jól fejlett mánia minálunk
2006. november 23. írta: k|M

jól fejlett mánia minálunk

DJ harcostársat pajkosan inszinuálni a saját írásaival, nem hagyjuk a lasztit lecsapatlanul most se: olvasnivaló arról, hogy támad, egyre csak egyre jobban, egyre támad a Gonosz.

Finomságok innen:

"Az elmúlt hetek drámai eseményei jelentős változásokat hoztak, és számos vonatkozásban új helyzetet teremtettek a magyar belpolitikában."

"A magyar jobboldal politikai eszköztárában brutális erővel jelent meg a tömeges utcai erőszak."

"Orbán és pártja nem ítélte el a törvénytelen erőszakot, sőt közvetett, ám egyértelmű politikai támogatást nyújtott neki."

"Kiderült az is, hogy rajta - mármint a Fideszen - kívül nem is létezik immár más releváns szélsőradikális párt Magyarországon."

Népmesei bokrétával díszített tökfödőnk sűrű emelgetése mellett megjegyezzük, ilyen cikkek születéséhez elég lenne egy jól leprogramozott generátor is – abból aztán naponta születhetne olyan magvas tartalom, minthogy „Az elmúlt hetek drámai eseményei jelentős változásokat hoztak, és  számos vonatkozásban új helyzetet teremtettek a magyar belpolitikában”. Efféle brutális igazságtartalommal rendelkező megállapítások mellé már csak meghökkentő újdonságértékkel bíró kulcsszavakat ajánlunk az élelmes programozó figyelmébe: Orbán, szélsőjobb, erőszak, antiparlamentarizmus, radikális, húszas-harmincas évek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr9018477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anatom 2006.11.23. 15:59:05

A "Jóska" egyik legszebb eszmefuttatása pár hónapja hangzott el a Lapozóban.
A helyi MDF-es polgármester, és a Fidesz közti vitát ecsetelte, azt hányva a Fidesz szemére, hogy ha nem támogatják, szegény többgyermekes emdéefes megélhetését veszélyeztetik.
A két politológus sűrű somolygásai közepette egyre jobban belelovalta magát: "ez már egzisztenciális kérdés, ez már egzisztenciális kérdés..."

Számomra új árnyalattal bővítette a megélhetési politikus képét.

Azért a normális országhoz vezető úton megszívlelendő Jóskánk programja:
- Fékezzük meg az utcán tomboló szélsőjobb erőszakot,
- Fékezzük meg Orbánt,
- Szociálisan rászorulókat a parlamentbe!

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2006.11.23. 16:43:16

A ma megjelent magyar narancsban is van egy cikk az ifjúság radikalizzálódásáról, meg a jobboldali fordulatról az egyetemen etc. nem tudom milyen, mert még nem olvastam el, de mivel itt ez kb. kétnaponta szóba kerül, szerintem olvassátok el, ha eddig még nem tettétek.

tory · http://tory.hu/ 2006.11.23. 18:13:16

Debreczenit sajnos olyan elfogult gyűlölet vezérli, ami még ha emberileg érthető is lenne, logikailag értelmezhetetlen "írásokat" szül. Arról nem is beszélve, hogy ez a gyűlölködő mentalitás mennyit árt az országnak. És persze neki is: ki tudja komolyan venni?

dodokacsa 2006.11.23. 18:59:45

Tory:
remelhetoleg DJ gyulolkodo mentalitasa az orszagnak pont az utolso mondatod miatt nem tud artani. Mi viszont mulathatunk rajta egy jot:)

nyeglah 2006.11.23. 20:52:03

Szomorú ezt leírni, de én csak egy magyarázatot találok DJ keresztes hadjáratára. Szerintem az történt, hogy néhány éve egy éjszakai tévészereplés után hazafelé menet 12 narancssárga dzsekis fiatal elkapta és análisan megerőszakolta, s azóta - bár ezt senkinek nem merte bevallani, hiszen rajta röhögne mindenki - olthatatlan gyűlölettel viseltetik minden iránt, ami arra a fájdalmas éjszakára emlékezteti. Ha valakinek hihetőbb elképzelése van, szóljon.

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2006.11.23. 21:01:29

Igen, ez majdnem így van, csak ők igazából szocialisták voltak, akik orbán és antall-szeretetén próbáltak így bosszút állni. de jóska a sötétben nem látta jól a színeket...miken múlik a történelem

dodokacsa 2006.11.23. 21:29:48

nyeglah:
szerintem nagyon izlestelen vagy. a valosag pedig az, hogy miutan Viktor egyertelmuve tette, hogy nem tudja viszonozni DJ iranta erzett ferfiszerelmet, az onerzeteben sertett iro bosszuhadjaratba kezdett. A gaz Gyurcsany, meg latva a helyzetet magaba bolonditotta az erzelmileg kiszolgaltatott DJt, hogy igy tartositsa a neki kedvezo allapotot.



smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2006.11.23. 21:32:07

oó, mik ki nem derülnek...

mellesleg egy újabb érdekes és hiteles, megrendítő információ, ami mellett polgári ándergránd úriember nem mehet el: www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=33&HirID=7480

k|M · http://ufi.blog.hu 2006.11.24. 11:49:12

smalladam,
miért mi éppen radikalizálódunk itten? :)
nyeglah, dodo,
inkább ne. legalábbis ilyennel ne.
smalladam,
nem nagy barátaink a kurucok, igaz a labancok se, de. a strabag-reklámtól feláll a szőr a hátamon és el is képedek kicsit.

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2006.11.25. 21:18:37

A magyar nemzetben látott "szponzorálta a strabag" szöveg különben engem is furcsa érzésekkel töltött el...a radikalizálódás, csak mert itt mostanában sokat beszéltek/ünk róla gondoltam érdekes lehet. különben az a cikk sem mondott túl sok újat.

k|M · http://ufi.blog.hu 2006.11.25. 21:52:23

Úgy emlékszem, Winston C. pendítette meg, annak a statisztikának hisz, amit önkezűleg hamisít, nos így vagyok a szociológiai felmérésekkel, attitűdváltozásokkal kapcsolatos kutatásokkkal is, nem láttuk a kérdőívet, az irányát (honnan hová), azt, hogy zárt-, vagy nyitott kérdésekkel, vagy azt vegyítve készült-e, és a módszertan sufnituningjával ugye érdekes eredményeket lehet kihozni pro meg kontra is.

A tapasztalatom meg az, igen, a fiatalok radikálisabbak, radikalizálódtak az utóbbi időben, de nem a nácizmus irányába, hanem az establishment ellenében.

nyeglah 2006.11.26. 00:52:37

Bocsi az ízléstelenkedésért, csak tényleg nehéz elképzelni, hogy mi történt ezzel az emberrel.

A Strabag-hirdetéseket már elég rég csócsálják pl. Tóta W. blogján, ott még az UFI-blognak is beszóltak, amiért egy ideje kínosan kerüli az ügyet.

Pedig nincs semmi baj a hirdetésekkel, én például régóta tervezem, hogy autópályát építtetek a lakásom és a munkahelyem között, legalábbis az útvonal V. kerületi szakaszán; most már legalább ismerek egy jó, megbízható céget, amelyet - ha összejött a pénz - majd megbízhatok a kivitelezéssel.

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2006.11.26. 14:39:54

Oli bácsi! Feltűnt neked, milyen fiatalok az Amőba nevű ifjúsági szervezet képen felvonuló tagjai?:)

nyeglah 2006.11.26. 19:56:43

Oli bácsi, nem akarok személyeskedni, de nálad rendszeres szokás, hogy vasárnap reggelenként az amoba.hu-t böngészed?

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2006.11.26. 20:13:13

Kedves smalladam!
Feltűnt, azért linkeltem be.
Kedves nyeglah!
Nem rendszeres, csak, ha utána templonyba megyek. Jó látni, ki az ellen. :-)
süti beállítások módosítása