Kiváló Vajda Pál
2006. szeptember 11. írta: nénike

Kiváló Vajda Pál

"Vajda Pál az ellenzéki bírálatra reagálva leszögezte, hogy a választási kampány hevének tulajdonítja, hogy az ellenzék folyamatosan ezt a szerinte kiváló járműbeszerzést támadja. A szocialista politikus kijelentette: biztos abban, hogy október 1-je után sikertörténetté válik a Combinók közlekedése." (MTI, szeptember 8.)

Tényleg? Mondja Vajda úr, mitől sikeres ez a beszerzés? És főleg mi változik október 1-e után? A városvezetés összetétele? Nem úgy van, hogy ami rossz az vagy rossz marad, vagy kijavítják? Hónap fordulókon, holdtöltekor, továbbá a populizmus rémével fenyegető főpolgár homlokráncolására-, de még a liberális sátor mágikus kisugárzásának hatására sem válik a Combino ügy pikk-pakk sikertörténetté. Ahhoz évek hosszú során át, napi 20 órában folyamatosan működő, kifogástalan villamosok kellenének.Szerintem.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr8414511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása