Miért vonzódnak ennyire a homofóbok a melegekhez?
2014. július 08. írta: kiss.brigi

Miért vonzódnak ennyire a homofóbok a melegekhez?

budapest_pride_2014_ellentuntetok.jpg

Megint nem múlt el balhé nélkül a Budapest Pride, pedig a tavalyi rendezvény után azt várhatta az ember, hogy idén még kevesebb olyan szerencsétlen lesz, aki jobb dolga híján mocskos buzizással üti el ezt a napsütéses szombat délutánt, és akkor talán jövőre már kordonokra sem lesz szükség. Úgy tűnik azonban, hogy még mindig akad néhány ember, aki ahelyett, hogy a párjával, gyerekeivel – már ha van – töltené ezt a nyári napot távol a Pride-tól, mondjuk egy strandon, fontosabbnak érzi, hogy magából kivetkőzve rázza a kordont és buzizzon.

Hogy a Budapest Pride miért van és miről szól, vagy hogy kinek mit jelent, az ennek a posztnak nem témája. Van, és kész. Már 19 éve. Volt idő tehát megszokni. Nem kell egyetérteni vele, de a gyülekezési jog mindenkit megillet, amíg törvényt nem sért. A magyar társadalom nagy része is így van ezzel, nem foglalkozik a Pride-dal se pro, se kontra, egy ilyen nyári napon pedig inkább a családjával, barátaival tölti az időt. Van azonban egy hangos kisebbség, néhány tucat ember, akiket bár saját bevallásuk szerint nagyon zavar a melegfelvonulás, mégis évről-évre nem találnak maguknak jobb programot a Pride idején, mint hogy annak közelében legyenek.

Mások, ha valami zavarja őket, akkor azt olyan nagy ívben kerülik el, amilyenben csak tudják. Nem így a mi buzizóink. Mit érdemel az, aki elviszi a gyerekét az ellentüntetésre, majd hőzöng, hogy miért parádéznak a „14 éves, heteró” fiuk előtt a melegek?

Vagy ott vannak azok, akik saját testi épségüket nem féltve fel is másznak a mozgó kamion ponyvájára, hogy aztán ott őrült módjára üvöltözzék egyebek mellett azt, hogy „őrültek, őrültek”. Utóbbi emberünkkel szemben egyébként a biztonságiak nem túl finoman léptek fel, erre majd vissza is térek.

Szóval van egy agresszív kisebbség, akik miatt – nem kis kellemetlenséget okozva a városlakóknak – a belváros felét le kell kordonozni, és amely miatt a Budapest Pride nem lehet olyan, mint akár csak tőlünk 250 kilométerre nyugatra szokott. Azért, mert ez az agresszív kisebbség – akik közül az árukapcsolás jegyében többen zsidóztak, gázkamrát meg auschwitzi vonatozást is skandáltak – a buzizással sem elégszik meg, hanem ha módja van rá, üt is, ahogy ez történt 2007-ben és azóta is szinte minden évben. Maradt tehát a kordon, de az a rossz hírem van balhézó nemzettársaim számára, hogy ugyan a kordonon kívül sikerült sokaknak kellemetlenséget, adott esetben félelmet is okozniuk, a kordonon belül már semmit nem lehetett érzékelni belőlük (leszámítva a kamionos akciót az Oktogonnál). Egy színes, vidám, többségében fiatalokból álló több ezres tömeg hömpölygött el az Alkotmány utcától a Városligetig.

*

Muszáj azonban kitérni arra is, hogy volt, ami a kordonon belüli bulihangulatot is beárnyékolta. Egyrészt a már emlegetett oktogonos kamionos akció és annak kezelése. A magából kikelve ordítozó ellentüntetőnek semmi keresnivalója nem volt a kamion ponyváján, pláne nem egy hátizsákot rázva, amiben bármi lehetett volna (szerencsére nem volt). Abszolút helyes volt, hogy ha a rendőrök csak tétlenül nézték a történteket, akkor a biztonságiak intézkedjenek ellene (egyébként a férfi ellen később eljárás indult, de felmentették). Az viszont elítélendő, hogy az egyik biztonsági ember a szükséges intézkedésen túl indokolatlanul többször bele is rúgott a férfibe, akit végül sikerült leszedni a kamionról. Itt a történet azonban nem állt meg, a szélsőségesek vérdíjat tűztek ki a biztonsági őrök fejére, akiket végül a rendőrség állított elő és indított ellenük eljárást. Felmerül ugyanakkor a kérdés, hogy miért nem lépett közbe a rendőrség, amikor észlelte a kamionra mászó ellentüntetőt, miért csak álltak és bámultak? Ha a rendőrök intézkednek, a biztonsági őröknek nem kellett volna közbeavatkozniuk. (A rendőri biztosítást egyébként más esetben is érte némi kritika.)

A másik, sokak számára visszatetszést kelthető performansz a Pride egyik résztvevőjéhez kötődik: egy olasz férfi papnak öltözött, maga elé pedig szélsőjobboldaliakat provokáló táblát lógatott az egyik kamion oldalára. Erre az öncélú provokációra semmi, de semmi szükség nem volt. Buzizókat froclizni persze vicces, és a legkevésbé nekik van bármi joguk megsértődni azon, hogy azok, akiket ők állandóan gyaláznak, visszaszólnak. A papjelmez viszont más. Az olyanokat is érzékenyen érinthetett, akiknek semmi bajuk az LMBTQ közösséghez tartozó emberekkel, netán maguk is melegek. De hála ennek a férfinek, lehet majd mire hivatkozni évek múlva is, elfeledkezve arról, hogy ez egyetlen ember akciója volt a több ezres tömegben.

*

Valószínűleg jövőre is lesz Budapest Pride, immáron a huszadik. De az idei évből kiindulva már nem gondolom, hogy kordonmentesen. Utóbbihoz az kellene, hogy a felvonulás iránt nagy vonzalmat érző, a gyűlölködésére büszke agresszív kisebbség − ha nem is hagyja el buzizó elfoglaltságát − legalább megtanulja azt legalább erőszak nélkül művelni. Vagy ha erre nem képes, akkor ahogy az örök közhely mondja: csinálja otthon, a négy fal között. De erre kicsi az esély. Marad a kordon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr716482847

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.07.09. 17:52:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Miért vonzódnak ennyire a homofóbok a melegekhez? 2014.07.08. 17:13:01

Mit érdemel az, aki elviszi a gyerekét az ellentüntetésre, majd hőzöng, hogy miért parádéznak a „14 éves, heteró” fiuk előtt a melegek?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:02:03

@ALFI: Milyet szeretnél betenni magatokról? Csak nem azt, amire pont én is gondolok? Őrjöngesz az éjjel, Desdemona?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:03:07

@ALFI: Azt hiszem, az sem zavarna, ha közzétennéd a Falafeltől kapott valós személyemre vonatkozó infókat.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:05:16

@biboldó: és ahogy elnézem, legalább a faszkeresztény paciens nevetségessé válna az idióta azonosítgatásaval is.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 21:08:28

@biboldó: Azt nem árulom el, hogy ki írta a szöveget. :)

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:09:10

@ALFI: Rendben, akkor legyen teljes a kép.
4' 53-tól. Az idézett szöveg meg a Faláé.
És akkor most mi van Bellácska?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 21:16:22

@biboldó: Időben tényleg nem ez volt az utolsó, ez későbbi:

" biboldó · menekulttabor.blog.hu 2014.05.14. 20:41:41
@ArmaGedeon: Hülyegyerek, nézz már egyszer a kurva életben utána a rögeszméidnek! A kiválasztottság nem a világuralomról szól, hanem a parancsolatok megkapása végett. A hülye világvége elméleted, mi szerint néhány kiválasztott túléli a megváltást, a többi elpusztul, azt hiszem, a jehova tanúié. A folyamat gyorsításának igénye pedig az imádott muszlimjaid sajátja, kik szerint előbb lángba kell borulnia a világnak, hogy eljöhessen Allah országa."

" Bell & Sebastian 2014.05.14. 20:59:28
@biboldó: Zsidóként elég gyengén muzsikáltál legutóbb, nagyon vicces, hogy most Armát akarod kioktatni.
Az arab szál sokkal ígéretesebb, mert ahhoz tényleg nem konyít. Sajnos te sem, Falafel legalább már látott egyet lókolbászt sütkérezni a kollégium teakonyhájában, annak kellene szólnod."

"biboldó · menekulttabor.blog.hu 2014.05.14. 21:04:07
@Bell & Sebastian: Nos, hol voltam gyenge? Felőlem nyugodtan vedd elő, korrektebb a face to face, mint a másokra hivatkozás.

Szűrés
Válasz erre
Bell & Sebastian 2014.05.14. 21:09:01
@biboldó: Face to face, akkor állj be szépen a sor végére.

Szűrés
Válasz erre
biboldó · menekulttabor.blog.hu 2014.05.14. 21:12:14
@Bell & Sebastian: Nebassz, mintha te faroltál volna vissza több alkalommal.
Ha nem, hát nem.

Szűrés
Válasz erre
Bell & Sebastian 2014.05.14. 23:35:29
@biboldó: Ugyanmá, Alfika, buta vagy."
mandiner.blog.hu/2014/05/10/valoban_eltorzult_a_magyar_alkat_bibo/full_commentlist/1#c22917301

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:31:09

Hogy ez egy mekkora leleplezés! Alfi leleplezte Biboldót, az meg Falafelt. Nagyszerű, anyukátok tudja, hogy mit csintalankodtok itten? Szóhoz sem jutok, mit kezdjek ennyi infóval. Jobb lenne, ha beintene valamilyiktök, mikor kell itt beszarni. És kitől? Elrablás lesz és kihallgatás, vagy csak szimpla főbelövés?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:31:50

@ALFI: itt most kicsit csend van, viszont ahogy elnézem, emelkedik a youtube-os nézettség. Akkor már legyen teljes.
www.sofar-ujsag.hu

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:35:07

@Bell & Sebastian: Nem bazmeg, csak elmehetsz a picsába az azonotgítasáiddal együtt. Tudod, a szokásos menekülés, merthogy sokadszorra is beégtél.
Nyugi, picurka majd megvigasztal csak úgy virtuálisan.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:36:20

@biboldó: Nos, Nyíregyházi Fontos Orgánum, mit akarsz ezzel elérni?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 21:36:20

@Bell & Sebastian: Megmondtam, mi lesz. Becsületsértési per, ismeretlen tettes ellen.
Hatósági eljárás esetén a blog.hu kiadhatja az IP címedet, a szolgáltató pedig ilyen esetben a személyes adataidat KÖTELES kiadni.
Amit leírtál, az meg simán kimeríti a becsületsértés tényállását. Még ügyvéd sem kell hozzá, hogy végigvigyem az ügyet, ostoba náci.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:37:27

@ALFI: Mondtam már, próbálkozz be a kutyánál.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:37:49

@Bell & Sebastian: csupán beégtél, ha nem volna még világos.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:39:07

@biboldó: Egyáltalán nem világos, Alfi.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 21:40:12

@Bell & Sebastian: Ne próbáld elhumorizálni az aljasságodat és az elmebetegségedet. És ne reménykedj, patkány.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:40:54

@Bell & Sebastian: Rendben, tőled nem is várható világosság, picuri.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:42:23

@ALFI: Akkor lássuk, hogyan bántatok el Tölggyel. Majd elmeséled.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 21:44:01

@Bell & Sebastian: Buta vagy, náci. De meg fogod szopni ezúttal.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:44:48

@ALFI: Alakul ez. Hányan vagy még?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 21:57:24

@Bell & Sebastian: Egy jó kis zsidózást hiányolok.
Gondolom a jósdás törzsközönség (teve, MézesRozi, Loxon, tewton, gloár, padilla, bbjnick) is epedve várja, hogy valami frappáns antiszemita poént okádjál ide.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 22:04:54

@ALFI: Nem hinném, a zsidósággal akasztottam bajuszt, csak egy elmebeteg, túlmozgásos, macskajancsival. De majd meglátjuk, biboldók.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 22:06:58

@Bell & Sebastian: Nabazmeg, hogy picuri eszeddel nem érted a világot, az rendben. De, hogy önmagadat sem, az már neccesebb.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 22:11:37

@biboldó: Most kivel beszélek? Vagy mit kellene hinnem? Sokat segítene a rettegésben.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 22:15:45

@Bell & Sebastian: Felőlem játszhatod a hülyét, te dolgod, nem is áll messze önvalódtól. Viszont bocs, de ebben nem vagyok partner.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 22:58:01

@biboldó: @ALFI: Akkor ez a dedós tempó most nem jött be.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 23:01:45

@Bell & Sebastian: Nem bizony, kár görcsölnöd vele.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 23:05:27

@biboldó: @ALFI: Kár lett volna értetek, amikor olyan jól megvagytok egy házikóban (ahogy a német mondja).

picur3ka 2014.07.30. 23:15:46

Én paprikáscsirkét főztem máma.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 23:16:40

@Bell & Sebastian: Megható az őszinte aggodalmad, de féltsd inkább magad, nehogy picuriéknak felnyíljon a szemük, és selymes szájacskáik kényeztetését megvonják tőled.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 23:28:08

@biboldó: Az szar ügy, ha nem állnak szóba veled. Megdolgoztáltatok érte. Fene a gusztusodat, hogy már virtuális szexben is utaztok. Ha rákívántál, üss egy entert magadnak, oszt jó szórakozástot.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 23:31:06

@picur3ka: Fogadjunk, hogy farháta nem volt, azzal két nap múlva mi találkozunk a delikátessz bótba.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 23:31:29

@Bell & Sebastian: Te mondád: " akkor ez a dedós tempó most sem jött be"
Akkor miért erőlteted?

Bell & Sebastian 2014.07.30. 23:35:54

@biboldó: Inkább jöjjek vissza egy másik nicken? Mert ezt a témát láthatóan már alaposan kimerítettük, Fifi és Alfifi, vagy hogyan hívnak az ellenállásban?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 23:38:06

@Bell & Sebastian: Inkább szokásod szerint menekülj má a picsába!
Nem égtél még eleget?

picur3ka 2014.07.30. 23:39:59

Hehe, tényleg nem vót. Pedig én szeretem. Az osztrigája, az a legjobb falat a csirkén.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 23:48:55

@biboldó: Ennyi pénzért nem jár nagyfoci, Tibi bácsi kicsit ád.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.31. 00:10:55

@Bell & Sebastian: Basszus, elismerem, én vagyok a hülye. Valahogy többet, elegánsabbat vártam.
Ha már kiderültek kilétiségek, Falafel a tanúm, hogy anno még inkognitókban iszonyú nagyokat baszakodtunk vele és sok másokkal is. Többek között egy "minden fórumok kirekesztő nácija" titulust büszkén viselő nagydarab kopasz egyeddel is, kivel egy tali alkalmával egymás hátát pirosra veregetve jókat röhögtünk. Fasz tudja, miért vélem ezt a fajta hozzáállást múltnak, vissza nem térőhetnek?
Nincs valami elméleted erről? Merthogy, tuti hasznosabb elmélkedni való lehetne az idióta mellédumádnál.

Bell & Sebastian 2014.07.31. 00:32:39

@biboldó: Nem érdekeltek. Az összehordott ökörségeitek sem érdekelnek. Még ha sexringbe szerveződve a'capella átiratban adjátok elő, akkor sem.

Mondtam volna inkább azt, hogy le vagy(tok) szarva? Hmm... Na mindegy, járatlan vagyok a nyíregyházi folklórban, inkább adtam a látszatra egy pofont.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.31. 00:36:22

@Bell & Sebastian: Ahhoz képest, hogy "nem érdekeltek", kibaszottul aktívan vergődsz. Te dolgod, égesd magad ronggyá, faszkalap!

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.31. 07:43:55

" véres horror 2013.10.19. 20:53:35
@Bell & Sebastian: ragika, ragika... te semmit sem változol. Épp akkora barom vagy, mint húsz évvel ezelőtt voltál. Illetve még ostobább, mert ugye öregszel. "

"@Bell & Sebastian: ragikám! Menj vissza a pszicho... Áááá, szerintem neked inkább állatorvosnál a helyed. Szóval menj vissza hozzá és kérd, hogy emelje a gyógyszer adagod, mert megint elhatalmasodtak rajtad a kényszerképzeteid! "

" véres horror 2013.10.19. 19:58:15
@Bell & Sebastian: jajj... ragika, ragika... már megint itt esz a fene, ahelyett, hogy a jól megérdemelt gumiszobádban lennél? :DDD "

mandiner.blog.hu/2013/10/19/egy_honvedtiszt_hagyateka_fotografiak_a_masik_magyarorszagrol/full_commentlist/1#c20847935

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.31. 23:07:59

@biboldó: B&S húsz évvel ezelőtt is ilyen volt. Ami változott, az a közeg, az, hogy nem nevetség tárgya a szerencsétlen, kényszerképzetes paranoiás, hanem "tényező" lehet, még egy állítólagos értékelvű, "konzervatív" blogon is. (Akik szemében ő tényező, én nevetség tárgya vagyok, de leszarom, sőt, büszkeséggel tölt el, ha szarkupac hulladékemberek rossz véleménnyel vannak rólam. Amit álnéven írok, annak 90%-át a saját nevemmel is vállalnám, és vagy hazudik/rágalmaz, vagy nem ért a pszichiátriához az, aki bármiféle mentális betegséget "diagnosztizál" a kommentjeim alapján.)

Bell & Sebastian 2014.07.31. 23:25:44

@ALFI: Varázsolni nem tudol? Mondjuk válaszolhatna Doktorhájde még a kérdés feltevése előtt. Vagy tök egyszerre beszélnétek, csak ahhoz kettő gép kell.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.08.01. 20:36:03

@ALFI: Engem nem kell meggyőznöd, el tudom helyezni a palettán. Ilyen saját gyengeségeiket projektáló pojácák hemzsegnek a virtuális világban, az őket felszopó tömeg az elkeserítőbb.

Bell & Sebastian 2014.08.02. 00:17:16

@biboldó: Hemzsegés az stimmel, csak nehogy a villamos alá lökjél egy hemzsegő nagyit.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.02. 00:45:50

@Bell & Sebastian: Idáig bírtad, hogy ne szólj hozzá, ostoba náci?
Szép teljesítmény.
Főként egy olyan szarkupactól, aki az már az anyatejen keresztül is az antiszemitizmust szopta magába.

Bell & Sebastian 2014.08.02. 09:36:05

@ALFI: Cseréljünk? Eddig én mondtam, hogy Biboldó is te vagy.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.02. 11:00:18

@Bell & Sebastian: Lófaszt mondtad, gondoltad, te paranoid korcs hulladékember.

picur3ka 2014.08.02. 11:40:32

@ALFI:

Ilyen nyíltan rasszista megjegyzést tenni egy anti-rasszista nikknek! Te műdemokrata náci, te!

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.02. 11:50:17

@picur3ka: Nagyon frappánsan megvédted a szénné égett, elmebeteg náci cimborádat.

2014.08.02. 18:31:59

@ALFI: Én nem érvet közöltem veled, hanem egy tényt! Egy szóval sem tulajdonítottam neked semmit. Egy szóval sem neveztelek nácinak, liberálisnak vagy bárminek. Szóval a szövegértést előbb magadon gyakorold, ettől függetlenül, ha valakivel nem értesz egyet, vagy valamit akarsz közölni azt lehet kulturált módon is. Erre te nem vagy képes, képtelen vagy anélkül mondani valamit, hogy ne sértegesd az embert. A te érvelési hibád pedig a személyeskedés - mert érved egy sincs, visszaolvastam a kommentjeidet, csak okoskodsz és személyeskedsz - meg a náci kártya, ja és a szalmabála is ha már itt tartunk.

2014.08.02. 18:33:06

@ALFI: ja és a náci párt Németországban működött és 1945-ben megszűnt. Vagyis aki szalmabálázik, az pont te vagy.

2014.08.02. 18:36:22

@picur3ka: Én a vegyes rassz pároknál egyet figyeltem meg, ha afrikai az apuci, az általában mire a gyerek megszületik lelép örökre, hogy a befogadó társadalom nevelje az ő rühes kölykét. Na erről ennyit.

Ugyanazok akik a nemi erőszakot favorizálják, akarják legalizálni a pedofiliát, előbb csak 14 év felett ha beleegyezik a gyerek nem bűn, de a legújabb, hogy ezt levigyék 13-12 vagy 10 évre. Sőt a pedomajmoknak már pártjuk is van. Na de ezt nem ragoznám.

2014.08.02. 18:38:50

@picur3ka: Amúgy az alfihoz hasonló fotellibsikkel a vita általában mindig úgy végződik, hogy megfutamodnak. Érvelni - mint ahogy alfi esetében a példa is mutatja - nem tudnak. Neki sincsenek érvei, csak böffög meg terel, és személyeskedik, meg okoskodik, aztán a végén inkább belátják, hogy nincs esélyük és kussba maradnak, így lesz vele is, mert nem mer érvelni, csak a szalmakalapos baromságát fújja.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.02. 19:09:17

@ariskerase: Te valami elképesztően buta ember vagy.

De még utoljára segítek.
BBjnick szerint összhangban a Vatikán álláspontjával, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell.
Szerintem nincs.

Erre te jöttél ezzel a kommenttel.
mandiner.blog.hu/2014/07/08/miert_vonzodnak_ennyire_a_homofobok_a_melegekhez/full_commentlist/1#c23861615

Kifejtenéd, hogy a kurvaanyádba kapcsolódott ez vitához?

picur3ka 2014.08.02. 19:34:25

@ariskerase:

Ezt nem tudom, én inkább arra gondoltam, hogy több olyannal találkoztam, akinek saját kultúkörében valamilyen problémája volt, legyen az fizikai vagy beilleszkedési, érvényesülési jellegű. Nem mondom egy szóval sem, hogy mind ilyen, felmérést sem végeztem, ez csak úgy feltűnt nekem.

Az éveket épp most hozták fel EU-s norma miatt, azon egyelőre nincs mit aggódni. Gyermekvédő szervezetek EU-szerte komoly problémának tartják a pedofíl politikai párt legalizálását.

picur3ka 2014.08.02. 19:35:14

@ALFI:

Csak nem a te vallásügyi problémádra reflektált.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.02. 20:25:25

@picur3ka: Mik az én vallásügyi problémáim (szerinted)?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.08.02. 20:39:38

@Bell & Sebastian: Légy férfi, ha tőlem félted a nagyit, állj elé! Az legalább nem a szokásos fotelkeresztényerkölcsös cseledet lenne.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.08.02. 20:42:50

@ALFI: Ahhoz képest, hogy "nem érdekeltek", még hagyján.

2014.08.03. 14:33:43

@picur3ka: Nyugi csak idő kérdése hogy a Budapest Pride mintájára megrendezzék a Pedopest Pride-ot!

2014.08.03. 14:46:43

@ALFI: Bocs, de amit belinkeltél, azt te írtad nekem, szóval azt ne rajtam kérd számon, amit te írsz nekem.

Ebből is látszik, hogy buta ember te vagy, mert rajtam kéred számon, amit te írsz.

És még valamit én egy tényt közöltem veled, a szuperdemokratákról, egy tényt, amit nem tudtál eddig cáfolni, bár nehéz is lenne, mivel te előszeretettel nácizol mindenkit, aki nem ért veled egyet. Beállítva magad valami tuti megmondóemernek, mintha az a tuti, amit te mondasz. A náci kártyád megdőlt, ezt nem bírod beismerni, hogy ha nácizol ilyen alapon szuperdemokratázhatol is, vagy hívhatnak téged is szuperdemokrata liberálcsürhének, amitől te próbálsz elhatárolódni, de aki ilyen vehemenciával védi azokat, akik mások végbélnyilásában szeretnek turkálni, akkor ahogy te lenácizol másokat téged meg le fognak liberálcsürhézni. Ennyi.

Persze most beszélsz hetet-havat szalmabálázol, meg okoskodsz, meg előadod te mennyire más meg különb vagy, pedig csak egy elvakul hiperliberális szuperdemokrata vagy, olyanok mint akik a Gulyás Márton féle buzigyereket is elverték, aztán meg előadják mennyire demokraták és toleránsak.

A buzikra nagy ívben szarok, emberi hulladékok, gyáva emberek, akik inkább rábuknak egy másik férfi szerszámára, mert derogál nekik egy nőt leszólítani. Na ezek a buzik, te ezeket véded. A Vatikán is leszarja őket nagy ívben, ennyi csak te próbálod túllihegni a dolgot.

Tetszik vagy sem az írásaidból, amit visszaolvastam nem vagy több mint egy buzivédő libsigyökér, aki azt hiszi az a normális ha a buzikat elfogadja, pedig pont te vagy egy szélsőséges és nem azok, akik a normális emberhez méltó viselkedést képviselik.

2014.08.03. 14:51:34

@ALFI: Amúgy jössz ezzel az "érvelési hibák" faszsággal, de eddig egy értelmes érvet sem hallotunk tőled, annyit tudunk rólad, hogy szeretsz káromkodni és sértegetni másokat, de érvelni, cáfolni vagy az állításaidat alátámasztani nem vagy képes.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.03. 15:06:29

@ariskerase: Na, akkor néhány dolog, te kis értelmifogyi.

"egy tényt közöltem veled, a szuperdemokratákról"

"Egy szóval sem tulajdonítottam neked semmit. Egy szóval sem neveztelek nácinak, liberálisnak vagy bárminek."-- csak éppen szuperdemokrataként szólítottál meg, tehát ebbe a csoportba soroltál.

" előszeretettel nácizol mindenkit, aki nem ért veled egyet"-- lásd fentebb, te korcs, hogy kiket nácizok. Nem azokat, akik nem értenek velem egyet. Hozzál példát rá, hogy valakit azért náciztam, mert nem értett velem egyet. (Nem fogsz tudni, de sok sikert a keresgéléshez.)

Ferenc pápa is buzivédő libsigyökér, te nyomorék véglény?

Bell & Sebastian 2014.08.03. 16:10:58

@biboldó: Húzogassátok egymásét Alfival, nem kell ehhez múzsa.

2014.08.03. 20:44:40

@ALFI: Egy ez tudatos félremagyarázás és mellébeszélés a részedről, belemagyarázol valamit egy kijelentésbe, ami nem volt benne ez most milyen érvelési hiba is volt a részedről?. Kettő nem vagyok katolikus, nem vagyok Ferenc pápa elkötelezett híve sem, mint ahogy a keresztény szektákkal sem szimpatizálok, meg úgy általában egy egyházzal sem. Na ebből vajon mit fogsz félremagyarázni, arra nagyon kíváncsi vagyok!

2014.08.03. 20:46:10

@ALFI: Ha te meg lenácizol embereket, úgy hogy még fogalmad sincs a náci szó jelentéséről, akkor ne csodálkozz ha téged meg leszuperdemokratáznak, amúgy meg ha ennyire oda van a buzikért, az most mit magyarázkodik?

2014.08.03. 20:47:55

@ALFI: De találtam nem is egyet, például akiket náciknak nevezel a kommentjeidben! Na ez szép bukta volt a részedről. Lassan annyi virtuális maflást kapsz tőlem, hogy lassan azt hiszem hogy valami mazohista lehetsz, aki arra élvez ha alázzák! :D :D

2014.08.03. 20:49:19

@ALFI: És gondolom értelmifogyizni sem szoktál! Pedig elég lenne ahhoz tükörbe nézned. Attól, hogy sértegetsz még nincs igazad mert minden állításod szépen cáfoltam és cáfolni is fogom, na még egy maflás! Jujj remélem nem fájt! :D :D :D

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.08.03. 20:50:43

@Bell & Sebastian: Hát hisz erről van szó. Fotelben nem vizet kortyolgatva keresztényerkölcs nevében másoknak a huzigálni valójáról fantáziálni. Van erre szakkifejezés is, de az csak megzavarná az éles riposztkészségedet. Az érvelési technikáról már nem is beszélve.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.04. 07:49:25

@ariskerase: "Azt mondtad, hogy a másiknak azért nincs igaza, mert az illető személy vagy az elv amit képvisel náci, kommunista, liberalista, ill. mert a nácik, a kommunisták, liberálisok is ezt csinálták.

Miért hibás az érvelésed?

Önmagában azzal, hogy párhuzamot vonsz egy állítás vagy egy személy és egy elítélt ideológiát magáénak valló társadalmi csoport között nem bizonyítod az állítás helytelenségét, sem logikai, sem morális értelemben. Így ha maga az általad felállított párhuzam még helytállónak és bizonyítottnak is tekinthető (azaz tényleg ugyanazt csinálták pl. a kommunisták is, mint amit mondjuk vitapartnered csinál vagy javasol, és a kommunistázás nem csak alaptalan érzelmi apelláta részedről), azzal sem tudod ténylegesen megkérdőjelezni az álláspontját.

Példa a hamis érvelésre

A nácik nagy figyelmet fordítottak a fiatalok testedzésére. Ezért a fiatalkori testedzés szorgalmazása elítélendő.
A kommunisták egyik célja az általános társadalmi jólét elérése volt. A jólétre történő törekvés ezért rossz dolog."

Ilyesmi példákat kéne találnod a hozzászólásaim között, húgyagyú.

picur3ka 2014.08.04. 12:29:02

@ALFI:

Maga éppen ezt teszi, mikor nácizik, mint azt ariskerase próbálta már magyarázni, de nem akarja érteni, ugye?

Ő viszont mást tett, nem kommunistázott, hanem azt állította, hogy DK-s pólósok verték össze a homikat.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.04. 12:52:34

@picur3ka: Nem ezt teszem, te ostoba liba.
Mi köze a DK-s pólósoknak ahhoz, hogy a Vatikán álláspontjával összhangban van-e, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell?
Mert ehhez a vitához szólt hozzá.

picur3ka 2014.08.04. 12:55:36

@ALFI:

Nem. Azt mondta, mire fel demokratázol, meg nácizol te itten.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.04. 13:00:22

@picur3ka: Hol demokratáztam?
Arra fel nácizok, hogy B&S Cyklon-B gázt ajánlott, és olyanokat írt, hogy "te vagy a legjobb példa a fajkeveredés hátulütőire", meg hogy van "B-terv" arra, hogy ne a magamfajta "keverékeké" legyen a hazája. Pl, te hülye picsa.

Bell & Sebastian 2014.08.04. 13:24:54

@ALFI: Kikérted magadnak, hát ki van adva, agyalágyult barma.

picur3ka 2014.08.04. 14:19:29

@ALFI:

A témához hozzászóló nikkeket nem érdeklik a te egyéni csörtéid, sokuk nem is tud róluk és nem is kiváncsi. Te ebben élsz.

A nikk a buziparádéhoz szólt hozzá, bármily meglepő is ez neked.

Az pedig, hogy minden nikket, aki ellenvéleménnyel van a témában, a pápával meg az egyházzal azonosítasz, az már külön röhejes.

Aki neked bármi rosszat kíván, az meg nem egyenlő náci, csak utál téged. Persze az, hogy te ezt közösség elleni izgatásként éled meg, az állapotodból következik. Viszont bújócskát például ne játszál, mert senki nem fog megkeresni.

Aki nem akar fajilag keveredni, szintén nem egyenlő náci, sőt semmiféle negatív tartalmat nem hordoz ez az álláspont. Vedd át még egyszer, a saját magad által idézett érvelési hibát.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.04. 14:45:31

@picur3ka: Ostoba vagy és hitvány.
De, az én hozzászólásomra reagált, ami a Vatikán homoszexuálisokkal kapcsolatos álláspontjáról szólt.
Csak a húgyagyú nem vette észre, és mivel nem csak húgyagyú, hanem hitvány is, nem látja be, hogy benézte a dolgot.
De tovább nem tanítok ingyen szövegértést, etikát, érveléstechnikát, főleg nem értelmi fogyatékosoknak.

Egy valamit azért elárulok. Ti, jósdáról szalasztott kis szellemi éhenkórászok azt hisztitek magatokról, hogy kibaszott okosak és magasabbrendűek vagytok. Nem vagytok azok, szánalmasak vagytok a legtöbb ember szemében, csak ezt egymás faszának a szopása közben nem veszitek észre.

Bell & Sebastian 2014.08.04. 16:37:26

@ALFI: Így beszél egy tőről metszett gondolatrendőr, s annyit is ér.

picur3ka 2014.08.05. 15:26:19

@Hepci:

Vetkőzzák mán le, ahelyett, hogy sóhajtozik!

2014.08.05. 18:34:28

@ALFI: Ember már megint baromságokat hordasz össze, olyan dolgokat tulajdonítasz nekem, amiket nem állítottam. Sem nácikról, sem komcsikról nem beszéltem.

A fiatalok testedzését és a társadalmi jólétre törekvést nem ítélem el, ettől akkor most náci és komcsi vagyok?

Egy buzipárti vagy, az aki olyan vehemenciával védi a buzikat mint te, az süketelhet nekem jobbra, meg balra az akkor is buzipárti. A buziság meg önmagában egy önmagában elítélendő és természetellenes dolog. Kb. olyan mint a pedofília, de ha teszem azt egy liberális kormány legalizálná, akkor a hozzád hasonlók egyből elítélnének és lenáciznának mindenkit aki tiltakozna ez ellen. Ez a te nagy bajod. Az meg, hogy a Vatikán mit mond és mennyire próbál megfelelni a liberális barmoknak, ez számomra nem bizonyít és nem jelent semmit.

2014.08.05. 18:41:03

@ALFI: Ja és függetlenül attól, hogy kinek van igaza vagy nincs, a normális és civilizált viselkedés alapvető szabályai rád is vonatkoznak. Vagy ha hozzád bekopog valaki és az ajtód elé szarik, az nálad teljesen normális? Tanulj meg normálisan viselkedni és beszélgetni másokkal, túl nagyképű vagy egy kicsit, de hogy mire azt nem tudom, embereket nácizol és sértegetsz, aztán meg tolod a faszságaidat az érvelési hibákról, de a legnagyobb érvelési hiba, hogy te folyamatosan személyeskedsz, most is, legalább ne játszd az agyad, itt az érvelési hibáiddal. Most sem tudtál semmit bizonyítani, meg cáfolni, mert csak baromságokat hordsz itt össze. Egy TÉNYT közöltem veled, amit sem cáfolni, sem megmagyarázni nem tudsz. Az ideológiai magyarázkodás meg úgy baromság ahogy van. Bármelyik ideológiáról be tudom neked bizonyítani, hogy embertelen és bármelyikről el lehet mondani, hogy egy személy miatt még nem elítélendő, csak az ilyen szemellenzős buzibarátok mint te nem vagytok képesek ezt felfogni. Az állításod helyességét meg eddig nem tudtad bizonyítani. Na mindegy minden jót!

2014.08.05. 18:49:34

@ALFI: Látom vitatkozni és érvelni mással sem tudsz, végigolvastam nem egy kommentedet, de csak személyeskedésre és sértegetésre futja a részedről, ha vitázni akarsz, akkor érvelj és hagyd el az obszcén és alpári stílust ez már tótaw-nél sem jött be, ő is elmenekül, ha valaki visszaszól csak online nagy a pofája, kb. te is ez a kategória vagy!

picur3ka 2014.08.05. 18:57:23

@ariskerase:

Na, kész, alfa be fog görcsölni.

2014.08.09. 15:59:07

@picur3ka: Ahogy látom elfogytak a nem létező érvei!

picur3ka 2014.08.09. 23:09:32

@ariskerase:

Nagyon visszavonult épp egy hete. Most a biboldó nikk aktiválódott jobban.

2014.08.10. 14:18:53

@picur3ka: nincs kedvem egy másik marhával foglalkozni, egyenlőre hagyom őket! máshol van egy-kettő akivel vitában állok! :D

2014.08.12. 20:17:29

@ALFI: Bocs ha nem tudsz érvelni, azt nyugodtan beismerheted! Te nem tudsz cáfolni és bizonyítani, bocs, hogy nem vágom magam hanyatt előtted és nem nyalom be azt a sok faszságot amiket leírsz!

picur3ka 2014.08.12. 23:55:36

@ariskerase:

"nincs kedvem egy másik marhával foglalkozni"

BSZR.

picur3ka 2014.08.14. 19:13:30

@ariskerase:

Jót nevettem: Lol, mondom, magyarul.

bömböcz 2014.08.15. 12:56:58

@picur3ka:
Mi van magával, lejött a szerről, vagy szerzett egy jó magyartanárt?
süti beállítások módosítása