Nyithatok cukrászdát Târgu-Jiu-ban?
2007. január 08. írta: Szathmáry

Nyithatok cukrászdát Târgu-Jiu-ban?

Tehetjük fel jogosan a kérdést az immár 27 tagúra bővült Európai Unió kapcsán. Persze a kérdés, már nem ez, hanem az, hogy akarunk-e? Derék országtársaink (akikkel egy országba hozott össze a természet vagy a sors vad és szeszélyes játéka) pedig szavaztak. Nem reprezentatívan ugyan, de kíméletlenül, mint mindig. A pógárok 2/3-a nem örül annak, hogy a románok és a bolgárok (pestiesen: bulgárok) az EU tagjai lettek. Kenyéririgység. Hová sodor a szél Te 23 millió? Mikor jutunk el ide? Vagy mondjuk ide?

Vagy legalább annyi eszünk lenne, hogy nyitnánk cukrászdát Târgu-Jiu-ban! Esetleg Székelyföldön. Ott még lenne is értelme.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr5427125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paszternak 2007.01.10. 15:43:06

Hát, mondjuk, Zsilvásárhelyen én nem nyitnék, nem Florin Circiumaru (pógármester) miatt, akitől az engedély kéne, csakhogy mátyár nem beszél oláh; de mondjuk, Csíkszeredán esetleg. Ha volna hozzá tőkém, meg kedvem...

süti beállítások módosítása