Emese most már indul a buszod
2007. február 26. írta: Oli bácsi

Emese most már indul a buszod

No, hát minőségi csere szemtanúi lehetünk a kormányzati kommunikációban. A Tesco gazdaságost (nem, basszameg, azért sem hagyom ki) felváltja a Cora ("egy mosollyal több"), amit amúgy a MILF kategória elkötelezett tisztelőjeként is üdvözölni vagyunk kénytelenek.

Zsuzsa szép. Tangát hord. Mindig van nála Iridina szemcsepp. Csupa jó pont. Ellenben baromi rossz riporter, emlékezetesek azok az Eurovíziós fellépései, amikor három mondatot nem tudott baki nélkül elmondani. Olyan műsorát sem tudjuk hirtelenjében felsorolni, ami egy évnél tovább lett volna műsoron.

Talán majd most.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr2640599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tudatlan 2007.02.26. 22:25:07

Latom megvan a kovetkezo Ufi cimlap:)

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.02.26. 22:35:48

Úúú...nem mondom...a végén Kovi fogja castingolni a szóvivőket a kormányba.

tudatlan 2007.02.26. 23:08:29

egyreszt ronda soviniszta egy megjegyzes volt ez smalladam. masreszt nem hinnem, hogy a kormany erdeke, hogy a sajtotajekoztaton az ujsagiroknak kelljen szolni, hogy elnezest az mikrofon es abba beszelni szoktak:)

smalladam 2007.02.26. 23:24:29

Egyrészt elnézést kérek mindenkitől, aki sértőnek érezte a fentebb általam megfogalmazottakat. Csupán egy jelenséget próbáltam görbe tükör által kipellengérezni, és nem állt szándékomban manifeszt szexizmusra utaló kijelentéseket tenni. Másészt, ha már hímsovinizmus, akkor erre a képre mit szóljak?!:)

tudatlan 2007.02.26. 23:38:18

nem is tudom. azon gondolkodom, hogy a kep, vagy a MILF kategoria emlegetese a sulyosabb:))

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2007.02.27. 00:03:40

Oli bácsi, remélem mindez a személynek szól és nem a pozíciónak. Elképzelem ugyanezt Gréczy Zsolttal... A zemberrel, aki úgy tudott lelkesedni az Időkerékért (www.magyarhirlap.hu/Archivum_cikk.php?cikk=66290&archiv=1&next=0) - igaz, nem minden érdek nélkül (index.hu/kultur/eletmod/idokerek). :]

tudatlan 2007.02.27. 00:28:19

nem tudom Demcsak mennyire gyors eszjarasu es jo vitazo, ebbol a szempontbol Greczy nem rossz huzas lett volna. A szovivok szempontjabol nezve viszont Greczy szoclib kormanyszovivosege semmit nem rontott volna az elfogulatlansagarol alkotott kepen:) Demcsak ilyen partkozelben valo feltunese engem meglepett, igaz tulsagosan nem kovettem eddigi szerepleset. No meg en is inkabb csak azt lattam benne, amit a kep is mutat:)

dejavubazz 2007.02.27. 00:38:33

Turul_2k2, sejjj az Idokerek, te jo eg... :DDD

Nincs igazsag ha nem a csillogo szemu Greczy Zsolti kapja a poziciot! Hozza kepest barki mas jelolt megkeseredett ven pocs /csipa . :)

:-S 2007.02.27. 02:35:17


Nem is tudtam, hogy ennek az időkerekesdinek ilyen impozáns és táborokon átnyúló támogatói bázisa volt... :-)


"2000-ben állt fel az a védnöki testület, amely kinyilvánítja, hogy támogatja az Idôkerék megvalósulását. Ennek tagjai: Entz Géza, Jancsó Miklós, Karátson Gábor, Krasznahorkai László, Ragályi Elemér, Rubik Ernô, Szôcs Géza.
Létezik emellett egy hosszú névsor további igenlôkrôl: Albert Györgyi, Angyalosi Gergely, Ákos, Bakáts Tibor, Baló György, Bálint András, Beke László, Bernáth/y Sándor, Bozsik Yvette, Czakó Gábor, Csányi János, Csapó Gábor, Csáki Judit, Cserhalmi György, Csollány Szilveszter, Csomós Mari, Csukás István, Dessewffy Tibor, Dés László, Detrekôi Ákos, Donáth László, Eleôd Ákos, Esterházy Péter, Fábry Sándor, Fellegi Ádám, Finta József, Forgách András, Forgách Zsuzsa, Garas Dezsô, Geréb Ágnes, Geszti Péter, Gothár Péter, György Péter, Hafner Zoltán, Hajdú Szabolcs, Halász Péter, Halmai Gábor, Hamburger Mihály, Hankiss Elemér, Haraszth(y) István, Határ Gyôzô, Horváth Iván, Holló Aurél, Janisch Attila, Jerger Krisztina, Jordán Tamás, Karátson Gábor, Kentaur, Kepes András, Kincses Károly, Koltai Tamás, Koltay Gábor, Kornis Mihály, Kovács (Kokó) István, Kulka János, Ladányi Andrea, Lázár Antal, Lukáts Andor, Maár Gyula, Makk Károly, Mácsai Pál, Márta István, Máté Gábor, Megyeri László, Mérô László, Mispál Attila, Molnár Gál Péter, M. Tóth Éva, Nagy Bandó András, Nagy-Kálózy Eszter, Parti Nagy Lajos, Pálffy István, Peternák Miklós, Radnóti Sándor, Ránki Júlia, Reinholz Péter, Réz András, Rudolf Péter, Sándor Pál, Schilling Árpád, Selmeczi György, Somogyi Gyôzô, Stahl Judit, Surányi György, Szalai András, Szilágyi Ákos, Teller Ede, Till Attila, Tillmann J. A., Tímár Péter, Török András, Törôcsik Mari, Udvaros Dorottya, Valló Péter, Wilheim András, Zdeborszky György"

amok 2007.02.27. 07:26:08

Kelemen Annácskát kormányszóvivőnek! Ő is volt már a tévében, és videó is van róla!

nénike · http://mandiner.hu 2007.02.27. 09:09:23

Annácska valami kedvesnővér szerelésben a vizitdíj bevezetéséről. Plasztik lasztik közé szorított fonendoszkóppal szerintem kellően meggyőző lenne.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.02.27. 09:31:11

Istenem!
Soha sem gondoltam volna, hogy a vendületlenül vaccsoló Véti Ehvin megmarad az intevnácik utolsó embehszabású kohmányszóvivőjének.

Egyébként a comment.blog.hu/2007/02/20/p37865 -hoz hozzászólva leírtam a véleményemet, ami azóta sem változott:

"Tessék a békát bemártani izzadt[CENSORED] szagú mekdonálc-olajba, megszórni gyömbéres cukorral, úgy könnyebben lecsúszik. Ez egy ilyen világ.
Elég, ha visszagondolunk arra a programra, amely a nevét egy elsorvasztott politikai napilapról kapta.
Nem is értem, mi a fenén csodálkoztok.
Van egy multináci áruházlánc, nevezzük nevén, a TESCO. Kiveri a biztosítékot, túllépi a pofátlanság határait, a GVH sorozatosan rekord összegű - százmilliós - bírságokkal sújtja a kommunikációjában megnyivánuló fogyasztómegtévesztés miatt.
Na, mi történik a kommunikációs vezetővel?
Igen, más állásba kerül.
Nem, nem marad a cégnél, nem lesz görkoris kocsitoló.
Igen, úgy van: kinevezik kormányszóvivőnek.
Igen, megcsinálták.
A Fábry-stáb a fasorba' sincs hozzájuk. Nem is lesz minndenki Sanyija szóvivő, hiába ment a másik untauglich-kal haknizni gyarmati megszálló csapatainkhoz..."

szamárfül · http://www.szamarful.blogter.hu/ 2007.02.27. 09:33:42

ha úgy válaszolgat majd, ahogy eddig kérdezgetett, nem sok mindent fog kiszivárogtatni...
:O))


ps.
halljátok-e, q...a macerás ide beírni! 3x szállt el a q...a kommentem... :(

ergé 2007.02.27. 10:02:52

OFF: köszi Oli bácsi, feldobtad a mai reggelemet ezzel az illusztrációval :-D
ON

Kis sztori: négy éve nyári diákmunkaként egy siófoki szállodában dolgoztam recepciósként. Teltházas volt a szálló, betoppant Demcsák, és az aurámba belépve mély búgó hangján kérlelt, hogy szerezzek neki egy szobát. Van egy kisugárzása, az biztos :-)

Dina 2007.02.27. 10:05:55

Hát erről beszélek,....karrierista családanyáknak,nagy tapasztalatuk van,hogy hogy lehet mindig fentebb és fentebb ugrálni,"valakin",hogy ne csak a "szájukba adják" a szavakat,hanem azt tettek is kövessék.Csapzott hajú "T'anks" Emese. "Buk'szája" elég rendesen feltöltődött,most már más következik.Valószínű,női egyed,de még változat a FELÁLLÁS.

sorin 2007.02.27. 10:26:51

Ennek kicsit olyan íze van, mint hogy kisgyerekkel, kiskutyával, jó nőcivel mindent el lehet adni. Ez még a nők százalékos arányának erőltetett feltuningolásánál is höhejesebb... Hasonló eset, mint a vetkőző költőnő. Kár a gőzért. Azt sugallja ráadásul (harsogja,bocs), hogy ah nő vagy, le van szarva a szakmai felkészültséged, az, hogy valójában mennyire vagy alkalmas a posztodra (alapból nem vagy az), ne gondolkozz, gombolkozz! Ja, ha bármit el akarsz érni, akkor vagy nyakig begombolt értelmiséghy uborkafejnek kell lenni, vagy ilen reklámnőnek.

szfül · http://www.szamarful.blogter.hu 2007.02.27. 10:59:22

ergé, én meg eccer együtt utaztam vele egy liftben.
de tőlem nem akart semmit... :P

gallicus 2007.02.27. 13:42:10

Emese kinek nem áll jól a szeme se!Tescos után kapunk szóvivőnek Corást!Éppen a napokban hallottam egy betelefonálótól hogy a miskolci tesco-ban,tömegesen alkalmaznak munkaerőt ugy hogy 4 órát fizetnek nekik ésd 8-1o órát dolgoztatják őket,majd 3 hónap után kirugják őket és jöhet az ujabb eeresztés,az ujabb becsapottak!Csak nem Demcsák Emesét is onnann rugták ki?Valahogy nagyon jól meg vagyunk ezekkel a multikkal:fizetünk neki az adónkból hogy munkát adjanak milliókat,a hasznot kiviszik,melóst alig vesznek fel,éhbérért dolgoztatják akit felvesznekIlyeneket mint ez a Demcsák is komálnak a szociknál ,nagy csöcs hosszu comb,sejtelmes fehérnemüből kirajzolódó punci!Tényleg ilyenek Fletó beosztottjai,csak nem minimálbérért,hanem a többszöröséért!Meg ilyen főtisztviselőik vannak mint pl.a kis Gál Zoltán,sima érettségivel kormánykabinet irodavezető vagy mi a franc a beosztása!A diplomás,az meg mehet papirt osztani az utcára!

tudatlan 2007.02.27. 13:47:44

gallicus,
ellent mondanek ket dologban
az egyik a nagy csocs, asszem ezen nincs mit kifejteni, nezd meg jobban a kepet:)

a masik, hogy Gal juniort ugy tunik, mintha a vegzettsege alapjan itelned meg. nezd, en sem igazan birom, de azt elismerem, hogy marha profi abban amit csinal. papir ide vagy oda. (es itt az "amit csinal" az nem a szovivoi igazmondas, hanem a kommunikacios/vita keszsegre/felkeszultsegre utal)

Syntax Error · http://vino.syntaxerror.hu/ 2007.02.27. 14:45:33

ehh, nekem meg osztálytársam volt középiskolában, de tőlem se akart semmit ;)

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2007.02.27. 15:02:17

Demcsák-interjú a Necc.hu-n. Hmm :-)

"gyerekszerelem. Ártatlan és tiszta. Tudod olyan, amikor ha megfogja a kezed, zavarba jössz, de borzasztóan boldog vagy, nem alszol egy hétig, és másra se vágysz, csak hogy együtt legyetek. Ez nagyon-nagyon szép emlék nekem."

www.necc.hu/kamasz/?cikk=259

mildi 2007.02.27. 15:18:46

ez nem ér, piszkos hímsoviniszták, még az időjárást is jó csajok jelentgetik, most meg a Demcsák!
és mi nők? mi mit nézegessünk?
egy jó pasit kormányszóvivőnek, hogy legalább nézegetni legyen mit, ha már a megszorításokat kell hallgatnia az ember lányának! :D
p.s. és persze boxeralsós fényképeket is, hogy el tudjuk dönteni, alkalmas-e a feladatra :)

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2007.02.27. 15:23:24

Újhelyiről volt boxeres kép, de nem találom. :p

mildi 2007.02.27. 15:42:19

TuRuL,
kerítsd elő légyszí', had mutassam meg anyámnak, az Újhelyi neki jön be nagyon (olyan lányos mamák álma) :D

nénike · http://mandiner.hu 2007.02.27. 16:07:17

Újhelyinek sajnos megszűnt a honlapja is. Viszont jó hír, hogy Zuschlag Jánosé még megvan. És azon ő országgyűlési képviselő: www.zuschlag.hu/index2.html

similabda 2007.02.27. 16:17:07

Remélem, szővivő elvtársnő munkaruhája a fotón jól kivehető nuniszőr kicsit ondoláltabbá tételével lesz érdekesebbé téve. Ugye, nem vagyok disznó?

Dina 2007.02.27. 17:25:35

Kedves hímivarúak,nem gondoljátok hogy ezzel túllöveltek a célon? A monitoromon is észrevettem, némi nemi elmosódást,vagy..... csak a csatlakozással van valami probléma?

Dina 2007.02.27. 18:14:27

Valamiért, nemtudok kommentet küldeni nektek PIROSKÁNAK,lehet,hogy a gépem cserben hagy,vagy sokkot kapott.Most mennem kell! SZASZTOK!

tollas 2007.02.27. 22:45:35

Gagyi kormányhoz gagyi szóvivő.

Dina 2007.02.28. 00:11:06

Prokátorkám,az észkerék időnként akadozik,de nem gond ,mert újból fel lehet tölteni homokkal,és az üzemeltetési díjat kiszámlázni annak aki az új szó( p)vívőnk lesz.De frankón!!!!!!!Ember legyen a talpáján aki,hosszútávon emlékszik majd a keresztrejtvény fejtés közepette, hogy mi volt becses vezeték neve(ü)k.Nemcsak,Demcsák, Danks,Dancs,Tenks.A feladatkörük ugyanaz van-volt!

Dina 2007.02.28. 00:38:21

Ezz, nem igaz! Most azért írom ezt mert valamiért,nem tudok kommentet küldeni azonnal,egyszerűen kéri,hogy újra ,mag újra próbáljam....Hol az eggyik blognál,hol a másik blognál.Egyszerűen meghülyült(em)!

:-S 2007.02.28. 01:27:00

Azért ha Selmeczi és Őközte kell választani... :-)

Edebácsi · http://gabika 2007.02.28. 15:36:41

Benedek:
Attól függ, milyen célból... Ajakban azért Gabika is kellemesen duzzadt, de őt még nem láttuk talpig csipkés muffban. Én nem vetném el a dolgot, valszeg a korom miatt. Ugyanis egyre jobb csajnak látok mindenkit, aki ötven alatt van...

exit 2007.03.01. 10:35:39

megvannak az időpontok. denx hétfőtöl lelép, demcsák zsuzsi elvállalta és ápr 2től mosolyog ránk. (nem irigylem kicsit sem)

cajos · http://nepszava.hu 2007.03.01. 10:39:28

Még mindig nem bírom megszokni, hogy a kormányzati kommunikációban az a hír igaz, amit cáfolnak. Szóval Dancs/Denks/DenX/Thanx Mesike balfenéken el, helyette Demcsák Husika.

A következő szóvívő jöhetne a VV tagok közül. IQ nem számít, csak tudjon kellően gúnyosan reagálni a kérdésekre és legyen jó popója ..

Quo Vadis kormányzati komm?

ergé 2007.03.01. 11:20:00

legyen Pandora a kormányszóvivő! :-D
pando.uw.hu/
Ennél lejjebb már nem süllyedhetnének...

medve 2007.03.01. 11:47:48

Öcsém! Ezek után figyelni fogom a kormányszóvivőiket!!

Amúgy miért teszi ki magát egy újságíró-médiás annak, hogy egy egész életre megbélyegezzék.

nénike · http://mandiner.hu 2007.03.01. 11:51:13

Az utolsó igazán szép és hiteles kormányszóvivő Bányász Rezső volt.

tudatlan21 2007.03.01. 13:09:22

www.mno.hu/index.mno?cikk=399530&rvt=2&PHPSESSID=422c2d5f790a616fdf5ceacb137d04cc&pass=2

Az új kormányszóvivő Prágában született, édesapja korábban a KISZ Központi Bizottságánál, majd az MSZMP-nél dolgozott a külügyi osztályon, jelenleg pedig a Piac és Profit című lap tulajdonosa

mielott barki szolna, nem hinnem, hogy a gyermekeket a szuleik alapjan kene megitelni, de a DZS-be fektetett bizalom magyarazatanak talan egyik eleme lehet ez is.
(bar nem tudom a mennyire volt szoros a kotelek, vagy, hogy ilyen alapon Kover Laszlo is lehetne szovivo)

danni 2007.03.01. 13:53:41

Szerintetek Denks milyen irányba bukik,fel,vagy le? A múgy nem igazán volt a helyén.TÚL NAGY HÜLYESÉGEKET NEM BESZÉLT,DE VALAHOGY MÉGSE.Na.

k|M · http://ufi.blog.hu 2007.03.01. 15:08:40

szerintem fogkrémreklám-statiszta lesz belőle

exit 2007.03.01. 17:25:36

első nyilatkozat:

inforadio.hu/hir/belfold/hir-107662

A kormányszóvivő a személyét ért támadásokról azt mondta: férjével sokat beszélgettek erről, és próbáltak előre felkészülni a lehetséges támadásokra, de így is érték meglepetések. "Drámai váltás volt ez a korábbiakhoz képest" - közölte Demcsák Zsuzsa.

Nos, sok sikert kedves Zsuzsa.

medve 2007.03.01. 23:42:48

Amikor ma láttam pedagógustársaim képét a Fővárosi Közgyűlésben miután iskoláikat bezárták, majd erről a hülye picsáról azt magyarázták, majd emberségesen magyaráz nekem a "reformjaikról", azért elment a kedvem mindentől.

[] (törölt) 2007.03.03. 13:49:12

"Van egy kisugárzása, az biztos"

melle viszont sajnos nincs.

medve 2007.03.03. 14:37:52

Már hogy ne lenne. Na jó, engedek korábbi szigorú véleményemből: azért azt elfogadnám, ha nekem négyszemközt magyarázná a reformok lényegét.

medve 2007.03.04. 17:49:10

Na! Tangabugyi első feladata az lesz, hogy elmagyarázza: milyen emberséges a vizitdíj, ha három megtsérült tűzoltóval fizettetik meg.
süti beállítások módosítása