Ajnár
2006. augusztus 31. írta: nénike

Ajnár

Túlteljesített országépítő tervek, melyben csak az eszközök változtak, a stílus maradt. Őszinte lelkesedés a bölcs vezetőért egykor és ma.

1952 Bemondó: "Március 9-én lesz hatvanesztendős forrón szeretett vezérünk és tanítónk, Rákosi elvtárs" - kezdte beszédét [???] elvtárs a gyár termelési értekezletén. Majd így folytatta: "Mivel is készülhetnénk a legméltóbban Rákosi elvtársnak 60. születésnapjára. Élenjáró dolgozóink számtalan felajánlása, műhelyeink vállalásai azt bizonyítják, hogy az a legszebb ajándék, ha nemcsak teljesítjük, hanem túl is teljesítjük azokat az országépítő terveket, amelyek végrehajtását a mi Rákosi elvtársunk irányítja."

Snitt

2006 Ahhoz, hogy Peti 3 fronton is megállja a helyét, nemcsak a szellemi frissesség fontos, hanem a fizikai erőnlét is. Állóképességének javítása érdekében a heti 2 futóedzést és 1 focit kibővíti 2 bringás edzéssel is. Az új országúti kerékpárja már a műhelyben várja, hogy jövő hétfőtől nyeregbe pattanjon és meg se álljon Dobogókő tetejéig...

Gyula poharakkal súlyzózik, na és?

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr4914105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása