Szabadságot (vagy ítéletet) Budaházynak!
2011. augusztus 26. írta: Skrabski Fruzsina (lelkylola)

Szabadságot (vagy ítéletet) Budaházynak!

  Kivártam. Körbejártam ezerszer a témát. Találkoztam Budaházyval, beszélgettem a feleségével, barátaival és az ellenségeivel is. Úgy éreztem, hogy nem tudok igazságot tenni, ezért csak tudósítok, s várom, hogy végre a bíróság megállapítsa, mi történt. A bíróság azonban több mint két éve nem állapított meg semmit, én pedig úgy érzem, hogy ez így nem mehet tovább. Végtelenül igazságtalan valakit megfosztani a szabadságától, anélkül, hogy bizonyítanák bűnösségét.

  Azért most háborodtam fel, mert pár napja felhívott Budaházy egyik barátja és azt mondta, hogy annyira leromlott az egészségi állapota, hogy már vért köpött. Elkapott valami betegséget, vagy nem kap megfelelő ételt. Nem tudják. Három kisgyereke van. Az egyik már többet élt apa nélkül, mint apával, a másiknak komoly pszichés problémái lettek, a feleség pedig keményen küzd három gyerek nevelésével, eltartásával egyedül.

  Persze, ha terrorista, akkor döntsék el, ítéljék el, büntessék meg. Addig azonban, amíg ez nem bizonyosodik be, nem lehet valakit tönkretenni. Hol vannak itt az alapvető emberi jogok? Miért huny szemet efelett mindenki?

 L ehetne azzal érvelni, hogy azért nem engedik ki, mert veszélyes terrorista. Ha az lenne, akkor viszont az összes társa veszélyes terrorista lenne és őket sem lehetne kiengedni. A többiek azonban szabadlábon védekezhetnek, itt élnek közöttünk, akár a szomszédunkban, mégse retteg mindenki, hogy szabadon mászkálnak a terroristák. Így nem valószínű, hogy egyedül ő veszélyes, a többiek pedig nem.

  Arra is lehet hivatkozni, hogy megszökhet. Persze mindenki megszökhet, van rá módszer, hogy ezt megakadályozzák (például a házi őrizet). 

 Úgy gondolom, hogy ezzel sok jobboldali, akár baloldali ember is egyetért, hogy méltatlan a szabadságszerető, igazságharcos magyar emberekhez, hogy egy honfitársukkal ilyen gyalázatosan bánjanak el. Ítélet nélkül nem büntethetnek embereket! Akkor is ugyanígy kiakadnék, ha akár Biszku Béláról, vagy Gyurcsány Ferencről lenne szó, nekik se lehet ítélet nélkül elvenni a szabadságukat. Azért szabadultunk meg a diktatúrától, hogy ne kelljen féljünk, hogy tudjuk, csak akkor intézkedik velünk szemben egy rendőr, ha áthágtuk a szabályokat, csak akkor csuknak börtönbe, ha megfelelő eljárással elítélnek. Ezek a legalapvetőbb vívmányai a demokráciának, hahó!

  Kérek mindenkit, hogy akit szintén zavar ez az igazságtalanság, emelje fel a hangját! Nem elég csak utólag azt mondani, hogy ja, ez tényleg nem volt szép, nem így kellett volna, mert akkor már késő lesz és akár három roncs gyerek, egy roncs anyuka és egy roncs apuka lesz az áldozat. A közös áldozatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr823175617

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az emberek nincsenek tisztában a tevékenységemmel 2011.09.07. 12:44:01

Nem azt akarom, hogy hősnek vagy mártírnak tartsanak, csak annyit szeretnék, hogy engem is illessen meg a tisztességes eljáráshoz való jog.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2011.08.26. 08:14:29

"Persze, ha terrorista, akkor döntsék el..."

"igazságharcos magyar emberek"

Mi van, életem?

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2011.08.26. 08:20:24

3 év előzet után ki kell engedniük, ha nincs ítélet. és nem ő az egyetlen, aki ennyit guggol ítélet nélkül.

doki'1981 2011.08.26. 08:23:28

Budaházy megnyilvánulásai alapjában véve marhaságok, egy katyvasz, amit előad. Viszont a szoci uralom elleni lázadás egyik vezéralakja, és a terrorista vád tipikusan a Szilvásy brigád koholmánya. Hagyót fityeszék kiengedték, Budaházyt nem. "Bravo" Viktor!

Robinzon Kurzor 2011.08.26. 08:25:26

Na, mi van, nem tetszik a Kádár-korból a NER-be is gondosan átmentett igazságszolgáltatás, a "tisztességes eljárás"?

Eddig hol tetszett lenni, lelkecském?

freemind93 2011.08.26. 08:55:46

sokkan vannak meg elozetesben rajta kivul is. teccet volna korabban gondolni a gyerekekre.. egyebkent tenyleg gyorsitani kell a birosagok munkajan.

az meg, hogy egy patkanyrol beszelunk szvsz, akar bunos akar nem, kitorli a konnyeket a szemembol.

Vhailor · http://tortenelemportal.hu 2011.08.26. 09:05:24

@doki'1981: Ott a pont.

Bizonyítottan nagyobb gazemberek mászkálnak szabadlábon, mert a bíróság kiengedte őket.

A Gyuri se nem maffiafőnök, se nem bérgyilkos. A komoly terrorcselekményhez több, sokkal több ész és elszántság nem utolsósorban pedig konspiratív tevékenység (titoktartás, szervezőképesség), kell, mint amennyit a Gyuri vagy bármely társa képes volt valaha felmutatni.

Dr. Bélus___ 2011.08.26. 09:05:58

@freemind93: Rohadj meg! Kb. ennyit tudok hozzáfűzni.

A Tanu megvan? Abban is attól függött az ítélet, hogy akarnak-e "apukával statuálni". Gyurcsányéknak kellett a "terrorista", mint egy falat kenyér, ők azért "statuáltak". A NER eljövetelével meg azt kellett statuálni, hogy NEM volt igaza a Jobbiknak, hiszen azok csúúúúnya emberek. Ennyi, Budaházy beszopta. El is fogják ítélni, hisz statuálni kell! Pont mint a Tanuban...

Katzenstreu 2011.08.26. 09:06:14

Okoska, eddig nem a bíróság függetlenségének védelmében nyüszörögtél? A fő bíró most fordult a másik gittegylethez, mert a csúnya kormány gyorsítani akar?

csakb 2011.08.26. 09:08:37

Milyen érdekes, hogy az Amnesty International, és a többi toleranciabajnok gittegylet ilyenkor nem pampog. Hogy lehet ez? Nem is értem...

Viktus 2011.08.26. 09:12:26

Igazából azontúl, hogy nincs ki minden kereke nem tudnak mit kezdeni vele, mert joga van hülyének lenni ... az biztos jelentős összegű kártérítést fog kapni egyrészt. Másrészt pedig érthetetlen az nemzeti együttműködés rendszerének is mi szüksége van mártírt faragni egy habókos idiótából, aki elálmodozik a kisboltjában Hunniáról mellette meg jól eléldegél a "hunoknak" eladott kacatokon, ha hagyják.

Dr. Bélus___ 2011.08.26. 09:17:18

@Viktus: A kártérítést pedig miből fogja kapni? A mi pénzünkből természetesen. Zsír. Meghurcolják, amivel nagyon nem értek egyet, aztán velem fizettetik ki a számlát.

Viktus 2011.08.26. 09:20:54

@Bélus___:

Na igen erre van pénz ...

Lew Archer 2011.08.26. 09:21:15

@triumphator:

Ez mindenesetre lehetőséget ad arra, hogy kvázi 3 év szabadságvesztéssel sújtsanak valakit, akár ártatlanul is.
Ez nem zavarja a szabadság bajnokait, csak a 48 órás ügyvéd nélküli őrizet.

freehckr 2011.08.26. 09:27:05

Itt most már nem csak arról van szó, hogy ítéljék el, vagy engedjék ki. Budaházy az orvosi lova a mai napig is komcsi berögződésekkel működő, politikailag befolyásolt korrupt „igazságszolgáltatásnak”. A testületeket át kellene világítani, a pártembereket kib*szni, az ügyészséget politikamentesíteni, a bíróságok hatékonyságán pedig radikálisan javítani... felégetni, letarolni, helyét felsózni... és bilibe ér a kezem. :) Csak egyszerű polgári tyúkperekkel évekig szüttyögnek a bíróságok, röhej ez kérem...

Enron botrány megvan? Három hónap alatt lezavarták az egészet, pedig több száz gyanúsított volt az ügyben. Nálunk az Enronhoz hasonló botrányokat képesek akár egy évtizedig is húzni, hacsak nem kezdik újra a tárgyalást mondjuk 6-8 év után. Gondolom nem véletlen ez a balf*szkodás, nehogy a végén még ítéletet kelljen hozniuk megbízóik ellen.

Bell & Sebastian 2011.08.26. 09:34:25

Nem hinném, hogy pont ő lenne a főellenség. Valószínűleg egy választások előtti paktum részeként felejtették dutyiban. De mint tudjuk, paktumok márpedig nem léteznek!

Meggyalázta a Szent Focilabdát! -maradjunk ennyiben.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2011.08.26. 09:44:10

"Azért szabadultunk meg a diktatúrától, hogy ne kelljen féljünk, hogy tudjuk, csak akkor intézkedik velünk szemben egy rendőr, ha áthágtuk a szabályokat, csak akkor csuknak börtönbe, ha megfelelő eljárással elítélnek."

Eszerint mégsem sikerült megszabadulnunk a diktatúrától.

Módszerváltásig volt (1)pártállami proletárdiktatúránk, azóta lett többpártállami. 2010 óta lett 2/3-os (vagy III/III-os :-) többségű bolseViki.

Hogy történhetett ez? Mi a kiút? Hosszú, de tanulságos írás:
www.kibulizottorszag.net/tartalom.html

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2011.08.26. 10:00:39

@Robinzon Kurzor: Lola mindig is rajta volt az ügyön, ha nem vette volna észre. :D Szóval nyitott ajtón kopogtat.

aaabbbccc 2011.08.26. 10:00:52

ja kerem, ebben az orszagban Petofi is ulne
magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/petofi/akassz.htm

A hóhérságot majd én folytatom,
Ha kívülem rá ember nem akad –
Akasszátok föl a királyokat!

Bell & Sebastian 2011.08.26. 10:09:24

@aaabbbccc: Eredetileg uzsorást, drogterjesztőt, vagy korrupt jegyzőt akart írni, de megfordult a fejében a táppénzcsaló és politikus-vállalkozó is, csak ezek nem adták ki a rímet.
El is szaporodtak, rendesen!

aaabbbccc 2011.08.26. 10:14:36

@Bell & Sebastian: Az elnyomo hatalom sosem szerette, ha valaki kimondja amit gondol. Gondolom Petofi a maga idejeben egy csomo ember szemeben felforgato elem volt es csak kesobb valt langlelku koltove. Ez persze nem azt jelenti, hogy Budahazy szaz ev mulva hos lesz :)

Don Tinxo 2011.08.26. 10:26:29

Ha majd egyszer leiratkozom a mandiner feed-rol, az a lola miatt lesz. Csak mondom.

Bell & Sebastian 2011.08.26. 10:35:25

@aaabbbccc: Ne jósoljunk, addig még rászáradhat ez az ügy a Fideszre, jó alaposan. Ki tudja azt előre, kiből lesz itt lábjegyzet és kiből lovasszobor?
Egyáltalán lesz-e még magyar kultúra, vagy Petőfit is elássák egy barlang mélyére, ceglédi kannában?

borsikm 2011.08.26. 10:44:41

Minden eddigi baromsága és töketlensége megbocsátható vagy legalábbis a jótékony feledés homályába süllyeszthető a jelenlegi kormányzatnak, az azonban, hogy a Szilvásy-Draskovicsi vonal mentén felépített, a legalja komcsi időket felidéző koncepciós eljárást csuklás nélkül továbbvitték BGY ellen, teljességgel menthetetlen, és sem erkölcsileg, sem politikailag nem magyarázható.

Ha nem követte el a cselekményeket, el kéne engedni. Ha pedig valóban elkövette ezeket az elképesztően súlyos terrorcselekményeket, mint pl. a lábtörlőpörzsölést, vagy a jobbos média messze legvállalhatatlanabb, és messze legnagyobb erkölcsi deficitet importáló (vö. Fábry véleménye Csintalanról), folyamatosan baromságokat hangoztató tagjának, Csintalannak a lefegyelmezését, nem börtönt és megvetést, hanem támogatást és megbecsülést kéne kapjon minden magyartól, akiket úgy egyébként meglehetősen zavart a Zelmúltnyócév, de pofázáson és vekkeres tüntetésben reménykedésen kívűl másra nem futotta.

Farkasokkal táncoló 2011.08.26. 10:59:54

Azt hiszem pillanatnyilag Budaházy az utolsó akiért aggódok, vagy könnyeket morzsolok a szememből.
Gondolt volna előbb a 3 gyerekére meg a feleségére.

jan 2011.08.26. 11:05:12

Kicsit komolyabbra fordítva a szót, itt szerintetek simán a magyar bűnüldözés és igazságszolgáltatás szokásos bénaságáról van szó; vagy valakik direkt szívatják Budaházyt?

2011.08.26. 11:25:50

A szememben ez a Fidesz legnagyobb sara. Ez jelzi a legjobban, hogy "fülkeforradalom" sem hozta el azt amit vártam. Ahogy Skorpió hazaáruló maradt '90 után, Budaházy ugyanúgy terrorista maradt 2010 után.

vizipipa 2011.08.26. 11:37:40

Egy gazdasági ügyben - különösen ha külföldi jogsegély kell - még értem, hogy megy az idő. A hivatalok jól elfoglalkoztatják egymást. Létük igazolása, stb.
Ebben az ügyben mire várnak?

Igen, a bírósági rendszerben szántani és sózni kell! Bakát meg kirúgni. Elég régóta van ott ahhoz, hogy virítsa az eredményeket.

freehckr 2011.08.26. 11:40:52

@jan:
„vagy valakik direkt szívatják Budaházyt?”

Ez ugye költői kérdés?! :) Ha tényleg nem vágod, akkor olvasgasd vissza a híreket, hogyan bánnak azokkal akik korrupciós ügyeik miatt konkrétan százmilliárdos károkat okoztak az országnak. Egyikük sincs több mint két éve bármiféle bizonyítékok nélkül előzetesben.

Gyurma Pappa 2011.08.26. 11:43:11

A cikkíró, már elnézést, de látványosan fogalmatlan. Az, hogy valaki, ítélet nélkül 3 évig előzetesben van, majd hogy nem természetes jelenség Magyarországon.

Közvetlen közelünkben történt, pécsi eset, hogy az egyik ismert helyi "vállalkozót" több kg droggal fogták el, egy lopott yachton, ahogy Mohácsnál csordogált fel a Dunán. Az ügy egyértelmű, nemzetközi körözés volt stb. (ráadásul előkészített dolog volt). Mégis 3 évig guggolt, majd kiengedték, éldegélt kint fél évig, majd visszament ítélethirdetésre, megkapta a 8 évét, a helyszínről el is vitték, szökés veszélye ilyesmi.

Ennyire bonyolult ügynél, mert arról van szó, bizony teljesen normális a hosszú eljárás. A kutyát nem érdekli, hogy 3 gyereke van, erre tetszett volna azelőtt gondolni, hogy teljesen idegbeteg, ön- és közveszélyes kijelentéseket tesz valaki. Ha kiállok, és elkezdem mondogatni nagy tömeg előtt, hogy "felrobbantom Orbán Viktort", és ennek sokan ujjonganak, akkor engem is elvisznek, és nem szólhatok semmit. A "Gyurival" ugyanez a helyzet. Lehet, hogy semmit nem akart ténylegesen megcsinálni, de a magyar bíróság nem fogja addig kiengedni se, elítélni se, amíg ez, vagy ennek ellentéte 100%-ban be nem bizonyosodik, vagy minden részlet össze nem áll.

Nem tudom megítélni, és nem is akarom megítélni, hogy tényleg előkészítettek-e terrorcselekményt, igazából nem is érdekel. Ha az ügyészség/bíróság indokoltnak, megalapozottnak gondolná, és Gyurcsányt bevágná előzetesbe (bár csendben jelzem, nem erőszakos bűncselekményeknél igen ritka az előzetes), és 3 évig nem tudna ítéletet hirdetni, lola ugyanígy sírna? Kétlem...

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2011.08.26. 11:44:42

@jan: ezen rengeteget gondolkodtam. Szerintem direkt szívatják. Ez amolyan "most legyél hős" tipusú önbíráskodás a rendőrség részéről. Abban biztos vagyok, hogy senki se tartja tényleg veszélyesnek.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2011.08.26. 11:50:08

@Gyurma Pappa: A cikkben írtam, ha Gyurcsányt, akár Biszkut tartanák fogva ítélet nélkül azt is igazságtalanannak tartanám.
Tudom, hogy ez a gyakorlat (3 év), de szerintem ez emberetelen. Épp azért van az ítélet, hogy utána kaphasson valaki büntetést. Ilyen alapon bárkit, bármikor le lehet ültetni 3 évre és ez ijesztő és az én igazságérezetemet sérti.

Atisz 2011.08.26. 11:56:31

Botrányos amit Budaházyval csinálnak.
Az a gond, hogy a Fidesznek is érdeke, hogy benn maradjon, bemutatandó, hogy lám ők küzdenek a szélsőségek ellen.
Ha közösség elleni izgatás lenne a vád, akkor hasonlókért gyakorlatilag naponta lehetne bevinni embereket, ami már magában abszurd.
Ha terrorcselekménnyel (vagy annak előkészítésével) vádolják, akkor pedig a bizonyítékok birtokában minél hamarabb le kéne már zárni ezt az ügyet.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.08.26. 12:00:02

Orbán takaroggy, meg az összes haverod!

ü
bbjnick

Zippora 2011.08.26. 12:00:12

Kedves Lola, nincs kedved egy hasonlót írni Hunvaldért?

freehckr 2011.08.26. 12:02:40

@Gyurma Pappa:
Még huszadrangú amcsi akciófilmekben is hihetőbben vannak felépítve a „terrorista sztorik”, mint Budaházy esetében. :) Ez már inkább a röhej kategória: megvan a f*szi, akit a nyugatinál kapcsoltak le „csőbombával”, holott vízvezeték szerelékek voltak a kocsijában? Csőnek cső volt, kereskedelmi média híreiben jól mutatott. :) Illetve ott az a másik fószer, a „besúgó”, aki megjárta az összes bulvársajtót (nem, végül nem lett „védett tanú”, aki egy „terrorista hálózatot” leplezett le), és rejtélyes körülmények között még az adósságait is rendezni tudta, miután állítólag bemártotta Budaházyt. Ez lol... Szóval tekintve azt is, hogy Budaházy környezetéből még kiket és milyen indokokkal hurcoltak meg az elmúlt években, ezt a koncepciót már rég elk*rták Virág elvtársék.

Nagyon valószínű, hogy most már pusztán csak azért várják meg a három évet, hogy valamilyen erősen politikai kampányízű indoklással elítélhessék, és kijelentsék, hogy az előzetesben letöltötte büntetését. Egyéb esetekben az a legkevesebb, hogy több tízmilliós kártérítéseket kellene fizetniük mindazoknak, akiket bemártottak ebbe a baromságba, illetve hát minden egyéb esetben k*rva nagy botrány kerekedne az ügyből. Bár nincs kétségem afelől, hogy a „vörös polip” ezt is ki tudná magyarázni...

labirintus1 2011.08.26. 12:06:05

@triumphator: Ez elméletben igaz.

Ezért még a 3 év letelte előtt lesz elsőfokú ítélet, ami több lesz 5 évnél és innentől kezdve gyakorlatilag bármeddig (továbbra is előzetesben) tarthatják.

Lásd Hajdu László, aki a Móri ügy másodrendű vádlottja volt és 9 (kilenc) év után lett csak jogerős ítélete! Őt közben egyszer sem sikerült jogerősen elítélni, bár össze-vissza ismételgették az eljárásokat.

Magyarországon ma bármit meg lehet csinálni igazságszolgáltatás címszó alatt.

Atisz 2011.08.26. 12:10:36

@Zippora: Az ingatlanpanamásra gondolsz?
Az ő esete azért egy "kicsit" megalapozottabbnak tűnik :)

2011.08.26. 12:17:22

@lelkylola:
az egészet a rendőrségre kened, pedig a "rendőr" csak végrehajtó. Megmondják mit csináljon, és azt csinálja. Nyilvánvaló, hogy szívatják, az a cél, hogy megtörjék. ez esetben a rendőrség az, aki őrzi a cellát. A többi nem náluk dől el. Úgy tűnik, a fidesznek se érdeke, hogy szabadlábon legyen. Érdekes, hogy Tomcat-et hipp-hopp elengedték ehhez képest.

aaabbbccc 2011.08.26. 12:41:05

Ja és nem sokkal jobb a helyzet Szima Judit esetében sem, aki ugyan nem ül előzetesben de szintén rendesen szívatják, pont úgy, mint "azelmúltnyolcévben". Még az is közös a két dologban hogy Szima Budaházyhoz hasonlóan nem százas :)

abaka 2011.08.26. 12:41:33

@Zippora: Konkretan Hunvald nincs megemlitve, de "Akkor is ugyanígy kiakadnék, ha akár Biszku Béláról, vagy Gyurcsány Ferencről lenne szó, nekik se lehet ítélet nélkül elvenni a szabadságukat.". Ebbol szerintem eleg egyertelmu...

abaka 2011.08.26. 12:46:12

@Gyurma Pappa: "Lehet, hogy semmit nem akart ténylegesen megcsinálni, de a magyar bíróság nem fogja addig kiengedni se, elítélni se, amíg ez, vagy ennek ellentéte 100%-ban be nem bizonyosodik,"

Bar erdemben egyetertek veled, itt azert elfeledkezel arrol, hogy senkinek nnem kell azt bizonyitania 100% biztonsaggal, hogy Budahazy csak a szajat jartatta es igazabol nem akart csinalni semmit. Sot meg 1%-kal sem. Artatlansag velelme ugyebar.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.08.26. 13:02:57

Nagyon jó cikk Lola!

Egyébként beszélhetnél Turullal mert ő mintha elfelejtette volna miről szól a jogállam. Legalábbis a Ma Reggelben Morvainak az érvelését, miszerint pofára ítélet nélkül nem szép dolog valakit évekre becsukni, úgy hogy a nyomozás egyébként hemzseg a jogsértésektől.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.08.26. 13:07:45

@aaabbbccc: Valahogy minden ellenzékiről "kiderül", hogy nem százas. Hmmm mikor is volt ez népszokás?

Szimát mikor megszívatják dühös. Felvesszük kamerára, HÍR TVben már lehet magyarázni, hogy pszichiátriai eset.
Dagi is, hoppá! Kész a kórkép!

aaabbbccc 2011.08.26. 13:15:38

@TaTa86.: Nincs hirtv-m, de elég elolvasni amiket a tmrsz ír :) Sajnos saját magukat járatják le még akkor is, ha igazuk van.
Elég baj, hogy a Fidesz néhány ügyben megmakacsolja magát és a józan ésszel szemben az indulat és a makacsság győz. Ilyen Meggyes vs Esztergom is.

Alfőmérnök 2011.08.26. 13:19:02

Budaházy egy idióta, de ebben a kérdésben a Jobbiknak Morvainak van igaza: Budaházy politikai fogoly.
És ez übergáz. Annak fényében különösen, hogy "elszámoltatás" címén eddig max kirakatpereket láthattunk.

tlvajferi 2011.08.26. 14:10:47

gyurcsányi és bandája szabdlábon, még bádat sem emeltek ellenük
hunvald szabad
nokia hagyó miki szabad
kóka it cégestül szabad
oszkó petya szabadon építgeti budai villáját, az nav.apeh nem érdeklődik vagyongyarapodása iránt
az ágika elment egészségügyet fejleszt
horn gyulus lánya nyugodtan felveheti munkavégzés nélküli milkóit
a zorbán mindenkit kiengedett a dutyiból
az ügyészség csak "önkényuralmi jelképek viselése" miatt szokott nyomozni

szegény magyrország
egyszerűen az emberi jogok megcsúfolása a bidaházy ügy
bezzeg ha egy roma követi el, a roma klub (rtl) esti híradóban kimosdatja
ha meg egy pénzügyi maffiózó tesz valamit, akkor a telaviv2 (tv2) mosdatja tisztára a zsír és atv-vel együtt
:.)

Muad\\\'Dib 2011.08.26. 14:11:12

"...A terror a halálos félelemmel való fenyegetés, a terrorista ennek a végrehajtója. Tehát a terrorcselakmény mindig az élet ellen irányul, minden más, legyen bármekkora is az okozott kár, csak rombolás (szabotázs). A terroristák, illetve a terrorcsoportok minden esetben arra törekednek, hogy a bemutatkozásuk elrettentő legyen. Sok halott, még több sebesült és hatalmas anyagi kár. Ez lesz a névjegyük, ez szabja meg számukra a jövőt. Így akarnak beiratkozni a történelembe.
Ezek ismeretében Budaházyt és társait terroristáknak minősíteni óriási balfogás. Rombolás sem történt, mert az anyagi kár egyenlő a nullával. A zavargás, különösképp pedig a zendülés kizárt, mert a TV-székházi eseményeket nem ők szervezték (ahol megvalósult a zavargás és a rombolás bűncselekménye). Budaházyék esetében kisebb anyagi kárral járó csoportos garázdaság az egyetlen valós ok, mely miatt eljárás indulhatna ellenük. Az a gyenge minőségű és hatásfokú robbanóanyag, mellyel még kisebb tűzeseteket sem tudtak előidézni, egyenlő egy szilveszteri házi mulatságnál használt rakéták és röppentyűk robbanóerejével. Igaz, nem szilveszterkor használták.
Ha így áll a bál, akkor Budaházy miért ül? Azért, mert ha az elmúlt évek minden zavargását, rombolását megrendező védett személyeket nem lehet kivonni a forgalomból, akkor valakit be kell áldozni a megvezetettek, a becsapottak közül. A zavarossá kavart ügynek az az igazi oka, hogy valakit meghurcoljanak a társadalom felé azt üzenve: nem lehet büntetlenül zavarogni! Budaházy tett annyit az Erzsébet-hídtól a Szovjet Hősi Emlékmű megrongálásáig, hogy neve sokkal jobban rögzüljön (mert rögzítették) a társadalom tudatában, mint a valódi bajkeverőké. Ez akkor még legyezgette a hiúságát is, de voltak figyelmeztető jelek, amiket nem akart tudomásul venni. Játszotta a neki kiosztott népvezéri szerepet, és amikor elérkezettnek látta a hatalom a végjáték idejét, becsukták..."

Ez a szomorú igazság.

ucsacsu 2011.08.26. 14:14:00

Budaházyt nem fogják kiengedni,mert ahogy a maszop ellen kampányolt ,ugyan úgy fog a fityesz ellen is és még a bíróságokat se fogja kihagyni ,JÓ LESZ A SAJTÓJA,AZ MÁR BIZTOS.

gro.cric0N 2011.08.26. 14:16:47

Budaházy kiszabadítása két okból aggályos: az egyik, hogy jó eséllyel benne volt a molotovos támadásban. Szeretteim közül laknak ilyen és a környéken levő házban és könnyen tud a tűz továbbterjedni. Aki ilyenben bárhogy is részt vesz, az üljön csak.
Emellett személyesen láttam ellentüntetni is Budaházyt, embereket a kedvenc zenéjük és kedvenc bódítószerük miatt szeretne börtönbe csukatni. (Ezzel egy szintre került a miniszterelnökkel és kádéenpés kutyáival, idáig még a MIÉP se süllyedt soha élete során) Nos ezek után nem tudom sajnálni ezt a zavaros tekintetű, közveszélyes náci kocsmatulajdonost.

Ugyandehogy (törölt) 2011.08.26. 14:17:33

szépen megvárják, míg mindenki elfelejti, majd kiengedik 40 millió kártérítéssel.

soproni1 2011.08.26. 14:17:51

Nem vagyok biztos benne, hogy börtönben van. Drága Tomcat barátunk is a teve utcai indiai étteremben nevetgélt, amikor a Hiradó szerint előzetesben volt.

Fiktív személyek, fiktív nevekkel.

Peter T. Sinclare 2011.08.26. 14:19:47

@doki'1981: Még nem hallottad? Egyszerűsítették a színskálát. A vörös és a narancssárga azonos lett.

is 2011.08.26. 14:21:34

@freehckr: "akik korrupciós ügyeik miatt konkrétan százmilliárdos károkat okoztak az országnak"

gyenge a memoriam. Zuschlag 20 millioert ul most 7 evet, de ebbol boven 2 felett elozetesben. Hagyora is max. par szaz millat tudnak rabizonyitani, de inkabb ott is az egyetlen Nokia doboz jatszik, ami 15 millio. mondanal egy ilyen szazmilliardos faszit konkretan, nev es ugy szerint? hacsak ... hacsak nem a Gripenre, vagy a MOL csomagra gondolsz, az mindketto tenyleg szazmilliardos tetel volt, a MOLon egyenesen a veszteseg annyi egy honap alatt. es hat tenyleg nincs racs mogott, de meg mennyire nincs.

Kun András 2011.08.26. 14:22:27

Az ilyen lábtörlő gyújtogató terroristákkal le kell számolni, mert ez már maga az Al-kaida. :))

Mihez kezdenének ezek IGAZI terroristákkal? Nullapont, pozőr faszfejek! Még azt sem találták meg, aki a Teve utcai székházukra lőtt. Röhej!

Peter T. Sinclare 2011.08.26. 14:24:01

@gro.cric0N: nem, ez nem így működik, legfeljebb az olyan, számotokra vélhetően idilli országokban, mint Észak-Korea, Irán, Kína, Kuba...

Demokráciában nem lehet jogtalanul fogva tartani senkit, főként éveken át, úgy, hogy sorra dőlnek meg a vádak ellene.

Mivel állítólag nem egyedül követte el, amit állítólag elkövetett/tervezett, ezért a társainak is vagy ülnie kéne vele együtt, vagy neki is szabadlábon, házi őrizetben védekeznie.

Tudod, demokráciában így működik.

Lencsés István 2011.08.26. 14:25:11

Ítélet jár neki , mégpedig a lehető legsúlyosabb .

Kassian 2011.08.26. 14:27:57

Ja, hogy most sír a mocskos nácija...akkor kellett volna észnél lenni, amikor embereket veretett meg és molotov koktélokat hajigált mások házára.

Alikam 2011.08.26. 14:28:24

Egyértelmű a koncepciós per, viszont sajnos ilyenek a magyar törvények. Ítélet nélknül is évekig előzetesben lehet valakit tartani, maximum ha utána felmentik, akkor megy a kártérítés a mi zsebükből, ha nem akkor meg beleszámolják a büntetésbe és ennyi.

Az más kérdés, hogy az előzetes letartóztatás elfogadásához kell valami bizonyíték. Nos én inkább ezekre a bizonyítékokra lennék kíváncsi.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2011.08.26. 14:29:29

@freemind93: Anyád is egy patkány, te meg csak egy egyszerű féreg vagy

@Farkasokkal táncoló: Ha te ülnél koholt vádak alapján ítélet nélkül, másképp látnád a helyzetét, csak te egy becstelen kollaboráns vagy....

@csakb: Azok csak a hátsószándékú libsi férgekre gerjednek, illetve a ferdehajlamúakat védik. Mivel Budaházy kicsit sem szimpatizál a kedvenceikkel, ezért nem szeretik, és helyeslik azt is, amiért egyébként már siránkozni szokott ez a csőcselék

Kassian 2011.08.26. 14:30:09

@tlvajferi: szerintem ennek fuss neki újra.

collateral collector (törölt) 2011.08.26. 14:31:05

hogy terrorista, vagy nem, ugyanúgy nem tudom megítélni, mint más sem. de azért az nem szorul bizonyításra, hogy Budaházy a "közrend megzavarására hajlamos" személy (lásd Erzsébet hídi, Kossuth téri "produkciók", TV-székház stb.). Ez az ember minden nagyobb rendbontásnál, randalírozásnál, lelkes Molotov-koktél dobálásnál jelen volt, és aktív résztvevőként volt jelen, kifejezetten vezéregyéniségként tekintenek rá bizonyos emberek (bizonyos subprime-IQ körökben), és felbujtott más huligánokat is bűncselekményekre. engem annyira nem zavar, hogy ül, de ez csak vélemény.

viszont az, hogy valaki itt fentebb képes volt leírni egy ilyen hozzászólást, miszerint:

".. A szememben ez a Fidesz legnagyobb sara ..",
ezen azért igen jó humorérzékre vall.

is 2011.08.26. 14:31:37

en azert ugy tudom, hogy volt ott nehany robbanoszer a kozelben, szoval ez a bizonyitek nelkul, ez kisse eros.

en humanus vagyok, es kovetelek neki rendes orvosi ellatast, kajat, mindent. olvasnek egy olyan posztot is, amelyik a robbanoszeres sztorit cafolja. nekem a 2002-es hidlezaras buntetest igenylo dolog (nem jogilag, hanem az en erkolcsi iteletem szerint), es ha tenyleg ok vertek meg Szasz Karolyt, akkor meg a borton is rendben van. ennek a veresnek a cafolatat is olvasnam.

ha az ugyet koveto blogger sem tud igazsagot tenni, akkor az en gyanum afele terelodik, hogy a merleg egyik serpenyojeben a szimpatia, a masikban meg a tenyek vannak. en, akinek nincs szimpatiaja, lehet, hogy konnyebben igazsagot tennek (nem jogilag, es persze nem is tettlegesen).

Robinzon Kurzor 2011.08.26. 14:32:03

@lelkylola: "Ilyen alapon bárkit, bármikor le lehet ültetni 3 évre és ez ijesztő és az én igazságérezetemet sérti."

Budapest, Kossuth tér 1-3 -- itt lehet reklamálni.

Csak félve jegyzem meg, hogy a Mandiner által is hatalomba segített és támogatott kormány, meg a támogatóik nagy része szemében ez a fenti vélemény liberális métely.
Jó esetben.

És különben is: az emberek, ha valamire, akkor erre tényleg felhatalmazást adtak.
Mert ok nélkül nem visz el senkit a rendőr, akkor meg üljön csak.
Erre van igény, és ennek a kurzusnak a kiszolgálásában a Mandiner is aktív szerepet vitt és visz.

Egyék meg, amit főztek.

B-rocker (törölt) 2011.08.26. 14:33:17

Hagyóék Fletóék meg szabadlábon. Akinek meg köszönhetik a 2/3ot sitten rohad. Elszámoltatás? maximum elszámolgatás.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2011.08.26. 14:33:20

@Kassian: Bizonyítsál!, Tegye meg a bíróság is! Vélelem, illetve közvetett bizonyítékok alapján tartják fogva, messziről bűzlik az egész a politikai koncepciótól...

A másik, hogy ne nácizzál te kis bibsi

Muad\\\'Dib 2011.08.26. 14:33:33

@Kassian:
Ahaha...
Jajj, de édes. Tehát Gyurcsány esetében, ha nem sikerült eddig bizonyítékokat találni ellene, akkor biztos ártatlan, és minden koncepciós ügy, ellenben, ha Budaházyra nem találtak terhelő bizonyítékot 2 év alatt, akkor is egy náci embereket összeverető, robbantgató állat.
A gondolkodásod olyan szép összefoglalója a magyar demokráciának, hogy meg kéne őrizni az utókor számára...

Nem vagyok fideszes 2011.08.26. 14:33:50

A hazai igazságszolgáltatás ezer sebből vérzik, alig működik, ez tény. Erre csak egy példa ennek az elmebetegnek az esete a sok közül, a helyzettel kezdeni kéne valamit de baromi sürgősen (nyilván nem azt, hogy a Kedves Vezető a bíróságokat is kézivezérelhesse, mint az ügyészséget).

Ellentétben budiházit magát nem tudom sajnálni egy csöppet sem.

SvenH. (törölt) 2011.08.26. 14:34:01

kicsi, savanyu de a mi terroristank

az megvan amugy amikor felhergelte a csocseleket a Blahan es elkuldte a Fecokaert aki eppen a MuPaban volt?
aztan lazan megrantotta a vallat hogy ami a Blahan kivul tortent az nem hozza tartozik?

Alikam 2011.08.26. 14:34:52

@is: na azt mondjuk szimplán tudjuk,h ogy a magyar rendőrség ha koncepciós ügyekről van szó, akkor mindenféle törvénywszerűséget képes áthágni.

Emlékszem amikor a Kossuth téri tüntetést kergették szét arra hivatkozva, hogy fegyverkeznek. Na most a fegyverkezés a rendőrség által közölt fotók alapán a krumplinyomó, a bugylibicsak, meg a faszenes zokni volt.

Szóval erős fenntartással kezelm amikor politikai ügyekben a rendőrségnek bizonyítékai vannak.

A hídlezárással mi a bajod? Szerintem az egy demokráciában - szhámos más országban van be nem jeletett útlezárás - egyfajta polgári engedetlenség.

Muad\\\'Dib 2011.08.26. 14:35:53

@is:
Kicsit fordítva ülsz a lovon. Nem azt kell bizonyítani, hogy nem ők vertek meg valakit, vagy nem ők robbantottak, hanem az ellenkezőjét. Amikor azt kell bizonyítani, hogy ártatlan vagy, azt másféle rendszereknek hívják...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.08.26. 14:37:12

@Kassian: Lelkylola náci?

(Btw: összekevered a vádat az ítélettel. Persze érthető, az igazi demokratáknál ez népszokás.)

@Peter T. Sinclare: "Tudod, demokráciában így működik."
Mármint jogállamban.

@gro.cric0N: "Budaházy kiszabadítása két okból aggályos: az egyik, hogy jó eséllyel benne volt a molotovos támadásban."
Ne adja az Isten, hogy egyszer rólad találja ki valaki, hogy "jó eséllyel" részt vettél valamiben. Bizonyítani természetesen nem kell.

nu pagagyí 2011.08.26. 14:40:36

Budaházy azt kapja, amit másoknak kívánt. Mi a problémája?

Az esettől függetlenül, a demokrácia sírját olyan gerinctelen alakok ásták meg, mint Polt Péter. Remélem egyszer ő is részese lesz annak a kaffkai világnak, amit épített.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.08.26. 14:41:18

@Alikam: Hát nem érted?

NÁÁÁÁÁÁCCCCZYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!

Hadd jegyezzem meg, Budaházy a hídlezárás szörnyű, ördögi bűntettével Magyarországot Szomália szintjére süllyesztette, ugyanakkor a taxisblokád teljesen törvényes normális tiltakozás.

Mindezt onnan tudom, hogy az szdsz az egyiket elítélte, a másikat támogatta. És az szdsznek mindig igaza volt, igaza van, és igaza lesz!

31/48 2011.08.26. 14:41:49

@Farkasokkal táncoló: mielőtt? Mielőtt mit is csinált pontosan?

Igaza van azoknak akik szerint ebben az ügyben gyönyörűen látszik a politikával átitatott, megkülönböztető, de hatékonytalan igazságszolgáltatási rendszer, ami egyesíti a rosszul szervezett demokráciák és a puha diktatúrák majd minden hibáját. Érdemi reform pedig soha nem történik, csak területfoglalás ennek vagy annak a csoportna a javára.

Remélem lesz ereje a családnak, és tudnak a barátaik/bajtársaik segíteni nekik, hogy megvárják, amíg ki kell engedniük Budaházyt.

Hacsak, mint többen felhozták A tanú-t, nem akarnak egy kirakatpert rendezni és hamisan elítélni valakit.

Az egész valahol mélyen gusztustalan, de mint látható van rá igény az itt is hőzöngő elnyomás-pártiaktól.

is 2011.08.26. 14:42:17

@Muad\\\'Dib: ezert irtam, hogy most nem jogilag vagyunk. jogilag en is tudom, hogy mi van, es gyanitom, hogy csak nemzetbiztonsagi alapon lehetne barmit is bizonyitani, biroi felhatalmazas nelkuli telefonlehallgatassal es tarsaival. mi most 'igazsagot' akarunk, nem birosagosat jatszunk. itt most megbeszeljuk, hogy lehet-e, hogy ok vertek meg, illteve lehet-e, hogy nem ok vertek meg. most ugy tunik, hogy nem lehet, hogy nem ok vertek meg, még ha ez a BE alapjan esetleg nem is bizonyithato. es meg egy szimpatizalo blogger sem tudja leirni, hogy ez a veres sztori nem igaz.

ezt az artatlansagos sztorit ugye a MAL es Gyurcsany ugyeben is eloadtad, amikor a FIDESZes politikusok elore bemondtak, hogy ki bunos, meg miben...

sronti 2011.08.26. 14:43:43

@gro.cric0N:
Pedig pont az ilyen emberekkel szembeni eljárás mutatja egy országban a legjobban, hogy hol is tart jogállamiság tekintetében, az egyszerű ügyekben, szimpatikus emberekkel jogosan eljárni könnyű, az nem mutat semmit. A "jó eséllyel benne volt"-ért meg senki ne üljön.
Ott vannak még a pitiáner, és nem annyira pitiáner bűnözők esetei száz (ezer?) számra, akik szintén gyakran több mint egy évet töltenek előzetesben, aztán nevetséges összegekkel szúrják ki a szemüket kártérítés címén ha ártatlannak bizonyulnak. Vagy még jobb, amikor kapnak egy pont akkora büntetést, amennyit már leültek, csak, hogy ne kelljen kártérítést fizetni.
Mellesleg a jogvédő szervezetek elég sokat tépték, és tépik a szájukat az előzetes letartóztatások elhúzódása miatt, emiatt pont nem érdemes őket ekézni.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.26. 14:44:56

a bírósági iratokba ki nézett bele?

ugye most már elhiszitek, hogy a fidesz egy az egyben mszp? gyöngyöspata, Szima, biszku

"Kérek mindenkit, hogy akit szintén zavar ez az igazságtalanság, emelje fel a hangját!"

vagy szavazzon, támogasson olyan pártot, aki nem fogadja el a kommunisták játékszabályai, és amely végre befejezi a rendszerváltást.
talán többet ér mint kiabálni, beszéltek már eleget jó emberek, kevés embernek, mit értek vele?

kkbk.blog.hu/2011/04/18/elfogadtak_az_uj_alkotmanyt

vazze... 2011.08.26. 14:47:55

Egyetértek a cikkel, szerintem is gáz az egész herce-hurca. Teszek rá 10 ruggert, hogy 15-20 millát fognak az adófizetők kiperkálni kártérítésért, mert az ugye nyilvánvaló, hogy nem tudnak semmit rábizonyítani.

Terrorista, ja én meg űrhajós vazzeg

is 2011.08.26. 14:48:20

@Alikam: altalaban fenntartassal vagy, ertem. es most, konkretan: szerinted igaz a veres? szerinted igaz a robbanoszer? altalanositassal, meg lattam en mar karon varjut bemondasokkal nem jutunk sehova.

kitiltott kennimekkormikk 2011.08.26. 14:49:49

Budaházynak az a baja, hogy nem cigánynak született. Akkor már szabadlábon lenne, sőt kapott volna 10 milla kártérítést is.

Rókakígyó 2011.08.26. 14:50:18

Szerintem meg tényleg engedjék ki vagy ítéljék el. Az Amnesty meg jó, hogy nem pampog, ha a felelős magyar parlament egyik képviselője a náci magyar szigetezők ügyében annyit tud mondani, hogy nem kéne ezen rúgózni. Ne is pampogjon.

Sátán meg a Jocó 2011.08.26. 14:51:36

No, akkor pár pont az ügyben:

1. Az előzetes letartóztatás időtartamát pont akkor növelték meg 3 évre, mikor Budaházynak letelt az akkori törvényekben megszabott előzetese. Nahát...

2. Ennyi idő alatt az össz. "bizonyítékot" Drazséék mutatták be, méghozzá a youtuberól letöltött videó formájában - amin mások voltak.

3. Vajon miféle állatnak kell lenni, hogy december 23.-án (!) tartsanak egy meghallgatást a szabadlábrahelyezés ügyében, majd az egész család szeme láttára kajánul vigyorogva mondják: "nem, Apu mégsem megy haza Karácsonyra"

4. szentkoronaradio.com/belfold/2011_06_15_hazudott-budahazy-ugyvedjerol-soos-es-az-ugyesz
és ez csak egy, a magyar (i)gazságszolgáltatás szebb pillanatai közül...

morpho 2011.08.26. 14:54:06

Érdekes, de a Szabadságot (vagy ítéletet) Zuschlagnak! című cikkre valahogy nem emlékszem.Lehet, hogy olyat nem írtatok?

Alf (törölt) 2011.08.26. 14:55:32

balla irma fia megvan?
vagy az állítólagos tömeggyilkosságra készülő srác?

jogásznak magyarországon azért mennek, mert jól fizet, és mert jól sikerült az évszámokat magolni töriből.

igazság? szolgáltatás?

31/48 2011.08.26. 14:56:09

@compound interest: így van, ha a közrend megzavarására alkalmas személy, akkor nem is baj, hogy ítélet nélkül tartják foga akármeddig.

@gro.cric0N: bocsánat, nem tudtam, hogy a magyar joggyakorlatban azt is büntetik, aki jó eséllyel követ el dolgokat. Mekkora az a jó esély? 60%? 70?

A gyanú is elég? Vagy hogy valaki "rossz társaságba" keveredik?

Egy nagy nyugati tanító mondta (Arnaud-Armaury), hogy "Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit!". Ezt az elvet fogjuk átültetni a büntetőjogba?

Inkább ítélünk el 20 ártatlant, hogy nehogy futni hagyjunk egy bűnöst?

Amúgy pedig ügyes dolog, ahogy a terrorizmust definiálták. Mert aki tömegeket fenyeget és mészárolja az embereket, az ugyanúgy terrorista, mint aki meg akar félemlíteni pár politikust.

Mivel többen úgy akarják megdönteni a fennálló rendet, hogy a népet törik meg, így a terrorista egyet jelent Breivikkel, az al-Kaidával, és az al-Shababbal. Továbbá az is terrorista gyanús, aki állítólag benne volt, hogy valakit megverettek.

Ügyes munka, a mindenkori elit szépen védi magát, gratulálok.

Alikam 2011.08.26. 14:56:57

@is: szerintem semmi nem igaz, úgy alle zusamme. Valóban elég radikális az ipse, de nem hinném, hogy egy villamosnérnök olyan hülye lenne, hogy robbanszóreket tart a lakásában és PSZÁF vezéreket veret meg:)

Ezt ki veszi be??

Rókakígyó 2011.08.26. 14:57:18

@morpho: Hogy jön ide Zuschlag? Hosszú évekre börtönbe került, igaz, hogy valszeg személyes bosszú történt, de az egyetlen valóban "elrettentő" ítélet született az ügyében.

Browning 2011.08.26. 14:59:07

Én a napokban néztem meg Az ügynökök a paradicsomba mennek című filmet, és azóta már értek mindent az elmúlt 21 évről. Ajánlom másoknak is megtekintésre, aki még naivan azt hiszi, hogy itt tényleg bármi pozitív változás fog egyszer bekövetkezni. Mert nem fog.

Nem vagyok fideszes 2011.08.26. 15:01:34

Látom, megy itt a vita arról, hogy ez a félcédulás terrorista-e, vagy sem. Hogy a törvények alapján, ami kimondja valakiről, hogy az-e, azt a bíróságnak kéne eldöntenie, de ha a szó jelentését nézzük, akkor vastagon az. Ugyanis teljesen nyíltan fenyegetett meg akkori kormánypárti képviselőket (például, meg sokakat másokat is), hogy ne szavazzanak meg olyan törvényeket, amik neki meg a cimbikéinek nem tetszettek, arra törekedett, hogy félelmükben ne tegyenek meg emberek valamit.

hu.wikipedia.org/wiki/Terror

31/48 2011.08.26. 15:03:11

@Rókakígyó: szerintem meg egyáltalán ne az AI mondja meg mi a helyes és mi nem az. Nem tudom ki tette meg őket és a Helsinki Bizottságot minden jogok fő ismerőivé, de nagyon ellenszenves, hogy valakik orákulumnak képzelik magukat.

A hírszolgáltatók feladata, hogy tudósítsanak és feltáranak és igenis a nép, értsd mindenki feladata, hogy véleményt formáljon. Legalábbis egy normális, szabadságszerető társadalomban nem lenne szükség arra, hogy korrupt és rendre elfogult paprikajancsik jogvédőkként pózoljanak.

Amúgy meg a kbm szívjon gázt, megint lenyelte eg kommentem.

Tündér_Lala 2011.08.26. 15:03:40

Kérem, nem értik.
A demokráciában mindent lehet. Pofázni..., kit érdekel. Politikai pártot alapítani... , pénz nélkül semmire sem megy, ha pénzt szerzett, akkor betagozódott a rendszerbe.
Egyet nem lehet mozgalmárkodni. Mert az elszabadult hajóágyú és minden hatalom színétől függetlenül gyűlöli. Akkor is, ha olyan dolgokat mond, amit a hatalom is szívesen megtenne, de valamilyen oknál fogva nem teheti.
Meg kell próbálni ellehetetleníteni, korrumpálni, nevetségessé tenni, megfélemlíteni, eltávolítani.
A koncepciós per a kommcsik módszere, de ha mr így alakult hagyják a rendszerben vergődni.
Sajnálom, ez van.

$pi$ 2011.08.26. 15:03:45

@31/48: "közrend megzavarására alkalmas személy" Besza, behu, ekkora marhaságot már évek óta nem hallottam. Ki az aki nem alkalmas a közrend megzavarására öcsém? Mióta rendeli a törvény a bűncselekmény elkövetésének képességét? Mindenki képes valamilyen galádságra nem?

Dekatlon 2011.08.26. 15:03:46

Senkit sem tarthatnak 2-3 évre börönben bírói ítélet nélkül egy jogállamban.
Ezt a számomra nagyon nem szimpatikus embert tartják. A következtetés adott.
Amnesty, TASZ egy kalap szar, ha csak azért nincs még Hágában, vagy EU emberi jogi bizotság előtt az ügy, mert az alanya egy nehezen vállalható figura.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.26. 15:04:04

@freemind93: miért patkány?

@Bélus___: nem fogják elítélni, nincs semmilyük, csak ülnek az ügyön

@freehckr: ezt kell tenni, csakhogy ki fogja ezt megtenni?

@borsikm: így van. "mindenki hozon magával egy vekkerórát" néha én azon is csodálkozok, hogy képesek emberek pártgyűlésekre járni, nincs jobb dolguk? hát még azok milyen emberek, akik visznek magukkal egy vekkerórát...
és milyen vízgereblyéző ember, aki ilyet kér az embertársaitól?

amúgy ne feledjünk a stadler-videót:
"miért maga hány embert ölt már meg?! ez nem olyan egyszerű, nem vagyunk mi gyilkosok!"

kkbk.blog.hu/2011/08/24/budahazy_vs_stadler

Alikam 2011.08.26. 15:04:15

@Lófasz Hadnagy: áhh, és amikor meg Veres Udaj meg Kuszaj a Balatonon terrorizálták a strandon a büféseket akkor ők miért nem rohadnak a rács mögött már évek óta?

Na látod, ez a kettős mérce.

31/48 2011.08.26. 15:04:22

@Browning: nos ehhez, nem kell bármit megnézni, ehhez elég itt élni. : )

Rókakígyó 2011.08.26. 15:05:02

@31/48: ne mondja meg, legyen ebben igazad.

Nem vagyok fideszes 2011.08.26. 15:05:06

@Alikam:

"nem hinném, hogy egy villamosnérnök olyan hülye lenne, hogy robbanszóreket tart a lakásában és PSZÁF vezéreket veret meg"

Kellő mértékű fanatizmus tökéletesen felül tudja írni az ésszerű megfontolást. Tökéletes példa erre Mohamed Atta.

leslieb 2011.08.26. 15:05:27

"Akkor is ugyanígy kiakadnék, ha akár Biszku Béláról, vagy Gyurcsány Ferencről lenne szó, nekik se lehet ítélet nélkül elvenni a szabadságukat"

Kérlek lelkylola, linkeld be azon régebbi írásaid linkjét, melyekben a szintén hónapokat/éveket előzetesben ülő szocialista politikusok vagy családjuk védelmében , aggódva írtál.

Mert lehet Budaházy ártatlan és a szocialista politikusok szemét bűnös gazemberek - nem tisztem ezt megítélni - , de addig ez a cikk csak merő képmutatás.

"Egyszerű" emberek is ülnek ennyit előzetesben, ez botrány. Ezen kellene változtatni de gyorsan .

De te valamiért most csak Budaházy kapcsán aggódsz ennyire ... Az utolsó bekezdésedet meg inkább nem is kommentálnám.

Dekatlon 2011.08.26. 15:07:20

@Dekatlon: ...mert a barátaival és társaival mindenki kedves. Pont az mér le, amilyen a többiekkel vagy.

plb 2011.08.26. 15:07:43

Ez Magyarország, éljen!

Nem vagyok fideszes 2011.08.26. 15:08:44

@Alikam:

Érdekes módon "Veres Udajt és Kuszájt" sosem hallottam uszítani, ezt a kretént meg számtalan alkalommal. Engedelmeddel a saját szememnek és fülemnek hiszek, nem neked.

31/48 2011.08.26. 15:10:07

@$pi$: de nem úgy van az kérem. Az zavarja a közrendet, aki _minket_ zavar. Mert mi a közért vagyunk (meg az éjjelnappali), mi vagyunk A köz.

Mint Virág elvtárs.

Alikam 2011.08.26. 15:13:12

@Lófasz Hadnagy: hát igen, az ő módszereik a családi háttér miatt kifinomultabbak voltak:)

Az uszításért amúgy sem ülsz 3 évet.

William Kidd 2011.08.26. 15:14:30

Én se szeretem ezt a sunnyogó, koncepciós eljárást, igazi bolsevik módszer. Amúgy indirekt bizonyítja, hogy ártatlan. Ha valóban bűnös lenne már rég elítélték volna a nagy "terroristát" és ezen rugózott volna a ballib politikai brigád és a lakáj mediájuk. Bassza a rendszer csőrét, ennyi. Így mártír lesz. Még azok szemében is, akik eredetileg nem szimpatizáltak vele és az elveivel.

Egy szó mint száz, ítéletet mielőbb. Ha ártatlan szabaduljon, ha bűnös nem. És valóban, mi van akkor ha felmentik? Ki fogja jóvá tenni neki az elvett éveket? Vagy ebben a kurva országban, csak úgy le lehet ültetni ártatlan embereket évekre?!

31/48 2011.08.26. 15:14:46

@Rókakígyó: persze, azt meg kell hagyni, hogy az indíték nagyon szép, papíron leírva tényleg nagyon nemes, mert az elnyomottak és mindenkit megillető alapvető jogok... stb.

Valóban azt is meg kell adni, nagyon sok igaz ügy mellett kiálltak, de a minden szervezetre rákenődő sárból ráuk annyi rakódott, és annyira gyomorforgatóan arrogánsak, hogy nem is próbálnak küzdeni ellene. Egyre mélyebbre merülnek a politikai manipulációk hálójában és én személy szerint már nagyon régen elvesztettem minden tiszteletemet velük szemben.

Jó ügyért harcolnak, de rosszul.

$pi$ 2011.08.26. 15:15:01

@31/48: Jah, hogy az urakat zavarja... akkó értem. És tessék mondani a lámpavasak nem zavarják az urakat. ;))))

Martian (törölt) 2011.08.26. 15:16:59

Politikai foglyok voltak a Kádár-rendszerben, meg vannak most is...

val 2011.08.26. 15:17:33

Terrorcselekmény kis hazánkban (legalábbis azok között amit rá akarnak kenni) nem volt. Ettől függetlenül el lehet ítélni, és el is fogják.
Sokan mondják, hogy mérgezik bent, hiszen az utóbbi pár hónapban romlott le az egészsége, pont neki, aki röhögve kibírta még azt is, hogy fél évig nem látott csak neonfényt (csak sötétedés után vitték ki sétálni pár percre).

Aki ismeri Budaházy múltját, az tudja, hogy mindig a szabadságért küzdött, csak túl nagy volt a pofája. (Érdekes módon, pont a sukoró botrány kirobbantása után lett nagyon gyorsan terrorista.)

Most majd így, vagy úgy, de szépen elteszik láb alól.

Köszi Viktor! Pont úgy szeretünk, mint ezt az egész bűzlő, rothadó rendszert,melyet olyan szépen tovább üzemeltetsz.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.26. 15:17:42

@Farkasokkal táncoló: ezt Táncsicsnak is mondanád? Kossuthnak?

nem, nem, Buda nem ilyen formátum, csak éppen vannak dolgok, amikért érdemes küzdeni, és ez nem menti fel az internacionalista elnyomókat...
vagy nálad igen?

@Gyurma Pappa: teljesen biztos hogy terrorista, draskovics elvtárs megmondta, alapos nyomozás után

kkbk.blog.hu/2009/07/25/draskovics_mszp_a_legsotetebb_kommunista_koncepcios_per_2009_ben

mit mondott erre a bizonyítékhamisításra szijártó?
"nem lehet következmények nélkül bizonyítékot hamisítani" egy igazságügyminiszternek. és azt mondta még a havi kétmilliót kereső intelligens, gerinces, antikommunista harcos: "ennek komoly következményei lesznek"

"sok kérdés érkezett... az elszámoltatás ügyében... én nem gondoltam volna, hogy ez még mindig ilyen erősen dolgozik ez emberekben ...."

Orbán Viktor miniszterelnök, 2010. december végén, Facebook

fidesz = házmesterek pártja 2011.08.26. 15:18:52

Egy tetves náci. Ennél több szót nem érdemel.
Szegény családja, óhjajj... és az övén kívül még hány olyan család él ebben az országban, akik legalább ekkora, ha nem nagyobb bajban vannak?

Alikam 2011.08.26. 15:19:23

Csak én azt nem értem, hogy miéret pont Budaházy? Szerintem voltak már sokkal veszélyesebb emberek is akik az aktuális politikai hatalmat bírálták, támadták és közel sem akarták ennyire kivonni őket a forgalomból.

látjátok feleim szümtükkel 2011.08.26. 15:19:38

@freehckr: "Itt most már nem csak arról van szó, hogy ítéljék el, vagy engedjék ki. Budaházy az orvosi lova a mai napig is komcsi berögződésekkel működő, politikailag befolyásolt korrupt „igazságszolgáltatásnak”. A testületeket át kellene világítani, a pártembereket kib*szni, az ügyészséget politikamentesíteni, a bíróságok hatékonyságán pedig radikálisan javítani... felégetni, letarolni, helyét felsózni... és bilibe ér a kezem. :) Csak egyszerű polgári tyúkperekkel évekig szüttyögnek a bíróságok, röhej ez kérem..."

1.) Azért nem korrupt az igazságszolgáltatás, mert egy ügy hosszú ideig húzódik.
2.) Sem az ügyészségen, sem a bíróságon nincsenek pártemberek. Azt, hogy ki melyik pártot kedveli ezekben a testületekben, a munkájukon keresztül megállapítani nem lehet.
3.) Igaz, hogy a bíróságok hatékonyságán radikálisan javítani kellene. De kinek?
Az eljárási törvényeket a parlament szavazza meg, a törvényjavaslatokat meg vagy a kormány, vagy “Pista bácsi a piac sarkáról” nyújtja be másfél éve kontroll nélkül, az igazságszolgáltatás meg csak azzal tud dolgozni, amit a kezébe nyomnak. Az eljárási szabályokkal a képviselők közül csak az ügyvédek dolgoznak, nekik meg nem rossz, ha az eljárás elhúzható, mint a rétestészta.
4.) Valóban röhej, hogy “ egyszerű polgári tyúkperekkel évekig szüttyögnek a bíróságok,”.
Erről viszont már Baka András és az összes többi vezető is tehet, mert rosszul dolgozó, lassú, döntésképtelen embereket választanak bíróvá. Más szakmában ilyen hozzáállásnak következménye van, de nem hallottuk, hogy lassan és rosszul dolgozó bírót ki*k a pályáról.
5.) Nem csak bonyolult ügy tud évekig elhúzódni. Sajnos a mai eljárási szabályok szerint a nyomozás során kihallgatott, és tanúvallomást tett tanút a bírónak is ki kell hallgatni. Nagyon gyakori, hogy a tanú közben elköltözik, új tartózkodási helyének felderítése nehézkes, ugyan akkor a bíróság előtti megjelenése szembesítés miatt nagyon fontos. El tudom képzelni, hogy hasonló okok B.Gy. ügyében is előfordulhatnak, mert azt a bíró már biztosan el tudja dönteni, hogy történt-e bűncselekmény vagy sem.

Ha az ügyészség egy bonyolult ügyet képes 2-3 év alatt a rendőrséggel lenyomozni, feldolgozni, megvádolni, akkor a kész anyagból a bírósának anélkül is tudni kellene döntetni, hogy tárgyalást tart. Ehhez azonban ilyen jogszabály is kellene.
A bíróságok nem csak azt bírálják el, hogy a vád és a nyomozati anyag alátámasztja-e valaki bűnösségét, hanem nagyon sokszor neki állnak kurkászni, mégis mivel lehetne a helyt nem álló vádat igazolni. Nem ritka tárgyaláson a tanú vegzálása sem, pedig a tanú csak azt mondja el ( akad néha kivétel is, de nem ez a jellemző ) amire emlékszik. Azt meg szerintem egy bíró sem vonhatná kétsége, hogy miért erre, és miért nem arra emlékszik egy tanú. Hallottam már olyat is, hogy a tanú által előadottakat a bíró azért nem fogadta el valósnak, mert az adott témában nem volt semmiféle ismerete, ezért azt gondolta, hogy a tanú hazudik. Lehet, hogy nem tiniket kellene bírónak kinevezni? Szükség lenne élettapasztalatra is?

Azért fordul elő sok felfújt ügyben évek múlva a felmentés, és az enyhe ítélet, mert a védők indítványára a bíróságnak kötelessége az ártatlanságot igazoló bizonyítást lefolytatni. A bűnösséget azonban az ügyészségnek már a vád benyújtásakor bizonyítékokkal alá kellett támasztania! Tehát a labda a bírósági térfélen pattog, de a hiba első sorban az eljárási szabályokban keresendő!

Martian (törölt) 2011.08.26. 15:19:55

@Lófasz Hadnagy: "Kellő mértékű fanatizmus tökéletesen felül tudja írni az ésszerű megfontolást. Tökéletes példa erre Mohamed Atta."

Ha a 9/11-es "hivatalos tálalású mesedélután" al-Kaidával, Oszamával és a többi láthatatlan mitológikus figurával egyáltalán igaz...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.26. 15:20:06

@lelkylola: a rendőrség részéről"

óóó :) és az ideológia se sérül

megmaradunk hűségesnek, hisz olyan szép a haja a vezérnek, és mégiscsak ő finanszírozza a barátainkat

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.26. 15:22:29

Budaházy alapból rohadt terrorista, önmutógató feltünési viszketegségben, dirigálási kényszerben lévő rohadék ember. DÖGÖLJÖN meg az ilyen!
Persze, ha már robbantgatási kedve volt a bandájának, azért a Nemzeti kis Törpe Szarjankóéknál is robbantgathatott volna...!

William Kidd 2011.08.26. 15:22:48

@Dekatlon: mert nem zsidó, cigány, buzi vagy más kissebbség.

Budaphestie 2011.08.26. 15:23:34

Valóban nagyon nagy igazságtalanság és jogtiprás, ami Budaházyval történik. Nem értek egyet azzal, amit művelt, de sokkal nagyobb baj az, amire ez a poszt rá mutat.
Sajnos nem példa nélküli Budaházy esete. Sőt! Nagyon sok "kisembert" tartanak fogva hónapokig sőt évekig az ítélet előtt. Miután kiderül, hogy ártatlanul voltak "börtönben", kapnak valami minimális kárpótlást, de addigra az életük tönkrement. Bárkivel megtörténhet ez. Veled is.

Sajnos ez Magyarország.
Rosszabb, mint a balkán.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2011.08.26. 15:25:28

Igazad van. Időszerű lenne már ítéletet hirdetni. Vagy engedjék el, vagy ítéljék el.

Dekatlon 2011.08.26. 15:30:02

@William Kidd: hát ezaz! Ezért lesz hiteletelen az egész. Jogai egy jogállamban nem csak a nekünk szimpatikus embereknek vannak.

Stabilo 2011.08.26. 15:30:58

Budaházyra még a mai napig semmit nem tudtak kenni. Szánalmas, hogy a választások előtt még a Hír Tv csinált vele riportot, amiben mélyen taglalták, hogy gyakorlatilag semmi bizonyíték nincsen ellene, majd a választások után 180 fokos fordulat.

Sajnos.
Majd meglátjuk mit tesz a jobbik, mert hogy a következő 4 év az övéké az biztos. :)

tovabb a jezsovi uton 2011.08.26. 15:30:59

inkább magda marinkot engedjék szabadon!!!!persze budaházit is kiengedhetik, de magda marinkót mindenképpen!!!!heros never die!!!

Tedat 2011.08.26. 15:32:52

Tényleg szánalmas ez a Budaházys dolog.

Bűnös? Akkor tessék, tárgyalják, ítéljék el, adjanak neki X évet.

Ha meg egy bolond, akkor kapjon másfajta ítéletet. Ha ártatlan, akkor azt.

Ez a húzzuk-halasszuk olyasmit sejtet, hogy esetleg Budaházy nem is terrorista, de most ciki lenne beismerni, hogy kamu az egész ügy, vagy jó lenne, ha ezt nem mondhatná el senkinek.

Addig is csendben van, és nem buktat le senkit.

Tom és Jerry fan · http://www.tomesjerryfan.hu 2011.08.26. 15:35:41

Ezt a cikket legalább 1 éve kellett volna már megírni.
Egyébként attól függetlenül, hogy milyen ember ne a családját büntessék már, mert ettől undorító ez az egész dolog.

Tedat 2011.08.26. 15:36:27

@látjátok feleim szümtükkel:
"Nem ritka tárgyaláson a tanú vegzálása sem, pedig a tanú csak azt mondja el ( akad néha kivétel is, de nem ez a jellemző ) amire emlékszik."

Aha. És gondolom az elősegíti a tanúk pontos emlékezetét, ha minél tovább húzódik a tárgyalás.

Hátha addig a tanú már azt is elfelejti, hogy miről volt szó, mit látott.

Botrány amit a bíróságok művelnek.

zladko 2011.08.26. 15:37:11

Azért nem engedik ki, mert egyrészt fél a politikai "elit" tőle (ugyanis ők voltak a célpontjai). És emiatt terroristának sem nevezhető, hiszen bűnözőket akart kinyírni, ami egy nagyon pozitív dolog.
Másrészt azért nem engedik ki, hogy jó "demokrata" módon megértessék minden jelenlegi hatalom ellen hőbörgő emberrel, hogy jobb ha kussba marad.

Gyakorlatilag ugyan az meg 45 óta, csak kicsit finomodtak a dolgok, felvették a demokrácia látszatát (többé kevésbé).

Budaphestie 2011.08.26. 15:37:25

@tesz-vesz: Nem úgy van ez, hogy shit pál azaz rajta kersztül OV adhatna amnesztiát neki bármikor?
Nem akarnám, h adjon, csak kérdezem...

Tedat 2011.08.26. 15:38:39

@is:
"gyenge a memoriam. Zuschlag 20 millioert ul most 7 evet, de ebbol boven 2 felett elozetesben."

Jajj, megjöttek a Zuschlag-haverok!

Milyen 20 millió? Zuschlag legalább 50-70 milliót lopott.

Az, hogy ebből lebukás UTÁN visszaadott valamennyit, nem lehet enyhítő körülmény.

regress 2011.08.26. 15:39:43

ez a mélymagyar maradt volna otthon a gyerekeivel.most jut eszükbe ,hogy nevelni kellene őket?nála sokkal értékesebb emberek nyomorognak.jó helyen van,magának kereste a bajt.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.26. 15:40:42

@aaabbbccc: miért mi a baj azzal amit a tmrsz ír? konkrétan? én nem tudnák semmi rosszat mondani rájuk

zladko 2011.08.26. 15:42:33

@regress: Jaja a szemét 56-osok is megérdemelték a halált, maguknak keresték a bajt. Szemét mélymagyarok voltak! :)

morpho 2011.08.26. 15:47:27

@Tedat:
Ez nem Zuschlag haverság kérdése.Nekem se Budaházy, se Zuschlag nem a haverom, de nincs különbség a két eljárás között.Mindkettő úgy dekkolt a sitten, hogy nem volt ítélet.Ennyi.

pokesz70 2011.08.26. 15:48:13

Szerintem Norvégiában nagyon örültek volna, ha a "kereszteslovag" épp előzetesben ücsörgött volna ahelyett, hogy kilátogat egy bizonyos szigetre játszadozni... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ártatlanul zárjunk be embereket börtönbe, de a világon mindenhol (Patriot Act megvan?) a terrorgyanús elemeket próbálják megelőző jelleggel lekapcsolni. És azért gyanús körülmények itt is akadnak bőven, ha jól tudom a vádemelés meg is történt. Nagyon gáz, ha kiderül, hogy valakit tévesen vádoltak meg és a bíróság hosszas előzetes fogvatartás után hoz felmentő ítéletet, és ezellen valóban tiltakozni is kell. Ugyanakkor nem tartom szerencsésnek, hogy pont egy terrorizmussal összefüggésbe hozott ember példáján kéne ezt a tiltakozást elkezdeni.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.08.26. 15:48:59

@tesz-vesz: www.youtube.com/watch?v=3NV-2n9dwE0

Jaja. Turul nem érti, hogy egy bűnözővel(, vádlottal) szemben sem lehet sem lehet jogsértéseket elkövetni.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.26. 15:50:42

@Muad\\\'Dib: sokkal okosabb, mint lola. ki az író?

@gro.cric0N: Szeretteim közül laknak ... a környéken levő házban ... üljön csak."

höhö :)

"Budaházy ... kedvenc zenéjük és kedvenc bódítószerük (sicc!) miatt szeretne börtönbe csukatni."

na ez mi volt ez?:) szerintem nem olyan egyszerű a helyzet, mint ahogy felfogtad

@Kassian: @Lencsés István: ez már az indexcsőcselék lázadása lenne?

Nevem Earl 2011.08.26. 15:51:51

Budaházyt a szélsőjobb ördögi szimbólumává démonizálták, véleményem szerint teljesen feleslegesen. Mérsékelt jobboldaliságomból kifolyólag nem szimpatizálok sem velük, sem a módszereikkel, de tényleg el kellene már gondolkodni. Nála érzem először, hogy tényleg van értelme a kurucinfón oly sokszor (bár gyakran túldramatizálva) használt "politikai fogoly" kifejezésnek. Nem fogok azért Free Gyuri kitűzőket hordani, de döntést végre!!

Gogol 2011.08.26. 15:52:28

Hahah, érdekes a logikád:

"Így nem valószínű, hogy egyedül ő veszélyes, a többiek pedig nem."

De az enyém jobb:

Együtt veszélyesek.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2011.08.26. 15:52:31

@pokesz70:
Na jó, jó, de már több, mint két éve ül ítélet nélkül. Ez nem kóser.

vernarancs 2011.08.26. 15:52:34

A gyerekeinek szar lehet. Erre gondolhatott volna amikor forradalmat hirdetett.

benkoo 2011.08.26. 15:54:05

na ne védjük már...
hunvalról, stb cikk, őket nem védjük?
Akkor lett volna családapa, meg egészséges amikor ebbe belefogott...

pitty1 2011.08.26. 15:54:21

Baromi egyszerű: ha három gyermekem van akkor a közelébe se megyek olyan dolgoknak ahol akár csak a törvénytelenség látszata felmerülne.Ha meg igen akkor teli szájjal üvölteném a bíró orcájába hogy miért tettem.Persze ez is gerinc kérdése .

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.08.26. 15:56:34

@lelkylola:

1) A Szabadságot (vagy ítéletet) Budaházynak! címet adtad a posztnak. Megfékezhetetlen nyelvérzékem és lényeglátásom kikényszeríti belőlem, hogy kimondjam: ennél sokkal pontosabb és kifejezőbb cím lett volna az Igazságot Budayházynak! cím.

2) Hová tetted a régi avatarodat?!:-)

ü
bbjnick

hoplita 2011.08.26. 15:57:36

@freemind93:
Szerintem az a szuka volt a patkány, aki erre a világra fosott....a Duna helyett.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.26. 15:59:15

@BPHead: amnesztiához ítélet kell úgy gondolom, amúgy nem úgy van, ismered a komcsi rendszert?

"biszku nem felelt a bírósági ítéletekért" mondja maga biszku a filmben, "hiszen nem is nyúlhatna bele a bírói munkába, az igazságszolgáltatásba!"

a rendőr egy még a bírónál is nagyobb báb, bár lehet hülyeséget mondtam

látjátok feleim szümtükkel 2011.08.26. 16:00:54

@Tom és Jerry fan: "Egyébként attól függetlenül, hogy milyen ember ne a családját büntessék már, mert ettől undorító ez az egész dolog."

Ha te valami jogelleneset csinálsz, akkor ki is bünteti a családodat? Nem kell másra hárítani cselekedeteinkért a felelősséget! Budaházit se küldte oda a bíróság, ahol a vád szerinti cselekményt elkövette ( vagy sem, nem tudhatjuk jogerős ítélet előtt).

hoplita 2011.08.26. 16:01:38

@borsikm:
Okoz is ez némi meghasonlást a betájolt fityiszes agyakban...vagy a helyükön.

hogylehet 2011.08.26. 16:01:46

"Kassian 2011.08.26. 14:27:57
Ja, hogy most sír a mocskos nácija...akkor kellett volna észnél lenni, amikor embereket veretett meg és molotov koktélokat hajigált mások házára. "

Pont ezt kéne bizonyítani és ez alapján elitálni.

De akkor tényleg ítéljék már el, vagy pedi ha nem akar összejönni a bíizoníték, engedjék el.
Két év alatt nem tudták kinyomozni?

Martian (törölt) 2011.08.26. 16:01:49

@pokesz70: ezért vannak a polgári titkosszolgálatok, hogy ne önmagában a különös nézetek alapján, hanem mondjuk a megrendelt műtrágya mennyiségével összefüggésben figyelemmel kísérjék és a megfelelő időpontban kiemeljék az illetőt... majd az összegyűjtött adatok alapján lehessen vádat emelni és elítélni.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.26. 16:01:51

@TaTa86.: haha, köszi. meg kell szolgálni a 30 ezüstöt, az nem úgy van hogy csak úgy médiafelületet kap az ember hírtévébe, kossuthon, m1-en stb.
ezért nem mehetnénk mi be oda :)

hoplita 2011.08.26. 16:03:03

@Farkasokkal táncoló:
Remélem eccer te is benn rohadsz és tapogatod a téglád.
Rád férne, szarjankó.

aaabbbccc 2011.08.26. 16:03:27

@tesz-vesz: ez pl beteges:
www.tmrsz.hu/2011/06/22/elutasitottak-megpanaszoltuk/
ez egy hivatalos level es ilyeneket irnak:
"Balsai-Lázár-Répássy nevű egyének"
"Balsai és Lázár nevű alakok"
"az elkövetőkhöz csatlakozó Répássy nevű Kádár-rendszeri egyetemista huszár"

de a legszánalmasabb maga a téma, a forma csak utána következik

Spanish VVax 2011.08.26. 16:03:56

Itt nem csak budaházyról van szó, hanem álltalában a magyar előzetes fogvatartásról, ami 3 évig (!) engedi a megvádoltat fogva tartani. Aztán ha mégsem bűnös majd megvonja a t. igazságszolg. tanács a vállát: "ja bocs, ott van 210 ezer kárpótlásul, oszt' kuss legyen" Önmagában véve a 3 év előzetes embertelenül köcsög rendelet, az előzetes fogavatartás ráadásul fegyház fokozattal ér fel, ezt kellene megváltoztatni és eltörölni a francba.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2011.08.26. 16:07:14

@bbjnick: segíts! képzeld, lecserélődött a jó kis avatarom és nem tudom visszatenni a régit. a profilomban nem találom, hogy hol lehet beállítani :(

Martian (törölt) 2011.08.26. 16:07:21

@tesz-vesz: "biszku nem felelt a bírósági ítéletekért" mondja maga biszku a filmben, "hiszen nem is nyúlhatna bele a bírói munkába, az igazságszolgáltatásba!"

Jááájj... próbált csak volna egy (egyébként nyilván a Párthoz hű) bíró az elvárásokkal szemben tárgyilagos lenni!

Ez ugyanaz a hülye kifogás, mint a Vatikán részéről a korabeli "független bíróságokra" kennni az inviziciós ítéleteket! Próbált csak volna egy akkori bíró az egyházzal szemben függetlenül dönteni!

HúszTíz 2011.08.26. 16:09:11

Koncepciós per, csakúgy mint a Magyar Gárda esetében.

hoplita 2011.08.26. 16:10:35

@Lencsés István:
Ki nem szarja le a fejed...?:)
Nincs kedved visszamászni anyukádba?
Nem baj, ha nem férsz vissza...én tudok segíteni.:)

hoplita 2011.08.26. 16:11:53

@Magánvéleményem:
Úgy látom nem csak nálam verték ki a biztosítékot ezek a gennygombócok.

William Kidd 2011.08.26. 16:12:43

@Dekatlon: Pontosan, a torkánál ragadtad meg a kérdést. :-)

2011.08.26. 16:13:55

Valaki, aki felsőfokon keni az angolt, minden további nélkül írhat egy levelet a Strasbourgi emberjogi bíróságnak, akik majd rákérdeznek jó esetben, hogy "urambátyám, hát mi a rákot tartják fogva 3 éve ezt az embert tárgyalás nélkül?"
Bezzeg akiknek ülni kéne (Gyurcsány, Hagyó, Orbán, Demszky), szabadon élik életüket.

hoplita 2011.08.26. 16:14:00

@Robinzon Kurzor:
Korrekt......az érintettek elgondolkodhatnak ezen, ráérő idejükben.

hoplita 2011.08.26. 16:20:20

@Kassian:
Mennyél inkább és csinálj egy kistestvért magadnak...anyukád is örülni fog.

Mr. Rustical 2011.08.26. 16:22:27

@SvenH.: Ez most idézet volt a bírói ítélet indoklásából?
Mert ha nem, akkor témán kívül vagy, off topic. Ha bizonyítva van, hogy hergelte, akkor ítéljék el, ha nincs, akkor engedjék el. Ilyen egyszerű, persze csak a nem liberálisok számára.

Olvasd el, miről szól a cikk. Persze te írsz, nem olvasol.
Ettől vagy liberális. Nektek semmit nem kell elolvasni, sehol nem kell ott lenni ahhoz, hogy megfellebezhetetlen véleményt mondjatok. Minden ott van a kis buksi fejetekben. A liberális ember sajnos természeténél fogva képtelen felfogni, hogy a törvény előtt mindenkinek egyenlőnek kell lenni, így aztán képtelen elfogadni a jogállamot.

hoplita 2011.08.26. 16:24:18

@31/48:
"...Az egész valahol mélyen gusztustalan, de mint látható van rá igény az itt is hőzöngő elnyomás-pártiaktól...."

Ezek itt csak addig tapsikolnak, amíg nem fordul egyszer a kocka és rájuk nem kerül a sor.
Akkor majd visítanak, mint a szopós malac.

William Kidd 2011.08.26. 16:25:03

Egész pontosan ez az ügy ékes bizonyítéka, hogy a kommancsok által koholt vádak alapján rács mögé zárt Budaházy ügyében velük egy követ fúj illetve az egészhez asszisztál a mindekitelszámoltatuk szintén kiszesekkel, mszmp-sekkel teletűzdelt Fiudesz. Egy kutya ez mindkettő, MSZP = Fityesz. Bolsevik torzó mindkettő a módszereiket nézve, a jogállamhoz és a demokráciához való viszonyukat tekintve. Addig van demokrácia és úgy ahogy, amíg az ő érdekinket szolgálja. A magyar demokrácia az üzbegisztánihoz konvergál, almaköztársaság.

gyz 2011.08.26. 16:26:06

"Akkor is ugyanígy kiakadnék, ha akár Biszku Béláról, vagy Gyurcsány Ferencről lenne szó"

akadnal te egy banatos lofaszt.

Amugy azzal 100%-ig egyetertek, hogy nem szabadna itelet nelkul ilyen sokag fogva tartani valakit.
Millio dolog szol ellene, az egyik peldaul az, hogy martirt csinalnak az ilyen alja sopredekbol. Lehet huppogni a gyerekek miatt, akikrol a kukaborogatas kozben valahogy elfelejtkezett.

hoplita 2011.08.26. 16:26:30

@Lófasz Hadnagy:
Igazad van, minek sajnálnád.

Igaz, én is vigyorogva nézném amint egy lámpavasra húznának...megengedő hangulatomban esetleg tartanám is a kötél végét.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.26. 16:26:49

@nu pagagyí: Budaházy azt kapja, amit másoknak kívánt."

te mit kívántál eichmannak?

hoplita 2011.08.26. 16:30:35

@Lófasz Hadnagy:
Ja....hogy te az a fajta hülye vagy, aki beveszi a WTC mesét is?

Így már érthető..:)

rókafogta 2011.08.26. 16:30:46

Én nem ítélem meg, hogy bűnös vagy nem(erre való a bíróság) de egy biztos az szégyen ,hogy egy embert Magyarországon 3 évig bent lehet tartani a börtönben ítélet nélkül.Ezek szerint bármiért meg lehet tenni,ha akarják.Ez pedig felettébb aggályos, és visszaélésekre, megfélemlítésre stb. ad lehetőséget. És még valami (ugyan nem ismerem ) de senkit nem "nácizok kommunistázok" szerintem ezt is a bíróságnak van joga kimondani és nem pedig egy két okos Tóbiásnak. Igen is ,egy nyomozást fél év háromnegyed év alatt le lehet zárni vádemeléssel (ha annyi idő alatt nem áll meg a vád akkor nincs miért tárgyalni az ügyet. A tárgyalást meg szintén .De szerintem ebből az ügyből is (mint sok másból ) Magyarországon jó sokan jól megélnek, (bírák ügyészek jogászok szakértők stb.az adófizetők meg csak fizetik a számlát! Így kell ezt csinálni!!!!!!!!!!!!!!!

Tedat 2011.08.26. 16:32:01

@morpho:
"Ez nem Zuschlag haverság kérdése.Nekem se Budaházy, se Zuschlag nem a haverom, de nincs különbség a két eljárás között.Mindkettő úgy dekkolt a sitten, hogy nem volt ítélet.Ennyi. "

Ja, csak épp Zuschlagról kiderült, hogy ellopott X milliót, már az előzetes alatt is.

Budaházyról pedig nem tudunk semmit -- ha igazak a vádak, akkor viszont elő a bizonyítékkal.

Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy létezik-e olyan tökkelütött ember, aki focilabdákba varr bombát, majd azt X.Y. nevesincs utolsó senki MSZP-s képviselő nyaralójának udvarában robbantaná fel, mindenképp télen, nehogy valaki megsérüljön.

Jó hogy nem a rendőrpalotába lő már bele éjjel kettőkor egy kemény magyar terrorista!?

Bezzeg a Norvégoknál! Breivik igazi terrorista, robbant, gyilkol, nem is kérdés, hogy bűnös!

benkoo 2011.08.26. 16:33:30

Amióta Bházy sitten van egyik nemzeti ünnepet sem zavarja a csürhe... nem fura?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.26. 16:33:32

@Sátán meg a Jocó: Vajon miféle állatnak kell lenni, hogy december 23.-án (!) tartsanak egy meghallgatást a szabadlábrahelyezés ügyében, majd az egész család szeme láttára kajánul vigyorogva mondják: "nem, Apu mégsem megy haza Karácsonyra"

hm :( elég nagynak

"1. Az előzetes letartóztatás időtartamát pont akkor növelték meg 3 évre, mikor Budaházynak letelt az akkori törvényekben megszabott előzetese."

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.26. 16:34:16

@benkoo: de. furcsa.

a vagyonosodásod is az.

hoplita 2011.08.26. 16:34:18

@al kotmány aláiro álamfö:
Remélem a tied még nagyobba lesz...Isten nem ver bottal faszfejkém, ezt vésd abba a sötét agyadba.

Kassian 2011.08.26. 16:36:18

@Schindler Pistája: Én csak szegény édesanyád sajnálom...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.26. 16:37:00

@Browning: hol lehet megnézni Az ügynökök a paradicsomba mennek c filmet?

gyz 2011.08.26. 16:37:27

@hoplita: szerintem ne itt aprozd el azt a tekintelyes szellemi municiot, amivel Isten megajandekozott. Vedd kezedbe a haza sorsat, Budahazinak eppen ilyen hazafiakra van szuksege, akik mindenre azonnal frappans valasszal szolgalnak

Kassian 2011.08.26. 16:37:50

@hoplita: te meg mássz vissza a kő alá, ahonnan a szarkupac nyilasdisznó haverjaiddal elkúsztál.

benko100 2011.08.26. 16:38:09

Véleményem szerint felháborító, amit vele művelnek. Akár bűnös, akár nem ezt senkivel nem lehet csinálni. Tipikus kettős mérce, amit vele szemben alakmaznak. Remélem, hogy hamarosan kiengedik és olyan dolgokat fog bizonyítékokkal a nyilvánosság elé tárni, amivel borul a bili.
Szerintem mindkét oldalon félnek tőle, ezért nem engedi ki a Fidesz sem. Ennyit a magyar jogállamiságról.
Egy Fidesz rendezvényen 2002 előtt mögöttem állt, és amikor Dávid Ibolyka felszólalt, ő előre megmondta, hogy mi lesz az MDF sztori vége...
Ez az ember nagyon (túl) sokat tud..

veny 2011.08.26. 16:38:40

A probléma valós, a magyar igazságszolgáltatás bizony azt és addig tart előzetesben, akit csak akar, lassúsága meg ugyebár legendás. Az is közhely, hogy a bíró a legritkább esetben vizsgálja az ilyen kérelmeket érdemben, automatikusan elfogadja a nyomozó hatóság indítványát.

Aztán hogy az elmúlt évek számos ismert (és még több ismeretlen) ilyen esete közül kinek melyik veri ki a biztit, az egy másik dolog.

hoplita 2011.08.26. 16:38:52

@pokesz70:
Ja...csukjunk le előre mindenkit, abból nem lehet baj, igaz?

Ülj le fijam, hülye vagy, mint a csizmám talpa sárosan.

hoplita 2011.08.26. 16:41:05

@TaTa86.:
Szerintem inkább talán nem akarja érteni....meg aztán van az a pénz, amiért egyesek nem értenek dolgokat.
Pfej....:(((((((

Guilelmus 2011.08.26. 16:41:23

Én Eichmannak jó egészséget kívànnék. Egyébként meg: Arbeit macht frei! -:) Úgyhogy biboldócskák, lehet nekiállni dolgozni! -:)

gentry 2011.08.26. 16:43:22

Butaházi nagyon jó helyen van! Amúgy meg azt üzenem neki; hogy tetszett volna nem balhézni...

regress 2011.08.26. 16:44:02

@zladko: igen jó példa erre a wittnermari.

hoplita 2011.08.26. 16:44:46

@benkoo:
Rossz duma, de méltó a nevedhez, avatarodhoz.
Ez te lennél Ephialtész?

Ha igen, jobban tennéd ha kussolnál......

Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom 2011.08.26. 16:46:01

@Guilelmus:

Bizony elkelne itt egy Eichmann kaliberű féregirtó szaktekintély. Elszaporodtak a pimasz közel-keleti tetvek.

Várúr 2011.08.26. 16:46:35

Mélyen egyetértek a poszttal.
Ami Budaházyval történik, az a magyar igazságszolgáltatás szégyene. Olyan ostoba, amatőr és embertelen ügykezelés, amiért az apparátusnak jár(na) egy hatalmas valagbarúgás, fizetésmegvonás, alacsonyabb munkakörbe helyezés, kirúgás, stb.

gyz 2011.08.26. 16:46:45

@veny: igy van. Kinek melyik.

Martirgyartasra nagyszeru ez a rendszer. Meg az idiotak hergelesere. Masra aligha.

Várúr 2011.08.26. 16:48:51

@tesz-vesz:
Igen, az a karácsonyi bejelentés ritka aljas volt...

kennyking 2011.08.26. 16:48:57

@Mr. Rustical: A liberálisok az Abszolút Igazság és Mindent Tudás -tudatával telítődött egyedek.Velük vitatkozni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Budaházynak meg lassan papírja lesz róla, hogy ő az egyetlen, aki minden esetben Magyarország érdekében cselekedett.Lesz ő még Budapest főpolgármestere!

hoplita 2011.08.26. 16:50:35

@Kassian:
Valljuk be, libernyákom, ez nem volt valami frappáns....mondhatjuk azt is, hogy igen gyengusz riposzt.
Bizonyítéka annak, hogy intellektuális kihívásokkal küszködtök ti, keményen.:)

DR.version · http://m-12.blog.hu 2011.08.26. 16:50:49

kuss a nevetek vagy ugy jartok mint budahazy

2011.08.26. 16:51:14

Túl sok köcsög cionista, sábeszgój és posztkomcsi szennyezi a magyar közéletet. Akkor lesz itt rend és igazság, ha ezek ki lesznek rugdalva az országból.

hoplita 2011.08.26. 16:52:22

@gyz:
Szerintem a lőtéri, kóbor, fekete kutya se kérdezett, faszikám.
Biztosíthatlak, máshoz is van némi tehetségem.:)

kennyking 2011.08.26. 16:52:54

@tesz-vesz: A Duna néha leadja.Vetítették az urániában is egyszer-kétszer de a liberálisok felháborodtak.Én speciel felvettem és kiírtam DVD-re, hogy a gyerekeim és a barátaim is megnézhessék.Amúgy egy dokumentumfilmnek álcázott játékfilm nagyon nagy találati aránnyal.Nem véletlenül horgadt fel a demokrata és rendszerváltó-ellenállóhős oldal.

Link Elek 2011.08.26. 16:52:56

budahazit keresztre kene fesziteni, majd kezdemenyezni a szente avatasat

ZZE120EL 2011.08.26. 16:56:11

@al kotmány aláiro álamfö: remélem mihamarább helyet cserélsz vele és te leszel tetves :)

benkoo 2011.08.26. 16:57:53

@tesz-vesz: ez a legfontosabb... komoly vagyon egy 20 éves autó... és képzeld dolgozom is...
Egyébként én örülnék ha már ítélet lenne, mert akkor mindenki tudomásul venné az igazságot...

hoplita 2011.08.26. 16:57:56

@imperial:
Igen, de azért párat jó lenne kis, apró, ám gyorsan mozgó fémdarabkákkal fuzionáltatni...tisztán csak pedagógiai célzatból...hátha a többi értene belőle.
Nem lennének álmatlan éjszakáim miattuk....ha esetleg ezt a nemes feladatot el kellene végeznem.

velorex-vezető 2011.08.26. 16:58:09

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:

Járás közben gyakran összeakadnak az x-lábaid? A 10 dioptrián keresztül homályosan látsz? Akkor meg ne ugass bele mindenbe, mert hülye vagy hozzá!
És jobb, ha tudod, nem valami gusztusos dolog a mamáddal szexelni. Keres inkább valami nőt, még akkor is, ha csak féllábú jut Neked.

Guilelmus 2011.08.26. 16:58:17

@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Szerintem a gáz jó lesz nekik. Bár folyamatosan arról pofáznak, hogy szívtak már gázt, de azt hiszem, hogy újra elkelne az elgázosításuk! -:)

benkoo 2011.08.26. 16:58:56

@hoplita: hát én legalább nem bújok egy béna pisztoly mögé... és nem fenyegetőzöm....

gyz 2011.08.26. 17:01:05

@hoplita: szabad forum, arra reagalok, akire akarok. te pedig nyugodtan leszarhatod. A sokoldalu tehetsegedben pedig biztos vagyok, a stilusodrol ordit.

angyalföldi partizán 2011.08.26. 17:02:11

@regress: úgy látszik a te anyád Repülős Gizi lehet,mert te se kaptál nevelést.

anyad2 2011.08.26. 17:03:05

Lehet, hogy tévedek, de elvileg Magyarországon hivatalosan nincs is igazságszolgáltatás, hanem jogszolgáltatás van. Nagy különbség. :)

hoplita 2011.08.26. 17:08:21

@benkoo:
Mert hülye vagy fiacskám.
A tefajtád irtása minden erkölcsös, becsületes ember elemi érdeke....a legkártékonyabb féreg vagy, az emberi faj söpredéke.

Egyébként meg én nem fenyegetőzöm.....minek is tenném? Nem kellek én ahhoz.:)
Rajta vagy te olyan emberek listáján, amin én nagyon nem szeretnék lenni.:DDD

hoplita 2011.08.26. 17:09:01

@gyz:
Mondtam mán, hogy le vagy szarva?

Karipapa01 2011.08.26. 17:10:01

@benkoo: "Amióta Bházy sitten van egyik nemzeti ünnepet sem zavarja a csürhe... nem fura? "
Nem fura! Ugyanis elfogyott a puskapor: Gyurcsány takarodj! Az emberek kezdenek ráébredni arra, hogy Orbán anno a kolbásztöltésnél nem a kerítés alapanyagát készítette elő és erre jelszószinten még senki nem készült fel, nincs rá megfelelő rigmus. Szerintem idő kérdése. Az pedig, hogy két évnél is tovább tart az előzetesben tartás, az ország és a hatóságok szégyene! Itt nem kell papírok tömegét részletesen átvizsgálni, keresve a sikkasztást, csalást, nem kell ahhoz több, mint két év, hogy megállapitsák: ez az ember terrorista-e, vagy sem. Lassan ott tartunk, hogy a kormányzat és a megfelelő apparátus jobban ég, mint az elkövető. Ez az eljárás sajnálatos, de jellemző Magyarországra, azokra a magyarokra, akik annak idején utat nyitottak a németek számára a szabadság felé. Miért kell nekünk mindent elbaszni??

Mikka-Makka 2011.08.26. 17:10:06

nem latom be miert kene sajnalnom akar csk egy kicsit is, na jo a gyerekeit igen.
csak az a baj h ezzel az egesszel B.-bol mártírt csinálnak amit nem érdemel meg

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2011.08.26. 17:13:52

Osztálytársam volt egy évig. Szabadba vele.

Alikam 2011.08.26. 17:14:48

@Spanish VVax: így van. Vagy legalább szigorítani a bizonyítékok igénylését, persze ez meg egyenlő azzal, hogy ha annyi bizonyíték van, akkor elítélni is könnyű, de szumma szummárum az hogy 3 évig szirszar közvetett bizonyítékokkal amikből ugye egy csomó ha jól tudom ki is dőlt a sorból, egy embert fogva lehet tartani az tényleg vicc.

Dr Kangörény 2011.08.26. 17:15:21

@Schindler Pistája: "hogy előhozza a saját magukat "liberális demokratának" hazudó judeokomcsi patkányok igazi arcát. "

Meg a tiédet is, te primitív fos.

A poszthoz:
1. ha elítélik, akkor a gyerekei, a felesége ugyanúgy nem látja, stb. tehát ezért nem sírok miatta.
2. Érdekes, hogy egy, a korábbi tettei alapján az utcai erőszaktól sem visszariadó, utcai balhékat szervező alak hosszú pere miatt egy magát mérsékelt jobboldalinak tartó blog posztot jelentet meg, ámde a hétköznapi állampolgárok évekig elhúzódó bírósági huzavonáiról, a megalapozatlan ítéletekről, a senki által felelősségre nem vont, érinthetetlen bírókról semmi nem jelenik meg.

Ilyen ügyekben hol van a közös fellépésre való felhívás?

hoplita 2011.08.26. 17:15:59

@Mikka-Makka:
Mennyél haza Mikkamakka.

hoplita 2011.08.26. 17:17:25

@Alikam:
Sokaknak vicc, de az érintetteknek tragédia.:(

velorex-vezető 2011.08.26. 17:18:27

@Mikka-Makka:
Nem kell sajnálnod! A te sajnálatod a meztelen csiga csókjával egyenlő. Azt sajnáld, hogy anyukád lekéste az abortuszt!

velorex-vezető 2011.08.26. 17:19:57

@Kangörény_: Ha kiherélnek, milyen görény leszel?

mokkaczuka 2011.08.26. 17:22:41

Rohadjon el szalmán. Lehetőleg a kétharmaddal együtt.

Mikka-Makka 2011.08.26. 17:22:58

@hoplita:

aztan hova?

van olyan h szűrés, nyugodtan élj vele

Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) · http://csakjotakarok.blog.hu/ 2011.08.26. 17:26:46

Csak egyet tudok érteni. Itthon nincs terrorista, két évig rohadni egy szobában, a családod nélkül, büntetlenül... No comment, ez a magyar igazságszolgáltatás! A politikusbűnözők, különböző sikkasztások miatt elítéltek meg simán kisétálhatnak (szó szerint).
Tényleg no comment.

Bloodscalp 2011.08.26. 17:29:51

@lelkylola: ügyesen hergeled ismét a széljobbot, most mivel van bajod? hogy lassú a magyar jogrend? (fura hogy most döbbensz rá) az, igen, polgári perek elmennek dupla-tripla ennyi idővel is

vagy a politikai foglyokkal? (mert hogy vajon az e, külön kérdés) mi lett volna ha 3 hó után döntés lesz?

családra hivatkozni külön hányinger, cigányok szokták hogy "loptammertenniadjakagyereknek"

simaagy 2011.08.26. 17:31:12

Szabad csődarab,műtrágya,benzin ma Magyarországon kis híján minden háztartásban van és urambocsá nem Ő volt az egyedüli,aki a pokolba kívánta az előző,8 éves rezsimet is.Ezek alapján a fél ország előzetesben kellene,hogy üljön,ha jobban belegondolunk.Közvetett bizonyítékok alapján Qurcsánynak és a bandájának 5éve börtönben volna a helye!Ha a tetteket me, tudják bizonyítani 2 év alatt,akkor az összes felmerülő költséget az ügyben eljárókkal kellene megtéríteni,mert nem jog szerint járnak el.Persze ez a kártérítésekre is vonatkozik és nem csak ebben az ügyben.
Mellesleg,ha nem csak Budaházy tüntetett,követelődzött volna,már rég megtörtént volna a rendszerváltás.El lett pocsékolva 20 év az életünkből.

Tiborc 2011.08.26. 17:35:46

Terrorista? Én pl. azt sem tudom kicsoda, bár sokat hallottam már róla. De ha az volt a célja, hogy Orbánt, Gyurcsányt, vagy hasonló férgeket irtson akkor nem az. Akkor inkább hős.
Ha ártatlan embereket fenyegetett, veszélyeztetett, akkor minimum életfogytot neki.

nu pagagyí 2011.08.26. 17:36:28

@tesz-vesz: Nem ismertem, pedig biztosan nagyon jó ember volt. Ő is szerette a gyermekeit, ajándékokkal halmozta el feleségét.

Budaházy addig diktatúrázta a demokráciát, amíg diktatúra lett. Most a dutyiban visszasírthatja a demokráciát. Ha valami normális rendszerre vágyakoztok, akkor először is nem kell elkúrni.

bkkzol 2011.08.26. 17:38:57

Igen! Igaztalanság, hogy ennyi ideig semmi nem történt! A veszett állatokat el kell altani. Nem számít, hogy elötte mennyi utódott nemzett. Lehet, hogy az elmebaj öröklődik.

benkoo 2011.08.26. 17:45:48

@hoplita: én készen állok a halálra... tedd meg!

FüstM 2011.08.26. 17:46:29

Teljesen egyetértek. Vagy ítéljék el, ha bűnös, vagy engedjék ki.
Ami most van az embertelenség. Tudnék egy talicska idiótát a böszmétől a veresig, akik megérdemeltek ennyit, oszt még 5 percet sem ültek.

Tiborc 2011.08.26. 17:46:32

@bkkzol:
És Grazban érdeklődtél már, hogy a nemzetvezetőnk miben szenved, mert lehet hogy el kéne altatni, ahogy mondád, hisz öröklődhet.

benkoo 2011.08.26. 17:46:52

@angyalföldi partizán: beteg mondat.. beteg embertől...

hoplita 2011.08.26. 17:49:21

@benkoo:
Süket, szánalmas, pozőr duma.

Démonmac1 2011.08.26. 17:50:53

Egy pojácával kevesebb, szerintem jó helyen van, majd 10 év múlva térjünk vissza a kérdésre.

dr kíváncsivagyok 2011.08.26. 17:56:20

Mélyen egyetértek !!! Ítéljék már el végre....jó hosszú börtönre (ne halálra, mint Ő az "ellenségeit ) !

nu pagagyí 2011.08.26. 17:57:03

Elég lett volna, ha a poszt Polt Péter alkalmasságával foglalkozik. Ez az ember láthatóan nem tudja megszervezni az ügyészség munkáját. Rombolja az
igazságszolgáltatásba vetett hitet, nyíltan részrehajló. Nyilván most is pártutasításra vár, addig hatalmi ráhatással fekteti az ügyet. Minél előbb eltakarodik a posztjáról annál jobb lesz az országnak, talán az ügyészi kar még nincs teljesen megfertőzve.

alien 2011.08.26. 17:57:10

1. van tv meddig lehet előzetesben azt kitölti ki kell engedni
2. megvannak az előzetes feltételei, biztos fellebbezett több fórum szerint ezek fennállnak jelenleg
3. a több vádlottas ügyek tovább tartanak
4. a bonyolult ügyek tovább tartanak
5. az előző kettőből következik, hogy a bonyolult és több vádlottas ügyek még tovább tartanak
6. akkor lehet befejezni egy ügyet, ha minden feltétel fennáll, előbb nem
7. biztos sokan mások is ülnek előzetesben ennyit és mégsem foglalkozik velük senki, ezzel csak azt szerettem volna sejtetni, hogy a pertartam és a kényszerintézkedés hossza nem kirívó ez van

dr kíváncsivagyok 2011.08.26. 17:57:59

@FüstM: Oszt' Te honnan tudod , hogy megérdemelték ?? Csak úgy jön belőled a gyűlölet...

Anti Anyag (törölt) 2011.08.26. 18:13:17

Nem cigány és nem ölt meg két rendőrt. A Fidesz kormány szégyene Budaházy, ami azért ciki, mert azelőtt Gyurcsány szégyene volt.

Mellesleg az egész ügy bűzlik a törvénytelenségektől.

Guilelmus 2011.08.26. 18:17:39

@bkkzol: Helyes, tehát az összes mocskos zsidót el kell altatni! -:)

lyia (törölt) 2011.08.26. 18:21:40

Nem kell aggódni.

Az Orbán Viktornak politikailag (és kommunikációs szempontból) megfelelő pillanatban Budaházy el lesz ítélve, vagy szabadon lesz bocsátva.

És a határozat még (magyar) törvényes is lesz.

kvadrillio 2011.08.26. 18:24:31

Kiengedhetnék már.Nem csinált ő semmi különlegeset, amit sokan mások nem csinálnának meg !!!

A korrupt csalókat vszont szívesen látnám örökre rácsok mögött !

Karipapa01 2011.08.26. 18:30:45

@alien: "7. biztos sokan mások is ülnek előzetesben ennyit és mégsem foglalkozik velük senki, ezzel csak azt szerettem volna sejtetni, hogy a pertartam és a kényszerintézkedés hossza nem kirívó ez van "
Nem ez van! Érthető a hosszú kényszerintézkedés akkor, ha rengeteg papírt, számlát, átutalást, befizetett- és visszaigényelt adók stb. kell átvizsgálni, ez tényleg hosszú ideig tart és nagyon részletes vizsgálatról van szó. Ezesetben viszont erről szó sincs! Ezért is kicsit fonák az összehasonlítás a Zuschlág-esettel! Annak, hogy a hatóság nehezen mozdul, igenis Budaházy a kárvallottja és mostmár ebből a hatóságok sem tudnak kimászni presztizveszteség nélkül. A végén tényleg valamilyen koncepciós per lesz, pedig annak idején azért követeltük a rendszerváltást, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő.

2011.08.26. 18:41:53

@Tiborc:
Wow. mi ez a "Graz meg kezelték Orbánt" őrület? Ráadásul valami diliházban. lehet előrukkolni a bizonyítékokkal, és akkor nem hiszem, hogy sokáig marad Vezénylő t., de addig ez csak egy kocsmai fröcsögés.

alien 2011.08.26. 18:42:36

@Karipapa01:
már bocs de Zuschlág-esettel nem hasonlítottam semmit én azt mondom, hogy nagyon sok terhelt van aki kiülte a büntetési tételt nem kirívó

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.08.26. 18:42:38

Azt kell, hogy mondjam, egyet értek. Mondják már ki, hogy fekete, vagy fehér...

alien 2011.08.26. 18:48:12

ja és még valami, szerintem az történt, hogy amit esetleg csinált az súlyosabban minősül mint amire gondolt ő is meg gondol más is, azaz egy többlet tényállási elem kiemeli a közveszély okozása, a zsarolás vagy garázdaság köréből

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.08.26. 18:50:32

a felesége nagyon is megérdemli a sorsát, ha egy ilyen faszhoz hozzáment, és ragaszkodik is hozzá. itt egyedül a gyerekei lehet sajnálni, de őket nagyon.

az meg hogy egy molotovkoktélos, mindennapjait balhéval és erőszakra buzdítással töltő fasz a börtönbe rohad éppen hogy a kevés pozitív dolgok egyike ebben az elcseszett országban

piefke 2011.08.26. 18:51:19

"Azért szabadultunk meg a diktatúrától, hogy ne kelljen féljünk..." - már bocs', de nem épp most épül a diktatúra?

"...akár három roncs gyerek, egy roncs anyuka és egy roncs apuka lesz az áldozat..." - és a roncs város, ami Budaházyék dúlásai után itt maradt? Vagy éppen azért jegelik őt az előzetesben, hogy ki ne beszélje, kik is ösztönözték valójában a 2006-os őszi eseményelet? (Az egyértelműség érdekében: felbujtóként és haszonálvezőként nem Gyurcsányra gondolok...)

Karipapa01 2011.08.26. 18:55:39

@alien: Elnézést kérek, valóban nem. A Zuschlág-esetet nem azért említettem, mintha összehasonlítottad volna, hanem azért, hogy alátámasszam azt a véleményemet, miszerint "ha rengeteg papírt, számlát, átutalást, befizetett- és visszaigényelt adók stb. kell átvizsgálni, ..." akkor érthető a hosszú fogvatartás. Bocs!

sivatagi n. 2011.08.26. 19:00:53

Kívánok népes cigány szomszédságot bármelyik libsikomcsi görénynek, aki szerint Budaházy a "terrorista". De az még tanulságosabb lenne ezeknek a belpesti korcsoknak, ha úgy járnak mint Szögi Lajos vagy Marian Cozma.

2011.08.26. 19:02:27

@piefke: a roncsvárosért inkább demszky maonak és elvtársi körének jár börtön, méghozzá jó hosszú.

mihenyuk 2011.08.26. 19:09:04

@Alikam: Ez a Kossuth téri faszenes zokni már sokszor előjött, az egyik kedvencem. Kérlek, mutass már egy épeszű embert, aki faszenet hord a zoknijában! (Megengedő vagyok, bármilyen szén lehet.) De volt ott fejsze, sőt buzogány is valamelyik archaizáló idióta kezében (nyilván konzervnyitás céljából).
Egyébként fani, hogy Budaházy és hívei liberális vívmányok után kiálltanak, úgymint (a másoktól megtagadni kívánt) emberi jogok, jogállami igazságszolgáltatás...

Karipapa01 2011.08.26. 19:09:19

@piefke: "... - és a roncs város, ami Budaházyék dúlásai után itt maradt?"
Tudtommal Budaházy nem dúlta fel a várost. A mai technikának köszönhetően pontosan lehet tudni, hogy kik voltak. Budaházy hiába ordítozott volna, hogy "gyújtsuk fel a TV-székházat", ha nem lettek volna emberek, akik egyébként is felgyújtották volna. Akik egyébként is balhéztak volna. Akik meg nem akarták, azt mondták: mit ordítozol, eszemben sincs! Igenám, csakhogy ez az ember politikai ellenfél és sokkal fontosabb megsemmisíteni, mint a valós garázdákat! Na ennyit a dúlásról!

Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó 2011.08.26. 19:10:52

@.Pierre Bezuhov.:

Ez van, nem juthat minden nőnek olyan talpig úriember, mint a pedofil kohn-bendit, vagy a nigger szolgákat erőszakoló strauss-kohn.

Steve31 2011.08.26. 19:13:07

Kötelet a köcsögnek!
Meg a náci haverjeinak is.

hoplita 2011.08.26. 19:15:09

@.Pierre Bezuhov.:
Na, mán vártam, hogy belepofázz te is, te nyomoronc.:)

Szánalmas, szaros kis életed nagy pillanatai ezek, mi?:DDD

hoplita 2011.08.26. 19:19:44

@piefke:

"......és a roncs város, ami Budaházyék dúlásai után itt maradt..."

LOL.........gigamegasatöbbi lol...:)

A gonosz szittya lerombolta drága jó demszki eftás két évtizedes városépítő-szépítő buzgalmának látványos eredményeit...!

Na, fijam...te se lehecc mán ennél hülyébb.:))

hoplita 2011.08.26. 19:22:31

@Steve31:
Nem mennél inkább análisan abajgatni a retek anyukádat?

regress 2011.08.26. 19:23:37

@angyalföldi partizán: te meg az én zabigyerekem,kérdezd csak meg anyád.

angyalföldi partizán 2011.08.26. 19:40:21

@regress: megkérdeztem.azt mondta volt egy rosszarcú, kétfogú,cingár, rettenetesen büdös, regress művésznévre hallgató udvarlója,akinek kiütötte a maradék két fogát az ínyével együtt.ezután a csóka lekopott.csak nem te vagy az ,majdnem papi?

hoplita 2011.08.26. 19:48:44

@regress:
Ugyan mán, te impotens buzi.....hisz mán anyád is osztódással szaporodott.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.08.26. 20:11:15

@Fedor: Még a végén azt is elismered, hogy a Gyurcsány-érában politikai, és nemteccikapofád alapon börtönöztek be ellenzékieket. Csak ugye te akkor hallgattál, mert nem voltál ellenzéki/radikális/náci.

Különben is amíg a mértékadók nem mondják ki valamiről, hogy az nem jogállami, addig az jogállami és demokrata.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.08.26. 20:15:53

@benkoo: Nem. A Magyar Gárda felügyeli a rendezvényeket, és megakadályozzák a rendőrség provokációját, illetve kirugdossák aki nem tud viselkedni.

Alikam 2011.08.26. 20:16:56

@mihenyuk: te meg mutass bárkit, aki faszenes zoknival akarja megdönteni az államot.

gyz 2011.08.26. 20:43:31

@TaTa86.: "és megakadályozzák a rendőrség provokációját, illetve kirugdossák aki nem tud viselkedni."

:-)))

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.08.26. 21:04:26

egy hsz-szre rögtön két náci @Schindler Pistája: @Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó: és egy sudribunkó zagyvaimitátor @hoplita: is ráharapott

bevezetjük a fogási naplóba: "átlagos nap"

atebota 2011.08.26. 21:41:01

Hajnalodik. Fel kellene kelni.
Vagy elromlott az órám?

atebota 2011.08.26. 22:29:58

Ha kiengedik, hős, ha nem, mártír.
Nagy kérdés.
Szerintem egy idealista "balek" (bocs).
Rossz az órám, álmodom tovább.

Dendrobatidae 2011.08.26. 23:00:19

Budaházynak semmi esélye.

Orbán azóta gyűlöli, hogy 2006-ban ő állt ki nyíltan a szocik ellen a hídelzárással. Eközben Orbán otthonról uszított, hogy csaltak a komcsik, de akciózni már nem mert. Ez a szerencsétlen meg komolyan vette Viktor uszítását. Helyette ment ki az utcára tüntetni, ezzel röhejessé tette a "vezért" aki ki sem mert bújni a vackából.

De ezt már neki is volt ideje átgondolni a börtönben. Most már bizonyára nem menne az utcára ezért a kis sunyi geciért.

atebota 2011.08.26. 23:18:12

szoci, fityisz, egy alom.

greybull 2011.08.27. 08:53:08

'. Ebben az országban NINCSENEK terroristák.
2. Budaházy sem az.
3. Semmi keresnivalója a börtönben.
4. A magyar büntetőeljárásjog egy rakás szar.
5. A magyar bíróságok a 4.pont leágazásai.
6. Rács mögé a Budaházyt előzetesben tartó bíróval.
7. Menjen a Fidesz-kormány is a picsába a főügyészével együtt.

benkoo 2011.08.27. 09:01:11

@TaTa86.: ezt te sem hiszed el..

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.08.27. 09:13:38

@.Pierre Bezuhov.:

"egy hsz-szre rögtön két náci @Schindler Pistája: @Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó: és egy sudribunkó zagyvaimitátor @hoplita: is ráharapott" --- írod.

Csak rezonáltak rád. Tudod, te csak addig vagy valaki, míg így egymásra rezonálgattok. Szerintem a kommentjeidnek sincs már más értelme, mint a provokáció. Paradox ez (amit művelsz), @.Pierre Bezuhov.: egyre aljasabb provokációkat produkálsz, hogy legyen, aki rájukharap és egy röpke pillanattöredékig élvezhesd az erkölcsi fennsőbbségedet.

Csak azért mondom, hogy tudd: átlátszó és szánalmas, amit művelsz!

ü
bbjnick

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.08.27. 10:23:42

@bbjnick: az a helyzet, aranybogár, hogy ez az aljas és átlátszó módon elhelyezett kommentmező provokált hozzászólásra.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.08.27. 10:56:01

@TaTa86.: "Még a végén azt is elismered, hogy a Gyurcsány-érában politikai, és nemteccikapofád alapon börtönöztek be ellenzékieket. Csak ugye te akkor hallgattál, mert nem voltál ellenzéki/radikális/náci."

Nem. Én elég meggyőzőnek tartom az ellene szóló bizonyítékokat. Az egyetértésem annak szólt, hogy nem lehetne ennyi ideig ítélet nélkül börtönben tartani valakit, legyen az akárki, és ebben a cipőben nemcsak az egykori iskolatársam jár, hanem sokan, ez a magyar igazságszolgáltatás általános hibája.

Szóval a lényeg: hozzanak minél előbb ítéletet.

málnási · http://gozdom.blogspot.com/ 2011.08.27. 11:46:20

mennyi szemetet söpört ide megint az index?! :)

lola, maga komolyan gondolja, hogy ez csak olyan jólkibaszunkveledköcsögmostanpattogjbazmeg dolog a rendőrség részéről? maga tényleg ennyire naiv? ugye nem.
a fideszhatalomra akkor dobták a pecséet azok akik szokják az ilyen pecséteket ütni, mikor megígérte, hogy kezelhető egyben szükséges szinten tartja széljobbot. ennek része ennek az egyébként sötét, agyatlan bunkónak a benttartása aki egyébként is a szolgálatok eszköze volt világ életében, persze vagy tudott is róla, vagy nem.
összefoglalva: ha a fidesz hatalmának ez az egyik apró biztosítéka, akkor száradjon a bilincs a tahójára.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.08.27. 14:05:40

@benkoo: Cáfold...

A MG megalakulás után nem voltak kukagyújtogató balhék.

tudi 2011.08.27. 16:52:26

Ha valóban egy veszélyes terrorista, akkor már időszerű lenne elítélni, már ha tényleg az, Timothy McVeigh aki felrobbantott egy szövetségi épületet Oklahomában 95-ben, 97-ben már el is ítélték, kíváncsian várom, hogy ebben az évben elítélik e már Budaházyt.

drbenegabor 2011.08.27. 18:27:49

A Budaházy ellen folyó, s minden gondolkodó ember számára nyilvánvalóan koncepciós eljárásnak a
választásokon utáni - s a mai napig is tartó-, elhúzódása ezert is arcpiritó:

Mivel a törvényes államrendet 1945-1949 közötti korszakban megdöntötték, s azóta sem állították helyre, így az államrend erőszakos megdöntésére irányuló kísérlet vádpontja Budaházy és társai ellen - nemcsak nevetséges, de abszurd is !
Tessenek először visszaállítani a joghagyományainkra alapozott magyar alkotmányt - de nemcsak hitvallásszerűen hanem
a szokásjogból levezehtető normaszöveggel is. Majd ezt követően vizsgálják meg, hogy a jelenleg illegitim módon működő
"idegen jogrend" áthágása nélkül fogva lehetne-e tartani olyan személyeket, akik éppen a valódi alkotmányos állam helyre-
állítását tűzték ki célul ?

Ezek után csak az marad a kérdés, hogy a saját elvbarátok félreállításának "sztálini módszere" hogyan egyeztethető össze a
jogállami szándékkal ?

Véleményem szerint ugyanis a bolsevik jogrend ellen fellépő politikai foglyok szabadon engedése nem lehetősége a jelen hatalomnak, hanem kötelessége!

drbenegabor 2011.08.27. 18:38:17

@Karipapa01:

Ki is cseszte el itt a dolgokat?
Olvasd el az alabbi mondatot nagy nyugalommal, s cselekedj!

"Mivel a törvényes államrendet 1945-1949 közötti korszakban megdöntötték, s azóta sem állították helyre, így az államrend erőszakos megdöntésére irányuló kísérlet vádpontja Budaházy és társai ellen - nemcsak nevetséges, de abszurd is !"

drbenegabor 2011.08.27. 18:47:17

A törvényes államrend megdöntését 1945-1949 közötti korszakban, még a 2/3-ad is elismerte a tavasszal!
A bolsevik agymosottak persze ilyenkor visitoznak, s azonnal liberalisokká lesznek!

Tehát Budahazy nem terrorista, hanem "joghelyreállitó", s ezért nem kell a politikai osztály egyik oldalanak sem!
Ugyan gondolkozzatok már el ezen!
BG

mocskosmacska 2011.08.27. 21:24:08

Egyik edzőtársam elütött egy embert. Egy részeget, aki egy kukásautó mögül kiugrott elé, eztán meghalt. A végén felmentették a srácot, de majdnem két évet ült előzetesben. Tényleg szörnyű, hogy milyen lassan dolgozik a bíróság.

mocskosmacska 2011.08.27. 21:28:12

@Farkasokkal táncoló: Azért jó, hogy sztojáékért jobban aggódsz, mint Budaházyért.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.27. 21:28:55

@Várúr: amatőr és embertelen ügykezelés"

hát hogyne

biztos ezt mondták a korabeli elvtársak is a nagy imre-perre

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.27. 21:31:48

@kennyking: nem töltenéd fel torrentre? vimeora? youtube-ra?

állítólag egyiktorrenten már fenn van, de én nem találom sehol

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.27. 21:33:19

@benkoo:

tényleg te vagy?:)
inkább vagy te troll

én most a lakásra gondoltam

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.08.27. 21:38:18

@nu pagagyí: Budaházy addig diktatúrázta a demokráciát, amíg diktatúra lett. "

milyen nagy hatalma van Budának, még államformát is képes változtatni szavakkal, de komolyra fordítva a szót, aki elhiszi, hogy ez demokrácia, az meg is érdemli.
nincs itt semmi demokrácia, csak a komcsiknak kellett egy rendszer, amiben ugyanúgy jól élnek.

Pelso.. 2011.08.27. 21:40:40

@málnási: Vonatkoztassunk el Budaházy személyétől s ügyétől, nem kell el aprózni: tartsunk előzetesben még ezer, akár tízezer embert évekig amennyiben azon múlik, -a hatalom megtartásáért semmiség az, ugye.

mocskosmacska 2011.08.27. 21:44:39

Valamelyik megasztáros apukája börtönben volt. Akkor a blikk meg a hasonlók hogy sírtak, hogy szegény kislány.

mocskosmacska 2011.08.27. 21:51:04

@bkkzol: Most ugye ez nem azt jelenti, amit előszörre gondol az ember?

mocskosmacska 2011.08.27. 22:00:07

Sokan nácizzák budaházyt.VAlaki végre megválaszolná ezt a két kérdést (Erre eddig erre egyetlen nácizó intenetező sem volt képes), hogy
1. Mit jelent az a szó, hogy náci?
2. Ez a definíció miért illik Budaházyra?
Én készséggel elhiszem, hogy B. házy náci, csak pontosítsanak.
És végül a bónusz kérdés:e zárni?
1. Ha valaki náci, miért kell börtönbe zárni?

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.28. 08:08:02

Budaházynak a legnagyobb bűne, hogy nem a Nemzeti kis Szaros Törpét robbantotta fel!!!!!!!!!!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.28. 08:08:39

ORSZÁGOS MEGMOZDULÁS! TALPRA MAGYAR! KELJ FEL! Idő 2011. szeptember 29. · 7:00 - 23:30 Helyszín Bp. V.Kossuth Tér

Kabbe (törölt) 2011.08.28. 11:18:54

hirtelen milye érzékenyek lettetek a zemberi jogokra:)

Lencsés István 2011.08.28. 11:20:17

@tesz-vesz: anonim , csőcselék a ballik oldalán vannak :) ;)

@hoplita: Hú de " kemény vagy anonimként :) ;) A segítségre pedig neked lenne szükséged mert ballikos vagy és az elég nagy probléma :) ;)

velorex-vezető 2011.08.28. 11:51:37

@Lencsés István:
Ni csak, a Lencsés Pista milyen bátor, fasza, jómunkásember, hogy a saját nevén írogat!
Az IP címe meg már egész könnyen megtalálható.
De nincs is félnivalója, mert most nincs rágcsálóirtás.
Csak azokkal a kis "Vigyázat méreg" feliratú ládákkal vigyázz, mert véralvadásgátlóval kevert eleség van bennük.

hoplita 2011.08.28. 12:32:28

@Fedor:
Tudod, nem szoktalak dicsérgetni, de korrekt.
Amit el kell ismerni, azt elismerem.
Más stémában még anyázhatunk, bőven.:))

hoplita 2011.08.28. 12:40:31

@málnási:
Isteni érzés lehet a hozzád hasomló faszfejeknek a mindentudás illúziója.

hoplita 2011.08.28. 12:46:02

@Pelso..:
Ugye, milyen bájos a gondolkodása?
És még aszongyák már nincsenek bolsik....egy ilyen féreg meg köpköd a kibertérbe...:(((

hoplita 2011.08.28. 12:57:10

@málnási:
Nem mondod????
Látom fejlődőképes vagy.:)

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2011.08.28. 12:57:36

@mocskosmacska:
1. A náci egy hibrid jobb és baloldali elemeket egyesítő tekintélyelvű, etnocentrikus, militáns ideológia.
2. Nem illik rá, bár vannak hasonlóságok. A náci (komcsi stb) szót évtizedek óta csak megbélyegzésre használják felületes hasonlóságok esetén is.
3. Nem kell, mindenkinek jogában áll nácinak lenni. Igazából őt se ezzel vádolják, hanem hogy valami terrorcselekményt készített elő.

Örülök, hogy segíthettem :)

elektromotor 2011.08.28. 13:57:10

Ha vannak bizonyítékok, elő vele! ha bármi terhelőt tudnak bizonyítani, akkor mit tesz az ügyészség-bíróság?! Ha semmi nincs a kezükben, akkor miért nem eresztik ki?! Rohadt hosszú idő 2 év a sitten. Még itt kint is! Esetleg most próbálnak kétségbeesetten valamit összevakarni?! És ennyi idő sem volt elég hozzá?! Szarrá perelném őket a hamis vád miatt! Már most!

Várúr 2011.08.28. 13:58:18

@tesz-vesz:
Kérdezd meg a korabeli elvtársakat.
Nagy Imre és Budaházy nem egészen azonos.
Még a nevük se rímel.
Örülök, ha segíthettem valamit.

elektromotor 2011.08.28. 14:00:44

@Kabbe: Kapd be! De csak addig, amíg megkrétázom neked!
Hülyebolsi.

Lencsés István 2011.08.28. 15:14:38

@velorex-vezető: Mit becézgetsz anonim ? :O Mindenkinek aját névvel kellene írnia , az lenne a természetes , mert anonimként mindenkinek lehet akkora az arca , meg a pofája mint neked a semmire .... Az ip cím dumád nem érdekel ! :) ;) Nem is félek 1 anonimtól semmilyen értelemben ! :) ;) A hülyeségedet meg inkább nem kommentálom .... ! :) ;)

velorex-vezető 2011.08.28. 15:50:30

Egye fene Jómunkásember! Bemutatkozom: Menáchem Himmler a becsületes nevem. Ezzel most többre mész, mint mások a lencsésistvánnal?
És ne légy hálátlan! Azokkal az ínycsiklandó illatú kis dobozokkal igenis nem árt vigyázni a magadfajtának.
A véralvadásgátló (Brodifakum) igen veszélyes szer.

Ba-rok-ker 2011.08.29. 13:23:22

@Peter T. Sinclare:
Még ez is oda van írva:
"Emellett személyesen láttam ellentüntetni is Budaházyt, embereket a kedvenc zenéjük és kedvenc bódítószerük miatt szeretne börtönbe csukatni."

Ez a szellemiség is az általad fölsorolt országokhoz köthető elsősorban... ennyit arról, hogy mi az, ami "vélhetően" a másiknak bejön

Vélhetőleg bazdmeg

pcomment 2011.08.29. 14:19:31

Egy gyűlölködő terrorista, aki börtönben van. Az meg, hogy a magyar igazságszolgáltatás egy kegyetlenül lassan működő intézmény, ne legyen már indok, hogy valaki, aki lázadást szít és csőcseléket gyűjt maga köré, szabadon legyen...

velorex-vezető 2011.08.29. 19:59:01

@pcomment: Amúgy anyuka jól van? Úgy hallottam egyszerre terhes kisöcséddel és fiaddal.

Ba-rok-ker 2011.08.30. 12:43:32

@velorex-vezető: Aki másokat akar rabságba ejteni (ahogy budaházi), annak a szabadságáért én biztosan nem állok ki

mocskosmacska 2011.08.31. 10:43:04

@Lord_Valdez: A nácinak és a komcsinak bélyegzés között az a különbség, hogy az utóbbiak között sok olyan van, aki tényleg tagja volt a kommunista pártnak. Náci pártnak - az idő miatt- ez már nehezen lehet.
süti beállítások módosítása