Megint ott kell lenni
2016. október 18. írta: Redakció

Megint ott kell lenni

1956.jpg

Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor kommentárja

 

Az ötven éves évfordulón a baloldal már rendezett nekünk, a Fideszt támogató magyaroknak olyan 56-os megemlékezést, hogy a fal adta a másikat.

Most, a hatvanadikon megint cirkuszt szerveznek, nehogy véletlenül szépre, méltóra, magasztosra sikeredjék az ünnep.

A legtöbben biztosan otthon maradtunk volna ezen az október 23-án, lehet, hogy esni fog, egy csomó minden nem is tetszik, a francnak van kedve órákon át biodíszletként ácsorogni.

De most, hogy újra felhorgadtak a cirkuszolók, hogy szervezkednek a kifütyülők, félretéve minden fenntartásunkat, megint ki kell menni a Kossuth térre, megint ott kell lennünk, a jelenlétünkkel megint meg kell védenünk az értékeinket. Megint meg kell védenünk Magyarországot.

Október 23., délután három óra, Kossuth tér.

Mindenki hozza magával a méltóságteljes hallgatását.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr2111818213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bloodscalp 2016.10.18. 12:43:00

Így van,hallgassátok meg Viktort és menjetek haza.

Nem magyarok vagytok,fideszesek.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.18. 12:55:24

Nem kell félni, ez a nap hatalmas bukás lesz a ballibeknek.

GNDL 2016.10.18. 13:09:36

Hát én azért még nem dobnám kukába a 2006-os „sajnálatos eseményekkel” kapcsolatban az erőszakos fideszes puccskísérlet lehetőségét. A 2010-es kormányváltásig még be lehetett adni az ilyesmire nem túl fogékonyaknak hogy akkor is mint ugye mindig ez a gonosz Gyurcsány állt a dolog mögött, mintegy felgyújtva saját Reichstagját, de aztán teltek múltak az évek, a 2010-es kampányban beharangozott Nagy Elszámoltatás is csúfos kudarcba fulladt, és a 2006-os felfordulással kapcsolatban sem lettünk mára sokkal jobban tájékoztatva. Ellenben úgy tűnik újra aktivizálva lettek a székházfoglaló kopasz utcai harcosok, csak ma már nem a kormányzat ellen állnak hadrendbe, hanem a kormányzat mellett csalnak el népszavazási kezdeményezéseket, vagy éppen a Városligetben védik civil demonstrálók demokratikus jogait is csorbítva a fideszes üzleti érdekeket.

Úgyhogy mondanám, hogy ne nagyon pattogjatok ebben a kérdésben mert még ti sem tisztáztátok magatokat... :)

A „magasztos ünnepetek” kapcsán pedig nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy közel tucatszor szavazta le a Fidesz-KDNP az ellenzéki pártok állambiztonsági múlt feltárására vonatkozó javaslatait az elmúlt években, valamint jelenleg is nem kevés egykori vezető MSZMP apparatcsik lézeng a kormányzat és az MNB környékén, hogy a jelenlegi rendészeti államtitkár három per kettes operatív tiszt múltjáról ne is beszéljünk, aki ugye épp pár hete magyarázta, miért is jó az egy demokráciában, ha egy rendszerváltás híján a magyarok nyakán maradt moszkovita titkosszolgálat kormányzattal szemben kritikus újságírókat figyel meg és próbál zsarolással beszervezni...

Úgyhogy inkább az lenne a kérésem, hogy ne mocskoljátok be ezt a napot, ne tegyetek úgy mintha ti nem a véreskezű bolsevikok ideológiai örökösei lennétek, és maradjatok otthon a faszba... okoztok nem kevés kárt a magyaroknak az év többi napján is, legalább ezt a napot hagyjátok meg azoknak, akik valóban méltóságteljesen emlékeznének.

Sir Galád 2016.10.18. 13:14:22

Oldaltól függetlenül mindenki szétkúrja ezt a megemlékezést, aztán a másikra mutogat. Fel kéne már nőni, főleg ennyi évesen.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2016.10.18. 13:43:08

Tehát ha a szokásos pár száz, pár ezer ballibbant kimegy fütyülő biodíszletnek, akkor erre az a válasz, hogy mi meg menjünk ki csendesnek?

szekertabor · provo.blog.hu 2016.10.18. 15:39:53

Azt gondolom, hogy aki úgy ünnepli meg a 60 éves évfordulót, hogy meghallgatja OV ünnepi beszédét, az menjen. Nekik azt tanácsolom, amit 2002-ben a Kossuth téren még elmondtak: Ne üljetek fel a provokátoroknak, a rendbontókat bízzátok a szervezőkre.

Aki úgy gondolja, hogy az ünnepséghez a kifütyülés a méltó, azoknak pedig azt tanácsolom: nézz előbb körül, huligánkodni elég néhány elszánt ember, de ettől még nem válnak jelentőssé.

Bryan élete 2016.10.18. 16:02:15

"Most, a hatvanadikon megint cirkuszt szerveznek, nehogy véletlenül szépre, méltóra, magasztosra sikeredjék az ünnep"
.Óh, drága Gáborom, tíz éve hogy nem sírt a szád azért, mert céltudatosan, októberre időzítve basztátok szét a szép magasztos ünnepet.
Agyameldobom.

Bryan élete 2016.10.18. 16:09:40

@GNDL: Hosszú évek óta gyakorlattá vált, hogy minden párt külön gyűlést tartva kutyázza a másikat.
Már nem tudnak méltóan megemlékezni az 56-os hősökről, mert elhangzik ugyan néhány mondat róluk, a többi másfél óra pedig önfényezés, aktuálpolitika, egymás földbedöngölése és fikázása.
Na ezért.

GNDL 2016.10.18. 16:22:30

@Amelanchier: „már nem tudnak méltóan megemlékezni az 56-os hősökről”

Mikor tudtak?! Mikor lehettek volna _ezek_ méltóak erre?

Bell & Sebastian 2016.10.19. 00:27:58

Milyen sokan voltunk - és milyen kevesen maradtunk dudások.

annamanna 2016.10.19. 04:59:19

"A taktika – melyről maguk a kampány vezetői beszélnek a videóban – lényege az volt, hogy előre megtervezték a konfrontációkat, egyes embereket választottak ki a provokálásra" mandiner.hu/cikk/20161018_provokatoroket_kuldtek_a_demokratak_trump_gyuleseire

Ha egy rendezvény előtt eltervezik a provokációkat, akkor nyilván ott kell lenni. Alap.
süti beállítások módosítása