Magyarok Nyilai: Benkő tényleg bátor
2010. március 05. írta: Skrabski Fruzsina (lelkylola)

Magyarok Nyilai: Benkő tényleg bátor

 Erős fenntartásokkal néztem ezt az egész Magyarok Nyilai ügyet. Írtam is róla, mert nem tudtam elképzelni, hogy Budaházy olyan hülye lett volna, hogy állandó megfigyelés mellett támadásokat szervez és azt sem tudtam elképzelni, hogy a magyar rendőrség annyira béna, hogy ezt nem leplezi le.

 Azt gondoltam, hogy kreált ügyről lehet szó, alapvetően titkosszolgálati akció, amibe belerángattak egy-két forrófejű radikálist. Érthető módon Draskovics a botrányos videójával ezt erősítette bennem és ez a Benkő gyerek se volt túl meggyőző az RTL-es haknijával.

  Most azonban átálltam a Benkőnek hitelt adók táborába.

  Elsősorban az volt számomra gyanús, hogyha a Jobbik tényleg ártatlanoknak tartaná őket, koholt vádak alapján elítélt politikai foglyoknak, akkor büszkén kampányolnának velük, hiszen emblematikus figurákról van szó és jól kommunikálható ügyről. Valószínűleg a Jobbik azért lapít, mert ők már tudják, hogy a vádak jó eséllyel valósak, úgyhogy mostantól azt kellene mondják, hogy politikusokat megtámadni klassz dolog. Ha ezt mondanák, akkor az már büntetőjogi kategória lenne, úgyhogy inkább az ártatlanság vélelmére hivatkoznak, ami ugye nem különbözik bármelyik másik párt kommunikációjától hasonló helyzetben.

  Pontosabban Morvai -, aki a Jobbiktól külön véleményt képvisel - azt mondja, hogy súlyos eljárási hibákat követett el a rendőrség az eljárás során, ezért engedjék ki Budaházyékat a börtönből. Ez az érvelés nem jelenti azt, hogy nem igazak a Budaházyék ellen felhozott vádak. Érdekes az is, hogy Vona Gábor kerüli az egész témát, helyette Novák Elődöt küldik a stúdiókba, hogy mentse a mundér becsületét, ő pedig azzal az álságos szöveggel jön, hogy támogatja Budaházyt, ezért indulnak egy körzetben. (Úgy hallottam, hogy Budaházy épp azért indult Novák körzetében, mert Előd volt a legnagyobb ellenzője annak, hogy a Jobbik felvállalja Budaházyékat.) Ha egyébként a Jobbik tényleg támogatni akarta volna azt, hogy Budaházynak összejöjjön a 750 kopogtatócédula, de nem akarták volna Jobbik szinekben indítani, akkor az lett volna a megoldás, hogy Budaházy függetlenként indul valahol, ahol a Jobbik nem állít jelöltet. Most viszont az a helyzet, hogy Novák nagy nehezen összegyűjtötte a kopogtatóit és úgy tűnik: Budaházynak már nem maradt elég. Tehát a Jobbik kifarolt Budaházyék mögül.

  Ami azonban most meggyőzött és amiért el kezdtem írni ezt a posztot, az Benkő bátorsága. Benkő ugyanis nyilatkozott a Szent Korona Rádiónak. Eddig azt hittem, hogy komoly összegekért csepegteti az információit különböző médiumoknak - miközben egy fél hadsereg védi. Lehet, hogy védik és az is lehet, hogy kapott pénzt, de az nagy fokú meggyőződésre és bátorságra vall, hogy vitába mert szállni Budaházy közvetlen barátaival - a szentkoronásokkal. Ráadásul ebből a vitából abszolut győztesként került ki. A riporter minden válasza után azt mondja, hogy értem, elnézést kér, krákog, hümmög, megköszön és mindeközben furcsán magázódnak egymással. Benkő pedig következetesen képviseli a történetét, miszerint ő is haragszik Gyurcsányra, szerinte is el kell ítélni, de nem ilyen módszerekkel és büszke arra, hogy megakadályozott egy gyilkosságot. Az interjú végén pedig megpróbál még egy kicsit kavarni, miszerint Budaházy csak egyedül akar kiszabadulni, a többieket pedig hagyja a sitten. Ügyes.

  Nekem mindig azok a leghitelesebb emberek, akik nem félnek. Ebben az esetben Benkő tűnik bátornak és Novák Előd gyávának.

  A kép forrása kuruc.info.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr901808352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.05. 11:42:58

Akár igaz is lehet,de ennek a hatalomnak már nem hisz senki.Tényleg ilyen töketlen lenne a rendőrségünk vagy direkt hagyták elfajulni a dolgot?

JoeHorseDick · http://kifordultvilag.blog.hu 2010.03.05. 11:46:54

Lola, van kocsid meg mobilod? Ha igen, akkor kapcsold már be a hangrögzítőjét a telefonnak, rakd a középkonzolra, vagy a hátsó ülésre, és vegyél fel egy beszélgetést, csak álló motorral. Majd hallgasd vissza.
Ezek után végre nyilvánvaló lesz neked is, hogy ez a csóka nem más, mint egy beépített ember; olyan minőségű felvételt, amit a médiákok leadtak, lehetetlen ilyen egyszerű eszközökkel készíteni. Nyilvánvaló, hogy hazudik, amikor ennek az ellenkezőjét állítja.

freehckr 2010.03.05. 11:49:59

Volt már ilyen "bátor ember", akit így felkapott a bulvár:

index.hu/belfold/lehallgatott

"Nekem mindig azok a leghitelesebb emberek, akik nem félnek."

Ja... nem vak ez lú, csak bátor, kezicsókolom. :)

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2010.03.05. 11:50:23

@JoeHorseDick: valószínűleg beszervezett ember, de akkor is a saját bőrét viszi most a vásárra és úgy tűnik meggyőződésből teszi, hiszen nyugodtan tehette volna mindezt titokban és senki se kötelezte rá, hogy leálljon vitatkozni a szentkoronásokkal.
Azért szerintem ez elég bátor dolog.

zoli29 2010.03.05. 11:53:26

@lelkylola:

Én nem tudom hova tenni ezt a Benkő Györgyöt, de a szentkoronás interjú alapján tényleg őszintének tűnik.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2010.03.05. 11:58:00

@zoli29: engem is ezért lepett meg ez az interjú, mert addig kerek volt a történet: egy rendőrség által beépített ember, elvégezte a melót és kész. Ez alapján azonban úgy tűnik, hogy van egy srác, aki kapcsolatban van ezekkel a figurákkal és amikor úgy látja, hogy kezdenek bedurvulni, akkor tesz ellene, valószínűleg a rendőrség segítségével.

xanax 2010 2010.03.05. 11:59:51

@JoeHorseDick: erre gondoltam én is, hogy ilyen minőségű hangfelvételt, melyben nincs beszűrődő zaj, szinte lehetetlenség készíteni.Ez az egyik. A másik az információk csepegtetése. Mindig csak kicsit, fokozatosan, megtervezetten.
A harmadik pedig ami szembeötlő, hogy a felvett beszélgetés sor szinte egy kihallgatással egyenlő, a stílust tekintve. Irányított kérdezés...stb.
Ha civilként érdeklődsz- kiváncsiságból - akkor ilyen részletekbe menően teszed ?
Bűzlik ez az egész. Nagyon.

JoeHorseDick · http://kifordultvilag.blog.hu 2010.03.05. 12:00:19

lelkylola: hallgasd meg gyurcsányi kecskeméti beszédét. ő is bátor ember, nem fél a számonkéréstől. Mondjuk - nem akarom a szentkoronásokat bántani - de fajsúlyban Sodika szintjén van a médiájuk - ő viszont jóval hamarabb kapcsolt s interjúvolta meg Beépített Györgyöt.
Ha titkosszolgálat lennék, és a politikai undergroundban halásznék, akkor nyilván a réteg eszközeit és üzenőfüzeteit használnám én is a viszontkommunikációra és a dezintegrálásra. Nagyon jól is működik!

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.05. 12:00:39

Rettentően komoly terror(!)szervezet ez a magyarok nyulai,a koronatanú gyakorlatilag azt csinál amit akar...ide megy oda megy haknizni,terminátorkodik egyet egy ertéeles vágókép kedvéért...:) Muhaha.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2010.03.05. 12:04:29

@Blás Sailor von Wolfhausery: mondjuk ez is igaz. Ha egy komoly terrorszervezetről lenne szó, Benkó nyilván nem lenne ilyen bátor.
Nem tartom Budaházyékat terroristáknak.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2010.03.05. 12:06:51

ha valóban lenne ilyen terorrszervezet, ez a srác az első mondata után az eltűnt személyek között lett volna. nincs terrorszervezet, csak pár síkhülye, akiket vmilyen szervezet (nbh, kbh, akárki) szépen beültetett a hintába egy ilyen ügynökkel, aki előtt kitergették hülye kis gondolataikat.

a másik: annyira hiteles, hogyy rpg-vel akarták lőni a gyurcsány-haciendát, amikor egy nyomorult molotov-koktélt sem tudtak összerakni és egy lábtörlő felgyújtása a legnagyobb rémtettük, közvetlenül csintalan leverése után. barmok ezek kérem, nem terroristák.

Johnny336 2010.03.05. 12:07:19

Én sem tudom elhinni, hogy csak úgy bevesznek egy külsőst, aki utána mutogatja magát a TV-ben.
Ha a srácok tényleg megcsinálták ezeket a disznóságokat (márpedig valakik tuti megcsinálták), akkor ez a Benkő György gondolhatna mondjuk a családjára.
Nála jobban védett embereket akart kicsinálni a szervezet, nem hiszem, hogy visszariadnának egy kis hepajtól a srác ellen.
Ez már nem bátorság, vakmerőség. Vagy szimplán kamu.

Igazából azért nem hiszek nekik, mert Drazsé is jött a bonyhádi robbanós videóval, Kaiser Edére is ráverték Mórt. Aztán mindkettőről kiderült, hogy hazugság. (Nem védem Kaisert, bűnöző, börtönben a helye. De azért, amit ő csinált.)

Illetve az is érdekes, hogy pont most kerül elő egy ilyen, és naponta lehet mindenhol szalagcímben hozni, hogy Jobbik és Magyarok Nyilai és terroristák és gyilkosság.

dr. Sigmund Fraud 2010.03.05. 12:07:46

Nekem nincs diktafon a telcsimen, de a 14 ezer forintos Sansa márkájú mp4 lejátszómmal simán csinálok ilyen minőségű felvételt.
Az meg, hogy vállalja a nevét és az arcát, nem jelenti azt, hogy közben a Rendőrség vagy a megfelelő szolgálat ne tudná hatékonyan védeni a Budaházy galeri színvonalú fenyegetéstől.

dr. Sigmund Fraud 2010.03.05. 12:10:32

@Johnny336: Ha jobban megnézed, az áldozatok közt nem volt egyetlen védett állami vezető sem. Hiller volt a legnagyobb hal, de az oktatási miniszternek alapesetben annyi védelem jár, hogy többször megy el az utcáján a kerületi járőrautó.

tevevanegypupu 2010.03.05. 12:16:43

Budahazy honapokon keresztul a rendorseg orra elott maszkalt, mikor mar koroztek. Valoszinuleg ejjel-nappal fiyeltek. Ha valoban terrorista,regen letartoztattak volna. Magyarorszagon szinte lehetetlen igazi terrorcsoportot kialakitani - legfeljebb hatosagi engedellyel mehetne. Es ne felejtsuk el: az NBH is eppen akkor allt le a ciganyok gyilkosainak megfigyelesevel, mikor azok fegyverbeszerzesbe kezdtek. Nem tartom kulonosen eszlenynek vagy szimpatikusnak Budahazyt, nem is vedem. De az egesz mondvacsinalt, nevetseges es szanalmas. Csak remelni lehet, hogy Orbanek majd a vegere jarnak az ugynek, befejezik ezt a cirkuszt. Ami nem tartozik a kozonsegre azt pedig ne mutogassa es hallgattasa meg senki a televizioban. Ha valami allamtitok akkor legyen is az. Ugy tunik nalunk a terrorista-gyanus egyenek elleni vizsgalat nem titok. Vajon miert?

teknős 2010.03.05. 12:17:32

Lola!

Rossz az alapállásod a Jobbikkal kapcsolatban.

Azért hátráltak ki Budaházyék mögül, mert a szavazóik rendpártiak. Nem azért, mert tudják, hogy bűnösök.

Benkő miért most állt jött elő? Miért folytatásokban kívánja szórakoztatni a közvéleményt?

Mert az emeszpé szeretné visszaszerezni a Jobbikhoz pártolt csőcselékét.

Johnny336 2010.03.05. 12:19:59

@dr. Sigmund Fraud: ez igaz, de elmondásuk (hangfelvétel) alapján páncélököllel akartak becsöngetni Ferkóhoz, és találtak is erre egy megfelelő kilátót/dombot/magaslatot, ahonnan lőtávolban van a ház, és rálátásuk is van. Bár lőszerből is csak a Jobbikos gyerek tudott szerezni nekik ötvenet, nemtom honnan szedték volna a vállról indíthatót. Vagy ezt azért dobták be, hogy elő lehessen hozni a hírekben a Jobbik és Oroszország összefüggést, hogy azok megtámogatták volna őket egy-két T72-sel is - a jó ögy érdekében, persze.
Tehát terveztek ők komolyabbat is annál, minthogy a cipőjébe szarjanak valakinek :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.05. 12:21:39

@Johnny336: Jaja,a választásokig kiderül,hogy Vona Gábor készítette a molotov koktélokat és Morvai Krisztina jelölte ki a célpontokat.

2010.03.05. 12:22:29

Szerintem nem véletlen, hogy pont most pattan ki ez az ügy. Pont most érett meg az ügyészségen az ügy, hogy letartoztatásokat eszközöljenek.

Johnny336 2010.03.05. 12:22:52

@teknős: a Jobbikra szavazók mind csőcselék? Vagy ez is olyan általánosítás, mint a cigánybűnözés?
MSZP: nyugdíjasok; SZDSZ: "liberális"
"értelmiség". Akkor a Fidesznek ki/mi a tábora? :D

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.05. 12:24:14

@tevevanegypupu: Ez igaz a számból vetted ki....a szót.:))
@teknős: Miért vagyok én csőcselék?

tevevanegypupu 2010.03.05. 12:31:27

@Tigeri:
Csak eltopreng az ember bizonyos dolgokon, es kesz.(:

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2010.03.05. 12:34:01

@teknős: nem tudom, hogy pontosan miért hátráltak ki, de mindenképp gyávaság. Pontosabban következetlenség. Ha meggyőződésük, hogy Budaházyék politikai foglyok, akkor mindent meg kellene tegyenek a kiszabadításukért. Nem helyezhetnék a politikát az erkölcsi kérdés fölé.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2010.03.05. 12:37:18

@tevevanegypupu: nyílván nem terroristák, de szerintem ezeket a molotov koktélokat tényleg ők dobálták - valószínűleg a rendőrség tudta és hagyta, mert ők sem látták különösen veszélyesnek és várták, hogy mikor lesz komolyabb tervük.
Se Morvai, se Novák nem tagadta, hogy Budaházyék elkövették volna ezeket a támadásokat.
Ezek a támadások azonban tényleg messze vannak a terrorizmustól.

tevevanegypupu 2010.03.05. 12:47:42

@lelkylola:
Ezert gyanus az ugy. Hiszen probalnek csak eldobni valahol egy Molotovos uveg ugy, hogy tudjak, hogy en voltam..(:

tevevanegypupu 2010.03.05. 13:22:46

@lelkylola:
Hat csak el kell kepzelni, mi lenne ha mi dobnank egy-egy Molotov-koktelt ugy, hogy raadasul tudjak is, hogy mi voltunk.(:

tevevanegypupu 2010.03.05. 13:23:51

Bocs, az elso nem akart elmenni, erre irtam egy masodikat, es akkor most mindketto. Hat szoval..terroristagyanus ez nekem..(:

2010.03.05. 13:25:31

"Nem bátor ez a loú, hanem vák!"

zoli29 2010.03.05. 13:54:52

Mit jelent az, hogy katonai szárny?

Többször is az IRA felépítéséhez hasonlította a szervezetüket, ahol van politikai szárny és van katonai szárny. Budaházy a katonai szárnyat vezette.

És ki vezeti a politikai szárnyat?

Ez majd kiderül, most még nem akarok beszélni róla. De biztos vagyok benne, hogy elég nagy meglepetést fog okozni.
atv.hu/cikk/20100305_morvai_soron_kivul_segitette_a_magyarok_nyilait

Sejtelmes.

Machiavelli 2010.03.05. 14:02:09

Azt nem tudom, hogy a Benkő igazat mond-e, de amit Budaházyék az én privát információim szerint is csináltak és akartak csinálni, az a BTK szerint terrorista cselekmény, állam elleni bűntett és terrorista cselekményre előkészület, valamint visszaélés lőszerrel, lőfegyverrel és robbanószerrel és mindezt bűnszervezetben. Függetlenül attól, hogy a Gyuri mennyire faszagyerek, a BTK szerint elkövették ezeket.

Amúgy a történet arról szól, hogy Gyuri elhitte a saját nagyságát és önteltségében azt hitte mindent megtehet. Sajnos ehhez bepalizott másokat is...

gyaloghartur 2010.03.05. 14:02:24

@szamárfül:
Ki más, mint az egyhúrú lantművész:
úgy játszik rajta mint Paganini!
Míg zsong, jajong, búsong alant, gyűlvész
nép lesi: Ővé se hosszabb... Nini!

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.03.05. 14:16:02

Kedves Lola, ez nagyon naív reakció a részedről errea rádióinterjúra!
A riporter elég dilettáns és Benkő egy intelligens, vastagbőró provokátor, de szerencsés neki a rádiós műfaj is, mert TV-ben elárulja a sunyi, hamis mosolygása. Nyugalma az ügyes gazemberé.

Anniyra kilóüg a lóláb az egész életszerűtlen helyzet kapcsán, ezzel nem akarom azt mondani, hogy Budaházyék nem voltak hasznos idióták a titkosszolgálat részére.

Most nincs időm végigelemezni, jegyzetelni, de kapásból OLYAN NINCS, amit Benkő mond, hogy ő csak bement a rendőrségre, felvették a jegyzőkönyvet és azóta semmi dolga velük, meg azt nyilatkozik, amit akar!
A leendő perben tanúskodnia kell majd és közérdek, hogy a koronatanút pl. ne tegyék el addig láb alól (ha már "terroristák szervezete ellen folyik eljárás, akiknek nyilván vannak még társai, barátai szabadon, nem?). Mivel senki nem tudta volna, hogy mi Benkő szerepe, az hogy önként kiáll a nyilvánosság elé, hihetetlen, mert nemcsak saját életét tette volna ki ésszerűtlen veszélynek, miközben erre semi nem kényszerítette (ha tényleg terroristákról vann szó), hanem az eljárás, a leendő per sikerét is esztelenül kockáztatta volna. Egy ilyen súlyú esetben egyszer veszik fel a jegyzőkönyvet, több kihallgatás nincs, nem kérdeznek rá ezer apró részletre több hónapig tartó kihallgatásokon???

Az is nagyon döbbenetes volt, hogy a riporter szó nélkül hagyta, hogy a továbi részletek "majd jönnek a továbbiakban a TV-kben". Miért nem most mond el mindent? Ha csak az ország sorsa érdekelte,azonnal kitálalt volna mindent, ez a csepegtetés csak a választási kampányérdekekkel indokolható, de ő nem azzal indokolta.

A riporter kihagyta, hogy amikor 9 és fél millió lakos belének kitaposásáról szóló fenyegető levelet említett, rákérdezzen, mi a boizonyíték, hogy azt a levelet nem Ön találja itt ki? Ez egy aljas és profi manipuláció, engem nemhogy nem győz meg, ez leleplezi Benkő fizetett provokátor mívoltát.
Ettől Még Budaházyék lehettek hülyék.
A Jobbik jól teszi, ha nem áll ki mellette, Morvaiéknak jobb lesz csak a szabályos eljárás megkövetelésére koncentrálni és jobb, ha Novák nem nevezi gyerekcsínynek. Pl. azt, hogy hagyták magukat belerángatni egy, a radikális nemzeti oldal lejáratására alkalmas manipulációba.

NEM VOLT FORRADALMI HELYZET. Amikor van, olyankor öngyilkosság lemondani a fegyveres elenállás jogáról, amikor nincs, akkor meg hiba erőltetni. Akik ilyenkor erőltetik, azok ehhez hasonló manipulációk eszközeivé válhatnak, vagy eleve ilyen manipulátoroktól ered az egész. Hasznos idióták meg akadnak.

gyaloghartur 2010.03.05. 14:34:50

Budaházy a hídon,
tamdirári-taridom,
nagyot ütött a zsidón,
tamdirári-domm!

Ha még egyszer ráment vóna,
tamdirári-taridom,
akkor most ő lenne Vona,
tamdirári-domm!

Azt mondja a Morvai,
tamdirári-taridom,
hogy a vád csak formai,
tamdirári-domm!

Futball-labdában plasztik,
tamdirári-taridom,
ha robban sem hallatszik,
tamdirári-domm!

A magyarok nyilai,
tamdirári-taridom,
nem fognak elillanni,
tamdirári-domm!

Terem új nyíl ó íjon,
tamdirári-taridom,
hogy csatába induljon,
tamdirári-domm!

Elveszejtik Budaházyt,
tamdirári-taridom,
lesz helyette új had száz itt,
tamdirári-domm!

teknős 2010.03.05. 14:36:10

@Johnny336: @Tigeri: Szövegértés!

Azt állítottam, hogy az emeszpé csőcseléke jött át a Jobbikhoz. Amennyiben emeszpé szavazó voltál, akkor mondtam rád is. Bár elismerem a kiábrándult emeszpés szavazókra nem jó meghatározás a csőcselék.

teknős 2010.03.05. 14:42:26

@lelkylola: Ja, ja valóban súlyos erkölcsi kérdések ezek. Így jár egy párt, amelyik az erkölcsösségére hivatkozik.

Ostobaság, mert elég csak "hírbehozni" valakit és a párt az erkölcsösség okán máris hátatfordít neki, mint ezt teszi rendszeresen a Jobbik az embereivel, másrészt pedig mennyire erkölcsös az, hogy színre-szóra cserbenhagyja az embereit.

m.logic 2010.03.05. 14:47:08

Valószínű, hogy 80%-uk mondjuk bűnös lesz, de ettől Benkő még nem lesz hiteles.

Simán lehet, hogy hamisított bizonyítékokkal kampányol.

Budaházy meg egy idióta. Ha ártatlan, akkor sem kell összemosni a Jobbikkal. Hülyék lennének az emberi jogain túl másról beszélni.

hiba 2010.03.05. 15:04:53

Számomra ez a Benkő és jelenlegi működése az élő bizonyíték, hogy Budaházy és barátai a jelenlegi hatalom kreálmányai. Nem úgy, hogy lefizették Budaházyt vagy bármelyik társát, az felesleges is lenne. Elég buták voltak, hogy elkezdjék maguktól, a hatalom pedig tudott róluk és hagyta esetleg bátorította őket a Benkő féle beépített embereken keresztül. Az ügynökök ugyanakkor a kontrollt is segítették, hogy nagyon nagy bajt azért ne csináljanak az idióták.
Az, hogy a választási kampányra időzítve, folytatásokban közli a sztorit a "koronatanú" azért már nagyon átlátszó.

Samott 2010.03.05. 15:06:19

Benkot egyedul a nyilvanossag vedheti meg, es ezt o nagyon helyesen felismerte, bujkalni ertelmetlen, akiket felnyomott tudjak ki dobta fel oket es elobb-utobb megtalalnak.

Siman el tudom fogadni a sztorijat, konnyen lehet hogy en is igy csinalnek hasonlo esetben (ha lenne eleg batorsagom hozza). Talan meg a Bodoky ilyen vakmero, komolyan feltem mindket sracot, nagyon sok (potencialisan veszelyes) embernek tyukszemre leptek...

Ugyanakkor a bejatszasokbol nekem az jon le, hogy bar o tudatosan alakerdez, de a valaszolo is igyekszik kiszinezni a sztorit, tobbenek beallitani mint amennyi az valojaban. Ismerunk mindenyian ilyen nagydumas hantasokat, akiknel jo ha a fele igaz annak amivel alltajak a kornyezetuket. Pl. a gyurcsany rpg-s tortenet szvsz csak az almaikban letezett...

Kicsit visszas a sztori talalasa, de az szvsz az rtl bune, szeretnek sokaig huznia sztorit, hogy legyen minden nap valami ujdonsag a hiradoban.

Arma Gedeon2 · http://kitalaltujkor.blogspot.com 2010.03.05. 15:16:42

Nem értek hozzá, de a rendőrségnek a nyomozás érdekében nem kell ilyenkor a tanút, az "állampolgári bejelentőt" titoktartásra köteleznie, amíg tart a nyomozás?

plastik02 2010.03.05. 15:46:58

mindenesetre ma is nyilatkozott (ráadásul tök ingyen ;) )
www.fn.hu/belfold/20100305/tanarok_egyetmistak_magyarok/

plastik02 2010.03.05. 15:47:43

"A férfi az fn.hu-nak korábban azt mondta, azért állt a nyilvánosság elé, mert a hírTV Célpont című műsora rossz színben tüntette fel. Az RTL Klubbal állítása szerint szóbeli megállapodás létezik, és ez marad is addig, míg a helyén kezelik a témát. „A három és fél órás anyagból még hátra van 3 óra, elő fognak még kerülni érdekes részletek.”"

tanarseged ur 2010.03.05. 15:52:46

Bocs, de valamit nem értek. Budaházyék megítélése szempontjából nem tökmindegy, hogy Benkő magánakciózott vagy a rendőrség technikázta be? És nem mindegy, hogy milyen a személyisége? Ha egyszer a felvételek valódiak, akkor mindez másodlagos.

Az infók alapján lehet, hogy Benkő még örülne is neki, ha valaki megtámadná, mert pl. így élesben, de azért még legálisan gyakorolhatna (jogos védelem esete). Az is lehet, hogy tetszik neki a "hős" szerepe. Az is lehet, hogy tényleg kapott technikai segítséget a felvételek elkészítéséhez. Na de: _nem_mindegy_? Ha egyszer valódi felvételen beszélnek valódi akciókról...

m.logic 2010.03.05. 15:55:57

@tanarseged ur: Vagy egy színésszel beszélget, megírt forgatókönyv szerint. Vagy egy előzetesben lévővel beszél, miután a szart is kizsarolták belőle, esetleg megtört és bármit beismer, még dinoszauruszok kiirtását is.

Machiavelli 2010.03.05. 15:57:37

Micsoda profi terrorcsapat! Hát ha az IRA-t akarják utánozni, akkor nem értem miért él még a Benkő, mert ugye az írek legelőször is a saját árulóikat végezték ki és csak utána mentek neki rendesen az angoloknak. Meg kell nézni a Michael Collins című filmet a receptért! Ezel lúzerek és megérdemlik a sorsukat, mert gyávák bátornak lenni!

tanarseged ur 2010.03.05. 16:02:49

@m.logic:
A "valódi" természetesen azt is magában foglalja, hogy a hangfelvételen tényleg egy MNY-taggal beszél, és nem valami hamisított vacak. Ezt nyilván ki lehet elemezni pl. a hang azonosításával. Aztán persze lehet még ujjlenyomat, meg DNS, meg minden egyéb. Szóval vagy van elég bizonyíték, vagy nincs. Ha a tanú jelleméből akarjuk kitalálni, hogy mi van, az azt jelenti, hogy fityiszt se tudunk.

regression 2010.03.05. 16:05:04

Vállról indítható rakéta!! LOL!!! :D

Előbb tanuljanak meg Molotov-koktélt csinálni.

plastik02 2010.03.05. 16:26:36

nekem az bűzlik, hogy Novák Előd szerint a MNY által elkövetett bűncselekmények csupán gyerekcsínyek voltak.
milyen nagyszerű indítás ez a bűnözés elleni kemény fellépéssel kampányoló pártnak...

WagnerÚr 2010.03.05. 16:59:32

Nekem meg az bűzlik ebben az egészben, hogy felvételt készít amikor még szababon voltak a csúnya bácsik, majd elfogjáj őket. Rá 1 hónapra Drazsé bemutat egy videofelvételt mint bizonyítékot, amiről kiderül sokminden de nem bizonyíték, és erről a bemutatáskor is tudtak.

Azaz mi a bánatért nem hozta elő Drazsé akkor a hangfelvételt? Vagy Benkő csak a választások előtt közvetlenül akarta megmenteni az országot?

Mi az hogy sorra jönnek elő olyan hírek hogy Gyurcsányra rakétával akartak lőni, Lendvait meg akarták verni 1 lépcsőházban...

Lehet hogy Benkő bátor, meg tökös gyerek, de mindenhogyan politikai eszközzé vált, főleg a választások előtt.

is 2010.03.05. 17:05:26

@teknős: "Azt állítottam, hogy az emeszpé csőcseléke jött át a Jobbikhoz. "

vagy letagadod az ennek ellentmondó adatokat, vagy rosszul tájékozódsz. mindenesetre csak abba az egybe gondolj bele, hogy Orbán miért indított volna egészpályás, mindenkit mozgosító támadást a Jobbik ellen, ha nem a FIDESZ-szavazókat venné el?

is 2010.03.05. 17:08:03

a posztban akkor egy implicit elnézéskérést láttunk. rakjátok csak össze fiúk, mégis kellene tandíj, itt most mégis Drazsénak volt igaza (nem a felvétel, hanem általában). még csak az kell, hogy egyszer egy Szilvássy-ügyben is kiderüljön, hogy a harsogott, végletes állspontotok, amivel bolondították az embereket, nem igaz.

össze fog állni valaha puzzle, vagy majd menekülőstratégiáztok?

gazoló 2010.03.05. 17:12:28

csűrjétek,csavarjátok...

fidesz=jobbik=gárda!!!

"magyar vagyok,nem gárdista..."

Feketecsuklya 2010.03.05. 17:18:02

@gazoló: szerintem inkább simán csak egy hülye vagy...

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2010.03.05. 17:25:46

benkő egy zsoldos.

rosszabb esetben egysz.áruló. az árulókat az ellenség is kivégzi.
a zsoldosokat max. elismerjük, hogy jó melósok.

tanarseged ur 2010.03.05. 17:52:17

@vero:
Benkő gyepál valakit (vagy valakivel gyepálják egymást) kung-fu edzésen. Akinek nincs kikockázva a feje, az Benkő.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2010.03.05. 18:18:27

@tanarseged ur: mekkora lol!
ha benkő nem ad interjút, az ő fejét kell kikockázni, a többiek maradhatnak. :D

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2010.03.05. 18:24:19

az jut még eszembe a benkőről, hogy az ilyen budaházy-féle szabdságharcos-terrorista-bepalizott fazonokkal szemben karakánok/megszólal bennük az igazságszava/árulók, de a C típusú gettóbűnözőkkel szemben ezt nem tenné meg.
rasszista igazságérzet, vagy gyávaság?

bryan 2010.03.05. 18:24:50

A szentkoronás interjúban a riporter csak a végén tereli a szót Budaházyék jogaira, ahol igaza van. A féléves előzetes tényleg gáz, a nyilatkozatadásának megtiltása tényleg necces (a nyilatkozatok előzetes ellenőrzését megérteném, de a teljes tilalom más kérdés). A többiben Benkő szimpatikus, bátor figurának tűnik. Persze lehet, hogy tévedek, de első hallás után úgy gondolom, ilyen típusú emberből kellene több, nem a kocsmai "forradalmárokból", ahhoz, hogy előrejuthassunk.

orwell 2010.03.05. 18:26:07

Bástya elvtársat már meg se akarják ölni?..................

gorcsev54 2010.03.05. 18:36:38

Látom azért a többség nem hiszi el vagy teljesen, nem tartja reálisnak ezt a vallomást.Akik meg hiszik azoknak javaslom tanulmányozzák egy kicsit az 50-es éveket.A kommunistánál nem sok becstelenebb ember létezett, saját társukat is akasztófára juttatták, ha az érdek úgy kívánta. Egy percig sem kell azt hinni, hogy a szocialisták sokkal különbek.(Látszik a mostani beáldozásokon).Benkő-röl meg csak annyit, szar emberek mindig voltak és lesznek.(nem állítom, hogy Budaházy ártatlan- csak szerintem - most már átestek a ló túlsó oldalára,mert, holnap már az is ki fog derülni, hogy az ikertornyokat is a magyarok nyila robbantotta fel.Szépen komótosan csöpögtetett vállaszási manipuláció, háttérből a Ferenc irányít.Az Mszp kezében már nincs semmi más adu csak ez, hiszen hinni senki nem hisz nekik, leglább is akinek egy csöpp esze van.

tanarseged ur 2010.03.05. 18:37:32

@vero:
Hoppá, ez nem is edzés. Emelvényen vannak, a képen civil ruhás bámészkodók, és a háttérben mintha söröző lenne. Akkor ez egy külső helyszínen tartott nyilvános bemutató. Nem tudom, szoktak-e ott "bemutatni" emberek mesterszint alatt. A testhelyzetük elég furcsa, de hát ez csak állókép. A kikockázós poénodat nem értettem, sajnos cserben hagyott a humorérzékem. :-(

benkoo 2010.03.05. 19:14:54

köszönöm a cikekt jól esett.végre kezdik látni az emberek, hogy igazam van... jövő héten lesz meglepi... ja és szombaton is.

gazoló 2010.03.05. 19:16:23

a fidesz ősanya,a jobbik a torzszülöttje,a gárda,magyarok nyulai pedig az ő kihelyezett"harcimarci"tagozata...

csűrjétek,csavarjátok...

fidesz=jobbik=gárda!!!

"magyar vagyok,nem gárdista...

Magyarországonmég nem mindenki hülye,gyógyszert meg sosem szedtem...@Feketecsuklya: @mangoman:

Kövér_Agár 2010.03.05. 19:53:48

Ez a Benkő gyerek már akkor elvesztette nálam a hitelességét, mikor a villában lantozott a felvidéki barnajánynak.

Steve the Great 2010.03.05. 20:43:20

Én azt nem értem, hogy a rendőrség miért engedi szabadon mászkálni és nyilatkozni alighanem az első számú koronatanúját. Ugyebár elmondása szerint a MNY áll vagy 30 főből, ebből begyűjtöttek olyan 10 főt. Nem féltik, hogy a többiek (köztük a nem-katonai vezető) bebetonozzák valahova?

Attila64 · www.sagaontour.ca 2010.03.05. 22:51:03

Ez a benkőgyerek nem járt egy időben valami színjátszó szakkörbe? Olyan ismerős...

ulloiut · http://orulunkvincent.blog.hu/ 2010.03.06. 01:43:14

„ Nekem mindig azok a leghitelesebb emberek, akik nem félnek. Ebben az esetben Benkő tűnik bátornak és Novák Előd gyávának.”

Nem akarnám itt kommentelni a Benkő esetet, mert kezd teológiai kérdéssé válni, de ez ilyen általánosító kijelentés nagyon zavar. Egyrészt azért, mert korántsem mindig az mond igazat, aki nem fél, és fordítva – az az ember, aki fél, gyakran igazat mond. Másrészt nem mindig az a bátor, aki nem fél, sőt. Az elsőre számtalan példát lehet hozni, de mondjuk a disszidensek és az emberi jogi aktivisták akik egy diktatúrában kimondják az igazságot gyakran félnek – általában meg is van rá az okuk – míg az elnyomóik könnyen hazudhatnak „bátran”. A történelem sok példát látott bátor emberre, aki hazudott, pl. mert pszichopata volt, ideológiai fanatikus, stb. Ami a másodikat illeti, azaz annak kérdését, hogy feltétlenül az-e a bátor, aki nem fél: itt is lenne számtalan példa, mondjuk éppen a fenti aktivisták körében sokan féltek és mégis bátrak voltak. Magamból kiindulva felnőttkorom két olyan helyzetében, amikor a szó fizikai értelmében bátor voltam, egyúttal állatian féltem is. És minden okom megvolt rá, egy esetben fegyverrel állt szemben valaki, a második esetben pedig termetére való tekintettel könnyedén tudott volna a másik összeverni, ha végül akarta volna. A helyzetre rápillantva egy-egy nagyon magabiztos alak állt szembe egy remegő, bizony félő emberrel. Ettől még nem én voltam a gyáva. Egy pillanatra mégis kitérve a Benkő-esetre de félrehagyva Benkő mondanivalójának igazságtartalmát: a szerző által megfigyelt bátorságának az is lehet az oka, hogy teljesen hülye és nem méri fel a médiafellépésével járó kockázatokat, a rá ill. a családjára emiatt leselkedő veszélyeket. Ha valaki nem méri fel megfelelően a kockázatokat, akkor nem bátor, hanem hülye. Ha valaki felméri a kockázatokat és mégis megtesz valamit, akkor bátor, még azon esetben is, ha közben fél. De ettől egyébként még hazug lehet. A világ és az ember sajnos és egyaránt szerencsére árnyalt és nem lehet a fenti csodálatos idézet alapján egyértelműen kategorizálni és beskatulyázni.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.06. 07:07:37

a bedrótozott ember: demokrata!
meraznemfél! lola, drága, hogy magácska...

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2010.03.06. 08:21:49

A jobbikosoknak azt kell elsősorban eldönteniök, akarják-e alkotmányon kívüli eszközökkel elsöpörni a mindenkori, általuk nemzetellenesként azonosított hatalmat, vagy megelégszenek az alkotmányos megoldásokkal.

Ha nem akarják, akkor ne lebegtessenek IRA párhuzamokat, ne akarják az ír szabadságküzdelemmel kapcsolatos pozitív asszociációkat magukra húzni, mert előbb-utóbb ki fog derülni, hogy itt senki sem a magyar Michael Collins és Bobby Sands. És legfőképp: ne kérjék számon a Fideszen azt, amit maguk sem tesznek.

És még egy fontos dolog a választások utáni időszakra: a reményeik szerint jelentős parlamenti frakcióval rendelkező Jobbik legyen nagyon óvatos a Fidesz-kormány nemzetellenessé minősítésével, tegyék azt sokrétegű kommunikációjuk bármelyik szintjén. Ugyanis azok a rajongók, akiket ma a teljes radikalizmus hirdetésével vonzanak magukhoz, tőlük is meg fogják majd kérdezni, miért nem tesznek már valamit.

greybull 2010.03.06. 11:19:57

Nagyon vigyázni kell annak, akit elkap az indulat ennek a Benkő nevű élőlénynek a hallatán/láttán - szerintem csali a pasas, alig várják a megbízói/főnökei, hogy valami történjék vele, megtámadják stb. Ezzel lehetne eszkalálni az egész Magyarok Nyilai fikciót (apropó: véletlenül nem elírás a név, nem Magyarok Nyulai-ról van szó?...). Vegyétek észbe a franciák mondását: "Hidegen jó a bosszú!". Szóval amikor majd kiderül - mert kétségem nincs e felől -, hogy az egész MNY semmi más, mint alávalóan mocskos koncepciós ügy, nos akkor kell egyenként - törvényesen! - felelősségre vonni az összes - azaz: az ÖSSZES - közreműködőt, még azt a takarítónőt is, aki a kihallgató szobát takarította, és nem viccelek ebben!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.03.06. 11:58:11

@vero:

Hülyeséget beszélsz. Az élet szent. Főleg békeidőben. És az, ha vki elárul vkit, aki gyilkolni akar, az nem az a fajta árulás, amit el kéne ítélnünk.
Bazdmeg, itt nem polgárháború dúl! Ébredj fel, tesókám!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.03.06. 12:05:13

@Grift:

Ne légy elhamarkodott. Ha azért drótoznának be, h megakadályozd egy atombomba ledobását Budapestre, akkor azt hiszem, inkább mártír volnál, mint ócska spion.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.06. 12:54:50

@malacz69 nemigazországi hisztidetektor【ツ】, 36cm:
persze, persze, de azért egy ügynök sosem hős. teszi a dolgát.

iMan 2010.03.06. 16:57:55

@JoeHorseDick: Aki ért hozzá,digitálisan letisztíthatja,felhangosíthatja.
Sőt! Ezt bármelyik hülye is megtudja csinálni a megfelelő programmal.

teknős 2010.03.06. 17:59:42

@is: Csupán azért, mert sokan hiszik még az értelmesebb emberek közül is, hogy a Jobbik egy radikálisabb Fidesz és ezért készültek a listán a Jobbikra voksolni.

A Jobbik az emeszpé utódpártja. A tervetek nem jött össze. A Jobbik nem a Fidesz szavazatait ellopó párt lett, hanem kilöki az emeszpét és elföldeli.

teknős 2010.03.06. 18:01:12

@benkoo: Állami hivatalnak vagy az Apró titkosszolgálatnak dolgozol?

klacus 2010.03.07. 06:32:12

Hát nemtom, én még nem láttam közelről terroristát, de ha én az lennék, akkor az állami iskolákban eltöltött, hosszú idők alatt belém vert szervező képességemet, egy kicsit máshogy használnám ki.

pl. Ha robbantani akarok, akkor megkeverem a motyót valahol vidéken, elvégre vidéken akarok robbantani, majd éjszaka elvégzem a merényletet.
Vajon miért pont Ecsődit akarták megmerényelni, amikor Ő egy konszolidált politikus. Jobboldali nézeteim ellenére, nem egy fekete listára való személy, node mindegy.

Igaziból ez a második számomra érdekes kérdés. Ha jobboldali radikális lennék, akkor bizony nem névtelen kisemberek hanem igazi nagyvadak elejtésére fanatizálnám magam. Testemre szerelt robbanószerrel nem egy nyugger találkozó lenne a célpont, hanem mondjuk Drazsé vagy feri. De se drazsé, se feri se testre erősített robbanóanyag.

A felvételeket elnézve, én ugyan tűzszerész se vagyok, de egy praktikeres szikével nem nyiszálnék olyan focilabdát amiben tudvalevőleg robbanóanyag lehet. Hacsak nem tudom hogy mi van benne, és persze hogy biztosan nem robban. Ha már fegyverzet, akkor:

A középkor óta a lőpor gyakorlatilag kiszorította az íjakat a harcmezőről. Terroristaként tudnom, kell 5 ikes töri tanulmányaim miatt, hogy egy ember életét legegyszerűbben lőfegyverrel lehet kioltani. Ha valakivel rövid úton végezni akarok, akkor nincs más hátra mint fegyvert szerezni, és végezni a célponttal. A mellékelt híradások szerint, ebben az országban csak az nem tud Ak-t venni aki nem akar, vagy mert már van neki. Legalábbis ezt tükrözik némely híradások, amikor fegyverlefoglalásokat mutatnak. Ha terrorista lennék, és nem szeretnék zajt csapni, vagy csak nem tudok Ak-t venni, azértmertcsak (szóval én még nem láttam a nagybanin) akkor marad az íj, parittya, csúzli.

Persze ez így banálisan hangzik. De miért is hangzik annak? Azért hangzik annak, mert akit elvakít a gyűlölet, és valóban ölni akar, az ölni is fog. Ha az indíték a vak elszántság, és a másik fél megsemmisítése akkor, nem kezd el focilabdába robbanóanyagot varrni, hanem odamegy és megsemmisíti a gyűlölet tárgyát. (lásd az olaszt egy hónapja, valami fémszoborral).

Jobbik ide-oda, számomra ez a sztori nagyon sántít. Nyílván ez a fél szittya félisten valamit elbaszott, de ebből a hatalom is csak nagyon koholt eljárással tud kijönni az tuti.

Ezek után én a legjobb szívvel azt kívánom a harmadik köztársaság politikában résztevevő egyedeinek, hogy ebben az életben se sikerüljön annyira elbaszni a közhangulatot, hogy valódi terrorista szervezet alakuljon. Lásd Eta, IRA, Hezbollah. Ott ugyanis nem lesz focilabdába vart bomba, viszont lesz sok halott. Itt ott random módon.
Utána meg betelefonálás, hogy a magyar-mártír szakszervezet ultra radikális szárnya voltunk...stb.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2010.03.08. 09:39:11

@malacz69 nemigazországi hisztidetektor【ツ】, 36cm: ló-f@szt!itt az alaphelyzet sem bizonyított, miszerint a m.ny. létezik, azok a tagjai, akiket vádolnak és ők elkövetteék-e a terhükre rótt cselekményeket.
ami bizonyítékot benkő előtt bemutattak, az a manipulált robbantós filmfelvétel volt, amiről kiderült, hogy drazsé féle kamu.
élet szentségéről elmélkedni ilyen körülmények köüzött ... hm. ebben több az nni meg fletó mint bármi más.
benkő beépült, de senki sem tudja mibe. egy társaság bizalmába férkőzött, akiket most kiszolgáltatott.

@Elpet: hogy írhatunk alkotmányos módszerekről, amikor a kontinuitást senki, soha nem állíttotta helyre, de még kísérletet sem tett rá? ha valaha jogszerű állapotokat akartak volna teremteni, akkor a 49es alkotmányt - amellett hogy tartalmilag már agyon módosították - így, újraszövegezve, koherenssé rázva "újra" el kellett volna fogadják. az egész mögül kilátszik a szándék, ill. annak hiánya. jelen esetben is hazugsággal fedik el a valós szándékot és valós kontinuitást, ami a legkeményebb kommancs gyökerekig ér. két végletesen különböző szemléletet nem lehet összeilleszteni. az egyik rendszerből a másik nem magyarázható.

borsikm 2010.03.08. 12:30:48

Komolyan, a pofám leszakad, hogy elvileg értelmes, írni-olvasni tudó, érettségizettnek látszó emberek milyen szinten képesek beszopni ezt a sztorit. Gyerekek, ha csupán a legelső nyilvánosságra hozott felvételt meghallgatjátok, egyből tudnotok kéne, hogy ez valami hihetetlen kamu! Így kezdődik a szöveg: "Mi vagyunk a magyarok nyilai, mi követtük el [felsorolás]..., mit akarsz még?"

Teljesen nyilvánvaló, hogy egy ilyen beszélgetés, ilyen mondatok egyedül csak akkor hangozhatnak el, amikor Benkőnek először fedik fel, hogy kicsodák ők. Márpedig ha akkor fedik fel először, mégis miért van bekapcsolva (elrejtve, ugyebár) a felvevő?! Ehhez tudnia kellett volna előre, hogy ők azok. Ha viszont tudta előre, tehát a rendőrség már tudott egyet s mást, és Benkőt küldték, akkor meg semmi sem magyarázza, h miért kellett a letartóztatások után a kamu bonyhádi robbantást, mint bizonyítékot prezentálni. Továbbá nem életszerű, hogy éppen Budaházyról nincs legalább hangfelvétele Benkőnek.

Folytassam még?!
süti beállítások módosítása