Demszky20 eredményhirdetés
2010. október 03. írta: TuRuL_2k2

Demszky20 eredményhirdetés

  Kezdjük a közönség szavazataival: a ma reggel 8 órai állapot szerint a legtöbb, 112 szavazatot a 9-es számú pályamű, Happy fotója kapta:

  A közönségtől a második legtöbb (87) szavazatot Fabius egyik műve kapta:

  A közönségbronz László Metroszexuál című alkotásáé 83 szavazattal.

  Saját, szűkkörű rögtönítélő bizottmányunk a szívünknek oly' kedves Időkerék motívumaival bőkezűen bánó Metroszexuált látta győztesnek:


(a kép eredetije itt látható)

  Attila Demszkygrádja végzett a második helyen:

  Harmadik lett András metrós-repülős kompozíciója:


  Mivel videós pályázat nem érkezett, ezért az arra felajánlott jutalmat átcsoportosítottuk közönség-díjnak. Így Happy nyerte a kétszemélyes AquaWorld-belépőt, László pedig a palack La Vida Merlot-t (az átvétel módját emailben egyeztetjük). Gratulálunk a dobogósoknak, és köszönjük a beküldött képeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr972340900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kodó tamás 2010.10.03. 17:30:06

A nyertesre szavaztam én is. Azontúl, hogy kifejezi hogy a 20 éve épülő metróért cserébe hova jutottunk külön dinamikája a képnek a szemetes kuka.
Mintha az elsuhanó metro (vagy évek) lendületére utalna finoman ahogyan szinte belemozdul a fotoba...

2010.10.03. 19:10:21

A "na én leléptem a pénzzel együtt" elmés képgyártónak üzenném, hogy ez akkor lenne igaz, ha tényszerűen bebizonyítaná bárki, hogy Demszky bármikor a 20 év alatt korrupciós pénzeket tett zsebre. Ilyen nem volt és nem is tudja senki igazolni. Üdvözlettel, Zoli

dr. Wilbur Swain 2010.10.03. 19:15:27

@Zoltanius: ez a lényege a bűnténynek, nem? hogy megtedd, de ne tudják rádbizonyítani
zseniális, nemde?

Ööö 2010.10.03. 19:27:54

@Zoltanius: ne nézd az embereket hülyének! demszki nem "nokiásdobozban" kapta a pénzt, hanem egyéb módon. Pl. a Horvátországi nyaraló tök véletlenül nőtt ki a földből pont a telkén. Másrészt ment a madárelvtársaknak (is) belőle, hisz valamiből finanszírozni kellett a brancsot, és hát kéz kezet mos... Szóval demszki nem hülye, simán csak egy gerinctelen pondró. Vagy ha nem tudott (volna) semmiről, akkor egy bálnapénisz.
Mellesleg FKF vonalról van néhány (ámde nem publikus) sztori, hogy hogyan csurrant -mit csurrant? ömlött- ki a pénz az fővárosi cégből, és itt nem olyan pitiánerségre gondolok, mint egy lakásfelújítás. (Mielőtt rákérdeznél, azért nem publikus, mert akik igazolhatnák, ők is részesei voltak a közös lopásnak, így eszük ágában sincs felfedni azt a nyomozó szervek előtt.)
És az FKF csak egy cég a sok közül.

szubjektiv 2010.10.04. 00:59:19

TuRuL_2k2:
Jár nekem a szanyis póló vagy nem?:)
Ha már a jutalmaknál tartunk.:)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.10.04. 02:34:51

riszpekt
vegyük ehhez a nyertes fotóhoz hozzá, hogy demszky szegénység-kutató lesz eztán ...

a starfucker c. számot kűdeném neki
szar xar de hát ezvan :)

www.youtube.com/watch?v=tZjxoZdWblI
süti beállítások módosítása