Kuncze és a Blogfüggők Baráti Társasága
2008. március 28. írta: Skrabski Fruzsina (lelkylola)

Kuncze és a Blogfüggők Baráti Társasága

 Tegnap - csak a kedvetekért - Spanyol kollégával álbajuszt és nénikeálarcot öltve bemerészkedtünk egy szocialista barlangba, ahol Kuncze Gábort látták vendégül. A Blogfüggők Baráti Társasága (ők azok, igen, igen: a Miniszterelnök Úr teremtményei, húzzunk bele, tegyük a dolgunk!), rendezvényén kicsit feszengtünk, hiszen bármilyen álcázás ellenére, rendkívül kilógtunk a dafke nézésű, alaposan elfrusztrálódott asszonyságok és a szemüveges, szakállas, kisnövésű taták között. A legfiatalabb résztvevő a 168 Óra munkatársa, no meg egy fényeskék mackófelsőben feszítő figura volt.

Update: a kommentekből kiderült, hogy nem csak kisméretű blogfüggő taták vannak, hanem egy 2 méter 10 centis is.


 Kiderült: Kunczének tényleg van humora. És sajnos nem szólta el magát, mint Horn Gábor (persze, hogy arra vártunk). Ráadásul nem vág soha olyan kényszeredett uborkapofát, mint Kóka bármelyik megszólalásánál. Lökte a dumát, anekdotázott és rühellte Orbán Viktort, bár azt mondta, hogy szeretett volna vele '97-ben vacsorázni. Még olyan merész állításokat is megengedett magának, hogy a Fideszből Kövért bírta a legjobban (a mélyszoci közönség erre hőkölt egyet).

 Látszik, hogy mostanában orvosfóbiája lehet, olyan vicceket mesélt, amikből kiderült, hogy az éppen műtött betegtől is a hálapénzt követelik, meg klubdélutánt tartanak a falvakban az orvosi rendelőkben. Egyik lelekes tag kijelentette, hogy népszavazás óta beállt  SZDSZ-szavazónak. Kuncze ezt „Hála Istennek!” megjegyzéssel nyugtázta. Amikor Horn megjegyzéséről érdeklődött az egyik tag, a többiek pisszegni kezdtek, hogy ilyet illetlenség kérdezni. De Kuncze volt olyan kegyes, és válaszolt. Elismerte, hogy rendkívül nagy hiba volt. Egy politikusnak bármikor fel kell készülnie arra, hogy a vele szemben álló ember titkos kamerával, vagy diktafonnal veszi. De úgy gondolja, hogy Gyurcsány nem fogja kirúgni Hornt, mert rendkívül nagy teherbírása van és elsimítja a konfliktusokat (derültség).
(Az is kiderült, hogy a blogfüggők szigorú munkamegosztásban dolgoznak: csak egy néni, a legerősebb idegzetű nézi közülük a hírTV-t, ő tájékoztatja a többieket.)

 Október 23-a kapcsán valami rendőrpszichológiát adott elő, aminek az a lényege, hogy háromezer emberrel szemben háromszáz rendőr fél és megvadul. De azt is hozzátette, hogy nem akarja felmenteni azokat, akik kilőtték a szemét valakinek, vagy összeverték a civileket. Szerinte, ha Orbán csinálná a reformokat (de nem hiszi, hogy megtenné), akkor jobb lenne, mert a baloldal nem gyújtogatna kukákat. Bár szerinte Toroczkai  már megállíthatatlan és ugyanolyan aktív lenne Orbán alatt is, nem hatná meg az sem, ha újra úsztatnák a koronát.

 Mesterházyt, Szilit nem tartja mérvadónak, ezért nem foglalkozik az MSZP kisebbségi kormányzásának ötletével. Szerinte az nagyon kemény lenne, mert minden szavazásnak ára lenne, meg kellene alkudni velük. Az SZDSZ-es botrányokról azt mondta, hogy már az első eset után ki kellett volna állnia Fodornak és Kókának, és kijelenteni, hogy a választást legitimnek tartják. Egyedül az olajügyekre adott kitérő választ -, persze nyomta a Fideszre -, de a nyomozást próbálta valami kutya-lefetyelős, lehallgatós anekdotával terelni. Azt mondta, bár támogatja, hogy ne legyenek titkosak az olajakták, azért kényes az ilyesmit nyilvánosságra hozni, mert olyan bizonyíthatatlan állítások vannak benne, mintha azt mondanák, hogy neki három füle van.

 A szeánsz két és fél órát tartott, szerencsére elég mosottagyúak vagyunk ahhoz, hogy ne lehessen hatni ránk. Rátok hatott?

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr90400982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.28. 20:19:31

Kuncze? Hát, ha még mindig ő lenne az előretolt arc, valószínűleg az SZDSZ nem tartana ott, ahol. Kuncze is olyan, mint néhányan a balosok közül: ért a tömeg nyelvén, ért a közéleti retorikához, kedélyes, de közben látható, hogy mennyire tudatosan, célirányosan mondja, amit mond. Ha van egy kis eszük (bár ne volna), valahogy visszaállítják majd neki testhezállóbb pozícióba.

irrelevant 2008.03.28. 20:36:22

Loxon, ebben biztos lehetsz, a választási kampányra tuti előrántják a kalapból.

tevevanegypupu 2008.03.28. 20:52:30

Hogyne a vezetese alatt nagy sikereket ert el az szdsz..de meg mekkorakat! Nem is ertem, hogy sikerei csucsan miert mondott le es miert hagytak elmenni!!

grupi 2008.03.28. 21:04:39

Köztudottá vált, hogy Kóka János - vagy inkább nevezzük kereseti forrása után Hankoókának - csalással szerezte meg a militáns, mindenkit kiosztó egyszázalékos törpepárt elnökségét. Az SZDSZ-nek sikerült úgy elkurvulnia hajdani kemény antikommunizmusából, hogy immár mindegy neki: Horn, Medgyessy vagy Gyurcsány fara mered nyelvük elé, szorgalmasan dolgoztatják nyalóizmaikat, jó pénzért, tettestársi státuszokért.
Szegény pártot még az ág is húzza: kiderült az elnökválasztási malőr, elvégre az szavazott az elnökre, aki épp arra járt; ha tag volt, ha nem, mit se számított.
Alapvetően kérdőjeleződött meg az SZDSZ tavalyi elnökválasztásának eredménye.
Ez már nagyon gáz - 26-tal többen szavaztak az SZDSZ-nél!
Erre kiderűl, hogy hiába a liberális vezetésű egészségügyi tárca, mégis a maszop irányított?
Állítólag(libsik szerint) az MSZP ötlete volt a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj - mondja Horn Gábor. Ő lenne a koalíciós egyeztetésért felelős államtitkár, és az MTV reggeli műsorában azt állította: a liberálisoknak eredetileg egészen más elképzelésük volt mindhárom kérdésben.

Hát, mit ne mondajak...

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.28. 21:13:54

"Grupi",
hajdani kemény antikommunizmus: varjúdombi mesékbe illő legenda.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.03.28. 21:38:50

szerveződik a baloldali(?) underground.

nyenyec · http://nyenyec.blogspot.com 2008.03.28. 21:42:42

Érdekes kérdés, hogy Orbán alatt hibernálódnak-e majd a turbómagyarok.

"Horthy-fasiszta" 2008.03.28. 21:59:39

3 kínzó kérdés:

Mégis hányan jelentek meg a rendezvényen?
Ugye időpontjában nem ütötte a Barátok Köztöt?
A belépésnél kellett igazolni, hogy odavalók vagyunk? hitvallás, titkos kézfogás, ect.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.03.28. 22:09:52

Tetszik az írás. Ironikus, találó.

Nyenyec!
A turbómagyarok ilyen formában Orbán alatt nem létezhettek! Nem volt ennyi rendezvény, felvonulás, vita nélkül be volt tiltva!

Amúgy egyetértek Grupival, ismét találóan fogalmazott.
Az agymosás: hát úgy közel 4 hete kerültem vele címlapra...

"Horthy-fasiszta!"
Ők atv-t néznek , nem Barátok köztöt :D
A betelefonálós lehet a kedvencük :D

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.03.28. 22:10:48

Tetszik az írás. Ironikus, találó.

Nyenyec!
A turbómagyarok ilyen formában Orbán alatt nem létezhettek! Nem volt ennyi rendezvény, felvonulás, vita nélkül be volt tiltva!

Amúgy egyetértek Grupival, ismét találóan fogalmazott.
Az agymosás: hát úgy közel 4 hete kerültem vele címlapra...

"Horthy-fasiszta!"
Ők atv-t néznek , nem Barátok köztöt :D
A betelefonálós lehet a kedvencük :D

Dr. Stein (törölt) 2008.03.28. 22:14:19

"Kuncze Gábor: Tolvajbanda

Milyen ideológiai és szakmai módszertan szükséges a sikeres politizáláshoz? - teszi fel a kérdést Kuncze Gábor, s rögvest választ is ad a vaskos memoárkötetben. Az eszmei gerincesség, a társadalmi párbeszéd fontossága, az igazság kimondásához való rendíthetetlen ragaszkodás, a gazdasági sikerek és a nemzet odaadó szolgálata - összegzi számunkra az SZDSZ elnöki székében töltött éveket summázva."
kkoma.extra.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=291&Itemid=46


Igen, a sikeres politizálás és a humor. Révész Mártíriusz, nagyon vicces volt.

"Horthy-fasiszta" 2008.03.28. 22:17:54

Elolvastam a szervezetre mutató linket.

Túlesve a röhögőgörcsön, felmerült bennem a kérdés, hogy ennek a kiváló egyletnek a klubbhelységét miért nevezik épp Balmorálnak? Ez valami tudatos szóvicc akart lenni? Ez esetben nem értem, hisz az elvileg a klerikofasiszta-royalizmus (és nem a Ségolene-i értelemben vett:) gyűlölt szimbóluma kéne legyen...

Ha viszont nem tudatos, akkor majdnem akkora öngól, mint amit tegnap rúgtak a loki-vidi meccsen.:o)

vaffanculo 2008.03.28. 22:51:52

grupi, a kommented eleje szóról szóra ua, mint ez:
molnargoreny.blog.hu/2008/03/26/szadesz
egyezkeggy Görivel a jogdíjért, vazze:)

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.03.29. 00:07:00

Kuncze és Deák együtt a lap felső sávjában...
:DDDDDDD

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 00:25:59

OFF

"vaffan",

kiváncsiságból beírtam keresőbe ezt: "szegény pártot még az ág is húzza", no kijött még egy írnok (vagy ugyanaz a személy?):

64.233.183.104/search?q=cache:8qgSfG6eRhgJ:forum.index.hu/Article/showArticle%3Ft%3D9174492%26la%3D77583616+%22Szeg%C3%A9ny+p%C3%A1rtot+m%C3%A9g+az+%C3%A1g+is+h%C3%BAzza%22&hl=en&ct=clnk&cd=1

"oli pocsi kolinoj" több részletet is elhintett itt, kis szóváltoztatásokkal.

Úgyhogy a varjúdombi mesék akkor MG-nek ment :->

burt lancaster 2008.03.29. 00:26:52

Ne haragudjatok rám, hogy ilyen humánus vagyok ma este, de ezt a Kunczét úgy fejbe tudnám vágni egy szívlapáttal, hogy a fal adná vissza.
Az én hányinger listámon kibérelte magának az első helyet, nagy munka kellene ahhoz, hogy valaki leszorítsa a trónról :)

Széna Tomi 2008.03.29. 01:27:48

Ez nem necces? (idézet a blogfüggők oldaláról)
"Még a 2006-os kampánycsend idején jött létre egy zárt fórumunk, ezen régebben a belső kommunikációs és szervezési tevékenységünket bonyolítottuk, de mára kinőtte magát, feladata is jelentősen megváltozott – jelenleg mintegy 80 topikban 35 ezer körüli hozzászólásnál tartunk. "

kacsa! 2008.03.29. 01:28:16

Visszasírom a régi szép időket, Kuncze, Torgyán doktor... :]

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2008.03.29. 07:09:32

Nem akarja felmenteni azt, aki összeverte a civileket?
Ezt mondja az az ember, aki másnak Mártiriusznak nevezett valakit, akit megvertek, mert beszélni akart a rendőrökkel????

És az SzDsz-es választást már másnap legitimnek kell tekinteni? Amit elcsaltak?

Ez a baloldal? Meg liberális? Istenem...

scsaba1 2008.03.29. 07:32:35

A "Révész Mártíriusz" poén óta Nálam Kuncze végleg kiiratkozott az emberek közül. Én elhiszem, hogy van akit irritál Máriusz megnyilatkozásai, esetleg szimplán már a kinézete is, de az ominózus október 23-án őt durván összeverték, lobogtathatott bármilyen igazolványt. Ilyenkor egy jóérzésű emberből előbújik a részvét, a sajnálat.

Kuncze ezzel azokkal az idiótákkal került egy platformra, akik mondjuk a holokauszt emléknapon fennhangon mesélik az Auswitzes vicceket. "És azt ismeri, amikor két zsidó dörömböl a...."

is 2008.03.29. 07:47:21

"A szeánsz két és fél órát tartott, szerencsére elég mosottagyúak vagyunk ahhoz, hogy ne lehessen hatni ránk. Rátok hatott?"

Ez a kulcsmondat. A párbeszédre törekvés, a másik megértésére való törekvés teljes hiánya. Nem azért megyünk valahová, hogy informálódjunk, hogy kontrolláljuk a saját elképzeléseinet a világról. A saját elképzeléseink kőkemény-biztosan jók, röhögni, meg fikázni megyünk csak. Ez bizonyára fordítva is igaz, ha Orbánra menne egy ifjúszadeszes, az is csak ezért menne.

És tkp. milyen jól el is van így mindenki, látszik a posztokon, hogy ez egy milyen kellemes állapot, belűlről mindig jön a megerősítés, kívülről nincs kontroll. Csak az ország nem megy így előre, de minek is az. Lehet azt képzelni, hogy ez a harc lesz a végső, és megnyerjük, és akkor már tényleg itt az új világ, de hadd emlékeztessek mindenkit arra, hogy az MSZP 1990-ben 10, 1994-ben 54%-ot kapott. Játsszuk le megint 2010-2014-ben az innen újabb 6 év), vagy elhisszük, hogy mégsem ez az az harc, amire szükség van?

states 2008.03.29. 08:19:46

Hogy az SZDSZ hova züllött, az elmúlt 18 évben, azt Kuncze Mártiriusz poénja jelzi a legjobban. Ez a züllés nem utolsósorban éppen Kuncze vezetése alatt következett be. Az már csak hab a tortán, hogy Kuncze a mai napig nem kért bocsánatot Révésztől ezért a minden erkölcsi nívót alulmúló poénért...

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 08:26:19

Szerintem a Kunczét a dörmögő hangja miatt szeretik. Olyan, mint amikor a füles mackó mond néktek szép meséket.

mandula 2008.03.29. 08:37:04

Akármit is mondtok,Loxonnal értek egyet.
Minek megy el valaki egy gyűlésre,nosztalgiából?Mint a régi szép időkben, besúgónak?Hmm?
Jó a blog alatt lévő hirdetés:D

Megnézném én az orbáni márc.15. ,okt. 23-i ünnepségeket...végre nyugalom lenne:D

Jaaa :D Képzeld el a Piroska és a farkas-t Kuncze és Orbán előadásában:D

Herr Flick 2008.03.29. 08:57:17

Lop Stop .... ugyebár

scsaba1 2008.03.29. 08:58:32

Nem akarok belemenni az egymásramutogatásba, mert az baloldal kedvelt fegyvere, de itt még senki nem olvasott 168 órát vagy Népszabit vagy Tótawét? Ott senkinek nem tünnek fel a vitriolos publicisztikák? Az éles tollal írt helyszíni riportok?

hhh. 2008.03.29. 09:18:54

ez a link naggyon gáz...
húzzunk bele póló...és maga a név: blogfüggők...
s*ggnyalók klubja

kovk 2008.03.29. 09:37:45

Ami a blogfüggőket illeti:

A www.mitmondanak.hu oldalon meg lehet nézni, hogy mit írnak a magyar blogok a hírekről (például a Bayer-ügyről).

"A találatokat teljesen elfogulatlanul egy automatikus számítógépes program válogatja ki."

Bakura - Szabadság, egyenlőség, testvériség · http://politikaikommunikacio.blogter.hu 2008.03.29. 09:48:47

Kuncze Gábor egy hatalmas csődtömeg volt már a 2006-os kampányban is. Ha tuti bukni akarnak, hozzák vissza...

"kisnövésű taták"
Hű de vicces! Éljen a mások tisztelete!

"legfiatalabb résztvevő a 168 Óra munkatársa"
Ezt úgy kell értelmezni, hogy nálatok is fiatalabb, vagy úgy, hogy ti nem voltatok résztvevők, bezzeg a 168 óra munkatársa?!

Egyébként jó beszámoló, köszönet érte. Csak kár az ilyen kiszólásokért.

stanmore 2008.03.29. 09:52:04

grupi,tudod kinek nyilvánvaló,hogy Kóka csalással lett elnök?Hát az ilyen tefélédnek ,aki éjjel nappal a HÍr Tv-t szopja.

stanmore 2008.03.29. 09:54:12

Ez a jópofi cikkíró nagyon izlésesen leírja a közönség külsejét,kíváncsi lennék azonban,ha valaki őt elemezné ilyen jóindulattal,miket írhatna róla? Pl bandzsa,nagyseggű? stb.

stanmore 2008.03.29. 09:59:07

hhh, tudod mi a gáz ? A te agyi szinvonalad,a bloggfüggő az már seggnyaló is?Ha olyanokkal akarsz találkozni ,menj Orbán környezetébe,ahol rendszeresen neki kezet csókoló öntudatos polgárokat találhatsz.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 10:02:43

Horthy-fasiszta, teltház volt (kb. olyan ötven ember) egy Pallas Páholy nevű helyen. Itt: www.pallaspaholy.hu/index.phtml
Ez egy barátságos, fülledt szoci klubhelység.

Egyébként a 168 óra is írt tudósítást:
www.168ora.hu/cikk.php?id=9814

Úgy látom megérkezett ide néhány blogfüggő. Üdvözöljük őket!
Szerintem is Kunczének a Révész Mártirusz óta nincs legitimitása.

2008.03.29. 10:07:16

Kuncze kedves, humoros ember, de mint politikus SEMMIT SEM csinált, úgyhogy engem nagyon nem hatnak meg a poénjai, ezzel leplezi, hogy valójában fogalma sincs (és nem is volt soha) arról, mit kellene ebben az országban csinálni.

A másik humorzsákkal (Torgyánnal) szemben egy nagy előnye van, hogy legalább kárt nem csinált.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 10:07:52

Aki pedig beleköt abba, hogy nem is úgy néznek ki, az nézze meg a képgalériákat:
www.amoba.hu/galeria.php?

stanmore 2008.03.29. 10:11:25

lelkylola,Révész Mártiriusz megveretésével kapcsolatban összevissza halandzsázott,ami enyhén szólva egész történetének igaz voltát megkérdőjelezte.Aztán meg milyen érdekes,hogy ezek a Máriuszék,akiknek természetesen semmi közük nem volt az utcaköveket dobáló huligánokhoz(csak telefonon tartották egymással a kapcsolatot),mégis valahogy mindíg rosszkor rossz helyen voltak,és onnan még a 20. felszólításra sem tudtak elmenni.Úgyhogy ne nézzük egymást hülyének ,elég ha Morvay Krisztina tart mindenkit annak.

stanmore 2008.03.29. 10:13:24

holden,ha meg netán tudta volna,akkor azt idejében megfúrta,és megfúrja a hazafias Fidesz.

tevevanegypupu 2008.03.29. 10:13:51

stanmore
ne kiabalj ilyen mergesen, az nyilvanvalo, hogy az szdsz-ben nem stimmelt valami a valasztasoknal. Es ha azt hiszed, hogy ez barkit is orommel tolt el akkor tevedsz. Az szdsz-re kulonben valoban jellemzo a lekezelo, kioktato es bekepzelt stilus, Kuncze nagyon goromba es szemtelen tud lenni ha az ellenzek ekezeserol van szo. Egyelore o is gyanus a valasztasi botranyban. Kokarol pedig mar annyi ketes ugy kiderult - Gyurcsanyrol is folyamatosan - hogy ne csodalkozz azon, ha ez a tema allandoan napirenden van. Azt hiszem mindenki akinek altalanos merceje van becsuletrol, elgondolkodik azon, hogy hova jutottunk veluk. Nem szeretjuk azt sem, hogy a valasztasoknal a fideszesek feltortek a szamitogepet, hogy a banyak korul nincs minden rendben, es hogy fidesz vezetok neha nagyon erosen nyilatkoznak meg..De ha merlegre teszed, akkor azert a merleg serpenyoje(nem az MDF nyelve)a sok korrupcios uggyel biztos, hogy a baloldalon sullyed nagyon melyre. Es hogy ki a vezer es ki kenyszeriti ra magat a partjara? Hat ezen azert szinten gondolkodni kellene. Orbannak soha nem kellett kikotnie, hogy 75 szazalekos tamogatottsagot AKAR es var el a parttagsagatol.
Gyurcsanynak allandoan szuksege van ilyen rejtett fenyegetesekre.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 10:14:31

Tessék itt egy összefoglaló Révész megveréséről:
index.hu/politika/belfold/mariusz37/

Ez nem vitatéma.

stanmore 2008.03.29. 10:16:27

lelylola,lehet hogy neked magas? Tegyük fel ,hogy mindenki töpörtyű volt,de ezt kihangsúlyozni eleve egy elfogult beállítódásra utal,amit később el is ismersz.Úgyhogy nem igazán intelligens dolog,és felveti azt a gondolatot,hogy pl te hogy nézel ki?

Vidéki 2008.03.29. 10:16:45

Kuncze már sokszor lejáratta magát a parlamentben olyan kocsmába illő szövegekkel, mint ”kurva anyád!”, „mi az, nem tetszik a válasz, tolvaj banda?”. Embertelen gondolkodása kiviláglott abból a tréfásnak szánt megjegyzéséből, amikor Révész Máriuszt ( akinek kulcscsontját eltörték és eszméletlenre verték a rendőrök) „Révész Mártíriusznak” gúnyolta.
Nemrég az SZDSZ elnökválasztás „politikai felelőse” Ő és Horn Gábor volt. Az origo újságírója (némi utánjárással) kiderítette, hogy 723 küldött 749 szavazatot adott le. Ebből még egy elemista is könnyen kiszámolhatja, hogy itt választási csalás történt. Milyen „felelős” az, aki ilyen primitív csalást nem képes, vagy nem akar észrevenni!? Milyen párt az amelyik az ilyen felelőtlen „felelősöket” nem vonja felelősségre!?

dr. Wilbur Swain 2008.03.29. 10:17:10

nagy dumás ez a Kuncze "Dörmögő Dömötör" Gábor, olyan barátságos ábrázata van - Kóka mellett ez sem szól
további jó egészséget és jó munkát kívánok neki, hátha 2010-re teljesen megszűnik ez a zsaroló törpepárt

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 10:21:14

stan, én ronda vagyok, mint a bűn :) Ez nem egy korrekt tudósítás, hanem blog. De hát egy blogfüggő legyen már tisztában azzal, hogy miben különbözik a hírműfaj és a blogműfaj...
Ha személyesen téged megsértettelek a törpével, akkor elnézést!

Arzén Vendel (törölt) 2008.03.29. 10:21:58

Lazíts stanmore. Az a jó hogy neked szabad tefélézni, mert olyan értelmes és haladó gondolkodású vagy a tefélékhez képest. És persze halálos biztonsággal ráérzel a félretájékoztatásra, hiszen az kizárólag a hírtv és a magyarnemzet sajátja... Az igazat pedig a Gyurcsány szokta mondani meg a Veresjani (a Kóka manapság már balfele is necces...) és akik ehhez bólogatnak. Azért lássuk be a te világod sincs túlságosan agyonbonyolítva.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.03.29. 10:25:40

"megveretésével kapcsolatban összevissza halandzsázott,ami enyhén szólva egész történetének igaz voltát megkérdőjelezte."

Ja, a vért is úgy kente magára. Vagy egy
dobáló kente rá, aki hozott magával vért.
Vagy a mentőautóban szereztek vért, ott
kell mindig lennie.

mr.joshua 2008.03.29. 10:30:20

Fiúk-lányok, felkészülni:

Index-címlap!

U.i.: Én megyek is, csók!

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 10:31:32

már rég címlap -, gondolom azért jelentek meg a blogfüggők.
Úgyhogy nem kell félni, nem fog fájni...

stanmore 2008.03.29. 10:32:37

tevevan,méltányolom ,hogy egyáltalán érvelni próbálsz.nem kiabálok,csak valóban dühít a dolgok manipulatív beállítása,ami bizony a te hozzászólásodban is tetten érhető.pl,hogy Kuncze goromba lekezelő,hát nem igazán csak nem bírja időnként cérnával az álszent hazug dumát.Mert mit mondott pl öszöd után?"Ha az MSZP hazudott aválasztás elött,akkor a Fidesz 3x akkorát hazudott." És tökéletesen igaza van.
Tovább: "KÓkáról,Gyurcsányról kétes dolgok derültek ki" Annak ellenére ,hogy ajobboldal ezerrel nyomatja,érdemben is? Vagy csak a magyar Vizsla színvonalán,hogy utálni kewll őket ,mert gazdag emberek.Mert ne is haragudj,hogy az épitkezésén feketemunkás dolgozik,hát az elég vérszegény.Aztán meg úgy hallom Fodor javára csaltak,Kóka ennek ellenére lett elnök,persze nem jó ,ha egy választás nem tiszta,dehogy ezért az ellenfél ennyire aggódik,hát ott kilóg a lóláb nem is kicsit.Orbán természetesen nem köti ki a 75%-ot,nem annyira gáláns,hiszen akkor ennyi csúfos bukás után nem lehetne még mindíg vezér,sőt a kritikus hangokat inűtézményes sajtóhadjárattal elfojtja(ld. Schmidt Mária),mint anno Rákosi et.
Végezetül óriási mértékben nem igaz ,hogy abaloldalra billen a korrupció,hiszen Orbán nem előzőleg gazdagodott meg ,mint pl Gyurcsány,hanem a politikát kamatoztatta,még külön törvényt is hozatott ennek érdekében.Ugye nem kell sorolni a tokaji pszeudoközgyűléstől ,a papa versánytársainak kizárása stb,vég nélkül.A jobboldal csak erölködik,de hasonlót sem tud felmutatni.

Oblomov 2008.03.29. 10:33:21

"stan, én ronda vagyok, mint a bűn :)"

Ez rendben van, de hány centi? A méret a lényeg!

;)

stanmore 2008.03.29. 10:35:56

Arzén,a tefélédet tőletek tanultam,aztán meg mentségemre,én nem zsidózásra használom,mint aki szabadalmaztatta,hanem az agymosottakra,amiből a ti oldalatokon van bőven.

burt lancaster 2008.03.29. 10:36:13

stanmore 2008.03.29. 09:52:04
"grupi,tudod kinek nyilvánvaló,hogy Kóka csalással lett elnök?Hát az ilyen tefélédnek ,aki éjjel nappal a HÍr Tv-t szopja."

Te stanmore, nem örülsz neki, hogy végre van egy tv illetve műsor, ami hatsásos kontrollt gyakorol a kormányzathoz tartozó arcok tevékenysége felett is (ld Célpont)? Ez a TE érdekeidet is szolgálja.
Vagy eddig kényelmesen volt a fejed a homokban és most haragszol, hogy kirángatták belőle?


stanmore 2008.03.29. 09:59:07
“hhh, tudod mi a gáz ? A te agyi szinvonalad,a bloggfüggő az már seggnyaló is?Ha olyanokkal akarsz találkozni ,menj Orbán környezetébe,ahol rendszeresen neki kezet csókoló öntudatos polgárokat találhatsz. “

Kapizsgálod, a kulcsszó az >érzelmi azonosulás

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 10:37:02

stan, ez nekem újdonság - mostmár nem Hitlerhez, hanem Rákosihoz kell hasonlítani az Orbánt? A végén még az MSZP-sek fognak komcsizni :)

stanmore 2008.03.29. 10:37:54

lelkylola,2m 10 centi vagyok:)

stanmore 2008.03.29. 10:39:47

Lelkylola,igazad van,mert:

Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök,
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
Matolcsy György - MSZMP tag, III/II együttműködő,
Csurka István - III/III együttműködő,
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
Chikán Attila - MSZMP tag,
Pintér Sándor - MSZMP titkár,
Boross Péter - MSZMP tag,
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag,
Boros Imre MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008
Pozsgay Imre MSZMP KB tag,
Szűrös Mátyás MSZMP KB tag,
Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai támasza,
Schmitt Pál - MOB tag, jelenleg MOB elnök, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, jelenleg a Fidesz alelnöke,
Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár,
Togyán József - alias Szatmári, III/III-mas együttműködő, az Orbán kormány minisztere,
Balogh Gyula - MSZMP tag,
Szita Károly - III/III együttműködő,
Mikola István - Hazafias Népfront,
Fónagy János - MSZMP tag,
Vonza András - MSZMP tag,
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr,
Varga Mihály - KISZ titkár,
Deutsch Tamás - KISZ titkár,
Orbán Viktor - KISZ titkár,
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa.

burt lancaster 2008.03.29. 10:39:48

stanmore 2008.03.29. 09:59:07
"hhh, tudod mi a gáz ? A te agyi szinvonalad,a bloggfüggő az már seggnyaló is?Ha olyanokkal akarsz találkozni ,menj Orbán környezetébe,ahol rendszeresen neki kezet csókoló öntudatos polgárokat találhatsz."

Kapizsgálod, a kulcs az >érzelmi azonosulás

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 10:39:56

én meg egy törpe :) Méretkomplexusos, agymosott, bocs.

Vidéki 2008.03.29. 10:43:22

Staymore!
Akkor elég nagy fasz vagy!

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 10:43:44

stan, hoppá, ez az új kommunikációs irány? Azt a kommunista fideszét! (Egyébként engem is zavarnak a köztünk lévő komcsik, na de azért ne röhögtesse ki magát az MSZP. Egy kommunista utódpárt szerintem mélyen kussoljon.)

stanmore 2008.03.29. 10:44:15

burt lancester,a kontrollt ne keverjük az egyoldalú hazug mocskolódással,mert az vissza szokott ütni,ld. pl a Köztv műsorait a 2002-es választások elött.Egyébként,akik annyira kiállnak a Hírtv mellett,azok annak a világnak a hatványát fogják visszakapni egy esetleges jobboldali fordulat esetén.

burt lancaster 2008.03.29. 10:45:36

A hozzászólásom 2. fele kétszer sem jelent meg, utolsó kísérlet:

“hhh, tudod mi a gáz ? A te agyi szinvonalad,a bloggfüggő az már seggnyaló is?Ha olyanokkal akarsz találkozni ,menj Orbán környezetébe,ahol rendszeresen neki kezet csókoló öntudatos polgárokat találhatsz. “

Kapizsgálod, a kulcs az érzelmi azonosulás.
Nekem pl. Te fityeszezhetsz, orbánozhatsz, szarom le, politikusok, nem sajnálom őket.

Ezzel szemben belőled szemmel láthatóan erős érzelmi reakciót válott ki, hogy a "tefélédről" valaki némi kritikai éllel nyilatkozott.

Na ez szerelem. :)

stanmore 2008.03.29. 10:52:51

Lelkylola,te tényleg egy egyszerű lélek vagy.Hova letta 800000 párttag?Ezeket ilyen simán áttolniegy ilyen semmitmondó jelzővel,hogy "utódpárt" valóban nagy lényeglátásra mutat.Tudod mit mondok,nekem sokkal szimpatikusabbak azok ,aki képesek változtatni,persze nem úgy mint Orbán,akik már akkor reformpártiak voltak,felvállalják a multjukat is ,mint a hirtelen megvilágosodott,mélykeresztény ,mélymagyarok,akik csuhásozóból körmenetvezetők lettek.És akkor még nem is beszéltem alényegről,hogy tessenek már megvizsgálni,hogy mely pártban van tekintélyelvűség,hol nem lehet ellenvélemény ,hol jelöl ki mindent a vezér? Melyik pártok a bolsi hagyományok és módszerek folytatói? Nem a nevükben ,hanem a tevékenységükkel.Miről beszélsz?

stanmore 2008.03.29. 10:54:04

Burt, ne beszélj mellé ,igaz ,ami írtam v. nem?

stanmore 2008.03.29. 10:57:24

vidéki,te jó nikket választottál,humorod egyéni,de azért legalább egy pár karakteres nicket megjegyezhetnél,bár tudom ez túl nagy elvárás veled.Vígasztaljon,hogy lelkilolában szimpatizánsra találtál,ami remekül alátámasztja,hogy madarat tolláról...stb.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 10:58:33

stan, most éppen az MSZP-ben. De abban igazad van, hogy Gyurcsány előtt az MSZP sokkal demokratikusabb volt, mint a Fidesz. Most viszont már ugyanaz.
Szerintem az MSZP- kommunista kérdésen nem érdemes vitatkozni: Horn Gyula, Gyurcsány után, az MSZMP után. Az más kérdés, hogy a Fidesz is tele van kommanccsal, aminek nem örülök. Mondjuk egy párttag és egy párttitkár között nagy különbség van, tehát nem mindegy, hogy milyen pozícóban voltak. De ha lenne kommunista mentes párt, én biztos, hogy arra szavaznék.

Széna Tomi 2008.03.29. 11:01:10

Kicsit off, de az Amőba Értékmegőrző rovata is megérdemelne pár méltató szót. Most Radnótiról írnak:
"A magyar antifasiszta líra legjelesebb képviselőjének keserű élet jutott osztályrészül. Borongós hangulatú költészetének társadalmi, politikai okai is vannak. A fiatal Radnóti költészetének egyik jelentős szólama a közösségi felelősségtudatból, a szociális elégedetlenségből fakad. A szegényekkel való együttérzés, a munkások iránti szolidaritás hangjai szólalnak meg költeményeiben."

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 11:03:17

Tomi, ja az gáz, de olyan magaslabda. Már évek óta van, az amőba indulásakor úgy emlékszem sokan írtak róla.

stanmore 2008.03.29. 11:07:56

Lelky, Gyurcsány alatt is demokratikusabb az MSZP,hiszen pl Gyurcsány maga a példája annak,hogy apártvezetéssel szemben a tagság akarata érvényesült,amikor nem Kiss Péter lett a góré.Képzeld el ,hogy az a pufajkás HOrn pl nem használta fel erőfölényéta választási győzelem után abizottsági helyek elosztásánál v. a 2/3-os törvények egyoldalú módosításánál.El tudod ezt képzelni a FIdeszről?
Nyugi bele ,hogy aFIdeszben legalább annyi párttitkár és sima MSZMP tag van ,mint az MSZP-ben csak a gerinctelenebb fajtából.
Utolsó megjegyzésedrte meg annyit,az SZDSZben van az a néhány ember aki némi kockázatot is mert vállalni az átkosban.Ja ,hogy "összeálltak a komcsikkal".Hát gondolom nem a múltat nézték ,hanem azt ,hogy melyik párt politizál úgy mint a régi komcsik ,és azt elutasította.

stanmore 2008.03.29. 11:10:33

Széna,és mi ebben olyan falrengető?

Naumov 2008.03.29. 11:12:08

stanmore,

Valójában mindannyian tudjuk, hogy

1. Révész Máriusz saját magát verte fejbe gumibottal
2. Az SZDSZ elnökválasztásán a HírTV tudósítói írták alá a jegyzőkönyvet a küldöttek helyett

Ezt ideig-óráig persze le tudjuk tagadni, de aztán jössz te, és kristálytisztán bebizonyítod hogy így volt, úgyhogy szerintem itt akár abba is hagyhatjuk, mindannyian belátjuk, hogy igazad van, és igazságod teljes tudatában visszamehetsz a blogfüggők társaságához tovább zorbánozni.

stanmore 2008.03.29. 11:16:24

Tölgy, nem néztem végig ,de látom igényes dolgokat szeretsz,úgyhogy ajánlom neked a Győzike sót is.

stanmore 2008.03.29. 11:19:07

naumov,te pedig elnyerted a hordóduma érdemrend nagykeresztjét,az agymosott csillaggal,mert kevesen tudják az érveket ennyire figyelmen kívül hagyni,neked könnyedén megy.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 11:20:52

stan, sokan voltak, akik 90-ben ezért szavaztak az SZDSZ-re, de sajnos kiderült, hogy ők a legnagyobb ideológiai csalók.
Az SZDSZ az MSZP ellenfele (Pető 1994.)
www.youtube.com/watch?v=SqedE0e_2LQ

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 11:21:40

stanmore,
ezt a riposztot!
Nagyon el lehetsz keseredve.

(Ha a szöveget nem érted, se add fel, a képek érthetőek a szöveg nélkül is.)

Naumov 2008.03.29. 11:22:06

stanmore,

A te izé... érveid előtt csak meghajolni lehet, jómagam is ezt teszem, abban a reményben hogy megbocsátod eddigi tévelygéseimet. Hol léphetnék be én is a blogfüggők közé?

dr.minorka 2008.03.29. 11:37:58

"Gyurcsány alatt is demokratikusabb az MSZP,hiszen pl Gyurcsány maga a példája annak,hogy apártvezetéssel szemben a tagság akarata érvényesült,"
:)))))))) Ej stanmore! Te egy nagy mulattató vagy!

" stanmore 2008.03.29. 10:39:47
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök,
Járai Zsigmond - MSZMP tag,
..."
stanmorenak még nem szólt a gazdi, hogy ez a lemez nem jött be (március 9.)

tevevanegypupu 2008.03.29. 11:41:11

stanmore

Valoban sok kisz meg mszmp tag van a fideszben is. Viszont: Nagy Imreeknel elszantabb kommunistakat nagyon nehez talalni az 1953 elotti evekben..Nagy Imrerol peldaul iszonyu dolgokat tudnanak mondani a kulaklistara besoroltak, padlassopresekrol, parasztveresekrol, sot gyilkossagokrol, kieheztetesekrol.Ezekben Nagy Imre es kesobbi tarsai szaz szazalekos lelkesedessel vettek reszt, mert azt hittek, hogy a nepet akarata ellenere, eroszakkal kell boldogitani. Reformaltak ugye.

Teny, hogy sok nyomorusagot, bajt kellett miattuk elviselni emberek ezreinek. De: meg akkor rajottek a tevedesukre, a hibakra amit a part neveben elkovettek, amikor meg nagyon veszelyes volt akar pisszenni is. 1956 utan, mikor a meggyozodesuket vallalva haltak meg - a tevedeseikrol most ne beszeljunk - csak a tisztesseges, hosies helytallasukra emlekezunk es ezert becsuljuk oket, ezert emlekszunk rajuk is a forradalom evfordulojan.

Akiket felsorolsz, teny, hogy az elmult rendszerben kiszesek es parttagok is voltak. Nem hivatasosak ugyan, de megiscsak beleptek ezekbe a szervezetekbe. De akkor vettek ok is eszre, hogy valami baj van a kommunista eszmekkel, akkor alapitottak meg a szervezetuket amikor meg a rendorok az utcan elkaptak oket es "te rohadt fideszes agyonverlek" kiabalassal gumibotoztak es rugdaltak oket.

Orban Viktor mondta ki Nagy Imre temetesen, hogy az oroszok menjenek el az orszagbol, Pozsgai Imre volt aki a radioban kijelentette, hogy 1956 forradalom es nem ellenforradalom volt.Ezzel bekerultek abba a tortenelembe, amibe Gyurcsany is annyira kivankozna..

A te altalad tisztelt mszp-sek akkor meg azon gondolkodtak, hogy tudjak megorizni a hatalmukat. A vagyont mindenesetre sikerult akkor osszeszedniuk, a hatalmat pedig talcan kinaltak nekik, vagy megszereztek csalassal.

Nagy am a kulonbseg akkor demokratikussa valni mikor a zsebunk tele van es a palya tiszta elottunk, es megint mas akkor mikor meg lesittelhetnek es tonkretehetnek egesz eletre. Azok az emberek akiket te felsorolsz - vagy legalabbis nagy reszuk - akkor lett liberalis, demokrata, jobboldali amikor meg felni kellett Gyurcsanyektol, Horn Gyulatol..

Es ahogy a 2006-os "esemenyeket" neztuk, meg most is felni kell toluk.

plastik02 2008.03.29. 11:55:52

azért Pozsgaival dicsekedni, jobb nem jutott eszedbe? :D

tevevanegypupu 2008.03.29. 12:00:59

plastik02
nem dicsekszem vele, na azert ott meg nem tartok, dehat a tenyek azok tenyek.((:

dr.minorka 2008.03.29. 12:03:47

Félre:
".Ezekben Nagy Imre es kesobbi tarsai szaz szazalekos lelkesedessel vettek reszt, mert azt hittek, hogy a nepet akarata ellenere, eroszakkal kell boldogitani. Reformaltak ugye." Ez történetesen egy hatalmas szamárság. Nagy Imre azt csinálta, amit miniszterként elő volt írva. Tekintve, hogy 1945-ben Rákosi azzal jelentette fel Sztálinnál, hogy a kulákoknak kedvez, nehezen hihető hogy mondjuk öt év múlva mást gondolt volna.
Vissza

simonmondja.... 2008.03.29. 12:18:36

Tevevanegypupu.

Orbánunk Viktorunk szavára a Vörös Hadsereg kettévála és szorgos népünk győzni fog.
Lokátor helyett felállíthatnánk Viktorunkat a Zengőre. A NATO lévédelme biztos jó hasznát venné az oroszűző szavainak.

tevevanegypupu 2008.03.29. 12:25:36

simonmondja
1989-ben egyaltalan nem volt olyan tiszta a helyzet, hogy vilagosan lehetett volna latni mit lepnek az oroszok (szovjetek). Nem temetni jottem Orbant, sem dicserni, csak ami tortent, arra emlekezeheheheeem. Csak a szepre. Olyan keves van manapsag.(:

dr. minorka
mikor az emberek azt mondjak, hogy "parancsra tettem", akkor mindig elgondolkozom azon, hogy jo, jo, de ki kenyszeritett arra, hogy azon a poszton szolgald a ..akit eppen akkor lehetett szolgalni egy kis hatalomert.

dowNLoad 2008.03.29. 12:28:41

Legutoljára 2000-ben volt vicces ez a magyartarka nagybarom, azóta csak romlott az állapota, egyre skizofrénebb. (tudathasadás, mert olyan események részese, amit egy magyar nem tenne, ő meg nem zsidó) Elég sokba voltak az adófizetőknek a viccei, de a szadisták mindig sokat adtak a kommunikációra, kellett egy vicces nemzsidó totemállat, hadd lássa a közönség, hogy őket ez a figura "vezeti". Szerintem mocskosab, aljasabb, mint bármelyik szdsz-es , mert ez a figura elvileg nemzsidó, ebből is látszik mennyi káros, degeneráló hatás érte a magyarság génjeit, kitermelte egy ilyen kreatúrát is.
JA, és a MINDEN IDŐK LEGSZARABB Belügyminisztere címet miért nem adja már át neki valaki???

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 12:52:43

"Vesztésre áll a progresszió

Gyurcsány önkritikt is gyakorolt, leszögezte, hogy a nemzeti progresszió vesztésre áll. Igaz, nem először, nyugtatott mindenkit a miniszterelnök, majd a baloldal felelőségét boncolgatta. Ami nagyjából abból áll, hogy az MSZP nagyon sokáig szociális álmokat kergetett, s miközben osztogatással boldoggá tette az országot, nem számolt a realításokkal. Gyurcsány szerint nem csoda, hogy az ország nem hajlandó elfogadni a 300 forintos vizitdíjat, attól az MSZP-től, aki korábban 70 százalékkal megemelte a köztisztviselők bérét, és bevezette a 13. havi nyugdíjat."
Húha, Feri olvassa az ellenzéki sajtót és bloggokat? Szegény ballerek sok évi retorikai erőfeszítései vágta haza Ferenc.

simonmondja.... 2008.03.29. 12:58:04

Tevevanegypupu.
Én már akkor sem temetésekre és beszédekre voltam kihegyezve, de az orosz laktanyák már vagonokban döcögtek hazafelé - lepapirozva rendesen.
Az egyetemisták pedig a passzátszelet fújták, mint mindig - akkor a Bibóban.

plastik02 2008.03.29. 12:58:07

"...ebből is látszik mennyi káros, degeneráló hatás érte a magyarság génjeit, kitermelte egy ilyen kreatúrát is. "

erre például te vagy az élő példa

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 13:03:55

plastik, ne engedd, hogy bántsák Miska kancsót!

simonmondja.... 2008.03.29. 13:12:53

dowNLoad.
A MINDEN IDŐK LEGSZARABB BELÜGYMINISZTERE címért indulhatna a 2000-ben regnáló is. Aki szerint a kettős halálos gázolót haza kell küldeni írhonba, mert majd visszajön, ha le kell majd ülnie a gyerekek halálát.
És a Móri 8-as gyilkosság tettesei is nagyon keményen - forró nyomon - lettek belügyminiszterezve. Épp, hogy nem a lutri dönti el, hogy kit vádoljanak, annyira jó volt a határzár, az üldözés és a nyombiztosítás.
Gondolom ez a te kedvenc négy éved a történelemben - nagyon meggyőző.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 13:19:23

simonmondja,
az ír csávót a magyar bíróság helyezte szabadlábra biztosíték (500e HUF) ellenében. Tudod mennyi hatása van a BM-nek egy bírósági döntésre? (De ha tudsz valami informális nyomásról az ügyben Pintér, ki vele!)

A móri gyilkosságról mit is tudsz? Pintér szöktette őket? VAgy ő lőtt személyesen, vagy mire célzol?

abel a rengetegben 2008.03.29. 13:36:53

úgy szép az élet ha egyszerű reakciós barátaim, úgy szép

simonmondja.... 2008.03.29. 13:37:23

Tölgy.
Fogggalmam sincs, hogy mire van hatása egy belügyminiszternek és mire nincs. Gondolom, majd megtudom, ha Kuncze bűneire fény derül.
Ezek szerint külföldi bűnözők nem tartoznak alá.
Nyolcas gyilkosság - miközben a rendőrök jó utat kívánnak a gyilkosoknak, gondolom normális. Az is, hogy a nyomozás olyan profi volt, hogy még az ártatlanok életfogytiglanra való itélése is csak vélemény kérdése - bizonyítékról ne is álmodjunk.
Asszem, te nem vagy egy kritikus tipus.

abel a rengetegben 2008.03.29. 13:44:50

nem kell kritikusnak lenniük simon. itt az a lényeg, hogy vannak ezek a büdös kommunisták. illetve kapitalisták, mer eladták az országot, de régen még kommunisták voltak és nem szavazunk rájuk. de van egy ember, aki országot ÉPÍTETT. ha te ezt nem érted, nagyon sajnállak barátom. de segítek: azért nem érted, mert a bolgár úron nevelkedtél te is (meg népszavát is olvasol). és ugyan vannak kommunisták a fideszben is, de ők nem olyan kommunisták. ők bátrak például. a szűrös mátyás is, aki például nem is fideszes. namost az van, hogy például a kommunisták (kapitaláisták, akik eladták az országot) azok hülyék, lásd például államadósság. de aki épített például nemzeti színházat, meg buszpályaudvart, az igazat mond, és neki a közönsége is csupa dolgozó, aktív fiatal, aki adózik. és nem hülye nyugdíjas. és neki igaza van, és ezért nem kell vitatkozni vele. mert akinek igaza van, azzal minek vitatkozol. mostmár érted?

burt lancaster 2008.03.29. 13:52:16

"A MINDEN IDŐK LEGSZARABB BELÜGYMINISZTERE címért indulhatna a 2000-ben regnáló is. Aki szerint a kettős halálos gázolót haza kell küldeni írhonba, mert majd visszajön, ha le kell majd ülnie a gyerekek halálát."

Az előzetes letartóztatásról az ügyész indítványára a bíróság dönt. Ezt most elkúrtad. Nem kicsit, nagyon

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 13:54:01

Simon,
akkor még egyszer: az ír gázolót a bíróság helyezte szabadlábra, ez nem a Pintér műve formálisan (írtam, ha tudsz valami informális nyomásgyakorlásról, akkor írd meg, de nem tudsz, úgy tűnik).
A móri gyilkosság idején Pintér már egy bukott kormány minisztere volt, pár héttel később jött is az utód. Ezzel együtt követhettek el hibát móri ügyben a rendőrök Pintér-idejében, de akkor kérlek írd meg, miket?
(Az érvelésed alapján a szoci rendészeti miniszetreket kéne elmeszelni, mert nincs meg a szocikra molotov koktélt dobáló, nincs meg a rendőrpalotára lövöldöző, stb.)

A Pintért nyílván lehet bírálni és kell is, de ez a két téma szvsz mellé ment - hacsak nem jössz elő valami konkrétummal, amit eddig nem tettél. Én meg nem segítek, küzdj!

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 13:56:01

ábel,
ez most vicc? Mert komolynak kicsit erős.

abel a rengetegben 2008.03.29. 13:57:32

nem volt komoly. majd írok még mást is. előre szólok inkább vagyok gyurcsányista mint nem

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 13:59:17

ábel,
hagyd, ne fáraszd magad az írással!

dr.minorka 2008.03.29. 14:03:33

Nem fáradtság neki, hanem élvezet. Mazochista szegény, élvezi, ha hülyét csinálhat magából...

abel a rengetegben 2008.03.29. 14:11:20

én hüle? természetesen az vagyok (amennyiben ti az okosak). egyébként is: milyen libát?

simonmondja.... 2008.03.29. 14:12:07

Tölgy.
Egy igazi reakciós - mint én - nem fogad el ilyen felelősségelkenő kifogásokat egy belügyminisztertől - amiket te írtál.
A belmini és a minelnök mindenért felel.
Példul a hazakisért lányok póthaján is kormányok bukhatnak, de belminik mindenképp.
Nagyon furcsállom ezt a felmentő hangnemedet.
Vagy ez már nem reakciós hely a népszavazás óta?
Azóta már csak örömhíreket és szülinapi köszöntőket irkáltok?
Szóval ki felel a 8-as gyilkosság felderítetlenségéért?
Mert felelősnek lennie kell. Vagy mégsem?

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 14:12:50

ábel,
szerintem te viccelni próbálsz.

abel a rengetegben 2008.03.29. 14:15:56

tölgy ezt a helyet csak viccel lehet elviselni....
de hadd legyek komoly: ezt a lelkylolát miért tűrik meg maguk között? van valami kvótarendszer itt is? olyan pártra szavazna, amelyben nincsenek egykori komcsik. tehát ha vannak egy pártban, de jó a programja, az nem számít, mer ott kommik vannak. valaki próbál megfelelni valamilyen elvárásoknak. de nyilván én vagyok a hülye

abel a rengetegben 2008.03.29. 14:17:14

meg hát ez a hornozás is nagy kedvencem. ájjámá meg gyerekem: a gyulát megválasztotta az istenadta nép. tudták ki volt és ennek ellenére. akkor most hülye volt a nép? a nemzeti konzultáció és a népszavazás idején meg nem mi?

abel a rengetegben 2008.03.29. 14:18:28

a baloldal meg többet lopott ugye. hát igen, nyilván le tudja mérni aki ezt állítja. de tudjátok én arra sem szavazok szívesen, aki keveset (kevesebbet) lopott. egyrészt mert ezek szerint hülye még ahhoz is, másrészt mert förtelmes így is úgy is. de ez itt nem számít

abel a rengetegben 2008.03.29. 14:20:03

és a mai fórumon a kedvenc részem: hogy a gyurcsány a tekintély elvű. na azért a maszopban a maga 80 tagozatával, kispetivel, szilikatival, szekeres imivel, hornistákkal, nemzetiekkel, stb érdekes hogy a feri mennyire diktatórikus. szerintem nem az, és ez sajnos látszik is.

dr.minorka 2008.03.29. 14:24:46

ábel!
"szerintem nem az, és ez sajnos látszik is."
Ne erőlködj! Csak a teljesen hülye propagandista hazudja makacsul szembe a tényeket. Azért ennél a színvonalnál még te is magasabban vagy:)
Házi feladat: Hogyan is alakult az MSZP vezetése a 2006-s választás után?

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 14:25:39

ábel,
én lelkylolát sajnos nem ismerem, de általában csípem az írásait. Ha nem tenném, akkor nem lennék reakciós.

Az istenadta népet dicséretét tőlem még nem olvashatta. Sosem állítottam, hogy a nép döntései feltétlenül jók - vö. Horn megválasztása.
Ezzel együtt, kérdés, hogy van-e még nép, és nem pusztán egy manipulálható tömeg.

A jó pártprogramról: én nem látom, hogy a mostani koala látná a kivezető utat, szvsz tanácstalanok, és nem kicsit. (Csak a reform és modernizáció retorika megy, de megy már 1948 óta. Ezért kicsit hitetlenek vagyunk vele szemben páran.)
A pártnak a jó programja mellett fontos a hitelessége is, elhiszem-e neki, hogy komolyan gondolja, és meg is tudja csinálni, amit leírt. Ebben viszont a koala saját bevallása szerint is szarul áll. Ha az "ügy" számítana, akkor az elkopott szereplők félreállnának. De az "ügy" csak ürügy.

CrL 2008.03.29. 14:31:00

ugy birom amikor valaki egy blogot és azok iroit húzza le mert épp nagyon szar a kormány, de legalább itt ezt is lehet. a nap pedig tovább süt.

abel a rengetegben 2008.03.29. 14:32:26

no végre pár érv is, igazán köszönöm
minorka: nem tudom hogyan alakult a pártvezetés, de ahol a szili félék ilyen sokáig húzzák ott nehéz lenne kemény módszerekről beszélni. gyurcsány kompromisszumok tömkelegére kényszerült ld kiss péter kancellária miniszterré avanzsálása, vagy szili kiszólásai. a vezetés az egy technikai dolog (karsait ne is említsem).
tölgy: hogy nem látják a kiutat? hát ezt vitatnám. kivel kellett volna egyeztetni pl eü kérdésben? a fidesszel? na ne viccelj! az orvosi kamarával? muhaha. ugye? ez egy új terep volt, igen, voltak hibák. de épp ezen a blogon írta nemrég egy drága ember hogy ő tk egyetértett a vizitdíjjal, de leszavazta mer a feri ellen kellett szavazni. így nehéz, tk szimpatizálok fletóval. a tb kassza pozitívan zárd, ne feledd.
ami lolát illeti: már a carla bruni cikknél is kiderült hogy vannak számára kötelező hívószavak amelyek használatával bizonyítani akarja a jobboldaliságát (liberális, most meg a komcsik). ez így nagyon gáz, aljas és hiteltelen. a feri meg hamarabb fog lelépni mint hiszed. ide a nyakam hogy új min jelöltjük lesz és akkor a jobboldal nagy szarban lesz. most ki venné át a helyét a szar közepén ki? a szekeres? egy új, épeszű jelöltet most bedobni amikor tk kudarca és tehetetlenségre vannak ítélve még 2 évig, politikai baklövés lenne.

abel a rengetegben 2008.03.29. 14:34:41

CrL a te kedvedért: SZAR A KORMÁNY!!. kókát utálom, horn gabinak le kellett volna mondania, fodor egy töketlen senki, a gurmai zita és lamperth mónika félék számomra a tehetségtelenség netovábbjai. csak hát: nincs jobb..

dr.minorka 2008.03.29. 14:35:51

ábelem!
Gondolom szerinted az NDK-ban demokrácia volt!:) Hiszen volt vagy 4 párt is.
Piciny szádra több tisztelettel vedd Szili Katalin nevét, mert ha rá hallgatott volna a síkhülye MSZP, és nem a Gyurcsány-félékre, akkor most sem az ország, sem az MSZP nem állna ilyen rosszul.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 14:49:54

ábel,
nem csak a jobboldal van szarban, hanem az ország (mínusz néhány csókos a kormány körül).
Én továbbra sem látom, hogy a vizitdíj/tandíj valamire is megoldás lett volna. A gazdaság leüléséről - nagyjából- 2004 óta írnak. A kormány hitelekkel és állami pénz beöntésével tudta a GDP növekedést fenntartani. Most, hogy a költségvetés spórolni kénytelen, már tényleg leült a gazdaság. ez a stagfláció a közgizdák réme. És ezen a 10-20 mrd forintos vizitdíj/tandíj miért segítene? A korrupció többet elvisz valószínűleg évente, és több befektetőt elriaszt.
Tehát, én nem látom, hogy tudnák mi a megoldás a mai helyzetben. Kormányozni nem tudnak, a legfőbb erőfeszítésük arra irányul, nehogy más kormányozzon - hiszen akkor nem kotorászhatnak a mézes bödönben és még a mancsukra is csaphat valaki.

abel a rengetegben 2008.03.29. 14:56:22

dr minorka: nem értem az érveid, megismételnéd őket?:) hogy jön ide az NDK??? talán le kéne szállni a magas lóról, a végén még kiderül hogy valami szdsz-es vagy, olyan a stílusod
ctr: olvastam a cikket, de mindez hogyan jön ahhoz amit írtam???
tölgy, örülök neked, egy értelmes is van itt ma,nem rossz. figyelj: gyurcsány elbaszta, ezt én nem vitatom. befosott attól, aki 2004 óta a járulékcsökkentéssel, magasabb nyugdíjjal, regadó eltörléssel, miegymással kampányolt. hiba volt. inkább át kellett volna engedni neki, és 2010-ben visszavenni a gyeplőt (ha az illető csinált volna valamit). vizitdíj: hallottál azokról a kórházakról, amelyek jutalmat osztottak belőle a személyzetnek? és amelyek új műszereket vettek? nem beszélve arról hogy a háziorvosok zsebéből is kiesik több százezer forint. a szolgáltatás igénybe vételéért igenis kell fizetni, ez így van a buszon, színházban, mindenütt. tudatosabbá teszi a fogyasztót

abel a rengetegben 2008.03.29. 14:57:44

a jobboldal csak lesz szarban: ha 2 év múlva nem lehet a milliárdossal meg öszöddel kampányolni. esetleg programra programmal kell válaszolni, és tudjuk hogy az nekik milyen nehéz

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 15:02:45

ábel,
szerintem a vizitdíjas vitát ne nagyon kezdjük el. Van ország, ahol van, és van ország, ahol nincs. A bevezetése döntés kérdése - és azért lett téma, mert ezzel lehetett a koalát tökönrugatni egy népszavazással.
Csak azért hoztam szóba a vizitdíjat, taníjat, hogy jelezzem, nem látom mitől javulna a helyzet. Ha ezek a díjak maradtak volna is, olyan kicsi a költségvetési hatásuk, hogy attól nem lenne semmi sem jobb. Legfeljebb Gyrucsi lelke.
Arra kérlek, azt írd le, hogy a reform szó ütemes ismétlésén kívül mi az a kiváló program, amivel szerinted a koala meg tudja oldani a stagfláció gondjait?

abel a rengetegben 2008.03.29. 15:05:08

szerintem a kiadás csökkentés és persze az egyszerűbb adórendszer lenne a megoldás. ebbe az irányba viszont csak akkor lehet elindulni, ha nincs össznépi ellenérzés mindennel szemben. és nagyon úgy látszik hogy most van.. kb bokros szavait iszom egyébként mindig.

dowNLoad 2008.03.29. 15:13:16

plastic, simon, és a többi, akiket feldobott a víz: (nektek mi volt, az a sokkoló, amin nem tudjátok túltenni magatokat, 99-01 között?) Pintér is nagyon fos (iq-ban visszamaradt) belügyminiszter volt, nem értem mivel bírták rá viktort, hogy ő legyen az? De a kunce, akinek a felesége is nagyember lett, az azért elviszi a pálmát. Az egész elittel van gondom, de ezt sokan nehezen bírják felfogni. 99-01 között számomra a legnagyobb elqúrás az volt, hogy ami utána jött, (ami közben volt, arról azt hittem, hogy nem lehet überelni) az megtörténhetett, nem szabtak gátat törvényileg meg nyilvánosság kötelezővé tételéval, stb..

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 15:17:21

ábel,
a legnagyobb tétel tudod, hogy a nyugdíjrendszer? Utána az eü, az oktatás és a szociális kifizetések.
Hol avatkozott be komolyan a koala? Kizárta-e az eü-ből a nem fizetőket? Pár nappal ezelőtt melyik csoportnak talált hirtelen 32mrd HUF-ot Ferenc, és a hírben hangsúlyozták, hogy a "miniszterelnök kérésére" hozták előre a kifizetését.
De talán ezekre a visszavágásokra sem lenne szükség, ha a gazdaságot tudná felpörgetni. Nekem úgy tűnik az Szdsz és a GYurcsány gazdasági szakértő mítosza romokban.

Az kedves, hogy aggódsz a jobboldalért 2010-ben, de tudod én megszoktam, hogy redvás kommunista hazug mihasznák uralkodnak felettünk, volt eddig 2X4 jó év az életemben. Nem tudsz fenyegetni azzal, hogy maradtok.

Vidéki 2008.03.29. 15:23:01

T.stanmore!
Nagyon bőségesen részletezed, melyik pártban mennyi volt MSZMP tag és KISZ titkár található, mintha azt is bizonyítani akarnád, hogy a FIDESZ-ben sokkal több. Valóban a rendszerváltás előtt kb. 800000 párttag volt, de nem kell mindet egy kalap alá venni. A legfelső vezetést, akik a rendszert működtették, nem kell egy kalap alá venni azokkal, akik csak kiszolgálták.
A háborút követően évtizedekig szovjet csapatok állomásoztak az országban (ideiglenesen!). Nem mindenki tehette meg, hogy disszidáljon, akik itt maradtak, meg kellett alkudniuk a helyzettel, annál is inkább, mert megváltozhatatlannak tűnt, ugyanis a jaltai szerződésben a világ domináns hatalmai hozták létre. Ezért értelmetlennek tartom azt, hogy az MSZMP tagság kérdését a politikai vitákba ilyen nagy súllyal behozzák, ugyanúgy, mint a fasizmus, rasszizmus és az antiszemitizmus kérdésének feltupírozását!
A téma Kuncze Gábor és a Blogfüggők Baráti Társasága volt. Ehhez képest elég messzire elkanyarodtunk!

simonmondja.... 2008.03.29. 15:33:27

DowNLoad.
Nem emlékszem, mit csinált Kuncze, de valszeg nem sokat. Mint ahogy az utána következők sem és az elődei sem. Azért nem is értem, mi rajta a fura, mint belügyminiszteren.
Az elkúrások meg akkor a legkiakasztóbbak, ha vannak várakozások. Eddig minden kormány mást csinált, mint amit vártak tőle.
A négy évüket ezért nem is érdemes külön nézni.
Szerintem.

abel a rengetegben 2008.03.29. 15:39:31

tölgy hát éppen ezért nem szavazok oda ahol 14. havit is ígérnek belőle.
a gazdasági szakértő mítoszról meg annyit hogy a piac mindig negatívan reagál amikor felmerül hogy gyurcsánynak mennie kell.

abel a rengetegben 2008.03.29. 15:40:29

egyébként épp most mondta hogy ne menjenek hozzá a szocik azzal hogy 5 ezerrel emelje a nyugdíjakat mert nem fogja.

dowNLoad 2008.03.29. 15:59:21

SIMON:
Nem emlékszem, mit csinált Kuncze, de valszeg nem sokat.
HÁT EZ AZ! Ahhoz képest viszont neki volt a legnagyobb a pofája, és nyomta szar poénjait. Eddig minden belügyminiszterről készült egy csomó fotó, ahol együtt vannak erősen súlyos sittes figurákkal, dehát ez abban (azokban) a pártban nem szokatlan:
a pártelnök (fletó) = zakkant
a másik párt (szdsz) = zsebes (haha, lopnak, buzik és pedofilok)
abruzzi = kapolyi elvtárs
sucre meg a másik nigger a helyi kisebbség, akik nem bírnak a vérükkel, és ész nélkül szaporodnak.
Szép kis bagázs, az őrök sehol, a kerítést meg ellopták a színesfémtolvajok.

abel a rengetegben 2008.03.29. 16:05:50

turul: rossz döntés, nem pártolom. ezzel együtt tartom hogy nem fog osztogatni. most pedig mennem kell

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.03.29. 16:17:00

abel a rengetegben:
Már miért ne osztogatna? 2006 előtt is az osztogatás volt a 100 lépéses program lényege (reakcio.hu/mediawiki/index.php?title=100_l%C3%A9p%C3%A9s), 2002-ben is ezzel nyertek, most miért lenne másként? A szocialisták/szociáldemokraták már csak ilyenek.

aranyhaj.blogspot.com 2008.03.29. 16:46:45


Le a kalappal a posztot író előtt, amiért személyesen akart meggyőződni a "másik oldal" véleményéről és nem sokadkézből hallott információkra épít. Ez igen!

aranyhaj.blogspot.com

dr.minorka 2008.03.29. 16:50:11

Ábelem!
Rendkívül bonyolult volt a gondolatmenetem tudom. Legközelebb majd hozzád igazítom.

simonmondja.... 2008.03.29. 16:54:41

Ja, a fotók. Hát én most más fotókat nem fogok emlegetni, mert már műkszik bennem az öncenzúra.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 17:33:15

"abel a rengetegben 2008.03.29. 15:39:31
a gazdasági szakértő mítoszról meg annyit hogy a piac mindig negatívan reagál amikor felmerül hogy gyurcsánynak mennie kell."
Már megbocsáss, "a piac" nem létezik. Azt elhiszem, hogy akik a koalát támogatták, azok továbbra is bennük bíznak, futnak a befektetésük után. Ettől sajnos a magyar gazdaság még benne van és marad a levesben.

Azt tudod, hogy OV a 14. havi nyugdíjat úgy ígérte, hogy valami olyasmit mondott: ha módot ad rá a gazdasági helyzet javulása, akkor bevezetik. Másrészt, az MSZP tényleg megígérte a 14. havi nyugdíjat a kampány végén, és írásban.
Most akkor te hogyan?

abel a rengetegben 2008.03.29. 18:13:26

turul,
azóta túl sokat hallottunk államadósságról és osztogatásról, ez már nem járható út
minorka, tényleg jópofa amit írsz, csak egyrészt nem bonyolultak a gondolatmeneteid hanem hülyék és demagógok, másrészt nem én szoktam sírni a millenárison szóval helyedre
tölgy figyelj, úgy tudtam hogy a befektetők azért szeretnek vagy nem szeretnek egy kormányt mert bíznak benne hogy a dellájukat visszakapják, ha már egyszer befektették. nincs piac? akkó mér fontos nekik hogy ki lesz pl a jegybank elnöke?

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 18:18:17

ábel,
te tudod kik fektettek be Fecóba és hogyan kapják vissza a befektetéseiket?
Egy biztos, a magyar gazdaságba nem nagyon akarnak mostanában befektetni, ha esetleg erre tudnál valami megoldási javaslatot idézni Fecótól.
(Nekem személyesen mondta egy külföldi az itteni lenyúlásokat és korrupciót megtapasztalva, hogy ide soha nem hoz bótot.:(
A piac metafóra, annyira vedd komolyan, kérlek.

abel a rengetegben 2008.03.29. 18:23:34

nem Fecóba fektettek be, ne mongyá má ilyet! egyébként jobb lenne az aki azt mondta hogy aki csúnyán privatizált az "legyen szíves és adja vissza"? marhaság mindkét oldalon van. ezek legalább megpróbáltak valamit, és szomorúan nézem hogy hasonlóan 2004-hez, kissé összefosták magukat az osztogatni kiválóan képes ellenfelüktől. akkor egy eu-szavazás, most meg a népszavazás miatt, és épp félidőben...korrupció meg romániában is van, ez legfeljebb hátráltatja a befektetéseket de nem riasztja el. más kérdés hogy persze hogy harcolni kell ellene, de "jöttek párak akik nem azzal voltak elfoglalva hogy miként legyen az útelszámolásuk basszameg!" - szóval itt is inkább ide mint oda hajlok

dr.minorka 2008.03.29. 18:26:26

Ábel!
Hogyis mondjam. Nehezen lehet a gondolatmenet bonyolult, ha egy síkhülye agitprop dolgozóval vitatkozom. Azzal baromsággal vélted megcáfolni az MSZP autokrata viszonyait, hogy mennyire is gazdag szervezetileg. Erre voltam bátor írni, hogy ezen az alapon az NDK is demokrata volt. Jut eszembe, hogy is alakult az MSZP legfelső vezetése a 2006-s választás után, szervezetileg? Gondolom, érted a kérdést, nem okoz nehézséget megérteni!:) Csak szóljál!
"másrészt nem én szoktam sírni a millenárison"
Megható ez az önvallomás, bár kissé szürreális. Attól még nem kéne silány minőségben hirdetni az igét.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 18:35:19

ábel,
azt már tisztáztad, hogy oda hajlasz. És reményem sincs megtéríteni.
A parlamenti pártokba valakik beletolták a zsét. Nem keveset. Ferenc 2001-ben jelent meg az MSZP-ben, és 3 év múlva PM lett. Hozták fel a tv-ben, a párt szervezetekben hálózatot építettek neki, stb. Ez nagyon nagy szervezési és anyagi potenciált feltételez, valakiknek ez megérte.
Még egyszer, a külföldi "piacok" nem nagyon akarnak a magyar gazdaságba befektetni.
Hogy osztogatni ki tud jobban? Hát, emlékszel mivel kampányoltak 2002-ben a szocik: szociális rendszerváltás. És utána az önkorm, választások megnyeréséért egy valag pénzt kiszórtak. Úgy 2004 táján kezdtek volna fékezni, de jött Ferenc, akit felettébb kedvelsz, és nekivezette a falnak a költségvetést és a gazdaságot 2005 végén és 2006 első felében. A hiány tudva adócsökkentési törvényt fogadott el, ÁFÁ-t csökkentett, bevezette a 13. havit egészen.
Az Eü alap összesített hiánya 1999-2001: 140 md HUF, és 2003-2005: 1.030 md HUF.

Az van Ábel, hogy az a szar, amiből szerinted Feri tudna kivezetni, nagy részt az ő műve.
És csak a gazdaságról beszéltem, egyebekről nem.

abel a rengetegben 2008.03.29. 18:35:53

te figyelj minorka lezárhatjuk ezt mert láthatóan nem tudsz olvasni, a magamfajta agitpropos bunkók meg szarul vannak fizetve, úgyhogy még csak be sem másolom amit kicsit feljebb írtam

dowNLoad 2008.03.29. 18:52:18

Na akkor plastik, simon és a gyengébbek kedvéért, a MAGYARTARKA NAGYBAROM (vicceskunce) körül a (VICO)Fenyő János- Princ Gábor- Gyárfás Tamás csörte, lapkiadás, Úszóbotrányok(pedofil-buzi-edző) Postabank-Kiss Ernő, Népszava középre-jobbra tolódása, pártfinanszírozás, médiamocsár, rendőri vezetés lefejezése, vonalon kellene körülnézni:
hvg.hu/itthon/20060125fenyoperczel.aspx
Perczel azért mert róla beszélni, mert halálos beteg volt, mint egy rossz kémfilm, csak közben az egyik figurát kurvára sem vicces módon lelőtték, a másik egyre nagyobb (és mocskosabb) médiaköcsög lett (NAPTV, nyelvük a kormány patkóbelében) a 3. meg ellopott egy egész POSTABANKOT és mégcsak le sem sittelték.
AKKOR, KI A LEGNAGYOBB???
KUNCE mint belügyminiszter? hahahahahahaha
A Perczel videót nem találom, akinek megvan, linkelje, mert a HVG már levette.
Miket vet fel a víz? (Horn-Meciar)
forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=30&na_step=30&t=3000284&na_order=

dr.minorka 2008.03.29. 18:54:55

Ábelem!
Ha már magad másztál bele a szmötyibe:)
"Jut eszembe, hogy is alakult az MSZP legfelső vezetése a 2006-s választás után, szervezetileg? Gondolom, érted a kérdést, nem okoz nehézséget megérteni!:) Csak szóljál!"
Hogy is alakult ennek a páratlanul demokratikus, nem vezérelvű pártnak a vezetése? Meséld el kicsiny közösségünkkel, okosodjunk!
Ui. Lezárni azt lehet, ami elkezdődött. Ahhoz minimum érvek kellettek volna.

abel a rengetegben 2008.03.29. 18:56:12

te download nehéz volt elhelyezkedni 8 általánossal?

abel a rengetegben 2008.03.29. 18:58:57

figyelj minor, lassan mondom hogy te is megértsd: gyurcsány szerintem azért nem vezérelvű vagy miaszösz mert még mindig vannak hangos és ártó szándékú kritikusai. csak öszvehasonlítás képpen: a fideszben ilyenek nincsenek, sőt ha valaki nem tapsol hangosan a vezérnek, olyan magyar nemzet cikket kap a nyakába, hogy a fal adja a másikat.
2. mint mondtam: nem tudom hogy alakult a vezetés, de ha már... asszem szekeres imi benne van vagy nem? tehát akárhogy is, egy pártban azt hogy van-e félelem a vezértől, sztem nem a vezetés szerkezete hanem a kritikus hangok jelenléte vagy nemléte , ill. a büntetések mutatják jól. finomabban mondva: hüleséggel jötté elő

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 19:08:55

Ábel, egy dolgot nem értek. Miért írjátok azt állandóan (mostmár legalább huszadszor), hogy mit keresek a reakcióban?
Igazából jól esik, de nem értem, ez valami bomlasztási kísérlet?
Tudod van egy ország, abban van egy lány, aki kedves-okos-barátságos emberekkel újságot-blogot ír. Itt mindenkinek határozott véleménye van a világról és mégis képesek együttműködni. Furcsa, de van ilyen is.
Egy feltétele van, a másik ember tiszteletben tartása. Ennyi.

CrL 2008.03.29. 19:10:42

lelkylola, ha lesz támogató nyiltlevél aláirom ;]

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 19:11:26

Ja és légyszi senkit se sértegess itt -, ez is játékszabály -, mert különben jön a kommentfalógép :) Downloadot se.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 19:12:59

CRL - én szeretnék egy szoci lelkylola elleni tüntetést. Olyat nem tudsz?

abel a rengetegben 2008.03.29. 19:13:00

bomlasztási kísérlet? muhaha! egyszerűen gyengék az írásaid. engem is szerettek a foci csapatban meg tiszteltek is, de ez nem jelentette azt hogy befértem a keretbe. ennyi

dr.minorka 2008.03.29. 19:15:24

"ártó szándékú" kritikus! Milyen árulkodó a szóhasználat!:)
"nem tudom hogy alakult a vezetés, " A tények tényleg zavaróak!
Ezek szerint a Gyurcsány Vezér Fan Klubnak nem tünt fel, hogy a választás után hónapokig a választást vezető testület vezette az MSZP-t (alapszabály ellenesen)? Mert ennek történetesen Ferencünk volt a főnöke, míg az MSZP tényleges vezető testületének meg nem?
Megsúgom, ártó szándékú kritikusok a Fideszben is vannak, csak most csendesek. Várják, hogy OV annyira tönkretegye a pártját, mint Ferencünk a sajátját. Akkor majd ők is hangosak lesznek.:)

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 19:16:58

Ábel, a bénaságomról egy számszöveg jutott eszembe. Ez passzol?

"Annyira béna vagy, hogy az már szinte fáj, tokádról hosszasan lelóg a ronda háj.
Annyira rettenet, ahogyan felnevetsz. Annyira nem tudsz már, izgatni engemet.
Nekem elhiheted, borzalmas volt veled, remélem valahogy lefelejtelek."

abel a rengetegben 2008.03.29. 19:21:42

tk passzol de miért ilyen durván fejezzük ki? minor mi a véleményed sziliről és karsairól? csak mert láthatóan elbeszélsz mellettem

abel a rengetegben 2008.03.29. 19:22:25

szekeres, jánosi, kapolyi, puch? rajta minor mindent bele!

abel a rengetegben 2008.03.29. 19:29:42

na most hála az égnek csönd van. dr minor is elvonult a barlangjába, úgyhogy ábel most megy filmet nézni. mire visszajövök írok mást, de meg kell várnom az államtitkár úr utasításait
üdv

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 19:30:27

lola,
én támogatlak szívesen, csak az asszonyt előbb meg kell kérdenem.
Azt hiszem ábelt sikerült megtérítenem.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.03.29. 19:34:28

tölgy, elment ábelünk :( Miben támogatsz? Én kommunista Lola elleni tüntetést szeretnék, de ahhoz Ábel, Simon és stanmore segítsége kéne, no meg Manyi Bécié :)

dowNLoad 2008.03.29. 19:53:26

Elnézést, természetesen ábel is a gyengébbek közé tartozik, plastikkal és simonnal együtt. Milyen sokkhatás ért benneteket 99-01 között? Vagy kunce fanok vagytok??? (haha)
Kunce egy báb volt, aki meg sem próbált rendet rakni, csak mondta a kurv/jó vicceit, gratulálunk neki, és a feleségének is. ZSÁKOLJ kunce!

simonmondja.... 2008.03.29. 20:08:43

Jól van DowNLoad, elsőre is értettelek. Ne fáraszd magad, mert még megárt.
Kunczét nem igazán csíptem, csak mióta nincs, azóta hiányzik. Nem kell megértened. Nekem a köpködős jobbos humor nem jön be, a patkóbél sem, viszont Kuncze dumája igen.

dr.minorka 2008.03.29. 20:16:53

Simon!
Ez igazi férfi! Nem mész a tömeggel birkaként, legalábbis Kuncze úr esetében:)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 20:20:50


Nem szeretek gazdasági kérdésekbe belemenni, mert az egész a vizitdíj "to be or not to be"-jénél fog kikötni, és az még Hamletnek is a legrosszabb pillanata, nem hogy hazánk demokratikus szavazóinak.

* * *

Ábel,
nem bízunk a kommunistákban, még ha ajándékot hoznak is.

Az észteknél ez a bizalmatlanság valahogy eljutott a gyakorlatig is, így a legnagyobb szarból már kijutottak (bár globális széllel szemben pisilnek, így sajnos várható, hogy ők lesznek majd az aktuális neoragadozó kizsákmányoló demagóg elnyomók – illetve már azok is.)

* * *

Kunczéról (hiszen róla szól a poszt, nem gyurcsányorbánvizitdíjadócsökkentésről meg egyebekről.)

Kunczéban nekem a néphez való ellentmondásmentes viszonyulása tetszik. 1990-ben ezek a "harcos antikommunisták" (értsd: SZDSZ) kivitték az utcára a politikát :
taxisblokád, 3 nap, egész ország, egy pitiáner áremelés miatt, 45 év acélgyapot meg szarizmus után átvett kormánykerék 100 első napjára hivatkozva stb.

2002-ben választási csalás alapos gyanúja miatt xy-ék elborították 2 órára az Erzsébet hidat. Ezeket az übergonosz embereket "azóta sem büntették meg rendesen" – írják egyes balos lapok. A FIDESZ mellesleg kollaborált a D-207-esékkel: nem kérték a szavazatok újraszámlálását, pedig lehetőség lett volna rá. Pokorni egyenesen választási sikerről (!) beszélt (mivel a MIÉP kiesett, s neki csak ez volt fontos). – mindegy, Kunczéról van szó.

2006-ban Kuncze a választási győzelemkor azt nyilatkozza, hogy "a nép bölcs". Majd szeptemberben azt nyilatkozza, hogy orbánék kiviszik az utcára a politikát (pedig nem orbánék vitték ki, hanem az őszödi beszéden való kollektív és spontán felháborodás), valamint azt nyilatkozza ugyanekkor, hogy a nép mennyire nem bölcs, és nem ért semmit. Majd október 23-án jön a "kunczekolbász" ( = gumibot humoros elnevezése 94-98), miközben emlékezzünk a 90-es eseményekkor nevetségessé vált, ablakból integető Horváth Csabára, aki nem mert semmit sem bevetni a végtelenül pofátlan taxisok ellen.

Tehát
1. először kiviszik az utcára a politikát, majd oktatnak, hogy nem lehet kivinni oda.
2. Előbb oktatnak, hogy nem lehet megtorolni az emberek "spontán" (értsd: az ő esetükben teljesen megszervezett) elégedetlenségét, majd pedig megtorolnak.
3. Azt mondják, hogy a nép nagyon bölcs, majd három hónap múlva a nép már nem bölcs, hanem ostoba.

* * *

Más :

valaki magyarázza már el, hogy mi az, hogy "demokratikus", mert a legkülönbözőbb, sőt legellentétesebb dolgokat nevezik így, miközben akár kötőszó is lehetne. Ezzel a szóval gargarizál boldog, illetve boldogtalan.

dr.minorka 2008.03.29. 20:23:58

Demokratikus: amit, mi csinálunk (a "mi" tetszőleges lehet).
Antidemokratikus: amit ellenfelünk csinál.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 20:34:09

Loxon és minorka,
különvéleményt jelentek be.
Nálam a "demokratikus" kifejezetten pejoráló!

dr.minorka 2008.03.29. 20:36:10

Akkor maga a célszemély Ferencünknek:)

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 20:46:52

Maga bántani akar engemet?
Vagy inkább Ferencet?

Naumov 2008.03.29. 21:01:42

Loxon,

Kis korrekció: Horváth Balázsnak hívták a belügyminisztert, aki az ablakból integetett a blokád idején. Azt hiszem később Ibolyáék őt is kizárták az MDF-ből, és kb. két éve meg is halt.

Oblomov 2008.03.29. 21:01:53

Horváth Csaba = Horváth Balázs. Különben rendben volt, Loxon. :)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 21:05:32

Igen, Horváth Balázs, köszönöm, éreztem, hogy megcsal a névmemóriám.

Tölgy,
nálam is pejoráló, de a szemantikán túl a pragmatika is érdekel – vagy fordítva (bocs, mostanában olvastam el valaki helyett egy rakás őrült nyelvészeti tanulmányt).

dr.minorka 2008.03.29. 21:08:19

Tölgy!
és ha mindkettőjüket?:)

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 21:10:48

Loxon,
az csak természetes, ha a "demokratikus" pejoráló egy platonistánál!

dr.minorka,
ez volt az utolsó! Még egy ilyen összekapcsolás, és behívatom Manyikát.

dr.minorka 2008.03.29. 21:15:12

Tölgy!
Mi bajuk van a platánosoknak a demokráciával?

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 21:22:00

dr. minorka,
csak annyi, hogy Platón felettébb rühellé azt. Általában azt nehezebb összeszedni a komolyabb versenyzők közül, hogy ki nyilatkozott mellette.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 21:23:58

Plusz az, hogy igazából nem létezik (vö. dr.minorka 2008.03.29. 20:23:58), de ha mégis, akkor meneküljünk!

dr.minorka 2008.03.29. 21:26:22

Ja így érti a platonikust. Nem tom miért jut ez az eszembe, de Ciceronak azt a mondását ismeri, hogy még nem volt olyan csacskaság, amit egy filozófus ne mondott volna?
Descartes például rugdosta a kutyákat, hogy kiderítse, hogy élőlények-e...

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.03.29. 21:45:29

(Minorka, hadd dekonstruáljam :>
Platón nem Descartes. Na meg Cicero-t is filozófusnak mondják. De Tölgy Platónt és a platonizmust szerintem nem úgy értette, hogy Loxon csak Platónnak üdvrivalogna kerek e világon.)

dowNLoad 2008.03.29. 23:12:49

AZTAKURVA SIMON
Jól van DowNLoad, elsőre is értettelek. Ne fáraszd magad, mert még megárt.
Kunczét nem igazán csíptem, csak mióta nincs, azóta hiányzik. Nem kell megértened. Nekem a köpködős jobbos humor nem jön be, a patkóbél sem, viszont Kuncze dumája igen.
VALAMI SOKKHATÁS CSAK ÉRHETETT, mert a szart csak a legyek szeretik, és szerintem tévednek, pedig sokan vannak.
NEM jöttek be a MAGYARTARKA NAGYBAROM viccei, mert kurvasokba kerültek az országnak. Talán hallgasd Fajkasházy elvtársat, hasonlóan vicces ő is, vagy ott van még a 7i7es. Belügyminiszter kellett volna, nem egy "vicces" magyartarka. (a gyenge kezdés után meredeken zuhant a vicceinek színvonala, az árcédula viszont ugyanilyen meredeken emelkedett, itt-ott elszórt, felrobbantott hullákkal fűszerezve)
süti beállítások módosítása