nemzet:reblog - Konzílium 3.0
2010. január 28. írta: TuRuL_2k2

nemzet:reblog - Konzílium 3.0

  Egy év után ismét jelentkezik a Konzílium, a Jobbklikk, a Konzervatórium és a Mandiner (aka Reakció) közös rendezvénysorozata. Február 6-án, szombaton 18 órától a belső-ferencvárosi Trapézban (Imre u. 2.) határon túli bloggerek lesznek a vendégeink, akikkel a szomszédos országokban élő magyar fiatalok közösségeiről, a magyar kisebbségi nyilvánosságról beszélgetünk.

  Vendégeink lesznek:
Bálint Csaba, Délvidék (Serbia Insajd)
Demeter Szilárd, Erdély & a Partium (Mandiner blog, Mondolat)
Király Zsolt, Felvidék (Körkép, Konzervatórium)

  A beszélgetés házigazdája:
Ablonczy Bálint (Mandiner blog, Jobbklikk

  A Konzílium után este 8-tól az UFi-Reakció-Mandiner 10+1. születésnapját ünnepeljük meg, amire szintén mindenkit sok szeretettel várunk - de erről majd egy külön posztban bővebben is megemlékezünk.

  A Konzíliumra itt lehet jelentkezni a Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr261709080

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar, román, két jó barát? 2010.02.03. 08:07:41

  Szombaton 6-tól a Trapézban nemzet:reblog címmel rendezzük meg a harmadik Konzíliumot, aztán 8-tól az UFi-Reakció-Mandiner 10+1 évét ünnepeljük meg ugyanott (Facebook eseménylap itt és itt). A Konzílium határon túli vendégbloggereinek a Man...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2010.01.29. 12:22:47

Azért el ne felejtsetek bele-belerúgni a "szélsőjobboldalba" sem.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.01.30. 00:52:07

@negeev: Én nyugisabb bloggertalálkozóra számítok. Szerinted elég lesz a boxer, a vipera, meg pár könnygázgránát, vagy inkább hozzam a jatagánt is?

tempetőfi 2010.01.30. 10:42:11

@mefisto: Mivel mink bicska nélkül nemigen megyünk külsőfődre (ezért nem utazik a székely ma gépmadárral), mert másképp a dobozos sörrel nehezen boldogulunk, aszondom, hozzad azt a pipaszurkálót:)
süti beállítások módosítása