Morvai MSZP-s miniszternek dolgozott
2010. március 29. írta: TuRuL_2k2

Morvai MSZP-s miniszternek dolgozott

  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz évet fognak kapni a húsz évnyi politikusbűnözésért.

  Úgy tűnik, a Jobbik vezető politikusai között is akad olyan, akinek kinéz a húsz év, ha komolyan gondolják ezt a szigort. Elpet kolléga akadt rá a Medgyessy-kormány tárca nélküli miniszterének levelére, melyben Lévai Katalin az egyik legjellegzetesebb szociálliberális (Jobbik-közeli terminussal: szocionista) intézmény, az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal szakértőinek 2003-as díjazásáról számol be. 

  A dokumentum tanúsága szerint Morvai Krisztina szakértői tevékenységet végzett az MSZP-SZDSZ kormánynak:

  Nem állítjuk, hogy bármi bajunk lenne azzal, hogy valaki krízisközpontok kialakításán dolgozik. Más kérdés, hogy mennyire hiteles a Jobbik köztársasági elnökjelöltjének liberálisfaló radikalizmusa korábbi életútjának fényében.

  Morvai Krisztina ugyanis 100 százalékig a liberális establishment tagja volt: homoszexuálisok jogvédelme, feminizmus, majdnem-miniszterség. Aztán a kormány nem hosszabbította meg ENSZ-megbizatását, korábbi közösségével szembeni sértettségét azóta magukfajtázással és metéltfarkincázással vezeti le. Ezután következett 2006 ősze, az akkor történt jogsértések kivizsgálásáért valóban elismerésre méltó erőfeszítéseket tett. Ismertségét is ennek köszönheti, illetve a Fidesznek, a párt egyik csoportja a másik után látta vendégül. 

  Morvai a Fidesznek is hátat fordított, s a Jobbiknál lelt újabb politikai otthonra. Harcol a politikusbűnözés ellen, de ha olyan helyen parkol tilosban, ahova amúgy még behajtani sem lett volna jogosult, csak előkerül a politikusbűnözők rettegett fegyvere, a mentelmi jog. Nem sok kétségünk van afelől: ha egyszer majd esetleg a Jobbikkal is elválnak útjaik, különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül fogja nácizni és fasisztázni jelenlegi harcostársait.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr911876383

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Melyik jobbikosnak kellett legjobban a pénz? Szavazás! 2010.04.02. 21:01:56

Nem Pörzse az egyetlen a Jobbikban, aki elvállalt "ezt azt", amikor kellett a pénz. Szavazzon, hogy melyiküknek kellhetett legjobban a pénz: 1. Pörzse, aki a népirtóknak kampányolt Amikor Pörzse Sándortól a Képviselő Funky megkérdezte, hogy m...

Trackback: Morvai Krisztina 1 milliós megbízása 2010.04.01. 17:39:29

Sokan tartják elég felháborítónak Morvai Krisztina a következő megbízási papíron szereplő díjazását: Bruttó 960.000 Ft, tény és való, hogy ez egy nagyon szép összeg - hogy min dolgozozz arról az egyszerű embernek nyilván fogalma sincs, mindenesetre kö...

Trackback: Mi a baj Morvai Krisztinával? 2010.03.30. 08:33:30

Ma ugyanolyan szemellenzősen harcol az egy igaz Ügyért, mint tegnap egy másikért. Az aktuális cél számára mindig szent, aki pedig útjába áll, az maga a megtestesült Gonosz. (Fotó: morvaikrisztina.hu) Morvai Krisztina dicsérete Morvai Krisztina mára a...

Trackback: Itt a Jobbik új himnusza! 2010.03.30. 06:23:02

A Kárpátia: Magyar Gárda Indulójának zenéjére elkészült a Jobbik új himnusza. Az utóbbi hetek összes Jobbik-híre benne van a videóban: Király András, Kassab Adonis, Szávay István, Müller Niki. De nem maradnak el a Jobbik régi sztárjai sem: Gábor, ...

Trackback: A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor 2010.03.29. 17:24:45

A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor:  

Trackback: Müller Niki 2010.03.29. 15:51:23

csapjunk bele, itt az aktuális mai napra szóló Jobbikos. Elnézést, gárdista. Már megint gecik vagyunk és megint nem hisszük el, h igazi hazafi válhat a fiatalon megtévelyedett és a szocionista

Trackback: Leszbipornót is nyom a gárdista (videó, 18+) 2010.03.29. 09:30:06

A füvezős-melegfelvonuláson pózolós Király András, a kereszt alatt bemutatós Kassab Adonis és a péniszpumpás Szávay István után itt a legújabb jófej jobbikos. A jövő csendőre, Müller Niki ugyanis gumibot helyett műpénisszel intézkedik.  ...

Trackback: A Jobbik az igazi „elempé” 2010.03.29. 09:18:33

A Jobbik politikai sikerének záloga: saját politikusai. A Jobbik ugyanis azért kap bizalmat szavazóitól, mert jobbnak és különbnek látják őket a többi politikusnál. (Fotó: Index) Az elmúlt hónapban a Jobbik számos politikusa kellemetlen helyzetbe ker...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.03.29. 07:19:23

Ez a másfél év is jól kezdődik...

naugyehogy 2010.03.29. 08:10:38

Lehet tippelni, hogy mikor jelennek meg az első jobbikos kommentelők, hogy megvédjék Krisztina nemzetes asszony böcsületét.
Egy úttal elkezdenek majd orbányszőlőbányái és josziptótozni is.
Mockosz kisz hobbitkák, ellopták a drááágaszáágot :-P

ucsacsu 2010.03.29. 08:34:58

Te turul azért a te eszed is megindul néha ha unatkozol.Mitől kormányoz egy szakértő te szerencsétlen? A szakértő ,ha felkérik szakért csinál valamit,ami vagy ér annyit amennyit fizetnek érte vagy nem(BKV) érted,vagy nem,de még mindég fennáll,hogy vagy elfogadják az eredményt vagy nem,de ettől ő mért kormányoz?Unankozól mi?

marós 2010.03.29. 08:41:05

Az ügyvéd (jogász) annak dolgozik, aki megbízza valamilyen munkával. Aki gyilkos jogi képviselője, azt azzal gyanusítani, hogy szintén benne van a buliban, egyszerüen nevetséges.

m.logic 2010.03.29. 08:57:51

Hé turulszar, ha Morvai szakértői munkát végzett, akkor biztos lehetsz benne, hogy a pénzéért megdolgozott.

Mennyire hiteles? Kurvára, akkor is jogvédő volt, most is. Volt, hogy még a Maszop is igényt tartott ilyesmire.

Politikusbűnözés és tilosban parkolás? Ennyi eszed van összemosni a kettőt. Továbbra is kétes, hogy visszaélt-e mentelmi jogával. Még mindig csak a provokátor szava áll Morvaiéával szemben.

Orbán üzeni neked, ügyes volt, van jövőd a fideszes sajtóban és küld egy buksisimogatást.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.29. 09:00:32

@m.logic:
Nem is vontam kétségbe, hogy megdolgozott a pénzéért, kedves m.logic. Épp csak azoknak dolgozott, akikről most azt mondja, hogy tönkretették az országot. És nem mondaná ezt, ha nem érte volna személyes sérelem - jól meglenne ő az ENSZ-ben.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 09:06:36

Hogy nektek mindenre van időtök, baszki.
Komolyan el vagyok ragadtatva.

Amúgy nyilván száradna ki az Életfátok amit a csodaszarvas oldalba hugyozott!

De belegondolva az egészbe engem a MILF barbi (nem így szoktam hívni de az n betűvel kezdődő és ácira végződő barbi kifejezés talán sérti a izé...mindegy mit) engem kicsit a franciák legendás politikusára emlékeztet, minden köpönyegforgató politikus ősére és példaképére Fouche rendőrminiszterre.
A tökéletes lavírozás mintapéldájára.
Ahol az erőt érzed, ahol az érdek fészkel azt az urat szolgáld, azt az eszmét éltesd!
Nah mindegy.

(avas) · http://avas.blog.hu 2010.03.29. 09:07:19

ahhh, kezd nagyon unalmas lenni

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.29. 09:09:24

Csak egy kérdésem van:
Hogy lehet ilyeneket találni a neten?

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 09:14:13

csak tudnám, minek írtam kétszer az "engem" szót?
ehh...

jozicsenko 2010.03.29. 09:17:30

ezt minden jobbikos tudja, aki egyszer is utánanézett, ki is Morvai Krisztina

ahogyan azt is tudják, hogy a munka és a boldogság addig tartott, amig az ENSZ-től liberálisék ki nem túrták

nem ragozom, de pl az Esztertáska nevű társaságot nem hagytam volna ki...

m.logic 2010.03.29. 09:19:24

@TuRuL_2k2: 2003-hoz képest azért kicsit jobban lelepleződött a politika. Rosszindulatú feltételezés, hogy nem mondaná ugyanezt, vagy, hogy nem gondolta mindig is így.

Meg mondhatod, hogy liberális, de van magyarellenes liberális (Szadesz-Lmp...) és van mindenkit védő, magyarbarát liberális.

És ez sincs ellentmondásban a Jobbikkal, hiszen csupán a bűnözők jogait csorbítanák, illetve megszüntetnék egyes csoportok előjogait. Ez teljesen összhangban van egy egyenlőséget és rendet akaró liberális nézeteivel.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 09:19:55

Nem feltétlenül csak a személyes sérelem mozgatja, bár az nagyon tudja mozgatni az embert.
Egyszerűen látja a lehetőséget ebben a szélsőjobbos dologban.
Van benne kiaknázatlan sansz.
Krisztina nem ostoba.
(volt szerencsém párszor ezt konstatálni)
(Bár nyilván ez aztán kurvára magánvélemény, még az itt megjelenő magánvéleményeken belül is)

De a sérelme is belejátszik, kétségtelen.
Mondjuk úgy, a sérelmének megtalálta a legmegfelelőbb platformot, hogy elégtételt kapjon.
És ez a platform jelenleg igen kecsegtető pozicionálással biztat.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.03.29. 09:21:41

Lehet sározni a Jobbikot, a pornós gárdistát, meg Morvait, meg lehet ugatni hogy részeg volt a tag, meg buzikkal fotóztatta magát a szóvivő.

Igen ezek qrvára hangsúlyos dolgok.

Sokkal fontosabbak mint a szántóföldbe fúrt alagutak, a háromszoros áron épült autópályák, a szétlopott közszolgáltatók, a kilőtt szemek, valamint az a kb 25 millió hazugság, amit a kommer banda az ország arcába köpött.

Ha már köpés, az egész blogger és újságíró társadalom, amely most súlyos pénzekért kutatja a Jobbikot kompromittáló anyagokat, fotókat szerződéseket, és mélyen kussolt a kormány által elkövetett disznóságok idején, álljon oda a tükör elé, és engedje el azt a csulát nyugodtan.

jozicsenko 2010.03.29. 09:25:52

mivel a magyar wikipediaban nem bizok, itt az angolnyelvű:
en.wikipedia.org/wiki/Krisztina_Morvai

a lényeg: amikor a palesztin nőkkel kezdet foglalkozni az Ensz-nél, betelt a pohár és a hölgyet elcsapták, a helyére mást jelöltek

ennyi: a korrektséghez tartozott volna, hogy miért is váltak el az útjaik...

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 09:28:53

@anti_troll: Senki nem vitatja szerintem, a blogger újságíró társadalom sem, azt a panamát, amit a jelenlegi kormányzat elkövetett.

Demagógia azonban ezt felhozni egy olyan esetben, ahol pont nem arról van szó, hanem kurvára más a téma.
És ezenkívül piszkosul nem korrekt vitatni azt a jogát a bloggernek, hogy az esetleg következetlenségeket bármelyik oldalról, így a Jobbik ,szélsőjobb oldaláról is megmutassa, tükröt tartva ezáltal a feddhetetlenség ornátusában tetszelgő vezetői elé.

De amúgy leszarom, csak untam magam, és ezt meg kívántam jegyezni...

lorantka_a_gall 2010.03.29. 09:30:16

@m.logic: mások szerint meg a politikusbűnöző szava áll szemben a csak a dolgát végző emberével szemben. Megint mások szerint két ember szava áll egymással szemben. Ne adj' Isten újabb mások szerint egy k*rva szava áll szemben teljesen mindegy hogy kiével szemben. (még rágondolni is szörnyű.. :( ) Nesze neked tények. :)

ZöldMarci 2010.03.29. 09:34:52

Valójában ezt az ügyet csak azért veszi elő a mandíner, hogy elterelje a figyelmet a leszbipornót is nyomó gárdistáról. Látjuk az összefüggéseket!

piroslapok.blog.hu/2010/03/28/leszbipornot_is_nyom_a_gardista

zoli29 2010.03.29. 09:35:28

Ha már Morvai: tudom, hogy ezzel a Demokrata már az EP-választás előtt foglalkozott, de hozzám csak mostanában jutott el a történet:
lehetmas-a-jobbik.blog.hu/2010/03/28/milyen_jogokat_harcolt_ki_morvai_a_melegeknek

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.03.29. 09:35:44

@gájricsi dezső:

A blogger társadalom részéről, az qurvára édeskevés, hogy "nem vitatom".

Érzed a különbséget? Azt nem vitatod, de a Jobbikon meg megy a csámcsogás ezerrel.

Ha ez a blog, vagy bármely olyan, amelyik most ezerrel a Jobbikot fikázza (gomdolom pénzért, és kormányzati, titkosszolgálati támogatással),
akár egyetlen olyan posztot, vagy tényfeltáró munkát tett volna közzé mint pl a www.vastagbor.blog.hu
akkor azt mondom hogy igazad van.

Ja persze, a bloggerek azt írnak amit akarnak, meg amit mondanak nekik....

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 09:37:31

"A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért,"
Megint hazudsz Gergő, ezért végig se olvastam. Nem érdekel.

lorantka_a_gall 2010.03.29. 09:45:38

@antiszemita_tapasz: szolnok.jobbik.hu/content/vona-g%C3%A1bor-besz%C3%A9de-2010-m%C3%A1rcius-15-%C3%A9n tévedsz, nem hazudik. Csak olvasd el. (vagy nézd meg a videót, azt nehezebb cenzúrázni ;) )

Akvyr 2010.03.29. 09:50:03

Kemény, de igazából a köpönyegforgatását eddig is ismertük, Freddie Mercury díjas leszbijogi aktivistából habzó szájú radikális. Jól nyomja. Azért jó látni, hogy az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz. A Vonás iwiwes szexbotrány végülis alaptalan hoax volt?

Amin viszont percek óta röhögök, hogy az egyetlen ember aki több pénzt kapott a listában Morvainál az egyik volt gimis osztálytársam apja. Nekik se ment rosszul a szekér mondjuk, úgy tűnik azért mert személyes húsosfazék volt rajta.

teknős 2010.03.29. 09:51:26

@antiszemita_tapasz: Naná, hogy nem érdekel, még megingatná a JOBBIKBA vetett hiteteket.

Ugyanazok vagytok, mint az emeszpés hívők. Ostoba, gondolkodni sem akaró prolik.

Ez a nő úgy vág át benneteket, mint a huzat, ti meg jól megfizetitek. Semmi sem érdekli, csak a pénz.

medve2 2010.03.29. 09:51:49

Vesszen Turul! Nem akarod ugye, hogy az emberek megtudják: virslifaszú numerája a turbónikivel kipucolna mindenkit. Amúgy meg Morvai szoci 1 milliója jól jött az antijudeobolsevik harchoz, tehát az tiszta zsozsó!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 09:52:21

@anti_troll: Az a gond, hogy a blogjában azon csámcsog, amin akar.
A Vastagbőr a kormányon csámcsog, joggal, ő meg a Jobbikon csámcsog.
Én ezt próbáltam leírni: joga van hozzá.
ÉS azt, hogy ettől még nem biztos, hogy nem ért egyet azzal, hogy a kormány milyen hibás intézkedéseket hozott, vagy milyen felháborító dolgokat művelt.
Csak erről szeretett volna írni.
És miért ne írhatna?

De mondom én leszarom egyébiránt az egészet. És értem a problémádat, csak azt gondolom, joga van erről írni.

Így én szórakozom itt is, máshol is.
Az az ars poeticám, hogy jókat röhögök úgy általában.
Mondjuk a Krisztinán is - többek között.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 09:54:28

@anti_troll: És nyilván legtöbbször azt írnak amit mondanak nekik...:D

teknős 2010.03.29. 09:55:15

@medve2: Vagy éppen fordítva. A Jobbik havi 7-10.000 Euroja szépen gazdagítja őket, mert ti jobban megfizettétek a naccsasszony szempillarebegtetését és affektálását.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.03.29. 09:59:10

@gájricsi dezső:
Ezt a dokumentumot, amit itt hoz, az is teljesen nyilvános, és bárki hozzáférhet ugye, :D

MEGALOL

Combi a ballibes Ferkófan 2010.03.29. 10:00:48

Hajrá, hajrá jobbikos kommentelők. Mindig csodásan kezdődik a hét melóban, ha a hisztiteket olvasom :D

teknős 2010.03.29. 10:04:03

Nem inkább arról van szó, hogy a Baló család osztott-szorzott és az öszödi beszéd után tudták, hogy a közeljövőben nem lesz jó világ a ballib oldalra ezért átpozícionálták magukat sebtiben?

Amit Gaudi-Nagy hangyaszorgalommal és médiaháttér nélkül végzett, azt Balóné semmi perc alatt megkapta a Baló-barát médiától! Ti meg bevettétek és boldogok vagytok, mert elaffektálta nektek az igazságot.

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 10:08:08

@lorantka_a_gall: hallottam-láttam, de arra nem emlékszem hogy _az összes_ politikus felelősségét emlegette volna. Vagy ha felelősségüket, akkor sem vétkességüket.
@teknős: Ön egy tiszteletremltó családanya, de személyes sérelmei miatt neheztel a Jobbikra. Ezért nem szállunk vitába.
Hívő viszont sose voltam, nem is leszek, második fordulóban megy a voksom a Fideszre (ahogy többszázezer társamé, hordjatok is össze bármit)

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 10:09:27

@teknős: kurucinfós stílusban teccik nyomatni. még egy érv hogy ne álljunk szóba.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 10:12:37

@anti_troll: Nem filózok ezen. Engem elbűvöl, ha ilyesmiket olvasok. Bárhogy jutnak hozzá, csodálom az energiát, amit belefeccölnek.
Lehet azért, mert tudom, milyen energia feccöléssel jár.

Nem köll idegeskedni, ez itt pont a Krisztinát alázza, másik blogba átmégy, ott a kormányt ekézik, harmadik meg a Fidesz alá gyújtja a máglyát.
És lájtos autodafé keretében azt döngöli a földbe.
Bármelyiket véresen komolyan venni, hmm..ostobaság...de nyilván nem sértésnek szánom.
Vagy mi.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.29. 10:17:24

@antiszemita_tapasz:
'A Jobbik-kormány pedig fel fogja számolni a politikusbűnözést. Meg fogjuk valósítani az elszámoltatást. Be fogjuk nyújtani a politikusbűnözéssel szembeni zéró toleranciáról szóló törvénycsomagot. Eltöröljük a mentelmi jogot, a politikusok által elkövetett bűncselekményekre dupla büntetést fogunk kiszabni, feloldjuk a titkosításokat, visszahívhatóvá tesszük a képviselőket, kihozzuk a börtönből a politikai foglyokat, megszüntetjük a végkielégítéseket és a nemzeti vagyont megkárosító személyekkel szemben tényleges életfogytiglani büntetést teszünk lehetővé. Ha mindezeket ma bevezetnénk, önök szerint hány parlamenti képviselő maradna a jelenlegiek közül? Egy sem.'
/Vona Gábor/

lorantka_a_gall 2010.03.29. 10:20:34

@antiszemita_tapasz: akkor idézek. "Ha mindezeket ma bevezetnénk, önök szerint hány parlamenti képviselő maradna a jelenlegiek közül? Egy sem." Ez szerintem kifejezetten "_az összes_ politikus felelősségét emleget"-ése. Külön felhívom a figyelmedet az idézet második, kétszavas mondatára.

zoli29 2010.03.29. 10:25:29

@TuRuL_2k2:

Ugyan, Turul, ne légy ilyen szőrszálhasogató. Vona Gábor ezt nyilván csak "retorikai hasonlatnak" szánta (idézet tőle).

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.03.29. 10:28:02

@gájricsi dezső:

A gusztustalan csúsztatás, a nem egyenlő mércével való mérés, a hazudozás,a tudatos félremagyarázás, nekem nem jön be, se itt, se máshol.

Kíváncsi volnék arra is pl, hogy eme blog írói, miből fizetik a napi betevőt.

Mert ugye ha azt ír amit akar, az csak addig van rendben míg munka mellett, a szabad idejében teszi, az már nem kóser, ha esetleg valami gyanus alapítvány küldi a havi apanázst....

Shulc 2010.03.29. 10:28:04

A fasiszták nem érdemelnek kegyelmet.

Szépen be kell zárni őket a gettóba, mint a palesztin terroristákat.

Remélem 2 héten belül ennek a borzalomnak vége lesz, és Magyarországon végre helyreáll a rend és a béke.

A gárdisták meg haza lesznek zavarva.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.03.29. 10:30:29

Azt amúgy észrevettétek, hogy Hrisztinán mostanában kicsit jobban feszül a bocskai?

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 10:32:21

@anti_troll: Hmmm... induljunk ebből, oké:

...és gondolod, a mááásik blog szerzőinek akkor nem küldi egy máááásik alapítvány?
Hmmm?
Akkor mi a probléma?
Mindenkit megfizetnek.
Senki sem marad ki.
Ergo: senki nem jobb a másiknál.

Naivitás azt feltételezni, hogy itt bárki angyal. A puttók ideje leáldozott.
:DD

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 10:33:22

@Talon Karrde: Lehet terhes.
Új megváltó születik.

Így húsvétra. A régi helyett.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 10:37:43

@anti_troll: Pl: Vastagbőr...vagy mi...
Vagy mittudomén, bármelyik másik politikai...
Úgy gondolod, CSAK és kizárólag akkor őket szponzorálják?
Ha már szponzorációról elmélkedünk, nyilván totálisan elvi alapon.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.03.29. 10:40:39

Ezt a kommentet elküldöm Zérónak, ő majd válaszol rá.

Tündér_Lala 2010.03.29. 10:41:15

Kérem szépen tessék tudomásul venni, hogy az elvi alapállásnak kevés köze van (különösen a közép és egyes felső vezetők körében) a párthoz tartozásnak.

Ezeknek az embereknek ambiciójuk, hogy valakik legyenek, a karier. Ezért hajlandók keményen dolgozni, de akár elvi alapállást cserélni is. Attól tartok, hogy ez PÁRTFÜGGETLEN. Nem túl elegáns dolog, de azt gondolom munkájuk minősége kell, hogy meghatározza megítélésüket.
Ugyanakkor a felsővezetői körben visszatetsző, hogyha az amit képviselnek, nem a meggyőződésükből fakad. Ez bizony a hitelességnek árt.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 10:42:50

@anti_troll: Tedd azt :DD
Én csak elvi alapon lamentáltam.
Ha egyiket ezzel vádolod, nagy naivitás azt feltételezni, a másik teljesen ártatlan, zsenge puttó.
Vagy egyik sem ártatlan, vagy mind totálisan független.
ÉN TERMÉSZETESEN ez utóbbira szavazok, ugye.

sztrelnyikov 2010.03.29. 10:46:37

"Aztán a kormány nem hosszabbította meg ENSZ-megbizatását, [...] Ezután következett 2006 ősze, az akkor történt jogsértések kivizsgálásáért valóban elismerésre méltó erőfeszítéseket tett. Ismertségét is ennek köszönheti,..."

Nem néztetek rendesen utána. Ismertségét ugyanis az ENSZ megbízatásának megszűnésével szerezte. Ekkor nevezte őt először fasiszta-barbinak a balliberális média. Az eltávolításának oka ugyanis az volt, hogy terhes, palesztin nők érdekeiért állt ki, izraeli katonákkal szemben.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.03.29. 10:53:47

@gájricsi dezső:
Az hogy TE mire szavazol az a magánügyed.

Az meg hogy mi az igazság, teljesen más lapra tartozik.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.29. 10:58:41

@Talon Karrde: Műltkor láttam ez ELTE aulájában.

Az üknagyapám szava járásával: "De nagy fene köd van!"

kovacssteve 2010.03.29. 11:01:13

Valóban érdekes az egész személyiség, tele van ellentmondásokkal. Megkapta ő az FM díjat is, amiért minden elismerésem, de aki ilyen nézetekkel (is) rendelkezik, az ne akarjon hitelesnek látszani! Azzal pedig teljesen egyet értek, h ha elválnak útjaik, akkor szó nélkül le fogja őket fasiztázni!

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.29. 11:01:16

Ezek ilyen leendő kompenzációs cuccok?
Majd amikor a sok-sok fidesznyik szavazó kiszeret,rádöbben,rájön, stb. majd ezekkel lehet takarózni,terelni,csúsztatni vagy mi a fasz?Másra mire jó ez?Mert a szavazást érdemben az ilyen nem befolyásolja az fix.
Mandíneréket mondjuk biztos nem érdekli,nekik megvan az egzisz a következő évekre,a sok balfasz fanjukat lehetne valamennyire sajnálni,na majd ha lesz időm.

borsikm 2010.03.29. 11:02:09

Mivan basszus, puhapöcs banda! A pornós gárdistanőről már nem is lesz poszt?! Jövök ide reggel, már előre dörzsölöm a tenyerem, és semmi?! Hát hogy lesz így meg a kétharmad? Keményebben üssetek, polgártársak!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 11:06:20

@anti_troll: :D
Én csak szórakozom.
Most pont itt. Nem ráz meg ha Krisztináról valaki kissé elferdítve, vagy mondjuk úgy céljai szerint használva "valóságot" közöl, vagy a Gordiról a másik oldalon.
Az döbbentene meg, ha valaki totál igazat mondana.
Az igazság kérdésköre egyébként is relatív.
Egyrészt nem elég igazat mondani valósnak is kell látszania a mondandónak.
Másrészt mindig annak van igaza, aki éppen jobban tudja bizonyítani a saját érdekét, "igazát".
Jogban is így van, nekem elhiheted. Politikában is így van.
Egykedvűséget javaslok neked is.
Nah, jót beszélgettünk.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.03.29. 11:08:03

@laspalmas: :D
Elnézésüket kérem, jelezném, számomra mindenki deli puttó, a végtelenségig.
De totálisan.
Ahogyan Morvain röhögök, úgy bármilyen más közéleti szereplőn is, bármilyen politikai ornátusban feszengjen is.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.03.29. 11:08:54

@gájricsi dezső:
Igazad van végül is, nem kell feleslegesen túlspirázni a dolgokat.

Nyilván való, hogy senki sem szent.

Sajnos azonban nem tehetek róla, hogy az ilyen pofátlan írásokon fölháborodok :D

Majd járok agykontrollra :D

expansiv 2010.03.29. 11:15:23

AZ A BAROM, aki ezt írta,

egyszerűen NEM ISMERI A "JOGÁSZSÁG", a nem-tisztviselő JOGI KÉPVISELŐ, JOGI SZAKÉRTŐ (p. ügyvéd)

HIVATÁS MIBENLÉTÉT és LÉNYEGÉT:

IGEN, lehetünk olyan ügy szolgálói - jó pénzért - AMIVEL SZEMÉLYESEN NEM ÉRTÜNK EGYET!

Ez nem pártállás kérdése és NEM LELKIISMERETI KÉRDÉS:

ez HIVATÁSSZERŰSÉG és ÜZLET!

Érzelmeknek semmi helye nincs!

Töketlen bölcsészek és faszarági kötekedők:

bizony, mélymagyar létemre ELLÁTOM NEMZETKÖZI CÉG JOGI KÉPVISELETÉT!

De csak az ügyvédi tevékenység keretei közt - JÓ MEGBÍZÁSI DÍJÉRT!

Attól még a személyes életemben kurvára megvetem a szocionistákat és a gazdasági-pénzügyi PROTEKCIONIZMUS HÍVE vagyok!

hiba 2010.03.29. 11:16:38

Morvai nem feltétlenül volt liberális, csak olyan témákkal foglalkozott ami a jobboldali politikát kimondottan idegesíti: nők helyzete, családon belüli erőszak stb. Az ENSZ egyik női jogokkal foglalkozó szakmai bizottságában aztán ki tudja milyen indíttatásból rákattant a palesztin nők problémáira, ami biztos jelentős, de nem feltétlenül a térség legnagyobb problémája (meg lássuk be, az iszlám világban azért nőnek lenni nem csak izrael miatt szar). Ez izraelnek nyilván nem tetszett és a nemzetközi politika meg olyan, hogy mindenki kavar ha nem tetszik neki valami. Morvainak lejárt a megbízatása, és csodák csodája nem őt jelölte hazánk újra a bizottságba. Na ekkor hatalmasodott el rajta teljesen az elmebaj. Fog még Ő nagyot ütni a jobbikon szerintem is.

expansiv 2010.03.29. 11:17:23

Most látom, hogy

a Holdról érkezett

Balogh Ákos Gergely írta ezt a SZART:

Turulkám, agyad az nem sok van, mert a PIACGAZDASÁG számodra nem a létező valóság, hanem tankönyvi fogalom,

KISPÖCS!!!

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.29. 11:18:39

ez naggyábúl az a szint, hogy a kövér a komonistáknak dolgozott, mert emeszempés intézményben kezdte a dolgos éveit.
baszott primitívek vagytok ezzel a nyers, tahó propaganda attakkal. még ha kampány van is. komcsi poszt.

expansiv 2010.03.29. 11:20:02

@Loxon:

Anyátok, barmok, semmi ideológia nincs a jogi szakértői tevékenységben.

expansiv 2010.03.29. 11:21:37

@ucsacsu:

Helyes a dörgés.

Turul kurvára mellényúlt ezúttal...:(

teknős 2010.03.29. 11:22:50

@expansiv: Mégis, ha ez így van, hány jobboldali jogász kapott megbízást a balliberális oldaltól?

És akkor vesd össze azzal a Morvai kijelentéssel, hogy őt a Fidesz küldte ki az ENSZ-be, de Kovács László elvtárs írta alá a kinevezési okmányt!

teknős 2010.03.29. 11:24:37

@hiba: Egy fenét idegesíti. Inkább a baloldal sajátíttotta ki ezeket a témákat, nem kicsi média hátszéllel.

Valami olyasmi, hogy egy konzervatív nő csak a konyhában létezhet sztereotípia szerint.

davkedav 2010.03.29. 11:27:08

A Jobbik rekrutációs bázisa két forrásra korlátozódik: vagy tapasztalatlan és földbuta újoncokat vesz föl és tesz meg káderekké (pl. Szegedi Csanád), vagy a szoclib establishmentből ilyen-olyan okokból dezertált másodvonalbeli tótumfaktumokat reciklálja, és köt rájuk trikolór masnit.

Ettől egy pöttyet sérül ugyan a hitelesség, de hát mit lehet tenni, szegény ember vízzel főz: a pozícióra éhes (tehetséges vagy kevésbé tehetséges) jobbos (fideszes) szagembereket, nyilván most semmilyen szirénhangok nem tudnak elcsábítani, és hülyék lennének átülni egy koalícióképtelen pártba.

(Más: én speciel továbbra sem hiszem egyébként, hogy 15-16 százaléknál jobb eredményt fognak elérni listán, egyéniben pedig, már az is csodával határos volna, ha egy-két EVK-ban nyernek.)

teknős 2010.03.29. 11:27:48

@antiszemita_tapasz: Egyszerűbb engem nem beszámíthatónak bélyegezni, mint elgondolkodni azon, hogy Gaudi miért nem olyan sikeres, mint Morvai.

Na, ha valami kurucinfos, hát ez az.

teknős 2010.03.29. 11:32:47

@davkedav: "a szoclib establishmentből ilyen-olyan okokból dezertált másodvonalbeli tótumfaktumokat reciklálja, és köt rájuk trikolór masnit."

Ennél rosszabb a helyzet. Ezek a ballibek fogják a pártot emeszpésíteni.
Nem vadulok, de nem politizálok. Igyekszem felrázni azokat a jobboldaliakat, akik most megszédülnek a maygar zászlóktól és a nemzetiszínű szalagtól, hogy ahogyan Balóné átpozícionálta magát, úgy a Jobbik is átfogja. A szoclib establishment csinálja a helyet az övéinek.

A Jobbik éppen olyan hazug, mint az 1990-es SZDSZ. Se nem jobboldali, se nem nemzeti, se nem antikommunista.

oakeshott 2010.03.29. 11:35:31

A Jobbik egy agresszív, hazug nemzet-és társadalomellenes formáció.

www.youtube.com/watch?v=PjCW8bClPbc

Csak az ország!

plastik02 2010.03.29. 11:39:26

ez is mutatja hogy mekkora geciség szakembereket az alapján megbélyegezni, hogy melyik kormánynak voltak hajlandóak megbízást elfogadni.
a poén csak az benne, hogy ezt teszi a Jobbik is, csakúgy mint az összes többi párt.

zoli29 2010.03.29. 11:43:27

Kimondottan szórakoztató a jobbikosok kirohanásait olvasgatni. Amint árnyék vetül a "mi kutyánk kölykére", hirtelen minden relatívvá válik, és most a többiek nem értik a piacgazdaságot (lásd expansiv), meg szét kell választani a mélymagyarságot és az üzletet. :)

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.03.29. 11:43:52

@expansiv: Nem akarod esetleg védeni a gyilkoscigányokat is? Abban is jó pénz van, nézd csak meg a Cozma-ügyet.

teknős 2010.03.29. 11:47:16

Jut eszembe: mik azok a krízisközontok, amit ilyen fényesen megszakértettek a tisztelt szakértők?

zoli29 2010.03.29. 11:50:16

@teknős:

Jó kérdés, érdemes lenne utánajárni.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.29. 11:51:26

@zoli29:
maga primitív, mint általában. a következő propaganda lépés az lesz, hogy minisztériumi köztisztviselőket fognak megrángatni, mert mondjuk szakreferenskedtek a komcsi kormány alatt? maga szerint normális dolog ez? és pont maga jobbikosozik, meg mulat rajtuk, aki eddig a komcsikra szavazott?

teknős 2010.03.29. 11:55:21

Megnéztem Balóné asszony EU-s felszólalásiból néhányat. Erős kételyem van, hogy találkozott élő cigánnyal valaha is.

Én még hallani sem hallottam olyanról, hogy egy cigánylány azért ne járjon iskolába, mert vigyáznia kell a kisebb testvéreire.

Arról már igen, hogy nem jár iskolába, mert dolgozik, de az a munka inkább a kamionparkolókhoz köthető, mint a testvérre vigyázáshoz...

zoli29 2010.03.29. 11:59:27

@Grift:

Maga félreérti, de valószínűleg azért, mert nem is akarja megérteni: Nem azt mondom, hogy Morvai Krisztinának ne szabadott volna szocialista kormány idején minisztériumi megrendelést teljesítenie. Csupán azt, hogy amikor ez kiderül, akkor az a Jobbiknak éppen a saját maga által felépített "imidzse" miatt kellemetlen a párt számára.

Hihetetlen, hogy radikális barátainkat mennyire cserbenhagyja a humorérzékük, amikor a Jobbik kerül a terítékre.

medve2 2010.03.29. 12:00:12

Én nem értem. Egy párt azzal kampányol, hogy 20 évet a 20 évért. Akkor miért csodálpznak egyesek, hogy megkérdőjeleződik: miért kapott bruttó 1 milliót 2003-ban Lévai Katalintól? Mi ezzel a gond? Nincs jogom megtudni, hogy kapott a szociktól pénzt? Vazeg

teknős 2010.03.29. 12:02:04

@zoli29: Ehhez akkor tedd hozzá, hogy a CEDAW-ban dolgozott éppen akkor...

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.29. 12:02:04

@zoli29:
nézze, azt én leszarom, hogy a jobbik miképpen reagál ezekre a dolgokra. az zavar, hogy jobb sorsra érdemes mandineres fiúk mennek le naponta ötször kampánykutyába.

teknős 2010.03.29. 12:03:24

@Grift: Akkor ezek szerint Ön kijelenti, hogy a balliberális kormányban a minisztériumok csupa szakembert foglalkoztattak és a kiválasztás szempontja is csupán a szakértelem volt, mert a szocikkal a szakértelem került kormányra?

zoli29 2010.03.29. 12:03:58

@Grift:

Értem én: ha jobbikos foltocskák kerülnek terítékre, az "kampánykutyába lemenés". Teljesen logikus. ;)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.29. 12:07:16

@zoli29:
nem érti. ha foltról van szó, rendben. na de valakit azért betámadni, mert szakértett a minisztériumnak az alemberség. akkor ki kell baszni az összes egyetemi tanárt is mondjuk, mert komcsi kormány alatt egyetemitanított.
higgye el, undorító, mikor egy megrögzött komcsi szavazó, neofita buzgalmában purufikátorkodik.

zoli29 2010.03.29. 12:11:08

@Grift:

Ön mulatságos. Bocsánat, de nehezen tudom elképzelni, hogy ha egy hasonló ügy kerülne elő MSZP-s szereplővel, akkor is így fel lenne háborodva.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.29. 12:14:05

@teknős:
nem, azt állítom, hogy a mindenkori kormányok értelmetlen mélységig nyúlnak bele a köztisztviselői karba, és azt, hogy a fidesz kormány alatt volt a legelképesztőbb bugrisfelhozatal a minisztériumokban. tragikus, de így volt. és igen, azt állítom, hogy mondjuk a szakreferensi körben jó szakemberek dolgoznak. kormányokon átívelően. ha szerencsések.
a fidesz a maga szűkkörű hinterlandjával nem volt képes minőségre cserélni az egyébként értelmetlenül ellenségnek tekintett állományt, hanem ilyen posztokon sosem látott szemetet söpört be a minisztériumokba, megbízhatóságuk okán. és most megint hasonló készül, mindenféle wellnessközpontokban kiképzett /hehehe/ gyengediplomás faszokkal és pinákkal.
na ez tragikus. és a következményei is azok lesznek.
de visszatérve a kérdésére, azt nem gondolom, hogy kizárólag szakembereket foglalkoztattak a komcsik. dehogy kabinetirodákon, és egyéb ilyen helyeken idióták ültek. egyébként pont úgy ahogy a fidesz idején.

pakesz (törölt) 2010.03.29. 12:14:54

komolyan, hogy ezeket az eseteket nem az ujsagirok szedjek elo hanem a blog.hu felhasznaloi !!!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.29. 12:15:14

@zero:

Figyi, azt írja Turul, hogy "Elpet kolléga akadt rá".

És valóban, a levél soraira rákeresve kidobja a Google:
www.parlament.hu/irom37/7435/07435-0001.pdf

Viszont ki és miért keres ilyesmit?

zoli29 2010.03.29. 12:15:47

@Grift:

Valamiért nem tudom elképzelni, hogy ha hasonló ügy kerülne elő MSZP-s szereplővel, akkor is ilyen hevesen tiltakozna.

"higgye el, undorító, mikor egy megrögzött komcsi szavazó, neofita buzgalmában purufikátorkodik."

Ez pedig minősítse Önt.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.29. 12:18:05

@zoli29:
maga ne képzelegjen éppen így felháborodnék. pont így felháborodtam, mikor elkezdtek egy olyan tanácsadó céget basztatni az újságok egy szaros hárommilliós szerződés miatt, csak azért mert a tulaj valamikor gyurcsány üzlettárs volt. csak éppen van fogalmam róla, hogy szaros pár millióért milyen minőségű és mennyiségű munkát végeztek egy másik ügyben.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.29. 12:18:58

Újabb gumicsont:

A Jobbik keszthelyi képviselőjelöltje szülész-nőgyógyász, és abortuszokat végez.
www.tvkeszthely.hu/index.php?mod=hr&hr_id=470

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.29. 12:21:35

@laspalmas:
szerintem elpet valami zsíros szécsényi /sic!/ pénzre hajt! :)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 12:23:03

Kampányban is ilyen spontán felfedezések nem tudnak érdekelni. Amúgy is mindenki tisztában van Morvai múltjával.

Mindenesetre kampány után tényleg érdekelne tőle egy részletes vallomás.

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 12:24:21

"Egy sem" - Wittner Mária sem? Retorikai fogás bizony, az "egyiksem"-proliknak címezve. A 14 havi nyugdíjjal, vagy a mostani kampányban futó "a szocialisták elvették a 13. havi nyugdíjat"-tal egy kategória.

Nincs meghúzva a vonal, srácok, és ez így a jó mindenkinek, ízlés szerint lehet komcsibérencezni minisztertől külső szakértőig bárkit. Ez is a 20 év egyik megszakítandó hagyománya lenne, lehetne, lett volna.

is 2010.03.29. 12:26:01

nahát ha azt kezdenénk felírogatni, hogy sértődésből ki köpte szembe korábbi énjét, tandíj, többbiztosítós egészségügy, önkormányzati reform és társai kapcsán, akkor az 1. sorszámot a listán mindenki könnyedén megtippelheti. nem véletlenül köt ki minden sértődős azon az oldalon, ott gyülekeznek. Magyar Sértődési Mozgalom :-D.

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.29. 12:26:06

@antiszemita_tapasz:

Mit keres Witner Mária a Fideszben? A Fidesz lista 4. helyén?

Shulc 2010.03.29. 12:26:37

@Grift: Hazugság!
Orbán Viktoré a legjobb szakértői gárda a rendszerváltás óta!

-a külügyminisztériumban a polgári, nyugati értékek iránt elkötelezett Németh Zsolt és Martonyi János urakkal.

-A szociális tárca várományosa a nyugati-polgári Hegedűs Zsuzsa, a dicső Francia Forradalom értékeinek hű továbbvivője.

Jó káderek ezek. Csak hagyni kell nekik egy kis időt, amíg kibontakoznak, NEM pedig ilyen ordináré hangnemben mocskolni őket.

Az lenne a becsületes magától, ha önkritikát gyakorolna, bár ezt úgyis hiába kérem magától.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.03.29. 12:28:39

@laspalmas:
Nahát!
Micsoda dolog: ő nem gyilkos, hanem hóhér.
Kurvajó.

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 12:29:17

@Jobb híján MDF-es: és ezt így most tőlem? :D Miért? Nemtom, ő is aszonta nem lesz többé képviselő.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.29. 12:30:22

@Shulc:
maga miről beszél, szerencsétlen? a hatalomnak erről a szintjéről volt szó? egyébként, martonyi mennyivel rosszabb, mint bármelyik komcsi külügyes?

Shulc 2010.03.29. 12:33:13

Haha ez az indexes cikk kibaszott jó.

Morvai a maga szánalmas vigyorával hűen mutatja, milyen mélyre süllyedt. Mellesleg már rég kiírta magát az emberek köréből, amikor mindenféle kődobáló állatokat védett, akik a törvényes rend lerombolására törekedtek.

Egyébként ti is észrevettétek, milyen ördögi arca van?

gaiushun (törölt) 2010.03.29. 12:33:16

@expansiv:

"IGEN, lehetünk olyan ügy szolgálói - jó pénzért - AMIVEL SZEMÉLYESEN NEM ÉRTÜNK EGYET!"

Ecsém, és ezt meg képes is vagy így leírni? :-)))
Tod mit? Vörös fejjel ne nagyon írogass, mert meglátszik a valódi éned :-)))

kuki123 2010.03.29. 12:35:17

ez egy 2003-as irat
HOL A KURVA ISTENBEN VOLTATOK EDDIG KÖCSÖG FIRKÁSZOK

kuki123 2010.03.29. 12:39:43

Lévai szerint a megbízás arra vonatkozott, hogy Morvai az ország több pontján megtartott kampányeseményen dramatizált előadásban dolgozza fel a témát. A volt miniszter szerint Morvai nagy érdemeket szerzett abban, hogy ez a nehezen tetten érhető erőszakfajta Magyarországon is bekerült a köztudatba.

zoli29 2010.03.29. 12:40:44

@volánrulz:

Morvai személye mostanra lett ebből a szempontból érdekes.
"Új erő", "nekünk nem volt semmi közünk az elmúlt 20 évhez", stb.

zoli29 2010.03.29. 12:41:43

@volánrulz:

Jobbik-szimpatizánsok Lévai Katalint idézve védik Morvai Krisztinát. :) Ha én ezt a klubban elmesélem...

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.03.29. 12:43:36

@Shulc: Na meg Rogán „Ki tud többet a Szovjetunióról” Antal, Kövér „MISZOT” László :>

zoli29 2010.03.29. 12:48:52

@Grift:

Amikor a Jobbik szemében már az is a nagykoalíció bizonyítéka, hogy a Fidesz és az MSZP egymáshoz közel eső helyeken ünnepelnek március 15-én, és a Fidesz már azért "bűnrészes" az elmúlt 8 évért, mert ott ültek ők is a Parlamentben, akkor bizony egy 1 milliós megbízás a Medgyessy-kormánytól, elég komoly foltnak számít - saját mércéjük szerint.

pakesz (törölt) 2010.03.29. 12:49:32

@jozicsenko: mi van izraeli berenc? te vagy az itteni ugynokuk mi?
egy masik berenc mar updatelte az angol wikit mi?
meg meg a tortenelemkonyvekre is jutott idotok mi?
300 evre visszamenoleg, ugye kistaska, hogy valakiknek semmi sem draga!!!

appa68 2010.03.29. 12:52:08

Meggyőztetek!
Viktorra szavazok!
Önként!
11 órakor 99,2 %...
Csak hagyjátok már abba...

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 12:52:43

@zoli29: "nekünk nem volt semmi közünk az elmúlt 20 évhez"
Félreértetek valamit, de ez legyen a legkevesebb.

gaiushun (törölt) 2010.03.29. 12:54:15

@volánrulz:
Az a probléma, kedves barátom, hogy 2003-ban még szolgálta "jó pénzért" a "szoclib"-eket, mostmeg 20 évet akar kiosztani azoknak. Szóval fogod ?
De még mondok pár problémát:

börtönbe akarjátok csukni a drogosokat - marcsis volt a szóvivőtök
buziztok - meleget nyalogat ugyancsak a szóvivőtök
rendért kiabáltok - terroristákat véd Morvai
kommunistáztok - van már 2 volt MSZMP-s miniszterjelöltetek
ráadásul mélykeresztények vagytok - te meg itt "kurvaisten"-ezel :-)))

Szóval, dereng ?? :-))

expansiv 2010.03.29. 12:54:33

@gaiushun:

Bazmeg, EZ SZAKMA, nem politikai szelektálás!

Ez hivatásos pénzkereset, nem bűn és nem feketemunka!!!

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 12:57:43

@gaiushun: melyikre élvezel nagyobbat fiú, ha pontonként megcáfoljuk, vagy ha szóra sem méltatjuk és elhiszed hogy most kurvára beszóltál?

expansiv 2010.03.29. 12:58:17

@Talon Karrde:

Magamtól ESZEMBEN SINCS: sőt, inkább lennék magam a hóhérjuk.

De a Veszprém megyei Bíróság KIRENDELT VALAKIKET az Ügyvédi Kamarából védőként, mert ez ALKOTMÁNYOS és törvényi garancia!

Még így is előfordul, hogy nem a tettest ítélik el - több eset is volt az elmúlt 8-10 évben, súlyos ügyekben.

S ha kirendelnek, csak alapos okkal menthetem ki magam.

De alapos ok lehet az ideológiai meggyőződésem és a párttagságom is.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 12:59:02

@gaiushun: "rendért kiabáltok - terroristákat véd Morvai"

Ártatlanság védelme? Bár minek is az? Éljen a 95%-os váderedményesség, az ügyészség nem tévedhet! Soha.

expansiv 2010.03.29. 13:02:47

@teknős:

Honnan a p-ból tudná egy önkormányzati vagy állami vállalati cég vezetője, esetleg minisztérium, hogy MILYEN PÁRTÁLLÁSÚ VAGYOK??

Ezt nem kérdezik.

Mellesleg ma már tudják rólam....

Azonkívül Krisztinának SEMMILYEN párt-elkötelezettsége nem volt, büntetőjogi tanszéki docens és emberi jogi érdekvédő egyesületek tagja volt.

Ez bárki lehet.

gaiushun (törölt) 2010.03.29. 13:03:07

@antiszemita_tapasz:
Talán a terroristát lehetne cáfolni, mert még nem itélték el, de ölég gyenge cáfolat lenne így is

teknős 2010.03.29. 13:05:51

@expansiv: Nyilván Balóval is a keresztény legényegylet havi összejövetelén jött össze.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 13:06:05

@TaTa86.: Lol! "ártatlanság védelme". Budai Bernadett után szabadon. Fail! XD

Na szóval, ártatlanság vélelme

expansiv 2010.03.29. 13:06:40

@zoli29:

Te barom, én nem vagyok JOBBIKOS:

20 éve Fidesz-tag vagyok, más nicken "Kündü", ugye...

De Morvai az évfolyamtársam volt és nagyon kedvelem. Nem párttagként, emberként, jogászként.

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 13:07:28

@gaiushun: legfeljebb félmunkát-végzett terrorista lehet a Gyuri :)

teknős 2010.03.29. 13:09:20

@Grift: Természetesen azért volt ennyire sikeres a magyar kormányzat az elmúlt 8 évben, mert a köztisztviselői kar és a szakértők csodásan függetlenek voltak.

Csak akkor arra kellene válaszolni, hogy miért akarjátok, a nem bugris szakértőket elzavarni?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 13:10:04

Egyébként mindentől függetlenül: Tessék kivizsgálni Morvai hatalmas 1 millióját, és hogyha kamumunkára kapta, akkor ő is kapja meg a politikusbűnözőknek járó dupla büntetést.

De engem még mindig jobban érdekel Pintér 400 milliója, amit Szekerestől kapott. Erről, hogyhogy nincsen poszt?

zoli29 2010.03.29. 13:10:09

@expansiv:

Miért írsz 20 féle nicken?

expansiv 2010.03.29. 13:10:11

@antiszemita_tapasz:

Wittner Máriát egy szóval is bántani mered, LELŐLEK, mint egy kutyát!

pakesz (törölt) 2010.03.29. 13:14:03

@TaTa86.: BAZDMEG BAZDMEG BAZDMEG!!!

ártatlanság VÉLELME

pakesz (törölt) 2010.03.29. 13:14:56

@TaTa86.: ok tovabbolvasma mar lattam LOL

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.03.29. 13:16:43

@zoli29: Ilyesmivel sose vádoljon senkit. Sosem tudhatja, nem Ön-e éppen az egyik nick a 20 közül. :>

pakesz (törölt) 2010.03.29. 13:18:01

@Grift: "nem, azt állítom, hogy a mindenkori kormányok értelmetlen mélységig nyúlnak bele a köztisztviselői karba, és azt, hogy a fidesz kormány alatt volt a legelképesztőbb bugrisfelhozatal a minisztériumokban. tragikus, de így volt. és igen, azt állítom, hogy mondjuk a szakreferensi körben jó szakemberek dolgoznak."

igen igen a fidesz tenyleg verengzett... ezt ala tudom tamasztani, de o verengzett az akkori MDF -esek koreben, akkor amikor meg puszipajtasok voltak (1999)
ugyebar ez a szakemberekrol szolna, nem a politikusokrol

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.29. 13:19:09

@teknős:

ha maga szerint az elbaszott nyolc év a köztisztviselőkön múlott, nincs mit mondanom erre.

"Csak akkor arra kellene válaszolni, hogy miért akarjátok, a nem bugris szakértőket elzavarni?"
ezt meg nem értem. kik? kit?

Shulc 2010.03.29. 13:22:29

index.hu/belfold/2010/valasztas/morvai_egymillioert_szakertett_a_medgyessy-kormanynak/

Mindent elmond Morvairól ez az indexes kép.
Próbál rokonszenves lenni, de kiütközik rajta a farkasvicsor, és a gigantomániával párosodott szexuális frusztráció.
Ezt a nőt lehetetlen kielégíteni. A nemiszerve egy nagy száj, amely -képletesen -elnyeli a férfiakat. Minden jóérzésű magyar állampolgárt ki kellene hogy verjen a víz, ha ránéz. De hát sajnos ilyen országban élünk...

Megérdemlitek, jobbikosok, amit kapni fogtok!

zoli29, Teknős:
jók vagytok, mutassunk meg nekik, hogy a mandíner nem fog lesüllyedni a segghülye jobbikosok színvonalára!

A mi feladatunk hogy a balkáni barbárok kötött az európéer-polgári civilizáció halvány, de mégis mindenütt jelenlevő lángját hordozzuk.

Röviden: hajrá Fidesz!

Sok lúd disznót győz!

@expansiv: igen kérlek, miért írsz több nicken?
Utolsó emlékem szerint ez se nem polgári, se nem európai szokás. Tán fasiszta vagy?
Nem kell válaszolnod. Amúgy is tele van már a tököm a fajtáddal.

zoli29 2010.03.29. 13:23:30

@Loxon:

Nem vádolok. Expansiv árulta el, hogy máskor Kündü néven ír, Kündüről pedig konkrétan tudom, hogy bizonyos időközönként nicket vált (legalábbis néhányszor már váltott).

Nhalasz 2010.03.29. 13:24:03

Tisztelt Jobbikosok! Eddig nem első vonalas személyekről derült ki, hogy nem biztosak az eltökéltségükben. Most már az államfőjelöltetek is sáros!!! Ennyit az új erőről! Vajon mi fog még kiderülni rólatok?

Viharzóna 2010.03.29. 13:24:13

Morvai Krisztina " fogadatlan ügyvédjeinek" üzenem:
Az Emberi méltóság !
Az emberek folyton becsapják magukat, de ez nem megy akkor, ha olyan lassú valakinek az észjárása, hogy azonnal nem lát át mindent, amit épp csinál. Vagy hogy is mondja Forrest Gampf?
"Vannak emberek, akik mint én, idiótának születtek, viszont sokkal többen vannak, akik csak hülyülnek, ahogy öregszenek.
• Hadd mondjam meg már az elején: idiótának lenni nem habos torta.
• Amikor annyira le vagy lombozódva, hogy ahhoz is fel kell emelned a fejed, hogy lenézz, akkor üssed a lábad keményen egy ideig. Legalább attól jobban leszel, amikor abbahagyod.
• Akármit csak teszel, próbálj meg okot találni rá!"
• Az élet olyan, mint a gumikötél: minél jobban nyomulsz előre, annál jobban visszapattansz." Ennyi!

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.29. 13:25:25

@Shulc:
a mandiner esti melegítője meg van még, faszikám? :))

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 13:27:22

@Viharzóna: Gampf? És mik ezek a fura fekete pontok? És mit akarsz mondani, kiknek?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 13:27:30

Hmmm, az index címlapon csak két jobbikfikázó írás... Valami történhetett, hol marad a Mandiner?

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.03.29. 13:27:35

@zoli29: Ezt Kündüről csak az nem tudja, aki nem nadrágos ember.

tundrazuzmo (törölt) 2010.03.29. 13:28:10

Morvai néni arca, és kedves mosolya nem túl szimpatikus nekem, főleg a választási plakátokon.

DE: attól még lehet szakértő, és elképzelhető, hogy az agyonmutyizott szocik is néha a szakértelem alapján döntötték el, hogy kinek adják a megbízást.

A múltat fel kell vállalni, és nem "végképp eltörölni". Ha Kriszti néni bevállalja, akkor OK, ha pedig ködösíteni kezd, akkor veszti el a hitelességét. Szociknak dolgozni nem szégyen, letagadni, mosakodni viszont az. Meglátjuk, hogy melyik utat választja.

caralho voador 2010.03.29. 13:28:42

Itt sokan a végzetes elhülyülés jeleit mutatják. Sajnos élen járnak ebben egyes egyes mandineres szerzők is.
Nem csípem a pártdroidokat. A Jobbikon bőven van kritizálnivaló, de ez az erőlködés egyre röhejesebb.
Józan ész, elvtársak, könyörgöm.
Bírom azért ezt: Teknős útszéli tahó stílusban prolizza a Jobbikosokat, a beeső Jobbikdroidok előzetes infó híján azt hiszik, ez egy szdsz-blog és ennek megfelelő stílusban kommunikálnak, zoli29 pedig, aki akkora marha, hogy 2006-ban képes volt Fletóra szavazni, oktatja itt a jónépet.
Ha gonosz akarnék lenni, a Jobbiknak csak egy libsi múltú, nemzetközi tekintélyű jogász jutott, (aki persze, mint jelenség döbbenetesen idegesítő), a libsi múltú Fidesz viszont olyan jól áll, hogy magas pozíciót tölthet be a pártban egy autószerelő, illetve egy fröccsöntő kisiparos (ugye-ugye, pártigazgató úr?).
Azonban igazságtalan lennék, ha ezt mondanám, hisz Morvai továbbra sem tagja a pártnak.

gaiushun (törölt) 2010.03.29. 13:31:11

@expansiv:

Először is, bazd meg te,jogász úr,nem őriztünk együtt libát
Egyébként pedig, ne uszítson azok ellen akikből egykor élt, még akkor sem, ha szakértőként tette. Ne okádjon vért az elmúlt 8 év kiszolgálóira, amikor ő is köztük volt, mert véletlenül (pl. előkerül a doksi) saját magát is lehányja.

levee 2010.03.29. 13:32:17

És? Ez most miért is akkora hír? Morvai jogász, méghozzá a jogvédő fajtából, az LMBT-től kezdve a nőjogokig mindenféle tevékenységgel foglalkozott. Egyetemi docens, PhD-je is van, elég hosszú a publikációs listája is. Teljesen természetes, hogy egyszer felkérék arra, hogy írjon valamit. Ráadásul Morvai sosem titkolta, hogy régen balliberális volt. Ő ezt egyféle páli fordulatnak tekinti az életében, hogy hirtelenjében radijobber lett.

Félreértés ne essék, én nem vagyok jobbikos, de azért megmosolyogtató, hogy az index mennyire rámászott most a Jobbikra. Kissé aggasztó, hogy ebbe a sorba a mandiner is beáll. Oké, persze, kampány van, de mostanában csak a jobbikot ütitek, a szocik mintha terítéken se lennének.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.03.29. 13:34:19

@levee: „Oké, persze, kampány van, de mostanában csak a jobbikot ütitek, a szocik mintha terítéken se lennének.”

Tényleg jobb lenne már a maszopot teljesen kivéreztetni, mint lovagitornáztatni a jobbikos és a fideszes kommentelőket. :>

expansiv 2010.03.29. 13:34:48

@Shulc:

zoli29-nek IS:

Shulc zsidóbarom kérdése és a tiéd, Zoli, egybevágnak.

Nos, Tóta W. Állat a "Kündü" nickemet letiltotta, mert szeretném őkigyelmét apró darabokra felhasogatni.

De a Blog.hu-n kívül egyebütt megmaradt a "Kündü" nick.

Hát ezért a gennyes, faszszopó libsi "toleranciáért" vagyok kénytelen ITT "expanzív" nicken pofázni.

expansiv 2010.03.29. 13:37:54

@teknős:

A Baló-házasság nekem is aggályos...Mert inkább ELŐMENETELI üzletnek, mint érzelmi, szexuális vonzalomnak tűnik...:(((

tusuanzen 2010.03.29. 13:38:22

hamarosan kiderül egy jobbikos karosszérialakatosról, hogy megjavította az első lökhárítót egy mszp- politikus autóján, és pénzért!Micsoda arcátlanság...

levee 2010.03.29. 13:41:04

@expansiv: miért? olyan nehéz elképzelni, hogy két ember csak úgy (tudom, valakinek ez elképzelhetetlen) összejöjjön? 2000-ben házasodtak össze, akkor még Morvai is lazán inkább balliberális volt. Nem hiszem hogy annyi "előremenetel" származott volna a házasságukból, főleg hogy Morvai már akkor sem volt senki.

Egyébként már elváltak, csak ezt nem nagyon verik nagy dobra. Van két gyerek, azokkal foglalkoznak.

expansiv 2010.03.29. 13:43:53

@antiszemita_tapasz:

Gyuri, mint "katonai vezető".... RÖHEJ!!

Egy kiképzett kommandós tiszt, esetleg egy idegenlégiós vagy mélységi felderítő lehet "terrorszervezet katonai vezetője"....

De Budaházy CIVIL, csak elkötelezett nacionalista...

S az újabb Molotovozásokat is a "Magyarok Nyilai" vállalta be...

Budaházy ügye KOHOLMÁNY, kreáció, hamis "bizonyítékok", hazug "tanúk" (BENKŐ GYÖRGY wamzer és halálra ítélt...),

a köcsög Dr. Keresztes nyom. főü. és Drazsé meg Laborc ÉCÁI ezek!

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 13:49:01

@expansiv: Gyuri egy élő legenda, a lábtörlős sztorik se homályosítanák sugárzó fényét, akkor se ha egy szó is igaz lenne belőlük.

teknős 2010.03.29. 13:56:00

@caralho voador: Bocsánat, elfeledtem, hogy ti finomlelkűek vagytok,nyilván nem lehetek olyan emelkedett, mint Király András, amikor a görögökkel társalog. A poénjaitok is magasröptűek, mint Szávayé.
Nyilván azért, mert az a tény, hogy ők jobbikosok én meg nem, én egy tahó stílusú vagyok, ők meg rosszindulatú támadásnak vannak kitéve.

teknős 2010.03.29. 13:58:52

@antiszemita_tapasz: Élő legenda. Senki sem képes olyan legendásan gyáván bujkálni, mint Budaházy 2006 őszén. Legendásan ostoba, aki dízelolajból készít molotovot és labdába rejti a csőbombát.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 13:59:11

@TuRuL_2k2: Nem hiszem el, hogy tényleg nem tudtok egy normális jobbikfikázó posztot írni. Olyat ami nem blikkszinvonalú proliszenzáció.

Szedjétek szét a párt programját, világítsatok rá Szedegi mennyire nem ért semmihez, csináljatok interjút Dúró Dórával, beszéljetek egy kuruccal, vagy akármi!

De ez qrva szánalmas. 1 hónapja más sincs itt, mint buzikkal pózoló királybandi, svéd pénisznagyobbító, most meg egy (bruttó) 1milliós megbízás Morvainak(, aminél egyébként dékánként valszínűleg többet kapott egy hónapra, szóval emiatt nem lett hirtelen a kormány elkötelezettje).

teknős 2010.03.29. 14:00:45

@expansiv: Tisztában vagy azzal, amit leírtál?

A nemzeti szöveg is csak egy előmeneteli állomás neki?

Google 2010.03.29. 14:01:39

Ha valakiknek benne van a nevében, hogy ők a Jobbik, akkor azok szakérthettek magának Kádárnak is, ők a jók, a mások meg a rosszak! És a programjukba is csak a szépet írják bele, nem az igazit...
Felvenni a szociktól a pénzt, utána pedig arra buzdítani a népeket, hogy legyilkosozzák a Házban levő képviselőket, menő dolog. Olyan gyurcsányos. Vajon nem Gy.F. bosszúja ez a nő?
Mert úgy már érthető a vastag bőr!

teknős 2010.03.29. 14:02:29

@TaTa86.: Hol volt a csaj dékán?

kovacssteve 2010.03.29. 14:02:48

Nem kell ezen meglepődni, lenhardt is kóka tanácsagója volt...

jozicsenko 2010.03.29. 14:04:57

@pakesz: tanulj meg olvasni, hülyegyerek: épp azt írtam, hogy Morvai K-t épp drága jó kormányunk buktatta meg, mert a palesztinekről mert írni, beszélni

a helyére berakták volna az esztertáska valamelyik vezetőjét, de az ensznél végül az egész elcsúszott és nem tudták a helyére a liberálist berakni: ameddig nem ment zsidó téma közelébe, elfogadták, amint érintette őket (rossz oldalról) azonnal kirugatták: érthető ha ezek után nem becsüli az mszp-t, szdsz-t...

a magyar wikipediat pedig nem becsülöm semmire sem, az angol még helytálló, nekik ez gyarmat, tökmindegy mit írnak rólunk

tlac 2010.03.29. 14:05:16

összenő ami összetartozik. Lévai is lehetne jobbikos akár..

GGG77 2010.03.29. 14:06:00

Morvainál undorítóbb képződményt nehéz elképzelni...

AgentUngur 2010.03.29. 14:06:34

@levee: A háborút a Jobbik indította a Fidesz ellen, lassan már undorítóbb eszközökkel operálnak, mint az MSZP. Aki szelet vet, vihart arat. A Jobbik, és elsősorban Morvai Krisztina, egyébként vállalhatatlanul gáz. Nekem egy radikális nemzeti párttal nem lenne bajom, de ez így, ebben a formában szánalomra méltó.

levee 2010.03.29. 14:09:07

@TaTa86.: dékán - tudtommal - nem volt. Az ELTE-ÁJK dékánja az utóbbi évekig Mezey Barna volt, amit 2008-ban pedig átvett tőle Király Miklós. Simán a büntetőjogi tanszéken docens - elvileg most is az csak fizetés nélküli szabadságolt, akár csak Sólyom László a Pázmány polgári jog tanszékén.

jozicsenko 2010.03.29. 14:09:45

@pakesz: Az angol wiki: "In the UN Women's Rights Committee Morvai conducted research into what she called the "inhumane living conditions" of Palestinian women,[12] which resulted in a complaint being filed against her by the Israeli government. [13] In 2006, after she was removed from her UN position, she complained that this was due to Israeli political pressure which resulted in her losing her seat and being replaced by a Hungarian Jewish woman, Andrea Pető, whom she described as "a well-known zionist activist".[14] Pető, actually an activist of the feminist, Jewish traditionalist cultural foundation Esztertáska, did not receive the necessary votes to be confirmed to the committee"

a magyarban ennyi: "2006-ban a szocialista-szabaddemokrata koalíciós magyar kormány nem hosszabbíttatta meg Morvai Krisztina tagságát az ENSZ nőjogi bizottságában (CEDAW), helyére Pető Andreát javasolták. Morvai Krisztina ezt sértésként értékelte, és utalásokat tett a későbbi jelölt, Pető Andrea vallási hovatartozására.[6][7]"

ez utóbbi alapján lehetne simán nácizni a hölgyet, de ha elolvasod az angolt (palesztin nők jogai vs izraeli kormány), lehet árnyalni a képet

szumma: nem védem a hölgyet, de a korrektséghez mindenképpen hozzátartozik, hogy elmondjátok, miért váltak el az útjaik...

medve2 2010.03.29. 14:12:04

@AgentUngur: Én már kifejtettem a mandineren, hogy bármennyire is furán hangzik, a jobboldali radikalizmusnak is van európai formája, mellyel nekem lenne bajom, de legitimitását nem kérdőjelezném meg. A Jobbik ehelyett atradicionálisan magyar, álszent, rasszista, antiszemita és antidemokratikus utat választotta.

levee 2010.03.29. 14:12:52

@AgentUngur: persze, ezt értem. Csak ez most sokkal inkább egy totális letámadás, ami mondjuk egy mérsékelt jobboldali párttól nem elegáns. Főleg, hogy naponta időzítve van valami cikk a Jobbikról, és ez már több mint feltűnő. Ez a radijobbosokat hergeli, a szocik meg örülhetnek, hogy végre nem róluk van szó, picit lehet nyalogatni a sebeiket.

Alfőmérnök 2010.03.29. 14:13:00

@GGG77: Elég szegényes a fantáziád.

medve2 2010.03.29. 14:13:55

@jozicsenko: És még erkölcsileg Morvai jobban is kijönne ebből. Csakhogy ez nem menti őt fel azok alól a baromságok alól, amit politikai pályája óta művel, mert az hányinger.

Morfeusz 2010.03.29. 14:14:57

Nagy öröm minden baloldalinak, így nekem is, ahogy egymásnak estetek. A következő négy évben kölcsönösen csináljátok csak ki egymást, addig mi szépen újraszervezzük a mozgalmat.

Kb. két hete már szinte senki sem szidja a baloldalt, szinte zavaró a csend, húsz éve nem volt ilyen.

Örömteli.

tevevanegypupu 2010.03.29. 14:16:13

Jaj de borzaszto. A fidesz meg evekig az szdsz-szel mukodott egyutt es meghozza milyen markansan. Jo sok mindent - egyutt veluk - nagyon elrontottak az orszagnak mar a kezdeteknel. Es nem kell tulozni: Morvainal szamtalan sokkal undoritott kepzodmeny van a magyar politikai eletben.Remelhetoleg eselyegyenloseg tekinteteben majd tovabbra is lesz egyuttmukodes, akar az mszp-vel is.
Hogy Morvai most a liberalisok ellen fordult arra talan van magyarazat..

Google 2010.03.29. 14:17:36

@TuRuL_2k2:

Titkosítottak, de nem eléggé - mondhatná a jóasszony. Aki, nem mellesleg mára Nagy Szakértővé is avanzsált.
Ha valaki MSZMP-s vagy Jobbikos, azonmód szakértővé is válik, hisz
csak a fideszesek diletánsok, MSZP teszi a mestert!
Lévai tudta, de nem mondta, hogy jó kezek közt a Jobbik, Morvai nekik már bizonyított.

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 14:17:44

@medve2: Molnár Tamás, Bolgár György, Avar János és a szépfogú Dési minden héten elmondják, milyen nagy szükség lenne végre egy európai értelemben vett konzervatív pártra. Hisz Orbán Viktor és a Fidesz nem ezt az utat választotta, inkább az antidemokratikusat.

medve2 2010.03.29. 14:17:59

@levee: A Jobbik fényképeit nem a jobboldali média túrbózta fel, hanem az Index. A Jobboldali sajtó két dolgot írt le: ez a Morvai zsozsó és azt, hogy az egri jelöltjük gyámság alá akarta helyezni szüleit pénzükért. Ebben viszont a jobboldali média helyesen jár el, mert jogunk van tudni. Nem a turbó jobbikosok számítanak nekem, hanem az, hogy a Fidesz és a Jobbik között ingadozók észhez térjenek. És joguk van tudni döntésük meghozatala előtt, hogy Krisztinát mint medgyessy, mind Horn Gyula (lásd Index mai írását) szakértőként alkalmazta.

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.29. 14:18:23

@medve2:

"a jobboldali radikalizmusnak is van európai formája, mellyel nekem lenne bajom,"

Igazából én is egy ilyenre vágyom!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 14:18:51

@levee: Kösz az infót.
Nem vagyok ma formában. :S

Kelly és a szexi dög 2010.03.29. 14:18:57

Nem agyalni, hanem farkalni kellene-PEACE!

medve2 2010.03.29. 14:20:12

@tevevanegypupu: Mindenre van magyarázat. Csak akkor ne hírdessük: 20 évet a 20 évért. És ha van benned demokratikus érzés, akkor Morvainak oda kell tartoznia a ranglétrádon, ahová a komcsik.

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 14:20:15

@zstoth: hát ja, 2014-ben vagy 18-ban úgy vágják ki a komcsik a megszelídült és antifasisztává lett Fideszt, mint macskát szarni :(

bbelizar 2010.03.29. 14:20:31

magyarországon olyan nagy az állam, hogy majdnem minden munka mögöt közvetve-közvetlenül ő áll. most csak azért mert utálja valaki a bolsikat, utasítson el tíz munkából hatot?
ráadásul ez olyan röhelyesen kis összeg (leadózva még evásan is alig több mint félmilcsi), hogy e mögött valószínűleg munka van.
aki ezt az esetet akarja a bkv-és fal tanácsadói szerződésekkel összehasonlítani (bolgárgyuri, oroszjózsi hajrá), az minimum túloz, de inkább hazudik.

tony zionist_9 2010.03.29. 14:21:29

pár napig nem jövök blog.hu-ra kommentelni, és teljesen megvadulnak a zsidóállatok

medve2 2010.03.29. 14:21:39

@Jobb híján MDF-es: megvolt az esélyük rá a Jobbikosoknak, csak egyrészt sötétek, másrészt nagyképűek és arrogánsok lettek.

levee 2010.03.29. 14:22:45

@medve2: én értem, és abszolúte nincs ezzel semmi probléma. Csak pl. Vona házasságtörése vagy éppen a péniszpumpa is elég durva, személyhez fűződő jogokat sértő mocsok. Egyébként bocs a kötözködésért, de tárgyi tévedés szinte minden híroldalon: Sneider gondnokság alá akarta helyezni a szüleit, nagykorú személyeket ugyanis nem lehet gyámság alá helyezni.

Egyébként az én véleményem az, hogy ha tovább folytatódik a Jobbik-Fidesz párharc, akkor a kettő közt gondolkodók meg fogják unni az egészet, és inkább vagy nem szavaznak, vagy marad nekik az LMP. Választások előtt ugyanis sokkal divatosabb az "összes politikus szemét" szöveg.

medve2 2010.03.29. 14:23:15

@bbelizar: Röhögnöm kell, hogy megpróbálod kimagyarázni, amint valaki 20 évet a 20 év helyett inkább alkalmaztak a komcsik.

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.29. 14:23:38

@medve2:

A jobbik eleve nem indult normálisan, antifinnugorizmusra nem lehet alapozni.
jobbklikk.hu/index.php?Cikk=1025

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 14:24:52

@levee: Péniszpumpa, benne műbeles virslivel. A Hírlapban meg kikockázva, hogy fasznak hidd.

medve2 2010.03.29. 14:26:10

@levee: A Magyar Hírlap eljárásával kapcsolatban igazad van. A tárgyi tévedésemmel kapcsolatban is. A virslis pumpa, pornós Niki vagy a nagysasszony kerékbilincse bulvár, de csak azért szólnak, mert felhívják a figyelmet az álszentségükre. Ez az ügy viszont több ennél.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 14:26:56

@AgentUngur: Ha nem vetted volna észre, épp ezt magyarázzuk.
Pont olyanok vagytok mint a kuruc.info, csak ti nem éltek epitheton ornansokkal.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.29. 14:28:32

@levee:

"Egyébként az én véleményem az, hogy ha tovább folytatódik a Jobbik-Fidesz párharc, akkor a kettő közt gondolkodók meg fogják unni az egészet, és inkább vagy nem szavaznak..."

VAGY NEM SZAVAZNAK!!!

Ezzel a mocsokkampánnyal a Fidesz csak veszíthet, s ha ezt nem látják be, akkor nagyon nagy baj van.

ü
bbjnick:-(

Google 2010.03.29. 14:29:06

@Alfőmérnök:

Nem a fantáziája szegényes, csak működik a morális érzéke.
Szűznek mutatkozni, és aztán a bokrok közül kimászkálni, soha nem szül jó vért.
Azt mondani, hogy foglalkozzunk inkább az emeszpével, amikor pedig kiderül, hogy éppen nekik szakértett, akkor továbbküldeni a Fideszhez, erkölcsös dolog-e?

medve2 2010.03.29. 14:29:41

@Jobb híján MDF-es: Ebben lehet, hogy igazad van. Én nekem addig nem volt bajom velük, míg nem döbbentem rá: valóban náci fórumokat használnak megerősödésükre. Onnan egyenesen vezet az út ide. Ma már minden szélsőjobbos őrült gyülekezete lettek, és ezek az ögyek innentől kezdve törvényszerűek.

Felébredett 2010.03.29. 14:30:26

Az a durva hogy a sok fizetett féreg mellett, rengeteg elbutított is részt vesz ebben a néphülyítésben...
Majd meglátjuk mi lesz a választások után!!! Bárcsak már ott tartanánk, hogy a Morvai Krisztinát illethessük kritikával... bárcsak!

Várkonyi 2010.03.29. 14:30:37

@TaTa86.: Nagyapám mondja néha:

"Hiába húzod a kutya fejét az asztalra csak az asztal alá bújik."

Ergo mit vársz ettől a szellemi színvonalú bandától?

Az egyetlen magasabb színvonalú itt a "nénike" nevű posztoló. Utána messze lemaradva ergé és a kínai-trágár duó következik.
Balogh Gergely Ákos a lista (és a színvonal) legalján van.
Persze lehet hogy a közönség pont ezt igényli, nem tudom.

Ja és a listát színvonal és nem a mondanivaló szempontjából írtam: amint ugyanis a Jobbikról van szó, kivétel nélkül úgy viselkednek a kedves szerkesztők, mint Richard Dawkins, ha maghallja a "vallás" szót:

Hörr-hörr-hrrrr...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 14:30:51

@medve2: Akkor te egy szintre helyezed mondjuk az olajszőkítést és Morvai rongyos 1millióját?

Igenis 20 évet 20 évért!

Billy Cole 2010.03.29. 14:31:20

A Jobbiknak nem is Morvai a legnagyobb problémája, hanem az a harmadosztályú politikust játszó csapat, akikből persze kényszerűen kellett kiválasztani a szóvivőt, nemzetpolitikai szakpolitikust stb. Ezek arra a zs kategóriás film karakterekre hasonlítanak, akik állandóan egyetemre járnak, de nem tudják, akarják elvégezni, viszont mindig náluk van a legnagyobb buli a szakon.
Ezekkel nagyon nehéz lesz ha bekerülnek a parlamentbe

medve2 2010.03.29. 14:32:10

@bbjnick: Nem. Ezek az ügyek az ingadozókat segíti döntésükben. Hallgatni kell arról, hogy Morvai medgyessy és Horn alkalmazásában állt? És hol van itt a tiszta szívűek igazsága? Vagy az a Jobbikra nem vonatkozik? Ha valaki itt bajban van, az a Jobbik.

medve2 2010.03.29. 14:34:03

@TaTa86.: Nem helyezem 1 szintre. Sokkal súlyosabb az olajszőkítés, Morvai megbizatása meg nem érdekel. Csakhogy nem tartom hitelesnek, ha Morvai hírdeti a 20 évet a 20 évért.

Alfőmérnök 2010.03.29. 14:34:39

@AgentUngur: "A Jobbik, és elsősorban Morvai Krisztina, egyébként vállalhatatlanul gáz. "

A Jobbikban a legkevésbé Morvai gáz. Pontosabban nem is -ban, mivel nem tag. Alapvetően @bbelizar:-nak van igaza.
Arról nem is beszélve, hogy a cikk tele van csúsztatással. A metélfarkincázás válasz volt valamire, a mentelmi jog ügy nem biztos, hogy úgy volt, a jövőt meg ne lássátok előre ilyen magabiztossággal ("Nem sok kétségünk van afelől..."- én mondjuk azt mondanám, hogy nem tartom kizártnak :) ).

levee 2010.03.29. 14:35:39

@medve2: na a Hírlapban csalódtam is. Azt tudtam mindig, hogy Széles úgy irányítja a lapot, ahogy szeretné, de milyen érdekes, hogy megtűrte az EchoTv-n Pörzsét évekig, sőt, most se akarta onnan kitúrni, csak arra kérte, hogy legyen kicsit kevésbé radikális. Erre most, hogy úgy érezték, hogy a Fidesz számára veszélyes a Jobbik, totális támadásba lendültek. Bayer ostoba kirohanása azon a vidéki lakossági fórumon, ahol bazmegek tömegével kurvaanyázza a jobbikot, egyáltalán nem méltó a mérsékelt jobb táborához.

Amúgy egyetértek, a szavazópolgárnak joga van megtudni ezeket, csak ugye a mód az a kérdéses. Tehát nekem, aki nem jobbikos feltűnik, hogy a Fidesz konkrétan megijedt a Jobbiktól. Későn ébredtek fel.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.29. 14:36:23

@TaTa86.:

Magyarország a magyaroké!

Húsz évet húsz évért!

Radikális változást!

Épp ezt mondta Orbán Viktor is Kötcsén. Akkor mi is ezzel a problémája a Fidesz-hívőknek?

ü
bbjnick

medve2 2010.03.29. 14:36:48

@Várkonyi: Szerintem meg jogom van megtudni, hogy a 20 évet a 20 évért hírdető párt köztársasági elnök-jelöltje medgyessy és Horn alkalmazásában állt, tehát Turul újságíróként segített tájékozódnom. El kéne hallgatni?

Billy Cole 2010.03.29. 14:37:55

A Jobbiknak nem is Morvaival lesz a legnagyobb gondja, hanem a harmadosztályú, politikust játszó garnitúrával, akikből kényszerűen kellett szóvivőt, nemzetpolitikai szakpolitikust, stb. választani. Ezek tipikusan a zs kategótiás filmek örök-egyetemista karakterére hasonlítanak, akik soha sem végzik el a sulit, mindig ők szervezik a legnagyobb bulit a karon/szakon.
Na velük nagyon nehéz lesz ha a parlamentbe jutnak!

Felébredett 2010.03.29. 14:38:06

Nem csoda, hogy mindenki ennyire dühős lesz, miután megismerkedik a Jobbikkal... Mert rájönnek, hogy ennyire durván széthazudjátok az ember életét!!!
És ezért, amiért így a pofájába röhögtök mindenkinek, ezért érdemlitek meg majd a büntetést is! Mert ez már nem lehet véletlen! Ellenetek népbutítási törvényt kell majd hozni!

tony zionist_9 2010.03.29. 14:38:10

mai index címlap

hírek - Morvai szakértőként SZAKÉRTETT 1milláért a szeneális cuciálliberális kormánynak még annak indulásakor. munkát elvégezte

Demszky MÁR MEGINT lopott, nem 1 milliót, hanem sokszázat. Természetesen mint a cucálliberálisok 20 éve ámokot futó félhülye zsidaja.
(németeknél csak a hóeltakarításba belebuknak állami vezetők, ez meg tízmilliókat harácsolt)

mai index blogjajánló: Morvai így meg úgy duplán.
Sehol egy árva, nyamvadt kazár Demszky...
Sehol egy dekárhogygyurcsányéknemégtekbent poszt

hajrá zsindex :D

medve2 2010.03.29. 14:39:04

@levee: Hát, most nehéz helyzetben vagyok, mert alapvetően egyetértek veled. De jobb később, mint soha, annak én kifejezetten örülök, hogy a Fidesz lezár ebben az irányban.

medve2 2010.03.29. 14:42:20

@tony zionist: Többek között az ilyen szerencsétlenek mint te járatták le a Jobbikot.

tony zionist_9 2010.03.29. 14:43:58

@Billy Cole: szijjártó meg nyakó lenne az A kategória? vagy a buygik betti?

kérdezem: milyen ember az, aki azokután, hogy évekig játszotta a független szakértőt, 2009ben belép az MSZP-be, hogy 'széparcú' politikai szopóskurvaként, néhány szavazatot 'benyeljen'.

SŐT: milyen ember az, aki 2009-ben csapódik az MSZP-hez? milyen?

bugyik bettit gyurcsány és demszky közé lógatni nem kell félnetek. csakis törvényesen és tisztességesen...egy rögtonítélő népbíróság által meghozott ítélettel :)

tony zionist_9 2010.03.29. 14:44:53

@medve2: kűdd a bögrét elnököm :D

asz_tapasz (törölt) 2010.03.29. 14:45:19

A 20-on pár % baloldali szavazó előtt? Előttük Orbán de még az ufis finomkodás is le van járatva. A jobbos szavazónak meg semmi gondja nem lenne az egésszel, ha a vezetőik nem görcsölnének és görcsöltetnének annyit ezen a Jobbik-témán.

Billy Cole 2010.03.29. 14:46:40

@tony zionist: Minden nemzeti bajnokságban van Nb1 és NB3 is. Az más kérdés, hogy ez a Bl-ben mire elég...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.03.29. 14:49:25

Úgy tűnik, az UFI zsidó tulaja megvette a szánalmas.hu-t is, és Turul eltévesztette, hová fossantson. brekkk

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 14:49:54

Off: Tök érdekes, hogy amíg a Jobbik ütötte a Fideszt, addig a fideszesek kórusban zengték, hogy ajobbikazemeszépkreálmánya, most hogy fordított a helyzet senkit nem zavar, hogy Nokiás dobozok helyett pénisznagyobbítóktól, és leszbipornótól hangos a média.

Valami minimális konzekvenciát, ha lehet...

On

@medve2: Morvaival teljesen máshogy látjuk a világot. És most is kijelentem: Morvai világnézete káros. Még pálfordulással sem elfogadható számomra. Főleg, hogy sosem vallotta be, hogy tévedett.

Ettől függetlenül, Morvainak nincsenek korrupciós ügyei, ténylegesen azért csinálta, amit csinált mert hitt benne(, az ellenkezőjére legalábbis semmi nem utal), éppen ezért nem is tartom bűnösnek.

Ebben a 20 évben a legtöbb ocsmányság nem azért történt, mert voltak akik rossz elvekhez ragaszkodtak. Spontán privatizáció, olajszőkítés, brókerbotrány, maffia stb stb ezek azok az ügyek amiért 20 évet érdemel az elit(, azon része amelyik benne volt).

Vannak persze más kényes politikai ügyek is, de azt jogállamban nem börtönnel kezelik. Ezekben Morvainak is lehet sara.

tony zionist_9 2010.03.29. 14:50:22

@medve2: jah, az a szemét magamfajta átlát a zsidón is, és ezzel lejáratja Jobbikot. hogy meri egy jobbikos, vagy akárki felismerni és kimondani az igazságot.

mert ugye Morvai és Demszky egy kategória, de a blog.hu ajánlókat pár hónapja 'kibérelte' a Jobbik. elvétve 1-2 szolid nokiadobozozás, de fő téma, hogy a jobbikos is füvezik, gárdistalány pornózik, morvai tilosban parkol, és a kurvaanyját még ki is fizeti...a fasszá kockázott virsliről ne is beszéljünk.

de az, hogy demszky,nyakó, olti, antal, mesterházy, blum, szekeres stb féle zsidó köcsögök szétlopják az országot kormányzó pozícióból, az nem számít, nem az az érdekes.

Hattory Hanzo 2010.03.29. 14:52:01

@tony zionist:

Te teljesen hülye vagy? Tisztán látod, hogy a piszkos zsidók kezében van az Index, erre ide jársz klikkelgetni meg kommentelni,oldalletölteni, amikor ezzel húzzák a nagyy lóvét? Hozzájárulsz a mocskos zsidó propagandagépezet működéséhez? Mi vagy te, zsidóbérenc?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 14:53:29

@medve2: Amit írnál akkor lenne jogos, ha ide szépen ki lenne téve, az összes civil szektorban dolgozó fideszes, vagy fideszközeli személy megbízása is.

Például az általam már említett több mint 400 milliós megbízás Pintérnek Szekerestől.

Most akkor engem is szerethetsz, pedig még újságíró sem vagyok, mert segítettem neked tájékozódni.

tölgyes 2010.03.29. 14:54:32

Egy rendes Jobbikost nem fognak megrendíteni a tények. Nagyon is rendjén van minden és ezt csak Morvai lejáratására találták ki..::))Olyan mint amikor én leírtam nekik, hogy a Krisztike mégis csak a ballib elkényeztetett médiasztárjának elkényeztetett felesége...Meg hogy Gyurcsány az eus választások előtt gyorsan kiutalt a Jobbiknak 25 millát...Aki ilyet leír mint én, az egy zsidó köcsög..:) Hát köcsögöm szépen!:::)))

bgp 2010.03.29. 14:56:48

@GGG77: Azért, én el tudok. Morvai 20 év múlva.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 14:58:24

@tölgyes: ".Meg hogy Gyurcsány az eus választások előtt gyorsan kiutalt a Jobbiknak 25 millát..."

A Fidesznek meg fél milliárdot. Legalább ön ne süllyedjen ilyen mélyre.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.29. 14:58:51

Uraim, nem túl bonyolult ez.

Amilyen az Adjonisten, olyan lesz a Fogadjisten... ha kurucék előszeretettel kötekednek bulvár-sztájlban (joggal v. jog nélkül), akkor mások is eljátsszák ezt velük (joggal v. jog nélkül).

Az olvasottságot és parázs disputát meg úgyis a csípős-provokatív posztok generálják.

Robinzon Kurzor 2010.03.29. 15:01:06

Annyira szánalmas, ahogy az ifjúkonokok egy reménybeli hasonló szakértői megbízás reményében kórusban alázzák Morvait.

Akinek persze akkor még semmi baj nem volt a pedigréjével, amikor Gyurcsányt ekézte.

Ismét felnőtt egy értelmiségi generáció, amelyik ahelyett, hogy kimaradt volna a politikai kurválkodásból, minden elődjüknél nagyobb élvezettel és odaadással, csillogó szemekkel kényezteti az éppen nyerőben lévők ánuszát.

bgp 2010.03.29. 15:01:33

@Felébredett: Az még 8 év minimum. 4 év múlva még csak az "Orbán elkúrtad, takarodj" lesz az aktuális szólás.

tevevanegypupu 2010.03.29. 15:02:12

@medve2:
Nem biztos, hogy igazi demokrata vagyok. Neha felek, hogy meg liberalis gondolatokra is ragadtatom magam, pedig kuzdok ellene.(-:Mar nem lep meg az sem, hogy nagy partrajongok hirtelen atvaltanak egy masik parthoz..Morvait nagyon megsertettek azzal, hogy elvettek tole az allasat. Nyilvan kozrejatszik a szelsosegesebb megnyilvanulasaiban is ez a sertettseg. De az az erzesem, hogy ha annakidejen Orbannal nem szurnak ki olyan nagyon a budapesti liberalisok, lehet, hogy meg ma is az lenne o is.Eleg egyetlen pofon is sokszor, es ha igazsagtalan es nagyon faj, rosszak vagy jobbak is lehetunk tole. Az elvek szep dolgok es nagyon jo, ha valaki egesz eleteben kovetkezetes. De aztan tortenik valami, ami nagyobbreszt szemelyesen erint, kisebb reszt talan az emberi igazsagtalansag elleni felhaborodas valtja ki a reagalast, es mar fordult is a kocka..

tony zionist_9 2010.03.29. 15:02:49

@Billy Cole: komám - a közvéleménykutatók szerint a Fidesz szimpatizánsainak 'iskolázottsága' a támogatás növekedésével egyre jobban közelíti a primitív MSZP-sek szintjét. zuhan a színvonal.

a 3 biztosan bejutó párt közül messze a Jobbik szimpatizánsai a legiskolázottabbak, és a legfitalabbak. ettől vagytok beszarva.

persze, biztos vannak eccerű vidéki parsztok meg kocsmatöltelékek a szimpatizánsok között, de azért ezek is evolúciós előnyben vannak MSZP-s, illetve FIDESZ-es társaikhoz képest.

manócska 2010.03.29. 15:03:30

Ez a nő egy rettenetesen jó szakértő volt (és talán a mai napig is az) a párkapcsolaton belüli erőszak és a jogvédelem témájában.

De ahogy teljes mellszélességgel tud "cigánybűnözést" kiabálni, úgy miért nem lehet "férfibűnözésről" kiabálni, ha a párkapcsolaton belüli erőszak témájához így értett egykoron?
A párkapcsolaton belüli erőszak ugyanis egy olyan bűncselekmény, ahol az elkövetők jókora többsége (~90-95%) férfi. Azaz ugyanazon logika mentén lehet "férfibűnözésről" beszélni, mint "cigánybűnözésről".

Ugye hogy így már egészen más képet festenek ezek a jól kitalált, blikkfangos jelszavak?

Alikam 2010.03.29. 15:03:58

Hát én úgy tudtam róla régóta, hogy sokféle embert képviselt már jogi védelem területén, voltak köztük bizony homokosok is, meg voltak 2006-os félholtra vert emberek is.

Ennek fényében, hogy egy esélyegyenlőségi hivatalnak készít egy munkát, nem is csodálkozom.

A kérdésem, hogy miért állna ez ellentétben a Jobbikkal?

Sorra jelennek meg ezek az emeszpés blogok, és mindegyik hivatkozik valamire amit a blogíró talált ki:D

Vagy most azt próbálja megmagyarázni a bérbloggoló, hogy a Jobbik húsz évre visszamenőleg minden politikust le akar csukatni????:DDDDD

Mert hiteles idézetet még nem találtam.

De tegyük fel, hogy ezt találta mondani a Jobbik.

Akkor a köv. kérdés: Morvai politikusként végezte el ezt a munkát?

Amúgy érdekesség, a Fidesz honlapján ezek az indexes blogok a címlapon vannak.

Esetleg a blogíró utána nézne, hogy Orbán állítólagos gázolásos balesetét valóban pintér Sándor simította-e el?

manócska 2010.03.29. 15:04:46

@tony zionist: Az iskolázottság vagy ha úgy tetszik, a diplomák száma nem feltétlenül jelent bölcsességet.

Kristl 2010.03.29. 15:05:42

Valaki foglalja már össze hogy mi a gond azzal ha valaki szakmai tevékenységet folytat egy minisztériumnak.
Ami adott esetben hasznos, pozitiv hozadékai vannak, és sem túlszámlázás sem teljesítés hiánya nem kötődik hozzá.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.29. 15:07:35

@Kristl:

20 évet a 20 évért. ennyi...;)

tony zionist_9 2010.03.29. 15:08:17

@Hattory Hanzo: bögregyűjtő megélhetési zsidóbérenc.

amúgy remélem rendesen auditálják ezeket a retkeket, és a végeredményben megmutatozik, hogy az operának meg a host file-nak hála nem sok reklámmalérnek el engem a zsindex hírdetői.

na leugrom a rócsildba egy kis kóser malacfülért.

teknős 2010.03.29. 15:08:56

@bbjnick: Ezzedl semmi. Csak mi többet akarunk, mint az IGAZSÁG.

bgp 2010.03.29. 15:09:21

@tony zionist: Nem kell a rinya, van egy GYurcsány miért nem égett benn poszt is.
Igaz, Morvai behúzott kettőt is, ami szerintem is sok.

AgentUngur 2010.03.29. 15:10:56

@Alfőmérnök: A Jobbikban vannak korrekt emberek - pl Balczó, vagy a fiatalok közül a Szávai. Kemény tételeket elő lehet adni nemzetről, hazáról (sok dologról hasonlóan gondolkodik a Fidesz, én meg még annál is hasonlóbban), de nem úgy és abban a stílusban, ahogy Morvai teszi. Aki öt perc után nem látja, hogy azzal a nővel valami nagyon komoly agyi baj van, az tényleg igazhívő. Egy sértett, beteg ember szegény.

Az MSZP-t rugdosni most pedig kb. olyan, mint egy hulla rugdosása, már nem okoz akkora élvezetet, mint korábban. A Jobbik fikázása viszont maga a gyönyör, és a Mandiner hedonista társaság. Az pedig, hogy a radikáljobbosokat mi hergeli: ki nem szarja le. Mi nem a szocik vagyunk, hogy féljünk tőlük, ha ütnek, visszaütünk, képletesen, de akár szó szerint is.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.29. 15:11:04

@medve2:

Ne nézd h*lyének a "népet"! A "zemberek" többsége pontosan tisztában van azzal - ha konkrétan nem is, de a mozgások, folyamatok jellegét és irányát tekintve bizonyosan -, hogy mi zajlott le a magyar politikában az elmúlt huszonakárhány évben. És pontosan tisztában van azzal is, hogy problémáink elsődleges eredője az erkölcsi/morális deficit. És azzal is, hogy ebben gyakorlatilag (direkt vagy indirekt módon) mindenki érintett, aki az elmúlt időszakban a politikában részt vállalt/érintve volt/lett. Ezért hatnak a Jobbik jelszavai. Amik tkp. ígérvények a jövőre nézve.

A jelenlegi Jobbik-ellenes lejáratókampány épp az eddigi időszak hazug világának rutinjaira épül (az elmúlt időszak antiszemita-, antirasszista-, fasiszta- és túlfogyasztómagyar stb. kampányait idézi), hiszen összemos szinteket, minőségeket. Most nem személyek erkölcsi minőségéről kellene folynia a polémiának, hanem a jó kormányzás erkölcsi megalapozásáról. Ezt kellene most tennie a Fidesznek...

A szoclib tizenakárhányéves orbánveriafeleségétezése és azapjabányákatlopikja után szerinted most a jobbikszóvívő részeges hangoskodása izgatja, hatja meg a "zembereket"?

(Ettől a Jobbik még "vígan" lehet bűnözők által gründolt gang vagy kommunisták, titkosszolgálatok által az új politikai struktúrába betolni próbált trójai faló, de akkor azt kellene feltárni, bemutatni, bizonyítani és nyomni, nem pedig Morvai tilosbanparkolását.)

STB.

ü
bbjnick

baliquez 2010.03.29. 15:11:32

Ha semmit nem tudnék a Jobbikról, csak ezt a napi szintű görcsös szarhajigálást látnám amire céltáblának használják, már bőven elegendő lenne rá hogy rájuk szavazzak.

Szinte várom hogy kijöttök azzal a BOTRÁNNYAL hogy pl. Szegedi Csanád nem dobta ki a mekiben a félig elfogyasztott sajtburgert, vagy hogy valamelyik Jobbikos képviselőjelölt púzott a sajtótájékoztatón.

A helyzet az hogy ha a Tiroli Bantu Hagyományőrzők alapítottak volna pártot Magyarországon azzal a céllal hogy a hazaáruló politikusmaffiát elszámoltassa orbánostól mindenestül akkor a Tiroli Bantu Hagyományőrzőkre szavaznék.

Kábé annyit ér ez a permanens blogos Jobbikfikázás mintha higanyt kalapálnátok.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.29. 15:12:56

@TaTa86.:

Azért van egy nem is kicsi bökkenő az alapszituban: a Fidox nem akar politikai számonkérést, mert erre még egy magyarosch demokráciában is ott a választás: döntsön a nép, reklamáció 4 éves bontásban. A Jobbik viszont látványosan akar számonkérést politikai alapon, központostul.

Először nem ártana a saját mércének megfelelni, avagy azt definiálni. Ha a kurucok szerint eszement bűn, hogy pölö a Zorbán Soros pénzén volt ösztöndíjas, akkor Morvai-n is számon lehet kérni, hogy neki miért nem volt büdös a ballib kormány pénze.

Tény, hogy nem éppen a szakmai vita csúcsa az előéletben vájkálni, de ha az egyetlenigazhitelesség jegyében is ezt teszik, akkor nincs mit csodálkozni, hogy visszagyühet a bumeráng.

És mivel a kuruc törzsközönség nagyon is fogékony a bulvár lejáratósdira (is), nem túl meglepően így is fognak rajtuk fogást keresni/találni.

Peace out, y'all

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.29. 15:14:33

@teknős:

Jajjj! Mi rosszat csináltam?

ü
bbjnick

Alikam 2010.03.29. 15:15:30

Amúgy én nem értem a Fidesz elszámoltatási stratégiáját, amikor az MSZP-vel közös egyetértésben szavazta meg a titkosítások feloldásának a szigorítását.

Ezt elmagyarázza, mondjuk a blogíró, hogy ez akkor hogy lesz?

Csak amolyan gyermeki kíváncsiság hajt...

tony zionist_9 2010.03.29. 15:16:36

@manócska: nem. egyénre szabottan tényleg nem. no de milliós mintákban már igen.

hacsak nem akarjuk magunkkal elhitetni, hogy a magyar felsőoktatás teljes csőd, és az orvosok, mérnökök, közgazdászok, és a valóban jelentős munkát végző kutatók nagy része kutyaütő, akik semmire se jók.

ez természetesen nincs így, akkor sem ha vannak olyanok, akiknek vmi gábordénesről, meg vmi kodolányiról van büfészakos papírjuk, esetleg jártak pár félévet 'tanárúrhoz'.

gondolj bele, hogy a mai középiskolások között a többség már Jobbik szimpatizáns. 2014ben ezek már szavazni fognak.

de az egyetemisták között is biztosan többen vannak, mint az MSZP-SZDSZ-s köcsögök.

Alikam 2010.03.29. 15:18:06

Ez amúgy a Fideszes módi?:

Idősebb Dobránszky Sándor idős korára és megromlott egészségi állapotára való tekintettel meghatalmazást akart íratni fiával, ifjabb Dobránszky Sándorral, Hajdúsámson fideszes képviselőjével, hogy ő intézze az örökléssel kapcsolatos ügyeket.

Ifjabb Dobránszky Sándor fideszes képviselő azonban, kizárva rokonait az örökségből, azt egyedüliként akarta megkaparintani, ezért nagybeteg édesapjával meghatalmazás helyett lemondó nyilatkozatot íratott alá, melyben lemond az egész örökségről, és egyedüli örökösként saját magát nevezi meg.

Az idős ember mit sem sejtve, olvasás nélkül írta alá a papírt, melyből csak egy példány készült. Kézzel írott kérelemmel és videóüzenettel kérte az ügyészséget, hogy idézzék be őt a hagyatéki eljárásra.

Hála Istennek, az ügyészasszony személyesen is utánajárt a dolgoknak, újratárgyalták az ügyet, és idősebb Dobránszky Sándor akaratának megfelelően osztotta szét az örökséget, juttatva belőle az őt átvert fiának is, ifjabb Dobránszky Sándor hajdúsámsoni fideszes képviselőnek.

Alikam 2010.03.29. 15:18:58

Sajnálom, hogy nem bulizós fideszes képeket sikerült találni, csak ezt...

Hattory Hanzo 2010.03.29. 15:20:00

@tony zionist:

Ha van akciós pászka vagy macesz, kérlek szólj, mert akkor megyek én is.

medve2 2010.03.29. 15:20:02

@bbjnick: Pontosan! És szép lassan azzal is tisztában lesznek, hogy eláraszthatjátok központi utasításra a bloggokat, ti sem vagytok mások, mint az átlagos magyar politikai elit.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.29. 15:20:24

@Herr SturmLiberator:

"És mivel a kuruc törzsközönség nagyon is fogékony a bulvár lejáratósdira (is), nem túl meglepően így is fognak rajtuk fogást keresni/találni."

Akkor ez a mostani lejáratókampány a kurucz-törzsköznek szól? Fuzionált a mandiner a kuruczinfoval???:-/

ü
bbjnick

Janiszta · http://www.ejatekok.com/ 2010.03.29. 15:20:28

Ha én az Mszp kormányzás alatt adót fizetek, akkor mszp-s vagyok????

Shulc 2010.03.29. 15:21:45

@AgentUngur: Így van testvér!
Nincs kegyelem a fasisztáknak.
Ha ki akarnak minket irtani tövestől, hát oda kell csapni, ahol nekik a legjobban fáj.
Ott kell verni az ilyet, ahol lehet.
Egyáltalán, mi a pöcsömnek megy az ilyen morvai politikusnak?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 15:21:53

@Herr SturmLiberator: Tudod jól, mi a véleményem a kurucról, úgyhogy kérlek ne mossál velük össze.

"A Jobbik viszont látványosan akar számonkérést politikai alapon, központostul. "
Hát nekem tippem sincs, hogy mondjuk, hogy lehetne Gyurcsányt perbe fogni azért, mert gyakorlatilag ő találta ki pl a 23millió románt. Politikai számonkérés kivitelezhetetlen.

A Fidesznek is, a Jobbiknak is.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.29. 15:22:17

@levee:
'Oké, persze, kampány van, de mostanában csak a jobbikot ütitek, a szocik mintha terítéken se lennének.'
???

mandiner.blog.hu/tags/r:k%C3%B6z%C3%A9let
Az elmúlt 1 vagy 2 hónapban is jóval több MSZP-s anyagunk volt, mint jobbikos.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.29. 15:22:52

@medve2:

"@bbjnick: Pontosan! És szép lassan azzal is tisztában lesznek, hogy eláraszthatjátok központi utasításra a bloggokat, ti sem vagytok mások, mint az átlagos magyar politikai elit." --- írod.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????...

ü
bbjnick

medve2 2010.03.29. 15:24:14

@Kristl: Semmi, csak hiteltelen, ha éppen ez az illető 20 év börtönnel fenyegeti mindazokat, akik hasonlóan jártak el.

Researcher 2010.03.29. 15:25:46

Kezd elegem lenni ezekből a bérblogokból.

medve2 2010.03.29. 15:25:57

@Janiszta: Morvai nem adót fizetet, hanem nekik dolgozott, majd meghírdeti a 20 évet a 20 évértet.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.29. 15:25:59

@TaTa86.: ej-ej, olvasson már blogtárs... csak vázoltam poszt maga módján megalapozott viszontszívesség természetét. A fidox meg nem akar politikai számonkérést, hanem jogállamit. Nem ugyanaz és Jobbik szemszögből ez ugyebár puhány hazaárulásnak minősül. Hát akkor meg békéljenek meg azzal, hogy velük is kötekednek az odaégett pörköltre hivatkozva is.

Kassian 2010.03.29. 15:26:43

@TaTa86.: A jobbik programját nem túl nehéz "darabokra szedni"...ugyanis innen-onnan lett összelopkodva és kb. annyira fajsúlyos politikai mű, mint egy általános iskolai, első osztályos nyelvkönyv. Meg kb. az a színvonal is...

Amúgy meg öcsém, azt mondom, hogy aki kurvának áll, az ne csodálkozzon ha seggbekúrják! Talán túl kéne lendülnie a fasiszta csürhének az állandó sértődöttségen és a habzó szájú fröcsögésen. Amúgy meg bocsi, de nem a média tehet arról, hogy ennek a "pártnak" a vezetése mennyire "komoly" emberekből áll és kik vállalnak benne szerepet.

Alikam 2010.03.29. 15:27:10

@Researcher: ha belegondolsz ez jó ócccsó, bár a nívó is olyan:)

Csak egy kis sumus kell az Index-el, hogy címlapon legyenek.

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2010.03.29. 15:27:35

Áhhá. Most már tudom, azért tart itt az ország, mert Morvai ellenállóként hülyeségeket szakértett a Horn és a Medgyessy kormánynak.

Belülről bomlasztotta a büdös kommunista kormányokat, hogy most, színrelépjen, mint Tigris a Micimackóból.

Mindezért még pénzt is kapott, tehát ő volt a fizetett ellenség.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.29. 15:27:37

@bbjnick:

"Akkor ez a mostani lejáratókampány a kurucz-törzsköznek szól? Fuzionált a mandiner a kuruczinfoval???:-/"

Ezt a posztírótól tessék kérdezni. De valószínűleg nem a potenciális LMP szavazóknak készült :)

Researcher 2010.03.29. 15:27:38

@medve2: maci! meséld már el mennyi az árfolyama egy-egy Jobbik fikázásnak?

Shulc 2010.03.29. 15:27:55

@medve2:
ezeknek a segghülye cickányoknak kéne már a börtönbe menniük.

És akkor még finoman fogalmaztam.

medve2 2010.03.29. 15:28:05

@Researcher: Miért? Szembesülsz néhány ténnyel a Jobbikkal kapcsolatban és eleged lett? Hallgassák el az igazságot a Jobbikkal kapcsolatban? Akkor már stimmel minden? miért nem lehet bloggolni a kurucon vgy a barikádon? Mert kellemetlen dolgokat írnának be?

Alikam 2010.03.29. 15:28:16

@Kassian: óó, bazz, hogy miért nem téged kérdezett meg a Jobbik a programról...

A fenébe, ez volt az első nagy hibájuk.

Benneteket honnan szalajtanak amúgy?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.29. 15:29:16

@medve2:
Ne gyilkoljátok már egymást! Ha a szerzőink, szerkesztőink kapnak, az rendben van, el kell viselnünk, hogy néha zsidók vagyunk, néha nácik, néha meg rohadtfideszesek. Bbjnick régi olvasónk, nem áraszt el semmit. Megírja, ha nem tetszik neki valami - ennyi.

A jobbikos kommentelőkkel sincs semmi baj, az emberek érzékelése szelektív, ha a szívüknek kedves akármit bántunk, azt sokkal nagyonn súllyal érzékelik, mint bármi mást.

hiba 2010.03.29. 15:29:37

@AgentUngur: "Nekem egy radikális nemzeti párttal nem lenne bajom, de ez így, ebben a formában szánalomra méltó."
A Vona előtti Jobbik vezetés pl nekem nagyon szimpatikusan lavírozott azon a vonalon, hogy elég erőseket mondtak, de pedánsan kerülték az alpári zsidózást, cigányozást. Meg is buktak. Szerintem azért, mert a kultúrált radikalizmus felfutásához, sokkal több idő kellett volna. Kb most tartanának felénél a Vonáék által várható szavazat mennyiségnek. Azt hiszem, hogy ekkora tömeget összeszedni, ilyen gyorsan ma Magyarországon csak ezzel a stílussal lehetett, mert a könnyen mozgó szavazóbázisnak sajnos erre van szüksége.

medve2 2010.03.29. 15:30:32

@Researcher: Szerintem nem fikázzák a Jobbikot, csak közöltek egy tényt: Morvai pénzért szakértet a szociknak. Hallgassák el? Nincs jogom ezt megtudni?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.29. 15:30:53

@tony zionist:
'gondolj bele, hogy a mai középiskolások között a többség már Jobbik szimpatizáns.'

Ez egyszerűen nem igaz, ugyanolyan önámító legenda, minthogy a kutatásokban minden Jobbik-szavazót meg kell szorozni hárommal.

medve2 2010.03.29. 15:32:06

@hiba: De ebbe is fognak belebukni, illetve az alpári stílusuk miatt nagyon gyorsan ki fog derülni, hogy semivel sem jobbak a többieknél, csak még bunkók is.

Alfőmérnök 2010.03.29. 15:33:38

@AgentUngur: "Aki öt perc után nem látja, hogy azzal a nővel valami nagyon komoly agyi baj van, az tényleg igazhívő. Egy sértett, beteg ember szegény."

Ezzel nem értek egyet, de most nincs kedvem kifejteni. Szerintem Morvai érdekes jelenség. Én egy performacenak fogom föl, amit csinál és szórakoztat.
Mellesleg attól, hogy valaki sértett, még nem biztos, hogy nem látja jól a dolgokat. Sokaknak valamilyen sérelem nyitja fel a szemét és annak hatására ébrednek fel dogmatikus szendergésükből.

Ami engem is meglep, az a kurucinfóval való bratyizása, ill. a kurucinfó feltétlen tisztelete Morvai iránt. Szinte biztos vagyok, hogy ez a frigy nem fog örökké tartani. :)

"A Jobbik fikázása viszont maga a gyönyör, és a Mandiner hedonista társaság. Az pedig, hogy a radikáljobbosokat mi hergeli: ki nem szarja le."

Hát nem úgy tűnik, hogy leszarjátok, mert a Jobbik fikázásban gondolom az az élvezet, hogy hergelitek őket. :)
Amúgy megértem, szerintem is jó dolog kétbiteseket hergelni, csak szerintem ezt kétbites módon, az ő szintjükön csinálni gáz.

Alikam 2010.03.29. 15:33:40

@medve2: dehogynem, jogod van megtudni és te annyit látsz ebből az egészből, hogy leírtak egy olyan egy mondatos tényt amit te írtál?

medve2 2010.03.29. 15:35:51

@Alikam: Ezt nem egészen értem.

manócska 2010.03.29. 15:36:23

@tony zionist: Ma Magyarországon jóformán bárki tud diplomát szerezni, főleg most már bachelor diplomát. Egyetemen tanítok, a saját szememmel látom.

Mivel hígul a felsőoktatás, törvényszerűen hígul a diplomát szerzettek összetétele is. Lapozgass végig pár mostanában készülő szakdolgozatot, és nézd meg például a benne maradt helyesírási hibákat vagy a központozását, döbbenet!

A középiskolai színvonal csökkenéséről beszélnek a középiskolában tanító kollégák is.

A Jobbik bázisát adó fiatalok és diplomások azért támogatják ezt a pártot, egyrészt korban ehhez érzik magukat közelebb (a Fidesz már rég nem fiatal), és megdöbbenve tapasztalják, hogy a diplomájuk semmit nem ér a piacon, és ez a párt ezt a témát is felkarolja. De hát hogyan is érhetne a diploma bármit is, ha bárki megszerezheti?! És így szépen körbe is értünk.

Az iskolázottságot nagyon szépen fel lehet használni arra, hogy a "szakértő" szerepében feltüntessük a szavazókat. "Mivel ránk szavaznak a tanult fiatalok, ezért nekünk van igazunk."
Ugyan már...

levee 2010.03.29. 15:36:41

Egyébként a számonkéréssel mi a baj? Csak a Fidesz kormányzása után 150 ügyben vizsgálódott az MSZP, fennen hirdették, hogy az állítólagos kiürített államkasszának utánanéznek. Emlékezzünk vissza a Széchenyi filmtől kezdve a Happy Endig mindenen végigmentek, sőt, Orbánnak vagyonosodási vizsgálóbizottsága is volt (igaz, hogy paritásos). A Fidesz 10+1 konkrét ügyben akar "elszámoltatást". Szerintem ez nem akkora nagy dolog. Jogunk van a tisztánlátáshoz pl. sukoró ügyben.

Researcher 2010.03.29. 15:37:29

@medve2: Nekem az a bajom, hogy aránytévesztés van. Miért nem a Mexikóban bujkáló Fideszesről irkáltok? Miért nem téma az, hogy a korrupt SZDSZ testvérpártja volt a Fidesz? És ilyen háttérrel hogyan gondolják komolyan az elszámoltatást?

De elégítsd már ki a kíváncsiságomat légyszíves! Mennyit szoktál kapni egy Jobbik fikázó cikkecskéért?

ÁkiBáki (törölt) 2010.03.29. 15:37:46

Valaki itt tényleg komolyan veszi és elhiszi, hogy lesz a levitézlett politikusok között elszámoltatás?
Hát ti tényleg naiv lelkek vagytok.

frompearly 2010.03.29. 15:38:45

A kérdés :biztos ,hogy ez a amit szellőztetni kell(már ha van mit) egy 7 éves tanulmány ára ,tényleg a jobbik az ellenség és nem az mszpszdszmdf?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 15:38:59

@Herr SturmLiberator: Szerintem egyszerűen csak nem gondolták végig. A Fidesz híres arról, hogy a belső kör elkezd maszturbálni, és azt hiszik ettől mindenkinek szimpatikusak lesznek.

Egy ecce olvasó undorodik a kurucszínvonaltól, őt ez nem fogja meg.
Az elvakult jobbikos pedig úgyis kettős mércével mér, és csak még jobban feldühíti.
A rajongók persze csápolnak; Na most jól beolvastak annak a szemét áruló Morvainak, meg a Dzsobbinak!

De ők tudják... Az MSZP ezzel sem fog szavazatot szerezni, úgyhogy mindegy.

fg56 2010.03.29. 15:39:04

Vicc ez a csaj - még pedig rossz vicc. Ő osztja ketté az országot magunkfajtára és magukfajtára. Pedig amikor az MSZP-nek dolgozott havi 1 milláért a "magukfajtákkal" szövegkezve, akkor úgy tűnik nem csípte a szemét a másság és a másképpen gondolkodás: ő is máshogyan gondolkozott, hisz a roma kisebbség jogainak védelmével is foglalakozott. Mekkora pálfordulás jobb(ik)-ra ! Ez aztán a hiteles EU képviselő !

mizie 2010.03.29. 15:39:33

Annyira szánalmas ahogy a jobbikos katonák az ilyen híreknél ellepik a fórumot és próbálják védeni a védhetetlent.

Kis önkritika nem ártana néha. Ez a cikk is erről szól.

hiba 2010.03.29. 15:42:11

@Alfőmérnök: A jobbik azt a populista pályát választotta a hatalomhoz, ami ugyan gyors, meg hatékony és jelentős helyzeti előnyt biztosít a nem anyirra demagóg és populista pártokkal szemben, de azért ennek is vannak csapdái. Például, hogy ha nagyon nagyon mondunk valamit, akkor nagyobbat üt vissza, ha egy kicsit is nem úgy van. Kurva könnyű lenne úgy nyerni a demagógiával, ha még ezek a csapdák sem lennének, úgyhogy minden ellenérdekeltnek kutya kötelessége, ezen csapdák aktivizálása. Ez még teljesen belefér a kampányba.

bass.gitár 2010.03.29. 15:42:16

Vannak itt acsarkodások. A MH válaszolt a kurucosoknak. Az újság tele volt hányingerkeltő cikkekkel. A Kuruc írt pár sort Széles múltjáról.
Folyamatos Ócsárolás, majd következett a Simicska, Nyerges támadás, MH és a jobboldali adók bedurvultak. Kinek kell ez? Melyik akar ezzel több szavazót? Aki el akar menni a választásra, az már tudja kire fog szavazni. Azok, akik bizonytalanok, ezekre válaszul tuti nem mennek el.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.29. 15:43:53

@frompearly:
Látod, te is ehhez a kis doksihoz kommentálsz, és nem az x szoci posztunkhoz. A szocik unalmasak, a Jobbik még friss hús. :]

mycream 2010.03.29. 15:44:45

Annyira szánalmas és erőltetett Index balabbik kampánya, a napról napra történő erőlködés, és nevetséges "egymilliózás", h részemről ez a cikk volt az utolsó csepp, és a Jobbik nyert tőlem egy listás szavazatot.

Teccenének inkább a maradék lenyúló cégekkel foglalkozni, ha már eccer mindenki azt mondja, h bkv csak a jéghegy csúcsa. Miért nem megy-ment utána valaki annak, hogy mi történt a főtávnál pl., az fkf-nél, a csatornázási műveknél, soroljam? nevetséges 750e + áfa-ért nyígni, szánalmas.

medve2 2010.03.29. 15:45:49

@bass.gitár: Nem lehet megírni Morvairól, hogy Medgyesynek dolgozott? Ez acsarkodás vagy tény? A Jobbikról szóló tények, ha kellemetlenek számotokra, acsarkodás? Mi az acsarkodás: ha azt modod, zsidesz, vagy ha leírod: Morvai szakértett Medgyesynek? Ki acsarkodik, a kuruc vagy a mandiner?

seahawk 2010.03.29. 15:46:47

Az itt a baj,hogy most a palettán feltűnt a jobbik meg az lmp. De azon kívül hogy megpróbálnak valami olyannak látszani ami még nem volt,még ugyan annak a színi társulatnak a tagjai. Anno ilyen volt a miép. kiderült a Csurkáról hogy spicli volt és mentek is a süllyesztőbe. A tetű Antalék úgy kezdték meg az első kormányzást hogy azt hírdették hogy tavaszi nagytakarítás lesz. Azóta se volt. Nem is lesz. A szálakat a múlt rendszer emberei mozgatják. Eszük ágában sincs senkit a húsos fazékhoz engedni. Ha már ők nem lesznek majd a sógor,koma,rokon.Most már csak a balkán van mögöttünk.Nem is érdeke senkinek hogy ne így legyen.Sajnos megint megint nincs kire szavazni,és nem valami mellet fogunk hanem valami ellen.

medve2 2010.03.29. 15:47:07

@mycream: Ettől még miért nincs jogom megtudni, hogy a köztársasági elnök-jelölted medgyesynek és Hornnak dolgozott?

Kassian 2010.03.29. 15:47:07

@Alikam: Semmiképpen sem onnan, ahonnan téged. Legalábbis remélem.
Mióta van a jobbiknak programja???

Alikam 2010.03.29. 15:48:46

@medve2: értsd úgy, hogy más a tényközlés meg más az, hogy adnak hozzá egy olyan körítést, ami maximum szerintük van így.

frompearly 2010.03.29. 15:49:04

@fg56: okfejtésed egy erős , 1es alát érdemel...Az ország kettéosztja magát ne félj, vannak akik dolgoznak és akik élősködnek...Nem havi 1 milláért hanem volt egy tanulmány aminek ennyi volt az ára 7 éve amikor a jobbik még sehol nem volt...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 15:49:41

@Kassian: Akkor miért nem a programmal foglalkoznak?

Mi a baj a fasizmussal? XD

Alikam 2010.03.29. 15:49:50

@Kassian: nem tudom pontosan, de biztos előbb volt nekik mint a Fidesznek, ez tuti:D

Na szemezgessünk, mondjad, mi fáj a programban?

medve2 2010.03.29. 15:50:04

@Researcher: rengeteget olvashatsz a zsideszről és likud viktórról a kurucon. Itt most megírták, hogy Morvai Hornnak és Ímedgyesynek dolgozott. Nem kellett volna?

Joseph Adama (törölt) 2010.03.29. 15:50:21

@Kristl: Igen, a jobbik tényleg nem sok...Eléggé primitív banda.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.29. 15:50:47

(Egyébként most a jobbikos posztokra van fogyasztói igény, ezt követeli a Piac. Míg korábban Gyurcsány vagy Orbán neve pörgette fel a kommentgenerátor motorjait, addig most a jobbikos témák izzanak.)

frompearly 2010.03.29. 15:51:42

@TuRuL_2k2: kommentálnék oda is ,csakhát ez a címlapos poszt ,nem a kommeres ,VALAMIÉRT,ehhh...az a baj....Tényleg van már hivatalos állásfoglalás fidesz részről sávoly ügyben?vagy még tájékozódnak?

medve2 2010.03.29. 15:52:39

@Alikam: ha valami nem felel meg a valóságnak, lehet cáfolni, lehet perelni. Csak rajta. A barikad és a kuruc emlőin nevelkedőktöl pedig kíváncsian várom a körítés-mentes újságírásról szóló kioktatást.

Kristl 2010.03.29. 15:52:40

@fg56:

Hm. A jobbik melyik programjában akarja "jogfosztani" a cigányságot, hogy pálfordulásról beszélhessünk Morvai esetében?

Researcher 2010.03.29. 15:52:59

@medve2: A kérdésre nem válaszoltál? Kellemetlen?

Mi a tarifád egy kiadós Jobbik fikázásra?

belekotty 2010.03.29. 15:53:02

Bocs gyerekek! Régi bolsi szavazó vok. A Jobbikot és Morvait utálom mint a szart. De mi baj azzal a szakértőként dolgozott?
Ha az emeszpé felkérné Járait hogy tegye rendbe az államháztartás, kutya kötelessége lenne rohanni és dolgozni rajta. Ha Orbán felkérné Gráf Józsefet hogy vigye tovább a mezőgazdasági tárcát, de a kormányülésekre nem járjon be, kötelessége lenne elvállalni.
Speciel ezzel Morvait kár basztatni!

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.29. 15:53:29

@frompearly:
MSZP-s posztjaink is szoktak kikerülni a címlapra - mégis kevésbé izgatja fel a t. olvasókat, mint a Jobbik.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.29. 15:54:02

@frompearly: Majd a Jobbik melegtagozata kivizsgálja a forró nyomok alapján, hogy mi történt. ;)

Kristl 2010.03.29. 15:55:16

@medve2:

Azt honnan lehet tudni hogy a jobbik 20 évvel fenyegeti az utolsó minisztériumi alkalmazottól szakállamtitkárig az összes embert aki a szociknak dolgozott?

medve2 2010.03.29. 15:55:17

@Researcher: Nem, csak röhögök rajtad és szánalmasnak tartom, miután nem tudod megmagyarázni, miért baj az, hogy megtudtuk, krisztina dolgozott a szociknak, primitív személyeskedésbe kezdesz.

Kristl 2010.03.29. 15:56:12

@Joseph Adama:
Az sem sok valóban, de a válaszod még annyi se.

belekotty 2010.03.29. 15:57:31

Ja és hadd legyek egy kicsit rosszmájú!

Volna aki a Morvainál jobban tudná mitől kell félteni a cigányságot és zsidóságot? :-))

Joseph Adama (törölt) 2010.03.29. 15:57:40

@Kristl: Valóban, de a parlamentbe sem szeretnék bekerülni. ;)

medve2 2010.03.29. 15:57:46

@Kristl: Ja, hogy ezt is képletesen kellett érteni? Igaz, ha meg képletesen kell érteni, akkor nem tudom másként felfogni, hogy "nekünk semmi közünk nem volt az elmúlt 20 évhez". De akkor miéért szakértett a kormánynak valaki 2 szoci ciklusban is? Ha meg igen, akkor mennyire hiteles, hogy semmi közük nem lesz semmihez?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 15:58:06

@TuRuL_2k2: Érdekes, ezt eddig még csak Tótától hallottam. :-)

Jó dolog az a piac, az amoralitást mindig meg lehet vele magyarázni. Hát tehettek ti arról, hogy a jónép a szar cikkeitekre jön, nem a színvonalasabbakra?

Szóval ti mostantól deklaráltan bulvármédia vagytok, akik olvasottságért az anyjukat is análisan szeretnék?

davkedav 2010.03.29. 15:58:47

@TuRuL_2k2: "tony zionist: 'gondolj bele, hogy a mai középiskolások között a többség már Jobbik szimpatizáns.'

Ez egyszerűen nem igaz, ugyanolyan önámító legenda, minthogy a kutatásokban minden Jobbik-szavazót meg kell szorozni hárommal."

Arról aztán nem is beszélve, hogy miért következne abból, hogy egy 14-17 éves gyerek ma mit mond, az, hogy hogyan fog szavazni 4 év múlva.

Nagy részük nem fog szavazni, a maradék többsége meg protest-szavazó lesz, mindig az aktuális kormánypártokkal szemben. Életkori sajátosság.

frompearly 2010.03.29. 15:59:05

Ok, majd figyelek ...És a fidesz velük mi?Tényleg Hegedűs Zsuzsának még mindig Kiss János(szdsz)a férje?

medve2 2010.03.29. 15:59:40

@TaTa86.: Miért bulvár, ha megtudom, Morvai dolgozott a szociknak? El kellett volna hallgatni?

Kristl 2010.03.29. 15:59:55

@Joseph Adama:
Ok. Nyertél :]

@medve2:
Mármint mit kell képletesen érteni? Szerintem tök egyszerűen kell érteni a kérdésem és válaszolni rá. Nem hiszem hogy annyira nehéz lenne.

"Azt honnan lehet tudni hogy a jobbik 20 évvel fenyegeti az utolsó minisztériumi alkalmazottól szakállamtitkárig az összes embert aki a szociknak dolgozott? "

Tehát honnan lehet tudni?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.29. 16:01:32

@frompearly:
A Fidesz ebben a kampányban a csendes kibekkelésre játszik, ebből következően nem sok témát ad. De pont tegnap írtam egy posztot a Fidesz-program egyik hiányosságáról:
mandiner.blog.hu/2010/03/28/honvedseg_milyen_honvedseg_sved_modellek_vi

Alfőmérnök 2010.03.29. 16:02:00

@TuRuL_2k2: Ezt nem a "Piac" határozza meg, hanem az index, hogy mi kerül ki a címlapra.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.29. 16:02:42

@TaTa86.:

"...akik olvasottságért az anyjukat is análisan szeretnék?"

Nono. Nem emléxem, hogy ilyen beszólással illettek volna téged valaha is a blogurak.

Relax.

_nyuszi_ 2010.03.29. 16:02:42

Lévai Katalin, Morvai Krisztina. egykutya.
mind a kettő szőke, nyefegő picsa. ehh...

medve2 2010.03.29. 16:02:49

@Kristl: Ezt mondták, nem? Hogyan kell érteni a 20 évet a 20 évért, vagy van, aki 20 évesebb a 20 évesek között? Morvai jó 20 év, többi rossz 20 év?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.29. 16:02:52

@Herr SturmLiberator:

"valószínűleg nem a potenciális LMP szavazóknak készült :)"

Kitudhassaaztat!

Lehet, hogy kódolt LMP-zés:-D

Most látom pörögni a "hírt" a neten, hogy az LMP-szóvívő, Karácsony Gergely (harmadik helyen áll a bp.-i listán), szintén tanácsadott a MEH-nek és az SZDSZ-nek is (és nem krízisközpontok kialakításáról, hanem politikai és kommunikációs ügyekben) nagyságrendekkel többet kaszálva, mint Morvai Krisztina.

Lehet, hogy így - áttételeken keresztül - üzen a Fidesz-központ az LMP-nek:-D

ü
bbjnick

Alikam 2010.03.29. 16:03:47

@medve2: minek perelni? Itt nem a valósággal van a baj, hanem a tálalással.

Már mások is érdezték, én is megkérdezem:

Miért áll ez ellentétben a Jobbikkal?
Mert it kaptunk a blogírótól egy olyan teóriát miszerint a Jobbik az előző 20 év minden politikusának 20 évet akar adni..

Szerinted normális aki ilyet beleír egy blogba?

Honnan a fenéből szednek ezek ilyeneket?

Kristl 2010.03.29. 16:04:01

@medve2:
Nem hiszem el hogy ennyire nehéznek találod a kérdést. :]
Hol mondták azt? :]]]

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.29. 16:04:05

@Alfőmérnök:
Én arról beszélek, hogy a címlapon ajánlott posztok mennyi olvasót hoznak. Régen egy címlapos Orbán- vagy Gyurcsány-posztra özönlöttek az olvasók, most már csak átlagosan teljesítenek, a Jobbikra nagyobb az érdeklődés.

Shulc 2010.03.29. 16:04:20

Tököm televan.

Ezennel tisztelettel felszólítom a Fidesztől jobbra állókat, hogy takarodjanak innen.

Nyugodt, kulturált módra szeretnénk itt beszélgetni, nem pedig a jobbikos trollokat táplálni.

Szíves megértésüket előre is köszönöm.

cristobal 2010.03.29. 16:04:47

miért mennyire hitelesek a legnagyobb demokratává lett egykori MSZMP-s pártkatonák, vagy a fullliberálisból keresztény-konzervatívvá vált Fideszesek

ugyan már

medve2 2010.03.29. 16:04:54

@bbjnick: Ez is tény, meg az is, hogy Fleck Zoltán rajta van a listáján az LMP-nek.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.29. 16:05:50

@bbjnick: kis országban sokfelé kell szakérteni a napi betevő milliókért :)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 16:06:02

@TuRuL_2k2: Juj. Akkor bizony tartozom egy bocsánatkéréssel.

zoli29 2010.03.29. 16:06:14

@TuRuL_2k2:

Vannak, akiket a tények sem fognak meggyőzni.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 16:06:47

@medve2: Te végtelen ciklusba kerültél, és még mindig nem válaszoltál arra amit írtam.

medve2 2010.03.29. 16:06:54

@cristobal: Ezt mindenki maga eldőnti. De ehhez meg kell ismerni a tényeket. Ma megtudtunk egy tényt Morvai Krisztináról. Ezt lehet interpretálni, de Jobbikos kommentelő társaim abból csinálnak ügyet, miért kell ilyeneket írni. pedig a dolog egyszerű: ismerjük meg a tényeket, és majd a választópolgárok eldöntik.

vazze... 2010.03.29. 16:07:04

csak szépen moderáljál, diktatúra mi lol

Kristl 2010.03.29. 16:07:24

@Shulc:
a takarodjanak innen" a kultúrát vagy a kultúra előtti állapotot hirdeti?

A jobbik most a fidesztől jobbra vagy balra áll?
Az mszp pedig?

stb. :]

medve2 2010.03.29. 16:07:46

@TaTa86.: Mire kell válaszolnom? Biztosan elkerülte a figyelmemet. pörögnek a beírások, és dolgozni is kel....

medve2 2010.03.29. 16:08:53

@Alikam: Mi a baj a tálalással?

sivatagi n. 2010.03.29. 16:09:35

Nézzük miről is szól ez a cikk:

Így a Morvai, úgy a Morvai, és már megint a Jobbik blablabla...

/ásít

Kassian 2010.03.29. 16:11:01

@Alikam: Ez egy program? Ilyet, komolyan mondom BÁRKI - hangsúlyozom - BÁRKI ír. Egy nagy rakás olcsó, ha jobban tetszik, filléres demagógia az egész! Egyetlen konkrét, számadatokkal alátámasztott megoldás sincs benne. Nevetséges! De a legnevetségesebb az az egészben, hogy ezt emberek beveszik és elhiszik!
Egyetlen dolog különbözteti meg a jobbik "programját" és ideológiáját a komcsi diktatúráétól; ez pedig a fajgyülölet. Ennyi. Erre vagytok büszkék? Meg milyen alapon azonosítja egy párt magát a néppel?? Az Én nevemben egy vona-féle alak csak ne beszéljen!

zoli29 2010.03.29. 16:11:06

És a legfrissebb: A Jobbik pásztói jelöltje 2007-ben szerelt le a Köztársasági Őrezredtől rendőr főtörzsőrmesteri rangban. Előtte, még 1988-ban csatlakozott a kormányőrséghez.
hetivalasz.hu/itthon/az-mszp-kormanyt-vedte-a-jobbik-politikusa-28236

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.29. 16:11:09

@TaTa86.:
Ugyan. Ahogy nagy tanítónk is mondta, ahol aratnak, ott hullik a forgács. Vagy valami ilyesmi. :]

Researcher 2010.03.29. 16:11:52

@Shulc: Milyen kis toleráns vagy... :)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 16:11:55

@medve2: Segít, hogy sárgával van jelölve...

"@medve2: Amit írnál akkor lenne jogos, ha ide szépen ki lenne téve, az összes civil szektorban dolgozó fideszes, vagy fideszközeli személy megbízása is.

Például az általam már említett több mint 400 milliós megbízás Pintérnek Szekerestől.

Most akkor engem is szerethetsz, pedig még újságíró sem vagyok, mert segítettem neked tájékozódni. "

Alikam 2010.03.29. 16:12:12

@medve2: te ezt tetteted?

Na jó, akkor lassan mondom, hogy mindenki megértse:

Honnan veszik, hogy a Jobbik az elmúlt 20 év összes politikusát 20 év börtönre akarja ítélni?

Mert ez akkora abszurdum, hogy még ha nem is ismerném a Jobbikot akkor is ledőlnék a hitetlenkedéstől a székről.

Mert még ha azt írják, hogy a Jobbik az elmúlt 20 évben azon politikusokat, akik törvénysértést követtek el, szigorú elszámoltatásban lesz részük, azt még elhiszem, csak ugyebár ha ezt írják akkor már nem lehet Morvait sem ide kötni, bár Morvait amúgy sem lehetne mert nem is volt akkor politikus:)

Szóval tiszta káosz ez a blog. Olyan fideszes:(

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2010.03.29. 16:13:05

Azt nagyon érdekes olvasni, amikor a szélsőjobbos/jobbikrajongó/függetlenradikális kommentelő a szocialistáktól nem idegenkedő szakértő értelmiségi attitűdöt értékes emberi magatartásként kezdi dicsérni, illetve a szocialista kormányzás differenciált értékelésére szólítja fel a közönséget. TuRuL, ilyenkor láthatod, hogy érdemes.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 16:13:25

@TuRuL_2k2: Klasszikusokat csak pontosan: "Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács"
:)

Alikam 2010.03.29. 16:14:17

@Kassian: köszönöm, hogy gyakorlatilag semmi érdemlegeset nem válaszoltál.

Na, én tapasztalt politikai fórumozó vagyok elég sok helyen megfordultam már és hidd el nekem, nem rossz szándékból mondom, a fideszes fórumozók mára már olyanok - atöbbségük - mint az mszp-és bértopikolók. A normális kérdésekre sosem válaszolnak csak szajkózzák a pártbrossúrából a hülyeséget:(

Azért azt nem gondoltam volna, hogy a fidesz ezt megéri...:(
Azért ennél többre tartottam.

bass.gitár 2010.03.29. 16:14:55

@medve2:
Figyelj, ha ezeken a blogokon leírja valaki, hogy zs.idó,akkor azt kitörlik, vagy kizárják,
Hol van itt a szólásszabadság és az egyenjogúság. A fene nagy liberalizmusban?
Mert a Fidesz, ha jól emlékszem onnan indult, csak átlovagolt a konzervatívok közé. Tett egy negyed fordulatot. De sokan az mszmp-ből másztak át. Ők, akik 180 fokos fordulatot tettek. Ideje lenne nevet változtatni!

medve2 2010.03.29. 16:14:58

@TaTa86.: Igen, szeretlek. A Fidesz felelőssége Pintér. Viselje azt. És nem mondhatom neked, miért írod meg. Derüljön ki. De ettől még mindig nem értem, miért fáj egy Jobbikosnak, ha kiderül: Morvai dolgozott a szociknak. Pontosabban tudom, csak röhögök rajta, mert ti is tudjátok, hogy szép lassan oda a "mások vagyunk, tiszták vagyunk" Jobbikos image.

Kristl 2010.03.29. 16:14:58

Tehát összefoglalva, mert medve2re hiába is várnék.

Van egy plakát/kampányszlogen ami egyes egyedekből egy fura gondolatot váltott ki. Mely szerint, a jobbik ha lehetősége lenne rá lecsukna mindenkit aki csak elhaladt valamely minisztérium mellett előtt akárhol. Ezért mindenki hülye aki védi/szimpatizál netán elfogadja őket. Ráadásul nem értik miért nem lehet felfogni ezt a kétszínűséget ami nyilvánvaló Morvai esetében.

Pedig amúgy a talány az, hogy nem vagytok helikopterek. :]
Ez egy kampányszlogen. Hívószó. Ha úgy tetszik sokak számára azt jelenti hogy az elmúlt 20 év történéseiért valakinek felelősséget kéne vállalni és nem csak az utolsó bürokratáknak mint az utóbbi Szekeres ügy kapcsán pl. :]
Ergo nem az a probléma mert valaki csinált valamit, hanem az ha nem vállalta a felelősséget ha szart csinált vagy tudatosan csinálta a szart.

Morvai felvett x pénzt a szociktól. Az összeg nagy. Eddig szép. Jól illik a kampányba. Messziről jött ember azt mond amit akar ezért mellébiggyesztettek egy közlemény fotóját.
Ámde.
Mennyi és milyen minőségű munkát végzett ezért Morvai?
Miért pont ő végezte?
Ez időben mennyi? Ergo órabér a tisztánlátás kedvéért...
Szükség volt e erre a munkára/szagértésre?
Volt e hasznos hozadéka a munkának?
Mi a káros hozadéka?

Ha meg fröcsögni is akarunk, akkor mondjuk.:
"A jobbik jogfosztást tervez, jobbik program 32. oldal 1. bekezdés "..."
De Morvai meg 8 éve a jogaikat védte".

De ilyen sincs. Szóval csak kulturáltan, nem kéne "kiegészíteni" pontosítani, meg hm átgondolni a postot? :]

Google 2010.03.29. 16:14:59

@medve2:

Mondták már az emeszpések, hogy itt két erő: a Fidesz és az MSZP hadakozik.
És tényleg, a Jobbik, LMP felsorakozott egy-egy oldalhoz. Csak kiderül, melyikhez.
Az fölöttébb érdekes, ha valamelyik jobbikos adja a témát, azt mondják a hívek, foglalkozzunk inkább az MSZP-s bűnözőkkel, node éppen nekik szakértett Morvai. A kígyó enfarkába harapott.

medve2 2010.03.29. 16:17:30

@bass.gitár: Ha valaki zsidózik, moderálják ki. Ezzel egytértek. Nyugodtan értekezhetsz a fidesz pálfordulásairól. tessék. Azt nem moderálják. Sajnos a kurucon viszont nem áll módomban megvitatni a Jobbik hívőkkel, mit gondolnak arról, hogy Morvai medgyesy fizetett szakértője volt. Hát megteszem itt.

medve2 2010.03.29. 16:18:33

@Google: Erre mondják azt, hogy előbb-utóbb elveszik a hitelesség.

Alikam 2010.03.29. 16:19:41

@medve2: te kész vagy hallod, milyen hitelesség veszett most oda?

Elárulod?

medve2 2010.03.29. 16:21:23

@Kristl: És Morvai dolgozhat az "ördögnek"? Nem volt erkölcsikeg számára bármilyen megbízatást vállalnia a szociktól? bennem felmerül egy ilyen kérdés is.

Kristl 2010.03.29. 16:22:02

Ami meg a leszbipornós gárdistalányt meg füvezős szóvivőt illeti.

Nos, a szóvivőség és meghamisított múlt valóban ciki. Ennek tálalása azonban nem ezt hozta ki belőlem.
Hanem azt, hogy a magukat "liberálisnak vallók" gúnyolódnak azon az életvitelen és az egyénen amit elvileg védenek.
Epic fail.
Mert az oké, hogy ilyet szóvivőnek nem illik tenni egy ilyen párt esetében, az is oké hogy a multat meghamisítani sem, de az egész körüli bulvárhecc nem erre lett kihegyezve, hanem az életmód magára.

Morvai és a mentelmi jog esete.
Nos, Morvai vagy nagyon hülye hogy kampányidőszakban ilyet tesz, vagy x. rendezett balhé. A jegyzőkönyvet nem láttam, és ismét messziről jött ember esete...
Sok támadás után nem érzik a kollégák hogy ez se nem oszt se nem szoroz a választói döntésben hisz mindenki azt hisz el így amit akar?

medve2 2010.03.29. 16:22:48

@Alikam: Szerintem ez nagyon gáz a Jobbiknak, különben nem özönlené el ezt a fórumot egy sisere hadsereg. Hogy milyen? Gondolkodj.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.29. 16:23:13

Van annak valami diszkrét bája annak,amikor egy fideszblogon jobbiklejárató posztnál,balliberális félértelmiségiek szopkodják egymásét -virtuálisan off korsz- nagy egyetértésben.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 16:23:15

@medve2: Nem fáj, ha "kiderül", mert itt nem "kiderülésről" van szó.

Már 2006ban tudni lehetett, hogy Morvai (szélső)liberális jogvédő volt. Aztán azt is meg lehetett tudni, hogy Medgyessiék miniszternek akarták jelölni. A vicces, hogy ez már akkor "kiderült", mikor Morvait a Fidesz "futtatta". Csakhogy akkor arrafelé ez senki nem zavart.

Ami fáj az a sulykolás, és a teljes aránytévesztés.

"Pontosabban tudom, csak röhögök rajta, mert ti is tudjátok, hogy szép lassan oda a "mások vagyunk, tiszták vagyunk" Jobbikos image."

Ez spec nem igaz. És megint csak a teljes aránytévesztésre fogok hivatkozni. A Jobbik még mindig messze a legtisztább párt az LMPvel együtt.

Ezt egyébként mi sem erősíti jobban, minthogy a kampányban faszpumpánál, és 1milliós kifizetésnél jobbra nem is telik.

medve2 2010.03.29. 16:24:23

@Kristl: nagyot mondtál:-) de jogom van megtudni, mit nem hiszek el, illetve jogom van megtudni, amit interpretálni akarok.

Kassian 2010.03.29. 16:24:27

@Alikam: Én is köszi...ahhoz képest, hogy "gyakorlott politikai fórumozó" vagy semmi konkrétumot nem emelsz ki a jobbik "programjából". Nyugodtan linkeld be azokat a részeket, amelyekben a lőzungokon, meg a kiabáláson kívül egyetlen más, érdemleges gondolat is van...Szóval hajrá!

Amúgy ez a "gyakorlott politikai fórumozó" valami társadalmi munka? Vagy ez egy elnyerhető cím? Esetleg Te valami felügyeleti szerve vagy az internetnek? Egyébként, ha már bértopikoló(?), akkor erre csak annyit tudok mondani, hogy jobbik netkommandó.

Kristl 2010.03.29. 16:25:01

@medve2:
Eddig úgy tudtam hogy a minisztériumok egyikének dolgozott. Amit nyakó óta tudjuk nem az mszphez tartozik. :]
De félre a tréfával. A szakmai munka miért lenne probléma ha lelkiismeretesen végzi el? Az lenne a probléma ha tehetett volna de meg se próbált tenni semmit.
Akkor nem lenne jogosabb a kérdés, hogy de fel volt kérve mégse állt oda csak a partvonalról kiabált?

Sztem amúgy oldalt tévesztettél. Nem a jobbik kezdte a demonizálást hanem az mszp/fidesz.
Miből gondolod hogy minden mszps v mszp "közeli" emberrel bajuk van?
Nem akarnak nyugdíjas holokausztot se.

2010.03.29. 16:25:02

@Alikam: ha Morvai tüsszent, akkor oda a Jobbik hitelessége. Most épp ezen a szinten van a Jobbik ellen egyesült ballib-fideszes népfront.

tölgyes 2010.03.29. 16:25:05

@medve2: Morvai annak dolgozik akinek akar (bár gyanítom maga nem kapott volna millás megbízatást...), A Nyikos László is lehet miniszter jelöltje a Jobbiknak..nem bűn a z MSZMP tagság, hiszen nyikoson kívül volt még vagy 800.000 és nyilván sok volt közöttük a rendes ember... csak akkor vissza az agarakkal, kicsit szerényebbre kell venni a figurát.:)

tölgyes 2010.03.29. 16:26:10

@Kassian: Végül is a kiabálás is politikai tényező:)

medve2 2010.03.29. 16:26:34

@TaTa86.: Mondjuk úgy, ez egy szubjektív vélemény. Az én szubjektív véleményem meg az, hogy egy ilyen antibolsi felhangokkal megjelenő pártnál ciki, ha kiderül, nekik dolgozott. De ez is szubjektív vélemény.

medve2 2010.03.29. 16:27:43

@tölgyes: Utolsó mondatodat nehezen értik jobbikos vitapartnereink.

Alikam 2010.03.29. 16:28:35

@imperial: akkor rossz hírem van a fideszes népfrontnak.

Ipeg lesz meg az egyszerű többségük, úgyhogy én a helyükben nem emberkednék, mert négy év múlva ők fognak pá-pát inteni.

Kristl 2010.03.29. 16:28:52

@medve2:

Ez így van. Ám a demokrácia alapja a szabad és alapos sajtó is. A sajtó felelőssége pedig az értesülésének minősége és megfelelő közlése. // A blog is az írott sajtó része. //
Szerinted az utánajárás nélküli publikálás a bulvárhoz vagy a korrekt tájékoztatáshoz és politikai diskurzushoz van közelebb?

Ha meg konzi akkor az est.hez vagy a populizmushoz? :]

Alikam 2010.03.29. 16:29:43

@Kassian: no te viszont igen rutintalan vagy, mert te kezdted el szapulni a Jobbik programját én meg illedelmesen megkértelek, hogy akkor szemezgessünk, mi nem tetszett neked.

zoli29 2010.03.29. 16:29:46

@tölgyes:

Nyikos nem egyszerű párttag volt. 1973-84: A Pénzügyminisztérium ellenőrzési főigazgatóságának vezérigazgató-helyettese. Megbízható elvtárs volt.

Kristl 2010.03.29. 16:29:57

@tölgyes:
Írjál szerény és pontos, meg hülyebiztos politikai szlogent. Kíváncsi lennék rá.

teknős 2010.03.29. 16:30:57

@Kristl: Nem is az itteni fórumozók meggyőzéséről van szó. A mandiner a véleményformálók megjelenési helye. Itt gyűjtünk érveket. Lényegében én elégedett lehetek, mert a 10 bátonyterenyei MIÉP szavazóból már egyetlenegy sem fog a Jobbikra szavazni, a prolik meg nem érdekelnek.

Google 2010.03.29. 16:31:13

@Kristl:

A plakát mellett vannak kampányrendezvények is. Az egyiken mondta szentéletű Vona Gábor, hogy egy, mondom, egy politikus sem maradna a parlamentbe, ha ők érvényesítenék a 20 évet a 20 évért elvét.
Pősze Lajos neve vajon mond valamit a jobbikokosoknak? Für Lajosé, a nagy gárdaavatóé?

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.29. 16:31:14

Rövid, tömör, érthető és megalapozott cikk.

medve2 2010.03.29. 16:31:28

@Kristl: Úgy látom, próbálod nem megérteni a dolgokat. Ha a szocik a démonok, akkor ez hogyan egyeztethető össze erkölcsileg azzal, hogy nekik dolgoztál, még szakmailag lelkiismeretesen is? Persze ilyen közéleti szerepvállaláűs mellett. Azt pedig, hogy ki kezdte a démonizálást, hát az egy érdekes kérdés. Ne fogadjál túl sokat erre, mert akkor nem olvasol kurucot meg barikádot régóta. Én igen.

Alikam 2010.03.29. 16:32:40

@medve2: hát ma már lerendeztem egy jobbikot támadó blogot, de ugye azt nem gondoltad komolyan, hogy itt ilyen weberi módon lehet hazudozni meg ferdítgetni anélkül, hogy annak ne legyen következménye?

Még jó, hogy fel vannak háborodva a normális emberek.

Se kedvem, se időm, se türlemem a fideszhez bemenni és két pofonnal hazazavarni őket a'la Orbán, úgyhogy legalább ha itt olvasok valami bődületes hülyeséget, próbálom az egyszeri blogírót egy pozitívabb irányba terelni.

Most én tehetek arról, hogy egyre másra jelennek meg az értelmetlen, nívótlan jobbikozó blogok?

Magyarvagyok_Nemturista 2010.03.29. 16:32:54

Itt mindenki időtúltengésben szenved. Úgy tűnik többek között én is! :)

Ugyanazon arcok ugyanazon érvekkel ugyanazon arcokat akarják meggyőzni a másik oldalról, akik ezt továbbra is ugyanúgy lesz*rják. :D

Na majd még jövök, ha lesz egy kis időm! :)

Kristl 2010.03.29. 16:33:16

@medve2:
A jobbik még kósza gondolat se volt mikor a kilencvenes években már ment a politikai demonizálás.

Amúgy meg én is olvasom olykor, nekem nem ez jött le. :]

medve2 2010.03.29. 16:33:20

@zoli29: Nem tudom, miért kell ilyeneket írnod. kukacoskodsz. és ki a nagyobb bűnös, nyikó vagy lucifer?

2010.03.29. 16:33:33

@Kristl: "Sok támadás után nem érzik a kollégák hogy ez se nem oszt se nem szoroz a választói döntésben hisz mindenki azt hisz el így amit akar?"

A Jobbik-ellenes cikközön és a kommentek alapján néhányan tényleg azt képzelik, hogy egy parkolós sztori miatt inkább a parlamenti mutyipártokra fogunk szavazni a Jobbik helyett :)

Google 2010.03.29. 16:33:51

@Alikam:

Igazad van. Hitelesek eddig sem voltak. Mi veszett volna tehát oda?

Kristl 2010.03.29. 16:34:21

@Google:
Igen és? kik most a képviselők?

medve2 2010.03.29. 16:36:21

@Kristl: Szerintem korrekt az írás.

medve2 2010.03.29. 16:37:19

@imperial: megismerjük a tényeket, majd eldől ki kire szavaz.

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.29. 16:38:25

@medve2: Hidd le, ha a tényeket ismernék meg az emberek itt nem szavazás lenne április 11-én, hanem lincselés azonnal.;)

Kristl 2010.03.29. 16:38:41

@medve2:
nem is feltételeztem mást

tölgyes 2010.03.29. 16:38:49

@zoli29: Pláne vissza az agarakkal.. Bár én elválasztanám egymástól a párttisztséget és azt az ellenőrzési izét, bár tudom, hogy lehet közöttük kapcsolat.. Mégis, ha valaki ért az ellenőrzéshez, akkor lehet még ellenőrző.. és külön párttag is. Arról nem tudok, hogy Nyikos a KISZ KB, vagy az MSZMP kB: fizetett alkalmazottja lett volna.. Bár szerintem sértődés miatt került a Jobbikhoz. Az MSZP nem csinált belőle se ÁSZ elnököt se helyettest..:)

tölgyes 2010.03.29. 16:40:38

@medve2: Nem baj!! Egy két szívás aztán, majd megértik...:)

Kassian 2010.03.29. 16:41:33

@Alikam: Aha, értem...azért vagyok rutintalan, mert szapulom a jobbik állítólagos programját. Gratulálok neked, kedves!
Amúgy szemezgetni nem érdemes, mert kb. az egész úgy, ahogy van tömény demagógia! De továbbra is érdeklődve várom pl. a jobbik gazdasági elképzeléseit mondjuk számadatokkal alátámasztva...te nagyon rutinos "politikai fórumozó"(ez biztos valami titulus, amit a jobbikos netgestaponál osztogatnak)

Más...

Te milyen alapon merészelsz itt, ezen a blogon fenyegetni BÁRKIT is??? Ki a rák vagy Te és mit keménykedsz???
Ott és akkor fikázza egy blog a jobbikot AMIKOR akarja, kis barátom!

Abban viszont igazad van, hogy fel vannak háborodva a normális emberek...tőled mindenképp.

medve2 2010.03.29. 16:41:57

@Kristl: Várom érveidet, mi nem korrekt benne.

2010.03.29. 16:42:22

@Kassian: Én pl a Fidesz programjában se látok tényeket/számokat. Sőt az csak 49 oldal önfényezéssel együtt, a Jobbiké pedig 88. Arról nem beszélve, hogy rejtélyes módon nagyon összecsengenek a Fidesz pontjai a Jobbik pontjaival. Az MSZP említésre sem méltó, az egy összecsapott félmunka, mint ahogy a 8 év kormányzásuk is az volt.

A Jobbik programján látszik, hogy egy kidolgozott gondolatmenetet követ végig, és nem ugyanattól vár másik eredményt, hanem merészen próbál váltani. Most pontosan erre van szükség, mert az eddigi maszatolás folytatása sehova nem vezet. Attól, hogy az IMF megemeli a kvótánkat, még nem lesz jobb senkinek - hiába éri el ezt Orbán Viktor...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 16:42:41

@medve2: Rendben.
Az én szubjektív véleményem meg az, hogy amit a Mandiner művel, és amihez te is asszisztálsz az a gyurcsányi mértékű szarkenegetés.

Hadd világítsam meg egy példával:
Ott van a Fidesz és az MSZP.
Az MSZP által korrupcióval okozott kár mondjuk úgy kb 1000milliárdos nagyságrendű.
A Fidesz által a korrupcióval okozott kár olyan 100milliárdos nagyságrendű.

Erre lehet azt mondani, hogy a Fidesz és az MSZP is egyaránt korruptak, de azért érdemes az arányokat is figyelembe venni. És ez az amit a fideszesek(, és a jobbikosok nagy része) meg is tesz, azért nem mond olyat, hogy "Fidesz MSZP egykutya".

Na most erre te jössz azzal, hogy Jobbik, Fidesz, MSZP egykutya, mikor a Jobbikhoz köthető korrupció max 10milliós nagyságrendű.

Tetszik, nem tetszik, a Jobbik a többihez képest egy tiszta párt. És lehet itt jönni a hiányzó elszámoltatással, meg Morvaival egyetlen egy Grippen 100szor többe került mint az egész párt mindenestül.

Megjegyzem nem ártana legalább valamilyen Egyenlítő TV színvonalú oknyomozást folytatni. Azért az 1 misiért mit csinált Morvai? Mert ha tényleges munka áll a megbízás mögött, akkor nem értem, hogy milyen alapon lehet belekötni.
A Stabag sem azért szemét, mert volt képe pályázni, hanem azért mert 10(0)milliárdokat utal vissza az MSZP-SZDSZnek.

medve2 2010.03.29. 16:42:55

@Nagyító: Meglehet. De ettől még helyesen járt el a Mandiner, hogy 1 ténnyel közelebb kerültünk az igazsághoz.

Alikam 2010.03.29. 16:45:28

@Google: rákerestem erre az általad beírt mondatra, de kurvára nem találtam semmit.

Esetleg tudnál valmai hiteles forással is szolgálni?

medve2 2010.03.29. 16:46:20

Ugye csak viccelsz: "És ez az amit a fideszesek(, és a jobbikosok nagy része) meg is tesz, azért nem mond olyat, hogy "Fidesz MSZP egykutya".

És ismétlem magam: szerintem Morvai írt egy anyagot a szociknak, amiért megdolgozott és járt neki fizetés. OK. csajkhogy van némi hiteltelenségi tényező, hogy ezek után szocikat akar írtani (persze képletesen, hogy Vonát idézzem). Ezt nem fogjátok fel, hogy egy ilyen hírnek az elterjedése mit jelent.

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.29. 16:46:28

@medve2: Természetesen helyesen, ilyen egyszerű lenne minden, csak hozzá kellene szokni állami szinten is, hogy igazat mondunk az embereknek. Mert ugye "papíron" nem az emberek vannak az állam alá rendelve hanem épp fordítva kellene, hogy működjön a dolog.

Alikam 2010.03.29. 16:48:01

@Kassian: Még mindig nem jöttek a tények, pedig már arra várok "pár" hozzászólás óta...

Ja egy mégis jött:

"Ott és akkor fikázza egy blog a jobbikot AMIKOR akarja, kis barátom!"

Köszönöm, hogy megerősítetted a már amúgy is megalapozott gyanúmat:D

A kis barátod meg ami a lábad között van:)

Kristl 2010.03.29. 16:48:13

@medve2:
Fent leírtam, olvasd vissza, hisz megtaláltad mert írtál is rá.

virtual landscape (törölt) 2010.03.29. 16:48:39

Ez az év leleplezése, Morvai kemény egy millert szakított, hát gyerekek, most ezek után már tényleg a fideszre szavazok, meggyőztetek. Pfujj, vesszen a jobbik!

medve2 2010.03.29. 16:48:43

@NKing: Javaslom, inkább próbáljatok az érzelmekkel appelálni, mert ha a Jobbik belekezd a szakértelembe, az még gázosabb lesz, mint a virslis pöcsű, a helota meg a Niki. Szerény véleményem szerint.

2010.03.29. 16:48:56

Mióta minősíti az a Jobbikot, vagy Morvait, hogy egyszer elvállalta a szakértést egy ügyben??? Akkor neki ez volt a munkája, hogy szakértőként dolgozott, elvégezte a munkáját, ezért megkapta a fizetését. Hogy utána az ő szakértelmét semmire nem használták, vagy rosszra használták, az nem az Ő vagy a Jobbik hibája. Ezzel a gondolatmenettel az összes munkás a 4-es metro építkezésén mocskos aljadék korrupt szemétláda, mert segédkezik a "rendszernek"??

medve2 2010.03.29. 16:50:47

@virtual landscape: Nem javaslom, hogy ezzel kampányolj, hogy csak 1 millát szakított Morvai a szociktól. Jobban rácseszel, mint a virslis pöcsűre!

Nagyító · http://koncmester.blog.hu 2010.03.29. 16:51:23

@virtual landscape: Azért ezt a szavazást előbb gondold végig szerintem. Tettem fel egy Fideszes és egy MSZP-s anyagot az oldalamra - azok talán segítenek - és hajaj...a Jobbikos még csak most készül.:)

EMU 2010.03.29. 16:51:35

Eszetlen hibbant picsa és a mocskos csürhéje

medve2 2010.03.29. 16:51:57

@NKing: Értem. Ha Morvai dolgozott a szociknak, az jó a nemzetnek. Köszi:-)

zoli29 2010.03.29. 16:55:03

@TaTa86.:

Már ne haragudj: Egyik post sem állítja, hogy a Jobbik körüli botrányok vagy botrányocskák akár csak megközelítenék az elmúlt 20 év botrányainak nagyságát, ami a parlamenti pártokhoz kötődik. Senki nem írta le, hogy "na tessék, a Jobbik is ugyanannyit lopott, mint a többi párt, úgyhogy ne tessék rá szavazni." Akár az Index, akár a Mandiner, akár más, egyszerűen csak leközli a tényeket, a következtetést meg rábízzák az olvasókra. De láthatóan a jobbikosok még ezt sem képesek elviselni. A magyarázat: a többi pártban sokkal több gazemberség történik, tessék azokkal foglalkozni, a Jobbiknak csak kisebb ügyei vannak, azzal nem szabad foglalkozni. De könyörgöm: Olyan verzió nincs, hogy lehozom ezt is, meg lehozom azt is, az olvasó meg döntse el, hogy kiről mit gondol?

Kristl 2010.03.29. 16:59:01

@zoli29:

de van, ezért kértem a post pontosítását fentebb. :]

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2010.03.29. 16:59:18

A jobbikosok pontosan ugyanazokkal a sablonokkal válaszolnak a számukra kellemetlen tényeket felsorolóknak, ahogyan az emeszpésektől megszoktuk.

1. Bizonyítsa be
2. Jelentéktelen ügy
3. A pártnak nincs hozzá köze
4. Lejárató hadjárat folyik

Ami nekem nem egészen érthető: amennyiben az ügy pitiáner, nyilvánvalóan, bárki által átlátható módon a Jobbik sikereire irigy fideszes propaganda terméke, akkor miért kell egész nap itt őrjöngeni rajta?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 16:59:44

@medve2: Nem, tényleg nem fogom fel.

Neked mégis mi lenne hiteles? Hogyha a jobbikosok egy önellátó tanyavilágból jönnének mind, ahova 20 éve vonultak vissza, mert látták, hogy elbaszták a rendszerváltást?

Ha egy ciprusi off-shore cég( Baló kapitány és Kriszta Kft) kapott volna fél milliárdot valami homályos buziprogramra, azt mondanám igazad van. Ilyen múlttal, az ember inkább kussoljon. De itt nem erről van szó.
Morvai elvállalt egy munkát az államtól(, mivel az állam totálisan rátelepedett a gazdaságra, igazából mást nem is csinálhatott), majd a melót megcsinálta.

Toporodottordog 2010.03.29. 17:00:48

Pedig már kezdett a jónép bedőlni, hogy Bal Baló felesége pálfordulással egy igaz párt élére áll :D

Emberek! Ne legyetek naívak!

A Jobbik is csak egy kitalált párt amit még mindig jelen lévő régi politikai elit talált ki nektek. Nem most. Nem öszöd után, hanem már jóval azelőtt. Aki ezt nem hiszi az csak olvas, de nem lát a sorok között.

bass.gitár 2010.03.29. 17:01:24

@medve2:
A zsi.dózás kimoderálása oké, ha a keresztényeket és a magyarokat nem alázzák meg. Mert akkor visszavágok!

Fidesz: Ha nagytakarításra készülünk - és remélem bárki kerül hatalomra, megteszi! - elmondanád, a BKV-s ügy Simicskát és Nyergest érintő részek miért kerültek hírzárlat alá? Ez így nem okés!

Kristl 2010.03.29. 17:03:36

@Elpet:

Most komolyan megbántottál annak ellenére hogy nem vok jobbikos. Légyszi olvasd el én mivel jöttem. Köszi. :]

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 17:04:04

@zoli29: Igen, ez Geobbelsre is igaz. Csak leközölte a tényeket a zsidókról.

Hogy ebből a keretlegények arra következtettek, amire... Hát tehet ő erről?

Ez egy nagyon tudatos lejárató kampány, köze nincs az informáláshoz. Ezt te is nagyon jól tudod. Kb annyira korrekt mint a kuruc Likud Viktorozása.

Neked is leírom, amit medvének: a sulykolással, és az aránytévesztéssel van a bajom. Geobbels is megmondta: írj le egy hazugságot 1000szer és igazsággá válik.

virtual landscape (törölt) 2010.03.29. 17:04:59

A Fideszmániákusokhoz!

Gyerekek, a nagy jobbikfikázásban meséljétek már el, hogy a PÖCS-körök mit tettek le 8 év alatt az asztalra? Semmit. 0, nincs eredménye a fideszes polgári körök működésének. LUFIPÁRT.

bass.gitár 2010.03.29. 17:05:44

@medve2:
A zs.id.ózókat tényleg moderálják ki, de a keresztények és a magyarságot sértő beírók írásait is! Mert azokat nem díjazom, és visszav.ágok!

Bármelyik párt kerül hatalomra, a nagytakarítást elvárom, minden szinten! De nem értem, miért került h.ír.zárlat alá a BKV-s ügyek közül a S.imicskát és Ny.er.gest érintő vallomás.
Te érted?

Alvarez 2010.03.29. 17:06:07

Kövér László a Párttörténeti Intézet szorgos munkatársa volt. Ha így nézzük, akkor egy tanulmány simán belefér.

zoli29 2010.03.29. 17:07:53

@TaTa86.:

"a sulykolással, és az aránytévesztéssel van a bajom."

Hol itt a sulykolás? A Mandiner lehozott egy db. bejegyzést. Nem kettő, nem hármat - egyet.

"írj le egy hazugságot 1000szer és igazsággá válik."

Ebben a postban mi a hazugság?

Kassian 2010.03.29. 17:10:12

@Alikam: Én sem látom a tényeket, kis barátom...nem látom a linkeket, az adatokat. Nem látok semmit a NAGY programból! Miért? Mert nincs benne semmi! Egy kupac szar az egész. És mindezt a "Nép nevében! Öcsém...röhej a köbön

Nekem egyébként nem kell megbizonyosodnom semmiben ezzel kapcsolatban.

@TaTa86.: El kellene végre fogadni végre a kritikát, a parttalan rizsálás helyett. Persze ez nem egyszerű egy olyan pártnál, ami úgy fél a médiától, mint a tűztől.

pakesz (törölt) 2010.03.29. 17:12:17

@NKing: "Mióta minősíti az a Jobbikot, vagy Morvait, hogy egyszer elvállalta a szakértést egy ügyben??? Akkor neki ez volt a munkája, hogy szakértőként dolgozott, elvégezte a munkáját, ezért megkapta a fizetését."

pont ezt el lehetne mondani a pornocaca Gardistarol is!!!
elvegezte a munkajat nehany puncit kinyalt, hat semmi rosszat nem tett, hiszen a penznek nincsen punciszaga!!!
o csak a penzert csinalta
ja hogy a cocis csinovnyikok, akiket elszamoltatna a jobbik 20 ev fegyhazzal pont ugyanazt tettek???
a penznek nincsen szekfuszaga nem? nincsen komcsiszaga nem?

Kristl 2010.03.29. 17:14:19

@pakesz:

mi is a gond a gárdistalánnyal? :]

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2010.03.29. 17:14:21

állandó jelleggel tele van az index jobbik reklámmal. durva.

pakesz (törölt) 2010.03.29. 17:14:23

@TaTa86.: neked sinscen semmi rendben a gondolkodasoddal!!!
tudom mar a HIT
te hiszel bennuk!!!

tudod a buzi SA-sok is hittek hitlernek a hoszu kesek ejszakajaig...
remelem a magadfajtaval fogjak kezdeni a jobberek, aztan en szepen eloveszem a alokeszitett borondot az agy alol es csaaa

zoli29 2010.03.29. 17:16:02

@Bockó:

Az Index ugyanúgy lehozza az MSZP-s meg a fideszes ügyeket is. Valószínűleg azok csak azért nem tűnnek fel, mert azok nem fájnak.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 17:16:08

@Kassian: Mi ebben a kritika?

"Persze ez nem egyszerű egy olyan pártnál, ami úgy fél a médiától, mint a tűztől. "
Hát persze. XD

@zoli29: "Hol itt a sulykolás? A Mandiner lehozott egy db. bejegyzést. Nem kettő, nem hármat - egyet."
Meg azelőtt egyet, meg azelőtt, meg azelőtt, meg azelőtt.
És ugye ott van az index, aminek természetesen köze nincs a Mandinerhez, ahol folyamatosan 3 jobbikfikázó poszt van címlapon.

"Ebben a postban mi a hazugság? "
Itt féligazság, és hazug sejtetés van. Hazugság valóban nincs.

pakesz (törölt) 2010.03.29. 17:17:56

@Kristl: nincsen vele semi gond
csak nem HITELES
puncit nyal lany letere es a buzikat tamadja
ez minden csak nem hiteles

ezt azert mondtam hogy o elvesztette a hitelet, csakugy mint Krisztike
tudod hitel, hogy amit ok mondanak az ugy is lesz, erre mondta valaki hogy hat az volt a dolga...
ja igen valamelyik nyomoronc MDFes is azt mondta hogy a kommunizmus alatt aki nem talalt allast az az o hibaja volt, teccett volna beallni a partba
hat igen krisztike is total artatlan, nincsen semmi koze
amugy Gyurscany Ferenc 0 Ft -ot vett fel a parlamenti fieteseert, na most ha Krisztike legalabb odaig fel akar erni akkro mikor mond le az EPs fizujarol?

Alikam 2010.03.29. 17:18:01

@Kassian: jobbik.hu/program

Tessék...

Még mindig fenn tartom az állításomat, ha valami nem tetszik neked benne, akkor azt hozd ide, megbeszéljük, átgyúrjuk.

Ha az egész nem tetszik, akkor csak a leginkább nem tetsző részeket hozd ide, átgyúrjuk...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 17:20:21

@pakesz: Jaj, most beletapostál a kis turulos lelkivilágomba! Jaj nekem, jaj nekem, mi lesz velem!

Semelyik pártban nem hiszek. Egyszerűen csak nem akarok nemigazországban élni, és fáj, hogy azok is lemennek kutyába, akiket tisztességes bloggereknek, újságíróknak, kommentelőknek ismertem meg.

zoli29 2010.03.29. 17:20:43

@TaTa86.:

Erről a témáról ez az első post. Arról, hogy Morvai leállt hőbörögni a közterület fenntartókkal, nem a Mandiner tehet. Meg arról sem, hogy a Jobbik melegellenes, és olyan személyt kértek fel államfő-jelöltnek, aki korábban melegjogi aktivista volt. Ha tetszik, ha nem, ez az ellentmondás pikánssá teszi a helyzetet, és nem érheti szó a ház elejét, ha erre valaki felhívja a figyelmet.

m.logic 2010.03.29. 17:20:44

Ennyit a Jobbik-fikázásról, kedves Fityelitasz:

barikad.hu/node/50000

No meg a Fidesz szövetséges Tőkés is lebukott ma.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.29. 17:21:59

@TaTa86.:
A Jobbik viszonya tényleg meglehetősen sajátos a médiához. Egyrészt sírnak, hogy senki nem ad hírt róluk, másrészt pl. Vona hiába ígérte meg nekem, hogy ad majd interjút nekünk, nem adott (közben rájöttek, hogy nem ér rá). Amikor a külügyminiszter-jeltöltjüket (:]) kérdeztem, akkor nem jártult hozzá, hogy a legérdekesebb rész benne legyen a videóban.

m.logic 2010.03.29. 17:22:39

@zoli29: A Jobbik nem melegellenes. Az nem melegellenesség, hogy buzinak hívják a melegeket és nem akarják, hogy felvonuljanak... Ennyiben különbözik a Jobbik meg mondjuk a Fidesz buzi-álláspontja.

zoli29 2010.03.29. 17:25:38

@m.logic:

Csűrhetjük, csavarhatjuk, ettől még mindenki tisztában van vele, hogy viszonyul a Jobbik a melegekhez, és miért pikáns, hogy Morvai a Jobbik államfő-jelöltje.

pakesz (törölt) 2010.03.29. 17:26:09

@TaTa86.: figyuzz...

GYF megmondta...
hogy a media ellene lesz

GONDOLKOZZ!!!

a futestamogatas meg a luxusado miert lett keslekedve befizetve???
hogy a media az mellejuk alljon, mert ha erdetileg vezettek volna be mindent akkro a media -jellegenel fogva- ugrott volna a hirre es kivesezte volna!!!

hogy ezt a szcenariot valasztottak a cocik, igy is raugrott a media, de most arra ugrott ra, hogy hat milyen igazsagtalansagok vannak a gazartamogatasban...
tehat a mediat kihasznaltak a cocik!!!
mert kezivezerlessel ok sem tudtak volna iranyitani...

most a jobbik van a soron ennyi... MEDIA a nyami nyamira ugrik ra, most josi barat mar elkopott de itt van a jobbik, hogy hat mekkorakat hazudoznak ennyi...

mar maga GYF is megmondta, hogy ez a media, hogy 2006-ban ellenuk fognak menni!!!
csak most meg a jobbik ellen mennek na puff neki, ez azt jelenti hogy a hulye jobbiknak meg annyi esze sincsen mint Gyurcsany Ferencnek!!!

Kristl 2010.03.29. 17:26:35

@pakesz:
amugy a 0ft az nem Bajnaihoz köthető?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 17:27:18

@TuRuL_2k2: "A Jobbik viszonya tényleg meglehetősen sajátos a médiához. "
Ebben egyetértünk. :)

"másrészt pl. Vona hiába ígérte meg nekem, hogy ad majd interjút nekünk, nem adott (közben rájöttek, hogy nem ér rá)"
Na ez tényleg gáz.

Alikam 2010.03.29. 17:28:02

@m.logic: erről van szó...

Csak ez egy régi weberi szokás, hogy ha mondasz valamit, mondjuk, hogy nem szereted ha elsózott levest hoznak ki neked, akkor ők már úgy fogják fordítani, hogy te egyáltalán nem szereted a levest, sőt, egyenesen betiltanád a leveseket.

TuRuL_2k2: szerintem kicsit média-paranoiásak...

teknős 2010.03.29. 17:28:30

@Kristl: Ráadásul a Jobbik ezzel pontosan tisztában van, azért járnak ide rinyálni. Mert az érvekhez szegényeknek nem igen van muníciójuk, de azért nagyon igyekeznek.

Melchi Zadok 2010.03.29. 17:29:17

nincs kedvem végigolvasni a jobbikos kommentelők süketségeit, de azért megjegyezném: jelen blog erősen fidesz közeli és ennél fogva kissé pikáns, hogy orbán viktor tapsolói mi alapján feszegetnek olyan témát, melyet finoman szólva is előbb saját magukban kellene lerendezniük? tudom én, hogy a fidesz 25-35 év közötti aktivistái még tapsolós lepkét tologattak (magyarán szólva magasan szartak a politikára) abban az időben, mikor viktor lendületes hátraarcot vezényelt, szembeköpve saját addigi "munkásságát" de a sztori nem ismerete még nem mentesíti az itteni 2/3-ad warriorokat. turul haver,
júniustól nagy élvezettel foglak olvasni benneteket! :)

m.logic 2010.03.29. 17:31:13

@TuRuL_2k2: Küldjétek el neki e-mailben a kérdéseiteket.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 17:33:30

@pakesz: A helyzet az, hogy a Jobbik és a Gárda esetében nem így van.
Eddig embargó volt. Sehol nem lehetett róluk hírt megjeleníteni, legfeljebb rosszat.
Most pedig csettintésre sortüzet nyitottak.
És úgy néz ki, hogy ez a csettintés a Mandinerre is hatott.

Gyurcsány kormányfő volt. Hatalomban volt. A Jobbik nincs hatalmon, sőt pont azok ütik a Jobbikot akik igen, illetve akik lesznek. Nem ugyanaz a felállás.

m.logic 2010.03.29. 17:34:03

@Alikam: Nem paranoia az, 50 hírből lejön a 7 negatív 7*10-szer, a maradék 43-ból pedig néhány, összesen 10-szer.

dtk74 2010.03.29. 17:35:50

A mi emberünk, az ő emberük. Ugyanaz a meló, vagy tett ennek függvényében gyanús, esetleg bűn, vagy hasznos, de minimum ártalmatlan, és magyarázható.
A történelem ismétli önmagát.
Ugyanez végigment már MSZP-Fidesz vonalon, most pedig a Jobbik hívők veszik át a retorikát. Ennyire egyszerű ez.

tbb 2010.03.29. 17:38:54

Azt irod:

"Nem sok kétségünk van afelől: ha egyszer majd esetleg a Jobbikkal is elválnak útjaik, különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül fogja nácizni és fasisztázni jelenlegi harcostársait."

Ez így lesz. Mivel egyértelmű hogy MK ott fogja otthagyni a Jobbikot, ha az VALÓBAN elnácul. Mi kifogásod van ez ellen? Mert szuverén? Amilyen te is szeretnél lenni? Ha mernél.

zoli29 2010.03.29. 17:39:25

@melchi zadok:

"kissé pikáns, hogy orbán viktor tapsolói mi alapján feszegetnek olyan témát, melyet finoman szólva is előbb saját magukban kellene lerendezniük?"

Félreérted a helyzetet. A szerző nem állította, hogy a Fidesz tiszta, mint a patyolat, sőt azt sem, hogy a Jobbik bárkinél is rosszabbul állna a botrányok/botrányocskák számát tekintve, mint bármelyik másik párt (sőt, egyértelmű, hogy a többi párt jóval előrébb jár ebben, már csak azért is, mert több ideje volt a "bizonyításra").
Egyszerűen csak előkerült egy papíros, ami a Jobbiknak a saját retorikája miatt lehet kissé kellemetlen (nem nagyon, csak egy kicsit). Pont. A post csupán erről szól, és sehol nem említi, hogy bezzeg a Fidesz.
A jobbikosoknak hozzá kellene szokni, hogy tényezők lettek, úgyhogy a média ugyanúgy rájuk fog szállni, ahogy a többi pártra is rászállnak, ha arról van szó.

"tudom én, hogy a fidesz 25-35 év közötti aktivistái még tapsolós lepkét tologattak (magyarán szólva magasan szartak a politikára) abban az időben"

Ezt a hasonlatot én is hallottam a hétvégén a HírTV-n vagy az Echo-n, csak éppen a jobbikosokra vonatkoztatva. Másodkézből már nem annyira szellemes. ;)

orient 2010.03.29. 17:40:27

akkor innen üzenem minden Jobbik, Mszp, Fidesz, LMP, Szdsz, FKGP, KDNP, MKP...stbstb. párbérencnek. Ez az embert akarom pénzügyminiszternek, vagy gazdasági miniszternek:

index.hu/tudomany/2010/03/26/atveszi_a_matekzseni_az_1_millio_dollart/

Számokhoz ért, lopni nem fog. Talán ez egyetlen politikus lenne Magyarországon. Igen a Jobbikban sem bízok, ők is egy új banda akinek jár a szája míg nem ér a bogrács közelébe.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.29. 17:41:35

@orient: Egy elméleti matematikus?

:) ügyes vagy....

Google 2010.03.29. 17:43:50

@tbb:

Alakulatról alakulatra vonul, mert olyan szuverén. Fodor Gábor is szuverén, Pösze, Pörzse is?
Szélkakasnak nem hívnám a nőt, inkább széltyúknak.

SzaGyu 2010.03.29. 17:44:32

Ebben az országban kevés egyenes jellemű politikus van, és ebbe a sorba MORVAI egyáltalán nem tartozik bele!
Az elmúlt napok is bizonyítják hogy: MORVAI KRISZTINA gyakorlatilag mániákus hazudozó!!

orient 2010.03.29. 17:45:22

@Joseph Adama: csak viccőtem. De azért kiváncsi lennék mikor jut el egy jó szakértő magyar politikus ilyen szintre morálban. Valamit hivatásból tenni. Széchenyi mondjuk aki nem, hogy nem lopott hanem saját vagyonát áldozta,és a végén még magát emésztette, hogy Ő tehet Magyarország bukásáról ami majdnem beleőrült. Hát máshol tartanánk most ilyen politikusokkal...

pakesz (törölt) 2010.03.29. 17:45:30

@TaTa86.: en tartom magamat ehhez!!!
a mediat ki lehet szolgalni, a mediat befolyasolni lehet de ennyire durvan rakenyszeriteni valamire azt NEM!!!

amugy Debreczeni -vel ertek egyet a 2006-os esemenyeknel...
ott valaki volt a hatterben es ugy engedte ki a medianak az informaciot egyszerre...

de a media az media, racsap ami nyami-nyami
ez a termeszete
hogy a jobbik nem ismeri az az o hibajuk jelzi hogy a vezetoi mennyire sotetetk

egyittlakó (törölt) 2010.03.29. 17:46:49

Nagyon jó a fidesz szlogenje: aszongya, hogy "Itt az idő!". Valóban, ki lehet egészíteni (amit hozzá gondolnak): Itt az idő: hadd lopjon más is!

Joseph Adama (törölt) 2010.03.29. 17:47:39

@orient: Megsúgom, ez a faszi asperger-kóros, és az anyuciján kívül nem hajlandó szinte senkivel sem érintkezni.

Ez még viccnek is rossz . xD

zoli29 2010.03.29. 17:48:48

@TaTa86.:

Nem igaz, hogy nem veszed észre, hogy pl. az Index vagy a Hírszerző mindegyik pártot ekézi, amelyik éppen okot ad rá. A cédulagyűjtés időszakában folyamatosan az MDF volt műsoron - de mindenhol. (Egyébként az MDF-esek kb. ugyanúgy reagáltak/reagálnak erre a helyzetre, mint most a sértődött jobbikosok: Mindenki minket bánt, miközben a nagy pártok sokkal csúnyábbak, blablabla... Mindenki összefogott ellenünk, stb.)
A Fidesz folyamatosan Index-címlapon kapja meg a magáét a pátyi golffalu meg a Balatonring állami támogatása ügyében, a párt szerintük cinkos hallgatása miatt. Az Index ma hozta le azt is, hogy még mindig szökésben van az ex-fideszes Czibula. A blogajánlóban majdnem mindig van egy Fideszt fikázó post.
Magyarul: A Jobbik csak ugyanazt kapja, mint a többiek, csak az embernek nyitott szemmel kell járnia, hogy ezt lássa.

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2010.03.29. 17:49:33

Na, a jobbikos söpredék megint fröcsöghet, hogy : PROVOKÁCIÓ! Csak a zsidók műve lehet.. :D

pakesz (törölt) 2010.03.29. 17:51:07

@Kristl: aki belep a megyar gardaba az mind parlagfuvet akar irtani, meg idos neniket atkiserni az uton
hat ez a jellemzo rajuk!!!
semmi cigoellenesseg meg szittya szarmazastudat meg naci karlendites meg fajelmelet, meg tarsadalmi darwinizmus, meg nyilassag

csak a parlagfuvet irtani akarnak beallni!!!

amugy a 0Ft az valoszinu mind a ketto volt...
amig Viktorka a B-kozepben ivelgetett addig ok bejartak dolgozni es nem kertek erte penzt
tudod oket en ezert allamferfinek tartom, Morvai meg Viktor ilyen szempontbol el sem erhetnek odaig...

habar ha az idiota Solyomhoz hasonlitom a Morvait, hat akkor ok, mind a ketto nagy Segg, de azert tenyleg ez az orszag jobbat erdemelne!!!

Kristl 2010.03.29. 17:51:22

@Megszívtuk-Waze:
a többi söpredék meg észérveket simán kikerül mert zavaró ugye?

egyittlakó (törölt) 2010.03.29. 17:51:39

@Google: "Szélkakasnak nem hívnám a nőt, inkább széltyúknak."

Az, hogy orálisan nem tudott eléggé kielégülni, még nem ok arra, hogy higgyünk a narancsburájú csapat lejárató kampányának. Jön az igazság, azt mondják a suttyók.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.29. 17:52:42

@pakesz:" oket en ezert allamferfinek tartom"

:D:D:D neeeeeeeeee

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 17:56:01

@pakesz: Tök nyilvánosan tárgyalták ki, hogy a Jobbikkal kapcsolatban milyen stratégiát kell követniük.

Aztán most gyakorlatban látjuk, hogy követik, és te erre azt hiszed, hogy ez a média spontán működése?

@orient: Csacsiság, úgy látszik nem reálos vagy. :) A gazdasághoz csak nagyon alapszintű matek kell. Kábé kamatos kamat számításon kívül semmi.

Az igazi bűvészet megjósolni az emberi tényező reagálását a kormányzati intézkedésekre.

teknős 2010.03.29. 17:56:14

@zoli29: Hogy venné már észre, csak a Jobbikért él- hal. A Jobbikon kívüli világ már nem létezik számára.

marklovassy 2010.03.29. 17:56:30

Szerintem meg Morvai Krisztina az uj Anettka. Picit szalonkepesebb na.

Kristl 2010.03.29. 17:56:34

@pakesz:

"aki belep a megyar gardaba az mind parlagfuvet akar irtani, meg idos neniket atkiserni az uton
hat ez a jellemzo rajuk!!!"

Ha ez jellemző akkor mi a gond?

"semmi cigoellenesseg"
Orsós Viktorra gondolsz? Az mszps találmány.

"meg szittya szarmazastudat"
Végülis nomád nép volt a magyar nem?

"meg naci karlendites"
Bácsfi Diana mszp-szdsz közeli nem jobbikos.

"meg fajelmelet,"
Erről én nem tudok, de tuti nem mind biológus.

"meg tarsadalmi darwinizmus"
Ez szdsz-mszps. A társadalmi darvinizmus. A laissez faire velejárója ami ellen pont hogy a jobbik fellép. Ergo ez ritka nagy ökörség az írásodban.
De segítek "potyautasok, prolik, rendszerváltozás vesztesei" meg hasonlók szdsz, mszp sőt olykor fideszes találmányok.

"nyilassag"
a hagyományőrzésre gondolsz?

teknős 2010.03.29. 17:57:12

@TaTa86.: Még mindig nem mondtad meg, hogy hol volt dékán Balóné asszony!

Joseph Adama (törölt) 2010.03.29. 17:59:55

@teknős: Az Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetemen

Na ez már tényleg hír lenne :D

Kristl 2010.03.29. 18:00:24

@teknős:

Nem találod furának hogy az én beírásomra érdemi reakció nem jött? :]
Mert én igen.

Ami meg a többit illeti. Miért is akkora probléma a korrekt cikkek óhaja egyes emberek körében?
Probléma lenne odabiggyeszteni milyen munkát végzett ezért mekkora órabérben? Ha már valóban a tényfeltárás és a választás igazsága az egész célja? :]

zoli29 2010.03.29. 18:01:19

OFF:

Na, ehhez azért arc kell: Az MSZP megmagyarázta, miért nem engedték be a HírTV-t Mesterházy szombati sajtótájékoztatójára:

„Nem akartuk Önöket fölöslegesen fárasztani, ezért nem is kaptak meghívót” - fogalmazott Nyakó István. A politikus azt sugallta, az MSZP sajtótájékoztatóin való részvételt ki kell érdemelnie a sajtónak. Nyakó elmondta: vannak olyan „bulik” amire, ha nem kap az ember meghívást, akkor nem várják ott. „Ez egy olyan rendezvény volt, amelyre azokat az újságírókat, azokat a kamerákat vártuk, akik megkapták a meghívót” ... "Az MSZP szóvivője, Nyakó István egyébként nem titkolta, a jövőben is lesz olyan nap, amikor a szocialista párt nem kívánja majd feleslegesen fárasztani a Hír Televíziót."
www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=315283

pakesz (törölt) 2010.03.29. 18:03:57

@Kristl: itt van parlagfu ha betelefonalok a gardanak kijonnek irtani?

figyuzz
nekem az is jo lenne ha a polgarmestert vernek meg 2 even tul gyogyulo serulesre, de azt ne mondd, hogy a garda az parlagfuvet irtott

na jo ha bebizonyitod, elhiszem...
a pornocicarol lattam nehany gardas kepet, ilyen jellegu bizonyitekokat szeretnek...

pakesz (törölt) 2010.03.29. 18:05:08

@TaTa86.: igen
a media ilyen
oket nem lehet kezivezerelni, egyszeruen az emberek megunjak es akkor jon a ketfaszu kacsa vagy egy punci a homlokomra van tetovalva igy nem a csocsomet bamuljak jellegu media

nekik a nezettseg kell

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 18:08:41

@teknős: Ha figyelmesen olvastál rájöhettél volna, hogy tévedtem, és docenst akartam írni. Azt hiszem levee javított ki.

Melchi Zadok 2010.03.29. 18:08:52

@zoli29: nos,szerintem nincs azzal gond, amiről és ahogyan a posztoló írt, sőt!
én nem is ezt kérdőjeleztem meg, pusztán csak tettem egy enyhén cinikus, ámbár kétségtelenül adekvát felvetést, miszerint van egy bájos mellékíze ennek az "egy véletlenül előkerült papíros" okán megejtett posztnak, ismerve a blog nem is titkolt pártállását.

a hírtv-s sztori is mellé, én utoljára a 2006-os "forradalmi" tudósítások idején kapcsoltam erre a csatornára. azóta csak akkor, ha szörfözés közben éppen pont ott romlott el a távirányító.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.29. 18:09:06

@zoli29:

"Jajjbáncsákajobbikot" szindróma, nem újdonság. Fikázni csakis az IGAZ pártnak szabad. A régiek is allergiásak a jószándékú kritikára is, ergo a példájukon felnőttek (LMP/JOBBIK) is hajlamosak erre. Welcome to Hungary.

@teknős:

Nem nevezném csőlátású Dzsobbikosnak Tata uraságát, tony zionisthoz képest pölö szelíd LMP fanclub tag :)

lujo22 2010.03.29. 18:09:53

@anti_troll: nézd, aki a mszpés kormánynak dolgozott, arról kiderítette a jobboldali sajtó, hogy már tinédzserként milyen rút komcsi volt, mert balkézzel rejszolt, és most balra áll a pöcse. Ezek után nem kell csodálkozni.... :-)

Melchi Zadok 2010.03.29. 18:12:54

@Kristl: "semmi cigoellenesseg"
Orsós Viktorra gondolsz? Az mszps találmány."

pontosan, és azok, akiknek készült, most mind a jobbik szavazója.

Kristl 2010.03.29. 18:15:32

@melchi zadok:
akkor mszps körökben mér orsósoznak még mindig, és miért nem tették azon jobbikosok akikkel eddig alkalmam volt beszélni?

Alikam 2010.03.29. 18:18:48

@pakesz:

A gárda alapító okiratát legyél kedves elolvasni, a karitatív tevékenységekre - mint véradás, gátépítés stb.- meg számtalan, videóval, fotóval megspékelt cikket találsz a Gárda honlapján.

Melchi Zadok 2010.03.29. 18:19:51

nem tudom, nem szoktam mszp-s körökben előfordulni.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 18:22:06

@teknős: Ezt imádom benned.

Amikor szembe találkozol valamivel, ami nincs összhangban az előítéleteiddel, törlöd a puffer tartalmát, és kitöltöd számodra kellemes benyomásokkal.

"Hogy venné már észre, csak a Jobbikért él- hal. A Jobbikon kívüli világ már nem létezik számára."

Pff. Szánalmas. Tudod te nagyon jól, hogy nem igaz, mégis ellövöd ezredszerre is.
Arra kérlek kérj bocsánatot!

Hidd el nem olyan nehéz, én még ezen a poszton belül is megtettem.

a wow rossz (törölt) 2010.03.29. 18:22:07

elég lesz már a hazaáruló jobbik és kampánygárdájuk tevékenységéből. igazi magyar pártot kívánunk!

Labancz 2010.03.29. 18:24:43

@Herr SturmLiberator: tony zionist most nem ér rá. A békaemberektől veszi át az utasításokat a Duna fenekén, ahonnan mindenkit üdvözöl. :-)

pakesz (törölt) 2010.03.29. 18:25:31

@Alikam: ja hogy mi van benne azt tudom
a parlagfuirtas benne van

de en ezt irtam:
"a pornocicarol lattam nehany gardas kepet, ilyen jellegu bizonyitekokat szeretnek..."

GARDISTA JOBBEREK!!!
FOTOT AKAROK AHOL EGY GARDISTA GARDAEGYENRUHABAN VERI A PARLAGFUVET!!!

Alikam 2010.03.29. 18:27:26

@pakesz: te tudod, mi...

Na akkor legyél kedves velem is megosztani, hogy a parlagfűírtást hol említi az alapító okirat...

Előre is köszönöm...

leone007 2010.03.29. 18:30:52

ROFL a legszebb az egészben a Morvai megvédésére siető jobbikos trollok serege, akik ctrlC ctrlV érveket dobnak be. Igen, érdemes megnézni varánusz blogját ugyanazok a kommentek jönnek, ugyanarról a nickről, ha ugyan nem a pártközpontból.

Szánalmas képmutató társaság az egész párt, és az egész elbaszott csodaváró szalonnáci holdudvara.

Kristl 2010.03.29. 18:31:43

@leone007:

és te tudsz irni valamit arra amit írtam?

pakesz (törölt) 2010.03.29. 18:32:29

@Alikam: azt a mocskos szemetet el nem olvasom, gondolom itt vannak olyan hulyek akik beteve tudjak...
olvastam rola cikket hogy benne van es hogy NEM CSINALJAK

"A gárda alapító okiratát legyél kedves elolvasni, a karitatív tevékenységekre - mint véradás, gátépítés stb.- meg számtalan, videóval, fotóval megspékelt cikket találsz a Gárda honlapján."

linkeljel mar be es ne csak a faszommal verd a csihanyt mar 3szor ki kellett mennem hanyni amikor az omlengest olvastam azon a szemet oldalon, nekem a KEPGALERIAT linkeld ide

elore is koszonom

pakesz (törölt) 2010.03.29. 18:33:13

@leone007: "csodaváró szalonnáci holdudvara. "

milyn szavakat hasznalsz ember!!!
hat magyarazd mar el nekem!!!

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.29. 18:34:16

@Labancz: aha, sebaj, van még ugyebár expansiv, mr. falafel...

Tündér_Lala 2010.03.29. 18:37:12

Hölgyek, Urak !

Mielőtt átharapjátok egymás torkát, tisztázzuk. A kérdés hülyeség !

Egyetlen kérdés van, ha lehet Martonyit, Matolcsit, stb külügyi, tervhivatali múltja miatt támadni (hozzáteszem midegyik olyan szakma, amelyet csak a terepen lehet professzionálisan elsajátítani) akkor lehet Morvait is piszkálni. Ha a retorikában napi szinten megjelenik az egyik, akkor előkerülnek a másik ügyei is.
A legjobb lenne mindkettőt elfelejteni, mert valójában az számít, hogy most hogyan végzik a munkájukat és azzal megfelelnek-e annak, amiért odaküldték őket.

Alikam 2010.03.29. 18:37:23

@pakesz: olvastál róla egy cikket? Hol? A népszabiban?

Na akkor elárulom neked, hogy nincs benne.
Csak kitalálták, de hát ez kb. olyan, mitnha én kitalálnám, hogy te megígérted, hogy talpamat fogod nyaldosni és még sem teszed.

Téme lezárva.

Amit a Gárda végez, az többségében véradás, áradáskor a gátakon való segítségnyújtás, néha temetőgondozás és hasonlóak.

vagyok59 2010.03.29. 18:38:37

Inkább olyan hír kellene, hogy Lakatos I és kanalas G. rablógyilkosságért 30-30 évet kaptak, továbbá mellékbüntetésként 20-20 millióval kell kártalanítani az áldozat családját, amelyet vagyonukból, illetve a börtönben végzett munka ellenértékeként utalnak át nekik.

Nem lenne szükség arra, hogy Morvai isten tudja hány éve az MSZP-nek dolgozott, meg hogy liberális volt.

Persze ez olcsóbb, meg már sürgős is.

2010.03.29. 18:40:17

Most olvasom az indexen, hogy a Jobbik megelőzte az mszp-t. Hát nagyon úgy néz ki, hogy ez a szánalmas komcsi-fidesz összefogás nem hozza meg a várt Jobbik-ellenes sikert :DDD

pakesz (törölt) 2010.03.29. 18:42:00

@Alikam: SZOPOSGECI!!!!

KEPGALERIAT !!!

Alikam 2010.03.29. 18:42:41

@imperial: hát szerinted a fidesz meg maszop hívőkön kívűl valakit érdekel, hogy egy részeg ember privát életében mit bohóckodik össze??:D

Alikam 2010.03.29. 18:43:20

@pakesz: látom kitört belőled a kultúra...

Képgalériát akarsz, tessék:

www.kepgaleria.hu/

pwpw 2010.03.29. 18:43:21

hehe mennyire durva, hogy ha jobbikra szavazó hozzászólókat akarok olvasni, elég átgörgetnem, és csak a helyenként nagybetűket tartalmazó kommenteket megnézni, tuti jobbikos írta:)

pakesz (törölt) 2010.03.29. 18:44:02

GOOGLE
magyargarda.hu/node/97
"– Sokan megmosolyogták, hogy a Gárda első tevékenysége a parlagfűirtás, illetve hadisírgondozás volt – mondja Dósa István törzsszázados, aki egyébként hosszú évekig volt hivatásos katona. – A temperamentumosabbak szerint ez nem méltó egy egyesület tevékenységéhez. Mindenki előtt világossá kell tennünk ezért, hogy a Gárda elsősorban egy olyan közösség, amelynek a kovásza nem az agresszió és a bosszúvágy."

pakesz (törölt) 2010.03.29. 18:46:16

@Alikam: ezen hol talalom a gardat eppen akciozni?
marmint jo ertelemben vett akciozni?

jo akkor ennyit a garda pozitiv oldalarol!!!

ha meg kifejezett sertegetesre sem tudtatok bebizonyitani, akkor ennyit er egy gardas szava...

Alikam 2010.03.29. 18:47:59

@pakesz: a sértegetéseddel saját magadat minősíted.

Én leírtam, nem egyszer, ott van a Gárda honlapján minden infó, amit akarsz képekkel stb.

Nem fogok csak a te kedvedért keresztlinkelgetni...

Ha annyira nem vagy képes, hogy feltold oda az arcodat, akkor ennyire érdekel téged a dolog...

est komor őre. 2010.03.29. 18:48:07

Jó poszt! Így tovább! Mi lerántottuk a leplet a politikusokról!

kigondoltam.blog.hu/2010/03/22/politikusok

Kristl 2010.03.29. 18:48:41

@pwpw:

Arra utalsz hogy ismerik a "tulajdonnév nagybetű" formulát? :]

2010.03.29. 18:48:47

@Alikam: már említettem, hogy csak át kell nézni a a Jobbik-fikázásra gyűlő maszopdroidok és fütyeszfanok nyálcsorgató, idióta kommentjeit. Frankón arról ábrándoztak, hogy egy parkolási ügy, meg valami felvonuló muki miatt csökkenni fog a Jobbik támogatottsága. Sebaj, jó nézni a pofáraesésüket :DD

index.hu/belfold/2010/valasztas/a_jobbik_paraszthajszallal_elozi_az_mszp-t/

pakesz (törölt) 2010.03.29. 18:50:48

@Alikam: bocsi en komolyan neztem de nem talaltam, csak a parlagfuvet a guglival

te ugyis a gardasoknak a golyoit nyaldosod, mi lenne ha IDELINKELNEL???

csak azert mert valaki megker ra?
utni azert tudnal nem? ha eppen arra kernenek meg?

ridegfarkas 2010.03.29. 18:52:00

Beindult a maszopos mocsoklejáratási rendszer.Ez a szaros cikk úgy állítja be Morvait,mintha ezzel a tettével politikai bűnt követett volna el,sunyin csúsztat.

De rendben,fogadjuk el a feltételezést,hogy nem volt mögötte munka,ez akkor is 1 millás tétel.Hogyan lehet ezt a maszop évekig történő lopásaihoz és a teljes társadalom szinte minden területét erodáló,romboló tetteihez hasonlítani,és még nem is említettem azt a kárt,amit az emberek fejében,önbizalmában,magyarságtudatában véghez vittek.

Miről beszélnek ezek a szarháziak?!Van bőr a képükön megszólalni az elkövetett tengernyi mocsok után!Ezekkel nem egyezkedni meg tárgyalni kellene,hanem fejbe lőni őket,mert az a sok károkozás igazság szerint azt követelné,de most nem abban a korban élünk.

Más szemében a szálkát is meglátják,a magukéban a gerendát sem veszik észre.

Valószínüleg nem fog minden kiderülni,teljes igazságszolgáltatás nem lesz,társadalmunk nem elég egészséges lélekben ehhez,szétverték az immunrendszerét,tisztességét mocskolták,önbizalmát rombolták,a jóba vetett hitét pusztították folyamatosan,mondván,nincs igazság,mindenki bűnös,szarj bele,ne lázadj,dolgozz,nyugodj bele,neked ez jutott,élj így.Ez nem igaz,egetverő hazugság!!!Szabadok vagyunk,ha a rosszban hiszünk,az tölti ki életünket,ha a jóban,az lesz része mindennapjainknak,ez nem naivitás,ez a választási szabadságunk.Lelkében mindenki érzi a helyes utat,ezt választja,aki bölcs és nem adja el magát néhány tallérért.
A felemelkedés útján való elinduláshoz nem kell más,mint belső elhatározás,hogy egy minden szempontból tisztább emberi életet éljünk.Ha ezt megtesszük,az élet valahogy hozni fogja nekünk a lehetőségeket,hogy ezen az úton maradjunk.Ez az egyetlen jó kiindulási alap,amire életünket építhetjük.

Alikam 2010.03.29. 18:56:17

@pakesz: tessék:

magyargarda.hu/node/5713

Nem nyaldosom senkiét sem, csak objektíven szemlélem a világot.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.29. 18:56:50

@Tündér_Lala:

Ohó... lássuk Martonyit:

- EU témákban no prob, sikeresen levezényelte a csatlakozást és nem rosszabb feltételekkel, mint a többi visegrádi tag
- másfelől kéretlen kampány McCaine mellett (oszt Obama nyert), fene nagy kiállás a hunyónak bizonyult Szakadtvili és a fuccsoló Nabuccó mellett (ezt Putyin nem díjazta) = mínusszal indít 2 döntő atomhatalomnál.

Morvai
- szépen védi a hazai szemkilövötteket, cserébe isteníti az iráni tömegbelövető elnököt, ellentmondás egy szál se
- tudja, hogy azért nem csak nyugatra kell mosolyogni
- szintén meg kell hagyni, pörög az EP-ben, nem lazsál,
- ámde túl soxor az a legnagyobb baja, hogy éppen milyen cérnametéltet tálalnak TelAvivban
- affektálós macafajta államnőjelölt szöveg (brrr)

Na ja... a bajszos bácsi egy kis canossa járás után profibbnak ígérkezik.

Kettejük előnyös szintézise a Lovas István lenne, az az ipse kíméletlen reálkülpolitikussá nőtte ki magát.

Antifaszok Réme 2010.03.29. 19:01:24

"Mi Médiánk, ki vagy a világűrben,
sújkold belénk a Te híreidet,

Jöjjön el a Te hullámhosszod,
legyen meg a Te blogod,
mint a hírközpontokban, úgy mindenhol is.

A mi mindennapi JOBBIK FIKÁZÁSUNKAT add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi NÁCI vétkeinket,
(bár TI nem bocsátotok meg azoknak soha, akik ELLENETEK vétkeztek),

És ne vigy minket az ÉRTELEMRE,
de szabadíts meg a FASIZMUSTÓL.

Mert egyenlőre tiéd minden ORSZÁG, és minden HATALOM
KORMÁNYOK FELETT, szerencsére NEM ÖRÖKKÉ."

NeÁmeN.

2010.03.29. 19:01:24

@imperial: kíváncsi vagyok, hogy ez a lakájblog hogyan írná meg, ha a Fidesz jó szokásához híven nyerő helyzetből harmadszorra is vesztene a választáson. Csak most nem az MSZP, hanem a Jobbik lenne a nyerő :)

Mondjuk egyelőre az is szívet melengető, hogy a bolsevikok támogatottságban a Jobbik mögé csúsztak :)

soproni1 2010.03.29. 19:03:23

@Herr SturmLiberator:

Martonyi 1988-ban kérte felvételét az Mszmp-be. Ezt hívják történelmi tévedésnek. Stumpf detto.

Azért a Balótól rendes, hogy nem teregeti ki a szennyest, mint Tőkés püspök elvtárs felesége.Pedig milyen szentéletűnek tűnt az is. Messziről a szar sem büdös...

AutosVilli 2010.03.29. 19:06:31

Na a sok macskajancsi most vitázhat.

vagyok59 2010.03.29. 19:06:56

@ridegfarkas: Mit esel pánikba? A kurucinfó címoldalán sorakozó napi cigányszínesek az ami számít, nem pedig az, hogy mit csinált Morvai.

A biztonsága mindenkinek a legfontosabb.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.03.29. 19:08:09

@TaTa86.: Na, na... Megérjük még, hogy lekomcsiznak téged is, engem is a volt komcsik és talpnyalóik... De hát ilyen időket élünk...

teknős 2010.03.29. 19:16:28

@imperial: Pont annyival csökken az emeszpé támogatottsága, mint amennyivel a Jobbiké nő.

Nekem ennyi pont elég.

Hattory Hanzo 2010.03.29. 19:21:20

@ridegfarkas:

Morvainak szerintem sokkal nagyobb égés az a ruppótlan vergődés és hazudozás, amit tetves 7 ezer forint miatt előadott. Btw Rogán konkrétan lehazugozta a nénit, de Ő erre valahogy nem reagált, betámadta az Indexet, leprovokátorozott minden szembejövőt, azt kész.

vagyok59 2010.03.29. 19:24:46

@teknős: Van egy haverom, nem érdekli a politika, de egész családjával rutinosan szavazott az MSZP-re. Mert megszokta.

Legnagyobb megdöbbenésemre, most a jobbikra szavaznak, ki lehet találni, miért.

Neki aztán morvaizhatnak, indexet, újságot nem olvas, ha megjelenik 2 pofa a TV-ben azonnal elkapcsol.

teknős 2010.03.29. 19:24:50

@TaTa86.: Te vagy az egyetlen, aki előítélettel vádol. Most akkor ki is kérjen bocsánatot a másiktól. Engem már annyiszor nyilvánítottak elvakult fideszesnek, hogy ha állandóan bocsánatot követelnék, akkor másra sem lenne időm.

2002 óta elég sok időt töltöttem szélsőségesek között, hogy tudjam, vagy kábítanak, vagy ostobák.

Sajnos, te is ostoba vagy, egyszer majd kinövöd, de addig tőlem ne akarj elismerést kivívni. Elhiszem, hogy fáj az igazság, de éppen annyit ér a te szavazatod is, mint az enyém.

pakesz (törölt) 2010.03.29. 19:25:20

@Hattory Hanzo: nem a 7e volt
hanem hogy jol megvarattak :)))

habar jol tettek, rendesebb helyeken el is vittek volna az autojat

Labancz 2010.03.29. 19:27:09

@ridegfarkas: te olyan buta vagy, mint a szőke nyagyvezéred. Kevered a szezont a fazonnal.

teknős 2010.03.29. 19:27:24

@Boli: Mit gondolsz, hány olyan ember van, aki 1990-ben az SZDSZ-re szavazott, mert az kemény antikommunista dumát nyomatott? Mit gondolsz hányan büszkék erre a tettükre ma?

Így lesztek ti is a Jobbikkal!

teknős 2010.03.29. 19:31:25

@vagyok59: Igen, tudom, itt csak ilyenek vannak. Ezek nem is zavarnak. Sokkal inkább az, hogy ezzel a társadalommal újra megcsinálják azt, amit az eszdéesz 90'-ben. Hogy olyanok, akiknek a Fidesz nem volt elég kemény a komcsikkal szemben, ma a Jobbikot választják, az pedig megint átveri őket. Mint Balóné.

Google 2010.03.29. 19:39:09

@soproni1:

Nem teregeti ki a szennyest?
Hát akkor az indexbeli elhatárolódásáról te nagyon lemaradtál, az a helyzet.
Ne tévesszük össze a dolgokat; csak a Jobbik hirdeti magáról, hogy milyen tiszta. Aztán kiderül, hogy mégsem az. Ahogy alkalma nyílik, úgy piszkolódik be.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.03.29. 19:43:01

@teknős: Nem jött már akkor sem be ez a duma, mert mindig is gyanúsak az ilyen fazonok, pláne akiknél a familiben annyi komcsi, párttag előfordult, hogy Kövér elvtársról ne is beszéljek... Szóval, a jobbikra meg végképp nem szavaznék. Az utolsó utáni helyen állnak.

Gestas 2010.03.29. 19:52:30

Nevetséges fél és teljes hülyék gyülekezete a Jobbik!
Nem is tudom, hogy a szerencsétlen barmok, hogy gondolták?
Azt hitték belépnek a nagyfiúk közé és megtudják őrizni az ártatlanságukat?
Azt hitték, hogy nem fognak róluk előásni semmi kurva kínos dolgot?
Álnaív faszparasztok!
Most meg megy a hülyén nézés, meg az ostoba magyarázkodás.
Sérült társaság!

Labancz 2010.03.29. 20:03:14

@Gestas: Sajnos nincs igazad. Nem hülyék. Én úgy látom, hogy olyanok álltak az élükre, akik a politika más pólusairól kiszorultak. (Pl. Balóné M.K., aki azért elég közel került a miniszterséghez.) Találtak egy olyan politikai vákuumot maguknak, ahol ott állt egy (sajnos) aránylag nagy tömeg, vezetők pedig sehol. Most pedig nagyon kaparnak, mert ez lehet a nagy dobás az életükben. Szerintem tudják ők is, hogyha most (vagy bármikor) elbukják a dolgot, soha az életben nem lesznek szalonképesek sehol.
Azt hiszem, hogy olyan Jörg Haideres pályát fognak befutni politikailag. Most nagyot durrannak, aztán eltűnnek. (Au autóbaleset nincs prolongálva.)

tusuanzen 2010.03.29. 20:08:20

@Gestas: bazze! egy guriga(bruttó), aztán a kínos.Ami kb nettó öt kiló, amit az ügyvédi óradíjakkal számolva is kb 10 óra munka.Egy hétköznapi közjegyző 35 e forintot kér egyetlen aláírásét.
Most aztán leleplezték...egyébként te vagy a szerencsétlen barom, ha ezt így nem is gondoltad végig..fatengelyes!

Shulc 2010.03.29. 20:10:51

@Gestas: "Álnaív faszparasztok!"

Nem álnaív, hanem csak simán faszparaszt.

Az egészséges társadalom az ilyeneket kiveti magából.

Egyébként ismét szeretném felhívni a jobbikos kommentelők figyelmét, hogy ez egy Fidesz-felségterület.

El lehet innen szépen takarodni.
Na, már megint előhoztátok belőlem a demokratát.

Hajrá Fidesz!

tusuanzen 2010.03.29. 20:14:26

@Shulc: ha elmennénk akkor másnap összeroppanna a nagy büdös demokrácia csillagom!
Mégi ski végezné el a mi munkánkat?A fidesz?:))

Gestas 2010.03.29. 20:17:15

@Labancz: A Jobbik élén lévő pár ember nagyon hamar el fog fáradni a nagy pályán.
Vikiék nem lesznek velük kíméletesek.
Nem nagyon látszik, hogy a Vona-Morvai tandem után ki tudná átvenni a vezető szerepet.
Hamarosan humánerőforrás problémáik lesznek!

Shulc 2010.03.29. 20:31:31

Hát nem. Tanuljátok meg szépen, hogy a magyar politikai életben még az mszp és demokratább, mint a Jobbik.

Nem vagyok Bajnai fan, csinált az is hülyeségeket,DE:

Szépen elmondta, hogy ugyanúgy európai értékrendet vall mind Mesterházy Attila, mind pedig Orbán Viktor, eképpen egy platformon állnak.

Ezt kéne már felfognia mindenkinek, hogy a jobbik nem egy európai értékeket valló párt.

Shulc 2010.03.29. 20:33:27

Helyesen: még az Mszp is demokratább, mint a jobbik. Elnézést, rossz pártot írtam nagybetűvel. a jobbik még ezt sen érdemli meg.

Egy igazi demokrata csak köpni tud ezekre.

Labancz 2010.03.29. 20:35:50

@Gestas: Ja, csak maguk mögött fognak hagyni egy nagy rakás indulatot. Az a sok butatóni, akivel ma elhitetik, hogy kizsákmányolt gyarmat vagyunk, ott fog állni és rohadtul nem fogja érteni, hogy mi is történt. Mondjuk nem igazán tudom elképzelni, hogy sajnálni fogom őket. :-)

flippant 2010.03.29. 20:36:27

MSZP európai? Bakker! Ne röhögtess (ha poénnak szántad- elnézést). A táncoló ordenáré öszödi böszme ripaccsal tényleg egy európai kultúrpárt...
Bakker! De jót röhögtem...

Alfőmérnök 2010.03.29. 20:36:32

@Shulc: Egy platformon áll a nénikétek. Amíg nem volt Jobbik, addig a Fidesz volt a nem-demokrata. Ezeknek mindig kell valami, ami velük szemben szélsőséges. Az MSZMP szemkilövetős utódpártja meg ne papoljon demokráciáról.
Különben is ki a faszomat érdekel Európa?

tusuanzen 2010.03.29. 20:39:48

@Shulc: Mik azok az európai értékek te jóember?komolyan kérdezem

flippant 2010.03.29. 20:41:49

Amúgy megy tényleg nagyon megy a para a Jobbiktól hiszen a Fidesz-MSZP koalíciónak joggal van mitől rettegnie az elmúlt 20 év ámokfutásáért.
Aztán szépen sorban a választások előtt csepegtetnek a birkáknak:
Vona smárolt egy csajjal, egy gárdista qrva pornózott, Morvai 1 millát fogadott el egy megbízásért (jujj, ez tényleg felháborító), egy jobbikos csóka homár és füvezik, egy másik fazon alkesz, Vona Gábor tripperes, Morvai 15 évesen egy holland pornómagazin címlapján szerepelt, stb.stb.
Csak nem gondoltatok a Horngyula- effektusra: minnél jobban támadtok annál jobban erősödnek. Olaj a tűzre. A CB-t már nem lehet szőnyeg alá söpörni Borsodban. Ott él a mindennapokban.

Labancz 2010.03.29. 20:47:47

@flippant: "Morvai 15 évesen egy holland pornómagazin címlapján szerepelt"
Tényleg? Ez jó, nem is tudtam! Bakker és így vette el az a lökött Baló! LOL

Antifaszok Réme 2010.03.29. 20:56:43

index.hu/belfold/2010/valasztas/a_jobbik_paraszthajszallal_elozi_az_mszp-t/

Ja, ha már az index is ezt írja, akkor értem, hogy miért tomboltok libsik...

Gestas 2010.03.29. 20:57:38

@flippant: "Vona smárolt egy csajjal, egy gárdista qrva pornózott, Morvai 1 millát fogadott el egy megbízásért (jujj, ez tényleg felháborító), egy jobbikos csóka homár és füvezik, egy másik fazon alkesz, Vona Gábor tripperes, Morvai 15 évesen egy holland pornómagazin címlapján szerepelt, stb.stb."
Ha ezt a listát, összehasonlítod a Jobbik választási programjával(párt filozófiájával) és nem találsz ellentétet, akkor te valóban egy átlag Jobbik szavazó lehetsz.
Nem fáj?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.29. 21:00:39

@flippant:

"Morvai 15 évesen egy holland pornómagazin címlapján szerepelt"

Esetleg linket nem tudnál tolni???

:-D (...) :-D (...) :-D ...

(Elhatárolódom magamtól:-))

ü
bbjnick

Shulc 2010.03.29. 21:03:32

@Alfőmérnök: A veszélyben össze kell fognunk, a demokrácia megmentéséért. Ezt vagy érted, vagy nem.

@tusuanzen: a demokrácia tiszteletben tartása, a másság elfogadása, a fasiszták kiközösítése, és az egész nyugaton bevált és elfogadott liberális felfogás erősítése, a káros radikál-nemzeti vonallal szemben.

szita szita péntek 2010.03.29. 21:08:05

Ez semmi! Én meg úgy tudom, hogy több Jobbikos vezéralak még kakilni is szokott! Húúúú!!!!!!! Jóhogynemmá! Legyen ebből is index címlapos cikk! Javaslom legyen benne valami ilyesmi felütés, hogy "XY a jobbik vezéralakja - aki nemrég azt állította, hogy az elmúlt időszak politikusai szar alakok voltak - maga is szokott kakilni! Nem ritkán hetente többször is! Mit tud kezdeni a párt ezzel a tudathasadásos állapottal?"

SzélesFejszés 2010.03.29. 21:14:31

Van ennél még cifrább is, mint amit a cikk feltárt.
Most tudtam meg, hogy Morvai elszívja előlünk a zéltető zoxigént és fojtógázt (széndioxid) bocsájt ki minden egyes levegővétel előtt.

flippant 2010.03.29. 21:20:20

@szita szita péntek:
Bakker, ne viccelődj ilyennel, mert ezek a barmok még komolyan veszik és tényleg főcím lesz az indexen...

SzélesFejszés 2010.03.29. 21:31:46

@Gestas: Mi a fax köze van a Jobbik programjának ahhoz, hogy egy hálás természetű (amúgy pornózó) fehérmájú dögös macát azonnal felvettek a Gárdába?
Hol van az leírva a Jobbik programjába, hogy a nőtlen Gárda tagok nem kefélhetnek szőke macákkal?

A te reakcióid kb. a Karda Beáta díjra esélyes fékezhetetlen agyvelejű Demcsák Zsuzsa örömtől ragyogó arcára emlékeztet, amikor elmondhatta, hogy a Gárdába belépett csaj pornózik, sőt (külön boldogságtól sugárzó Demcsák pillantás) meleg pornózik is.

Shulc 2010.03.29. 21:40:38

@TaTa86.: Ezen értékek mellett a Fidesz is hitvallást tett.

Nem egyszer.

szita szita péntek 2010.03.29. 21:56:13

Írtam egy jó hosszú postot, de elszállt. (Én hülye, nem itt kéne megírjam - no már mindegy.) Ugyanakkor mégiscsak szívesen elmondanám, de nem akarom ismét beírni - így egy régebbi, máshol írott postomat másolom be (na jó, 3-at összeollóztam). Ha valaki már ismeri, ugorjon! :)

- A demokrácia és a 4 évente rotálódó kormány nem több, mint egy szelep, ami levezeti a társadalmi feszültségeket. Jelentősen csökkenti a forradalmak kockázatát (hisz minek, még két év és majd jól a másikra szavazunk!) - ami ugyan kényelmes, de politikai felelőtlenséghez is vezet. A legnagyobb számonkérés csupán az, hogy legközelebb nem minket választanak, de aztán meg majd megint minket!
- A jelenlegi választási rendszerünk a nagy pártoknak kedvez. Új szereplőként bekerülni erre a piacra nehéz. A helyzetet súlyosbítja, hogy a tömegek számára leginkább kedvelt mérsékelt irányzatok már foglaltak. Ha egy ugyan olyan pártot csinálnának, mint mondjuk a Fidesz, akkor vajon ki szavazna rájuk? Senki, hisz ott a nagy, kormányalakítási potenciállal rendelkező Fidesz. Ennek megfelelően a kis pártok szükségképpen szélsőségesek. (Az LMP egy picit most más tészta, talán annak köszönheti létét, hogy a liberális oldal megszűnt létezni és ott keletkezett egy kis szavazótábor, aki keresi a helyét. Normál esetben ez nem így van.) Ez az a terület, amit a nagy gyűjtőpártok nem "fedhetnek le" mert azzal szavazatot veszítenének. Másik esélye egy kis pártnak a bekerülésre, ha nem akar megoldást találni a társadalom gondjaira, csupán egy részterületre koncentrálva építi kampányát (lásd zöld pártok). Ha értelmesen szemléled a politikát, akkor be kell lásd, hogy új társadalmi üzenet, igény csak szélről tud beférkőzni az elefántcsont tornyokba. Ha viszont már parlamenti párttá válik, akkor a többiek leginkább úgy tehetik "fölöslegessé", hogy céljaikat, vagy azok egy részét kisajátítják, így az új célok reális megvalósulási lehetőséghez jutnak. Ha ezt nem teszik meg, miközben a társadalom még mindig kívánja ezeket, hát parlamenti pártként sokszorta több esélyük van közszerepléshez jutni, így legközelebb eredményesebbek lehetnek a választáson. Mindennek fényében a jobbik szélsőségessége nem szabadna meglepetést okozzon, valójában társadalmi szükségszerűség a létük. A Jobbik azért hangoztatja a gyakran támadott nézeteit (zsidó, cigányellenesség, homofóbia, nagytőke ellenesség), mert ez az a terület, ami a politikában "lefedetlen" és kis pártként csak így van esélye parlamentbe kerülni.
- Hazánk valóban súlyos társadalmi, gazdasági gondjai "tabuk". Egy nagy párt ezeket kimondani sem meri, mert fél a szavazók elvesztésétől. A cigánybűnözés szó körüli hiszti ismerős még? No, nem merik elveszteni a roma szavazókat - erről van szó. A jobbik nagyon komoly érdeme, hogy a politikai közbeszéd tárgyává mert tenni olyan gondolatokat mint: a gazdaságunk túl sok élősködőt tart el (és itt jellemzően a roma lakosság életvitelére utalnak), a nemzetközi tőke térfoglalása nem okvetlenül üdvös - szükség van egyfajta nemzeti önvédelemre (itt jellemzően zsidózni szoktak), az EU nem okvetlen a barátunk - elvárásainak való megfelelési kényszerünk gyakran indokolatlan nehézségeket okoz, és igen is van cigányokra jellemző bűnözés - így cigánybűnözés is, a politikai elit elszámoltatása megoldatlan, a közmédia politikai elvek mentén irányított, részrehajló. Ezek szerintem értelmes, hogy ne mondjam "hiánypótló" gondolatok. Igaz, ezt becsomagolják egyfajta nemzetieskedő aranykorona nemzetvédő populista sz*rba, de ezt hajlamos vagyok annak betudni, hogy szavazatokat kell szerezzenek, ha máshonnan nem, hát nagyon szélről. A választók buták. Bocs, hogy ezt mondom, de szerintem téged is a tömegtájékoztatás "szele visz". Tudomásul kell venni: egy kampányban nem úgy kell megszólalni, hogy minden gondolatunk veretes legyen, hanem úgy, ahogy az a legtöbb szavazatot hozza. Ha a Jobbik most "felpuhulna", azzal szavazatokat vesztene, a Fidesz pedig megnyerné azokat. Politikai öngyilkosság lenne.
- A Jobbikot a sajtó agyonhallgatja. Minden botrány, ami körülöttük zajlik szükségképpen jót tesz nekik (talán ez most nem) mert ezzel legalább megjelenéshez jutnak.
- A Jobbik gyakran populista és demagóg. Más esélye nem lenne szavazatot szerezni.
- A Jobbik választási eredményeit két csoportnak köszönheti majd: Azoknak, akik átlátják ezt és a nagyon sötéteknek, akik szeretnek gyűlölködni.
- A választási rendszer eleve sz*r. Itt nem arra gondolok, hogy "túl nagy a parlament", hanem arra, hogy az értelmes gondolatokat is így kell becsomagolni, hogy egyáltalán hallatszódjék a hangja.
- Mindennek fényében rettenetesen értelmetlen a Jobbik egy-egy mondatát, gondolatát értelmezgetni. Azoknak csak egy célja van - a szavazatszerzés.
- A fentiekből következően remélem, hogy a Jobbik minél nagyobb választási sikert fog elérni. Kormányzó erő ne legyen mondjuk belőle - arra még talán nem készült fel, de legyen akkora súlya, hogy a többi párt is magáévá tegye az (értelmes) gondolataikat, hogy ezzel szükségtelenné tegyék őket.

Picit más analógiával élve: A jobbik egy most születő párt. Kvázi tipegő kislurkó a nagyok osztályában. Lehet, hogy ő a legértelmesebb, ha hagyjuk felnőni, de most még sokan azért szeretik, mert olyan édesen maszatos a képe uzsonna után. A többség meg csak akkor figyel rá, amikor felkrétázza a falra, hogy "Hüje az igazgató!". Hagyni kell felnőni. Kell a vérfrissítés a magyar politikába. Aztán meg tudod... Lehet, hogy tényleg hülye az igazgató. Ha majd odafigyelnek rá akkor is, amikor szépen mondja, lehet többen megértik...

tewton 2010.03.29. 21:57:08

@SzélesFejszés:
volt ilyen Bugyis Demcsák Zsuzsával?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 22:03:43

@SzélesFejszés: "Mi a fax köze van a Jobbik programjának ahhoz, hogy egy hálás természetű (amúgy pornózó) fehérmájú dögös macát azonnal felvettek a Gárdába?"

Mondjuk azért én látok ellentétet. Pl az RTLt és a TV2t pont azért kell porig rombolni, mert olyan "értékrendet" sugároz amiben pl a kurválkodás erény, vagy legalábbis természetes dolog.
Meg ugye ott van a kötelező erkölcs és/vagy hittan is. Gondolom annak is az egyik tanulsága az lenne, hogy 13 évesen nem szopunk niggerfaszt a Rioban 2 vodkáért.

És akkor itt a "Jobbik közeli" Gárda Szent Imre zászlajával, és azt mondják pornózni nem gáz. Pénzért kefélni kamerák előtt egy normális, elfogadható megélhetési forma. Különösen ha az ember négerrel vagy egy másik nővel párosul.

Szerintem Király András baromkodása belefér, főleg, hogy nem a nagyközönségnek szánta, de ez több a soknál.

szita szita péntek 2010.03.29. 22:11:20

@TaTa86.: Egy párt egy program csomag. Nincs olyan csomag, aminek minden eleme megfelel mindenkinek. Igen is lehet olyan melegpornós, aki szerint szétlopják az országot. Lehet, hogy egy kövérebb butt pluggal az alfelében, elöltről egy másik rettenetessel támadva az ember még inkább úgy gondolja, hogy: "Hinye mások meg közben csak a töküket vakargatják, felveszik a csillió féle támogatást és egész jól érzik magukat munka nélkül. Nem jó ez így... Gyártják a gyerekeket, akiket aztán megint csak nekem kell eltartani. Mi lesz itt ebből? be kell vállaljam a dupla anált is?"

pakesz (törölt) 2010.03.29. 22:11:36

@TaTa86.: ne legyel mar kis maradi!!!

"Mi a gárdista hét kincse?
A gárdista hét kincse becsülete, magyarsága, bizalma Istenben, bajtársiassága, segítőkészsége, bátorsága és hűsége a Gárdához."

-- lehetne pl a bizalma Isten helyett hogy "bizalommal behazudjuk a bibliaorakat"
Viktorka is megtette, nem akarom kifejteni de ott volt a szeren!!!
-- becsület: becsülettel be tudja nyelni a gecit a pronofilmen

pakesz (törölt) 2010.03.29. 22:17:39

"Mit jelképez a kilenc oroszlán?
Az első sor a katona három fő erényét jelképezi:
Erő, Bátorság, Fegyelem
A második sor a polgár három fő erényét:
Becsület, Büszkeség, Szorgalom
A harmadik sor a tisztviselő két fő erényét:
Hűség, Tisztaság
A negyedik sor a vezető legfőbb erényét:
Bölcsesség"

Labancz 2010.03.29. 22:24:09

@pakesz: Bakker, a munkaszeretet hiányzik! Hogy fogjátok így tépni a parlagfüvet?

Labancz 2010.03.29. 22:27:28

@pakesz: Na, akkor a katonának nem kell becsületesnek lennie, mert az neki nem fő erénye.
A polgár ne legyen fegyelmezett és bölcs (mert ahhoz gondolkodni kéne tudni, de jobb ha vezethető birka).
A vezető, meg tök mindegy, hogy milyen, ha elhiteti magáról, hogy bölcs (pl. lehet szóke).
Szép kis kompánia...

szita szita péntek 2010.03.29. 22:34:11

@Labancz: Hülyeségeken lovagolsz és nem látod a lényeget. A lényeg - új üzenet van a politikai piacon. A fontos, hogy végre beszéljünk róla.

pakesz (törölt) 2010.03.29. 22:38:45

@szita szita péntek: milyen uj uzenet???

ember ezek a FideSS arnyekabol leptek elo!!!
hogy lenne penz a zegeszsegugyre ha nem loptak volna el
meg egyebek...

Vona is fideSS csinovnyik votl vagy nem?
csak a fideSS a nyilasokat nem birta leepiteni...
EDDIG!!!
bedaralta mar a MIEPet az MDFet, a KDNPt, miert lenne a jobbik pont kivetel?

pakesz (törölt) 2010.03.29. 22:39:40

@Labancz: egyedul a cigoellenesseggel ertek el a jobbikosok ennyi...

oda kellene engedni majd a ciganyugyi miniszteriumot kapjak meg es csinaljak jobban :)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 22:40:13

@szita szita péntek: Ez nekem eléggé relativizálásnak tűnik. Olvasd el pakesz válaszát. Az ember nem masírozik egy szent zászlaja alatt, miközben kamera előtt nyeli deciszámra a gecit.

@pakesz: Meg kell hagynom, hogy jogos.

szita szita péntek 2010.03.29. 22:46:49

@pakesz: "milyen uj uzenet???" - No lássuk:
1 - Ki merik mondani, hogy a roma lakosság életvitele tarthatatlan
2 - Ki merik mondani, hogy van cigány bűnözés. (Eddig elhallgatták, de csak nem akart csökkenni dadára az ilyen-olyan pozitív diszkriminációs intézkedéseknek.) Szóval valamit tenni kellene. Ha nem beszélünk r problémáról nem is remélhetjük a megoldását.
3 - Nincs meg a minimális nemzeti önvédelmi reflexünk sem a nemzetközi tőke térfoglalása ellen.
4 - A média politikailag irányított és részrehajló.
5 - A politikusok elszámoltathatósága hiányzik

No szerintem ezek a fontosabb új üzenetek. Ezek részben szélsőségekben jelennek meg (mer' egyébként kb. mindenki lesz*rná), részben mindenféle populáris marhaságba csomagolva (szent korona tan, csendőrség, mentelmijog eltörlése) jelenik meg, mert szavazatot kell szerezni na. Olvasd vissza amit írtam!

szita szita péntek 2010.03.29. 22:49:13

@TaTa86.: Őőőő nem győztél meg. :) Én pld. olyan szélsőségesen liberális vagyok, hogy még a jobbik radikalizmusát is megértem! :)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 22:52:51

@szita szita péntek: Na na!
A Szent Korona tan egyrészt nem populista, másrészt nem marhaság, hanem Magyarország egyetlen legitim alkotmánya.
Ami populista és marhaság az a ránk oktrojált köztársaság, és a fércalkotmány.
A csendőrség pedig egy nyugaton is bevált működő intézmény, ami nálunk is sokat segíthetne.

Egyébként lenne ám még egy üzenete is:
-A média, és a "liberális" értelmiség hathatós közreműködésével lezüllesztett, kiröhögött morál visszaállítása.

szita szita péntek 2010.03.29. 22:56:07

@TaTa86.:
Még valami: Ezek szerint ha nincs a palettán pontosan olyan párt, ami minden részletében azt mondaná, ami az én véleményem, akkor ne menjek szavazni? Bocsesz, de ez hülyeség. A lényeg, hogy benne legyen a céljaik között az, ami nekem IGAZÁN fontos. Per pillanat nekem az a fontos, hogy végre foglalkozzunk a politika tabu témáival. Ezzel együtt - nem tudhatod. Pld. eléggé ateista vagyok. A kócsagtollas magyarkodást szánnivaló ökörségnek tartom. De ezt is bevállalom, ha cserébe napirendre kerülnek olyan kérdések, amik gatyába rázzák az ország gazdaságát. Ez van.

szita szita péntek 2010.03.29. 23:04:00

@TaTa86.: Tudom én, hogy mindenkinél kihúzom a gyufát! :D
- A szent korona tan annyiban legitim, hogy régi. Hááát, nem vagyok meggyőzve. Nem vitatom, hogy szükségünk lehet egy új alkotmányra, mint ahogyan azt sem, hogy politikailag kifizetődő a szent korona tanra támaszkodni a szavazók megnyeréséhez. De ettől még ordas butaságnak tartom, bocs.
- A csendőrség színtiszta szemantikai kérdés. Az emberek jelentős részének az társul a csendőr képéhez, hogy kócsagtollas keménykezű ütökember. Az abszolut közhatalom. Hehe. No akkor itt most arról kéne inkább beszélni, hogy a csendőr miért nem rendőr? Miért nem kaphat egyszerűen a rendőr komolyabb eljárási jogokat? Miért nem növeljük a rendőrség létszámát? A közrend biztosításának megvalósítására szánt források és jogok számítanak. Ezt öltöztették az idealisztikus (mer akkó még rend vót!) csendőr jelszó képébe. Butaság, de tény hogy szavazót hozhat - megbocsájtom.

tbb 2010.03.29. 23:04:47

@Google:
Azt irod: Szélkakasnak nem hívnám a nőt, inkább széltyúknak.

Viccesek vagytok. Azokat nevezitek szélkakasnak, széltyúknak, akik a passzát szelet fújják.

kristoof 2010.03.29. 23:12:49

Ez amúgy tényleg baromi szánalmas!A magyarok is nagyon szánalmasok,hogy ilyen politikusra mennek el szavazni...hozzá kéne csatolni az országot Szlovákiához!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.29. 23:15:21

@szita szita péntek: Szent Korona tanhoz egy rövid érvelés: működött. A köztársaság nálunk nem működik.

"No akkor itt most arról kéne inkább beszélni, hogy a csendőr miért nem rendőr?"
Olvasd el a programban. Példának okáért, a csendőr kaszárnyában lakik, ott ahol szolgálatot teljesít. (Dunántúli csendőr pl Borsodban.) Hogy ez miért jó triviális: így nem lehet a családjával fenyegetni.

"Miért nem kaphat egyszerűen a rendőr komolyabb eljárási jogokat? Miért nem növeljük a rendőrség létszámát?"
Mert a rendőrség a velejéig korrupt. Olcsóbb és hatékonyabb egy új szervezetet létrehozni, pláne azért, mert a csendőr feladata alapvetően más mint egy egyszerű rendőré.

"Butaság, de tény hogy szavazót hozhat - megbocsájtom. "
Úgy néz ki a franciák, olaszok, románok stb mind buták. Náluk ugyanis van csendőrség(, pont tőlünk vették át), és a jelek szerint működik.

"Ezek szerint ha nincs a palettán pontosan olyan párt, ami minden részletében azt mondaná, ami az én véleményem, akkor ne menjek szavazni? "
Ilyet én hol mondtam? Nekem pl a jobbik gazdasági programja nem tetszik. Nem is az a baj, hogy Müller jobbik-szimpatizáns. Még csak nem is az a baj, hogy jelentkezett gárdistának. A baj az, hogy a Gárda felvette.

"Pld. eléggé ateista vagyok. "
Magánügy. Csak ne hangoztasd nyilvánosan.

szita szita péntek 2010.03.29. 23:21:15

@kristoof: Bocs, de az a szánalmas, hogy ennyire rövidlátó/tájékozatlan vagy. Morvai Krisztina egy nagyon komoly szakmai múlttal rendelkező jogász, aki komoly érdemeket szerzett többek között azokon a területeken is, amelyekről a fenti megbízás szól. Mégis hol találsz kivetnivalót abban, hogy amikor lehetősége volt rá munkát végzett azon a területen, ami számára fontos volt és amelyben elismert szakembernek számít?

Vagy az nem tetszik, hogy a (többek közt) kisebbségi jogvédelemmel is foglalkozó szakember utóbb ki mer állni a többség érdekében is? Tudod - egyenlő jogok. Nem több, mint a többségi társadalomnak, de annyi igen!

A választók felületesek. Szerintem te is. Más lenne a politikai kommunikáció, ha gondolkodó emberekhez kellene szólnia. Nem így van. Ezek után mit kérsz számon?

szita szita péntek 2010.03.29. 23:35:11

@TaTa86.:
- A szent korona tan működött egy feudális társadalomban. Megtette kötelességét. Most már csak egy kiüresedett frázis.
- "A rendőrség korrupt" - Őööö, akkor ezzel kellene kezdeni valamit nem? Francia, olasz példa:Túl egyszerű lenne, ha a világ ennyire analóg lenne. Mások a problémák, más a közgondolkodás. Nem egyértelmű, hogy egy minta nálunk (itt és most) működne. Nem zárom ki, de nem vagyok meggyőzve. Ilyen alapon csinálhatnánk alkotmányos monarchiát is, arra is van működő példa... Most a csendőrtől azt várná el a választó (mint ahogyan néhány idősebb rokonom is) hogy rendre végigmenjen a cigánysoron és rendesen elnáspángolja aki csak ferdén néz rá. Nos - ezt nyilván nem teheti meg, azok az idők elmúltak.
- A szavazós kérdéshez meg: Arra szántam példának, hogy egy melegpornós csajnak is lehetnek olyan elvei, ami mégiscsak a gárdához húzza őt. Lehet nem mindenben ért egyet, de számára nyilván fontos kérdésekben igen. Nem fogom megkövezni érte.

Várkonyi 2010.03.29. 23:44:05

@szita szita péntek:
Elég jól látod a dolgokat.
Ezt mint fanatikus hívő jobbikos mondom.

Egyetlen hibád - bár igazából a környezeted hibája - hogy nem a jezsuitáknál nevelkedtél.

Eléggé okos vagy, a logika és a tudomány minden bizonnyal mély ismerője, de ezek az ismeretek a metafizikai létezőkkel nem tudnak mit kezdeni. (Többek közt azért, mert tagadják a létezésüket is...).

Valóban a jobbik kénytelen hatásos dolgokat mondani, hogy odafigyeljenek.
Persze ez a finnyántos "értelmiségnek" nem tetszik, rögtön primitív, segghülye stb. lesz szemükben. De végülis ez mindegy: kutyaugatás nem hallik az égig.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2010.03.29. 23:58:26

Hahaha, több mint 600 komment a jobbikosok által jelentéktelen, pitiáner ügynek mondott témában.

Fiúk, ha egy ügy nem számít, akkor azt ignorálni kell, nem több száz kommenten keresztül folyó magyarázkodással felhívni rá a figyelmet, hogy módfelett idegesít benneteket, amiért szóba hozta valaki.

Várkonyi 2010.03.30. 00:03:45

@szita szita péntek: a Szent Korona Tanról:

Többek között azért helyes és kívánatos a Szent Korona Tan beépítése a magyar alkotmányba, mert azt nem pár "forradalmi" értelmiségi találta ki egy kávéházban (jakobinus haverok, meg ilyesmi), hanem organikusan ráépült a magyar népi lelkiségre.
Nem elvont idea, hanem napi létező valóság: az idegenekkel szemben toleranciát ír elő, feltéve persze, hogy az idegen is így viselkedik. Semmi xenofóbia, rasszizmus stb. nincs benne.
Mi csak ezt kérjük, követeljük, hogy ez meglegyen.Nem akarlak untatni a jogi részletekkel - már csak azért sem, mert utálom a nyakatekert megfogalmazást - de nagyjából arról van szó: a magyar föld magyar kézben maradjon, a Kárpát-medence magyar érdekeltségű/fennhatóságú terület, kell lennie egy királynak, amely király szent király, vagy ha nincs király, akkor a Szent Korona a király.
Teljesen vállalható cél mindegyik.

A képviselők mentelmi jogának eltörléséről: Valóban, ez egy neuralgikus pont, de amint te is írtad, a Jobbik remekül érzett rá az ezzel kapcsolatos népi hozzáállásra.
Ez legyen a legnagyobb probléma a Jobbikkal kapcsolatban...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.30. 00:05:25

@szita szita péntek:
"- A szent korona tan működött egy feudális társadalomban. Megtette kötelességét. Most már csak egy kiüresedett frázis."
Téves. A Horthy-éra nem volt feudális társadalom. De már a dualizmus sem.

"Mások a problémák, más a közgondolkodás."
Mondtam a románokat is. Nagyjából ugyanazok a problémák, és a közgondolkodás is.

"Nos - ezt nyilván nem teheti meg, azok az idők elmúltak."
Ez nonszensz. Ugyanaz az emberiség most is és ezer éve is. Egyébként nem terrorbrigádokat akarok, hanem egy olyan szervezetet, amelyik nem szarik be a helyi basszába jelenlétében, és nem is korrupt.

"Lehet nem mindenben ért egyet, de számára nyilván fontos kérdésekben igen."
Nem az a kérdés egyetért-e e a csaj a gárdával, az a kérdés a gárda egyetért-e a pornózással, mint legitim jövedelemforrással.

"Nem fogom megkövezni érte. "
Én sem, nem az én dolgom megítélni.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.30. 00:08:19

@Elpet: Nahát megjött nyomozó úr? Gratulálok a legújabb fogásához, derekas férfimunka volt!

Várkonyi 2010.03.30. 00:08:44

@Elpet: Fogd vissza magad, nyárspolgár.
A sárdobálás mindig működik.
Amellett meg amilyen színvonalú kommentek születtek a fityesz-oldalról... hát ha csak erre vagytok képesek...

Persze most én is nevethetnék egy jót a mandíneres fityesz-tombik agyhalott állapotán, de már kinevettem magam mára, megmondom őszintén.

Volt min.

stratez 2010.03.30. 00:34:30

Kínos, kínosabb, legkínosabb. Az, hogy Morvainak nem fűllött a foga a többmillás eusfizetésből a 7 ezres bünti kifizetésére, az csak kínos, hogy a mentelmi jog mögé bújva akarta megúszni, az kínosabb, hogy felkerült a szocik fizetési listájára, az a legkínosabb...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.30. 01:40:02

@stratez: Morvai önmegvalósít. Ott, ahol engedik és méltányolják. Ha a leszbikus eszkimók akciófrontja karolta volna föl, az északi sarkon turbózna a jegesmaci mozgalom élén. A politika nem a szerény emberek műfaja ehonban, kb. ezért is tartunk ott, ahol.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.30. 01:43:47

@kristoof: szabad világban élünk, nem muszáj maradnod :)

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.30. 01:54:39

@Shulc: a demokrácia megmentése... oooh... az a demokrácia, amit épphogy a magukat liberális demokratának hazudó szarházi " ajropéer értelmiség" tett tönkre.

Hát öregem, nem az takarítja a disznóólat, aki összeszarta.

Vagy felfogod, vagy nem :)

pakesz (törölt) 2010.03.30. 01:57:29

azert a sok hurraoptimista jobbikos...
emlekszunk hogy a Fidesz 2006 ban min vesztett?
a nemzet orvosan!!!
negativ volt a kampany akkor is, kicsinalo?
igen pont ugy mint most
mit is mondott, hogy szinglihordak meg tekkno...
ugy tunik erre a normalisabbjanak bekattant, hogy hat ezt megsem kene, es elment!!!
mi van a Fideszt a zsido toke nem akarja 2/3on latni? mert ha a titkos ero elmegy az a komcsikra fog szavazni...

es ezek a dolgok mar eleg sokat szamitanak hogy elinduljon a hatodik hadoszlop!!!

pakesz (törölt) 2010.03.30. 01:58:52

@stratez: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

en is ezt mondtam eloszor, de aztan kiderult, hogy inkabb a fel oracskat nem akarta kivarni
hibbant nagy ribanc, de azert ne mondjuk ra hogy 7e -t nem birt kifizetni ...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.30. 02:08:31

@Elpet:

Ez a vonat már elment. Felesleges már ezen rugózni. A Jobbik visz, amit visz, ezen, szvsz, már csak rontani lehet.

És azt talán nem kellene.:-)

Nem az az érdekes ami van, hanem ami lesz.

Szerintem nekünk most inkább ezen kellene pörögnünk:

www.nagyitas.hu/common/main.php?pgid=cikk&cikk_id=568

www.nagyitas.hu/common/main.php?pgid=cikk&cikk_id=714

www.nagyitas.hu/common/main.php?pgid=cikk&cikk_id=678&tema_id=29

No, hogy ebből mi fog kisülni, no, az nem mindegy.

ü
bbjnick

belekotty 2010.03.30. 06:57:55

A romák elleni kiszólásai a jobbiknak nagyon találkoznak az emberek érzéseivel.
Sajnos soha nem fognak integrálódni. Ma reggeli példa. Házam előtt csinálták tegnap az út szélét. Frissen lebetonozta egy brigád délután 4 körül. Ma reggel küldtek öt cigány pucolja ki az árkot. Öt felnőtt ember simán mászkált reggel hatkor a félnapos betonon, ami az út alapja lesz. Öt felnőtt emberből egyben sem merült fel hogy nem basszuk össze amit mások csináltak. Az ilyen embereket teljesen reménytelen integrálni. Ilyenkor bizony erősen kedvem lenne a Jobbikra szavazni.

tusuanzen 2010.03.30. 07:47:06

@Shulc: bazze ez a fidesz-mszp ukász a szavazóinak, fogalmad nincs attól, hogy valójában milyen értékeket képvisel európa csak zagyválsz.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.30. 09:35:53

@Arma Gedeon2: nem vitatom, székbe a szavazók kegyelméből jut bárki bárhova, ez a szépsége a sokat szidott nyugati mintájú demokráciának. Oszt 4 évenként reklamáció az urnánál.

Nzoltan 2010.03.30. 09:58:58

Azt nem értem, hogy ezzel a munkával mi a baj. Szakértőként dolgozott, az államnak, cserébe felmarkolta a lét. Itt a vége a történetnek. Én is az államnak dolgozom. Fizetek adót. Akkor is azt tettem. És akkor most ne nézzek a tükörbe ha a Fideszre vagy a Jobbikra akarok szavazni?

stalien 2010.03.30. 10:13:17

@Nzoltan:

Ezazért van, mert a zantisunaisták zászlajukra tűzték a jelszót :
persuna non grátisz !
"szegényember kézzel nőz" !-)

Tündér_Lala 2010.03.30. 11:35:01

Számomra a jobbik elképzelései közül vannak kívánatos és szimpatikus elemek. Csak kettőt emelnék ki, a szt. korona tanon alapuló alkotmányt, és a csendőrség felállítását.
Mindkettőt 60 esztendeje támadják, próbálják negatív szinben feltüntetni és emiatt konszenzussal megvalósítani valószínűleg lehetelen. Ehhez elöször a közgondolkozást, az emberek ismereteit kellene a helyükre tenni, tehát szerintem csak távlati cél lehet.

A szt. korona egyrészt szakrális tárgy, másrészt a ország egységének a szimbóluma, amely garanciája annak, hogy a királyon át az ország minden alattvalójának kötelessége az ország(a szt. korona) érdekeinek szolgálata. Ez az a fajta szellemiség, amely olyan végletesen eltűnt az elmúlt időszakban.
A különféle érdekek jó rossz egyeztetetése soha nem helyettesítheti ezt az elkötelezett szellemiséget, amelynek nyomán emberek hajlandóak akár saját érdekeik ellenére az ország előrehaladásának ügyét képviselni.
(Nekem is több könyvet kellett elolvasnom, hogy megértsem a szt. korona mint szakrális tárgy és szellemiség lényegét. Ez ma nagyon nincs ma az emberek birtokában.)

A csendőrség felállítása pedig azért volna fontos, mert a vidéki rendvédelem feladatait, módszereit tekintve alapvetően más, mint a városi rendfenntartás. Valójában hiányára a vidék katasztrofális rendvédelmi helyzete mutat rá. Lényegében az ellene szóló érvek elsősorban a kommunisták és a ballib által terjesztett propagandán, tévhiteken alapul.

Miközben nem vagyok jobbikos, állítom hogy a jobbiknak köszönhető egy sor (nem PC) gondolat felvetése, amelyek igenis megfontolásra érdemesek.

stalien 2010.03.30. 11:48:02

Nnu azért, hogy válasz is legyen :

„Sem akkor nem láttam, sem most nem látok semmiféle kivetnivalót abban, hogy a felkérésnek eleget tettem, az előkészítő program keretében közel fél éven át szakmai képzéseket tartottam, a hasonló külföldi intézmények tapasztalatait a felkérés alapján kutattam és ismertettem. Abban sem látok kivetnivalót, hogy munkámért anyagi ellenszolgáltatást, szakértői díjat kaptam, amelynek mértéke az elvégzett munka mennyiségére és a jogászi munkadíjak átlagára tekintettel kimagaslónak egyáltalán nem mondható, figyelemmel arra, hogy közel féléves munkáról volt szó."

nol.hu/belfold/morvai_nem_szegyelli__hogy_a_szocialista_kormanynak_dolgozott

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.30. 11:57:34

@Rettegett Zsivény:

Akkor ezt tartsa észben akkor is, amikor másokat ilyenfajta olyanbérencnek nevez. Hátha azok is csak szakértői díjért dolgoztak :)

Google 2010.03.30. 11:58:00

Jó, hogy a "fideszesség" elmúlt, a többi nem számít.
Szakértő csak "szakértők" között érezheti jól magát. Szerencséjére, nem "politikusbűnözőknek" dolgozott.
Vigyázzon rá nagyon a Jobbik, ekkora kincset mint Balóné, nem mindennap talál az ember!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.03.30. 12:12:36

@TaTa86.:

"ez Geobbelsre is igaz. Csak leközölte a tényeket a zsidókról"

tényeket? ezt te komolyan gondolod?

Shulc 2010.03.30. 13:00:27

Jajj alig várom már a következő leleplezésetek, ilyenkor mindig izgalomba jövök... a jobbikot meg kell semmisíteni.

Nincs irgalom a kibaszott fasisztáknak.
Morvai immár politikai hulla, a többi jön.

Magasra a zászlót, polgártársak.

stalien 2010.03.30. 13:11:22

@Shulc:

Igen, mert elsunákolta a múltyáját !
Eszt mondom én kérem !
!-)

Google 2010.03.30. 13:37:59

@m.logic:

Milyen jó, hogy nekünk nem kell szégyellnünk, hogy ilyen-olyanok, ne adj Isten, Jobbikosok voltunk!

Balóval kötött házassága pedig csöppet sem lendített a karrierjén, nem, tudom, hogy nem.
Vajon létezik olyan eset, amikor ez a nő bármit beismer?
Ez az, ami Gyurcsánynak sem ment.
És erre még büszkék is.

Kristl 2010.03.30. 14:34:55

@Google:
A hímsovinizmus az most polgári vagy liberális demokrata érték? Esetleg mindkettő? :]

tevevanegypupu 2010.03.30. 14:54:19

Orban meg elismeroen nyilatkozott egyszer Horn Gyularol..Nem is beszelve jo szdsz-es kapcsolatairol a multban. TGM-et is o probalta meg a rendorok kezebol anno kiszabaditani es Demszkyvel is joban volt, erre szamos felvetel a bizonyitek. Mar elore rettegek mi lesz vele..Minimum ki kellene a fideszbol tiltani, ezzel a multtal, na halljak!

pakesz (törölt) 2010.03.30. 17:32:19

@tevevanegypupu: AAAAAAAAAAAAAAAAAAa

A TGM szedte ki Orbant a redrorok karmaibol !!!

tevevanegypupu 2010.03.30. 19:53:53

@pakesz:
Erdekes,forditva tudom. Lehet, hogy lassan legendava valik az a jelenet?(-:

2010.03.30. 20:42:18

@Elpet:

barikad.hu/node/50149

Hoppá-hoppá.
Remélem majd büszke leszel magadra április 11. után is, amikor végre felfogod, hogy a ballibsi típusú lejáratókampányod - meg úgy általában a fideszes lakájmédia Jobbik fikázása - mennyire kontraproduktív.

Alfőmérnök 2010.03.31. 13:16:07

Morvai vs Betlen
www.youtube.com/watch?v=RQ0BxdJ2ZWI&feature=player_embedded

Előkerül a buzis téma is. "Egy humoros történet volt." "Ennyire humoratalanná, merevvé, görcsössé vált ez az ország."

Krisztina, bazmeg!
Ki vált humoratalanná? Kik azok, akik minden ironia mögött zsidó összeesküvést sejtenek?
És egyébként is: ki a faszom hazudik, mikor szó szerint idéznek? És miért nem tudod elvállani, hogy pár éve még a MELEGEK jogai MELLETT is kiálltál?
Megjegyzem, van még egy könyv a családon belüli erőszakról, Szőör Anna írta.

teknős 2010.03.31. 14:22:52

@imperial: Tömegesen lépnek ki a Fideszből...

Teljesen életszerű magyar életkép. A kormányzásra készülő pártot tömegesen hagyják el a tagjai. nem akarnak a hatalom mocskában megfürödni.

Tömegesen. És lehoznak nyilvánvalóan már egy évek óta tagdíjat nem fizető, de kilépését még be nem jelentő valaki levelét.

Gondolom a Jobbikban meg körbenyalták azonnal, hiszen a Dr. ott van a neve előtt és jól fog jönni a henteslegények és pornószínésznők mellett...

teknős 2010.03.31. 14:25:59

@Shulc: A gondolkodó emberek között biztosan. De ti ugye, nem az a kategória vagytok...

Shulc 2010.03.31. 18:23:52

@teknős: "De ti ugye, nem az a kategória vagytok..."

Meséld már el, egy Fidesz-szavazó milyen kategória?

m.logic 2010.03.31. 21:33:44

@Alfőmérnök: Most is kiáll a buzik mellett, te idióta. Hogy nem fogtad fel a teljesen egyértelmű beszélgetésben elhangzottakat.

Alfőmérnök 2010.03.31. 21:54:05

@m.logic: Érdekes módon a felsorolásból kihagyta. Csak nem azért, mert az egybites kurucinfós rajongói előtt az ciki lenne? Szar ügy.
Morvai Fidesz elleni támadásai övön aluliak, ezért megérdemli a fikázást. Tudja jól, hogy a Fidesznek is van nemzeti-konzervatív vonulata. Kis pöcs Jobbikosok, túl nagy lett a pofájuk a kampány alatt.

sárfalvi 2017.03.06. 18:44:57

Morvai Hisztike egy náci propagandista..
süti beállítások módosítása