Bencsik kacsája
2007. március 26. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Bencsik kacsája

Oli bátyánk már felhívta a figyelmet Bencsik András blogjára, most ezt a kéretlen reklámozást folytatom azzal, hogy bejelentem: jól szórakoztam legutolsó bejegyzése olvasása során. De tényleg. Bencsik kacsás írása akár az UFiban is lejöhetett volna, mint az Imázsharcos-cikkek és mondjuk egy gecizős humorral megírt Novák-publi keveréke. Idézet:

"A kacsa 600 köbcentis és Citroën 2cv6 Speciál névre hallgat, ha ez mond valakinek valamit. Szerintem a legszebb autó a világon, és ezen a meggyőződésemen az sem változtatott, hogy beleülve kiderült, körülbelül akkora benne a motorzaj mint a régi Trabantomban volt, mivel ez is léghűtéssel megy. De ez nem lényeges. Az ablakot, ha majd megjön a nyár, elegánsan felcsapom, az addigra remélhetően kicserélt tetőhuzatot lazán hátratekerem, és mint egy menő kabrióval, megállok a piros lámpánál és hetykén odavetem az inspekciós hajléktalannak: „tető nélkül, igaz, komám!”. Haha. Ilyen hatással van az emberre a kacsa."

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr651111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nénike · http://mandiner.hu 2007.03.26. 13:07:35

Aki régi ismerőse nénikének, az pontosan tudja, hogy milyen járgány a 2CV6. Mert neki is ilyen volt. (Fotó, alváz-, és telefonszám a szerkesztőségben.)

Dodó 2007.03.26. 13:31:17


Jáksó László sütötte el a fedél nélküli viccet két hete a Heti Hetesben. Eszerint Bencsik is nézi.

kicsiÉn 2007.03.26. 17:22:10

Helyesen: "Szintén fedél nélkül?" Ráadásul Fábry lőtte el már vagy fél éve. Bár ettől még oké lenne, de hogy "tető nélkül?", poéngyilkos! :)

ergé 2007.03.26. 19:19:22

így is jó! :-)
süti beállítások módosítása