hogy F. Testvérnek a legszimpatikusabb az volt, ami szerintem az esemény cikis része ("nácik haza"). Neki persze az egészhez semmi köze.
Most meg learatná a babért persze, mint általában.
Aztat miért nem írja bele a kedves miniszterelnök, hogy mondjuk a Fidelitas és egy fideszes polgármester tevékenyen részt vettek ebben? Ciki, megbomlik a kép, hol vannak a fidesznácikok stb.

Google 2008.04.08. 13:31:58

A bögyömben van, elmondom.
Amikor az Echo még másmilyen televízió volt, Fiala behívogatta a "hazafiakat" is. Így ismerhette meg a Nagyérdemű Toroczkayt, Tomcat-et etc.
Tomcat annyira megtetszett neki, (legalább együtt nem szerették a Fideszt) hogy még egyszer behívta. Így tett ő a gyűlölet ellen. Adott neki még egy esélyt.
DowNLoad,

nem érdekel, ki magyar, ki zsidó, ki tót, nem is tudom. Ne jöjjön senki azzal, hogy ő kuruc, gój motoros stb.Mi közöm hozzá?Mire magyarázat ez?Rendes ember vagy nem, csak ez számít.
Ha kormány lennék, nem engedném, hogy egyik népcsoportot a másik ellen játsszák ki, azért, hogy még egy kicsit fönt maradhassak. Már rég le is mondtam volna.

józan' 2008.04.08. 13:37:46

"Google 2008.04.08. 13:31:58
Ha kormány lennék"

legyél inkább sebváltó.


höhöhöhöhöhöhhöö

CrL 2008.04.08. 13:46:17

reactionary: amúgy volt ott valaki az MSZP-től vagy a Fiatalbaloldal-tól?

Zahal 2008.04.08. 13:47:58

A jegyet vásárló csaj kezdett el zsidózni.

Ne játsszátok már a mártírt, hogy a magyarságotok miatt ér titeket kritika. Mert nem amiatt, nem mert zsidógyűlölők vagytok; pont olyan IQ-hiányos, bunkó faszok, mint Tomcat.

Nem hagyjuk magunkat megfélemlíteni. A nácik túlléptek egy határt...

Zahal 2008.04.08. 13:50:02

download: a cionista helyett nyugodtan mondhatsz zsidót, nem fogunk megsértődni, de legalább nem nézünk végtelenségig gyávának (amilyenek vagytok amúgy).

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.04.08. 13:50:06

Zahal:
Ezt meg kinek szántad?

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.08. 13:50:54

CrL,

Valaki azt mondta, volt ott valami maszopos. FIB-esről nem tudok (nem is ismerek), lehet hogy csegevára rendezvényt szerveztek éppen. Most azért mindenképpen hangsúlyosabban nyomták, hogy jobberek is kint vannak. És erről viszont tudok is:)

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.04.08. 13:51:56

CrL:
Igen, Pásztor Tibor, belvárosi MSZP-képviselő ott volt.
pasztortibor.blog.hu/2008/04/07/flashek_es_mobok_ii

Google 2008.04.08. 13:58:26

Nem megy, majd egyszer lehet, hogy sebváltóként születek újjá, ki tudja.
Nem válogathatok,
most ez van, hangot adok, mást nem.
Ha Tomcatnek tegnap más dolga lett volna, mit írna ma Gy.F. a blogjába?
Még a végén az esztergomi polgármester házának gyújtogatóira fanyalodna, hö, hö, hö.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.08. 13:58:46

kicsit OFF,

de ez az oldal (pásztortiboré) beszédes, ahol elmondják hogy G. Fodor Gábor milyen okos, stb., de végülis mennyen a nemtomhova mert fideszes.
Ez aztán az érv a tudással szemben! Lehet ha egyesek gondolkodnának ők sem maradnának ferencpártiak?:((

CSak gonoszkodtam kicsit.

ON

irrelevant 2008.04.08. 14:20:27

Gabucsínó, ha még itt vagy, magyarázz már meg nekem valamit, légyszi! Hogy van az, hogy ti futószalagon gyártjátok a feljelentéseket, miközben érvénytelennek tartjátok a fennálló jogrendet, az alkotmányt, a hatályos politikai berendezkedést meg úgy en bloc mindent? Érzed az ellentmondást?

Köszi!

Drömögödömötör 2008.04.08. 14:32:55

dowNLoad

ha még egy kicsit kutakodsz a netten arra is bizonyságot találsz hogy a Sziriuszról jöttünk és Jézus magyar volt . Remélem ezt is megtalálod és az utcán is fennen hirdeted majd . egyébként anno adatok és kutatások alapján vélték laposnak a Földet :)))))

Drömögödömötör 2008.04.08. 14:34:56

A jegyet vásárló csaj pedig egyértelműen gyurcsányísta - cionista provokátor volt hisz kimásnak juttna eszébe Hungarica (?) koncert jegyet venni

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.04.08. 14:35:25

Ötvös úr, Maga álomvilágban él. Logikát feltételez a világban.

dowNLoad 2008.04.08. 14:39:28

Még1X (utoljára) a zsidókkal nincs gond (sem a cigányokkal, sem az örményekkel) AMÍG ELSŐSORBAN MAGYARNAK TARTJÁK MAGUKAT
( Ausztriában osztráknak, Franciaországban franciának, stb..) és UTÁNA zsidónak, buddhistának, jezsuitának, stb... A CIONISTA EZT FORDÍTVA KÉPZELI EL, és fel van háborodva, ha szóváteszik!!! Aki pl. harcol Izraelért (és magyar állampolgár IS) az CIONISTA!
Itt egy csomó dokumentum, sajnos angolul, de egy liberálisnak nem jelenthet gondot:
www.prothink.org/

Drömögödömötör 2008.04.08. 14:39:58

Loxon és Ötövspeter anno a nsdpa is kihasználta a demokratikus jogrend adta lehetőségeket hogy a hatalomra kerülhessenek

irrelevant 2008.04.08. 14:40:36

Loxon: Pedig bölcsész vagyok. Gondolná?

Drömögödömötör 2008.04.08. 14:43:55

dowNLoad

mint ha némi fusztrációt éreznél a Liberális szóval kapcsolatban javaslom szakember felkeresését

ui. jééé tudok angolul akkoooo most liberális vagyok ????????

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.04.08. 14:47:19

Síró-Röhögő!

Tudjuk. És annyi igazságuk volt is, hogy a demokratikus logikában teljes mértékben benne rejlik e lehetőség. Hiszen mi van, ha a többség azt akarja, hogy mostantól mindenkit operáltassunk át ufóvá? Akkor új választást kell tartani?

hiba 2008.04.08. 14:48:47

Az hogy Tomcat és hű fegyverhordozói mit mondanak és gondolnak, az ebben a történetben nem sok újdonsággal bír. Előtte nem röhögtek azon, hogy bárki felvonulna ellenük, most meg feljelentgetnek. Ilyenek. Khm... házmestrek?... na mindegy hagyjuk, tudom sántít de, érdekes fényt vet az aktuális másik zsidózó topikra.
Én ebben az egészben azt nem értem és az érdekel, hogy minimális önálló gondolkodással bíró emberek, hogyan bírnak kiállni e csapat mellett.

dowNLoad 2008.04.08. 15:34:39

Ver. 1.1. Javítva:
Még1X (ráadás) a zsidókkal nincs gond (sem a cigányokkal, sem az örményekkel) HA ELSŐSORBAN MAGYARNAK TARTJÁK MAGUKAT
( Ausztriában osztráknak, Franciaországban franciának, stb..) és UTÁNA zsidónak, buddhistának, jezsuitának, stb... A CIONISTA EZT FORDÍTVA KÉPZELIK EL, és fel van háborodva, ha szóváteszik!!! Aki pl. harcol Izraelért -fegyverrel, vagy BÁRMI mással- (és magyar állampolgár IS) az CIONISTA!
Itt egy csomó dokumentum, sajnos angolul, de egy EURÓPAI fórumozónak nem jelenthet gondot:
www.prothink.org/

Loxon, Majom: MIT NEM ÉRTESZ, a demokratikus rendszeren???
Az USA alkotmányt egy csapat szabadkőműves rabszolgatartó hozta össze, mégis milyen KIVÁLÓ lett, de ha látnák az ALAPÍTÓ ATYÁK, hogy mára hova jutoot, meg a PC kifejezést megmagyaráznák nekik, akkor csak egy válaszuk lehetne:
FROM MY COLD DEAD HANDS! (mármint addig fog harcolni a degeneráció ellen, amíg fel bírja emelni a Winchestert, kb. én is ezt tenném a liberális cionista degeneráltakkal itthon)
Vagy ahogy az öreg HESTON mondta:
www.youtube.com/watch?v=O0B_UZNtEk4&NR=1
HAHAHAHAHA, a libsik (bibsik) nem tudom, hogy viselik el, van ott minden, SAS, FEGYVER, Texasi republikánusok, stb...

irrelevant 2008.04.08. 15:39:57

Gyomorfekély lesz ennek a vége, Downie.

Drömögödömötör 2008.04.08. 15:47:20

DowNLand

DowNLand

örülök hogy példaképedet megtaláltat egy szenilis öreg hollywoodi színészben csak igy tovább

az alapító atyák ezek szerint zsidó ( szabadkőműves) rabszolgatartók voltak ??? hmm ha Széchenyi ezt tudnáááá :)

ááá ezek szerint a Liberális szó felcserélhető az európaival ???

érdekes káosz van a fejecskédben az tuti
Orvos kéne néked nem Internet

ÁrPi 2008.04.08. 15:50:39

exSiromajom most már Röhögőmajom 2008.04.08. 14:39:58

" Loxon és Ötövspeter anno a nsdpa is kihasználta a demokratikus jogrend adta lehetőségeket hogy a hatalomra kerülhessenek"

Majom úr!
Az őszödi beszéd bizonyos sokat is idézett szavai alapján megvádaskodható a mi jelenlegi miniszterelnökünk is azzal, hogy

"kihasználta a demokratikus jogrend adta lehetőségeket hogy a hatalomra kerülhessen"

Ön csokoládét evett talán 2006. május 26-án? :)

Drömögödömötör 2008.04.08. 15:56:05

Árpi

igazat szóltál egyetértek ezzel nincs mit vitatkozni

2006 május 26-én reggel narancsot ettem kis szegfűvel de mind kettő megfeküdte már gyomrom évekkel ezelőtt tuilpánt nem eszem és mivel vega vagyok a madár sem járja igy oszt ebből a választékból én enni nem tudok éhkoppon maradtam :)))

sodika · http://youtube.com/66masodperc 2008.04.08. 16:00:06

Ha valakit esetleg érdekel, itt van a saját videóösszeállításom a történtekről:
sodi.freeblog.hu/archives/2008/04/08/Jegyiroda_tuntetes_video/

medve1 2008.04.08. 16:34:40

Kedves balosok, ne bántsátok Lódit, többek között az ő szavazatának is köszönhetitek az MSZP kormányzását.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.08. 16:38:34

dónlódi te szoci savazó vagy? Fúb@szki, ez nagyon égő:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dowNLoad 2008.04.08. 16:51:20

Majom, React, VOLTAM, csak voltam szoci szavazó, és utoljára, de már voltam fidesz szavazó is, SZINTÉN utoljára. (nem , nem az szdsz jön, haha, hanem aki elég tökös, de ŐK most nincsenek a parlamentben)
Medve, megint vodkázol?
Majom: szabadkőműves, DE NEM ZSIDÓ, (szeretnéd, mi?) pont elég gázos a szabadkőműves is.
Azért írtam Európait, hátha akkor elolvasod/megnézed, és nem csak a levegőbe beszélsz. (olvasni tudsz?)
Itt egy anti-szabadkőműves, meg úgy általában TITKOS TÁRSASÁG ELLENES ember:
www.indavideo.hu/video/Kennedy_halalanak_oka_magyarul_-_reszlet
Feliratozva, a gyengébbek kedvéért.
ITT a teljes, eredeti vágatlanul:
video.google.com/videoplay?docid=-3908846596928425757

Törppapa 2008.04.08. 17:25:10

Majom nem tud olvasni csak írni egy orvosi csoda

medve1 2008.04.08. 17:27:31

Oh, kb most is olyan eszes vagy, mint amikor szoci voltál. Már jeleztem: gondolom némi konpenzáció gyanánt fitymázol. Nem áll jól.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.04.08. 23:40:18

Szóval megállapíthatom, hogy a Tisztelt Egybegyűltek többsége szerint egyetlen fitymahiányirigységtől frusztrált ruházati darabáru kiskereskedő és 10-12 elvakult szellemi fogyatékos tematizálni tudja a magyar internet- és média-közvéleményt.
Akkor mit tud a ugyanezzel a közvéleménnyel tenni pl. egy agitprop képzettséggel és rutinnal rendelkező legnagyobb frakció, és a volt(?) koalíciós/kopulációs partnerükkel közös 90%-os szolgasajtója, meg a második legnagyobb frakció, akik Soros-alapítványi pénzből hatékony kommunikációt tanultak?

Tomcatéktól még a parlamenti küszöbrágó frakciókban is többen vannak, és ne is beszéljünk a teljes tagságukat felölelő, kisebb részben a pártjuk által, nagyrészt azonban közpénzekből nagyon jól megfizetett "szakértőkről"!

TomcatMWI 2008.04.09. 04:40:12

Mindjárt fent lesz a Bombagyáron a mi tévéfelvételünk, amin látszani fog az is, amit a "békés ellentüntetők" nagyon is takargatni próbálnak.

Drömögödömötör 2008.04.09. 10:32:02

Bravo Kitalátor csak igy tovább bár mintha Orbán Viktor is Soros alapítvány csecsét szopva nevelkedett volna a késő 80 -as években . Vagy esetében ez előny ???? vagy esettleg ebből vonjunk le újabb következtetés a rafkós cionista össszeeskővés elméletekhez ???

dowNLoad 2008.04.09. 11:51:45

Igen KITALÁTOR, ez egy ilyen elqúrt vidék, itt mindenki a KGB/MSZMP kiképzéséből él, aki nem (pl. Tomcat) az meg még nem tudta behozni a többi 18-50 éves előnyét.
ÉS IGEN, Soros mindkét LÓRA tett, ő nem akart veszíteni, meg is szerezte ezt a 93ezer km2-t IS.
Még 1X, hátha valaki még nem látta!
(a nagy ÖREGEK)
mf.index.hu/playere_ng.swf?file=/belfold/nogradi/csintalan

dowNLoad 2008.04.09. 12:28:23

video.google.com/googleplayer.swf?docId=1312019985934098629&hl=en
Mi lett volna, ha mégis vehetnek jegyet? Győzött volna a józan ész?
Egy csodarabbi a zsidóknak is elkelne, mert ők sem lettek okosabbak az utóbbi 40évben.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.09. 13:46:21

minden bizonnyal most már teljesen megőrült. Hát mennyenek.

Francois Pignon 2008.04.09. 13:47:57

"kérünk mindenkit, hogy a tüntetésen lehetőleg magyarságát kifejező, de nem fasiszta (pl. nyilas) jelképekkel, öltözékben jelenjen meg"

Hát az meg mi? Népviseletben lesznek?

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.04.09. 13:53:23

A turulos póló az lassan népviseletnek számít?

smalladam 2008.04.09. 13:54:52

a felhívás hagyján, de érdemes mellé ezt a sajtóközleményt is elolvasni:

www.bombagyar.hu/resources/pdfs/tomcat_flashmob_sajtokozlemeny.pdf

ezután mi jöhet még?:)

tistedur 2008.04.09. 13:55:47

nagy az isten állatkertje..

dowNLoad 2008.04.09. 13:58:17

Tényleg jobb húzás lett volna, ha MINDENKI BOCSKAIBAN, meg DÍSZMAGYARBAN megy,(esetleg páran LOVON) és van köztük egy rabbi is (haha blogin jó voltál), de ehhez kellen egy olyan anyagi háttér, ami sajnos nekik nincs meg. Nem hátrány az ilyen akcióknál 2-3 ólajtó sem, meg pár ügyvéd, ha esetleg a rendőrök a helyszíne akarják újraírni/átértelmezni a jogszabályokat. (Thomas Crown ugrik be, amikor a rendőrség kiszállt hozzá HÁZKUTATNI, de az éppen ott konyhaművészkedő ügyvéden nem jutottak túl, haha)

Francois Pignon 2008.04.09. 14:04:45

Lehet persze hogy Tomcat a nála kapható, fergeteges humorú "magyar vagyok, nem turista polókra" gondolt.

smalladam 2008.04.09. 14:08:17

magyar vagyok nem fasiszta. vagy magyar vagyok, nem szégyen. így van asszem a tomketes változat.

ez olyan lehet, mint a fegyvergyártóknak a háborúk, tomket is csinálja a balhékat, hogy lehessen hozzá pólót gyártani, amit a kishaverok nála vesznek majd meg:)

Drömögödömötör 2008.04.09. 14:13:20

ez provokátor tök egyértelmű ezzel csak annyit ér el hogy a kormányoldal lekerül a sajtóból és lehet megint a fasisztoid barmokat mutogatni . ezzel csak a jelenlegi kormány oldal malmára hajtja a vízet

Francois Pignon 2008.04.09. 14:13:33

Igaz lehet, Smalladam, P.Mobilosban találtam ilyet. (www.pmobil.hu/item2.html) Mentségemre legyen, hogy én nem vásárlok Tomcatnél. De a te tájékozottságod már gyanús. ;)

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.04.09. 15:10:02

Na. A magyar politikai élet mélypontja: a "Jegyirodás vita" úgy néz ki folytatódik. kuruc.info/r/6/23450/
Felcímek: Ma is be akartak menni a jegyirodába,
Ki milyen jegyet vesz?, A jegyiroda és, ami mögötte van, Jegyirodások és irodátlanok, Egymillió ember tüntet a jegyirodánál, stb.

Elképzeltem, hogy ezentúl állandó esemény lehet ez. Valaki ír a kurucnak, hogy csúnyán néztek rá aznap reggel: a pékségben, cipőboltban, a másik pedig betelefonál a Bolgár Úrhoz ugyanezzel. Aztán óránként lehet flashmobot és tüntetést rendezni...

Google 2008.04.09. 15:13:48

Flashmob, flashmob, miért nem mond egyszerűen villámcsődületet, ha már akkora magyar?
Folytatja, és ebben látszólag senki nem gátolja, ez az érdekes. Még a telefonszámát is megadta, hátha felhívja valaki a kormányból, hogy: nézd te Tomibogár, nem lesz ez így jó, vagy valami.
Adják már el nekik azokat a jegyeket, hátha (egy időre legalábbis) megnyugszanak, aztán jöhet a répatorta vásárlás. Csak ne a Molotov előzze meg a tortát!

smalladam 2008.04.09. 15:17:52

FP én még kb 4 éve vettem tőle pólót. akkor még többnyire vicces dolgokat csinált. nemtom mi indította el az úton, de mostanra teljesen megőrült.

Drömögödömötör 2008.04.09. 15:22:43

gyerekek ma reggel az újságosnál csúnyán néztek rám mert MAGYAR vagyok
ezt onnan tudom mert ugy nézet és olyan orra is volt hogy biztos azért van és azért is van mert NEMZETI sportot kértem

már egy flashmob-ot de azonnal kérek mindenki hogy csak magyar népviseletben + lányok esetén üveg borral a fejükön fiuk esetén meg fokossal a kézben és harcsa bajusszal jöjjetek

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.04.09. 15:30:37

A magukfajták, akiknek két jegyirodája van. Nekünk csak egy jegyirodánk van!
Szerintem kössünk a fejünkre négy sarkánál megcsomózott zsebkendőt.

Francois Pignon 2008.04.09. 15:35:23

Aztán holnap felgyújtaná valaki Tomcat boltját, utána meg kétnaponta odacsődülne egy csomó ember, akik látványosan a halál farkára kívánják, kíváncsi lennék hogyan sipákolna.

smalladam 2008.04.09. 15:37:50

szerintem egyenként fel fogja a végén jelenteni az összes magyar állampolgárt.

Drömögödömötör 2008.04.09. 15:40:04

mért van boltja ???
egyébként az egész egy gerilla marketing kampány amit a bibsi jegyirodás szervezett mert döglődött a bolt . Ilyen országos ismertséget milliárdokból lehet csak elérni egyébként . Zseniális

dowNLoad 2008.04.09. 15:40:25

Egy igazi
NÉPVISELET vs NÉPVISELET DEATHMATCH
lenne az igazi:
Jobb sarokban: Bocskai és díszmagyar + ló (árvalányhajas fejfedők, stb.. kutyabőr, +egyéb kellékek)
Bal sarokban: TEVE, kaftán és egy ízléses ZSÁK a hátukon, esetleg egy kintornás berendezés majommal felszerelve.
(a papagájt a cigányok már lefoglalták)
Micsoda látványosság lehetne, a turisták megőrülnének érte!

refuse/resist! · http://torzskocsma.blog.hu 2008.04.09. 15:40:53

"ha MINDENKI BOCSKAIBAN, meg DÍSZMAGYARBAN megy,(esetleg páran LOVON) és van köztük egy rabbi is (haha blogin jó voltál), de ehhez kellen egy olyan anyagi háttér, ami sajnos nekik nincs meg."
Lódi, hát nem tudod, hogy a magyar arról ismerszik meg, hogy fekete nadrágot és bomberdzsekit hord?
Ejnye.

Mellesleg nem sokkal drágább egy bocskai se egy bomber+ márkás bakancs kombónál...

dowNLoad 2008.04.09. 15:44:30

small:
kb 4 éve vettem tőle pólót. akkor még többnyire vicces dolgokat csinált. nemtom mi indította el az úton, de mostanra teljesen megőrült
A HELYZET VÁLTOZOTT azóta, ha nem tűnt volna fel, Lapid, Peresz, meg a hazai megélhetési kazári majmok csinálják a fesztivált, meg kavarják a szart.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.04.09. 15:45:59

refuse/resist!:
Szerintem jóval drágább. :)

refuse/resist! · http://torzskocsma.blog.hu 2008.04.09. 15:46:07

"Aztán holnap felgyújtaná valaki Tomcat boltját, utána meg kétnaponta odacsődülne egy csomó ember, akik látványosan a halál farkára kívánják, kíváncsi lennék hogyan sipákolna."

A nagypofájú zsidóknak jár a koktél.
Aki antiszemitizmus kelt, az zsidó.
Ergo jogos a koktél Tomcat boltjára.
QED
(by mavo)

Francois Pignon 2008.04.09. 15:49:56

R/R
Ráadásul kereskedő+újságíró. Egyre gyanúsabb.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.04.09. 15:52:55

Francois, igaz! Meg liberális tanárverő játékprogramokat írt fiatal korában! Csak azért, hogy tovább bomoljon a társadalom!

Gyanús!

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.04.09. 15:57:05

Egyébként az nem lehet, hogy tényleg ez egy Hungarica, Kárpátia gerillamarketing?

Téglagyári Megálló 2008.04.09. 16:00:01

Lola,

lehet, hogy kell nekik, belehallgattam a Hungarica zenéjébe, hát ölég gyönge.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.04.09. 16:04:15

Téglagyár, én most belehallgattam a rendőrállam című számukba: "az rtl klub a vörös kettes, a népszabadság, a népszava, átszakít minden gátat, a mocskos vér szaga"

:)

refuse/resist! · http://torzskocsma.blog.hu 2008.04.09. 16:12:47

Turul:
Nekem sikerült (vidéken) elég olcsón varratni. :)
Valamivel drágább, persze, de ha nem hízom ki, akkor kitart néhány évtizedig. És ténylegesen valami magyar-féle dolog. Ráadásul még jól is néz ki, úgyhogy megérte.

Pignon: Gyanús?
Egyértelmű! nemzeti _liberálisnak_ vallja magát. Hát kik a liberálisok? Ééérted.
Még be is vallja.

tewton 2008.04.09. 16:21:52

Pignon, r/r,
ne feledkezzünk meg a faji vonalról se, höhö. Mit gondolsz, miért kopaszok a skinheadek? Hát nem néznének ki hülyén pajesszal? így leplezik magukat. Ééértitek?

smalladam 2008.04.09. 16:31:40

és az a név, hogy "polgár", nektek nem gyanús?

hiba 2008.04.09. 16:33:50

Mondjuk Hungarica marketingnek tényleg jó akció volt, mert én is most hallgattam/néztem őket a youtube-on. Hát ezt a naplementébe lovagolós magyar vitézes, hazaszeretős számot biztos nagyon imádtam volna 15 éves koromban. Ilyenkor (is) sajnálom, hogy felnövünk...vagy mégse...fene tudja.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.04.09. 16:38:07

hiba, azt hiszem az az év videóklippje lett tavaly, de ezt is csak a jegyirodás sztori miatt tudom, mert a lány mondta az echo tv-ében. Tehát, ha reklám, akkor ügyes...

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.09. 16:47:22

smalladam,

tc elmondta többször, hogy sváb.

smalladam 2008.04.09. 16:48:29

akkor milyen MAGYAROK nevében beszél?:)

hiba 2008.04.09. 16:54:49

Oh, úgy érted az év videóklipje a 15 éves Hungarica rajongók körében, nem? Felkelő napba repülő madárral, szürkemarhával és gémeskúttal operáló műveken 15 felett azért már inkább mosolyog az emberek többsége. Mindig is azt gondoltam, hogy e kultúrkör tagjai, személyiségük egy részében megmaradtak 15 éves lázadónak, és a fő mozgatórugó ugyanaz, mint amiért mi horogkereszteket fújtunk a panelházak pincéjének falára (kívülre nem mertünk). A baj csak az, hogy elmarad a felnövési fázis, amikor rájönnek, hogy mi vér és szenvedés oson minden szavuk nyomán és elszégyellik magukat.

tistedur 2008.04.09. 17:01:12

hol lett ez a tavalyi év videoklipje?

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.04.09. 17:14:35

tistedur, nem tudom. Ezt mondta a csaj, akit nem szolgáltak ki, az echotv-ben.

Francois Pignon 2008.04.09. 17:19:54

Brintiszpírsz vagy a Padödö is szokott az év ezmegaza lenni, Győzike meg a legnépszerűbb rapper(!), szóval ez azért még nem jelent minőséget.

dowNLoad 2008.04.09. 17:30:43

Felkelő napba repülő madárral, szürkemarhával és gémeskúttal operáló műveken 15 felett azért már inkább mosolyog az emberek többsége.
Ez azért nem semmi! A bőrgatya, meg a havasi gyopár/kürt, milkatehén az alpesi lejtőkön, az akkor miért nem mosolyogni való jelképek tőlünk nyugatra. Szánalmas, hogy valaki így (itt) nő fel, és azt hiszi , ezek a jelképek az óvodásoknak készülnek. Ez az utóbbi 40+20 év eredménye.

hiba 2008.04.09. 17:35:45

Ja, tényleg. Azt kihagytam, hogy van olyan is, aki nem személyiségében maradt 15 éves vagy inkább az alatti, hanem agyilag. Ami grafomániával párosulva kicsit fárasztó tud lenni.

Francois Pignon 2008.04.09. 17:35:57

"A bőrgatya, meg a havasi gyopár/kürt, milkatehén az alpesi lejtőkön, az akkor miért nem mosolyogni való jelképek tőlünk nyugatra."

Egy rockzenei klipben ott is azok.

Törppapa 2008.04.09. 17:37:33

downkoad ki mondta neked hogy nyugaton nem röhögen a havasi gyopár/kürt, milkatehén az alpesi lejtőkön című kliséken ???

Gabucino_indakurvaanyad 2008.04.09. 19:16:14

otvospeter, te szánalomvölgy 24/7 fórumhuszár, ha kicsinyes fröcsögéssel teli életedet ezúton akarod rendezni, úgy hívj fel és válaszolok (vagy megöllek, mert bár nem olvaslak, de aggaszt a gondolat hogy leendő gyermekeim egy ilyen nyilvánvalóan idegbeteg fórumharcossal találkozhatnak, már persze ha valaha beteszik a lábukat a CORA árúfeltöltők valamelyik kedvenc hamburgerezőjébe) - a pólóboltban megkapod telefonos elérhetőségemet.

Ha kérdésed mégsem komoly (esetleg a választ is tudod), akkor inkább kussolj, próbálj új életet kezdeni: a mostani sajnos komolytalan és hiteltelen. :-/

hiba 2008.04.09. 19:20:44

Javítok, 9 év alatt.

dowNLoad 2008.04.09. 19:58:24

Hogyésmint 2008.04.09. 17:37:33
downkoad ki mondta neked hogy nyugaton nem röhögen a havasi gyopár/kürt, milkatehén az alpesi lejtőkön című kliséken ???
DEHÁT ŐK A NYUGAT!
Saját magukon röhögnek? Vagy csak egymáson? Vagy csak rajtunk?
Ehhez képest a gémeskút, puszta, szürkemarha, csikós, SIMÁN OTT van. (egyszinten)

bazalttufa · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.09. 20:25:05

Gabucino

Rólad most épp az jutott eszembe, hogy nem lenne utolsó biznisz hörgős, kurvaanyázós beszólogatós robotokat gyártani. Ma már több programozott identitással sem lenne drága.

Lenne egy ilyen agresszív wannabe náci, mondjuk egy terepjárós szekrény, esetleg még egy intellektuálisabb TGM (száz filozófust meg a kereszthivatkozásokat egy 45 nanos chip simán kezelné).

Este hazamegyek feszültséglevezetésnek beindítom, és akkor kapcsolom ki, amikor csak kedvem szottyan. Terápiának sem utolsó.

Ha érdekel, majd félreteszek neked egyet.

irrelevant 2008.04.09. 20:45:31

Gabuci, büfiztél?
Egészségedre! :)

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.09. 23:09:19

bazalttufa,

bazmeg, megfulladok:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Invictus 2008.04.09. 23:33:21

Gabucino, az a baj a magyar nemzeti radikalizmussal, hogy színvonaltalan, primitív, a te kifejezésedet átvéve szánalomvölgy. Csurka Pista bácsi azért szebb napjaiban képviselt egy (nem is elhanyagolható) intellektuális színvonalat (a nézeteivel lehetett persze vitatkozni, paranoiásnak nevezni stb., de nem egy összevissza locsogó, magából bohócot csináló hülye volt), amit "ti" (a vonagáborok, toroczkaik, budaházyk, tomketek, meg a kossuth téri "forradalmárok") sajna sosem fogtok tudni elérni. A politikához meg sajna nagyon amatőrök vagytok, már egy ideje csak az MSZP-SZDSZ-nek nyújtotok egy kis segítséget. Pont azt mutatjátok fel, amire szükségük van, amire mutogathatnak, hogy "náciveszély van, jön a barna eső, bibsik, komcsik ki a gátra..." Ez minden, mert a parlamentbe most sem fog bejutni a jobbik, sem más radikáljobb erő, hisz képtelen a nagyonmagyar oldal is összefogni, állandó nevetséges marakodások, egymás leárulózása és leügynöközése, zsidóbérencezése stb. folyik. Lásd pl. a nagy tomketed háborúskodását a kurucinfóval:)
Tomcat amúgy nem volt rossz csávó (csak egy kicsit szoci-libsi nézeteket vallott), most sem tudom hogy meghülyült-e, vagy csak cinikus üzletember, aki kihasználja, hogy maga köré tud gyűjteni pár hülyét. Még az sem kizárt, hogy ő tényleg ügynök :) Megkérdezted már miért ment ki anno bohócruhában a vér és becsület megemlékezésére, vagy miket írt 2-3 éve '56-ról (amiért még a Tóta is megdícsérte) stb. ?

irrelevant 2008.04.10. 08:33:30

Invictus, úgy látom, te is meg leszel ölve egy hamburgerezőben.

Drömögödömötör 2008.04.10. 08:35:10

Tomcat felmérte az üzleti lehetőségeket és arra a következtetésre jutott hogy a potenciális polovásárlók nagyobb arányban képviselik magukat a szélsőjobbon mint a baloldalon ( ott meg már egyébként is lerágott csont a CHE és egyéb pólók viselése )

egyébként az itteni hozzá szólások alapján TC alapvetően egy baloldali beállítottságú sváb aki mélymagyar pólókat gyárt na bumm anno Uszticsnak is üzleti lehetőség volt a Magor termék és bolt hálózat csak elbaszták illetve tudomásom szerint a Magyar Gárda öltözékét a Bencsik családon keresztül szerezhető be ( mondjuk engem a táncoló kéményseprőkre emlékeztet a TV 2 -ből a cuuc ) Minden esetre jön a parlagfű szezon irtásnál kifejezetten előnyös lesz az öltözék hisz az Árpádsávos kendőt lehet a pofa elé húzni a por és egyéb izék ellen nem csak a könnygáz ellen véd

hiba 2008.04.10. 09:28:40

Höhö, Fiala épp szolídan nyalja Tomcat seggét (mnnyire nem náci) és gyalázza a judapestet mert debilnek merte nevezni a tomcat csapatot. Összenő ami összetartozik.
Mondjuk azért elmagyarázhatná nekem valaki, hogy miért nem náci az aki ZyklonBs pólóban naponta követeli a zsidók eltávolítását az országból és másokat is erre biztat. Kzárólag az országos médiumok számára viszont tartogat egy picivel szolídabb, magyarvédő arcot is ugyan, de alapjában mindenhol terjeszti a goebbelsi stílust és tartalmat. Szóval, miért nem lehet nácinak nevezni egy ilyen embert? Miért zavarja a náci jelző magát a személyt, mikor szinte mindennel egyetért amit a nácik csináltak.

hcrules 2008.04.10. 09:38:03

Nem olyan rossz az a Hungarica, a Nagy Feró által énekelt számuk nekem kifejezetten tetszik.

Az ének különben elég gyenge, a zenei alap meg kicsit le van butítva, jobbat is tudnak azok a Moby Dick-es srácok :)

Google 2008.04.10. 09:45:21

Polgár, aha, a miniszterelnök is meghirdette a magyar polgárosodást. Hár ezt jelentette.
Értenek ők egymás s(z)avából!

Drömögödömötör 2008.04.10. 09:53:41

hcrules

nyilvan az a faszi se náci aki "az én fönököm egy osztrák festő felíratú" polóban nyomja. egyszerűen csak kretén

hcrules 2008.04.10. 10:02:21

Röhögőmajom

Szerintem ezt hibának szántad, de egyetértek veled. A legtöbb fiatalnál Magyarországon ez az egész szélsőjobbozás a lázadás kifejezése. A nyugat-európaiak szélsőballal pukkasztanak polgárt, az itteniek szélsőjobbal. Ha benő a fejük lágya abba fogják hagyni - arra kellene vigyázni hogy addig ne csináljanak nagy hülyeséget.

Drömögödömötör 2008.04.10. 10:17:45

hcrules

nem értek veled egyet
a nyugati "lázadás" alapvetően a jóléti társadalom szüleménye.
Az itthoni meg az elkeseredettség és reménytelenség lázadása sokkal veszélyesebb mivel ezek előtt az emberek előtt nincs meg az a perspektíva mint nyugaton ahol jó eséllyel lehiggad házat autót vesz és évente 1-2 alkalommal kiugrik Távol - keletre vagy mediterrán vidékre a családdal. Az a nagy gond hogy itthon eltünőben van a középosztály és ennek hiányában a szélsőségek egyre nagyobb teret nyernek

hcrules 2008.04.10. 10:27:35

Röhögőmajom

Van benne valami, és ez tényleg veszélyes lehet. De a saját szűkebb környezetemben sok példát látok arra, hogy a szélsőjobboldaliság a lázadás egy formája sok fiatalnál. Csak azzal nem vagyok tisztában, hogy vajon ez mekkora része lehet az egésznek. És az is igaz, hogy ez Debrecenre jellemző, Pesten azért más a helyzet. Ott sokkal erősebb a radikális jobboldal, és jobban szem előtt is van.

smalladam 2008.04.10. 10:45:01

az ezzel a baj, hogy amíg a szélsőbalos mozgalmaknak van valamiféle célja, addig a hazai szélsőjobb nem igazán tudja megmondani, hogy mit is akar.

ennek hiányában viszont az egész lázadósdi önmagában a cselekvésben találja meg az értelmét, magyarán szólva lárpúrlár köcsögösködés.

Francois Pignon 2008.04.10. 10:48:32

Ugyan már, smalladam, ezt te sem gondolhatod komolyan. Szerencsére persze a vágyaik beteljesülésére kb annyi esélyük van mint a RAF-nak volt.

hcrules 2008.04.10. 10:50:09

smalladam

Nem hiszem hogy egy globalizációellenes tüntetésen törő-zúzó nyugati fiatal jobban tisztában lenne ezekkel mint egy itthon ugyanezt a tevékenységet végző társa.

Igen, a cselekvésben - és a megbotránkoztatásban. És tényleg nem sok értelme van.

Drömögödömötör 2008.04.10. 11:04:18

a hazai szélsőjobb utca aktivizálódása fordított arányban van a magyar foci színvonal csökkenésével
ameddig ezek ki mentek egy meccsre ott hujjogtak és egymást gyepálták de sajnos a foci olyan színre süllyed hogy már ök se mennek ki így maradt az utca nekik
természetesen zavaros ideológiai kellett nekik hisz egy meccsen is volt indok : azért verjük össze mert a másik brancsba tartozik .
Ezeknek tök mindegy hogy most mi az indok
eddig volt az hogy ő Ute v Fradi szurkoló most pedig lett az hogy Ő egyszerűen más vagy másnak tűnik mint mi vagy csak gyengébb stb

dowNLoad 2008.04.10. 11:08:23

HAHAHAHA, ELŐBÚJT SMALL IGAZI ÉNJE!
Annyit is tud összesen a (szélső)bal, hogy betöri a Mc kirakatát, a SZÉLSŐJOBB ahol hatalomra került, mindenhol VIRÁGZÓ, JÓL MŰKÖDŐ országot hagyott maga után, kivéve ahol a orosz/nigger/stb.. hordák lerombolták. Egyetlen működő balos vezetésű országot sem tudsz mondani, kivéve azokat akik inkább NEMZETIEK, mint balosak.
(Nemzeti-Szocializmus, az miért jobbos?)
A globalizáció/korrupció/degenerált bankrendszer ellen nem lehet kirakatbetörésekkel harcolni. (lehey, de nincs értelme) Legyen bal-vagy jobboldali, de ahol a NEMZETI van előtérbe helyezve, az működik, pl. JUGOSZLÁVIA a 70-es években elég jól bemutatta, hogy meg lehet csinálni. (szélsőségesen balos verzióban: Észak-Korea : nem működik, de szélsőségesen jobbosban IGEN) Ezért is bíznám a TELJES pénzügyi vezetést szélsőjobboldaliakra, a kisebbségi jogokat, egyenlő elbánást, szakszervezeteket, meg a baloldalra. (azt b*sszák el nyugodtan, attól még nem rogyik össze egy ország)

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.04.10. 11:11:54

Hehe, ebben amit írsz az a vicces, hogy az említett eseményen
kivételesen az ellentüntetők kőzt tüntek csak fel focihulik.
MTK ultrák, vagy nyolcan-tizen, ragazzi azzurri-s pólókban
(a "kékek"), "susi" melegítőben, és tényleg ők voltak
egyedül agresszívak. )

dowNLoad 2008.04.10. 11:12:40

majom:
természetesen zavaros ideológiai kellett nekik
WTF?????????
Neked a balos ideológia nem elég zavaros? Szerintem az sokkal inkább az, sőt DEGENERÁLT, nem vezet sehova, csak a teljes összeomláshoz, a jobboldalban benne van a lehetőség, hogy egy igazi XXI.sz.-i világot hozzon el. (az állítólagos kiirtásokkal nem értek egyet)

hcrules 2008.04.10. 11:28:15

Röhögőmajom

Állítsuk meg a szélsőjobboldalt a magyar foci felvirágoztatásával! :D

gloire

Azért az MTKsokat huligánoknak nevezni erős tulzás ;)

smalladam 2008.04.10. 11:28:39

"Nem hiszem hogy egy globalizációellenes tüntetésen törő-zúzó nyugati fiatal jobban tisztában lenne ezekkel mint egy itthon ugyanezt a tevékenységet végző társa"

figyi, a "tagság" egy jó részének alapvetően tök mindegy, hogy milyen célból tör-zúz. az idelógia tekintetében a szélsőbalt akkor is koherensebbnek tartom.

Drömögödömötör 2008.04.10. 11:31:02

dowNLoad

tökéletes baromság amit irsz
1945 vége:
Németország Japán v Magyarország mint Virágzó Jól Működő ország vagy Hitler Szálasi és Hideki azok mik voltak ? nemzetiek vagy nem ?
Jugoszlávia jól működött ??? meddig 10 évig és mi lett a vége ??? pontosan az erősen Nemzeti politikusok verték szét Milosevics és társai több 100.000 halott árán
a Svédek azok mik ? vagy a Finnek vagy a Norvégok néz már utána ha már jól müködő államokról irsz

Glorie amit írtam az vonatkozzik az Mtk -ra is olvasd el még egyszer nem ideolgiai alapon verődnek bandába az csak később jönn ( ez lehet cionista, autonom vagy náci is )

plastik02 2008.04.10. 11:34:32

rájöttem dawnload hogy te emós vagy...

irrelevant 2008.04.10. 11:42:37

Némá, egyetértek smalladammal! :D

hcrules 2008.04.10. 11:53:12

smalladam

Persze, koherensebb. Sok jelentős szélsőbalos gondolkodó volt/van Nyugaton is a II. vh után is, míg a szélsőjobb szalonképtelen lett. Bár az antiglobalisták nagyon mások mint a hagyományos szélsőbal.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.10. 12:33:01

smalladam,

a szélsőbalosok idioteszek. Ha találkoztál már nyugati szélbalossal, akkor ez nyilvánvalóvá válik számodra is. Sejhaj, errül tudnék mesélni:(

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.04.10. 13:27:13

DLód emós!?
:D
és két KIABÁLÁS közt sírdogál egyet, meg eret nyiszál? :DDD

dowNLoad 2008.04.10. 13:39:58

Majom, NEM milosevics vezette Jugoszláviát, ill. az már nem az volt. ELŐTTE működött, és nem 10évig, hanem vagy 30-35-ig, és nem a NEMZETI hozzáállás verte szét, hanem a hülyeség, ami elharapózott 1980-tól. A németek sem 45-ben voltak a csúcson, de pl. 40-ben sokkal inkább, mint 30-ban, a Dél-Afrikaiak meg kb. 1990-ig húzták, utána oda is betette a lábát a PC-vadliberó, szét is cseszte az egészet, ma már golyóálló mellényben kell elmenni a sarki boltba is.
A SKANDINÁVOK igazi NEMZETI "rasszisták", csak titkolják, a mai világban nem lehet valaki KERESZTÉNY-NEMZETI-ÁRJA-országépítő,
még ha csak azok lakják, akkor sem.
Nemzeti (és) Szocialista (mint a Svédek)
(keresztény jobboldalinak számít)
Degenerált PC-vadliberó világvezetés van, de ez ITTHON világosan látható.
en.wikipedia.org/wiki/Image:Nordiske-flag.jpg

dowNLoad 2008.04.10. 14:21:40

Az EMÓsoknak
(akiknek féloldalasan vágja a fodrász a hajukat?)
ENNYI üzenetem van:
www.youtube.com/watch?v=imUnHTE9Ir0

smalladam 2008.04.10. 14:39:33

reactionary, a találkoztam már, bár csak a hazai "szélsőbal" köreiben tett látogatásaimkor, szóval sokkal okosabb ettül nem lettem.

tisztában vagyok vele, hogy az anarchizmus, meg az önszerveződő kollektivista aktivista foglaltházas, fair trade-s globalizációellenes (José Bové vs McDonalds) irányzatok és ezek kereszteződései, mellékágai, hasonló irányba futó mozgalmak (a straight edge-bicikli-fű-keleti vallások-true hardcore-free tibet-vegetarianizmus-fuck nazism-jamann-rastafarai életmód vonalnak is van egy ilyen romantikbalos iránya, bár ez elég leegyszerűsítő) mind idiotizmusok egy ponton túl. (főleg azon a ponton túl, mikor szétvernek egy várost, mert átutazott rajta george w. bush)

ráadásul a hívő marxisták és kisbarátaik még azzal is szembe kell, hogy nézzenek, hogy a komenizmus és alfajai ázsiától latin-amerikáig nem egy világháborúba, hanem többnyire a saját szarukba fulladtak bele.

namost ettől függetlenül ebben az egészben így valahogy még mindig több rációt látok, mint abban, hogy "magyar feltámadás", meg hogy menetelünk, fekete egyenruhában, de nem vagyunk erőszakosak ám, vagyis igen, de mégsem, csak nem úgy szóval érted.

nem beszélve az olyan szellemi elődökről, mint szabó dezső, akinek egyszer megpróbáltam lemodellezni az elveiből, hogy ki maradt volna magyarországon a huszas években, ha mindenkit elzavarnak, aki dezső bácsi szerint a magyarság romlásáért felelős, és kijött eredményként 53,5 BESZKÁRT-kalauz.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.10. 14:55:37

smalladam,

a nyugati szélsőbal egy finggal sem jobb, mint a honi szélsőjobb, sőt! Némelyik széljobbos díszhuszárhoz képest egyenesen nullák. (és télleg!)

Amikor teleragasztgatják a várost az "osztályharc" és hasonló szlogenekkel teleqrt matricákkal, elgondolkodom azon, hogy egy-egy makarenkói pofon nekik is kijárna néha. Vagy menjenek el a volt SZU tagállamaiba, és nézzék meg a maradványokat minden téren, oszt utána ugassanak. Meg magyarázhatod ám nekik, hogy a te családodat az "osztályharc" nevében fosztották ki és alázták meg. Szart sem ér.

Másrészt az hogy több "ráció" van benne, az kb nem bizonyít semmit. Persze tudom én, hogy ma a mainstream alapja még mindig a fransza felvilágosodás, de az azért mégiscsak egy böszmeség.

Hovatovább, nem tartom kevésbé embertelennek a marxizmust, mint a nácizmust. A "proletárdiktatúrában" meg az erőszakos hatalomátvételben, meg a "tett propagandájában" továbbá az alap-felépítmény izéjében hadd ne lássak már több "rációt" mint egy stupidó fajelméletben. (Nem beszélve arról, hogy Károlybá' megalapozta annak előzményeit.)

röviden: vannak annyira idióták, mint a díszhuszárok.

Téglagyári Megálló 2008.04.10. 14:57:13

baloldali fiatalok: a nullás évek elején a volt endéká területén egy meglepő kérdéssel szembesitett egy ifjú hölgy egy házibuliban, hogy ti. a szocializmus vagy a kapitalizmus a jobb? Szóhoz sem jutottam...

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.04.10. 14:59:05

jó az uccsó mondatod :)


Egyébként szerencsétlen Szabó Dezső az egyetlen ember, akinek sikerült éhen halnia a Rákóczi téren, ugye.

smalladam 2008.04.10. 15:01:14

"Hovatovább, nem tartom kevésbé embertelennek a marxizmust, mint a nácizmust." hát, asszem ebben egyetértünk. én nem is igazából a tartalomra gondoltam, csak a miből-mit-miért-hogyan vonal egy kicsit tisztábbnak tűnik azon a térfélen. tudod, őrült beszéd, de van benne rendszer. és ez az állítás részemről továbbra sem ezt jelenti, hogy ott ne lennének ellentmondások vagy ilyesmi.

a honi radikáljobbnál viszont azt látom, hogy még jóformán az sem tudják, szervezeti-közjogi értelemben sem, hogy mi legyen azután, ha elűzték a gonosz nemzetárulókat.

viszont ne vitatkozzunk ezen tovább, szerintem jobban egyetértünk egymással, mint az látszik.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.04.10. 15:03:01

Ja, Small, neked címeztem az utolsó mondatos megjegyzést :)

Téglagyári Megálló 2008.04.10. 15:03:39

Mivel egy mondatot irtam, nem vettem magamra :-)

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.04.10. 15:04:32

de a te mondatod is jó, de azt előtte nem olvastam :-)))

fogadjunk, Linkspartei szavazó volt a csaj.

irrelevant 2008.04.10. 16:25:23

A Linkspartei egy kurvajó párt, nem bántani!

Téglagyári Megálló 2008.04.10. 21:32:36

jaj, báncsák a szegény baloldalt!

irrelevant 2008.04.10. 22:00:39

A forradalom az elsők között fog téged a falhoz állítani, kedves TM.

tewton 2008.04.10. 22:26:12

otvospeter,
TM-et? csak mert magyar?

irrelevant 2008.04.10. 22:35:16

Csák ázér mer mágyár vágyok? :D

Téglagyári Megálló 2008.04.10. 23:02:44

Látod, otvospeter, néha előbukik belőled az ordas bolsevik...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.04.10. 23:15:55

Félve kérdezem - mert az előbbi kérdésemből sem a lényeget értettétek meg, hanem azt, hogy én még emlékszem a '90-es évek elejére, sőt a '80-as évekre is -, hogy ha már által nyargaltunk a világpolitikára: Tessék már mondani, miért csak ott maradt égve az legtovább államkommunizmus lángja, ahol a pártvezetéshez közel sem engedték a zsidókat? (Kína, Koreai NDK, Kuba, új fellángolásként Venezuela...)
No meg azt is szeretném tudni, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia és a Szovjet Birodalom utódállamai közül csak és kizárólag csonka hazánkban elképzelhetetlen, hogy a nemzeti baloldalnak vagy a nemzeti liberálisoknak is legyen életképes pártja?
(Kicsit érintőlegesen: www.haon.hu/hirek/Orszagos/cikk/a-legjobb-politikus-bakik/cn/news-20080410-09125082)

Azért, ismerjétek be, nem semmi, ahogy a sok jómadarat holnapra odacsődítette Tomcat.
Három dologra vagyok kíváncsi:
1. Megoldja-e valaki a hazai balliberális pártok legitimációs válságát egy egyszerű védekező, hatásnövelő burokkal ellátott kézigránáttal?
2. Sólyom milyen koncertre fog jegyet kérni?
3. Lehet-e már jegyet kapni a Böszme nagy búcsúbulijára?
3.

tewton 2008.04.10. 23:24:29

1. "Megoldja-e valaki a hazai balliberális pártok legitimációs válságát egy egyszerű védekező, hatásnövelő burokkal ellátott kézigránáttal?"

(bruháháháháháhá)

tegyük a dolgunkat, barátaim!

2. Erkel, Bánk Bán? (Melinda: Horváth Ágnes, Feri idáig Biberach volt, most veszi át Bánk szerepét).

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.04.10. 23:57:00

Most akkor van terrorveszély vagy nincs? Nekem se kedvem, se szándékom, se eszközöm nincs. Tomcat meg max. torbacsillal tud az "antifaszisták" közé lőni néhány maradék húsvéti hímestojását.

tewton 2008.04.11. 01:15:02

Kitalátor feljegyzete · kitalator.blog.hu 2008.04.10. 23:57:00
"Most akkor van terrorveszély vagy nincs?"

világnézettől, származástól függ.

dowNLoad 2008.04.11. 01:26:40

Hátha ettől vért hánynak a cionista kettős állampolgárok, akik képesek fegyverrel védeni egy sivatagi országot, itt meg NEKEM akarják benutatni, hogy merre hány óra?

Hogy érthető legyek:
Én Egyiptomi-magyar kettős állampolgár vagyok.
A zsidók elleni háborúban, bár vesztettünk, de én magam több zsidót is megöltem, ezért is viselem BÜSZKÉN az Al Quwwat El Diffaa El Gawwi jelvényét hajtókámon.
Jelképünk a SAS, ami rokonságban áll a legendás TURUL madárral, ezért úgy érzem közel áll a magyarsághoz.
(kitalált , kamu, de érdekesen hangzana, ha megkérdeznék, hogy mi az az érdekes jelvény a zakómon)
A cionistáknak mégegyszer, KITALÁLT mese, ezért ne hívják Szilvásyt.

dowNLoad 2008.04.11. 13:24:57

Nem a másik elmebeteget, nehogy pár hónapra bevigyenek, KIVIZSGÁLNI, hogy tényleg nem vagyok-e egyiptomi-magyar kettős állampolgár, mert akkor tuti rámhúzzák, hogy alkaloida ügynök is vagyok. Most akkor a magyar köztisztviselőkre, közalkalmazottakra, közjogi méltóságokra, képviselőkre nincs valami KORLÁTOZÓ TÖRVÉNY, hogy azért ilyen könnyen ne épülhessenek be beszervezett, kettős állampolgárságú ügynökök??? Mi van, ha törvényesen kap fizetést MÁS országból is, és csak annyit várnak el, hogy BIZONYOS DÖNTÉSEKNÉL az ő érdeküknek megfelelően nyomja a gombot??? Ez bizony kikúrás a bennszülöttekkel, nem kicsit.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.04.11. 14:24:39

Nem új találmány. A Nemzeti Bank évtizedeken át (s)permanens alelnöke, Fekete János is is kettős állampolgár, hogy arról a Gerő Lászlóról, a "hídverő" Gerő Ernő öccséről már ne is beszéljünk, elvégre ő csak egy apró cselt csinált: Texasban vásárolt olajkutakat a Magyar Népköztársaság pénzéből, persze a saját nevére, strómanként, azzal az alapfelállással, hogy majd abból a valós tulajdonos, a magyar állam egy csomó dollárra tesz szert, amiből a szabadpiacon esetleg tiltott termékeket, számítógépeket, stb. vehetnek.
A dolog első része stimmelt is, csak utána letelepedett Bécsben, és nem továbbította az olaj árát a MNB-ba. Amikor a "rendszerváltás" után elkezdték vizsgálni a dolgot, és nemzetközi körözést akartak kiadni ellene, néhány órával a telex kiérkezése előtt Izraelbe repült, és talán még most sem vitte el a vörös ördög. De el fogja. Izrael nem tagja az Interpolnak, és nem ad ki zsidó állampolgárt senkinek, éppúgy, ahogy az oroszok, az USA, Skócia, és a többi, tőlünk ebből a szempontból normálisabb állam sem hajlandó ilyenre.

Bizonyos nemzetbiztonsági szempontból kényes munkakörök esetén van átvilágítás, de semmilyen kettős állampolgárság nem kizáró tényező.

Én - ha lesz annyi pénzem - a szerb állampolgárságot fogom megkérni, ugyanis ők minden államalkotó nemzetük tagjainak kérésre mérlegelés nélkül megadják, tehát ruszinként és magyarként is kérhetem. Ott úgyis hamarabb lesz euro, mint itt...

tewton 2008.04.11. 14:39:53

óbasszus, kitalátor.
mindig is sejtettem, hogy a társadalom kapcsán a legsötétebb kép a legreálisabb. ááááááááááá

tewton 2008.04.11. 17:34:55

Semmi, Kitalátor. Olvaslak titeket Downnal. Húzom a szám.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.04.11. 18:20:24

Ahogy szeretnéd. Tőlem akár a beledet is húzhatod... Én nem foglak korlátozni, frusztrálni semmiben, amíg be nem lépsz az "aurámba".

tewton 2008.04.11. 18:22:39

ööö nem értesz.
Nem rajtatok húzom a szám, hanem amiket mondatok. Mármint hogy ilyen dolgok vannak. Érted?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.04.11. 18:45:06

Bocs!
A nezetközi szocializmus amúgy már túl van a csúcsán. Talán Kambodzsában tetőzött, ahol nemcsak 4,5 millió embert végeztek ki, hanem olyan éhínséget is előidéztek, hogy a csecsemőket elcserélték egymás között a családok, hogy a szülőknek, nagyobb gyerekeiknek ne a saját gyereküket, testvérüket kelljen megenni, hogy ne szakadjon meg a szívük.
Persze, az ottani túlélők nem kapnak kárpótlást...

dowNLoad 2008.04.11. 19:35:30

AZTAKURVA, KITALÁTOR DURVA, amit írsz, én inkább az AIPAC undorító tevékenységét ismerem (America Israeli baráti társaság:) mert bármilyen anyaghoz könnyebb hozzájutni , mint MAGYARHOZ, főleg , ha a közelmúltban történtekről van szó.
Linket adj már az anyaghoz, mert küldeném másnak is!
BAZ+, ez hihetetlen, a rendszerváltás EL SEM KEZDŐDÖTT, nemhogy a befejezés... Amíg ezek a kurvanagy rablások nem lesznek büntetve, addig itt semmi nem változik, csak egy dolog a biztos: az áremelkedések. Akár a SZERBEKKEL és a SZLOVÁKOKKAL is hajlandó vagyok UNIÓT alkotni (mint ország) ŐK inkább , mint a babók. (számomra, aki IZRAELI-magyar kettős állampolgár, az IZRAELI, a román-magyar, szlovák-magyar, bármilyen-magyar az még inkább elviselhető)
Ebből gáz lesz, mert ezt a lumpenprolik sem fogják szeretni, márpedig, ha a többmilliós proli réteg öntudatra ébred, akkor a sarki Grün néninek sem fognak kegyelmezni.
Mint a francia balhé 1789-ben, ott is túszaladtak a dolgok kicsit.
(csak 220 éve volt, az szinte semmi)

tewton 2008.04.11. 20:14:34

Kitalátor,
nem kambodzsa volt, ahol úgy végezték ki az embereket, hogy szemüveges = értelmiségi = kivégezni?

dowNLoad 2008.04.11. 20:38:33

Rasszisták vagytok,
HOGY MERÉSZELITEK A HOLOKAUSZT
270ezer halottját
(a náci vörös+ ennyit ismert el 1945-ben) a komcsik által kivégzet 178millió emberhez hasonlítani???? Ráadásul a Kambodzsai mészáros, az a kontraszelekciót erősítette, én ellenzem az emberek kiirtását, de a selejt szaporodását nem kellene eröltetni. A fajnemesítés szükségszerű!

nyenyec · http://nyenyec.blogspot.com 2008.05.16. 20:47:41

„Ezután a boltra rárepült egy Molotov-koktél, de a jelek szerint a zsidó tulajdonos, és az általa alkalmazott oláh cigány szarzsák nem értett még ebből sem.”

Ez hol olvasható eredetiben?

Francois Pignon 2008.05.16. 22:17:08

Hát ha megkaptad e-mailben, akkor ott. ;)
kuruc.info/r/6/23359/
Tomcat nem tagadta le ezt a levelet, sőt tartalmára (például hogy írta, hogy ne vigyenek fegyvert) többször nyilvánosan is hivatkozott.
süti beállítások módosítása