Hát belgák vagyunk, nem?
2007. július 23. írta: Szmöre

Hát belgák vagyunk, nem?

A kormányalakítással megbízott belga kormányfő jelentősen felsült, midőn arra a kérdésre, "ismeri-e az ország himnuszát" azt válaszolta: "kicsit". Bár a szöveg- és dallamvilágot nem tudta felidézni, fejből elénekelt pár sort a a francia nemzeti dalból. Elengedett kézzel, Király Linda után szabadon. Gesztusát tekinthetjük azon gondolat kifejezésének, miszerint nem létező népeknek himnuszra sincsen szükségük. A leendő koalíciós partnerek úgy látják, a fenti szituációban újfent megnyilvánult az egyébként flamand-vallon vegyesházasságból született Yves Leterme kiváló humorérzéke.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr13123516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dowNLoad 2007.07.23. 17:36:23

Amíg nem tesz olyat, ami rossz fényt vet az országra, addig, nem gond hogy pont a himnuszt nem tudja(csak úgy mint királylinda), ill. semmiben se utánozzák a magyar politikusokat, mert akkor még szét is szakadhat Vallóniára/Flamandiára.
(a kollaboráns,globalista,elqúrt, tehetségtelen, kontraszelektált bennszülött elitre gondolok) Olyan messzire jutottunk már a fejlődésben, hogy ezek a szavak már semmit sem jelentenek nekünk: korrekt, bizalom, igazság, patrióta, jószándékú,józan parasztész, becsület, stb....

bugris 2007.07.23. 18:15:28

A fickónak tényleg kapitális humorérzéke lehet. Vagy esetleg átjárta az ergé által is megénekelt Negatív-blog szelleme.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.07.23. 23:04:00

Mi nem belgák vagyunk, Szmöre, legfeljebb bélgázok, sajnos.
süti beállítások módosítása