Gyurcsány: "Végighazudtuk az elmúlt két évet"
2006. szeptember 17. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Gyurcsány: "Végighazudtuk az elmúlt két évet"

Mocskos dolog a politika, tudja ezt Fletó is. A májusi kormányülésen ennek megfelelően vulgáris jelzőkkel illette saját kormányának eddigi teljesítményét, és szép sorra bevallott mindent, amit eddig fideszes hőzöngésnek és riogatásnak véltek.

Van benne minden: K*rás, sz*rás, böszmeség stb. És a gyöngyszemek: "Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél, két évet" ; "nem csináltunk semmit négy évig" ; "amit mondunk, az nem igaz".

A mocskos dolgok után olyan ez az önvallomás és beismerés, mint egy kiadós szellőztetés az áporodott szagú mellékhelyiségben. De vigyázzunk, még mindig Gy. F. székel felettünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr9914833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dejavubazz 2006.09.18. 06:57:50

Vision Consultingos arcok azt pedzegetik, hogy konnyen meglehet, tudatos akciorol van szo.

vadnyul · http://kismaganszelsojobb.blogspot.com 2006.09.18. 08:06:21

Valószínűtlen, hogy pont most és mindenkinek véletlenül küldték szét. Fletó az erkölcsi megtisztuló szerepében akar tetszelegni, hogy az önkormányzati választásokra jobb formába jöjjön a párt.
A "független" sjató meg majd teszi a dolgát.

nénike · http://mandiner.hu 2006.09.18. 09:19:06

Közülük külte szét valaki. Feri vagy tudta vagy nem. Nem is ez az érdekes. Hanem, hogy el lehet-e magyarázni, hogy a hazugság és a trágárkodás is értünk történt.

Szerintem nem. Tartalmától függetlenül az MSZP kommunkációs lépéshátrányba került. Épp, mikor újra kezdték Orbán démonizálását. Nem lennék most MSZP-s önkormányzati képviselő jelölt. Folyamatosan magyarázkodniuk kell most.
Mert a maguk egyszerűségében kapják majd a kérdéseket. Pl. hogy ha akkor hazudtak, most miért higgyünk nekik? Miben változott az MSZP?

végvári 2006.09.22. 05:06:46

De mikor mondott igazat???Most is hazudott.

fogi 2006.09.22. 14:09:51

Most is bejött az a magyar közmondás, hogy
MONDJ IGAZAT, BETÖRIK A FEJED!
süti beállítások módosítása