Közösségi élmény – közönség nélkül?
2013. január 12. írta: Lakner Dávid

Közösségi élmény – közönség nélkül?

deac-e1352550793109.jpg

Az augusztus 15-ei Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen a szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat skandált a nézőtéren, melyből aztán jókora botrány is kerekedett, a Simon Wiesenthal központ feljelentést tett a FIFA-nál. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végül büntetésből kitiltotta a nézőket a március 22-ei magyar-román vb-selejtezőről. A közösségi felelősség vállalása rendkívül pozitív lépésnek mondható – így helyesen tette a Magyar Labdarúgó Szövetség, hogy bocsánatot kért a történtekért, és a Fidesz-KDNP is jól döntött, amikor elhatárolódott a rendzavarók minősíthetetlen viselkedésétől. Viszont abból, hogy hamut szórunk a fejünkre, nem következik egyenesen, hogy kollektív bűnössé is kell kikiáltani bennünket – márpedig a márciusi mérkőzésről való kitiltás a teljes magyarság ellen irányul, olyanokra is, akik nem csak nem tehetnek az augusztusban történtekről, de mélyen elítélték az ott tapasztaltakat.

A beszámolók alapján a palesztinozás és a zsidózás csak egy szűk kisebbség akciója volt, és a közönség józanabbik fele hangot is adott nemtetszésének, füttyel jutalmazva a primitív bekiabálókat. Hiszen a futball közösségi élmény – a labdarúgók játéka a nekik szurkoló közönség éltetésének mértékével párhuzamosan fejlődik, hogy a végén a nézők és a játékosok együtt lélegzésének köszönhetően váljon a mérkőzés feledhetetlen, összekovácsoló erejű közösségi élménnyé.

Hogy ilyenkor mindig jelen van egy nem túl intelligens, frusztráltságát túlkompenzáló réteg, akik mások szórakozását is megrontják infantilis viselkedésükkel? Sajnos ez ellen nem lehet általános érvénnyel fellépni, a visszaszorításuk és elítélésük feladata a jelen lévők értelmesebbjeire marad: megmutatni a botrányt keltőknek, hogy senki sem díjazza tevékenységüket.

Viszont nem hogy egy teljes lelátót, de a meccsen jelen nem lévőket is büntetni azért, amit a hangos kisebbség követett el, ez igazságtalannak mondható, ráadásul a célját sem igen érheti el. Az antiszemitizmus elleni küzdelem újabb grádicsa ugyanolyan kontraproduktívnak mondható, mint az előzőek. A futballmeccseknek sajnálatos módon állandó résztvevője a xenofóbia és a minősíthetetlen megnyilatkozás, ahogy azt a most hozott példák sora is mutatja. Csak minket és ennyire durva módon büntetni nem mondható túl korrekt lépésnek, és vélhetőleg ez nem csökkenteni, hanem éppen erősíteni fogja az antiszemita indulatokat.

A labdarúgásnak nézők nélkül épp annyi értelme van, mint a közönség nélküli koncertnek – lehet persze a tévé előtt ülőkre apellálni, csak hát így pont a lényege vész el az egésznek. Egy hangsúlyosan közösségi jellegű eseménynek közösség nélkül semmi értelme – ez így büntetés nem csak a szurkolók, de a játékosok számára is.

Csak remélni tudjuk, hogy sikeres lesz a Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbezése, és a lelkes szurkolók skandálása töltheti majd be a lelátót – ellenben a történtekből tanulva még inkább igyekeznek majd kiszűrni maguk közül a balhézni akaró arcokat. Addig pedig a Kerdemmel csak egyetértve mondhatjuk: épp azok húzhatnák meg most magukat a legjobban, akiknek a szólamai miatt kell most az egész országnak bűnhődnie. A palesztinozó és izraelező Vona Gábor inkább ne demonstráljon mindaddig, amíg híveinek érthetően és világosan el nem magyarázza, mivel is ártanak a legtöbbet az országnak és a magyarok jó hírének.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr895011623

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zártpályás lesz a magyar-román a zsidók miatt 2013.01.12. 19:55:12

"zsidószervezetek feljelentésére teszik zártkapussá a legfontosabb selejtezőnket" A FIFA illetékes testülete azért büntette meg súlyosan a magyar szövetséget, mert a 2012. augusztus 15-én rendezett, Izrael elleni barátságos mérkőzésen a hazai szur...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dráááúúútkoszorú 2013.01.12. 08:35:58

"Csak minket és ennyire durva módon büntetni nem mondható túl korrekt lépésnek"
Picit olvass már utána! Megbüntették a bolgárokat is és gondolom mindjárt felhozza valaki a Steauát is, amit az Újpest ellen csináltak a szurkolói, nos, ők is kaptak két meccses stadion betiltást.
Egyébként meg vicces ez a "A beszámolók alapján" szöveg. Tessék megnézni a youtube-on! Én tévében láttam a meccset, konkrétan szégyelltem magam a nagy "hazafiak" produkciója" miatt. Lehet jönni ezzel a 10-20 ember szöveggel, de akkor ők biztos kaptak egy mikrofont, mert végig lehetett hallani a "mocskos zsidózást" meg a fantasztikus auschwitz-es rigmust..
Én nem vagyok oda a zsidókért, de ez tényleg a legalja volt

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.01.12. 08:46:17

@Dráááúúútkoszorú: Te nem vagy oda a zsidókért? Öngyűlölő vagy, bazmeg?

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2013.01.12. 08:53:40

"Sajnos ez ellen nem lehet általános érvénnyel fellépni"

Már hogy a faszba ne lehetne? Ha holnap divatba jönne a metrónüvöltvezsidózás, no persze, ott is csak egy kisebbség űzné napi rendszerességgel, akkor is ezt mondaná Lakner Dávid?

"A futballmeccseknek sajnálatos módon állandó résztvevője a xenofóbia és a minősíthetetlen megnyilatkozás"

Már miért is volna az? És mégis, mióta állandó? Vagy a futball így született volna? És miért nem állandó résztvevője mondjuk pölö a jégkorongmeccseknek? Miféle örök szentírás, hogy a lumpenproliknak joguk van szétbaszni más szórakozását, amennyiben az éppen futballmecsre menés volna?

Szerző minősített idióta. Én már nem tudok másra gondolni: valaki fontosember babája.

Dráááúúútkoszorú 2013.01.12. 09:02:38

@Mr Falafel: És igazad van, aki nem zsidózik teli torokból, az csak is zsidó lehet, meg persze kommunista és cigány is egyben, nem pedig normális ember.

szempontpuska 2013.01.12. 09:15:00

"A beszámolók alapján a palesztinozás és a zsidózás csak egy szűk kisebbség akciója volt"

www.youtube.com/watch?v=kCGCwPzJAm4

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.01.12. 09:41:40

Valószínűleg nem fogják visszavonni, ellenben dögöljön meg az összes magyarországi zsidó, aki helyesli a büntetést.

Azt hiszem őszintén kijelenthetem:
Két emberfajtát gyűlölök: az antiszemitákat és a zsidókat.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 09:43:16

A futball ilyen. Mint ahogyan minden (tömeg)látványosság, ami nagy tömegeket vonz. Ahogy annak idején Bizáncban is a kicsiversenyeken és azokat követően, a két, a piros, a sárga (és mint tudom én milyen) csapatok drukkerei napokig tartó utcai harcokat folytattak (amiket a hatalom, természetesen, egyáltalán nem finomkodva, megfékezett).

Miért ne zsidózhatna, fekázhatna, románozhatna vagy magyarozhatna egy drukker a lelátóról? (Mikor az egész látványosság eleve arra lett kitalálva, hogy a tömegek valahol kiengedhessék a gőzt?!) Amíg tettlegességgé nem fajul a móka --- ami ellen a leghatározottabban és a legkeményebben fel kell lépni ---, addig mindenki hadd drukkolhasson és hangoskodhasson úgy, ahogyan neki tetszik!

A FIFA egy képmutató k_csög társaság. A drukkelekből élnek, hiszen futballrajongók nélkül az egész Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elmehetne egy összeszerelő üzembe betanított munkásnak (nem lennének milliárdos-csilliárdos bevételek), ugyanakkor (ami mögött nyilvánvalóan szintén az anyagi érdekek állnak) eljátsszák az érzékenylelkületű szűzlány szerepet (természetesen, érzékenyen érintené őket, ha a zsidók kavarása miatt jelentős bevételektől esnének el).

Vízentálék pedig, ezt tudjuk, mindenben illetékesek, így a focihoz is ők értenek a legjobban:-) Bár érdekes, hogy az antirasszista attitűdöt ők is ejtik, ha a zsidó érdekeket sértő fekákat kell megbélyegezniük:-)

mk27.blog.hu/2013/01/08/_meg_a_zs_dotempot_es_a_ci_o_nizmust_is_meg_hamisitjak

egy teljesen europai 2013.01.12. 09:48:44

U N C S I !!!

viseljetek mar el hogy nem romanozhattok vmelyik hetvegen! aki akarja megnezi a tvben.
vagy azert megy picsogas, mert a fidesz a romaniai titkos hadosztalyat most akarta kiprobalni?
hat akkor igy jart, legkozelebb a naci kulonitmenyuket az mtk meccsre kuldje orban, ott ugyis az idiota samesza a fonok.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 09:49:35

@mk27soundmaster:

Bizáncban is a kicsiversenyeken=Bizáncban is a kocsiversenyeken
a két, a piros, a sárga= a kék, a piros, a sárga

Urfang 2013.01.12. 09:49:56

Elfogadhatatlan volt az akció és eltúlzott a reakció, az ostor pedig a normális szurkolókon csattant.

Kár, hogy ebben a kérdésben sem tudtak közös nevezőre jutni a mérsékelt jobb és baloldaliak, mert amíg a balosok reflexből kiálltak a FIFA döntés mellett, addig a jobbosok reflexből a balos álláspont ellenében sorakoztak fel, pedig ők sem a nácikat védenék, csak hát ezek a fránya reflexek.

Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem a kényszeres jobb-bal különbözőség jegyében a fideszesek is gyakran a nácik hallgatólagos támogatóivá lépnek elő, csak hogy ne kelljen egy kérdésben sem a ballibek oldalára állniuk. Inkább félrenéznek és nem lépnek fel a nácik ellen, csak mert az olyan ballib szokás, pedig ők sem csípik ezeket a rasszista huligánokat.

Ugyanez volt a Gyöngyösi és Bayer ügyekben is, ahol a jobboldal java inkább a zsidólistázót és az állatcigányozót mosdatta, csak azért hogy ne kelljen a ballibekkel egyet érteni.

Az átkos jobb-bal nemzetmegosztó ideológia így sodor a nácik hallgatólagos támogatói közé egy amúgy mérsékelt csoportot is, csak mert a jobb-bal szembenállás erősebb még a jobb-náci szembenállásnál is.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 09:56:51

@Urfang:

"hallgatólagos támogató"

Gratulálok!:-D

negyven rabbi 2013.01.12. 10:08:41

Eisenberger
Princz
Singer
Lőwy
Pető
Bauer

valahogy így dolgozhattak

www.ebaumsworld.com/video/watch/81702942/

Urfang 2013.01.12. 10:09:06

@mk27soundmaster:

Hát pedig pontosan erről van szó.

negyven rabbi 2013.01.12. 10:10:50

@negyven rabbi: érdekes, hogy ma épp az

Eisenberger
Princz
Singer
Lőwy
Pető
Bauer

unokák északkoreáznak visítva

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.01.12. 10:17:22

@Urfang: Én mindenhol azt látom, hogy a jobbosok elítélték a primitív zsidózást és a "zsidókat" is.
Tehát kivételesen normálisan reagáltak.

Ellenben a ballibekból megint, szokás szerint, előjött a kollaboráns.

Urfang 2013.01.12. 10:20:22

@mk27soundmaster:

Hogy még egy példát hozzak a szélsőjobb hallgatólagos támogatására, ugyanez volt amikor az előző kormány betiltotta a gárdások menetelését.

Tuti hogy a mérsékelt jobbosoknak is csípte a szemét a bakancsosok masírozása, de inkább nem mondtak egy rossz szót sem, mert akkor még úgy tűnt volna, hogy egyet értenek az mszp kormánnyal.

Így válik a tágabb jobboldal a szélsőjobb hallgatólagos támogatójává, és inkább félrenéz attól hogy mi fő a széljobb boszorkánykonyhájában, csak hogy még véletlenül se tűnjön úgy, hogy egy kérdésben is a ballibek oldalára állt.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 10:21:33

@Urfang:

Arról van szó, hogy a "hallgatólagos támogató" kifejezés pontosan rávilágít arra, hogy hogyan látod a világot: "Aki nincs velünk, az ellenünk van!". Aki nem kötelezi el magát nekünk, mellettünk, az ellenség (vagy, ami ugyanaz, az ellenség oldalán áll). Ennyit a ti nagy pluralizmusotokról, toleranciátokról és liberalizmusotokról, tesóka!

Urfang 2013.01.12. 10:29:35

@TaTa86.:

Ez nagyon szép szólam, hogy te független vagy és se az antiszemitákat se az antinácikat nem támogatod, csak hátradőlsz és hagyod hagy meccseljék le egymás között, de van olyan helyzet amikor nem lehet a függetlent játszani és választani kell.

Például a jobbosok kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy 2014-ben mondjuk a fidesz kapja a legtöbb szavazatot, de nem eleget, hogy egyedül csináljanak kormányt. No akkor szerinted mit választanának? A széljobbot vagy a ballibet?

Akkor kiderülne, hogy kik azok akiket végig hallgatólagosan támogattak, még ha közben játszották is a semlegest.

Urfang 2013.01.12. 10:33:57

@mk27soundmaster:

A válasz neked is ugyanaz, mint az előbbi kommentem.

Nincsen mindig választási kényszer és nem kell feltétlenül odaállni sehova a nácik vs antinácik meccsen, de gondolni valamit azt kell, hogy mégis melyikhez állsz közelebb, és amikor olyan a szituáció hogy még választás is szükségeltetik, akkor ki kell derülnie mit gondolsz, melyik irányba húzol.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.01.12. 10:35:07

@Dráááúúútkoszorú: Aki a szart epertortának hazudja, az általában zsidó. A cigányok meg analfabéták, így nem interneteznek. A zsidó nem normális emberfajta, hanem egy virulens parazita. Azt is elmondom neked, te ostoba tróger, hogy bármennyire elítélem a meccseken óbégató idiótákat, úgy vagyok vele, hogy a feszültséget inkább óbégatásban vezessék le, mint gyilkolászásban. Milyen lenne már, hogy cserében, amiért a zsidó politikai elit, a bolsevikok szétcseszték az országot, évtizedek óta mindent megtesznek, hogy fogyjon a magyar, - s ebbéli tevékenységükbe időszakonként tömeggyilkosságok is belefértek - cserében a Dohány utcái kölyköket lődöznénk, mint ti teszitek a szememben amúgy kártékony féreg palesztinokkal?
Tehát, biboldó, én azt mondom a zsidókkal szembeni ellenérzés jogos, de jobb, ha csupán óbégatásban merül ki, mint tettekben. Ez az egyik. A másik az, hogy egy magyarnak nem az jut eszébe először, hogy a magyart baszogassa, hanem az, hogy védje, ha más rohadékok néhány magyar miatt az egész magyarságot támadják. Vagyis a te reakciód egy magyartól nem normális, ezért nyilvánvaló, hogy csakis mocskos viking lehetsz, mert a zsidók nem olyanok, hogy reggeltől estig habzó szájjal magyaroznának.

Gaabor 2013.01.12. 10:51:08

@Dr. Zerge: De lehet fellépni. Csak egy kamerarendszer kell és akik így viselkednek, azokat örökre kitiltani az összes magyar pályáról. Lehet hogy sokba kerül,de naggyon jól megtérül

Urfang 2013.01.12. 10:56:13

@Mr Fafej:

De miért nevezed idiótának a meccsen óbégató antiszemitákat amikor te is nyíltan és egyértelműen az vagy?

Különbnek érzed magad náluk, mert te nem egy meccsen zsidózol, hanem egy blogban?

Gaabor 2013.01.12. 10:59:29

@Urfang: A büntetés súlyos. De a FIFA és az UEFA következetes volt. Minden ilyen esetben hasonló büntetést szabott ki. (Ha egy Izrael-Irán meccsen történne hasonló, az izraeli szövetség is ilyen súlyos büntetést kapna) Az külön pech, hogy a következő meccs egy fontos tétmeccs.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.01.12. 11:00:26

@Urfang: Én már rég leírtam a FidMSZP-t. Nem érdekel mit csinálnak.
Ha a narancsposztkomcsi nem a vörösposztkomcsival szövetkezik, akikkel az utóbbi 18 évben tették tönkre az országot, hanem a nácznáczokkal? Mindegy.... Normális kormányzás egyikből sem lesz.

Egyébként nem vagyok semleges. Sokkal közelebb állnak hozzám a gonoszantiszemiták, csak a primitivitás és a gyűlölködés zavar. (Na jó, ez sem igaz, kifejezetten szórakoztat, de attól még elítélem.)

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.01.12. 11:14:20

@Urfang: Alacsony intellektusú fajtádhoz méltóan képtelen vagy különbséget a valóság és a virtuális világ között.

Urfang 2013.01.12. 11:22:34

@TaTa86.:

Na látod, így már egyenes a beszéd. Egyenesen és nyíltan mindig jobb mint csűrve csavarva.

Nálam is hasonló a helyzet, mert a fidemszp-t én is leírtam mint te, csak hozzám meg az antirasszisták állnak közelebb, még akkor is ha engem meg az állandó túlreagálás zavar, de szerintem ez még mindig jobb mint a primitivitás és a gyűlölködés.

Ilyen egyenességet várnék én a jobboldaltól is, mert nincs olyan hogy kellős közép, aminek véleménye sincs arról hogy mi folyik a széleken, ők meg pláne nem azok, egyszerűen csak egyenesség helyett a sunyi utat járják, és a megjátszott függetlenségük leple alatt figyelik a náci vs antináci meccset.

Ilyenkor a kellős közepet játsszák, pedig nagyon is megvan a favoritjuk, ami nyílt titok még akkor is ha feléjük nem dívik az egyenes beszéd.

countrystudy 2013.01.12. 11:22:41

@TaTa86.: ez volt a legjobb mondatod,amit olvastam tőled. köszönet érte.

Urfang 2013.01.12. 11:24:06

@Mr Falafel:

Hogyne lennék képes, hisz világosan megkülönböztettem a lelátón üvöltő valóságos nácikat, és téged, a virtuális nácit.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.01.12. 11:37:56

@Urfang: Az egyetlen különbség, hogy míg a wannabe-neonácik primitívek, az antifa gyűlölködők sajnos nem.

Értelmiségiként, normális környezetben nevelkedve gyűlölködni sokkal súlyosabb, mint primitív proliként. Én simán elcserélnék egy Novák Elődöt 100 gárdistára, de még büntetett előéletű "betyárra" is.

Csak ugye a ballibeknél nincs ilyen ortodox csőcselék. A ballibeknél ez a veszélyesebb fajta található meg. Tökéletes példa Vágó István, aki úgy tud netto bolsevik lenni, hogy közben tökéletes úriemberként viselkedik, aki egy dualista bálból sem lógna ki.

"Ilyen egyenességet várnék én a jobboldaltól is,"
Nos, nekem van egy olyan perverizóm, hogy őszintén könnyebb, de nem vagyok biztos benne, hogy ezt ebben a témában meg lehet játszani.
Jelenleg a Nyugaton a zsidók mondják meg a tutit, aki nyíltan megkérdőjelezi ezt, annak rögtön vége. Így persze a vélt és valós problémákat is lehetetlen nem csak megoldani, de egyáltalán beszélni is róluk.

Aki tudna kulturáltan és őszintén beszélni, nem teszi, mert nem hülye. Aki elég hülye, hogy megtegye, az ebből következően nem kulturált.

Dráááúúútkoszorú 2013.01.12. 11:55:57

@Mr Falafel: nem tudom, hol "magyaroztam", bármit is jelentsen ez. Te az a fajta hülye lehetsz, aki totálisan belecsavarodott a paranoiás kis világába és el sem tudja képzelni, hogy esetleg léteznek olyanok, akik nem a nekik nem tetsző dolgok iránti gyűlöletükkel határozzák meg magukat.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 11:58:21

@Urfang:

"Ilyen egyenességet várnék én a jobboldaltól is..." --- írod.

Neeem! Te azt várnád a jobboldaltól, hogy veled egy követ fújjon. Mert ha nem, akkor, ugye, "náczi".

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 12:01:09

@Gaabor:

No de, Gaaaaaaabor, miért kell hazudni?! Milyen statisztika ismeretében állítod azt, hogy a FIFA jelenlegei döntése a szervezet következetességét bizonyítja? esetleg linkelni is tudnád?

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 12:08:22

Csak látszólag OFF, valójában nagyon is ugyanarról van szó:

“A tanszékek továbbra is fenntartják maguknak a jogot, hogy hallgatóikat eltanácsolják az egyenlő emberi méltóságot semmibe vevő, szélsőséges hangvételű sajtóorgánumoktól és az ott végzett szakmai gyakorlattól” – olvasható az eduline.hu cikkében. A közleményt György Péter, az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének igazgatója, valamint a kommunikáció- és médiatudományi tanszékek vezetői, Müllner András (ELTE), Szajbély Mihály (Szegedi Tudományegyetem), Szijártó Zsolt (Pécsi Tudományegyetem) és Szirák Péter (Debreceni Egyetem) írták alá.”

www.pecsistop.hu/campus/a-pecsi-mediatanszek-sem-engedi-hallgatoit-bayer-zsolt-kozelebe/1114168/

Ó, persze, hogyne! Majd a Médiatanszék mondja meg, hogy a hallgató hogyan gondolkozhat egy-egy kérdésről!:-D Nyilvánvaló, hogy nincs joguk megmondani a tanszékvezetőknek, hogy “milyen oldali” orgánumokhoz mehetnek a hallgatók gyakorlatra és milyenekhez nem! Ezzel az erővel átnevezhetnék a Médiatanszékeket Balliberális Megmondóember Képző tanszékekre is.

Igaza van a kormányzatnak, hogy megszüntette az államilag finanszírozott kommunikációs és médiaképzést! Ez a legkevesebb! Ezeket a patkányfészkeket ki kellene füstölni!

Urfang 2013.01.12. 12:08:51

@TaTa86.:

Én valahogy sohasem tudtam elhinni ezt a mítoszt, hogy nyugaton a zsidók mondják meg a tutit. Azt még elismerem, hogy arányukhoz mérten magasan felül vannak reprezentálva, de hogy ilyen túlhatalmuk lenne a nyugat felett az szerintem felfújt kacsa. Valahogy ideológiai sarokkő lett belőlük, pedig valójában legtöbbször nem is róluk szól az, ami látszólag körülöttük forog.

Hadd mondjak egy példát. Nálunk ugye a zsidózásban érintett a jobbik szavazóknak majdnem az egésze és a fideszesek is vastagon. Zsidóznak csípőből, kisujjból, és kapáslövésből, de effektíve kiket zsidóznak? Mert nem ám a zsidókat. Effektíve mszp-seket, lmp-seket, dk-sokat, e14-eseket zsidóznak, de ezeknek mekkora része zsidó? Fél százalék? Vagy egy egész százalék?

Valamelyest ez fordítva is fennáll a nácizással kapcsolatban, bár a jobboldalon a valódi nácik aránya azért magasabb mint fél vagy egy százalék. Nem ismerem a tutit, de ha tippelnem kéne, akkor olyan 10%-ra lőném be a jobboldalon az igazi kőnácikat. Példának okáért kőnácinak a Mr Fafej féléket értem, vagy a lelátón üvöltő pribékeket.

10% kőnáci az egyik oldalon és 1% kőzsidó a másikon, és mégis ez a sarokkő, amelyhez méri magát mindenki. Baromira fel van ez fújva, pedig ez nem is a nácik és zsidók meccse, hanem a jobb és baloldalé.

A vicc az egészben az, hogyha kivennénk a kezükből a zsidónáci narratívát, akkor a legtöbbnek fingja se lenne róla, hogy miért utálja a másikat, ettől pedig elvesztené a komfortérzetét, ezért bár tudja milyen hamis és lapos a zsidónáci narratíva, mégis ragaszkodik hozzá mert ez legalább egy jól bevált ideológiai maszlag, és különben sincsen más ehelyett a tarsolyában.

Gyűlölködni pedig kell, és ha az az abszurd helyzet áll elő, hogy azt sem tudod kit gyűlölsz és miért, akkor nevezd őket ízlés szerint zsidónak vagy nácinak. Tudjuk jól, hogy nem azok, de sokkal égőbb lenne beismerni, hogy fingunk sincs hogy miért gyűlölködünk egymásra. A zsidó-náci gyűlölködést viszont nem kell megérteni, mert az evidens és egyszerű mint a faék.

speirs 2013.01.12. 12:28:23

@Mr Falafel: húú, de szar ember vagy

Dráááúúútkoszorú 2013.01.12. 12:35:27

@Urfang: Az a gyanúm, hogy az ilyen embereknél, akikről írsz, az a zsidó/náci/cigány/buzi, aki nem ért velük egyet. Ennyi. Lásd Miszter F*szfejet például

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 12:46:56

@Urfang:

"olyan 10%-ra lőném be a jobboldalon az igazi kőnácikat" --- írod.

Ez, a legutóbbi választások eredményét figyelembe véve, kb. félmillió politikailag aktív kőnáci. Megnéznélek én téged, ha ebben az országban félmillió politikailag aktív meggyőződéses nemzetiszocialista jönne-menne! (A valós számuk, valószínűleg, háromszámjegyű.)

Urfang 2013.01.12. 12:57:42

@mk27soundmaster:

Neked hogy jön ki 10%-nak a félmillió? Ötmilliónak számolod a jobboldalt?

Szerintem a 10% valós arány, és itt nem a három számjegyű ősnácikra, az igazi atavisztikus hitlerista schutzstaffel brigantikra gondolok, hanem a neonácikra.

Szerintem a neonáci ott kezdődik, hogy kollektívan gyűlöli a zsidóságot, cigányságot, és úgy általában minden idegent, ezek pedig nem 3 számjegyűen vannak, hanem inkább 5-6 számjegyűen.

Tündér_Lala 2013.01.12. 13:07:10

Nem helyes. Kell ellene tenni.
De ugyanakkor az is igaz, hogy a szurkolói csoportok közötti (csoport képző) egymás heccelése mindig is meg volt. (Nem csak a versenyeken. Gondoljunk a szomszéd felu csúfoló mondókákra, dalocskákra, csasztuskákra, stb.)
A FIFA nagyképű, hatalmával visszaélő szervezet és minimum lfs.
Ennyi.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.01.12. 13:26:02

@Urfang: "Én valahogy sohasem tudtam elhinni ezt a mítoszt, hogy nyugaton a zsidók mondják meg a tutit. "

Nyilván lehet árnyalni. Pl a nyugati identitás egy igen fontos eleme, hogy ők nyerték a világháborút, tehát az ellenség, a tengelyhatalmak. Mivel olyan már nincs, hát a "fasizmus", mivel már olyan nincs, hát aki akad... Ez meg ugye pont jól jön a zsidóknak, akiket így piedesztára emelhet így ez az identitás.
Szóval valóba, nem kell zsidó az antiszemitizmus üldözéséhez...

"Effektíve mszp-seket, lmp-seket, dk-sokat, e14-eseket zsidóznak, de ezeknek mekkora része zsidó?"
A tagságnak, a szavazóknak vagy az elitnek? A MSZP pl tipikusan "magyar" párt, ha a szavazókat nézzük, de az ideológiai alapok olyan sekélyesek, hogy egyszerűen nem állna meg zsidók nélkül. Ha pedig megnézed kik végzik az agymosást, ott azért nem 1% zsidót találsz...

Éppen ezért szerintem lehet zsidózni őket.

"10% kőnáci az egyik oldalon és 1% kőzsidó a másikon, és mégis ez a sarokkő, amelyhez méri magát mindenki."
Nincsenek nácik. Vannak frusztrált alakok, vannak radikálisok, antiszemiták, de nincsenek nácik. Nézd meg, hogy nézett ki az NSDAP és hasonlítsd össze ezekkel!
Az 1% bosszúzsidó pedig azért látszik olyan soknak, mert Kádár totálisan kilúgozta a magyar identitást. A magyar közömbös, lusta, hitetlen és bátortalan. Ellenben a bosszúzsidó fanatikus, szorgalmas, öntudatos. Ez a fanatikus réteg simán megszerzi a dominanciát, akkor is ha kevesen vannak.

"A vicc az egészben az, hogyha kivennénk a kezükből a zsidónáci narratívát, akkor a legtöbbnek fingja se lenne róla, hogy miért utálja a másikat, ettől pedig elvesztené a komfortérzetét"
Ez minden bizonnyal így van. A két oldal zombihadserege gyakorlatilag ugyanazt mondja, ugyanazon a szinten áll.
(Megjegyzem pont azért ilyen fanatikusok a bosszúzsidók. Meg vannak róla győződve, hogy ha egyszer kiengedik a gyeplőt a csőcselék átmegy a másik oldalra és legyakja őket. )

Szóval szerintem a "zsidó" igenis egy létező jelenség, amit érdemes vizsgálni. Ahogy a gyűlölködés is az, amit érdemes a lehetőséghez képest minél inkább visszaszorítani a szívekben.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 13:40:12

@Urfang:

1) A legutóbbi választásokon kb. 5,2 millióan vettek részt. A listás és az egyéni szavazatokra leadott szavazatok alapján a mandátumok kb. 80%-át a jobboldal szerezte meg. (Az 5,2 millió 80%-ának 8%-a, szerinted, mennyi?)

2) Te olyan vagy, mint Göbbels:-) Ő is úgy gondolta, ki is mondta: "hogy ki a zsidó, azt én döntöm el!". Itt, fentebb a kommentsorban, rinyálsz, hogy a sok h_lye szitokszónak használja a "komcsit", a "zsidót", a "libsit" stb., s te, ugyan, mire használod a "nácit"? Ugyancsak ő (mármint Göbbels) mondta azt is (ha jól emlékszem), hogy: "A zsidó az, aki más.". Te nem ugyanezt a gondolkodásmódot képviseled-e, amikor sajátdefiníciód alapján (mert tőled eltérően gondolkozik vagy vélekedik) nácizgatod itt a jónépet?

Tündér_Lala 2013.01.12. 13:40:12

@TaTa86.: Szóval szerintem a "zsidó" igenis egy létező jelenség, amit érdemes vizsgálni. Ahogy a gyűlölködés is az, amit érdemes a lehetőséghez képest minél inkább visszaszorítani a szívekben.

Milyen jó lenne. De ha csitul, akkor bedobnak egy Kertészt, Bartust, Serest, Stb., stb. Egy réteg nagyon ellenérdekelt.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 13:44:09

@mk27soundmaster:

A listás és az egyéni szavazatokra leadott szavazatok alapján= A leadott listás és az egyéni szavazatok alapján

Urfang 2013.01.12. 13:49:44

@mk27soundmaster:

Mesterien csúsztatsz. Te is tudod, hogy a mandátumok 80%-a nem egyenlő azzal, hogy a 80% rájuk szavazott. Ha 80% szavazott volna rájuk akkor most nem kétharmaduk lenne, hanem kilenctizedük.

Amikor te ötszázezernek számoltad a jobboldal tíz százalékát, akkor kábé megdupláztad a valódi számot.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 13:53:29

@Urfang:

Ezt vártam:-)

Tehát a valódi szám 250000 kőnáci?

:-D

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 14:04:39

@Dr. Zerge:

Egészalakos fürdőruhás dedikált fotóra hajtasz vagy kis műanyag mk27soundmaster figurára?

S ha már itt vagy! Te hány százezer kőnácit számoltál eddig össze, @Dr. Zerge:?

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2013.01.12. 14:10:11

@mk27soundmaster: Bébéjé, kedves, hát mit tegyek, ha egyszer buta vagy, mint a föld? Írjam azt, hogy fáklyaként világít szellemed a sötét éjszakában? Én nem szoktam hazudozni. Buta vagy. Annyira, hogy most pölö képes voltál összezagyválni a mandátumarányt a szavazataránnyal. Ez van. Sajnállak.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.01.12. 14:15:35

@Tündér_Lala: Nem kéne mindig mással törődni. 2010ben forradalom zajlott a szavazófülkékben.

Ha a "jobboldal" képes lenne irányt mutatni, képes lenne kormányozni, senkit nem érdekelének a gyűlölködők. Ugyanis a saját gesztenye kikaparása mindig fontosabb mint a perlekedés.

Csak az a gond, hogy az unortodoxia elveszi a kenyeret, marad a cirkusz. Egyhelyben járás van, ilyenkor meg értelmes elfoglaltság helyett marad a moralizálás illetve az identitásalapú szekértábor-harc.

Úgyhogy ne Kertészezzél, Bartusozzál, Seresezzél, hagyd meg ezt annak a szekértábornak. Orbánozzál, Szélesezzél, Bayerozzál.

Magyarországot úgyis az teheti majd rendbe, aki először legyőzi a saját szellemi és morális nyomorát. Világos, hogy a "jobboldal" nem lesz tisztább kertészákosozással.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2013.01.12. 14:15:52

itt csak az segitene, ha a karpatok geniusza kiallna es bejelentene, hogy szabadsagharcolunk egyet a FIFAval is. Bevetunk majd valami szokatlan , mondhatni unortodox modszert, hogy a kapuk zarva lesznek, de a szurkolok valami ablakon keresztul lesznek beengedve, majd a Szazadveg ir egy tanulmanyt, hogy a vizsgalatok alatt merjunk hulyek lenni.....

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 14:18:47

@Dr. Zerge:

Ha valóban így lett volna, aminthogy nem volt így, még az is kismiska lenne ahhoz képest, hogy te még olvasni sem tudsz!:-( Nyilván azért írtam fentebb, hogy a "leadott listás és egyéni szavazok alapján a jobboldal a mandátumok kb. 80%-át a jobboldal szerezte", mert összekeverem a madátumarányt a szavazati aránnyal:-)

Küzdjél még egy kicsit, mint hangya a f_szával, attól hátha megnyugszol egy kicsit!

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2013.01.12. 14:30:38

@mk27soundmaster: Te, figyi, a másik buta, akivel polemizálgattál aszonta: 10%. Erre te visszakérdeztél: 500000? Erre ő, hogy ne bassz má', kazettásmagnó, hogy lenne a 10%=500000-rel? Erre te jöttél a mandátumaránnyal, meg azzal, hogy 5.2M szavazó és tetted föl a nagy szónoki kérdést, idézem:
"(Az 5,2 millió 80%-ának 8%-a, szerinted, mennyi?)",
majd bávatag vigyorral dűltél hátra.

Mert buta vagy. Nem kicsit, nagyon. Ráadásul az a fajta buta, akit az ember szívesen ütlegelne, hátha akkor valami a helyére kalapálódnék a sötét fejében. Csak ezt sajnos ma már mindenféle emberijogi izék tiltják.

Urfang 2013.01.12. 14:31:26

@mk27soundmaster:

Jól van, ha akarod akkor ne náciknak nevezzük őket, ez valóban eléggé elcsépelt frázis, akkor azt mondom, hogy van Magyarországon 250.000 masszívan zsidózó és\vagy cigányozó ember.

Az, hogy ebből mennyi a kőnáci, és mennyi a gránitnáci, bazaltnáci, homokkőnáci, plasztiknáci, szalonnáci, takonynáci, az már egy komolyabb szociológiai tanulmány része lehetne.

Persze ha csak azokat nevezzük nácinak, akiknek horogkereszt van tetoválva a mellkasára és széttapostak már legalább egy cigánykoponyát a betonpadkán, akkor tényleg elenyészően kevés náci van.

A náci Németországban sem az einsatzgruppe tagok tették ki a rendszer derékhadát, hanem az egyszerű zsidózó szatócsok, tímárok, és kondások.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 14:37:27

@Dr. Zerge:

Verekedni szeretnél? Szerintem inkább vedd be a tablettáidat!:-)

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 14:54:52

@Urfang:

"van Magyarországon 250.000 masszívan zsidózó és\vagy cigányozó ember." --- írod.

És az náci, aki zsidózik vagy cigányozik? És hány magyarozó ember van? És azok mik?

Egy időben cigány szervezeteknek is dolgoztam. Én életemben annyi cigányozást nem hallottam, mit ott köztük, tőlük! Ők nácik? Általános iskolai történelemtanárom (akivel az általános iskolai éveink után még többen sokáig tartottuk a kapcsolatot és aki saját bevallása szerint zsidó származású) másból sem állt ki szegény, mint zsidózásból. Ő náci?

Most láttam egy politikai videot, amin fiatal cigányok elménckednek Bayer inkriminált cikkéről. A video elején (feliratként) ott az nagy felháborodást kiváltó mondattöredék: "...a cigányság ezen része állat..."

Kérdezem nagy szeretettel, ha egy újságíró egy mondatába beillesztené azt a tagmondatot (a vadászpuskával cigányokat agyonlövöldözető urakra vonatkoztatva), hogy "...a magyarság ezen része állat...", vajon, kitörne-e a kofalárma az újságíró rasszizmusa miatt?

Urfang 2013.01.12. 15:02:48

@mk27soundmaster:

Mondom, akkor hagyjuk az elcsépelt náci frázist és nevezzük őket kollektívan gyűlölködőknek, ez alkalmas a zsidózók, cigányozók, és magyarozók megnevezésére is, és utal a közös személyiségjegyeikre is.

Bloodscalp 2013.01.12. 15:29:34

most ki csinálja a hisztit?

Tündér_Lala 2013.01.12. 15:47:59

@TaTa86.: A két dolgot nem szeretném összekeverni, bár van átfedés.
Amit most tapasztalsz, azt a ballib állította elő neked. (Megjegyzem az évi 400 Md-ba kerülő magánnyugdíj rendszerrel együtt, amit siratsz. Meg a demográfiai katasztrófát, nem sorolom.)
De ha kicsit is obkektíven próbálod vizsgálni, akkor mégiscsak elindultunk egy úton, amely a megoldás felé vezet. Mindaddig amíg a tömegnek megpróbálnak munkát szerezni, amíg a termelést helyezik előnybe, amíg ipart telepítenek (egyelőre idegen, talán később saját ipart is), addig tőlem ilyet nem fogsz hallani. Meg addig sem, amíg a dolgozó rétegeket támogatják önmaga újratetemtésében.

Alfőmérnök 2013.01.12. 16:05:08

@Dr. Zerge: Nem lehet buta, há' van otthon latin szótára is!

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.12. 16:52:27

@Urfang:

"kollektívan gyűlölködők"

:-D

és: itt a video, amiről fentebb már írtam:

Ahogy Bogár László jellemezné (ezt) a jelenséget: “édi”.

www.youtube.com/watch?v=c26Z8M8du28&feature=player_embedded

Még ki is írják (feliratban) a video elején, hogy valójában mit is írt Bayer — “…a cigányság ezen része állat…” — és még így sem jönnek rá, hogy ez a mondattöredék még véletlenül sem általánosító jellegű. Pedig nekik diplomájuk is van és nyelveken is beszélnek! :-/

Gaabor 2013.01.12. 18:02:38

@mk27soundmaster: Gondolj csak az angol stadionokra. A fociklubok kemény magját így tudták lecsillapítani

Pelso.. 2013.01.12. 19:45:59

@mk27soundmaster:

"A futball ilyen. Mint ahogyan minden (tömeg)látványosság, ami nagy tömegeket vonz."

................................

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.12. 20:08:56

"a Simon Wiesenthal központ feljelentést tett a FIFA-nál"

A FIFA.com-on megjelent keddi közlemény szerint a FIFA-hoz a Futball a rasszizmus ellen nevű mozgalom európai szervezete, valamint a bécsi Izraelita Hitközség és a Simon Wiesenthal Központ fordult panasszal a meccsen történtek miatt.

"büntetésből kitiltotta a nézőket a március 22-ei magyar-román vb-selejtezőről. A közösségi felelősség vállalása rendkívül pozitív lépésnek mondható – így helyesen tette a Mag"

a posztban a mondatok sorrendjében logikai hibák találhatóak.

"épp azok húzhatnák meg most magukat a legjobban, akiknek a szólamai miatt kell most az egész országnak bűnhődnie. A palesztinozó és izraelező Vona Gábor inkább ne demonstráljon mindaddig, amíg híveinek érthetően és világosan el nem magyarázza, mivel is ártanak a legtöbbet az országnak és a magyarok jó hírének."

jajajaj dávidka, először a saját házad táján tartsál rendet és beszéld meg ezt bayerral, meg orbánnal, tudod, előbbi az ötös számú párttagkönyv tulajdonosa és egy országos lapba ír, műsorvezető. orbán elvtárs bizalmasa.

ha bántja a kicsi szívedet is, izraelt még bizony akkor is kritizálni lehet, ha épp bűnős. és akkor is át kell világítani az itteni zsidókat, ha ez egyeseket meg is botránkoztat.
a közéletünk sajnos olyan filoszemita, hogy optimális az lenne, ha cezúraként először minden zsidó származásút eltávolítanánk a komcsik után a vezető posztokból, aztán majd a tiszta rendszerben a megmaradt magyarhű zsidók közül, ha lesz ilyen, aki alkalmas, és nem cionista, újra kaphat posztokat.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.12. 20:11:31

dávidka a a magyarok jó híre kizárólag attól függ hogyan bánnak a zsidóikkal, látom megtanultad a leckét te is, te filoszemita kutya
magyar legyél, ne kutya
büszke, gerinces, ha cseléd vagy, nincs szükségünk rád a nemzetben

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.12. 20:14:34

@TaTa86.:

és nem tartod magad antiszemitának? sokat kell még tanulnod ahhoz, hogy olyan szellemes zsidózó írásokat írj, mint Mikszáth:

"antiszemita az, aki a kelleténél jobban utálja a zsidókat"

bűnös helyesen rövid ö, term

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.12. 20:20:00

@szempontpuska: ez a b-közép, mi van vele?
ez a tízmillió fasiszta? lehet mutogatni jeruzsálembe a videót?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.12. 20:32:22

hiányolom mondjuk a posztból a tipikus áruló mentalitásra mutató gondolatfoszlány kísérleteket, az mszp-s és LMP-s reagálást az ügyre, hiányolom mondjuk az lmp-s blogokat, akik elítélik pártjuk ostobaságát.
még szóban sem képesek kiállni a magyarok mellett, mi lehetne akkor a tettekkel? és ezek vezetik az országot, ébredjünk már fel, hogy tudatilag asszimilálták az embereket, hogy a filoszemitizmus és pártolása mindennél előbbrevalóbb.

term. hogyha látom hogy verik a zsidót az utcán, nem fogom hagyni, hanem megpróbálok segíteni, nade itt már másról van szó, ez már nem 1944.
itt arról van szó, hogy a cionista, filoszemita körök uralmuk alá vettek minden hatalmat, ízlést, kultúrát Magyarországon, és a bayer csak azért van, hogy ezt a feszkót levezesse.
annak tudata, hogy egyesek direkt szítják az antiszemitizmus, akár ilyen stadionbetiltó dolgokkal is, nem igen tényező, mikor azt látjuk a zsidóság és a filoszemita fehércigányság a legkisebb mértékben sem képes hűnek lenni ehhez az országhoz. mert a zsidóság hagyja, hogy a zsidó nagymédiák megmondják a véleményét. hol egy zsidó, aki kikéri magának azt az eljárást Magyarországgal szemben? miért nem kap pozíciókat, ha van véleménye, mint nem meri elmondani?

mert a hatalom nem a magyarok kezében van.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.12. 20:46:26

@TaTa86.: Jelenleg a Nyugaton a zsidók mondják meg a tutit"

itthon is, bayer se véletlenül indult a népszabiból.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.12. 20:52:25

@Urfang: az nem neonáci, hanem rasszista és antiszemita, idegengyűlölő.
miért olyan nehéz a szavakat helyesen használni?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.13. 09:51:14

Mindenki elfelejtette, mi történt 1985-ben?

(A posztírócska persze még nem is élt akkor.)

A Liverpool huligánjai miatt az összes angol klubcsapatot évekre kizárták az európai kupákból. Az összeset. A BEK, a KEK, az UEFA kupa évekig angol csapat nélkül ment.

A fociszervezetek nem a rendőrség, nem tudják a randalírozókat kiemelni, és csak őket büntetni. Az a szervezők dolga. Az UEFA és a FIFA ilyenkor nem tud mást, mint kollektív büntetést alkalmazni.

Persze, hogy a magyarellenes román, vagy az arabellenes izraeli szurkolói megnyilvánulások érdeklik-e a nemzetközi labdarúgó szervezeteket, és kezdenek-e velük valamit, az is felvethető kérdés.

szempontpuska 2013.01.13. 10:37:04

@tesz-vesz: Azért linkeltem be, mert a posztírónak nem kell "beszámolókra hagyatkoznia", nagyjából látszik mekkora volt a csürhe a szurkolók között.

Jeruzsálembe amúgyis másféle verziót mutogattak. Böröcz - előbb tagadta - bocsánatkérésre is kényszerült:

index.hu/kultur/media/2012/10/08/megkovette_a_kozmedia_az_izraeli_bloggert/

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.13. 11:13:43

@szempontpuska: jeruzsálembe azt mutatták, hogy itt megint kötelező a sárga csillag viselése
a b-közép meg nem egyenlő a szurkolókkal

amúgy nagyon durva a linked, mintha ez előre eltervelt lett volna, lázítás

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.13. 11:36:59

@szempontpuska:

Én nem vagyok az a kifejezett képmérnök, de ez a történet így erősen sántít!

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.13. 11:40:08

@Holger Hartland:

Hol kollektív büntetés van, ott kell lennie kollektív bűnösségnek is...

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.13. 11:40:42

@jose maria padilla: Köszönöm aggódását, de teljesen beteg csak voltam, már jól vagyok, csak néha zavar egy kis köhögés, de az kutyafüle.

Ha nem tetszik a nemzetközi sportszervezetek működésének logikája, ne nálam reklamáljon. Már eleve az egész ötlet röhejes, hogy 22 ember mezei labdakergetésével foglalkozzanak milliók. Hát akkor meg.

szempontpuska 2013.01.13. 14:32:34

@tesz-vesz: azért annál egy kicsit többet mutattak...

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.01.13. 16:08:33

@poszt: "a márciusi mérkőzésről való kitiltás a teljes magyarság ellen irányul"

Ez a szerző hülye, nem is először.
Az MLSZ határozata alapján zártkapussá tett meccs is a teljes magyarság ellen irányul?
És a teljes románság ellen nem irányul? Vendégszurkolók sem szurkolhatnak ugyanis.

Vagy az intézkedés kárvallottjai nem a szurkolók, akik nem szurkolhatnak a helyszínen, hanem a *szerethető* magyar válogatott, amelynek nem lesz szurkolva? És a magyar fociválogatott szurkolástól megfosztásával a teljes magyarságot látja sértve lenni a szerző?

"Hiszen a futball közösségi élmény – a labdarúgók játéka a nekik szurkoló közönség éltetésének mértékével párhuzamosan fejlődik, hogy a végén a nézők és a játékosok együtt lélegzésének köszönhetően váljon a mérkőzés feledhetetlen, összekovácsoló erejű közösségi élménnyé."

Vegyetek fel egy szerkesztőt, aki kihúzza az ilyen émelyítő, szocreál bullshitet.

Modoros szar az egész cikk, s még ostoba is. Kezd az egész mandiblog hitvány, érdektelen és bagatell kincstári optimizmusba átmenni, némi patyolattal.

Az meg egyenesen szánalmas, hogy egy olyan új szerzőtök nem volt az idén, aki le tudott volna írni két értelmes, valóságazonos, elolvasást követően is vállalható mondatot egymás után.

Robinzon Kurzor 2013.01.13. 16:54:40

Azért van egy jó hír is: nem kötelező ilyen gyüttment UEFA- meg FIFA-tagnak lenni.

Ki kell lépni -- nem lennék akkor a helyükben! -- és csinálni egy magyar világbajnokságot.

Robinzon Kurzor 2013.01.13. 17:03:46

"Viszont abból, hogy hamut szórunk a fejünkre, nem következik egyenesen, hogy kollektív bűnössé is kell kikiáltani bennünket – márpedig a márciusi mérkőzésről való kitiltás a teljes magyarság ellen irányul"

Nem vagyunk kollektív bűnössé is "kikiáltva".
(Kikiáltani amúgy sem valamivé, hanem max. valaminek lehet, de így legalább változtatás nélkül mehet a poszt a modoros blogba is.)

A FIFA (UEFA) lefektetett bizonyos játékszabályokat.
Ezek közül az egyik az, hogy ahol rasszista (xenofób stb.) incidens történik, ott pénzbüntetés és zárt kapus meccs a következmény.

A rendezőnek tessen szíves megoldani, hogy ilyenekkel ne rontsák a bizniszt.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.13. 17:18:52

@szempontpuska: @Counter: @Robinzon Kurzor:

Hazudtok hazaárulók!

Skóciát vagy Görögországot milyen szankciókkal sújtotta a FIFA?

Lásd: @mk27soundmaster:

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.01.13. 17:31:57

@mk27soundmaster: Engem maga csak ne tegezzen!

Jelölje meg, melyik általam feltett kérdésre kísérelt meg választ adni azzal a két videóval, illetve ha ilyen nincs, melyik, a hozzászólásomban érintett témában (1. rossz érvelés, 2. gyenge és bárgyú írásmű, 3. a hely általában romló színvonala) szólt hozzám.

Ha ilyen sincs, akkor bébéjézze el az újabb alteregóját is.

Pelso.. 2013.01.13. 17:47:22

@mk27soundmaster: A kollektív bűnösség itt csak egy önálló (itt zárt) halmazra vonatkozik, ugye? - nem pedig, a "futball ilyen"...

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.13. 21:09:25

@szempontpuska: Mit keres az új FIFA-játék szempontpuska-féle magyar kiadásának borítóján a rendőrök által megvert Kruchina Vince? A focihuligánokat értem, de a jobb alsó sarokban lévő kép kakukktojás! Vagy van a játékban szemkilövetős minigame is?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.13. 21:15:10

@Counter: Sajnálatosan igaz.

@mk27soundmaster: Higgadjon le, a foci úgyis csak egy hülyeség. Tudom, évtizedeken át néztem. :) Hát ki nem szarja le, hogy a skótok meg a görögök.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.13. 21:19:44

@mk27soundmaster: Megnéztem. Értem már! A skótok csak annyit kántáltak, hogy "free, free Palestine" (görögül nem tudok). "Mocskos zsidók" nem volt mellé. Hát akkor legközelebb a Puskás-stadionban is kiabáljanak csak annyit, hogy "szabad Palesztinát!", esetleg "nem leszünk gyarmat!" :)

Robinzon Kurzor 2013.01.13. 22:16:37

@mk27soundmaster:

Két hazugozás meg hazaárulózás között azért gondolkodhatnál is néha.

Vagy kérdezz illedelmesen, és akkor valaki segít, ha nem érted.

Melyik általad linkelt videón volt szerinted rasszista, antiszemita (stb.) transzparens vagy rigmus?

Segítek: szabad Palesztinát óhajtani, vagy akár Izraelt szidni nem zsidózás. (Hogy focipályán mennyi értelme van, az más kérdés.)

Skandálni, hogy "mocskos zsidók", az meg igen.

szempontpuska 2013.01.13. 22:36:24

@mk27soundmaster: Futballhuligánnak lenni mióta hazafiság kérdése???

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.14. 00:09:11

@Holger Hartland: ez lesz a legjobb: "nem leszünk gyarmat".
Esetleg mehet még mellé: "vesszen az ájemef, hajrá, Gera!"

[tudom, sérült, de sajna több válogatott focista neve nem jut eszembe, tehát hazaáruló vagyok mk27BBJmaster szerint, alighanem :)]

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.14. 05:19:32

@Counter:

Szeretnéd megmondani, hogy mit csináljak?:-)

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.14. 05:28:21

@szempontpuska:

"Futballhuligánnak lenni mióta hazafiság kérdése???" --- kérdezed.

Futballhuligánnak lenni nem hazafiság kérdése, hazaárulónak lenni viszont hazafiatlanság kérdése. (Aki egy, a hazáját érő nyilvánvalóan méltánytalan és ártó szándékú negatív megkülönböztetés mellett érvel, az, ugyan, mi?)

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.14. 05:43:57

@Holger Hartland: @Robinzon Kurzor: @Hepci:

Kezd tisztulni a kép! [......................................./.] Tehát, ha a magyar drukkerek ISRAELI MURDERERS feliratú transzparenssel hegyeltek volna a lelátókon, az sem az izraeli futballistákat, sem az izraeli tévénézőket, sem a zsidó szervezeteket nem sértette volna (talán még büszkék is lettek volna rá?) és a FIFÁT sem háborította volna fel annyira, hogy szankcionálja azt!

Akkor rögzítsük (csak hogy el ne felejtsük!): zsidókat mocskosozni antiszemitizmus/rasszizmus, zsidókat gyilkosozni nem az.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.14. 09:00:26

@mk27soundmaster: a FIFA valószínűleg nem úgy gondolkodik, hogy Izrael = zsidók. Valószínűleg meg kellene kérdezni a legnagyobb honi futballszurkolót, hogyan is gondolkodik a FIFA. Ő csak tudja...
Amúgy meg köllene tenni az ellenpróbát, persze csak akkor, amikor már lehet "szurkolni". Meg köll hívni a kongói válogatottat, és kitenni egy k. nagy táblát: "mocskos, buzi négerek".
Ha nem lesz újabb eltiltás, nyilván kettős mércés zsidók a FIFA vezérei...

Alfőmérnök 2013.01.14. 09:14:59

@mk27soundmaster: Zsidóknak azt kiabálni, hogy "Indul a vonat Auschwitzba!": antiszemitizmus.

Ezt a FIFA döntésétől függetlenül mondom, csak tájékoztatásképpen, mert tudom, hogy neked nagy problémát szokott okozni, hogy eldöntsd, hogy mi antiszemitizmus és mi nem az.

Robinzon Kurzor 2013.01.14. 09:23:44

@mk27soundmaster: "Akkor rögzítsük (csak hogy el ne felejtsük!): zsidókat mocskosozni antiszemitizmus/rasszizmus, zsidókat gyilkosozni nem az."

Te önerőből érettségiztél?

Izrael állam <> zsidók.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.01.14. 09:40:27

nagy baj lesz, ha a legközelebbi fradi - újpesten rázendít a fradi béközép: mocskos lilák! :)

hogy a futball miért kiemelten antirasszista buli? hát sehol annyi niggert nem forgalmaznak-a rabszolga kereskedelem óta- , és milyen árakon/?!/, mint ebben a baromságban. és hogyan lehetne eladni niggereket fehér országokba sztárnak, ha nem nyeletnék le a tahó szurkolóval, hogy az idegen szép?

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.14. 09:53:36

@Robinzon Kurzor:

Igen, én önerőből érettségiztem:-) Miért, te más erejéből?:-D S mivel érettségiztem, így tudom (veled ellentétben), hogy angolul az israeli nem Izraelt, az államot, jelenti, hanem valamit vagy valakit, aki Izraellel kapcsolatos (pld. izraeli születésű vagy állampolgárságú személyt).

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.14. 09:56:36

@Hepci:

"a FIFA valószínűleg nem úgy gondolkodik, hogy Izrael = zsidók" --- írod.

Logikus volna, ha így volna, hiszen Izrael nem zsidó állam, hanem egy varégok alapította normann fejedelemség.

szempontpuska 2013.01.14. 09:57:10

@mk27soundmaster: Hiába erőlködsz azon, hogy hazafias kérdéssé tedd a csürhe miatti büntetést, nem az.
Mivel saját erőből nem nagyon megy a stadionok pacifikálása, remélem most már tanulunk a keserű leckéből.

Az, hogy másutt is vannak ilyen jelenségek semmiben sem menti fel a B közép csürhéjét.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.14. 10:02:37

@jose maria padilla: nyilván nem azért veszik őket, mert barnák és alacsony az íkújuk, hanem futnak, mint a nyúl.
Ebben az alemberi sportban ez nagyjából elég. :)

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.14. 10:03:59

@Holger Hartland:

Régen rossz, ha ez a FIFA-döntés Schmitt-ügy 2., mert ha ez is olyan precedenst teremt, mint az, akkor Magyarország rendszeres negatív diszkriminációnak lesz kitéve a nemzetközi színtereken.:-(

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.14. 10:06:09

@szempontpuska:

"Mivel saját erőből nem nagyon megy a stadionok pacifikálása, remélem most már tanulunk a keserű leckéből." --- írod.

No, ennek a mondatnak, ugyan, mi az értelme?!:-)

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.01.14. 10:08:08

@mk27soundmaster:
figyelj, meg van mondva, hogy rasszista cuccér pályabezárás. ha rasszistáskodás lesz, akkor ez bizony rendszeres lesz. a megoldás? bizony az, amit feljebb valami alember keserű vicceskedéssel próbált, hogy ki kell lépni a nemzetközi szervezetekből . + terrorista államokkal nem kiállni meccselni :)

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.01.14. 10:09:20

@mk27soundmaster: az ávós lazán és elegánsan igyekezett bizonyítani hazaárulói mibenlétét. így szokják behívni a szovjeteket is.

Boltzmann 2013.01.14. 10:10:22

a foci a bunkók sportja

Boltzmann 2013.01.14. 10:11:57

@Boltzmann: úgy gondolom ennél többet nincs is mit mondani, minden további komment felesleges

aki hamarabb megszólal, azé lesz a katlan szar

szempontpuska 2013.01.14. 10:13:25

@mk27soundmaster: azt hogy most már némileg elkötelezettebbek lesznek a sportvezetők aziránt, hogy a csürhét ne tekintsék a lelátók természetes tartozékának.

Úgy tűnik ehhez nekünk kell egy fenéken billentés, mert magunktól nem megy

szempontpuska 2013.01.14. 10:21:11

@Boltzmann: off óvodában játszottunk ilyet, hogy aki legközelebb bejön az ajtón az hülye - de már akkor is uncsi volt :-p

Robinzon Kurzor 2013.01.14. 10:33:12

@mk27soundmaster:

Nekem nincsenek szövegértési problémáim, szopattam is a magyar szakos érettségi elnököt.
Persze csak finoman, ő nem is értette.

Én értem a különbséget egy állam elnevezése, annak jelzős szerkezete, valamint a faji/etnikai alapú gyűlölködés között.

Alfőmérnök 2013.01.14. 10:36:42

@mk27soundmaster: Nektek? Kik vagytok, Dr. Jekyll és Mr. Hyde?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.14. 11:08:03

@mk27soundmaster: Fenét. A FIFA leszarja Magyarországot, és nyugodjon meg, leszarja az antiszemitizmust is. A focivébé hatalmas üzlet, a lelátói zsidózás/rasszizmus pedig rontja ezt az üzletet. Ennyi az egész.

Az "izraelezés" nem azonos a zsidózással. Képzelje, vannak zsidók, akik nem izraeliek! :) Sőt, olyan zsidók is vannak, akik szerint Izrael nem volt jó ötlet. Vannak továbbá izraeliek, akik nem zsidók (drúzok például).

Javaslom, szarja le maga is a focit, és ha már valamit, akkor nézzen inkább intelligensebb sportokat, pl. Forma-1-et. Vagy sakkot. :) Most kezdődött a szokásos Wijk aan Zee-i verseny, az A-csoportban Lékó Péterrel, a B-ben Rapport Richárddal, utóbbi már nyert is egy partit. Érdekes, azoknál a sportoknál, ahová kicsivel több ész kell, nincsenek ilyen problémák, mint a foci körül. Amikor Lewis Hamilton beveszi a kanyart, nem szoktak huhogni a pálya széléről, és Anandot sem cigányozták még le. :)

Pelso.. 2013.01.14. 11:13:49

Rendhagyó méretű lehet az ilyen irányú khm, elhivatottságod, hogy képes vagy e témában ennyit s így vergődni.

Pelso.. 2013.01.14. 11:14:44

@mk27soundmaster: Fenti természetesen neked, ki másnak.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.14. 11:19:32

@Pelso..: BBJ még S. Pál védelmében - khmmm - elhivatottságot tévesztett...

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.14. 13:56:44

@jose maria padilla:

:-D

Nekem is az a jutott eszembe először válaszként, amikor elolvastam azt a remekbesikerült @szempontpuskai mondatot, hogy "Nincs mese, be kell hívni az oroszokat!".

:-D

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.14. 13:58:01

@Robinzon Kurzor:

Üres hencegés és vak handabanda. Ez volna a válaszod?

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.14. 14:01:38

@Holger Hartland:

Nyilván az izraeli drúzok és beduinok veszélyeztetik a világbékét (by Günther Grass):-D

Ne sértődjön meg, de ez --- amit itt bemutat --- már tényleg a mak-mak-kategória ((c) @Grift).

szempontpuska 2013.01.14. 14:07:43

@mk27soundmaster: neked mindenről ugyanaz jut eszedbe, mint móriczkának :-)

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.14. 14:19:55

@mk27soundmaster: nincs ezzel semmi baj, időnként változnak a vektorok..., van, hogy úgy érzi a zember - velem még nem fordult elő, de próbálom beleélni magam -, hogy minden saját oldali díszfaszt s fasságot védeni köll...
Btw, miért nem vagy már BBJ?
Eccer kérdeztem, akkor ha nem kerülte el a figyelmem a válasz, nem érkezett válasz...

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.14. 16:40:24

@mk27soundmaster: Nyilván nem a drúzok itt a lényeg, hanem a zsidóknak az a többsége (!), aki nem izraeli, no meg az a különbség, hogy a zsidó egy nép (illetve származás), Izrael meg egy állam. De sikerült kiválasztania a leglényegtelenebbet, gratulálok! :)

Hát ilyen ez a FIFA, látja. Kimoderálja a rendezvényeiről a mocskos zsidózókat. Cenzúúúra! :)

Alfőmérnök 2013.01.14. 17:14:33

@jose maria padilla: Tanársegéd úr bezzeg nem hazaároló, mert - bár ugyanazt mondja, mint szempontpuska - vicces fiú.

Robinzon Kurzor 2013.01.14. 19:31:04

"A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) 50 ezer eurós (közel 15 millió forint) pénzbüntetéssel sújtotta a Schalke 04 csapatát szurkolóinak sportszerűtlen magatartása miatt [...] egy molinót feszítettek ki, amelyen a Halál a BVB-re felirat volt olvasható."

sportgeza.hu/futball/hirek/2013/01/14/szurkoloi_miatt_fizet_a_schalke/

A hazaáruló német szövetség a német csapatokat bünteti.
Skandallum!

Robinzon Kurzor 2013.01.14. 19:34:37

@mk27soundmaster:

A FIFA általam üzeni neked és a hozzád hasonlóan retardáltaknak: intelligens ember nem zsidózik, a többieknek pedig tilos.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.14. 21:26:27

@Robinzon Kurzor: cigányozni se szabad, vagy a zsidók különbek?
ezt az "intelligens ember nem zsidózik"-ot beszéld meg légyszi a nagy magyarokkal is:

kkbk.blog.hu/2009/08/15/rasszista_magyar_irok_nyilas_misi_pakkot_kapott

de lánczi mintha mesélt már volna egy történetet egyetemi professzorokról akik zsidóztak, ismered?

Robinzon Kurzor 2013.01.14. 21:43:47

@tesz-vesz:

Ja, egyetemi katedrán lehet.

FIFA-égisze alatti rendezvényen nem lehet.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.14. 21:46:34

@Robinzon Kurzor: most próbálj meg intelligensen válaszolni a kérdésemre, vagy revideáld az ostoba álláspontod, kutya

„Én egy pici történettel hadd fejezzem ezt be, én most jártam Bostonban egy konferencián, ahol megismerkedtem egy német professzorral, nagyon erős lesz, amit mondani fogok, de nagyon is idetartozik. Elmondta nekem, hogy milyen nehéz volt németnek Amerikában ösztöndíjasnak lenni. Mindenki gyakorlatilag ki nem mondva, kiközösítették, merthogy ő német, tehát fasiszta. De azt mondja, hogy ennél sokkal nehezebb volt az, amikor a különböző professzorok elsugdosták nekik, hogy mit gondolnak a zsidókról. És azt mondta ez a német ember, hogy ez volt a legnehezebb. A tanulság levonását mindenkinek a gondolkodására bízom.”

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.01.15. 07:53:00

@Alfőmérnök:
nem ugyanazt mondja. és amit mond, arra azt mondtam,hogy beteg. tehát nem vicces fiú.
még valami?

Robinzon Kurzor 2013.01.15. 08:25:01

@tesz-vesz:

Ez egy érdekes és tanulságos történet az emberi képmutatásról, irigységről, ami különösen az olyan erősen hieararchizált területeken mint a tudomány, talán még az átlagosnál is gyakoribb jelenség.

Ettől még intelligens ember nem zsidózik, akinek meg nem tetszenek a FIFA vonatkozó szabályai, az ne járjon FIFA-rendezvényre, horribile dictu lépjünk ki a FIFA-ból, ha annyira méltánytalanul bánnak velünk.

JohnnyLillibrogida 2013.01.15. 08:46:56

Érdekes, hogy mennyien csodálkoznak ezen az egészen.
Aki volt az elmúlt 20 évben több mint 10 meccsen nem lepődött meg.
Foletszurkolás rulez.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.15. 08:56:45

@szempontpuska:

Nem is tudom, ki elménckedik itt azon, hogy ha saját erőmből nem bírok el az enyéimmel, akkor idegen segítséget kell igénybevennem?!

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.15. 09:02:10

@Hepci:

"...van, hogy úgy érzi a zember - velem még nem fordult elő, de próbálom beleélni magam -, hogy minden saját oldali díszfaszt s fasságot védeni köll..." --- írod.

Ha ezt nekem címzed, akkor nagyon elhibázod azt a címzést!

bbjnick.blog.hu/tags/k%C3%B6tcse

Alfőmérnök 2013.01.15. 09:10:17

@jose maria padilla: Lényegében ugyanazt mondja. Csak közben még eljátssza a józandondolkodású aranyközéputas mindentudót.
Az ilyenektől én hányok. :)

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.15. 09:11:48

@Robinzon Kurzor:

"A FIFA általam üzeni neked és a hozzád hasonlóan retardáltaknak: intelligens ember nem zsidózik, a többieknek pedig tilos." --- írod.

Nézd, ha ragaszkodsz ehhez a hangnemhez, akkor lehet így is!

A kutyám általam üzeni neked és a hozzád hasonló retardáltaknak, hogy kinyalhatják a s_ggét!

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.15. 09:13:08

@tesz-vesz:

Helló, helló, a kutyákat kéretik nem sértegetni!:-)

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.15. 09:20:39

@tesz-vesz: Ha Lánczi története igaz, akkor azok a professzorok csak négyszemközt, suttogva zsidóztak. Négyszemközt és suttogva a szurkolóknak is szabad. :)

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.15. 09:28:32

@Holger Hartland:

"Public diplomacy in Israel (also hasbara) (Hebrew: הַסְבָּרָה hasbará, "explaining") refers to public relations efforts to disseminate information about Israel. The term is used by the Israeli government and its supporters to describe efforts to explain government policies and promote Israel in the face of negative press, and to counter what they see as delegitimisation of Israel around the world. Hasbara means "explanation", and is also a euphemism for propaganda.

(...)

The Israel Citizens Information Council (ICIC) says its purpose is "to assist efforts to explain Israeli life from the vantage point of the average Israeli citizen. Towards that end, the ICIC enlists Israelis from all walks of life to participate in its various projects ... One of our major activities is the production of special Powerpoint presentations which we post on our website. These presentations review specific aspects and issues related to Israel and the Middle East."

Some hasbara experts study methods used by Palestinian activists and offer advice on how to respond. Describing demonstrators as "youths," for example, creates a different impression from calling them "children." They draw attention to the subtle differences of meaning between words such as demonstration and riot, terror organization and Palestinian political organization. They advise against name calling and point scoring.

Edward Said wrote that hasbara methods used during the Second Intifada included lunches and free trips for influential journalists; seminars for Jewish university students; invitations to congressmen; pamphlets and donation of money for election campaigns; telling photographers and writers what to photograph or write about; lecture and concert tours by prominent Israelis; frequent references to the Holocaust; advertisements in the newspapers attacking Arabs and praising Israel.

(...)"

en.wikipedia.org/wiki/Public_diplomacy_%28Israel%29

Robinzon Kurzor 2013.01.15. 09:42:38

@mk27soundmaster: "Nézd, ha ragaszkodsz ehhez a hangnemhez, akkor lehet így is!
A kutyám általam üzeni neked és a hozzád hasonló retardáltaknak, hogy kinyalhatják a s_ggét! "

Ez persze nem ugyanaz a hangnem, de azért köszönjük, majd értesítjük.
És ne keseredjen el, próbálkozzon tovább kitartóan!

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.15. 10:43:52

@mk27soundmaster: Ha ezt jelenti, akkor tényleg nem hasbarázom. Izrael vagy éppen a palesztinok ügye annyira foglalkoztat, mint a foci: nagyjából semennyire. Az már inkább foglalkoztat, hogy egy alapjában véve nem igazán jelentős ügyet szegény magyar honfi- és nemzettársaim némelyike képes az összmagyarság elleni támadásként értelmezni. Vagy "az antiszemitizmus elleni harc" részeként, mintha a szokásos belföldi buta játszmák egyike folyna. Pedig nem. Egy nemzetközi sportszervezet a saját hatáskörében, a saját szabályai szerint, a saját üzletmenetét hosszú távon védeni szándékozó szankciót alkalmazott. Ugorgyunk.

Pelso.. 2013.01.15. 10:58:10

@Hepci: Azért köszörültem a torkom, jó hosszan)

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.15. 12:49:10

@Robinzon Kurzor:

Küzdj csak, küzd, csak vigyázz, hogy be ne sz_rj az erőlködéstől!

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.15. 12:49:48

@Holger Hartland:

Klasszik hasbara érveléstechnikát használ most is!

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.15. 12:50:25

@Pelso..:

Pedig jobban járnál, ha a torkod helyett az eszedet köszörülnéd!:-)

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.15. 13:44:43

@mk27soundmaster: Ami nem gyanús, az gyanús? A "nem érdekel az izraeli-palesztin konfliktus" egy hasbarisztikus fordulat?

szempontpuska 2013.01.15. 21:24:36

@mk27soundmaster: segítséget? - kérdezte a medve

Bell & Sebastian 2013.01.15. 22:50:42

Ha ezt Tanársegédúr és Bébéjénick megérhette volna, de nem érte meg. Csak a Szempont, az örök, mindenki más halandó.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.16. 00:35:03

@mk27soundmaster: BBJ elmúlt, nem?
S. Pál volt a fordulópont...

Alfőmérnök 2013.01.16. 09:38:11

@Hepci: Szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek a bbj nick-váltásnak.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.16. 13:31:27

@Robinzon Kurzor: Ez egy érdekes és tanulságos történet az emberi képmutatásról, irigységről, ami különösen az olyan erősen hieararchizált területeken mint a tudomány, talán még az átlagosnál is gyakoribb jelenség."

nem. ez egy érdekes történet, amelyik megcáfolja azt, hogy "intelligens ember nem zsidózik", ezután szól a képmutatásról. ha igaz, ha nem. persze jobb, ha igaz.
mert mi a zsidózás? ha pejoratív véleményt nyilvánítunk ki a zsidókról. a professzorok ezt tették. Mikszáth és Petőfi ezt teszi. a cigányozásról nem is beszélve.
így zsidózás ez is és a vonatozás primitív kiáltozása is, mert ordítva biztatni ausviccba való vonatozásra, bizony primitív dolog, de ez is zsidózásnak minősül.

"Ettől még intelligens ember nem zsidózik"
úgy érzem mi nemigen vagyunk egyazon intelligenciai színvonalon. érted te a betűket amiket magad előtt látsz?

"akinek meg nem tetszenek a FIFA vonatkozó szabályai, az ne járjon FIFA-rendezvényre, horribile dictu lépjünk ki a FIFA-ból, ha annyira méltánytalanul bánnak velünk."

elfelejted, hogy itthon nincsen igazi demokrácia, csak olyat erőltetett látszat féle,
filoszemita vezetőkkel bajos a magyarok érdekeit képviselni.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.16. 13:35:21

@Holger Hartland: úgy intelligensebb is, mint ordítani, nade a fifa szerint az is helytelen, mert nekünk úgy is kell gondolkodni, ahogy a fifa akarja, azért üzennek nekünk plakátokkal, tiltásokkal, azt szeretné, hogy ez legyen mindenhol a felfogás, és ezért majd tenni is fognak más multi és itthon posztkomcsi szervezetek is, pl a fidesz is ezt követeli meg, hangzik le orbán eddigi nyilatkozataiból.

Robinzon Kurzor 2013.01.16. 13:44:25

@tesz-vesz:

Intelligens ember nem zsidózik.
X zsidózik.

Következtetés: X mégsem intelligens, függetlenül attól, hogy egyébként milyen szellemi-művészeti produktum fűződik a nevéhez.

(Az "intelligencia" szó jelentésén persze el lehet vitatkozni.)

Alfőmérnök 2013.01.16. 13:58:27

@tesz-vesz: "sokkal nehezebb volt az, amikor a különböző professzorok elsugdosták nekik, hogy mit gondolnak a zsidókról"

Magyarországon nem csak suttognak.
"Azt ordította - hat tanú előtt -, hogy "a te fajtád szokott hazudni". Amikor e sorok írója visszakérdezett, "mit értesz az alatt, hogy a 'te fajtád'", Demeter előbb enigmatikusan úgy folytatta az ordibálást, hogy "pontosan azt, amire te gondolsz, te jól tudod, hogy én miről beszélek", majd a nyomaték kedvéért hozzátette, "a te mispóchéd szokott hazudozni"."

Ld. tewton kiváló elemzését az ügyről.
konzervativok.blogspot.hu/2010/02/filozofusok-ketszer-ugyanabban-pohar.html

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.16. 14:01:09

@Alfőmérnök: mihez képest? Előbb ettem 3 szem pörkölt mogyorót. Annyira azért nem érdekel, mint a mogyoró...
Pusztán nem értem, miért nem válaszolt a váltás okára vonatkozó kérdésemre.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.16. 17:20:56

@Robinzon Kurzor: az intelligens az aki tudja az átlag felett használni az agyát, logikai képességét, érvelését.

bármely szellemi-művészeti produktum ilyen könnyen a sárbatiporható? csak attól ha valaki kritizálni merészeli a zsidóságot? még nem fejtetted ki nálad mi a zsidóság?
és ha csak hirtelen felindulásból zsidózik valaki? akkor is lenullázta addigi szellemi tevékenységét?
két cigányozás ér vajon egy zsidózást?

most csak úgy magunk között bevallod, ugye, hogy te a gettóban laksz, és mindent a gettó belterjesen ferde, betegesen elfogult szemüvegén nézel?
misztikusan erős lények ezek a zsidók, nofene

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.16. 17:39:13

@Alfőmérnök: egy fecske sajnos még nem csinál nyarat

kkbk.blog.hu/2011/06/09/reszeg_antiszemitizmus_az_mta_ban

amúgy ne vessük el ebben az esetbe se a gumicsont lehetőségét
az ügytől függetlenül amúgy gábor györgy már ránézésre is egy undorító zsidó kommunista, mikor még meg se ismeri az ember a tetteit, ld árokásó
a szellemi kútmérgező kifejezés sem véletlenül alakult , a zsidók tényleg nagyon "jól" tudnak hazudozni, de a primitív ember se különb

amúgy a mispóche szót én se ismertem azelőtt...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.16. 17:47:16

@Robinzon Kurzor: de tudod, mégse különbözünk mi olyannyira egymástól, nálam kertész ákos lenullázta magát mikor magyarozott genetikusan.
igaz, addig se tartottam sokra :)

csak az az igazság, hogy én magyarul írok Magyarországon, lehet neked meg izraelbe kéne költöznöd?

Robinzon Kurzor 2013.01.16. 20:24:14

@tesz-vesz:

A zsidózás senkinek semmilyen szellemi-művészeti (vagy egyéb) teljesítményt nem "tipor sárba".

Nem is írtam ilyet, sőt, azt írtam, hogy attól kifejezetten függetlenül lesz nem intelligens.

És itt az intelligenst nyilván inkább kulturális értelemben véve. (Cselédek és disznópásztorok ivadékai is rendelkezhetnek 130 feletti IQ-val.)

A "zsidóságot" mint egységes kategóriát nem tudom értelmezni, legalábbis olyan kontextusban nem, hogy a "zsidóság" kritikája/dicsérete.

Robinzon Kurzor 2013.01.16. 21:19:01

@tesz-vesz: "csak az az igazság, hogy én magyarul írok Magyarországon, lehet neked meg izraelbe kéne költöznöd?"

Nagyon mellé tetszett lőni, többszörösen is.

Én is magyarul írok Magyarországon ... miért menjek el, csak mert neked nem tetszik?

Másrészt ezzel az Izraellel is nagyon mellélőttél; ha el is mennék Magyarországról, oda biztos nem mennék. Értem a célzást, de azzal megint megint csak mellélőttél.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 10:09:27

A schmittezőknek és a semjénezőknek!

Figyelmesen olvassák csak végig ezt a népszabós irományt!

nol.hu/belfold/20130116-egy_dolgozat_tortenete

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 10:51:01

"A Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a FIFA elvárásainak megfelelve, kitiltaná az stadionokból az Árpád-sávos zászlókat és a Nagy Magyarország szimbólumokat. Amikor ezt a hírt olvastuk, azt hittük csak rosszul látunk és valami furcsa időutazásban veszünk részt, visszacsöppentünk az ötvenes évek elejére, a Rákosi-korba.

(...)

...azt nem lehet megszokni, hogy az elméletben a magyar labdarúgás és Magyarország érdekeit képviselő MLSZ a saját szurkolói ellen lép fel, súlyosan korlátozva őket alapvető jogaikban és szabad véleménynyilvánításukban. Nem lehet megszokni – és nem is szabad. A magyar stadionok nem válhatnak a nemzeti öntudat temetőivé. Ha valamikor, akkor most nagyon nagy szükség van az összes szurkoló összefogására. Sőt, azokéra is, akik nem járnak meccsekre – ha a színházakból tiltanák ki nemzeti jelképeinket, akkor az sem csak a teátrum-rajongók ügye volna.

(...)"

jobbegyenes.blog.hu/2013/01/16/a_magyar_zaszlot_is_ki_fogjak_tiltani_a_stadionokbol

Fasza!

Tehéntőgy 2013.01.17. 10:52:45

@mk27soundmaster: Nem értelek, azon kívül, hogy Semjén ezek szerint többek között egyenesen egy egyetemi jegyzetből emelt át részeket (nevetséges...), mi derül ki? Mitől fest jobban ez a történet? Ill. ebben az esetben Molnár Attila Károly, ha már a nyilvánosság elé lépett az ügyben 1. miért nem volt képes ezt maga elmondani 2. miért a hvg-t fenyegette perrel, miért nem a tőle plagizáló Semjént vonta nyilvánosan kérdőre?

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.17. 11:06:37

@mk27soundmaster: Csányival 1 különösen jelentős eszmetörténeti szakember költözött az MLSZ vezetői székébe...

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.17. 11:16:03

@Tehéntőgy: MK27 mindig kiáll a schmittelők/palizálók emberi jogaiért... állítólag még Gycsótány mellett is megtette ezügyben... :)

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 11:16:06

@Tehéntőgy:

Számomra már a Schmitt-ügy is teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy ha ott szabad utat kap a téboly, akkor nincs megállás:-[

Figyelj! Ott van a Népszabó cikkben, nem én találtam ki, hogy a Semjén-dolgozat két bírálója teljesen ellentétesen ítélte meg a dolgozatot. Hogy ennek nem szakmai okai voltak (ép ésszel belátható, hogy szakmai okai nem lehettek), az mindenki számára nyilvánvaló volt. Az egyetem vezetése ezért (szintén ott van a cikkben) a gyakorlattól eltérve, azt tanácsolta Semjénnek (engedélyezte számára), hogy két hét alatt(!) buherálja meg a dolgozatát (írjon hozzá még ezt-azt, hogy az új bírálat során hasonlóan kínos helyzet ne alakuljon ki).

Nem nyilvánvaló, hogy ahogy 1992-ben, most is ideológiai-politikai játszmák kereszttüzében van a Semjén-dolgozat és nem nyilvánvaló, hogy ahogy akkor, most is próbálja az egyetem vezetése megúszni ezt a kínos (és aljas) játszmát? S nem nyilvánvaló, hogy ahogy akkor, úgy most is, kik kavarják a sz_rt?

(És: Molnár azért nem szólal meg ebben a kérdésben, mert semmi köze hozzá. Nem ő csinált ideológiai-politikai kérdést ebből az ügyből 1992-ben sem, nem ő próbál botrányt koholni ma sem. meggyőződésem szerint, teljesen igaza van, hogy nem hagyja magát besz_rozni.)

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.17. 11:29:27

@mk27soundmaster: Schmittező-semjénezőként elolvastam, és lám, igazam volt, hogy schmitteztem és semjéneztem, és közben viszont nem molnároztam.

Robinzon Kurzor 2013.01.17. 11:35:03

@Hepci:

Csányi egyszerű parasztgyerek, aki nem érti, hogy egy focipályán a magyar zászlón (mint minden magyar számára etalon nemzeti szimbólumon) kívül miért is kellenek olyan "nemzeti" szimbólumok, amelyeket kifejezetten azért használnak, hogy általuk a magyarok egy részét kiszorítsák a nemzet fogalmából és/vagy az ellenfelet provokálják vele.

Robinzon Kurzor 2013.01.17. 11:39:05

@mk27soundmaster: "Hogy ennek nem szakmai okai voltak (ép ésszel belátható, hogy szakmai okai nem lehettek), az mindenki számára nyilvánvaló volt."

Ez nem indoklás, hanem pont a lényeg megkerülése.

Már miért ne lehettek volna szakmai okai?

És ha így is volt: ez kb. olyan szintű mentség, mint a nehéz gyerekkor, meg hogy megélhetési bűnözés.

Alfőmérnök 2013.01.17. 11:49:42

@mk27soundmaster: Csak megerősíti korábbi véleményemet, hogy Semjén egy senki, MAK meg nem.
Schmittnek meg le kellett mondania. Áder jobb nála.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 11:56:01

@Holger Hartland:

Nézze, a gyagyásoknak még el lehet nézni, hogy ráizgulnak a lincselkedésre (nekik csak ez jut), de magának már felelőssége van, ha állást foglal a kérdésben! Magának már oda lehet dörgölni az orra alá, hogy: "Aki ebből egy szemernyit le mer tagadni, azt a gyanút kelti, hogy felidézésében részes és védelmezi."

Nem tudom, magának volt-e része benne, hogy hogyan járta át, hogyan fertőzte meg a kilencvenes évek elején a balliber politikai aktivizmus a felsőoktatást? Nekem volt. Nekem mesélték évfolyamtársaim, hogy balliber tanárom (akivel azt gondoltam, nagyon korrekt a viszonyom) kikérdezi őket, adatokat gyűjt "csurkizmusomról".

Ez a semjénizé is egy ilyen balliber csesznyeségből született (a dolgozat egyik bírálója nem találta ideológiailag helyénvalónak, s így értékelhetőnek, a dolgozatot) és az egyetem vezetése, hogy szabaduljon a balhétól, "kompromisszumokat kötött". S ma is ugyanez van: az egyetem vezetése igyekezne szabadulni az ügytől, de az oktatói gárda "nyolcadik utasai" (a vérszomjas polgáriprogresszív balliber aktivisták) élnek zsarolási pozíciójukkal és tovább gerjesztik a lincshangulatot. Tisztára, mint az ötvenes években!

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.17. 12:01:02

@mk27soundmaster: éljenek a mélykeresztény szalonkavadászok, sőt, a turult (kerecsensólyom) is tegyék vadászhatóvá üstöllést...

Tehéntőgy 2013.01.17. 12:07:49

@mk27soundmaster:
Ha tényként fogadjuk el a népszabi cikk minden mondatát, akkor:
1. Egy "szélsőliberális" szektakutató szemétkedni akart egy kereszténydemokrata politikussal (amit, lévén hogy az egy eleve magas "Az öt világvallás"-faktorral rendelkező szöveget adott be, azért elég könnyen megtehetett, szakmai alapon is), és megbuktatta.
2. Az egyetem vezetése nem "megúszni" akarta a "mocskos játszmát", hanem szabálytalanul kivételezett Semjénnel. Ha csak az opponens politikai elfogultságával volt gond, akkor az új bizottság előtt az eredeti szövegnek önmagában is meg kellett volna állnia. Ha viszont újra kellett írni, várni kellett volna még egy szemesztert az új védéshez. Ez így nem kerek.
3. Molnár számára nyilvánvaló kellett, hogy legyen Semjén végső szakdolgozat-szövegének nyilvánosságra hozatala után, de legkésőbb miután a hvg-sek észrevették a szövegazonosságot, hogy mi történt, hogy Semjén az ő kiadatlan egyetemi jegyzetéből lopott. Ehhez képest mikor megszólalt, ahelyett, hogy ezt mondta volna, a hvg-t fenyegette perrel, és visszautasította, hogy ő bárkitől plagizált volna- amivel nem is vádolta senki.

Hogy ezt az egész történetet, megfejelve a megelőző pázmányos doktorival, Semjén politikai ellenfelei meglelték, és nyilván nem erkölcsi felháborodásuk okán, hanem direkt szemétségből felhasználják ellene? Láthatóan igen, de ez azért előfordulhat az emberrel, ha politikusnak megy.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 12:12:12

@Alfőmérnök:

@Alfi te h_lye vagy!:-) Szerinted, mit számít, kit érdekel a véleményed (vagy bármelyikünk véleménye:-)) Semjénről, Molnárról, Schmittről vagy Áderről? Nem a személyek itt az érdekesek (nem mellesleg, én egyiket sem ismerem személyesen, gondolom, te sem vagy ezzel másként:-)), hanem a történetek, az eljárások, amik precedenseket teremtenek!

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 12:17:22

@Tehéntőgy:

Maga ilyen politikai, kulturális és tudományos közéletet szeretne Magyarországon? Akkor hajrá, cuppanjon rá a lincselkedésre, csak majd ha maga kerül sorra, akkor ne ríjjon egy betűt sem!

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.17. 12:22:28

@mk27soundmaster: Miért volna nekem felelősségem? A szavaim annyit érnek, mint bárki máséi ezen a helyen.

Oktató, tanár ne gyűjtsön információt a diákjai politikai nézeteiről, sőt, az a legjobb, ha ő maga sem politizál diákok előtt. Magával egyszer mégis megtörtént az előbbi, egy oktató esetében - ez "a felsőoktatást átjáró ballibber politikai aktivizmusnak" még kevés.

Schmitt, Semjén plagizáltak, ez politikától függetlenül vétség, bárki tesz ilyet. A népszabis cikkből pedig éppenséggel az derül ki, hogy Molnár mellett végül csak kiálltak a kollégái. Világosan megmondták az újságírónak, hogy Molnár ártatlan. Egy olyan egyetemi karon, ahol talán ő az egyetlen jobboldali, mert egyébként az egész kar annyira ballib, hogy annál ballibebb már szinte nincs is.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 12:37:48

@Holger Hartland:

Nincs igaza @Padillának, maga nem beteg, maga sumák.

"Magával egyszer mégis megtörtént az előbbi, egy oktató esetében - ez "a felsőoktatást átjáró ballibber politikai aktivizmusnak" még kevés." --- írja.

Ha most felsorolnék huszonhárom példát balliber politikai aktivizmusra (nem egynek tanáraim estek áldozatul), akkor "beljebb lennénk"? Ugye, hogy nem!

"Schmitt, Semjén plagizáltak, ez politikától függetlenül vétség, bárki tesz ilyet." --- írja.

Milyen objektív! Pedig: egyik eset sem plágium, hanem bunda, s minkét esetben az egyetem aktív közreműködésével történt. Az egyetem felelőssége hová lesz az ügyekben? (Ha már objektivitás!)

"A népszabis cikkből pedig éppenséggel az derül ki, hogy Molnár mellett végül csak kiálltak a kollégái. Világosan megmondták az újságírónak, hogy Molnár ártatlan. Egy olyan egyetemi karon, ahol talán ő az egyetlen jobboldali, mert egyébként az egész kar annyira ballib, hogy annál ballibebb már szinte nincs is." --- írja.

Név nélkül, rangrejtve! Ezt nevezem bátor kiállásnak! S vajon miért gondolják úgy, azok a kollégák, hogy nem adhatják nevüket és arcukat ehhez a kiálláshoz?

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.17. 12:39:24

@mk27soundmaster: nálunk úgy volt, hogy a rendszerváltáskor a bolsi, de emberileg méltányolható tanszékvezetőt váltotta egy nembolsi, aki aztán bolsibb lett minden elődénél, bejárt a kollégái szobájába átvizsgálni a szemetest, meg ha valaki röhögött egyet, azt gondolta, rajta (persze, idővel).
Így elmenekültem és nem vártam meg azt a - hírek szerint - boldog, békés időszakot, amikor a korábbi egyetemi párttitkár lett a tanszékvezető...
Most meg úgy látom, az az időszak jött el, amikor a hős, sz*rfaszú kollégák álneveken egymás ellen acsarkodnak a szomszédos szobákból az interneten, ahelyett, hogy ársétálnának, és elképesztő fizikumukkal ordasan pofán b*sznák egymást. :)

Tehéntőgy 2013.01.17. 13:12:46

@mk27soundmaster: Szvsz nemigen van olyan politikai közélet, ahol az ellenfelek ill. a politikai szereplőkkel ellenséges sajtó nem próbálják egymás múltbeli erkölcsi vétkeit a nyilvánosság előtt feltárni, max. szuperautoriter rendszerekben. És igen, olyan szempontból helyeslem az ilyesfajta "lincselést" (ugyan már), hogy amúgy az erkölcsileg teljesen züllött magyar közéletben más kontrolltényező nem nagyon van. Akárhogy nézzük, Semjén plagizált (méghozzá még csak nem is túl kreatív módon, mint Schmitt), szerzett így egy doktorit és egy diplomát, utóbbihoz még az eljárást is megbundázták a kedvéért. "Nemzetpolitikáért felelős miniszterként" egy szinekúrában ücsörög, és láthatóan akkora az informális hatalma, hogy az egykori témavezetője inkább kínos helyzetbe hozza magát, de nem mer vele konfrontálódni. (És az a szomorú, hogy utóbbira azt kell mondanom, emberileg megértem:-( .) Hogy máshogy derült volna mindez ki, ha nem a Semjénnel ellenséges sajtó révén? Nem akarom túlragozni a témát, itt amúgy is offtopic, de biztos, hogy az a visszataszító, ha ezt megírják?

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 13:12:51

@Hepci:

Vigyázz, mit beszélsz, mert a végén velem egy platformra csúszol át és megnézheted magad magad!:-D

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.17. 13:35:25

@mk27soundmaster: Nem. Padilla beleragadt a saját maga dagasztotta sárba, maga pedig buta. :)

"Ha most felsorolnék huszonhárom példát balliber politikai aktivizmusra (nem egynek tanáraim estek áldozatul), akkor "beljebb lennénk"?"

Igen. Huszonhárommal beljebb. Az persze nem sok, ha kommentben írják. Elhiszem, hogy tapasztalt ilyet, viszont a maga tapasztalatai nem feltétlenül képezik le a magyar felsőoktatás egészét. A dolog intézményenként eltérő lehetett. A '90-es években volt olyan hely, ahol szép számmal voltak jobbos oktatók, a diákok pedig - főleg a Bokros-féle tandíj után - szintén jobbra tolódtak.

Bunda a sportban van. Ami Schmitt és Semjén dolgozatai körül történt, azt plágiumnak hívják. Ez a neve. Akkor is, ha a két egyetem is felelős. Részben azok. Ez nem menti sem Schmittet, sem Semjént.

Molnár kollégái félhetnek attól is, hogy Semjén esetleg beperli őket. Vagy hogy bajt hoznak a karukra. Ha én egyetemi oktató lennék, hasonló esetben én sem nyilatkoznék névvel. Francnak van kedve bíróságra járni, vagy a kollégáitól hallgatni, hogy "te hülye, most miattad csökkentik a költségvetésünket vagy a felvételi keretszámainkat".

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 14:37:20

@Tehéntőgy:

"igen, olyan szempontból helyeslem az ilyesfajta "lincselést" (ugyan már), hogy amúgy az erkölcsileg teljesen züllött magyar közéletben más kontrolltényező nem nagyon van" --- írod.

Kérdés, hogy ez a "kontroll" az erkölcsileg teljesen züllött magyar közéletben az "erkölcsi megtisztulást" szolgálja-e vagy (a politikai manipuláció eszközeként) épp a züllést mélyíti el?!

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 14:53:38

@Holger Hartland:

Maga viszont "okos"! Tekeredik a kígyó, rétes akar lenni!:-) A huszonhárom példa nem sok, ha a ballib politikai aktivizmust szemlélteti, igazolja, ellenben, a jobboldali hatalom (vélhető) visszaélésétől jogosan tartani már a feltételezés is elégséges indok:-) Igaz ugyan, hogy sem schmittügy, sem semjénügy nem lehetett volna, ha az egyetemek tevőlegesen nem járulnak hozzá, nem vesznek részt, az említett urak "sajátos feladatkezeléséhez/ben", de ettől nagyvonalúan eltekinthetünk, ha (az említett urak) levadászás(á)ról van szó.

Nyilván, "okosban", így kell ezt látni, értelmezni:-)

Alfőmérnök 2013.01.17. 14:59:20

@mk27soundmaster: Holger "nemvagyokszociológus" Hartland tényleg egy tekergőző féreg, de te is elképesztő hülyeségeket írsz, fogalmad sincs az egyetemi életről.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.17. 15:26:33

@mk27soundmaster: Már megint butáskodik. Huszonhárom az bárhonnan (balról vagy jobbról) nézve is huszonhárom. A plágium bárhonnan nézve plágium. Sem Schmitt-ügy, sem Semjén-ügy nem lehetett volna, ha az említett urak nem tisztességtelenül akarnak végzettséget szerezni. Nézze, maga sajnos teljesen hülye. Nem tudok mit csinálni. :(

@Alfőmérnök: Lehet, hogy jól jellemzett téged a főhadnagy, amikor kispatkánynak nevezett? Ha szociológus volnék és tanársegéd, ahogy gondolod és írogatod, akkor nem is kellene a neten olyan sok embert végignézni és egyeztetni a paramétereit a kommentjeimmel, hogy meglegyen a valódi személyazonosságom. Ha erre megy ki a játék, akkor tényleg patkány vagy, ha pedig nem erre, akkor egyszerűen csak hibbant. Egyik sem lesz újdonság.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 15:54:01

@Holger Hartland:

@Alfi simán hibbant. Viszont maga tényleg egy gyáva tekergőző sumák.:-)

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.17. 16:13:16

@Alfőmérnök: Nincs miért.
@mk27soundmaster: Nincs mit. Ha szereti, hogy lehülyézem, elég annyit írnia, "Hartland, lesszíves!" Nem kell hozzá ennyi hülyeséget írnia, igazán semmiség.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 16:49:41

@Holger Hartland:

Vicces:-) Ha szembesülnie kellene álláspontjával és érdemben választ kellene adnia ugyanúgy tekergőzni, vonaglani és levedzeni kezd, mint egy vincentes ávóspatkány:-)

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 17:07:56

@Holger Hartland:

:-) Ugyanazt az üres, fölényeskedő nyikhajtempót tolja:-)

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 17:10:16

@Holger Hartland:

Tolja csak, szégyenítse csak meg magát!:-)

Alfőmérnök 2013.01.17. 17:26:39

@mk27soundmaster: Off: Mi a helyzet az új debiljósdával? (Gondolom magát csak meghívták.) Vagy titoktartási kötelezettség van? ;)

Alfőmérnök 2013.01.17. 17:54:34

@mk27soundmaster: Akkor ezek szerint a végpontjára ért a folyamat, amit Doomhammer kezdett el a kommentfolyammal, és amit gloire így jellemzett:

"gloire · alkaloida.blogspot.com/ 2010.10.11. 20:53:52
@bz249: Lehet, hogy ez a normális. És lehet, hogy a kommentfolyam, mint olyan, egy csapda volt . A funkciója az lehetett, hogy elvonja az értelmesebb hozzászólásokat az aktuális posztok alól, beterelve azokat egy kevesek által látogatott helyre. Pont, mint választásokon a szavazattemetőnek kitalált pszeudó-pártok . ) Léprementünk."
mandiner.blog.hu/2007/03/07/bevett_penzugytechnikai_manover?fullcommentlist=1#comments

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 18:28:19

@Alfőmérnök: Köszi, hogy előkapartad ezt a régi kommentemet . ) Akkor jutott eszembe, amikor elkezdted irogatni, hogy Loxon ügynök, aki azért hozta létre a jósdát, hogy elvonja a mandarin blog közönségét (esetleg be tudnád azt is linkelni ide, ne kelljen már keresgélni?). Emlékeztem rá, hogy ez az én gondolatom volt eredetileg, csak Doomhamival kapcsolatban, de arra már nem emlékeztem, hol keressem. Így azt is megtudtuk, hogy én ügynök vagyok és azt is, hogy te tulajdonképpen engem "plagizáltál". Botrány!

:D

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.17. 18:34:52

@gloire: Cseréljünk. Nem akarok szociológus lenni, ügynök akarok lenni.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 18:42:35

@Alfőmérnök: @gloire:

Szerintetek van ennek valami értelme? Mert szerintem nincs:-)

Alfőmérnök 2013.01.17. 18:43:29

@gloire: Meg azt is megtudtuk, hogy hazudott, mikor azt állította:

"Én ugyan sem mandineres szerzőket, sem téged, sem Doomhamit nem ügynököztem le soha, még burkoltan sem."
mandiner.blog.hu/2013/01/15/a_szocik_raroppentek_erdelyre?fullcommentlist=1#c18812958

Alfőmérnök 2013.01.17. 19:00:33

@mk27soundmaster: Szerintem van értelme.
Gloire és Loxon azt állítják, hogy a jósda miattam „ment tönkre” és miattam kellett "elköltözniük". Mindezt az én feltételezett jellembeli hiányosságaimmal hozzák összefüggésbe.
Nekem meg az a meggyőződésem, hogy Loxon és Gloire rongyemberek; én erről szeretném meggyőzni az embereket, és e mellett szeretnék érveket felhozni. Remélem, hogy ha megmutatom, hogy én mi alapján jutottam erre a következtetésre, mások is belátják, és nem engem fognak hülyének nézni, amiért leírom a véleményemet.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 19:24:02

@Alfőmérnök: És hol találtál olyan bejegyzést, ahol rólad, Doomihamiról, vagy bármelyik mandis szerzőről azt állítottam volna, hogy ügynök?

Ilyet nyilván nem fogsz találni, mert nincsen, amiket idehordasz, azoknak közük nincsen ehhez. Magyarul hazudozol. Doomihami "csapdája" a kommentfolyammmal nyilván az ő leépülő, elmaradozó közönségének szólt, amit a tirpákon elveszített, ez elég nyilvánvaló, de ettől ugyan miért volna ügynök?

Veled az a baj, hogy egy buta és humortalan güzü vagy. Tudod mi jelent, a szó, hogy güzü? Azt, amit te csinálsz. Güzü módra taposol, hajtasz, intrikálsz, beleütöd az orrod mások magánéletébe, levelezéseket, irl személyiségjegyeket teszel nyilvánossá, lejáratóblogot hozol létre, egyszóval: güzüsködsz. Ez az embertípus kortalan sajnos, és bár szerettük volna azt hinni, hogy kádár-kori torzulat, de nem az, élő példa vagy erre.

Ami a legsúlyosabb, az az, hogy akkora güzü vagy, hogy belőled még lesz valaki.

Alfőmérnök 2013.01.17. 19:26:45

@gloire: Ócska, rongyember vagy.
Oda is írtam: II. fejezet.
Folyt köv. szarházi.

Alfőmérnök 2013.01.17. 19:28:02

@gloire: @Alfőmérnök: És ezért vagy egy nagy senki.
Nem a libsik miatt.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 19:28:44

@Alfőmérnök:

Már vagy százszor leírtam (neked is), leírhatom mégegyszer:-)

Nem mindegy az neked (vagy itt bárkinek), hogy ki kicsoda vagy micsoda? Ha érdekel, ami egy nick neve alatt olvasható, akkor elolvasod, ha nem, akkor nem olvasod el, ha egyetértesz egy kommentben leírtakkal, akkor helyeselsz (vagy nem helyeselsz), ha nem értesz egyet, akkor vitába szállsz azzal (vagy nem szállsz vitába). Egy virtuális fórumban leírtakkal, nem hogy nem kell,ne szabad, de nem is lehet személyes ügyet csinálni!

Ha érdekel egy vita, akkor be(le)lépsz, ha nem, akkor kilépsz (vagy be(le) sem lépsz). Ennyi! Természetesen, az alapvető emberi udvariassági normákat és a diskurzus józan ész diktálta kereteit minden jóérzésű embernek érdemes betartania (leginkább saját önbecsülése megőrzése végett), de érzelmi- vagy presztízügyet csinálni egy monitoron futó betűhalomból, groteszk és egészségtelen dolog!

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 19:32:11

@mk27soundmaster:

Egy virtuális fórumban leírtakkal, nem hogy nem kell,ne szabad, de nem is lehet személyes ügyet csinálni! =Egy virtuális fórumban leírtakból, nem hogy nem kell, nem szabad, de nem is lehet személyes ügyet csinálni!

Alfőmérnök 2013.01.17. 19:34:44

@mk27soundmaster: Nem értek egyet.
Számomra érdekes kísérlet, hogy hogyan tudom meggyőzni az embereket az igazamról. Hogy mikor a szemük előtt van fekete-fehéren, hogy valaki hazudik és én mondok igazat, akkor meddig tartanak ki a hazug, ócska ember mellett, és meddig néznek engem hülyének.
Másrészt a magyar jobboldal többek között azért olyan, amilyen, mert ilyen frusztrált, senkiházi pöcsökből áll, mint gloire, loxon, vagy éppen MézesRozi.

Alfőmérnök 2013.01.17. 19:46:21

@mk27soundmaster: Egy elfogulatlan vélemény (azért idézem az egészet, hogy látszódjon az elfogulatlansága, ami
abból is látszik, hogy engem sem dicsér meg az illető):
"Láttam tegnap éjjel a moderálást, pont elkaptam két ráfrissítés közt. Szerintem egy veszett kutya vagy és tényleg kezeltesd magad. :) De az is kiderült, hogy Loxonnak, nagy tudása és számomra sok szempontból szimpatikus tradicionalista nézetei ellenére súlyos jellembeli fogyatékosságai vannak. Magyarán egy senki."

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 19:47:47

@Alfőmérnök: Vicces vagy alfigüzü, de csak a saját kisszerűségedet bizonygatod vele . )

Alfőmérnök 2013.01.17. 19:51:50

@gloire: "irl személyiségjegyeket teszel nyilvánossá"



"gloire · alkaloida.blogspot.com/ 2010.10.11. 17:55:02
@evil overlord: Több az kettőnél. Én ismerem személyesen, ritka nagy pózőr és hazudozó, erős műveltségbeli hiányosságokkal. Lehet, csak férgecske. Vagy próbaféreg . )"

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 19:59:54

@Alfőmérnök: Igazad van, pontosabban fogalmazhattam volna, te neveket, munkahelyeket, tettél közzé.

Alfőmérnök 2013.01.17. 20:04:26

@gloire: Hol, mikor, te hazug féreg?

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 20:10:05

@Alfőmérnök: Itt ezen a blogon, az elmúlt években, betyár munkahelyét, teve nevét, ergé neked írt levelét, lehetne sorolni.

Alfőmérnök 2013.01.17. 20:14:11

@gloire: A kurva anyádat. Lófaszt tettem közzé betyár munkahelyét. Ő kezdte a nevemet nyilvánosságra hozni, erre fenyegettem meg, hogy tudom, hogy hol dolgozik, és ne szórakozzon tovább. Teve maga fedte fel a kilétét, nem linkeltem, csak annyit mondtam, hogy tudható. Ergé levelelében semmi olyan nem volt, ami csak rám tartozna.
És most húzd el a beledet, büdös patkány.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 20:18:10

@Alfőmérnök: Egy güzü vagy, egy besúgó güzü, fenyegetsz, törleszkedsz, a klasszikus suttogó propaganda eszközével hazugságokat terjesztesz.

Alfőmérnök 2013.01.17. 20:20:42

@gloire: Te vagy az, meg az anyád, te szarkupac.

Alfőmérnök 2013.01.17. 20:21:49

Remélem az értelmesebbek előtt már nyilvánvaló, hogy ki a féreg.

Alfőmérnök 2013.01.17. 20:22:18

De ha nem, még folytatom.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 20:28:31

@Alfőmérnök: "...még folytatom..." Á, még csak most kedjük, alfi . )

Alfőmérnök 2013.01.17. 20:32:42

@gloire: Te akartad, féreg. Szarul fogsz járni.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 20:37:46

@Alfőmérnök: Szarul járt Loxon is. Szarul járt betyár is, bbj-nick is, tevevanegypupu is, Bell et Sebastian is, aristo is, hartland is, mi az nekem, ha szarul járok én is? :D Csak alfigüzü nem jár soha szarul, mert alfikára nem áll rá senki, igaz?

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 20:52:20

@Alfőmérnök: @gloire:

"Ti meg mit kiabáltok itt?!" ((c) Bizottság):-D

Inkább a következő kérdésekre válaszoljatok nekem:

“Megtartotta alakuló ülését az Országházban csütörtökön a Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság, amelynek feladata a magyar zsidóság deportálásának hetvenedik évfordulójáról történő megemlékezés előkészítése.

A bizottság elnöke, Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár köszöntő beszédében azt mondta: a kormány azért hozta létre a testületet, mert kiemelten fontosnak tartja a szembenézést és a bocsánatkérést, amely a kommunista diktatúra alatt elmaradt, az elmúlt huszonkét évben pedig felemásra sikerült.

Az emlékbizottság munkájában részt vesz többek között Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, Boross Péter volt miniszterelnök, a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság elnöke, Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, több zsidó szervezet vezetője mellett Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnöke, valamint az Egyesült Államok, Izrael, Németország és Ausztria budapesti nagykövete.”

inforadio.hu/hir/belfold/hir-541088

Tehát, nekem két kérdésem volna az “üggyel” kapcsolatban.

Az egyik egy, a konkrét bizottsággal kapcsolatos, konkrét kérdés:

Mit keres a magyar holokauszt emlékbizottságban az Egyesült Államok, Izrael, Németország és Ausztria budapesti nagykövete? (Ha az emlékeim nem csalnak utoljára (hivatalosan) ’45 után (a koalíciós időszakban) vett részt a magyar kormányzat munkájában a szövetséges ellenőrző bizottság. Újból megszállt állam volnánk?)

A másik egy elvi kérdés:

A magyar zsidóság 1944-45-ös tragédiája a magyarság második világháborús tragédiájának részeként tekintendő-e vagy sem? Ez egy nagyon fontos elvi kérdés. Eldöntendő!!!

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.17. 20:56:40

@mk27soundmaster: nincsenek csápjaim itt, a "ki kit leplez le" játék se érdekel különösebben, csak mulatozom.
Nehezen tudnánk egy platformra kerülni amúgy, lásd S. Pál és a mélykeresztény szalonkavadász f*szkalap viselt dolgai. :)

Alfőmérnök 2013.01.17. 21:06:36

@gloire: Ha betyár, bell, aristo, hartland szarul járt, annak örülök, mert mindegyik szarházi. Bár irl adatokra csak aristoval kapcsolatban KÉRDEZTEM rá.
Hogy Hartland tanársegéd úr, azt csak a hülye nem tudja. Hülyének nézi az emebereket, ha azt gondolja, hogy ez nem nyilvánvaló. Én kérésére elküldtem a másodnickjére egy publikálatlan részeket is tartalmazó anyagot és írtam hozzá néhány sort. A kísérő szövegről, ami a levélben volt nem vett tudomást(mikor rákérdeztem, hogy miért, cinikusan annyit mondott, hogy "mit érdekel az, hogy maga mit ír, engem a publikáció érdekel"), és azt hazudta, hogy nem érkezett meg az anyag. Nyilván mindeközben informálódott a kollégáitól.
Teve maga fedte föl kilétét, még az sem számított volna leleplezésnek, ha belinkelem a kommentjét, amiben ezt megtette. De nem történt ilyen, egészen addig, amíg nem próbáltál azzal védekezni az ócska hazugságod ellen, hogy azért nem linkeled be, hogy hol hoztam nyilvánosságra teve nevét, mert az is leleplezés lenne.
Betyár egy ócska féreg, leveleztem vele egy ideig, ott leírtam neki egy keresztnevet(ami akár az enyém is lehet, bár nem bizonyítható), ő azt nyilvánosságra hozta. De más valós vagy vélt irl adatokat is közölt már előtte. Érthető, hogy én azzal védekeztem, hogy megfenyegettem, hogy ha folytatja, én is tudok szemétkedni. Bocsánatot soha nem kért semmilyen rágalmazásáért. Egy nulla.
Botost meg ki kell baszni a Pázmány dékáni székéből.
Tölgy mellett végig kiálltam, bár ő is szemétkedett velem.

De a betegségedet mi sem bizonyítja jobban, hogy te éveken keresztül rá voltál állva doomhammerre, korábbi kommentejivel szembesítetted, célozgattál rá, hogy beépített ember, "irl személyiségjegyeket tettél nyilvánossá", és most másokat güzüzöl, meg besúgózol ugyanezért, te ócska, szemétdombra való sejthalmaz.

Robinzon Kurzor 2013.01.17. 21:12:21

@mk27soundmaster: "Természetesen, az alapvető emberi udvariassági normákat és a diskurzus józan ész diktálta kereteit minden jóérzésű embernek érdemes betartania"

Nem akartam belefolyni ebbe a míves diskurzusba, de ez akkora képmutatás, hogy lelóg a monitorról!

Idemásoljam, hogy nálad mit jelentenek "az alapvető emberi udvariassági normák"?

Vagy elismered magadtól, hogy nem vagy jóérzésű ember?

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2013.01.17. 21:16:36

@Robinzon Kurzor:

Másold csak ide (mert anélkül csak aljas inszinuáció a kommented)! (És azt is másold ide, hogy mire reagáltam.)

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 21:43:09

@mk27soundmaster: Nem tudom, Ausztriában például van-e ilyen bizottság és benne van-e az amerikai nagykövet? Ha máshol ilyen nincsen, akkor más megvilágításba kerül a mi esetünk. Mindenesetre elég rég megszokott ez a helyzet, még ha most épp egy új formát is találtak neki.

Nekem az az érdekes ebből a hírből, hogy ha akár csak szimbólikusan is, de megszállt ország lennénk, akkor most az zajlik, hogy a "megszállók" egyfajta alkura jutnak a fidesszel. Magyarul ez egy politikai szövetség, ami nem az eu, nem a nato, hanem a "telaviv-budapest-new york tengely" nem? Ezt észre lehetett venni korábban is (az azeri katona kiadatásánál), aminek az a jelentősége, hogy ezek a hatalmak, (természetesen Németországgal együtt) támogatni fogják ezt a mai kormányt, ergo nem igaz, hogy a magyar baloldal egy az egyben az ő támogatottjuk, és eleve versenyelőnye lenne a jobboldallal szemben. Megfordult a kocka, ilyen még nem volt. Hozzáteszem nincs is más szövetségesünk, az uniós államok közül sem, azon kívül se nagyon. A híres lengyel-magyar barátság valójában semmi, mert nem keresztezzük egymás ügyeit. Olaszország kezd olyan távol lenni tőlünk, mintha egy másik földrészen lenne, Brüsszel tényleg kezd elmoszkvásodni, a kisantant él. Akkor kivel szövetkeznénk? Adja magát, nem?

A másik kérdésedről meg az ugrik be, hogy mindegy most, hogy és mennyire része (az egyébként), rá lehet a dologra csatlakoztatni a magyar tragédiát, meglehet találni a közös dolgokat, a hivatalos formák nélkül is, de minimum arra számítok, hogy legalább a vitát a kérdésről felpörgetné a dolog.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 22:02:23

@Alfőmérnök: " Kit érdekel ez már, százszor leírtad, nézzük inkább ki vagy te? ...a magyar jobboldal többek között azért olyan, amilyen, mert ilyen frusztrált, senkiházi pöcsökből áll, mint gloire, loxon, vagy éppen MézesRozi..."

Ebből, a nem először hangoztatott véleményedből derül ki, ki vagy. A legveszélyesebb, legmegátalkodottabb gazember. A küldetéstudatos güzü. Aki egyből a "sajátjai" közt kezdi keresni az ellenséget és persze mindig meg is találja. "Belső megtisztulás" alfikám, az kéne, ugye? Az kéne, hogy "a jobboldalon" a hozzád hasonló _tisztességes_ alfik legyenek csak, igaz? Az ilyenek mindig "gyüttmentek", ami azt jelenti esetedben is, hogy beilleszkedési zavarod van abban a közegben, amibe csöppentél. Ezért bizonyítási kényszer alatt vagy, bizonyítanod kell, valamit felmutatni. Tipikus reakció erre a tipikus helyzetre az a güzüség, amit csinálsz.

Alfőmérnök 2013.01.17. 22:06:47

@gloire: Magát vascsővel kéne ütni. Abból talán tanulna.

Alfőmérnök 2013.01.17. 22:07:38

@Alfőmérnök: Persze egy benga nigger is megteszi.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 22:21:49

@Alfőmérnök: "...Magát vascsővel kéne ütni. Abból talán tanulna..."

Tényleg? És a nickkemet kéne vascsővel ütni, vagy a mögötte álló valódi személyt? Mert, gondolom, a "szarember" és a "rongyember" nálad a valódi személyt jelenti, igaz? Aki a nick mögött van, az az ember, nem? Magyarul vascsővel fenyegetsz, de oktatsz, morális alapról.
A gyüttment güzü tipikus esete.

Alfőmérnök 2013.01.17. 22:25:03

@Alfőmérnök: vö.

"Több kommentemet, amit alfő néven írtam, kimoderáltak, így megpróbálom rekonstruálni. Először is egy gyűjtemény gloire kommentjeiből (ez az ember akar "fegyelmezni").
"Grift · gozdom.blogspot.com/ 2011.04.01. 12:14:00
@gloire:
a frászt, szerintem alfinak egy nő kéne akit időnként jól el is verne :)

gloire · delphoijosda.blog.hu/ 2011.04.01. 12:34:29
@Grift: Vagy egy benga néger, aki őt veri :D

gloire · delphoijosda.blog.hu/ 2012.01.19. 17:23:49
@bbjnick: Azzal, hogy buzizol nem leszol okosabb buzikám :D Hülyeséget anélkül is beszélhetsz.
Mindenesete egy valamit elárultál most magadról, élhetsz te borsodban, nőhettél fel tanyán, lehetsz akárki,
de nem állatokból és nem mezőgazdaságból élsz."
mandiner.blog.hu/2012/01/19/hurra_torpedo_az_a38_on

Alfőmérnök 2013.01.17. 22:25:44

@gloire: Gyüttment a büdös kurva anyád, aki a világra szart.

Alfőmérnök 2013.01.17. 22:29:56

"Loxon · konzervativok.blogspot.com 2011.04.08. 00:50:02
@gloire: „Szóval nem ártana egy kis blogevolúció, hamár a tudatos nemesítés kivan lőve.”

De ahhoz természetes szelekció kell, mint Alfie mondja.

gloire · delphoijosda.blog.hu/ 2011.04.08. 00:54:51
@Loxon: A szélütésre gondol? Bízzunk benne...

gloire · delphoijosda.blog.hu/ 2011.04.08. 01:13:39
@Loxon: Az attól függ kinek. Tehát, hogy az evolúció melyik fokán áll a delikvens. Mert például egy kullancs esetében, amit a bejáró macskánk nyakából szedek ki, még csak a gutaütésre sem kell várni, elintézi azt az én természetem szelekciója."

tevevanegypupu 2013.01.17. 22:37:21

@gloire:

De ahhoz, hogy meglegyen az un. New-York-Budapest-Tel Aviv tengely, miert kell eppen a holocaustot hozni urugyul? Nem hinnem, hogy ez olyan kulonosen javara szolgalna a fidesznek (vagy barmely mas partnak) , amikor a kozelebbi es jo negyven evig tarto kommunizmus buneit sem targyaltuk ki, az elkovetok jelenleg is a magyar parlamentben vannak -vagy legalabbis a jogutook - es a volt avh-sok oktatjak demokraciara, szolasszabadsagra az orszagot..Nem lenne jobb, ha a kommunizmus buneinek targyalasa urugyen ulne ossze ez a minket tamogato szovetseg? Vagy az mar elevult? Akkor a meg regebbi miert aktualis ujra es ujra?

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 22:39:50

@Alfőmérnök: "...a frászt, szerintem alfinak egy nő kéne akit időnként jól el is verne :)...Vagy egy benga néger, aki őt veri :D..."

Ez egy vicc volt.

"...Alfőmérnök 2013.01.17. 22:06:47
@gloire: Magát vascsővel kéne ütni. Abból talán tanulna..."

Ez pedig egy valós, törvénytelen fenyegetés egy súlyosan sérült, lassan valóban veszélyessé váló embertől, akiről köztudott, hogy mások után szaglász, kutakodik, idős nőkre áll rá, aki egyre inkább kezdi elveszíteni a talajt a lába alól.

Alfőmérnök 2013.01.17. 22:44:18

@gloire: Az is vicc volt. Csak nem tettem ki a szmájlit.
De megint csak hazudozik, arról a kommentemről tudomást sem vett, ahol leírtam, hogy melyik esetben pontosan mi motivált.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.17. 22:46:02

@tevevanegypupu: az az idők végezetéig aktuális lesz.

Boross Péter - aka Hóbagoly, majd a kalapos asszony seggnyalója, még később sértődött bölcs, még később fidox-reciklátum - is q. jól mutat a bizottságban.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 23:06:26

@tevevanegypupu: "...Nem lenne jobb, ha..." Lehet, hogy jobb lenne, de ez egy alku, ahol mindkét fél kér valamit. Ők azt kérték, az évüljön el, ez meg ne. Mi azt kértük ők finanszírozzák az államkötvény piacunkat és fogadják el a szokatlan status quo-t.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 23:18:56

@Alfőmérnök: Nem, az nem volt vicc, nehéz volna belemagyarázni, semmi sem utalt humorra benne. Semmi. Ahogy általában nem vagy túl vicces figura. Az pedig, hogy te hogyan próbálsz meg mosakodni és a saját motivációidról vetíteni, cseppet sem érdekel. Engem az érdekel mi a valódi motivációd erre a teljesen példátlan offenzívára, amit egy kutya szívósságával viszel évek óta, több ember ellen is, engem most már ez érdekel.

Alfőmérnök 2013.01.17. 23:21:17

@gloire: "Projekció: elhárító mechanizmus, amellyel saját nem kívánatos érzéseinket, szándékainkat másokénak tulajdonítjuk."

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 23:38:08

@Alfőmérnök: Mit akartál ezzel gügyögni? Ezért kezdted el fenyegetni és "kinyiffantani" a nickkeket?

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.17. 23:58:36

@Alfőmérnök: alfika, akinek szilveszter éjszakáján két beginázott kurva jut, a testvérei, a barátai, az iskolatársai, a munkatársai helyett, az idegenben él, nem ott, ahol született, nincsenek társadalmi kapcsolatai. Te ilyen vagy alfi, gyüttment kis güzü, aki már rektorokat fenyeget, egy olyan egyetemen, amihez annyi köze van, hogy bemászott a kerítésen egyszer a lánykollégiumába. Egyelőre itt tartasz.

Alfőmérnök 2013.01.18. 00:12:33

@gloire: Régebben a barátaimmal szilvszereztem, jó néhány éve inkább otthon, most egy barátnőm (nem csajom) hívott, gondoltam megnézem hogyan mulatnak mostanában a fiatalok szilveszterkor Budapesten. Tanulságos volt. És nem ginázott be az egyik csaj sem, akivel voltam. Szóval mellé.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 00:43:10

@Alfőmérnök: "...Alfőmérnök 2013.01.01. 20:50:23
Ne szilveszterezzetek Budapesten bebaszott, bedrogozott picsákkal...

...Doomhammer · tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.01.02. 17:32:04
@Alfőmérnök:
És megtalálták a gina-dílert?...

...Alfőmérnök 2013.01.02. 18:21:24
@Doomhammer: Meg. Tovább nem mesélem. :)..."

Ezek szerint megtaláltátok a gina dílert, de a csajok nem gináztak, de azért be voltak drogozva. Máshol arról írsz, hogy '89-ben kis kisgyerek voltál. Ezek szerint huszon éves vagy. Ezek a bedrogozott csajok neked már fiatalnak számítanak:

"...Hogy tizenévesek tömegesen élnek ezekkel a szerekkel, az tragikus. (Tegnapi kalandom azzal kezdődött, hogy valami gina nevű szarért kellett furikáznunk a városban.)..."

Tizenéves, szerencsétlen, bedrogozott kurvákkal próbálkozol, de még az is balul sikerül. Mi sem természetesebb, hogy ezek után erkölcsi kioktatásban részesítsél másokat, akik családban élnek, dolgoznak - veled szemben. "Kereszténynek, magyarnak, jobboldalinak sem jó" embereket leckéztess, neked ez belefér.

Alfőmérnök 2013.01.18. 00:48:18

@gloire: Beteg vagy.
Egyetlen hiba abban, amit írtam, hogy szmájlit raktam a "tovább nem mesélem..." végére. Nem is fogom elmesélni. Talán majd a bíróságon, szemtanúként.
Amit leírsz az a te fantáziálásod, amit részinformációkból raksz össze, és azt hiszed, hogy igaz.
Annyit találtál el, hogy a csajok be voltak drogozva.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 01:01:07

@Alfőmérnök: Annyit találtam el, hogy a csajok be voltak drogozva? Meg azt, hogy tizenévesek. És azt, hogy velük voltál, mert ez volt a szilvesztered. Ez jutott neked. Az új infó, hogy talán még bíróságra is menned kell tanúskodni. Tényleg? Bőven elhiszem, erről beszélek. Ki érdekel ennél több részlet.

Esetleg annyi, volt valami Jim Jarmush-os feelingje a dolgnak azért? Szóval, tudod majd később hasznosítani ezt a remek élményt? Mert, ahogy fogalmaztál "...kicsit kalandosra sikeredett, és tanultam is belőle..."

Szerintem te ebből a blogos kalandodból is nagyon sokat fogsz tanulni.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 01:25:59

@Alfőmérnök: Kit érdekel. Szerelem-gina-taxi? Utána meg uzsgyi a netre, alkotmányozó nemzetgyűlés vizionálni a Kossuth térre, mi? Nagy arc vagy te alfi, kicsit túl nagy is. Kár, hogy olyan pályázatokra, támogatásokra hajtasz, amiket az én pénzemből gründolnak. Az adó forintjaimból. Amik neked nincsenek. Csak egy nagy-nagy éhes szád, egy hatalmas nagy pofád, amivel ugatsz, követelsz, furkálódsz egy albérletből, amit magad ki sem tudnál fizetni.

Szerintem ez így nincsen rendben.

Alfőmérnök 2013.01.18. 01:32:13

Csak nem hagyja abba a fantáziálást, a rágalmazást az ostoba patkánya...

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 01:49:38

@Alfőmérnök: Én ezt most évekig nem fogom abba hagyni alfi, abban biztos lehetsz! Amíg tiszta vizet nem öntünk a pohárba. Ki vagy te, mit akarsz, és hogy merted az végigcsinálni, amit idáig csináltál?

Például ezt:

"...azért még van egy-két ötlet a tarsolyomban. Pl. betyár személyiségéről még lehet, hogy írok egy elemzést. Retteg is tőle rendesen. :)...

Alfőmérnök 2012.03.21. 16:00:15 ...Betyár személyiségének analízisét már régóta felállítottam, ezért is tudom olyan könnyen manipulálni. (Ő téved, mikor azt hiszi, hogy az enyémet felállította.) Úgy táncol, ahogy én fütyülök. :)..."

Te azt hiszed, hogy _manipulálsz_ embereket, eleve azt hiszed, hogy azt lehet, miközben te valójában a zaklatás módszerével élsz. Én meg most a fejembe vettem, hogy a jövőben te nem fogsz zaklatni senkit. Vagy így, vagy úgy de ezt az ügyet dűlőre visszük. Te nem leszel kis fiatal filmesmaki az én pénzemen. Majd, ahol születtél, ott, a magad erejéből, ha pofán nem basznak ott is.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 01:54:36

@Alfőmérnök: Az aki bárkit vascsővel fenyeget, az ebben az országban semmilyen támogatásban, díjazásban nem részesülhet, remélem érted mi van?

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 02:01:46

@Alfőmérnök: Az van alfi, hogy eltört az a bizonyos korsó. Hogy eddig bírta, az is csoda, de máma eltörött.

"...Alfőmérnök 2013.01.17. 22:06:47
@gloire: Magát vascsővel kéne ütni. Abból talán tanulna..."

A fizikai fenyegetés köztörvényes bűncselekmény. Nem kell ahhoz megvárni az ítéletet, hogy persona non grata legyél mindenhol, ahol megfordultál az elmúlt években.

Alfőmérnök 2013.01.18. 02:04:07

@gloire: "Vagy egy benga néger, aki őt veri..."

Alfőmérnök 2013.01.18. 02:05:17

@gloire: Undorító szánalmas ocsmány ember vagy. Téged az emberiségnek kéne kidobnia magából, mert egy szemétre való szánalmas senkiházi korcs vagy.

Alfőmérnök 2013.01.18. 02:09:20

"A szélütésre gondol? Bízzunk benne..."

Alfőmérnök 2013.01.18. 02:14:51

Íme egy valós fizikai fenyegetés:
" MézesRozi 2012.10.20. 16:13:20
@Alfőmérnök:

nézze. azt elnézem magának, hogy trágár és ocsmány, mint egy cseléd hélóta. de arra ne merészeljen hivatkozni, hogy magának rólam bármilyen személyes tapasztalatai vannak, mert megkeresem magát, és ne legyenek kétségei, hogy meg is találom, kisebb ez a budapest, mint gondolná. de nem egyedül fogok menni, és olyan sallereket fog kapni, természetesen nem tőlem, hogy kirepül az ablakon, vagy nyálán-taknyán csúszik végig a járdán.
és ha kétségei lennének afelől, hogy ez fenyegetés-e, ne legyenek. ez az. remélem világos voltam. "
mandiner.blog.hu/2012/10/15/osz_972#c18095017

Alfőmérnök 2013.01.18. 02:17:12

Ez meg nem fizikai fenyegetés:
" gloire · alkaloida.blogspot.com/ 2012.11.13. 23:02:05

@Loxon: helyében én kiraknék ide pár könyvajánlót, online könyváruházaktól, akár csak egy-egy érdekesebb klasszikus elég volna. Onnatól ez a blog - mivel reklámoz - üzleti tevékenységet folytatna. Simán be lehetne perelni téged hitelrontásért. A tárgyalásokon előbb-utóbb meg kéne jelenned, különben előállítanak. Egy jó ügyvéd végig viszi simán, bár a büntetés valószínüleg remémnytelen, de az inkongnitódnak vége lenne. Soha többet nem látnánk azt hiszem."

delphoijosda.blog.hu/2012/11/03/xxiv_786/fullcommentlist/1#c18292527

kocsogloxonesgloire.blog.hu/2012/11/14/no_comment_208

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 02:25:16

@Alfőmérnök: Ez még véletlenül sem fenyegetés, ez egy reakció, amikor az ember végiggondolja, hogy talál-e törvényes védelemet az ellen, ha éveken keresztül zaklatják. A törvénnyel fenyegetettség mindanyiunk felett ott áll, joggal, határokat kell húzni.

Amit te írtál, azzal fizikailag, önbíráskodással fenyegettél.

A pszichotikus korcsozásodat már elsziszegted itt jópár embernek, nem fogod sokáig csinálni.

Alfőmérnök 2013.01.18. 02:30:35

@gloire: A büdös kurva anyádat te ostoba patkány. Nem azt írtam, hogy fel foglak keresni és szétverlek. Azt írtam, hogy rajtad semmi érv, semmi szembesítés nem segít, vassal kéne ütni, az talán segítene. Nem utaltam rá(mint MézesRozi), hogy ezt meg is fogom tenni. Egyben utaltam korábbi "viccedre", amit én ugyan nem vettem viccnek, és majdnem ugyanaz, amit te írtál, csak te a végére odaírtál egy perverz röhögő szmájlit.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.18. 02:34:51

Kicsit aludjatok, gyerekek, reggel meleg kakaó és a sok adalékkal ellátott zsömlye után lehet folytatni...

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 02:41:59

@Alfőmérnök: "...Azt írtam, hogy rajtad semmi érv, semmi szembesítés nem segít, vassal kéne ütni,.."

Ezt te csak gondoltad, hogy ezt íröd. Lehet, hogy hozzá is gondoltad, de annak semmi jelentősége. Ezt írtad:

"Alfőmérnök 2013.01.17. 22:06:47
@gloire: Magát vascsővel kéne ütni. Abból talán tanulna..."

Alfőmérnök 2013.01.18. 02:42:56

@Alfőmérnök: jav.
"Magát vascsővel kéne ütni. Abból talán tanulna... :DDDDDDDDDDDDDD "

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 02:48:59

@Alfőmérnök: Kár a gőzért, innen a mandinerről nem fog eltünni az eredeti, abban biztos lehetsz. Kínos, nagyon kínos ez a vigyor neked, de ez egyszer az arcodra fog fagyni.

Alfőmérnök 2013.01.18. 02:50:15

@gloire: Előbb téged fognak szétverni benga négerek kisapám.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.18. 11:19:01

@mk27soundmaster:
Válasz a két kérdésére:

"Mit keres a magyar holokauszt emlékbizottságban az Egyesült Államok, Izrael, Németország és Ausztria budapesti nagykövete?"

Mint írta, az emlékbizottság feladata a megemlékezés előkészítése. Nyilván be akarják vonni a megemlékezésbe a külföldi nagykövetségeket is, plusz egy kis országpropaganda, hogy a magyar kormány(párt) nem antiszemita.

"A magyar zsidóság 1944-45-ös tragédiája a magyarság második világháborús tragédiájának részeként tekintendő-e vagy sem?"

Egyértelműen igen.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.18. 11:52:09

@Alfőmérnök: és bárki más, akit ilyen hülyeségek érdekelnek, először és utoljára:

Bármikor, amikor bárki rákérdez, hogy azonos vagyok-e más nickkel, vagy ez és az-e a foglalkozásom, kitérő választ adok vagy elviccelem a dolgot, vagy ráhagyom a kérdezőre, hogy higgyen, amit akar. Ellenőrizhető. Beidézhetőek az ilyen megkeresésekre adott válaszaim. (Alfőmérnök majd utána jár. :)) Ez részemről szándékos, és így is marad, a továbbiakban esetleg annyiban fogok másképp reagálni, hogy kitérő válasz, vicc vagy ráhagyás helyett figyelmen kívül hagyom a kérdést.

Egy nick az egy nick, akkor is, ha két ember használja. Két nick az két nick, akkor is, ha egy ember használja. Aki tudni akarja, hogy azonos vagyok-e a tanársegéd nevű nickkel: a nicknevek azt mondják, hogy nem, és bizonyára nem véletlenül. Egyébként írtam 39 blogposztot, és fogok is még, össze lehet hasonlítani őket más bloggerek posztjaival, a tanársegédéivel is, és mindenki eldöntheti magának, hogy szerinte azonos vagyok-e bárkivel, vagy hogy szerinte mi a foglalkozásom.

Szerintem én én vagyok, azaz Holger Hartland, blogger, névtelen senki, egy hang a tömegből, egy az ország tízmillió polgára közül. Ha azt akarom, hogy máshogy legyen, akkor a polgári neve(i)men írok. Ehhez tartsa magát mindenki. A blogszabadság odáig tart, ahol a törvény elkezdődik, vagyis BTK-ba ütköző kommentért felelősségre vonhatók a nickek gazdái, de amíg nem sértenek törvényt, addig joguk van hozzá, hogy névtelenek maradjanak és mások ne vájkáljanak az életükben.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.01.18. 12:27:58

@Holger Hartland:
menjen, cserélje le az összefosott alsónadrágját! :)

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.01.18. 12:59:21

@jose maria padilla: Pedig maga nem szokott hülye lenni. Hülye, az pont nem. De mondja már, maga szerint mitől kellene félnem? Szerintem semmitől (nem félelmeim vannak, hanem elvárásaim :)), de ha mégis, ossza már meg velem, hadd szarjam össze a gatyámat most már tényleg! :)

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 13:31:16

@Alfőmérnök: Hahó, mizu?

"...ha meguntam hogy mindig itt legyek, majd utazgatom..."

www.youtube.com/watch?v=z-hsoDqOxa4

Alfőmérnök 2013.01.18. 15:25:06

@Hepci: Ugyan már, mit kéne folytatni?
Csak a vak nem látja, hogy gloire egy sérült, tehetségtelen, ostoba, hitvány ember, aki azt hiszi, hogy a libik/zsidók miatt lett belőle senki, és most egy nicken kitöltheti az összes keserűségét, bosszúvágyát. Kicsit melléfogott, hogy pont engem pécézett ki, akinek állítólag a hírhedt antiszemita Mr. Falafel és Grift az iránymutató.
Képzelődik, valótlan dolgokat állít, hazugságokat terjeszt rólam? Miért kéne védekeznem a hazugságok ellen, amiket ő fantáziált össze? Leírjam, hogy a hazugsággal szemben mi az igazság? Nem írom le, aki ismer az tudja, aki nem annak meg nem kötöm az orrára. Én már többször is cáfoltam idézetekkel az ő hazugságát egy másik posztban, de még minidig nem látta be, hogy hazudott.
De mindegy, hadd csinálja, ha jól esik neki. Mondjuk az annyira nem tetszett, mikor a valós életbe akarta áthelyezni a virtuális világban ért sérelmeit egy ördögi ötlettel, amire a másik féregnek nem volt egy szava sem. Most meg ő csinál úgy, mintha én helyeztem volna át a való világba a konfliktust. Hihetetlen ostoba patkány, ritkán találkozni ilyennel a neten. Ráadásul a „fenyegetésem” utalás egy korábbi kommentjére; igaz, hiba volt a részemről, hogy eredetileg nem a benga niggeres szövegét hoztam föl, de aztán egy perc múlva már eszembe jutott, hogy mekkora féreggel állok szemben, úgyhogy utaltam arra is. Ahhoz, hogy ez fenyegtés legyen, előbb le kéne lepleznie magát a féregnek. Fenyegetés az, amit MézesRozi ír. Önbíráskodásra buzdításra jó meg példa, amit aristo írt a jósdán, és amire a jósda moderátorának szintén egy büdös szava nem volt.
"aristo · aristo.blog.hu/ 2012.05.24. 13:26:30
@tevevanegypupu: Budai esélytelen volt. A projektek átmentek az NFÜ hihetetlen bürokráciáján, tehát - formailag - támadhatatlanok voltak, azt pedig előre bocsájtották, hogy tartalmi kérdéseket, tehát hogy volt -e "értelme" a pénz elköltésének, nem vizsgálnak. Ez - sajnos - borítékolható volt, amint borítékolható Fletó&Co. felmentése is. Itt csak a spontán igazságszolgáltatás segíthet: kötélre velük. „
delphoijosda.blog.hu/2012/05/07/xv_5#c16812819

Alfőmérnök 2013.01.18. 15:28:42

@Holger Hartland: Maga alighanem szereptévesztésben van. Ez itt nem egy szeminárium.

bömböcz 2013.01.18. 16:24:00

@Alfőmérnök:
Heló, maga túltolja a bringát...

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 16:39:47

@Alfőmérnök: Szeva!

Nézd güzü, azt, hogy én tehetségtelen és sikertelen volnék abban te csak reménykedsz, de ezt nyilván csak akkor tudnád megítélni, hogyha ismernél. Sor kerül erre is majd, csak mindent a maga idejében. Az pedig, hogy libsik/zsidók miatt nekem bármilyen személyes sérelmem volna, azt visszautasítom, ez szintén csak egy költemény, a gyüttment agyad lázálma, mert nem ismered még az itteni viszonyokat, magadnak is vetítesz. Nyugodtan mondhatom, hogy jó pár liberális barátomnak és tanáromnak sokat köszönhetek szakmailag. Nem ártana, ha az ilyen állításaidat megpróbálnád alátámasztani: szükséged lesz rá ugyanis.

Te, ha jól látom addig jutottál a védekezésben, hogy szószerint visszamondod amit én írtam neked, hátha az bejön. Nem fog bejönni. Ügynöközésre idézetet még nem találtál tőlem.

"...Mondjuk az annyira nem tetszett, mikor a valós életbe akarta áthelyezni a virtuális világban ért sérelmeit..."

Tetszik, nem tetszik, de ez a konfliktus már átkerült a valós életbe. A te valós életedbe és az enyémbe. Nem gondolod, hogy mindenki annyira hülye, hogy a végtelenségig tartja magát valami olyan alaktalan, egzaktul soha meg nem határozott dologhoz, mint a netikett? De akár tarthatom is hozzá magam, de csak amíg tetszik. Azért, mert neked azért a fenyegetésért felelned kell majd bíróság előtt, azért nem kell ide beírnom a nevedet, ugye ez nyilvánvaló. Viszont az kizárt, hogy engem vascsővel fenyegessen valaki és ne lépjek azonnal a legkeményebben és a leghatározottabb módon. Erről ne álmodjál. Ez az ügy már nem áll le, "...Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg? Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?..."

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 16:48:05

@Alfőmérnök: Tudod milyen könnyű volt téged megtalálni? Nem is gondolnád. Ezt csak azért mondom, hogy ne szenvedj itt feleslegesen, nem kell azon törnöfd magad, hogy mit hova viszünk át. Itt a blog.hu-n lehet politizálgatni, a személyes konfliktusunkat pedig rendezzük a való életben. A jövő héttől természetesen nem kell már itt csetelnünk sem a mandin, nem kell ezzel senkit fárasztanunk. A dolgok szépen elindulnak a maguk útján. Én innentől kezdve nyomon követem a szakmai előmeneteledet, és persze elindítom a fenyegetéseid miatt a hivatalos eljárást. Rossz fába kötöttél bele.

Alfőmérnök 2013.01.18. 16:48:11

@gloire: "Viszont az kizárt, hogy engem benga négerekkel fenyegessen valaki és ne lépjek azonnal a legkeményebben és a leghatározottabb módon. Erről ne álmodjál. Ez az ügy már nem áll le,"

bömböcz 2013.01.18. 16:55:05

@gloire:
Csak keményen, ne hagyja a jogállamiságot lazsálni!

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 17:02:03

@Alfőmérnök: Elötted a pálya, csak nehogy az üres medencébe ugorjál fejest. :D

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 17:04:50

@bömböcz: Nem én! Bennem még él a közrendbe vetett bizalom! Ha esetleg csalódnom kéne, a nyilvánosság erejével állítom meg az ámokfutót . )

bömböcz 2013.01.18. 17:18:07

@gloire:
Nagyon derék nemzetidemokratikus-szélmalomharczista álláspont.
Természetesen van esélye a panaszának, a Kuruczinfó után...

Sárika tanuló, 6/b 2013.01.18. 19:49:42

Azt mondta az apu, hogy aki nem tud homokvárat építeni ezért széttapossa a másét az egy keci. Erre anyu azt mondta, hogy legalább ne a gyerek előtt, mire megkérdeztem, mi az? Apukám szerint olyasmi, amit senki se akar, mégis van. Szóval, vagy légy, vagy nagydolgozat. De lapulevél nélkül, mondta apu, amit végképp nem értettem. Így tört el a szemüvegem.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.18. 23:19:55

@Alfőmérnök: alfi, te olyan átlátszóan hazudsz, ehhez a játékhoz, amibe belementél több intelligencia kéne. Itt a párbeszéd a te benga négereddel (amihez gondolom nem véletlenül nem adtál meg linket):

"...gloire: "Attól dühös, hogy sok a szabadideje írogatni, azaz nincs normális munkája, amit szeret. De gyanítom, vannak itt mások is ugyanebben a cipőben..." Ez egy érdekes megjegyzés, lehet benne valami.

Grift: a frászt, szerintem alfinak egy nő kéne akit időnként jól el is verne :)

gloire: Vagy egy benga néger, aki őt veri :D Mindenesetre ahogy ötletszerűen végiggarázdálkodik a kedvenc blogjain, az kezd komikussá válni.

Alfőmérnök: ásít..."

delphoijosda.blog.hu/2011/02/16/kommentfolyam3/fullcommentlist/1#c13089401

Itt a link, ahonnan kezdődik. Érdekes, hogy akkor (két éve!) ez a hatalmas fenyegetés csak egy ásítást tudott belőled kicsalni, azóta valamiért olyan jelentőségre tett szert, hogy valódi fenyegetésnek hazudod. Kérdés, hogy miért? Mert csak ilyen ártatlan vicceket tudsz szembeállítani a saját, pszichotikus viselkedéseddel. Illetve azért, hogy megpróbálj félrevezetni másokat.

Azt gondolná az ember, kisstílü ügy, lépjünk túl rajta. Csak az a gond güzükém, hogy ez egy két éves komment és te erre fel zaklatsz, mocskolsz azóta is rendületlenül. Ez a viselkedésed annyira feltűnően beteges és irritáló már évek óta, ami szokatlan és ritka. Tulajdonképpen várható volt, hogy eljutsz a valós fenyegetésekig. Kár volt érte, de a személyiségedből fakadóan valószínüleg ez elkerülhetetlen volt. Hogy idáig hány embert tettél tönkre a környezetedben, a családodban nem tudom, de nincsen kétségem afelől, hogy sok problémát okoztál már magad körül. A baj az, hogy te erre még büszke is vagy. Az érzelemnéliküliséged, amit büszkén hangoztatsz valójában kórisme, ismert (és taszító) betegség jellemző manifesztálódása, de ez engem cseppet sem érdekel. Közveszélyes vagy.

Csaxoloc (törölt) 2013.01.19. 00:47:26

@gloire: Ideje volt ennek - sajnos. Akár lesz belőle komoly jogi ügy, akár nem.

Az Alfőmérnök nick nevű szociopata troll ugyanis olyan másfél éve neki nem tetsző nickeket bevalottan és örömmel terrorizál, aláz, kutat utánuk és fenyegeti őket.

Ha ezt a szemére vetik, akkor tagad vagy újra aljas módon gyalázkodik. Igen, egyetértek: közveszélyes és közösségromboló amit csinál.

Az a minimum, hogy el kell tűnie a blog.hu-ról. Végleg.

bömböcz 2013.01.19. 01:58:31

@Csaxoloc:
Én az Alkotmánybíróságig vinném a niggerezés miatt!

Csaxoloc (törölt) 2013.01.19. 02:02:51

@bömböcz: Ne akarjon Spike Lee lenni. Őt is kiröhögték

bömböcz 2013.01.19. 02:20:33

@Csaxoloc:
Itt és most nem az angolszász-judeo krriticizmus a mérvadó, hanem a BECSÜLET!

Csaxoloc (törölt) 2013.01.19. 02:26:34

@bömböcz: Téved.

Itt és most az Alfőmérnök nick aljas, geci és konokul elmebeteg trollkodása lett a mérvadó téma.

Aki ugyanis nickeket támad be, annak menni kell.

bömböcz 2013.01.19. 02:36:58

@Csaxoloc:
Ez csak egy indulati megnyilvánulás az ön részéről.
Ha jobban megvizsgálja a kialakult helyzetet, egész érdekes következtetésekre juthat...

Csaxoloc (törölt) 2013.01.19. 02:59:31

@bömböcz: Megint téved. Ez teljesen racionális lépés.

Amíg az Alfőmérnök nevű zaklató troll nick nem tűnik el innen végleg, én sem fogok.

Ennyi.

2013.01.19. 03:17:21

"A magyar zsidóság 1944-45-ös tragédiája a magyarság második világháborús tragédiájának részeként tekintendő-e vagy sem?"

Nem, nem tekintendő.

A magyar történelem része, de nem magyar tragédia. Ettől még tragédia. De ne aggassuk rá a magyar jelzőt. Képmutató és hazug dolog lenne. A politikusok ugyis megteszik majd.

Alfőmérnök 2013.01.19. 10:03:31

@Csaxoloc: "Alfőmérnök nevű zaklató troll nick"

Nem azt akarta írni, hogy "troll zaklató nick"?
Mert az megközelíti az igazságot.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.19. 11:14:45

@Alfőmérnök: A hangsúly a zaklatáson van. A tudatos és élveteg zaklatáson. Az már csak a te pszichotikus értékrendtorzulatod, kit tekintesz trollnak. Illetve, hogy jogot formálsz a zaklatásra. A tipikus Raszkolnyikov effekt.

Alfőmérnök 2013.01.19. 11:30:08

@gloire: Nézze, maga megbolondult. Illetve tovább súlyosbodtak a személyiségjegyei, amikre korábban is felhívtam a figyelmet.
"Gloirenak nem csak a szája mocskos és bűzös, hanem a lelke is. Néhány momentum, ami erre enged következtetni:
- évek óta mániákusan követi doomhammert, évekkel ezelőtti kommentjeivel szembesíti, hogy „leleplezze”
- gyakran furcsa, hirtelen, agresszív reakció, váltásai vannak
- kommentjeiben gyakran erőszakos cselekedetek, képek kerülnek elő, amiket ő láthatóan viccesnek talál
- mikor a mandiner szerzője volt, belső információkat szellőztetett ki (ilyet még akkor SEM csinálunk, ha amúgy kifogásaink vannak a (blog)közösséggel szemben, ami befogadott minket, publikálási jogot adott; ez súlyosan antiszociális viselkedés)
- anyázásért moderál, mikor ő is anyáz, erőszakos, durva hangnemért tilt ki, mikor ő is gyakran ilyen hangnemet üt meg
- paranoid személyiségre vall az is, hogy néhány nem bizonyító értékű információ alapján megkérdőjelezhetetlen TÉNYként kezeli, hogy emlékezetkultúra=sisso."

Kicsit sajnálom azt a nemtudomkit, akit be fog perelni, de nagyot fogok röhögni, mikor utána pszichiátriára viszik magát.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.19. 11:33:15

@Alfőmérnök: alfika, a törzskommentelő és a troll két különböző dolog . ) Te olyan idős és középkorú asszonyok, 40-50 éves értelmiségi, műszaki értelmiségi emberek hétköznapi beszélgetéseit próbálod trollkodásnak beállítani, akik nagyrésze a kifejezést sem ismerte korábban.

Szemben veled, akit fiatalon elkapott ez a mocskos szenvedély. Le fogsz róla álni, garantálom. Szégyenedben.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.19. 11:36:38

@Alfőmérnök: A személyazonosságodat a rendőrség fogja kikérni a szerkesztőségtől. Teljesen mindegy én mit gondolok róla, hogy ki vagy. Sajnálhatod egyébként, valóban, mert egy tehetségesnek indult ember karrierje törik derékba ezzel. Ha beindul az ügy címlapsztori leszel. Precedens ügy készül, sajtóval megtámogatva.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.19. 11:43:28

@Alfőmérnök: Ezt lassan évek óta másolgatod be mindenhová. Most én is elmentettem a mappádba.

A trollkodás sajnos elég elterjedt dolog, bár nekem úgy tűnik kezd visszaszorulni, talán mert kezd unalmassá válni. De a te esetedben nem a sima trollkodás ténye miatt fogsz padlóra kerülni, hanem azért mert kiderül rólad, hogy kettős életet élsz. A politikai dimenziójába az ügynek, abba fogsz belebukni.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.19. 11:49:21

@gloire: csak nem Alfi is minisztériomi tiszcségviselő, mint a legendás Robin Masters?

Egyébként nem nagyon látom a rettentő bűneit, kb. olyanokat írt, mint amit bármelyik blogon tucatszám látni, naponta. A jósdán se értem, mit harcoltatok annyit az ellennel, ki lehet tiltani a blog.hu-n irl alapján is, akkor megszabadultatok volna tőle.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.19. 12:08:59

@Hepci: Tudom, hogy ki lehetett volna tiltani onnan is, csak sajnos erre nekem már nem volt lehetőségem, gondoltam a bloggazda majd megoldja, ahogy tudja. Nem tudta . ) Félreértés ne essék, én most nem valamiféle közösség, hanem a magam nevében járok el. Többekközt ezért:

""Alfőmérnök 2013.01.17. 22:06:47
@gloire: Magát vascsővel kéne ütni. Abból talán tanulna..."

Egyébként sokat olvasok blogokat, de ez az éveken keresztül tartó folyamatos, állhatatos rászállás és zaklatás egyáltalán nem hétköznapi. Legalábbis én hasonlóval még nem találkoztam. Nyilvánvaló a pszichopátiás háttér, a gátlástalan hazudozás, ami intelligenciával és sok szabadidővel párosul ez esetben.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.19. 12:12:57

@gloire: szvsz az ilyesmit férfijjasabb irl rendezni.
Szívesen jövök bíráskodni... helyszínnek a Vérmezőt javallanám.
Ne legyen túl korán, mert utálok hajnali 9 előtt felkelni. :)

[Ez a vascső nem olyan vészes, én a kurvaanyázásra vagyok háklis.]

Alfőmérnök 2013.01.19. 12:20:20

@gloire: Ezért is pereld be lécci!

" Alfőmérnök 2013.01.18. 02:50:15
@gloire: Előbb téged fognak szétverni benga négerek kisapám. "

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.19. 12:21:03

@Hepci: Pontosan ez következik, csak a bíráskodást profira bízom. A párbaj pedig sajnos törvénytelen.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.01.19. 12:22:00

@Alfőmérnök: Már elmentettem, úgy néz ki, egy elég hosszú szöveg kezd összeállni.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.25. 00:52:03

@gloire: igen én is erre jutottam, egyszerre csak hirtelen megbolondult szegény alfi. megőrült, nem szeretik. vagy csak álnick

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.25. 01:03:38

@gloire: mondjuk az is egy kicsit beteges hogy komment miatt perel vki.

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2013.01.25. 08:27:25

@gloire: Maga egy kissé paranoid. Egy ilyen feljelentéssel úgy hajtják el, mint a nem kívánt magzatot.

Alfőmérnök 2013.01.25. 09:02:55

@tesz-vesz: Nem kicsit, nagyon. (Nekem akkor lett belőled elegem, mikor akasztófára kezdtél küldeni embereket; de nem helyeseltem volna és valószínűleg nem is hagytam volna szó nélkül, ha ezért beperelnek.)
Nem is célom, hogy itt szeressenek. Ettől függetlenül vannak, akik kedvelnek. ManyiBéci például kedvel. Leskelődő is kedvelt, amíg nem került ennek a két retardált féregnek a bűvkörébe. MézesRozi meg egyenesen szerelmes belém, csak mivel nem feküdtem le vele (nem is fogok), bosszút esküdött és minden aljasság, ami ellenem irányul, örömmel tölti el.

Bell & Sebastian 2013.01.25. 11:17:33

@Alfőmérnök: Eszem megáll, nem te voltál véletlenül @Emlékezetkultúra is, a monomániás fajvédő? Veszélyesem kevered a valóságot a nickek titkos életével, szeret - nem szeret, lefeküdne, akasztana...

Megbolondultál szájbergyerek, az a helyzet.

Alfőmérnök 2013.01.25. 12:21:33

Az apád fasza volt Emlékezetkultúra te szardarab.
Végig kiálltam tölgy mellett, én oltottam le Ekultot is.

tevevanegypupu 2013.01.25. 12:34:07

@Alfőmérnök:

Alfo gondolkodjon mielott hulyesegeket ir Rozival kapcsolatban. Es ugy egyaltalan: itt a mandiner, irkalhat minden temahoz, probaljon lecsillapodni.

tevevanegypupu 2013.01.25. 12:34:07

@Alfőmérnök:

Alfo gondolkodjon mielott hulyesegeket ir Rozival kapcsolatban. Es ugy egyaltalan: itt a mandiner, irkalhat minden temahoz, probaljon lecsillapodni.

Alfőmérnök 2013.01.25. 12:38:45

@tevevanegypupu: " betyár 2012.03.13. 19:55:24
@Alfőmérnök:

igaza van. megadom magam. kikezdtem magával. de aztán rájöttem, köztünk nem lehet semmi. úgyhogy most dobom magát. ne írjon, ne keressen. pá.
:)) "
mandiner.blog.hu/2012/03/12/selmeczi_vs_dopeman_ilyen_orszag_pedig_nincs_cccxviii#c16085664

Leskelődő 2013.01.25. 12:46:34

@Alfőmérnök:
Már mondtam Magának, de most újra: nagy hülyeség undok, pláne aljas eszközöket igénybe venni kizárólag azért, hogy végre Magára figyeljenek.
Ne csinálja ezt, vissza fog ütni.
Foglalkozzon olyasmivel, amihez ért, és hagyja békén a nickeket.

Leskelődő 2013.01.25. 12:48:39

@Alfőmérnök:
Ne szórakozzon!
Ha Maga nem tudja, hogy ez irónia volt, akkor gyengeelméjű.
Ha tudja, akkor aljas.
Melyiket választja?

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.25. 12:50:46

@Shyad-Khourongai: egy ismerőst egyszer feljelentett hasonló ügyben 1 milliomos f*szkalap (az illetőt a "gasztromaffia" tagjaként emlegette a blogján).
Párszor tárgyalták a bíróságon, a blogot végül bezárta, de egyébként nem jutottak semmire egymással (pénzbüntetés és egyebek voltak a keresetben).

Hehehe, az nagyon jó, amikor a legendásan hatékony magyar bíróság (vö. Princz Gábor) egyenesen a Guglitól kérvényez adatokat... :)

Alfőmérnök 2013.01.25. 13:10:18

@Leskelődő: @tevevanegypupu: Erre volt válasz:
"@betyár: "arra meg ne vágjon föl, hogy válaszoltam egy darabig az e-mailjeire uveriasságból."

Megint hazudik. Ön keresett meg engem. A levele célja a személyes kapcsolatfelvétel volt. Ide másoljam a levelet, vagy privátban küldjem, ha esetleg nem emlékezne rá?"

A többit mindenkinek a fantáziájára bízom.

Bell & Sebastian 2013.01.25. 14:10:10

@Alfőmérnök: Ha kihúzok pár, randa szót a válaszodból, valószínűleg igazad van, méltatlan dolog lenne olyasmit a tányérodra merni, amit nem kell megenned. Elég az is, ami ott púposodik.

Ha kegyelemért folyamodsz, add elő magad Gloire -nak.

Alfőmérnök 2013.01.25. 14:12:12

Húzd el a beledet, osotba korcs patkány.

Boltzmann 2013.01.25. 21:22:35

azért ez elképesztő

ezen már dühöngeni sem lehet csak sajnálattal mosolyogni

Alfőmérnök 2013.01.25. 23:34:05

@MézesRozi: A kenyér receptemet kirpóbálta már? Ha megtalálja a levelei közt, küldje már vissza, mert én elfelejtettem és nincs felírva sehova.

Alfőmérnök007 2013.01.26. 01:40:16

Ne is mondja Sajókám, csak nem Vidnyánszky Attilának kiadva magát árulta a kromoszómáit és a receptjét a neten?

Alfőmérnök 2013.01.26. 01:57:51

Alfőmérnök007 az elmebeteg B&S nemtudomhanyadickje. Ha valaki nem tudná.

Sárika tanuló, 6/b 2013.01.26. 02:01:22

@Alfőmérnök: Álatilla bácsinak cihópatásnak tetszik lenni, hogy már minden bokorban az apukámat selyti?

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.01.26. 09:47:45

@Sárika tanuló, 6/b: Sárika, 1 rendes tanulólyány ilyenkor már alszik, vagy esetleg sz*pik. :)

Sárika tanuló, 6/b 2013.01.26. 12:30:05

@Alfőmérnök: Azt mondta az apu, hogy Marietta néni pont olyan, mint a szőrös kormányhuzat nagypapi Trabantján, sokat ígér, de keveset ad. A mániákus meg az, akinek mindenről egy szőrös kormányvédő jut az eszébe.

@Hepci: Szerintem itt más cum*zik, pont kilóg a szőrös kormányvédő a szájából.

bömböcz 2013.01.26. 15:11:41

@Alfőmérnök:
Pont a dipoláris depresszió volt az utsó hozzászólásom egyike Magácskával kapcsolatban...

bömböcz 2013.01.26. 15:15:39

mennyivel igazabb az időszakosan jelentkező mániás hangulat-ingazodás kifejezés...

Alfőmérnök 2013.01.26. 15:31:52

@bömböcz: Mondjuk én nem képzelődöm más nickek mögött bújó valós személyekről(aristo kivételével, de azt is egy visszakereshető komment alapján).
Másodnicket sem használtam már vagy egy hónapja.

bömböcz 2013.01.26. 15:40:27

@Alfőmérnök:
"Másodnicket sem használtam már vagy egy hónapja."
Éljen a TEVA!
Maga ugye debreceni drukker titokban?

Alfőmérnök 2013.01.26. 17:35:59

@Leskelődő: Csak úgy kíváncsiságból kérdezem.
Az eszébe sem jut - mintegy harmadik lehetőségként -, hogy igazam van? (Csak kicsit sarkosan fogalmazok. Szoktak itt ilyet mások is, ugye.)

Bell & Sebastian 2013.01.26. 18:04:24

@Alfőmérnök: Te nem sarkosan fogalmazol, hanem a lelked helyén infernális sötétség tombol, ami rákúszott az agyadra.

bömböcz 2013.01.26. 18:13:05

@Alfőmérnök:
De lehet.
Szétbaszni és újjá építeni valamit.
De maga csak egy művészgecipina...

Alfőmérnök 2013.01.26. 18:36:16

@bömböcz: Ne legyen közönséges. (Pl. "baszás" helyett "szeretkezés", stb.)

bömböcz 2013.01.26. 18:39:35

@Alfőmérnök:
Akkormár inkább: szétépíteni legyen...
és megélhetési koktélivó...

bömböcz 2013.01.26. 18:59:27

@Alfőmérnök:
Minek volt haszna másokat ledorognolnítszjá?
(Máma Putyin Úr előtt teszem a szépet(nempoczakosat! mert az a halálom...)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.28. 20:47:44

@Alfőmérnök: na én nem ártatlan maszületett bárányokat ítélném halálra törvényesen, hanem a hazaárulókat, neked nem olyan erős sem a nemzettudatod, se a néplelked, hogy megfelelőképpen büntesd a nemzetárulókat, és hazaárulókat

rosenberg, Görgey: Zichy

itthon nem lehet soha rend ilyen konzekvens, szigorú ítéletek nélkül, annyira el van süllyedve morálisan az ország
te talán nem látod át milyen primitívek a politikai és gazdasági vezetők
meg kell húzni a határt, mindenkinek látni kell ezt a határt, ez garancia is egyben.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.02.21. 23:18:49

"A Szolnoki Olaj KK szerdán magabiztosan legyőzte az izraeli Hapoel Unet Holon (81-66) kosárcsapatát az EuroChallenge 2. csoportkörének 5. fordulójában. A mérkőzésről a magukat ultráknak nevező szurkolók kivonultak, írja tudósítójára hivatkozva a bb1.hu szakportál, mert „a rendezők nem engedték behozni a magyar zászlókat. Azokat a zászlókat, amelyeket minden mérkőzésen kiakasztanak".

Valóban, az MTI és a szolnoki helyi online újságok tudósításaiból látható, egyetlen magyar zászló sem lengett a mérkőzésen.

A szervezők közül egyelőre nem nyilatkozott senki. A kosárklubtól szerzett információink szerint ma a szervezők összeülnek, és megvizsgálják a történteket, bár forrásunk arra is utalást tett, hogy a klubcsapat meccsein magyar zászló nem szokott lengeni.

Az óvatosságra ugyanakkor okuk lehetett a rendezőknek, hiszen a tavaly nyári, Magyarország–Izrael-barátságos futballmérkőzésen tapasztalt botrányos szurkolói magatartást miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség a FIFA-tól 40 ezer eurós büntetést kapott, valamint a következő világbajnoki selejtezőt zárt kapuk mögött kell játszania a válogatottnak."

sportgeza.hu/kosarlabda/2013/02/20/betiltottak_a_magyar_zaszlot_szolnokon/#

"A hírek arról szóltak (a klub is ennyit mondott az ügyben), hogy a drukkerek a rendőrséggel egyeztettek arról, milyen drapériákat lehet bevinni a csarnokba. Közleményükben azt írták, az izraeli csapat biztonsági főnökének volt a kérése, hogy magyar zászló ne lengjen a Tiszaligeti Csarnokban."

sport.hir24.hu/ferfi-kosarlabda/2013/02/21/szolnoki-zaszlougy-a-rendorseg-visszadobta-a-labdat/

Csak így tovább!!!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.02.22. 21:16:46

Azt hiszem, itt az ideje, hogy a magyar szurkolók bojkottáljanak minden mérkőzést, amiben izraeli csapat is érdekelt.:-[

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.04.06. 21:51:07

@Robinzon Kurzor: azért mert annyira véded az érdekeiket. azért költözz oda, vagy min. maradj itthon csendben.

Alfőmérnök 2013.04.19. 11:39:21

@gloire: Na mi újság, főpatkány? Írod még a feljelentést?

S=klogW 2013.04.19. 14:46:50

@Alfőmérnök: Fgyeljen Alfi, a végén tényleg kiprovokál egy feljelentést. Kell az magának?

Alfőmérnök 2013.04.19. 15:04:26

@S=klogW: Kell. Mert közben iszonyatosan sokat szenved ez a nyilas/avh-s lelkületű patkány. És ez nekem mindent megér.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.04.19. 15:11:42

@Alfőmérnök: Te tényleg azt hiszed, hogy itt rajtad kívül bárki is szenved? Mert, hogy te igen, az elég nyilvánvaló :DDD

Alfőmérnök 2013.04.19. 15:15:05

@gloire: Ha nem is szenvedsz - amit kétlek, miután éjszakákat nem alszol és jogszabályokat keresgélsz -, majd egy vascső elintézi, hogy szenvedjél.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.04.19. 15:35:51

@Alfőmérnök: Ezt bíróságon is szeretnéd elmagyarázni, hogyan okoz majd nekem szenvedést egy vascső?

Alfőmérnök 2013.04.19. 15:37:59

@gloire: Írjad a jelentést, féreg, írjad. Aztán majd meglátjuk, mi lesz.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.04.19. 15:58:01

@gloire: majd ha ténylegesen megvernek vascsővel, akkor tegyél feljelentést, és mutogasd alfi kommentjét.
addig nevetséges az ügy. @Alfőmérnök: bolond, úgy is kell kezelni.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.04.19. 16:02:41

@tesz-vesz: Én meg azt gondolom, jobb megelőzni a bajt. Egyébként nem hiszem, hogy alfika bolond lenne, de hogy veszélyes, abban biztos vagyok.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.04.19. 16:07:15

@tesz-vesz: Ha esetleg kiderül, hogy tényleg bolond, akkor kényszergyógykezelés várja. Azt is jobb volna minél hamarabb elkezdeni. Attól, hogy engem bántana kevésbé tartok, mint attól, hogy a családi környezetében művel valami jóvátehetetlent.

Alfőmérnök 2013.04.19. 17:06:41

@gloire: Sok sikert kívánok neki!

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.04.19. 17:35:05

@Alfőmérnök: Tavaly megnyert nekünk egy pert (és 1 800 000 forintot), ezt is meg fogja . )

Alfőmérnök 2013.04.19. 17:36:24

@gloire: Ne örülj előre, féreg, szemétdombra való selejt.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.04.19. 20:12:47

@gloire: mire alapozod hogy veszélyes a valós világban?
honnan tudod, hogy képes lenne téged megtalálni a való életben?

Alfőmérnök 2013.04.19. 20:59:23

@tesz-vesz: "honnan tudod, hogy képes lenne téged megtalálni a való életben? "

Onnan, hogy ő is sec perc alatt megtalált engem:
„Tudod milyen könnyű volt téged megtalálni? Nem is gondolnád. Ezt csak azért mondom, hogy ne szenvedj itt feleslegesen, nem kell azon törnöfd magad, hogy mit hova viszünk át.”
„Sajnálhatod egyébként, valóban, mert egy tehetségesnek indult ember karrierje törik derékba ezzel."
„Az aki bárkit vascsővel fenyeget, az ebben az országban semmilyen támogatásban, díjazásban nem részesülhet, remélem érted mi van?”

A fő célja természetesen az, hogy egy "tehetségesnek indult ember" karrierjét kettétörje. Lehet, hogy az övét is kettétörték, és most bosszút akar állni a világon.
Akár így volt, akár nem, egy utlosó szarházi féreg.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.04.19. 21:18:28

@Alfőmérnök: tényleg megtalált? rendező lennél?

Alfőmérnök 2013.04.19. 21:32:32

@tesz-vesz: Gondolod, hogy ezt itt most megválaszolom?

Alfőmérnök 2013.04.19. 22:02:49

@Csaxoloc (törölt): Nahát, te meg törölted magad, cicus?

Alfőmérnök 2013.04.19. 22:44:01

Aki szerint ebben a "meccsben" én vagyok a Rossz, gloire a Jó, vagy esetleg úgy gondolja, hogy "egyik kutya, másik eb", az gondolkozzon el rajta, hogy ki akar TÉNYLEGESEN ártani egy (valós) személynek?

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.04.19. 22:58:58

@Alfőmérnök: Te:

Alfőmérnök 2013.04.19. 15:04:26
@S=klogW: Kell. Mert közben iszonyatosan sokat szenved ez a nyilas/avh-s lelkületű patkány. És ez nekem mindent megér.

Alfőmérnök 2013.04.04. 15:05:12
"…azt írtam, hogy szarrá foglak verni, pontosabban veretni…vannak rá más eszközeim, hogy kiderítsem a valós személyedet…"

Alfőmérnök 2013.03.25. 07:58:14
@S=klogW: Mindenesetre Loxon úgy tűnik, hogy visszavonult, mióta részleteket közöltem a magánlevelezésünkből. :)

Alfőmérnök 2012.03.21. 10:09:34
Pl. betyár személyiségéről még lehet, hogy írok egy elemzést. Retteg is tőle rendesen. :)

Alfőmérnök 2013.04.19. 21:54:53
@S=klogW: Majd meglátjuk. Holnapig várok, aztán emelem a tétet.
Először a keresztnevét fogom nyilvánosságra hozni.

Alfőmérnök 2013.04.19. 23:11:07

@gloire: " gloire · alkaloida.blogspot.com/ 2013.04.19. 17:35:05
@Alfőmérnök: Tavaly megnyert nekünk egy pert (és 1 800 000 forintot), ezt is meg fogja . )"

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.04.19. 23:32:24

@Alfőmérnök: "...ezt is meg fogja . )..." így van, anélkül, hogy bármilyen magánlevelezést nyilvánosságra kéne ehhez hozni, anélkül, hogy meg lenne veretve bárki, anélkül, hogy törvénytelenül ezzel fenyegetne téged bárki.

Alfőmérnök 2013.04.19. 23:34:54

@gloire: És ugye örülni fogsz neki, ha megnyeri?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.04.20. 00:01:11

@Alfőmérnök: miért akarod nyilvánosságra hozni a nevét? hogy találtad meg?
miért nem hagyod békén, tudom hogy bolond vagy, megvesztél (vagy játszol a nickekkel), de akkoris gyerekes, hogy így ráálltál.
miért írtad hogy megvereted?

Alfőmérnök 2013.04.20. 00:03:58

@gloire: Pont, mint Biszku. Ő is törvény szerint járt el.

Alfőmérnök 2013.04.20. 00:20:25

@tesz-vesz: Nem gloire nevét akarom nyilvánosságra hozni, hanem Roziét (ez meg is fog történni), gloire-ról nem tudom kicsoda, de az archetípust ismerem, a legaljasabb emberek közül való. Attól függően, hogy hova szarja az anyja, lehet belőle kisnyilas, vagy AVH-s.
Azt írtam neki, hogy rajta csak az segít, ha vascsővel ütik, mert
1. korábban ő is "fenyegetett" azzal, hogy benga négerekkel kéne engem "jó útra" téríteni. Hiba volt a részemről, hogy nem ugyanazt szart vágtam elsőre a képébe, amit ő az enyémbe, mert így hivatkozhat rá a patkány, hogy én mást írtam, mint ő.
2. mert össze-vissza hazudozott, és semmi érv, semmi tény nem volt rá hatással, tovább szőtte a hazugságait, erre írtam, hogy rajta csak az segítene, ha vascsővel vernék, mert érveket és tényeket hiába ír neki az ember. De ezt ő is tudja, és azt is tudja, hogy nem a valós személye ellen irányult, amit írtam, nem valós fenyegetés volt.
Aztán később azt is írtam, hogy a valós személyét is megveretném, csak, hogy lássa, hogy milyen egy valós fenyegetés. Most ebbe kapaszkodik a féreg. HolgerHartland féreg is segítségére volt, segített neki megtalálni azt a hozzászólást, ami – ahogy írta - „perképes”.
Amúgy van is mitől félnie. Mert elképzelhető, hogy előbb fogja őt szarrá verni valaki egy vascsővel, mint mielőtt feljelent.

Alfőmérnök 2013.04.22. 13:32:32

@gloire: Na, mi újság, Főpatkány? Hol tart az Ügy?

Alfőmérnök 2013.05.08. 13:15:04

@gloire: Szerintem ne engedj be idegeneket mostanában a lakásodba.
www.youtube.com/watch?v=faML0QvVb2A

Alfőmérnök 2013.05.08. 21:39:58

@S=klogW: Hát én, meg azok, akiket lefizetek azért, hogy gloire-t szarrá verjék. Nem tudom, gloire milyen fizikumú, milyen fegyverei vannak, stb., én meg biztosra akarok menni. És nem olyan vagyok, mint gloire, aki csak úgy a levegőbe beszél, hogy majd feljelent, és ezzel egy tehetséges ember karrierjét kettétöri, eztán mégse. Ha én azt mondom, hogy valakit szarrá verek, azt szarrá is fogom verni,

Tehetetlen Dodó 2013.05.08. 21:42:42

@Alfőmérnök: Kemény vagy, Alfi.
Kár, hogy ennyire készen vagy.

Alfőmérnök 2013.05.08. 21:44:34

@Tehetetlen Dodó: És ugye gloire-ral nincs semmi probléma, ő tök jó fej.

S=klogW 2013.05.08. 22:05:56

@Alfőmérnök: én nem ismerem magukat, mindenesetre gloár nem veri itt magát anélkül, hogy hozzászólnának

Alfőmérnök 2013.05.08. 22:14:58

@S=klogW: Valóban nem (szerintem mert beszart és/vagy elszégyellte magát), csak - állítása szerint - az ügyvédjük dolgozik a feljelentésen.
És nehogy azt hidd, hogy csak blöffölt, mikor ezt írta. Ez az ember tényleg egy féreg. Tök mindegy, hogy kivitelezhető-e, amivel kárt akart okozni valakinek, ő komolyan gondolta. (Én nem, és ezt ő is tudja.) Már a jósdán is be akart perelni, mikor még szó sem volt vascsőről. És se Loxonnak, se a többi jellembajnoknak nem volt egy rossz szava rá.
Emlékeim szerint egyedül padilla és tesz-vesz kritizálta gloiret.

S=klogW 2013.05.08. 22:17:08

@Alfőmérnök:
szerintem mert beszart és/vagy elszégyellte magát - szerintem unja szájtépést
ő komolyan gondolta. (Én nem - szerintem ő sem

Alfőmérnök 2013.05.08. 22:22:35

@S=klogW: Ez a kibúvója. De ő tényleg egy gyilkos indulatú féreg, és abban a pillanatban tényleg komolyan gondolta, noha már lehet, hogy szégyelli. Ez az ember ha fegyverhez és hatalomhoz jut, öl.
Én megtapasztaltam, mikor elkezdett moderálni, mikor csak annyit állítottam, hogy Chagall tud rajzolni. Aztán, mikor tényeket hoztam föl ennek bizonyítására, azt írta, hogy szégyelljem magamat. Én meg erre azt írtam, hogy a kurva anyádat, erre elkezdett moderálni - mikor korábban ő is kurvaanyázott ugyanott, a jósdán. Éreztem a gyűlöletet, a frusztrációt, a szaremberséget a reakcióiban. Ez egy fos szar ember, akit vascsővel kell szarrá verni.

S=klogW 2013.05.08. 22:40:13

@Alfőmérnök: ezt kommentelésből nem tudhatja.

no és azt honnan lehet tudni, hogy maga nem gondolta komolyan?

Alfőmérnök 2013.05.08. 22:41:20

@S=klogW: Mondjuk maga azt hiszem, nem volt szemtanúja, mikor pamocsnyikot kimoderálta és kitiltotta, csak mert írt egy engem védő kommentet. Gloire azt állította, hogy azért tiltotta ki, mert azt hitte, pamocsnyik a másodnickem. Pedig teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem én vagyok ő, 0.1%, hogy nem hazudott.

Alfőmérnök 2013.05.08. 22:43:33

@S=klogW: Buta fasz vagy. A vascsővel kéne verni egy szófordulat, ami egy (valós személyét eltitkoló) nickre vonatkozik. Gloire aljas javaslatában meg eleve benne volt, hogy ki kell deríteni ki vagyok. Ezt a különbséget csak az nem érti, aki értelmi fogyatékos.

S=klogW 2013.05.08. 23:49:43

@Alfőmérnök: a perrel fenyegetés lehet ugyanolyan képletes mint a vascsövezés -

az, hogy maga ettől jobban beijedt, az egy másik dolog

Alfőmérnök 2013.05.08. 23:53:31

@S=klogW: Nem ijedtem be, te fasz. Különben nem heccelném, értelmi fogyikám, hanem kussolnék, mint ő.

Alfőmérnök 2013.05.08. 23:58:49

@S=klogW: De legalább már addig (a hamis következtetésig) eljutottál, hogy ebben az ügyben "egyik kutya, másik eb". Most már csak azt kéne megmagyaráznod, hogy a saját (hamis) miniuniverzumodon belül miért csak az én hozzáállásomat tartod hibásnak?

Alfőmérnök 2013.05.09. 01:58:20

@S=klogW: Na mi van öcs-pöcs, ez már túl bonyi volt neked?

S=klogW 2013.05.09. 07:19:02

@Alfőmérnök: bocs, csak elmentem aludni.

Alfőmérnök 2013.05.09. 08:33:14

@S=klogW: Ja, az más. :) És még nem kelt fel, ezt is álmában írta?

Tehetetlen Dodó 2013.05.09. 11:03:11

@Alfőmérnök: Ilyet mondtam volna?
(Hogy zárt körben mit mondtam neki, az meg itt nagy nyilvánosság előtt amúgy sem releváns).

Alfőmérnök 2013.05.09. 12:11:58

@Tehetetlen Dodó: Nem. Csak feltűnt, hogy mindenki engem szapul, mikor amit ő csinál, az minimum akkora féregség, mint amit én (szerintem nagyobb, de ha már valaki azt mondja, hogy ugyanakkora, azzal kiegyezem).
De ha zárt körben az ő hozzáállását is helytelenítetted, akkor oké. (Akkor viszont helytálló az elméletem, miszerint
"b.) a nyilvános jósdán kívül létezik egy, csak a „beavatottaknak” számára elérhető bejegyzés, vagy levelezési lista"
mandiner.blog.hu/2013/02/14/eltitkolt_eroszak_segitsetek#c19665780 )

Tehetetlen Dodó 2013.05.09. 19:27:13

@Alfőmérnök: b) pont alatti feltételezésedre nem válaszolhatok, mert akkor meg kellene hogy öljelek.

Alfőmérnök 2013.05.09. 20:20:11

@Tehetetlen Dodó: :)
Mondjuk szerintem valami infókat adott nektek Loxon, és azt hiszitek, hogy nem manipulál titeket, pedig de.
Persze lehet, hogy tévedek, de eddigi tevékenysége alapján abszolút el tudom képzelni.

Leskelődő 2013.05.09. 21:36:19

@tevevanegypupu:

Úgy van, kedves Teveloxon.
És azt is áruljuk el, hogy mindannyiunkat a Naaagy Bábos mozgat.
Bizony.

üdv:
Leskelődőloxon

Alfőmérnök 2013.05.09. 22:03:50

@Leskelődő: Nem gondolom, hogy maguk egy személy. Ilyen parái Loxonnak voltak, de gloire, betyár is összefüggésbe hozott olyan nickekkel, akikhez közöm sincs. Gondolom az ő esetükben ez nem paranoia volt, hanem ésszerű következtetés, nyilván.
Azt viszont tudom, hogy Loxon egy ganéj - velem elszórakozgatott privátban és a jósdán, hát ne csodálkozzon, ha én is féreg vagyok vele. Mondjuk ő inkább csak egy jellemtelen pöcs, az igazi szarházi görény gloire.

Leskelődő 2013.05.09. 22:16:14

@Alfőmérnök:
Egyáltalán nem mondtam olyasmit, hogy egy személy lennénk.

Alfőmérnök 2013.05.09. 22:18:26

@Leskelődő: Csak ironizált azon, hogy valaki(k) azt hiszi(k) ("Teveloxon", "Leskelődőloxon ").

Alfőmérnök 2013.05.09. 22:43:23

@Leskelődő: Hogy világos legyen: te és teve az én, lehet, hogy téves, de nem alaptalan feltételezésemet abszurdba próbáltátok fordítani.

tevevanegypupu 2013.05.09. 22:52:45

@Leskelődő:

Alfi nem ertette meg, hogy kozottunk vannak Loxonok, Loxonabbak es Loxon. De ez maradjon titok.

Udv:

tL

S=klogW 2013.05.10. 00:33:56

@tevevanegypupu: és vannak akiket nem tudott asszimilálni a loxonborg :)

tevevanegypupu 2013.05.10. 06:44:03

@S=klogW:

Dehogyisnem, a virus bennuk van csak meg nem tudjak.

tevevanegypupu 2013.05.10. 06:44:58

@Hepci:

Ugyan mar..inkabb elviszi a MEHhez, az jobban megeri neki.:)

Enszoltam 2013.05.19. 05:05:00

@Alfőmérnök: Milyen kitiltott idiótának lenni? :DDDD

(Ez volt a minimum, hogy ez a nicked takarodjon innen.)

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.19. 07:25:01

@Enszoltam:
maga milyen egy bátor ember. eredeti féregnikkjével nem merte volna?

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.19. 10:15:32

@Enszoltam: Ezt a "takarodj" szót a féreg gloire-tól olvastam eddig Alfi kapcsán. Nem véletlenül gloire másodnickje vagy?

S=klogW 2013.05.19. 10:53:08

@Enszoltam: és ez most mire jó? enélkül is biztos észrevette, hogy azzal a nikjével nem tud hozzászólni.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.19. 11:26:21

@S=klogW: Talán egyszer majd leesik másoknak is, hogy amit Alfő írt gloire-ról, az szóról szóra igaz. Egy jellemtelen korcs.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.05.19. 11:59:23

Nem használok másodnicket, csaxólok . )

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.05.19. 12:03:54

@Disznóvári: Téged meg tulajdonképp sajnállak lassan. Két és fél éved ment rá az életdeből, hogy gloire kommentjei közt turkálj, vagy 2-3000 kommentet írj nekem címezve, vagy a gloire nevet emlegetve. Gratulálok, kedves Aldisznó, igazán találóak a nick-jeid . )

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.19. 12:10:04

@gloire: Mert te nem turkáltál Alfő kommentjei között, ostoba patkány?
Az is lehet, hogy Holgerféreg másodnickje Enszoltam. De az is lehet, hogy hazudsz, mert gátlástalan hazudozó féreg vagy, mint többször kiderült.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.05.19. 12:39:07

@Disznóvári: Ilyen féreg, olyan féreg, ilyen patkány, olyan patkány... ezek a hosszú évek óta tartó érzelmi kirohanásaid csak a te lelkedet mérgezik, hidd el, másokból vagy szánakozást, vagy megvetést váltanak csak ki.

Egy dologban viszont hatalmasat tévedsz. Ha azt gondolod, hogy egy nick az semmi, egy nick a nick-nek bármit mondhat, mert az csak a "virtualitás" része, akkor nagyon el vagy tévedve. Minden ami itt elhangzik, pontosan olyan - így az esetleges jogi következményei is - mintha szemtől szembe mondanád azt valakinek. A nick név ugyanis nem a fantáziaszülte világ része. Maga a nick és a hozzátartozó jelszó éppenhogy az azonosíthatóságot hivatott biztosítani, az ewgész rendszernek ez lényegi eleme. Ellenkező esetben, nyíltan kommentelhetnél egy szabad szövegboxba, és a szövegedetz aláírhatnád, ahogyan akarod. A nick-ed és a jelszavad a személyazonosságod része.

Nem véletlenül indult ellened hivatalos eljárás, amihez nemsokára mégegy - jóval súlyosabb természetű - fog csatlakozni.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.19. 13:01:22

@gloire: Nem szeretnék ebbe a magasröptű értekezésbe beleszólni, mégis muszáj megjegyzést tennem. No, nem arról, hogy mennyire pitiáner ez a torzsalkodás köztetek, hanem inkább a nicknevekhez (tévesen) kötött valós joghatásokkal kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy akad olyan jogvégzett ember, akár ügyvéd is, aki van olyan hülye, hogy jogi útra terelje a ti kis színházatokat. Jól ismerem a jogászokat, a 90%-uk szellemi éhenkórász. Azonban a leginkább abban vagyok biztos, hogy ebből legfeljebb jó nagyot szopni lehet, semmi mást. Amennyiben valóban előfordulhat az az elképesztő ostobaság, hogy ebből per vagy eljárás lesz, úgy az általam résztulajdonolt budapesti ügyvédi iroda abban mindenképpen részt kíván venni. Megígérem, helyre tesszük az esztelenkedőket.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.05.19. 13:23:06

@Mr Falafel: Nézd, nekem már megfordult a fejemben, hogy te be fogsz szálln alfi védelmében, én állok elébe. Egy eljárás már elindult, a következő egy-két héten belül.

Azért valamit tisztázzunk: alfi ki lett már tiltva tudtommal a kkbk blogról, azóta a delphoi jósda blogról, legutóbb a mandinerről. A viselkedése egészen extrém és abszurd. Én nem torzsalkodok vele. Talán elfelejtetted hány nicket próbált meg idáig zaklatással, fenyegetéssel, rágalmazással ellehetetleníteni. Nem sorolom, tudod kikről van szó.

Próbáld meg talán ebben a kontextusban értelmezni, a történteket. Én egy sima névtelen fenyegetést talán nem vennék komolyan. De ha egy olyan állhatatos és kitartó, mondjuk így inkább megátalkodott személy, mint ez a szerencsétlen kezd el fenyegetni, azt egész egyszerűen a józan eszemnél maradva komolyan kell vennem. Aki magán-levelezéseket tereget ki, kutakodik, és így alakoskodik, attól bármi kitelik.

Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. Ő azon atavisztikus ellenfeleid egyik archetipikus megtestesítője, akik ellen igen gyakran ki szoktál kelni.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.05.19. 13:36:53

@Mr Falafel: Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk.

tevevanegypupu 2013.05.19. 14:28:52

@Mr Falafel:

Nem tudom hogy megy ez az egesz, de azt hiszem egy nevtelen level irojat is fel lehet jelenteni, ha olyadmivel es megallas nelkul zaklatja a cimzettet ami ragalom, fenyegetes, zsarolas, stb..A nickneven irt uldozes tulajdonkeppen nevtelen levelnek szamithat, bar ahogy a magyar jogaszok forgatjak a jogot es igazsagot, ki tudja..De egy jo ugyved, aki tulajdonkeppen ebben az esetben tobb szemelyt is kepviselhet, vagy tobb szemely feljelentese azert csak szamithat valamit ebben az "esztelensegben"..Ha mast nem is, de talan kotelezo orvosi kezelest eloirhat..:)

tevevanegypupu 2013.05.19. 14:48:07

@Disznóvári:

Lehetseges hogy annak lat, szive joga. De meglehetosen nyugtalanito - mar ugy gondolom sajat magara nezve - ez a maniakussag. Meg kellene probalnia massal foglalkozni, ezt joindulatuan javasolnam, mert az az erzesem, hogy elobb utobb problemai lesznek. Tudja nem hulyekkel all szembe, akiket tamad okos emberek es nem fogjak sokaig turni ezt. Szerintem most lenne itt a pillanat, hogy abbahagyja.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.19. 14:52:59

@tevevanegypupu: Nem okos emberek. Szarházi, paranoiás, buta férgek, akiket támadok.
Maga meg egy jellemgyenge ostoba liba.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.19. 20:56:54

@MézesRozi: Alfőmérnök úr kért meg, hogy tolmácsoljam az üzenetét:

Amennyiben 3 napon belül nem tesz eleget kéréseinek, az IRL adatai a nyilvánosság elé fognak kerülni. A kérései a következőek (az utolsó csak "szorgalmi feladat", nem kötelező, mert szubjektív megítélés alá esik, hogy igaz-e):
 
"Elvárom, hogy lássa be, hogy tévedett, mikor Counterrel azonosított. Hogy lássa be, szemétség volt személyes adatokat nyilvánosságra hozni (még ha ezek csak általa vélt adatok voltak, nem valósak; ő ugyanis valósnak hitte őket). Tegye nyilvánvalóvá, hogy nem én kerestem meg őt privátban, hanem ő engem.

Ezenkívül örülnék neki, ha belátná, hogy méltatlan támadások értek a jósdán.”

Közli továbbá, hogy mindezt az ügyvédjének is a tudomására hozta, tehát nem mondhatja azt, hogy nem kapta meg az üzenetet, és nem lett volna módja időben megakadályozni a lelepleződést.

tevevanegypupu 2013.05.19. 22:09:51

A rohej ebben az egesz palesztinozo es izraelizo izeben az, hogy kik most felhaborodnak az antiszemitizmuson, lelkesen drukkoltak a palesztinoknak.ugy husz evvel ezelottig. Kifejezetten eliteltek Izrael politikajat es szeretettel fogadtak Jasszer Arafatot..ha jol emlekszem a vietnami szombatok mellett palesztin szombatokat is eloirtak, mikoris szabad szombaton be kellett menni a hos vietnami es palesztin nepnek munkankkal segiteni a felszabadulast. Milyen erdekes a vilag..most eppen azok a legnagyobb Amerika es Izrael baratok, akik ezt kenyszeritettek az emberekre..Az o emlekezetuk meglehetosen rovid..dolgozo nepunke viszont nem.:)

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.20. 16:49:37

@gloire: @tevevanegypupu: Egy nagy lófaszt Alfi védelmében! Az idiotizmus ellenében, a virtuális világegyetem végtelenje szabadságának védelmében, a koszos kis valós életüket a pofánkba okádó trógerek ellen. Egyszerűen nem vagyok kíváncsi, kik vagytok valós személyként, nem tűröm, hogy megfertőzzétek a virtuális világot kispolgári értékrendetek minden pitiánerségével.

Leírtam már párszor Alfinak is, nekem semmi bajom Gloire nickkel. Miért is lenne? Sőt, tulajdonképpen egyetlen ninckkel sincs semmi bajom. Élje meg mindenki úgy virtuális életét, ahogy akarja. Én ebben hiszek, ezért harcolok. És azt nyugodtan elhiheted, hogy a vénkurvát, akivel felszólítást küldettetek, simán kicsinálom. Én valóban értek a joghoz, a büntetőhöz pedig különösen jól. Márpedig, amit ti feszegettek, az büntető eljárásjogi kérdés.

Az egymásra kígyó-béka rákiabálása nem egyoldalú volt, hanem kölcsönös. Ennek nyoma van. Mindkét fél fel tud vonultatni tanúkat. A legtöbb, amit elérhettek, hogy mindkettőtöket pénzbírságra ítélik. Én ennek nem látom értelmét.

A jósda oldali viselkedés legalább annyira irracionális ebben az ügyben, mint Alfőé. Ő elmondhatja, mit szoktam neki írni privátban a jósda üggyel kapcsolatban írni. Sosem biztatom, hogy küzdjön, mindig arra kérem, hogy álljon le. Nektek is ezt javaslom. Álljatok le, mert ez így méltatlan.

Az sem világos, hogy a kurva nagy szellemi fölényetekből nem telt két értelmes mondatra, amiben világosan leírjátok Alfinak, hogy mi a szitu. Felvállalhatnátok a saját szerepeteket is a kialakult helyzetben, de ezt sem teszitek. Helyette hergelitek, és élvezitek, ahogy toporzékol.

Ráadásul egy olyan internetes blogot tartotok fenn, amely leplezetlenül antiszemita. Ti is tudjátok, hogy ezzel a világnézettel könnyű kriminalizálódni.

Leskelődő 2013.05.20. 19:05:56

@Mr Falafel:
Hát, most nagyon megnevettetett...
A véresszájú Falafel (nick), a blogszféra rettenthetetlen antiszemitája, amint fenyegetően előhúzza az antiszemita kártyát :o)
Hi-hi :)
Nem is tudtam, hogy ilyen jó a humorérzéke.
Remélem, tud még ilyet :)

tevevanegypupu 2013.05.20. 19:22:19

@Mr Falafel:

Jaj Falafel ne idegesitsen mar maga is. Alfival ertelmesen beszelni - plane szellemi folennyel - ugyan hogyan lehetne?? Ki a fene vonja ketsegbe az internet vegtelen szabadsagat, aminek csakis es kizarolag legfeljebb a jo erzes, intelligencia es a nevtelenseg titokban tartasa vonhat egy bizonyos hatart? Mi a fenet lehet kezdeni egy maniakus depressziossal aki raszall egy blogra es azzal szorakozik, hogy minden kulonosebb ok nelkul, rossz vagy jokedveben minden egyes tagjat allandon hulyezi, gyalazza es azzal fenyegeti, hogy nyilvanossagra hozza a nevet annak a lanynak aki nem akar vele maganeletet elni?? Ne mar..

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.20. 19:41:22

@Leskelődő: Nem vicceltem, és te sem fogsz röhögni, ha a rendőrség hivatalból lejárást indít. Ugyanis, ha ti tényleg akkora ökrök vagytok, hogy Alfőt feljelentitek, nekem azt kell tanácsolnom, hogy tegyen ellen-feljelentést. A beadványhoz csatolja azon okirati és egyéb bizonyítékait, amelyek alátámasztják az általa elmondottakat. Nyilván ott lesznek a jósdáról származó kommentek. Na, ha azt meglátják a rendőrök, hivatalból indítanak eljárást. Ismert, milyen ítéletek születnek mostanában zsidózás kapcsán. Nekem erre nincs szükségem, bár félnivalóm nincs. Ti nem tudjátok, hogy én ki vagyok, és mit képviselek. Mr. Falafel egy nick, egy szerep, semmi több.
Ökrök vagytok bazmeg, és nem is fogjátok fel.

S=klogW 2013.05.20. 19:47:11

@Mr Falafel: "egy nick, egy szerep, semmi több"

ezt minden kommentelő elmondhatja magáról

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.20. 19:51:48

@tevevanegypupu: Jól tudom én, hogy Alfit is meghívta Loxon anno? Akkor miért is szállt rá bármire? Otthon volt, mint bárki a brancsban. Asszem minden gondolkodó lény számára világos, hogy a hisztériát Gloire váltotta ki. Én sem látom be, hogy aztán Alfi miért nem áll le, és ezt minden levélváltásunk alkalmával elmondom neki. Megérti, de a döntés az övé. Ti pedig hergelitek, kár ezt tagadni. Te is. Aki az üggyel kapcsolatban a helyes magatartást tanúsítja, az Dodó és Padilla. Bell is folyton basztatja. Mint a rossz gyerekek, akik a kerítésnél hergelik a pitbullt, aztán szaladnak árulkodni, ha az meg harapni akar. Úgy van, Alfő érzékeny lelkialkat. Ezt pontosan tudjátok, mégsem a megfelelően kezelitek a helyzetet. Igenis lehet vele értelmesen beszélni. S bármilyen nyakas, elgondolkodik, ha megfelelő impulzust kap.

Ne érts félre, én nem akarom megszabni nektek sem, mit hogyan tegyetek. Felőlem hergelhetitek, ő meg toporzékolhat. Lehet játszani feljelentősdit is, csak baszottul kontra produktív.

A vitátok pedig irtó kínos, pitiáner, ovis szint. Mindkét fél részéről. Méltatlan hozzátok.

Leskelődő 2013.05.20. 19:57:53

@Mr Falafel:
A humorérzékét illetően, úgy tűnik, tévedtem.

S=klogW 2013.05.20. 19:58:38

@Mr Falafel: én itt próbáltam alfival beszélni, kibeszéltetni belőle a baját, hogy kicsit megnyugodjon és hagyja a francba ezt az egészet

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.20. 20:22:14

@S=klogW: Nem küldték. És Alfőmérnök azt mondta, valóban azt javasolta neki privátban Mr. Falafel, hogy álljon le.
Tevevanegypupu, MézesRozi csak ostoba libák, de gloire egy igazi beteg lelkű féreg, megérdemli, hogy megszopassák. (Bár Rozi IRL adatai valószínűleg repülni fognak néhány napon belül. Ahogy ismerem Alfőmérnököt, ő tartja a szavát.)
Szerintem Loxonra is ráférne egy kis szopatás - nagy hibát vétett, mikor nem utasította vissza gloire javaslatát, miszerint büntetőeljárást kell kezdeményezni ellene a jósdára írott kommentjei miatt.

tevevanegypupu 2013.05.20. 20:48:02

@Mr Falafel:

Nem nagyon vitatkozom es mindig igyekszem udvarias maradni lehetetlen korulmenyek kozott is. Egy blogban altalaban tobb ember irkal egymasnak vagy egymasrol, kulonobozo temakat vitatunk meg. Nagyon sokszor nem ertunk egyet, vitatkozunk, akinek kedve van hulyezhet, mit tudom en, nagyon szeles a skala, sokat kibir mindenki. Nem tudom hogy kezdodott ez az egesz, sokaig nem is olvastam a josdat sem, lehet, hogy gloire kezdte..De ugy tunik, hogy gloire kepes kordaban tartani az indulatait, alfi pedig nem. Egy blogban mindenki egyenlo, nincs olyan hogy egyenlobb. Es ha a tobbseg ugy dont, hogy egy azaz egy valaki kezd idegesito lenni, terhere a tobbieknek, akkor figyelmeztetik, egyszer-ketszer-sokszor. Megtortent..Ami azutan kovetkezett az itt zajlott le, mindenki donthet, hogy ki az aki nem fer a borebe.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.20. 20:49:58

@tevevanegypupu: "De ugy tunik, hogy gloire kepes kordaban tartani az indulatait, alfi pedig nem. "

Maga vagy tényleg nagyon ostoba, vagy hazudik (esetleg saját magának is).

tevevanegypupu 2013.05.20. 20:59:58

@Disznóvári:

Dehogy. Voltam tagja olyan tarsulatnak en is, ahol nem feleltem meg annak a kovetelmenynek ami ott kotelezo volt. Eljottem azzal a meggyozodessel, hogy nekem van igazam. Eszem agaban sem volt gyozkodni a maradokat, hogy vegyenek vissza vagy adjanak valamifele elegtetelt. Minek? Hiszen nekem van igazam..Ha ugy erzi Alfi, hogy neki es csakis neki van igaza..akkor hol itt a problema? Csak nem konyorog azoknak, hogy ezt mondjak ki..azok akiket megvet es nem becsul semmire..mit szamit az, hogy mit gondolnak Alfirol?:)

tevevanegypupu 2013.05.20. 20:59:58

@Disznóvári:

Dehogy. Voltam tagja olyan tarsulatnak en is, ahol nem feleltem meg annak a kovetelmenynek ami ott kotelezo volt. Eljottem azzal a meggyozodessel, hogy nekem van igazam. Eszem agaban sem volt gyozkodni a maradokat, hogy vegyenek vissza vagy adjanak valamifele elegtetelt. Minek? Hiszen nekem van igazam..Ha ugy erzi Alfi, hogy neki es csakis neki van igaza..akkor hol itt a problema? Csak nem konyorog azoknak, hogy ezt mondjak ki..azok akiket megvet es nem becsul semmire..mit szamit az, hogy mit gondolnak Alfirol?:)

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.20. 21:11:38

@tevevanegypupu: Alfőmérnökből bűnbakot gyártottak. Semmi olyat nem követett el, amit más ne követett volna el a jósdán. Ez pamocsnyik nagyon pontosan megfogalmazta anno.
Aljas hazugság, hogy nem lehetett vele normálisan beszélgetni.
A legnagyobb bűne az volt, hogy nem gyűlölte a zsidókat. Ezért kellett mennie.

Tehetetlen Dodó 2013.05.20. 21:21:20

@Disznóvári: "A legnagyobb bűne az volt, hogy nem gyűlölte a zsidókat. Ezért kellett mennie."

No, lennél szíves közölni a derék Alfival, hogy ebben talán téved kicsinyég.
Én valahogyan általános, köznapi témák eszkalálódását véltem megfigyelhetni - vallásra, fajra, nemre való tekintet nélkül.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.20. 21:25:03

@Tehetetlen Dodó: Nem hiszem, hogy tévedne. Mások is voltak, akik káromkodtak, kötözködtek, stb. másokkal, csak ők MÉG antiszemiták és rasszisták is voltak; az ő kötözködésük és káromkodásuk nem nagyon zavarta a jósda üzemeltetőinek a fülét.
Emlékezzünk, akkor kezdte el moderálni gloire, mikor kitartott azon álláspontja mellett, miszerint Chagall tudott rajzolni.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.20. 21:25:55

@tevevanegypupu: Nem zavarja amúgy, hogy azok attitűdjét veszi fel, akik Önt annak idején kiközösítették?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.20. 21:33:20

@Leskelődő: Talán. Sajnos ez már nem vicces. Ti még nem látjátok, hogy mekkora baj lehet ebből. De mondtam, felőlem azt tesztek, amit akartok.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.20. 21:38:19

@tevevanegypupu: Azzal egyetértek, hogy a jósda elbocsátotta a nem kívánatos személyeket. Az kevésbé tetszik, hogy átjöttetek ide balhézni. Vagyis az is tetszik, mert sokat röhögtem, csak nem elegáns. A feljelentősdit viszont nem tudom elfogadni. S ha szerintetek helyes, mert nincs más út megleckéztetni Alfit, akkor helyes tűzzel harcolni a tűz ellen.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.21. 07:59:43

egy biztos. aki itten jogi utaskodik, arra a pokol tüzét kell önteni. akik tüzelték az emberroncs gloárt, szintén égjenek. még ha alfi teljesen hülye is volt ebben az ügyben.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.21. 08:02:33

természetesen az helyrsen jár el ha jogászkodik. akit irl adatokkal zsarolnak

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.21. 08:25:46

@jose maria padilla: Imént írtam meg Alfinak, mennyire kontra produktív jogi útra terelni ezt az ostobaságot. Ha ebből tényleg eljárás lesz, ott digitális adathordozókat foglalnak le, és mindenhol. Köztük a jósdát kiagyaló Loxon úrnál is. Az összes e-mail fiókot lecsekkolják, mindent duplikálnak és/vagy eltérítenek. És nem ám IP alapján! A szolgáltatókhoz fordulnak, és mindenki előfizetését szétkúrják. Ahol anyuci és apu nevén fut, a hülye gyerekük miatt remeghetnek majd a házkutatáson. És nem fognak előre szólni, egyszer csak mennek. Aztán lesz olyan, hogy beidézik tanúként, és a helyszínen gyanúsítják meg, ahol ügyvéd sem lesz vele. Olyan vegzatúrát kapnak, ami egy életre elveszi a kedvüket az internettől. Tudom miről beszélek. S a legtöbb netbetyér a való életben egy beszari majom, aki, ha rendőrt lát bepisil. Hát még, ha az ügyvédje megérkezéséig leviszik a fogdába!
Nem véletlen, hogy Alfit is presszionálom, fejezzék ezt be.

tevevanegypupu 2013.05.21. 09:03:05

@Mr Falafel:

Alfi kb. annyira erzekeny lelkuletu mint maga vagy en. Sot, azt hiszem lelki elet szempontjabol inkabb egy 424-es lehetne hasonlitani. Persze idonkent megsajnalja az ember, de Don Quichotehoz nem hasonlitanam , a buskepu joszivu, kedes, lovagias kisse hibbant tudos volt, alfirol ezeket nem lehet elmondani a kisse hibbant (de nem tudos) kivetelevel.

tevevanegypupu 2013.05.21. 09:04:38

@Disznóvári:

Talan nem vette eszre, de azon kevesek egyike vagyok akik meg targyalnak alfival. Bar nem sok eredmennyel.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 09:19:31

@jose maria padilla: MézesRozi nem IRL adatokkal zsarolta alfit, hanem közölte az IRL adatait. Fordítva ül a lovon a hölgy.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.21. 09:34:48

@Mr Falafel: egyetértek. egyik fél sem tudja, hogy saját magára lapátolja a szart.
esetleg egy békéltető tárgyalás segítene rajtuk :-)

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 10:28:03

@jose maria padilla: Maga komolyan olyan hülyének nézi Alfőmérnök urat, hogy azt hiszi, hajlandó felfedni a kilétét valaki előtt, aki kitervelte, hogy hogyan törje ketté „egy tehetségesnek indult ember karrierjét”? Mert ez volt a célja gloirepatkánynak A fentebbiekből kiderül, hogy teljességgel komolyan gondolta, hogy jogi útra tereli a kérdést. Már akkor is, mikor Loxonnak tett erre javaslatot. Ha Loxon úrnak van valami mondanivalója a kérdésben, esetleg vele leül tárgyalni Alfőmérnök úr. Bár ahogy ismerem, erre kicsi az esély.
Vagy netán Ön azt gondolja, hogy Alfőmérnök úr komolyan gondolta a vascsővel fenyegetést? Mert csak ez esetben igaz az, hogy „egyik kutya, másik eb”.
MézesRozi meg tanúsítson megbánást, és ne ügyvédhez forduljon. Alfőmérnök nagyon helyénvalóan reagált MézesRozi ügyvédjének.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.05.21. 10:46:58

@Disznóvári: hümmm, az honnan tudható, hogy Gloire úr komolyan gondolta 1 tehetséges ember karrierjének eltörését?

Csak azt nem értem, miért nem rendezik ezt a sztratoszférikus méretű konfliktust személyesen. Egész biztos lehetne találni itt néhány moderátort, akik segítenének a kevéssé eurokonform fogások (pl. tökletépés) megakadályozásában.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.21. 10:48:14

@Disznóvári:
alfi nem hülye, csak téved. ha eljárás indul, ki fogja adni a szolgáltató alfi adatait.
loxonnak mi mondanivalója lehetne? semmi köze az ügyhöz. nem reagált gloár jogi "hogyan lehetne kibaszni alfival" c. okosságára. nem érdekelte. ahogy mást sem.
alfőmérnök ottan téved, hogy azt hiszi bárki ide vagy oda állt az ügyben. jórészt érdektelen mindenki számára a perpatvar. virtuális baszakodás, nem igazságharc. nincs helye igazságharcnak.
a vascsővel és egyebekkel fenyegetés csak játék, tudom.
alfőmérnök nem kényszeríthet ki megbánást. ha igen, akkor az eredeti sérelmet sokszorosan meghaladóan geci eszközökkel.

tevevanegypupu 2013.05.21. 11:02:46

@Disznóvári:

Gloarral? De mennyit beszeltem, olyan vitaink is voltak hogy csak na..aztan abbahagytuk mert lattuk, hogy egyikunk sem nagyon tudja abban a temaban meggyozni a masikat, lapoztunk es attertunk masra.Egyebkent ez a bocsanatkereses dolog akkor gilt, ha mindketten bocsanatot kernek egymastol..marmint alfi es gloar, a vita heveben kisse elragadtattak magukat.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 11:04:35

@Hepci: Olvasd el fentebb. Mikor Falafel azt írta, hogy az ügyvédi irodájuk segítséget nyújt nekem, azt írta, állok elébe.
Azt meg korábban írta, hogy "sajnálhatod, mert egy tehetséges ember karrierje fog kettétörni ezzel". Most komolyan, mi más célja lehetett vele?

tevevanegypupu 2013.05.21. 11:04:43

@Disznóvári:

Es meg valami..ha konzervativ klubban akar ervenyesulni, az ott levo tagokat, es foleg a noi holgyeket no ostobazza, az urakat pedig ne inzultalja. mert ha megteszi, kigolyozzak a klubbol.Tutira veheti.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 11:09:32

@jose maria padilla: Loxonnal kapcsolatban téved. NEKI címezte, a SAJÁT blogján. Milyen ember az, aki erre nem reagál, és Alfőmérnököt oktatja ki? Aki Alfőmérnököt kitiltja, mert kicsit kötözködik, az egykori sameszára meg rá se szól, mikor jogi eszközöket akar bevetni valaki ellen???
Alapesetben nem kéne a bocsánatkérést kikényszeríteni. Normális, konzervatív-keresztény emberek között ez a természetes. Annyit megállapíthatunk, hogy MézesRozi egy jellemtelen senki.

tevevanegypupu 2013.05.21. 11:14:57

@Disznóvári:

Milyen ugyre gondol? Van ugy??:)

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.21. 11:15:56

@Disznóvári: nézze, le is írja. volt samesza. tehát akkor már nem volt köztük formális kapcsolat. és ha lett volna is. gloár jogi /!/ tehát legitim /még ha gusztustalan is/ lépésen okoskodott. miért lett volna kötelező reagálni? de tényleg, miért kellene mindenkinek állástfoglalnia egy senkit igazán nem érdeklő ügyben? ha mindenki mindenben állástfoglalna ami a blogján elhangzik, hát megőrülne :)

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 11:19:29

@jose maria padilla: Megfordítom a kérdést: miért nem tudta azt írni Loxon a NEKI CÍMZETT felvetésre - amiben az együttműködését kérte -, hogy nem, nem támogatjuk, én ebben nem veszek részt, ez a dolog nem fér bele ennek a blognak a profiljába?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.21. 11:23:28

@Hepci:
"Csak azt nem értem, miért nem rendezik ezt a sztratoszférikus méretű konfliktust személyesen."

Az igazi motivacio az, hogy Alfomernok kitalalta, hogy megszunteti a josdat. Ahhoz, hogy megertse, miert fontos ez neki, tudnia kell, hogy mi a josda. A josda egy legyfogo, egy csapda. A benne folyo, idonkent szelsoseges beszelgetesek arra vannak kitalalva, hogy odacsalogassanak olyan "konzervativokat", akik egyetertenek vele.

Sajnos tul jol mukodott. Amint azt Falafel olyan eleselmejuen megprobalta elmondani - de nem ertettek meg - az ilyen zart csoportok nagyon veszelyesek. A josda legalabb egy "konzervativnak" mar a vesztet okozta - Tolgynek - es az ott zajlo belterjes tarsalgas olyan aranybanyat jelent az erdeklodoknek, amit mashol nehezen talalnak meg. Ezert azok, akik szamara az ott tanyazok vagy a potencialis aldozatok fontosak lehetnek - en nem vagyok ilyen - igencsak szeretnek, ha megszunne ez az ivogodor a sivatagban.

Szeretnem elmondani, hogy mi, Doomhammerek semmilyen modon nem vagyunk erintve ebben a kerdesben. Az a Doomhammer, aki a kommentfolyamot valaha elkezdte mar reg nincs velunk es nekunk teljesen masok a prioritasaink. Peldaul nem erdekel minket, hogy ezek a "konzervativok" hogyan teszik magukat tonkre. Hihetetlen az emberi butasag melysege.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 11:31:23

@Doomhammer: Nem, Doom, Alfőmérnök nem találta ki, hogy megszünteti a jósdát. Alfőmérnök azt tapasztalta, hogy egymást húzzák lefelé a nickek, egyre mélyebbre süllyednek, és ez ellen emelt szót. Nem tapasztalta azt a szellemi pezsgést, azt a sokszínűséget, amit annak idején a kommentfolyamon - aminek a jósda öndefiníciója szerint a folytatása volt - tapasztalt.
Persze, tudom vannak olyan szellemi éhenkórászok, akik szemében a "sokszínűség" negatív kategória.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 11:39:02

@jose maria padilla: Maga bedőlt Loxon (gloire helyett) Alfőmérnöknek címzett jellemzően szofista "válaszának".

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.21. 11:39:43

@Disznóvári:
"Alfőmérnök azt tapasztalta, hogy egymást húzzák lefelé a nickek, egyre mélyebbre süllyednek, és ez ellen emelt szót."

Pontosan ugyanarrol beszelunk. Kiveve, hogy ez a fajta sullyedes egyfelol elore lathato, masfelol tervezett volt. Legalabbis akik az elejen letrehoztak a josdat - egy Doomhammer is volt kozottuk - ezt tudtak. Kerdezze meg Falafelt, o azonnal eszrevette, mire megy ki a jatek. Dobbenetes butasag kell ahhoz, hogy annyi "ertelmisegi" igy beleessen egy tankonyvszeru csapdaba.

Mint mondtam, engem egy fikarcnyit se erdekel, mi tortenik ott es mi lesz az ott lakok sorsa. Ugyancsak figyelhetne Falafelre, aki vilagosan megmondta, hogy szerinte valami nagyon rossz fog tortenni. Lehet. Bizonyos ertelemben mar meg is tortent, hiszen a hely tokeletesen mukodott, mint legyfogo. Javaslom azonban, hogy ne beszelgetohelynek, hanem egy emberkiserleti terepnek tekintse a josdat. Ha pedig nem akar kiserleti nyul lenni, akkor tartsa tavol magat tole.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.05.21. 12:02:02

@Doomhammer: hihi, nekem ez szürreális, hogy a jósda csapda, maguk meg számosan vannak dumhammerek. Bár mindenki úgy dilizik be, ahogy csak akar.

A magam 1szerű agyával úgy vélem, hogy 1 kiadós verekedés - vascsövek nélkül - a lelket is tisztíccsa. Lehet akár az ügyvédeik jelenlétében is... 2 tehetséges ember...

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.21. 13:08:23

@Disznóvári:
miután nem harapott rá a témára, naggyából ez történt.

Bell & Sebastian 2013.05.21. 13:44:00

Ez mán valami! Addig jutottunk, hogy Ali berohant csőre töltve az agora közepére és többen fejüket vesztették.

Most azon megy a vita, hogy jó szándéka jelének szánta-e, vagy beküldték jóakaratú emberek?

Szóval, csoportosulni veszélyes, ami a legjobb érv a létező nemdemokrácia mellett. A legyes hasonlat meg felér egy lórágással.

Ki mint él.
Az értelmiségit meg kikérem magamnak, a butát nem.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 14:16:08

@jose maria padilla: Nem. Mert miután rákérdezett Alfi, hogy Loxonnak, mint a blog üzemeltetőjének mi a véleménye erről, félrebeszélt és Alfit oktatta ki.
Minimum jellemtelen sunyiság.
Alfi felháborodása teljesen jogos volt. Tudni szerette volna, hogy ilyen a jósdán megtörténhet-e? Mivel nem kapott rá egyértelmű választ, okkal feltételezte, hogy igen.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 14:20:02

@Bell & Sebastian: Te voltál az egyik, aki lehúzta a társaságot, ostoba fasz. A te kommentjeid ellen fog először eljárás indulni.

Bell & Sebastian 2013.05.21. 14:31:06

@Disznóvári: Azt azért jól látom, hogy pipettából csepegteted a személyre szabott mérget mindenkire. Csak le ne ugorj a monitorról.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 14:34:16

@Hepci: A két-doomhammer elméletet már nem tudom ki találta ki, a lényege, hogy egy időre eltűnt, aztán visszajött és (állítólag) másként viselkedett, "megchipelték". Egy időben Alfőmérnök is hitt benne, bedőlt az ostobáknak, de viszonylag hamar rájött, hogy hülyeség.
A jósda-mint-csapda elméletet pedig Alfőmérnök is vallotta, persze nem mint bizonyos dolgot, csak mint hipotézist. Mindenesetre akár szándékos terelés volt, akár csak Loxon akarta kisajátítani a kommentfolyamot, az eredménye olyan, mintha előre eltervezett lett volna.

Bell & Sebastian 2013.05.21. 14:50:48

@Disznóvári: Alany, ige megvan, hát a tárgy hun maradt?

Sebastian Knight 2013.05.21. 15:37:59

@Doomhammer:

A beavatott tagok mindig is tudták, hogy a jósda egy pszichológiai kísérlet. :}

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 16:18:43

@Sebastian Knight: Alfőmérnök is csak pszichológiai kísérletet végez. Amennyiben Loxon és MézesRozi képesek belátni a hibáikat, a mulasztásaikat, és ezt közlik is Alfőmérnökkel, Alfőmérnök békén fogja hagyni őket.
Amennyiben nem, röpülnek az irl adataik, és minden lehetséges módon szívatni fogja őket.

tevevanegypupu 2013.05.21. 16:39:54

@Doomhammer:

Tolgynek a josda okozta volna a vesztet?
Egyebkent ha mar..a josda pezsgo maradt tovabbra is, csak egy csomo olyan temaval is foglalkozott meglehetosen akademikus szinten, amihez peldaul alfi nem nagyon tudott hozzaszolni. Jomagam sem nagyon, de nagyon erdekes volt olvasni. Hat alfi nem igy kepzelte, o "beszelgetni" akart..A tobbi nyilvanvalo.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 16:45:13

„A vicces, hogy fel sem merül bennük, hogy esetleg Alfőnek van igaza. Egyszerűen nem tudják elképzelni. Ha felhoz egy érvet, kielemzi egy megnyilvánulásukat, mindig megtalálják azt a kiskaput, amivel megmenthetik a menthetetlent.”- írtam egy másik posztban.
Ennek vagyunk most a tanúi.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.21. 16:52:56

@Disznóvári: Ahogy én látom, Padillának igaza van. Loxon egyszerűen szart az egészre, és igaza volt.

Mézes Rozi IRL teregetése szemétség volt, de nem érdemes foglalkozni sem vele. Rozika kissé frusztrált, amit én megértek.

Javaslom, a baszakodás maradjon virtuális. Én például biboldó haveromat nagyon sokszor lehordtam válogatott trágár mondatokban. Értek hozzá, hidd el. Ma a legjobb virtuális barátom. Ő hitetartó zsidó, én meg megátalkodott ateista, egyházellenes szittya.
Amennyiben a valós életben jogi aktusra kerül sor, azt nagyon, de nagyon bánni fogja minden egyes résztvevő.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.21. 16:55:49

@Doomhammer: Maga már megint belekever engem a mossados sztorijaiba. Már látom, nem volt véletlen, hogy a Kutyavár panzió éttermében Apró Piroskával látták bájologni. De legalább lehetett volna annyi eszük, hogy nem zónapörköltet esznek, mert az köztudottan a sémita ügynökök kedvence.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 17:00:52

@Mr Falafel: Én meg úgy látom, hogy nincs igaza.
Tudnék még érvelni mellette, de szerintem amit leírtam, az is elég. A blog üzemeltetője volt, és hozzá intézték a javaslatot. Nem akárki - a volt munkatársa, joggal feltételezhette Alfő, hogy személyes kapcsolatban vannak. Mibe telt volna erre a kérdésre:
"@Alfőmérnök: „Én inkább arra lennék kíváncsi, mi a véleménye Loxonnak @gloire: indítványáról.”
azt válaszolni, hogy nem támogatjuk a javaslatot? Ehelyett ezt válaszolta:
delphoijosda.blog.hu/2012/11/03/xxiv_786/fullcommentlist/1#c18298868

Ezzel sunyi módon gloire alá is adta a lovat, hogy ez a feljelentgetés nem olyan dolog, amit egységesen és egyértelműen elítél mindenki. Mondjuk, mint a mellékelt ábra mutatja, nem mindenki ítéli el.

Rozika meg majd a lelkiismeretével számol el, ha Alfőmérnök megkegyelmez neki.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.21. 17:16:00

@Disznóvári: Amíg a jósda nyitott volt, Loxon okosan visszafogott volt. Elvégre ő édesgette magához a társaságot. Igyekezett demokratikus lenni. Hibázott, amikor Gloire-nak engedte a moderálást, ám ezt a hibáját korrigálta. Aztán lássuk be, a jósda felhígult, többek között velem is. Elveszítette küldetését, ezért, ha meg akartak őrizni belőle valamit, be kellett zárkózniuk. Most az tök mindegy, hogy én mit gondolok Loxonról, a saját és közössége érdekében helyesen cselekedett.

Én igyekszem kívülálló és objektív lenni. Kívülállóságom perfekt, de objektivitásomon még van mit csiszolni. Ezért véleményem nem fátum.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 17:30:11

@Mr Falafel: Bla-bla-bla.
Ismét felteszem a kérdést: mibe telt volna Loxonra, hogy erre a kérdésre:
"@Alfőmérnök: „Én inkább arra lennék kíváncsi, mi a véleménye Loxonnak @gloire: indítványáról.”

egyértelműen válaszolni?
És egyáltalán: helyes dolog, hogy leszarta, amit írt gloire és nem azonnal reagált rá visszautasítóan, még mielőtt Alfő rákérdezett?
Vannak ilyen erkölcsi izék, amiket a konzervatívok olyan gyakran emlegetnek.

S=klogW 2013.05.21. 17:32:16

@Mr Falafel: semmilyen vélemény nem fátum - viszont lehet erősen suggesztívnek lenni, és ha gyenge az alany, beprogramozni :)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.21. 18:26:54

@Mr Falafel:
Na jó, le a kesztyűvel. Én próbáltam szépen beszélni magával, de ezen a ponton nem tekinthetek el a személyes adatainak nyilvánosságra hozatalától.
Ezen a képen Mr. Falafel látható, amint zónapörkölt fogyasztásába kezd.
www.dombovar.hu/hircentrum/img.php?azon=946&kep=kep3

Azt hiszem, ezt hívják úgy, hogy "smoking gun", Falafelkém.

S=klogW 2013.05.21. 18:53:27

@Doomhammer: hol van ezen a képen FF? a tányérban?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.21. 18:58:58

@S=klogW:
Az az ősz hajú nő az. Mellénye jellegzetes Moszad-szabású. Aki egy kicsit jártas a titkos ügyekben, száz méterről is kiszúrja.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.05.21. 21:08:17

@Doomhammer: ez nem a Vlagyimir Putyin - Németh Lászlóné találkozó?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.21. 21:57:24

@Doomhammer: A kurvaéletbe, én mondtam az ezredesnek, hogy a copfom lebuktat majd. Jobb, ha nem a törékeny külsőm alapján ítél meg, különben nagyon ráfázhat. Csakszólok, a kidon tagja vagyok. Kérdezze csak Padillát, őt tudja. Egyszer ő is volt velünk pörköltezni Rosenthal Piroska álnéven.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.21. 22:04:08

@Disznóvári: Nem vagyok Loxon, így fogalmam sincs, mit válaszolt volna, ha érdekli az ügy.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 22:29:22

@Mr Falafel: Miért veszitek axiómának, hogy nem érdekelte Loxont?

Ezt írta:
"Egyébként a véleményt, ha van is, szívünk joga elhallgatni, morfondírozni rajta, sőt arra is jogot formálhatunk, hogy egyáltalán ne foglalkozzunk valamivel, tehát véleményünk _se_ legyen róla. "

Nem teszi egyértelművé, hogy melyik kategóriába tartozik gloire felvetése.

"legkevésbé pedig magának a toporzékolónak tartozunk számadással."--írja továbbá.

Hát a faszt! Akkor éppen legálisan voltam a jósdán, és a bloggazdának adtak egy javaslatot, hogy hogyan lehetne a jósdára írott kommentjeim miatt büntetőeljárást kezdeményezzenek ellenem!!!!
A faszt nem tartozik számadással a kis féreg! Ismétlem: a faszt!

Amellett, hogy te és padilla is lojálisak vagytok velem szemben, szerintem beleestek abba a hibába, hogy minden szempontot figyelembe vesztek, ami loxon mellett szól, és nem veszitek figyelembe azokat a szempontokat, amik alapján az én reakcióim (racionálisan) magyarázhatóak.

tevevanegypupu 2013.05.21. 22:31:23

@Hepci:

Nem, ez Goncz Kinga kisimitott hajjal es Zoltay elvtars a 40. -ik munkasortlalkozon.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.21. 22:57:03

@Disznóvári: Akkor már hivatalosan is Alfi2 vagy? :-))
Próbálok empatikus lenni, elképzelni, mit gondolhat más, például Loxon. Ha a valóság minden szeletét meg akarom érteni, ahhoz a nekem nem tetsző dolgok természetét is fel kell tárnom, el kell fogadnom. Pláne, ha ez alapján akarok morális attitűdöt kialakítani.
Nekem ez csak ujjgyakorlat, mert nem akarok morális attitűdöt megjeleníteni egy fantáziavilágban, ahol az is talmi, amit igaznak mondanak.
Egyébként minél jobban téped, mint floki a lábtörlőt, annál kevesebben lesznek, akik hajlandóságot mutatnak szimpatizálni veled. Ez a hiszti baszottul kontra produktív. Alaptalan elvárnod Loxontól, hogy megszólaljon, és lándzsát törjön valamelyiktek mellett. Ha tetszik, hidd azt, hogy azért, mert egy féreg. S ha elhitted, hogy egy féreg, akkor ne támassz irányában morális követeléseket. Tégy ugyanígy mindazokkal, akik szereplői az ügynek. Én a magam részéről világos, határozott ítéletet mondtam Loxonról, amikor kellett. Most tényleg hónapokon át kéne mantráznom, hogy ilyenolyanloxon? Hát pont leszarom! Nekem nem ér annyit az egész. Inkább igyekszem reálisan értékelni a helyzetet, a történteket.
A feljelentősdi egy másik szint. Aki abban részt vesz, annak számolnia kell velem, mint rémálommal. És ez nem túlzás. Van egy határ, amit nem szabad átlépni. Én nem tartom ostoba embernek Gloire-t. Hisztis ő is, de be fogja látni, hogy semmi haszna abból, ha téged feljelent, ellenben annyi kára lesz belőle, mint Thaiföldnek a cunamiból.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 22:57:06

@Doomhammer: Engem nem győzött meg az érvelése.
Esetleg kifejthetné bővebben. (Még akkor is, ha ezzel valami kínos igazságot kell kimondania.)

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 23:00:14

@Mr Falafel: A válasza alapján loxon lehet, hogy "morfondírozott" azon, hogy részt vegyen a feljelentősdiben. Nem tette egyértelművé, hogy ez az a határ, amit nem lépünk át.
Tehát egy féreg.
És úgy is fogok bánni vele.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.21. 23:06:18

@Disznóvári: Mi történne, ha Loxon egyszer csak kijelentené, hogy nem ért egyet Gloire feljelentős játékával. Mi lenne a következő lépés? Mondanád, hogy fasza gyerek vagy, Loxi, bocs, hogy elhordtalak mindennek? Vagy egyszerűen tovább mennél más szereplő felé?

Egyébként a tiltásod után Gloire eltűnt anno, és Loxi visszahelyezett a státuszodba. Ez nem volt elég színvallás? A zárt jósdával kapcsolatban sem köntörfalazott sokat. Simán megmondta, hogy kit nem akar ott látni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.21. 23:08:29

@Disznóvári:
Én nem szoktam érvelni. Nem érdekel, hogy meggyőztem vagy sem.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 23:23:37

@Mr Falafel: "Mi történne, ha Loxon egyszer csak kijelentené, hogy nem ért egyet Gloire feljelentős játékával. Mi lenne a következő lépés? Mondanád, hogy fasza gyerek vagy, Loxi, bocs, hogy elhordtalak mindennek? Vagy egyszerűen tovább mennél más szereplő felé?"

Szerintem Alfő azt mondaná, hogy sikerült részben korrigálni a hibádat. Nem mondom, hogy egy gerinces ember, faszagyerek vagy, de legalább képes vagy belátni, hogy hibáztál. Bár kurvára nem felelsz meg a tradícionalista-konzervatív emberekkel szemben támasztható elvárásoknak, de ez is valami.
Mondjuk egy gesztus. (MézesRozitól is csak egy gesztust vár.)

"Egyébként a tiltásod után Gloire eltűnt anno, és Loxi visszahelyezett a státuszodba. "

Tévedés. Gloire azután tűnt el, hogy egyértelműen lelepleződött az aljassága, mikor pamocsnyikot kimoderálta. Először nem hogy elvette tőle a moderációs jogot Loxon, hanem teljhatalmat adott neki. Aztán rejtélyes módon eltűnt gloire hosszú időre - állítása szerint építkezett és nem volt internet elérése -, és mire visszajött, már nem volt moderációs joga. Hogy mit kommunikáltak egymással eközben, azt rajtuk kívül senki nem tudja.
Valóban Loxon engedte vissza Alfőt, de ezt hosszú levelezés előzte meg, és meglehetősen geci módon újra kitiltotta. Hülyének nézte, szórakozott vele, amit érthető módon Alfő nem hagy válasz(lépés) nélkül.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.21. 23:38:43

@Disznóvári: Hogy világos legyen: gloiret semmiféle retorzió nem érte, amiért kitiltott, moderált, elüldözött nickeket (nem csak alfőt). Egy letagadhatatlan geciség után érte retorzió, de hogy hogyan és miként, az a homályba vész. Ahogy az is, hogy milyen jogon kapott gloire moderációs jogot.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.22. 07:34:44

@Disznóvári: Gloire-nak az volt a büntetése, hogy elveszítette a moderálási jogosultságát. Ennél több büntetés indokolatlan lett volna. Persze, tudom én jól, hogy szerinted a nyilvános kivégzés is kevés lett volna, mer' a konzervatív értékrend, ugye.

Az eszedbe jut, hogy a moderálási jogkör egyfajta hatalom, amitől, ha megfosztanak, akkor hatalmat veszítesz, és ez a hatalmat egyébként élvező személy számára súlyos veszteség? Legalább akkora, mint a te kitiltásod volt.

Mert mit is jelent a kitiltás egy 6-7 főt számlátó közösségből? Vége a blogolási lehetőségeknek? Elveszíted az internetezési képességeidet?
Mit jelent kikerülni egy olyan helyről, ahol az egymás faszának szopkodásán kívül semmi nincs? Egyébként is, a jósdások mind írnak ide is, így bárkivel beszélhetsz bármiről. Azt ne hidd már, hogy a jósdán titokban mars expedíciót szerveznek, vagy feltalálták az örök fiatalság szérumát! Armagernyó összeesküvéseit ízlelgetik, miközben brühögnek, hogy a mocskos magyarok szabadságharcot vívtak a rühes, alacsonyabb rendű osztrákok ellen. Tényleg ez hiányzik?

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.22. 07:56:32

@Mr Falafel: " Gloire-nak az volt a büntetése, hogy elveszítette a moderálási jogosultságát. "

Ismétlem: SEMMIFÉLE retorzió nem érte, amiért kitiltott, moderált, elüldözött nickeket (nem csak alfőt).
Ha valaki meg tudja mondani, hogy mikor, hol, és miért vette el tőle gloire a moderálási jogot, azt megköszönném (előre megmondom: rajtuk kívül nem tudja senki; ahogy azt sem, hogy milyen alapon kapott gloire moderálási jogot).

A többiben van igazság.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.22. 08:22:38

@Disznóvári: Moderált eztán Gloire? - Nem. Nem kellett Loxonnak átállítania a státuszt, elég volt szóban megtiltani a moderálást. Akárhogy történt, lett hatása.

Hogy milyen alapon kapott Gloire moderálási jogot? Ez most komoly? A bloggazda annak ad, akinek akar, nem kell hozzá indoklás. A blog nem demokratikus intézmény, hanem személyes napló.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.22. 08:41:44

@Mr Falafel: Mit értesz az alatt, hogy "eztán"?

Talán illene a blogközösséggel tudatni, hogy mostantól új főnök is van. Persze megteheti, hogy nem értesíti őket erről, de az minimum sunyiság.

És még valamit szeretnék tisztázni: már egy jó ideje sem Alfőnek, sem nekem nem az a célunk, hogy visszakerüljünk a jósdára. A célunk az, hogy belássák, hogy igazunk van, ne nézzenek hülyének minket. Mert láthatóan annak néznek, mikor számunkra triviális igazságokat írunk le. Ez dühítő.
Mikor leírta Alfő ezeket az igazságokat, Loxon őrülten elkezdett moderálni. Megmondta neki Alfő, hogy az a tévedése, hogy azt hiszi a világ csak a jósdából áll, és máshol nem tudja elmondani, amit akar.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.22. 08:56:07

@Disznóvári: A blog személyes napló, nem blogközösség. Nem egy csapat hozta létre a jósdát, hanem Loxon. Ő hívott oda embereket. Felvetődött valaha is egyfajta szabályzat elfogadásának lehetősége? Volt szavazás, ilyesmi?

Az én célom, hogy kijussak a csillagokba, idegen bolygókon idegen életet ismerjek meg. Nekem nagyobb esélyem van elérni a célom, mint neked. A személyes napló "személye" szerint nem neked van igazad. A személyes naplóban csakis a "személynek" lehet igaza. A személyes napló nem demokratikus intézmény, hanem a "személy" saját élményeinek, benyomásainak, véleményének, értékrendjének leirata. Belülről független mindentől, kívülről meg lehet ugatni, csak nincs értelme.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.22. 09:04:54

@Mr Falafel: Nem kísérted kellő figyelemmel az eseményeket, ezért nem érted, amit írok. Ha kell, majd bővebben kifejtem, most nincs időm. Persze minden visszaolvasható a jósdán.
A jósda amúgy nem hagyományos blog volt. Nem voltam posztok pl., csak kommentek. A kommentfolyam folytatásának hirdette magát, ezt kéne egyszer megérteni.
Röviden úgy foglalhatnám össze a mondanivalómat, hogy Loxon átbaszta azokat, akiket átterelt a kommentfolyamról a jósdára.

tevevanegypupu 2013.05.22. 09:35:59

Az a legszornyubb az egeszben, hogy meg most - hogy Disznyovarin keresztul Alfi felvilagositott bennunket - meg most sem birunk Loxon hipnotikus hatasatol megszabadulni. Hiaba, aki egyszer rabja lett, annak annyi.:))

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.05.22. 14:03:49

Alfi-Disznó, mi lenne, ha beletörődnél, hogy történt, ami történt, aztán leszarnád végre az egészet gloárostul és loxonostul?

Itt a tavasz, feláll a fasz... vagy egyéb programok...

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.22. 17:46:38

@tevevanegypupu: Mi van nyuszifül, megijedtél, hogy lehet, hogy Alfinak igaza van? Egy pillanatra átvillant az agyadon, hogy lehet, hogy fordítva van, mint eddig gondoltad? Lehet, hogy gloire tényleg egy beteglelkű patkány, Loxon meg egy gumigerincű pöcs? Tudom, kellemetlen szembenézni a ténnyel, hogy nem valami kibaszottul elit helyen voltál/vagy, hanem hulladékemberek irányítanak.

Megírtam MézesRozinak is:
„jószándékúan javaslom, ne legyél Loxon játékszere. Ahogy ő írta, szereti nézni a "sakklépéseket". Ami magyarul annyit jelent, szeret játszadozni a nickekkel, és a közösséget, mint egy hangyabolyt, felülről nézni. Mert magasabbrendűnek gondolja magát. És ne legyenek kétségeid, ez az is jelenti, hogy téged is alacsonyabbrendűnek tart.”

Elég nehezen tudta feldolgozni ezt az igazságot, mert egy ügyvédi felszólítás volt a válasza.
Pedig úgy van, ahogy Alfő írja: Loxon dróton rángat titeket. Igaz, kevesen vagytok, de annál kitartóbbak. Jó szórakozást, szolgalelkű balfaszok!

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.22. 17:55:29

@Hepci: Mutatis mutandis hasonlóan jó tanácsokkal tudna szolgálni a patkánylelkű rongyember gloire-nak is?
Csak mert mintha vele elnézőbbek lennének...

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.05.22. 18:03:33

@Disznóvári: némi szimpátiával figyellek... Gloárral szemben semleges vagyok... kár ezen ennyit rugózni, akár igazad van, akár kevésbé... nem köllesz nekik és kész... mi lenne akkor, ha Loxony (szarember vagy nagy szellem vagy gumigerinc, szerintem tökmindegy) megkövetne?... érdemes ezért itt százezerszám okádni a karaktereket?... van még számos jó hely a világon, a jósda láthatóan meg is purcant...

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.22. 18:29:33

@Hepci: Állítom neked, hogy az oda kommentelők 80-90%-ának nem volt lényegi kifogása Alfő ellen. Néha rászóltak - némelyikük privátban is - hogy fogja vissza magát egy kicsit, de a törzskommentelők nagy része megtűrte, sőt volt aki kedvelte. Loxon, Gloire, MézesRozi/betyár, VI. Béla voltak azok, akik valami főgonosznak próbálták beállítani. Néhányan meg beszopták a paranoiások propagandáját. De talán valahol, a tudatalattijuk valamelyik rétegében ők is érzik, hogy nincs igazuk.
Alfőmérnök nem szereti ha hazugságokat terjesztenek róla. Azt meg végképp nem, ha az őt irányító valós személyről terjesztenek hazugságokat.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.05.22. 18:55:51

@Disznóvári: ez rendben, de mi akadálya annak, hogy leszard őket, mármint az általad hazugságnak vélt állítások terjesztőit?
Ezek a barátaid?
Ismered őket személyesen?
Nem?
Akkor minek velük ennyit foglalkozni?
Ott van a blogod, ott leírhatod naponta egyszer, hogy ezek faszkalapok és szanaszét baszod a fejüket vascsővel, ha nem változnak meg, aztán el is van a dolog intézve kielégítően.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2013.05.23. 07:38:19

@Hepci: Nem a barátai Alfőnek (a fent említett nickek), hanem az ellenségei.
Az ellenséggel pedig harcolni kell.

hoplita 2013.05.23. 08:30:50

@Hepci:
Bazmeg, reménytelen ódivatú és maradi vagy.
Perelni, ügyvédeskedni, az a menő manapság...hát hol élsz te?:DDDD
Még hogy bunyó...hát kultúremberek lennénk, vagy mijafasz.:)))

Szemethy 2013.05.25. 13:59:12

@Doomhammer: "A josda egy legyfogo, egy csapda. "

A tirpákbokrétás is egy ilyen légyfogó volt?
Esetleg Loxon onnan vette át a módszert?
www.blogger.com/profile/05610342666218724646

szabadfarkas · http://freespeech.freeblog.hu 2013.05.25. 18:19:38

@Szemethy:
Nem módszert vett át. Módszereket!

Engem kitiltottak a tirpákról is. Indoklás nélkül!

Úgy tudom a te jósdádon ugyanez ment. Bár én ott nem voltam!

Ugyanazok a módszerek! Ugyanazok az emberek?

Szemethy 2013.05.25. 18:50:13

@szabadfarkas: Volt indoklás, csak hibás.
Úgy is fogalmazhatnék, hogy kettős mércét alkalmaztak, csak fordítva, mint a fősodratú médiában.
Aki zsidózott, meg rasszista volt, annak bármit megengedtek, aki nem, azt kibaszták minimális kötözködés miatt is.

Kovátsch Gamma Bertalan · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com 2013.05.25. 23:01:15

@szabadfarkas:
Már megint itt vagy, nyomi? Miért nem tudsz visszahúzni a blogodra?

Említsd meg akkor, hogy gyalázkodó emaileket írogattál nekem, mert a béna blogodra nem tettem linket a tirpákon. Azt állítottad, hogy ismered Höndör B. Margitot a való életben és azzal fenyegetőztél, hogy majd a buszon fogod "meggyőzni".

Azt hittem, azon az estén mindent elrendeztünk és eltűntél az életünkből. Nem megy a mosógépszerelő biznisz, vagy mi?

@Szemethy:
Te ebbe ne szólj bele! Te nem érted, milyen mocskos ügyek vannak a háttérben.

S=klogW 2013.05.26. 00:21:21

@Doomhammer: légyfogó milyen célból? azt mondja, jó hogy eltűnt?

@Kovátsch Gamma Bertalan: KGB, HBM, PMB, FASz - mind ugyanaz?
Lavrentyij Pavlovics Berija nikkel mi van?
Sören Vlagyimirovics Delgado főhadnagy?
eN?
bz249?
Leskelődő?
Ezredes K Őrnagy?
Őrnagy Őrnagy?
grift/málnási/jmp?
Loxon?
Baalmont?
hova lett az eredeti Doomhammer?
és elGabor?
mitől különleges Tündér_Lala, hogy mindig kiposztoltak a jósdáról?
és Bell&Sebastian, aki építési vállalkozónak adja ki magát sváb feleséggel és a szláv népi és vallásos zenéket ajánlgat?

kik ezek? hány niken fut egy személy? hány személy futtat egy niket?
és Alfőmérnök? létezik? vagy csak egy projekt?

(szerintem menjenek maguk mind a picsába, az összes szarkavaró nikjükkel)

S=klogW 2013.05.26. 00:34:11

@S=klogW:

VI. Béla?
betyár/Mézes Rozi?
tölgy pupu ag legalább tudható, hogy léteznek s nem egy kreált karakter építi önmaga képét kommentekkel

Sebastian Knight 2013.05.26. 01:06:13

@S=klogW:

Berija elvtárs saját maga ellen fordította a fegyverét.

Lalát akkor posztolták, ha hosszú, jól körülírt hozzászólásokat írt.

elGabor itt van: doom-doom-doom.tumblr.com

Bell & Sebastian 2013.05.26. 01:20:32

@S=klogW: IV. Béla állítólag Téglagyári Megálló a leánykori nevén, bz ma is létezik, csak átugrott egy másik életbe, alteregók terén maga sem panaszkodhat, én meg kiposztoltam már (szinte) az egész családot.

Ha jobban végiggondolja, természetes törekvés, hogy mindenki igyekszik összezavarni a nyomokat, a francnak van kedve felkerülni egy Vízentál -listára, ha csak nem saját maga szerkeszti.

Sebastian Knight 2013.05.26. 01:28:19

@Bell & Sebastian:

És ebben a topicban is a kelleténél több doppelgänger bújt elő.

S=klogW 2013.05.26. 01:36:56

@Sebastian Knight: áh igen!

és Sebastian Knight?
tevvton?
reality?

no asszem nagyjából "mindenkit" megidéztem

@Bell & Sebastian: nézze, a doom nik komentjeit szerkesztő(k) fentebb benyögték ezt a légypapír-dolgot és mi tagadás igazából plauzibilis elképzelés

Bell & Sebastian 2013.05.26. 01:48:10

@S=klogW: Kézenfekvő, csakhogy nem mindenkit érdekelnek a lehetséges következmények, mert például függetlenek a mindenkori, politikai árnyjátéktól.

Vagy már régen beszámíthatatlannak nyilváníttatták magukat és gyámság alatt állnak például és ezért büntethetetlenek
Esetleg nem itt élnek és a többi.

Meg aztán a veszély inkább balról les, mint azt az eddigi példák is bizonyítják.

Sebastian Knight 2013.05.26. 02:00:57

@S=klogW:

Egyes nickek valóban "retorikai-fikciós játékokat" művelnek. ((c) by Tevvton)

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.26. 09:28:11

@Szemethy:
Aki zsidózott, meg rasszista volt, annak bármit megengedtek, aki nem, azt kibaszták minimális kötözködés miatt is.

az annyira, de annyira ócska, bazmeg. gondolod, ha per lesz, ezzel védekezel majd? ne mán.
pl. én a jó padilla, sosem zsidóztam, és mégis azt csinálok a jósdán amit akarok. akkor ez hogy van.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.26. 09:28:55

@S=klogW:
mi van áldoki? már megint nem szívta le az ügyeletes nővérke?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.26. 09:42:47

@S=klogW:
" a doom nik komentjeit szerkesztő(k) fentebb benyögték ezt a légypapír-dolgot"

A jósdával nem az a baj, hogy szélsőségeseket csábított oda (erre hozták létre), hanem hogy a csoportnyomás olyan állításokat is kihozott a csapdába kerültekből, amiket ők sose akartak volna nyilvánosan elmondani. Azt az illúziót keltették, hogy "magunk között vagyunk", de az egész teljesen nyilvános volt. És igen, a válasz a kérdésére az, hogy ezek valóban ilyen monumentálisan buták. Az, hogy mit hisznek magukról egy teljesen másik kérdés, de ilyen balfaszokkal akár csak beszélgetni is ön- és közveszélyes.

Megkérdezte, hova lett az eredeti Doomhammer. Hadd adjak egy tippet. Dacára annak, hogy évek óta nincs köze a Doomhammer nikkhez, néhány hónapja kémprogramot telepítettek a gépére. Ezt itt:
blog.mozilla.org/blog/2013/04/30/protecting-our-brand-from-a-global-spyware-provider/

Sajnos lebuktak - amint látja, globálisan. Megkérdezheti, miért csinál valaki ilyesmit.

Azért, mert monumentálisan buták. Más magyarázat nincs, bizonyíték viszont annál több.

Szemethy 2013.05.26. 09:46:11

@jose maria padilla: Semmi köze az esetleges perhez. Ez tény. Magáról tudták, hogy az antiszemita Grift utódja.
Abandi, picurka, Bell&S és még néhányan olyanokat írtak, amiért más blogról kapásból kibaszták volna őket. Alfiból meg bűnbakot csináltak, mert nem állt be a zsidózók táborába. Amint valami libi, vagy zsici ügyet védett, rögtön ráugrottak, mint a hiénák.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 09:52:27

@Szemethy: Én meg zsidózok nagy bőszen, és közben engem is zsidóznak. Na, akkor most dőljek a kardomba? Inkább röhögök egy jót. A minap nem vágtam, hogy kicsoda Szemethy, de már képben vagyok.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 09:55:47

@Doomhammer: Tuti az Észak-Koreai titkosszolgálat helyezte el, mert rájöttek, hogy maga mossados alvóügynök.

Szemethy 2013.05.26. 09:59:46

@jose maria padilla: Amúgy azt gondolod, hogy téged azért tűrnek meg, bármit csinálsz, mert olyan zseniális a stílusod? Vagy miért?
Mondjuk én nem is szívesen tartoznék olyan közösségbe, ahol a feljelentgetés ellen senkinek sincs szava.

S=klogW 2013.05.26. 10:01:19

@Bell & Sebastian: @Doomhammer:

a jósda balos lép volt?
loxon, grift/málnási/jmp, gloár meg a cambridge-i ötök? :)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.26. 10:02:51

@Mr Falafel:
Én mást gondolok, Falafel. Én azt gondolom, maga volt. Persze nem egyedül.

De ugye nincs harag?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.26. 10:05:49

@S=klogW:
"a jósda balos lép volt"

Nem hiszem, hogy érdemes ezt politikai oldahoz kötni. Ez egy sztenderd gyakorlat. Mint oly sok mindenben, az számít, milyen ügyesen adják elő. Ezek itt elképesztően ügyetlenek voltak. Ami felveti a politikai kontraszelekció gyanúját.

S=klogW 2013.05.26. 10:16:44

@Doomhammer: a ?-et ne felejtse le az idézetből.

a módszer az sztenderd, de alapvetően, és függetlenül a zsidó szellemiséggel szemben megjelenő változó hőfokú kritikáktól, a jobboldalként aposztrofált politikai táborhoz húzók számára volt invitáló.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.26. 10:20:09

@S=klogW:
A szélsőjobb mindenkinek az ellenfele, a Fidesznek is.

Szemethy 2013.05.26. 10:26:19

@Mr Falafel: Disznóvárit is kitiltották. :)

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 10:30:52

@Doomhammer: Én egyedül dolgozom, mint a 007-es. S amikor én leszek, azt nem sejteni fogja, hanem biztosan tudni. Csak akkor már késő lesz.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 10:35:10

@S=klogW: Biboldó egy igazi zsidó, és jó ember. Privátban is tartom vele a kapcsolatot. Naponta váltunk e-mailt, és hamarosan meglátogatom.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.26. 10:35:35

@Mr Falafel:
Hogy itt mindenki James Bond-nak képzeli magát, az valami elképesztő. Kellene egy pszichológus, aki ezt megmagyarázza. Már persze egy *élő* pszichológus.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 10:41:43

@Doomhammer: Én nem képzelem magam annak. Mindösszesen abban hasonlítunk, hogy ő is és én is egyedül dolgozunk. Én szebb, okosabb és erősebb vagyok Bondnál. Kémprogramot ugyan nem tudok elhelyezni bloggerek gépein, de ezzel együtt elégedett vagyok magammal. Amúgy meg keresse Q-t, ha ilyen gondjai vannak.

S=klogW 2013.05.26. 10:44:06

@Mr Falafel: ó akkor csak nem disznóvári a szemethy ?
szinte már paródiába hajlóan elképesztő ez kavarás amit a loxon környezetében megfordulók között lát az ember/nik

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 11:02:12

@S=klogW: Úgy tűnik a reinkarnációja.
Hát ilyen ez a Lokszony, elhinti a békétlenkedés magvát, oszt a háttérben meglapulva sunyin vihog.

S=klogW 2013.05.26. 11:10:51

@Mr Falafel: a jósdán is feltűnő volt a hallgatása

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.26. 11:14:07

@Szemethy:
ez nagyon ócska. és nem igaz. és gusztustalan.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.26. 11:15:05

@Szemethy:
nem a zsenialitásom miatt. félnek tőlem. tudják, hogy én nem fecsegek, én cselekszem. vagy az embereim.

S=klogW 2013.05.26. 11:18:09

@jose maria padilla: és vércseppes lesz a kézelő?

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.26. 11:19:00

@S=klogW: az enyém már rég nem. de mindenki úgy kezdi

S=klogW 2013.05.26. 11:42:30

naiv voltam mikor beszélgetni gondoltam a maguk társaságával. csak pervertálják műveltségüket/tudásukat és készségeiket.

pupu talán az egyetlen kivétel, nem térít, nem kombinál, nem manipulál, véleményt mond és nem absztrakt kinyilatkoztatásokat tesz, és ha nincs is mindig igaza, még akkor is hitelesebb mint a sok pozőrködő.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.26. 11:44:03

@Szemethy:
ahová most igyekszel, az e kultúra világa. isten veled!

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.26. 11:44:47

@S=klogW:
így is láthatja saját tahóságát, amiért nem odavaló. :)

Szemethy 2013.05.26. 11:45:49

@jose maria padilla: Egy lófaszt! Az e kultúra világa gloire, aki feljelentget. Szarháziak vagytok, mert megtűritek magatok között, engem meg kiközösítetek.
A kurva anyátokat, faszkalapok!

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.26. 11:47:25

@Szemethy:
gloárról meg van a véleményem, mint tudod.

S=klogW 2013.05.26. 11:58:31

@jose maria padilla: én mindig elismertem, hogy bölcsészekhez képest hiányos a humán műveltségem, ezért is keveredtem a jósdára, mert úgy tűnt ott ilyen jellegű diskurzus (is) folyik s ráadásul nem a tarisznyás-romkocsmás fajtából

talán csak rossz időben keveredtem oda, amikor a tölgy-ügy kapcsán megkezdték a pc-pokoljárást vincééknek köszönhetően, mindenestere a teljesítményük csalódást keltő volt

persze azt is el kell ismernem, hogy ami pozitívan emlékezetes, az pl. épp a maga egyik kis szösszenete a karácsony alkalmából jól megjótékonykodott hajléktalannal

Szemethy 2013.05.26. 12:03:21

@jose maria padilla: A feljelentgetős ötletei ellen senki nem emelte fel a szavát. Te is csak miután Falafel közbeavatkozott. Mert mint te is beláttad, szartatok rá. (És ez a jóhiszemű verzió; mert lehet, hogy valaki titokban drukkolt neki.) Mert szar emberek vagytok.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 12:21:11

@Szemethy: Padilla nem szolgált rá, hogy így vélekedj róla. Többnyire higgadt, olykor ironikus, de mindenki számára egyértelmű véleményt nyilvánított e dolog lényegi kérdéseiben. Hamarabb is, mint én. Én még a jósdáról sem tudtam, amikor ő már javában gloire-ozott az érdekedben. Loxonnal kapcsolatban nem lesz közös platformotok, ahogy neked és nekem nem volt Tölgy esetében. Ez nem egy szerelem, amikor elvárhatom a másik feltétlen hűségét.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 12:25:03

@S=klogW: Mi van, bazmeg, megvilágosodtál? Azért valld be, jó volt együtt ugatni a holdat a falkával!

Szemethy 2013.05.26. 12:26:07

@Mr Falafel: Nem nyilvánított véleményt. Akkor nyilvánított véleményt, mikor beszart, hogy a hatóságok a jósdát is meg fogják vizsgálni, ha sor kerül a perre.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.05.26. 12:30:32

@Szemethy: legfeljebb a 2-3 legközelebbi barátodtól várhatod el, hogy állást foglaljanak egy számodra rettentő fontosnak, kívülálló számára pedig átláthatatlannak/jelentéktelennek tűnő ügyben.
Ezért kevéssé értelmes dolog mindenkit szaralakozni.
Kijafaszt érdekel még a rettentő problémád gloárral meg loxonnal itt? Derítsd ki a kilétüket, ragadd meg a vascsövet oszt légy férfi, ha azt látod helyesnek, ne itt nyígj állandóan.

S=klogW 2013.05.26. 12:35:12

@Mr Falafel: ne túlozzon Mr Fafej, ha én ott együtt ugattam volna, azt és akkor amit és amikor kell, nem lennék itt a jósda meg ott - továbbá azt sem mondhatja, hogy én bármikor visszasírtam volna oda magam vagy méltatlankodtam volna a kikerülésemen

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 12:35:40

@Szemethy: Én arról az időről beszélek, amikor Gloire kitiltott téged. Nem fogom visszakeresni, de a memóriám elég jó, hogy emlékezzek, Padilla igenis neki ment Gloire-nak.
Loxonnak nem megy neki. Na bumm!
Amúgy minek is menne? Az idő elvégzi a feladatát, ha siettetjük, ha nem.

Szemethy 2013.05.26. 12:37:11

@Hepci: Mibe telt volna azt mondani gloire-nak, hogy öcsi, álljál le, ez az e-kultúra szint? Megmondom: semmibe, de érezte volna, hogy nem helyeslik, amit csinál. Ehelyett a szarháziak engem hoznak összefüggésbe e-kultal, a saját patkányaikkal meg bájcsevegnek.

Szemethy 2013.05.26. 12:38:15

@Mr Falafel: Persze, a kitiltás ellen volt szava. A feljelentgetés ellen nem.

S=klogW 2013.05.26. 12:40:38

@Mr Falafel: "Ez nem egy szerelem, amikor elvárhatom a másik feltétlen hűségét. "

az egyik fél szerelméből nem következik a másik fél hűsége. a hűség amúgy sem várható el: szerlmes ember hűséges, a nem hűséges meg nem is igazán szerelmes

arról nem is beszélve, hogy mi is a hűség pontosan? hűtlenség, ha pl. féléves külföldi tartózkodás alatt gyengéd, gondoskodó barátság szövődik egy helyi erővel, de nincs szex? vagy hűtlenség, ha nincs különösebb érzelmi kötődés, de megesik pár menet?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 12:41:09

@S=klogW: Nem túlzok. Azt elismerem, az eltávolításodat helyesen kezelted.

S=klogW 2013.05.26. 12:42:15

@Szemethy: a saját patkányait mindenki szereti,

még a laborban is, egészen a boncolásig :)

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 12:54:57

@Szemethy: Ez sem igaz. Nagyon keményen mondott véleményt arról. Az, hogy előbb én tettem le a voksom, nem befolyásolja őt semmiben. Alig hiszem, hogy az én "bátorításom" hiányzik neki. :-D

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.26. 14:08:37

@S=klogW:
Az bizony.

Ez a remek termék bizony nem került brutális kiberbűnözők kezébe. Csak hát a magyar kezelői ismételten tanúbizonyságot tettek inkompetenciájukról. Ezért bukott le az egész világon. Bízom benne, valakinek magyarázkodnia kellett a szőnyeg szélén, mire is használták a drága célszoftvert. Nem nemzetbiztonsági vagy folyó rendőri nyomozás által megkövetelt megfigyelésre, az biztos.

Nincs kétségem afelől, hogy a zsenik, akik ezt a kis szoftvert bevetették, nem hagytak fel a kísérleteikkel. Ez a magyarázata a nikkek körüli kavarásnak. Ne vegye személyes ügynek, jó oka van.

S=klogW 2013.05.26. 14:25:38

@Doomhammer: "Ezért bukott le az egész világon."
úgy érti, a magyar(országi) "felhasználók" ügyetlensége nyomán lepleződtek le globálisan?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.26. 14:29:29

@S=klogW:
Ez természetesen nem bizonyítható. Én azonban azt gondolom, hogy ez volt a kiváltó ok.

S=klogW 2013.05.26. 14:33:16

@Doomhammer: a wiki szócikk 2011 végén született meg

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.26. 14:41:56

@S=klogW:
A FinFisher terméké igen. A Firefox-ba épített változat azonban újnak tűnik, a legelső nyilvános jelentés 2013 áprilisában keletkezett.
citizenlab.org/2013/04/for-their-eyes-only-2/

Ennek eredményeképpen lépett a Mozilla Foundation.

S=klogW 2013.05.26. 14:47:50

@Doomhammer: nem vitatkozni akarok ilyen mellékes dolgon, csak mondom:
a wiki szócik hivatkozásaiban iTunes-on keresztüli visszaélésről már 2011-es cikkek is vannak

Szemethy 2013.05.26. 14:53:37

@Mr Falafel: De befolyásolta. Ettől szart be:

"Nem vicceltem, és te sem fogsz röhögni, ha a rendőrség hivatalból lejárást indít. Ugyanis, ha ti tényleg akkora ökrök vagytok, hogy Alfőt feljelentitek, nekem azt kell tanácsolnom, hogy tegyen ellen-feljelentést. A beadványhoz csatolja azon okirati és egyéb bizonyítékait, amelyek alátámasztják az általa elmondottakat. Nyilván ott lesznek a jósdáról származó kommentek. Na, ha azt meglátják a rendőrök, hivatalból indítanak eljárást. Ismert, milyen ítéletek születnek mostanában zsidózás kapcsán."

Amíg Alfit fenyegették feljelentéssel, addig szart az egészre. A saját bőrét félti nyilván, nem Bell&Sebatianét, vagy picur3káét.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.26. 14:57:39

@S=klogW:
Érthető okokból nehéz megállapítani, hogy a termék egyes változatai mikortól léteznek ill. mikortól vetették be őket. Egy biztos: Magyarországon van kezelői központja.

citizenlab.org/2013/04/for-their-eyes-only-2/
"Locations of FinFisher Command & Control Servers Found To Date: Australia, Austria, Bahrain, Bangladesh, Brunei, Bulgaria, Canada, Czech Republic, Estonia, Ethiopia, Germany, Hungary, India, Indonesia, Japan, Latvia, Lithuania, Macedonia, Malaysia, Mexico, Mongolia, Netherlands, Nigeria, Pakistan, Panama, Qatar, Romania, Serbia, Singapore, South Africa, Turkey, Turkmenistan, United Arab Emirates, United Kingdom, United States, Vietnam."

A kezelői központ arra kell, hogy a kémprogram által összegyűjtött adatokat (például a billentyűleütéseket) összegyűjtse.

A mi esetünkben a Firefox-ba épített változatról beszéltem. Ez a történet új és azért lett belőle botrány, mert egy állam bármikor telepíthet kémprogramot bárkinek a gépére (a hatályos magyar törvények alapján a titkosszolgálat bűncselekményeket is elkövethet), de ez esetben a Mozilla védjegyét használta fel a program. Ezt érthető okokból a Mozilla nem hagyta és a sztori kilépett a WikiLeaks körből.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.26. 15:06:58

@Szemethy:

egyébként nem vetted észre, hogy ezzel a programmal gloár tervét és parancsát hajtod végre? eszköz vagy. gloár kívánná így szarozni a jósdát, ahol felkopott a moderátori álla. csak meg kell figyelni, mekkora filoszemita lett az utóbbi időben. :)
ő terelgetett erre a pályára! ha belegondolsz elég édes kis terv, nem ?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.26. 15:10:17

@Doomhammer:
Még egy idézet az említett jelentésből:
"Some countries—such as Pakistan, Nigeria, Hungary and Turkey—are of special concern
because of troubling records on human rights issues and the rule of law."

S=klogW 2013.05.26. 15:16:35

@Doomhammer: ehhez azért kell teflonpofa - persze nem ennek hiánya jellemezte eddig sem az illetékes elvtársakat

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.05.26. 15:57:59

@jose maria padilla: gloire titkos telepatikus kapcsolatfelvételre és távszuggesszióra is képes!

S=klogW 2013.05.26. 17:36:41

@gloire: akkor hogyhogy alfi még nem ütötte agyon magát egy vascsővel? :)

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.05.26. 17:41:28

@S=klogW: engem vagy saját magát? nem teljesen mindegy .)

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.05.26. 17:51:35

@jose maria padilla: "...egyébként nem vetted észre, hogy ezzel a programmal gloár tervét és parancsát hajtod végre? eszköz vagy. gloár kívánná így szarozni a jósdát, ahol felkopott a moderátori álla. csak meg kell figyelni, mekkora filoszemita lett az utóbbi időben. :)
ő terelgetett erre a pályára! ha belegondolsz elég édes kis terv, nem ?..."

Aha... a szavak ürességtermészete :D

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.05.26. 17:56:33

@S=klogW: Nem figyelt, itt semmi és senki sem az aminek látszik! Sajnos a padilla lebuktatott, nem is Loxon tartja a kezében a szálakat, hanem gloire. Aki valójában Loxon ellen vetette be az alfi fegyvert, és most már a mandit ostromolja vele! Kemény mi?

S=klogW 2013.05.26. 18:02:58

@gloire: én nem tudom, hogy kinek van igaza, de nekem a padilla tűnik a legnagyobb g-nek
úgy tesz mintha alfi pártján állna, ezzel a bizalmába férkőzik és ebből a pozícióból bujtogatja a heccből kiagyalt hagymázas baromságaival

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.05.26. 18:11:28

@S=klogW: kb. ez történik. De padilla megteheti, ő egy igazán nagy gondolkodó! Bódhiszattvaként fog ő újjászületni :D

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.26. 18:24:52

@gloire:
egészen pontosan így van. amióta kibaszott loxon, azóta ez a sokadik kísérlet. persze a moderációs tevékenységed is támadás volt. és igen, alfi faltörőkossal, most a mandarinvárat rontod le. ami persze nem baj, sőt. :)

Szemethy 2013.05.26. 18:36:44

@S=klogW: Alfit nem bujtogatja és nem irányítja senki. Önjáró.
Nagyjából ott bukik meg az elméletetek arról, hogy Alfi valami szociopata, akivel nem lehet szót érteni, hogy van akivel szót ért. És ti, ostoba majmok, azt hiszitek, hogy akivel "jóban van", azok irányítják, befolyásolják őt.

Tehetetlen Dodó 2013.05.26. 18:37:00

Ionesco kutyafüle ahhoz, ami itt folyik.

S=klogW 2013.05.26. 18:52:31

@jose maria padilla: ha nem dícsérem az elméncségeit máris lóláblógás van? ne turbózza magát komolytalanságba hiúsága okán, inkább borogassa a kiégettségét.

@Szemethy: hacsak nincs az erkölcsi elégtétel kikényszerítésén túl egyéb általánosabb célja, alfi bizony eléggé monomániásan ráállt a kommentháborúra.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.26. 18:56:46

@S=klogW:
dicsérje maga más elméncségeit. ha az enyémet dicséri, az nekem sértés. szóval, kuss!

S=klogW 2013.05.26. 19:02:36

@gloire: @jose maria padilla:

érdekes, hogy az alkaloida blog még ajánlja a gőzdóm blogot

S=klogW 2013.05.26. 19:10:28

@gloire: látom valahol valamikor valahogy megfogant itt is turáni átok

S=klogW 2013.05.26. 19:11:45

@Hepci: az ilyesmi kommentekkel estem ki én is a pikszisből a jósdán :)

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.05.26. 19:18:13

@S=klogW: én be se estem a pikszisbe, szóval oly mindegy. :)

Kíváncsi vagyok, meddig fokozódik még a szürreália.
Itt a 2 pacák.
Vascső olcsón kapható.
Mi lösz már? :)

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 19:21:22

@S=klogW: Édes istenem, lángelmék, ha találkoznak!

tevevanegypupu 2013.05.26. 19:22:14

@Tehetetlen Dodó:

Szegeny kis klapecok kesergesei.:)

S=klogW 2013.05.26. 19:37:09

@jose maria padilla: maga is le fogja venni?

mit mondjak, rendesen összekaptak maguk törzstagok is

Szemethy 2013.05.26. 19:39:22

@S=klogW: Először is, igen, erkölcsi elégtétel is a célja. Másodszor is a kommentelés az kommenthárborúval jár. Lehet felfogni egymás faszának a szopogatásaként is, csak az egy kicsit unalmas. Nézd meg, mi lesz és már mi lett a jósdából azzal, hogy bezárkóztak és önkéntesen félillegalitásba vonultak. És mondjuk hasonlítsd össze egy régi kommentfolyamos diskurzussal.

(Ezek közül válogathatsz:
reakcio.blog.hu/2007/11/01/tolgyessy_sem_az_mszp_sem_a_fidesz_nem_a
reakcio.blog.hu/2008/07/17/reakcios_torzsasztal
reakcio.blog.hu/2008/02/26/paprika_jancsi_es_vitez_laszlo
reakcio.blog.hu/2008/09/13/lelky_lola_zsenialis_blogbejegyzese
reakcio.blog.hu/2008/10/28/az_elet_ertelme_doom_uri_szalonja_sokadik_ulesben
reakcio.blog.hu/2006/12/30/az_ido_akadozo_kereke
reakcio.blog.hu/2008/10/25/hova_tunt_demon
reakcio.blog.hu/2006/06/09/mindennek_az_arviz_az_oka
reakcio.blog.hu/2006/12/01/legyel_te_is_molvan
reakcio.blog.hu/2006/08/25/nap_forog_a_fold_korul
reakcio.blog.hu/2006/10/09/bumm_a_fejbe
mandiner.blog.hu/2006/09/13/harcban_a_populizmus_ellen
mandiner.blog.hu/2006/08/18/politikabulvar
mandiner.blog.hu/2006/11/10/az_utolso_liberalisok
mandiner.blog.hu/2007/01/01/unio_erdellyel
mandiner.blog.hu/2006/09/08/a_hazugsag_opiuma
mandiner.blog.hu/2007/03/07/bevett_penzugytechnikai_manover
mandiner.blog.hu/2007/04/10/nagyon_fejlett_demokracia_iv )

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.26. 19:50:23

@S=klogW:
miért venném. dehogy kaptunk, csak a szavak ürességtermészetére oktatom gloáromat :)

S=klogW 2013.05.26. 20:01:03

@Szemethy: tudja, így visszatekintve, a jósda igazi veszte az volt, hogy túltolta a zsidóbiciklit

hogy a Doom-kommentszerkesztő(k)nek igaza van-e abban, hogy ez valamiféle szándékolt légypapír-funkció ( ill. annak túlműködése) volt-e vagy spontán, az a végkifejlet szempontjából talán nem is jelentős, a bomlás folyamata a tölgy-üggyel vált visszafordíthatatlanná - persze addigra maga már kőkeményen nyomta a maga által is bevallottan jósda elleni háborúját (Loxon ellopta a kommentfolyamot c. zagyvasága), s mire én oda betoppantam már zajlott a hely metamorfózisa Delphoi jósdából Augiasz istállójává

Szemethy 2013.05.26. 20:12:29

@S=klogW: Maga hihetetlenül ostoba. Egyrészt megengedi, hogy Doom légypapír-elmélete helytálló legyen, másrészt zagyvaságnak minősíti amikor Alfi mondja ugyanazt.
Tölgyet Alfi végig védte, kiállt mellette, még privátban is megkereste. Loxonnal is levelezett ez ügyben, és ebben a kérdésben egyet is értettek. Ezt minimum méltányolhatták volna azzal, hogy nem kiáltják ki főellenségnek. A szarházi B&S odáig ment, hogy Alfit megvádolta azzal, hogy ő volt E-kult. MézesRozi, aki tudja kicsoda Alfi, és tudja, hogy árthat neki azzal, hogy IRL-adatokat szivárogtat ki róla, kiszivárogtatott. Simán megérdemelné, hogy "cserébe" Alfi is kiszivárogtassa az ő adatait.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.26. 20:24:51

@Szemethy: Én Padilla szerint ügynök vagyok, és ma Doom vádolt meg, hogy kémprogramot helyeztem el a gépén. S ha mellé tudnák, hogy a mai nyíregyházi holokauszt megemlékezésre ki írt beszédet... :-)))

S=klogW 2013.05.26. 20:37:23

@Szemethy: a légypapír-elmélet a szándékos zs-tengelyű tematizálást jelenti, nem a kommentelőlopást, amivel alfi vádaskodott

mindenesetre az a hisztéria ami keretében előadta a sérelmeit rengeteget ártott az ottani hangulatnak, attól függetlenül hogy rágta-e egyéb, kevésbé nyilvánvaló belső rothadás a csoportkohéziót vagy "csak" a tölgy-ügy kapcsán kívülről érzékelhető ellenségesség

Szemethy 2013.05.26. 20:40:22

@S=klogW: Nem pontosan ugyanaz a két elmélet, de akinek Doomé hihető, az ne mondja Alfiéra, hogy zagyvaság. Megjegyzem, Doom vádjai súlyosabbak.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.05.26. 20:50:01

@Szemethy: tán 1szer lesz 1 kormány, ami felállít 1 kutatóintézetet a történtek tisztázására s lehull a lepel a manőverekről, vagy legalábbis páran jól megélnek belőle.
Ugyanis ez kifogyhatatlan vizsgálati anyagnak ígérkezik...

S=klogW 2013.05.26. 20:57:13

@Hepci: lesznek még itt doktori címek meg filológus-pályázatok az alfőmérnök-jósda vitából :)

Szemethy 2013.05.26. 20:58:06

@Hepci: Mivel Alfi végig figyelemmel kísérte az eseményeket, elég tisztán lát. Szerinte egyszerűen Loxonnak megtetszett a kommentfolyam és ki akarta sajátítani, saját neve alatt működő blogot akart belőle csinálni. Aztán jellembeli hiányosságai miatt kudarcba fulladt a kísérlete.
Az összeesküvés-elméleteket csak azért gyártja, hogy lássák: aki folyton vádaskodik, az előbb-utóbb utoléri a vád. Vádaskodni ugyanis Loxon és gloire kezdett. Az nem járja, hogy Alfit, vagy bárkit meggyanúsíthatnak azzal, hogy provokátorok, stb. ő velük szemben ez meg fel se merülhet.

szabadfarkas · http://freespeech.freeblog.hu 2013.05.26. 21:31:48

@Kovátsch Gamma Bertalan:
Hogy nem szakad le a pofád ekkora hazugságtól !!!

Tudod kinek kell link a tirpák blogon ! A tirpákot nem látogatja senki, csak egy-két beteg.

Másért tiltottál ki. Nyilvánosságra akartam hozni, hogy mi zajlik a tirpákon. Megtaláltad az ott kommentelőket és pénzt követeltél tőlük! Azért tudom, mert meg akartál zsarolni engem is !

S=klogW 2013.05.26. 21:48:22

@szabadfarkas: nekem tetszenek a tirpák-posztok

Kovátsch Gamma Bertalan · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com 2013.05.26. 22:56:31

@szabadfarkas:
Ezen a ponton nem tehetek mást, mint hogy közlök egy részletet az egyik leveledből, hogy mindenki lássa, milyen gennyláda vagy.

Ezt írtad 2009 szeptember 22.-én:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Lenne hirdető! A hirdető pénzéből újra is lehetne dizájnolni
a blogot. Mert most hányadék. A kommentelőket ki kell tiltani. Ez a hirdető határozott óhaja. Netes csőcselék kommentel a tirpákon, ehhez nem adhatja a nevét. Én hozok kommentelőket, hogy a látogatók érezzék a nyüzsit. Havi száz rongyért csinálnák a bulit. Ha okos vagy, a hirdetőtől akár félmilkát is lenyúlhatsz adómentesen!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Erre az ajánlatra mondtam nemet, hiszen a hitelesség nem eladó. Erre hadjáratot indítottál a blog ellen és a végén egy hekker segítségével megpróbáltad megszerezni az irányítást, ezért kellett a tirpákblogot más címen újraindítani. Ilyen történet után én nem merném itt verni a nyálamat.

@S=klogW:
Ne törődj ezzel a mocsokkal, ez egy hivatásos bajkeverő.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2013.05.27. 00:36:15

@jose maria padilla: "...és a dóm is az alkaloidát :)..."
Oké, ez is igaz. De figyelni foglak! Ha leszeded, én is azonnal lépek!!!

S=klogW 2013.05.27. 00:45:07

@S=klogW: @jose maria padilla: @gloire:

"A gombócot is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap, egy brancs maguk, ne is tagadja!"

Szemethy 2013.05.27. 06:43:27

@Kovátsch Gamma Bertalan: Levéltitok megsértése

178. § (1) Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) A büntetés egy évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt foglalkozás vagy közmegbízatás felhasználásával követik el.

(3) A büntetés
a) két évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmény;
b) bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekmény
jelentős érdeksérelmet okoz.
mandiner.blog.hu/2013/04/10/politikusok_a_kommentelok_ellen_ilyen_orszag_pedig_nincs_ccclxxv/fullcommentlist/1#c19560621

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.27. 07:53:33

@Szemethy: Nem vagyok képben, ez a Kovátsch Gamma is a Doomhammer nick mozgatója? Mert, hogy többen is vannak?

S=klogW 2013.05.27. 09:09:14

@jose maria padilla: szóval csak a békülési szex miatt civakodnak. végülis érthető, unalmas dolog lehet a belvárosi szelvényvagdosás, egy vén b.zinak a gőzből nyilván sokkal izgalmasabb egy vascsőszett.

tevevanegypupu 2013.05.27. 09:15:46

@S=klogW:

Terjunk vissza a zsidozasra, az izgibb.:)

tevevanegypupu 2013.05.27. 09:15:46

@S=klogW:

Terjunk vissza a zsidozasra, az izgibb.:)

S=klogW 2013.05.27. 09:30:15

@tevevanegypupu: terelné a témát kedves pupu? a végén még gyanúba keveredik. :)

tevevanegypupu 2013.05.27. 09:41:06

@S=klogW:

Na ne mar..kizart dolog, nekem eleg az antiszemitizmus, ven buzik nem erdekelnek.:)

tevevanegypupu 2013.05.27. 09:41:06

@S=klogW:

Na ne mar..kizart dolog, nekem eleg az antiszemitizmus, ven buzik nem erdekelnek.:)

tevevanegypupu 2013.05.27. 09:41:07

@S=klogW:

Na ne mar..kizart dolog, nekem eleg az antiszemitizmus, ven buzik nem erdekelnek.:)

Szemethy 2013.05.27. 11:14:51

@Mr Falafel: Doomot és KGB-t is Manyi Béci mozgatja.

S=klogW 2013.05.27. 11:37:00

@Szemethy: de doom állítólag már nem is doom és nem is egyedül van - legalábbis ezt terjeszti

Szemethy 2013.05.27. 12:02:15

@S=klogW: Mindkettőt Manyi irányítja.

S=klogW 2013.05.27. 12:39:04

@Szemethy: Manyi Béci is csak egy nik, ne tegyünk úgy, mintha nikek irl is individuális entitások lennének

Szemethy 2013.05.27. 12:52:06

@S=klogW: Magának fogalma sincs, hogy miről van szó, de azért okoskodik, sőt kioktat. Ugyanígy alkotott véleményt Alfiról a jósdán, a veszett hiénák véleményét véve alapul.

S=klogW 2013.05.27. 12:56:47

@Szemethy: én személyesen valóban nem ismerem egyikőjüket sem - és kezdem úgy érezni, szerencsémre

Szemethy 2013.05.27. 13:02:17

@S=klogW: Ezt már az elején éreznie kellett volna.

Szemethy 2013.05.27. 18:27:02

@S=klogW: Mit nem értesz bazdmeg? Azt írtad, hogy kezded úgy érezni, hogy szerencse, hogy nem ismersz minket személyesen. Én meg erre írtam, hogy ezt az elején érezned kellett volna. Mert ha ismernénk, Alfi már rég szarrá vert volna egy vascsővel.

S=klogW 2013.05.27. 20:04:38

@Szemethy: a ??? helyett először azt akartam kérdezni, hogy fenyegetésnek tekintsem a megjegyzését, de úgy döntöttem jóhiszeműen inkább csak az értetlenségemet juttatom kifejezésre a ???-lel

de ezek szerint nem tévedtem

Szemethy 2013.05.27. 20:18:48

@S=klogW: Akkor jelentsd föl Szemethyt, te balfasz, hogy megfenyegetett azzal, hogy Alfőmérnök szarrá verne téged, ha ismerne. Gloire örülni fog neki, mert majd a két ügyet összevonják.

Szemethy 2013.05.28. 00:10:00

@Kovátsch Gamma Bertalan: Mi van, Bercike, beszartál? Precedens ügy készül, címlapsztori lesz belőled, ezt garantálom.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.28. 08:30:47

@Szemethy: na látja. ez már normális feladat!
levadászni ezt a görény manyigamma szarhalmot. ez mán alfinak való feladat!
:)

tevevanegypupu 2013.05.28. 09:14:49

@Szemethy:

Na, ha azt akarja, hogy a fogsorat a jegenyefa tetejen talalja meg, akkor csak kezdjen KGB-vel..vascso ide vagy oda.KGB Csang Cseng Csiu Miu Vau, a legyozhetetlen karate, kung fu es thai harcos reinkarnacioja..ha egyaltalan tudja mi az, hogy reinkarnacio..Nem kinai gyogytea azt mar most megmondom..

Szemethy 2013.05.28. 10:13:32

@jose maria padilla: Manyit nem báncsuk. Nem túl bonyolult jelenség, de nem rossz ember.
A tirpákon meg ott volt Loxon is. :))

A 3 per hármas nyúl 2013.06.06. 08:04:32

@gloire: "Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. Ő azon atavisztikus ellenfeleid egyik archetipikus megtestesítője, akik ellen igen gyakran ki szoktál kelni. "

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

A 3 per hármas nyúl 2013.06.07. 11:36:04

@gloire: "Tudod milyen könnyű volt téged megtalálni? Nem is gondolnád. "

Hogyan derítette ki, hogy kicsoda Alfőmérnök?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.06.07. 21:10:26

@Doomhammer: Nem lehet, hogy valami olyasmi folyamatnak lehettünk tanúi, amiről Molnár Tamás ír az Itinéraires c. folyóirat kapcsán?

"A folyóirat szükségképpen abba a csapdába esett, amely az egész háború utáni korszakban ott leselkedett: a gettó csapdájába. A jobboldali közvéleményt – amelynek szerves része a katolikus jobboldal is – egyáltalán nem érdeklik az érvek, a gondolatmenetek, a kultúra kifinomult játéka. 1789 óta sértve érzi magát jogaiban, igazságában, és próbálja visszaszerezni egykori pozícióit. Hagyja, hogy gettóba zárják, tele van keserűséggel, s mindent elkövet önnön befolyásának, súlyának mérséklésére, hogy aztán elmondhassa magáról: ő a történelemnek és sátáni erőinek az áldozata. (…) Hamarosan egy magát sértettnek érző kisebbség segélykiáltásává lesz.”
M.T. : A modern-kór Kairosz 2008. 97. o.

bömböcz 2013.06.07. 21:31:21

@ALFI:
Ez legalább akkora zagyvaság, mint amiket L. tojt néha-néha a Jósdára.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.06.07. 21:57:07

@ALFI:
Nem, az oket sujto betegseg teljesen fuggetlen politikai oldaltol vagy barmi mastol. Ez egy csoportpszichologiai jelenseg, ugy hivjak, hogy groupthink. A pszichologusno biztos jol el tudta volna magyarazni maganak.
en.wikipedia.org/wiki/Groupthink

Minden csoportban eloidezheto, ahol a csoportot elzarjak a kulso befolyastol. Az eredeti Doomhammer ezert nem volt hajlando elzart helyre vonulni, de a josdat mar szandekosan igy hoztak letre.

bömböcz 2013.06.07. 22:06:18

@Doomhammer:
Egy "nagyközönség" (pl blog.hu) elől elvonuló -néhai zajos- polnemkorrekt társaságnak is vannak jogai!

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.06.07. 22:10:32

@Doomhammer: Hívták I. Dommhammert is valamilyen zárt csoportba?
Ha jól emlékszem, a jósdára már nem hívták egyik Doomhammert sem.

bömböcz 2013.06.07. 22:14:06

@ALFI:
Van-e örökmeghívó, a pokol bugyrain túl?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.06.07. 23:18:50

@ALFI:
"Hívták I. Dommhammert is valamilyen zárt csoportba?"

Fogalmam sincs, én alig tudok róla valamit.

bömböcz 2013.06.07. 23:22:51

@Doomhammer:
Kikopnak a nem ner kompatibilisek, és ez így van rendjén!
sálóm, dikmánhe

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.06.07. 23:31:27

@bömböcz:
Én úgy tudom, sose kedvelte a kommentfolyamosokat. Amikor vége lett annak a munkának, lelépett és továbbadta a nikket. Mint írtam, nem tudok sokat róla és nem is érdekel.

bömböcz 2013.06.07. 23:41:30

@Doomhammer:
nikbiznisz? ez TEK-ellenes...
Hű de durva.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.06.08. 00:23:35

@Doomhammer: Talán ez a kis idézet közelebb viszi a rejtély megfejtéséhez.

"D. Corydon Hammond dr. a CIA-val való kapcsolatra is utalt. Az említett beteg most már egy magániskolába, egy "Cult school"-ba jár, ahol hetente több ilyen programozási összejövetelen vesz részt. Amikor ez a kislány a megfelelően megváltoztatott állapotba került, akkortól kezdve nem monitorozták elektroenkefalográffal. Testén elhelyeztek elektródákat, egyet a hüvelyébe, egyet pedig a fején. Néha testének más részére. Az összejövetel úgy kezdődik, hogy megkérdezik tőle, haragszol valakire a csoportban? Amikor azt válaszolja nem, akkor erős áramütést adnak neki. Ezt a mondatot addig intézik hozzá, amíg igenlő választ nem ad. Akkor folytatják: "És amiért te haragszol valakire a csoportban" vagy "amikor te mérges vagy valakire a csoportban, akkor te bajt okozol magadnak. Megértetted?" A leány válasza nem, és akkor újabb áramütéssel sokkolják. A kérdést "megértetted?" megismétlik. Újból adnak neki egy áramütést egészen addig, amíg megkapják a beleegyezést. Aztán így folytatják: "Meg fogod sérteni magad, ha megvágod magadat. Értetted?" Erre azt válaszolhatja, hogy igen, mire ők így szólnak hozzá: "Nem hiszünk neked" és újból adnak neki egy áramütést. Ezt így folytatják ebben a formában, mintegy 30 percen át. Ekkor szünetet tartanak, majd visszajönnek. Ekkor átnézik mit értek el, és újabb anyag után néznek. Egy ilyen "session" (ülés, "szakmai találkozó") fél óráig tart, de elhúzódhat három óra hosszáig is. Ez a konkrét kísérleti alany úgy becsülte, hogy hetente háromszor kerül rá sor.

A gyógyszerek hatása alatt végzett programozás egy bizonyos agyhullám állapotban kiegészül az említett zajokkal az egyik fülnél, és beszéddel a másik fülnél, rendszerint a balnál, amely kapcsolatban áll az agyfélteke nem domináns agyfunkciójával. A beszéd hozzájuk rendkívül intenzív koncentrációt és erőteljes összpontosítást igényel. A kísérleti alanyoknak gyakran memorizálniuk kell, és szó szerint visszamondaniuk bizonyos szövegeket hibátlanul, mert csak így tudják elkerülni a büntetést, a sokkolást és a többi előforduló bántalmazást. Alapjában véve a legtöbb programozás így zajlik.

Néhány alkalmazott módszer más tipikus agymosási technikát is használt. Időnként standardizált hipnotizálási típusokat is alkalmaznak. Sor kerül az érzéki észleléstől való megfosztásra ("sensory deprivation"-ra), amely köztudottan megnöveli mindenkinél a szuggessztibilitást, vagyis a befolyásolhatóságot, szuggerálhatóságot. A kutatások azt bizonyítják, hogy a totális "sensory deprivation" jelentékenyen növekedett. Az se szokatlan, hogy a kísérleti alanyokat kifejezetten minden érzéki észlelést kizáró, különleges szobákba viszik.

Ezután D. Corydon Hammond dr. ismertette kollégáival: milyen módszert alkalmazott annak a kiderítésére, hogy a megvizsgált betegek igazat mondtak-e a rituális megkínzással kapcsolatban, vagy sem? Az úgynevezett "ideomotor finger-signals"-okat (pszichomotorikus ujj-jeleket) alkalmazta. Közölte a beteggel: azt akarja, hogy legbelsőbb lénye vegye át az irányításait az ujj jelzései felett. Nem kell faggatni a tudatalatti pszichét. A "ritual abuse" kutatásához a legbensőbb központhoz kell fordulni. Ez a központi mag a "Cult" által létrehozott rész. D. Corydon Hammond dr. közölte a beteggel, hogy ez a legbensőbb mag vegye át az irányítást a kéz ujj-jelzései felett. "Azt akarom tudni, hogy maradt-e legbensőbb lényedben valami Mary-ből?" (azaz célszerű megnevezni a beteget, aki tud valamit Alfáról, Bétáról, Deltáról és Thetáról). Ha az illető igennel válaszol, akkor az már figyelmeztet: az illető keresztülmehetett korábban intenzív agymosáson és programozáson. "
mek.oszk.hu/06800/06897/html/0501.htm

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.06.08. 00:52:55

@ALFI:
Ezt csinálta volna I. Doomhammer?
Akkor elég ijesztő nikket használunk. :-)
Amennyire a nikk régi tevékenységét visszaolvastam, sima csoportszervező-propagandista tevékenységet végzett.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2013.06.08. 00:57:13

@ALFI: Senkit nem visz közelebb ez az idézet semmiféle rejtélyhez. Mondd, hogy oldjuk meg a fizikai(elektro) sokkos kondicionálást? Vagy azt állítod, valahányszor a jósdán olvastál egy bizonyos mondatot, vagy állítást, vagy véleményt, áramütés ért rejtett testtájaidon? Érdekes megközelítés, továbbgondolásra érdemes :)

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.06.08. 05:54:51

@ALFI: @Mihint: Maguk valamit félreértenek. Doomhammer az alanya volt a kísérleteknek.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.06.08. 05:55:39

@Doomhammer: @Mihint: Maguk valamit félreértenek. Doomhammer az alanya volt a kísérleteknek.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.06.08. 08:23:48

@ALFI: Tudtam, hogy Doom a CIA-Mossad kreálmánya. És még neki van képe engem gyanúsítgatni hasonlóval! Fel vagyok háborítva.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.06.08. 09:31:45

@Mr Falafel:
Én nem ezzel gyanúsítottam meg magát. Én csak azt mondtam, hogy maga ismert olyan információkat, amelyeket Doomhammer I. gépéről hallgattak le azzal a Firefox-ba épített kémprogrammal. Tehát maga kapcsolatban áll azokkal, akik lehallgatták. Továbbá az is tény, hogy azt a programot nem adják el bűnözőknek.

S=klogW 2013.06.08. 09:46:08

@ALFI: alfa béta delta és theta ezek agyhullámtípusok amelyek különböző tudati és figyelmi állapotokra jellemzőek

de ezektől még nem lehet beprogramozni embereket, ne higgyen már el minden f.sságot

S=klogW 2013.06.08. 09:49:05

@ALFI: @S=klogW: pláne egy Drábik mit ér maga szerint a neuroelektrofiziológiához?

S=klogW 2013.06.08. 10:05:53

halkonzervet (v)ettem de ebben benne van a feje is és ha ráharapok roppan a fogam alatt

még jó hogy a szemeik be vannak alvadva a üregeikbe

S=klogW 2013.06.08. 10:07:53

@S=klogW: jé, az egyikben találtam ikrát is. ezek szerint ki sincsenek belezve?

S=klogW 2013.06.08. 10:17:39

@S=klogW: sikerült kiszedni az egyik gerincét, olyan mint valami féreg

na csak legyűrtem ha már felbontottam. tiszta bear grylls kaland volt ez a halkonzerv

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.06.08. 10:50:49

@Mr Falafel: Nem tehet róla szegény, irányítás alatt van.

A 3 per hármas nyúl 2013.06.27. 18:30:43

@gloire: "Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Na mi van? Hol a folytatás? Csak nem berezeltél, patkány?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.06.28. 20:27:01

@Doomhammer: Hiszi vagy sem, gőzöm sincs, ki volt doom1, vagy Doom n+1, vagy Doom tíz a huszonharmadikon. Azt sem tudtam, hogy sok Doom van. Senkivel nem állok kapcsolatban, és senki gépének tartalma soha nem érdekelt. Ha valamibe beletrafáltam, az legvalószínűbben szuper intelligenciámnak köszönhető, de esetleg véletlen is lehetett.
Néhány ismerősöm nem regisztrál facebook-ra, mert azt a CIA-Mossad és faszomtudjaki is csekkolja. Ó, ugyan! Ki a faszt érdekel jelentéktelen senkik élete? Nemhogy a Mossadot, de még engem sem. Örülök, ha a sajátommal elboldogulok.

A 3 per hármas nyúl 2013.06.28. 20:40:48

@Hepci: Ne kekeckedj, mert neked is leharapom a töködet.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.06.28. 23:10:27

@A 3 per hármas nyúl:
Vasfogad van?
Kicsit nagy a lábam, légy óvatos... :)

Enszoltam 2013.06.29. 02:11:20

@Hepci: haha, hagyja. Beteg szegény - persze tagadja.

A 3 per hármas nyúl 2013.06.29. 03:21:59

@Enszoltam: Mert te totál egészséges vagy, nyominger.

Enszoltam 2013.06.29. 06:11:12

@A 3 per hármas nyúl: Hozzád képest itt mindenki egézséges, miután csak téged és nickjeidet tiltják ki :D :D

Te elmebeteg fasz.

A 3 per hármas nyúl 2013.06.29. 06:39:06

@Enszoltam: Majdnem igazad van, csak épp ellenkezőleg.

Enszoltam 2013.06.29. 06:45:23

@A 3 per hármas nyúl: Alfőmérnök nick végleg kitiltva.

Ez az igazság. A többi már csak gyenge próbálkozás.

A 3 per hármas nyúl 2013.06.29. 06:58:41

@Enszoltam: Visszategyem a korábbi avataromat? Attól tényleg összeszarnád magad.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.06.30. 09:08:04

@Alfőmérnök: mi történt, exhumáltak végre az itteni uracsok?

Alfőmérnök 2013.06.30. 10:14:02

@Hepci: Nem tudom, nem kértem, lehet, hogy csak időlegesen tiltottak ki és lejárt a bünti. :)

Alfőmérnök 2013.06.30. 11:42:05

@Hepci: Btw, mikor kitiltottak, írtam nekik levelet, de nem reagáltak.
Szerintem MézesRozi és az ügyvédnője áll a dolog hátterében. Valószínűleg a mandinereseknek is küldött egy levelet a ribanc. Ez persze csak egy elmélet.
De annyi biztos, hogy amiért engem kitiltottak, azért mást is ki lehetett volna, tehát, én úgy gondolom, valakinek az utasítására tették.
Emlékezetes, hogy sem önszántukból, sem valaki utasítására nem tiltották ki az E-kult nevű elmebeteg komcsi bűnözőt. De az is lehet, hogy arra kaptak utasítást, hogy NE tiltsák ki.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.07.07. 02:19:05

@Enszoltam:
Mégis kitiltották?
Boldog vagy?
Maszturbálj többet!
Még boldogabb leszel...

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.07.07. 02:19:17

@Enszoltam: Figyi, nekem tök mindegy, hogy Alfőmérnök, vagy ALFI nicken írok, a lényeg, hogy leírom a véleményemet és a férgeket elküldöm a picsába. Pl. betyár/MézesRozi is kussol egy ideje, ha én nem lennék, tuti, hogy most is írogatná a butaságait. Egyébként tudna ő értelmes dolgokat is írni, hogy ehelyett miért faszságokat ír, vagy semmit, azt nem értem, de nem is nagyon érdekel.
Azt viszont őszintén remélem, hogy a szemétdombra való gloire nevű szarkupac az én tevékenységem hatására szüntette be a tevékenységét, és egy jó ideig nem szennyezi tovább a blogszférát a gyűlöletével és a gonoszságával.

Enszoltam 2013.07.07. 02:22:23

@Hepci: Szerinted érdekel? Kiröhögöm ezt a faszt.

@ALFI: mak-mak.

Enszoltam 2013.07.07. 02:43:22

@ALFI: Egy kitiltott baromtól pedig a nagy buta replijei.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.07.07. 02:59:09

@Enszoltam: Ha megnézem, milyen rongyembereket tűrnek itt meg, arra gondolok, lehet, hogy dicsőség innen kitiltva lenni. Te nem vagy kitiltva, mégis másodnicken írsz, még a nickedet sem tudod felvállalni, nemhogy a valós személyedet, amit viszont másoktól meg elvárnál. Ez személyiségzavarra enged következtetni.

Enszoltam 2013.07.07. 03:26:54

@ALFI: Ismétlem: én azért vagyok itt, hogy kiröhögjelek.

És ez minden kitiltásodkor, új nickjeiden meg is történik.

Jól szórakozom :D

A 3 per hármas nyúl 2013.07.07. 20:42:33

@gloire: "Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed."

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

A 3 per hármas nyúl 2013.07.08. 19:15:40

@gloire: "Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. "

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

A 3 per hármas nyúl 2013.07.09. 23:03:58

@gloire: "Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. "

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

A 3 per hármas nyúl 2013.07.11. 20:52:21

@gloire: "Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk. "

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

A 3 per hármas nyúl 2013.07.17. 04:32:54

@gloire:
Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

A 3 per hármas nyúl 2013.07.17. 20:22:13

@Hepci: Tegnap újból előbújt az odújából a patkány, így kénytelen voltam ismét a friss topikok közé tenni a hozzá intézett kérdéseimet. Annyira csak nem nézi hülyének a többieket, hogy elhiszik, hogy miközben valamelyik poszthoz ír, nem nézi a friss topikokat. Az a szopás, hogy kínos kérdéseket teszek föl neki, amire ha válaszolna, egyértelműen kiderülne az aljassága és a betegsége.
Így inkább kussol a másik posztnál is, nagyon helyesen.
Majd ha belátja a hibáit és elnézést kér, esetleg szóhoz juthat. Addig ott van neki a jósda a paranoid Loxonnal, és a másik roncsemberrel, B&S-el az élen.

A 3 per hármas nyúl 2013.07.17. 21:01:17

@gloire: "Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed."

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

A 3 per hármas nyúl 2013.07.19. 00:15:46

@gloire: "Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk. "

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

A 3 per hármas nyúl 2013.07.20. 11:44:06

@gloire: "Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. Ő azon atavisztikus ellenfeleid egyik archetipikus megtestesítője, akik ellen igen gyakran ki szoktál kelni. "

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

A 3 per hármas nyúl 2013.07.22. 21:09:39

@gloire: "Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. Ő azon atavisztikus ellenfeleid egyik archetipikus megtestesítője, akik ellen igen gyakran ki szoktál kelni. "

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

A 3 per hármas nyúl 2013.07.26. 19:53:14

@gloire: "Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. Ő azon atavisztikus ellenfeleid egyik archetipikus megtestesítője, akik ellen igen gyakran ki szoktál kelni. "

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

Alfőmérnök 2013.08.04. 21:54:54

@gloire: "Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk. "

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.08.12. 23:43:42

@gloire: "Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk. "

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.08.25. 21:44:54

@gloire: " "Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk. "

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

A 3 per hármas nyúl 2013.08.25. 22:04:33

@gloire: "Tudod milyen könnyű volt téged megtalálni? Nem is gondolnád. Ezt csak azért mondom, hogy ne szenvedj itt feleslegesen, nem kell azon törnöfd magad, hogy mit hova viszünk át. Itt a blog.hu-n lehet politizálgatni, a személyes konfliktusunkat pedig rendezzük a való életben. A jövő héttől természetesen nem kell már itt csetelnünk sem a mandin, nem kell ezzel senkit fárasztanunk. A dolgok szépen elindulnak a maguk útján."

Hogyan találtad meg Alfőmérnököt?
Hol tart az ügy?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.09.23. 13:36:18

@Doomhammer:
Vajon hasznalja-e a magyar allam a FinSpy-t?
index.hu/belfold/2013/09/23/parlament_pp/
"Németh Zsolt pedig azzal a Wikileaks-dokumentumokban megfogalmazott gyanúval kapcsolatban interpellálja a miniszterelnököt – bár szinte kizárt, hogy egy ilyen ügyben személyesen ő válaszoljon – mely szerint a magyar állam is alkalmazza a hírhedt kémprogramot, a FinSpy-t."

picur3ka 2013.09.23. 18:23:20

@Urfang:

Kijavitlak. Ahhoz kepest, hogy a zsidok 2-3-szor szetraboltak az orszagot, ketszer legyilkoltak tobb szazezer magyart, ez semmi.

Aki ellenseget nem ismeri es nem tartja szamon jo helyen, ki fog dogleni.

picur3ka 2013.09.23. 18:26:40

@Urfang:

Ha valami csipi a szemedet, az attol meg nem torveny ellenes.

A Garda betiltasa az volt. Ti szimplan nem tisztelitek/ertitek a torvenyt, mint a ciganyok.

picur3ka 2013.09.23. 19:03:13

@tesz-vesz:

En ugyanezt hallottam egy skot fickotol. S nem naci szegeny, nem zsido, csak merhetetlen rasszizmusrol panaszkodott Amerikaban, amint kezeltek, csak mert skot.

picur3ka 2013.09.23. 21:45:42

@Doomhammer:

Hahaha. Haromszor kellett laptopot cserelnem az utobbi idoben, mindig Topora gyanakodtam.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.09.23. 21:55:25

@picur3ka:
Topó?
Figyeljen telefonálás közben, nem hall-e gyanús kattogást. Macskája van? Gondolja el, nem találta-e egyszer benn a házban, amikor visszaérkezett, pedig a távozásakor még kint volt az udvaron.
Ezek árulkodó jelek.

picur3ka 2013.09.23. 22:14:18

@Hepci:

Becsinyalok az rohogestol. A foci volt a tema, amit kinyitottam...

picur3ka 2013.09.23. 22:21:52

@Doomhammer:

Szinte paranoias lettem a fickotol, teljes igaz.

picur3ka 2013.09.23. 22:48:34

Erdekes ez a 'kommentfolyam'.

Alfika tenyleg valami filmes okossag, rendezo vagy micsoda. Lattam mar masik ilyen toporzekolos filmrendezot, lehet, hogy szakmai artalom... vagy genetikai...

Ugyes a zsido egysig: mar Falafel is fenyegeti Gloiret...

A gyanu mindenkepp fennall, amikor karakterek annyit zsidoznak nyiltan es buntetlenul, mint Falafel es Malnasi/Gift, etc, hogy ezek provokator zsido ugynokok.

En is arra gondoltam egyszer, hogy beperelem Topot internetes zaklatasert, nagyon megertem az erzest. Gyomorforgato patkany/tegla/kommunista/ugynok karakterekrol beszelgetunk, nem viccelunk oly nagyon.

A nagyon meglepo szamomra, hogy ennyi ember szemelyes levelezesbe bocsatkozott ezzel az adatgyujtogeto, szarzsak, gyulolkodo fereggel.

A nagy csorte es con-teok utan legyen megengedve, hogy felhivjam szives figyelmuket az ecceru valosagra is:

- aszongya nekem egyszer Loxon, tevepupu betiltasa, vagy hasonlo kapcsan:

- "Durva volt hozzam!"

Mikor ram beragott, azt irtam:

-"Karacsonykor nem kommentelunk."

(????)

Las Palmas is betiltott engem a Vastagboron egyszer vagy ot napra. PMT-je volt, vagy ilyesmi. O legalabb nem magyarazkodott mindenfele suket karomlasokkal - ebben Alfinak teljesen igaza van; nincs semmifele egyseges blogszabalyzat, ami alapjan ez tortenne -, csak aszonta hello, begurult, mert kritizaltam az irasat.

Ilyen ecceru tud lenni ez a narcisztikus nagy konspiracio.

Alfőmérnök 2013.09.23. 22:57:35

@picur3ka: "A nagyon meglepo szamomra, hogy ennyi ember szemelyes levelezesbe bocsatkozott ezzel az adatgyujtogeto, szarzsak, gyulolkodo fereggel."

Nem lehet, hogy az az adatgyűjtögető szarzsák, aki egy saját blogra tereli a kommentelőket?
Onnan ugyanis elérheti az email- és IP-címüket.

picur3ka 2013.09.23. 23:10:31

@Alfőmérnök:

Ticcsanak be minden blogot. Ezt mondod?

Alfőmérnök 2013.09.23. 23:16:09

@picur3ka: Nem. Csak azt, hogy elég röhejes, hogy az ügynök-vád azokkal szemben merül fel legkevésbé, akik leginkább gyanúsak.

picur3ka 2013.09.23. 23:21:28

Nekem nem gyanusak, az a helyzet. Nem mintha erre koncentralnek, mikor blogolok, de te igy is tobb mint gyanus vagy.

picur3ka 2013.09.23. 23:22:53

@picur3ka:

Mondjuk, valoszinu, hogy egy igazi ugynok nem viselkedik ilyen hulyen, az jogos.

picur3ka 2013.09.24. 03:49:56

Na, a temahoz is vegre, amint igyekszem felzarkozni egy felev plusz kihagyas utan:

Teljesen jogos es tokeletes. Tolvaj, gyilkos, okkupacionalista nepseg. Aki veluk van, bunozo. Nagyon kulturaltan lett megfogalmazva.

Miert is kene tisztelegnunk a honfoglaloink es kirabloink himnusza es zaszlaja elott?

Terrorista allamokkal nem kell jatszani a demokraciat, indulasbol.

A 3 per hármas nyúl 2013.09.25. 21:01:57

@gloire: "Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. Ő azon atavisztikus ellenfeleid egyik archetipikus megtestesítője, akik ellen igen gyakran ki szoktál kelni."

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

Alfőmérnök 2013.10.01. 00:33:56

@gloire: "Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk. "

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.10.16. 21:21:15

@gloire: "Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk. "

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

picur3ka 2013.10.16. 23:04:32

Ismeros maga a magyar nepmesek, folklore, etc vilagaban?

Nem mondta, melyik kedden. Hah! Hushagyo kedden. Vagy kiskedden, holnaputan, soha napjan, etc.

Alfőmérnök 2013.10.17. 23:34:58

@gloire: " Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.10.17. 23:36:23

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.10.21. 19:57:02

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Valóraváltógép 2013.10.21. 21:26:15

@Alfőmérnök: Tényleg kaptál ügyvédi felszólítást? :)

Alfőmérnök 2013.10.21. 21:46:34

@Valóraváltógép: Nem. Én például az egyik nicknek (akit személyesen is ismerek) ezt írtam ezzel kapcsolatban:

"Ha nagyon jóhiszemű vagyok, akkor ezt a(z egyébként nevetséges) ügyvédi felszólítást vehetem úgy, hogy egyfajta figyelmeztetés a részéről, hogy vigyázzak, tényleg átmehet a való világba (rendőrségi üggyé válhat) a cirkusz, amit gloire-ral szemben folytatok (szerintem joggal). (Rá is kapott rögtön a patkány, hogy ezt az ügyet majd összevonják az enyémmel.) Tehát valahol, a maga egyenes beszédre képtelen módján, nekem is "jót akart" ezzel, kvázi így "vezekel". De ez a nagyon jóindulatú megközelítés. A másik verzió, hogy Rozi egy moráltalan lelkibeteg."

Valóraváltógép 2013.10.21. 21:49:29

@Alfőmérnök: Hát jogod lehet hogy van hozzá, de biztos megéri az energiát?
Ez itt csak játék. Aki többet visz bele... az a kelleténél jobban ráér. Szerintem.

Alfőmérnök 2013.10.21. 22:01:03

@Valóraváltógép: Nem én voltam az, aki a virtuális játékot a való világba kívánta áthelyezni. (Ha valaki ennek az ellenkezőjét állítja, természetesen készen állok rá, hogy bebizonyítsam az igazamat, akár kommentek és privát levelek beidézésével.)

Valóraváltógép 2013.10.21. 22:18:14

@Alfőmérnök: Ez rendben van, de lehet hogy te tudnád abbahagyni.

Alfőmérnök 2013.10.21. 22:39:21

@Valóraváltógép: Nem akarom abbahagyni. Ahogy gloire írta:

" Ez az ügy már nem áll le, '...Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg? Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?...' "

(Bővebben:
"Tetszik, nem tetszik, de ez a konfliktus már átkerült a valós életbe. A te valós életedbe és az enyémbe. Nem gondolod, hogy mindenki annyira hülye, hogy a végtelenségig tartja magát valami olyan alaktalan, egzaktul soha meg nem határozott dologhoz, mint a netikett? De akár tarthatom is hozzá magam, de csak amíg tetszik. Azért, mert neked azért a fenyegetésért felelned kell majd bíróság előtt, azért nem kell ide beírnom a nevedet, ugye ez nyilvánvaló. Viszont az kizárt, hogy engem vascsővel fenyegessen valaki és ne lépjek azonnal a legkeményebben és a leghatározottabb módon. Erről ne álmodjál. Ez az ügy már nem áll le, "...Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg? Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?..."
(...)
Tudod milyen könnyű volt téged megtalálni? Nem is gondolnád. Ezt csak azért mondom, hogy ne szenvedj itt feleslegesen, nem kell azon törnöfd magad, hogy mit hova viszünk át. Itt a blog.hu-n lehet politizálgatni, a személyes konfliktusunkat pedig rendezzük a való életben. A jövő héttől természetesen nem kell már itt csetelnünk sem a mandin, nem kell ezzel senkit fárasztanunk. A dolgok szépen elindulnak a maguk útján. Én innentől kezdve nyomon követem a szakmai előmeneteledet, és persze elindítom a fenyegetéseid miatt a hivatalos eljárást. Rossz fába kötöttél bele. "
mandiner.blog.hu/2013/01/12/kozossegi_elmeny_kozonseg_nelkul/fullcommentlist/1#c18833565 )

Alfőmérnök 2013.10.22. 00:39:59

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.10.23. 12:00:08

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.10.23. 23:58:22

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.10.24. 23:32:00

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

A 3 per hármas nyúl 2013.10.28. 12:49:19

@gloire: "Talán elfelejtetted hány nicket próbált meg idáig zaklatással, fenyegetéssel, rágalmazással ellehetetleníteni. Nem sorolom, tudod kikről van szó. "

Kik voltak azok?

"Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. Ő azon atavisztikus ellenfeleid egyik archetipikus megtestesítője, akik ellen igen gyakran ki szoktál kelni. "

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

Alfőmérnök 2013.11.01. 22:53:07

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.11.08. 22:43:52

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.11.09. 21:07:31

@gloire: alfi ki lett már tiltva tudtommal a kkbk blogról"

hopp!
nem lett kitiltva, csak elvettem a szerkesztői jogait, mert megbízhatatlan, ha képes összeszedni magát még ugyanúgy posztolhat, csak én jelentetem meg.
bár most nagyon elfolglalt...

én nem tiltok ki senkit véglegesen.

Alfőmérnök 2013.11.10. 20:55:12

@tesz-vesz: Mikor ezt írta (2013.05.19. 13:23:06) még a szerkesztői jogosultságom is volt.
Azaz @gloire: hazudott.
(Direkt nem azt írtam, hogy tévedett, mert szándékosan, előre megfontoltan terjesztett rólam hamis információkat a féreg.)

Alfőmérnök 2013.11.12. 23:03:01

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

A 3 per hármas nyúl 2013.11.13. 21:28:09

@gloire: "Talán elfelejtetted hány nicket próbált meg idáig zaklatással, fenyegetéssel, rágalmazással ellehetetleníteni. Nem sorolom, tudod kikről van szó."

Kik voltak azok?

"Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. Ő azon atavisztikus ellenfeleid egyik archetipikus megtestesítője, akik ellen igen gyakran ki szoktál kelni. "

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

Alfőmérnök 2013.12.04. 08:31:26

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.12.04. 14:04:08

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.12.04. 14:10:04

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.12.04. 22:01:54

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.12.05. 07:38:12

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Alfőmérnök 2013.12.06. 20:06:56

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

A 3 per hármas nyúl 2013.12.13. 07:33:47

@gloire: "Talán elfelejtetted hány nicket próbált meg idáig zaklatással, fenyegetéssel, rágalmazással ellehetetleníteni. Nem sorolom, tudod kikről van szó."

Kik voltak azok?

"Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. Ő azon atavisztikus ellenfeleid egyik archetipikus megtestesítője, akik ellen igen gyakran ki szoktál kelni. "

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2014.01.25. 20:10:58

@A 3 per hármas nyúl:
Mondtam már, hogy gloire-t.
1ébként: kemény vagy, nyúl.

A 3 per hármas nyúl 2014.03.18. 18:26:12

@gloire: "Talán elfelejtetted hány nicket próbált meg idáig zaklatással, fenyegetéssel, rágalmazással ellehetetleníteni. Nem sorolom, tudod kikről van szó."

Kik voltak azok?

"Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. Ő azon atavisztikus ellenfeleid egyik archetipikus megtestesítője, akik ellen igen gyakran ki szoktál kelni. "

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

A 3 per hármas nyúl 2014.04.01. 20:00:08

@gloire: "Talán elfelejtetted hány nicket próbált meg idáig zaklatással, fenyegetéssel, rágalmazással ellehetetleníteni. Nem sorolom, tudod kikről van szó."

Kik voltak azok?

"Egyébként furcsa helyzetben vagy te is. Ha tisztában volnál alfi személyazonosságával - én tudom kicsoda - talán más volna a véleményed. Ő azon atavisztikus ellenfeleid egyik archetipikus megtestesítője, akik ellen igen gyakran ki szoktál kelni. "

Honnan tudja, hogy kicsoda Alfőmérnök?

Alfőmérnök 2014.05.17. 19:02:05

@jose maria padilla: "aki itten jogi utaskodik, arra a pokol tüzét kell önteni. akik tüzelték az emberroncs gloárt, szintén égjenek."

Kik tüzelték gloiret és hol?

Alfőmérnök 2014.05.17. 22:06:42

@S=klogW:
1. Egy kérdés mindig aktuális, amíg nem válaszolják meg.
2. Az interneten nincs olyan, hogy múlt és jelen.
Amíg valami elérhető, addig az a jelen, tök mindegy, hogy 10 másodperce, vagy 10 éve írták.

Alfőmérnök02 2014.06.11. 15:40:06

@jose maria padilla: "aki itten jogi utaskodik, arra a pokol tüzét kell önteni. akik tüzelték az emberroncs gloárt, szintén égjenek."

Kik tüzelték gloiret és hol?

Alfőmérnök56 2014.06.15. 13:34:50

@jose maria padilla: "aki itten jogi utaskodik, arra a pokol tüzét kell önteni. akik tüzelték az emberroncs gloárt, szintén égjenek."

Kik tüzelték gloiret és hol?

Alfőmérnök56 2014.06.16. 15:56:00

@jose maria padilla: "egy biztos. aki itten jogi utaskodik, arra a pokol tüzét kell önteni. akik tüzelték az emberroncs gloárt, szintén égjenek. "

Kik tüzelték gloiret és hol?

Alfőmérnök56 2014.06.17. 10:14:54

@jose maria padilla: Azért szerintem valahol te is érzed, hogy mekkora gigamegalol, hogy te nem vagy jósdás.
Te magad mondtad, hogy a titokjósdán voltak, akik buzdították gloire-t, hogy jelentsen föl (nyilván azzal a céllal, hogy kibasszanak a valós személyemmel).
Na, ki vele, kik voltak azok?
Mi akadályoz meg benne, hogy nyilvánosságra hozd?
Csak nem az, hogy mégis jósdás vagy és ha nyilvánosságra hozol titkos információkat, akkor áruló lesz belőled?

Alfőmérnök91 2014.06.22. 21:29:44

@gloire: "Egy ügyvédi felszólítás már érkezett alfinak, talán értesültél róla. Én most elutazom, kedd délelőtt leszek megint, akkor folytathatjuk."

Hol a folytatás? Beszartál, féreg?

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2014.12.03. 11:25:18

"CSIRIP-CSIRIP ITT A MADÁR POSTÁS

MA VAN A NAGY MEGHÍVÓ KIOSZTÁS.

MERT AZ ERDŐ MA RENDEZI BÁLJÁT,

TÜSKIT ÉS A MUKK EGERET VÁRJÁK."
süti beállítások módosítása