Mi a neved, zsidó?
2012. június 27. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Mi a neved, zsidó?

brian.jpg

  Visszanyalt az árpádsávos fagyi, saját vezéreik vérségi viszonyaiban turkálnak a radikális szubkultúra tagjai. Úgy tűnik, a jövőről való mondanivaló híján 2012-ben tényleg a múltban való vájkálásról szól a magyar közélet, bár a származás taglalása tényleg egy új szint a játszmában. Most az EP öblös hangú magyarradikálisa, a cigánybűnözés ostorozója, Szegedi Csanád kénytelen szembenézni azzal, hogy zsidó származású felmenői is vannak.

  Na és? – tehetik fel a kérdést a józanabb elmék. Mit számít, hogy kinek milyen a származása? Nos, a dolognak két oldala van: egyrészt tényleg nem számít a származás, nem lehet belőle kollektív tulajdonságokat, szándékokat, főleg nem bűnösséget levezetni egy teljes népcsoportra, etnikumra, bármilyen kisebbségre vonatkozóan. Ez eddig persze evidens, bár nem kevesen vannak hazánkban, akik nem jutottak el eddig a felismerésig. A dolog másik oldala viszont, hogy igenis számít a származás, egyéni sorsunk, személyiségünk, nézeteink, vonzalmaink és félelmeink alakulásában. Saját származásunk, felmenőink, családunk történetének ismerete igenis hozzátesz személyiségünk alakulásához, és nem elvesz belőle. És csak a legnaivabb idealisták, vagy a társadalom sokszínűségének eltüntetésére törekvő radikális egyenlősítők gondolhatják azt, hogy származásunk, az otthonról hozott kulturális, világnézeti beidegződések nem hatnak ki felfogásunkra, az egyéni nézetek összessége pedig a közélet alakulására. Ha nem vesszük figyelembe ezeket az eredőket, nem is tudjuk megérteni a magyar közélet vitáit, vagy legalábbis nagyon fals képünk és magyarázatunk lesz róla. Persze saját gyökereink nem ismerete, vagy a származásunk önmagunk előtt való eltitkolása, negligálása is jelzésértékű.

  Úgy tűnik, a jelenleg kognitív disszonanciáját feldolgozni kénytelen jobbikos politikus mindkét téren komoly hiányosságokkal küzdött: úgy vagdalkozott kollektív vádakkal, végtelenül leegyszerűsített sztereotípiákkal, egybites politikai üzenetekkel, hogy közben nem volt tisztában saját származásának összetettségével. Pedig ha a közéletbe való belépés, a nemzet sorsának alakítása előtt érdeklődött volna saját múltja iránt is, talán érzékenyebbé, visszafogottabbá, elfogadóbbá vált volna a világ, benne a magyar glóbusz komplexitása felé is. Igaz, ez alkalmatlanná teszi az embert a radikalizmusra, de cserébe realista, mértékletes, belátó, vagyis a nemzet számára hasznosabb politizálásra késztethet.

  A különböző huszadik századi totalitárius rendszerek egyik ősbűne volt, hogy kíméletlenül beleavatkoztak a társadalmak, a családok, az egyének egyik legérzékenyebb magánszférájába, a származás, a vérség világába. Egyeseket megbélyegeztek, jogaiktól megfosztottak, munka- vagy haláltáborba vittek faji vagy társadalmi származásuk miatt; másokat szándékosan elszakítottak eredeti, meglévő gyökereiktől, hogy lélektelen falanszterekben neveljék ki a hol nemzeti, hol nemzetközi szocializmusnak nevezett ideológiák híveit. Pedig nemzetünk ezer éve sokszínű: nézzük csak meg a nyilván radikális jobboldalon is tisztelt Árpád-házi királyok családfáját. IV. Béla dédanyja (II. Géza felesége) Eufrozina kijevi hercegnő; nagyanyja (III. Béla felesége) Châtillon Ágnes antiókhiai hercegnő; anyja (II. András felesége) a meráni Gertrúd; saját felesége Laszkarisz Mária bizánci hercegnő volt, míg saját lányai a lengyel és kijevi fejedelmekhez, valamint a bajor herceghez. Mi ez, ha nem a tökéletes multikulti?

  De nem kell visszamennünk a középkorig: az organikusan alakuló, a pusztítások után új népeket befogadó és jelentős részben asszimiláló magyar nemzet gyökereinek huszadik századi eltépése máig ható ismerethiányt, és ebből fakadó értetlenséget, érzéketlenséget és frusztrációt okozott a magyar társadalomban. Nem csekély mértékben ennek köszönhető az is, hogy egyre több híve van a kitalált, mitizált magyar őstörténetnek is, főleg a nemzeti radikális oldalon. Pedig elég lenne, ha csak a saját családunk történetét megismernénk, és máris többet tudnánk a valódi magyar történelemről, a Kárpát-medence népeinek sorsszerűen összetett származásáról. Paradox módon én részben a származásban vájkáló egykori hatóságoknak köszönhetem a családfám ismeretét, hiszen egyik ágon fennmaradt a több nemzedék „tiszta származását”, kereszténységét igazoló okirat, tele anyakönyvi adatokkal.

  Nem csoda, hogy tragikus történelmi tapasztalatok okán sokan nem ismerik saját múltjukat, nem érdeklődnek vagy akarnak tudni saját gyökereikről. Érdemes azonban kinyílnunk, nem csak a világ, hanem önnön származásunk felé is. Szegedi Csanádnak üzenjük: te is más vagy, te sem vagy más. Ha megbékélünk saját sokszínűségünkkel, akkor jön majd el igazán a szebb jövő.

*

  Az egybites zsidózást pedig hagyjuk meg a bohócoknak és a nevettetőknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr754614102

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szimbólumok harca 2012.06.27. 15:19:43

Szerintem a jó kormány, olyan mint egy ideális pincér. Észre sem veszed, hogy ott van, de amikor szükséged van rá, rögtön megjelenik. Szólsz neki ha foltos az abrosz, piszkos az evőeszköz, vagy kiürült a poharad. Cserébe nem szól bele melyik asztalhoz ...

Trackback: A fideszes zsidó (filmajánló, online nézhető, letölthető) 2012.06.27. 12:47:15

Mivel sokan nincsenek tisztában az "antiszemitizmus" alapvető kérdéseivel, ezért egy hasznos filmet teszünk megtekinthetővé az oldalon. Igazi minőségi dokumentumfilm a rendszerváltás utáni politikai megosztottságról. Kötelező, alap. A filmet egy zsidó...

Trackback: Az önüldözés bevált politikai és egyházi marketing módszertan 2012.06.27. 12:32:04

Az önüldözés és az öngyűlöletkeltés módszertanát, már régen feltalálták és az Szadi, kisgazdák után 2006-ban az FMPSZ is bevetette. A közben eltelt időben meg már Bokros Lajosnak is kolbászt tölthetnékje támadt. Aki kolbász tölt, annak darálnia is k...

Trackback: Orbán a Dunába lövetné az állástalan diplomásokat 2012.06.27. 12:29:57

Jávor Benedek azonnali kérdésére adott pökhendi és arrogáns “romkocsmás-Dunarekesztős” válaszával a miniszterelnök átlépte azt a bizonyos határt. Tudjuk persze, hogy “nem úgy gondolta” ő a Duna elrekesztését az állástalan diplom...

Trackback: Jóízű zsidózással kapaszkodik az Index fogyatkozó számú olvasóiba 2012.06.27. 12:23:13

  Láthatóan csökken a látogatók száma a jobboldali kötődésű hírportál statisztikáiban. Meg tudják-e fordítani a trendet az intenzív, szaftos zsiráfozással? * * Szegedi Csanádnak, a Jobbik parlamenti képviselőjének sztoriját tegnap este kapta fel a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfőmérnök 2012.06.27. 11:23:43

Ettől már csak egy dolog lenne a durvább: ha kiderülne, hogy aristonak, vagy MézesRozinak disznópásztorok voltak a felmenői között.

aeidennis 2012.06.27. 11:39:20

Úgy tűnik új közmondás született:
Retteg, mint széljobbos a családfakutatástól.

hoplita 2012.06.27. 11:57:54

Meglepődtem volna, ha ergéke nem cuppan rá rögvest, hű fityiszes felszopóként, mint éhtyúk a takonyra.
Gondolom tökön rúgás terhe mellett osztották ki a feladatot pártközpontban..:)

Gumicsont...de érdekes olvasnivalót kínál, már a másik oldalon is sok kriptonáci fityiszes kamingótol tudattalan.

bruticsello 2012.06.27. 12:04:55

Sokak fejében keveredik a származás és az identitás fogalma. A származás lehet identitásképző elem, de csak részben, és minél távolabbi ősökre hivatkozik, annál viccesebbnek hat, és ma már sokak számára inkább csak érdekesség. (Miért tiszteljek holtakat, akiket egyáltalán nem ismerhetettem, és legfeljebb csak obskúrus családi legendáriumokban maradt fenn az emlékük??? Miért kéne egyáltalán viszonyulnom hozzájuk???) A származás, családfa ténybeli kérdés, feltárható, vizsgálható, de csak egy száraz adathalmaz. Ellenben az identitás felépítésében az egyénnek komoly szellemi munkája van, vállalást jelent, kulturális-érzelmi elköteleződést. Vagyis az vagy ma, amit saját erődből, saját magad felépítettél, nem az ősök definiálnak.

Max val Birca · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.06.27. 12:11:57

Én megcsináltattam még évekkel ezelőtt a géntérképemet. Kiderült: az én géntípusom a leggyoribb a következő népeknél: berber, trák, illír, zsidó, arab. Az én típusom a leginkább elterjedt Észak-Afrikában, Közel-Keleten, Dél-Olaszországban és a Dél-Balkánon. Úgy számoltam, hogy mindezek közül a legvalószínűbb a trák származás. Így azóta büszke vagyok trákságomra.

kalhana 2012.06.27. 12:12:13

"Eufrozina... , Chatillon Ágnes..., meráni Gertrúd... , Laszkarina Mária... . Mi ez, ha nem a tökéletes multikulti?
Egyáltalán nem az. Mert a felsoroltak, az Árpádok és a többiek mind keresztények voltak, így nagyjából minden lényeges kérdésben közel álltak egymáshoz, csak a részletekben különböztek. A multikulti ennek pont a fordítottja.

trollhunter89 · http://trollhunter.blog.hu/ 2012.06.27. 12:16:35

Akit meg érdekelnek Csanád meg a trollok:
trollhunter.blog.hu/2012/06/27/kinzo_kerdes_283

sivatagi n. 2012.06.27. 12:17:52

Akkor most Szegedi Csanád igazolta azt a közismert tényt, hogy a zsidók nácik? Vagy ő ezentúl már nem számít nácinak libsibibsi körökben? :)

medve2 2012.06.27. 12:18:55

@hoplita: Pedig csak rajtatok röhögünk.

szürkegém 2012.06.27. 12:19:41

Kinek lehet az érdeke, hogy a jobbik egyik erős emberét kicsinálják? De meg is érdemli. Minősíti Szegedi Csanádot, ahogy a zsidó őséről beszél. Azt nem választjuk, hogy hova születünk. Ez kicsit olyan, mint mikor kikupálódott cigányok megtagadják cigány származásukat.

Démonmac1 2012.06.27. 12:20:08

Üsd meg százados, de nagyon dulván.

futás csicskák! 2012.06.27. 12:20:59

magyarzsido mind a mink csicskásaink vagytok

kispufi 2012.06.27. 12:22:09

"egyik ágon fennmaradt a több nemzedék „tiszta származását”, kereszténységét igazoló okirat, tele anyakönyvi adatokkal" - pontosan, az én esetemben az ilyenek (pl. egy 1819-es keresztlevél hiteles másolata 1939-ből) épp, hogy felcsigázta, alakította és formálta érdeklődésemet. szükségből erényt, ugyebár.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.06.27. 12:22:26

@bruticsello: jól mondod, jó olvasni az ilyet :)
kivéve a tiszteletet és a viszonyulást

medve2 2012.06.27. 12:22:27

@Max val Birca: Te is vitatott vagy. A bolgárok a trákokat igyekszenek ősként beállítani, kicsit daco-románosan. A görögök sem örülnek a trákoknak, nem elég, hogy voltak makedónok, a trákok csak púp a hátukon mint egy nem hellén ám fejlett kuturájú nép. És ha már a bolgárok keresik a trák-bolgár kontimuitást, a mai macedónok sem maradhatnak ki, számukra a trák-makedón testvériség egyenlő a nem bolgár és nem görög eredettel. Szóval óvatosan ezzel a trák származással.

nagykerek 2012.06.27. 12:22:44

...egyik ágon fennmaradt a több nemzedék „tiszta származását”...

A másikról a metapédia ír.

medve2 2012.06.27. 12:23:38

@bruticsello: Ebben igazad van. A fájó pont, hogy sokan vitatják a magyar zsidók magyar identitásának a lehetőségét. Ez az antiszemitizmus lényege.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2012.06.27. 12:25:02

"Az egybites zsidózást pedig hagyjuk meg a bohócoknak és a nevettetőknek."

A progresszió jelenlegi állás szerint a 64 bites zsidózás a korszerű!

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.06.27. 12:27:38

Az ÖNGYŰLÖLET KELTÉS nagyon régi politikai trükk.

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2012.06.27. 12:28:42

Én eddig azt hittem az elmúlt 60+ év alapján, hogy csak a zsidók antiszemitázhatnak... Most akkor egy zsidó is lehet antiszemita?

2012.06.27. 12:29:31

@medve2: "A fájó pont, hogy sokan vitatják a magyar zsidók magyar identitásának a lehetőségét."

Természetesen minden alap nélkül vitatják.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 12:30:36

@rajcsányi.gellért (ergé):

Ez a legostobább, ugyanakkor legmocskosabb és leghazugabb cikk/poszt, amit én itt valaha is olvastam!

Mi a lóf*sz van itt?!

Ebben a szövegen jóformán egy mondat nincs, ami ne tartalmazna hazugságot és/vagy ellentmondást. Egy @rajcsányi.gellért (ergé):-től nem várna az olvasó keresztényeurópai multikultit és teismásvagytesemvagymást, s nem várna ilyen szemérmetlen és ilyen kacérul aljas jellem- vagy karattergyilkolászást! Gyalázat!

ü
bbjnick

Démonmac1 2012.06.27. 12:30:37

Ezek a hülye mongolok félmunkát végeztek, egy előnye volt, mindenki keveredett mindenkivel.. így szerintem felesleges az egész hercehurca azzal kapcsolatban, hogy ki honnan származik. Ettől persze Sz. Csanád még retardált marad.

Viktus 2012.06.27. 12:32:40

@nemzetikonyves:

Amerikai Náci Párt egyik oszlopos tagja, Daniel Burros a '60-as években öngyilkosságot követett el, miután a sajtó leleplezte zsidó származását.

hu.metapedia.org/wiki/Daniel_Burros

Film is készült a történetről:

The Believer

www.port.hu/a_hitetlen_the_believer/pls/fi/films.film_page?i_film_id=61882

www.imdb.com/title/tt0247199/

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.06.27. 12:33:47

És a Morvai Krisztina mikor zsidózik, közben a zsidó Baló Györgytől van két gyereke is?

Ezek a jobbikosok ennyit érnek.

The brain 2012.06.27. 12:33:51

@nemzetikonyves: A zsidók a legnagyobb antiszemiták.Ez tény.

Lesből Támadó Szárítókötél 2012.06.27. 12:36:13

@nemzetikonyves:

Persze. Az arra fogékonyaknak íme az élő bizonyíték, hogy a zsidók nyomják az antiszemita propagandát, hogy aztán sajnáltassák magukat, höhöhö :-D

Na jó, csak vicceltem.

U.i.: A "Rabbik Magyarországért Mozgalom" megvolt?:-D

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.06.27. 12:36:19

nem lehet belőle kollektív tulajdonságokat, szándékokat, főleg nem bűnösséget levezetni egy teljes népcsoportra, etnikumra, bármilyen kisebbségre vonatkozóan"

de lehet, a magyar származású magyar hazafi, identitású lehet, a német német hazafi, a spanyol spanyol, a zsidó zsidó lehet.
remélem szegedi nem egy alvó ügynök :)
a fidesz viszont, nem alvó, hanem aktív ügynökök hálózata, a kis likudbarátok.

ámbátor 2012.06.27. 12:36:49

Az árpádháziak lényegében kivétel nélkül külföldről nősültek. Akkoriban ez volt a bilaterális tárgyalások és megegyezések bevett formája. Diplomáciai kérdés volt a nősülés, nem családi.

Ringlósztár 2012.06.27. 12:36:53

@The brain:
Mivel Séminek 7 törzse volt, amiből csak egy a zsidóké, ez akár igaz is lehet.

Démonmac1 2012.06.27. 12:37:36

@tesz-vesz: Így jártatok, mondd csak sékelben kapod a fizetésed?:)

tusuanzen 2012.06.27. 12:38:10

@nemzetikonyves:
"apa! Mi az a kapitalizmus?
-Hát az fiam, hogy a zsidók elveszik a nem zsidók pénzét.
-De nem utálják ezért őket?
-Dehogynem, ezt hívják antiszemitizmusnak."

Lesből Támadó Szárítókötél 2012.06.27. 12:38:45

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Facsarjuk ki a maximumot:

"És a ***volt jogvédő*** Morvai Krisztina mikor zsidózik, közben a zsidó Baló Györgytől van két gyereke is?"

Komolyan, már várom, mikor derül ki, hogy Vona Gábor a fiúkat szereti, és/vagy rendszeresen füvezik.

hoplita 2012.06.27. 12:42:12

@medve2:
Inkább az anyád pináján röhécselj, ha szabad javasolnom.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.06.27. 12:42:12

"közben nem volt tisztában saját származásának összetettségéve"

"Szegedi Csanád kénytelen szembenézni azzal, hogy zsidó származású felmenői is vannak."

"a nemzet sorsának alakítása előtt érdeklődött volna saját múltja iránt is, talán érzékenyebbé, visszafogottabbá, elfogadóbbá vált volna a világ,"

tisztában volt a múltjával, csak nem hangzotatta, én a helyében egy mtv-s, duna tévés interjó során, mikor felhozzák neki a zsidózást, akkor egy félmondatba beleraktam, volna
de most azt fogják rá mondani, hogy antiszemita zsidó, skizó zsidó, burkoltan már ergé is erre bazíroz, szegény. ahogy a fideszes lovas istvánra mondják.

"elismeri a vér szerinti, 50%-os zsidó származást, de kitart magyar hazafisága mellett, mondván, ő ugyanaz a Szegedi Csanád, mint aki volt eddig is, még a zsidóságról alkotott véleménye sem változott meg.

További részletek: kuruc.info/r/6/97961/#ixzz1yzO8ag8W
"

kalamajka49 2012.06.27. 12:44:52

@Alfőmérnök: vagy ha grift apai ágon cseléd, anyain pólisi lenne

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 12:44:56

Mi itt a gond? A zsidók is árgus szemmel vizsgálják ki nem teljesen zsidó. Félzsidónak nem jár annyi jog a szervezeten belül. (lsd. mostani botrány)

Normális ember az ilyet kívülről figyeli. Mellesleg inkább a zsidóknak nyalt vissza a fagyi, kiválasztottnak ugyanis mások is érezhetik magukat a saját kis szemétdombjukon az ő kárukra.

MACISAJT 2012.06.27. 12:47:50

A kurucon meg az anyakönyveket mutogatják..:)
De hiteles a "védekezés" is:
"30 éves vagyok és most tudtam meg egy "karaktergyilkosság" következtében hogy anyai ágról zsidó vagyok/nagyanyám megjárta Auschwitzot,ojvé, mennyire le vagyok sújtva" ...

Vegytiszta operettnácizmus:D

Hej, Rákóczi, Bercsényi, Bezerédi!
(Zazrivecz, Meisels,Balóné)
Magyar vitézek nemes vezéri!
Hová lettek, hová mentek? Válogatott vitézi!

Voltál, mint a szépséges, eleven kép!
Rabbá lettél, te szegény magyar nép!
Tenger rajtad most a fegyver, sasnak körme szaggat szét.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.06.27. 12:50:05

@MACISAJT:

Érdekes dolog most Kurucot olvasni, ahol most arról írnak, hogy embereket vittek Auschwitzba, mikor nemrég még a holokausztot is legszívesebben letagadták volna.
Ahol arról írnak, egyik vezetőjük zsidó, miközben mindenkit lekicsinylő jelzők kiséretében zsidóztak eddig, aki nem az ő dalukat fújta.

Max val Birca · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.06.27. 12:50:06

@medve2:

Az őslakosság a Balkán déli részén a trák. Mivel senki sem irtotta ki öket szervezetten, így "csak" az identitásuk tűnt el, de nem genetikai örökségük. Egy részük göröggé lett, más részük szlávvá. Majd a bolgárok bejövetele után (VII. sz.) kialakult az új bolgár identitás, alapvetően szláv és bolgár elemből. Azonban ezeknek a szlávoknak a nagyobb része nem eredeti ősszláv, hanem inkább elszlávosodott görög és trák.

Trák-bolgár kontinuitási elmélet sosem volt komolyan a bolgár történelemtudományban. Nyilvánvaló, hogy csak genetikai kontinuitás lehet, s nem identitásbeli.

Egyébként a román elmélet sem dáko-román, hanem dáko-római, csak elterjedt a hibás fordítás.

Bell & Sebastian 2012.06.27. 12:50:08

Valóban ostoba egy karcolat ez a poszt, alaposan leszállt a színvonal, amit az ide nem illő Brian -idézet is pontosan jelez.

Az a szomorú hogy a neolibek a zsidózásba -készakarva- annyit látnak csak bele, hogy ismét válogatás nélküli halomra öldösés helyeztetett kilátásba minden, anyja jogán nagyorrúnak.

Holott ez régen se így ment (hogy így, az az első vetítés) és jad ma sem ez a mainstream elképzelés (hogy igen, ez a második vetítés).

Aki ezt a két főbűnt elköveti, az virtigli (egybites) antifasiszta, de aki még le is írja, az egyenesen informatikus -származású kocsog.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2012.06.27. 12:50:45

nem dobjuk össze bbjnick-nek a családfakutatásra valót? :DDD

nercon 2012.06.27. 12:51:45

És te ki vagy rajcsányi(ergé)? Majd én megmondom: egy takony vagy semmi más. Ha gondot okoz Szegedi Csanád származásának zsidó ága, akkor antiszemita is vagy.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.06.27. 12:53:22

Paradox módon én részben a származásban vájkáló egykori hatóságoknak köszönhetem a családfám ismeretét, hiszen egyik ágon fennmaradt a több nemzedék „tiszta származását”, kereszténységét igazoló okirat, tele anyakönyvi adatokkal."

tehát nemcsak most, hanem a korábbi korokban is gyanúsak voltatok! :)
akkor még megúsztátok, de egyszer majd le fog menni a nap, minden csillag kihuny egyszer :)

szürkegém 2012.06.27. 12:53:38

...........sokan vitatják a magyar zsidók magyar identitásának a lehetőségét........
Ez egy érdekes dolog. A kárpát medencei zsidóságnak kettős volt az identitása. És kettős most is. Amellett, hogy zsidók, magyarnak is tartják magukat teljes joggal. Egy NewYorki zsidó ember, zsidó, és nem amerikai zsidó önmeghatározása szerint. De itt a magyar zsidókról beszélhetünk. Olyan sincs (nincs ilyen identitástudat, hogy szlovák zsidó, román zsidó....stb (persze tudjuk, hogy ez összefügg a politikai nemzet fogalmával. De és itt van az érdekesség. Délvidéken, 1920 körül mindenféle hamisításokkal próbálták igazolni a szerb többséget. Közvetlenül a háború után Még kb ugyanannyi magyar élt a délvidéken, abszolut számban mint szerb. De élt ugyanannyi német is. Hirtelen hogyan változott ez az arány meg? A magyar uralom alatt, a zsidók magyarnak vallottáűk magukat. És a németek közül is sokan magyarnak. A szerb hatalomátvételkor a zsidók elkezdték magukat a szerbekhez sorolni....De mindenképpen leválasztották statisztikailag a magyarságtól. De már a délvidéki bevonuláskor örömmel fogadták a magyar csapatokat....nem partizánok, ellenállók lettek a szerbek mellett.

Démonmac1 2012.06.27. 12:53:43

@Anti Anyag: "inkább a zsidóknak nyalt vissza a fagyi,"
nemnem ez a fagyi inkább N.Cs nak nyalt vissza.
és sikerült hiteltelenné válnia.
de nem baj, üssétek csak egymást:)

Bell & Sebastian 2012.06.27. 12:54:34

@.Pierre Bezuhov.: Nem szükséges, mert elég nyilvánvaló, hogy rómat katolikus -származású.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.06.27. 12:55:02

@.Pierre Bezuhov.: az enyémet dobd össze légyszi, skót vagyok, már régóta akarom meg tudni a felmenőimet, de úgy tudom ezek a hivatalos családfakutatók nagyon összedobják a neveket, a lényeg, hogy kész legyen.

medve2 2012.06.27. 12:55:28

@hoplita: Hát, most rajtatok röhögök.

Démonmac1 2012.06.27. 12:55:31

És még a nevét is elírtam:) mind1 ij.

2012.06.27. 13:00:54

@hoplita:

Ne csodálkozz, ez a poszt rímel erre a cikkre:
index.hu/belfold/2012/06/27/a_kormany_merni_akarja_a_zsidoellensegesseget/

Zsidóseggnyaló hisztéria a köbön.
Tudnám, hogy ezek a kilincsorrú tetvek mi a kurva anyjukat zsizsegnek itt. Meddig feszítik a húrt? Hiányzik már nekik az újabb holokauszt, vagy mi van?

medve2 2012.06.27. 13:01:02

@Max val Birca: A XIX. századi bolgár nemzeti ébredés és a XX. századi bolgár kommunista nacionalizmus előszeretettel foglakozott a trák nagysággal, mely egyes nézetek szerint aztán beépült a bolgár kultúrába. Ők ezzel próbálták igazolni, hogy nem maradnak el a hellén nagyságtól. Én csak interpretációkat jelzek, nem azt mondom, mi igaz és mi nem.

hoplita 2012.06.27. 13:01:06

@medve2:
Ja, hogy azomnmán kimulattad magad..?
Akkor bocsi..

Sákif za morro? 2012.06.27. 13:01:11

@bruticsello: Ezt mondd annak a "néhány" zsidónak akit megöltek mindenféle haláltáborokban!

Démonmac1 2012.06.27. 13:02:51

@imperial: Ezt a "kilincsorrú tetvet", hogy sikerült összehoznod? tükörbenéztél, vagy mi a rosseb? :D

Vigyázz, mert jól megkutatják a te családfádat is, aztán kiderül, hogy magadat utálod.

is 2012.06.27. 13:03:25

@hoplita: nagyon komolyan próbálod tolni, de hát tényleg nevetséges, ha picit szélesebb ismerettel, tágabb világképpel olvassa valaki. ne bánkódj, neked is lehet tágabb világképed, olvasgass, figyelj, tanulj.

@poszt: mit is írtatok a TarkaMagyarról annak idején? ott sem voltál, mert lenézted? aztán megint a libsi gondolatok éltek túl és hatalmasodtak el rajtad is? teismásvagytesemvagymás? igen nagy pofon ez a (nemnagyonlétező) jobboldali szellemiségnek, hogy csak ezt sikerült ideidézni, frappánsnak és találónak.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.06.27. 13:06:39

Szegedi Csanádnak üzenjük: te is más vagy, te sem vagy más. Ha megbékélünk saját sokszínűségünkkel, akkor jön majd el igazán a szebb jövő."

mit békéljen meg vele? mostantól lengessen a békemeneten kék-fehér zászlót?
a származás és az identitás nem ugyanaz, de a származás determinálhatja az identitást, IV. Béla, a második honalapító, II. András-Endre vére volt, vérében ott a honfoglaló magyarokkal, ugyanúgy voltak nem magyarok a vérében, mint csanádnak.
miért gondolkodjon máshogy, főleg mikor ezt már régóta tudja?

1222. II. Endre. Aranybulla. 24. cikkely:

«Pénzváltó kamara-ispánok, sókamarások és vámosok országunkbeli nemesek legyenek.
1. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.»

1233. II. Endre a beregi erdőben esküt tesz, hogy hivatalokban zsidót nem tűr

1257. IV. Béla megszorult állapotban bérbeadja a zsidóknak a közjövedelmeket, tőlük pénzt kölcsönöz és ezekért némi kiváltságokat ad nekik. Behozza a zsidóbíró intézményét, oltalmat ígér. Azonban a zsidókat vendégnek kívánja tekinteni és kimondja »hogy a zálogos birtokokon a zsidó földesúri jogokat nem gyakorolhat.

1279. A budai zsinat a zsidókra kötelezővé teszi bal mellükön egy köralakú vörösposztó viselését; a zsidóknak külön városrészben kell lakni "

a tökéletes multikulti, igen ergé, ez az :)

" Az egybites zsidózást pedig hagyjuk meg a bohócoknak és a nevettetőknek."

hol zsidózott csanád ok nélkül egybitesen?
mikes kelemen egy bohóc? petőfi? vörösmarty? mikszáth, móricz a légy jó mindhaláligban?
hol nevettünk hitler és napóleon zsidózásain?

hoplita 2012.06.27. 13:06:40

@imperial:
Aztán hogy fogják mérni...? És mi lesz a mértékegysége?
Megannyi feszítő kérdés....:DDD

Én azon mulatok, és kicsit bosszankodom is, hogy ebben az ügyben mennyire egymásra rímel a fityiszes seggfej a libernyák gecivel és vica versa....
A fityiszesek egy része ezen kompenzál, mert le kell nyelni a fidesz zsideszségét......szar ügy, hogy egymásba ér a metélt farka a fideszben a zsidrákoknak, még szarabb, hogy szóba sem lehet hozni.:)

medve2 2012.06.27. 13:06:56

@szürkegém: Ezer és ezer zsidó sorsot fel lehetne sorolni, ami a magyarság történelmének, tudományának, kultúrájának szerves része. A sorsok, a döntések egyéniek, nem kollektívek. Viszont rengeteg hülye van, akik ezt megtagadják tőlük. A Holokauszt Észak-Erdélyben több magyar tudatú emberrel végzett, mint ahányat Ceaucescu asszimilálni tudott.

2012.06.27. 13:07:21

A libbantak hirtelen milyen szorgalmas kuruc.info olvasók lettek.

Karcolt lendület 2012.06.27. 13:07:50

Most mi marad annak, aki igazán náculni akar, ha már a Zsobbikban sem lehet bízni?

brabant89 2012.06.27. 13:08:21

"Visszanyalt az árpádsávos fagyi."

Számomra Szegedi Csanád ettől nem lett kevesebb - nem vagyok antiszemita - de kárörvendés az van bennem.
És nem "a felmenői közt vannak zsidók", hanem az anyja zsidó.
Mily komikus, Szegedi Csanád ha kérné, megkapná az izraeli állampolgárságot. Na az volna szép, kettős, magyar-izraeli állampolgár Jobbikos EU-képviselő.

medve2 2012.06.27. 13:08:46

@imperial: Nem, nem akarok Holokausztot, tekintettel a nagymamidra.

hoplita 2012.06.27. 13:08:49

@is:
Majd szólok, ha szükségét érzem a világképem tágításának. De ne sértődj meg, ha nem neked, faszomfütty.

brabant89 2012.06.27. 13:10:10

@imperial: Nem lehet kihagyni, miként reagál a szélsőjobb erre a kis "incidens"-re.

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 13:13:08

@Démonmac1: Nem nagyon értetted, de valójában én kértem egy kávét. Talán így neked is leesik.

2012.06.27. 13:13:21

@hoplita:

A zsidóellenesség mérését nyilván elfogulatlan, objektív szakemberekre bízzák. Például a Mazsihisz vezetőségre, a TASZ-AI-Helsinki Bizottság kisebbségügyi munkatársaira, vagy a Népszava-Népszabadság-168 Tóra újságíróira.

Mind-mind roppant felkészült a témában.

bádogos 2012.06.27. 13:13:34

@bbjnick: :)))
A kereszténység per definitionem kozmopolita. Maga a tömény multikulti. Bármilyen más értelmezés a krisztusi tanítás meghamisítása.

Démonmac1 2012.06.27. 13:13:35

@imperial: Elvből nem nyitom meg azt az oldalt, nehogymár forgalmat generáljak:) úgyis jöttök mindenféle indexblogokra.

hoplita 2012.06.27. 13:13:45

@medve2:
Menj a picsába, senki nem zsidrákozza Radnótit, vagy Tellert...de súlyos tehertétel a zsidóknak a kun-rákosi vonal....amitől még nem nagyon hallottam elhatárolódni őket, max. a zsidóságukat vitatni.
Amilyen a mosdó, olyan a törülköző...

@brabant89:

"... Na az volna szép, kettős, magyar-izraeli állampolgár Jobbikos EU-képviselő...."

Hehe...belülről kell bomlasztani, mindenki tuggya esztet.:)

kispufi 2012.06.27. 13:14:43

az ún. homofóbokra húzták rá amúgy eddig a liberális tudománykodók, hogy ők is látens melegek.
na akkor most ezt vessük össze ezentúl az antiszemitákkal, mik is ők. aztán a rassistákat (ld. még, a vaklármából: úristen, néger vagyok? apa tudja már?)
én mondjuk a frankfurti levest és a kelkáposztafőzeléket utálom, nem tudom, ezek milyen rejtett tulajdonságokra utalnak, de kell legyen valami önmagán túlmutató olvasata.

dr. Közbiztonság Szilárd 2012.06.27. 13:15:31

"IV. Béla dédanyja (II. Géza felesége) Eufrozina kijevi hercegnő; nagyanyja (III. Béla felesége) Châtillon Ágnes antiókhiai hercegnő; anyja (II. András felesége) a meráni Gertrúd; saját felesége Laszkarisz Mária bizánci hercegnő volt, míg saját lányai a lengyel és kijevi fejedelmekhez, valamint a bajor herceghez."

Na jó, de melyik volt ezek közül ZSIDÓ?

Mert a Rabbik Magyarországért Mozgalom sem minden idegen ellen uszít és uszul, csak konkrétan a cigányok meg a zsidók ellen.

2012.06.27. 13:17:42

@Anti Anyag: "Mi itt a gond? A zsidók is árgus szemmel vizsgálják ki nem teljesen zsidó."

Az ilyen apróságokon roppant nagyvonalúan siklik át a liberrált közönség.

MACISAJT 2012.06.27. 13:17:54

@hoplita: ("A fityiszesek egy része ezen kompenzál, mert le kell nyelni a fidesz zsideszségét...")

No látod, hadd röhögjünk egy jót az operettnácikon..:D
Ha még egyszer meghallom hogy " a Fidesz a Likud testvérpártja" máris jön hogy" a Jobbik meg az LMP testvérpártja":D

És jellemző hogy az operettnácik egy része még mindig nem érti hogy ez mekkora blamázs.
Mert nem az a gond hogy Csanád zsidó.(na zagson, már Hitlerről is bebizonyították, onnantól már lefelé vezetne az út, Zsirinovszkinál már ásítottunk),hanem hogy letagadta,miközben évekig fajmagyar politikai vezetőt alakított.
Most hogy saját (kirúgott) párttársai bosszúból nyomoztak kicsínyeg és közzéttték családi titkait, ugyanúgy óbégat mint Gyurcsány az öszödi lebukása után és "karaktergyilkosságról" regél...

Vagy úgy ismered a zsidókat, mint akik , pláné amióta EP képviselő, nem tájékoztatták megfelelően Csanádkát kötelékeiről?:D

Kabbe (törölt) 2012.06.27. 13:18:15

nem buzi is egy kicsit ez a Csanád?:)

medve2 2012.06.27. 13:19:35

@hoplita: Ebbenh most tévedsz. Radnóti és Teller magyarságát is vitatják. Mint ahogyan annak a kisgyereknek a magyarságát is, aki egy gázkamrában halt meg olyanért, amit lehet, fel sem fogott.

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 13:19:39

@medve2: Árnyalni kellene antiszemitizmus-képedet.

Ha itt valóban antiszemitizmus lenne, tele lenne Izrael magyar zsidókkal.

Arról van szó, hogy az átlagember eléggé utálja (nem zsidóságuk, hanem pimaszságuk) miatt a mindenkori állam nagyfokú védelmét élvező és eltartott zsidó megélhetési réteget. Ez egy szűk, de hangos réteg.

Ha ezeket kritizálja valaki, az azonnal antiszemita, márpedig kritizálják őket rendesen.

Holott antiszemitizmus valójában az, hogy én nem akarok Kováccsal dolgozni, vagy Zsuzsikával járni, mert zsidó.

Na ilyennek itt nálunk még csak nyoma sincs.

2012.06.27. 13:22:25

@Kabbe:

Hát végül is a zsidók között sok a buzi, ennyi alapja van a feltételezésednek.

zsanér4 2012.06.27. 13:25:56

Nem lenne nagy probléma, hogy valamelyik képviselőről kiderül, hogy zsidó származású, csupán az a ciki, hogy mióta hatalomra, a Jobbik képviselői folyamatosan zsidóznak a parlamentben, sajnos nem sok ellenállást kiváltva.... Most ne próbáljanak úgy csinálni, mintha sose zsidóztak volna. Ráadásul nem is olyan rég egy jobbikos képviselő
genetikai vizsgálattal kutattatta, hogy vannak-e cigány vagy zsidó felmenői... Felháborító és egyben elég ironikus fordulat......

Bell & Sebastian 2012.06.27. 13:26:28

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Ez igaz, első követelmény egy gójnál, hogy becsületes legyen és jó keresztény.

Mert az ilyen marháról lehet csak hét bőrt lehúzni!

Karcolt lendület 2012.06.27. 13:29:08

@Anti Anyag:
"Na ilyennek itt nálunk még csak nyoma sincs."

Hát, sajnos van, az ezeken a fórumokon zajló időnkénti masszív zsidózásnak óhatatlanul van olyan következménye, hogy egyesek a saját kapcsolatrendszerüket az ideológiájuk szerint alakítják...

2012.06.27. 13:29:11

@zsanér4:

Mi a felháborító hülyegyerek?
Majd pont ti mondjátok meg, hogy ki milyen genetikai vizsgálatot végezhet.

Bell & Sebastian 2012.06.27. 13:30:39

@bádogos: Jó nagy ökör vagy te bazmeg, hogyan lehet egy keresztény kozmopolita, ha a helyi közösség neveli az aktív tagjává?

Nagy keresztény lehetsz, ha láttál már papot temetésen, mi? :D

is 2012.06.27. 13:31:17

@impеrial: szóval azért utálod őket, mert te nem lehetsz Izraelben? szerzünk neked egyirányú repjegyet, ha csak ezen múlik.

egyatlagosfelhasznalo 2012.06.27. 13:31:31

Liberális oldalról lehet zsidózni? Az nem zsidózás? Vagy valamit én nem értek...?

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 13:32:11

@impеrial: Attól hogy én kijelentem, minden angol bűnöző az attól még nem egy ország véleménye.

Persze úgy könnyű, ha Vona kijelent valamit a zsidókról az antiszemitizmus, ha Kertész, vagy más zsidó a magyarokról, akkor az művészeti szabadság.

Azért ezt a nép nem a liberálisok által megkövetelt szemüveggel nézi, hiába harsogja egyszerre 4 liberális blog itt az indexen.

Sajnos a zsidóknak jóval egyszerűbb taccsra tenni magukat, nagyobb ebbe a felelősségük és az az ő bajuk, ha ezt nem veszik tudomásul.

Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) · http://csakjotakarok.blog.hu/ 2012.06.27. 13:32:30

Röviden összefoglalva:
- ha egy Jobbikosról kiderül, hogy zsidó, akkor az már hírérték és a Index.hu-n az első négy kiemelt blognak erről kell szólnia ÉS AMI A LEGFONTOSABB: ez teljesen normális
- ha mondjuk bűncselekmény elkövetőjeként kell megemlíteni valakinek a származását (nem feltétlenül zsidó, más is lehet) akkor az már: rasszizmus, fasizmus, antiszemitizmus, hungarizmus, náci, stb.

Ez a világ legnagyobb öngólja.
Igen, még ez eredeti hírnél is nagyobb.

Tényleg ennyire töketlen, ostoba, kettős mércét alkalmazó minden bloger itt???

pipi_NL 2012.06.27. 13:33:22

@imperial: sajnos az ilyen emberekkel, mint te, nem lehet beszelni. Csak karoba huzni. Remelem, holnap mar nem leszel az elok soraban.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 13:35:18

@bádogos:

"A kereszténység per definitionem kozmopolita. Maga a tömény multikulti. Bármilyen más értelmezés a krisztusi tanítás meghamisítása." --- írod.

Csupán a miheztartás végett mondom el neked, tudatlan, tanulatlan barátom: a kereszténység nemzetek feletti, azaz egyetemes. Azonban ősellensége volt mindig, így ma is az az internacionalizmusnak, a kozmopolitizmusnak, a globalizmusnak, a multikulturalizmusnak és minden más ateista, materialista és/vagy sátánista hazug miszticizmusnak, ideológiának, szekuláris aktivizmusnak és hasonló sz*roknak.

ü
bbjnick

is 2012.06.27. 13:36:37

@Anti Anyag: "ha Kertész, vagy más zsidó a magyarokról, akkor az művészeti szabadság. "

minden létező balos sajtó (168 órától kezdve) elítélte Kertész mondatát. Kertész vissza is vonta ezen mondatát. sajnos, sajnos, sikeresen benézted, oly sok sorstársaddal együtt, a párhuzam valójában nem áll.

Karcolt lendület 2012.06.27. 13:36:41

@Anti Anyag:
Szóval igazából csak szeretnétek olyanok lenni, mint Kertész?

Mi ez, valami metéltpénisz-irigység?

Bell & Sebastian 2012.06.27. 13:37:15

@impеrial: Én a harcos ághoz tartozom, mi nem dobálunk vissza kenyeret. Ha nem léteznénk, már a pápaság sem létezne.

zsanér4 2012.06.27. 13:37:24

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Az a felháborító, hogy a parlamenti zsidózásnak senki nem vet gátat és úgy zúdul az országra a gyűlöletbeszéd, mint tegnapelőtt az eső.... És ha akarod, tudni a jobbikosok nem is igazi magyarok, mert egyáltalán nem szeretik a magyar embereket, csak gyűlölnek mindenkit (Aki nem hozzájuk tartozik). Na pont ez alatt nyög Magyarország. Erről ennyit.

Bell & Sebastian 2012.06.27. 13:39:55

@zsanér4: Barna eső, fogalmazzunk pontosan.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.06.27. 13:39:57

nem számít, hogy szegedinek kik a szülei. az számít,hogy az öt magyarölô zsidó birodalomnak dolgoztak-e vagy sem.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.hu/2012/06/csaladi-korben.html

a jobbik magyarságpárti, bár hebrencs. így csanád nem dolgozhat a magyarirtó zsidó globálbirodalomnak. csak ez, ami számít.

ezt megint benéztétek, libsik!

is 2012.06.27. 13:41:20

@bbjnick: legyünk egészen pontosak. a katolikus egyház kívánja magát egyetemesnek fenntartani, és ezért hajlandó volt más keresztényeket üldözni és kivégeztetni, és ma is el akarja dönteni, hogy ki számít kereszténynek, és ki nem, és felszólal más keresztények ellen. ha már annyira a precízségre játszunk, akkor ne legyen belőle ordas hazugság.

val 2012.06.27. 13:41:48

"Visszanyalt az árpádsávos fagyi, saját vezéreik vérségi viszonyaiban turkálnak a radikális szubkultúra tagjai. "

Mar itt sulyos tevedes van. A liberalis fagyi nyalt vissza, mert versegi viszonyokban a jobbik sosem gondolkodott. A jobbikot pontosan a liberalisok tamadjak folyton szarmazasi alapon (vo Zazrivecz).

Hozhatjuk egyebkent peldanak a cigany szarmazasu gardistat (akit a sajat rokonai tartottak ettol vissza) vagy a zsido gardaistat is (index.hu/belfold/reiner6945/ Zsidó vagyok, és gárdista).

Az antiszemitazo, nacizo liberoknak most lesz igazan nehez dolguk, mert visszas egy igazi zsidonak kefebajuszt festeni majd mutogatni ra.

(Mar most megtette hatasat, hiszen a fenti liberalis postban egyszer sem fordul elo az a szo, hogy: naci.)

nixe 2012.06.27. 13:43:13

@medve2
Radnóti kikeresztelkedett. Ezzel együtt elvitték a "halálmenetbe", és ott is pusztult el.
Eclogát olvastál?

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 13:43:20

@Karcolt lendület: Nem tudod, ugyanis ahhoz az átlagzsidónak is olyannak kellene lennie, mint a zsidó megélhetésieknek, de nem olyanok, nem működik velük szemben az "immunrendszered", még ha akarnád is, hiszen semmiben nem különbözik tőled azon kívül, hogy zsinagógába jár, de a többség még oda sem jár.

Olyan ez mint a kommunistaság, amelyet mindenki utált általánosan, de a személyi utálat csak nagyon kevés emberre terjedt ki, azokra, akik ezt jól láthatóan jelvényként viselték és előjogaik voltak az átlaggal szemben.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 13:43:24

@is:

Krisztus hány egyházat alapított, mókuska?

ü
bbjnick

sanyix 2012.06.27. 13:45:05

mi a probléma? Most csápolhatnak a rettegők?
Nem gáz hogy a rettegők terjesztették el hogy a gonosz jobbik zsidó és cigánygyűlölő? Nem ám, ez a rettegtetés alapja, hogy csinálnak valamit amitől lehet rettegni.

Amúgy a jobbik még jó pár éve nagy nyilvánosság előtt bemutatott egy zsidó bácsit aki a tagjuk, és elmondták hogy azokkal nincs bajuk akik nem cionisták.

Azt hogy a jobbik gyűlöli az összes cigányt és zsidót, csak a rettegők, bérrettegők, libsibolsik terjesztik, mint ahogy a mortimer ügynél is hogy rasszista támadás történt, meg ahogy mindennél ahol lehet.

Igazából pedig csak cionista, izrael állam, és bűnöző cigányellenesek.

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 13:45:30

@Karcolt lendület: Nem olvastam, nem láttam semmit amit Kertész csinált, valójában soha nem érdekelt az állami pénzen finanszírozott zsidó szenvedéstörténet.

De ha már valaki mégis állami pénzeken él, akkor az viselkedjen.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2012.06.27. 13:46:15

@bbjnick: Szokta magát esténként korbácsolni a kisztitkárságáért?

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.06.27. 13:46:22

@Bell & Sebastian: Akkor te nem vagy gój. Családfakutatás? :))

Karcolt lendület 2012.06.27. 13:46:32

@bbjnick:
Na ne szórakoztass, a római katolikus egyház hogyan lehetett volna ősellensége olyanoknak, amiket konkrétan ő maga testesített meg minimum a reformáció kezdetéig, de inkább a felvilágosodásig? (De mint régi, nemzeteken kívüli szervezet, máig valójában az egyik legnagyobb transznacionális "vállalat" és ezt egyáltalán nem antiklerikalizmusból mondom.)

sivatagi n. 2012.06.27. 13:46:33

@val: "Mar most megtette hatasat, hiszen a fenti liberalis postban egyszer sem fordul elo az a szo, hogy: naci"

Igen, erre már céloztam én is :)
Liboldóéknak elég nehéz ilyenkor előhúzni az érvkészletük 95 százalékát, azaz a nácikártyát :))

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 13:49:29

@sanyix: Ez politika, nyilván a múlt és a jelen hatalmi tényezői nem szeretik a riválisokat.

Azért az látszik, hogy a szavazókat antiszemitizmussal már nem sokáig lehet etetni.

Én pld. 5 éve el nem tudtam képzelni, hogy valaha a Jobbikra fogok szavazni, pedig helyi szinten már biztosan oda. Országos szinten még gondolkodom.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.06.27. 13:50:01

Ha az Orbán-kormány tényleg mérni akarja az antiszemitizmust Magyarországon, akkor semmi mást nem kell tenniük, csak a mandinert olvasgatni és három műszakban húzni a strigulákat. Ez a blog az antiszemita gondolat utolsó szabad fóruma. :)

TG69 2012.06.27. 13:50:26

@bbjnick: Nemzetek feletti, mint a globalizmus, jól mondod :).

Max val Birca · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.06.27. 13:50:29

@medve2:

Sok minden volt, de jelentős mértékben a XX. sz. 70-es és 80-as években jelentkezett a trák eredet elmélete. Korábban a "szláv tengerben pár ősbolgár" hipotézis volt a mainstream, a két vh. között pedig az "ősbolgárok megszervezik a primitív szlávtörzsket és megtanítják őket késsel-villával enni".

A genetikai vizsgálatok azt támasztják alá, hogy a mai bolgárok nagy többségének ősei sehonnan nem jöttek, őslakosok, s nincs sem tipikusan szláv, sem tipikusan ősbolgár génállományuk - genetikailag a mai görögökhöz, románokhoz és albánokhoz állnak legközelebb a mai bolgárok. Gyakorlatilag csak kulturális identitás kérdése, hogy valaki albán, bolgár, román vagy görög. A vicces az, hogy a vizsgálatok kimutatták: legnagyobb szláv genetikai örökség a bulgáriai pomákoknál (bolgár muszlimok) van. Egyébként ez szabad szemmel is érzékelhető.

Bell & Sebastian 2012.06.27. 13:55:26

@Kettes: Mínusz háromszáz évig nem kell izgulni. De tartunk ceglédi kannát és szarukürtöt is a sifonérba', biztos ami ami biztos. Kutyabőrbe köttettük a kutyát is.

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 13:55:58

@impеrial: Majd ha ezt egy döntésre képes parlament jelenti ki, akkor lesz kérdés.

Ha valaki ezt általánosságban jelenti ki, az antiszemita.

De ha azt mondja, hogy izraeli állampolgár nem vehet itt földet, akkor nem az, hiszen eleve idegen állampolgár nem vehet földet.

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 13:56:33

@impеrial: Köszi, ezt a verziót már próbáltam:)

Bell & Sebastian 2012.06.27. 13:58:25

@impеrial: Talált, az én jelem az olimpina volt.

atti.atti 2012.06.27. 13:58:52

Azért a jobbikosok védekezése erősen sántít, azt mondják ,hogy hát itt mindenki keveredett mindenkivel ,mert annyi nép ment át Magyarországon, ez így önmagában igaz. Viszont ha megnézik Szegedi Csanád nyilvánosan elérhető és hivatalos ,általa sem tagadott családfáját akkor láthatják ,hogy édesanyja egy 100%-ban ortodox zsidó családból származik!
Tehát nem arról van szó ,hogy keveredtek és becsúszott egy zsidó dédmama/nagymama hanem ,hogy az édesanyja, apja és anyja és az ő szüleik is MIND ortodox zsidók!

2012.06.27. 13:59:17

@zsanér4:

Gyűlöletbeszéd liberrált-zsidó részről zúdul Magyarországra, de ne zavarjanak a tények.

Bell & Sebastian 2012.06.27. 14:00:48

@impеrial: Jaja, lámpaernyőbőr kétrészes, szappannal kezelt villám-villámzárakkal.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.06.27. 14:01:10

Láttam a srácot a TV-ben nyilatkozni. Megtalálta a kiutat. Nem az a fontos, hogy valakinek mi a származása, hanem hogyan gondolkodik a magyarság sors kérdéseiről.

Világos, hogy ő "jól". A mocskos zs*-k és c*-ok meg nem. ;)

atti.atti 2012.06.27. 14:01:55

A jobbikosok zsideszeznek, meg zsidesz díszzsidóznak, meg lezsidózzák Fónagy államtitkárt, most pedig mosakodnak....

A mi zsidónk jó zsidó ,a tietek nem jó zsidó??? Vagy mi???

Bell & Sebastian 2012.06.27. 14:02:00

@impеrial: Akkora rang csak Amerikában van.

2012.06.27. 14:06:30

@TrueY:

Szegediben több gerinc és hazafiság van, mint a liberráltakban összesen.
Kellemetlen mi?

Cinkes 2012.06.27. 14:06:57

Ha feldobod egy blogon, hogy zsidó egyből özönlenek a kretének. Emberek, tényleg ilyen barmok vagytok, hogy a saját nyomorotokat rá kell fogni valakire...?

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 14:08:09

@impеrial: Ekkor és az általad említett esetben nem.

Ilyen alapon pld. a franciák korlátozása, akkor franciaellenes?

A hazai magyar érzelmű zsidó magyar. Az izraeli pedig egyértelműen zsidó, hiszen nem magyar, hanem izraeli.

Ebbe ne antiszemitizmust keress, nyilván az izraeliek sem azért dobták ki az afrikai négereket mert feketék, hanem azért, hogy megvédjék munkaerőpiacukat az olcsó munkaerőtől.

LeslieFrank 2012.06.27. 14:14:41

@bruticsello: Ezért aztán, akár le is köpheted apádat...

bebe tv 2012.06.27. 14:15:56

@imperial: Zsidóseggnyaló hisztéria a köbön.
Tudnám, hogy ezek a kilincsorrú tetvek mi a kurva anyjukat zsizsegnek itt. Meddig feszítik a húrt? Hiányzik már nekik az újabb holokauszt, vagy mi van?

Ha nyilvánosságra hoznád a vezetékneved ( Pavlicsek,
Schuszter netán Nikolics ? ) meglehet, hogy a te őseid sem Vereckénél lopakodtak a nagy lavórba. Mire ez a nagy ugatás? Tudtommal a magyar Nobel díjasok közül csak egyedül a Szentgyörgyi Albert nem volt zsidó. Talán azt a rengeteg gógyit irigyled tőlük?

Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) · http://csakjotakarok.blog.hu/ 2012.06.27. 14:17:43

@impеrial: Egyik oldalon se fasz, csak tudod, létezik olyan, hogy igazságérzet, ami a hozzád hasonló interneten élő Vérpistikékből teljességgel kiveszett. "Melyik oldalon állsz". Jó vicc, csak ez nem a Star Wars, pont emiatt tart itt ez az ország, ahol!

2012.06.27. 14:20:51

@bebe tv:

A tömeggyilkos zsidó fajtikáitokat ilyenkor miért nem soroljátok? Várjál segítek: Kun Béla, Szamuely, Lenin-fiúk, Rákosi, Gerő, ÁVH, stb-stb...

hammerhead 2012.06.27. 14:21:24

@Max val Birca: hm hiányos memóriám szerint a bolgárok elszlávosodott bessenyők. is.

hümhüm 2012.06.27. 14:21:29

@brabant89:
"Na az volna szép, kettős, magyar-izraeli állampolgár Jobbikos EU-képviselő. "
Ej, de fiatal lehetsz...
Ehhez hasonló bizony volt 15 évvel ezelőtt, az első mszp-szadesz kormány alatt: úgy hívták, hogy Szabó Albert. Ő és ütődött csapata volt az aktuális antiszemita-náci-rasszista veszély, a nyilasokéhoz hasonló ruhában masírozgattak, nyilas-karszalagoztak meg karlendítgettek..hagyták őket, mert olyan jó lehetett az akkori hatalomnak nyilasnácifasisztaantiszemitaveszélyezni...
Ma már (sőt, az első fidesz kormány működése óta) Izraelben él, mivel izraeli-magyar kettős állampolgár. Az 1998-as kormányváltást követően elhajtották őket a francba.
Hogy is van/volt ez?

hammerhead 2012.06.27. 14:22:22

amúgy k nagy flesh az itt folyó csacsogás. egészen felvidít.

Bell & Sebastian 2012.06.27. 14:22:25

@impеrial: Nem-nem, igazi. Ugyan se gyapot se nigger, de nekünk megteszi a bodza és cigány is.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 14:29:28

@Bell & Sebastian:

Maga szerint a zsidókon (vallási-törzsi megfontolásokból) és a liberálbolsevik magyarsággyűlölőkön (botránykeltési megfontolásokból) kívül kit érdekel ma Magyarországon, hogy kinek ki volt a nagyszüleje? Ha valaki fontosnak érzi beszélni róla (szeret róla mesélni:-)) én mindig szívesen meghallgatom (mások családtörténeteit) (főképp, ha szellemesen, színesen, szórakoztatóan adják azt elő), rokoni-baráti körben közöttünk is számos "családi történet" forog "közszájon", de hozzátartozóimat és barátaimat alapvetően, nyilvánvaló, hogy, nem ezek alapján ítélem meg.

Ez egy aljas, undorító, mocskos jellem- vagy karaktergyilkos akció. Emlékszik, hogy mit (miket írtam, annak idején, a Schmitt-ügy kapcsán?

Kb.: ...Ezért kellett azt a nyomorult Schmittet meglincselni?!... ...Schmittet levadászták és meglincselték. S mindezt „értelmiségi” asszisztenciával. Ez gyalázat valamennyiünkre nézve. S olyan precedenst/gyakorlatot teremtett, aminek az elkövetkezőkben valamennyien inni fogjuk a levét. Méghozzá nagypohárral. Schmitt ügye nem erkölcsi tisztulást, hanem (egy nagyon rossz precedenst teremtve) embervadászatot és erkölcsi relativizálódást indít(ott) el. Most már a sajtó (ilyen-olyan megrendelésre) bármikor gyárthat efféle (schmittügy-féle) ügyeket; gyakorlat lesz ezeréves --- mai fogalmaink szerint --- értelmezhetetlen --- és --- mai ismereteink szerint --- átláthatatlan ügyeket előkotorni és addig forgatni, addig „magyarázni”, addig ordítani erkölcsi felháborodást színlelve, amíg az érintett teljesen el nem lehetetlenül...

Tessék, lehet benne gyönyörködni! És akik ehhez asszisztálnak, mind sz*rkupacok, kapaszkodjanak bár bármelyik hatalmi gócba is:-[

(Magának elmesélem, hogy én dédszülőkig visszamenőleg, majdhogynem oda-vissza, el tudom sorolni a rokonságomat, a nagyszülőktől oldalágakkal, testvérekkel, unokatestvérekkel is. Ha töröm egy kicsit a fejem, akkor biztos eszembe jutnának régebbi felmenőkkel kapcsolatos információk, történetek is. Nagyanyám elmesélte mindezeket gyerekkoromban. Érdekes, hogy a feleségem, aki szintén "paraszti elem", nem ismerte így a felmenőit, náluk akkor jött ez a mesélősdi divatba, amikor én beszélgetésbe elegyedtem a nagyszüleivel és azok örömmel meséltek a múltról. Így nálunk még a gyerekeink is visszaláthatnak a családban (legalább) százötven évet. Ha ez számít, zsidók nincsenek egyik ágon sem a felmenőim között (katolikus pásztor- és parasztemberek végig a (vér)vonalon --- és nem zsellérek és disznópásztorok!!!) --- de ha volnának, akkor sem csinálnék belőle ügyet vagy titkot.)

ü
bbjnick

csárli hárper 2012.06.27. 14:29:55

tényleg nehéz a radikálisok élete, hogy fog ezentúl szitkozódni? a zsidó kurva anyámat? vagy hogy?

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 14:30:37

@hümhüm: Szerintem Hornék fizetett embere volt.

Láttam őket a Blahán, a Rákóczin vonultak, SA barnában, zászlójukban vörös alapon egy fogaskerék.
Forgalom leállítva, csak a külföldi nem tudta, hogy megrendezett állami finanszírozású rendezvény.

Nem is számított, hiszen azzal együtt Hornék elbuktak, Orbánék pedig nyilván azonnal visszapaterolták oda a csókát ahová való, Izraelbe.

moophlander 2012.06.27. 14:31:21

Az egészséges ember szemében az a "MAGYAR", aki az országunk érdekei mellett maximálisan kiáll, az életvitele, gondolkodása meggyőzően tükrözi, hogy szereti az országát, tiszteli történelmét és hagyományait! Sajnos vannak olyan népcsoportok (nem sokan, de vannak) akiknek túlnyomó többségét hidegen hagyja, hogy milyen országban is él! ......A történelmet a győztesek írják, de közel nem biztos, hogy az az igazság!

Max val Birca · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.06.27. 14:31:53

@hammerhead:

Állítólag a Szófia környéki lakosság besenyőktől származik.

2012.06.27. 14:34:26

@csárli hárper (nyikhaj, tollforgató terrorista):

Jaja, pont úgy, a zsidó kurva anyádat. Semmi nehézséget nem okoz :)

TGabi 2012.06.27. 14:36:24

Többszörösen ciki a történet-de főleg a Jobbiknak, ha-ha-ha-ha-ha :)))

Képzeljünk el egy pártot, amely világnézetében a másik ember kriminalizálásához már elég pusztán a származása. (Nem normális dolog, az már biztos.)

Jobbikék szalonképessé akarták tenni ezt a hangnemet és stílust országszerte - oszt nem a "derék bajtársról" derül ki, mi fán terem? Így jártak.

Szegedi Csanád ráadásul egyszerre 2 nációra hozott szégyent, zsidóként és magyarként egyaránt megbukott. Emberileg is vállalhatatlan, aki azokat támogatja, akik meg akarták ölni a tulajdon nagyszüleit is.

TGabi 2012.06.27. 14:36:24

Többszörösen ciki a történet-de főleg a Jobbiknak, ha-ha-ha-ha-ha :)))

Képzeljünk el egy pártot, amely világnézetében a másik ember kriminalizálásához már elég pusztán a származása. (Nem normális dolog, az már biztos.)

Jobbikék szalonképessé akarták tenni ezt a hangnemet és stílust országszerte - oszt nem a "derék bajtársról" derül ki, mi fán terem? Így jártak.

Szegedi Csanád ráadásul egyszerre 2 nációra hozott szégyent, zsidóként és magyarként egyaránt megbukott. Emberileg is vállalhatatlan, aki azokat támogatja, akik meg akarták ölni a tulajdon nagyszüleit is.

zsanér4 2012.06.27. 14:37:30

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Az a baj, hogy nincs teljesen igazad... Én már hallgattam Jobbikos parlamenti felszólalást, bár ne tettem volna, és tájékozódtam a tényekről a hecckampányaik kapcsán is... Nem mondom, hogy csak ők gyűlölködnek, de hogy ők igen, az biztos!!! Fel kéne ébredni a magyar passzív tömegnek és a kormánynak is, ha akarunk még élhető országban élni....

2012.06.27. 14:43:10

@TGabi:

Szegedi Csanád minden bizonnyal nagyon a szívére veszi, hogy egy hozzád hasonló liberrált agyhalott nem támogatja. Hüpp-hüpp.

Grafit Macseek 2012.06.27. 14:43:55

Nem lehetne már végre elfelejteni ezt, h ki zsidó, ki magyar? Van ennél sokkal nagyobb bajunk is, mondjuk, ki kéne húzni az országot a gödörből. Abban a melóban meg nem mindegy, h ki honnan származik, ha itt él, itt adózik, itt dolgozik?

2012.06.27. 14:46:41

@Grafit Macseek:

A libsik szeretnek mások származásán csámcsogni és kertész ákos óta tudjuk, hogy a genetika is nagyon érdekli őket.

csárli hárper 2012.06.27. 14:49:35

jó dolog ez a szűrés gomb...

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 14:53:01

@zsanér4: Mo-n nem az antiszemitizmus és még csak nem is a zsidók a probléma. Nem is nagyon értem, miért mártírkodnak ezek. (illetve értem, ez egy viszonylag szűk körnek megélhetés).

A fő probléma a cigányprobléma. Na ez fog egyszer robbanni és nagy pechje lesz a zsidóknak, ha akkor is az lesz a jellemző, ha problémaként odanyomakodnak vezetőik.

Elég nyilvánvaló, hogy ezt a robbanást csak nagyon határozottan, a mainál jóval nagyobb állami erőszak alkalmazásával (kötelező kollégium, kisbűnökért Kistarcsa-szerű munkatábor, egészségügyi körülmények állami segítséggel való betartatás, stb.) lehet elkerülni.

Valójában ezért egyre népszerűbb a Jobbik, mert az ő programjuk ez.

A zsidó vezetők gondjait itt mindenki leszarja, mert ez a probléma ezerszer fontosabb.

moophlander 2012.06.27. 14:53:25

@TGabi: Valamit benéztél szerintem! Mégpedig ezzel: "Emberileg is vállalhatatlan, aki azokat támogatja, akik meg akarták ölni a tulajdon nagyszüleit is. " Kiket támogat? Mondjál már erre valamit kérlek? Szerintem te is abban a tévhitben élsz (vagy direkt ezt terjeszted), hogy aki nehezményezi, egy identitásában másik ország érdekeit képviselő népcsoport túlzott befolyását az ország belső ügyeibe, akkor az már csak náci, antiszemita lehet! Azt is megkérdezném, hogy szerinted mi lenne, ha pl. Izrael rendelkezéseit vezetnénk be, mint ahogy ők teszik a nem zsidókkal szemben? Letelepedés, cégalapítás, területbérlet, stb.?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 14:55:51

@Karcolt lendület: @TG69:

Látom, keverednek a fogalmak a fejecskékben:-]

Az internacionalista, multinacionális, transznacionális, globális stb. fogalmak közül melyik jelent egyetemeset?

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 15:00:57

@Counter:

Ha úgy volna, be szeretne szállni? Le kell lomboznom, máshol kell magácskának ilyen mókák után keresgélnie!

ü
bbjnick

röhögő 2012.06.27. 15:06:32

@Aszteroida-bányász metal énekes: Szia ánusz-vájár kohászati füttyös! Nem te akartál a zsinagógánál zsidó gyereket, öreget verni? A nagybácsik hogy vannak? Még mindig rádjárnak?

Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) · http://csakjotakarok.blog.hu/ 2012.06.27. 15:08:30

@röhögő: Bocsi, pedofilokkal nem vitázok, gondolom ezt már áttárgyaltuk párszor. Vagy gyártasz még kamunickeket, hogy zaklass? :)

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 15:09:30

Ez jó. "A kormány mérni fogja a zsidóellenességet. "

Egy "magyar" kormány. Senki nem röhög, nem cikizik ki a kormány tervét balliberális blogok.

Pedig ez szerintem kurva nagy gáz, gondolom a mércét szélsőséges zsidó alakok fogják felrajzolni.

Meg kell mondanom, egyre kevésbé jön nálam be a Fidesz.

igazi hős 2012.06.27. 15:10:07

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Genetikát említeni egy Jobbikról szóló poszt alatt, erősen öngól gyanús. Nyilván Prohászka is "libsi" nálad.

igazi hős 2012.06.27. 15:12:30

@Anti Anyag: A kormány (illetve a Fidesz) már nagyon régóta méri a zsidóellenességet, különben nem nyomulna ilyen látványosan. Pl. Nyírő temetés.
Ezentúl nem csak belső anyagok készülnek, hanem publikusak is, igaz egészen más konklúziókkal.

NA YA! 2012.06.27. 15:12:48

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: most már értem, hogy vona bizonyíték képen miért ajánlotta fel a pöcse mutogatását fajtiszta párttársainak, ő már sejtette előre....!:)))))))))))))

röhögő 2012.06.27. 15:13:19

@Aszteroida-bányász metal énekes: Még csak nem is szólsz a pedofil nagybácsiaidnak hogy szálljanak le rólad? Szóval élvezed? Azért szóba állhatnál velük. Ha élvezed, akkor pár kedves szó jár nekik te ganajtúró üregi cincogó! :-))
Mázas köcsög volt az oviban a jeled? :-))

zsanér4 2012.06.27. 15:13:38

@Anti Anyag:

Hát abban igazad van, hogy a romák helyzetére egy elég frappáns megoldást kellene találni, mert ellenkező esetben tényleg óriási gond lesz. DE: a gyűlölet erre nem megoldás!! Mindkét félnek közeledni kén egymáshoz, kompromisszumot kéne kötni.... Talán elfogadható megoldások is rejlenek a Jobbik programjában, csak az a probléma, hogy ha egy pohár vízbe egy csepp mérget teszel, akkor az már ihatatlan. Na és a Jobbik megmérgezte az egészet a gyűlöletével. És nem csak a cigányok ellen irányul ez, amikor a zsidókat a Dunába akarják lőni, és Horthy kultuszt építenek meg ilyenek..........

Zb74 2012.06.27. 15:14:11

@is: Bárcsak így lenne, de - fájdalom - nem így történt. Mester Ákos speciel elítélte, Révész Sándor pláne, de kb. ennyi volt az össz. A baloldali véleményvezérek többsége hallgatott, vagy egyenesen a védelmébe vette az írót és a gondolatait. Holott napnál is világosabb, hogy "genetikusan alattvalónak" nevezni a magyarságot pontosan ugyanolyan alávalóság, mint pl. "genetikusan bűnöző hajlamúnak" kikiáltani a cigányságot. Stb. Arról már nem is beszélve, hogy korántsem csak az a sokat idézett mondat volt az egyetlen undorító gondolat a cikkben.

Kertész Ákos pedig nem vonta vissza az állításait, csak annyit írt, hogy "helyesen ilyen mondat nincs" - ami egyrészt igen fura megfogalmazás, másrészt nem igaz. Később pedig újra felvállalta az egész cikket.

Az ominózus Kertész-írás remek alkalom lett volna a baloldal számára, hogy demonstrálja, micsoda erkölcsi magaslaton áll, és mennyire nem alkalmaz kétféle mércét - de nem tudott vele élni. Mondhatni, könnyűnek találhatott.

Zb74 2012.06.27. 15:15:51

@Zb74: h=t, természetesen :)

dr. Közbiztonság Szilárd 2012.06.27. 15:15:54

@hoplita:
Mi az az éhtyúk?
A rabbik magyarországos újbeszél része?

@Max val Birca:
Szerintem kevered valamivel. Trágár lehetett az, nem trák. :-)
És lehet, hogy nem is trák, hanem zsidó? A zsidóságodra te sem vagy büszke, inkább választottál egy jól és misztikusan hangzó népnevet te is...
Mellesleg ha tényleg csináltattál ilyet, és tényleg ezt mutatta ki, azt nyugodtan vágd a kukába, mert ökörséget jelez. És ne bízz többé az ezt készítő intézményben.

@medve2:
De még hogy! :-)
Hejj, de szép is, amikor a nyalóka visszanyal, de jó érdes nyelvvel... :-)

blah 2012.06.27. 15:16:02

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: a kommentek alapján a mai nap hülyéje te vagy, grat.

röhögő 2012.06.27. 15:16:16

@Anti Anyag: Miután a jobbikos vezér anyai ágon zsidó, a mazsihiszes meg nem, Izraelben meg ortodox zsidók gyalázzák a holocaust emlékművet, akik a vallással ellentétesnek tartják Izrael államot, miközben ott élnek, ez már szóra sem érdemes.

moophlander 2012.06.27. 15:16:42

Hahó @TGabi !!! Ennyire nehezet kérdeztem? Csak a véleményedet vártam volna! Ciki lenne válaszolni?

dr. Közbiztonság Szilárd 2012.06.27. 15:16:42

@hoplita:
Mi az az éhtyúk?
A rabbik magyarországos újbeszél része?

@Max val Birca:
Szerintem kevered valamivel. Trágár lehetett az, nem trák. :-)
És lehet, hogy nem is trák, hanem zsidó? A zsidóságodra te sem vagy büszke, inkább választottál egy jól és misztikusan hangzó népnevet te is...
Mellesleg ha tényleg csináltattál ilyet, és tényleg ezt mutatta ki, azt nyugodtan vágd a kukába, mert ökörséget jelez. És ne bízz többé az ezt készítő intézményben.

@medve2:
De még hogy! :-)
Hejj, de szép is, amikor a nyalóka visszanyal, de jó érdes nyelvvel... :-)

röhögő 2012.06.27. 15:16:54

@blah: A blogoszféra hülyéje.

Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) · http://csakjotakarok.blog.hu/ 2012.06.27. 15:17:55

@röhögő:
1) Miért hazudsz?
2) Miért hazudsz?
3) Miért hazudsz?
4) Ugye tisztában vagy vele, hogy az, hogy dupla-smileykat használsz, még jobban alátámasztja az, amit írtam?
5) Miért vagy ennyire, végtelenül primitív véglény és hogy tudtál úgy teherbe baszni egy útszéli kurvát, hogy szüljön neked valami torzszülött mutáns férget? o.O

dr. Közbiztonság Szilárd 2012.06.27. 15:23:53

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Lehet.
De attól még csak egy mocskos zsidó, nem?

Eddig legalábbis azt vallottátok, hogy tök mindegy, mennyire vallja magát magyarnak valaki, ha a származását tekintve zsidó.

Most már csak a cigány jobbikos képviselők megjelenésére várok.

Mert ugye a pornós kurvák már megvoltak. Csakis a keresztény erkölcs nevében persze.

Hajrá, Rabbik Magyarországért Mozgalom!

moophlander 2012.06.27. 15:26:56

@dr. Közbiztonság Szilárd: "Eddig legalábbis azt vallottátok, hogy tök mindegy, mennyire vallja magát magyarnak valaki, ha a származását tekintve zsidó." Ezt hol hallottad? Kinek a szájából hangzott el? Ki írta le valahova?

TGabi 2012.06.27. 15:29:07

moophlander

Akkor figyelj ide, még egyszer elmagyarázom. Sz.Cs. nagyszüleit majdnem meggyilkolták Auschwitz-ban. Nácik, fasiszták, olyan emberek, akiket a Jobbik jelenkorunkban is fenemód támogatna és éltet minden lehetséges alkalommal. (Gyalázat.)

Ahhoz képest a pasas teljes mellszélességgel támogatja az az ideológiai-politikai áramlatot, amely képviselői aljas módon, szemrebbenés nélkül végeztek volna még a saját felmenőivel is. Mi ez, ha nem totális tudathasadás ?

A zsidó beruházókat, pénzembereket pedig nem szidalmazni kellene - rengeteg munkahelyet, álláslehetőséget hozhatnának ide is és ez sokat segítene a közel 12 százalékos munkanélküliségi rátát produkáló országunkon.

Tehetségesek a pénzcsinálásban, a tudományokban? Akkor ne irigykedj, hanem tanulj!

(Bennünk, magyarokban is simán lenne tehetség-de amíg valami furcsa logika miatt, itthon valahogy mindig a legostobábbak meg a kiszolgálóik kerülnek vezetői székekbe, a tehetségekre fittyet hánynak és egy gondolkodni direkt nem akaró réteg érdekből kiszolgálja az alkalmatlan, erőszakos embereket, addig nem változnak a dolgok. )

A sokat, méltánytalanul szidalmazott zsidó emberek meg összetartanak a bajban. Nem mellesleg: egy magyarul beszélő, itt élő zsidó ember is zsidó vallású magyar állampolgár...)

tavanic 2012.06.27. 15:29:11

Mandiner! Neked üzenem!
Ha magyarországon olyanok lennének a zsidók mint Szegedi, akkor nem lenne rasszizmus!

B variáció a Jobbikot is a zsidók csinálták... :)

Lehet válogatni.

Max val Birca · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.06.27. 15:32:20

@dr. Közbiztonság Szilárd:

A vizsgálatot neves intézményben csináltam, s természetesen maga az eredmény nem mutat ki identitást. De a géntípus alapján már lehet következtetni.

Foglalkoztam intenzíven családfakutatással. S tudom, hogy egyetlen egy dédszülőm van, ahol ESETLEG lehet zsidó ős, de csak nagyon esetleg - míg a többi 7 dédszülőnél ki van zárva, ott nem tudom teljesen kizárni. De még ott sem valószínű. A valószínűbb az, hogy nincs. Ezek után miért legyek büszke "zsidóságomra"? Ezzel az erővel perzsaságomra is büszke lehetnék, mert perzsa ősöm sincs.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.06.27. 15:34:23

Gyönyörű olvasni ahogy a jobberek megszakadva az erőlködéstől magyarázkodnak hogy jaj, de hát az identitás a fontos, mindenki magyar aki annak érzi magát, izé, ő nem "olyan" zsidó, egyébként is miért zsidózna bárki is :))))

igazi hős 2012.06.27. 15:35:23

@tavanic: Mindent a zsidók csináltak, nem tudtad? Az MSZP-t is, a Fideszt is, és mivel a Fidesz csinálta meg a Jobbikot, így közvetve azt is.
Nekem a pápa is kicsit gyanús, ahogy védi a zsidókat...

windex 2012.06.27. 15:35:34

@Max val Birca: király :-) trák király :-)

Lesből Támadó Szárítókötél 2012.06.27. 15:39:52

@bbjnick:

"Ez egy aljas, undorító, mocskos jellem- vagy karaktergyilkos akció. Emlékszik, hogy mit (miket írtam, annak idején, a Schmitt-ügy kapcsán?"

Érdekes az a szemlélet, miszerint jellem- és karaktergyilkos akció az, amikor valakiről kiderül, hogy vannak zsidó felmenői. Ugyan nadd kérdezzem már meg, mi ezzel a probléma?

"Ez gyalázat valamennyiünkre nézve. S olyan precedenst/gyakorlatot teremtett, aminek az elkövetkezőkben valamennyien inni fogjuk a levét. Méghozzá nagypohárral. "

Mondod ezt azok után, hogy a zemúttnyócévben a FIDESZ pontosan ilyen karaktergyilkos politikát folytatott minden vezető baloldali politikus ellen? Ahogy az ovis verekedés is indul: "az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött"?

"Most már a sajtó (ilyen-olyan megrendelésre) bármikor gyárthat efféle (schmittügy-féle) ügyeket; gyakorlat lesz ezeréves --- mai fogalmaink szerint --- értelmezhetetlen --- és --- mai ismereteink szerint --- átláthatatlan ügyeket előkotorni és addig forgatni, addig „magyarázni”, addig ordítani erkölcsi felháborodást színlelve, amíg az érintett teljesen el nem lehetetlenül..."

Jaaa, hogy szerinted minden oké azzal, hogy a köztársasági elnök a saját diplomáját gyakorlatilag pár forrásból ellopja? Mi ebben az értelmezhetetlen? Mi abban az átláthatatlan, amikor egyértelműen bebizonyítják egy dolgozatról, hogy az lopott?

Tudod, első körben mélyen magukba kellene szállniuk azoknak, akik szerint egy zsidó felmenő lejáratásnak számít.

Lesből Támadó Szárítókötél 2012.06.27. 15:41:07

@csizsikpizsik - pique takarodj!:

Máskor, másik vitában, más szereplőtől hallva ugyanerre simán ráaggatják a vadliberális jelzőt.

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.06.27. 15:43:01

@tavanic: "Ha magyarországon olyanok lennének a zsidók mint Szegedi, akkor nem lenne rasszizmus!"

no és melyik párt rendezvényein lehet hallani egyedül magyarországon a "mocskos zsidók" rigmust?

szerintem szedegess hangyócákat még :)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.06.27. 15:43:35

@Lesből Támadó Szárítókötél: Következetesek, gerincesek, egyenesek és becsületesek, na. Példakép mindegyik :)))

tavanic 2012.06.27. 15:46:09

@Disintegrator Rising:

Hát speciel én hallottam ilyen a majálison is MSZP-stől....

Lehet, hogy ez nem pártfüggő?

2012.06.27. 15:53:33

Érdekes dologra jöttem rá: Senki nem zsidózik itt, csak a zsidók!

Őtőlük hangos az ország, posztokat, bloggokat kreálnak erről, aztán kommentelik azokat veszettül. Pedig nem róluk szól ez az ország. De talán ez is a bajuk. Álljatok le fiuk! A

TG69 2012.06.27. 15:54:17

@bbjnick: Mi az egyetemes nálad? :)

Éhes_ló 2012.06.27. 15:55:45

""Visszanyalt az árpádsávos fagyi, saját vezéreik vérségi viszonyaiban turkálnak a radikális szubkultúra tagjai. "

Mar itt súlyos tévedés van. A liberális fagyi nyalt vissza, mert versegi viszonyokban a jobbik sosem gondolkodott. A jobbikot pontosan a liberálisok támadjak folyton származási alapon (vö. Zazrivecz).

Hozhatjuk egyébként példának a cigány származású gárdistát (akit a saját rokonai tartottak ettől vissza) vagy a zsidó gárdistát is (index.hu/belfold/reiner6945/ Zsidó vagyok, és gárdista).

Az antiszemitázó nacizó liberálisoknak most lesz igazan nehéz dolguk, mert visszás egy igazi zsidónak kefebajuszt festeni majd mutogatni rá.

(Mar most megtette hatását, hiszen a fenti liberális postban egyszer sem fordul elő az a szó, hogy: naci.)""

copyright by val

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.06.27. 15:57:06

@tavanic: ja, hasonlóan primitív mindkét tábor az igaz :D

ErrOr 2012.06.27. 15:57:42

@csizsikpizsik - pique takarodj!: ebben a hitben ti erőlködtök évek óta, hogy a Jobbik és a jobbikos szavazók gyűlölik az összes zsidót. Tévedtek, mint sok mindenben.

koho 2012.06.27. 15:58:06

A nagyi is kapja a kárpótlást akkor az államtól? :)

J.László 2012.06.27. 15:59:48

@Disintegrator Rising:
A 90-es évek végén végeztek egy EU felmérést a közép-európai országokban azzal kapcsolatban, hogy melyik politikai irányzat hívei hogy viszonyulnak a "rasszizmushoz". A magyarországi libernyák sajtó akkor mélyen hallgatott róla, hogy a felmérés szerint Magyarországon az MSZP hívei a legnagyobb rasszisták és a FIDESZ szavazói a legkevésbé. Nem hiszem, hogy azóta gyökeresen megváltozott volna a helyzet.
Kiegészítő saját vélemény: a másik rasszista bagázs pedig a volt SZDSZ. Csak mivel a rasszizmust mindig a kisebbségekkel szemben értelmezik, sohasem a többséggel szemben, ők nem kerültek be abba a bizonyos kutatásba.

2012.06.27. 16:03:05

@Lindalinda:
:)
a kurucinfon is a zsidók kavarják :D:D:D

egyébként igazad van(féligazság), ezek a marhaságok azért kellenek, hogy az emberek figyelmét eltereljék az ezermilliárdos fideszes bűntettekről. lehet erről a szerencsétlen idiótáról írogatni

EMU 2012.06.27. 16:03:08

az "eredő" nem kiindulási pontot, okot jelent, hanem következményt, okozatot

Lacdelo 2012.06.27. 16:05:24

Szegedi Csanad egy neonaci jobbikos. A zsido felmenoi forognak a tomegsirjaikban. :(

Ebbol a sztoribol is latszik, hogy a Jobbik mind idiota, kreten es kepmutato banda es megelhetesi politikusok.

Allitom, hogy a fele jobbikosnak roma felmenoi is vannak, lasd Vona.

Idiota, rasszista, korlatolt banda. :(

tevevanegypupu 2012.06.27. 16:11:47

Ajve, micsoda coresz, micsoda coresz!((:

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 16:12:18

@Lesből Támadó Szárítókötél:

"Érdekes az a szemlélet, miszerint jellem- és karaktergyilkos akció az, amikor valakiről kiderül, hogy vannak zsidó felmenői. Ugyan nadd kérdezzem már meg, mi ezzel a probléma?" --- írod.

Nem azzal van a probléma, ha valakiről kiderül, hogy ilyen vagy olyan felmenői vannak, hanem azzal, ha erre egy jellem- és karaktergyilkos akciót építenek fel. Lásd az elmúlt napok sajtóját Szegedivel kapcsolatban.

"Mondod ezt azok után, hogy a zemúttnyócévben a FIDESZ pontosan ilyen karaktergyilkos politikát folytatott minden vezető baloldali politikus ellen? Ahogy az ovis verekedés is indul: "az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött"?" --- írod.

1) Tehát, ez akkor végülis csak jellem- és karaktergyilkosság?

2) Ismered a véleményemet a zelmúttnyócév/zelmútttizennyócév/zelmúlthuszonnyócév... jellem- és karakergyilkosságairól? Ha nem, akkor milyen alapon vonod kétségbe a jogomat, hogy ezen a jellem- és karaktergyilkosságon felháborodjak és nemtetszésemnek adjak hangot?

A jellem- és karaktergyilkosságokkal kapcsolatos véleményemről --- jónéhány évre visszamenőleg --- itt bőven találhatsz adalékokat: bbjnick.blog.hu

"Jaaa, hogy szerinted minden oké azzal, hogy a köztársasági elnök a saját diplomáját gyakorlatilag pár forrásból ellopja? Mi ebben az értelmezhetetlen? Mi abban az átláthatatlan, amikor egyértelműen bebizonyítják egy dolgozatról, hogy az lopott?" --- írod.

Schmitt ellen nem az volt a vád, hogy a doktoriját összeollózta, hanem az, hogy plagizált. Márpedig Schmitt nem plagizált, mivel a dolgozata végén minden felhasznált forrást feltüntetett. Milyen tolvaj (plagizátor) az, aki az általa lopott cuccokat az egykori tulaj nevével, címével felcímkézi és úgy henceg velük? Schmitt doktorija "bunda" volt (előnyöket és könnyítéseket nyújtottak számára és valószínűleg kizárt volt a bukás lehetősége is), mint akkoriban (és gyaníthatóan ma is) majdminden spec. státuszú (jóelvtárs, jósportoló stb.) aspiráns doktorija. S ha az ő vérét követeljük ez ügyben, akkor (már csak a méltányosság okán is) mindenkinek, akiknek ehhez a gyakorlathoz köze volt vagy van, számot kellene adnia. Mivel nem a gyakorlatra cuppantak rá, akik rácuppantak, hanem a személyre, innét bizony, a Schmitt-ügy, egy aljas jellem- és karaktergyilkosság volt.

"Tudod, első körben mélyen magukba kellene szállniuk azoknak, akik szerint egy zsidó felmenő lejáratásnak számít." --- írod.

Ezt talán azoknak mondd/írd, akik szerint egy zsidó felmenő lejáratásnak számít.

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 16:12:59

@tevevanegypupu:

:-D (...) :-D (...) :-D ...

ü
bbjnick

is 2012.06.27. 16:13:03

@bbjnick: szóval szerinted is a többi mind szekta. csak nehogy az a Jézus megint eljöjjön, és körbenézzen, hogy a Vatikán kincstára és a kedves, gyerekszerető papjai hogyan is viszonyulnak az ő bibliai tanításaihoz. harkályka.

Karcolt lendület 2012.06.27. 16:15:43

@bbjnick:
Azt nem tudom, az "egyetemes" az egységesen kívül mit akar jelenteni rómkat egyház jelzőjeként, de hosszú évszázadokon keresztül a szerepe a kulturális, erkölcsi és jogi uniformizálásban az általa befolyásolt területeken (főleg Európában, némileg Dél-amerikában) megkérdőjelezhetetlen volt. Azaz maga volt a megtestesült globalizáció és internacionalizmus (ugye nem kell emlegetnem, hogy a latin, mint közvetítő nyelv is hozzájuk kötődött). Lehet, hogy egyszer sem használták magukra ezeket a jelzőket (miután még nem voltak definiált fogalmak), de a működésük módját és a működésük hatását igen jól leírják.

bröckel 2012.06.27. 16:16:26

hogy rii a sok kibaszott tetühintäs, a x.dik blog születik e semmis hirböl, ami semmin, de semmin nem vältoztat, ugyanugy gyülöli toväbbra is a legnagyobb verszomjas näci zsidokat a viläg, csak több lesz a zsidoellenesseg, ezt a környezetemben is eszrevettem..pedig semmi közöm a jobbikhoz, egyszerüen minden normälis ember felismeri hogy a zsido kapcarongy ällat, az is marad, addig feszegetik a pofonfrigylädät mig az ujra kinyilik..hät rajta csak

is 2012.06.27. 16:17:49

@bbjnick: "Márpedig Schmitt nem plagizált, mivel a dolgozata végén minden felhasznált forrást feltüntetett"

Ja, ha így félredefiniálod a plagizálást, akkor persze, hogy nem plagizált. Csak annyit kell a többi olvasó számára elmondani, hogy persze a plagizálás elfogadott definíciója nem ez, szóval itt a félre akarni vezetés példájával állunk szemben.

moophlander 2012.06.27. 16:18:18

@TGabi: "Nácik, fasiszták, olyan emberek, akiket a Jobbik jelenkorunkban is fenemód támogatna és éltet minden lehetséges alkalommal. " Az előbb is valami hasonlóra kértem magyarázatot, bizonyítékot! Ez egy vád, amihez semmi bizonyítékod sincs! Semmi konkrétumot nem mondasz, csak pufogtatsz a levegőbe! Tudod mi a különbség a magyar és a zsidó népmese között? Egy példa: Öten mennek a sivatagban és nagyon kevés vizük van, kétséges, hogy elég lesz a kijutásig! A magyar népmese arról szól, hogyan osztják be a vizet, hogy mindenkinek elég legyen, vagy ki áldozza fel magát a többiekért!! A zsidó népmese arról szól, hogyan ügyeskedd ki, hogy a tiéd legyen az összes víz!

hoplita 2012.06.27. 16:20:10

@MACISAJT:
Mutyi, bazmeg...eredj a gondolára operettnácizni, a faszom se szólt hozzád segglyuk.
Tudod hogy utállak, mint a szart...

Remélem ezt is beleszövöd a legújabb pontjaidba, fosagyú.:)

Lasombra 2012.06.27. 16:23:16

remélem, azért a Metapédiát frissítették.

be szép is, amikor a Fidesz megállás nélkül komcsizik, miközben az egy főre eső exkomcsi, exmszmp-s, exbesúgó tagok száma náluk kb 2 fő. (tényleg, ügynöktörvény hogy is áll?)

a Jobbik (új nevén: Rabbik) meg a nagy keresztyén, zsidóellenes, barikádos, kurucinfós, nemnemsohás meg pornósokkal meg zsidókkal van tele. szerintem nézzenek be a sezlon mögé is, lesz ott még egy-két román és/vagy pedofil is. ó, várjunk, utóbbi a kdnp!

most aztán törhetik a fejük az új elméleteken. ahogy nézem, eddig arra sikerült jutniuk, hogy erről is a köcsög liberók tehetnek. és leginkább a libsik szoktak zsidózni, a Jobbiknak ez sosem volt szokása. főleg nem származási alapon.
mehehe, azért ez a politika dolog néha vicces is tud lenni .
én már csak egy kávét kérek...

Karcolt lendület 2012.06.27. 16:23:36

@bröckel:
Na, a feszült jobbikosok után kezdenek megjelenni a konkrét nyálfolyásos idióták is...

hoplita 2012.06.27. 16:24:11

@Aszteroida-bányász metal énekes:
Igen, ennyire...és párónkon kívül a jónépnek fel sem tűnik, csak jóízűen kajolják az elébük borított moslékot.
Megáll az ész...

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.06.27. 16:24:45

@bröckel: a normális emberek nem antiszemiták. azok a primitívek. ne keverd a kettőt :)

Karcolt lendület 2012.06.27. 16:25:32

@moophlander:
Ezek pontosan melyik népmesék?

moophlander 2012.06.27. 16:29:34

@Lacdelo: Tényleg ilyen buta vagy? Behiszem, hogy csak rossz napod van! Pihenj le! Neked nem kell figyelned, mikor lopják szét a kerted!

makacs szennyeződés 2012.06.27. 16:29:56

ez egy nagyon jó írás, gratulálok hozzá, jó látni, ahogy egy fideszes szektás bőre alól kibújik az EMBER, és megérkezik 1989-be.

csak így tovább.

amúgy rettentő jól szórakozom a neonácikon, köszönöm nekik is, nagyon jó a műsor, rég röhögtem ilyen jókat a magyar "közéleten". :D

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2012.06.27. 16:29:57

ez a hoplita nevű bölény nagyon eltévedt, vagy kiszabadult a főoldali karámból. valaki húzzon neki vizet a gémeskútból :D

bebe tv 2012.06.27. 16:30:28

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
A tömeggyilkos zsidó fajtikáitokat ilyenkor miért nem soroljátok? Várjál segítek: Kun Béla, Szamuely, Lenin-fiúk, Rákosi, Gerő, ÁVH, stb-stb...

Elárulok egy nagy titkot, hogy ne halj meg bután, de nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy tanulékony lennél.
1. Még véletlenül sem vagyok zsidó. A 2. pontból egyértelműen ki lehet következtetni, hogy az őseim az rk. vallást gyakorolták.
2. Felmenőim nem Vereckénél léptek a szlávok földjére, hanem Ulm-nál hajózták be őket. De facto
ha tudod hol van Ulm, akkor ugyebár zsigerből kéne a zsidókat gyűlölnöm, mint ahogy a Führer is tette.
3. Mégis miért nem fröcsögök úgy mint te? Mert ez a stílus a gondolkodni nem akaró, vagy nem is tudó
kóros agyi inpotenciában szenvedő egyének sajátja.
4. Piszokul nem érdekel, hogy melyik etnikum tagja volt Reich Mátyás vagy Gerő. Ugyan olyan torz gondolkodásuk voltak mint a német cimborájuk. A hülyeség nem fajta függő.
5. Lehet persze úgy is mint ahogy te teszed, de utána ne csodálkozzatok ha mindenki kiutálja az országot Európából. Ha téged és az elvbarátaidra várna csak ez a sors hát leszarnám, de veletek együtt az összes józanul gondolkodó magyart is erre a sorsra juttatok, oszt szépen beköszönt Albánia.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 16:32:05

@TG69: @Karcolt lendület: és akit illet!

"Az egyetemesség az Egyh. benső term-ét fejezi ki."

lexikon.katolikus.hu/E/Egyh%C3%A1z%20katolicit%C3%A1sa.html

ü
bbjnick

bröckel 2012.06.27. 16:33:40

@Karcolt lendület:

mivan meltelt, szalajd haza a särga csillagert, mert ha annelkül lätlak le kell vägjam a pajeszod...zsidräk :)

Steve the Great 2012.06.27. 16:34:23

Látszik, hogy index-címlapos a poszt, megjelent az nyilas söpredék színe-java.

moophlander 2012.06.27. 16:35:45

@Karcolt lendület: Ez egy hasonlat a gondolkodásmódok közötti különbségre! Tudom, hogy ezzel te is tisztában vagy, de megértem, hogy reagálnod kellett! :)

bröckel 2012.06.27. 16:37:17

@Disintegrator Rising:
nemnem, a normälis ember nem zärja köfal möge a honfitärsait, nem lopja el mäsok földjet...nem teszik itt ?...lehet hazamennni zsidräkiäba...itt vendeg a zsido, aki pedig rossz vendeg az ugy jär mint a penzmoho nagyszülei :)

Lesből Támadó Szárítókötél 2012.06.27. 16:37:51

@bbjnick:

[i]Nem azzal van a probléma, ha valakiről kiderül, hogy ilyen vagy olyan felmenői vannak, hanem azzal, ha erre egy jellem- és karaktergyilkos akciót építenek fel. Lásd az elmúlt napok sajtóját Szegedivel kapcsolatban.[/i]

Jó, akkor azt mondd meg, hogy az elmúlt napokban szerinted milyen karaktergyilkos akció indult Szegedi ellen.

Én úgy látom, hogy a karaktergyilkosság egyetlen területen értelmezhető, mégpedig azon, túlnyomórészt nemzeti radikális érzelműek közt, akiknél a "zsidó" jelző szitokszó. Lásd kuruc.info, jovonk.info, HunHír és társai. Mást nem érdekel, max. kajánul röhög a kettős mércén, amit a és olvasótáboraSzegedit támogatók előhúznak a cilinderből.

"1) Tehát, ez akkor végülis csak jellem- és karaktergyilkosság?"

Olvasd el figyelmesebben, én nem SZegedi ügyéről beszélek, hanem a jobboldali emútnyócévi kommunikácójáról, lásd Semjén 2010-es coming out-ját a karaktergyilkosságról.
Mégegyszer: Szegedi esetében csak azok számára karaktergyilkosság, akik számára a "zsidó" negatív jelző. Akik számára ez nem releváns, azoknak ez kb. annyira fontos, minthogy a számítógépén Linuxot vagy Windows-t használ, esetleg a szőke vagy barna nőket szereti.

"Milyen tolvaj (plagizátor) az, aki az általa lopott cuccokat az egykori tulaj nevével, címével felcímkézi és úgy henceg velük?"

A felhasználás és a szó szerinti átvétel közt azért van egy kis különbség. Ezt most komolyan magyarázni kell? Schmitt nem felhasználta, hanem mások kutatási eredményét a sajátjaként tüntette fel, és ezen semmit sem segít az, hogy beírta az irodalomjegyzékbe.

Mérges 1234 2012.06.27. 16:40:54

"Ha nem vesszük figyelembe ezeket az eredőket, nem is tudjuk megérteni a magyar közélet vitáit, vagy legalábbis nagyon fals képünk és magyarázatunk lesz róla. "

Ezzel csak részben tudok egyetérteni, józan ésszel logikával, a legtöbb dologról faszán el lehet dönteni, hogy jó nekünk vagy sem, mindefajta érzelmi kötödés nélkül.

TEssék hová megnézni, hová vittek minket a nemzeti érzelmek, egy olyan komonista bagázs kormányozza az országot örült módjára, akit sokan szeretnek. Hát a politikába nem való az érzelem.

Semminlyen, csak józanság, és logika.

moophlander 2012.06.27. 16:45:44

@Steve the Great: ......és a libsi söpredék? Olyan nincs, vagy csak elfeledkeztél róluk?

GlennMiller 2012.06.27. 16:49:47

Szegedi Csanád könyve:
Hiszek Magyarország feltámadásában.
Na de, most mosakodik, hogy ő nem zsidó.
Akkor, hogy is van ez?
Este lefekszik mint zsidó, másnap feltámad mint echte magyar.
Ez lenne a nagy feltámadás?
Mindenki zsidó, csak még nem tud róla.

moophlander 2012.06.27. 16:52:03

@Mérges 1234: "TEssék hová megnézni, hová vittek minket a nemzeti érzelmek," .......... a Jobbik van kormányon? Netán keversz valamit?

Gattopardo 2012.06.27. 16:55:15

Aztakurva...mindig elcsodálkozom rajta mennyi kretén van kis hazánkban, aki semmi másban nem tudja magát megkülönböztetni a honfitársaitól, csak abban, hogy ő nem zsidó, román, cigány, szlovák, stb..tényleg csak ennyit tudtok felmutatni az életben, nyilaskáim?:)).

Mérges 1234 2012.06.27. 16:57:24

@moophlander:

Ne faszt sem keverek, csak arra akartam utalni, hogy saokak érzelmileg kötödnek a Fideszhez, annak ellenére, hogy egy rakat szar, amit csinál.

Az érzelmi kötődés nem való politikába.

NEm érzelmi alapon kellene szavazni. Mondjuk olyan párt meg nincs aki mellé józanul is lehetne x-et húzni......

:D

belekotty 2012.06.27. 16:59:06

@Aszteroida-bányász metal énekes: "5) Miért vagy ennyire, végtelenül primitív véglény és hogy tudtál úgy teherbe baszni egy útszéli kurvát, hogy szüljön neked valami torzszülött mutáns férget? o.O " - Hú! Milyen szép beszédű "csak jót akarók" vannak itt! :-)

Gattopardo 2012.06.27. 16:59:29

@moophlander: lásd a jobbikos tévét amikor nagy német államférfiként emlékeztek meg Hitler születésnapjáról...de be lehetne linkelni akár a fél kuruc infót is..

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.06.27. 16:59:58

@impеrial:
talan a zsido Birodalom berrabszolgaja vagy, hogy zavar az igazsag?

nem sokaig hazudozhattok mar, libsik!

tavanic 2012.06.27. 17:01:54

Egyet, csak egyet mondjon már meg nekem valaki, aki okos és blogger!

Miért van az, hogy a világ népességének 1 ezrelékét adó tényleg kis néppel vagy kis vallással (ez nem tisztázott) van tele állandóan minden?!
Miért ismeri jobban a Holokausztot egy átlag magyar, mint Szent Stefan-t?
Miért kell állandóan, hol holokausztolni, hol zsidózni?

A t... tele van, hogy nincs nap, amikor nem zsidó vagy nem holokauszt lenne napirenden.

Hazajön az ember kinyitja a postaládát és azt látja, hogy tengap minden csekkett föladott és ott az újabb csekk amire biza csak a kövi hónapban telik.
Mondjátok meg nekem miért is kell a tv-ktől az internetig mindenhol ezzel szórakoztatni?

(Tőlem lehet ez a mókus szuhahéli is, akkor is sunyi szarh politikus marad.)

Az a baj, hogy a háborúban a dolgos zsidók és a dolgos magyarok haltak meg, csak a selejt maradt mind a kettőből az utókornak.
E van.

Gattopardo 2012.06.27. 17:03:15

@Doomhammer: mesélj már nekünk egy kicsit erről a zsidó birodalomról (aztán majd eldöntjük hogy nevessünk vagy szánakozzunk)

gercad 2012.06.27. 17:05:24

Szegedi (Klein-Borstein-Meisels) Csanád

עתיד בהיר ! (Szebb Jövőt!)

molaris 2012.06.27. 17:06:09

Először is: az egy ordas hazugság, hogy a világban antiszemitizmus van. Nem,- anticionizmus! És ez jelentős különbség, mert ez magyarázza a sok zsidót a soraikban. A régmúlt zsidó bűneit a Tóra/ Ó- szövetség szépen felsorolja, leírva az első genocídiumot. Az Új szövetségben pedig elhangzik egy mondat: Vére a fejünkre és gyerekeinkére. Bekövetkezett. Mint ahogy az is, hogy a zsidóknak újra lesz országuk. Ezt 50 év lobbizása összehozta. Herzl Tivadar kezdte, a Balfour nyilatkozat rásegített. És meg is lett. Pont ez, az I. VH- ban betöltött zsidó szereplés tette páriákká őket. Mert a zsidó bankárok a nyugati szövetségeseket támogatták. A vezetőkkel volt a gond akkor is.
Isten üdvtervében ez így volt, meg is valósult.
Az, hogy mi lesz a folytatás? Le vagyon írva a Jelenések könyvében. Nem össze- vissza vagdalkozni kell, amikor rendelkezésre áll az autentikus forrás.

Egy kis kiegészítés:
www.youtube.com/watch?v=Q8uKTtJ-RLI

Gattopardo 2012.06.27. 17:06:15

@tavanic: akkor lesznek majd igazán bajban drága jó újnácijaink, amikor kínai kézben lesz a fél eu, és több mecset lesz európában mint templom, hogy ezt a tényt hogy fogják ráfogni a hihetetlenül jelentős számú kínai vagy arab zsidó kisebbségre...:)

molaris 2012.06.27. 17:07:37

P.S.: hány náció is van, amelyik századok óta küzd azért, hogy országa legyen??

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 17:11:14

@is:

"szóval szerinted is a többi mind szekta. csak nehogy az a Jézus megint eljöjjön, és körbenézzen, hogy a Vatikán kincstára és a kedves, gyerekszerető papjai hogyan is viszonyulnak az ő bibliai tanításaihoz. harkályka." --- írod.

Jézus el fog jönni és körbe fog nézni --- ez számomra nem kétséges. Szerintem érdemben azután folytathatjuk a beszélgetést, hogy ez megtörtént...

"Ja, ha így félredefiniálod a plagizálást, akkor persze, hogy nem plagizált. Csak annyit kell a többi olvasó számára elmondani, hogy persze a plagizálás elfogadott definíciója nem ez, szóval itt a félre akarni vezetés példájával állunk szemben." --- írod.

Tekintve, hogy a plágium köznyelvi fogalom és nincs pld. szerzőijogi definíciója, csak (ilyen-olyan) köznyelvi jelentései, így tkp. mindenki úgy használja, ahogy tudja. Épp ezért volt karaktergyilkosság a Schmitt-ügy, mivel egy olyan bűncselekménnyel vádolták meg Schmittet, ami nem létezik. Ezek után a vádlók azt dobáltak Schmitt fejéhez (mint plágiumvádat), amit csak akartak, aminek csak büntetőjogi gehenje van, de nem büncselekmény, az ellen érdemben védekezni sem lehet.

Tessék:

www.1000ev.hu/index.php?a=3&param=9747

ü
bbjnick

Gattopardo 2012.06.27. 17:14:03

@bbjnick: aki írt életében évfolyam vagy szakdolgozatot, annak számára nem kérdés hogy Palibá plagizált.

Gattopardo 2012.06.27. 17:21:32

@bbjnick: indoklás hiányában pedig lópikulát se érő tagadás:)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 17:22:51

@Gattopardo:

Tessék az indoklás (ha egyszer nem volt elég):

Tekintve, hogy a plágium köznyelvi fogalom és nincs pld. szerzőijogi definíciója, csak (ilyen-olyan) köznyelvi jelentései, így tkp. mindenki úgy használja, ahogy tudja. Épp ezért volt karaktergyilkosság a Schmitt-ügy, mivel egy olyan bűncselekménnyel vádolták meg Schmittet, ami nem létezik. Ezek után a vádlók azt dobáltak Schmitt fejéhez (mint plágiumvádat), amit csak akartak, aminek csak büntetőjogi gehenje van, de nem büncselekmény, az ellen érdemben védekezni sem lehet.

ü
bbjnick

Gattopardo 2012.06.27. 17:28:09

@bbjnick: eléggé el vagy tévedve, azt hiszem....kit érdekelnek a büntetőjogi vonatkozások? egész egyszerűen csak ne legyen Magyarország első embere egy olyan pacák, aki 200 vhány oldalas doktorijából 200 oldalt gyakorlatilag két klikkeléssel hozott össze.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 17:31:37

@Lesből Támadó Szárítókötél:

"...azt mondd meg, hogy az elmúlt napokban szerinted milyen karaktergyilkos akció indult Szegedi ellen...Én úgy látom, hogy a karaktergyilkosság egyetlen területen értelmezhető, mégpedig azon, túlnyomórészt nemzeti radikális érzelműek közt, akiknél a "zsidó" jelző szitokszó... --- írod.

Cáfolatul mindjárt abból a posztból, amely alatt épp most kommentelsz:

"Úgy tűnik, a jelenleg kognitív disszonanciáját feldolgozni kénytelen jobbikos politikus mindkét téren komoly hiányosságokkal küzdött: úgy vagdalkozott kollektív vádakkal, végtelenül leegyszerűsített sztereotípiákkal, egybites politikai üzenetekkel, hogy közben nem volt tisztában saját származásának összetettségével. Pedig ha a közéletbe való belépés, a nemzet sorsának alakítása előtt érdeklődött volna saját múltja iránt is, talán érzékenyebbé, visszafogottabbá, elfogadóbbá vált volna a világ, benne a magyar glóbusz komplexitása felé is."

Értelmezd a mondatokat!

"A felhasználás és a szó szerinti átvétel közt azért van egy kis különbség. Ezt most komolyan magyarázni kell? Schmitt nem felhasználta, hanem mások kutatási eredményét a sajátjaként tüntette fel, és ezen semmit sem segít az, hogy beírta az irodalomjegyzékbe." --- írod.

Szerinted. Ha kell leírom harmadszor is ebben a kommentsorban: Tekintve, hogy a plágium köznyelvi fogalom és nincs pld. szerzőijogi definíciója, csak (ilyen-olyan) köznyelvi jelentései, így tkp. mindenki úgy használja, ahogy tudja. Épp ezért volt karaktergyilkosság a Schmitt-ügy, mivel egy olyan bűncselekménnyel vádolták meg Schmittet, ami nem létezik. Ezek után a vádlók azt dobáltak Schmitt fejéhez (mint plágiumvádat), amit csak akartak, aminek csak büntetőjogi gehenje van, de nem bűncselekmény, az ellen érdemben védekezni sem lehet.

ü
bbjnick

Gattopardo 2012.06.27. 17:35:11

@bbjnick: ha neadjisten kiderülne, hogy annki idején férfiakat cidázott le pénzért, annak se lenne büntetőjogi vonatkozása, mégse kívánnánk ilyen köztársasági elnököt:)) Egyébként pedig nyilván karaktergyilkosság volt, csak ez esetben jól kiérdemelt karaktergyilkosság.

Behajtó70 2012.06.27. 17:35:26

"Úgy tűnik, a jövőről való mondanivaló híján 2012-ben tényleg a múltban való vájkálásról szól a..."

Mi is szól erről?

A holokauszt utáni kárpótlás? Üzletszerű nácizás?

Ha a fentieknek van létjogosultsága, akkor bizony a komcsi múlt feszegetésnek is van.

ugye?

igazi hős 2012.06.27. 17:38:05

@molaris: Szlovákok? Orosz "kisebbségek"? Tibet?

Gyáli úr 2012.06.27. 17:39:03

"egyrészt tényleg nem számít a származás"

Nekem számít a sajátom.

igazi hős 2012.06.27. 17:39:58

@bbjnick: Ez gyengébb indoklás, mint a "nem volt taggyűlés". Megszoktuk.

Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) · http://csakjotakarok.blog.hu/ 2012.06.27. 17:41:13

@belekotty: Csak a szokásos fárasztás, lazulás. Igaz, attól még igaz is. Az ilyen "röhögő"-féle pedofil férgektől felfordul a gyomrom. Sajnálom, majd megunja, gyárt pár kamunicket megint aztán jön a blogomra folytatni. Annyira unalmas és kiszámítható az ilyen Nethuszár.

igazi hős 2012.06.27. 17:42:40

@molaris: Előbb kihagytam a skótokat.

tavanic 2012.06.27. 17:47:16

@bbjnick: Nem mindegy, hogy mivel vádolták Smitpalit?
Egy tuti, nem volt tiszta a dologban, de hatalomvágyból és pénzsóvárságból államfő akart lenni, pedig tisztában volt vele, hogy pártok agyközpontjaiban semmi mással nincsenek elfoglalva, csak a másik múltjának feltárásával.

Lebukott, aztán még hazudott is.

Teljesen mindegy, hogy 30 vagy 230 oldalt másolt-e le.

Mennie kellett..... ezen pörögni még mindíg....karaktergyilkosságot, akkor követett el mikor lemásolta a bolgár cimbi írományát, saját karrierjét sxxx le.
Lustaságból vagy ostobaságból az más kérdés.

Aztán meg a másik ez a Szegedi ügy, baszki, ha lenne esze a jobbiknak vagy (zs)obbik?!?!, most kiállhana, hogy a zsidóság nőágon öröklődik és igaz, hogy nem vagyunk antiszemiták, mert egy zsidó Holokauszt és jujajj fia az egyik vezetőnk.
De sajnos őket is a pénz motiválja.
Majd csinálnak egy belső közvélemény kutatást és ami a több szavazatot hozza az lesz a hivatalos álláspont kb. jövő hét közepe után.

Jobbik, Zsobbik nevű Izraelita műhelyének alapítója Szegedi Cs. várja a lelkes büdösmocskoszsidókat, hogy együtt erősíthessék a párt szervezetét.:DD

Apám ha Petőfi látná mi lett ebből a kishazából, nem Segesvárra hanem Nagyszalontára ment volna '49-ben aztán megtvárta volna, hogy vége legyen nélküle!

Az ország tragédiája az, hogy OV a legtehetségesebb politikus napjainkban.
Belegondolok, hogy egy Kossuth, régi új példakép Horty vagy Hunyadi hány perc alatt ette volna meg reggelire OV.-t, akkor sajnos látom, hogy innen egyenlőre kiút nincs.

moophlander 2012.06.27. 17:53:02

@Gattopardo: Sztálin, Kádár évfordulóról is beszámoltak! Utáljuk őket is, de történelmileg a korukban nagy államférfinak számítottak! Ez az egész egyszerű műbalhé, aminek a központjában a pénz áll!

2012.06.27. 17:53:47

Hát bazmeg ilyet.
Akkorát csalódtam, hogy megyek és a Jobbik helyett inkább a DK-MSZP-LMP valamelyikére szavazok...

Haha, csak vicceltem!
Csak nem valami hasonló forgatókönyvben reménykedtek baromarcú liberálkomcsi idióták? :))

Bebes 2012.06.27. 17:54:33

@bbjnick: "Krisztus hány egyházat alapított, mókuska?"

Egyet sem, evetke.

(már csak) sikolyok 2012.06.27. 17:56:25

@bröckel: Te édes ember! Ha jól lövöm be a tartózkodási helyedet az ékezetes betűid alapján, akkor gondolom, csak (félig) magyarul lövögeted a poénjaidat. Ha jelenlegi környezeted nyelvén ontanád ezeket a baromságokat, könnyen lehet, hogy valaki keményen orcán baszna egy szívlapáttal. Mert ők már megszégyellték a szégyellnivalókat, ugye.

2012.06.27. 17:58:42

@Gattopardo:

Több mecset esetén inkább a zsidók lesznek bajban, mint azt a franciaországi példa is mutatta :)

tavanic 2012.06.27. 17:59:05

@moophlander: " Ez az egész egyszerű műbalhé, aminek a központjában a pénz áll!"

Ott a pont!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 18:01:04

@Gattopardo:

"kit érdekelnek a büntetőjogi vonatkozások? egész egyszerűen csak ne legyen Magyarország első embere egy olyan pacák, aki 200 vhány oldalas doktorijából 200 oldalt gyakorlatilag két klikkeléssel hozott össze." --- írod.

Ez szép és méltánylandó gondolat. Én is többszáz oldalt tudnék írni abban a témában, hogy "...ne legyen Magyarország első embere egy olyan pacák, aki...". Meglepődnél, hogy milyen óhajok szerepelnének benne! De a te vagy az én óhajom (normális esetben) még nem elég indok ahhoz, hogy köztörvényes bűnözővé kiáltsanak ki bárkit is (nemhogy egy köztiszteletben álló főméltóságot).

ü
bbjnick

tavanic 2012.06.27. 18:01:32

húbmeg Kiskörösre, mindegy.

Hiába, zsidó vagyok. :)

2012.06.27. 18:03:23

@bebe tv:

Ne erőlködj jehuda, ti akkor is hazudtok, amikor kérdeztek. Olyanok vagytok, mint a cigányok.

The brain 2012.06.27. 18:03:41

Aki nem a Jobbikra szavazz arra Csanád ráolvassa a biboldóátkot.

2012.06.27. 18:10:47

@The brain:

Milyen a biboldóátok?
Akire rámondják, abból ocsmány tetűhintás, takonycsorgató, belterjes metélt gennyláda, azaz fajtajelleges zsidó válik?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 18:13:06

@Bebes:

Álláspontod ismert, de érdektelen.

ü
bbjnick

billy reed 2012.06.27. 18:15:26

Ritkán értek egyet a poszt írójával, általában eltérő állásponton vagyunk, de ez most nem így van.

Szép volt!
Higgadt, nyugodt, logikus.

hoplita 2012.06.27. 18:16:17

@Bell & Sebastian:
"... Kutyabőrbe köttettük a kutyát is..."

Az nem árt. Tapasztalatom szerint ott érzi legjobban magát.:)

billy reed 2012.06.27. 18:17:21

"tényleg nem számít a származás, nem lehet belőle kollektív tulajdonságokat, szándékokat, főleg nem bűnösséget levezetni egy teljes népcsoportra, etnikumra, bármilyen kisebbségre vonatkozóan. Ez eddig persze evidens, bár nem kevesen vannak hazánkban, akik nem jutottak el eddig a felismerésig."

Azért, ahogy látom jónéhány "kommentelő" sem...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 18:19:36

@tavanic:

Ha nem egy OV lett volna a min. elnök, akkor egy SchP sohasem lehetett volna közt. elnök. Ezt azért mindketten tudjuk, nem? Aminthogy azt is, hogy ha nem egy OV, hanem, teszem azt, egy Hunyadi vezetné az országot, akkor egy Schmittet sohasem lehetett volna karaktergyilkossággal lemondatni:-)

ü
bbjnick

hoplita 2012.06.27. 18:20:22

@dr. Közbiztonság Szilárd:
Az éhtyúk..?
Nos, sokan gyöngytyúkkal ismerik a mondást, a Kunság ezen részén ez autentikusan éhtyúk...vö, éhes, kiéhezett tyúk.
A rebbék újbeszél nyelvét rád hagyom...dekódold te. De inkább először foglalkozz frazeológiával, szóláskincsünk kutatgatása roppant hasznos és elég érdekes is.

komplikato 2012.06.27. 18:24:12

@kispufi: Keresztlevél meg a hiteles adatok mi?
Régen volt egy felmérés, aminek eredménye az volt, hogy a mostanában olyan mű-prúd USA lakóiból minden 35-ik félrelépés eredménye. A nem vicces az, hogy némi genetikai kutatgatások és egyebek nyomán kiderült, hogy ennél SOKKAL rosszabbak az arányok (valami 1:14 rémlik), ennyit a keresztlevelekről. :D

Az egész ügy vagy hiszti egy dolgon pörög, mégpedig azon, hogy a célszemély elkezdte kimagyarázni a családfáját, amiből kiderül mennyire nem örül neki valamint azt, hogy kötelességének érzi az állítólag nem antiszemita és/vagy náci közösségének agymenéseit igazolni a zsidókról. Erre fel jön egy pár bér-troll és megpróbálja beállítani az összes ez irányú cikket antiszemitának. De eddigi eredményeik alapján még egy 5 éves gyereket nem tudnának meggyőzni egy komplett cukorkabolttal sem.

hoplita 2012.06.27. 18:28:07

@zsanér4:
Élhető ország...?
Elárulok neked valamit ecsém. Egészen élhető ahhoz képest, amilyen majd 20 év múlva lesz....ha minden így megy tovább.:(
Isten adja, hogy ne legyen igazam.

hoplita 2012.06.27. 18:32:04

@zsanér4:
Na még egyet neked...Az apád faszát!:)

hoplita 2012.06.27. 18:35:52

@TGabi:
"... Nem mellesleg: egy magyarul beszélő, itt élő zsidó ember is zsidó vallású magyar állampolgár...) ..."

Hű, bazmeg...ezt a mondatot nem értelmezted - gyanítom nem sikerült előre, de utólag se - viszont igen árulkodóra sikeredett.
Ebből is látszik, hogy faszhülye vagy.:D

hoplita 2012.06.27. 18:39:37

@Lacdelo:
Ide is szoktál hányni, te elmeroggyant pisismajom?
Jézusom...:(

Nácizzá' bazmeg, mást úgysem ér fel az agyad.:)))

nyilassmisi 2012.06.27. 18:42:03

Zavaros indíttatású, gondolatvezetésű cikk, apropója, hogy Sz.Cs.-t éppen zsidó származásával támadják, ő pedig kényszeredetten válaszol a megfogalmazódó kérdésekre.
Élénk csámcsogás főleg az antiszemitázó oldalról, ahol a fából vaskarika logikájával a zsidóságot nem etnikai, hanem vallási közösségként tételezik.
Nyuszika fején nincs sapka, igaz-e, tudta-e, ha nem miért nem, ha nem foglalkoztatja a származás, miért nem (ha igen, rasszista) ...
a jól ismert kettős mérce, duplafenekű érvelés.

A cikk más esetekben kárhoztatott, rejtett üzenetei, feltételezései:
- a politikusnak származása ismeretében kell alakítania nézeteit,
- ennek érdekében induláskor tisztázni kell a gyökereket.
Ez manapság egyetlen országban működik hivatalosan, Izraelben,
a cikk szerzője nyilván innét veszi a mintát,
bár csúsztatásaival már önmagában is árulkodóan azonosította származását, gyanúsan hangoztatott pedigréje ellenére.
Mert a zsidó az faj is, vallás is, de leginkább egy visszataszító szellemiség.

hoplita 2012.06.27. 18:43:31

@.Pierre Bezuhov.:
Hű, de szellemes kispöcs vagy te bezu...mingyán behu....
Tán a temetőárokban csinálták fel anyádat..?

komplikato 2012.06.27. 19:10:55

@nyilassmisi: Hát ez az. Az az utolsó mondat, ami pont süt és éget szegény Csanád minden szavából. Ez a nem vagyunk nácik, de még is meg kell magyarázni én nem is vagyok "úgy zsidó" és azért meg elhintem, hogy állítólag vannak jó zsidó emberek, aminek nyilvánvaló lényege, hogy szerinte és a közössége szerint a többség nem az. Szóval ebbe így belekeveredni ez a szép.

Mondjuk sokat nem is vártam tőle az EU parlament beli "munkáját" látva.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 19:57:37

@komplikato:

"...nem vagyunk nácik, de még is meg kell magyarázni én nem is vagyok "úgy zsidó" és azért meg elhintem, hogy állítólag vannak jó zsidó emberek, aminek nyilvánvaló lényege, hogy szerinte és a közössége szerint a többség nem az..." --- írod.

Kínos nem érteni valamit, de annál csak az a kínosabb, ha (miközben nem értjük) azt gondoljuk, hogy értjük.

Bármely(ik) történész, akiben egy hangyaf*xnyi szakma és tisztesség van, tényekkel, adatokkal alátámasztva, röviden, közérthetően, be tudná neked mutatni, hogy milyen hatást gyakorolt a magyarságra a nagyjából 1870-1914 közötti zsidó bevándorlás. Általában el szokták mondani, hogy hogyan pörgött fel a gazdaság, de azt már nem olyan gyakran, hogy ez a bevándorlási hullám tkp. egy spontán lakosságcserét eredményezett. Bejött (kb. 700000 zsidó és elment kb. 1500000 őslakos. Arról sem nagyon szoktak beszélni, hogy ennek a nagyarányú gyors bevándorlásnak az eredményeként kettészakadt a magyar társadalom és a magyar kultúra. Ez viszont azt eredményezte, hogy: "Ahhoz, hogy zsidó igazán szabadnak érezze magát, uralkodnia kellene minden nem zsidón - ami neki még emancipációnak is kevés, az a többiek számára rémuralom". Ez pedig azt eredményezte, amit az elmúlt száz év történetéből (máig bezárólag) nagyon jól ismer(het)ünk. Ezzel a törésvonallal mindenki úgy él vissza (országhatáron belül és kívül), ahogy csak tud. Erről kellene beszélni és nem a világ "legnagyobb antiszemitizmusáról" és máris előrébb volnánk.

ü
bbjnick

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.06.27. 20:02:00

@bbjnick: "Bármely(ik) történész, akiben egy hangyaf*xnyi szakma és tisztesség van, tényekkel, adatokkal alátámasztva, röviden, közérthetően, be tudná neked mutatni..."

Mondana egy ilyen történészt? Aki bemutatta? Úgy, ahogy maga gondolta és azt, amit maga gondol?

panoz (törölt) 2012.06.27. 20:08:10

Lebukott a náci! :D

Most derül ki hogy a neonáci jobbikból egyik se magyar, főleg nem a Zazrivecz beépülő ügynök.
Eleve tisztességes magyar emberből nem lesz náci.

Szépen ki kell deríteni az összes jobbikos tetűnek a faját, és szépen leereszt a nemzetiszínű lufi.

Mérges 1234 2012.06.27. 20:37:57

@bbjnick:

Na de Pali bá, semmilyen módon nem volt alkalmas a posztra. Gerincetelen dörgölöző hülye volt, és ráadásul komcsi is.

Igazából a Fidesznek is csak ártott. És nem is a plágiummal írta le magát, hanem a iderülése útáni hazúgságaival.

Áder 3 hónap alatt többet tett a köztársasági elnöki pozició tekintélyéért, mint Pail.

Eleve nem lett volna szabad odatenni.

Motorman 2012.06.27. 20:44:47

Doblátok le a padlóla kéhlek...

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.06.27. 21:25:25

@bbjnick: Ez lenne a történelemtudomány mai napig érvényes álláspontja? Azóta semmi? Kérdezem.

allegretto23 2012.06.27. 21:29:22

"Bejött (kb. 700000 zsidó és elment kb. 1500000 őslakos."
- viszont ebből csak kb. 500e volt magyar, javítva ezzel a nemzetiségi arányokat...

www.kolcsey-nyh.sulinet.hu/tanul/tori/doku/keztor/06E07_emelt_szobeli.htm

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.06.27. 21:29:55

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: "Szegediben több gerinc és hazafiság van, mint a liberráltakban összesen."

Szeretném tudni, hogyan kell mérni a "gerinc"-et és a "hazafiasság"-ot. Ha ez megvan, akkor meg tudnám mérni Szegedi gerincét és hazafiasságát, majd összegezve az összes(?) "liberráltak"-ra el tudnám végezni az összehasonlítást.

A mérési eljárás egzakt definíciója nélkül csak merő butaság, amit írsz!

"Kellemetlen mi?"
Neked lehet...

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2012.06.27. 21:55:25

"A különböző huszadik századi totalitárius rendszerek egyik ősbűne volt, hogy kíméletlenül beleavatkoztak a társadalmak, a családok, az egyének egyik legérzékenyebb magánszférájába, a származás, a vérség világába. "

Te idióta, a zsidó vallás nem avatkozik ebbe be ősidőktől fogva napjainkig? Nem írják le most Szegedi kapcsán ballibek, hogy "a zsidó vallásban nincs kitérés, tehát Szegedi halachikusan 100%-os zsidó"??? Nem vonja meg a Halacha a szabad identitásválasztás jogát az egyéntől épp származási, vérségi alapon???

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 22:06:03

@Holger Hartland:

Miért, maga szerint az elmúlt száz év során a XIX. század megváltozott?:-D

Egyébként, nyilván, vannak "frissebb" munkák is, csak most nem volt módom, erőm, időm keresgélni:-)

ü
bbjnick

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2012.06.27. 22:13:42

Ez a történet több mint vicces.
Ez ám az igazi zsidó világösszeesküvés :-)

Nem elég hogy a zsidók mindenhol ott vannak, erre kiderül hogy a mi derék nácijaink is zsidók :-)
Hová jut ez a világ..... :-)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 22:17:07

@allegretto23:

Bonyolultabb ez ennél egy kicsit!:-) Egyrészt a korban nem volt nemzetiségi statisztika, csak anyanyelvi és vallási (azaz, pld. aki magyar anyanyelvűnek vallotta magát, az még korántsem biztos, hogy keresztény magyar vagy magyar nemzetiségű is volt stb.), másrészt a Monarchiában a lengyelek és a magyarok születési rátája volt a legmagasabb, harmadrészt, azzal, hogy elhúzott 500000 magyar, azzal tényleg b*romi sokat nyertünk a jövőre vonatkozóan (hiányoztak azok Trianon után itthon is, a határontúl is).

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 22:19:09

@Mérges 1234:

"Eleve nem lett volna szabad odatenni." --- írod.

Ebben egyetértünk.

"Áder 3 hónap alatt többet tett a köztársasági elnöki pozició tekintélyéért, mint Pail." --- írod.

Amennyiben?

ü
bbjnick

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2012.06.27. 22:30:29

@bbjnick: Amennyiben kevesebbet rombolt, mint a Pojáca 2.0.
A formális kifogásaitól elájulni azért nem kell, sem az előéletétől. De nem közröhej tárgya, és Schmitt után már ezt is értékelni kell.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 22:39:16

@Counter:

"Amennyiben kevesebbet rombolt, mint a Pojáca 2.0." --- írja.

Amennyiben? Mit rombolt Schmitt, amit Áder nem és mit nem rombolt Áder, amit Schmitt igen?

ü
bbjnick

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2012.06.27. 22:46:24

@bbjnick: Például a nők méltóságához egyelőre nem nyúlt hozzá.
Például a hivatala tekintélyét nem rombolta azzal, hogy a Parlamentben lát hozzá az aláírogatáshoz.
Például egyelőre nem futott bele előreláthatóan alkotmányellenesnek bizonyuló törvény lelkes aláírásába.
Például hogy egyelőre nem bizonyult írástudatlannak.

Persze még megteheti (mint mindenki és bárki) – de egyelőre nem tette meg. Ezt értékelni kell.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 23:09:55

@Counter:

"Például a nők méltóságához egyelőre nem nyúlt hozzá."

Jajjj!!! Hogy "nyúlt hozzá" az a vén szatír a nők méltóságához? Elképzelni sem tudom!

"Például a hivatala tekintélyét nem rombolta azzal, hogy a Parlamentben lát hozzá az aláírogatáshoz." --- írja.

Ugye, most ezt nem gondolja komolyan?! nem mindegy magának, hogy hol írja alá egy közt. elnök a törvényeket?

"Például egyelőre nem futott bele előreláthatóan alkotmányellenesnek bizonyuló törvény lelkes aláírásába." --- írja.

Nem ismeri maga a Fideszt, ha nem látja, hogy ez a "formai okokra hivatkozva" visszaküldöm a törvényt-bohózat meg volt "bótolva". De ha magának ilyenek kellenek, akkor szórakozzon jól!

"Például hogy egyelőre nem bizonyult írástudatlannak." --- írja.

Nevezzek meg magának olyan front end ballib politikusokat, akik diszlexiásak és/vagy diszgráfiásak? Nem tiltakozna a minősítés ellen?

"Ezt értékelni kell." --- írja.

:-D

ü
bbjnick

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2012.06.27. 23:19:37

@bbjnick:
1, Beszédében.
2, Szimbolikus jelentősége van, azt magának értenie kell.
3, Természetesen a formális megokolást nem tartom sokra. Nem is arról beszélek, hanem arról, hogy nyilvánvalóan alkotmányellenes és jogerősen annak is bizonyult törvényt egyelőre nem írt alá, Schmitt viszont igen.
4, Schmitt az volna?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.27. 23:33:30

@Counter:

"Beszédében." --- írja.

Konkrétabban nem lehetne?

"Szimbolikus jelentősége van, azt magának értenie kell." --- írja.

Ez elég makkk-makkk-ra ((c) @Grift) sikerült most magácskának.

"Schmitt az volna?" --- írja.

Fogalmam sincs, de a kérdésemre nem válaszolt.

"Természetesen a formális megokolást nem tartom sokra. Nem is arról beszélek, hanem arról, hogy nyilvánvalóan alkotmányellenes és jogerősen annak is bizonyult törvényt egyelőre nem írt alá, Schmitt viszont igen." --- írja.

Mindent egybevetve, úgy tűnik, maguk kiérdemelték, hogy Áderrel magukra húzza a Fidesz a sz*póálarcot.

ü
bbjnick

teterezs 2012.06.27. 23:44:12

erről az jutott eszembe, hogy aki másnak vermet ás maga esik bele. Ez mekkora igazság. o.O
Gratulálok! Saját magának ellensége... :D

hill billy 2012.06.27. 23:50:16

Az egész április-május csendben telt el. Soros Gyurkáék ezt az anti-antiszemita kampányt találták ki, elsősorban amerikai és külföldi használatra.

Lacdelo 2012.06.27. 23:55:03

@libbancs:

Te már menthetelenül idiòta neonáci vagy. A normális emberek lemondtak ròla. :(

A kutyát se érdekel, hogy a neonáci Jobbikra szavazol.

Lacdelo 2012.06.27. 23:59:56

A Jobbiknál gusztustalanabb párt nem volt a Parlamentben a nyilasok òta. :(

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.06.28. 00:21:03

@Lacdelo: De. MKP, MDP, MSZMP, SZDSZ, Torgyán-féle FKGP, MSZP, KDNP, FIDESZ, Dávid-féle MDF. Mind erős ellenfelek a gusztustalansági versenyben, és az első négy veri a Jobbikot. Nem mintha nem lenne szép az 5. hely.

Lacdelo 2012.06.28. 00:35:35

@Holger Hartland:

Nálam még az Mszmp is sokkal magasabban van a Jobbiknál, habár èn nem csípem a kommunistákat.

A Jobbiknál ostobább, felelôtlenebb ès demagògabb, Magyarországra veszèlyesebb párt nincs jelenleg a Parlamentben. :(

utópista 2012.06.28. 05:09:10

Most akkor Kövér letiltása után Szegedi Csanád fogja képviselni hazánkat az izraeli Wallenberg megemlékezésen?

molaris 2012.06.28. 07:52:55

@igazi hős:
Az ő problémájuk most megoldódni látszik. Jön a népszavazás.

belekotty 2012.06.28. 08:03:10

@Aszteroida-bányász metal énekes: Nem világos, hogy így ismeretlenül milyen alapon pedofilozol le valakit.

belekotty 2012.06.28. 08:04:18

@utópista: Végül is származás szerint nem lesz semmi probléma ezzel. Még lehet hogy nagyanyja jogán kárpótlást is kér. :-))

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2012.06.28. 08:35:40

@bbjnick:
1, Köztudomású („A lányok teste a legfontosabb… Félre ne értsenek! Mint biológiai vagyont gondolom.”).
2, Egy – sőt a – szuverén közjogi méltóság a méltóságából fakadó hatalmát ne gyakorolja olyan közjogi testület helyiségeiben, amellyel a kölcsönös függetlenség közjogi viszonyában állnak. Ez szimbolikus megalázkodás és alárendelődés, amivel nem tartja tiszteletben a saját tisztségét.
3, Mondja, hogy csinálja, hogy tetszőleges kiindulási pontból legfeljebb három lépésből eljut az alpári személyeskedésig? Nem adhat mást, csak mi lényege?
4, Schmitt nem tekinthető maradéktalanul írástudó embernek. Ez végtelenül kínos a pozíciójában úgy általában is, hát még az agyalágyult "programja" fényében.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2012.06.28. 08:37:00

@Counter: Hangsúlyozom, hogy Áder nem tevéssel, hanem nemtevéssel tett egyelőre az elnöki méltóságért.

szappanfőző 2012.06.28. 09:02:18

....valaki írta itt, hogy a "zsidó" szó ellenséges szitok szóvá vált,
...hát a goj?
és a gádzsó?
az mi?

A Jóbbik kezdete óta díszmagyarkodó uszító libsi gyülekezet. Sok idióta hüjjöngő fotel forradalmárt megvezetett.

makosgubasta 2012.06.28. 13:00:59

hahahahahahahaha :-) Ritka béna a Jobbik!!!

frontember876 2012.06.28. 13:48:28

@bebe tv: Hadd idézzelek, te faszfejek gyöngye:

Idézet 1. "A tömeggyilkos zsidó fajtikáitokat"
Idézet 2. "Mégis miért nem fröcsögök úgy mint te?"

Hála istennek én fröcsöghetek ezek szerint, bár én nem 'nektek', csak 'neked' szánom:

Elmész te a fokozhatatlanul buta korlátolt demagóg tetves kurva anyádba, te idióta suttyó fasz.

frontember876 2012.06.28. 14:02:54

@Arma Gedeon2: Te hülye tirpák pöcs! A hozzád hasonló nemzetiszocialista fasszopók egyfolytában arról beszélnek, hogy ki 'magyar', ki 'nemmagyar'. Neked a zsidó nem magyar. Pedig az.

Aztán ha jön a zsidó, akinek 6000 éve le van írva, hogy kit tekint annak, akkor meg fel vagy háborodva?! :DDD

Hát ti bazmeg mennyire nevetséges arcok vagytok hallod?

Vergődj még, öröm olvasni!!

hoplita 2012.06.28. 17:09:23

@Schindlеr Pistája:
Hát neked meg mijafasz bajod van...?
Csak nem egy kis skizofrénia, pistukám?

HToma 2012.06.28. 18:42:11

@bbjnick: Esetleg Gyurgyák János A zsidókérdés Magyarországon. Politikai eszmetörténet c. könyvét meg lehet nézni.

Alfőmérnök 2012.06.28. 20:03:36

@bbjnick: A XIX. század nem változott, de a róla alkotott képünk, értékelésünk, sőt, tudásunk, változ(hat)ott, te értelmi fogyi.
Egyébként az sem úgy van, hogy a zsidók “bejöttek” ide. Hanem valaki “behívta”, vagy legalábbis “beengedte” őket.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.29. 12:38:48

@Counter:

Ne nevettesse ki magá(csk)át!

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.29. 12:46:50

@HToma: @Alfőmérnök:

Megírhatjuk (s ha már megíratott, olvashatjuk) a magyarországi zsidókérdés eszmetörténetét odafelé és visszafelé is, bizonyára szórakoztató agytorna, mind a megírása, mind az olvasása. (Ha kapnék egy potyapéldányt Gyurgyák könyvéből, magam is elolvasnám:-))

De egy kérdésem azért nekem volna: a tények, események, jelenségek (s azok hosszútávú hatásai) vajon megváltoznak-e attól, hogy milyen fogalmi apparátussal írjuk le azokat?

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.29. 12:54:55

@frontember876:

No, ide figyelj hatezeréves barátom!

Te úgy vagy/lehetsz zsidó, hogy/ha a többi zsidó annak tekint. Próbáld feldolgozni, hogy ez a magyarsággal sincs másként! Te úgy vagy/lehetsz magyar, hogy/ha a többi magyar annak tekint.

Ugye, milyen egyszerű ez, b*szomaszívedet?!

ü
bbjnick

frontember876 2012.06.29. 13:50:54

@bbjnick: a magyarságnak ahhoz a szánalmas fröcsögéshez, amit ti itt csináltok, lófasz köze nincsen.

A magyarságnak Vona Gáborhoz, meg Orbán Viktorhoz lófasz köze nincsen. Te meg ezt próbáld meg feldolgozni, baszod.

Ti attól gondoljátok meghatározni, hogy ki magyar, hogy néhány agyatlan haszonleső geciláda azt mondja nektek, hogy kit tekinTÜNK magyarnak, és kit nem.

Itt csúszik meg az egész elméleted, ahogy a komplett ország értékítélete ott baszódott el, amikor 98-ban megmondta Orbán Viktor, hogy ki a polgár, a magyar, a nemzet, a kokárda, kié a korona, meg a többi hülyeség.

Ráadásul ez az egész magyarság egy szar vicc, haver. Európa kellős közepén egy gyenge kis nép ez. 1000 év alatt átment rajtunk 30 entikum, 50 ország, a feketéken kívül az összes rassz. Az összes nagy király felmenőinek 80%a nem magyar.

Ti meg itt azon izmoztok, hogy kinek a vére, meg a nemzet? Hülye vagy? Magyarországon nincsenek tisztán magyar származázú emberek. Ehhez túlságosan tranzitország vagyunk. Ti meg ezen pattogtok, hogy a magyarság védelme? Miközben egy középvállalat fel tudná vásárolni az egészet ahogy van?

Ti meg itt gyűlölködtök a vezetőitek kérésére ahelyett, hogy észrevenné a hülye suttyó buta magyarja úgy 1000 év után, hogy végre kompromisszum, tárgyalás, megbékélés, elfogadás, nyitottság lenne a recept? Ti meg itt hőzöngtök bazmeg a semmire...

olyan, hogy tisztán magyar származás, nem létezik. Ez a szar hírem van, komám. Ne hüppögj.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2012.06.29. 14:16:50

@bbjnick: Maga szent őrült, így azon nevet, amin akar.

Nekem nem okoz problémát a saját álláspontom – ha magának igen, akkor kérem, tartsa meg a megoldásait, főleg, ha zavaros heherészésből állnak.

Egyébként téved: vannak és voltak zsidók, akik úgy zsidók, hogy a többi zsidó nem tekinti/tekintette őket annak. És mégis.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.29. 14:40:48

@frontember876:

Mondjad, csak mondjad! Hadd váljék nyilvánvalóvá, mindenki számára világosan láthatóvá, mi is rejtőzik az európaiértelembenvett-emberijogos-liberálisdemokráciás maszk mögött:-)

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.29. 14:42:39

@Counter:

Ne nevettesse ki magá(csk)át!

ü
bbjnick

tewton 2012.06.29. 15:10:58

@bbjnick:
hehe. és most kapcsoljuk shiri zsuzsát jerushalomból .)

tewton 2012.06.29. 15:33:02

@frontember876:
nálad még fekete pákó is magyarabb

Alfőmérnök 2012.06.29. 16:49:36

@bbjnick: Előbb próbáld meg definiálni a "tény", az "esemény" és a "jelenség" fogalmát.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.29. 17:11:54

@Alfőmérnök:

tény: a valóság egy mozzanata, az, ami van, megtörtént, amit megtettek.

esemény: (...) történés, (...) eset

jelenség: Vmely lényeg megnyilvánulásának külső formája. Vmely folyamat tényeinek sorozata, összessége. Esemény, tény. (...)

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.29. 20:02:43

@Alfőmérnök:

Nem az, de ha neked úgy könnyebb, akkor neked elnézzük, megengedjük, hogy annak gondold:-)

ü
bbjnick

castella 2012.06.29. 21:48:11

Azért érdekes, hogy a jobbikon belül mennyire zajlik a másik lejáratása...
És most komolyan vannak, akik erre a bandára bíznák az országot??
Mit keresnek egyáltalán a parlamentben?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.29. 22:13:49

@castella:

"Mit keresnek egyáltalán a parlamentben?" --- kérdezed.

855436 választópolgár szavazott a listájukra a legutóbbi országgyűlési választásokon.

ü
bbjnick

Alfőmérnök 2012.06.29. 22:37:28

@bbjnick: Tovább nem tanítom ingyen, ahogy tölgy mondaná.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.06.29. 22:46:48

@Alfőmérnök:

Valahogy majd csak túléljük, @Alfi! :-D

ü
bbjnick

SvenH. (törölt) 2012.07.01. 01:30:39

pornozok, buzifesztivalon fuvezok, buzivedok, es most ez is elofordulhat hogy felzsido?
hova sullyedunk? ennel meg Horthy is hatekonyabban csinalta, ha a szegedi csanad hivatkozik horthyra, akkor tudnia kell, hogy ok elvegeztek a csaladfa ellenorzest a tisztek eseteben

röhögő 2012.07.03. 22:01:48

@belekotty: Ismerem a kis ratyit. Szakközepes volt ahol tanítottam informatikát. Kis hülye gyerek, aki űrbányászatról álmodozott, de a periódusos rendszer első periódusát nem tudja, nem azt hogy mi a különbség a fémek és a másodfajú fémek között. :-)) Űrbányászat... hahaha... No aztán nyomatta a nagy metál arcot. Időnként az udvaron előadta az Igyy Popp stílust, ami nagyon röhejes volt, mert amilyen giliszta kinézete van, azzal egy gyengébb önkritikájú ember is sürgősen öngyilkos lenne.
Ennek tudtuk be a dolgot, bár mi tanárok többször figyelmeztettük, hogy ne pózolgasson az udvaron félmeztelenül.
Aztán egyszer a tornatanár rajtakapta, hogy az alsóbb osztályos fiúkat kukkolja az öntözőben.
Fegyelmi tárgyalás lett belőle és kirúgtuk a suliból.
Azóta üldözi azokat a tanárokat akik a fegyelmijén ott voltak és pedofíliával vádolja őket. Előbb utóbb valamelyikünk feljelenti ezért a kis homokost.

6.Lenin az idióta zempléni láncfűrészes · https://szeka.blog.hu/2023/01/15/ideje_hogy_tisztan_lassunk_az_egyetemi_alapitvanyi_kuratoriumok_ugy 2012.07.03. 22:37:18

@röhögő: Hazudsz! Azért rúgtatok ki mert a többiek zuhanyzás közben rájöttek hogy zsidó vagyok. Én azt akartam megnézni, hogy van-e az alsóbb osztályban még zsidó, hátha akkor nem mernek kirúgni.

6.Lenin az idióta zempléni láncfűrészes · https://szeka.blog.hu/2023/01/15/ideje_hogy_tisztan_lassunk_az_egyetemi_alapitvanyi_kuratoriumok_ugy 2012.07.03. 22:43:46

@belekotty: Ezek a szemetek kigúnyoltak mert a fiúkhoz vonzódom. Az meg nem pedofilia ha egy fiatalkorú egy másik fiatalkorúhoz vonzódik. Lehet hogy a vén faszok irigyek voltak és az hogy kiváncsi voltam van-e másik zsidó, csak remek indok volt nekik,

belekotty 2012.07.04. 08:39:48

@röhögő: @Aszteroida-bányász mеtal énekes: Na jó! Hagyjatok a részletekkel! És hagyjatok ki a vitátokból is!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2012.07.05. 05:13:51

@bbjnick:

"Csupán a miheztartás végett mondom el neked, tudatlan, tanulatlan barátom: a kereszténység nemzetek feletti, azaz egyetemes. Azonban ősellensége volt mindig, így ma is az az internacionalizmusnak, a kozmopolitizmusnak, a globalizmusnak, a multikulturalizmusnak és minden más ateista, materialista és/vagy sátánista hazug miszticizmusnak, ideológiának, szekuláris aktivizmusnak és hasonló sz*roknak."

erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy zseniális. a kereszténység ugyan internacionális, kozmopolita és multikulturális, de természetesen ugyanakkor mindennek az ellensége.

jó, eddig is tudtam, hogy elmebeteg vagy

mavo · http://polmavo.blog.hu 2012.07.05. 05:28:23

@Karcolt lendület:

milyen római, az isten bassza már meg? nem internacioizé, nem multikulti, nem globalista, tehát zsidó, hogy bassza már meg a jehova.

ezt nem felfogni, hülye kurva zsidók bazmeg.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2012.07.05. 05:44:06

@bbjnick:

"Schmitt ellen nem az volt a vád, hogy a doktoriját összeollózta, hanem az, hogy plagizált."

gecinagy, gecinagy. :D

még, még ilyeneket, még :)

lesz olyan, hogy nem gyilkos, csak embert ölt? :D

mavo · http://polmavo.blog.hu 2012.07.05. 05:55:48

@Gattopardo:

"ha neadjisten kiderülne, hogy annki idején férfiakat cidázott le pénzért"

és akkor mi volna? bébézsuzsika szemrebbenés nélkül leírná, hogy ugyan férfiakat cidázott le, de faszt azt nem szopott.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2012.07.05. 06:06:21

@Counter:

nem, nem szent. az őrült az stimmel

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2012.07.05. 06:40:20

@mavo: Kultúrtörténeti, -antropológiai tény, hogy az emberiség minden csoportja számára a szakralitás fogalma kettős, ellentétes értékeket magába foglaló kategória volt. Még a később kettévált szavak is hordozzák a közös eredetet, pl. a magyar áldás és átok egyazon tőről ered. Ugyanez latinul is, de 35° Réaumurben nem jut az ember eszébe.

futás csicskák! 2012.07.06. 00:59:24

tik micsoda rákos gecik vagytok magyarok mehetel innét a picsába nemsoká csiragecik

mavo · http://polmavo.blog.hu 2012.07.06. 04:13:28

@Counter:

hát nézd, minimum aranyszájú szent jános óta tudhatjuk, hogy szentnek lenni nem jelenti azt, hogy morálisnak lenni, de azért bébézsuzsika elég konkrétan inkább őrült. ráadásul egy nagyon amorális őrült.

egyébként ebből is látszik, hogy egyszerűen hazugság az, hogy a vallás bármiféle etikára nevelne. ha azt tenné, ez a pöllencs nem létezne. igen, ez az állítás demagóg, de nem bírtam kihagyni. :)

hill billy 2012.07.06. 08:48:11

@mavo: egy sort sem olvastál sem Aranyszájú Szent Jánostól, sem róla. Még az informatikusok wiki műveltségével sem bírsz.

Még a vallást sem ismered, amit gyűlölsz.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2012.07.06. 11:02:21

@hill billy:

"Még a vallást sem ismered, amit gyűlölsz. "

ebben a mondatban az a zseniális, hogy mindkét felére röhögve mondhatom azt, hogy csak szeretnéd. :)

hill billy 2012.07.08. 12:35:21

@mavo: Akkor hozd az Aranyszájú Szent Jánostól vagy rá vonatkozó és téged igazoló idézeteket.

hill billy 2012.07.09. 15:17:10

@mavo: Idézhetnél belőle részeket, amik a korabeli keresztény morállal ellentétesek.
Nyilván olvastad, hisz szakértő vagy.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2012.07.09. 17:43:09

@hill billy:

"a korabeli keresztény morál"

ja, azzal végül is MÁR lehet, hogy éppen nem. sőt, egyesek jelenlegi moráljával sem.

hill billy 2012.07.15. 19:54:35

@mavo: Öt nap alatt nem sikerült semmit sem idézned tőle. Valószínűleg nem olvastad Aranyszájú Szent Jánost, de véleményed van róla.
Nem vagy te liberális?

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2012.07.15. 20:18:16

@mavo: :DD
simán befér a top5 bbjnick kommentbe, pedig erős a mezőny.
süti beállítások módosítása