Egei-klón fideszezik a Népszabadságban
2007. november 14. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Egei-klón fideszezik a Népszabadságban

Ismerős szitu? Ismeretlen egyetemi hallgató terjedelmes publija a Fidesz belső viszonyairól - de ezúttal a Népszabadságban... Egei Antal, merre jársz, mit csinálsz?

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr90229364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

homopoliticus · http://homopoliticus.blog.hu 2007.11.14. 21:26:47

Azért ez az írás jóval színvonalasabb, mint az az Egei-féle borzalom volt, és egy csomó mindenben igaza van. Bár a Népszabadságban a Szabad Nép hangján megszólaló publicistákat emlegetni egy kicsit pikáns.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.11.14. 21:29:26

"A Fidesz központi politikájának alapvető változására így 2010-ig már nem látok esélyt."

Muhahaha! Nem lát esélyt!!!!

irrelevant 2007.11.14. 21:37:58

Ez a cikk egy nulla, a szokásos balos toposzok, közhelyek gyűjteménye.
Európával való negatív összevetés, a szélsőjobbal való kapcsolat felemlegetése, Kósa mint alternatíva ajnározása, zavaros blabla a piac szentségéről, as usual.

Ezer ilyet láttunk már.

Le Tagad 2007.11.14. 21:42:35

jockey ewing és orbán mint gyerekkori hősök?

szép kis gyerekkor haha

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.11.14. 21:51:05

Már joghallgatónál többre nem telik? Nofene. A cikk miért, miért nem, azt magyarázgatja, hogy Orbánnak nyitni kell a "közép" felé, és nem szabad elzárkóznia a kormánypártoktól.

Nézzük csak végig a lózungokat:

1./ "A Fidesz kapcsolata a hazai szélsőjobbal azonban nem futó kaland, piacellenes demagógiájukat talán már-már maguk is elhiszik."

Igen, a szokásos: a Fidesz a SZÉLSŐjobbal kokettál (miközben egyrészt nem teszi, másrészt az nem is olyan szélső...).

2./ "Leszámolt a párt belső kritikusaival, megszüntette a Fideszt addig jellemző szellemi pezsgést, elsorvasztotta a folyamatos megújulás képességét."

Érdekes módon a Népszabadság korábban ezt a szellemi pezsgést mintha nem vette volna észre - főleg nem dicsérte sose...

3./" (Orbánnak) ... nem maradt más eszköze, mint kivételes karizmájára támaszkodva fanatizálni és egyben tartani táborát."

Igen, tudjuk, az SZDSZ szívesen betársulna mind az egy százalékával, ha előtte ők mondhatják meg, ki legyen az elnök...

4./" (A Fidesz) ... nem tehet úgy, mintha Magyarországon nem létezne az a mérsékelt, liberális konzervatív szavazótábor, amely egy európai jobbközép párt bázisát alkothatná, s kiknek megszólítása nélkül Európában – bal- és jobboldalon egyaránt – elképzelhetetlen a politikai siker."

Attól tartok, hiába magyarázzák az embereknek, hogy ez a nagy fene liberális tábor ott középen létezik. Mindenesetre furcsa, hogy a "liberális" SZDSZ egy egész százalékot bír kihasítani ebből a szavazásokat eldöntő mérsékelt liberális tömegből...

5./ "A Fideszből tehát még lehetne európai jobbközép – több kalandvágy és kevesebb árpádsáv esetén –, akár liberális konzervatív párt is. A kérdés csupán az, hogy mikor és kiben lesz elég bátorság a tovább már nehezen halogatható változáshoz. Ma úgy fest, a jobboldal árnyai közül egyedül Kósa és Rogán profilját világítják meg Európa távoli fényei."

Hát, ez gyönyörű... A többit kár is volt megírni, ez olyan szép kvintesszenciája mindannak, amit a Népszabi próbál sulykolni - azzal nem számolva, hogy az átlagszavazó hosszú publicisztikát nem olvas el. Ha ezt a bekezdést tizennyolcas Verdana betűvel felteszik a címoldalra, az épp elég lett volna...

Orbán egy igen nagy hibát valóban elkövetett: hogy tavaly október 23-a után nem küldte az utcára az embereket (persze, ebben volt kockázat). Beérte az önkormányzati győzelemmel. Akkor általános sztrájkkal, tömegtüntetésekkel Gyurcsány buktatható volt (alighanem úgy, hogy választás is legyen). Az EU-kompatibilis parlamentarizmussal az a baj, hogy egy totálisan gátlástalan tolvajbandával (mint a Gyurcsány-kormány) szemben valódi tévútra visz: 2010-ben már késő nyerni, mert addigra meglehet, csak egy trágyadomb marad...

Némileg árnyalt ellenvélemény (talán kissé jobbról, de semmi esetre se mondanám ezt szélsőjobbnak):

molnargoreny.blog.hu/2007/11/06/orban_viktor_a_kisebbik_rossz

táltos 2007.11.14. 21:52:34

Ez a cikk olyan, mintha már hónapokkal ezelőtt megírta volna a szerzője. Szokásos balliberális vágyálmok gyűjteménye.
Egyébként Schmidt Mária és nem Schmitt.

Syr Wullam 2007.11.14. 22:49:28

Egei?! A szerzo Kokista szadeszos es ezt birta a MaNcsban elkovetni:

www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=14434

Haladjunk, nincs itt semmi latnivalo [asitas].

Guild 2007.11.14. 23:06:16

Ritka gyenge publicisztika. Semmi érvelés, semmi önálló gondolat, balos közhelygyüjtemény az egész. Szerintem ilyet 10 egyetemistából 9 bármikor meg tud írni. Érdekes, hogy az utóbbi időben divatos toposz lett baloldalon, hogy a Fidesz kormányon viszonylag jó volt, de 2002 kettő óta viszont nagyon borzasztó lett, kokettál meg populizál meg minden. Pedig 2002 előtt pontosan ugyanezek voltak a vádak.

Kósa és Rogán fényezése szerintem egy általános kommunikációs stratégia része. Nemrég a HV onlineban is írtak róla:
www.hetivalasz.hu/index.php?page=pages/cikk&cikk_id=17102
Csak azt nem tudom miért jó ez nekik?

Guild 2007.11.14. 23:10:00

Gyorsan hozzáteszem, hogy bizonyos dolgokban igazat adok neki, de sokkal inkább a fent belinkelt Kommentár cikkel értek egyet.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2007.11.14. 23:21:30

najó, azért Körösényi Tanárúr kicsit színvonalasabb mint mindenféle álneves balos pubi:))
egyébként télleg bármikor ír egy egyetemista egy ilyen sz*rt. Hejj, keresnének föl engem, csak fizetnének meg jól lenne ott olyan jobbszélsőzés, meg orbánozás hogy ihaj!
De csak jó pénzért!

Bummer 2007.11.14. 23:23:19

Azért jó nekik, mert meg akarják erősíteni a Fideszben azt az irányt, ami:
- nem vet ki céltartalékadót
- nem vet ki árfolyamnyereségadót
- privatizálja az egészségpénztárakat
- stb.

Orbán jelenleg személyes karizmája révén tudja ezeket a folyamatokat még úgy-ahogy kordában tartani, de sajnos egyre kevésbé.
Kósa fényezése azért tuti, mert ha előveszik mint miniszterelnök-jelölt, akkor rögtön be lehet vágni, hogy "a magyar miniszterelnöki pozíció a Fradi B közép nyilvánosvécé takarítója után követkzeik", és máris garantálva van egy elveszített választás. Rogánnál szintén lehet ügyeskedni. (Arogáns Tóni, ugyebár).

Ács Feri · http://reakcio.blog.hu 2007.11.14. 23:24:45

Elég sz@r gyerekkor lehetett, aminek OV és Jockey volt a két meghatározó alakja...

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2007.11.14. 23:30:23

Azér, ennek a pubinak egy eszmetörténet óra sem ártana, ha mán egyetemi hallgató:(( ennyi sületlenséget egy helyen:((

Istvan 2007.11.15. 08:47:34

Batorkodom most ugz megeresyteni egz kommentet, hogy nem olvastm a cikket, csak a Ti kommentjeiteket (ha lesz idom, elolvasom az eredeti publikaciot is)

Szerintem a Fidesz baromira nem akarja Gyurcsanyt megbuktatni, az egesz mondjon le 48 oran belultol kezdve a nepszavazasig arra megy ki, hogy szocik osszezarjanak, es ne valtsa le ezt a boszmet. Valljuk meg oszinten, a fidesznek joval tobb eselye van, ha szocik a fletot inditjak 2010-ben, mintha barki mast.

Hasonloan azt hiszem, hogy a szocik is csak abban biznak, hogy egy Orban-fobiaval lehet eselyuk 2010-ben, igy aztan nem gyozik megmondani, hogy kit latnanak szivesebben Orban helyett, hiszen abbol nagy valoszinuseggel nem lesz miniszterelnok-jelolt 2010-ben, vagy ha megis, remekul lehet jobboldali szavazatokat erodalni rola, majd megjelenik egy szoci-tamogatasu fantom (radikalis) jobboldali part, akinek a vezetoje folyamatosan azt fogja mondani, hogy lam-lam, a fidesz miniszterelok-jeloltjet a szocik jeloltek, keszul a nagykoalicio, aki magyar velunk tart, es nem szavaz a fideszre.

"Vicces" politikai cstarozasnak vagyunk szemtanui. Azert idezolejes, mert mi isszuk meg a levet.

hiba 2007.11.15. 11:18:05

Gorgiasz: Azért jó nekik mert azt remélik a minden pártban meglévő belső dinamikát néhání ember sztárolásával konfliktusba fordíthatják. Ez már majdnem működött Kósa és Rogán esetében is, de idejében észbe kaptak. Ha ők más Fideszt akarnak akkor először nem a Népszabadság és Blikk olvasókat kell meggyőzniük.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.11.15. 12:00:50

hiba 2007.11.15. 11:18:05:
"Ha ők más Fideszt akarnak akkor először nem a Népszabadság és Blikk olvasókat kell meggyőzniük."

Hát ja.
Az üzenet: a Fidesz liberális szárnyával tulajdonképpen ki is tudnánk egyezni, feltéve, ha a nemeurópai konzervatívokat (Mikola) és radikálisokat nem kellene szagolnunk. Mert ha a Fidesz liberálisai nem kapnak észbe, akkor 2010-ben megint nyer az MSZP-SZDSZ koalíció (lehetséges valóban) és tovább rághatjátok az ellenzékiség keserű kenyerét.

Magam részéről pedig szélsőséges liberálisokat és exkomcsikat nem kívánok szagolni, választási esélyek ide vagy oda.

mborsik · http://abszurdisztan.freeblog.hu 2007.11.15. 13:00:58

Bummer:
Ezt a B-közepes dumát a Kósa mondta? Mikor, hol, hogy hangzott pontosan?

István:
Az utóbbi időben több helyről is hallottam már ezt a magyarázatot. Valószínűleg helytálló is. Csakhogy ez a stratégia azt feltételezi, hogy Gyurcsány hülye, az MSZP-sek meg balfékek. Nos, ez általában igaz is, éppen egy dolgot kivéve: a hatalom megszerzését és megtartását. Ebben profik. Következésképpen ők is látják, mire megy ki a játék, és az alkalmas pillanatban le fogják cserélni Fletót, összezárás ide vagy oda. Abban a pillanatban pedig a Fidesz anti-Gyurcsanyizmusa elveszti bírálata tárgyát, és ezzel együtt támogatását is. Egy pozitív forgatókönyv képzelhető el, ez Gyurcsány teljes meghibbanása, és pozíciójához foggal-körömmel való ragaszkodása. Erre van esély. Körülbelül tizedakkora, mint amekkora tavaly ősszel lett volna a kormánybuktatásra a Molnárgörény által vázoltak szerint.

krasnyi 2007.11.15. 16:23:54

A Magyar Narancsban közölt nagyívű elemzés különösen érdekes része következik (nőismerősök, muhaha):

\\\" Sármos, karakteres pali. Kifogástalan megjelenése, igényessége figyelemre méltó, önképe szerint ő maga a yuppie. Mintha csak egy divatkatalógust lapozgatnánk. Nőismerőseim szerint kifejezetten bájos jelenség, liberális hölgyeknek vacsora- és színházpartnernek ajánlom. (...) Kóka a dinamizmus és a siker megtestesítője. \\\"

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.11.15. 17:06:05

krasnyi 2007.11.15. 16:23:54:
"A Magyar Narancsban közölt nagyívű elemzés különösen érdekes része következik (nőismerősök, muhaha):

"liberális hölgyeknek vacsora- és színházpartnernek ajánlom. (...)""

És mi van a nemliberális hölgyekkel? Őket veszélyes Kóka közelébe engedni vagy mi van?

ergé 2007.11.15. 17:09:20

Épp azon gondolkodtam, vajon Kóka tényleg jó-e színházpartnernek? Nem az a típus, akiről el tudnám képzelni, hogy művészeti és egyéb humántémákról értő módon csevegne :) Sőt, nem ő mondta, hogy az Akadémiát meg kellene szüntetni, vagy valami ilyesmit?

Istvan 2007.11.15. 19:35:09

ergé 2007.11.15. 13:43:36
ő lenne B.A.?

iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=109276


Lauder? Vaze, aztan az ember ne legyen antiszemita, mi?
:-P

Istvan 2007.11.15. 19:37:04

mborsik,

neha kicsit ugy erzem, hogy a ket nagy part az amerikai hulyegyerekek jatekat jatsza, hogy ki kapja el a kormanyt az uccso pillanatban...

Syr Wullam 2007.11.15. 22:39:56

ergé 2007.11.15. 17:09:20
"nem ő mondta, hogy az Akadémiát meg kellene szüntetni, vagy valami ilyesmit?"

Valami ilyesmi, de nem ez. Azt mondta korulbelul, hogy a (Herenyi-fele szohasznalattal) improduktiv akademiai intezeteket, ahol csak papirhegyeket gyartanak, a folddel egyenlove kell tenni. Ne felejtsd, az akademiai tagok egy jo resze a mai napig verkomcsi. Most meg egyre tobb a szadeszos. Szoval, mar a haverok miatt sem lehet az egesz Akademiat megszuntetni.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2007.11.16. 00:50:19

"Sőt, nem ő mondta, hogy az Akadémiát meg kellene szüntetni, vagy valami ilyesmit?"

de ő vót. Mert ami nem neki készíti elő a betanított szellemi vagy fizikai melóst, az haszontalan:((

VIII. Nagyapó 2007.11.16. 01:55:41

Bummer

Miért van az, hogy bár a konkrét 3 pontodban vszeg egy platformon vagyunk, mégis odaérzem a végére, hogy "csináljunk ki mindenkit, aki - fogyasztás helyett - befekteti a pénzét"? :-)

Amúgy nyilván Rogánból és Kósából is lehetne patás ördög, de azért ehhez egy-két idézet nem elég. A reklám alapja, hogy csak eleve meglévő tulajdonságokat tudsz felerősíteni, és idő + rendszeres megerősítés kell, hogy igazán ki tudja fejteni a hatását.

Elpet 2007.11.17. 13:37:01

Hogy a szóbanforgó cikket igazándiból ki írta és milyen megrendelésre, nem tudom, de talán nem is fontos.
Az érdekes inkább az, hogy a jobboldalon miért vannak a tisztázó véleményütközések a víz alá nyomva. Nem hiszem, hogy a teljes magyar jobboldal egységesen állna a jelenlegi Fidesz-politika mellett. De próbáljátok elképzelni egy alternatív elképzelés nyilvánosságra hozatalát mondjuk a Magyar Nemzetben. Solymossy professzor gondolatait a Népszabadságban jelenteti meg. Bizonyára Frici bácsi is áruló, ugye, a komcsik szekerét tolja. Talán nem volt szerencsés ott publikálni a bírálatait. Az azonban mégiscsak megdöbbentő, hogy mindenki áruló, aki nem osztja az Orbán Viktor tévedhetetlenségébe vetett hitet. Jó, a Heti Válaszban időnként, szőrmentén. De ez így nem lesz jó. Az ilyen cikkek azért durrannak nagyot a Népszabóban, mert a jobboldalon nincs kritikus hang. Amúgy teljesen érdektelen lenne egy ilyen írás.
A Heti Válasz is Tölgyessyvel mondatja el a kimondhatatlant, maga nem mer állást foglalni. Ez azért elég abszurd. Ennek mindig az az eredménye, hogy a tévedhetetlen ember tévedéseit nyögjük hetedíziglen.
A cikk amúgy lapos közhelyek gyűjteménye és baromi unalmas, stílustalanul megírt kisiskolás fogalmazvány ráadásul. A baloldal lélektani erősítésére szolgál, bizonyítandó, hogy lám: recseg-ropog a jobboldal is, nemcsak mi. Amúgy teljesen érdektelen.

dowNLoad 2007.11.17. 17:57:23

Minél rosszabb, annál jobb, ezt fogja kihasználni(jogosan) a fidesz 2010-ben, és vszínű, hogy teljesen át is tudja venni a vezetést, hacsak nem qúrják el egy-egy mikola répási aRogán beszólással. Micsoda, hogy kókadt sármos,stb.. erre mondom mindig, hogy itt Pierce Brosnan nem tudna magának nőt szerezni, ha nem tudná mindenki, hogy kicsoda ő, a helyi menő vállalkozó meg tart 5barátnőt is akár.(és olyan feje van mint kókadtnak,hahaha)

Elpet 2007.11.17. 18:13:03

5 barátnőt? Te jó ég. Megérdemli, komolyan mondom.

urbangeri · http://ujgen.blog.hu 2007.11.25. 22:39:40

Elpet kivételével jobbos véleménygettó

irrelevant 2007.11.25. 22:44:38

Lehet, hogy ha az Egei-klón jó cikket ír, nem ilyen tizenkettő egytucat szart, változatosabb reakciók születnek.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2007.11.25. 22:45:07

urbangeri:
Akkor Elpetért nem jön el a nagy fekete autó/huzatos marhavagon, ha győz a Szent Tolerancia, csak a többiekért? :]

Istvan 2007.11.25. 22:55:37

Kedves urbangeri,

kifejtened reszletesen, hogy a
Istvan 2007.11.15. 08:47:34
hozaszolas mennyiben 'jobbos velemenygetto'?
Csak ha mar igy kollektiven letahozol minket, esetleg valami ervelest is meghallgatnank.
Koszi,

Elpet 2007.11.26. 09:28:02

Istvan

urbangerinek tetszett, hogy azért én egy kicsit orbánoztam is, a többiek meg nem tették. Megteszem ezután is, bár Orbán mostani amerikai útja után egy kicsit jobb a közérzetem.

TuRuL_2k2

Nem tudom, jön-e értem a fekete autó, én elég óvatos ember vagyok, igyekszem ide is meg oda is.:) De ez nem ment meg semmitől. Bár általában félreértenek, mert ha mondok Orbánról egy bírálatot, sokan azt gondolják, hogy ellene vagyok neki is, meg a Fidesznek is. Pedig, ha valaminek ellene vagyok, az a bírálhatatlanság

Téglagyári Megálló 2007.11.26. 12:22:00

urbangeri:

ezért szeretjük. No és akkor nem is tudom mit mondhatnék pl. a wéblogról... meg nagyon sok másikról

urbangeri · http://ujgen.blog.hu 2007.11.27. 00:37:56

Turul_2k2: itt már tutira mindenki a halál fia :)

ez volt a flash, és nem hideg analitika

urbangeri · http://ujgen.blog.hu 2007.11.27. 08:08:28

de ha már mondnai kell valamit, különösen azok a bájos beszólások, hogy ilyet mindenki tud. Belenézek a Nemzetbe és nem látom azt rengeteg hasonló cikket, A Reakcióban már valami pislákol, de azt is érdemes megérteni, hogy a "másik" oldal - ugye több vélemény csoport is van arrafelé - nem így gondolkodik. A "simán ír ilyet egy gimnazista" kategóriás válaszoktól kérném a linkeket, had okuljak.

Amúgy Balázs Andris 12 napig dolgozott az SZDSZnek aztán hanyatt homlok elmenekült, mert rájött, hogy Horn Gabcsitól moccani sem lehet odabenn. A zseniális kommunikátor minden kezdeményezést leöl maga mellett. Nehogy már a megbokrosodott folyamatok végén ne maradjon államtitkári verda a segge alatt.

Be is fogtam Gabi bát a célkeresztebe, persze csak óvatjával (majd utána jön a másik), mert amikor az ember nagy vadra játszik, benne van a pakliban hogy a végén ő marad ott. De ettől szép az egész, ettől nem szégyen a játék odabenn.

Ti tudtok ilyet? A ti oldalatokkal minden rendben? Mikola bá milyen jövőt tartogat nektek? Vastag gyökereket az Ugarba? Matolcsy vagy Hamecz?

Elpet 2007.11.27. 09:05:13

urbangeri

Mi szeretjük a mi vezetőinket és eszünk ágában sincs egy rossz szót is szólni ellenük, és mindenben abszolút egyetértünk velük. Azt hiszem, körülbelül ezt vártad, a jobboldali mind szolgalelkű, képmutató és opportunista, ez a része szerintem akkor helyrekerült.

Csakhogy kedves urbangeri, a mi oldalunkon egészen mások a problemák. Ti most mindent visztek, mint az ultiban a terített durchmarsch. Érthető, hogy az osztozkodásnak tétje van, megéri harcolnotok. Mi meg próbálnánk a magunk értékeiből egy kicsit a túlélés irányába magunkkal vinni. Nem mindegy persze, hogyha majd váltás lesz, esetleg, talán, akkor milyen szellemi vértezetben, milyen szakemberállománnyal fogunk hozzá romjaitok eltakarításához és az újjáépítéshez. Ma azonban nem az a legfontosabb dolgunk, hogy egymást marjuk, vannak ennél komolyabb gondjaink.
Amúgy én szeretem a magyar ugart, szeretek a tanyai poros utakon bóklászni az akácok és jegenyék között, a flaszteron szédülök, bicskával eszem a fagylaltot, és otthon egyik széknek sincs támlája, hogy le tudjak ülni a permetezővel. Remélem, elégedett vagy.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2007.11.27. 09:30:44

"otthon egyik széknek sincs támlája, hogy le tudjak ülni a permetezővel"
:DDDDDDDDD
ez 5*-ös... :)
de, Elpet, UGeri a sajtóról írt, nem a mi kis lelkünkről...

Elpet 2007.11.27. 09:34:13

Szamárfül

De én magamra vettem, mert érzékeny a kis lelkem!
:D

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2007.11.27. 09:37:25

:)
hallod, Geri? fimoman azzal a zurbánus cséplővel!

urbangeri · http://ujgen.blog.hu 2007.11.27. 14:45:37

Na Szamárfüllel nem hiába kínoztuk egymást, már kialakult a megértés. (Amúgy az indító beszólás stílusa is koppintás volt az említett Úrtól.)

Elpet: Mi az hogy "mindent visztek"? Talán önkormányzatokat? Az ORTT-ben melyik két párt paktumai döntenek, a Fidesz-MSZP, vagy az SZDSZ-MSZP-é?

Persze hogy van küzdelem, az SZDSZ-MSZP vonalon is. És az SZDSZ-en belül is. Rámászunk a féltudású elit nyakára. index.hu/velemeny/jegyzet/feltud2/
De a féltudású elit nagyobb része nem az SZDSZ-ben működik (6,5%!!), hanem a két gigásznál.

Persze, hogy kurvára nem mindegy milyen értékekkel fordultok rá a 2010-re. A részemről meg az nem mindegy, hogy 2009, vagy 2010-ben fordulhat rá a Fidesz, mert ha leáll minden, akkor ki kell lépni. Lépjünk el, tényleg próbáljon más, hátha tud lendíteni valamit, mert haladni kell, Mao leállhat, de a Világ nem fog. Az Újlipótvárosi Szőrmók szolgálati kocsiájért ne maradjunk egy tehetetlen koalícióban. De az én ügyem itt véget ér, kábé le van szarva hogy Zorbán, vagy Kósa, ez már a ti dolgotok, és nem kis felelőségetek. Én a saját helyem állapotáért próbálok meg másodállásban felelni.

Ez egy aspektudból koncért való küzdelem. De mi nem az a politikában pesszimista olvasatban? Egy másik szemszögből meg evolutív küzdelem. Jönnek minden oldalon az olcsóbb, képzettebb, szavatartóbb (hitelesebb) kiscsávók és próbálnak áttörni. És védem saját kiscsávóimat, ahogy ti is.

Elpet 2007.11.27. 15:02:47

Rendben Geri, ez így elég korrekt.
És van, amiben nagyon egyetértünk, leginkább abban hogy haladni kell, mert a világ nem áll meg.
Tedd, amit tudsz.
süti beállítások módosítása