Ki nyeri az Oscar-díjat?
2012. február 26. írta: Redakció

Ki nyeri az Oscar-díjat?

  Felvirradt a filmipar és a pántnélküli melltartók nagy napja: a Los Angeles-i Kodak Színházban ma este eldől, kik nyerik idén Hollyvood és az egész szakma legnagyobb presztizsű díját. Az Amerikai Filmakadémia jelöltjei közé ugyan Michael Fassbender pénisze és Ryan Gosling skorpiós dzsekije nem, de néhány meglepetés a nagy öregek mellett csak be tudott férkőzni. Kap-e 30 év mellőzés után újra szobrot Meryl Streep? Lesöpörheti-e egy ismeretlen francia rendező Scorsese-t, Terrence Malick-et és Woody Allent? Esélyeket latolgatunk.

  A Mandiner.film folyamatosan frissülő összeállítása az idei Oscar-díjakról. Filmes oldalunk a Facebookon is követhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr794210263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bell & Sebastian 2012.02.26. 16:24:08

Tippelek, nem matematikus, de viszont komoly emlékezetkultúrával rendelkezik.

kornél 2012.02.26. 20:20:59

Miért, már kiosztották?

Altaïr 2012.02.27. 22:54:36

Ja és az oszkárdíjat nem "nyerik", hanem odaítélik valakinek. Az oszkárgálán ugyanis nincsenek nyertesek és vesztesek. Ezért is úgy konferálják fel a borítékkibontásokat, hogy "And the Oscar goes to..."
süti beállítások módosítása