Gyurka bácsi odaátról üzen
2006. november 14. írta: nénike

Gyurka bácsi odaátról üzen

Közszolgálatilag jelezzük, hogy amennyiben Fanni asszony nem vág alá, az RTL XXI. század című műsora ma este adja adásba azt az eddig titkolt interjút, melyen Faludy Gyurka bácsi vall - bulvárosan fogalmazva - mindenről, ami hír. A mester odaátról piszkálja a bennünk rejlő liberálist vagyis szabadelvűt, szóval izé... Neki mindent elnézünk. Ő talán az egyetlen, akinek ez életútja nem ad fenntartásokra okot. Még akkor sem, ha kiderül, hogy Erikkel évtizedekig tartott a romantikus zakatolás. Talán Recsk miatt, talán a költészetéért, esetleg magyarság szeretetéért vagyunk megengedőek? Tessék megfejteni a titkot! http://www.online.rtlklub.hu/hirek/hatter/?id=0611234674

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr817759

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Relojes Mujer Baratos 2017.10.07. 08:37:23

Nikon SB-800 robbantott ábra - Fiatal riporter

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2006.11.14. 15:53:28

Nénike mellett Ergé is a Faludy-tisztelő ufisták közé tartozik. És én is elnézek neki mindent. Ha egyáltalán olyan dolog ez, amit nekünk "nagy kegyesen" el kell néznünk. Az ő magánügye, magánélete. Egyébként tényleg érdekes, hogy Ericről mennyire nem írt naplóiban, miközben minden X-edrangú ismerőséről oldalakat tudott mesélni.

Most kiderült az, amit pletykaként eddig is ismert volt. Költészete, műveltsége, hazafisága és szelleme továbbra is példaértékű számomra. Nagyjából ő az egyetlen a XX. századi magyar személyiségek közül, akit feltétel nélkül tudok tisztelni.
süti beállítások módosítása