Tarlós vagy Demszky?
2006. szeptember 28. írta: sHelf

Tarlós vagy Demszky?

Századvég mérés

A fenti adatok egy budapesti mérés eredményei, melyet szeptember 19. és 21. között készített a Századvég-Forsense duó. Nézzük, hogy akkor hogyan is állunk.

Zsinka Lászlót és Székely Péter most felejtsük el. A harc nyilvánvalóan Tarlós és Demszky között fog eldőlni. Viszont az az igazság, hogy ezek a csíkok nem túl biztatóak, hiszen a liberális kiskirály még mindig uralja fővárosunkat, és ez a számokból egyértelműen kitűnik. Első ránézésre ugyan hibahatáron belülinek látszik a narancssárga és a kék oszlop eltérése (32 és 34), de sajnos figyelembe kell venni még egy oszlopot, és az most nem Katona Kálmán.

Nézzük csak meg a legfelső, szürke oszlopot! A megkérdezettek 25 százaléka (!) nem tudott, vagy nem akart a feltett - egyébként teljesen neutrális - kérdésre választ adni. Sajnos az a szomorú igazság, hogy ennek a 25 százaléknak a döntő többsége Demszkyre fog szavazni, hiszen a legendás budapesti bizonytalanokról valahogy mindig kiderül, hogy a választás napján bizony balra teszik azt az ikszet. Így hát úgy tűnik, továbbra is mosolyogni fog ránk Gábor mindenhonnan, és az SZDSZ továbbra is Liberális Városnak fogja hívni Budapestet.

Szubjektív jellegű hozzáfűzni való a bizonytalanok részére: Tarlósra szerintem érdemes személyétől elvonatkoztatva tekinteni, mint az egyetlen potenciális jelöltre Demszkyvel szemben, akire szavazva fájdalommentesen véget lehetne vetni a jelenlegi főpolgármester regnálásának. Hiába mosolyog szebben Katona Kálmán a biciklijéről, mint Tarlós a mogorva képével, most egyértelműen áll, hogy az MDF jelöltjére adott szavazatok elvesznek (és ez természetesen a másik két jelöltre is igaz). Meg hát ugye itt van ez a levél is. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr5715430

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Heels palace 2017.10.23. 07:59:59

Maritere alessandri en h extremo fotos - Insulated mail slots usa

Trackback: pumps high heels 2017.10.23. 05:45:59

Mastercraft 52-0055-6 multimeter - Insurance commercials allstate

Trackback: heelspalace 2017.10.23. 04:56:56

Free microsoft points codes generator no download - Beat cinavia on ps3

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolikati 2006.09.30. 18:42:22

hogy Demszky vagy Tarlós? Remélem nem a Demszky elég volt az ö politikájából 16 évig.
süti beállítások módosítása