A Fidesz-Jobbik tengely
2010. március 22. írta: nénike

A Fidesz-Jobbik tengely

  Régóta érezzük, hogy alapvető zavar van a lakossági kapcsolatrendszerben az MSZP háza táján. Busszal utaztatott közönség előtt nyomja Ferenc a jakobinus lendületű köztársasági haknit, amit teljes reflektálatlanság övez ugyan, de legalább a négy fal között biztonságban mondhat olyanokat, hogy azt valósítja meg a Magyar Gárda, amit Orbán Viktor gondol. Ez annak a tükrében különösen pikáns, hogy épp az MSZP miniszterelnöke emelte a demokraták közös nevezőjére Mesterházy Attilát és Orbán Viktort, miközben a Magyar Gárdát betiltották. Lendvai Ildikó sem kérdezett meg a Fidesz-Jobbik tengelyről egyetlen elkötelezett Fidesz-, illetve elkötelezett Jobbik-szavazót, így tényállításának gyökerét - jobb híján - ugyancsak a gyurcsányi nemzetkép összefüggésrendszerében kell keresni.

  Közönségszűrőt egyébként a Jobbik is alkalmaz, nehogy má' a barnák a barna esőben mosakodjanak. Orsós Likud Viktor emlegetése a sumér kisnyugdíjas hungaristák honlapján egyébként pontosan jelzi, mekkora elfogadottságnak örvend a Fidesz vezetője a radikálisok körében.

  Nagyon hasznosnak és tanulságosnak tartanék egy Gyurcsány Ferenc által moderált őszinte igazság beszélgetést, melyben Vona Gábor és Lendvai Ildikó tisztázhatná, hogy a liberális Fidesz miért veszélyezteti a Jobbik 2/3-os győzelmét, amikor gyakorlatilag együttműködnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr31859267

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nehéz lehet ilyenkor jobbikosnak lenni 2010.03.22. 16:36:43

A nemzettudat hanyatlóban van. Egyre kevésbé fontosak a hagyományok, a történelem, a nemzeti szimbólumok. Ezek nem csak a hétköznapokból, hanem az oktatásból, médiából, közéletből is kikopófélben vannak. Ha nem akarjuk, hogy a hazafiasság végleg eltűn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jvizkeleti · http://mandiner.blog.hu/ 2010.03.22. 14:28:52

Nálunk mindig is nagy divatja volt a Torgyán féle "totál madness" politikai retorikának. Sokan úgy érzik, hogy ez kemény. Gyakorlatilag erre megy rá most az MSZP és a Jobbik is. Értelmetlen hülyeségeket pofáznak faszita veszélyről, meg Likud Orbánról, a sok barom meg tapsol hozzá.

bástya · http://magyarcitrom.postr.hu 2010.03.22. 14:33:46

Azt írja a Szabad Nép, hogy
"Mit mondtak a választás előtt? Ha jó eredményt érnek el, akkor leváltják ezt a bűnkormányt. Az európai parlamenti választás elmúlt, besöpörték a szavazatok nagy részét, Likud Viktor eltűnt...."

Ha emlékezetem nem csal, mintha a Jobbik is valami ilyesmit mondott volna, hogy ők aztán addig tüntetnek minden nap, amíg... az is elmaradt. Talán rossz volt az idő.

Szpáhi 2010.03.22. 14:46:23

érdekes, végső soron a fő politikai pártok (mdf, mszp, jobbik) mindig oda lyukadnak, hogy azorbánviktor tehetrőla/azoka/maszoppal-jobbikkal-mdffel kokettál-összekacsint-beszalámizza/zsidó/cigány/kisztitkár/fasiszta/diktátor/veszélyesademokráciára/bolsevik/szabadkőműves/magaasátán

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.22. 14:48:03

Baromság!

Egy Likudjaffa-Fidesz összehívná a honvédelmi bizottságot az izraeli gépek miatt?

Nem hiszem!

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.22. 14:48:56

én csak aztat mondanám, hogy a közepesen értelmes, tegyük górcső alá a jobbikot, az emeszpét, a fideszt, és mindezek viszonyrendszerét témájú cikekből is háromszorta annyi van mint amennyi igazából lehetne.
akkor minek kellett ide kenni ezt a semmit?
toporzékolva követelem, hogy mondjátok meg, miért ír az akinek nincs mondanivalója?! :)

Malícia 2010.03.22. 14:59:42

Gyurcsány ezzel a "Fidesz-Jobbik tengellyel" a szavazóinak üzent, hogy erre a két pártra a csalódott MSZP-seknek nem szabad szavazniuk. Ezek szerint csak bejut a parlamentbe az LMP?

cserenkov 2010.03.22. 14:59:45

Ezeket a rettegőket nem értem. Itt van a Jobbik, de szarnak rá nagy ívben! ja meg a félelem úgy látszik rajtuk, mint vágóhídon az állatok szeméből, amikor megérzik a böllért.

Tehetetlen Dodó 2010.03.22. 15:08:08

@Grift: Van egy rossz hírem: annyi mondanivaló nélküli idióta fog még írni, hogy lúdtalpasra toporzékolhatod a lábaidat.

thetriggerhappy 2010.03.22. 15:08:14

@Grift:

jé, nekem uez a kérdés ugrott be a gozdom.blogspot.com-ot olvasgatva.

StavrosMenace 2010.03.22. 15:11:55

mosmár értem, a tervrajz sokat segített

riksafighter 2010.03.22. 15:17:24

a jobbik egyenlőre radikálpopulista basszust nyomja ez szavazatmaximalizálásra elég : de ettől sokszorta nehezebb a radikálrealista parlameti politika. a törvényesség határai között elmenni addig ameddig lehet és átpaszírozni szél ellen

ez 2 teljesen más műfaj , politikai aikido elméletben , és gyakorlatban radikális pártok ott szoktak bebukni hogy duma szinten nagyon megy, hogy majd így meg úgy túligérnek ...választás után meg ellobban a szalma
aztán meg gyakorlatban már nem sül a krumpli , vagy szénné ég és akkor nem lehet megenni ...

egy_vélemény 2010.03.22. 15:24:50

Nekem az ugrik be, hogy ezzel a Fidesz-Jobbik tengellyel ágyaznak meg. Mindig tőmondatokkal, megfellebezhetetlennek tűnő szókapcsolatokkal kezdik.
Most nem tudjuk hová tenni, mit is lehetne, kellene, érdemes ellene mondani?
Erre fog épülni a köv. lépés majd.
Egyelőre, elég nyilvánvaló, milyen irányban, durván pluszminusz 5-10 % arányban, dől el majd a választás eredménye.
Utána 4-6 hét szivatás, átadási 'ceremónia'. Aztán be fog indulni egy olyan tőke és gépezet, amelyik valszeg egy rendkívüli kormányváltásra gyúr. Ahhoz ágyaznak.
Ehhez hintik a port. Hamár dörgölik a szemüket az emberek, akkor lehet majd sódert is a por helyett, nem veszik már észre, úgyis béborult a látás.
Mostanság a meszep minden adandó alkalmat megragad, olyanformán, mint nyuszika, hogy sosem lehessen tudni...majd menetközben kipofoznak belőle valamit. Sztem, érdemes mindenfélére odafigyelni. Még idejében.
De hát ezt idáig is tudtuk, nem nagy újdonság.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2010.03.22. 15:37:48

Azon kívül, hogy a 168 Óra elkezdte a Jobbikot futtatni (biztos, hogy nem cél nélkül), van még valamilyen bizonyíték a Jobbik és az MSZP együttműködésére? Mert akkor az MSZP-Jobbik tengely sem túlságosan valószínű.

A Jobbik támadja a Fideszt, rendben van. Az MSZP is támadja a Fideszt. Ebből következik, hogy minden gyümölcs alma?

Majd akkor kezdek el hinni ebben az összeesküvésben, ha a Jobbik elkezdi futtatni a 168 Órát.

Addig csak ez a kép marad:
konzervativok.blogspot.com/2010/03/demokratikus-dilemmak.html

egy_vélemény 2010.03.22. 15:38:01

A helyesírási hibák bennmaradtak, de annyi kiegészítést fűznék hozzá, hogy a kábítás és az ágyazás mind ugyanazt a célt szolgálják. A menyasszony érdekében.

hillcut 2010.03.22. 15:38:27

én nem akarok egy tengelyen lenni Morvai Krisztinával. az a nő egy igazi idegesítő hülye. hogy lehet őt bírni/elviselni? be nem áll a szája és ömlik ki belőle az ostobaság.
illetve (most láttam a mai m1 ma reggel-össztüzet) b+ totál rühelli a fideszt. ő is meg a jobbik is. ezek b+ még a Kövér Lacát is fellámpavasaznák. persze szívük joga azt rühellni, akit akarnak, de azért differenciálhatnának!
egyre jobban ki van tőlük a faszom. a fidesznek sokkal keményebben kellene velük szemben fellépni!

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.22. 15:42:06

@Loxon:

"168 Óra elkezdte a Jobbikot futtatni"

168 Óra olvasóit érdekli a Jobbik, azért foglalkozik velük a lap, nem valószínű, hogy a törzsolvasóik a Jobbikra voksolnának.

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.22. 15:43:30

@hillcut:

"én nem akarok egy tengelyen lenni Morvai Krisztinával"

Vannak akik meg orbánfóbok, ők tökre kibuknak az Orbános óriásplakátokon.

hillcut 2010.03.22. 15:44:58

@Jobb híján MDF-es:
nem vagyok morvaifób. az a nő szimplán hülye. egy lapon sem lehet említeni a patással.

tevevanegypupu 2010.03.22. 15:48:57

Negy elviselhetelen no van a Parlamentben, akik mar sokszorosan bizonyitottak, hogy elviselhetetlenul kepmutatoak es hazugok: Lampert, Lendvai, Havas es David. Morvairol egyelore ilyesmi nem derult ki. Lehet, hogy idegesito, lehet, hogy teved, de kart meg nem okozott. Azok negyen viszont mar evtizedek ota rengeteget.

Tehetetlen Dodó 2010.03.22. 15:53:39

@tevevanegypupu: Szili kimaradt.
Pedig az is csak egy hazug bolsevik, bár mindig eljátssza az igazi baloldali érzelmű nagyasszonyt.

hillcut 2010.03.22. 15:59:45

@tevevanegypupu:
az, hogy asszisztált egy bolsevik típusú párt felhozatalában sztem több, mint hiba/tévedés.
folyamatosan fikáz mindent és aljas módon összemossa a fideszt az mszp-vel. az elsőhöz persze minden joga megvan, de az utóbbi olyan, mintha a Lendvait hallanám. tartalmában és stílusában is. Én sokáig a jobb oldal megbékélése/kiegyezése mellett álltam, de ezzel a proli hozzáállással totál kihúzzák nálam a gyufát. ráadásul ők rántottak először kardot!
kezdem azt gondolni, h a jobbik húzzon a büdös kurva anyjába oroszországba, vagy iránba vagy ahova akar! sokkal keményebben kellene velük bánni. nehogy már ezek mezítlábas prolik mondják meg hogy mi legyen!

tevevanegypupu 2010.03.22. 16:00:37

@Tehetetlen Dodó:
Tenyleg. De mostanaban elegge eltunt. Pedig ketszinusegben felvehetne a versenyt Ibolyaval is.

La Serenissima 2010.03.22. 16:02:32

attól tartok az első komment után minden további hozzászólás fölöslegessé vált...

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.22. 16:09:52

@hillcut:

A prolik nem válságban fognak polgárosodni.

Tönkrement az MSZP, de ez nem jelenti azt, hogy a FIdesz automatikusan győz.

Az Orbánfóbok nem lesznek fideszesek akárhány nokiásdoboznyi békávé is derül ki, nekik egyszerűbb a világképük.

Nekem sem tetszik, hogy a Fidesz a jobbikos lelkületű választóknak nyal, de szerintem tudják, hogy csak velük tudnak választást nyerni. A sötét, nemzetisekedő bugrisoknak van most Eldorádó, hisz az ő kegyeiket keresi a Jobbik is és a Fidesz is. :-(

tevevanegypupu 2010.03.22. 16:10:12

@hillcut:
Az nem erdekes, hogy a fideszt szidja, nem hinnem, hogy barmelyik igazi fidesz-szavazot is a jobbik iranyaba terelne.
Ket kulonbozo part, nagyon keves dologban egyeznek, ezt legfeljebb csak szocialliberalis megatalkodottak hiszik el. Eleinte ugy kepzeltem en is, hogy lehet majd veluk normalis megegyezest kotni orszagos ugyekben, de valoszinuleg megbolondultak attol a kis hatalomtol, amit most kaptak egy idore.
Es nem hinnem, hogy Morvai valoban annyit tudna artani a fidesznek - Vona sem - mint az elmult evtizedben Davidek es Lendvaiek. A tudatlan embereket pedig sajnos lehet befolyasolni, nem veletlenul volt nyolc evig szocialliberalis koalicio. Szoval mericskeljunk.(-:

tevevanegypupu 2010.03.22. 16:14:24

@Jobb híján MDF-es:
A Nokia-dobozosok, Gyurcsany-imadok kegyeit kegyeit viszont az mdf.

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.22. 16:15:50

@tevevanegypupu:

Nekik ott az MSZP. Vagy szerinted kik az MSZP szavazói?

hillcut 2010.03.22. 16:24:37

@Jobb híján MDF-es:
azért azt nem hinném, h veszélyben forog a fidesz győzelme.:) azzal sem értek egyet, h a fidesz a radiknak nyalna. a sötét nemzetieskedő bugrisok már rég új zászlót bontottak a sötét ex-kommunista proletárokkal. őket kell majd átnevelni. már azokat, akiket még lehet. én inkább 1-2 jól irányzott nyakleves kiosztását várnám a fidesz részéről. persze kormányon egyszerűbb lesz.

hillcut 2010.03.22. 16:27:32

@tevevanegypupu:
amit sokan és sokáig ismételgetnek, azt egy idő után sajnos egyre többen el is hiszik. nem a törzsszavazókat féltem, hanem azokat a bizonytalanokat, vagy leendő először fideszre szavazókat, akikkel talán meglehet a 2/3.

X Y kronosz óra 2010.03.22. 16:32:26

@Grift:

Talán azért, hogy az indexes zsidóknak legyen mit kitenniük a címlapra.

gabesz7004 2010.03.22. 16:36:02

@Jobb híján MDF-es: Arra nem gondoltál esetleg, hogy a "sötét, nemzetieskedő bugrisok" TÉNYLEG féltik az országot?

thetriggerhappy 2010.03.22. 16:36:13

@hillcut:

Azért ugye mindketten emlékszünk arra, amikor még a zászlóik ott lobogtak viktor beszédei alatt és ezt viktor láthatóan nem bánta akkor? Én a magam részéről ezt soha nem fogom elfelejteni a Fidesznek, változzon meg akármennyire a hangvételük.

beep 2010.03.22. 16:37:10

Ez szinte idevág, most találtam: "A Jobbikost onnan lehet megismerni, hogy a feje bele van szorulva egy szelektív hulladékgyűjtőbe és szidja a cigányokat, miközben egy bottal ütlegeli a konténert."

szelesretartpumak.tumblr.com/

gabesz7004 2010.03.22. 16:38:02

@hillcut: Csak nehogy a Jobbik csapkodja nyakon a fideszt! Illetve, de mégis, tegyék csak meg! Most a fidesz lehazudja a csillagos eget is, aztán majd szépen majd elülnek a mutyibarátaikkal!

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.22. 16:38:34

@hillcut:

"én inkább 1-2 jól irányzott nyakleves kiosztását várnám a fidesz részéről. persze kormányon egyszerűbb lesz."

Mennyire erős a Fidesz?

Nem kényszerül koalícióra?

Vagy a szocikat számoltatja el a jobbikosok támogatásával, vagy a jobbikot teszi helyre két pofonnal a szocik támogatásával.
Szerintem két frontot nem válal be.

Pedig jó lenne! Ehhez kellene a 2/3!

gabesz7004 2010.03.22. 16:39:59

@beep: kac-kac! Most kell nevetni? Inkább egy Magyar kukás, mint egy zsidó! Mert az elprivatizálja a kukát is! :D

elfelejtette 2010.03.22. 16:41:04

@hillcut: "Én sokáig a jobb oldal megbékélése/kiegyezése mellett álltam, de ezzel a proli hozzáállással totál kihúzzák nálam a gyufát."

En is igy voltam vele, de most mar latszik, hogy a Jobbik kifejezetten antifidesz part akar lenni, es most mar ennek jegyeben mozgosit.

gyaloghartur 2010.03.22. 16:41:57

Szásszázalékos informácijójim vanak ara nézwést, hogy a fasisztákok levetik álorcáikat a Vállasztás másnappján: Orrsós Liqud Vígtor, megrendezi a Szembernáthhegyi éccakát, s legyilkoleszterinez minden MSZPét.Hamvajikat peddig elaggya a kisgazdákoknak MSZPéti Showként.
Kiderül a Madöf árúllása: hádfbadöfi a Szadeszt, sezért Herényikhaj lessz a bélügymisztérjúm: egyrészileg FÉLREGIRRTÓként, máslaug mert tudd herréllni(Oman is noman!)
Morvay Kriszta lessz a kűlégymisztérjúm: egybő haddat üzzent a nátóknak és Cseszlovákiának!
Kővér Lázló lessz az álami ítélett végrehajjtó!
Vonna Gábor lessz a Nemzett Veztő, máskénnt Wasier!
Orrsós lessz Ellső Vígtor néven a karonrázott Kiráj! Ez lessz a Ző Víg tora: nekkünk bush tor lessz!!!
Aláss-írás: STR(ummbakter) Éber Vigiliusz

Hümüzhümümüz 2010.03.22. 16:47:38

Jobbikot a saját szavazótábora fogja darabokra marcangolni. Viktor maximum besegít és a médiával ráerősít.

hillcut 2010.03.22. 16:47:57

@thetriggerhappy:
nem volt se velük se a zászlóikkal semmi baj. egészen addig, amíg a kezünkbe nem haraptak.
remélem arra is mindketten emlékszünk, hogy akkoriban nem volt gárda, nem volt masír, nem volt molotov meg ilyenek. kordában voltak tartva és sokkal békésebbek, kezelhetőbbek voltak, mint ma.
én arra is pontosan emlékszem, hogy a "sajnálatos" 2006-os őszi eseményekkor történt meg a szakadás. a fletó féle mocskos tömegbe lövetés+őszöd radikalizálta őket.
ezt ne próbáljuk a fidesz nyakába varrni, mert nem így volt. OV-nak és a fidesznek egyelőre csak megköszönni lehet, hogy a konszolidált réteg van többségben. meg azért is járna a köszi, hogy van egy kormányzóképes, nemzetközileg is támogatott többség!

Kalmár 2010.03.22. 16:51:01

Az milyen durva lenne, ha véletlenül egyszer kormányt alakítana Vona...

- Betiltják a kereskedelmi tv-ket. Minde adó köteles a nép akaratát tükröző nevelő típusu műsort vetíteni.
- Állami bankok jönnek létre. A nemzetközi tőkét magas adókkal súlytanák.
- Azé a föld aki megműveli. Csak Magyar vehet földet. Magyar akiről Kriszta azt mondja.
- Aki nem dolgozik ne is egyék. Mindenkinek munkát kínálnak aki nem vállalja az nem kap segélyt. Börtönbe megy mint közveszélyes munka kerülő.(kmk)
- Aki állami vagyont lop annak életfogytig tartó börtön. (Kína)
- Mentelmi jog, ami megakadályozza, hogy egy ellenzéki képviselőt letaróztasson a rendőrség szavazás előtt pár napra: Törölve.
- Állami, olcsó boltok jönnek létre ahol a Magyar termelő olcsón helyet kap és árulhat.

Nekem ez a program rohadtul ismerős valahonnan.....szocializmus. Nem is akármilyen. Nemzeti!

Jó érzékkel nyúl a Jobbik olyan kérdésekhez amiket feltétlenül módosítani kell.
(nehéz renben lévőt találni)
A válaszai viszont olyan szélsőségesen átgondolatlanok, hogy több bajt hoznak mint hasznot.

hillcut 2010.03.22. 16:51:33

@gabesz7004:
milyen hazugságokra is gondolsz?

hillcut 2010.03.22. 16:55:42

@Jobb híján MDF-es:
egyikhez sem kell 2/3. jól működő ügyészség, bíróságok és titkosszolgálatok kellenek hozzá

is 2010.03.22. 17:00:46

@egy_vélemény: "Mindig tőmondatokkal, megfellebezhetetlennek tűnő szókapcsolatokkal kezdik. ... a meszep minden adandó alkalmat megragad, olyanformán, mint nyuszika, hogy sosem lehessen tudni..."

ezt még nem hallottam, hoyg a FIDESZ-t meszepnek hívják. Hogy jön ez ki? mert a 'bankárkormány', '8 év Gyurcsány-korszak', 'összetöpörödés éve', 'gázárat fog emelni', 'az emberek ellen van' rövid tőmondatosak alapján ez ugye a FIDESZ-ről szól, ugye? de a FIDESZ-ről mindenképp, ha még másról is.

is 2010.03.22. 17:03:12

@hillcut: olvasd el a Hírszerzőn PLT utolsó gyónását ügyészség ügyben. talán a Mandineren is megvan.

egy_vélemény 2010.03.22. 17:04:58

@is: sződd a selymet élvtárs/nő!
:)

tevevanegypupu 2010.03.22. 17:15:52

@Jobb híján MDF-es:
Mszp szavazok? Akik befogott orral szavaznak Kis Janostol kezdve. Debreczeni Jozsefet viszont elvesztettek, micsoda csapas!(-: Oket a csalasok, sikkasztasok, az orszag tonkretetele, a rendorseg mukodese es a demokracia meglehetos szabadon kezelese nem zavarja.De nekik ott a holocaust-tagadast megbunteto torvenyjavaslat, szoval ki vagynak elegitve, ennyi eleg a boldogsagukhoz.Ugy korulbelul ugyanazok lehetnek az mdf-szdsz-bokrosista szavazok is, szoval kemeny utkozet lesz.

@hillcut:
Bizonytalanoknak sok lehetoseguk nincs.
Sokat megszedithet a jobbik az igaz.
Es nem csak hulye prolikat, hanem vannak bizony ertelmisegi szavazoik is eleg sokan.

kamasuka 2010.03.22. 17:18:40

@Jobb híján MDF-es:
"Nem kényszerül koalícióra?"
Új választások lesznek. Ennyi.

egy_vélemény 2010.03.22. 17:20:07

Miért volt Titó láncos kutya?
Miért kell egy olyan tengelyt vizionálni, ahol maga a vízió idézi fel a fasisztaveszélyt?
Miközben köztudott, hogy ha nem a Fidesz, akkor kinek a volt szavazógárdája duzzasztja a létszámot?
Olyan is lesz minden ígéretük beváltása. Amennyire az emeszp is beváltotta.
De érthető az a lelkiállapot is, amikor valaki az elszámoltatástól annyira, de annyira reszket, hogy beáll elszámoltatónak. Nincs új a nap alatt. Csak akkor olyan is lesz az elszámoltatás.

hillcut 2010.03.22. 17:30:03

@is:
spekuláció az egész írás. a szokásos rettegő pánikkeltés, központban azzal az összeesküvés elmélettel, hogy a fideSS irányítja háttérből az egész országot. nevetséges.
de mondjuk játsszunk el a gondolattal, h van igazságalapja!
1. kitűnő bizonyítéka lehetne annak, hogy a ballib kormány képtelen kormányozni az országot.
2. amúgy csak megjegyzem: a ballib kormány tényleg képtelen kormányozni az országot.
elég, ha csak az utóbbi hetekre gondolunk. izraeli repülő, HM mutyi, nemzetvédelmi egyetem mutyi, cigány-sorozatgyilkosság kérdésköre, állítólagos terroristák szaladgálnak szabadlábon, UD ZRT stb. hol
van a nemzetbiztonság?
3.ha tényleg vannak jobbos téglák, akkor legalább pontosan fogja tudni a fidesz, h kik azok.

amúgy ismétlem: spekuláció az egész. jól, szigorúan, folyamatosan felügyelve, az eszközöket kihasználva kell működtetni az államszervezetet és biztosítani kell a működéshez szükséges eszközöket. ebben a fidesznek elég jó tapasztalata, eredményei vannak. lásd Kövér Laca.
ismét mondom: a szocik elszámoltatását és jobbik megregulázásat rá lehet bízni egy jól működő ügyészségre, bíróságra, titkosszolikra.
nem olyanokra, amik ma vannak.

elfelejtette 2010.03.22. 17:44:22

@kamasuka: Miert lennenek uj valasztasok? 50% meglesz.

tanarseged ur 2010.03.22. 17:48:17

@Jobb híján MDF-es: Jó lenne a Fidesz-2/3? Április 11-én "Jobb híján fideszes" leszel, vagy inkább "Jobb híján kirándulni mentem"? ;-)))

tölgyes 2010.03.22. 17:54:55

Na ezt is megértük. Orbán volt már patás ördög, cigány.. és most zsidó..:)

Arra azonban felhívnám a Jobbikosok és e cikk szerzőjének figyelmét, hogy a sumerok nem voltak semiták..::)) Csak a rend kedvéért.

sumigerilla 2010.03.22. 18:03:52

Butuska libuskák vagytok Ti előbb szóló! Azt hiszitek, hogy baloldaliak vagytok, pedig csak a liberal kapitalistáknak nyaltok be! A Gyurcsány, a Veres Jani egy mocskos kapitalista, a Bokros a kapitalisták bérence, és Ti ezeket istenítitek!

X Y kronosz óra 2010.03.22. 18:11:53

@sumigerilla:

Milyen istenítésről van szó ezekkel az általad sorolt nevekkel kapcsolatban, ember!?

X Y kronosz óra 2010.03.22. 18:22:57

@Orsós Angéla:

Ennek eldöntéséhez azért még kellene legalább egy, Barikádtól független forrás. Én nem tartom reális felvetésnek, hogy Kövér László az MSZP-vel való összefogásban gondolkodna.

blitztone 2010.03.22. 18:26:19

Fidesz szoci tengely!
Csak akkor fog össze a Fityesz a szocionistákkal, ha azok megbánják bűneiket! Ez az évszászad poénja. Előadja Kövér László humorista:

www.youtube.com/watch?v=sIxKes__vzs

hááááát 2010.03.22. 18:28:03

Itt most mindenki modja a magáét.Már nem kell sok nap és választunk.Lehet tengelyek lesznek, de nagyob a valószinűsége,hogy végignézhetjük ahogy négy-öt párt 4 évig egymást fogja szivatni.Mi lenne akkor ha minden párt szavazója azt akarná, hogy az a 386ember a mi érdekeinket képviselje és ne azzal legyen elfoglalva, ki melyik bizottság székébe tud beleülni.

ITT AZ IDŐ EGY DEMOKRATIKUS SZEBB JÖVŐRE!

JAHHH BOCS FELÉBREDTEM!

hillcut 2010.03.22. 18:41:52

@blitztone:
most akkor fidesz-jobbik, vagy fidesz-mszp?
el kéne már dönteni, nem? vagy fidesz-jobbik-mszp óriáskoala?
vagy csak megint a száját jártatja a szélsőjobbal összefogó szélsőbal? vagy esetleg van már lendvai-vona deal is már?
úgy tudom személyzeti átfedések vannak már volt szdsz képviselők személyében.
a szavazóbázis végül is ugyanaz, a bolsevik retorika is stimmel. talán közös nyaralások is vannak Szocsiban?

blitztone 2010.03.22. 18:46:21

@hillcut:
Te mit vettél ki Kövér szavaiból? Hogy a Jobbikkal szeretnének összefogni?

hillcut 2010.03.22. 18:54:13

@blitztone:
ezt vettem ki:

"csak akkor lehet bármiféle együttműködésről...szükségesnek látszó összefogásról beszélni"

szövegértés alsó tagozat.

amúgy a Kövér Laca tényleg arról híres, hogy a komcsikkal kollaborál

==T== 2010.03.22. 18:56:47

Fityiszes demokrácia, Esztergomban, Meggyes Tamás(Fidesz) utasításra leszedik a Jobbik plakátjait...

www.youtube.com/watch?v=T9S3pi7fptY

+ ki vannak tiltva a középületekből, miközben más pártok kampányolhatnak ott...

Marcellus_Magnus 2010.03.22. 19:02:12

Szerintem a mostani időszaknak a legviccesebb eleme ez a kölcsönös háromoldalú paranoia. Mindhárom párt tábora meg van győződve róla, hogy a másik két párt valójában a háttérben konspirál a saját pártjuk ellen.

MSZP: "Vona Orbán köpönyegéből bújt ki", "mi vagyunk a demokraták, szemben a fasiszta, de legalábbis autoriter jobboldali fronttal"
FIDESZ: "a Jobbik mögött az MSZP áll, mert nekik érdekük a jobboldal megosztása", "a Jobbik MSZP-s provokáció, hogy legyen kivel riogatni"
Jobbik: "FIDESZ, MSZP egykutya, ugyanannak a bebetonozott korrupt csoportnak a képviselői mind"

Szóval eljutottunk oda, hogy már három különböző virtuális valóság építgetését láthatjuk. Zseniális.

teknős 2010.03.22. 19:04:19

@X Y kronosz óra: Én voltam Kövér választási gyűlésén. tele volt emeszpéssel, akik vártak arra, hogy mond valami (nekik) jót. Igen, beszél az emeszpésekhez. Egyenesen, keményen, de nem habzó szájjal és nem akarja halálra rémíteni azt az ostoba kádárnyugdíjast, aki még kitart mellettük. Nekik tényleg összefogást ajánl. Ezt sarkítja ki a Barikád.

A Jobbik retorikája és módszerei már az emeszpésekéhez hasonlatos. Össze fognak nőni. Az emeszpé kihal, de szelleme a Jobbikban él tovább.

teknős 2010.03.22. 19:06:26

@Marcellus_Magnus: Nem zseniális. Ha felvételem lenne arról, hogyan hozza a Jobbikhoz a Gazprom a pénzt, névvel és címmel, akkor sem hinnének a hívő jobbikosok.

Csak nézzük, hogy a ballib hogyan próbálja meg most a Jobbikon keresztül elvágni a jövőnket.

teknős 2010.03.22. 19:09:07

@Marcellus_Magnus: Annyira hihetetlenül egyszerű ezeket a tökfejeket átvágni, hogy sírni tudnék tőle. Kár, hogy a neveltetésem nem engedi. Körbe kellene röhögni ezt a sok ökröt és kihasználni, ahogyan Vona és Balóné asszony megteszi. Nem kiabálni itt hangosan, hogy ökrök, vegyétek már észre, hogy becsapnak titeket!

blitztone 2010.03.22. 19:10:08

@hillcut:
sorok közti olvasás is alsó tagozat?

egy másik senki 2010.03.23. 05:28:27

Minden Jobbik-szimpatizáns (párszázezer ember) nevében szeretném megköszönni a leprolizást, tökfejezést és a többi hasonló színvonalú hozzászólást. Csak hajrá, küzdjetek! Mi majd választunk.

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.23. 08:25:24

@tanarseged ur:

Még nem tudom.
Az EP választás környékén készítettem ezt a nick-et, a Habsburg-Bokros listához, most azért az SZDSZ árnyalja a képet.
Én nem vagyok Fidesz-ellenes, csak nem értek egyet 100%-ban a Fidesszel, de még mindig inkább ők, mint a szocik vagy a Jobbik.
Az LMP nálam szóba sem jöhet, mert elég régóta ismerek mostani lmp-seket.

Szóval én azt szeretném, hogy a Fidesz és az MDF kapjon sok, a MSZP, JMM és LMP pedig kevés szavazatot.

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.23. 08:34:29

@tenzin:

Szerintem a cigányság nem genetikai, hanem kulturális kérdés.

Nem számít a hajszín, bőrszín, arcszerkezet (mondjuk az egy kicsit)

Vagy normálisan viselkedik valaki, vagy cigánykodik. Nem kell ahoz Indiából származni.

De Te még mindig ott tartasz, hogy a JMM cigányellenes párt?

Én személy szerint inkább hálás vagyok a Jobbiknak, hogy már nyíltan lehet szidni a here henye népséget, de a biológiai fegyverezést már baromságnak tartom. Ha egyáltalán érted, hogy mire is gondolnak a biológiai fegyverezéssel.

tanarseged ur 2010.03.23. 10:05:59

@Jobb híján MDF-es:
Milyen komoly válasz, pedig én csak vicces ugratásnak szántam a kérdést. :-)

palostrend · http://palostrend.hu 2010.03.30. 19:22:01

A Bilderberg farok lemetszése: MAGYAR NEMZETI ÉRDEK!!!

Szavazás azaz KERESZTVETÉS előtt (2010.04.11-én!) ez mindenkinek kötelező: vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=61820262

Amint arról a földgolyót behálózó KÉNBŰZÖS! médiacsatornákból értesülhettek és jól fel is háborodhattak; - az az ősellenség elmúlt hetekben planetahírré dagadt cionista provokációja, amit a BILDERBERG CSOPORT alantas, sátán fattyjai kürtöltek világgá a VILÁG KÖZEPÉT URALÓ MAGYARORSZÁG ŐSLAKOSAI ELLEN, hogy azt mocsokba döngölve, megalázottan erőszakolják meg...- ÉLŐBEN és EGYENESBEN, ahogyan azt 90 évvel ezelőtt is TRIANONBAN tették!!!
...de, hogy miért is kellett ezt a NEMZETI ERŐSZAKOT megint elkövetni?!
KIKNEK ÁLLHAT ÉRDEKÉBEN MAGYARORSZÁG MEGKAPARINTÁSA?!

... piti cionrabszolgák a MÁV-on és az OTP-n keresztüli megzsarolásunkkal keltették MAGYARORSZÁG rossz hírét, hogy ránk süttethessék az antiszemitizmus és a nácisodás oly mértékű "skarlát betűjét", amitől terrorizmusra hivatkozva megakadályozhatják áprilisban MAGYARORSZÁGON a "SZABAD VÁLASZTÁSOKAT"!
A századik zsarolás...Választáskor...
Bajnai Gordonka mint a BILDERBERG csürhe magyarországi fullajtára az utolsó "parlamentális" napon, magyarírtó haverjaival az mszpszdsz - a fidesz tartózkodásával-megszavazta, hogy akár 3 évet is kaphatunk, ha nyilvánosan tagadjuk az ún. holokausztot.
A "nemzetközi nagytőke" vagyis a VILÁGFAROK!!! által kirobbantott Nagy Háborúban (1914-1945) elesett kb. 1,4 millió magyar persze nem számít.
...meg az utána következő judeobolsevista mészárlások tízmilliós hullahegyei sem számítanak tételként.
...meg TRIANON sem, amit szintén ez a hírhedt és titkolódzós BILDERBERG CSÜRHE szervezett és vezényelt le magyargyűlölő véglényeivel.

Érdekesség, hogy ha "érzéseiben bántunk" majd meg egy ilyen SORSTALAN őspatkányt, akkor is bíróság elé kerülhetünk...
ŐSPATKÁNY BÍRÓSÁG elé persze - mert MAGYARORSZÁGON még nincs másik!!!

Az őspatkány ennek örömére folyamatosan és büntetlenül tagadhatja a JÓISTENÜNKET!; - KÖROSZTÁSÚ JELZÉST azaz JÉZUS KRISZTUST, akinek maga a TEREMTŐ ISTEN küldette ANGYALI SZENT KORONÁNKAT!!!
Nem véletlenül vetette rá dülledt szemeit a SÁTÁN és annak gyülevész klónjai, hiszen a VILÁGURALOMHOZ koronára van szüksége...

ISTEN KORONÁJÁRA!!!
...az meg, akárhogy is szemlélem: NÁLUNK VAN!
...a MAGUNKFAJTÁNÁL!
...a JÓISTEN BEVÁLASZTOTT NÉPÉNÉL!
MINDÖRÖKRE!!!

...és, hogy 1 JOBBIK VILÁGRA SZAVAZHASSANAK.

Szíves örömest tudatjuk, hogy a Rise Against - Prayer of the Refugee számát feldolgoztuk és, hogy ezentúl a Pálos Trend formációtól ez a szám a zsidó terror hangoskönyveként, Ördögűző címmel fog futni a video megosztókon.
Ja!
...ha netalántán szinkronicitást vélnének felfedezni a zsidók palesztín mészárlása és a magyarországi zsidók és zsidóbérencek magyar népességírtása között, akkor az még "véletlenül" sem a "véletlen" műve...
Mintsem inkább a SÁTÁN NÉPÉNEK ISTEN és SZŰZLEÁNYGYILKOS MIBENLÉTE, hiszen GYILKOLNI "SZÜLETTEK" és feláldozni...MÁSOKAT.

Szeretettel: a magyar Pálos Trend

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.03.31. 07:51:59

@palostrend:

"KÖROSZTÁSÚ JELZÉST azaz JÉZUS KRISZTUST"

Pörzse Sanyesszal egyeztettél?
Szerinte Kerecsenymadár! :-)

Tilikov (törölt) 2010.03.31. 13:04:34

@palostrend: Ez most a paródiája az alulkézett, de mélyérzésű hazaffyak idiotizmusának vagy pedig maga a hazaffyúi idiotizmus, valódi meggyőződéssel előadva?
süti beállítások módosítása