Új arisztokrata?
2007. március 05. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Új arisztokrata?

A teljesebb 1949 fíling elérése érdekében javaslom a Pártnak, hogy az új arisztokratákról, népnyúzó klikkről szóló propagandához mellékeljék ezt az illusztrációt. Csak a miheztartás végett.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr7943101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ergé 2007.03.05. 13:52:58

Kapolyi László is?
:-)

nénike · http://mandiner.hu 2007.03.05. 14:14:18

Én mi vagyok, ha a felmenőim régi arisztokraták?

ergé 2007.03.05. 14:15:35

"a látszat-asszimiláns naggyon magyar nevet vesz föl ŐSMAGYART"

pl: Kurszán Kündüt?

toma 2007.03.05. 14:16:45

A Római Köztársaság bukásakor az I. triumvirátusban két patricus (Caesar, Pompeius) és 1 plebejus (Crassus) származású politikus volt. Ki volt közülük a leggazdagabb?

Guild 2007.03.05. 14:22:46

A Magyar Vizsla új kiadása?

Na ezek sem változtak egy év alatt. Udorító ez az irigységre építő politika.

Guild 2007.03.05. 14:24:52

Bónusz kérdés:
Mire szolgál a két mellényzsebet összekötő lánc a szivecskés fityegővel? Két zsebórája van a kapitalistának, vagy mi?

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.03.05. 14:30:12

Csak az a baj, hogy valahogy ezek a tehetséges üzletemberek valahogy mindig az állammal kapcsolatos ügyletek során gazdagodtak meg ( privatizáció, visszabérlés, sulinet, stb)...ez a baj velük, nem az, hogy gazdagok. kutya se firtatja pl. Google tulajainak vagyonát....

bugris 2007.03.05. 14:56:53

Kurszán, a Szentgyörgyvári tényleg olyan ősmagyarosan hangzik :) A látszat-asszimiláns kifejezéssel meg azt hiszem, új fogalmat honosítottál meg, gratulálok.

A wikipédia arisztokrácia-definíciója így kezdődik:
"Az arisztokrácia eredetileg olyan kormányzati formát jelent, amelyben a legkiválóbbak, a legjobbak uralma érvényesül."
Hát akkor meg is érkeztünk, ugye?

Guild 2007.03.05. 15:01:56

Az a baj, hogy ezek jellemzően NEM arról szólnak, milyen módon lopták össze a vagyonukat pártjaink és kormányunk vezetői, hanem arról, hogy milyen autójuk, villájuk van, mennyit költöttek az Operabálra meg ilyesmi. Nem a vagyon eredetéről hanem nagyságáról írnak.

mozis 2007.03.05. 15:04:45

Nem mintha nem volna tele mindenem Kündüvel, akit már a subbáról is elhajtottak. És nem mintha ebéd után szeretnék véralgebrázni: Rajk László nem volt zsidó, olyannyira nem, hogy az édestestvére nyilas belügyi államtitkárságig vitte.

Kündü: olvasás, központozás, kisebb arc, a szakmád óvatos árnyékban hagyása (mert ki a retket érdekel?) és meglásd, a haza fényre derül.

bugris 2007.03.05. 15:06:15

Megjegyzem, a magyar főnemesi családok között nem tengtek túl az ősi magyar nemesség képviselői, ez a réteg eleve elég nemzetközi jellegű volt szerte Európában. Egy lista a magyar hercegi családokról:

ferenczygen.tripod.com/id3.html

dejavubazz 2007.03.05. 15:14:47

Őrnagy Őrnagy-nal a pont,

valahogy mindig felmerul veluk (nemcsak baloldaliak) kapcsolatban valami homalyos-maszatos kapcsolat, barat, ami/aki buzlik, de minimum a szerencse kopogtat ajtajukon masszivan.

A vadakbol aztan szinte semmi nem all meg a birosag elott, de a sugalmazast nyomatjak (tovabb) ezerrel mindket ellenoldalon, az egyszeri ember - leven hirforrasa pusztan a tv, bulvarlapok, melohelyi pletykak, - meg mit tehet mast, mereszti a szemet vagy rezignaltan kurvaanyaz.

bugris 2007.03.05. 15:26:04

Amúgy csak nekem tűnt fel az oldalon levő reklám?
"Nemzeti gyertya márciusra. Gyújtson gyertyát Ön is hőseink emlékére!"

www.gyertyaaruhaz.hu/index.php?action=katalogus&katID=75

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.03.05. 22:01:45

Kurszán vezér, itt egy szép idézet Kossuth Lajostól (remélem ő nem látszat-asszimiláns): "Én ember és ember között faj, nyelv, vallásfelekezet miatt sohasem tettem, s nem is fogok tenni különbséget, az antiszemitikus agitációt, mint a XIX. század embere szégyenlem, mint magyar röstellem, mint hazafi kárhoztatom." Ízlelgesd.

Ludovique 2007.03.06. 00:11:01

Kurszán Kündü minden bizonnyal azonos Balpataki Bélával, akiről Tomcat blogjának "Droidzóna" mellékletében olvashatunk, 2007. március harmadikai dátummal. Minden stimmel.

Nomante · http://rosszpcjatekok.blog.hu/ 2007.03.06. 00:21:23

Hú, egy kő esett le a szívemről, hogy nem csak én éreztem igy, hanem ergé is:]

a zsidózáshoz meg nemértek, úgyhogy abba nem szólok bele:)

Ede bácssi 2007.03.06. 00:33:22

Egyébiránt - rendkívül szomorúan jegyzem meg - az ilyen eszeveszetten nagyképű és kifejezetten seggfej Kurszánok miatt nem lehet az ingadozó választók közül egyre többet megnyerni a nemzeti oldalnak, mert lehet velük (jogosan) ijesztgetni, mint a zsákos emberrel. Istenkém, és még esélye sincs a javulásra, mert az idő előrehaladtával (naponta több millió agysejtje pusztul el, és nem képződik helyette új) még nagyobb barom lesz...

Ede bácssi 2007.03.06. 09:16:45

Kurszán Kündü:
Valóban elvetettem a sulykot, seggfejezni, barmozni nem illő, és máskor nem vetemedek erre. Mentségemül szolgál, hogy az ámokfutásod néha felbosszant. (Indulataidra és meggondolatlanságodra jellemző apróság a valagba rúgás ígérete. Lobbanékonyságodban nem gondolsz arra, hogy hátha százötven kilós, kopasz néger vagyok, aki mondjuk a Los Angeles-i Sunshine Devil's diszkó kidobóembere, vagy három danos ju jitsu mester.) Megpróbálom higgadtan elmagyarázni tehát, hogy a seggnyalás, és a választók megnyerése egy cél - a kormányra kerülés - érdekében mennyire különbözik egymástól. Sokan nem értik ezt a jobb oldalon, és most nem elsősorban a sumérok, táltosok, Szent Koronások futóbolondjainak gyülevész hordáira gondolok. Tudomásul kellene venni, hogy hatalmat jelen pillanatban - és még sokáig a nemzetközi környezet miatt - úgy lehet szerezni, ha parlamenti választásokon győz egy párt, vagyis valamivel több mandátumot szerez, mint a többi. (Azért vagyok ilyen szájbarágósan primitív pöcs, mert attól tartok, ennél bonyolultabban nem érdemes semmit kifejteni, mert a felnőtt lakosság több, mint hatvan százaléka(!!!) semmit - érted, kedves Kündü, az égvilágon semmit - nem olvas, még Kiskegyedet sem.) Van egy adott tábor, benne Kündüvel, velem, és még sokan másokkal, amelyik mindig a "jogutódok" ellen szavaz. Rengetegen nem szavaznak soha (mint ahogy nem olvasnak, csak táplálkoznak és aromák hozzáadásával készült hamisított égetett szeszeket fogyasztanak, ebből következően intellektuálisan többnyire a félmajmokhoz hasonló életet élnek), és ezekkel nincs mit kezdeni mindaddig, míg a szociális helyzetüket nem lehet látványosan javítani. Van aztán egy kisebb réteg, akik pillanatnyi befolyásoktól, érdekektől, napi élményektől indíttatva, hol ide, hol oda szavaznak. Tetszik, vagy nem tetszik, innen kell megszerezni azokat, akik végre hatalomra juttathatják a tolvajokat leváltókat. Na most ezért valamit tenni kell. Minimálisan például nem elijeszteni őket, nem a meggyőzésükre alkalmas érveket szolgáltatni az ellenfélnek. Ehhez elsősorban higgadtság kell. (Ha a Fidesz tisztségviselői a választási kampány idején mindössze kussoltak volna, lehet, meglett volna a többség.) Tehát kedves Kurszán Kündü, és a hozzá hasonlók: nyugalom, semmi acsargás, vértolulásos érvbunkózás, inkább sok-sok aprómunka. Meg humor, kedvesség, ami láthatóan nem sajátja a mezei jobb oldali aktivistáknak, de meg kell tanulni. Ez sokkal célravezetőbb, mint a zsidózás, Werbőczy emlegetése, vagy éppen a könyörtelenül keresztelő Szent István és a pogány Koppány egy zászló alá terelése. Elnézést a szószátyárkodásért, máskor nem fog előfordulni...

tudatlan 2007.03.06. 11:05:28

felig OFF

www.fn.hu/index.php?id=5&cid=157280
„Orbán Viktor a politikai életet szeretné kriminalizálni, mintha nem lenne elég kriminális az egész” – reagált lapunk megkeresésére Kolláth György.

ez a Kollath:
Kolláth erre válasszal élt, amelyben az egyesületi élet virágzásáról számolt be, majd behívatta a szerzőket, és megfenyegette őket azzal, hogy elvesztik állásukat, ha nem vigyáznak. Később Kolláth dolgozta ki azt a jogszabályt, amely garantálta volna a szigorúan titkos (szt) tisztek juttatásainak további folyósítását, és ő adott alapot az ügynökök átmentésére azzal, hogy a Dunagate-bizottság tagjaként, annak jelentésében a hálózati iratok ötven évre történő titkosítására tett javaslatot.
hvg.hu/itthon/20070303_kollath_ungvary_3.aspx?s=hk

total ON

ivadék76 2007.03.06. 15:02:18

Ez a képet egyátalán,netudom párosítani ami burzsujokhoz,mivel már egyesek értsd (kormány)inkább legatyásodtak a NYAKIG érő ország adósságába.Akinek meg van suskája az meg a saját konditermébe nyomja le kilókat.

nénike · http://ufi.blog.hu 2007.03.06. 15:38:04

Kurszán Kündü

Nem kellett volna feltüntetned a blogod címét. Megnéztem. Az ízlésrendőrség nevében műveletiterületté nyilvánítom a csillagösvényedet. Senkinek nem javaslom, hogy innen belépjen oda. Szörnyen rossz :(

ergé 2007.03.06. 16:13:23

Kurszán, ne küldj el innen senkit, nem te írod a blogot...

renoult · http://www.aparten.blog.hu/ 2007.03.06. 16:39:00

Anyáztok? Anyáztok? Csak nyugalom!

Ede bácssi 2007.03.06. 19:49:03

Kündü, azt hiszem, bunkónak nem gondolhat téged senki, aki mégis, az némileg egyszerű, és az emóciókkal sincs különösebb bajom, csak a kifejezésükkel, és persze ha hátráltatják a CÉL elérését. Akkor vissza kell fogni őket, még akkor is, ha kergeisztánoznak. Ennek is érdemes persze mögé nézni: évtizedek teltek el úgy, hogy keményen kinevelték az ország gyermekeiből az egészséges nemzettudatot. (Aminek a nemzetközi környezet sem kedvezett.) Én még olyan általános iskolai tankönyvekből tanultam, amikben mindent (rádió, telefon, égig érő zöld kőevő) az oroszok találtak ki. Gyanús volt, aki magyar csapatnak szurkolt, hogy ne folytassam. Szívós aprómunka kell (csak ismétlem magam), mert ráadásul ezt nem is a bolsevikok forszírozták először, a bécsi udvar sem ment a szomszédba némi tudományos trükkökért, ha a magyar nemzeti érzést kellett megtaposnia. Van egy folyamat, amelyben mindig voltak olyan politikai szereplők, akiknek kellemetlen volt a magyarság szeretete. S akiknek a kezére játszik minden nevetséges figura, a Badiny Jós és Bobula Ida szerű sumerológusoktól, az Attila sírját keresőkig, pilisi csakrásokig, meg Jézust pártus hercegként említőkig. És persze a masszív antiszemiták is. Ha belegondolsz: aki a zsidók összeesküvésével magyaráz minden bajt, az mit mond tulajdonképpen? 1. Mi mindannyian, több száz millióan, olyan hülyék vagyunk, hogy néhány millió közepesen művelt izraelita ezer éve macskajancsit csinál belőlünk; 2. Mégis igaza van az Ószövetségnek, és a zsidók Isten kiválasztott népe. Ebben az esetben nincs mit tenni, megint hülye, aki antiszemita. Na most ezt már abba kellene hagyni. Elsősorban nem azért, mert politikailag nem pc, meg holocaust, hanem mert értelmetlen, sehova sem visz, energiákat fecsérel, és a hangoztatóit reménytelenül baromnak festi le. Vagyis egy csomó mindent magunk mögött kellene hagyni, a hazaszeretet sem hiányosan ismert nomád törzsfőnökök imázsára kellene alapozni, hanem a jövő érdekeire és szükségleteire. Nem lesz könnyű...

nénike · http://mandiner.hu 2007.04.02. 16:13:09

TWA lenyúlta ezt a képet a blogjában!

ergé 2007.04.02. 17:56:34

W valóban lenyúlta, bár nem én vagyok a kép alkotója. Így tegye csak nyugodtan, bár valószínű, itt láthatta először a téma és a kép összekapcsolását.

keloid 2007.04.02. 20:07:44

Nagyon jól tudjuk, hogy ki vagy te soknevű, aki még politikai tiszt is voltál a seregben.
Mongyá má valami ÚJAT MUHAHAHA
süti beállítások módosítása