Köln: migránssimogatóktól a simogató migránsokig
2016. január 06. írta: Zsigmond és Péterfy

Köln: migránssimogatóktól a simogató migránsokig

poszt_1.JPG

Jókora késéssel került nyilvánosságra, hogy arabnak mondott fiatalemberek − közülük egyes előállítottak, eddig nem cáfolt német lapértesülések szerint menedékkérők, de kétség nélkül migrációs hátterűek  tömegesen garázdálkodtak és nőket molesztáltak szilveszterkor Kölnben, a Hauptbahnhof előtti téren. A tömegről és káoszról szóló képsorokat nézve Péterfy kollégának eszébe jutott, hogy eddig ahányszor csak a kölni főpályaudvarnál járt, jóformán mindig volt valamilyen jófajta balos vagy libi tüntetés a helyszínen: a drogliberalizációért, a melegjogokért, legutóbb, 2015 október vége felé pedig a migránsok befogadásáért − pontosan azon a helyen, ahol szilveszterkor migrációs hátterű fiatalok erőszakoskodtak. Erről a migránssimogató rendezvényről egy pár képet is lőtt a dóm lépcsőjéről.

Ezek az emberek vajon most, 2016 januárjában is kimennének erre a tüntetésre? A szomorú az, hogy a válasz még ezek után sem egyértelmű.

poszt2.JPG

Nyitott határokat, szolidaritást követeltek, és persze egy ember sem illegális.

poszt3.JPG

Harc az Európa-erőd ellen (vörös zászlóval).

poszt4.JPG

A Die Linke is beszállt a rasszizmus elleni harcba. Arról a pártról van szó egyébként, amelynek a türingiai kormányfője a menekültek etnikai alapú elkülönítését javasolta a konfliktusok elkerülése érdekében.

poszt5.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr728245582

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zsigmond és Péterfy: Köln: migránssimogatóktól a simogató migránsokig 2016.01.06. 15:00:03

Ősszel a migránsok befogadásáért tüntettek Kölnben − pontosan azon a helyen, ahol aztán szilveszterkor migrációs hátterű fiatalok erőszakoskodtak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pantagruel 2016.01.06. 15:47:39

Nyilván kimennének: agymosott idióták. Integráld a rákot!

www.youtube.com/watch?v=Qxy7ByWp27U

GNDL 2016.01.06. 16:30:16

Ez most akkor ez a „kollektív bűnösség elve” cucc?! Teszem azt ha egyetlen korrupt erkölcstelen fideszes geci lenne, akkor az összes fideszes korrupt erkölcstelen geci?!

Tényleg nem viszitek túlzásba... bár nem gondoltam, hogy a „folytatjuk” után van még szellemi mélypont a posztkommunista Fidesz-KDNP környékén, de ezt azóta szinte hetente bizonyítjátok... :)

Bell & Sebastian 2016.01.06. 16:34:03

Tegnap a győzelemért nyakonszúrt libát is megszólaltatták élőben. Úgy terelt, mint a pulikutya.

Robinzon Kurzor 2016.01.06. 17:02:18

@GNDL: "Ez most akkor ez a „kollektív bűnösség elve” cucc?!"

Elég nehéz nem annak látni.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2016.01.06. 17:14:46

mire vágyik egy nő? minden testnyílásában legyen egy ujj. megtörtént. lapozzunk.

batiszkáf · http://batiszkaf.blog.hu 2016.01.06. 17:59:08

Nagy most a vergődés progresszív testvéreinknél, az biztos. Karnyújtásnyira előre kellett volna gondolkozni, de hát erre a liberális elme különös felépítése okán teljességgel képtelen. Revelációt persze hiába várunk.

-JzK- 2016.01.06. 18:04:46

www.ferfihang.hu/2015/10/01/a-nok-es-a-menekultkerdes/

Meg pár idézet innen: jobbegyenes.blog.hu/2015/10/08/sajat_tarsai_beszeltek_le_a_feljelentesrol_a_megeroszakolt_migrans_segito_aktivistat

“Afrikában ez mindennapos, gyakorlatilag ott ez a gangbang csak egy kicsit hevesebb udvlásnak számít, most majd mindennapos lesz Európában is. Kíváncsi vagyok, hogy a szélbalos feministák ezt is habzó szájjal elítélik-e, mint azt, ha egy hímsoviniszta európai férfi előreengedi a nőt az ajtóban. Vagy mivel más kultúrából jön a néger, neki mindent szabad.

Amúgy meg olasz, francia, német, brit nők tömegei özönlenek a Karib-szigetekre (Jamaica), Afrikába, Egyiptomba, Marokkóba, Törökországba (kifejezetten erre specializált üdülővárosok vannak, ahol primitív törökök dugják a csoffadt brit öregasszonyokat), Indiába (jóga kurzusoknak álcázott szexturizmus), hogy egzotikus, mosdatlan, kemény kezű férfiak meghágják őket.

Erre izgul titokban a fehér nők jó része. Pont azok a nők, akik papucsot akarnak csinálni a fehér férfiból, aztán panaszkodnak, hogy “nincs már egy igazi férfi Európában, bezzeg a török-arab-néger csődörök!”. Főleg azok a nők, akik jó üzletet csináltak azzal, hogy egy munkamániás, güriző, jól kereső európai pasashoz mentek hozzá, majd okosan váltak el. Az elvált nők asszonytartásból elutaznak évente pár hétre “egzotikus” országokba kikormoltatni, kipókhálóztatni a lyukaikat.

Mostantól ez a szolgáltatás minden európai városban elérhető lesz. Ez aztán a fejlődés! Éljen a multikulti!

Japán nők is özönlenek Indiába, Egyiptomba, hogy valami izgalmat átéljenek, jól kifogdossák őket, meg is erőszakolják őket, de visszamennek még többért, hisz erre vágynak. Mert a japán férfi már le van szedálva, nem hajlandó dugni.

A nők mindig is az exogámia irányába voltak nyitottak. Szeretik az erős, durva idegeneket, akik mellett lealázott nők lehetnek. Pont a habzó szájú feministák rajonganak legjobban az arab meg a néger faszért. Csak a csúnya patriarchális fehér férfiból van elegük. Helyette a szociális állammal ápolnak belsőséges viszony (kvóták, segélyek, férfiellenes családjog, asszonytartás, férfi kifosztása váláskor, agymosó ingyenes közoktatás, büfészakok, férfiak démonizálása).

Akár igaznak bizonyul, akár hamisnak a vád, az tanulságos, hogy a mainstream média mennyire elhallgatja.”

“A szélbalos szervezet szerint a nő gyakorlatilag megérdemelte, kacér, provokatív, szabados, kihívó volt. LOL, mintha csak az ideáltipikus hímsovinisztát hallanánk.

Nincs könnyű helyzetben a szélbal, ha egy néger illegális erőszakol meg egy feministát. Kit ítéljenek el? Most a multikulti győzött, nőknek kuss van.”

“igen, a szélbalosok és ballibek komoly dilemmája, hogy miként nyilatkozzanak, ha egy cuki menekült (vagy egy csoportjuk) erőszakol meg egy nőt.

Ha fehér férfi lenne az elkövető, akkor jönne a femináci szöveg: patriarchy! Hímsovinizmus! Kötelet a nyakába!

Ha néger-muzulmán az elkövető, akkor zavar van. Össze kell rántani a párt okos embereit, a megmondóembereket. Ők úgy döntöttek, hogy az eszme, a forradalom, a multikulti fontosabb, mint az elvtársnő joga a szexuális önrendelkezéshez. Mit panaszkodik, inkább örülne, hogy elsőként lesz vemhes félvér kölyökkel. Egyébként is ledér, kacér, szabados, provokatív volt! Meg kihívóan öltözött. She was asking for it! – Ahogy a művelt francia mondaná…”

“The female brian did not realy changed since the cavewoman thats why she feels attracted to animalistic males”

bispora 2016.01.06. 19:07:55

@-JzK-:
Egyértelműen a migráns az ász a pakliban, simán üti (~kúrja) a feminizmust, hiszen a játék a multikulti.

bispora 2016.01.06. 19:43:47

@GNDL:
A kollektív bűnösség itt máshogy áll fenn, hiszen a klánrendszerben szocializálódott, alacsony intellektusú és empátiájú agresszív muszlim kanokat a természet mozgatta. Azért az elgondolkodtató, hogy az ezres tömegből kirántott 8 arab mindegyike fénymásolt, másfél évre érvényes ideiglenes tartózkodási engedéllyel igazolta magát- ami nekem azt súgja a narratívával szemben ők bizony friss migrik lehettek. Ezt az is alátámasztja, hogy érdekes módon 2014 szilveszterén nem volt ilyen zavargás.
Még annyit: 2015-ben tízezer muszlim kan érkezett Kölnbe, és persze a többség nem randalírozott, csak 10%-uk. De nem tök mindegy? Egy közösség életét, életminőségét, biztonságát így is tönkrebasszák.
Ha meg a Fideszt ide pöttyintetted, tudom, hogy érzékeny pontod, de el kell ismerni, Viktor ezt qrva jól csinálta!

GNDL 2016.01.06. 19:59:32

@bispora: „kollektív bűnösség itt máshogy áll fenn”

Nem, kollektív bűnösség nem áll fenn, sehol, semmikor. Egyének a felelősek, nem pedig mondjuk népcsoportok.

Kicsit ti is „szocializálódhatnátok” már végre az európai kultúrkör felé onnan a balkáni mocsaraitokból... :)

„De nem tök mindegy?”

Nem... egyáltalán nem. :) Lásd a példámat...

„el kell ismerni, Viktor ezt qrva jól csinálta”

Persze... igaz, hogy százezrek menekülnek miatta(tok) az országból, igaz, hogy már az utánunk csatlakozott uniós tagállamok is lehagynak minket a gazdasági versenyben, igaz, hogy eddigi legmélyebb válságában van a hazai egészségügy, a hazai oktatás, a gazdaság, a lakosság közel fele mára elszegényedett, teljes mértékben kilátástalan az ország jövője, de ez a korrupt posztkommunista szar mindent qrva jól csinál... Majd meglátjuk, ha már csak a közmunkásaitok és a kádári nosztalgiában szenvedő rezsiharcos nyugdíjasaitok maradnak az országban, azt is jól csinálja-e majd ez az elmebeteg erkölcstelen szardarab a degenerált futsalos haverjaival... :)

bispora 2016.01.06. 20:09:20

@GNDL:
Értem, persze az egyén felelős. De egy 80-as átlag IQ-jú klánrendszerben élő muszlim sokaság a bűnelkövetésben 5-6 szorosan lesz felülreprezentálva az európai őslakosokhoz képest. Ez fizika, együtt kell élned vele.
És Viktor bizony nem grál lovag, de a jövő szempontjából a milliárdos stiklik nem játszanak- a véglegesen betelepedő muszlim csürhe pedig igen, tehát az egyenleg annyira pozitív, hogy életemben először rájuk fogok szavazni, ha migráns fronton ernyedetlen lesz a buzgalom.

GNDL 2016.01.06. 20:28:49

@bispora: „Értem, persze az egyén felelős.”

Fent sem értetted, hiszen pont ezzel ellenkező véleményt fogalmaztál meg, most sem érted, hiszen továbbra is kötöd az ebet a karóhoz. Ha kicsit tartósabb lenne a gerinced, legalább nyíltan felvállalnád az európaival teljesen ellentétes szélsőséges nézeteidet... ha már egyszer így „szocializálódtál”... :)

„egy 80-as átlag IQ-jú”

Szerintem egy átlag 80-as intelligenciahányadossal rendelkező ember egy idő után már észrevenné, ha a mentalitása megegyezik azokéval, akiket így alaptalanul megbélyegez és kritizál... neked most ez nem jött össze. :)

„életemben először rájuk fogok szavazni, ha migráns fronton ernyedetlen lesz a buzgalom”

Hajrá... :) Az elmúlt több mint két évtized már megmutatta, hogy addig nem lehet leszerelni a kádárista söpredéket, amíg a nyakukba nem borul saját ürülékük, amivel teleszemetelték ezt a jobb sorsra érdemes országot az elmúlt évtizedekben. Szóval toljátok keményen, végezzetek minél hamarabb az országgal, hogy aztán az általatok hagyott romokat el tudjuk végre takarítani. :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2016.01.06. 20:44:15

@GNDL:

"kollektív bűnösség nem áll fenn, sehol, semmikor" --- írod.

Akkor miért fizetünk kárpótlást a holokausztáldozatoknak?

GNDL 2016.01.06. 20:56:12

@bbjnick: Nagyjából ugyan azért, amiért a 2006-2008 közti rendőrterror miatt kaptak kárpótlást a karhatalom által bántalmazottak... vagy amiért tízmilliókat kapnak a jogtalanul fogvatartottak...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2016.01.06. 21:06:51

@GNDL:

Tehát akkor csak van kollektív felelősség? Én nem holokausztoltam, rendőrterrorizáltam meg és nem tartottam fogva senkit, mégis --- mint a magyar kollektívum tagjának --- fizetnem kell ezek miatt, mint a katonatisztnek.

bispora 2016.01.06. 21:09:32

@GNDL:
Ha beengedsz milliónyi képességtelen muszlimot, akkor nemi erőszak cunami lesz, meg terrorcselekmények várhatóak, meg köztörvényes bűncselekmény hegyek.
Amikor egy államfő dönt, mi legyen az ajtón dörömbölőkkel, akkor az egyén szintje és ártatlansága nem játszik. Csak a statisztikai valószínűség, ami prediktálja a befogadandók jövőbeni hatását az ország gazdaságára és a lakosság életminőségére. Viktor államférfiként cselekedett, míg a többi európai vezető, Muttival az élen, árulóként, mert úgy viselkedtek mint GNDL: az egyénre fókuszáltak.

GNDL 2016.01.06. 21:11:45

@bbjnick: „Tehát akkor csak van kollektív felelősség?”

Nem, nincsen, itt ebben a kártérítési ügyben maga az állam a jogalany, nem pedig az állampolgárok.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2016.01.06. 21:21:15

@GNDL:

Nagyszerű. De akkor miért én fizetek és miért nem az állam?

GNDL 2016.01.06. 21:23:12

@bispora: „beengedsz milliónyi képességtelen muszlimot”

Eddig is milliónyian voltak, mégsem volt jellemző rájuk a bűnelkövetés így ebben a formában (ugye bevándorlás évtizedek óta létezik Európában, nem csak azóta, hogy bemondta az M1 híradója, és a fideszesek is csak azóta tudnak róla). Persze vannak bizonyos bűncselekmények, amelyek jellemzőek egy bizonyos térségben, munkakörben, vagy egy bizonyos szociális háttérrel rendelkező állampolgárok körében, lásd ugye mondjuk „cigánybűnözés” Borsodban, vagy korrupció a fideszes kormányban, de ez nem köthető sem valláshoz, sem származáshoz, sem etnikumokhoz, mert zsebesek vagy lomisok közt vannak nem cigányok is igen nagy számban, és bár rekord a közpénztolvajlási hajlama a fideszes elvtársaknak, de ez nem csak rájuk jellemző.

„amikor egy államfő dönt, mi legyen az ajtón dörömbölőkkel”

Csakhogy itt egy kormányfő döntött, ráadásul felrúgva kormánya nemzetközi szerződésekből eredő kötelezettségeit, többek közt a menedékkérőkkel szembeni eljárásokról szólókat illetve az uniós tagállamok közti szolidaritással, együttműködéssel kapcsolatosakat... és legfőképp meggyalázva az alapvető emberi és keresztény értékeket.

„Viktor államférfiként cselekedett”

Hát inkább be kéne tartania végre az orvosai előírásait, mert egyre nyilvánvalóbban szakad el nála a cérna. :) Olyan állam nem való Európába, aminek egy ilyen elmebeteg lóhere lehet valamiféle „államférfija”... legfeljebb Közép-Afrikába...

GNDL 2016.01.06. 21:25:30

@bbjnick: „De akkor miért én fizetek és miért nem az állam?”

Az állam fizet, te meg az államnak fizetsz. Egyébként ezek a kárpótlások ha jól tudom évi 1-2 milliárdos összegek, ha ennyire bánt téged, akkor inkább a kommunista rezsiharc miatt akadj ki, az évi 100 milliárdos pocsékolás... vagy a fideszes korrupciós ügyek és áfacsalások, évi ezer milliárdos nagyságrendben... azt is te fizeted... :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2016.01.06. 21:37:35

@GNDL:

Mellébeszélsz, malacka! Ha rám terhelnek olyasmit, amihez semmi közöm nincs, csak mert egy kollektívum része vagyok, akkor az a kollektív felelősség elvének alkalmazása.

bispora 2016.01.06. 22:00:38

@GNDL:
Aha, ez a gond- nincsenek alapadataid. Segítek.
Svédországban a muszlim bevándorlók számának növekedésével gyönyörűen együtt mozog a nemi erőszakok számának emelkedése. 2005-ig lehetett csak etnikai adatgyűjtést végezni ezen a területen, mely szerint a menekültek-migránsok tették ki a nemi erőszakért börtönre ítéltek 85%-át. Ez valami laza hússzoros túlreprezentációt jelent a vikingekhez képest.
A cigányságnál az elérhető adatok szerint a 5-6 szoros a bűnelkövetés gyakorisága a magyarokhoz képest. Erre nyilván jössz a szegénységgel, iskolázatlansággal, de az csak elmaszkol egy mélyebb összefüggést: a cigányság publikációkból biztonsággal megállapítható átlag IQ-ja annyi mint a paki-szír-iraki-afgán vonalé: 80 körüli.
A következő tetszeni fog, a finneknél minden férfi korosztályt szűrnek katonaság előtt intellektusra, így egész évfolyamokról van ilyen adatuk. Megnézték az intellektus szerepét a bűnelkövetés gyakoriságában és azt találták, hogy a csúcs 80 körül van, a 100-as tartományban már csak fele, harmada a bűnelkövetési gyakoriság. A finn, svéd, német, magyar IQ 100 körüli.
A muszlim migránsok a világ rokonházasságtól leginkább sújtott területeiről érkeznek. Ez a cigányokra is jellemző klán rendszer alapja, az meg nem a normakövetésnek kedvez. A fentiek együttes hatása tragikusan adódik össze és magyarázza a kívülállás kultúráját és az integráció csődjét.

Viktor pedig államférfiként (ízlelgesd a kifejezést) döntött, mikor lezárta a határt a muszlim csürhe előtt, ahogy Izraelben Netanyahu is ekként cselekedett, mikor a fekete migránsok előtt becsapta a kaput.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2016.01.06. 22:05:12

@GNDL: Elsősorban azok a felelősek, akik "csak úgy", válogatás beengedtek egy idegen kultúrából százezreket.
Akik nem randalíroztak, azok értelemszerűen nem felelősek, de a normális araboknak úgy kéne reagálniuk az eseményekre, mint sajgó homárnak. Az a baj, hogy én ezt nem látom. Az arab migránsok egy KÖZÖSSÉG, ki kéne taszítaniuk a zavargókat maguk közül, ha azt akarják, ne hozzák összefüggésbe őket velük.

aszterixagall 2016.01.06. 22:07:37

@GNDL:

Kollektív bűnösség nincs, de valószínűségi kérdések vannak. Vegyünk egy példát. Ha tudod, hogy a pápuák bizonyos százaléka fejvadász és ölni fog, de nem tudod megmondani előre, hogy ki veszélyes és ki nem, akkor mikor mondod azt, hogy pápua nem jelenhet meg a te közösségedben. Ha tudod, hogy 10 százalékuk potenciális gyilkos? Ha 20? Azt mondod, hogy 99 százaléknál is beengedsz mindenkit? Komolyan kérdezem. Ha azt mondod, hogy nem, akkor alkalmazod a kollektív bűnösség elvét, és bünteted az ártatlan egy százalékot.

Kérlek írd le, hogy mit gondolsz erről.

bispora 2016.01.06. 22:20:53

@Disznóvári:
Ezzel az a baj, hogy a humán személyiségjegyek nagyrészt genetikailag determináltak. Így a beengedett muszlim tömegek immanensen hordozzák a problémát. A másod-harmad generációs muszlim diákok az iskolában szakadékra vannak a bennszülöttektől. PISA, TIMSS, PIRLS eredményekről vannak ellenőrizhető adatok a neten.
Franciaországban próbálkoznak a legrégebben arabok európai integrációjával- meg lehet nézni az eredményt. Igaz idén csak 940 autó égett le, de ehhez a véres, 140 áldozattal járó terrorcselekmény utáni fokozott rendőri jelenlét kellett.

GNDL 2016.01.06. 22:33:28

@bbjnick: „Mellébeszélsz, malacka!”

Nem, bucika, hanem nekem kellemetlen, hogy itt kell magyarázkodjak arról, miért csak jogi személyeket lehet akármilyen jogi szempontból eljárás alá vonni. Egy cég jogi személy, egy társadalmi szervezet jogi személy, egy állam, vagy annak valamilyen hivatala jogi személy... olyan kategória nincs, hogy zsidók, négerek, cigányok, magyarok...

Bár vannak a világon olyanok, akik szerint egyetlen ember vélt vagy valós bűnei miatt felelősségre lehet vonni a családját, szomszédait, faluját, városát... akár nemzetét vagy vallását... ilyenek például az iszlám radikálisok, és bár nagyon nem szeretitek egymást, de sok közös vonásotok van... lásd ezt például. :)

GNDL 2016.01.06. 22:40:41

@bispora: „Svédországban a muszlim bevándorlók számának növekedésével gyönyörűen együtt mozog a nemi erőszakok számának emelkedése.”

Ezért van szükség hatékonyabb integrációra, és a svédek dolgoznak is rajta gőzerővel. :) De ha és amennyiben akad akár egyetlen hófehér bőrű bennszülött svéd is, aki ezen időszak alatt nemi erőszakot követett el, azonnal bukik a teóriád.

„Erre nyilván jössz a szegénységgel, iskolázatlansággal”

Nem, ezzel kapcsolatban a több mint két évtizede egymást váltó posztkommunista korrupt kormányok felelősségével és hozzá nem értésével jövök. :)

„cigányság publikációkból biztonsággal megállapítható átlag IQ-ja annyi mint a paki-szír-iraki-afgán vonalé: 80 körüli”

Akkor még mindig jobban állnak mint a Fidesszel szimpatizálók, akiknek átlag intelligenciahányadosa az életkorukat sem éri el... olvasd csak az ilyen és ehhez hasonló nyilvános fórumokon a félnótás hozzászólásaikat, vagy lásd az új adóügyi államtitkárt, aki még papírról is úgy olvas, mint ahogy az anno olvasási nehézségekkel küzdő alsó tagozatos iskolatársaimra emlékszek. :)

„Viktor pedig államférfiként (ízlelgesd a kifejezést) döntött”

Nem nekem kellemetlen, hanem inkább a magadfajta rasszista pöcsökre nézve az, hogy egy ilyen lóherét imádtok.... keresztény lelketek rajta... :)

GNDL 2016.01.06. 22:46:34

@Disznóvári: „akik "csak úgy", válogatás beengedtek egy idegen kultúrából százezreket”

Talán ezért nem kellett volna az első nehézségek után a „magyar” kormánynak kapitulálnia, és számos nemzetközi egyezményt megsértve feladni a regisztrációt, és az ellenőrzött határátléptetést. A jelek szerint Orbánék szállították a párizsi merénylők bűntársait bármiféle ellenőrzés nélkül a nyugati határra... a fideszes szimpatizánsok legnagyobb örömére...

„ki kéne taszítaniuk a zavargókat maguk közül, ha azt akarják, ne hozzák összefüggésbe őket velük”

Ezért lenne szükségük segítségre azoknak, akik integrálhatóak. A menekültek túlnyomó többsége háborúk, vérontás elől menekülnek, az elmúlt években látták meghalni legalább egy családtagjukat, szertettüket, barátjukat. Az addigi életük oda. Ráadásul nem kevés viszontagsággal kellett szembenézniük, miközben Európába menekültek.

Nagy többségük poszttraumás stresszben, vagy egyéb mentális problémákkal szenved. Ezért lenne szükségük segítségre, nem pedig gyűlöletkeresztény ökölrázásra, rasszizmusra, kirekesztésre és köpködésre...

Tényleg, milyen emberek azok, akik így viselkednek?! Mert nem európaiak, az egészen biztos... nagyjából ugyan olyanok, mint akik csoportba verődve nőket molesztálnak szilveszter éjjelén.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2016.01.06. 22:46:38

@GNDL:

Ha én beperelem a piréz államot egy engem élt vélt vagy valós sérelemért, akkor nem valamennyi pirézt vonom felelősségre? Nem valamennyi pirézzel fizettetem meg az engem ért sérelmet, okoska?

GNDL 2016.01.06. 22:48:54

@aszterixagall: „Azt mondod, hogy 99 százaléknál is beengedsz mindenkit?”

Ezért lett volna szükség a regisztrációra, a háttér ellenőrzésére... amit a „magyar” kormányzat az első nehézségek után feladott.

Mert ugye tegyük fel, hogy 100-ból 99 migráns bűnöző... de mi van, ha az az egy, aki nem az, és befogadod, később feltalálja mondjuk a rák ellenszerét?!

Látod?! Ilyet én is tudok... :)

GNDL 2016.01.06. 22:49:54

@bbjnick: „akkor nem valamennyi pirézt vonom felelősségre?”

Nem. Ha valaki beperli a telefontársaságodat, akkor sem téged vonnak felelősségre, hanem a társaságot mint jogi személyt.

GNDL 2016.01.06. 22:52:21

@Disznóvári: BTW, az „idegen kultúrát” hagyjuk, mert nekem a fideszes szavazók is egy igen távoli, barbár és civilizálatlan idegen kultúrának néznek ki... ez a dolog tök szubjektív... :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2016.01.06. 23:01:58

@GNDL:

Buta vagy, mint a főd, troll! Az államnak nem ügyfelei vagyunk, hanem tulajdonosai. A szolgáltatódért tartozol anyagi felelősséggel? És az államodért?

bispora 2016.01.06. 23:02:12

@GNDL:
Nem kerülhetem meg, hogy érzelmes hozzászólásod igazságtartalmával foglalkozzam- te is így tennél.
A svédek olyan szépen integrálják a világ szemetét, hogy lassan kipereg az ujjuk közül, mint a homok. Malmöben tavaly vagy húsz kézigránát robbant, a PISA eredményük meg a sok migráns diák szörnyű teljesítménye miatt a miénkre hajaz, pedig négyszer annyit költenek a sulikra, mint mi. Az meg értelmezhetetlen, amit a fehér erőszakolóról írsz: a migri mentes időkben is volt évente kétszáz viking erőszakoló- igaz a mai hatezres számhoz képest ez majd nulla.
A fidesz szavazóinak intellektusáról írtak arról tanúskodnak nem érted a normál eloszlás fogalmát: az erre a pártra szavazók, még ha az összes cigány ide is szavazna, akkor is a +90-es tartományba lennének, mivel a lakosság harmada szavaz ide. Látod, megint elcseszted, mert nem a sokaságra, hanem az egyénre fókuszálsz.

GNDL 2016.01.06. 23:10:11

@bbjnick: „államnak nem ügyfelei vagyunk, hanem tulajdonosai”

Hát, ezt az Orbán-Garancsi duó egészen másként gondolja. :)

De akkor lásd a másik példát: ha egy telefontársaságot perelnek, nem a részvényeseiket perlik. Ha súlyos kártérítést kell fizetnie egy telefontársaságnak egy bukott per után, akkor azt minden bizonnyal megérzik a részvényeseik is, és nem fognak örülni neki. Na de ilyenkor jön az igazgatótanács szélnek eresztése a szavazati joggal rendelkező részvényesek által. :)

Szóval fáj a holokauszt kárpótlás?! Ne szavazz olyanokra, akik olyasmit követnek el, ami miatt kár érheti az államot... röviden ennyiről lenne szó. De már későn szólok, mi?! :)

GNDL 2016.01.06. 23:15:32

@bispora: „mivel a lakosság harmada szavaz ide”

Nagyon legfeljebb ötöde az... tehát négyötöd nem Fidesz szavazó. :) De ma már a legalább felük egyáltalán nem is szavazó, lassan többen lesznek a kivándoroltak, és azok akik kivándorlást terveznek, mint azok, akik egy választáson részt vennének...

De egyébként egy szóval nem említettem, hogy a magyar lenne többségében Európa legtájékozottabb és legműveltebb nemzete. Ez a kádárista balkáni hülyemagyar több mint két évtizede szavazza kormányra az esetünkben „régi-új” szocialista államok két legkorruptabb posztkommunista bűnszervezetét, miközben az ország folyamatosan szakad le, ma már nem csak Európától, de még a velünk csatlakozott uniós tagállamoktól is.

A magyarok idióták. Stockholm szindrómás barmok, kolomppal a nyakukban, csak hogy még hülyébbnek látsszanak. :) Ennyi...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2016.01.06. 23:24:05

@GNDL:

"Ha súlyos kártérítést kell fizetnie egy telefontársaságnak egy bukott per után, akkor azt minden bizonnyal megérzik a részvényeseik is, és nem fognak örülni neki." --- írod.

Miként, ha súlyos kártérítést kell fizetnie egy államnak, akkor azt megérzik a polgárai is.

Tehát, hogy is állunk azzal a kollektív felelősséggel, fosagyú barátom?!

GNDL 2016.01.06. 23:34:58

@bbjnick: „hogy is állunk azzal a kollektív felelősséggel”

Úgy, hogy még mindig nem vagy képes megérteni, hogy nincs ilyen. :) Vagyis hát egyesek szerint ez elfogadható, lásd a félnótás posztírót, de ez zsákutca... nem Európába való...

Az említett részvényesek pedig joggal perelhetnek tovább, kártérítést követelve azoktól, akik olyasféle jogsértésbe keverték a céget, ami nekik is anyagi károkat okozott. Minden bizonnyal sikerrel. Így lesz mindenki boldog. :)

vizipipa 2016.01.06. 23:58:40

A kölni polgármester ajánlásának gyakorlati bemutatója.

www.youtube.com/watch?v=WlATu1CXsQo

Védjed te is a nyugati értékeket!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2016.01.07. 00:11:20

@GNDL:

"Az említett részvényesek pedig joggal perelhetnek tovább, kártérítést követelve azoktól, akik olyasféle jogsértésbe keverték a céget, ami nekik is anyagi károkat okozott." --- írod.

És az állampolgár is perelhet tovább, kártérítést követelve azoktól, akik olyasféle jogsértésekbe keverték az államot, ami nekik is anyagi károkat okozott (különös tekintettel arra, hogy a feltételezett károkozók rég nem is élnek)?

Ennyit a szerinted nem létező kollektív felelősség elvéről. Azok, akik kártérítésért perelnek egy államot vélt vagy valós sérelmeik kompenzálásaként (különösképpen, ha a feltételezett károkozók rég nem is élnek), a kollektív felelősség elve alapján járnak el.

annamanna 2016.01.07. 00:18:37

@-JzK-: Amiket irkáltok a nőkről, az hgyi-re vonatkozik, ugyebár? Elvált nő, aki szereti a durva faszt, és imád lealázott lenni. Ha ő ilyen is, belőle azért nem kéne általánosítani.

Ezeket a faszikat hazazavarni se lehet, mert a saját hazájukban is állatok módjára viselkednek (bár ez a szó sértő az állatokra nézve). A kényszermunkatábor lekötné a fölös szexuális energiájukat. Kőfejtés, szénlapátolás, vasúti sínek építése; kutyás őrök, áramos kerítés. Ne tudom, ennél mi volna jobb ötlet a probléma kezelésére.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2016.01.07. 00:44:24

@bbjnick:

ami nekik is anyagi károkat okozott=ami neki is anyagi károkat okozott

gyalog.galopp 2016.01.07. 08:47:52

Hiába no, a nyugat mégiscsak bennünket majmol.
A kölni polgi is valószínűleg hallott a pécsi rendőrök videójáról.

mandiner.hu/cikk/20141126_az_aldozatot_teszi_felelosse_a_rendorseg_videoja

24.hu/belfold/2014/11/24/kitort-a-botrany-a-megeroszakolos-rendorsegi-videok-miatt/

Ha kölnieset nálunk történik, a teljes rendőri vezetés osztályvezető szintig már a selyemzsinóron rángatózna.

gyalog.galopp 2016.01.07. 09:04:15

@annamanna:

Teccik, ahogy mindig tudod a tutit.
A bányák, vasútépítések már régen olyan szinten gépesítettek, amelyek összehangolása, folyamatos üzemeltetése precíz, fegyelmezett munkaerő nélkül nem működik.
Európában sehol nincs szükség a primitív munkaerőre, a wc-t is takarítógépek pucolják.

Bears54 2016.01.07. 09:04:26

Szép munka bbjnick,sakk-matt!Egyébként utánanéztem egy Youtube komment vita kapcsán a Bra jelentéseknek,amit a Svéd kormány rendelt meg egyik hivatalos állami szervezetétől a bűnözéssel és bevándorlással kapcsolatban.(BRA-rapport 1996:2 illetve BRA rapport 2005:17)Ezek egyértelműen megerősítik,hogy a bevándorlók illetve leszármazottaik körében jóval magasabb a bűnözés mint a Svéd "őslakosok esetében.(Svéd őslakos=mindkét szülő Svédországban született)

arpika23 2016.01.07. 09:21:38

@GNDL:
Te fogalmatlan tudatlan hazug demagóg!

"Eddig is milliónyian voltak, mégsem volt jellemző rájuk a bűnelkövetés így ebben a formában "

Ja mert a svédeknél a lakosság alig 5 százalékát kitevű muszlim bevándorlók követik el a nemi erőszakok közel 90 százalékát! Hányszoros is a felülreprezentáltság te idióta? Hozzátéve hogy az erőszakot többnyire vadállati hordában gangbangelve tucatnyian követik el, ami sajátos kultúrájuk hozománya és kissé ritka volt kies ejrópánkban!

arpika23 2016.01.07. 09:23:38

@GNDL:

"A magyarok idióták. Stockholm szindrómás barmok, kolomppal a nyakukban, csak hogy még hülyébbnek látsszanak. :) Ennyi... "

Ezek szerint te nem vagy magyar.
Hát akkor mit baszod itt a rezet te majom?

Bell & Sebastian 2016.01.07. 09:24:27

Kollektív felelősség általában véve nincsen, kivéve azokat az eseteket, amikor mégis van. Aki ezt elhiszi, az egyelőre még ne nyaljon cionidot.

@GNDL!
"Zsidóság és gójság öröme Az Ojság"
Kikeresztelkedés után mezüzéjét 24 óra alatt átalakítom hőmérővé!

gebacsi 2016.01.07. 10:27:32

@GNDL:
Ne légy ennyire naiv kérlek. Háttér ellenőrzés ?! Ennyi idő alatt és ilyen körülmények közt ?! Ez nem egy "holivúdi" film díszlete és fantáziálása.
Ezt a problémát komoly titkosszolgálatok sem tudják kezelni sokkal több idő alatt sem.

aszterixagall 2016.01.07. 10:28:42

@GNDL:

Hagyjuk már a kormányzatot, a kérdésemnek semmi köze nem volt hozzá. A kollektív bűnösségről beszélünk. A feltételezésem szerint nem tudjuk, hogy melyik pápua fejvadász, de tudjuk, hogy 99 százalékuk az. Beengeded őket vagy sem. Bünteted az egy százalékot vagy sem?

Bell & Sebastian 2016.01.07. 10:34:07

@aszterixagall: Csippendélt a bőrük alá, oszt abba kapnák a segélyt, hogy ne operálhassák ki és máris meg van oldva. Ami egyben nyomkövető is, csak ezt nem mondjuk meg nekik.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2016.01.07. 23:59:41

@Bell & Sebastian: @aszterixagall: @gebacsi: @arpika23: @GNDL:

Arab fiúk, német lányok - sexepil X ribiseta X ficki-ficki klou.tt/a7d6bmkw5n8j

annamanna 2016.01.08. 00:11:34

@gyalog.galopp: addig eljutottam én is, hogy perpill nem kézzel szoktak követ törni. kényszermunkáról írtam. Nekem mindegy, micsoda, csak elég fárasztó legyen. Ennek az égvilágon semmi teteje sincs: index.hu/kulfold/2016/01/06/nokezelo_kurzust_indit_norvegia_a_menekulteknek/ Kb annyit értenek belőle, hogy "felséges uraim, legyen szívesek kicsit kedvesebben bánni a cselédséggel." Ez nem megoldás. Ezek az emberek nem hajlandóak dolgozni, nem hajlandóak nyelvet tanulni, nem hajlandóak a szemetet összeszedni, maguk után kitakarítani, nem hajlandóak beilleszkedni, alkalmazkodni, csak zabálni akarnak meg baszni. Ahogy a Biblia írja: "A krétaiak mind hazugok, gonosz vadak, rest hasak. Annakokáért fedd őket kímélet nélkül."
Valahogy muszáj lenne letörni a szarvukat és azt nem lehet úgy, hogy könyörögnek nekik, hogy kegyeskedjenek embernek tekinteni a nőket.

ADY ENDRE: HA VAN ISTEN

Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szívű sihederje,
Verje csak, verje, verje.

Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
Én magyarnak születtem.
Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
Üssön csak, ostorozzon.

Ha van Isten, földtől a fényes égig
Rángasson minket végig:
Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
Mert akkor végünk, végünk.

Egyébként a hvg 2015. november 14-i számában van egy megdöbbentő cikk, Nem maradtak semlegesek címmel, alcíme: Menekültügyi sikertörténet: 56-osok Svájcban. Ebből idézek:

"Sok menekült becsapva érezte magát, és egész csoportok fenyegetőztek azzal, hogy - illegálisan - visszatérnek Ausztriába. Nem csoda, hiszen a menekültekről még egy hivatalos értékelés is úgy szólt, hogy mentalitásuk "erőteljesen különbözik a mienktől, továbbá a legtöbbjük a nyelv miatt képtelen közvetlenül megértetni magát a környezetével, és azok a teljesen hamis elképzelések, amelyek a nyugati világ helyzetéről bennük kialakultak, olyan problémákat gerjesztettek, amelyek csak az idő múlásával fognak megoldódni."
Az idézet a svájci Igazság és Rendőrségi Minisztérium 1957. május 10-ei, diplomatikusan őszinte dokumentumából való. Ugyanott olvasható az 56-os magyar menekültekről az is, hogy "a munka keménysége és intenzitása szintén teljesen új e külföldiek számára, ami gyakran azt a benyomást kelti, hogy a menekültek többségének nincs kedve dolgozni."
(...) A kezdeti gondok közé tartozott, hogy sok menekült nem akarta elfogadni a neki felajánlott munkát, mondván: tengerentúli továbbutazásra vár, hiszen Ausztriából való elszállításukkor ezt ígérték nekik. Korabeli svájci hivatalos iratok szerint sok türelem kellett a meggyőzésükhöz; e munka mérsékelt sikerét jelzi, hogy a svájci delegáció vezetője az ENSZ Menekültalap végrehajtó bizottságának 1957. január végi ülésén arról számolt be, hogy egész csoportok készültek inkább visszaszökni Ausztriába. (...)
1957. február elején azonban Markus Feldmann igazságügyminiszter már azzal állt a sajtó elé, hogy "az események brutalitásából született lelkesedés és buzgalom átadta a helyét a kiegyensúlyozottabb érzelmeknek vagy az egyébként mindkét fél részéről megfigyelhető megfáradásnak és nem kevés csalódottságnak." Márciusban egy országos rendőrségi értekezleten Neuchatel kanton küldötte kifejtette, hogy "a nálunk levő magyarok 10-15 százalékának sajnálatos magatartása teljesen megsemmisítette a svájci lakosság erőfeszítéseit és lelkesedését."
Mégis igyekeztek mielőbb munkába állítani a magyarokat, akár a gazdasági, akár a munkaerőpiaci szempontokat is háttérbe szorítva. A neuchateli rendőr által emlegetett 10-15 százalékkal szemben a többség - köztük sok jól képzett magyar - végül könnyen beilleszkedett a svájci munkaerőpiacra. 1957. augusztus végére 72 százalékuk már kereső tevékenységet folytatott, főként az iparban.
Svájcban sikerült elkerülni azt, amire például Nyugat-Németországban, Angliában, Írországban akadt példa: nem tudták gyorsan felszámolni a táborokat, ezért lázongások és éhségsztrájkok is voltak. Igaz, a gazdag Svájcban a pénz nem számított. A berni kormány májusi összesítése szerint a magyar menekültek befogadására 30 millió (akkori) svájci frankot költöttek, amihez még hozzájött a parlament által megszavazott további 7 millió frank. (...)
Az igazságügyminisztérium illetékesei 1957 májusában így vonták meg a mérleget: "mindent összevéve a tapasztalatok nem rosszak - mindenesetre nem annyira rosszak, mint amennyire bizonyos, magukat makacsul tartó híresztelések alapján hihetnénk. A valóban nemkívánatos magyar menekültek száma kétségkívül 7 és 10 százalék között ingadozik. Sok további [menekült] tulajdonképpen nem tekinthető nemkívánatosnak: inkább a miénktől alapvetően különbözik a mentalitása. Kétség sem férhet hozzá, hogy ők viszonylag rövid idő alatt be fognak illeszkedni az országunkban fennálló feltételek közé."

Ha a magyarok is már cigánykodtak, akkor hozzájuk képest mit lehet kezdeni ezzel a rettenetes csürhével? Mert a sortűz számomra nem opció, a gügyögésnek meg nincs értelme, mert abból nem értenek.

Jean Sol Partre 2016.01.08. 09:46:48

@bbjnick: kevered a szezont a fazonnal.

közösperonos átszállás 2016.01.08. 14:52:06

@bispora: "Ezzel az a baj, hogy a humán személyiségjegyek nagyrészt genetikailag determináltak. "

Ez amúgy egész konkrétan baromság.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.01.09. 02:26:30

@GNDL: de a nagy tobbseg, aki meg hallgat. nem akarja integralni oket
azt akarja maradjanak otthon a faszba
understand?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.29. 10:26:56

Brutális migránsok terrorizálják a németeket.
www.borsonline.hu/aktualis/kessel-fenyegetozott-stuttgartban-egy-magyar/141968
"Másfél órára blokkolta a stuttgarti vasútállomás egyik vágányának működését egy magyar férfi. A 26 éves fiatalember bemászott az egyik vonat alá. Az állomáson ugyanis elvették a személyijét, mert jegy nélkül utazott. A fickó köveket ragadott, és kiderült, hogy kés is van nála, azzal követelte vissza az igazolványát. A tízes vágány 14.55-től 16.28-ig állt miatta. Az állomásfőnök végül hajlan­dó volt visszaadni az iratot, mi­re a férfi kimászott, és letartóztatták. Tizennégy rendőr, két mentőkocsi és egy pszichológus várta."

Pszichológus? Ezeknek?

tireless treehugger 2017.10.29. 21:39:12

@Doomhammer:

Viszont a koma jol megmutatta a fritzeknek, majd meg bocsanatot is kernek tole meg vesznek neki jegyet is.
Magyar virtus!!!

Ideje mar hogy lezarjak a dilihaza hatarait, azert nem kellene mindenkit kiengedni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.30. 10:13:11

@tireless treehugger:
A következő az lesz, hogy magyar migránsok martonozzák a szőke német lányokat a kölni dóm előtt.

Nem lennék meglepve.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.01.18. 20:28:46

Migránssimogatóknak annyi: Johnny, a migránsvadász lecsap a belső ellenségre.

www.youtube.com/watch?v=O9joBRdccjY

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.10. 23:00:06

14 éves német lányt ölt a migráns, nemzetközi összefogással kapták el. Azóta megtudtuk a példátlan bűncselekmény hátterét.

index.hu/kulfold/2018/06/09/beismerte_tettet_a_14_eves_nemet_lanyt_megeroszakolo_kurd_ferfi/
"A Welt azt írja: a német lány Bassár egyik barátnője volt. Kirándultak az erdőbe, ahol sok alkoholt ittak és drogoztak is. Ezután valamilyen vita tört ki a fiú és a lány között, a lány pedig megpróbálta hívni a rendőrséget. A férfi ettől megijedt, mert tudta, hogy egy kiskorúval van, és súlyos büntetést kaphat, ezért megfojtotta a lányt.
"

Tessék, ilyenek történhetnek azokkal az országokkal, amelyek beengedik a migránsokat. Akik pedig nem engedik be, ott nem történik ilyesmi.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.11. 20:50:36

Lehet, hogy migráns ölt Franciaországban?

ripost.hu/cikk-20-kesszurassal-oltek-meg-egy-francia-kamaszt/
""Csú­nyán né­zett", majd vi­tat­ko­zott va­la­ki­vel, mi­előtt meg­öl­ték. A rend­őr­ségi fan­tom­kép alap­ján nehéz el­dön­teni, hogy a gyil­kos mig­ráns hát­terű-e vagy sem."

Vagy lehet, hogy a barátnője, akit most szintén őrizetbe vettek. Mivel a barátnő volt az egyetlen tanú, az ő elmondása alapján készítették a fantomképet is.

www.francebleu.fr/infos/faits-divers-justice/meurtre-de-mourmelon-le-grand-la-petite-amie-de-la-victime-en-garde-a-vue-a-son-tour-1528236670

Ellentmondásokat fedeztek fel a vallomásában.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.13. 23:28:38

Éhes volt, megölte a gyereket a migráns.

www.origo.hu/nagyvilag/20180613-megolte-a-muszlim-migrans-az-ot-honapos-gyereket.html
"A Franciaországban élő éhes és ingerült migránst idegesítette az 5 hónapos gyereke, ezért többször földhöz vágta. A kisbaba a kórházban meghalt. A migránst bíróság elé állították."

Magyarországon ilyen se fordul elő.
www.borsonline.hu/aktualis/bedrogozva-verte-gyermeket-az-anya/62826

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.14. 11:47:26

Bolgár migráns ölt fiatal román lányt Németországban.

Az először letartóztatott török migráns persze csak a dílere volt.

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/fordulat-a-tinigyilkossagban/swch5yh

"A 15 éves román származású Iuliannát Viersen település egyik parkjában késelték meg. A fiatal lányt kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrsök nagy erőkkel, helikoptert is bevetve kezdték keresni a gyilkost, s munkájukat több szemtanú személyleírása segítette. Később azonban kiderült: téves leírást adtak, így rossz nyomon jártak. Néhány órával később végül a 25 éves, török származású férfi önként jelentkezett a rendőrségen. A hatóságok annyit közöltek, hogy a férfi nem volt ismeretlen a rendőrség előtt.

...

Másnap kiderült, a gyilkosság 25 éves gyanúsítottja legfeljebb drogügyekben bűnös: emiatt is menekült el először, amikor ellenőrizni akarták a rendőrök. Azóta már ismét szabadlábon van, mert nem igazolódott vele szemben a gyanú.

Kedden viszont védője jelenlétében önként jelentkezett a feltételezett tettes, egy 17 éves, bolgár származású fiú a Viersen melletti Mönchengladbach egyik rendőrőrsén. A fiú vierseni lakos és ismerték egymást a halálra késelt lánnyal – közölte a rendőrség."

Fehér koporsót Iuliannának!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.15. 22:25:09

Na majd a börtönben a rabtársak megtanítják kesztyűbe dudálni a brutális bűnözőt!

www.blikk.hu/aktualis/krimi/halaltusaja-kozben-apja-utan-sirt-dominika-16/9gvcmd6

Jaj, bocs, most felháborodni kell, nem örülni a börtönterrornak.

pestisracok.hu/tommy-robinsont-gyilkos-muszlim-bortonbandak-kezere-adta-a-brit-igazsagszolgaltatas/
"Talán tényleg halálbüntetést kapott Tommy Robinson? Az aktivistát nemrég azért ítélték 13 hónapnyi börtönbüntetésre, mert tudósítani merészelt muzulmán erőszakoló bandák bírósági tárgyalásáról. Ez pedig a brit hatóságok szerint kimeríti a „uszítás és a köznyugalom megzavarásának” fogalmát. Robinsont a napokban a Hull börtönből a Birmingham melletti, muszlim bandák felségterületének számító Onley börtönbe szállították. A muzulmán bandák korábban megfenyegették Robinsont, hogy a börtönben kivégzik.

Robinson jogi képviselője, Caolan Robertson Alex Jonesnak mondta el telefonon, hogy az Onley börtön “lakosságának” 71 százaléka muszlim és ezek jelentős részben muzulmán bűnbandák tagjait, akik gyűlölik az aktivistát, és meg is akarják ölni. Robertson azt is elmondta, hogy amikor Robinson belépett a börtönbe azonnal üvöltözni kezdtek neki, ami állítólag egész éjjel folytatódott, a szitkozódásba halálos fenyegetések is vegyültek. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.23. 12:23:17

Migránsbűnözés van!

www.bbc.com/news/world-us-canada-44580964
"US President Donald Trump has hosted the relatives of victims killed by illegal immigrants amid outrage over the separation of migrant families.

"Your loved ones have not died in vain," he told the group of so-called Angel Families at the White House.

Mr Trump has faced global condemnation for the US immigration policy that has seen more than 2,000 migrant children stripped from their families."

Hogy ez nem igaz? Kit érdekel ez a post-truth világban?
"In 2017, Gallup polls showed that almost half of Americans believe that immigrants raise crime rates. Yet many studies have found that the reverse is actually true.

Native-born Americans are more likely to commit a crime than immigrants, and more likely to be incarcerated.

One study spanning four decades compared immigration rates with crime rates. The researchers found that immigration appeared to be linked to decreases in violent crimes like murder, or property crime such as burglaries."

Tényleg tele van a hócipőm azzal, hogy ennek a politikai haveri körnek a tagjai rutinszerűen kipécéznek egy népszerűtlen csoportot és bűnözőnek próbálják beállítani őket.

Amikor pedig ők a politikusbűnözők.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.08.10. 09:22:55

Példátlan gyilkosság Franciaországban: muszlimok vertek agyon egy nemmuszlim fiatalt egy diszkó előtti ütésváltás során.

www.origo.hu/nagyvilag/20180808-muszlim-franciaorszag.html
"Egész Franciaországot megdöbbentette a múlt hétvégi hajnali gyilkosság. Egy Grenoble melletti diszkó előtt három muszlim fiatalember összevert egy fiút, a fiú barátja, Adrien Perez segíteni akart barátjának, ezután hárman támadtak a barátjának segítő fiúra és meggyilkolták. Halálra késelték. A fiú, akinek segített, túlélte, igaz, egyelőre életveszélyes állapotban van.
...
3. „Adrien nem az első volt és nem is az utolsó. A gyermekeinket állati módon meggyilkolják és a gyilkosok mindig ugyanazok. Mindig ugyanazok.”"

Így van, mindig ugyanazok. Elég, ha Cozma gyilkosaira gondolunk.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.08.16. 09:21:50

Magyarországon nincsenek biztonságban a magyar emberek.

444.hu/2018/08/16/sved-nagykovet-orulok-hogy-hozzank-sokan-akarnak-jonni-es-nem-elmennek-az-emberek
"És ha a bűnözési statisztikákat nézzük, akkor különösen érdekes összehasonlítani a svéd- és a magyarországi adatokat, és például megvizsgálni, hogy hol hány ember lett erőszakos bűncselekmény áldozata. A számok nem azt mutatják, mint azt Magyarországon egyesek terjesztik."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.02. 09:50:49

Újra öltek a migránsok a migráció elleni küzdelem egyik frontországában, Olaszországban.

444.hu/2018/09/02/negy-embert-szurt-le-egy-amokfuto-lengyel-no-olaszorszagban
"Késes ámokfutásba kezdett egy 58 éves lengyel nő egy múzeumban az észak-olaszországi Canneto sull'Oglio városkában, Veronától harminc kilométernyire dél-nyugatra. A támadásban egy 54 éves nő életét vesztette, három másik ember pedig sebesüléseket szenvedett – jelentette a helyi média szombaton."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.04. 09:35:20

Migránsok árasztják el az országot.

g7.hu/allam/20181003/megharomszorozodott-ket-ev-alatt-a-kulfoldi-munkavallalok-szama/
"Öt indiai is dolgozik a telepen – mondta egy nyugat-magyarországi agrárcég vezetője a G7-nek, aki nem akarta a vállalat nevét megemlíteni. A munkások egy évet töltenek Magyarországon, majd visszarepülnek Ázsiába. A cégvezető szerint olyan jelentős a munkaerőhiány, hogy már egyáltalán nem elvárás a szakmai képesítés. Csak annyit várnak el az új munkavállalótól, hogy akarjon dolgozni."

Zajlik a népességcsere.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.04. 19:45:43

Zajlik a népességcsere.

444.hu/2018/10/04/olyan-sok-mar-az-ukran-vendegmunkas-a-hankooknal-hogy-ukranul-tudo-magyarokat-keres-allashirdetesben-a-ceg
"Felhívtuk és megkérdeztük, miért jelent előnyt az ukrán nyelvtudás a dunaújvárosi gyárban a gépkezelőknél. Kiderült, hogy "bizonyos területeken" olyan sok az ukrán és a mongol, hogy a kommunikációt megkönnyíti, ha a magyar munkavállaló is tud ukránul.

Ennél szebb példája nincs, hogy milyen sikeres a kormány kétéves programja, amiben ukrán vendégmunkásukat importál a magyar üzemekbe. "

Migránsokkal árasztja el az országot a balliberális és migrációpárti kormány.
süti beállítások módosítása