Nyugat-ázsiai kisnyilas videonépzene
2008. június 14. írta: Kínai Kálmán és Trágár Tóni

Nyugat-ázsiai kisnyilas videonépzene

 Az ázsiai könnyűzenei világban tett körutazásunk során eddig a keleti végeket vettük szemügyre, de most a nagy ázsiai sztyeppe másik végén fogunk kalandozni. Konkrétan azt vizsgáljuk meg, hogy miként érez mostanában a történelem viharos évszázadai során Nyugat-Ázsiába sodródott kisnyilas törzs, pontosabban annak gitárral, illetve videoszerkesztővel rendelkező rétege. Hogyan élnek? Hogyan gondolkodnak? Hogyan szeretnek ők?

 Lássuk előbb a hagyományokat. A törzs hosszú múltra tekinthet vissza, gazdag zenei kultúrájával méltán vívta ki a környező törzsek csodálattal vegyes irigységét. Mi itt most csak egy klasszikus nótát mutatunk be, amely ma is szájról szájra terjed a nemzetségtagok körében - a Hunyadi SS-hadosztály indulóját:





 És most ugorjunk egy nagyot az időben! Hopp, máris napjainkban vagyunk. Ugyanakkor mégsem jutunk el a teljes modernitáshoz, mert egy ősi műfaj feltámasztásának lehetünk tanúi az alábbi klipben. Bizony, az ókori katalógusirodalomról van szó. A jelenkor Homéroszai - nagy elődjük példáját követve - veszik számba, no nem a hajókat, hanem a zsidókat:





 A Natural Born Killers e remek számot a nagy sikerre való tekintettel folytatta is, a második részt az érdeklődők itt tekinthetik meg.

 De menjünk tovább, s nézzük meg, a fent felsoroltak mellett kiket tart még ősellenségének a nyugat-ázsiai kisnyilas közösség. Forrásként szolgálhat erre például a neves Divízió 88 együttes dala, az Egzotikus állatok:





 A felsorolásból talán csak a homoszexuálisok maradtak ki, de hogy a kedves olvasóknak ne támadjon hiányérzetük, halgassák meg az Archívum Meleg pestis című slágerét:





 A diaporámák után nézzünk meg egy igazi home videót, az előadó sajnos ismeretlen, de szinte biztos, hogy még fogunk hallani róla. Minden nagy sztár így indult valahogy:





 A nyugat-ázsiai kisnyilas hagyományaihoz ragaszkódó, mély történelmi tudattal rendelkező törzs. Dalaiban is szeret a múlttal foglalkozni, sőt, mivel a jelent és a jövőt sokszor elég sötétnek látja, éppen a múlt az, amelyről a legtöbb nóta szól. Álljon itt bizonyosságul a Vendetta együttes Zöld október című száma:





 A Vendettától még a Hitlerjugendet ajánlhatjuk kedves olvasóink figyelmébe.

 A fentiek alapján úgy tűnhet, hogy a nyugat-ázsiai kisnyilasok viszonylag elzárt, magába forduló közösségben élnek, a külvilágtól elzárva. Erről azonban szó sincs. Igenis rendelkeznek nemzetközi kitekintéssel, sőt a világ minden táján élnek velük szövetséges törzsek. Az egyik ilyet így üdvözli a Valhalla együttes:





 S végezetül, annak bizonyítására, hogy a törzs tényleg nics egyedül, hadd köszöntsék - az e bejegyzés nyújtotta lehetőséget kihasználva - nyugati-ázsiai bajtársaikat a keleti spanok!

 Először is természetesen a kínaiak (bizony, bizony, a népi Kínában még a skinhead is kommancs):







 Aztán a japánok:





 És végül a koreaiak:





 Búcsúzzunk is új barátainktól egy igazi koreai karlendítéssel, s kiáltsuk keleti testvéreinkkel együtt: Szebb jövőt! Kik-dun-csi-no Koryo!


A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr23513969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.06.14. 10:51:49

az ötödik videón, a német császári zászló előtt pózoló hülyegyerek egész progresszív hangzást alkotott: sikeresen leutánozta a hajóduda hangját a gitárjával - szerintem ez még The Edge-nek sem menne :D

a nap húszpontos képe · http://haazeeblog.blogspot.com/ 2008.06.14. 14:02:25

Ez most mi a lófasz? Nyilasmosdatás?
Bocs, ha nem nézem meg egyiket sem, a nyilaskeresztes kép bőven elég egy kiadós hányingerhez.

dr. Erika Zangolna 2008.06.14. 15:42:58

gyomorforgató kollekció. azt hinné az ember, hogy ezek az attitűdök néhány tucat karantenizált elmebeteg sajátjai, aztán belefut kicsit szalonképesebb formában ugyanebbe. magukat értelmiséginek, sőt polgárnak gondoló személyekkel beszélgetve. hopp egy természeti törvény, hopp egy kajmán, hopp egy majomember. ejha

2008.06.14. 15:49:26

A zsidófigyelős klipp kicsit olyan mintha régi matulás anyag lenne.

A többi a szokásos szánalomhegyek.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.06.14. 16:08:15

Régen mindig elcsatant valamilyen házibulin a zsidó figyelő vagy egy pozsony ádám amiből ezt ajánlom megtekintésre
magyarinfo.blog.hu/2008/04/26/100_al_tobb_holokoszt

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.06.14. 18:59:29

Én meg leragadtam az Egészséges Fejbőrnél. Van fejlődés, hiába.
Ergé, az nem német császári flottazászló?

Büszke Böszme 2008.06.16. 11:20:42

Köszönöm, Elftárcsak, DE SOHASEM voltam MAFIAhun....

Egy HUN az nem maffiózó, hanem ÉLESBEN, HEGYIBE , a piszkos azonosíttónélkülli kékruhás magyarellenes söpredéknek !!

Amúgy ezt a "két" hülyét - a blogírókat - ki engedi itt garázdálkodni ??!

EZ TISZTÁRA "MANCS" hangütés,

Nobilis, menj a faxba, valagba rúglak !!

Ez a BLOG a MIENK, érted, liberós-nagytökés utóvizsgázó!!
süti beállítások módosítása