Miért vonzódnak ennyire a homofóbok a melegekhez?
2014. július 08. írta: kiss.brigi

Miért vonzódnak ennyire a homofóbok a melegekhez?

budapest_pride_2014_ellentuntetok.jpg

Megint nem múlt el balhé nélkül a Budapest Pride, pedig a tavalyi rendezvény után azt várhatta az ember, hogy idén még kevesebb olyan szerencsétlen lesz, aki jobb dolga híján mocskos buzizással üti el ezt a napsütéses szombat délutánt, és akkor talán jövőre már kordonokra sem lesz szükség. Úgy tűnik azonban, hogy még mindig akad néhány ember, aki ahelyett, hogy a párjával, gyerekeivel – már ha van – töltené ezt a nyári napot távol a Pride-tól, mondjuk egy strandon, fontosabbnak érzi, hogy magából kivetkőzve rázza a kordont és buzizzon.

Hogy a Budapest Pride miért van és miről szól, vagy hogy kinek mit jelent, az ennek a posztnak nem témája. Van, és kész. Már 19 éve. Volt idő tehát megszokni. Nem kell egyetérteni vele, de a gyülekezési jog mindenkit megillet, amíg törvényt nem sért. A magyar társadalom nagy része is így van ezzel, nem foglalkozik a Pride-dal se pro, se kontra, egy ilyen nyári napon pedig inkább a családjával, barátaival tölti az időt. Van azonban egy hangos kisebbség, néhány tucat ember, akiket bár saját bevallásuk szerint nagyon zavar a melegfelvonulás, mégis évről-évre nem találnak maguknak jobb programot a Pride idején, mint hogy annak közelében legyenek.

Mások, ha valami zavarja őket, akkor azt olyan nagy ívben kerülik el, amilyenben csak tudják. Nem így a mi buzizóink. Mit érdemel az, aki elviszi a gyerekét az ellentüntetésre, majd hőzöng, hogy miért parádéznak a „14 éves, heteró” fiuk előtt a melegek?

Vagy ott vannak azok, akik saját testi épségüket nem féltve fel is másznak a mozgó kamion ponyvájára, hogy aztán ott őrült módjára üvöltözzék egyebek mellett azt, hogy „őrültek, őrültek”. Utóbbi emberünkkel szemben egyébként a biztonságiak nem túl finoman léptek fel, erre majd vissza is térek.

Szóval van egy agresszív kisebbség, akik miatt – nem kis kellemetlenséget okozva a városlakóknak – a belváros felét le kell kordonozni, és amely miatt a Budapest Pride nem lehet olyan, mint akár csak tőlünk 250 kilométerre nyugatra szokott. Azért, mert ez az agresszív kisebbség – akik közül az árukapcsolás jegyében többen zsidóztak, gázkamrát meg auschwitzi vonatozást is skandáltak – a buzizással sem elégszik meg, hanem ha módja van rá, üt is, ahogy ez történt 2007-ben és azóta is szinte minden évben. Maradt tehát a kordon, de az a rossz hírem van balhézó nemzettársaim számára, hogy ugyan a kordonon kívül sikerült sokaknak kellemetlenséget, adott esetben félelmet is okozniuk, a kordonon belül már semmit nem lehetett érzékelni belőlük (leszámítva a kamionos akciót az Oktogonnál). Egy színes, vidám, többségében fiatalokból álló több ezres tömeg hömpölygött el az Alkotmány utcától a Városligetig.

*

Muszáj azonban kitérni arra is, hogy volt, ami a kordonon belüli bulihangulatot is beárnyékolta. Egyrészt a már emlegetett oktogonos kamionos akció és annak kezelése. A magából kikelve ordítozó ellentüntetőnek semmi keresnivalója nem volt a kamion ponyváján, pláne nem egy hátizsákot rázva, amiben bármi lehetett volna (szerencsére nem volt). Abszolút helyes volt, hogy ha a rendőrök csak tétlenül nézték a történteket, akkor a biztonságiak intézkedjenek ellene (egyébként a férfi ellen később eljárás indult, de felmentették). Az viszont elítélendő, hogy az egyik biztonsági ember a szükséges intézkedésen túl indokolatlanul többször bele is rúgott a férfibe, akit végül sikerült leszedni a kamionról. Itt a történet azonban nem állt meg, a szélsőségesek vérdíjat tűztek ki a biztonsági őrök fejére, akiket végül a rendőrség állított elő és indított ellenük eljárást. Felmerül ugyanakkor a kérdés, hogy miért nem lépett közbe a rendőrség, amikor észlelte a kamionra mászó ellentüntetőt, miért csak álltak és bámultak? Ha a rendőrök intézkednek, a biztonsági őröknek nem kellett volna közbeavatkozniuk. (A rendőri biztosítást egyébként más esetben is érte némi kritika.)

A másik, sokak számára visszatetszést kelthető performansz a Pride egyik résztvevőjéhez kötődik: egy olasz férfi papnak öltözött, maga elé pedig szélsőjobboldaliakat provokáló táblát lógatott az egyik kamion oldalára. Erre az öncélú provokációra semmi, de semmi szükség nem volt. Buzizókat froclizni persze vicces, és a legkevésbé nekik van bármi joguk megsértődni azon, hogy azok, akiket ők állandóan gyaláznak, visszaszólnak. A papjelmez viszont más. Az olyanokat is érzékenyen érinthetett, akiknek semmi bajuk az LMBTQ közösséghez tartozó emberekkel, netán maguk is melegek. De hála ennek a férfinek, lehet majd mire hivatkozni évek múlva is, elfeledkezve arról, hogy ez egyetlen ember akciója volt a több ezres tömegben.

*

Valószínűleg jövőre is lesz Budapest Pride, immáron a huszadik. De az idei évből kiindulva már nem gondolom, hogy kordonmentesen. Utóbbihoz az kellene, hogy a felvonulás iránt nagy vonzalmat érző, a gyűlölködésére büszke agresszív kisebbség − ha nem is hagyja el buzizó elfoglaltságát − legalább megtanulja azt legalább erőszak nélkül művelni. Vagy ha erre nem képes, akkor ahogy az örök közhely mondja: csinálja otthon, a négy fal között. De erre kicsi az esély. Marad a kordon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr156482847

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.07.09. 17:52:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Miért vonzódnak ennyire a homofóbok a melegekhez? 2014.07.08. 17:13:01

Mit érdemel az, aki elviszi a gyerekét az ellentüntetésre, majd hőzöng, hogy miért parádéznak a „14 éves, heteró” fiuk előtt a melegek?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kandeláber 2014.07.08. 17:48:32

"Volt idő tehát megszokni".
Nem, nem volt idő megszokni, hogy gusztustalan, a magyar nemzetet és a keresztény vallást kigúnyoló génhibás horda árasztja el évről évre Budapest patinás utcáit és tereit.
Egyébként remélem, hogy a brutális biztonságiak és a papnak öltözött torzszülött meg fogják kapni a magukét.
Utóbbinak már minden adata ismert, egy szemfüles valaki a saját lakása előtt fényképezte le.
Nehogy úgy járjon, mint az a "melegjogi aktivista", akit tavaly Párizsban rendesen megsimogattak a skinek.

Dzsentrisvihák 2014.07.08. 18:17:04

Miért kell ilyen kretén címeket adni? -.-

"Mások, ha valami zavarja őket, akkor azt olyan nagy ívben kerülik el, amilyenben csak tudják. " - Vagy nem, és felemelik ellene a hangjukat. Értem én, hogy az általad favorizált reakciót igyekszik sulykolni a hatalom, már több mint fél évszázada, de azért ne az legyen már a normálatlan, aki nem nyeli be ezt a békát, és nem süpped érdektelen közönybe... (lásd még: "utálom a jelenlegi helyzetet/közállapotokat/közéletet... stb., ezért nem politizálok." szindróma)

Papp Gergő 2014.07.08. 18:19:13

@Kandeláber: Miért kommentelhetnek ide ilyen buta nagymagyarkodó nácik? ez nem a kurucinfó

states1 2014.07.08. 18:19:17

Ha Briginek ez a jelenség kelti fel leginkább az érdeklődését ennek a gusztustalan, alapvető emberi értékek gyalázásáról szóló demonstrációban, akkor őszinte részvétem.

komolytalan samu 2014.07.08. 18:26:38

@poszt fogadni mernék, hogy a szerző már kiskorában darázsfészkeket piszkált. :)

Kandeláber 2014.07.08. 18:31:30

@Papp Gergő: De nem is a patkányblog (örülünkvincent), kis libsi.
Talán fáradj vissza a fészkedbe.

freehckr 2014.07.08. 18:34:14

Tehát ami az egyik oldalon „a gyülekezési jog mindenkit megillet” és hajrá, az a másik oldalon már „hangos, gyűlölködő kisebbség” és „minekmennekoda”... aha, értem... vagyis nem, de mindegy, mert fogadásom van rá hogy a posztíró sem érti... :) Az meg hogy utóbbiak miatt van lezárva a fél város, mindent visz, pedig ma már olvasgattam retardált buzifétises tumblászokat is... :D

vizipipa 2014.07.08. 18:34:30

A szokásos liberálfasiszta attitűd.

Az természetes hogy van Pride, az felháborító hogy némelyek kifejezik nemtetszésüket.

Az egyik filmbeszámolóban egy lány előadja: ő igazán nem érti mi ezzel a baj, ő ilyen. És mit mond a pedofil?

A "homofób" (vagy csak szimplán heteró?) tudjuk mit mond. Az persze tűrhetetlen.

aeidennis 2014.07.08. 18:37:02

Ha az ellentüntetők valóban homofóbok, akkor minden elismerésem mert végre le tudták győzni a fóbiájukat és el tudtak menni a felvonulásra.

Mondjuk ha a melegek helyében lennék biztosan csinálnék egy pártot, mert minden politikai és közéleti vitát meg tudnék nyerni azzal, hogy homofóbnak nyilvánítom azokat akik nem értenek velem egyet...

Kandeláber 2014.07.08. 18:41:25

@vizipipa: Lassan a pedofíliát is legalizálnák, a Népszabóságban Révész már írt is erről.
Ideje lenne már megálljt parancsolni ennek a pestisnek.

Papp Gergő 2014.07.08. 18:47:18

@Kandeláber: talán életemben egyszer olvastam onnan bármit is. amúgy jobboldali vagyok, de látszik, hogy te nem tudsz politikai identitást értelmezni, csak a nagymagyar-libsi vonalon. Amúgy sem hiszem, hogy tudnád definiálni a liberálist.
Nem vagy túl okos, ami nem baj, csak ne kommentelgess, mert nem neked találták ki az internetet. inkább olvass alternatív turul-történelmet

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.08. 18:49:01

@kiss.brigi:

Már a poszt címe is provokáció! De ezen egyáltalán nincs semmi csodálkoznivaló, mert a buzik gonoszak, nem a maguk urai, hanem a Sátán bábjai.

Az a keresztény, aki nem emeli föl szavát, nem lép fel az ellen a szörnyűség ellen, ami ma itt "homoszexuális emancipáció" címen zajlik , az megszegi keresztségi esküjét!

"Ellene mondasz-e a sátánnak, minden cselekedetének, minden szolgálatának s minden kevélységének?

Ellene mondok.

Ellene mondottál-e a sátánnak?

Ellene mondottam."

Szent Pál egyértelműen beszél:

(...)

Róm 1.16
Nem szégyellem ugyanis az evangéliumot, hiszen Isten üdvösséget hozó ereje minden hívőnek: először is a zsidónak, azután a görögnek.
Róm 1.17
Isten igazsága nyilvánul meg benne, amelyet a hívő a hittel nyer el, ahogy írva van: »Az igaz a hitből él.«
Róm 1.18
Isten haragja eléri az égből az embereknek minden istentelenségét és gonoszságát, akik az igazságot elnyomják igazságtalansággal.
Róm 1.19
Ami ugyanis megtudható az Istenről, az világos előttük, maga Isten tette számukra nyilvánvalóvá.
Róm 1.20
Mert ami benne láthatatlan: örök ereje és isteni mivolta, arra a világ teremtése óta műveiből következtethetünk. Nincs hát mentségük,
Róm 1.21
mert fölismerték az Istent, mégsem dicsőítették Istenként, s nem adtak neki hálát, hanem belevesztek okoskodásaikba és érteni nem akaró szívük elhomályosult.
Róm 1.22
Kérkedtek bölcsességükkel és oktalanná váltak.
Róm 1.23
A halhatatlan Isten fölségét fölcserélték a halandó ember, a madarak, a négylábúak és a csúszómászók képmásával.
Róm 1.24
Ezért Isten szívük vágya szerint kiszolgáltatta őket a tisztátalanságnak, hadd gyalázzák meg saját testüket.
Róm 1.25
Isten igazságát hamissággal cserélték fel, s inkább a teremtmény előtt hódoltak, mint a Teremtő előtt, aki mindörökké áldott. Amen.
Róm 1.26
Ezért szolgáltatta ki őket Isten a saját gyalázatos szenvedélyeiknek. Asszonyaik a természetes szokást természetellenessel váltották fel.
Róm 1.27
A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét.
Róm 1.28
Nem méltatták az Istent arra, hogy megismerjék, az Isten is romlott eszükre hagyta hát őket, hogy alávaló tetteket vigyenek végbe.
Róm 1.29
Tele is vannak mindenféle gonoszsággal, hitványsággal, kapzsisággal, ravaszsággal, tele irigységgel, gyilkossággal, vetélkedéssel, ármánykodással, rosszindulattal.
Róm 1.30
Megszólók, rágalmazók, istengyűlölők, gyalázkodók, fennhéjázók, kérkedők, agyafúrtak, szüleik iránt engedetlenek,
Róm 1.31
értetlenek, hitszegők, lelketlenek, könyörtelenek.
Róm 1.32
Bár fölismerték Isten rendelkezését, hogy aki effélét művel, méltó a halálra, mégis ilyeneket tesznek, sőt a tetteseknek még helyeselnek is.

(...)

InTheGajd 2014.07.08. 18:50:45

"Megint nem múlt el balhé nélkül a Budapest Pride, pedig a tavalyi rendezvény után azt várhatta az ember, hogy idén még kevesebb olyan szerencsétlen lesz, aki jobb dolga híján mocskos buzizással üti el ezt a napsütéses szombat délutánt, és akkor talán jövőre már kordonokra sem lesz szükség." - Tehát csak nyeljünk és várjunk még a probléma a fejünkre nő? Végül is afölött simán szemet lehet hunyni, hogy egy marék deviáns emberszabású vallásgyalázó extra jogokat követel. Aha, értem...

"Úgy tűnik azonban, hogy még mindig akad néhány ember, aki ahelyett, hogy a párjával, gyerekeivel – már ha van – töltené ezt a nyári napot távol a Pride-tól, mondjuk egy strandon, fontosabbnak érzi, hogy magából kivetkőzve rázza a kordont és buzizzon." - És akkor mit csinálsz ha ezek mind megvannak/megvoltak? És igen, a sörözés, a vb nézés, a szomszédolás is megvolt. Kezdje a kört előröl, csak ne ellentüntessen?!

InTheGajd 2014.07.08. 18:58:54

@InTheGajd: "Itt a történet azonban nem állt meg, a szélsőségesek vérdíjat tűztek ki a biztonsági őrök fejére, akiket végül a rendőrség állított elő és indított ellenük eljárást." - Fordítva sem lenne másképp. A támadók arcát mutatná a média minden híradóban és a témával és a növekvő/tomboló rasszizmussal fűszerezve, foglalkozna hosszú perceken át, miközben elhatárolódó verseny indulna, az áljogvédők, a bukott kis törpe pártok és a milliónyi cigányt védő szervezet között. És persze beleszőnék valahogy a Jobbikot is, hogy mocskolódhassanak/szélsőségezzenek kicsit.

Kandeláber 2014.07.08. 19:04:16

@Papp Gergő: Nocsak, talán kend fogja itt meghatározni - mint okos - hogy ki "kommentelgessen."
Nem én szólítottalak meg, kis idióta, a továbbiakban pedig tartózkodj attól, hogy hozzám szólsz.
Akkor voltál te jobboldali, amikor Alföldi heteró. :D

maxval, a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.07.08. 19:18:48

Rendes, civilizált ellentüntetés kell, nem á mostani típusú.

freehckr 2014.07.08. 19:25:20

@aeidennis: „homofóbnak nyilvánítom azokat akik nem értenek velem egyet”

Le vagy kicsit maradva, van már több ilyen párt is, a homofóbozás mellett többnyire náciznak, fasisztáznak és szélsőjobbosoznak is... :)

Bell & Sebastian 2014.07.08. 19:26:20

Ma én is meggyőződtem róla felvételről, hogy kigyűrt kancigányokkal védették magukat a buzik, mert bizonyára önerőből erre képtelenek.

Szóval, miért vonzódnak ennyire a beilleszkedésre képtelenek a melegek?

Tavaly, egy Isten háta mögötti helyen szerveztünk magunknak egy igazi, Május Elsejei (vagy elseji) felvonulást, táblákkal, jelszavakkal, zászlókkal, korhű (egyen)ruhákban, mozgalmi nótákkal, úgy ahogyan azt kell, bevallom, nem egészen színjózanon.

A végére annyian lettünk, mint az oroszok, tanultak a gyerekek, tágult a világképük, barázdálódott az agyuk.

Jövőre buziprájd lesz vidékieknek, ha valakit érdekel. Ne csak mindig kizárólag a pestieknek jusson a jóból.

teknős 2014.07.08. 19:28:54

Már a nagyapám is megmondta, hogy a nyilasok a kommunistákkal nagy egyetértésben borozgattak a kocsmában. Amikor berúgtak, akkor összeverekedtek. Kijöttek a csendőrök és rendet csináltak.

A két szélsőség összecsapott a rendőrök meg rendet (próbáltak) csinálni. Nem kell ezzel foglalkozni. Még a végén azt hiszik, hogy érdekelnek valakit.

freehckr 2014.07.08. 19:36:35

@freehckr: ...ja meg nyilasoznak a félkegyelműek...

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2014.07.08. 20:16:21

Náciheccelés megy a mandineren? El ne kezdjétek nélkülem. :))

www.facebook.com/181727571861866/photos/pb.181727571861866.-2207520000.1404843116./795272980507319/

Aki nem kattint, annak ideírom: a Harrach Péter nevű fasz fényképén a következő felirat olvasható: "Azért nem fogadjuk el a meleg párok örökbefogadásának engedélyezését, mert meg szeretnénk óvni a gyerekeket a gyűlöletünktől és a kirekesztésünktől."

legeslegujabbkor 2014.07.08. 20:41:22

@Bell & Sebastian: Én szeretnélek elfogadni olyannak, amilyen vagy, nem kell elvonulnod lakatlan területre, ha a veled egyformán gondolkozókkal találkozni szeretnél.

jm padilla · http://gozdom.blogspot.com 2014.07.08. 21:05:48

....többször is belerúgott a férfibe...

nem így írjuk. férfiba. ez a helyes. a többit elmondta bbjnikk

Robinzon Kurzor 2014.07.08. 21:10:08

@bbjnick: "Az a keresztény, aki nem emeli föl szavát, nem lép fel az ellen a szörnyűség ellen, ami ma itt "homoszexuális emancipáció" címen zajlik , az megszegi keresztségi esküjét!"

Nem lennék most Ferenc pápa helyében...

kesztió · http://szabadter.wordpress.com/ 2014.07.08. 21:33:12

@Robinzon Kurzor: Á, lehet, hogy pont Ferenc pápa a sátán, vagy legalábbis az Ántikrisztus.
(Hogy dühönghet magában szegény Bbjnick barátunk, aki orbitális pechjére a 20 század végén született, és nem hat évszázaddal ezelőtt, amikor még símán máglyára lehetett küldeni egy olyan pápát, aki tüntetően kézenfogott egy buzit.)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.08. 21:34:58

@Robinzon Kurzor:

Tudnád nekem linkelni azt a forrást, ahol Ferenc pápa arról beszél vagy ír arról, hogy a homoszexualitás "oookkkééé"?

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2014.07.08. 21:35:50

@jm padilla: Ja, az nekem is bejött. Főleg az a rész, hogy a buzik gonoszak, nem a maguk urai, hanem a Sátán bábjai. Mit bábjai! A Sátán Spejbl és Hurvinekjei! Nem sima kretén a bácsi, hanem vallási fanatikus kretén. Nagyon bírom a buta fejét neki.

kesztió · http://szabadter.wordpress.com/ 2014.07.08. 21:36:16

@bbjnick: ha én orbitális, idióta baromságnak tartom a Sátán létezésébe vetett hitet és rezignált lesajnálással illetem azokat, akiknek életét a Sátántól való félelem vezérli, akkor most ateista vagyok vagy sátánista? :D

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.08. 21:38:30

@kesztió:

Egy olyan hülye vagy, aki ateistának hiszi magát, holott egyszerűen csak a Sátán játékszere.

jm padilla · http://gozdom.blogspot.com 2014.07.08. 21:42:49

@Kettes: maga, mint a sátán bábja, nyilvánvalóan nem értheti bbj-t.

jm padilla · http://gozdom.blogspot.com 2014.07.08. 21:45:06

nyilvánvalóan azt sem értik, hogy miért a pokol hangja ez:

m.origo.hu/tafelspicc/technologia/20140707-a-legbizarrabb-belsoseg-is-finom-malactarto-kucura.html

a petevezeték és az anyaméh megzabálása. a szakrális tér felfalása, megemésztése, kiszarása. nem értik, hogy ez a rosszarcú gasztroribanc miért a sátán embere.

kesztió · http://szabadter.wordpress.com/ 2014.07.08. 21:46:29

@bbjnick: A Sátánnak ezek szerint legalább volt gyerekszobája, ennyivel is jobb fej, mint te.

jm padilla · http://gozdom.blogspot.com 2014.07.08. 21:47:15

@kesztió: a vakságnak van olyan foka ami egyenesen sátáni. maga mint kolozsvári sufni ejrópéer, még nevetséges is.

Alfomernok95 2014.07.08. 22:06:30

@maxval, a gondolkodó birca: Egyetértek, bár megjegyzem, többre tartom a mostani szélsőséges, agresszív ellentünetőket, mint azokat a sunyi gyáva balfaszokat, akik álnevek mögé bújva okádják ki a gyűlöletüket a neten. (Valszelg élőben nem mernék a buzik szemébe mondani, amit gondolnak.)

kesztió · http://szabadter.wordpress.com/ 2014.07.08. 22:15:04

@bbjnick: Biztos a Sátán ad hülyeségeket a számba.

Alfomernok95 2014.07.08. 22:28:26

Új divat ütötte fel a fejét hazánkban.
abdl.hu/

Bell & Sebastian 2014.07.08. 23:53:21

@Alfomernok95: Kedves faszfej, errefelé is van buzi / leszbikus, mindenféle. Van aki vállalja, van aki nem, van aki fontos ember a közösségben, van aki a kocsma sarkában egyedül ücsörög, van passzív (elfojtó) és van aktív.

Nyílt kártyákkal megy a játék. Ki milyen helyet szolgál meg magának, az mind az övé, ezért még nem mászunk egymás arcába. Ez nem is téma. A névsort mindenki kívülről fújja.

A prájdolás ott menő, ahol arctalan a tömeg, ahol a senkik egy napra valakik lehetnek - ezen a módon.

Mint például a hozzád hasonló, ávóstempó -örökösök, te szerencsétlen barom.

Szindbad 2014.07.09. 00:50:35

@bbjnick: A Sátán játékszerei szokták másokat a leghangosabban lesátánjátékszereizni! Maga gyűlölködik itten.

Vipera01 2014.07.09. 01:29:00

Mostanában liberálisok is posztolnak a Mandinerre? Azt hittem, hogy ez egy konzervatív, jobboldali blog.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2014.07.09. 07:41:21

@jm padilla: Csak úgy érthetem igazán. Rettegek is tőle, nagyon. :)

Tehéntőgy 2014.07.09. 08:46:46

@jm padilla: Az hagyján, hogy megeszi a malactartót, de tán még olyat is mond, hogy ellik a koca, akkor örül csak igazán a Sátán.
Magukat ki kéne találni, ha nem lennének.

jm padilla · http://gozdom.blogspot.com 2014.07.09. 08:53:25

@Tehéntőgy:
ez egy érdekes dolog. maguk tényleg szeretnek minket. hogy vagyunk egyáltalán. mi viszont meg leszünk maguk nélkül.

hidalgo22 2014.07.09. 12:11:04

@vizipipa: semmi gond nem lenne azzal, ha egyszerűen csak a nemtetszésüket fejeznék ki, mások testi épségének a veszélyeztetésével viszont igen is van!

Amennyiben bármennyire is intelligensnek tartod magad /és bizonyára így van/, gondold már át, hogy mi alapján hasonlítod össze a pedofíliát a homoszexualitással! Míg a pedofília egy betegség, parafília, addig a homoszexualitás egy szexuális irányultság. És az utóbbiban egy kapcsolat két felnőtt ember kölcsönös megegyezésén alapul, míg az előbbiről ez egyáltalán nem mondható el.

Veridicus76 2014.07.09. 14:42:20

Nem melegek, hanem ótvaros buzi provokátorok. Nem homofóbok, hanem normális emberek.

RXTX 2014.07.09. 16:54:55

Az eddigi legkorrektebb cikk a témában.

"keresztségi esküjét"

AZTAK.!!!! :DDDDDD

Apukám, nézz már tükörbe, mielőtt bemásolod ide a teljes szentséges Blablaiát..

"2000 év óta ingyen élünk."

Sajnállak, hogy neked kell valaki akit eltarts, hogy beszélhess az isteneddel és nyomd orrba-szájba azt a sok jóégtudja ki által összehordott süketelést...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.09. 17:02:45

@RXTX:

Jó, akkor, csak a te kedvedért, elmondom mégegyszer (csak hogy ne legyen ám panasz, ha beüt a ménkű!):

...A b*zik csak egy dolgot érnek el azzal, hogy ilyen alantas módon provokálják a társadalmat: a többségből kiölnek minden elemi együttérzést, melyet az emberek általánosan éreznek egymás, így a b*zik iránt is. Aztán, ha megváltozik a széljárás és, ne adj Isten, a b*zikat valóban durva atrocitások érik, a közember nem azt fogja gondolni és mondani, hogy „ezt azért mégsem kéne”, hanem azt, hogy „hát, igen, addig jár a korsó (a köcsög) a kútra, amíg el nem törik”...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.09. 17:18:09

@Hepci:

Ne irigykedj! Ha nagyon szeretnéd, megszakértelek én téged is!:-)

Bell & Sebastian 2014.07.09. 18:17:55

@RXTX: Köcsög vagyol, az is maracc. Fogadd el.

RXTX 2014.07.09. 21:24:33

@bbjnick:

Ahm, végül is 14.997.000 (a többség) ott őrjöngött a kordonok mögött és buzizta azt a kb. 3000-et.

Szóval itt látszik, hogy ki mennyire korlátolt. Nem minden buzi = zsidó, nem minden buzi = liberális, nem minden buzi = nőies köcsög és meglepődne a polgármester, ha egyszer az összes buzi kivonulna az utcára.

Akár tetszik, akár nem, téged is körülvesznek, még ha soha a büdös életbe nem is gondolnád akár a haverodról, akár a munkatársadról, akár a bolti eladóról, aki nap mint nap kiszolgál.

A felszínt kapargatjátok. Nekem se szimpatikus annyira ez a felvonulósdi, viszont a mostani (kivéve a fekete ruhába öltözött nyomorultat, akit szívem szerint én magam rugdostam volna le a kamionról) vállalható volt.

Tudod tőlünk pár száz km-re már rájöttek, hogy ha évente egyszer, egy hétvégére csak emiatt odalátogat néhány százezer külföldi, akkor az euróját ott költi el szállásra, kajára, netán még a várost is megnézi, lásd Berlin. Osszál szorozzál és lehet hogy rájössz miről besszélek.

Az meg hogy valaki nem szimpatizál ezzel... Nekem se tetszenek az RTL műsorainak jórésze, ezt néha meg is jegyzem, de nem megyek oda őrjöngeni a Camponához...

A családjaikért aggódóknak meg üzenném, először tegyenek rendet a saját házuk és "fajtájuk" háza táján, utána menjenek turkálni a buzik seggébe...

RXTX 2014.07.09. 21:25:21

@Bell & Sebastian:

Tetszik a képed, olyan férfias... :D :D :D :D

Szindbad 2014.07.09. 23:12:23

@bbjnick: "A b*zik csak egy dolgot érnek el azzal, hogy ilyen alantas módon provokálják a társadalmat: a többségből kiölnek minden elemi együttérzést"

Szerencsére az ellentüntetők meg visszahozzák. :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.09. 23:19:28

@Szindbad:

Erre hajlandó lenne nagy összegben fogadni is? Ugye, hogy ugye!

RXTX 2014.07.09. 23:45:26

@bbjnick:

Hibás a logikád.

Alapvetően nem arról van szó, hogy atrocitások érik. A buzik 99%-a nem reklámozza hogy kivel mit hogy csinál. Viszont akaratlanul is úgymond lebukhat pl. a munkahelyén, otthon, a szomszédok előtt és mivel ezeknek kb. annyi fogalma van erről, hogy kék osztriga bár, már nem a teljesítménye, hozzáállása, stb. alapján ítélik meg, hanem rögtön ő lesz a nézd csak nézd csak, ott a "buzi' a házból. Nyilván erőszakkal nem lehet rákényszeríteni senkire semmit, viszont ha sikerülne végre olyan szinten megmutatni, hogy semmi különbség nincs buzi és nem buzi között, sőt a legtöbbjére inkább rá lehetne mondani, hogy nagyobb férfi, mint egyes hetero társai.. A pridének pont az lenne a célja, legalábbis az elve, hogy megmutassa, hogy oké, vannak ilyen magamutogató nyomorékok is, viszont a többség (a kisebbségben) ugyan olyan, mint bárki más.

A többségi társadalom ostoba, szerintem ezzel te is egyetértesz. A világból kb. annyit lát, amit a tv mutat neki. Ebből a szempontból a felvonulásnak, legalábbis a korábbiaknak nem volt mindig túl pozitív üzenete, lásd emma és tsi, a rózsaszín bibliás féreg és a mostanin a fekete ruhás trianon plakátos tetű. A buzik - a normálisabb félék - maguk is kivetik az ilyen senkiháziakat, a szervezők viszont túl liberálisok és kicsit talán provokálni akarók ahhoz, hogy az ilyet páros lábbal rúgják ki a felvonulásról (sajnos).

A mostaniból a fentit leszámítva a társadalom annyit látott, hogy
egyik oldalon van egy koherens tömeg, akik táncolva, dübörgő zenére aránylag normálisan végigvonultak a városon,

a másik oldalon egy igazából nem is tudok rá jelzőt találni, hogy milyen polgármester (a munkáját ettől függetlenül elismerem), oldalán azzal a két hülye gyerekkel hablatyol valamit a kamerák előtt, illetve egy talán 1-2 száz fős tömeg, akik ordibálnak, meg dobálóznak és sajnos akárhogy szépítjük, akik miatt le lett lezárva a belváros.

Bár... Ha ezrek képesek kiállni egy milliárdos nyereségű, a saját nyomorát, tudatlanságát, értelmi szintjének lepusztítását végző média társaság mellett - hót szembe menve a saját érdekével. Akkor itt már tényleg minden lehetséges...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 01:42:00

@RXTX:

1) A buziprájdok mindenütt a világon a többség lehető legaljasabb és legképtelenebb provokálására szolgálnak --- ha nekem nem hiszel, olvass utána, hol mi megy!

2) Alig két évtizede zajlik ez a buziemancipációs tébolyda és azóta a kutatások (amelyek még egyáltalán lefolyhatnak) egyre elképesztőbb dolgokra derítenek fényt: a homo- és biszexuálisok közötti magas párkapcsolati erőszakra, a pedofilok a homoszexuálisok közötti legalább háromszor magasabb arányára (a visszaeső pedofilok szinte kivétel nélkül homoszexuális férfiak), az azonosnemű szülők által megerőszakolt nevelt gyerekek magas számára stb. A társadalom sem nem vak, sem nem hülye; miért támogatna olyasmit, ami az efféle jelenségek számát növeli?

3) A buzik rendkívül agresszíven lépnek föl: számukra a tolerancia a tőlük más állásponton állókkal szembeni legvadabb intoleranciát jelenti. (Kanadában például már ítéltek el szülőt azért, mert bibliai hivatkozásokkal tiltakozott (szórólapozott) az iskolai homoszexualitás-oktatás ellen.) Senki nem akar ideológiai terrort a nyakába, főleg nem olyat, ami "antropológiai forradalomra" törekszik.

3+1) Aki nem keresztény, annak is egyre nyilvánvalóbb, hogy Szodoma vak, gonosz és gyilkos.

RXTX 2014.07.10. 07:59:46

@bbjnick:

1) Ha a kuruc.info-n olvasom, akkor kb. tényleg ez a vélemény, de én tudod úgy vagyok vele, hogy inkább megnézem személyesen... Te voltál a Berlinin? Én igen. Te voltál a Bécsin? Én igen. Jártál már Barcelonában? Kb 40km-re egy egész falu erre rendezkedett be, ahol nem dobálnak meg sem a spanyolok, sem a katalánok, ha kézen fogva végig sétál két lány vagy két fiú a Plaza de La Industrian, de ugyanígy Rómában a Colosseum mögött egy egész utcányi szórakozóhely, kávézó színültig tele van, sőt az egész utca és nem mennek dobálózni a digók.
És még sorolhatnám...

Olvasni sok mindent lehet, de a valóság sokszor egészen más...

2) Érdemes lenne összevetni a családon belüli erőszakkal, hogy hány családban alkoholista apuka és/vagy anyuka, a válások számával, az apuka által elkövetett erőszakok számával, amire anyuka szemet huny. De persze ettől függetlenül a buzik többsége (99%) is azt vallja, hogy a gyereknek anyuka és apuka mellett van a helye.

3) Te Kálmán Olgáról, Bolgár Györgyről és tsi-król beszélsz.

3+1) Szodoma? :D Te hanyadik században élsz? De ha már itt tartunk, ha az imádott vallásod legfőbb helytartója azt mondja, hogy "Mégis ki vagyok én, hogy ítélkezzek mások felett?", akkor te mint egy utolsó senki a földi emberek közül, mégis kinek képzeled magad?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 09:36:26

@RXTX:

1) Értem. Szóval neked higgyünk, ne a szemünknek:-)

2) A buzimozgalmak célja a buziemancipáció és ennek részeként a buzik örökbefogadási jogának törvénybeiktatása. Ha a buzik 99%-a nem ért ezzel egyet, akkor miért vonulgat miatta?

3) Mennyi kálmánolga és bolgárgyörgy szaladgál a világban buzijogi aktivistának álcázva!

„(...) Múlt héten egyedülálló sportesemény volt Amerikában, amikor az első homoszexuális futballistát a profi ligába igazolták. Barack Obama maga gratulált a fiatalembernek, a sportcsatorna élőben közvetítette a történelmi csókot Michael Sam és partnere között. (...) Amerikában egyelőre csak 18 államban ismerik el hivatalosan a meleg házasságot. Elvileg az ellenzők is elmondhatják véleményüket, hiszen az alkotmány biztosítja a szólásszabadságot. Ezt gondolhatta két sportoló, aki vette magának a bátorságot és a csók miatti ellenérzésének hangot adott a Twitteren. A New York Giants volt sztárja, Derrick Ward szerint nem kellett volna mutatni a csókot, mert gyerekek is nézték a műsort. Ward ezek után halálos fenyegetéseket kapott. A Miami Dolphins játékosa, Don Jones borzasztónak vélte a jelenetet. Ez után klubja súlyos pénzbírságra ítélte, felfüggesztette játékjogát, és nyilvános bocsánatkérésre kötelezte. Senki sem emlegette a véleményszabadságot. (...) Működik egy Right Wing Watch nevű weboldal, amelyik figyeli az emberek megnyilvánulásait és kiszerkeszti őket, ha többek között a homoszexuálisok ellen vétenek. Ennek a megfigyelőhálózatnak lett az áldozata Brendan Eich, a Mozilla internetes cég társalapítója, akit 11 nap után mentettek fel igazgatói állásából. Hogy miért került feketelistára? 2008-ban ezer dollárral támogatta azt a kaliforniai népszavazást, amely a homoszexuális házasság jogi legalizálását akarta hatálytalanítani. (...) A múlt héten két észak-karolinai fiatalembernek mondták fel televíziós szerződését, mert ugyancsak a homoszexuális házasság és az abortusz ellen léptek fel. David és Jason Benham nem ideológiai programban szerepelt volna, hanem egy építkezési műsorban, ahol kisköltségvetésű lakás-átalakításokban segítettek volna a nézőknek. De a megfigyelőszolgálat még »idejében« kiszűrte őket. (...)” (Balla Eszter: Digitális besúgórendszer – nincs magánélet az interneten? --- hetivalasz.hu/vilag/ot-eset-ami-bizonyitja-hogy-nincs-maganelet-az-interneten-76689/)

(...) Kanadában és egyes európai országokban már vannak példák arra, hogy katolikus egyházi személyeket letartóztattak és gyűlölet-bűncselekménnyel vádoltak azért, mert a homoszexuális tevékenységgel kapcsolatos egyházi tanításról prédikáltak. Az Egyesült Államokban erősebben védik a szólásszabadságot, de a fenti példákból látható, hogy a vallásszabadság gyorsan erodálódik. Számos egyházmegye igen sok időt kénytelen bíróságokon tölteni alapvető vallásszabadsága védelmében. A távlat: megpróbáltatások, perek, bírságok, börtön. (...)" (www.magyarkurir.hu/hirek/vallasuldozes-ot-szakasza)

3+1) Hol mondott olyat a pápa, hogy a buziság stimmt? Tudnál forrást adni?

RXTX 2014.07.10. 11:28:29

@bbjnick:

1) A szemednek akkor higgy , ha nem a médián keresztül látod azt amit látsz. Nekem meg azért, mert én is benne vagyok rendesen ebben a világban.

2) Mert te az 1%-ot látod vonulgatni. Komolyan azt hiszed, hogy Mo. jelenlegi, nem tudom, tippelek 9M lakosa közül össz-vissz annyi a buzi, mint amit a felvonuláson lehet látni? :D :D Wake up Neo. Nem tudom külsőre hogy nézel ki, de ha van egy helyes arcod, egy sportos testalkatod, akkor menj végig az utcán napszemüvegben és figyeld a tekinteteket. Nagggyon meg fogsz lepődni. :) Nem véletlenül mondtam, hogy csak a felszínt kapirgáljátok, annak is csak a harsány túl színes-felszínes rétegét...

3) A buzikat ugyan úgy felhasználják az alapvető értékek rombolására, a saját céljaik elérésére, mint a cigányokat, a koncsitákat, a Májkül Szemeket, stb, sajnos mindig akadnak olyanok, akiket meg lehet téveszteni. Mindig generálni kell a feszültséget bizonyos célok eléréséhez, csak a kirakat nem mindig egyezik a hátsó raktárral...

3+1) Google...
"A homoszexualitásod nem számít. Így vagy úgy mindannyian Isten gyermekei vagyunk, ezért a jócselekvés útján kell haladnunk" - mondta Ferenc pápa a telefonba annak a meleg francia férfinak, aki azért írt neki levelet, mert nehezen tudta összeegyeztetni vallását szexuális orientációjával - írja a Huffington Post.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 12:32:32

@RXTX:

1)-2)-3) Ez ködgépelés:-) A buzik, nyilván, azért jelentgetnek föl fűt-fát, mert mások manipulálják őket:

www.belfasttelegraph.co.uk/news/local-national/northern-ireland/ashers-baking-company-faces-court-for-refusing-order-for-gay-marriage-cake-30412923.html

3+1) A pápa itt sem mond mást, mint amit a Katolikus Katekizmus is tanít: "Tisztaság és homoszexualitás. A homoszexualitás olyan férfiak vagy nők közötti viszony, akik kizárólagosan vagy döntően saját nemük iránt éreznek szexuális vonzalmat. A századok folyamán és különböző kultúrákban nagyon eltérő formákat öltött. Pszichikai eredete nagyrészt föltáratlan. A hagyomány a Szentírásra támaszkodva --mely úgy mutatja be a homoszexuális kapcsolatokat, mint súlyos eltévelyedéseket -- mindig vallotta, hogy „a homoszexuális cselekedetek belső természetük szerint rendetlenek”. Ellentétesek a természetes törvénnyel. A nemi aktusból kizárják az élet továbbadását. Nem az igazi érzelmi és szexuális komplementaritásból származnak. Nincs olyan eset, amikor jóváhagyhatók lennének.

Nem elhanyagolható azon férfiak és nők száma, kiknek homoszexuális hajlama nagyon mélyen gyökerezik. E hajlam, mely objektíve rendetlen, többségük számára próbatétet jelent. Tisztelettel, együttérzéssel és gyöngédséggel kell fogadni őket. Kerülni kell velük kapcsolatban az igazságtalan megkülönböztetés minden jelét. Az ilyen személyek arra hivatottak, hogy valósítsák meg életükben Isten akaratát, és amennyiben keresztények, egyesítsék az Úr keresztáldozatával az állapotukból adódó esetleges nehézségeket.

A homoszexuális emberek a tisztaságra kaptak meghívást. Az önuralom erényeivel, melyek nevelik a belső szabadságot, olykor az önzetlen barátság segítségével, imádsággal és szentségi kegyelemmel fokozatosan és kitartóan közeledhetnek és kell is közeledniük a keresztény tökéletességhez." (www.ppek.hu/k85.htm)

A pápa egy szóval sem mondja, hogy buzulj, fiam, hajrá! Azt mondja, hogy homoszexualitásod nem számít és haladj a jócselekvés útján. Egy katolikus, aki a pápával levelezget, nyilván, tisztában van azzal, hogy a buzulás minden, csak nem "jócselekvés".

Robinzon Kurzor 2014.07.10. 14:16:01

@bbjnick:

Ferenc pápa a melegekről, nesze:

index.hu/kulfold/2013/09/07/ferenc_papa_nem_szamit_hogy_meleg_vagy/

"A homoszexualitásod nem számít. Így vagy úgy mindannyian Isten gyermekei vagyunk "

"ha egy meleg Istent keresi, ki vagyok én, hogy megítéljem őt?"

Bébéjé, te mégis kinek képzeled magad, hogy megítéld őket?
Ezt írtad korábban: "Az a keresztény, aki nem emeli föl szavát, nem lép fel az ellen a szörnyűség ellen, ami ma itt "homoszexuális emancipáció" címen zajlik , az megszegi keresztségi esküjét!"

Mi a "homoszexuális emancipáció", ha nem az, hogy a pápa (bár a maga részéről nyilván nem tartja követendő életformának, de) elfogadja, hogy melegek is "keressék Istent" és azt mondja nekik, hogy homoszexualitásuk nem számít.

Csak nem a Sátán szól Ferenc pápából?

RXTX 2014.07.10. 14:18:14

Remélem te a Blablaia minden egyes pontját a legnagyobb szigorral tartod be és tartatod be szűk családi körödben, vmint hogy mágályán égeted el barátaidat, rokonaidat, akik a legkisebb bűnt is elkövetik a Baba-lej-ia ellen.

Imádkozom érte, hogy e percben, minden egyes pedofil, bankszámlás, palotában élő, luxuskocsikkal közlekedő Istened szolgája, a lehető legnagyobb áldást adja rád.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 14:46:07

@Robinzon Kurzor:

Nem akarlak elszomorítani, de Ferenc pápa semmi újdonságot nem mondott: megnéztem egy régebbi katekizmus-kiadást, amely egy 1966-os holland kiadású Katolikus Katekizmus magyar fordítása, és abban is lényegében ugyanazt írják, amit egy kommentel fentebb idéztem. Az 1966-os katekizmus így ír: "Végső soron minden homoerotikus tendencia abba a felismerésbe ütközik, hogy az emberi nemiség természetes beteljesülésének egyedüli lehetősége a másik nem (ahogy ez az emberi alkatból is kitűnik). Aki tudatában van homoszexuális hajlamának, beszéljen róla az orvossal, lelkiatyjával vagy más hozzáértő és bölcs emberrel. De magának is igyekeznie kell megtanulnia, hogy az élet szépségét az adás és az elfogadás alkotja."

A "homoszexualitásod nem számít" katolikusul körülbelül azt jelenti, hogy hajlamodért senki nem ítél el, azt azonban semmiképp sem jelenti, hogy a buzulás ne volna bűn. Mert az, nem kicsit, nagyon! Ahogy a buziemancipáció támogatása is bűn, hiszen Isten teremtett világa rendjének tagadása, Isten elleni támadás.

Ha nekem nem hiszed el, írj a pápának vagy hívd fel és kérdezd meg tőle! Ő sem fog mást mondani.

Robinzon Kurzor 2014.07.10. 15:28:17

@bbjnick:

Egy pápának van annyi esze, hogy minden amit mond, levezethető legyen a Bibliából és/vagy a katekizmusból.

A lényeg és az eredeti kérdés nem is volt.

Hanem az, hogy Ferenc pápa hozzáállása és szavai hogyan viszonyulnak a te fröcsögésedhez.

Egyébként nem lehet, hogy a Sátán szól belőled?
Akiből a Sátán szól, az letagadja, ugye?

Meg hát mióta is állsz velem szóba?
Egy topikkal odébb éppen meg vagy rá sértődve, mert hazugságon kaptalak ... nem elfelejteni!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 15:32:48

@Robinzon Kurzor:

Én ugyanazt mondom, mint Ferenc pápa.

Robinzon Kurzor 2014.07.10. 15:59:16

@bbjnick:

Te azt mondod, hogy "a buzik alantas módon provokálják a társadalmat".

Ferenc pápa azt mondja, hogy "nem számít a homoszexualitás", illetve hogy "ha egy meleg Istent keresi, ki vagyok én, hogy megítéljem őt?"

És szerinted ez a kettő ugyanaz.
Valójában persze nem ugyanaz, pont az ellenkezője.

Egyebekben pedig újból emlékeztetlek, hogy te nem állsz szóba velem, mert hazugságon kaptalak a "megélhetési bűnözés 1996-as állítólagos kodifikálása tárgyában".

Te akkor nem csak hazug, hanem gyenge jellem is vagy, hogy egyik nap megsértődsz és bejelrnted az öriharit, most meg úgy csinálsz, mintha az meg sem történt volna?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 16:14:43

@Robinzon Kurzor:

Én ugyanazt mondom, mint Ferenc pápa. Te viszont nem. És ráadásul következtetesen szénnéégeted magad a jellemtelenségeddel.

Az atv itt "elmagyarázza" a te szinteden is a problémát:-)

Ferenc pápa: nem a melegekkel, a meleglobbival van a probléma

A melegek integrációja mellett szólalt fel a riói katolikus ifjúsági világtalálkozóról hazatérő Ferenc pápa, aki megerősítette a katolikus álláspontot afelől, hogy a homoszexuális cselekedetek bűnnek számítanak, ugyanakkor úgy fogalmazott, hogy a homoszexuális orientáció nem.

„Ha egy ember meleg, és keresi Istent, valamint jószándékú, ki vagyok, hogy megítéljem őt” – mondta a pápa, aki egyben nagyobb szerepet szánna a nőknek az egyházban, de kitartott amellett, hogy nem lehetnek papok.

Ferenc pápa úgy vélekedett, hogy a homoszexuális papoknak meg kell bocsátani, és el kell feledni a bűneiket - írja a BBC.

„A katolikus egyház katekizmusa ezt jól elmagyarázza” – mondta a vatikáni újságíróknak adott interjúban a pápa, aki szerint „emiatt nem szabadna kiszorítani (a melegeket), hanem integrálni kellene őket a társadalomba”.

Az egyházfő ugyanakkor elítélte a melegek lobbi tevékenységét. „A probléma nem az orientációval van” – mondta Ferenc pápa. „Testvéreknek kell lennünk. A probléma a lobbi emellett, ugyanúgy, ahogy lobbiznak a kapzsi emberek, a politikusok, szabadkőművesek, és így tovább. Ez a nagyobb gond” – fogalmazott.

www.atv.hu/kulfold/20130729-ferenc-papa-szerint-a-melegeket-integralni-kell-a-tarsadalomba

Robinzon Kurzor 2014.07.10. 17:18:46

@bbjnick:

Hiába próbálsz terelgetni: én sohasem állítottam, hogy azt mondanám, mint Ferenc pápa.

Te állítod azt, hogy amikor a "buzikat" alantasnak nevezed, akkor pont azt mondod, mint Ferenc pápa.
Csakhogy ő másképpen szól erről.

Pont úgy hazudsz, mint amikor azt állítottad, hogy 1996-ban kodifikálták a megélhetés bűnözést.
Azzal a hazugsággal mikor számolsz el?

Emlékeztetlek továbbá, hogy te saját bevallásod szerint nem állsz szóba velem, mert hazugságon kaptalak a "megélhetési bűnözés 1996-as állítólagos kodifikálása" tárgyában.

Vagyis nem csak többszörösen hazug vagy, hanem gyenge jellem is.

Robinzon Kurzor 2014.07.10. 17:19:46

@bbjnick:

A Sátán szól belőled!
Mered-e tagadni?

Alfőmérnök91 2014.07.10. 20:12:43

@bbjnick: "Nekem, holott mindig az együttérzést és a méltányosságot tartottam a legfontosabb szempontnak, meggyőződésemmé vált az utóbbi években, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell."
mandiner.blog.hu/2013/10/12/strasbourg_felszamolja_a_kommentbunozest/fullcommentlist/1#c20804090

Ez a kijelentésed is összhangban van azzal, amit a pápa mond?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 22:43:11

@Alfőmérnök91:

Mint azzal, nyilván, te is tisztában vagy, tökéletesen összhangban van.

Alfőmérnök91 2014.07.10. 22:52:50

@bbjnick: Mennyi kannásbort kell meginnod ahhoz, hogy magadnak is elhidd ezt az ordas hazugságot?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 23:12:36

@Alfőmérnök91:

Ezzel csak magadat alázod és szégyeníted meg, @Alfi, nem engem:-) Már látom, hogy 10-20 év múlva azok, akik most itt fölényeskednek, gúnyolódnak, átkozódnak stb., hogyan fognak arról makogni, hogy, hát, igen, melegbűnözésről nem beszélhetünk, de a homoszexuális bűnözés az egy szociológiailag kimutatható jelenség (vagy fordítva). Én már éltem át ilyet, nem egyszer, engem nem hat meg, de azokért, akiknek emiatt szenvedniük kell, azokkal tiszta szívemből együttérzek. Hány magatehetetlen magyar öreget kellett agyonverniük a cigánysuhancoknak ahhoz, hogy Eőrsi Mátyás romabűnözésről kezdjen el makogni, hány kisgyereket kell a buziknak egy életre megnyomorítaniuk ahhoz, hogy a mai farizeusok célozgatni kezdjenek rá, hogy a homoszexuálisemancipációs politika "nem várt" problémákat hozott felszínre?!

Bell & Sebastian 2014.07.10. 23:38:07

@bbjnick: Ferencben az a jó, hogy fokozatosan bontja ki az igazság részleteit, így kevésbé van érkezésük elrohanni a delikvenseknek a hozzájuk vágott szertartáskönyv elől.

A maga kedvenc sátánkája legfontosabb ellenérve csupán annyi, hogy ismer egy papot (ez azt jelenti, hogy többször beszélt vele), akinek nem egészen ez lehet a véleménye azok alapján kikövetkeztetve, amit másoknak más témákban mondott.

Hogy mi a véleménye, az nem tudható, ahogyan az sem, mennyire lenne releváns, Sátánkának fogalma nincsen ezekről a teológiai kérdésekről (de felettébb izgatják), ezért aztán megy az orra után, egyenest.

Szerinte annak van igaza, aki terelgetni és együtt tartani képes a báránykáit, nem pedig annak, aki az üdvösségüket is akarja, nem feltétlenül csak az egyházi adójukra és adományaikra ácsingózik.

Az mindig alaposan meglepi a hívőket, amikor felismerik, hogy ahány pap, annyiféle. Ám mindegyik elvárná, hogy pont belé csöpögtesse azt az igaz hitet, amit megismerni lusta volt, megélni képtelen.

De járnak a nyakára, rendületlenül. Hátha megtörténik a csoda. Ha nem, teljesen nyilvánvaló, hogy a pap a hibás és megfogalmazzák az első, feljelentő levelet a püspöki hivatalnak. Mire az csak legyint és nem fogadja a protestálásra felkerekedett delegációt. A titkár pedig azon somolyog, hogy Tibi bácsi ezúttal nem intézi el.

Alfőmérnök91 2014.07.10. 23:40:19

@bbjnick: Mikor és hol mondott olyat a pápa, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell?

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2014.07.10. 23:50:29

@Alfőmérnök91:
BBJ kissé szigorúbb vonalat visz a pápánál, ez nyilvánvaló.
Mondhatjuk azt is, hogy pápább nála.
No de ki buzeránsabb 1 (büntetendő?) buzeránsnál?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 23:59:34

@Bell & Sebastian:

Ferenc pápának ez a módszere, ahonnét ő jött, valószínűleg, ez bizonyult hatékonynak.:-) Kicsit "mozgó célpont" módszer ez: mond valami általánosat, amiből, akiket érint, pontosan megérthetik, miről is van szó, akik pedig "fogást akarnak keresni rajta", azok hosszan elrugózhatnak azon, hogy mit is akart ezzel, de mire ugranának, addigra a pápa már néhány utcával előttük jár, máshol, másról beszél "általánosan".

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.11. 00:02:13

@Hepci:

Szerintem, ahelyett, hogy beáll a fröcsögőkórusba, inkább figyeljen, talán még tanulhatna vagy meg is érthetne valamit mindabból, amit ma még nem ért.

Robinzon Kurzor 2014.07.11. 00:02:18

@Holger Hartland:

A sárkányfűárus, az nem zsidó?
Így utólag visszagondolva a figurára, nekem nagyon gyanús ...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.11. 00:07:10

@Alfőmérnök91:

A pápa ezt mondja:

„...egy jól megalapozott keresztény öntudat nem engedi meg olyan politikai programra vagy egyes törvényjavaslatra történő szavazást, amely ellentétes a hit és erkölcs alapvető tételeivel. A keresztény hit szerves egységet alkot és ezért nem lehetséges valamely részelemét kiragadni anélkül, hogy az egész katolikus tanítás ne sérülne. Az Egyház szociális tanításának egyes kiválasztott vonatkozása iránti politikai kötődés nem meríti ki a közjó iránti teljes felelősség vállalását. A katolikusok nem gondolhatják azt sem, hogy felelősségüket átruházhatják másokra, mivel Jézus Krisztus evangéliuma által arra hivatottak, hogy hirdessék és valóra váltsák az emberről és a világról szóló igazságot.

Amikor a politikai tevékenység összeütközésbe kerül az erkölcsi elvekkel, amelyek nem engednek meg kivételt, kompromisszumot vagy korlátozást, a katolikus elkötelezettség még nyilvánvalóbbá és felelősségteljesebbé válik. Az alapvető és elidegeníthetetlen etikai követelmények fényében a keresztényeknek észre kell venni, ha az emberi személyiség igazi javát érintő, erkölcsi értékek forognak kockán.” (Katolikusok részvétele és magatartása a politikai életben. A Hittani Kongregáció dokumentuma – 2003. január 16. --- uj.katolikus.hu/konyvtar.php?h=147)

Alfőmérnök91 2014.07.11. 00:09:04

@bbjnick: Mikor és hol mondott olyat a pápa, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.11. 00:16:35

@Alfőmérnök91:

Szánalmas vagy, koma! A pápának nem dolga, hogy a világi törvényhozás és kormányzás kérdéseiben állást foglaljon. Ha ilyet tenne, ti visítanátok a leghangosabban. Az a dolga (több más mellett), hogy egyértelművé tegye azokat a keresztény elveket, amelyek alapján törvénykezhetnek a hívő katolikus törvényhozók.

A pápa világosan beszél buziügyben is: a homoszexuális orientáció önmagában nem bűn, a homoszexuális cselekedet azonban az. A homoszexuális orientációjú ember ugyanúgy ember és testvér, mint bárki más, a melegek lobbi-tevékenysége ugyanakkor elítélendő. Értse, akinek van füle a hallásra!

Alfőmérnök91 2014.07.11. 00:20:10

@bbjnick:
"Nekem, holott mindig az együttérzést és a méltányosságot tartottam a legfontosabb szempontnak, meggyőződésemmé vált az utóbbi években, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell."
mandiner.blog.hu/2013/10/12/strasbourg_felszamolja_a_kommentbunozest/fullcommentlist/1#c20804090
Ezzel kapcsolatban kérdeztem:

Ez a kijelentésed is összhangban van azzal, amit a pápa mond?

A válaszod ez volt:
"Mint azzal, nyilván, te is tisztában vagy, tökéletesen összhangban van."

Ismételtem kérdezem:
Mikor és hol mondott olyat a pápa, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell?

Alfőmérnök91 2014.07.11. 00:31:45

@bbjnick: Nem mondtad el. Meglovagoltad az "összhangban van" kifejezés többértelműségét.
Bár nem így szólt a kérdésem, de ha tisztességes ember lennél, arra hoztál volna föl bizonyítékot, hogy Ferenc pápa is úgy gondolja, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell. Mivel erre nincs bizonyíték, sőt, bizonyos szempontból pont az ellenkezőjét állítja a katolikus egyházfő, maszatolsz, és másokat próbálsz beállítani hülyének. Ahogy ezt már megszoktuk tőled, suttyó paraszt!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.11. 00:37:31

@Alfőmérnök91:

"sőt, bizonyos szempontból pont az ellenkezőjét állítja a katolikus egyházfő" --- írod.

Mi ez a bizonyos szempont?

2014.07.11. 00:56:14

A hardcore homofóbok látens buzik. A heterók lehetnek ilyen vagy olyan okból homofóbok, de őket nem érdekli a téma annyira hogy állandóan ezzel foglalkozzanak.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.11. 00:58:58

@Alfőmérnök91:

" (...) "A homoszexualitásod nem számít. Így vagy úgy mindannyian Isten gyermekei vagyunk, ezért a jócselekvés útján kell haladnunk" - mondta Ferenc pápa a telefonba annak a meleg francia férfinak, aki azért írt neki levelet, mert nehezen tudta összeegyeztetni vallását szexuális orientációjával - írja a Huffington Post.

A 25 éves toulouse-i férfi, Christopher Trutino azt mondta, hogy elbizonytalanították a viták, amelyek a melegházasság legalizálása miatt alakultak ki hazájában. "Megkaptam a leveled. Bátornak kell maradnod, higgy, imádkozz és legyél jó" - mondta a pápa a kilenc perces spanyol nyelvű beszélgetés alatt. Trutino szerint a beszélgetés azzal ért véget, hogy a pápa arra kérte őt: imádkozzon érte, cserébe, ígérte, ő is ugyanezt fogja tenni. (...)"

Hol mondja itt a pápa, hogy buzulj, fiam, nyugodtan? A szexuális orientáció nem jelent szexuális praxist. A pápa "Bátornak kell maradnod, higgy, imádkozz és legyél jó" szavai a kísértésnek való ellenállásra buzdító (szokványos) katolikus fordulatok.

Tényleg nem értem, @Alfi, hogy hogy lehettek ennyire csírák! Elképzelni sem tudom, hogy te ne látnád ugyanúgy vegytisztán, mint én, hogy miről is szól ez a hír és mégis tolod a zavarkeltő, foshabosító kamuszöveget! Miért jó, ha bemocskolod, lejáratod magad?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.11. 01:00:23

@földalatti:

És azt ki mondja meg, hogy ki a hardcore homofób? Egy hardcore szodomita?:-D

Alfőmérnök91 2014.07.11. 01:06:54

@bbjnick: Kifejtenéd, hogy mit értesz az alatt, hogy a "a homoszexualitást ismét büntetni kell"? Milyen szankciókat alkalmaznál a homoszexuálisokkal szemben, amik összhangban vannak Ferenc pápa homoszexuálisokkal kapcsolatos kijelentéseivel?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.11. 01:15:07

@Alfőmérnök91:

Az azoknak a jogászoknak, szociológusoknak, teológusoknak stb. a dolga, akiket azért fizetnek, hogy ilyen kérdéseket részleteiben kidolgozzanak. Épp ideje volna, hogy nekilássanak, mert már így is nagy késésben vannak!

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2014.07.11. 01:15:36

@Robinzon Kurzor: Szerintem ott kb. mindenki zsidó, amilyen orruk azoknak van. Még a Süsünek is! De Süsü ezen felül nyilvánvalóan buzi. Egyfejű sárkány (ő MÁS, ééérted, másság!), aki férfias tűzokádás helyett azt szeretné, ha rászállnának szépen a lepkék. (Tarkabarka pillangó = női göncöket hordó transzvesztita!)

Szóval ez gyerekműsornak álcázott HOMOKPROPAGANDA. Sátáni buzilobbi!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.11. 01:22:17

@Holger Hartland:

Ha eszembe jutott, leírom: maga is olyan, mint azok a németek, akik annyira paráztak a kommunizmustól, hogy még a nácikat is képesek voltak támogatni a választásokon. Maguk ugyanezt csinálják: a legalantasabb, legtébolyultabb progresszív messianisztikus-utópista szörnyűséggel is képesek azonosulni, védelmükbe venni azt, annyira be vannak szarva a kereszténységtől.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2014.07.11. 01:32:53

@bbjnick: De hát én éppen lelepleztem az alantas, tébolyult messianisztikus-utópista szörnyűséget a buzilobbi által ihletett Süsüben. Felkészül az "Állatkert a hátizsákban" (Martin és Chris Kratt, a két buzi, majd higgyem is el, hogy testvérek, aham, na persze! Bár, ha testvérek, annál rosszabb: egyszerre buzik és vérfertőzők!!! Ha tovább gondolkodom, a sárgakalapos férfi szintén gyanús!!!!!)

Na hogy ne csak tréfálkodjunk: a kereszténységben semmi félelmetes nincs. Ismerem. A hittan megvolt. Hit nincs.

Alfőmérnök91 2014.07.11. 06:04:05

@bbjnick: Te milyen büntetésre gondoltál, mikor ezt írtad?
"Nekem, holott mindig az együttérzést és a méltányosságot tartottam a legfontosabb szempontnak, meggyőződésemmé vált az utóbbi években, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell."
mandiner.blog.hu/2013/10/12/strasbourg_felszamolja_a_kommentbunozest/fullcommentlist/1#c20804090

Valandil 2014.07.11. 08:51:43

@földalatti: Sőt, a hardcore antinácik meg (látens?) nácik.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2014.07.11. 10:18:44

@bbjnick:
Ezen a szinten, ami itt van, még mindent értek. :)

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2014.07.11. 10:19:59

@Alfőmérnök91:
Kötelezően megetet velük fejenként 3 flódnit.
Reménykedjünk... a kedvező kimenetelben...

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2014.07.11. 10:25:23

@Holger Hartland:
Szerintem Süsü mindent meg tud oldani egyedül is, a nyaka és a farka egyaránt hosszú.
Hogy a katolikus sárkányok mivel büntetnék az általam elképzelt önerotikus cselekedeteit, ahhoz nem elég erős a képzeletem...

Robinzon Kurzor 2014.07.11. 11:45:28

@Holger Hartland: "Szerintem ott kb. mindenki zsidó, amilyen orruk azoknak van. Még a Süsünek is! De Süsü ezen felül nyilvánvalóan buzi."

Tényleg!!!44!!négy!!IV!!

Ez de durva!

Nincs erről valami leleplező videó a YouTube-on?
Osztanám...

Alfőmérnök91 2014.07.11. 12:23:06

@Hepci: Egyszer már visszahátrált a büntethetőségtől:

"A buziság magánügy, a buziaktivizmus és -propaganda ellenben a kétezer éves keresztény emberkép ellen irányuló nyílt, agresszív támadás, az ember istengyermeki voltának megsemmisítésére irányuló sátáni szándék."
mandiner.blog.hu/2013/10/12/strasbourg_felszamolja_a_kommentbunozest/full_commentlist/1#c20804568

Akkor, mikor rákérdeztem, hogy most a buzikat, vagy a buziaktivistákat büntetné-e, kitérő választ adott, majd a sokadik kör után eljutott ehhez az inszinuáló megállapításhoz, amit azóta se korrigált, vagy fejtett ki:
"@Alfőmérnök nem egészen százas és az a rossz szokása, hogy időnként rácuppan egy-egy nickre és az összes mentális problémáját és rögeszméjét rázúdítja"

mandiner.blog.hu/2013/10/12/strasbourg_felszamolja_a_kommentbunozest/full_commentlist/1#c21803365

Most más utat választott. Szerinte a buziság büntethetősége nem csak, hogy összhangban van azzal, amit a pápa mond, hanem lényegében ugyanazt mondja, mint ő.

Szórakoztató kis jellemtelen hulladékember ez a bbj, nem? :)

Bell & Sebastian 2014.07.11. 12:45:20

@bbjnick: Azért az jegyezzük meg, hogy a pápa sem tévedhetetlen, előfordult már, hogy a Szent Tanítóhivatal korrigált egy rosszul értelmezhető kijelentése után. Az irányelveket százszorosan ellenprzött és precízen fogalmazott enciklikákban szokta az Egyház közzétenni, meglehetősen egyértelműen.

Hogy a buzilobbi kilopta az égbekiáltó bűnök közül a szodómiát, az ténykérdés. Most került vissza, Ferenc alatt.

Innen kezdve a szodómia meggyónható, de meg nem bocsátható, a gyónási titok nem vonatkozik rá, amennyiben köztörvényes bűncselekmény gyanúja fennáll, nem hogy megbocsátás nem, hanem feljelentés jár érte.

Amúgy, az efféle hajlam magánügy, egyéni kereszt, kirakatba nem való, propagálni büntetendő (kellene hogy legyen: vonulás, kiadványok, szervezetek) és a kiskorúak bevonása bűncselekmény, azaz megint büntetendő.

Bell & Sebastian 2014.07.11. 13:50:05

Négy égbekiáltó bűnt ismerünk, a gyilkosságot, szodómiát, munkások jogos járandóságának visszatartása, özvegyek és árvák (azaz elesettek) nyomorának nagyobbítása.

Innen kezdve adódik a kérdés, mennyire és miben legális a rablókapitalizmus Magyarországon dívó formája keresztény olvasatban, miért törölték el a halálbüntetést, hogyan keletkezett 3 millió proli a rendszerváltás után és miért megengedett a buziszervezkedés?

Nem emlékszem rá, hogy az SZDSZ -es farizeusokat is beszavaztuk volna, a KDNP -t annál inkább!

Szóval, akkor hogyan is van ez? Csak nem sikerült kilépni a nyomvályúból, úgy van ez.

picur3ka 2014.07.11. 23:55:15

"Nem kell egyetérteni vele, de a gyülekezési jog mindenkit megillet, amíg törvényt nem sért."

"Közbotrányokozás – Olyan feltűnést vagy felháborodást keltő botrányos cselekedet, vagy viselkedés, amely a nyilvánosságot, a közösség egészét felháborítja, az állampolgárok személyét és az együttélés kialakult rendjét sérti vagy veszélyezteti. Ilyen magatartás különösen a nyilvános helyen történő verekedés, a kisebb értékű dolgok, tárgyak botrányt okozó módon történő megrongálása, egyéb erőszakos cselekmények, csendháborítás másokat bosszantó módon, szeméremsértő magatartások, közerkölcsbe ütköző viselkedési módok. Amennyiben a közbotrányokozás során kifejezett közösségellenesség mutatkozik, akkor garázdaságként értékelendő."

"A szeméremsértés a nemi erkölcs elleni bűncselekmények csoportjába tartozó bűncselekmény, a jogi tárgya a társadalom nemi vonatkozású erkölcsi érzülete, a közszemérem."

picur3ka 2014.07.12. 00:00:21

@Robinzon Kurzor:

"A homoszexualitásod nem számít. Így vagy úgy mindannyian Isten gyermekei vagyunk "

Ezt írtad korábban: "Az a keresztény, aki nem emeli föl szavát, nem lép fel az ellen a szörnyűség ellen, ami ma itt "homoszexuális emancipáció" címen zajlik , az megszegi keresztségi esküjét!"

Szövegértés, Kurzóskám, szövegértés:

'homoszexuális emancipáció' nem egyenlő egy buzi fickóval

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2014.07.12. 13:52:43

@picur3ka: Ez nem háborította fel a közösség egészét. Bbjtibit-t felháborította, meg a hatvannégy látens motorosokat, szerintem ha ráisznak még egy kancsóval, holnapra el is felejtik az egészet.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2014.07.12. 14:50:40

@kesztió: Buzinak lenni nem a szabad választás kategóriájába tartozik, tehát nem társadalomtudományi probléma. Buzinak lenni nem is mentális rendellenesség, hanem inkább génkorcsosulás. Vagyis betegség. Mert a normális, bibsikém, az a hetero. Ha Isten teremtett, ha az állatvilágból fejlődtél ki. Ami a normálistól eltér, az nem normális, és arra nem nagyon kell büszkének lenni. El lehet viselni, együtt kell vele élni, nem szabad hátrányosan megkülönböztetni, de nem szabad engedni, hogy úgy tüntessék fel, mintha az valami kurva jó és normális dolog lenne. Ha ezt nem érted, akkor te is korcs vagy. Ráadásul amiket itt összehordasz, nyilvánvalóan egy verbálterrorista is vagy, tehát az emberiség ellensége, akit viszont ki kell irtani.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 16:04:47

@Robinzon Kurzor:

jösz mán itten azzal, hogy hazudik.

bébézsuzsika nem hazudik, hanem csak kibaszottul inkonzisztens. mint ahogy ez szokott lenni a kocsmákban is a hasonló figurákkal,akik reggel óta egy átlag házsor évi fröccsszükségletét betermelték. :)

@Bell & Sebastian:

"Négy égbekiáltó bűnt ismerünk, a gyilkosságot, szodómiát, munkások jogos járandóságának visszatartása, özvegyek és árvák (azaz elesettek) nyomorának nagyobbítása."

legalább a tízparancsolatot bírnád fejben tartani te szerencsétlen pszichopata, ha már köröszténynek hiszed magadat.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 16:06:59

@Mr Falafel:

"Buzinak lenni nem a szabad választás kategóriájába tartozik"

na várjál. ha a buziság nem választható dolog, akkor mi a kurva isten retkes faszára jó a buzipropaganda?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 16:11:28

@bbjnick:

"Szodoma vak, gonosz és gyilkos"

avagy ahányszor valaki jól seggbe tol valakit, akkor elpusztul egy ártatlan kiscica. :-DDD

kesztió · http://szabadter.wordpress.com/ 2014.07.12. 16:15:54

@Mr Falafel: Nálad egysíkúbb idiótát elég nehéz elképzelni. Szóval, azt mondod, hogy „ami a normálistól eltér, az nem normális, és arra nem nagyon kell büszkének lenni.”

Gondolom, a karcsú derék + hatalmas mell + tűzvörös haj + kiemelkedő intelligencia kombináció sem lehet büszkeség forrása egy hölgy számára, mert rendkívül eltér a normálistól.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 16:36:38

@kesztió:

nem kell ehhez semmiféle női rész. 140 körüli iq felett mindenki "eltér a normálistól", vagyis arra nem lehet büszkének lenni. ha nem gond, én inkább büszke vagyok rá.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 17:55:28

@Alfőmérnök91:

"(...)

Az Egyház tanítja, hogy a homoszexuális személyek iránti tisztelet semmiképpen nem vezethet a homoszexuális magatartás jóváhagyásához vagy a homoszexuális együttélések törvényes elismeréséhez. A közjó követeli, hogy a törvények ismerjék el, támogassák és védelmezzék a házassági együttélést mint a társadalom alapvető sejtjének, a családnak alapját. A homoszexuális együttélések törvényes elismerése vagy azok házassággal való azonosítása nem csupán egy deviáns magatartás jóváhagyását jelentené, azzal a következménnyel, hogy a mai társadalom egy modelljévé teszi, hanem alapvető értékeket is elhomályosítana, melyek az emberiség közös örökségéhez tartoznak. Az Egyház nem teheti meg, hogy ne védelmezze az ilyen értékeket az emberek és az egész társadalom javára.

(...)"

uj.katolikus.hu/konyvtar.php?h=146

Alfőmérnök91 2014.07.12. 18:01:39

@bbjnick: Hol van ebben, hogy a homoszexualitást újra büntetni kéne? Hol mondott olyat a pápa, ami erre utalna, te suttyó paraszt?

"Mindazonáltal az Egyház tanítása szerint a homoszexuális hajlamú férfiakkal és nőkkel „tisztelettel, együttérzéssel és gyöngédséggel kell bánni. Kerülni kell az igazságtalan megkülönböztetés minden formáját.”[7]"

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 18:09:10

@Alfőmérnök91:

nem tudsz te semmit john snow. abban a pillanatban, hogy a pápa nem bébézsuzsika álláspontján áll, teljesen vélelenül nem tévedhetetlen. :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 18:18:57

@Alfőmérnök91:

"a homoszexuális személyek iránti tisztelet semmiképpen nem vezethet a homoszexuális magatartás jóváhagyásához vagy a homoszexuális együttélések törvényes elismeréséhez"

Alfőmérnök91 2014.07.12. 18:38:49

@bbjnick: Ne nézz hülyének, paraszt, és szövegértés, szövegértés bazmeg.
Ha nem hagynak valamit jóvá, az nem jelenti azt, hogy törvényesen, a világi hatóságoknak büntetni kell.
A másik kitétel meg a homokos házasságra vonatkozik, most nem arról beszélünk, hanem magáról a homoszexualitásról.

"Nekem, holott mindig az együttérzést és a méltányosságot tartottam a legfontosabb szempontnak, meggyőződésemmé vált az utóbbi években, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell."
mandiner.blog.hu/2013/10/12/strasbourg_felszamolja_a_kommentbunozest/fullcommentlist/1#c20804090

vö.

"Az erkölcsi lelkiismeret követeli, hogy minden esetben tanúja lehessen annak a teljes erkölcsi igazságnak, mellyel ellenkezik mind a homoszexuális kapcsolatok jóváhagyása, mind a homoszexuális személyek jogtalan és hátrányos megkülönböztetése. Ezért hasznosak a megfontolt és okos beavatkozások, mint például a toleranciával való ideológiai vagy eszközszerű visszaélések leleplezése; az ilyen együttélések erkölcstelen voltának egyértelmű állítása; az állam fölszólítása arra, hogy a jelenséget tartsa korlátok között, hogy ne veszélyeztesse a közerkölcsöket, s főként ne alakítson ki a fiatal nemzedékekben téves fogalmakat a nemiségről és a házasságról, melyek védtelenné tennék őket és hozzájárulnának a jelenség terjedéséhez. "

Szó sincs arról, hogy a magát homoszexualitást (azonos neműek egymás közötti érintkezését) büntetni kéne (még mielőtt belemagyaráznád, " az állam fölszólítása arra, hogy a jelenséget tartsa korlátok között" kitétel nem erre vonatkozik). És Ferenc pápa sem mondott olyat, ami erre utalna.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 18:57:13

@Alfőmérnök91:

" 'az állam fölszólítása arra, hogy a jelenséget tartsa korlátok között' kitétel nem erre vonatkozik" --- írod.

Hanem mire vonatkozik, @Alfi?

Ma egy buzi bármiféle retorzió nélkül vegzálhat akár egy gyereket is, ha nem teperi le, akkor nem történik bűncselekmény. Szerinted ez rendjén van?

Alfőmérnök91 2014.07.12. 18:59:48

@bbjnick: Buta vagy, mint a főd. Pontosabban sunyi, és hülyének nézed a másikat.
Te nem a gyerekek vegzálásról írtál, hanem magáról a homoszexualitásról, amit "ismét" büntetni kell szerinted.

Alfőmérnök91 2014.07.12. 19:10:33

"A bizonyos Ilse nevű újságíró azt a kérdést tette fel: „Szeretnék engedélyt kérni egy érzékenyebb kérdés feltételére. Egy másik kép, ami körbejárta a világot, Msgr. Ricca képe és a hírek az ő életviteléről. Azt szeretném tudni, Őszentsége, mit fognak tenni ezzel a kérdéssel. Hogyan kell valakinek kezelnie ezt a kérdést, és hogyan kívánja Szentséged kezelni a meleglobbi egész kérdéskörét?”

(Nemrég a vatikáni bankhoz ideiglenes titkárnak kinevezett Battista Mario Salvatore Riccáról keltek lábra olyan hírek, hogy nunciusként aktív homoszexuális életet élt volna. Ricca a bankhoz való kinevezése előtt a Szent Márta Ház igazgatója volt, itt lakik a pápa is. A vatikáni meleglobbiról még a XVI. Benedek által felkért bíborosi vizsgálóbizottság készített jelentést az azóta már lemondott egyházfőnek a kiszivárogtatási botrányok kapcsán.)

Ferenc pápa válasza: „Ricca atya ügyével kapcsolatban megtettem, amit a kánonjog előír, és elvégeztem a megfelelő nyomozást. És a nyomozások alapján nem találtunk semmit, ami alátámasztaná az ellene felhozott vádakat. Semmit nem találtunk. Ez a válasz. De meg szeretnék említeni még valamit ezzel kapcsolatban: gyakran látom az Egyházban, függetlenül ettől az ügytől, de ebben az ügyben is, hogy valaki keresi az ’ifjúság bűneit’, nem arról van szó itt is? És aztán közzéteszi őket. De ezek az esetek nem bűnügyek. A bűnügy valami más: a gyermekek megrontása bűnügy. De a bűnök, ha egy személy, egy világi pap vagy egy nővér elkövetett egy bűnt, de ezután megtért, az Úr megbocsát, és amikor az Úr megbocsát, felejt is, és ez nagyon fontos az életünkben. Amikor gyónni megyünk, és szívből mondjuk, hogy 'vétkeztem ebben és ebben', az Úr felejt, és nekünk nincs jogunk nem felejteni, mert akkor azt kockáztatjuk, hogy az Úr nem felejtkezik el a mi bűneinkről. Ez veszélyes. Ez az, ami fontos: a bűn teológiája. Gyakran gondolok Szent Péterre: az egyik legszörnyűbb bűnt követte el, amikor megtagadta Krisztust. És ezzel a bűnnel pápát csináltak belőle. Gyakran gondolnunk kell erre a tényre.

De hogy visszatérjek a kérdésére konkrétabban: Ebben az esetben elvégeztük a szükséges nyomozást, és semmit sem találtunk. Ez az első kérdés. Aztán beszélt a meleglobbiról. Sokat írtak a meleglobbiról. Eddig még nem láttam a Vatikánban személyit azzal a felirattal, hogy 'meleg'. Állítólag van pár meleg ember itt. Szerintem amikor találkozunk egy meleg emberrel, különbséget kell tennünk aközött, hogy egy személy meleg, illetve hogy tagja egy lobbinak, mert a lobbik nem jók. Hanem rosszak. Ha egy meleg Istent keresi, ki vagyok én, hogy megítéljem őt? A Katolikus Egyház Katekizmusa gyönyörűen magyarázza ezt el, de azt mondja, várjunk egy pillanatot, hogy is mondja, azt mondja, hogy a meleg személyeket sosem szabad marginalizálni és integrálni kell őket a társadalomba.

A probléma nem az, ha valakinek ilyen beállítódása van; nem, testvéreknek kell lennünk, ez az elsődleges. De van egy másik probléma: ha az ilyen beállítódásúak lobbit szerveznek. Kapzsi emberek lobbija, a politikusok lobbija, a szabadkőművesek lobbija, sok lobbi van. Ez a legsúlyosabb probléma számomra. "
www.magyarkurir.hu/hirek/mit-mondott-papa-melegekrol-es-milyen-osszefuggesben

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 19:21:10

@Alfőmérnök91:

Megint begőzöltél @Alfi!

Nem a gyerekek vegzálásáról írtam, hanem "akár" a gyerekek vegzálásáról is. Ha egy buzi szabadon portyázhat a világban, azzal rettenetes károkat képes okozni. Olvasd el a 444.hu-n S. történetét!

A homoszexuális orientáció, többször tisztáztuk, nem bűn. A homoszexuális cselekedetek viszont azok. Ahogy a lopás attól még bűn marad, hogy szabálysértésnek minősítem, ugyanúgy, a homoszexuális cselekedet még bűnök lesznek, hogy normálisnak kiáltom ki. Ha a homoszexualitást (a homoszexuális cselekedetet) nem büntetem, hasonlóan, mint a megélhetési bűnözésre hivatkozva a lopást, azzal nem oldom meg a problémát, csak a társadalom erkölcsi-mentális egészségét roncsolom.

Alfőmérnök91 2014.07.12. 19:28:58

@bbjnick: Húzzál már el a kurvaanyádba, te suttyó paraszt!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 19:32:27

@bbjnick:

az a fincsi szelektív olvasás, az ne lenne.

az emlegetett s. úr pont lányokat is vegzált, gondolom, mint minden buzi.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 19:34:21

@Alfőmérnök91:

beteg ez a csávó, de nagyon durván. valahogy kipattan, hogy egy rohadék pedofil, nagyokat fogok röhögni mielőtt ledugom a beteges agyába a farkát

amúgy simán van rá esély.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 19:36:57

@mavo:

Olvasd el a 444.hu cikkét: S. számára a lányok eszközök voltak, hogy a fiúkat megfogja, a lányok csak a csoportos együttlétekben kaptak szerepet.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 19:40:36

@mavo:

Ha nincsenek érveid, akkor marad a megbélyegzés: ha a másik tájékozottabb és okosabb nálad, akkor csak pókhasú náci, alkoholista, pedofil stb. lehet.

Ki is itt az intoleráns, megbélyegző, kirekesztő stb.?:-)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 19:56:53

@bbjnick:

hát hogyne, nyilván ha heteró lett volna, akkor meg azért szexelt volna a fiúkkal, hogy a csajokat kúrhassa.

ha jól értem, olyan 40-50 körül lehetsz, és tudod mit, szerintem minimum ünnepelned kéne. egy hajnóczy, aki azért nálad mégis csak legfeljebb ötvenmilliárdszor okosabb csávó volt, meg sem élte ezt a kort, pedig le merem fogadni hogy egy decicel sem ivott kevesebbet, mint te.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2014.07.12. 20:03:37

@mavo: Amennyire én tudom, senki nem választja, hogy buzi legyen, hanem ezt kapta, oszt jó napot.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 20:09:00

@Mr Falafel:

akkor ismét kérdezem, hogy mire jó a buzipropaganda.

ha elég hangos akkor milliószám áttérnek a becsületes heterók, vagy mi a geci van?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2014.07.12. 20:09:04

@kesztió: Jól megragadtad a lényeget, nyomorult cestoda! Például jöhettél volna egy elmés evolucionista riposzttal, hogy a génmódosulások legtöbbször segítik a fajokat a túlélésben. A mongolredő vagy a nagyobb szemöldökeresz a hidegben. Ó, nem, te inkább elmagyaráztad, hogy a jó nő az nem normális. Király vagy, geci! Volt már dolgod nővel, te nyomorult?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2014.07.12. 20:12:23

@mavo: Megkérdezheted még vagy százszor, akkor sincs fingom sem, hogy mit nevezel buzipropagandának.

Buzinak lenni szar, ennyi. Nézd meg az összes hírességet, akikről kiderült így vagy úgy, mind debil, kábszeres, alkoholista gyökér, akinek élete jelentős része ráment, hogy képes legyen elfogadnia önmagát.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 20:14:04

@Mr Falafel:

kesztió érvelését nagyon jól láthatóan nem érted, és amit itt levágtál az alapján az evolúció is kicsit magas neked.

a kicsit azt persze értsd kibaszottul idézőjelben. remélem, segítettem, mielőtt még ezt is félreérted.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2014.07.12. 20:16:32

@Robinzon Kurzor: Még szép, hogy zsidó! Abból élt, hogy átkúrta az embereket. Tipikus zsidó.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2014.07.12. 20:20:35

@mavo: Kinyilatkoztatsz, nyomorult cestoda? :-D Elmész anyádba érvelni, te evolú-cionista lobotomin!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 20:20:38

@Mr Falafel:

"Buzinak lenni szar, ennyi."

már miért lenne szar? azt leszámítva, hogy igen, akkor, de csak akkor valóban szar, ha az ilyen bébézsuzsika-féle homofób geciládák megkeserítik az életüket, mert igen, ilyen szempontból nem feltétlenül egy fáklyás menet, vesd még össze mi a geciért brusztolnak a buzik, hát tök egyenjogúak, vagy mégse?.na de ez már megint hadd ne legyen a buzik hibája.

"Nézd meg az összes hírességet, akikről kiderült így vagy úgy, mind debil, kábszeres, alkoholista gyökér, akinek élete jelentős része ráment, hogy képes legyen elfogadnia önmagát."

nézd, ha neked jó az, hogy ezt képzeled a buzikról, akkor veled van geci nagy baj. kisebbségi komplexus, úgy hívják.

magyarországon van kábé fél millió buzi, szerinted tényleg "mind debil, kábszeres, alkoholista gyökér"?

tuti?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 20:22:16

@Mr Falafel:

Kinyilatkoztatsz, nyomorult cestoda?

vö.

Nézd meg az ÖSSZES hírességet, akikről kiderült így vagy úgy, MIND debil, kábszeres, alkoholista gyökér, akinek élete jelentős része ráment, hogy képes legyen elfogadnia önmagát.

ki nyilatkoztat ki és mit, cuncimókus?

Bell & Sebastian 2014.07.12. 20:25:23

@Mr Falafel: A buzipropaganda a buzulás "elfogadottságának" javítását célozza látszólag. Valójában a társadalmi méretű öngyilkosság reklámja.

Szóval, csupán eszközök náluk nagyobb erők kezében, bármi is legyen az. Kukoricán térdeplő gyerek mindegyik, akik rínak, mert a többiek az udvaron játszhatnak. Most térdeljen melléjük mindenki, ne csak azok, akiknek "két anyjuk van".

És ezt komolyan is gondolják.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2014.07.12. 20:30:14

@mavo: Ritka ostoba vagy még hottentottának is. Hol van BBJ a gyermeki látencia utáni időszakban? Mekkora hülye vagy, baszod! Ja, a csúnya keresztények már az oviban is ott csúfolják a buzigyerekeket.
Hiszed vagy sem, a csoporton belül a többiektől való megmásíthatatlan eltérés az egyénben frusztrációkat okoz, amit vagy képesek feldolgozni, vagy nem.
Bazmeg, ritkán van alkalmam beszélgetni egy euglena gracilisszal, úgyhogy örülök a lehetőségnek. Ne halj ki, fotoszintetizálj sokáig!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 20:30:45

@Bell & Sebastian:

catfight, catfight. :-DDDD

a társadalmi méretű öngyilkosság az remek, meg a "nagyobb erők", ami nyilván nem arra utal, hogy egy üldözási mániás idióta vagy, jaj, dehogy

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 20:40:47

hehe, ilyen kis vinnyogó, nyamvadt kis korcsok a buzik. genetikai betegségük van. élétképtelenek. :-DDDD

BUZILOBBI!!!!!!!!4444!!!!!

444.hu/2014/07/12/ian-thorpe-kimondta-hogy-meleg/

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2014.07.12. 20:41:08

@Bell & Sebastian: Én aszittem, ez a mavo csak zsidó, de kiderült, hogy buzi is. Lehet, hogy félig cigány?

Ja, amúgy abszolút azt gondolom én is, hogy a buziság az emberi fajra veszélyes betegség. Ettől még nem kívánom, hogy pusztuljanak, érzek irányukban némi empátiát, de főleg szánalmat, s közben hálát adok az akárminek is, hogy én nem vagyok ratyi.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 20:43:56

@mavo:

társadalmi öngyilkosság!!!!!4444

soha ne merj példalépnek választani egy ötszörös olimiai bajnokot, mert társadalmi öngyilkos leszel.

thorpe lesz a gyereketek példaképe ott helyben lövitek főbe vagy előbb azért még vartyogtok neki a heteró felsőbbrendűségről? :- DDDD

ezek a buzifóbok annyira röhelyesek. :-DDDDDDDDDDD

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2014.07.12. 20:45:14

@mavo: Érdekes, hogy csóri Thorpe-ot hozod fel. Éppen ő az eklatáns példája annak, amit fentebb írtam. 25 évesen kiégett, drogozott, alkoholizált, elvonókra járt, mert nem bírta feldolgozni, hogy buzi. Ráment a karrierje, élete legszebb évei. Mára nem több, mint a valóságba beletörődő köcsög. Persze, ettől a szememben még a világ valaha élt legjobb úszója.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 21:21:07

@Mr Falafel:

jaj, tüncike ez olyan jó. :D hogyne, hát persze, hogy nem általában a sikert nem tudta feldolgozni, amire ezer és egymillió példa van. a kónelvtárs volt ma errefelé aki szerint a thorpe csicskalángosokat érdemelt volna? :-DDDD

az a súlyos, egy ötszörös olimpiai bajnok az kifejezetten az ájulásig tisztelt, sérthetetlen ikon a hozzátok hasonló nyamvadt izmú buzifóboknál, na de a thorpe pont mától pont nem, mert parelelepipedon. :-DDDD

a csutka depi rózsa norbi is buzi, ugye? :-DDDD

amúgy igazán elárulhatnád mi az összefüggés az olimpiai bajnokság és a buziság között.

asszem, a buzifóboknak ennél csak az lenne nagyobb pofon, ha kiderülne, hogy darnyi és egerszegi is buzi volt. :D

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 21:24:14

@Mr Falafel:

de bazmeg tényleg amikor egy hozzád hasonló duplanulla, még az alsós kötélmászáson is vesztes ultralúzer senki lecsórizza az ötszörös olimpiai bajnokot azért abban van egy adag báj.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 21:34:52

kéne egy ilyen role model versenyt hirdetni amúgy. :D

vörös sarokban miszter falafel a világhírű heteró öööö, izé ööööööööööööööö duplanulla senki, kék sarokban az alkeszdrogosdepresszívbuzi ötszörös olimpiai bajnok. mondom BUZI. mondom KÖCSÖG!!!! FARTÚRÓ!!! PEDOFIL!!!!!!

tessenek mán választani

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2014.07.12. 21:47:48

@mavo: A csutka depi Rózsa Norbi köztudottan buzi, csak nem vállalja fel. Az ő dolga, nekem nem fáj.
Nyamvadt izmú buzifób? :-D
Jól van, Géza, tedd el magad holnapra, mert mára sok volt belőled.

picur3ka 2014.07.12. 21:52:54

@Kettes:

Én ezt nem tudhatom, csakúgy, mint te sem, hogy szám szerint hány embert háborít fel, amint elnézem körbe-körbe és látogatási, s egyéb érdeklődés alapján, sokat.

Személy szerint olyan erkölcstelen dolognak tartom, amitől minden porcikám irtózik. Épp annyira, fizikailag rosszul vagyok a gondolatától is, mint a nyomorékok és testi hibások mutogatásától a századfordulón.

Mint valami emberi állatkert. (Még valami véglény írta is, hogy mennyi turizmus pénz jön be belőle.)

A cinizmus netovábbja ezt valami humanitárius dologként eladni. Különösen, hogy politikai hangulatkeltésre és provokációs, bajkeverő ágyútölteléknek használják a szerencsétleneket szimplán, mint minden kisebbséget, ha csak tudják.

Alfőmérnök91 2014.07.12. 21:55:05

" a meleg személyeket sosem szabad marginalizálni és integrálni kell őket a társadalomba." (Ferenc Pápa)
http://www.magyarkurir.hu/hirek/mit-mondott-papa-melegekrol-es-milyen-osszefuggesben

"Nekem, holott mindig az együttérzést és a méltányosságot tartottam a legfontosabb szempontnak, meggyőződésemmé vált az utóbbi években, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell." (BBjnick)
mandiner.blog.hu/2013/10/12/strasbourg_felszamolja_a_kommentbunozest/fullcommentlist/1#c20804090

Alfőmérnök91 2014.07.12. 22:12:32

@Alfőmérnök91:
"A Vatikán szerint a homoszexualitás büntetésének tiltása JOGOS CÉL, de az azonos nem iránt vonzódók diszkriminációjának elítélése az egyházi állam szemében felidézi annak veszélyét, hogy a felhívás támogatja a melegházasság intézményét, a meleg párok általi örökbefogadást vagy a számukra történő mesterséges megtermékenyítést. "
fn.hir24.hu/vilag/2008/12/19/homoszexualisok_buntethetosege_ellen_kuzd

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 22:20:43

@Alfőmérnök91:

"(...)

Az Egyház tanítja, hogy a homoszexuális személyek iránti tisztelet semmiképpen nem vezethet a homoszexuális magatartás jóváhagyásához vagy a homoszexuális együttélések törvényes elismeréséhez. A közjó követeli, hogy a törvények ismerjék el, támogassák és védelmezzék a házassági együttélést mint a társadalom alapvető sejtjének, a családnak alapját. A homoszexuális együttélések törvényes elismerése vagy azok házassággal való azonosítása nem csupán egy deviáns magatartás jóváhagyását jelentené, azzal a következménnyel, hogy a mai társadalom egy modelljévé teszi, hanem alapvető értékeket is elhomályosítana, melyek az emberiség közös örökségéhez tartoznak. Az Egyház nem teheti meg, hogy ne védelmezze az ilyen értékeket az emberek és az egész társadalom javára.

(...)"

uj.katolikus.hu/konyvtar.php?h=146

Alfőmérnök91 2014.07.12. 22:23:15

@bbjnick: Mikor és hol mondott olyat Ferenc pápa, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 22:31:11

@Alfőmérnök91:

Ne hamisíts, @Alfi!

Az általad idézett bekezdés így hangzik:

"A szöveggel szemben, az előkészítés szakaszában több arab ország és a Vatikán is elutasító álláspontra helyezkedett. A Vatikán szerint a homoszexualitás büntetésének tiltása jogos cél, de az azonos nem iránt vonzódók diszkriminációjának elítélése az egyházi állam szemében felidézi annak veszélyét, hogy a felhívás támogatja a melegházasság intézményét, a meleg párok általi örökbefogadást vagy a számukra történő mesterséges megtermékenyítést."

fn.hir24.hu/vilag/2008/12/19/homoszexualisok_buntethetosege_ellen_kuzd

Érted, @Alfi, miről van szó? A Vatikán azért nem támogatja a homoszexualitás büntetésének tiltását, mert (mert bár az önmagában véve jogos cél lehetne, de) "az azonos nem iránt vonzódók diszkriminációjának elítélése az egyházi állam szemében felidézi annak veszélyét, hogy a felhívás támogatja a melegházasság intézményét, a meleg párok általi örökbefogadást vagy a számukra történő mesterséges megtermékenyítést." Hoppá, malacka, hoppá!

Alfőmérnök91 2014.07.12. 22:45:25

@bbjnick: Terelsz, paraszt!
Te nem azt állítottad, hogy nem kell támogatni a homoszexuálisok büntetésének tiltását, hanem hogy (gondolom, ahol már eltörölték, pl. Magyarországon), újra be kell vezetni. A Vatikán szerint nem, hogy újra be kell vezetni, hanem a büntethetőség tiltása jogos cél, csak éppen az ENSZ felhívásának szövegével szemben kifogása van (megjegyzem, 2008-as a szöveg).

Idézzél, sunyi paraszt, olyan a nyilatkozatot pápától, amiből az derül ki, hogy szerinte újra be kell vezetni olyan országokban, ahol már eltörölték!

Az, hogy "a meleg személyeket sosem szabad marginalizálni és integrálni kell őket a társadalomba" nem éppen arra utal, hogy szerinte ismét büntetni kéne őket.
www.magyarkurir.hu/hirek/mit-mondott-papa-melegekrol-es-milyen-osszefuggesben

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 22:51:14

@Mr Falafel:

vörös sarokban miszter falafel a világhírű heteró öööö, izé ööööööööööööööö duplanulla senki, kék sarokban az alkeszdrogosdepresszívbuzi ötszörös olimpiai bajnok. mondom BUZI. mondom KÖCSÖG!!!! FARTÚRÓ!!! PEDOFIL!!!!!!

tessenek mán választani

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.12. 22:57:25

@Mr Falafel:

egyébként igen bazmeg, a buzik nagyobb hányada problémás meg depressziósmint az "egészséges" heteróké.

és tudod miért, te baromarc? mert a hozzád hasonló "egészséges" heterók azt sulykolják beléjük, hogy nem normálisak.

na most képzeld el, ha létezne az a buziterror amiről ti folyton hőbörögtök (vagy álmodoztok? még az is megeshet), és nekünk heteróknak menne a "nem vagytok normálisak" mantra --- surprise! surprise! a heterókkal lenne több mentális probléma. nahát, nahát, de furcsa.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 23:02:06

@Alfőmérnök91:

@Alfi, ha nem támogatom a a homoszexuálisok büntetésének tiltását, akkor mit csinálok? Helybenhagyom a büntetésüket, nem? A Vatikánnak választania kellett a két alternatíva között és választott. Nyilván, azzal nem ért egyet a Vatikán, hogy halállal büntessék a buznyákokat (ahogy számos országban ezt ma is megteszik), de diszkriminációjukkal, a társadalmak egészsége érdekében, egyetért.

A pápa soha nem fog beledumálni a világi törvénykezésbe, ő csak valláserkölcsi útmutatásokat ad(hat): a homoszexualitás büntetése is egyfajta diszkrimináció. Hogy egy adott társadalom a diszkrimináció mely formáját választja, az az adott társadalom belügye.

Leírhatom századszor is, ha ettől könnyebb neked, hogy az "a meleg személyeket sosem szabad marginalizálni és integrálni kell őket a társadalomba" pápai kijelentés nem azt jelenti, hogy a homoszexualitás nem bűn, hanem azt, hogy a szexuális orientáció, így a homoszexuális orientáció sem az.

Alfőmérnök91 2014.07.12. 23:07:32

@bbjnick: "diszkriminációjukkal, a társadalmak egészsége érdekében, egyetért"

"az Egyház tanítása szerint a homoszexuális hajlamú férfiakkal és nőkkel „tisztelettel, együttérzéssel és gyöngédséggel kell bánni. Kerülni kell az igazságtalan megkülönböztetés [DISZKRIMINÁCIÓ] minden formáját.”

És most már tényleg húzz el a picsába, te műkeresztény faszparaszt!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 23:13:19

@mavo:

A buzik nem attól problémásak, depressziósak stb., mert a gonosz heterók bántják őket, hanem azért, mert szoftverhibásak. Olvass buziszociográfiákat! A buzik egymás között is problémásak, depressziósak stb., pedig arra a heteróknak semmiféle ráhatásuk nincs, hogy hűtlenkedjenek, féltékenykedjenek, hisztérikusak, agresszívak stb. legyenek egymással.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 23:18:51

@Alfőmérnök91:

Jó, akkor leírom százegyedszer is: a homoszexuális orientáció, hajlam, nem azonos a homoszexuális gyakorlattal, a buzipraxissal. Ezzel, nyilván, te is tisztában vagy és azért próbálod --- egyre agresszívebb handabandával --- elterelni erről a lényegi kérdésről a figyelmet, mert tudod, hogy igazam van.

Alfőmérnök91 2014.07.12. 23:24:02

@bbjnick:
Idézzél, sunyi paraszt, olyan a nyilatkozatot pápától, amiből az derül ki, hogy szerinte újra be kell vezetni olyan országokban a homszexualitás [hajlam és/vagy gyakorlat) büntethetőségét, ahol már eltörölték!

Támogatja, vagy ellenzi a katolikus egyház a homoszexuálisok diszkriminációját?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 23:27:00

@Alfőmérnök91:

1) A pápa ilyen kérdésekbe nem dumál bele, ő csak valláserkölcsi útmutatásokat ad.

2) A Katolikus Egyház támogatja a homoszexuálisok diszkriminációját.

Alfőmérnök91 2014.07.12. 23:28:30

@bbjnick: 1. Nem igaz.
2. "az Egyház tanítása szerint a homoszexuális hajlamú férfiakkal és nőkkel „tisztelettel, együttérzéssel és gyöngédséggel kell bánni. Kerülni kell az igazságtalan megkülönböztetés [DISZKRIMINÁCIÓ] minden formáját.”

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 23:35:45

@Alfőmérnök91:

1) Mondj példát arra, hogy a Vatikán beledumált volna konkrét országok (konkrét) törvénykezési gyakorlatába!

2) A "igazságtalan megkülönböztetés" kerülése nem azonos a "megkülönböztetés tilalmával". Épp te idézted fentebb, hogy a Vatikán azért nem írt alá egy ENSZ-egyezményt, mert az tiltotta volna a homoszexuálisok diszkriminálását. Akkor hogy is van ez, @Alfi?!

Bell & Sebastian 2014.07.12. 23:47:02

@Alfőmérnök91: Szerintem te egy akkora, de akkora fogalmatlan marha vagy ehhez, hogy még Mavo is rád kívánhatna ezért.

Alfőmérnök91 2014.07.12. 23:51:18

@Bell & Sebastian: Megint tévedsz, ostoba náci.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 23:54:53

@Alfőmérnök91:

Csak nem a buziság a szakterületed, mert hogy a katolicizmust nem vágod, az fix?!:-)

Alfőmérnök91 2014.07.12. 23:58:42

@bbjnick: Faszkalap, nem vagyok teológus, de van némi ismeretem a katolicizmusról, ami alapján világos számomra, hogy te egy ócska, műkeresztény rongyember vagy.

Bell & Sebastian 2014.07.12. 23:59:45

@Alfőmérnök91: Ne oltogassál, mert buta vagy. Halvány fingod sincs a se a katkóságról, se a judaizmusról. Pedig ismersz egy papot, ami már elég neked. Ezek szerint nem elég.

Bell & Sebastian 2014.07.13. 00:00:39

@bbjnick: Az még csak hagyján, de a sajátját se.

Alfőmérnök91 2014.07.13. 00:03:55

@Bell & Sebastian: Te inkább kussolj, ostoba náci, annyival több ütést fognak rád mérni, akiket rád küldök, ahányszor ismét megpróbálsz bemocskolni, vagy megpróbálod kétségbe vonni az értelmi képességeimet és a tudásomat.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.13. 00:07:51

@Bell & Sebastian:

Saját mijét?:-)

Bell & Sebastian 2014.07.13. 00:08:05

@Alfőmérnök91: Nahát, te aztán nem finnyáskodsz az érvekkel. Újabb defekt, vagy még a régi?

Bell & Sebastian 2014.07.13. 00:10:00

@bbjnick: Hát, ez az! Pedig örökségük a föld, csak előbb még meg kell szerezni.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.13. 00:10:01

@Alfőmérnök91:

Az értelmi képességeidet nem más vonja kétségbe, nem más mocskol be, @Alfi, hanem te magad(at), azzal, amit itt összeirkálsz.

Alfőmérnök91 2014.07.13. 00:19:43

@bbjnick: Zsidózni próbált a nyomorék náci, de megint félre lőtt.

picur3ka 2014.07.13. 00:26:13

Vedd be a gyógyszert, Alfa!

Bell & Sebastian 2014.07.13. 00:49:01

@Alfőmérnök91: Ha csak keresed az utat, keresed a hangot, az persze más. Ám ha nem jössz erre és meg se szólalsz, akkor nem rúglak föl és nem válaszolok.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.13. 06:51:28

@bbjnick:

"A buzik nem attól problémásak, depressziósak stb., mert a gonosz heterók bántják őket, hanem azért, mert szoftverhibásak."

nem, nem kisfiú-

a buzik többsége azért problémás, mert a komplett környezetük (közöttük a hozzád hasonló nettó elmebetegek) arról beszélnek, hogy heterónak lenni az "normális", buzinak enni meg "nem normális", ők meg szépen ott állnak azzal a problémával, hogy akkor ezek szerint most ők "nem normális"-ak.

jellemző bazmeg, hogy szoftverhibáról vartyogsz, amikor te legfeljebb csak szeretnél annyira értékes lenni, mint "csóri" thorpe kisujjának a körme feketéje.

Alfőmérnök91 2014.07.13. 08:32:53

@bbjnick: Melyik kijelentésemmel mocskoltam be magamat, és melyik utal arra, hogy problémák lennének az értelmi képességeimmel?

Alfőmérnök91 2014.07.13. 08:37:21

@mavo: bbjnick nem elmebeteg, csak egy jellemtelen, sunyi paraszt. Aki konkrétan elmebeteg, mint erre már többször is felhívtam a figyelmet, Bell&Sebastian.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.13. 09:01:49

@Alfőmérnök91:

de, de, de, bébézsuzsika meglehetősen konkrétan elmebeteg.

miközben habzó szájjal veti magát a küzdelembe ha az ab ovo még senkire sem ártalmas buzikról van szó, a saját nem csak magára hanem a környezetére is durván káros szenvedélyének a visszaszorítása ellen dettó habzó szájjal küzd.

Bell & Sebastian 2014.07.13. 10:35:55

@mavo: De nagy a pofátok a haveroddal, csak tudnám, mire fel? Amúgy, családi élet, okés? Gyülekezetben mikor voltatok utoljára? Persze, tudom, nagy elméknek ilyesmire nincsen szüksége.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.13. 11:16:44

@Bell & Sebastian:

na, megjött a másik ostoba kurva is, mert kell a támogatás a havernak. :-DDD

jehova tanúi szerint a jóiste... akarom mondani jehova híveinek TILOS dohányoznia, amíg bagózol addig az örök életnek a közelébe sem kerülhetsz.

bébézsuzsika haverod ezt a személyre és környezetére KIEMELTEN veszélyes FÜGGŐSÉGET PROPAGÁLJA folyamatosan.

buzik ehhez képest a fasorban nincsenek.

de majd szólj, ha bárki buzisága képes rákot okozni mondjuk a saját családjának. :-DDDDDDDD

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.13. 11:52:54

444.hu/2014/07/13/ferenc-papa-szerint-a-pedofilia-lepraja-megfertozi-az-egyhazat-is/

ha elővesszük a bébézsuzsika-félék elmebeteg relációját a pedofília és a buzulás között, akkor ferenc pápa szerint az egyház tele van buzikkal. :-DDDDDDD

Alfőmérnök91 2014.07.13. 15:09:07

" Az egyház álláspontjáról Celestino Migliore érsek, a Vatikán ENSZ-megfigyelője tájékoztatta az I.Media francia hírügynökséget, s úgy fogalmazott, hogy a javaslat „új kategóriákat akar védelem alá venni, és félő, hogy ezzel új diszkriminációt teremt, például szégyenpadra ülteti azokat az államokat, amelyek nem ismerik el az egyneműek házasságát”. (...)
A párizsi katolikus napilap, a La Croix részletesen ismerteti a Vatikán reakcióját: „A javaslat valójában nem a homoszexualitás büntetőjogi üldözését ítéli el, hanem az egyetemes nemi diszkrimináció-mentességet hirdeti” – jelenti Rómából Isabelle de Gaulmyn. Márpedig a diszkrimináció csak akkor helytelen, ha hasonló esetek különböző elbírálását jelenti. Különböző esetek különböző elbírálása nem feltétlenül helytelen. Tehát a Vatikánnak felrótt következetlenség nem áll fenn. „Itt senki sem akarja, hogy üldözzék a melegeket.”

Andrea Tornielli, a római jobboldali Il Giornale szemleírója is arra hívja fel a figyelmet, hogy a francia javaslat nem csupán a homoszexualitás büntethetősége ellen emel szót, hanem a melegek mindenfajta megkülönböztetését elfogadhatatlannak tartja. A tervezet kifejezetten utal arra, hogy a határozatot az emberi jogok megvalósulását ellenőrző nemzetközi intézmények figyelmébe kell ajánlani, vagyis ha a dokumentumot elfogadják, attól kezdve csakugyan jogsértőnek minősülnek azok az államok, amelyek nem ismerik el a melegek házasodási és örökbefogadási jogát. Ráadásul a szöveg nem is említi a homoszexuálisokat, csak általában beszél „nemi orientációról”, ami Tornielli szerint annyit tesz, hogy érvénye akár a pedofil életvitelre is kiterjedhetne."
nol.hu/kulfold/huvos_vatikani_allaspont_meleg-ugyben-312443

Bell & Sebastian 2014.07.13. 20:13:17

@mavo: Ha neked mindegy, mit veszel a szádba, mi legalább szóltunk, hogy nem! Meg kellene becsülni a jóakaratot.

Bell & Sebastian 2014.07.13. 20:21:35

@Alfőmérnök91: Kösz, hogy beidézted, gondolom, a kezdő és zárómondat nem véletlenül maradt le, mivel azok kissé átértelmezik a sugallt tartalmat.

Amúgy, kiváló érv Bébéjé álláspontja mellett. Nemvárt fejlemény, hogy bonyolultabb szöveget nem tudsz helyesen értelmezni vagy dekódolni. Szóval, öngólt lőttél, koma.

Alfőmérnök91 2014.07.13. 20:35:35

@Bell & Sebastian: Buta vagy, náci.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2014.07.13. 20:41:51

@mavo: Hát, bazmeg, te nem vagy semmi! Ha a rákosok mellett állsz ki, remélem, rákos leszel és megdöglesz. Igazán hálás lenne érte az emberiség.

Bell & Sebastian 2014.07.13. 21:22:07

@Alfőmérnök91: Sosem állítottam az ellenkezőjét, mert kiderül az, magától.

Alfőmérnök91 2014.07.14. 00:23:42

@Bell & Sebastian: Rajta, nyomorék korcs, fejtsd ki, hogy miért kiváló érv bbjnick álláspontja ("a homoszexualitást ismét büntetni kell") mellett!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.14. 00:27:15

@Bell & Sebastian:

akarsz is valamit mondani faszfej, vagy csak úgy írogatsz?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2014.07.14. 00:29:56

@Mr Falafel:

na, itt a másik, aki azt sem tudja, mit akar közölni igazából.

és kurva nagy mázlid, hogy a mandineren ennyire bele vannak buzulva a hozzád hasonló elmebeteg nácikba. kultúrkörökben ez "dögölj meg, mert más a véleményed" hozzáállás kurvára nem megengedett.

Robinzon Kurzor 2014.07.14. 01:12:29

@picur3ka:

Ami tőlem idézel, azt nem én mondtam, hanem bbj.

Foglalkozz egyszerűbb dolgokkal, mert ezt itt nem tudod követni, az tisztán látszik.

Ettől még lehetsz hasznos tagja a társadalomnak, közmunkásként havi 50 ezerért kapálhatsz boldogan az államtitkár úr szőlőjében, de ennél többet ne képzelj magadról.

Bell & Sebastian 2014.07.14. 11:14:44

@mavo: Aztán jött egy bácsi, rálépett és összedőlt a vár,
/ Utólag már sopánkodni kár.

picur3ka 2014.07.14. 11:42:53

@Robinzon Kurzor:

Akármennyire furcsa is neked, próbáld meg követni:
veled ellentétben, én tudom, hogy azt bbj mondta és most már tudom - bár ezt nem gondoltam volna -, hogy te ezt nem tudod követni.

Robinzon Kurzor 2014.07.14. 16:49:55

@picur3ka:

Hogy mit (nem) tudsz, azt nem tudom.

Amit írtál, az viszont egyértelmű: kettőspont után idézőjelek között úgy másoltad be bbj szavait, hogy a kettőspont előtt rám hivatkoztál ("Ezt írtad korábban:").

Szóval lehet, hogy fejben követni tudod, csak írni nem tudsz.

Alfőmérnök91 2014.07.14. 21:11:58

@mavo: Ebben nincs semmi meglepő, vagy újszerű, Ratzinger a buzik papnak való felvételét többek között azért tiltotta meg, mert a pedofil papok többsége buzi.

"A Hittani Kongregáció ügyésze, Charles J. Scicluna az Avvenirének adott interjújában (magyarul itt) is rámutatott, hogy az esetek mintegy 60 százalékában azonos nemű fiatalok iránti vonzódásról volt szó, 30 százalékában ellentétes nemű személlyel folytatott viszonyról; a fennmaradó 10 százalékban beszélhetünk a szó szoros értelmében vett pedofíliáról. Egy amerikai tanulmány (K. Freund - R. I. Watson: The Proportions of Heterosexual and Homosexual Pedophiles Among Sex Offenders Against Children - An Exploratory Study, Journal of Sex and Marital Therapy 18) szerint homoszexuálisok körében háromszor nagyobb a hajlam a pedofíliára, és jóval nagyobb a hajlam a visszaeső magatartásra, mint a heteroszexuálisoknál. A visszaélésbe keveredett amerikai papok 90 százaléka homoszexuális volt."
www.komment.hu/tartalom/20100526-velemeny-ratzinger-tette-a-legtobbet-a-papi-pedofilia-ellen.html

Ez persze nem jelenti azt, hogy a Vatikán álláspontja összhangban lenne bbjnick álláspontjával, miszerint a homoszexualitást ismét büntetni kell.
Az igazság az, hogy nincs összhangban a két álláspont.

picur3ka 2014.07.14. 21:15:10

@Robinzon Kurzor:

@Robinzon Kurzor:

"A nagy lefetyelésben még az sem tűnt fel neked, hogy pont azt igazoltam, hogy ha létezik "megélhetési bűnözés" (azon fogalmak szerint, ahogyan azt azok használják, akik tudatlanul, de hivatkoznak rá), akkor azt a jobboldali kormányok "kodifikálták", három hullámban.
Sebi legalább érti ennek a jelentőségét.
Pont azért borult ki ennyire: dugába dől a hittétel, amire talán az egész élete épül, hogy ez a ballibek műve.
Te meg, amilyen kis butuska vagy, vidáman ugrándozol örömödben."

Trotyikám!

Rossz híreim vannak:

- nem olvasom minden kommentedet, következésképpen nem feltétlenül tudom, hogy te kivel miről vitázol a részleteiben bárminek is

- veled ellentétben - aki teletrollkodott már vagy 3 topikot ezzel a részletkérdéssel, mellyel mindenkit lehülyéz - én emlékszem, hogy velem miről vitáztál, az pedig ezen értékhatárok/ilyen törvény létezése, én kormányoktól függetlenül beszéltem az elmúlt 20 évről

Sőt, leírtam az itt következő első pontot így, pontszerűen:

1. nincsenek jobboldali pártok, kormányok ebben az országban (már ha újabban §arkenésként erről vitázol, velem biztos nem)

2. De ha akarsz, tudok. Ugyanis, én nem véletlenül beszéltem en bloc az elmúlt 20 évről. akárki is a 'megélhetési bűnözés kodifikálásának' nevezte, én a roma életforma legalizálásának és az ebből fakadó romanizációnak hívtam. Erre a Bell által fentebb idézett írás is kitér, így nevezi: általános társadalmi deviancia.

Ez a jelenség nem új, a szociológiában már régóta létezik az 'asszimiláns roma' kategóriája (pl. 2003-as börtöntanulmány, Póczik), a roma lakosság és életformájának legalizálása a társadalom romanizációját eredményezi, hiszen a törvények normát teremtenek.

Ez nemcsak a megszokott hivatkozási forma szerinti bal vagy jobb oldal gyakorlata, mindkettőé.

3. Ezen életforma legalizációja nem merül ki a lopás értékhatár szerinti törvényi megkülönböztetésében. Ez csak egy a sok közül. Teljesen biztosan hozott ilyen tövényeket, miniszteri rendeleteket a szoc-lib pártok kormánya is. Tutira.

Sorolnám, messze a teljesség igénye nélkül:

- ha 6-12 gyereked van, rendes jövedelemre tudsz szert tenni az államtól, ez szintén karrierforma ma már, mint írtam korábban ezt is, a kisstílű lopással együtt (lásd: A gyermek mint jövedelemforrás, összehasonlító szociológiai tereptanulmányt, mely világosan mutatja az életforma felvételét a többségi kultúrájú családok egy részében is)

- igényelhetsz anyasági szabadságot/fizetést az iskolától, mint munkaadótól

- házasságot köthetsz az első unokatestvéreddel

És igen, a kismértékű lopás, a gyermektartásból élés, a segélyen élés életreszóló karrierforma lett, terjedőben, az elmúlt 20 évben, minden kormányok sara.

Ha valami - és Bellnek is igaza van, tulajdonképpen mindenkinek igaza van, csak neked nem (kivéve a 96-os évet) - a Fidesz próbált, vajmi keveset, de próbált valamit ez ellen tenni:

- közmunka és segély választása
- közjegyzői pénzkezelés gyermek nem ellátása esetén

Ps:

1. Egy percre se gondold, hogy te Bellt ki tudod borítani. Hogy mire épül az élete, arról neked fogalmad nincs, tuti, hogy nem a Fidesz imádatára mellesleg.

2. Én nem vidámkodom. a téma tragikus, te pedig szánalmas vagy, vitakultúrád elég silányos, szóhasználatod alpári.

3. Jobb lenne, ha nem terjesztenél valótlanságokat egy országos fórumon, csak mert valami perverz élvezetet találsz nikkek hülyézésében.

Tehát:

Lopás, Btk. 316§.

Powerpoint prezentáció: a lopás nyomozása

Rendőrségi vetületű, tehát nem 50 000, hanem 50 001 Ft-ról beszél, innentől rendőrségi ügy.

Köszönjük a korrekciódat valamelyik komment esetében, nem '96-ban hozták, vagy emelték, ha ez érdekelt volna valakit.

(Egy intelligens, kultúrált vitapartner ezt ilyen egyszerűen megírta volna.)

"Szándékos, célzatos bűncselekmény, amelyet bárki elkövethet.
Ellopni csak dolgot lehet!
Az elkövetési módnak és helynek egyes esetekben a lopási cselekmény minősítését befolyásoló szerepe van.
Kár (érték) szerepe: 50.001 Ft vagy alatta, minősítő körülménnyel."

www.google.co.uk/search?q=Btk.+316.+%C2%A7&oq=Btk.+316.+%C2%A7&aqs=chrome..69i57.2328j0j8&sourceid=chrome&es_sm=0&ie=UTF-8

Alfőmérnök91 2014.07.14. 21:31:44

@bbjnick: A jegyzőkönyv kedvéért:

„Alfőmérnök91 2014.07.12. 18:01:39
Hol van ebben, hogy a homoszexualitást újra büntetni kéne? Hol mondott olyat a pápa, ami erre utalna, te suttyó paraszt?”

válasz:

"bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 18:18:57
@Alfőmérnök91: 

"a homoszexuális személyek iránti tisztelet semmiképpen nem vezethet a homoszexuális magatartás jóváhagyásához vagy a homoszexuális együttélések törvényes elismeréséhez"”

"Alfőmérnök91 2014.07.12. 18:38:49
Szó sincs arról, hogy a magát homoszexualitást (azonos neműek egymás közötti érintkezését) büntetni kéne (még mielőtt belemagyaráznád, " az állam fölszólítása arra, hogy a jelenséget tartsa korlátok között" kitétel nem erre vonatkozik). És Ferenc pápa sem mondott olyat, ami erre utalna.”

válasz:

"bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 18:57:13
@Alfőmérnök91: 

" 'az állam fölszólítása arra, hogy a jelenséget tartsa korlátok között' kitétel nem erre vonatkozik" --- írod.

Hanem mire vonatkozik, @Alfi?

Ma egy buzi bármiféle retorzió nélkül vegzálhat akár egy gyereket is, ha nem teperi le, akkor nem történik bűncselekmény. Szerinted ez rendjén van?”

---------------

"bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.12. 23:27:00
@Alfőmérnök91: 

1) A pápa ilyen kérdésekbe nem dumál bele, ő csak valláserkölcsi útmutatásokat ad.”

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2014.07.14. 23:09:21

@mavo: Szerencsétlen szellemi éhenkórász, miért nem törődsz bele, hogy a korcs fajtád kihalásra van ítélve.

Bell & Sebastian 2014.07.16. 12:03:52

@bbjnick: A sporthíreknél kezdtem, azaz a végén, akol konkrét helyzetekre konkrét "utasítást" ad az előkészítő irat. Belendül az ellenpropaganda.

Számomra újszerű hogy a családot "házi egyháznak" fogja fel és ebből az alapállásból vezeti le a teendőket.
Aki a családot támadja - ellenség.

Az állami túlterjeszkedés tipikus példája, amikor természetellenes törvénykezésbe fog.

Azt gondolom, jól megadtuk a császárnak, ami a császáré.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.16. 12:39:23

@Bell & Sebastian:

Én ezeknek a kalejdoszkópos buziknak már tavaly ősszel megkommenteltem, hogy ne éljék bele magukat abba, hogy idén bevezeti az Egyház a buziházasságot (mert már ott tartottak), mert olyan nem lesz. Lehet kérdőíveket kitöltögetni, addig sem egyházellenes aknamunkát folytatnak, de írhatnak ők azokba az ívekbe akármit is, az Egyház nem tud mást tenni, tanítani, csak amit Krisztus ráhagyományozott.

Nyomban ki is tiltottak a blogról és azóta is az teremt közöttük a csoportkohéziót, hogy azon szörnyülködnek, hogy én egy mekkora mocskos homofób állat vagyok:-)

Bell & Sebastian 2014.07.16. 12:50:51

@bbjnick: Így jár mindenki, aki nem figyelt eléggé hittanórán; csalódik. Nem Jézus Krisztusban csalódik, hanem önmagában. Lépjen át az ilyen az anglikánokhoz, ott már akár női püspök is lehet. :)

A genderelméletben sem a gyökereit utasítja vissza az Egyház (nagyon helyesen, a dokumentum szerint), hanem azt, amivé a buziaktivisták tették.

Alfőmérnök91 2014.07.16. 15:36:48

@bbjnick: Ilyen egyszerű trükkökkel a Bivalybasznádi kocsmában lehet, hogy szellemi fölényben érezheted magadat, itt nem (max. a náci haverod szemében nősz nagyobbra).
Hol van ebben, hogy összhangban van a Vatikán álláspontjával, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell?

Bell & Sebastian 2014.07.16. 16:06:48

@Alfőmérnök91: Egyszerű ez. Implicite. Az Egyház innen kijelenti, hogy a természet ellen hozott törvényeket nem tartja be.

Például a 12 évessel kamatyolást bűnnek tekinti (Orbán rezsimje nem tekinti annak, ha egyik fél sincs 18 éves), nem ad feloldozást, és a kuncsaft mehet panaszra a Júdea Népe Fronthoz, amellett, hogy tudomásul veheti a feljelentést (például Oroszországban), a vele járó kiközösítést és az egyházi szolgáltatások megtagadását.

Ha ennyire hülye vagy, legalább ne tedd a kirakatba!
Egyelőre herélésről nincsen még szó.

Alfőmérnök91 2014.07.16. 16:25:28

@Bell & Sebastian: Nem téged kérdeztelek, ostoba náci.

picur3ka 2014.07.16. 17:12:44

Érdekes ez a '-fóbia narratíva' maga is, úgy általában.

Valójában abuzáló nyelv, a kocsma nyelve, piaci trágárkodó, sértegető nyelvhasználat része, mely teljesen eluralta a politikai/közéleti nyelvet.

Azonos funkciójú és gyakran - mivel eredeti jelentésüket vesztett - szinoním szavak:

náci, rasszista, anti-romanista, anti-szemita, fasiszta, skin-head, neo-náci, homofób, xenofób.

Használatuk maximum stílisztikai értékű túlzás, mint a buta ember elmebetegnek/idiótának titulálása, valójában nem mentális retardációról van szó.

Hasonlóképpen, nem fóbiáról van szó, mely egy mentális betegség, hanem a beszélő szerint túl/nagyon erősnek ítélt negatív érzelmi viszonyulásról.

Kérdés, hogy miért használ ilyen nyelvet a politikai korrektség, ami önmagában egy paradoxon?

A képmutatás magas foka.

Miért bélyegez meg, közösít ki, támad meg egyéneket, valami nemes emberiességi cselekedetnek álcázva mindezt, pusztán érzelmeikért?

Természetesen saját tanácsát nem követi. Az állam xenofób. Egyáltalán nem bízik az idegenekben:

határt tart fenn és őriz, vízumrendszert működtet, szabályozza az állampolgárság intézményét, stb.

Sőt, valójában elvárja az állampolgártól, hogy ne nagyon bízzon meg idegenekben. mint maga sem adja át a költségvetés írását Etiópiának, nehezen kap az állampolgár segítséget, ha egy idegenre bízta pénztárcáját vagy gyermekét. Sőt!

Valójában, az idegenek iránti bizalmatlanság egy természetes és szükséges mentális immunreakció.

Ezt próbálja ez a narratíva támadni, leépíteni.

Bell & Sebastian 2014.07.16. 17:31:08

@Alfőmérnök91: Akkor töröld a kommentet, mert nem érdemled meg, hogy ingyen tanítsalak, nélkülem meg buta maracc.

Bell & Sebastian 2014.07.16. 18:43:29

@Alfőmérnök91: Egy éves nyavalygás, már régen kitárgyaltuk. Sajnos lemaradtál. Vagyis ki~.

Alfőmérnök91 2014.07.16. 18:54:21

@Bell & Sebastian: " már régen kitárgyaltuk"

Hol?

De ez részletkérdés.
Az eredeti kérdésem ez volt bbjnickhez:
a Vatikán álláspontja összhangban van-e azzal a meggyőződésével/javaslatával, hogy újra büntetni kéne a homoszexualitást?
(Nyilván nem fogja soha beismerni, hogy nincs, te meg mindig vissza fogsz jönni szopni a faszát, de én én újra és újra fel fogom tenni a kérdést, mert élvezem a szánalmas vergődéseteket.)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.16. 19:44:25

@Alfőmérnök91:

@Alfi, szerinted van ember, aki már megfordult ezen a blogon és a "szánalmas vergődés" kifejezés hallatán nem te jutsz először eszébe?

picur3ka 2014.07.16. 19:55:11

"Az eredeti kérdésem ez volt bbjnickhez:
a Vatikán álláspontja összhangban van-e azzal a meggyőződésével/javaslatával, hogy újra büntetni kéne a homoszexualitást?"

Hm. Az Encyclopaedia Britannicában nézted már?

Alfőmérnök91 2014.07.16. 22:42:18

@picur3ka: Nem. Nyilván bűnnek számít a homoszexuális aktus a katolikus egyház szerint, de bbjnick a bűncselekménynek nyilvánítását javasolta (jóhiszeműen feltételezem, hogy a hajlamot magát még nem büntetné).
(Még Vatikán államban sem számít bűncselekménynek.)

Az egyház a pedofília, a melegházasság (illetve a homoszexuális kapcsolatok bármiféle jogi jóváhagyása ), a gyerekek örökbefogadása, kérdésében "dumál bele" (bbjnick szavaival) az állam dolgaiba, a homoszexuálisok büntethetősége ellen tiltakozó ENSZ határozatot is ezen megfontolásból nem írta alá.

Egyébiránt a buzikkal (akiknek, mint minden épeszű ember tudja, minimum a 90%-uk nemi életet él) szemben a Vatikán a következőket tartja irányadónak:
"az Egyház tanítása szerint a homoszexuális hajlamú férfiakkal és nőkkel „tisztelettel, együttérzéssel és gyöngédséggel kell bánni. Kerülni kell az igazságtalan megkülönböztetés minden formáját.”

Alfőmérnök91 2014.07.16. 22:43:21

@bbjnick: Ki kell ábrándítsalak: van.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.16. 23:20:47

@Alfőmérnök91:

Látod, @Alfi, most már nem csak beteges kötekedő vagy, hanem notórius hazudozó is!

Mit mond a Katolikus Katekizmus homoszexuálisokról?

"az Egyház tanítása szerint a homoszexuális hajlamú férfiakkal és nőkkel „tisztelettel, együttérzéssel és gyöngédséggel kell bánni. Kerülni kell az igazságtalan megkülönböztetés minden formáját.”

És hogyan folytatja?

"Az ilyen személyek arra hivatottak, hogy valósítsák meg életükben Isten akaratát, és amennyiben keresztények, egyesítsék az Úr keresztáldozatával az állapotukból adódó esetleges nehézségeket. A homoszexuális emberek a tisztaságra kaptak meghívást. Az önuralom erényeivel, melyek nevelik a belső szabadságot, olykor az önzetlen barátság segítségével, imádsággal és szentségi kegyelemmel fokozatosan és kitartóan közeledhetnek és kell is közeledniük a keresztény tökéletességhez."

Egyértelmű beszéd! Egy homoszexuális számára az egyetlen járható keresztény út, az önmegtartóztatás.

Alfőmérnök91 2014.07.16. 23:33:01

@bbjnick: És akik nem tartóztatják meg magukat, azokat a Vatikán jelenlegi álláspontja szerint büntetni (kiherélni, bebörtönözni, stb.) kell?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.16. 23:56:24

@Alfőmérnök91:

Sosem értettem, hogy miért akar keresztényebb lenni a keresztényeknél valaki, aki nem akar keresztény lenni? Ez csak valami sátáni motiváció lehet.

Ha te nem vallod magad kereszténynek a Vatikánt teljesen hidegen hagyja, hogy mit csinálsz. Nem kompetenciája beleszólni. Ám, ha kereszténynek vallod magad, akkor világos és egyértelmű kötelező érvényű útmutatásokat (utasításokat) ad.

Egy törvényhozó számára (ha keresztény) az Egyház álláspontja ez ügyben is nyilvánvaló. Az Egyház magatartása a homoszexualitás büntethetősége ügyében (mint az általad hivatkozott ENSZ-határozat aláírásnak megtagadása is mutatja) hasonlatos, mint a halálbüntetés ügyében.

Ha más úton és módon megoldható a keresztény értékek védelme, akkor ne büntessük a homoszexualitást, ám ha a büntetlenség együtt jár a homoklobbi aktivizálódásával, a család intézménye elleni támadással stb. (márpedig ez az összefüggés ma nálunk, ahogy az egész "nyugaton" nyilvánvaló), akkor nem ragaszkodnak (az önmagában rossz) büntethetőséghez, mivel a büntetlenségnek nagyobb az ára, mint a hozadéka.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.17. 00:00:32

@bbjnick:

mivel a büntetlenségnek nagyobb az ára, mint a hozadéka. = mivel a büntetlenségnek nagyobb az erkölcsi ára, mint a hozadéka.

Alfőmérnök91 2014.07.17. 00:04:43

@bbjnick: Sosem értettem, hogy ha valaki kereszténynek vallja magát, miért megy szembe a keresztények (jelen esetben a Katolikus Egyház) álláspontjával.

Ismétlem: szerinted a homoszexualitást ismét büntetni kéne.
Tudnál idézni bármilyen egyházi tekintélyt, aki ezen az állásponton van?

Bell & Sebastian 2014.07.17. 00:06:01

Eléggé egyértelmű ez is.
- mivel bűn (méghozzá a top négyesbe tartozik)
- büntetendő (ha gyakorolja hajlamát)

Hogyan?
- nem kaphat feloldozást
- nem vonatkozik rá a gyónási titok megtartása
- közvetlenül sehogyan sem bünteti az Egyház
- közvetetten kiközösítés járna érte, csakúgy, mint a gyilkosoknak, például, de ettől még nem zavarják el a templomból
- e felett a világi törvények az irányadóak, ha abba ütközik a cselekedet, rá kell beszélni, hogy adja föl magát, vagy végső esetben feljelenteni

Az egy más kérdés, hogy ezzel a lehetőséggel nem él az Egyház, különböző megfontolásokból. Az elvált és újranősült is vidáman megy áldozni, holott már régen ki van zárva ebből a kegyelemből, csak ezt sokan nem tudják vagy egyszerűen átugorják.

Ez eddig az Egyház belügye, gondolom, ebben egyetértünk.

Eddig úgy volt, hogy az államok szerződtek a Vatikánnal, amelyben rögzítették többek között az Egyház világi törvénykezéshez való viszonyát.

Általánosságban elmondható, hogy integrálták a világi törvényeket, például a házasságkötés korhatárait átvették.

Innen kezdve minden másként van a homokosok megítélése tárgyában, szétválik az egyházi jog és törvénykezés a világitól. Hogy aztán élnek-e majd ezekkel a büntetésekkel az Egyház papjai vagy továbbra is csendben elszabotálják, arra is lenne jóslatom, de nem tárgya a vitának.

Kezd már derengeni, vagy csak fárasztasz?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.17. 00:06:48

@Alfőmérnök91:

Te magad idézted a Vatikán elutasító álláspontját az ENSZ-határozattal szemben:-)

Alfőmérnök91 2014.07.17. 00:09:29

@bbjnick: Az nem ezt állítja, te nagyon buta ember.

" Az egyház álláspontjáról Celestino Migliore érsek, a Vatikán ENSZ-megfigyelője tájékoztatta az I.Media francia hírügynökséget, s úgy fogalmazott, hogy a javaslat „új kategóriákat akar védelem alá venni, és félő, hogy ezzel új diszkriminációt teremt, például szégyenpadra ülteti azokat az államokat, amelyek nem ismerik el az egyneműek házasságát”. (...)
A párizsi katolikus napilap, a La Croix részletesen ismerteti a Vatikán reakcióját: „A javaslat valójában nem a homoszexualitás büntetőjogi üldözését ítéli el, hanem az egyetemes nemi diszkrimináció-mentességet hirdeti” – jelenti Rómából Isabelle de Gaulmyn. Márpedig a diszkrimináció csak akkor helytelen, ha hasonló esetek különböző elbírálását jelenti. Különböző esetek különböző elbírálása nem feltétlenül helytelen. Tehát a Vatikánnak felrótt következetlenség nem áll fenn. „Itt senki sem akarja, hogy üldözzék a melegeket.”

Bell & Sebastian 2014.07.17. 00:10:07

@Alfőmérnök91: Te egy komplett gyagyás vagy, veled befejtem a társalgást ebben a témában. Az Egyházzal szeretnéd agyoncsapatni Bébéjét? Csapd agyon magad, ha tudod.

Alfőmérnök91 2014.07.17. 00:13:29

@Bell & Sebastian: Jól is teszed, ha végre lepattansz rólam, buzi.

Bell & Sebastian 2014.07.17. 00:20:51

@bbjnick: Kár a gőzért, ez sosem fog átmenni, bonyolult neki. Annál is inkább, mert a helyszíni bírságot a helyszínen szabják ki, mindig van mérlegelési lehetőség.

Nem érti, vagy nem akarja megérteni, hogy alkalmazási probléma és nem kodifikációs. Az utóbbi kétezer éve változatlan. Továbbá defenzívából át kell menni offenzívába a buzilobbi ellen, ezt mondta ki a püspöki konferencia.

Előkészítő irata, pontosabban.

Bell & Sebastian 2014.07.17. 00:22:57

@Alfőmérnök91: Te védenéd őket, akkor miért pont én lettem a buzi? Fogadd el a sorsod és küzdj. Hajrá!

Alfőmérnök91 2014.07.17. 00:25:54

@bbjnick: Maradjunk annyiban, hogy ez a "buzikat ismét büntetni kéne" hozzászólásod egy kocsmai böfögés volt, a gyűlöletedet okádtad ki álnév mögé bújva, és nem akarod visszavonni, mert egy csökött agyú, jellemtelen paraszt vagy.

Bell & Sebastian 2014.07.17. 00:43:05

@Alfőmérnök91: Nem az volt, buzeráns barátocskám, mert egyrészt mostantól repülnek a keresztény szakkörből, ha előveszik, másrészt a pedók többségükben buzik és bár Orbán a cigóknak kívánt aláhegedülni, a buziknak sikerült - de jócskán.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.17. 08:21:49

@Alfőmérnök91:

Maradhatnánk annyiban, ha úgy volna, de mivel nem úgy van, ne maradjunk!

Alfőmérnök91 2014.07.17. 08:59:42

@bbjnick: Akkor idézzél bármilyen ma élő egyházi tekintélyt, aki a te álláspontodon van.

Robinzon Kurzor 2014.07.17. 10:25:42

@Bell & Sebastian: " másrészt a pedók többségükben buzik"

A témát nem követem annyira mint pl. te (erre vonatkozóan lásd a poszt címét), azonban a bogár-rovar relációra és annak tévesen értelmezett következményeire azért felhívnám a figyelmet.

Vagyis ha még valóban úgy is lenne (amit azért, bármennyire is közelről követed ezt a témát, önmagad nem tudsz megítélni) abból még mindig nem következik semmi az ún. buzikra nézve.

Bell & Sebastian 2014.07.17. 15:55:01

@Robinzon Kurzor: Lám-lám, S. tanárról is milyen szépen lecsiszolták, hogy homokos. Áá, dehogy, már hogy lenne az? Csak érdeklődő, kíváncsi természet, kvalifikált művészeknél, szakmájuk virtuózainál ez szinte természetes, ugyebár.

A fiúknál nagyobb a látencia és kettő korcsoport is veszélyeztetett, míg a lányoknál egy, más, egyéb körülményeket nem említve.

Mivel a téma itt is állandóan az asztalon van, nem nehéz kiműveltnek lenni benne. Szerintem a sértettek legalább 60% -a fiú és az elkövető homokos.

A nagy probléma, hogy terjed a kórság. Linket nem adok, erre lehet gombot varrni.

picur3ka 2014.07.17. 16:14:40

Ehhez nem kell még kiműveltség sem, egyszerűen logikus, legalábbis részben, hogy mi történik.

A számok törvénye: a potenciális szexuális partnerszám igen korlátozott. Már az önként jelentkező.

A rézfánfütyülős úriembör esete igen tanulságos mellesleg, mondhatni szimbolikus.

Erőszakot tenni nemcsak fizikai erővel lehet. Mily kényesen vigyázott a módjára, fizikai nyomokat nem hagyván.

Szövegei pedig kísértetiesen ekhózzák a polkorrektet: ez normális.

A cím pedig szánalmas csúsztatás. Akik nem szeretik a spenótot, a spenótot okolják, ebből az következik, hogy valójában szeretik, ilyesmi agymenés.

Robinzon Kurzor 2014.07.17. 16:37:03

@Bell & Sebastian:

S. tanárra talán a biszex a legpontosabb kifejezés, amibe persze a homoszexuláis hajlam és praxis is beletartozik.

De nem látom, hogy ezt ki szándékozná "lecsiszolni" róla? Ez a napnál is világosabb.

De az eredeti állításodhoz ennek semmi köze, mert az ugye az volt, hogy a "pedók többségükben buzik".
És itt egyrészt pedofíliáról nemigen lehet beszélni, másrészt még ha lehetne is, semmit nem támasztana alá. (Bogár-rovar, ugye.)

Lám-lám.

Bell & Sebastian 2014.07.17. 17:22:28

@Robinzon Kurzor: Akkor fordítok, mivel az áldozatok többsége fiú, a pedók többsége buzi. Hanyagolva a valószínűleg, talán, lehetséges, ... hangulatfestő szavakat.

Kinek nem inge.

Hogy ki akarja levakarni S. -ről a buzulást? A buzilobbi, ami futtatta.

(ebben a témában ennyi volt)

Robinzon Kurzor 2014.07.17. 18:10:45

@Bell & Sebastian:

He-he, behozod S, tanárt, aztán mikor kiderül, hogy a levegőbe beszélsz, mind a bogár-rovar, mind levakarás témában, akkor hirtelen "ebben a témában ennyi volt".

Becsengetünk és elfutunk.

Nem pedofil, de legalább gyerekes.

Bell & Sebastian 2014.07.17. 18:52:58

@Robinzon Kurzor: Ha 1 forint jár a kattintásért, már legalább hárommal jössz, ennyit ér a habosításod. Mitől olyan fontos neked mentegetni őket? Nem mindegy?

Robinzon Kurzor 2014.07.17. 18:58:01

@Bell & Sebastian:

Ha helyreteszem a butaságaidat, kifejezetten azért, hogy tanulj belőle, azzal rajtad kívül senkit nem mentegetek.

Köszönd meg szépen, ahogy illik.

picur3ka 2014.07.17. 19:24:38

@Robinzon Kurzor:

" azonban a bogár-rovar relációra "

Hogy gondolod?

1. Minden pedo homokos, de...

2. Minden homokos pedo, de...

És ha az első, akkor felhívnám szíves figyelmedet, hogy ez annyiban különbzik Bell állításától, hogy szerinte csak többségük.

Miről beszélsz egyáltalán?

"S. tanárra talán a biszex a legpontosabb kifejezés, amibe persze a homoszexuláis hajlam és praxis is beletartozik."

Nagy tévedéses Mari néni a piacon. A fütyülős kollega tipikus esete az un. preferenciális gyermekmolesztálónak, aki csábítással dolgozik és itt annak egy tipikus fajtáját a 'szóló szexuális kört' látjuk.

Ezen elkövetők jelentős része magasabb szocio-ekonómiai társadalmi rétegből származik és a fiúkat preferálja. A szexuális teevékenység gyakran rituális és experimentációs jellegű.

Alapvető fogalomértési probléma amit mutatsz, a preferenciális pedofílek fő vonzódása életkor meghatározott, sokuk számára teljesen mindegy az illető neme.

Robinzon Kurzor 2014.07.17. 19:45:02

@picur3ka:

Már az elején lemaradtál.

Azt próbáld megérteni, hogy a "minden pedo homokos" állítás esetleges igazságából pont annyi következik úgy általában a homokosokra, mint a "minden pedo férfi" állítás esetleges igazságból úgy általában a férfiakra. (Látom a bogár-rovar kontextus érthetetlen számodra.)

Ezt a dolgot logikának hívják, egyébként.

Az már egy másik kérdés, hogy azt kellene megérteni: S. tanár nem gyerekeket molesztált, hanem szexuálisan teljesen kifejlett fiatalokat.
Azon belül is főleg fiúkat, ami homo beállítottságára tekintettel nem meglepő.

A pedofilt ezzel szemben, aki serdületlen gyerekekre gerjed, nem érdekli a gyermek neme.
A kislányokat molesztáló pedofil ezt nem heteroszexuális minőségében teszi. Ha heteroszexuális lenne, akkor nem kisgyerekekre gerjedne, hanem kifejlett nőkre.

Nem annyira bonyolult ez ... már persze átlagos intelligenciával és nagyfokú korlátoltság nélkül.

Robinzon Kurzor 2014.07.17. 20:00:37

@bbjnick:

Ügyesen tudsz linkelni, de mi volna az állításod, érved, akármid?

picur3ka 2014.07.17. 20:24:10

@Robinzon Kurzor:
"Azt próbáld megérteni, hogy a "minden pedo homokos" állítás esetleges igazságából pont annyi következik úgy általában a homokosokra, mint a "minden pedo férfi" állítás esetleges igazságból úgy általában a férfiakra. (Látom a bogár-rovar kontextus érthetetlen számodra.)"

Szóval, amondó vagy, ha valamit besorolsz egy csoportba, mint annak része, ebből semmi nem következik arra a részcsoportra?

"Ezt a dolgot logikának hívják, egyébként."

Tudom, tanultam Hofinál. Akvárium, akkor buzi vagy.

"A pedofilt ezzel szemben, aki serdületlen gyerekekre gerjed, nem érdekli a gyermek neme.
A kislányokat molesztáló pedofil ezt nem heteroszexuális minőségében teszi. Ha heteroszexuális lenne, akkor nem kisgyerekekre gerjedne, hanem kifejlett nőkre."

Ezt initiátiónak hívják a tanuláselméletben(magáévá tesz), örülök, hogy megértetted, amit írtam és korrigáltad magad.

Helyesbítés: sokukat nem érdekli.

Még ez a rész van hátra:

"Az már egy másik kérdés, hogy azt kellene megérteni: S. tanár nem gyerekeket molesztált, hanem szexuálisan teljesen kifejlett fiatalokat."

Az év szerinti határmeghúzás jogi és nem feltétlen orvosi kategória.

Több szakember kérte már felülbírálatát az USA-ban,
pl. Én a tettet magát értékelem és nevezem meg, függetlenül egyes államok(különböző) jelenlegi jogi állásától.

Több probléma is van vele: nemek és egyedek szerinti eltérés a pubertás idejét illetően és sokkal fontosabban szerintem, az, hogy a módszer, motiváció és tett ugyanaz, különböző életkorú fiatalokkal.

Érdekes furcsasága egyébként a jognak, hogy a szellemi érettséget, amelyet egyébként oly sokszor figyelembe vesz (18) itt nem, pedig nagyon fontos.

Szakemberek arra is felhívják a figyelmet, hogy nincs feltétlen éles határ a pedo-, hebe- és kronofília között, ami egy évben meghúzott, minden esetre meghatározó jelleggel bír.

És mert bogaras tudok lenni időnként, megjegyezném még, hogy a jog teljesen logikátlan, hiszen vannak szexuálisan érett leányok 10-12 évesen is, pl.

Valamint, nem minden pedofil gyermekmolesztál és nem minden gyermekmolesztáló pedofil.

A fütyülős bácsi esete pedig egy nagyon komoly bűncselekmény, a molesztált fiatalok életkorától függetlenül. Akkor is annak kellene tekinteni, ha az áldozatok 18-on felül lennének.

Ha más nem, azért, mert az ilyen solo sexuál ringekből gyakran szindikátusok alakulnak. Erre sokkal komolyabb figyelmet kellene fordítani egy olyan országban, ahol a pornó és a prostitúció nagyon komoly üzlet.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.17. 20:42:22

@Robinzon Kurzor:

Rákattintasz a linkre és oda van írva az érvem. A buzik között jóval magasabb a pedofilek aránya.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.17. 21:12:02

@Alfőmérnök91:

„...egy jól megalapozott keresztény öntudat nem engedi meg olyan politikai programra vagy egyes törvényjavaslatra történő szavazást, amely ellentétes a hit és erkölcs alapvető tételeivel. A keresztény hit szerves egységet alkot és ezért nem lehetséges valamely részelemét kiragadni anélkül, hogy az egész katolikus tanítás ne sérülne. Az Egyház szociális tanításának egyes kiválasztott vonatkozása iránti politikai kötődés nem meríti ki a közjó iránti teljes felelősség vállalását. A katolikusok nem gondolhatják azt sem, hogy felelősségüket átruházhatják másokra, mivel Jézus Krisztus evangéliuma által arra hivatottak, hogy hirdessék és valóra váltsák az emberről és a világról szóló igazságot.

Amikor a politikai tevékenység összeütközésbe kerül az erkölcsi elvekkel, amelyek nem engednek meg kivételt, kompromisszumot vagy korlátozást, a katolikus elkötelezettség még nyilvánvalóbbá és felelősségteljesebbé válik. Az alapvető és elidegeníthetetlen etikai követelmények fényében a keresztényeknek észre kell venni, ha az emberi személyiség igazi javát érintő, erkölcsi értékek forognak kockán.” (Katolikusok részvétele és magatartása a politikai életben. A Hittani Kongregáció dokumentuma – 2003. január 16. --- uj.katolikus.hu/konyvtar.php?h=147)

Robinzon Kurzor 2014.07.17. 21:13:57

@picur3ka:

"Tudom, tanultam Hofinál. Akvárium, akkor buzi vagy."

Igen, erről a szintről kellene továbblépned.

"Az év szerinti határmeghúzás jogi és nem feltétlen orvosi kategória."

Nem beszéltem év szerinti határmeghúzásról, sem más jogi kategóriákról.
Arról beszéltem, hogy aki ivarérett fiúkkal együtt onanizál, az definíció szerint (ettől) nem pedofil, mert a szó köznapi és biológiai értelmében nem gyerek azok, akikkel szexel.

A jog pedig ettől függetlenül nem logikátlan, csak te vagy hülye hozzá.
Óriási különbség.

Robinzon Kurzor 2014.07.17. 21:18:29

@bbjnick:

Nem vagy te Schmitt doktor, hogy puszta másolgatással elvégzettnek gondold az elemzést és az érvelést.

Szerinted akkor a "pedok többsége buzi" (ez volt az eredeti állítás, erre reagálva másoltad a linket) és a "buzik között jóval magasabb a pedofilek aránya" (szerinted ez van a link mögött) állítások ugyanazt jelentik?

És ha pedofilok (mondjuk) 99%-a egyébként férfi, akkor abból mi következik a férfiakra nézve?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.17. 21:53:45

@Robinzon Kurzor:

A férfiakra nézve az következik, hogy hajlamosabbak a pedofíliára, mint a nők, a buzikra nézve pedig az következik, hogy hajlamosabbak a pedofíliára, mint a heteroszexuálisok.

picur3ka 2014.07.17. 22:22:01

@Robinzon Kurzor:
"Igen, erről a szintről kellene továbblépned."

Szóval, kötöd az ebet a karóhoz, hogy az alcsoportba sorolás, semmit nem jelent a besoroltra vonatkozóan, azért nem semmi, logikából.

Azt esetleg meg tudnád válaszolni, hogy miért sorolod/ják akkor oda?

Miért rovar a bogár, ha ez a bogárról semmit nem mond(szerinted)?

"Nem beszéltem év szerinti határmeghúzásról, sem más jogi kategóriákról.
Arról beszéltem, hogy aki ivarérett fiúkkal együtt onanizál, az definíció szerint (ettől) nem pedofil, mert a szó köznapi és biológiai értelmében nem gyerek azok, akikkel szexel."

Nem. Azt mondtad, hogy biszexuális és pedofília esete nem áll fenn.

Ezért mondom én, hogy nem tudod, ezek mit jelentenek.

Mellesleg, erkölcsi alapállásod elég laza és jogilag sem állja meg a helyét.

"A jog pedig ettől függetlenül nem logikátlan, csak te vagy hülye hozzá.
Óriási különbség."

"az emberi méltósághoz való jog mindenkit - így az oktatás valamennyi szereplőjét - megillető alkotmányos alapjog, amely alapján többek között tilos a tanulók testi és lelki bántalmazása, megalázó büntetésben való részesítése. Az emberi méltósághoz való jog az oktatási szereplőket életkorukra való tekintet nélkül megilleti.

A közoktatási törvény 10. § (2) bekezdése szerint a gyermek, illetve a tanuló személyiségét, emberi méltóságát és jogait tiszteletben kell tartani, és védelmet kell számára biztosítani a fizikai és a lelki erőszakkal szemben."

"Magyar György ügyvéd lapunk érdeklődésére úgy fogalmazott: „Ez a cselekmény természetesen a nyolcvanas évek végén is bűncselekménynek számított."

-------
"Szerinted akkor a "pedok többsége buzi" (ez volt az eredeti állítás, erre reagálva másoltad a linket) és a "buzik között jóval magasabb a pedofilek aránya" (szerinted ez van a link mögött) állítások ugyanazt jelentik?"- kérdezed.

Igen.

Ha feltesszük, hogy a homoszexuálisok és a pedofílok is a férfiak egy kisebb, külön részhalmaza és egyik sem üres halmaz. Akkor ez következik belőle.

Medikailag és büntetőjogilag a helyzet kicsit komplikáltabb persze.

"És ha pedofilok (mondjuk) 99%-a egyébként férfi, akkor abból mi következik a férfiakra nézve?"

Csak ennyi, hogy pedofíliát a férfiak nagyobb valószínűséggel követnek el, mint a nők. (Amint tudom, ez a legtöbb bűncselekménnyel így van, szóval semmi újság.)

Persze több más is következhet ebből, pl bűnmegelőzésre vonatkozóan.

Bell & Sebastian 2014.07.17. 22:38:37

@Robinzon Kurzor: 1., A sértettek többsége fiú. >>> 2., A pedofilok többsége homoszexuális.

Alapvetően két (fiú) korcsoport veszélyeztetett, az elsőbe tartozik az "azé a kisszék, aki csinálta" -típus, ezek családon belüliek, a másodikba a serdülők, S. esete például ezt az alaphelyzetet reprezentálja.

A gyermekbántalmazások négyötöde fiúk ellen irányul, ebben benne van a szexuális agresszió is.

Mivel mindkét típusra jellemző a nagyfokú látencia, kimondom, hogy a pedo támadások többsége fiúk ellen irányul és az agresszorok felnőtt férfiak.

Ebből az következik, hogy a pedók többsége homoszexuális. Ezidáig még nem nagy reveláció, legfeljebb az önérzetükön üt lyukat a tétel.

No, de!
_____________________________________

Ezt csűrheti-csavarhatja, finomíthatja, attól még igaz marad. Ennek ott van jelentősége, hogy az összes elítélt 97% -ának előtörténete tartalmazza a fizikai bántalmazást (gyermek vagy fiatal felnőtt korában úgy, hogy ennek számottevő része, akár az egynegyede szexuális természetű).

Tömve vannak a börtönök (ahol, na, mivel múlatják az időt?), _mindenféle_ erőszak növekvő tendenciát mutat, ezen belül a gyermekbántalmazás is.

A buzerancia a bűnüldözés elsődleges figyelmére méltó. Azaz, nem hogy jogok illetnék meg őket, hanem pontosan az ellenkezője, a visszaszorításuk több, mint időszerű. (Hová kellene őket visszaszorítani? -ez a következő kérdés, amit most tegyünk félre egy időre.)

Méghozzá azért, mert így szaporodnak el, mint a nyulak. Baknyulak, hogy teljes legyen a képzavar.

Tudnám még cizellálni, hol-melyik etnikum miféle, nem hagyományos, kulturális örökséget hordoz a szexus megélése terén, de most nem akarom elterelni senki figyelmét a gyökérproblémáról sem:

- Egy buzi százat csinál!

picur3ka 2014.07.17. 22:45:19

"A gyermekbántalmazások négyötöde fiúk ellen irányul, ebben benne van a szexuális agresszió is.

Mivel mindkét típusra jellemző a nagyfokú látencia, kimondom, hogy a pedo támadások többsége fiúk ellen irányul és az agresszorok felnőtt férfiak."

Jajj, mi nem jutott erről eszembe! Tudja, mikor a nagy otusz megeszi kis oroszlán kölkeket.

Vannak erről elméletek is, jut eszembe.

humancivilizations.wordpress.com/2014/01/07/male-homosexuality-as-a-sexual-competition-reduction-mechanism/

Bell & Sebastian 2014.07.17. 23:16:33

@picur3ka: Jó helyen kapiskál, mert ezen a ponton márpedig a darwinisták szoktak a saját farkukba harapni.
Ugyanis a szexuális szaporodás az evolucionisták számára olyan talány, ami nem illik a gondosan kiszínezett tájképükbe.

Remélem, Kurzor kreacionista, nehogy itt hamar-gyorsan összeszedje a 3 + 1 x H -t (halmozottan hátrányos helyzetű hülyegyerek).

picur3ka 2014.07.18. 12:34:25

Nem fogják elhinni, de ezt linkelte be Alfi egy másik topikhoz tegnap, okosan meghúzva, persze.

"a családon belül elkövetett emberölések áldozatainak a 61 százaléka férfi, és hogy a kiskorúak sérelmére elkövetett cselekmények áldozatainak kétharmada fiú. Sajnos, az erős nemi megközelítés miatt ezt sokan úgy értelmezhették, hogy ha férfiakat ölnek, akkor azt nők teszik. Valójában e cselekmények elkövetői is túlnyomó részben férfiak."

magyarnarancs.hu/belpol/az_eroszak_ferfibiznisz_-_virag_gyorgy_pszichologus_a_csaladon_beluli_eroszakrol-65032

Alfőmérnök91 2014.07.18. 13:04:24

@bbjnick: Ebben nincs benne az, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell.
Azt a kijelentésedet viszont sikerült cáfolnod, hogy a pápa (ill. a Vatikán) nem "dumál bele" ilyen dolgokba.
"Ilyen dolog" pl. a melegházasság is -- számos példát tudnál hozni, hogy egyházi tekintély felemelte ellene a szavát. Olyanra nem tudnál példát, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kéne. Mert a Katolikus Egyháznak jelenleg nem ez az álláspontja.

Robinzon Kurzor 2014.07.18. 15:04:08

@picur3ka: "Miért rovar a bogár, ha ez a bogárról semmit nem mond(szerinted)?"

A helyes válasz előfeltétele a megfelelő kérdés.

A megfelelő kérdés pedig az, hogy mi következik más (nem bogár) rovarokra nézve abból, hogy egyes rovarok ezen belül még bogarak is.

De a vita tárgya szempontjából ennek eleve csak akkor lehetne jelentősége, ha bizonyítást nyerne, hogy minden pedo egyben buzi is.
Ekkor lehetne alcsoportba sorolásról beszélni.

Szerintem hagyd ezeket a logikai dolgokat olyanokra, akik értik is.

Robinzon Kurzor 2014.07.18. 15:10:59

@bbjnick:

Ez akkor lenne esetleg igaz, ha a homo/hetero jellemző pont olyan lenne, mint a férfi/nő: egyértelmű és vagylagos.

Így viszont sajnos ezekből a kiinduló adatokból nem vonható le logikailag helyes következtetés.

Kellően nagy számú jellemzőt vizsgálva lesznek még bőven olyanok, amelyeknél legalább 1:3 arányú lesz a pedofílek aránya. Ha éppen mondjuk a lábméretnél is kijön, akkor abból tényleg az következne, hogy adott lábméret pedofiliára hajlamosít?

Robinzon Kurzor 2014.07.18. 15:18:28

@Bell & Sebastian:

Pedofilia: nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzalom.
S. tanár áldozatai nem ebből kategóriából valók.

Mit lehet ezen nem érteni?

Robinzon Kurzor 2014.07.18. 15:27:21

@Bell & Sebastian: " a pedo támadások többsége fiúk ellen irányul és az agresszorok felnőtt férfiak.
Ebből az következik, hogy a pedók többsége homoszexuális"

Mivel a pedofil definíció szerint nemileg értetlen gyermekre gerjed, a homoszexuális férfi pedig ivarérett férfire, ezért a fenti összefüggés biztosan nem létezik.

Értem én, hogy mindenáron a homoszexualitásból akarod levezetni a pedofiliát (és ezen a nyomvonalon visszafelé megbélyegezni minden homoszexuálist is), de ott követed el az alapvető logikai hibát, hogy már eleve előfeltevésként abból indulsz ki, amit bizonyítani akarsz.

Ez így nem megy.

Robinzon Kurzor 2014.07.18. 15:35:54

@Bell & Sebastian:

Kend "kreacionista"?

Hát, ez tényleg sok mindent megmagyaráz.... legalábbis a rögeszmékre való fogékonyságot és az abba nem illő tények ignorálásra való erős hajlamot mindenképpen.

Csak hogy világos legyen: az evolúció (ahogy a gravitáció is) tény.
Hogy pontosan hogyan is működik, azt egyikről sem lehet még teljes körűen tudni.

De aki meg akarja cáfolni akár a gravitációs, akár az evolúciós elméletet, annak nem elég azokat cincálnia, hanem egy olyan másikkal kellene helyette előállnia, ami kevesebb elő- és peremfeltétel mellett több tényre ad magyarázatot.

Na, kezdődik a műszakom, megyek chemtrailt szórni ... gondolom abban is meggyőződéssel hiszel.

Robinzon Kurzor 2014.07.18. 15:59:26

@picur3ka: "Igen. Ha feltesszük, hogy a homoszexuálisok és a pedofílok is a férfiak egy kisebb, külön részhalmaza és egyik sem üres halmaz. Akkor ez következik belőle."

Nem, ebből még nem következik.

Van egy végesen sok elemű halmazunk, ennek elemei rendelkezhetnek a P és/vagy a H tulajdonsággal (vagy egyikkel sem).
Ha van mondjuk 5 P-nk, amiből 3 egyben H-is, akkor igaz az, hogy a P-k többsége H.
Hogy az összes H-k között nagyobb arányban fordulnak-e elő P-k mint az összes "nem-H"-k között, az ebből nem derül ki.

Ez a két állítás tehát (a pedók többsége buzi vs. a buzik között nagyobb arányban vannak pedók) nem jelenti ugyanazt; egyikből önmagában nem következik a másik.

picur3ka 2014.07.18. 16:39:49

@Robinzon Kurzor:

Na most már a statisztika tudományával vette fel a vitát.

Azok egy ezres reprezentatívból megmondják, mit gondol az ország.

És ezek még azt a végesen sok elemű halmazt is beértékelik, hogy kb ennyi százalék P és ennyi pedig H.

Szóval, kis hibaeltéréssel, de megbecsülhető.

picur3ka 2014.07.18. 16:45:07

@Robinzon Kurzor:

"De a vita tárgya szempontjából ennek eleve csak akkor lehetne jelentősége, ha bizonyítást nyerne, hogy minden pedo egyben buzi is.
Ekkor lehetne alcsoportba sorolásról beszélni."

Na ugye, itt van ni, egyszerűen értelmetlen, buta hasonlatot hoztál a bogárral, amely nem áll a témára. Senki más, hanem tenmagad.

Robinzon Kurzor 2014.07.18. 16:55:19

@picur3ka: "És ezek még azt a végesen sok elemű halmazt is beértékelik, hogy kb ennyi százalék P és ennyi pedig H."

De ez egy további feltétel, erről eddig nem volt szó.
Logika.

Robinzon Kurzor 2014.07.18. 17:03:57

@picur3ka:

A bogár-rovar hasonlat pont arra vonatkozott, hogy az itt nem működik.
Amikor először felhoztam, abban pont azt írtam Sebikém nek is, hogy félreérti és rosszul használja; nem következik belőle az, amire ki akar lyukadni.

Bell & Sebastian 2014.07.18. 17:29:08

@Robinzon Kurzor: HHHH. Lássuk, találomra.

Aki felnőtt férfi létére a serdületlen vagy éppen serdülő kisfiúkra bukik, az a tudomány jelenlegi állása szerint buzi és nem kicsit pederaszta.

Az evolúciós elmélet ugyanezen okok alapján egy hit, nem pedig tudomány.

Időjárást befolyásolni még én is tudok, a proletárdiktatúra nem csak a jó levegőt garantálta, hanem a napsütéses Május Elsejét is.

Egyre megy, hogy ezüst-jodid, blikkfangos vírusok vagy butítógáz.

picur3ka 2014.07.18. 17:59:21

@Robinzon Kurzor:

"A bogár-rovar hasonlat pont arra vonatkozott, hogy az itt nem működik.
Amikor először felhoztam, abban pont azt írtam Sebikém nek is, hogy félreérti és rosszul használja; nem következik belőle az, amire ki akar lyukadni."

Pont nem.
Figyeljél, itt van szó szerint:

RK 7. 17. 10.25:

" másrészt a pedók többségükben buzik"

A témát nem követem annyira mint pl. te (erre vonatkozóan lásd a poszt címét), azonban a bogár-rovar relációra és annak tévesen értelmezett következményeire azért felhívnám a figyelmet.

Vagyis ha még valóban úgy is lenne (amit azért, bármennyire is közelről követed ezt a témát, önmagad nem tudsz megítélni) abból még mindig nem következik semmi az ún. buzikra nézve.
---

Amit Bell ír, az nem bogár-rovar alárendeltségi, mint azt te félreértelmezted. Evvan.

picur3ka 2014.07.18. 18:00:35

@Alfőmérnök91:

Lásd fent, ő jött ezzel a hülyeséggel elő.

picur3ka 2014.07.18. 18:03:08

@Robinzon Kurzor:

Az, hogy te miről tudsz és nem, vagy mit vagy hajlandó figyelembe venni, az egy egyéni szoc probléma, semmi szín alatt nem következik belőle, hogy igazad van.

2014.07.18. 19:37:12

@földalatti: Ez egy baromság, amit írtál! Tipikus buzi duma, aki ellenünk tüntet az látens buzi! Fura, de annyira elnyomják a homokosokat, hogy a heterok fel sem vonulhatnak! Hogy is van ez? Egyáltalán minek vonulgatnak? Ugyanolyan jogaik vannak mint másoknak! És senki nem kéri őket, hogy egymás szaros valagában kotorásszanak, mert ez a buziság! Abban turkálnak, meg kutakodnak, ahol más a szart nyomja ki!

2014.07.18. 19:48:41

@Alfőmérnök91: Hoppá egy szuperdemokrata! Kik is vertek buzit az "ellenállás" - csak tudnám mivel szemben fejtenek ki ellenállást, na mindegy - napján, DK-ás polóban? Hogy is van ez? Ha gyurcsányisták vernek buzit, az demokrata, ha más az meg náci? Szerintem oszd az észt a kettős mércén ott elmegy ez a logika!

Robinzon Kurzor 2014.07.18. 21:30:52

@picur3ka: "Amit Bell ír, az nem bogár-rovar alárendeltségi, mint azt te félreértelmezted."

Még mindig nem érted. Te sem. Ezt sem.
Nem én értelmeztem félre a viszonyrendszert, hanem ő.
Én csak bemutattam, hogy értse.

Bell & Sebastian 2014.07.18. 21:58:37

Ó, magyar köznyelv, te drága!

homoszex = férfiak közti szex
pedofília = serdületlen és / vagy serdülő (efebofília) gyermekek iránti vonzódás

- a pedo esetek 80% -a családon belüli
- a pedo esetek 0,3% -a köthető papi személyhez

Tágabb értelemben minden olyan eset pedo, amely kapcsolatban a felnőtt partnere, szellemileg éretlen, nemileg formálódó vagy szexualitása még kialakulatlan.

A köznyelvben S. először pedo, utána homo. Azaz, nem minden pedo homo és nem minden homo pedo, viszont a pedok többsége homo, ugyanakkor a homok többsége pedo.

Ez nem bogár-rovar, amit írsz, hanem tücsök-bogár, tessék megnézni a halmazelméletben, hogyan ábrázolnánk a pedo-homo viszonyt.

Üdvös lenne, ha lekattannál erről a baromságról, mert még ehhez is H vagy, hogy megértsd!

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2014.07.18. 22:33:17

"Auf einen Feind los. — Wie gut klingen schlechte Musik und schlechte Gründe, wenn man auf einen Feind los marschirt!"
www.nietzschesource.org/#eKGWB/M-557

Bell & Sebastian 2014.07.18. 23:38:18

@Disznóvári: Ez yiddish vagy sváb? Melyikből ragadt rád több?

picur3ka 2014.07.19. 12:12:34

@ariskerase:

"Hoppá egy szuperdemokrata!"

Jól rátapintottál, ez vascsővel fenyegeti a kommentelőket már több mint egy éve...

"Kik is vertek buzit az "ellenállás" - csak tudnám mivel szemben fejtenek ki ellenállást, na mindegy - napján, DK-ás polóban?"

Ezt én is szeretném megtudni az ellenállás napjáról.

picur3ka 2014.07.19. 12:16:20

@ariskerase:

"Ez egy baromság, amit írtál! Tipikus buzi duma, aki ellenünk tüntet az látens buzi!"

A buzi meg látens hetero. A nő pedig látens férfi.

Lásd még: 'akarta, hogy megerőszakolják'.

2014.07.20. 17:29:25

@Alfőmérnök91: Barátom én tényeket közöltem veled, amit egyszerűen nem tudsz megcáfolni ennyi! Belinkelhetsz baromságokat, de ettől még a tény az tény és nem változik.

2014.07.20. 17:34:12

@Alfőmérnök91: A gond az a te érveléseddel, hogy én nem vitatkozom veled, hanem pusztán egy tényt közöltem veled.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.20. 21:26:25

@bbjnick: " Sosem értettem, hogy miért akar keresztényebb lenni a keresztényeknél valaki, aki nem akar keresztény lenni? Ez csak valami sátáni motiváció lehet."

Fordítva ülsz a lovon, paraszt!
Nem én akarok beleszólni a ti dolgotokba, hanem te a mienkbe. „Mi” alatt itt nem a homoszexuálisokat értem (én ugyanis nem vagyok az), hanem a nem-katolikusokat. Leszarom, hogy szerintetek bűn az aktív homoszexualitás, egészen addig, amíg nem akarjátok, hogy a világi hatóságok is büntessék. És miért háborít fel, ha valaki ezzel a javaslattal áll elő? Nem azért mert engem közvetlenül érint a kérdés (mint említettem, nem vagyok homoszexuális), hanem mert vannak homoszexuális ismerőseim, akiket tisztelek, kedvelek, sőt, vannak olyan homoszexuális emberek, akiket már csak azért sem ismerhetek, mert nem élnek, de személyes ismertség híján is kedvelem, vagy nagyra tartom őket, így közvetve bár, de mégis érint a kérdés.
Szerencsére a Katolikus Egyházzal nem kell e kérdésben vitába szállnom (más kérdésben igen, pl. abortusz-kérdésben én liberálisabb vagyok), mivel jelenlegi álláspontja nem az, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell, és semmi jel nem mutat arra, hogy ezen álláspontján a jövőben változtatni akar.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2014.07.21. 09:25:16

Még mindig meleg van, de már előkerült a halmazelmélet is.

Robinzon Kurzor 2014.07.21. 12:02:40

@Bell & Sebastian: "Tágabb értelemben"

Hiába szeretnéd ezt tágítani csak azért, hogy a rögeszméid igazolást nyerjenek.

A pedofília kifejezetten serdületlen gyermekekhez való szexuális vonzódás, az efebofília célpontja meg a már ivarérett serdülők.

Értem én, hogy igényed, az volna rá, de ettől ez még két külön dolog.

Robinzon Kurzor 2014.07.21. 12:06:38

@picur3ka:

A kérdés az volt, hogy a két hivatkozott állítás ugyanazt jelenti-e.

Te azt mondtad, hogy igen.

Én bebizonyítottam, hogy nem.

Most meg jössz ezzel, hogy de mi számít, meg mi nem... tanulj meg vitatkozni.

Robinzon Kurzor 2014.07.21. 12:11:04

@Bell & Sebastian:

Köszi, remek bepillantást engedtél egy korlátolt elme működésébe.

Hogy ki buzi, meg mi tudomány, azt nyilván te eldöntöd; csinálsz egy világot, amiben mindig igazad van.

De akkor ne álljunk meg félúton: chemtrail?

És tényleg, te is alufóliát tekersz a fejedre, mert az megvéd téged?

picur3ka 2014.07.21. 12:25:48

@ALFI:

És a nem-katolikusok közül, te kit vélsz képviselni? Ki az a nem-katolikus, mi?

Egyébként, bár egy vélemény a sok közül, ez törvényalkotási szempontból lényegten(kellene, hogy legyen).

Hogy neked vagy bármely más egyénnek kik a barátai, ez egy teljesen szakmaiatlan, amorális és anti-szociális álláspont.

A cselekedet/tevékenység társadalmi hasznossága/károssága lehet csak szempont. Ez a fajta megközelítés, amit írsz, egy teljesen a-konsztektuális értelmetlenség.

Olyasmi, mint a 'Free-Willy' baráti kör Tusnádi maffiózó kiszabadítására. Vagy a szobor-döngető elvtársak.

Ugyanis, ez csak egy súlyosan kizsákmányoló társadalmi formációban létezhet maximum. Mint egy kivételezett, szűk kör joga. Demokratikus keretek között ez anarchiát jelent.

- minden bűnözőnek van valami barátja
- minden szoborra/buszállomásra, etc. van 20-100 ember, akinek valamiért nem tetszik

A homoszexualitás esetében az elfogadottság bár hivatalosan létezik, többen vitatják. Olybá tűnik, mintha a politika felülírta volna a szakmaiságot. Hiszen ez tűnik a legkézenfekvőbb magyarázatnak a narratívában és a kutatási eredményekben fellelhető logikátlanságokra. Mivel azonban a jelenlegi jogi tényállás az, ami, ez egy elméleti vita marad.

Viszont, politikai és össztársadalmi propagálása már nem. Ez egyértelműen káros jelenség társadalmilag. És a jelen jogállás szerint is, minumum vitatható, hogy az állam törvényt sért a jelen gyakorlatával, a közszemérem, közbotrányokozás terén.

A társadalom részéről mutatott viszonyulás egyértelműen jelzi, hogy ilyen 'mi', amiről beszélsz, nem létezik.

A legskizofréniásabb, vagy képmutató jele ennek, a homoszexuális politikai narratíva mellett és védelmében felszólaló egyének sokasága, akik ugyanakkor maguk (is) abuzáló, derogatív jelzőként értik - megsértődnek - és használják a 'buzi' szót.

Bell & Sebastian 2014.07.21. 13:10:51

@Robinzon Kurzor: Megint csúfosan kikaptál, elmehecc.

picur3ka 2014.07.21. 13:46:55

@Robinzon Kurzor:

Nem bizonyítottál semmit. Oltári nagy butaságot beszélsz. Ahhoz, hogy a homokosok körében ne legyen nagyobb a pedofílok száma, a férfiaknak és a homokosoknak azonos számúnak kellene lenniük.

Amint csak eggyel is több van, az arány máris különböző.

"A pedofília kifejezetten serdületlen gyermekekhez való szexuális vonzódás, az efebofília célpontja meg a már ivarérett serdülők.
Értem én, hogy igényed, az volna rá, de ettől ez még két külön dolog."

Bármennyire is szeretnéd, ilyen élés határ nem létezik.

A serdülés nem ivarérésből, vagy biológiai fejlődésből áll csupán. Maga egy átmenet a gyermek és felnőttkor között. Ma az időtartamát 10-12 évre teszik.

Az adott esetben pedig, ahol olyannyira meg vagy győződve, hogy a fickó nem pedofíl (amit mellesleg nem tudhatsz egész élettevékenysége ismerete nélkül), csak az ismertté vált tevékenységet mérlegelve, nemcsak a serdülőkor fogalmát hagyod figyelmen kívül, hanem azt a tényt is, hogy a homoszexuális pedofílek alanyai idősebbek általában, mint a többieké.

És már ha az ivarérettséggel annyira meg vagy huzatva, engedd meg, hogy felhívjam szíves figyelmedet a kamaszkori/tiniterhesség medikai meghatározására, melyet statisztikai adatok fényében alkotnak: 19(!!!) év allatti gyermekszülés.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.21. 13:55:23

@Hepci: Az egész halmazelméleti kérdés.
A nácik, rasszisták, antiszemiták, elvakult buzigyűlölők mindig is rosszak voltak halmazelméletből (ld B&S, picur3ka és bbjnick kommentjeit).

Robinzon Kurzor 2014.07.21. 14:08:52

@picur3ka: "Nem bizonyítottál semmit."

Ja, hogy nem értetted.
Azért ne rám haragudj.

Abból, hogy egy adott halmazon belül a P-k többsége egyben H is, nem következik, hogy az összes H-k között nagyobb arányban fordulnak-e elő P-k mint az összes "nem-H"-k között.
Logika.

A többit meg hiába csavargatod: a pedofília a nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzalom. Pont.
S. tanár áldozatai pedig nem voltak nemileg éretlen gyermekek. Pont.

Értem én, hogy neked is igényed volna arra, hogy S. tanárt (az ismertté vált esetek alapján) is behúzd ebbe a kategóriába, de ez az erőlködés sehová sem vezet.

Illetve dehogynem: minden bejegyzésed (meg Sebikémé) újabb adalék a poszt eredeti kérdéséhez: vajon miért vagytok ennyire rákattanva a melegekre?

Robinzon Kurzor 2014.07.21. 14:13:44

@Bell & Sebastian:

És akkor a "darwinisták" mind pedofílok (tehát egyben buzik is), vagy csak a többség?

Bell & Sebastian 2014.07.21. 15:44:24

@Robinzon Kurzor: Érettségit sem kaptál? Előbb szerezz egyet.

Robinzon Kurzor 2014.07.21. 16:06:17

@Bell & Sebastian:

De akkor a horoszkópban is hiszel, ugye?
És a gravitáció is egy vallás, egy cionista-buzi összeesküvés?

picur3ka 2014.07.21. 17:52:42

@ALFI:

"Az egész halmazelméleti kérdés.
A nácik, rasszisták, antiszemiták, elvakult buzigyűlölők mindig is rosszak voltak halmazelméletből"

Ezt mely tudományág állapította meg? Valami dakota mondás?

picur3ka 2014.07.21. 17:53:55

@Robinzon Kurzor:

"mind pedofílok (tehát egyben buzik is)"

Muhaha! Ez tényleg ennyire nehéz?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.21. 19:22:20

@picur3ka: A logika tudománya.

Előbb tanulj meg magyarul (szövegértelmezés), aztán tanulj meg érvelni (informális logika pl. www.uni-miskolc.hu/~bolantro/informalis/tartalom.html ), utána lehet szó arról, hogy egyenrangú vitapartnernek tekintselek.

Bell & Sebastian 2014.07.21. 19:33:34

@ALFI: Valamiért azt hiszem, a bogár-rovar problémát te sem értetted meg. Ezért nem veszek tőled matematika leckéket és nem is adok. Erkölcsi útmutatásokat meg végképp ne adjál, buzeráld inkább a saját, feljelentős fajtádat, itt neked babér nem terem.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.21. 19:36:52

@Bell & Sebastian: "Valamiért..."

Mert egy ostoba, elmebeteg náci vagy, azért.

Robinzon Kurzor 2014.07.21. 19:54:49

@picur3ka: "Muhaha! Ez tényleg ennyire nehéz?"

Akkor ezt most együtt kérdezzük Sebikémtől.

Bell & Sebastian 2014.07.21. 20:44:17

@ALFI: Nem tűnsz reálosnak. Inkább olyan abnormálisnak.

@Robinzon Kurzor: A halmazelmélet neked nem kóser? Igyál még kettőt, nincsen lehetetlen.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.21. 21:18:11

@Bell & Sebastian: Max pontos fizika-matek felvételivel kerültem be a TTK-ra, ostoba náci. De hamar otthagytam, mert megingott a hitem a tudomány mindenhatóságában.

picur3ka 2014.07.21. 21:33:48

@ALFI:

"hogy egyenrangú vitapartnernek tekintselek."

Még csak az hiányozna! Te a gyűlölet élő szobra vagy.

Amiből az fakad, hogy nem vitázol, hanem köpködsz.

Bell & Sebastian 2014.07.21. 21:39:12

@ALFI: Ezt elhiszem, mert nem neked való. Ha azt sem érted, mire jó?

picur3ka 2014.07.21. 21:46:46

@Robinzon Kurzor:

Négy részből áll az egész, legyen: a, b, c és d.

d=2c (minimum, mint a többsége)

Ahhoz, hogy az arányok egyformák legyenek, a következőnek kell teljesülnie:

a:c=b:2c

Tehát, a férfiak felének legalább homokosnak kellene lennie ahhoz, hogy az arány csak ugyanakkora legyen.

S még ott van az, hogy nem minden pedo férfi, még ha sokaságuk az is.

Én így látom a helyzetet.

Bell & Sebastian 2014.07.21. 21:50:20

@picur3ka: Már a modellezésnél kibukott a genderlány, így aztán kár belé a malaszt.

Bell & Sebastian 2014.07.21. 21:53:57

@ALFI: Zsidó humor? Értem. Kurzor nem személy, egy főnick másodnickje, létezése egyetlen értelme a látogatottság növelése.

Miként a tiéd a kizsuppolás, ezért kettőtök átlaga nulla.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.21. 21:54:57

@picur3ka: A szexuális bűncselekmények hány százalékát követik el homoszexuálisok és hány százalékát heteroszexuálisok?

picur3ka 2014.07.21. 21:56:10

Na igen, ugyanakkor az is érdekes felvetés, Hogy a papok közt van a legtöbb pedo is meg homo is.

Akkor valahogy mindjárt látják ezt az összefüggést, ha azt gondolják, hogy a papok követik el a legtöbbet.

Olyan ez, mint mikor a rasszkártyás narratívának elmúlik a nyelvértése.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.21. 23:06:48

@picur3ka: Látom, már kezd valami derengeni.
Az ugyanis lehetséges (főleg, ha a pápa is ezt állítja), hogy a pedofil papok többsége homoszexuális, de ebből egyáltalán nem következik az, hogy a pedofilok többsége homoszexuális.
Az meg még kevésbé következik, hogy a szexuális bűncselekményt elkövetők többsége homoszexuális. Még abból sem következik ez, hogy (már ha így van) a homoszexuálisok többször követnek el szexuális bűncselekményt (ami nem azonos a katkó értelemben vett bűnnel), mint a heterók (lévén a homoszexuálisok kevesebben vannak, mint a heterók).
Szinte kínos leírni, mert egy épeszű embernek ez evidens, de mivel olyan mértékű sötétség van itt egyesek fejében, hogy úgy tűnik, nem lehet elégszer hangsúlyozni: a nem pedofil homoszexuálisokra nézve semmi nem következik a pedofil homoszexuálisok bűncselekményiből.

Robinzon Kurzor 2014.07.21. 23:16:30

@picur3ka:

Csakhogy ezek további feltételek a két eredeti állításhoz képest.

Az eredeti kérdés meg nem az volt, hogy milyen egyéb feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy az eredeti két állítás egymásból következzen, hanem az, hogy önmagában a két állítás egymásból következik-e.

Ha ezt nem érted, akkor lényegében semmit sem értesz abból (sem), hogy mi fán terem a logika.

Robinzon Kurzor 2014.07.21. 23:19:36

@Bell & Sebastian:

Elég jól elboldogulok a halmazelmélettel.

Még az sem kizárt, hogy absztrakt vonalon te is, csak amikor homoszexuálisok kerülnek a képbe, akkor megőrülsz (jé, hát pont erről szól ez a poszt is!) és azt is elfelejted, amit esetleg amúgy tudnál.

Robinzon Kurzor 2014.07.21. 23:23:55

@Bell & Sebastian: "Kurzor nem személy, egy főnick másodnickje"

Nocsak!

És ki lennék az?

Bámulatos ez a tökéletes álomvilágod, amiben minden és mindenki a helyén van ... naná, hiszen te rakod oda őket.

Bell & Sebastian 2014.07.22. 00:17:53

@ALFI: Szinte kínos leírni, hogy nem velem vitatkozol, hanem széleskörű felmérésekkel. Arról nem is beszélve hogy a kettő, mármint a homo és pedo egyazon kultúrkör termékei. De hogy félre ne értsd és zsidózást láss bele, hasonló defektusok húzódnak a háttérben, ugyanis a homok elenyésző része kapja ajándékba ferde hajlamát, a többségük sérült / divatbuzi vagy tanult mintát vesz át, esetleg a körülmények fordítják ki amúgy normális hajlamát, összefoglalva felvett nemi szerep.

A különbség ott van, hogy míg a pedot betegnek tekinti a tudomány, a homoról fogalma sincsen, micsoda, mert szinte esete válogatja.

Ezért aztán csak védd a buzit, de abban a tudatban tedd, hogy többségük pedo hajlamú is.

Aztán hogy hol parancsol megálljt magának, az már egy másik kérdés.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.22. 00:26:11

@Bell & Sebastian: Mikor nem rébuszokban beszélsz, akkor válik nyilvánvalóvá, hogy milyen alacsony intelligenciájú szánalmas kis lófasz vagy, ragika.

Bell & Sebastian 2014.07.22. 00:27:24

@Robinzon Kurzor: Ha visszajössz a családi címerrel, majd akkor elhiszem. Addig is jóindulatúan azt feltételezem, hogy csak műbambán adod az ártatlant / értetlent, valójában emeletes az eszed és semmi nehézséget nem okoz önállóan utánajárni a tárgyalt témáknak, amit meg is teszel, csak igen jól titkolod.

Bell & Sebastian 2014.07.22. 00:28:49

@ALFI: Az is hülye, aki veled szóba áll, turmix.

picur3ka 2014.07.22. 11:59:20

@ALFI: Se here, se zádé.

egy fél tény nincs ebben nagyjából.
Propagandát vagy mesét írtok? Mer' arra jó.

picur3ka 2014.07.22. 12:12:12

@ALFI:

Számokat nem tudok, mint már írtam a másik topikban. Körbe-körbe járunk. Értelmetlen veletek vitázni.

A nemi bűncselekmények jelentős részét beteg/sérült emberek követik el:

- szellemi károsultak
- szexuálisan deviánsok
- erőszakos személyiség problémások (ezekből van itt is néhány, könnyen felismerhetőek, az élet más területén is így viselkednek, olyannyira, hogy ezt a magatartásformát, amit ezen a blogon is látunk néhány nikktől, külföldi fórumokon évek óta szó szerint úgy hívják, hogy 'gangraping a nick').

A károsultak nagy része pedig nem a 18-50 éves korosztályból kerül ki, hanem kiskorú és idős (lásd: pupú, például). tipikusan predátori viselkedésforma, a kisebb ellenállás irányába mozdul el, mint azt már az intézmények esetében szintén leírtam a másik topikban.

Ből. köv., a fenti igaz a nemi bűncselekmények egy jelentős részére, általában, számosítani nem tudom.

picur3ka 2014.07.22. 12:16:04

@Robinzon Kurzor:

Szánalmas vagy. Semmi új feltétel nincs, nemhogy kettő. Kezdetektől rosszul értelmezed a problémát, amit nem vagy hajlandó beismerni, s egyre több tücsköt s bogarat beszélsz.

De leginkább abuzálsz. Pont. Ki mihez ért, ugye. Logika.

Robinzon Kurzor 2014.07.22. 12:17:39

@Bell & Sebastian:

Aztán ki nem szarja le, hogy mit hiszel, meg hogy mit feltételezel?

Mindenki magából indul ki, nyilván innen jönnek a kényszerképzetek, hogy ki hányadnick.

A viselkedésed és a rögeszméid az érdekesek, ezért kérdezem, hogy szerinted kinek vagyok a másodnickje.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2014.07.22. 13:29:58

@Robinzon Kurzor:
Ezt neked köll a legjobban tudni. :D

Látom, onnan indult a seggberugdalózás, hogy a "pedók többsége buzi".
Van erre valamilyen adat, vagy B&S az ujjából szopta?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.22. 14:02:57

Nos, itt mindenki le van maradva egy brosúrával.

Öveket bekapcsolni! És:

"(...)

Eddig arról volt szó, hogy a társadalom, a köz, a jog, a rendőr, az orvos azért minősíti deviánsnak és üldözendőnek a pedofíliát, mert kárt tesz a gyermek lelkében. Elsősorban lelkében, mert a pedofilok általában szó szerint szeretik a gyermekeket, legtöbbször nem kívánnak nekik fájdalmat okozni, nem kívánnak velük erőszakoskodni vagy közösülni (Czeizel, 2000). Tehát kárt tesz a lelkében, ezért üldözni kell a pedofilt. Ehhez képest kétségtelen tény, hogy a gyermeket egészen fiatal korában (iskoláskor előtt) nem zavarja a molesztálás, nem zavarja a szexuális „abúzus” (amennyiben nem jár erőszakkal), mivel azt hiszi, teljesen természetes például az, hogy az apja fajtalankodik vele, és a pubertást közvetlenül megelőző időben jön csak rá arra, hogy ez valahogy mégsem természetes (Balog–Virág, 2000). Ez a következő következtetésre adhat okot: amennyiben csak akkor kezd el szégyenkezni, akkor kezd szorongani, akkor válik magába fordulóvá, egyszerűbben: attól éri lelki sérülés a gyermeket, hogy rájön, hogy a társadalom elítéli, amit vele tesz a felnőtt, és nem a cselekvéstől magától, akkor azt kell mondanunk, hogy maga a társadalom teszi a gyermeket sérültté, azzal, hogy devianciának minősít egy olyan cselekedetet, ami egyébként a gyermekre e megbélyegzés nélkül nem gyakorolna „káros” hatást.

Azt hiszem, ez a dolog világít rá legjobban a deviáns jelenségek igazi természetére, igazi, társadalmi jellegére, és úgy általánosságban, a társadalom működésére, valamint az ember társadalmi lény voltára. Börtön vagy kórház? A pedofília jelenségének megszüntetése szempontjából mindkét módszer bizonyítottan alkalmatlan. Akár a börtön, akár – afféle erkölcsösnek gondolt indíttatásból a humánusabb megoldást választva – a kórház mellett tesszük le a voksunkat, a probléma fennmarad. A pedofilokat, az áldozatokat, és a pedofíliát, mint deviáns viselkedést maga a társadalom hozza létre, és gondoskodik is szankcionálásról, így vagy úgy. A pedofília által okozott károkat megszüntetni viszont nem fogja, mivel a jelenség deviáns voltát – erkölcsi megfontolásból – nem kérdőjelezi meg. Mi tanulságként megjegyezhetjük azért, hogy nem értelmetlen mélyebb szociológiai vizsgálatnak alávetni a fentiekben igen felszínesen tárgyalt témát.

(...)"

nol.hu/kritika/20100622-pedofilia_magyarorszagon-710181

picur3ka 2014.07.22. 14:21:08

@bbjnick:

Kikérem magamnak! Nagyon jól ismerem a brossúrát, erre hivatkozik az összes pedofíliát legalizálni kívánó szervezet.

A gyermekek szexuális jogainak eltiprása ellen harcolnak ők valójában.

picur3ka 2014.07.22. 14:25:44

@Hepci:

Erre maga ilyen könnyedén rájött? Fogadjunk, hogy van akváriuma.

Hogy szopta volna az ujjából? Hoztak több linket is, de persze tele a padlás ilyen írásokkal.

Robinzon Kurzor 2014.07.22. 16:01:07

@picur3ka: "Ki mihez ért, ugye. Logika."

Pontosan.
Számodra a logika: abúzus ... most mondtad.

Robinzon Kurzor 2014.07.22. 16:15:53

@Hepci:

Aki erre a következtetésre akar jutni, az simán tud olyan kutatást végezni és publikálni, aminek -- meglepetés! -- ez lesz a következtetése.

Az alapvető fogalmi problémák ott kezdődnek, hogy pl. a pedofílok elhelyezhetők-e a homo/hetero[/bi/stb] kontextusban önmagában azon az alapon, hogy kisfiúkat vagy kislányokat molesztáltak.
Tehát hogy a (mondjuk) kislányokat abúzáló pedofíl egyben heteronak tekinthető-e, vagy ezek teljesen külön attribútumok.

További alapvető fogalmi probléma a pedofíila fogalmának "tágabb értelemben" való használata, aminek lényege, hogy az eredeti és tényleges jelentését (nemileg értetlen, serdületlen gyermekekhez való vonzódás) kiterjesszék a fiatal felnőttekre is.

Ez most különösen fontos szempont, mert S. tanárnak mindenképpen pedofílnak kell lennie, mert ez olyan jól illene a képbe.

Linkek persze vannak: bármire és bárminek az ellenkezőjére vannak linkek, különösen érdekesnek találom például a Flat Earth Society informatív weboldalát, amiből kiderül, hogy a Föld egyértelműen lapos.

Szóval Sebikém elmondhatja, amit Zalatnay Cini is annak idején: egyikük sem az ujjából szopta.

Robinzon Kurzor 2014.07.22. 16:26:33

@bbjnick:

Az apja faszát.

(Nem a tiédet, nem magázódom az interneten senkivel, hanem a szerzőét.)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.22. 16:41:40

@Robinzon Kurzor:

Nem bennünket kell, hogy meggyőzzenek a pedofilok, hanem a törvényhozásokat. A buziknak már elég sok helyen sikerült.

Bell & Sebastian 2014.07.22. 16:51:04

@Robinzon Kurzor: Kurzív nickje a közönségnek, ó mondd meg nékem, hogy jól értem-e lesújtó véleményedet?

Csak a szerző következtetésével nem tetszesz együtt érteni, vagy a tanulmány összefoglaló jellegű, négyötöde sem igaz?

Nem működő elméleteket én is tudok konstruálni, persze, ugyanakkor nem értem, ha közös a gyökér, miért különböztetsz meg egyáltalán pedot és buzit?
Ha ugyanaz a "minőség". Kisfiúkat hágni szabad, lányokat meg nem? Hol itt az egyenlő mérce?

Buzi-e vagy?

Robinzon Kurzor 2014.07.22. 16:58:18

@bbjnick:

Azért kár ezen rugózni, mert a pedofília nem lesz legalizálva.
Soha.

Azért van ez a para, mert a "buziellenes" aktivisták egybemossák a kettőt (homoszexualitás és pedofíila), hogy az előbbi ellen is fel tudják használni az utóbbi elleni teljes arzenált.

Közben meg elhiszik mindazt a sok baromságot, amit mások elrettentésére hordtak össze; saját magukat jól beszaratják vele és persze mindenki, aki ezt nem kajálja meg, az egyből pedofílpárti lesz.

Így megy ez.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.22. 17:26:08

@Robinzon Kurzor:

Az a helyzet, hogy én már túl öreg vagyok ahhoz, hogy meg tudj téveszteni.

Tizenöt-húsz évvel ezelőtt még az volt a buzilobbi szövege, hogy a törvényes élettársi kapcsolat --- a jogegyenlőség elve alapján --- meg kell, hogy illesse az azonosnemű párokat és amikor azt vetették ellenük, hogy --- ennyi erővel, akár --- a házasságot vagy az örökbefogadás jogát is követelhetnék, akkor tagadtak a buzik ezerrel, hogy hogyan követelnék már ők ezeket, hiszen a házasság egy avítt intézmény (ennek fölszámolásáért küzdenek), olyan hülye pedig még közöttük sincs, aki azt gondolná, hogy azonosneműek élettársi kapcsolata alkalmas lenne gyerekek fölnevelésére. Ehhez képest ma...

Szodoma egy éhes vak disznó, amit kiengedtetek az ólból és mindent felfal, ami elé kerül. Beszéltem.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.22. 17:41:55

@Hepci: RubinonKurzort az én sokadnickemnek gondolja az ostoba náci. Tényleg van néhány másodnickem, de minimális intelligenciával bárki rájöhet, hogy melyik az, s melyik nem.

A vita pedig onnan indult, hogy bbjnick gyűlölettől fröcsögő buziellenessége összeegyeztethető-e a pápa hozzállásával. Erre hoztam én fel egy korábbi vitát, amelyben bbjnick súlyosan inszinuált, és amit azóta sem korrigált, amelyben azt állította, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell.

Bell & Sebastian 2014.07.22. 18:39:29

@ALFI: A találgatás, képzelgés szőröstalpú szokás. Miként a sértegetés is te műfajod, Biboldó, a naaagy valláskutató. Megint csak a szád jár, tettek meg nuku.

picur3ka 2014.07.22. 20:27:15

@Robinzon Kurzor:

Ugyan, ne bohóckodjunk már! Fiatalkorúak egymás közti bármilyen irányultságú szexuális tevékenysége már OK-és. Ez félig-meddig tehát már megvan, mert a pedofílok nagy része már molesztált gyereket legalább egyszer 15 éves korára.

Aztán úgy tűnik, igen aktívak 40-től halálig.

Ennek fényében, ha valaki történetmondás helyett bizonyítani szeretne valamit, elő kellene állnia a második VH előtti, körüli s utáni statisztikákkal.

Persze azt, hogy melyik iskolában milyen komolyan vezetnek jegyzőkönyvet akár ma is, a gyermekeket ért inzultusokról, ha egyáltalán el merik mondani, az egy további rémisztő kérdés.

S nem, nem a tanároktól félnek, annyit legalább tudunk.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.22. 20:42:25

@Bell & Sebastian: "a sértegetés is te műfajod"

Idézetek tőled, ostoba náci, a teljesség igénye nélkül:

"Te vagy az élő példa a fajkeveredés hátulütőire"

"Ki vagy te? Ki vagy te? Ki vagy te, te senki?
Elég volt belőled, helyre fogunk tenni!
Ki vagy te? Ki vagy te? Ki vagy te, te nulla?
Mit képzelsz magadról? Könnyen lehetsz hulla!"

"Osztán loptok még?"

De képzelődj csak tovább, nyomorék buzi, néha még szórakoztató is (igaz, láttam már nálad 10-szer szórakoztatóbb elmebeteget is), persze nem akkor, mikor aljas rágalmakkal becsületet sértesz.

Bell & Sebastian 2014.07.22. 20:49:04

@ALFI: Ne fáradj, amilyen az adjonisten, annyiszor vágtalak pofán. Csak nem képzeled, hogy ennyiben marad?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.22. 20:57:13

@Bell & Sebastian: Minekután a téveszmerendszerednek én vagyok a központi figurája, nem meglepő, hogy minden téged ért támadást tőlem eredeztetsz, ostoba náci.

picur3ka 2014.07.22. 21:09:52

hehehe, központi figura... a főhős, mintegy

milyen korhatárral adják?

Robinzon Kurzor 2014.07.22. 22:07:10

@bbjnick:

Nyilván te is magadból indulsz ki, ezért képzeled, hogy más is azért kommentelget ide, hogy megtévesszen.

Amit elővezetsz, az egyrészt értelmezhetetlen (kik azok a "buzik", akik egyszer ezt, másszor meg azt mondták?), másrészt amúgy is tautológia: a pedo-homo összemosást abból akarod levezetni, hogy eleve feltételezed.

Robinzon Kurzor 2014.07.22. 22:18:57

@picur3ka:

Abban egyetértünk, hogy nem lenne szabad büntetlenül engedni, hogy 18 éven aluli fiatal lényegében bármilyen korú gyerekkel szexelhet, ha nincs erőszak vagy kényszerítés.

Ellenben ezt a Btk-t már a Dicsőséges Kétharmad fogadta el, és a Jobbik sem tiltakozott (tartózkodtak).

Innentől kezdve tehát egyértelmű, hogy a pedo-lobbi előretolt bástyáját hol is kell keresni.

Robinzon Kurzor 2014.07.22. 22:23:36

@ALFI: "RubinonKurzort az én sokadnickemnek gondolja"

Sebikém, igaz ez?

Nos, ez hármunk közül egyikünkre nézve sem túl hízelgő... de azért mégiscsak Sebikém ül itt a szopórolleren.

(A valóságban persze B&S az én harmadnickem. Ha ügyesen vitézkedik, lehet még negyed-, sőt ötödnickem is!)

picur3ka 2014.07.22. 22:33:44

@Robinzon Kurzor:

Mindjárt elájulok. Biztos valami hülyeséget írtam, ha egyetért. Felejtse el! Vagy beszívott?

Na nem annyira értünk egyet, mert ha jól felejtek, sikerrel dolgozott már ezen Morvai Krisztina nadsád, még liberós korában.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.22. 22:58:33

@Robinzon Kurzor: biboldó nick is mi vagyunk ennek a szerencsétlen nyomoroncnak a kényszerképzetei szerint.
Egyébként én tudom, hogy kicsoda biboldó, és azt is tudom, hogy zsidó vallás dolgában tényleg kompetens az ürge.
Nyilván provokátornak és/vagy tudatlannak kell őt tartaniuk, hogy ne omoljon össze az antiszemita tév- és sztereotípiarendszerük.
Az állítólag vallásfilozófus Loxon inkompetenciája is eléggé nyilvánvalóvá vált, mikor biboldó a jósdára tévedt. (Ezért kellet őt és a vele azonosnak gondolt Falafelt elüldöznie. A piszkos munkát persze másra - padillára - bízta a takonygerincű pöcs.)

Bell & Sebastian 2014.07.22. 23:20:22

Jó ez a buzifront. Egységben a nemnősülök sosem.

picur3ka 2014.07.22. 23:47:10

Nem nősülök egyáltalán.

Na úgy könnyű, ha valaki annyira randa...

picur3ka 2014.07.22. 23:49:58

Melegfront van különben.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2014.07.22. 23:54:19

@Robinzon Kurzor:
Khmmm, és egy pedofilnak van nemi preferenciája?
Vagy tulképpen mindegy neki, csak annyi a lényeg, hogy gyerek legyen és legyen rajta valamilyen lyuk?
Vagy nem is kell lyuk se, elég ha szop, vagy kézimunkáz?

Nyilván célszerű lenne, ha gyakorló pedofil válaszolna, nem katolikus elméleti konstrukciókat szeretnék hallani a témáról...

Robinzon Kurzor 2014.07.22. 23:55:32

@picur3ka:

Hogy ebben a kérdésben egyetértünk, az csak a pedo-homo egybemosós univerzumban ennyire meglepő.

Hogy a Btk-n ki dolgozott és milyen korszakában, az max. egy zárójeles lábjegyzet ahhoz képest, hogy ki szavazta meg ezt a törvény, ebben a formájában.

A kétharmados NER, amelyik még az Intergalaktikus Birodalommal is szabadságharcban áll, semmilyen törvényért nem háríthatja a felelősséget másra.

Ez van.

Robinzon Kurzor 2014.07.23. 00:03:57

@picur3ka: "Melegfront van különben"

Az vonzotta ide megint Sebikémet?

Tkp. erről szól maga a poszt...

picur3ka 2014.07.23. 00:12:34

@Hepci:

Lol. Állítólag a katolikusok tudják a legjobban.

Nem használják a lyukat többnyire, úgy olvastam, s mindjárt logikus, hogy a külső nemi manifesztációs árbócosok hada érdekesebb.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2014.07.23. 00:21:18

@picur3ka:
Ühüm.
De te se vagy autentikus válaszadó.
Nincs itt 1 pedofil?

picur3ka 2014.07.23. 12:10:20

@Hepci:

Nem. Harmadkézből veszem. A baj inkább az, hogy az ellenkezőjét állítóknak semmilyen bizonyítékaik nincsenek arra, amit mondanak, csak történeteik, s ez alapján törvénykeznek.

picur3ka 2014.07.23. 12:11:52

@ALFI:

Ezen felnevettem. Padilla olyan kedves magához, hogy az feltűnő.

picur3ka 2014.07.23. 12:12:55

@Robinzon Kurzor:

Valószínű, hogy különböző törvényi helyre gondolunk.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.23. 23:02:56

@picur3ka: Nem egészen értem, mit tart olyan nevetségesnek.
Tényleg az történt, hogy padilla elküldte Falafelt és biboldót a jósdáról. Nem hiszem, hogy teljesen komolyan gondolta, de az biztos, hogy Loxonnak jól jött, arra várt, hogy valaki kimondja helyette, amit óhajt, és csak azután szólt hozzá, miután Falafelék elhúztak. Ez a módszer sunyi, jellemgyenge emberek ismertetőjele.

picur3ka 2014.07.23. 23:41:28

@ALFI:

Felejtse el, mint kommentemből is látszik, azt hittem magáról beszélt, hogy magát ő küldte el.

Bell & Sebastian 2014.07.23. 23:50:05

@ALFI: Azt kihagytad, hogy akkor már jó ideje ment L. leköcsögözése a spéci blogodon. Kijárt érte a gáztámadás, ha te mondod, biztosan P. indította. Nagyon jól tette.
A saját blogjával mindenki azt tesz, amit akar, például a gyagyásokat, trollokat és provókat kikúrhatja onnan.

Vagy kedve szerint beengedhet akárkit. A legendásan éles eszű Albiboldódisznó... és módosulatai kivételével, természetesen.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.24. 00:00:00

@Bell & Sebastian: Buta vagy, náci, megint összekevered az okot és az okozatot.

Persze én meg hülye vagyok, hogy egy magadfajta elmeháborodottal szóba állok. Mentségemre szolgál, hogy a bűncselekmény határán mozgó becsületsértéseket követsz el ellenem, és - számomra érthetetlen módon - általam kedvelt emberek szimpatizálnak veled, aminek úgy gondolom, hogy az ő vakságuk az oka, és nem titkolt szándékom, hogy felnyissam a szemüket.

Bell & Sebastian 2014.07.24. 00:12:49

@ALFI: Tyúk vagy tojás -vita itt azért nincsen, mert nem a te blogod. Tökmindegy már, mi volt a szándékod, az a hajó elment és páriává lettél. A nagy arcodnak annyi.

Nem vagy te pici isten, csak egy szerencsétlen hülye, tizenkettő egy tucat.

Robinzon Kurzor 2014.07.24. 12:18:40

@picur3ka:

Nem tudom mit értesz azon, hogy "törvényi hely".
Konkrétan az egész "új" Btk-t. (2012. évi C. törvény) a Szent Kétharmad fogadta el.

De ettől függetlenül is: a dicsőséges NER 5. évében járunk, ahol 96 óra alatt kihirdetett törvény lehet bármilyen szándékból, ha azt a Nagy Egyes tényleg akarja.

Ebből pedig az következik, hogy korábban hatályba lépett bármilyen jogszabály is csak akkor és azért maradhat hatályban, mert a Szent Kétharmadnak megfelel.

A NER nem mutogathat másra, minden ma hatályos jogszabály a Szent Kétharmad felelőssége, mert 5 év alatt bármit megváltoztathatott, ha bármi gondja van vele.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.24. 20:47:55

@picur3ka: Pedig tényleg így van.
A paranoid nyomoronc legalább 5 ismerősével azonosított már, évek óta "nyomoz" utánam, a legkülönfélébb attribútumokat tulajdonított nekem.

Mikor beazonosította őt ragikaként valami régi internettós, akkor először zavarba jött és össze-vissza hadovált, aztán azt képzelte, hogy az illető az én másodnickem.
"@véres horror: Ugyanmá Alfika, neked coki. "
mandiner.blog.hu/2013/10/19/egy_honvedtiszt_hagyateka_fotografiak_a_masik_magyarorszagrol/full_commentlist/1#c20848137

Egyébként B&S esetében tényleg nem kizárható a látens homoszexualitás.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.24. 21:29:45

@Bell & Sebastian: Egy olyan szellemi-morális törpéhez képest, mint te, bizony isten vagyok.
„nem a te blogod”
A jósdára gondolsz, náci?
Amit azzal az ígérettel hoztak létre, hogy ott nem lesz moderálás? De ahonnan egy kurvaanyázás miatt kimoderáltak, és ahonnan elüldöztek számos nicket? És ahol emellett megtűrtek durván fajgyűlölő és náciszimpatizáns, vagy a te esetedben náci kommentelőket, sőt, adták alájuk a lovat?
Hát az tényleg nem az én blogom, szellemiségében sem. Ki mint él, úgy ítél.
Egyébként kb. addig volt ott élet, amíg én is ott voltam, ennek persze elsősorban más, rajtam kívüli okai vannak (pl. tölgy és elGabor lelépése, aminek semmi köze nem volt az én „tevékenységemhez”). Azért megnézném a mostani jósda látogatottsági statisztikáit is, persze csak, hogy jókat röhögjek rajtatok.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.24. 21:45:33

@Bell & Sebastian:
"Vagy kedve szerint beengedhet akárkit. A legendásan éles eszű Albiboldódisznó... és módosulatai kivételével, természetesen."

Nem mintha sértő lenne számomra az alfival való azonosítás, de akkor te se sértődj, ha alkalomadtán leostobanácizlak majd. Merthogy ha tényleg komolyan hiszed az azonosságot, akkor az "ostobára" máris rászolgáltál. Ha meg csak kibúvó, a "náci" már csak adalék.

Bell & Sebastian 2014.07.24. 21:58:11

@biboldó: Menj a francba, nem békülök.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.24. 22:02:44

@Bell & Sebastian: Az baszna be, ha békülnél. Menekülj, waze!

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.24. 22:54:11

@Bell & Sebastian: Nem is ez volt a célom, buzi.
Nekem dicsőség, örömforrás, ha egy magadfajta hulladékember ellensége lehetek.

Bell & Sebastian 2014.07.25. 00:35:41

@ALFI: @biboldó: Nagy dolog az autofelláció, addig se szaporodik a fajtád.

2014.07.26. 15:20:22

@ALFI: A tény például az, hogy egy infantilis, személyeskedő, az értelmes, civilizált beszélgetésre és vitára képtelen ember vagy. Ez TÉNY, drága barátom! Én ha jól emlékszem semmi sértőt, személyeskedőt, obszcént, illetlent vagy trágárt nem mondtam rád, pusztán azért mert esetleg máshogy látod a dolgokat. Ha nem tudsz normálisan emberekkel beszélgetni, akkor javaslom ne tedd, mert ezzel és a hasonló megnyilvánulásokkal nem engem, hanem magadat minősíted.

Ami pedig a másik tényt illeti, az az amit a szuperdemokrata-szupertoleráns, alacsony értelmi képességű Gyurcsány-féle csürhéről írtam. De ez neked úgy látom ne esett le.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.26. 20:22:55

@ariskerase: :))))
Hogy te mekkora egy nyomorult faszparaszt vagy!
"semmi sértőt, személyeskedőt, obszcént, illetlent vagy trágárt nem mondtam rád"

Csak éppen besoroltál a Gyurcsány-féle csürhébe (alfőmérnök91 az én nickem, csak elfelejtettem, hogy milyen email tartozik hozzá így nem tudtam belépni), ami a te, és nem mellesleg az én értékrendem szerint is sértő. És milyen alapon soroltál be? Fasz tudja, de lényeg, hogy tipikusan szalmabáb "érvelést" alkalmaztál.

"Eltúloztad, megváltoztattad vagy teljesen egy általad kitalálttal helyettesítetted a másik álláspontját azért, hogy könnyebben megtámadhasd, az övét helytelenebbnek, a sajátodat pedig helyesebbnek állíthasd be. "

2014.07.27. 11:23:57

@ALFI: Ezzel a szalmabábos hülyeséggel ne fárasszál, úgy baromság ahogy van, szalmabáb az max te vagy, a megnyilvánulásod pont ezt támasztja alá.

Másik sehová nem soroltalak, nem írtam és nem mondtam sem az alfa1, sem az alfa2, sem az alfarizsa - vagy épp ki tudja milyen - nickednek olyat hogy a "Gyurcsány csürhe" tagja, de ha igen, akkor hol és mikor írtam ilyet pontosan ? Pontosan írd már el?

Amúgy meg ha már ennyire szalmabábozol, azt minek nevezed, aki kiragad sorokat egy szövegkörnyezetből és félremagyaráz? Mert az nálam egy utolsó "tahó", de ha akarod lehet szalmabáb, szalmazsák vagy szarzsák amelyik jobban tetszik! De ne vedd magadra, ezt úgy általában mondtam nem személyesen neked, ha már zsámolyozol, meg szalmakazalozol itt nekem! De azért megjegyezném, ha én válaszolok valakinek, mondjuk például jelen esetben neked, akkor nem szokásom mazsolázni, hanem egyben válaszolok a kommentedre vagy a postodra!

De ezt hagyjuk kedves kétmércés barátom, te is csak azt akarod észrevenni meg meghallani, amit akarsz és nem azt amit mondani akarnak.

De ha még mondtam is volna, akkor az a normális és civilizált, kulturált emberhez méltó viselkedés, hogy egyből anyázol? Mert szerintem nem, hanem megkérdezem, amit nem értek, de ezt hagyjuk, kedves barátom.

Ami pedig a gyurcsányos részt illeti, nagyon is odaillik, csak nem vagy képes felfogni, hogy nem magyarázni akartam neked, hanem pusztán egy tényt közöltem, tudod mi az a TÉNY, ugye? De a kedvedért, ha már szeretsz linkelni, akkor én is küldök egyet: hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%A9ny ! Vagy is a TÉNY nem bizonyítás, vagy magyarázat, de ezt nem vetted, és ahelyett, hogy beláttad volna, hogy igen ilyen is van, mivel nem tudsz mit válaszolni és megcáfolni, inkább jössz a szalmazsákos fogyatékosságoddal.

És akkor a slusszpoén, de csak neked. Tudod fura hogy egyesek szidják és erőszakosnak akarják bemutatni meg beállítani - meg nácikkal azonosítani, bár ez már önmagában fizikai képtelenség - azokat akik a homokosok ellen vannak - nem pont rólad van szó, de ha rólad akkor meg teszek rá -, mint az egyház, a konzervatívok, a katolikusok, a nemzeti oldal, normális emberek, az egészségesek, a hazafiak, a nemzeti radikálisok és sorolhatnám, miközben a "hős"-nek nem mondható - "ellenálló" - csak pontosan mi ellen állnak ellen, hiszen ezt a rendszert ők akarták és ők tették korrupttá - szupertoleráns, szuper-hiperdemokrata, éjjel-nappal holokausztozó - csak a palesztín holokausztot meg a komcsik tömeggyilkosságait tagadó -, mindenkit, aki egy kicsit is másképp gondolkodik lenácizó, hivatásos rettegő - ideérve azt a néhány félművelt alacsony értelmi képességgel megáldott antifaszt, és max a nagykörútig ellátó szemellenzővel rendelkező szélsőliberális - sokkal erőszakosabbak, csak amikor ők csinálnak vagy a híveik valamit, akkor ahhoz semmi közük, meg az normális, mert ők ezt mondják de ez így van, de ha egy hazafiról van szó, akkor egy rendőrkutya pofánrúgásáért még Hitlert meg Szálasit is kiásnák a sírjukból, hogy számon kérjék rajtuk az esetet, pedig aztán nekik semmi közük hozzá.

És még egyszer utoljára, én egyszer sem személyeskedtem, sem sértőt, sem obszcént, sem egyéb gusztustalan dolgot nem mondtam neked, de tudod van az a mondás, ha már a szalmabálánál tartunk, AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!

Na Isten áldjon!

2014.07.27. 11:30:23

@ALFI: Ja és ha már a SZALMAKALAP, én nem túloztam el semmit, nem változtattam meg semmit és nem találtam ki semmit, amit a Gyurcsány bagázsról írtam az tény, meg is történt, vagy ezek szerint a Gulyás Márton nevű ratyis nem verték meg a szupertoleráns dékások? Akkor most ki is az, aki kitalál ezt azt? Egy tényen pedig nincs mit helyesebben vagy helytelenebbül beállítani. Na erről ennyit! És a kedvedért még egyszer a tény: hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%A9ny

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.27. 11:30:50

@ariskerase:

"Hoppá egy szuperdemokrata! Kik is vertek buzit az "ellenállás" - csak tudnám mivel szemben fejtenek ki ellenállást, na mindegy - napján, DK-ás polóban? Hogy is van ez? Ha gyurcsányisták vernek buzit, az demokrata, ha más az meg náci? Szerintem oszd az észt a kettős mércén ott elmegy ez a logika!" - írtad erre a kommentemre:

" Alfőmérnök91 2014.07.16. 15:36:48
@bbjnick: Ilyen egyszerű trükkökkel a Bivalybasznádi kocsmában lehet, hogy szellemi fölényben érezheted magadat, itt nem (max. a náci haverod szemében nősz nagyobbra).
Hol van ebben, hogy összhangban van a Vatikán álláspontjával, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell? "

2014.07.27. 11:37:00

@ALFI: Akkor, most mi is a probléma a gyurcsányféle taknyokkal kapcsolatos tényről? Oda jutottunk, ahonnan elindultunk. Most belinkeled azt, amire küldtem neked a Gyurcsányos linket! Most esett le a tantusz, jó nagyot koppant! Te nácizol mindenkit, aki nem ért veled egyet, mert szegény buzik, meg a nácik, de itt a bizonyíték, hogy a szuperdemokraták és az antifaszok sem különbek semmivel, ugyanolyan erőszakosak!

Na akkor itt le is zárhatjuk, most hogy megértetted miről is beszéltem neked ennyit, és vedd fel a szalmakalapodat!

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.27. 11:44:57

@ariskerase: "Te nácizol mindenkit, aki nem ért veled egyet, mert szegény buzik, meg a nácik, de itt a bizonyíték, hogy a szuperdemokraták és az antifaszok sem különbek semmivel, ugyanolyan erőszakosak! "

Te kis értelmi fogyi faszkalap, vezesd le ezt abból, amit írtam.

2014.07.27. 12:00:42

@ALFI: Lehet, hogy neked ez a tótawárpi féle stílus menő, de én erre nem vagyok vevő!

A tény az tény, semmivel sem vagy különb azoknál sem te, sem az elvbarátaid, akiket nácizol. Ennyi!

De, ahogy látom a sértegetésen kívül, nem vagy képes másra, mivel cáfolni, bizonyítani nem tudsz! Sem alátámasztani azt amit írsz. Amúgy ha már szalmabála, akkor én is írtam, hogy mennyire tahó dolog kiemelni bármit is egy szövegkörnyezetből? Ezt minek is nevezik....?

2014.07.27. 12:02:26

@ALFI: és akkor az értelmi fogyatékosságról: hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89rtelmi_fogyat%C3%A9koss%C3%A1g az intellektuális részt ajánlom a figyelmedbe, az annyit tesz 70 alatti IQ, ami a megnyilvánulásaidból neked is van! :D :D :D :D

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.27. 12:08:14

@ariskerase: Tudod, kiket nácizok, te ostoba nyomorult?

Akik Cyklon-B gázt ajánlanak másoknak, meg akik olyanokat írnak, hogy te vagy az élő példa a fajkeveredés hátulütőire, stb. BBjnick cimborája, a Bell&Sebastian nevű elmebeteg írt ilyeneket, és erre céloztam.
Én bbjnickkel azon vitatkoztam (vagy tudod, csak titkolod, vagy nem, pedig visszaolvashattad volna), hogy összeegyeztethető-e a Vatikán álláspontjával, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell.
Nem összeegyeztethető, és ezt ő is tudja, csak egy suttyó paraszt, és soha nem fogja belátni (van még néhány tippem, hogy milyen nevetséges érvekkel fog előhozakodni).

És fütyike, te kötöttél belém, azóta is szalmabábérvelsz, úgyhogy engem ne oktass ki semmiféle etikettből, vagy netikettből, hanem húzz el kurvaanyádba.

2014.07.27. 12:45:39

@ALFI: Hát az etikettről vagy netikettről pedig rád férne egy alapos oktatás.

De az etikett mellett a történelem sem az erősséged. Ha már nácizol a náci párt 1945-ig működött Németországban. Mi viszont 2014-et írunk és Magyarországon vagyunk, vagyis a "náci" kijelentés fizikai képtelenség. Ha csak nem tudnak az időben utazni azok, akiket nácizol.

Tudod teljesen mindegy mit írok vagy mire, vagy hogy különbözik a véleményünk, hogy szalmakalapozok te meg.... na hagyjuk, ez téged még akkor sem jogosít fel arra, hogy másokat sértegess. Érvelni, vitatkozni lehet normális, civilizált és kulturált keretek között. Mint ahogy írtam, "akinek nem inge, ne vegye magára!" Ha valaki tahó veled, akkor egyszerűen ne írj neki, vagy hívd fel a figyelmét arra, hogy beszéljen veled normálisan, mint ahogy én is tettem, látod - én vagyok az élő példa erre - el lehet mondani a véleményed, vagy le lehet írni a gondolataidat úgy, hogy a másikat nem sértegeted, nem személyeskedem. De te erre képtelen vagy.

Én elismerem, és abban igazat adok neked, hogy nem szép és nem emberhez méltó viselkedés, ha valaki trágár szavakkal illet, de ez még nem jogosít fel téged ara, hogy te is így tegyél. A "kurvaanyázással" súlyosan átléptél egy határt, én már nem fogok neked semmit sem magyarázni, mert szellemileg nulla, értelmileg visszamaradott, műveletlen, bunkó és tahó emberek szintjére - mint ami ezek szerint te is vagy - nem fogok lesüllyedni.

A te érvelési hibád: a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyeskedes és a.te.ervelesi.hibad.hu/naci-kommunista-liberalis-kartya

És akkor még egy kérdés? Ha már "szalmabáb", ami egy baromság, fejtsd már ki nekem a következőket én pontosan mit túlzok el, mit találtam ki, és mi az ejtsd már ki, mert eddig csak ezt írod, de magyarázatot nem adsz, nem fejtetted ki, mi az amiben tévedtem, mi az amit megváltoztattam vagy kitaláltam vagy helytelenebb vagy helyesebb amit írtam? Na ezt fejtsd ki!

2014.07.27. 15:05:16

@ALFI: Aha mondja ezt az, aki nem tudja sem bizonyítani, sem alátámasztani az állítását.

És kettőnk közül nem én vagyok az, aki nem tud emberhez méltóan társalogni, hanem csak személyeskedik, mint te, csak sérteget, mint te, és kurvaanyázik mint te. És nem én vagyok az, aki egy egyszerű TÉNYT nem tud felfogni, hanem te! Vagy tévednék?

Mert eddig egyetlen szavamat sem tudtad és SOHA NEM IS FOGOD TUDNI cáfolni, azért mert én az igazságot mondom, a tényeket és nem a paranoiás agyam kitalációjit mint te. Egy újabb KO felvéshetek a falra, téged is sikerült pusztán a tényekkel és az igazsággal kiütni, ahelyett, hogy elismernéd a vereségedet még mindig csak sértegetsz, na így viselkedik egy buta ember, aki mint te is nem tud érvelni és bizonyítani! :D :D :D :D

Ja és még egy érvelési hiba, amit folyamatosan elkövetsz: a.te.ervelesi.hibad.hu/mazsolazgatas

2014.07.27. 15:12:39

@ALFI: Ja amúgy a B-Zyklon egy féregirtó szer, amit régen használtak a ruhák és helyiségek féreg és tetvetelenítésére, ma már nem használják mert igen veszélyes anyag és vannak sokkal biztonságosabb megoldások. Tehát ha én azt mondom hogy fújjanak le SAVO penészirtóval akkor egyből náci vagyok?

A fajkeveredésről meg annyit, hogy gondolkozz el azon, hogy mennyire biztonságos az a hely, ahová sok bevándorló települ. Svédország és Norvégia világelső a bevándorlók által a helyi nők ellen elkövetett nemi erőszakban. De mondhatnám Párizs azon részeit, ahol afrikai és ázsiai bevándorlók élnek, a rendőrség be sem megy, a kábítószerkereskedelemben pedig az élen járnak. Dél-Afrika pedig az apartheid bukása óta több mint 20 éve magasan vezeti a gyilkosságokat ja és azt kik követik el? De jöhetek még példákkal ha gondolod! És akkor mi is van Magyarországgal és az itteni bűnözéssel? De igazad van éljen a fajkeveredés minél több idegen elemet több cigányt, hogy még nagyobb félelemben élhessünk, az a jó. Na ezt cáfold de ezt sem tudod, jöhetsz a libsi baromságaiddal de a tényeken nem fogsz változtatni.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.27. 15:28:48

@ariskerase: Mit kéne bizonyítanom, te szerencsétlen? Beleszóltál egy vitába, amiről fogalmad sem volt, hogy miről szól, olyan nézeteket tulajdonítottál nekem, amiket soha nem vallottam, és még te okoskodsz és oktatsz ki érvelésből meg netikettből.

Neked is azt tudom javasolni, mint picur3kának, előbb tanulj meg magyarul (szövegértés), aztán tanulj meg érvelni, utána esetleg szóba állok veled normálisan.
Addig max. elküldelek a picsába.

A Cyklon-B-t meg a fajkeveredést (és még számos hozzászólását) meg náci értelemben használta az a hulladékember. És én nácinak is fogom szólítani, mert rászolgált. Leszarom, hogy a hozzád hasonló szellemi éhenkórászok ezért zsidónak, cionnácinak, vagy liberálbolsinak gondolnak.
(De persze ez is jellemző a silányságodra, hogy először azt állítod, mindenkit lenácizok, aki nem ért velem egyet, aztán mikor kifejtem, hogy én kit és miért nácizok le, nem azt mondod, hogy húúú, félreértettelek, hanem kimagyarázod a másik aljasságát, ami nem mellesleg jóval sértőbb, mint az én kurvaanyázásaim.)
Na, ennyi időt szántam rád fütyike, látom az érvelési leckét már tanulmányozod, igaz, alkalmazni még nem tudod, de menni fog, ha kicsit megerőlteted magad. (Pl. kezd a szalmabáb érveléssel a te első hozzám intézett kommented vonatkozásában.)

Bell & Sebastian 2014.07.27. 18:57:22

@ALFI: Terád pontosabban illik mindaz, amivel másokat vádolsz. Beleszólsz úgy, hogy fogalmatlan vagy és bonyolultabb összefüggések kifognak rajtad. Kedvenceim a biboldós Katekizmus -"viták".

Még ha csak magyarul nem értenél! Te lényegében emberi nyelven beszélsz.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.27. 20:23:03

@Bell & Sebastian: Buta vagy, náci.
És buzi.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.27. 20:46:09

@Bell & Sebastian: Menekülsz, ostoba? Legalább logikusan tennéd. Ha óhajtod, a teljesség igénye nélkül kapásból kibányászok tucatnyi "biboldós-katekizmus" csörtét, ahonnan laufot kérve kivonultál vagy csak simán eloldalogtál. Felőlem bármelyiket folytathatjuk, úgyhogy az Alfival való baszakodásotokból vagy kihagysz vagy vállald fel gerincesen.

picur3ka 2014.07.27. 23:17:18

@ariskerase:

Ne strapálja magát, ennek egy témája van: saját maga, ezzel fertőz minden topikot, több nikken.

Mellesleg, jut eszembe a nemi erőszakot illető megjegyzéséről, vagy egy éve, mikor utóljára kommentelgettem, arról is volt szóbeszéd, hogy valami csajokat macerált. Mondom én - olvastam -, minden élethelyzetben így viselkednek.

De gondoljon bele, ugye, visszatérvén a topikhoz, hogy kik követnek el nemi erőszakot nagy számban, hát akiknek másképp nem jut, na most ezek nyilván favorizálják a bevándorlást, mert azokkal könnyebb nekik.

Van ez a teóriám különben, csak elnézvén a vegyes rassz párokat. sokan ezek közül a sajátjaik között bajban vannak...

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.27. 23:29:05

@picur3ka: Vigyázz, nyuszifül, becsületsértésért téged is picsánrúghatlak!

Bell & Sebastian 2014.07.27. 23:33:12

@biboldó: Nadon jó, nadon jó. Egyébként rosszul emlékszel, mert téged pereltek be, ezért a rúgatás sem pont így van.

picur3ka 2014.07.27. 23:36:13

Beperelték a bibikét? Hehehe. Milyen jó napomat csinált!

picur3ka 2014.07.27. 23:51:41

Erre maga mért reagált E/1-ben? Ez egy másik nikk.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.28. 19:15:46

@Bell & Sebastian: Na erről beszéltem. Mellébeszélsz, menekülsz.
Sőt, előrángatod a picuri nickedet is, csakhogy ez sovány támasz:)

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.28. 19:24:00

@Bell & Sebastian: Ne aggódj értem!

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.28. 19:25:52

@biboldó: Bocs, lemaradt.
Ne aggódj értem, picuri!

Bell & Sebastian 2014.07.28. 19:52:21

@biboldó: Eszem ágában sincs, szétesés a taxidermia velejárója.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.28. 19:59:28

@Bell & Sebastian: Persze, hogy nincs eszed ágában. Picurinak picuri az ága, nem fér bele.
Amúgy meg egyre butyutábbra sikeredik a menekülésed. Nem kéne inkább elővenni bármelyik témát, mikből kioldalogtál?

picur3ka 2014.07.28. 21:33:13

@biboldó:

Aggódik magáért a fene!

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.28. 21:38:24

@picur3ka: Akkor rendben, b&s.
Nem baj, ha nem érted. Ne görcsölj, neked ez magas.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.28. 22:07:41

Jöhetsz Bátor&Szép, kiszálltam:)

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.29. 20:04:31

@Hepci: Nem bonyolult. B&S villogogni próbált, hogy milyen fasza módon győzött "biboldós-katekizmus" témákban. Holott egyebet sem csinált azon kívül, amit itt is produkált. Mindig mikor beleszagolt a saját ürülékébe, kivonult a témákból, vagy engem alfival való azonosítással hablatyolt mellé rendszeresen.

Bell & Sebastian 2014.07.29. 20:16:16

@biboldó: Csak magad ellen ne fordulj egyszer Alfi, nagy indulatodban. Erre tessék vigyázni.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.29. 20:20:20

@Bell & Sebastian: Ismét felajánlom bármelyik szerinted győztes csörte elővételét. Viszont az idióta alfizásod egyre kevésbé éri el az ingerküszöböt.

Bell & Sebastian 2014.07.29. 20:25:52

@biboldó: Téged én csak a helyedre teszlek, mert hamis álarc mögötti, képzelt felsőbbrendűekkel meddő a vita, Alfi. Úgy vagy te biboldó, mint ahogyan zongorázik a kutyám. Vonyítja csak.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.29. 20:27:34

@biboldó: Ha jól látom, ez volt az utolsó vitátok.

"Bell & Sebastian 2014.03.31. 23:39:03
Minek ennyi nick? Hogy összezavarodjon a felperes? Akkor már egy pro -ra egy kontra, abból találják ki, melyik a hazudós?

Bibfi, vagy hogyhínak! Először a farizeusok nűltak bele értelmileg és tartalmilag durva módon, az összes többi csak utána. 
Sokadszorra mondom, a vallásreform a farizeusok és a világi hatalommal összefonódott papság _ellen_ irányult, akik kiválóan tekerték a szót annak érdekében, hogy megtollasodjanak. A receptből nem véletlenül vált világszabadalom.

Üdvtörténetileg meg kábé annyi, hogy hajítsák ki az ablakon végre az Ószövetség különféle, fals magyarázatait és figyeljenek egyszer már az igazra és lényegesre. Szóval az esszénusokhoz több köze volt, mint a szadduceusokhoz vagy farizeusokhoz, a zélótáknak meg egyenesen lefogta a kezét.

Ezt tessék összeadni.”

"biboldó · menekulttabor.blog.hu 2014.04.01. 14:10:52
@Bell & Sebastian: Mózes óta a Tóra egy jottányit sem változott, a világban ma fellehető példányok minden karaktere helyiérték szerint is azonos helyen van, mindenben megegyezően a régebbi korokéval. A különböző irányzatok az értelmezésen rágódnak, merthogy nem dogmatikus vallást gyakorolnak.
A zelóták és a korabeli többiek nem vallási kérdésekben baszakodtak, hanem a lázadjunk vagy kollaboráljunk a megszállókkal dilemma okán.
Üdvtörténetileg azt kéne összeadni, hogy mivel hitük szerint az üdvözüléshez Jézus által lehet eljutni, Ő vajon piros pontnak értékeli-e a megtollasodás mint világszabadalom című hozzáállást, az örökös zsidózást, a gyűlölet gyakorlatát? Nem csak azért, mert a szeretetet hirdette, nem csak azért mert Ő is zsidó, hanem mert esetleg a mások szarszapulása által kivívott "jobb vagyok náluk" kényszerképzet nem valós jóság, csupán a Biblia által főbűnöknek nyilvánítottak egyike, a gőg megnyilvánulása."
mandiner.blog.hu/2014/03/22/77_eve_naciellenes_a_katolikus_egyhaz/full_commentlist/1#c22013431

Ezután még írt néhány kommentet a poszthoz az ostoba náci, de nem a te kommentedre reagálva.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.29. 20:28:33

@Bell & Sebastian: Naja! Helyretételnek próbálod titulálni az idióta alfizásodat. De, hogy miként helyretétel a folyamatos kihátrálásaid, azt csak te tudhatod.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.29. 20:37:51

@Bell & Sebastian: Ühüm, az ilyen baromira ütős érveidet véled helyretételnek, majd az idő jótékony homályában győzelemnek. Rendben, ráadásul tovább alfizol. Akkor viszont megerősíted, hogy ostoba náci vagyol.
Csak szólok, biboldónál az "ostoba" a súlyosabb megállapítás.

Bell & Sebastian 2014.07.29. 20:43:13

@biboldó: Átadom az utolsó szó jogát Alfi, úgyis szeretsz virítani jobb hasábon. Ha megnyugtat, ám legyen.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.29. 20:46:38

@Bell & Sebastian: Szokásod szerint menekülsz, mivel elfogytál. Jó utat!
Idővel még kérkedhetsz is, micsoda győzelmet arattál.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.29. 20:57:24

@ALFI: Nem emlékszem, utolsó-e, de most, hogy előhoztad, tényleg ez is egyike az állítólagos győzelmének. Mármint, hogy itt (is) elhallgatott, kihátrált, esetleg alfizott egy kicsit még mellédumaként.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 18:29:55

@biboldó: B&S-el kapcsolatban érdemes tudni, hogy nem csak paranoiás skizofrén, hanem homoszexuális is.
Mivel katolikusnak hiszi magát, vissza kell fojtania az ösztöneit és gyűlöletté kell alakítania a szerelme tárgya iránti érzett vonzalmait. Ez a sajátságos szerelem a magyarázat arra, hogy minden általa ellenségesnek tartott nick mögött engem vél felfedezni („Már megint csak őt látom mindenütt...”).
Azért írom, hogy katolikusnak hiszi magát, mert különféle blogokon kifejtett gondolatvilága, tevékenysége fényévnyire van a katolikus egyház által elvárt ethosztól. De erről majd az égiek ítélkeznek.
Ma azonban átlépett egy határt, valós személlyel szemben követett el nagy nyilvánosság előtt durva becsületsértést. Ezért a tettéért viszont a világi hatóságok előtt kell majd felelnie.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 19:38:08

@Bell & Sebastian: Nem lep meg, hogy egy elmebeteg náci (akinek hamarosan a törvény előtt kell felelnie a tetteiért) így látja.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 19:41:39

@ALFI: Nem úgy lesz, ahogyan elképzeled. Ha majd odaérünk, meglátod.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 19:48:49

@ALFI: Ismételjünk?

Betegséged, pszichotikus állapotod nem teszi lehetővé, hogy szélesebb összefüggéseket megláss, viszont kétségbeesetten kapaszkodsz jelentéktelen részletekbe.

Ez az egyszerű és kézenfekvő felismerés (agyi funkciók zavara) bárki számára lehetővé teszi, hogy gyorsan beazonosítson téged és a hasonló gondokkal küszködőket.

Te attól vagy unicum, hogy verbálisan kibaszott agresszív is vagy még e mellé.

picur3ka 2014.07.30. 19:50:50

Maguk tényleg pereskednek?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 19:57:41

@Bell & Sebastian: Ha nem úgy lesz, az csak a magyar hatóságok minősíthetetlen működése miatt nem lesz úgy.
Illyés E. is csak azért nem perelte be G. É.-t, mert reménytelennek látta a dolgot.
És ostoba náci, hogy világosan láss: az ő esetében alaptalan volt a náci vád, a te esetedben alapos. De én nem a valós személyedet náciztam le, mivel nem tudom, ki vagy. Álnév mögé bújva követsz el olyanokat, amiket egyébként nem mernél. Közösség elleni izgatás és egyéb dolgok miatt is be lehetne perelni téged. De nem ezért fognak, hanem becsületsértésért (ismeretlen tettes ellen). Több mint 20 éves ámokfutásod végét fogja ez jelenteni.
És ne reménykedj abban, hogy a szövegeid "másodlagos" jelentésével fog foglalkozni a bíróság. Nem, azzal fog foglalkozni, amit leírtál, annak az elsődleges jelentésével, amivel valós személyek jó hírnevét és becsületét megsértetted.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 19:58:43

@picur3ka: Aki ennyire kíváncsi és fizeti a mulatságot, annak más útja nem marad. :)

picur3ka 2014.07.30. 20:11:17

hehehe. az alfi-nick közösség...

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 20:41:35

@ALFI: Egy ilyen virtuális faszverdében tökmindegy, hogy a reálban hogy él nemi életet a paciens. Ami itt számít, hogy heherésző hülyepicsák felszopatásával ki szellemi éhenkórászságát. Az meg, hogy milyen katolikus, számolja el a zsidó Jézuskájával. Jellemző az itteni faszkeresztény publikumra, hogy a "muszlimok üldözik a keresztényeket" hírre is csak az elcsépelt kurucfingós mantrák jönnek elő. Te dolgod, hogy meddő boszorkányüldözésbe kezdesz vagy szarsz az egészre, megelégedsz annyival, hogy időnként hülyét csinálsz belőlük. A magam részéről jól elvagyok az utóbbival, ha unalmassá válik, lépek. Bocs, de jó szívvel sok sikert sem tudok kívánni a pereskedéshez, mert szerintem nem ér annyit. Nem áll szándékomban téged kioktatni, tanácsot adni, de megpróbálhatnád a humoros oldaláról nézni a virtuális baszakodást, szórakozásnak tekinteni.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 20:50:04

@Bell & Sebastian: tebuci

ahhh de jópofi voltam

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 20:57:40

@biboldó: Mennyire tartanád humorosnak, ha közölném az IRL-adataidat? (Nem tennék rágalmazó, becsületsértő kijelentéseket, csak mondjuk egy youtube-videót belinkelnék? :) )

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:02:03

@ALFI: Milyet szeretnél betenni magatokról? Csak nem azt, amire pont én is gondolok? Őrjöngesz az éjjel, Desdemona?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:03:07

@ALFI: Azt hiszem, az sem zavarna, ha közzétennéd a Falafeltől kapott valós személyemre vonatkozó infókat.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:05:16

@biboldó: és ahogy elnézem, legalább a faszkeresztény paciens nevetségessé válna az idióta azonosítgatásaval is.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 21:08:28

@biboldó: Azt nem árulom el, hogy ki írta a szöveget. :)

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:09:10

@ALFI: Rendben, akkor legyen teljes a kép.
4' 53-tól. Az idézett szöveg meg a Faláé.
És akkor most mi van Bellácska?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 21:16:22

@biboldó: Időben tényleg nem ez volt az utolsó, ez későbbi:

" biboldó · menekulttabor.blog.hu 2014.05.14. 20:41:41
@ArmaGedeon: Hülyegyerek, nézz már egyszer a kurva életben utána a rögeszméidnek! A kiválasztottság nem a világuralomról szól, hanem a parancsolatok megkapása végett. A hülye világvége elméleted, mi szerint néhány kiválasztott túléli a megváltást, a többi elpusztul, azt hiszem, a jehova tanúié. A folyamat gyorsításának igénye pedig az imádott muszlimjaid sajátja, kik szerint előbb lángba kell borulnia a világnak, hogy eljöhessen Allah országa."

" Bell & Sebastian 2014.05.14. 20:59:28
@biboldó: Zsidóként elég gyengén muzsikáltál legutóbb, nagyon vicces, hogy most Armát akarod kioktatni.
Az arab szál sokkal ígéretesebb, mert ahhoz tényleg nem konyít. Sajnos te sem, Falafel legalább már látott egyet lókolbászt sütkérezni a kollégium teakonyhájában, annak kellene szólnod."

"biboldó · menekulttabor.blog.hu 2014.05.14. 21:04:07
@Bell & Sebastian: Nos, hol voltam gyenge? Felőlem nyugodtan vedd elő, korrektebb a face to face, mint a másokra hivatkozás.

Szűrés
Válasz erre
Bell & Sebastian 2014.05.14. 21:09:01
@biboldó: Face to face, akkor állj be szépen a sor végére.

Szűrés
Válasz erre
biboldó · menekulttabor.blog.hu 2014.05.14. 21:12:14
@Bell & Sebastian: Nebassz, mintha te faroltál volna vissza több alkalommal.
Ha nem, hát nem.

Szűrés
Válasz erre
Bell & Sebastian 2014.05.14. 23:35:29
@biboldó: Ugyanmá, Alfika, buta vagy."
mandiner.blog.hu/2014/05/10/valoban_eltorzult_a_magyar_alkat_bibo/full_commentlist/1#c22917301

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:31:09

Hogy ez egy mekkora leleplezés! Alfi leleplezte Biboldót, az meg Falafelt. Nagyszerű, anyukátok tudja, hogy mit csintalankodtok itten? Szóhoz sem jutok, mit kezdjek ennyi infóval. Jobb lenne, ha beintene valamilyiktök, mikor kell itt beszarni. És kitől? Elrablás lesz és kihallgatás, vagy csak szimpla főbelövés?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:31:50

@ALFI: itt most kicsit csend van, viszont ahogy elnézem, emelkedik a youtube-os nézettség. Akkor már legyen teljes.
www.sofar-ujsag.hu

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:35:07

@Bell & Sebastian: Nem bazmeg, csak elmehetsz a picsába az azonotgítasáiddal együtt. Tudod, a szokásos menekülés, merthogy sokadszorra is beégtél.
Nyugi, picurka majd megvigasztal csak úgy virtuálisan.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:36:20

@biboldó: Nos, Nyíregyházi Fontos Orgánum, mit akarsz ezzel elérni?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 21:36:20

@Bell & Sebastian: Megmondtam, mi lesz. Becsületsértési per, ismeretlen tettes ellen.
Hatósági eljárás esetén a blog.hu kiadhatja az IP címedet, a szolgáltató pedig ilyen esetben a személyes adataidat KÖTELES kiadni.
Amit leírtál, az meg simán kimeríti a becsületsértés tényállását. Még ügyvéd sem kell hozzá, hogy végigvigyem az ügyet, ostoba náci.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:37:27

@ALFI: Mondtam már, próbálkozz be a kutyánál.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:37:49

@Bell & Sebastian: csupán beégtél, ha nem volna még világos.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:39:07

@biboldó: Egyáltalán nem világos, Alfi.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 21:40:12

@Bell & Sebastian: Ne próbáld elhumorizálni az aljasságodat és az elmebetegségedet. És ne reménykedj, patkány.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 21:40:54

@Bell & Sebastian: Rendben, tőled nem is várható világosság, picuri.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:42:23

@ALFI: Akkor lássuk, hogyan bántatok el Tölggyel. Majd elmeséled.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 21:44:01

@Bell & Sebastian: Buta vagy, náci. De meg fogod szopni ezúttal.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 21:44:48

@ALFI: Alakul ez. Hányan vagy még?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.30. 21:57:24

@Bell & Sebastian: Egy jó kis zsidózást hiányolok.
Gondolom a jósdás törzsközönség (teve, MézesRozi, Loxon, tewton, gloár, padilla, bbjnick) is epedve várja, hogy valami frappáns antiszemita poént okádjál ide.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 22:04:54

@ALFI: Nem hinném, a zsidósággal akasztottam bajuszt, csak egy elmebeteg, túlmozgásos, macskajancsival. De majd meglátjuk, biboldók.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 22:06:58

@Bell & Sebastian: Nabazmeg, hogy picuri eszeddel nem érted a világot, az rendben. De, hogy önmagadat sem, az már neccesebb.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 22:11:37

@biboldó: Most kivel beszélek? Vagy mit kellene hinnem? Sokat segítene a rettegésben.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 22:15:45

@Bell & Sebastian: Felőlem játszhatod a hülyét, te dolgod, nem is áll messze önvalódtól. Viszont bocs, de ebben nem vagyok partner.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 22:58:01

@biboldó: @ALFI: Akkor ez a dedós tempó most nem jött be.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 23:01:45

@Bell & Sebastian: Nem bizony, kár görcsölnöd vele.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 23:05:27

@biboldó: @ALFI: Kár lett volna értetek, amikor olyan jól megvagytok egy házikóban (ahogy a német mondja).

picur3ka 2014.07.30. 23:15:46

Én paprikáscsirkét főztem máma.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 23:16:40

@Bell & Sebastian: Megható az őszinte aggodalmad, de féltsd inkább magad, nehogy picuriéknak felnyíljon a szemük, és selymes szájacskáik kényeztetését megvonják tőled.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 23:28:08

@biboldó: Az szar ügy, ha nem állnak szóba veled. Megdolgoztáltatok érte. Fene a gusztusodat, hogy már virtuális szexben is utaztok. Ha rákívántál, üss egy entert magadnak, oszt jó szórakozástot.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 23:31:06

@picur3ka: Fogadjunk, hogy farháta nem volt, azzal két nap múlva mi találkozunk a delikátessz bótba.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 23:31:29

@Bell & Sebastian: Te mondád: " akkor ez a dedós tempó most sem jött be"
Akkor miért erőlteted?

Bell & Sebastian 2014.07.30. 23:35:54

@biboldó: Inkább jöjjek vissza egy másik nicken? Mert ezt a témát láthatóan már alaposan kimerítettük, Fifi és Alfifi, vagy hogyan hívnak az ellenállásban?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.30. 23:38:06

@Bell & Sebastian: Inkább szokásod szerint menekülj má a picsába!
Nem égtél még eleget?

picur3ka 2014.07.30. 23:39:59

Hehe, tényleg nem vót. Pedig én szeretem. Az osztrigája, az a legjobb falat a csirkén.

Bell & Sebastian 2014.07.30. 23:48:55

@biboldó: Ennyi pénzért nem jár nagyfoci, Tibi bácsi kicsit ád.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.31. 00:10:55

@Bell & Sebastian: Basszus, elismerem, én vagyok a hülye. Valahogy többet, elegánsabbat vártam.
Ha már kiderültek kilétiségek, Falafel a tanúm, hogy anno még inkognitókban iszonyú nagyokat baszakodtunk vele és sok másokkal is. Többek között egy "minden fórumok kirekesztő nácija" titulust büszkén viselő nagydarab kopasz egyeddel is, kivel egy tali alkalmával egymás hátát pirosra veregetve jókat röhögtünk. Fasz tudja, miért vélem ezt a fajta hozzáállást múltnak, vissza nem térőhetnek?
Nincs valami elméleted erről? Merthogy, tuti hasznosabb elmélkedni való lehetne az idióta mellédumádnál.

Bell & Sebastian 2014.07.31. 00:32:39

@biboldó: Nem érdekeltek. Az összehordott ökörségeitek sem érdekelnek. Még ha sexringbe szerveződve a'capella átiratban adjátok elő, akkor sem.

Mondtam volna inkább azt, hogy le vagy(tok) szarva? Hmm... Na mindegy, járatlan vagyok a nyíregyházi folklórban, inkább adtam a látszatra egy pofont.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.07.31. 00:36:22

@Bell & Sebastian: Ahhoz képest, hogy "nem érdekeltek", kibaszottul aktívan vergődsz. Te dolgod, égesd magad ronggyá, faszkalap!

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.31. 07:43:55

" véres horror 2013.10.19. 20:53:35
@Bell & Sebastian: ragika, ragika... te semmit sem változol. Épp akkora barom vagy, mint húsz évvel ezelőtt voltál. Illetve még ostobább, mert ugye öregszel. "

"@Bell & Sebastian: ragikám! Menj vissza a pszicho... Áááá, szerintem neked inkább állatorvosnál a helyed. Szóval menj vissza hozzá és kérd, hogy emelje a gyógyszer adagod, mert megint elhatalmasodtak rajtad a kényszerképzeteid! "

" véres horror 2013.10.19. 19:58:15
@Bell & Sebastian: jajj... ragika, ragika... már megint itt esz a fene, ahelyett, hogy a jól megérdemelt gumiszobádban lennél? :DDD "

mandiner.blog.hu/2013/10/19/egy_honvedtiszt_hagyateka_fotografiak_a_masik_magyarorszagrol/full_commentlist/1#c20847935

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.07.31. 23:07:59

@biboldó: B&S húsz évvel ezelőtt is ilyen volt. Ami változott, az a közeg, az, hogy nem nevetség tárgya a szerencsétlen, kényszerképzetes paranoiás, hanem "tényező" lehet, még egy állítólagos értékelvű, "konzervatív" blogon is. (Akik szemében ő tényező, én nevetség tárgya vagyok, de leszarom, sőt, büszkeséggel tölt el, ha szarkupac hulladékemberek rossz véleménnyel vannak rólam. Amit álnéven írok, annak 90%-át a saját nevemmel is vállalnám, és vagy hazudik/rágalmaz, vagy nem ért a pszichiátriához az, aki bármiféle mentális betegséget "diagnosztizál" a kommentjeim alapján.)

Bell & Sebastian 2014.07.31. 23:25:44

@ALFI: Varázsolni nem tudol? Mondjuk válaszolhatna Doktorhájde még a kérdés feltevése előtt. Vagy tök egyszerre beszélnétek, csak ahhoz kettő gép kell.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.08.01. 20:36:03

@ALFI: Engem nem kell meggyőznöd, el tudom helyezni a palettán. Ilyen saját gyengeségeiket projektáló pojácák hemzsegnek a virtuális világban, az őket felszopó tömeg az elkeserítőbb.

Bell & Sebastian 2014.08.02. 00:17:16

@biboldó: Hemzsegés az stimmel, csak nehogy a villamos alá lökjél egy hemzsegő nagyit.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.02. 00:45:50

@Bell & Sebastian: Idáig bírtad, hogy ne szólj hozzá, ostoba náci?
Szép teljesítmény.
Főként egy olyan szarkupactól, aki az már az anyatejen keresztül is az antiszemitizmust szopta magába.

Bell & Sebastian 2014.08.02. 09:36:05

@ALFI: Cseréljünk? Eddig én mondtam, hogy Biboldó is te vagy.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.02. 11:00:18

@Bell & Sebastian: Lófaszt mondtad, gondoltad, te paranoid korcs hulladékember.

picur3ka 2014.08.02. 11:40:32

@ALFI:

Ilyen nyíltan rasszista megjegyzést tenni egy anti-rasszista nikknek! Te műdemokrata náci, te!

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.02. 11:50:17

@picur3ka: Nagyon frappánsan megvédted a szénné égett, elmebeteg náci cimborádat.

2014.08.02. 18:31:59

@ALFI: Én nem érvet közöltem veled, hanem egy tényt! Egy szóval sem tulajdonítottam neked semmit. Egy szóval sem neveztelek nácinak, liberálisnak vagy bárminek. Szóval a szövegértést előbb magadon gyakorold, ettől függetlenül, ha valakivel nem értesz egyet, vagy valamit akarsz közölni azt lehet kulturált módon is. Erre te nem vagy képes, képtelen vagy anélkül mondani valamit, hogy ne sértegesd az embert. A te érvelési hibád pedig a személyeskedés - mert érved egy sincs, visszaolvastam a kommentjeidet, csak okoskodsz és személyeskedsz - meg a náci kártya, ja és a szalmabála is ha már itt tartunk.

2014.08.02. 18:33:06

@ALFI: ja és a náci párt Németországban működött és 1945-ben megszűnt. Vagyis aki szalmabálázik, az pont te vagy.

2014.08.02. 18:36:22

@picur3ka: Én a vegyes rassz pároknál egyet figyeltem meg, ha afrikai az apuci, az általában mire a gyerek megszületik lelép örökre, hogy a befogadó társadalom nevelje az ő rühes kölykét. Na erről ennyit.

Ugyanazok akik a nemi erőszakot favorizálják, akarják legalizálni a pedofiliát, előbb csak 14 év felett ha beleegyezik a gyerek nem bűn, de a legújabb, hogy ezt levigyék 13-12 vagy 10 évre. Sőt a pedomajmoknak már pártjuk is van. Na de ezt nem ragoznám.

2014.08.02. 18:38:50

@picur3ka: Amúgy az alfihoz hasonló fotellibsikkel a vita általában mindig úgy végződik, hogy megfutamodnak. Érvelni - mint ahogy alfi esetében a példa is mutatja - nem tudnak. Neki sincsenek érvei, csak böffög meg terel, és személyeskedik, meg okoskodik, aztán a végén inkább belátják, hogy nincs esélyük és kussba maradnak, így lesz vele is, mert nem mer érvelni, csak a szalmakalapos baromságát fújja.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.02. 19:09:17

@ariskerase: Te valami elképesztően buta ember vagy.

De még utoljára segítek.
BBjnick szerint összhangban a Vatikán álláspontjával, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell.
Szerintem nincs.

Erre te jöttél ezzel a kommenttel.
mandiner.blog.hu/2014/07/08/miert_vonzodnak_ennyire_a_homofobok_a_melegekhez/full_commentlist/1#c23861615

Kifejtenéd, hogy a kurvaanyádba kapcsolódott ez vitához?

picur3ka 2014.08.02. 19:34:25

@ariskerase:

Ezt nem tudom, én inkább arra gondoltam, hogy több olyannal találkoztam, akinek saját kultúkörében valamilyen problémája volt, legyen az fizikai vagy beilleszkedési, érvényesülési jellegű. Nem mondom egy szóval sem, hogy mind ilyen, felmérést sem végeztem, ez csak úgy feltűnt nekem.

Az éveket épp most hozták fel EU-s norma miatt, azon egyelőre nincs mit aggódni. Gyermekvédő szervezetek EU-szerte komoly problémának tartják a pedofíl politikai párt legalizálását.

picur3ka 2014.08.02. 19:35:14

@ALFI:

Csak nem a te vallásügyi problémádra reflektált.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.02. 20:25:25

@picur3ka: Mik az én vallásügyi problémáim (szerinted)?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.08.02. 20:39:38

@Bell & Sebastian: Légy férfi, ha tőlem félted a nagyit, állj elé! Az legalább nem a szokásos fotelkeresztényerkölcsös cseledet lenne.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.08.02. 20:42:50

@ALFI: Ahhoz képest, hogy "nem érdekeltek", még hagyján.

2014.08.03. 14:33:43

@picur3ka: Nyugi csak idő kérdése hogy a Budapest Pride mintájára megrendezzék a Pedopest Pride-ot!

2014.08.03. 14:46:43

@ALFI: Bocs, de amit belinkeltél, azt te írtad nekem, szóval azt ne rajtam kérd számon, amit te írsz nekem.

Ebből is látszik, hogy buta ember te vagy, mert rajtam kéred számon, amit te írsz.

És még valamit én egy tényt közöltem veled, a szuperdemokratákról, egy tényt, amit nem tudtál eddig cáfolni, bár nehéz is lenne, mivel te előszeretettel nácizol mindenkit, aki nem ért veled egyet. Beállítva magad valami tuti megmondóemernek, mintha az a tuti, amit te mondasz. A náci kártyád megdőlt, ezt nem bírod beismerni, hogy ha nácizol ilyen alapon szuperdemokratázhatol is, vagy hívhatnak téged is szuperdemokrata liberálcsürhének, amitől te próbálsz elhatárolódni, de aki ilyen vehemenciával védi azokat, akik mások végbélnyilásában szeretnek turkálni, akkor ahogy te lenácizol másokat téged meg le fognak liberálcsürhézni. Ennyi.

Persze most beszélsz hetet-havat szalmabálázol, meg okoskodsz, meg előadod te mennyire más meg különb vagy, pedig csak egy elvakul hiperliberális szuperdemokrata vagy, olyanok mint akik a Gulyás Márton féle buzigyereket is elverték, aztán meg előadják mennyire demokraták és toleránsak.

A buzikra nagy ívben szarok, emberi hulladékok, gyáva emberek, akik inkább rábuknak egy másik férfi szerszámára, mert derogál nekik egy nőt leszólítani. Na ezek a buzik, te ezeket véded. A Vatikán is leszarja őket nagy ívben, ennyi csak te próbálod túllihegni a dolgot.

Tetszik vagy sem az írásaidból, amit visszaolvastam nem vagy több mint egy buzivédő libsigyökér, aki azt hiszi az a normális ha a buzikat elfogadja, pedig pont te vagy egy szélsőséges és nem azok, akik a normális emberhez méltó viselkedést képviselik.

2014.08.03. 14:51:34

@ALFI: Amúgy jössz ezzel az "érvelési hibák" faszsággal, de eddig egy értelmes érvet sem hallotunk tőled, annyit tudunk rólad, hogy szeretsz káromkodni és sértegetni másokat, de érvelni, cáfolni vagy az állításaidat alátámasztani nem vagy képes.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.03. 15:06:29

@ariskerase: Na, akkor néhány dolog, te kis értelmifogyi.

"egy tényt közöltem veled, a szuperdemokratákról"

"Egy szóval sem tulajdonítottam neked semmit. Egy szóval sem neveztelek nácinak, liberálisnak vagy bárminek."-- csak éppen szuperdemokrataként szólítottál meg, tehát ebbe a csoportba soroltál.

" előszeretettel nácizol mindenkit, aki nem ért veled egyet"-- lásd fentebb, te korcs, hogy kiket nácizok. Nem azokat, akik nem értenek velem egyet. Hozzál példát rá, hogy valakit azért náciztam, mert nem értett velem egyet. (Nem fogsz tudni, de sok sikert a keresgéléshez.)

Ferenc pápa is buzivédő libsigyökér, te nyomorék véglény?

Bell & Sebastian 2014.08.03. 16:10:58

@biboldó: Húzogassátok egymásét Alfival, nem kell ehhez múzsa.

2014.08.03. 20:44:40

@ALFI: Egy ez tudatos félremagyarázás és mellébeszélés a részedről, belemagyarázol valamit egy kijelentésbe, ami nem volt benne ez most milyen érvelési hiba is volt a részedről?. Kettő nem vagyok katolikus, nem vagyok Ferenc pápa elkötelezett híve sem, mint ahogy a keresztény szektákkal sem szimpatizálok, meg úgy általában egy egyházzal sem. Na ebből vajon mit fogsz félremagyarázni, arra nagyon kíváncsi vagyok!

2014.08.03. 20:46:10

@ALFI: Ha te meg lenácizol embereket, úgy hogy még fogalmad sincs a náci szó jelentéséről, akkor ne csodálkozz ha téged meg leszuperdemokratáznak, amúgy meg ha ennyire oda van a buzikért, az most mit magyarázkodik?

2014.08.03. 20:47:55

@ALFI: De találtam nem is egyet, például akiket náciknak nevezel a kommentjeidben! Na ez szép bukta volt a részedről. Lassan annyi virtuális maflást kapsz tőlem, hogy lassan azt hiszem hogy valami mazohista lehetsz, aki arra élvez ha alázzák! :D :D

2014.08.03. 20:49:19

@ALFI: És gondolom értelmifogyizni sem szoktál! Pedig elég lenne ahhoz tükörbe nézned. Attól, hogy sértegetsz még nincs igazad mert minden állításod szépen cáfoltam és cáfolni is fogom, na még egy maflás! Jujj remélem nem fájt! :D :D :D

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2014.08.03. 20:50:43

@Bell & Sebastian: Hát hisz erről van szó. Fotelben nem vizet kortyolgatva keresztényerkölcs nevében másoknak a huzigálni valójáról fantáziálni. Van erre szakkifejezés is, de az csak megzavarná az éles riposztkészségedet. Az érvelési technikáról már nem is beszélve.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.04. 07:49:25

@ariskerase: "Azt mondtad, hogy a másiknak azért nincs igaza, mert az illető személy vagy az elv amit képvisel náci, kommunista, liberalista, ill. mert a nácik, a kommunisták, liberálisok is ezt csinálták.

Miért hibás az érvelésed?

Önmagában azzal, hogy párhuzamot vonsz egy állítás vagy egy személy és egy elítélt ideológiát magáénak valló társadalmi csoport között nem bizonyítod az állítás helytelenségét, sem logikai, sem morális értelemben. Így ha maga az általad felállított párhuzam még helytállónak és bizonyítottnak is tekinthető (azaz tényleg ugyanazt csinálták pl. a kommunisták is, mint amit mondjuk vitapartnered csinál vagy javasol, és a kommunistázás nem csak alaptalan érzelmi apelláta részedről), azzal sem tudod ténylegesen megkérdőjelezni az álláspontját.

Példa a hamis érvelésre

A nácik nagy figyelmet fordítottak a fiatalok testedzésére. Ezért a fiatalkori testedzés szorgalmazása elítélendő.
A kommunisták egyik célja az általános társadalmi jólét elérése volt. A jólétre történő törekvés ezért rossz dolog."

Ilyesmi példákat kéne találnod a hozzászólásaim között, húgyagyú.

picur3ka 2014.08.04. 12:29:02

@ALFI:

Maga éppen ezt teszi, mikor nácizik, mint azt ariskerase próbálta már magyarázni, de nem akarja érteni, ugye?

Ő viszont mást tett, nem kommunistázott, hanem azt állította, hogy DK-s pólósok verték össze a homikat.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.04. 12:52:34

@picur3ka: Nem ezt teszem, te ostoba liba.
Mi köze a DK-s pólósoknak ahhoz, hogy a Vatikán álláspontjával összhangban van-e, hogy a homoszexualitást ismét büntetni kell?
Mert ehhez a vitához szólt hozzá.

picur3ka 2014.08.04. 12:55:36

@ALFI:

Nem. Azt mondta, mire fel demokratázol, meg nácizol te itten.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.04. 13:00:22

@picur3ka: Hol demokratáztam?
Arra fel nácizok, hogy B&S Cyklon-B gázt ajánlott, és olyanokat írt, hogy "te vagy a legjobb példa a fajkeveredés hátulütőire", meg hogy van "B-terv" arra, hogy ne a magamfajta "keverékeké" legyen a hazája. Pl, te hülye picsa.

Bell & Sebastian 2014.08.04. 13:24:54

@ALFI: Kikérted magadnak, hát ki van adva, agyalágyult barma.

picur3ka 2014.08.04. 14:19:29

@ALFI:

A témához hozzászóló nikkeket nem érdeklik a te egyéni csörtéid, sokuk nem is tud róluk és nem is kiváncsi. Te ebben élsz.

A nikk a buziparádéhoz szólt hozzá, bármily meglepő is ez neked.

Az pedig, hogy minden nikket, aki ellenvéleménnyel van a témában, a pápával meg az egyházzal azonosítasz, az már külön röhejes.

Aki neked bármi rosszat kíván, az meg nem egyenlő náci, csak utál téged. Persze az, hogy te ezt közösség elleni izgatásként éled meg, az állapotodból következik. Viszont bújócskát például ne játszál, mert senki nem fog megkeresni.

Aki nem akar fajilag keveredni, szintén nem egyenlő náci, sőt semmiféle negatív tartalmat nem hordoz ez az álláspont. Vedd át még egyszer, a saját magad által idézett érvelési hibát.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2014.08.04. 14:45:31

@picur3ka: Ostoba vagy és hitvány.
De, az én hozzászólásomra reagált, ami a Vatikán homoszexuálisokkal kapcsolatos álláspontjáról szólt.
Csak a húgyagyú nem vette észre, és mivel nem csak húgyagyú, hanem hitvány is, nem látja be, hogy benézte a dolgot.
De tovább nem tanítok ingyen szövegértést, etikát, érveléstechnikát, főleg nem értelmi fogyatékosoknak.

Egy valamit azért elárulok. Ti, jósdáról szalasztott kis szellemi éhenkórászok azt hisztitek magatokról, hogy kibaszott okosak és magasabbrendűek vagytok. Nem vagytok azok, szánalmasak vagytok a legtöbb ember szemében, csak ezt egymás faszának a szopása közben nem veszitek észre.

Bell & Sebastian 2014.08.04. 16:37:26

@ALFI: Így beszél egy tőről metszett gondolatrendőr, s annyit is ér.

picur3ka 2014.08.05. 15:26:19

@Hepci:

Vetkőzzák mán le, ahelyett, hogy sóhajtozik!

2014.08.05. 18:34:28

@ALFI: Ember már megint baromságokat hordasz össze, olyan dolgokat tulajdonítasz nekem, amiket nem állítottam. Sem nácikról, sem komcsikról nem beszéltem.

A fiatalok testedzését és a társadalmi jólétre törekvést nem ítélem el, ettől akkor most náci és komcsi vagyok?

Egy buzipárti vagy, az aki olyan vehemenciával védi a buzikat mint te, az süketelhet nekem jobbra, meg balra az akkor is buzipárti. A buziság meg önmagában egy önmagában elítélendő és természetellenes dolog. Kb. olyan mint a pedofília, de ha teszem azt egy liberális kormány legalizálná, akkor a hozzád hasonlók egyből elítélnének és lenáciznának mindenkit aki tiltakozna ez ellen. Ez a te nagy bajod. Az meg, hogy a Vatikán mit mond és mennyire próbál megfelelni a liberális barmoknak, ez számomra nem bizonyít és nem jelent semmit.

2014.08.05. 18:41:03

@ALFI: Ja és függetlenül attól, hogy kinek van igaza vagy nincs, a normális és civilizált viselkedés alapvető szabályai rád is vonatkoznak. Vagy ha hozzád bekopog valaki és az ajtód elé szarik, az nálad teljesen normális? Tanulj meg normálisan viselkedni és beszélgetni másokkal, túl nagyképű vagy egy kicsit, de hogy mire azt nem tudom, embereket nácizol és sértegetsz, aztán meg tolod a faszságaidat az érvelési hibákról, de a legnagyobb érvelési hiba, hogy te folyamatosan személyeskedsz, most is, legalább ne játszd az agyad, itt az érvelési hibáiddal. Most sem tudtál semmit bizonyítani, meg cáfolni, mert csak baromságokat hordsz itt össze. Egy TÉNYT közöltem veled, amit sem cáfolni, sem megmagyarázni nem tudsz. Az ideológiai magyarázkodás meg úgy baromság ahogy van. Bármelyik ideológiáról be tudom neked bizonyítani, hogy embertelen és bármelyikről el lehet mondani, hogy egy személy miatt még nem elítélendő, csak az ilyen szemellenzős buzibarátok mint te nem vagytok képesek ezt felfogni. Az állításod helyességét meg eddig nem tudtad bizonyítani. Na mindegy minden jót!

2014.08.05. 18:49:34

@ALFI: Látom vitatkozni és érvelni mással sem tudsz, végigolvastam nem egy kommentedet, de csak személyeskedésre és sértegetésre futja a részedről, ha vitázni akarsz, akkor érvelj és hagyd el az obszcén és alpári stílust ez már tótaw-nél sem jött be, ő is elmenekül, ha valaki visszaszól csak online nagy a pofája, kb. te is ez a kategória vagy!

picur3ka 2014.08.05. 18:57:23

@ariskerase:

Na, kész, alfa be fog görcsölni.

2014.08.09. 15:59:07

@picur3ka: Ahogy látom elfogytak a nem létező érvei!

picur3ka 2014.08.09. 23:09:32

@ariskerase:

Nagyon visszavonult épp egy hete. Most a biboldó nikk aktiválódott jobban.

2014.08.10. 14:18:53

@picur3ka: nincs kedvem egy másik marhával foglalkozni, egyenlőre hagyom őket! máshol van egy-kettő akivel vitában állok! :D

2014.08.12. 20:17:29

@ALFI: Bocs ha nem tudsz érvelni, azt nyugodtan beismerheted! Te nem tudsz cáfolni és bizonyítani, bocs, hogy nem vágom magam hanyatt előtted és nem nyalom be azt a sok faszságot amiket leírsz!

picur3ka 2014.08.12. 23:55:36

@ariskerase:

"nincs kedvem egy másik marhával foglalkozni"

BSZR.

picur3ka 2014.08.14. 19:13:30

@ariskerase:

Jót nevettem: Lol, mondom, magyarul.

bömböcz 2014.08.15. 12:56:58

@picur3ka:
Mi van magával, lejött a szerről, vagy szerzett egy jó magyartanárt?
süti beállítások módosítása