Oszlassák fel az SZDSZ-t...
2006. november 17. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Oszlassák fel az SZDSZ-t...

...mondja TGM a Népszabadságban. Mi pedig kedélyesen hátradőlünk, elfogyasztjuk a reggeli kávénkat, és összekacsintunk. Mintha igaza lenne.

"Mostanra kiderült, hogy ha a vélelmezett politikai ellenfélről van szó, akkor nincsenek többé osztatlan és oszthatatlan emberi jogok. Klasszikus a kép: a tehetetlen, megbilincselt fogoly kínzója lába előtt fetreng, fölé magasodik az álarcos, sisakos, arcvédős, lábvértes, szöges csizmás, pajzsos, géppisztolyos, revolveres, viperás, gumibotos, gázpermetes óriás. És üti. Üti. Üti. Gumilövedéket lő öt méterről a szemébe. Rúgja. Gyalázza. Leköpi.

Az elnyomó rendőrállam jelképét, a "vasprefektust" pedig maradásra óhajtják bírni a liberális párt legfontosabb vezetői - bár szerencsére a kevésbé fontos vezetők halk, elhatárolódó hangokat hallatnak, noha nem a legeslegnagyobb nyilvánosság előtt. A Szabad Demokraták Szövetsége, amelyben én is voltam egykor valaki, volt valaha valami. Az új köztársasághoz leghűségesebb mozgalom. A szabadságnak mint újdonságnak a politikai-metaforikus összefoglalása. Szép volt és fiatal.

Kedves szabad demokraták, legalább a múltra ne hozzatok szégyent, a jelen úgyse ér sokat. Oszlassátok föl a pártot, hagyjátok a fenébe az egészet. Már minden hiába. Demszky levele után, higgyétek el, nem lehet többé szabad demokratának lenni. Jobb lesz nektek is - és mindenkinek."

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr2317928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én 2006.11.18. 10:15:41

A szélsööjobbos tüntetök ostobák. Ha valaki árpádsávos zászlót lenget, akkor világos, hogy a rendörök szétütik az arcát.

A tüntetöknek álruhát kellett volna ölteniük: ha szivárványszín zászlók alatt vonulnak, netán van egy-két MTK-s zászló is a tömegben, akkor a rendörség nem mert volna lépni, és demszkiék habzó szájjal követelnék a rendöri vezetök példás büntetését...

Az szdsz nem fog feloszlani, hiszen "rajtuk mulik"...

Az szdsz nem liberális párt, hanem egy kisebbségi gyüjtöpárt, amely vallási és életmód kisebbségek szavazatait gyüjti. Semmi közük a liberalizmushoz, amelynek így sajnos nincs politikai képviselete Magyarországon.

Mint tudjuk nemcsak a politikusokra jellemzö a macchiavellista gondolkodás, hanem a szavazótáborokra is. Így a szdsz rendpárti, Gergényi párti megnyilatkozásai azt üzenik a saját szavazótábornak: Mi is tudjuk, Ti is tudjátok, jól szétütöttük a fasiszta fideszeseket. Megmutattuk nekik. Ha nem értettek a napkeltéböl, akkor majd az eröszakból megértik.

By the way, az ÚJ MAGYARORSZÁG PROGRAM szerint 2012-re utolérjük az európai átlagot...

A cinikus hazudozás, a hatalmi gátlástalanság marad.

drsalvador 2006.11.21. 10:40:00

A fenti kommet minden sorával egyetértek. Még annyit fűznék hozzá, az SZDSZ madara már olyan mélyen repül hogy lassan lefejeli a vakondokot.
süti beállítások módosítása