Hol van Szekeres Imre hazája?
2007. szeptember 07. írta: TuRuL_2k2

Hol van Szekeres Imre hazája?

Ismét támadásban a Szabados Krisztián-Political Capital-Népszabadság tengely: "Szekeres pontosan tudhatja, hogy erejét és politikai hazáját egyedül az MSZP-ben találja meg, hiszen mind a jobboldalon, mind a liberálisok körében ellenszenv övezi." Egy kis háztáji termés a Napi nonszenszbe? :]

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr39159298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nénike · http://mandiner.hu 2007.09.07. 08:31:23

Basszus, mekkora felismerés. A néhai Veszprém megyei párttitkár jobbkeze, hithű káder hol lehetne másutt?

homopoliticus · http://homopoliticus.freeblog.hu 2007.09.07. 08:52:32

Maga a cikk egyébként nem is olyan rossz, de ez tényleg elég... hm... fellengzős megfogalmazás. Erre a PolCap-es elemzések egyébként is hajlamosak (nem elég profinak lenni, annak is kell látszani).

toxx 2007.09.07. 11:10:07

Hogy "hol van Szekeres Imre hazája?", így hangzik a kérdés. Természetesen Magyarországon, hol lenne máshol? Talán Izraelben? Grönlandon? Szváziföldön? Micsoda faszkalap kérdés ez már megint? Akit nem szeretünk, az nem is magyar, húzzon a picsába, így kell értsem, ugye?

Ami Szekeres _politikai_ hazáját (mint metafórát) illeti, na azzal meg megint mi a gond? Hol a trében legyen máshol, mint az MSZP-ben? Talán a KDNP-ben?

Amúgy, még mielôtt gloire elvtárs és download bajtárs nekem esnek, a legkisebb mértékig sem szimpatizálok Szekeressel. Bár tudom hogy ez a fent nevezett urakat a szidalomözön rámzúdításában nem fogja gátolni, tehát: hajrá fiatalok!

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2007.09.07. 11:38:57

Valahogy éreztem, hogy valaki ezt fogja belemagyarázni a(z amúgy elég lapos) címbe... Gratulálok, toxx! Nyereményed egy 3 hónapos Political Capital gyakornoki képzés, ajándék szélsőjobboldali veszéllyel. :]]]

g. 2007.09.07. 13:03:18

LOL! :D a tartalom mellett nekem az tetszik a legjobban, hogy egy normálisan működő országban egy ilyen elemzést ÚJSÁGíRÓK írnának, főleg a magát piacvezetőnek tartó lapban, nem pedíg alvállalkozók, akik mellesleg politikai vonalról lecsatlakozva, korábbi pozíciójuk nyujtotta előnyöket kihasználva építettek ki cégbirodalmat... (ettől persze, amit írnak még lehet használható, de már megint...) jut eszembe, figyelő címlapja nincs fent valahol? fn.hu-n nem találtam... csak az "alternatívák" számbavétele miatt. ;)

dowNLoad 2007.09.07. 14:10:21

Már bokros is megmondta:
haza ott van, ahol adót fizetsz!
hacsak nem vagy egy kókajani, aki ügyesen félig ciprusi, mert itt keresi meg a hideg vízre valót, és cipruson adózik, hahaha.
süti beállítások módosítása