A szabadítás öröme
2010. július 08. írta: zulik

A szabadítás öröme

  „Budaházy György a média minden hazugsága és torzítása ellenére olyan ellenzéki vezető, akinél többet kevesen tettek a Gyurcsány-Bajnai-diktatúra megdöntéséért” - mondta Morvai Krisztina csütörtök délelőtt a Nemzeti Kávézóban tartott sajtótájékoztatóján, melyen Gaudi-Nagy Tamással legújabb szabadítási akciójuk keretében Kőszegi László tabukat döntő Budaházy-filmjét reklámozták. A jobbikos EP-képviselő célja a film eljuttatása a helyi televíziókhoz, polgári körökhöz, családokhoz, baráti társaságokhoz. Egyfajta alternatív nyilvánosságot szeretnének teremteni.

Értelmiségi

  A radikális politikusok két feladatot tűztek ki maguk elé Budaházyval, illetve a többi általuk politikai fogolynak nevezett egyénnel kapcsolatban. Ennek egyik oldala Budaházy György ellenzéki munkásságának bemutatása, a másik pedig az eljárás során elkövetett jogtalanságok felderítése. Morvai Krisztina kissé komikusan a kétarcú Budaházyról beszélt: a higgadt elemző értelmiségiről, illetve a harcos ellenzékiről. A film állítólag mindkettőt megmutatja.

 

Szabadságharcos

 

  Lehet. Én mindenesetre egy negyedórás filmet láttam, melyben 2002-ig visszamenőleg szerepelnek snittek a hős Budaházy utcai hangoskodásairól, különböző bírósági tárgyalásokról, rendőrökkel való összecsapásokról. A műsort indító Morvai Krisztina hasonló szavakat használ a filmben, mint a sajtótájékoztatón. Nem csak itt köszön vissza a jól ismert retorika, hanem az egész műben tetten érhető a koncepció hiánya. A film nem mutat semmit, ami miatt elbizonytalanodhatnék az ügyben. Semmi konkrétum, csak a nagy szavak: diktatúra, Gyurcsány, koncepciós per, bosszú Sukoró miatt.

 

 

Családapa

 

  Az érzelmi panelekkel már jobban operáltak Kőszegi Lászlóék: többször felbukkan Wittner Mária, illetve idézetei, melyek mellé mindig kikerül a Fidesz szócska. Micsoda önigazolás. Felbukkan a feleség, a család is a filmben. Az urát hazaváró asszony a bíróság, az ügyészség lelketlenségéről, a meghurcoltatásról beszél. A feleség egyébként közgazdász, aminek fényében egészen vicces a higgadt elemző értelmiségi politikai fogoly siralma, hogy megszűnt a forint aranyfedezete. Hiába, régen minden jobb volt!

 

Nagyobb üdítővel!

 

  Külön dicséret jár a technikai bravúrokért, Windows Movie Maker-különdíjat érdemelnenék. A nagybemutató csütörtök este a nemzeti érzelmű budapesti Andretti Pizzériában lesz, ahol Gaudi Nagy szívesen pizzázna is az érdeklődőkkel. Akiknek ez sem elég az extrákból: a DVD-n egy Guantamo Magyarországon című, minden bizonnyal remek szerzemény is helyet kapott. Limitált széria!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr552138291

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: asics trabuco 2013.05.23. 20:10:15

It began with a dream: “Last night I dreamt I went to Manderley again.” In fact, the whole story is like a dream, or rather a nightmare. Because the heroine always had too many imaginations, about how would her life be if something happened or didn’t happ…

Trackback: Kampány Budaházyért 2010.07.08. 14:21:01

Kampányt indít a Jobbik Budaházy György kiszabadításáért. A kezdeményezés sikerének érdekében csütörtök este bemutatják a róla szóló filmet is.

Trackback: Vissza az utcára 2010.07.08. 14:13:20

Nyár van, ráadásul a kormány is nagyon gyorsan dolgozik, meg egyébként is mindenki azzal van elfoglalva, hogy a lehető legjobb helyre akassza ki a Nemzeti Együttműködésről szóló nyilatkozatot, természetesen csak addig, amíg meg nem jön helyette az alko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.07.08. 14:00:24

Attól függetlenül, hogy milyen szarul adják elő, Budaházy ügye tényleg nagyon nem kóser.

Ráadásul Tomcat után egyáltalán nem lepne meg, ha kiderülne, hogy nem csinált semmit.

freehckr 2010.07.08. 14:37:03

Ja, hát ha lehántjuk az összes szekértábor politikai kampányát a Budaházy-ügyről, akkor marad a nagy büdös semmiért fogvatartott jelentéktelen figura.

Viktus 2010.07.08. 14:38:44

@TaTa86.:

Az igaz bűzlik az egész ügylet amiért végül Draskovicsék bevitték , de ez már túl van lihegve. Ellenzéki vezér meg ő tett a legtöbbet Gyurcsány-Bajnai menesztéséért? mit is ? A nemzeti ünnepeken rendőrsorfalba vezényelte egyre fogyatkozó követőit ami után mindig bevittek egy csapat jószándékú embert.

Nem tiszta az ügy előbb-utóbb prezentálniuk kell ellene v.mi vádat ez a csikicsuki nem mehet hosszútávon.

jvizkeleti · http://mandiner.blog.hu/ 2010.07.08. 14:39:06

@Zulik:

Te közgazdász vagy? Csak kíváncsiságból, nem kötekedésből.

Amúgy Budaházy valószínűleg ilyen "Zeitgeistes" összeesküvéselméletes. Szóval nem biztos, hogy megalapozott a kritikája az aranystandard eltörlésével kapcsolatban.

Én azért tudnék egy két jó érvet felhozni az arany mellett, úgyhogy nem olyan egyértelmű az, hogy aki közgazdász az pártolja a jelenlegi pénzrendszert, aki nem, pedig biztos összeesküvéselmélet hívő.

zulik · http://mandiner.blog.hu 2010.07.08. 14:43:48

@jvizkeleti:
nem vagyok közgazdász, talán egyszer az leszek.

nem azt állítottam, hogy az aranyfedezet mindenképpen hülyeség, vagy azt, hogy jelenlegi pénzrendszer mindenképpen tökéletes. Ellenben Budaházy a filmben az aranyfedezet eltörlését valami gyurcsányista trükkként mutatja be.

zulik · http://mandiner.blog.hu 2010.07.08. 14:44:59

@zulik:
pontosabban az elmúlt húsz év rendszerének/diktatúrájának bűneként.

Viktus 2010.07.08. 14:45:59

@jvizkeleti:

Jó persze az aranyfedezet , mint kézzelfogható értékesnek titulált fémdarab a pénz mögött. Csak az a bibi vele, hogy korlátozott fémhulladék így az arany alapra visszahelyezkedés után még több lenne a szegény népség a Föld bolygón meg Magyarországon is.

@freehckr:

Na igen csak , ha már nagy új csodaszép rendszer van nem ártana előállni v.mi konkrét bizonyítékkal, ha v.kit hónapok óra börtönben tárolnak, és állami pénzből olyan produkciót rendeznek a szállításakor mintha Osama bin Laden lenne a vendégük.
Mondjuk marketing szempontból Budaházy addig ikon míg politikai fogoly story tart.

jvizkeleti · http://mandiner.blog.hu/ 2010.07.08. 14:47:20

@zulik:

Ja. Nem volt kedvem megnézni a filmet. De mostmár értem. Na ez tényleg elég vicces. :-)

jvizkeleti · http://mandiner.blog.hu/ 2010.07.08. 14:54:07

@Viktus:

Erre nagyon kíváncsi lennék, hogy miképpen idézné elő az aranyfedezet a szegénységet, ha kifejtenéd.

Illetve megfordítva, azt állítod, hogy a pénznyomtatás gazdagítja a szegényeket? Akkor ezek a "mocsok bankárok" a világ jótevői.

freehckr 2010.07.08. 14:54:45

@Viktus:
Valószínűleg éppen dolgoznak a forgatókönyvírók az ügyön. :) Valamit biztosan összedobnak, mert ha nem állnak elő valamiféle nagyon-nagyon-nagyon komoly, de tényleg nagyon ütős bizonyítékkal és kénytelenek lennének Budaházyt szabadon engedni, vagy maga a bíróság dobná az ügyet ócska bizonyítékok miatt, az olyan patron lesz a rendszer kritikusainak kezében hogy évekig fogják durrogtatni... Nem beszélve arról hogy a nyomozóhatóság egyébként is megtépázott presztízsét vágná még jobban haza.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.07.08. 14:57:05

@Viktus: Engem ebben az ügyben legkevésbé Budaházy személye izgat. Vittek már be mást is jogtalanul, sőt ítéletek is el már embereket jogtalanul. Ez az ami lényeges, és ez az ami ellen fel kéne lépni.

Egyébként B. egy pojácának tartom, aki azon kívül, hogy játssza a mártírt semmit nem tett. És valóban, Gyurcsányéknak mindig jól jött az a néhány égő kuka, meg részegen ordibáló kopasz...

Viktus 2010.07.08. 15:06:28

@jvizkeleti:

Roppant egyszerű logika a pénz fedezete az arany a rendelkezésre álló arany mennyiségétől függ a rendelkezésre bocsátható pénz mennyisége míg jelenleg a rendszer virtuális színtéren mozog gazdasági teljesítmény stb.
Mivel jelenleg a pénz értéke több körülménytől függ így a kormányok játszhatnak vele így vagy úgy, de mindenféleképpen több jut az emberek jobb léttére a világ ezen féltekén.
Nem mondom szuper a jelenlegi rendszer, de a régi rendszer nem felel meg a modern világ kihívásainak. Az addig volt működőképes míg a világot gyakorlatilag egy tucat különböző államalakulat tartotta az ellenőrzése alatt.

@freehckr:

Nem hinném nagy durrogtatás lenne az a helyzet az átlagpolgár sz*rik Budaházyra ez a szitu még a jobbikos potenciális szavazókat sem érdekli igazából. Sőt a rend iránt ácsingozó potenciális tábor egy részét is elidegenítik a gyerekes produkciókkal a Budaházy ügyben akinek a szerepe a jogtalan fogvatartása ellenére sem éppen egyértelmű csudajóság.

@TaTa86.:

Amen.

greybull 2010.07.08. 15:20:17

@Viktus: az átlagpolgár addig sz...ik B.Gyurira, amíg az átlagpolgár bele nem kerül egyszer az igazság (?!?) szolgáltatás (?!?) malomkövei közé, 'oszt akkor majd elkezd nem sz...ni rá annyira, sőt pampogni, hogy: "Nőmá' há' ijjen (sic!) lehet? Eztetet (sic!) meg merik velem csinyálnyi (sic!) ?"
Mert amit B.Gyurival csinálnak, nos az vegytiszta 50-es évek, annak is az eleje, Rákosi-korszak, ÁVH stb.
Egy klinikai ló-eset koncepciós ügy!!!

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.07.08. 15:30:09

annyira hiányzott mán egy antijobbik vádirat! minden nap a javeszékelés a fidesz okozta csalódás miatt, a liberális jobb reményeinek összeomlása okozta agyláz és egyebek.
és akkor végre!
és rájöttem ám, kis csibészek, hogy mire ment ki ez a nagy túldimenzionálás bélabácsi ügyben! mert tudom ám, hogy nem lehet más ennek a posztnak a szerzője, mint biszku béla bácsi!
ha nem az, akkor is örvendetes, hogy megújul a fajtája.
zulik is akasztana.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.07.08. 15:33:32

Budaházy, mint higgadt értelmiségi. LOL

Αρχων (törölt) 2010.07.08. 16:00:18

A néni alatt ott van, hogy családapa!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.08. 16:14:43

Budaházi az értelmiségi!:D LOL! Meg ez a két értelmiségi arc a riportképeken!

gyilkos fűegér 2010.07.08. 16:49:58

@greybull: "Mert amit B.Gyurival csinálnak, nos az vegytiszta 50-es évek, annak is az eleje, Rákosi-korszak, ÁVH stb."

Ez az haver, röhögtesd ki magad még jobban!

"Egy klinikai ló-eset koncepciós ügy!!! "

De akkor mi az állatorvosi ló?

greybull 2010.07.08. 17:23:27

@gyilkos fűegér: mondhatnám, hogy az állatorvosi ló te vagy kisbarátom, de túl könnyű poén lenne. Az 50-es évek elejével kapcsolatban a koncepciós ügyek természetrajzát illetően sajnos a "bőség zavarával" küzdünk (ezer helyen utána olvashatsz, ha tudsz olvasni).
Koncepciós az olyan ügy, amikor a nyomozó hatóság előre kialakítja az elképzelését - KONCEPCIÓJÁT -, hogy a gyanúsított mit kellett, hogy elkövessen, és aztán MINDEN olyan körülményt, ami ezt alátámasztja a terhelt rovására ír, de semmit nem vesz figyelembe, ami cáfolná a koncepciót, ha pedig nincs a koncepciót alátámasztó körülmény, akkor a nyomozó hatóság maga KREÁL ilyen körülményt, hogy ne mondjam: fabrikál.
Na ez megy B.György ügyében Te okostojás!
Nem kívánom Neked, hogy egy ilyen ügybe a MAI MAGYARORSZÁGON belekeveredj - mert hidd el: hamarább benne tudod magad találni, mint azt gondolnád....

reality 2010.07.08. 17:41:58

@Grift: Ez csak ugyanaz az az indexes, hírszerzős, twa-s (és még sorolhatnám) stílus, amiről a mandineres fiúk igazán leszakadhatnának, mert tele van vele a padlás. Akarom mondani a net.

==T== 2010.07.08. 18:49:10

Budaházyt már több mint egy éve tartják fogva, és az ügyészség ezalatt még egy vádiratot sem tudott összehozni...

loláb 2010.07.08. 19:26:51

Én konkrétan köpök Budaházyra. Börtönben a helye, ha nem államellenes cselekmények miatt, akkor azért, amit 2006 őszén a várossal művelt.

Nem kell Gyurcsányistának lenni ahhoz, hogy az embert felháborítsa az értelmetlen pusztítás.

Az ellenzéki szerepének fontosságáról pedig annyit, hogy egyszer el kellene gondolkozni azon is, hogy mennyiben volt köthető a 2006-os eseményeknek, és az így kialakult "jobboldali=kukaborogató randalírozó" képnek az, hogy Fletó után Bajnai jött, és nem az előre hozott választás.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.07.08. 20:39:36

@greybull:
Tudnék mesélni a magyar igazságszolgáltatás állapotáról, de az ötvenes évek hasonlat vicces lenne, mert annál sokkal szarabb a helyzet. Mert akkor volt morál (még ha helytelen is, de legalább rendszerben működött), most pedig a totális erkölcsmentesség jegyében, a törvényeken kívül és felül helyzekedő hatóságok kénye-kedve szerint zaljik minden.

flamer 2010.07.08. 21:32:05

@loláb: Tulajdonképpen már a 2002-es hidas balhéja után támogattam volna az ötletet, hogy csukják le.

davidmoyes 2010.07.08. 21:44:32

50-es évek? Emberek megőrültetek?!!
Budaházy egy ostoba hagymázas idióta, akivel a zsaruk töketlenkedtek, miközben már rég le kellett volna csukni..
Ő a magyar demokrácia töketlenségének egy újabb példája.
Tulajdonképpen ez a "harcos értelmiségi" (röhej!) is csak arra kell Morvaiéknak, hogy trambulinnak használják.

dr. médiafigyelőbété 2010.07.08. 21:47:55

Hollywood reszketve várja a Budaházy-film bemutatóját... :)

borovi 2010.07.08. 22:08:02

Balónénál idegesítőbb jelenséget keveset lehet találni. Elég volt a fotót megpillantanom, hogy ezután a két mondat után elmeneküljek innen.

Fulib 2010.07.08. 22:08:32

@davidmoyes: Az a baj, hogy "hagymázas idiótának" lenni nem ütközik a Btk.-ba.

tcom 2010.07.08. 22:11:47

Budaházy értelmiségi? Jézusmáriám! Egy kis mitugrász csőcselék. Munkahelye még nem volt, viszont az általa okozott kárt az adófizetők fizetik. Néztem néha a szónoklatait. Beszélni nem tud normálisan, a mondatai zavarosak.
Érdekes lenne kiengedni. Mivel foglalkozna? Menne Orbánék ellen? Azzal az Orbán galerivel, akivel évekig egy húron pendültek?

OftF 2010.07.08. 22:19:17

Filmet a bohócról? :D
És ezt is be akarja tiltani a családja?

Perselus Piton · http://www.weirdhungary.blogspot.com/ 2010.07.08. 22:23:03

vicces figurák ezek a jobbikosok. most nagyban kampányolnak budaházyért, amikor meg kihozhatták volna, direkt gyűjtöttek elég érvényes ajánlószelvényt:)))
talán nekik a legjobb, hogy ott benn csücsül?

tcom 2010.07.08. 22:23:17

@davidmoyes:

Ja 50-es évek? Akkoriban már rég halott lenne, de persze, akkor csak nagyon kevesek mertek tüntetni, hangosan szólni, mert az életükkel játszottak. Manapság? Esetleg kapnak a rendőröktőlés ha ugyan jogtalanul, felháborító módon néhány tucat ember sérülést szenved, még nem végeznek ki ezreket, és nem küldenek börtönbe tízezreket.
Szóval ez a Budaházy-szarházi az 50-es években már kisz titkár lenne.

Fekete Pákó 2010.07.08. 22:35:02

KI A FASZOM AZ A BUDAHÁZY?

Gazz 2010.07.08. 22:39:07

Egyszer megbámultuk az utcán a Dzsingisz kánnak öltözött Budaházyt, hát igencsak zokon vette.
Nyilván a saját kis álomvilágában meg a pesti átlagember számít furán öltözöttnek...

Perselus Piton · http://www.weirdhungary.blogspot.com/ 2010.07.08. 23:03:33

akarom mondani, direkt NEM gyűjtöttek, hehe

szcsongor 2010.07.08. 23:06:57

egyébként ez a Balóné tényleg csak így tudja tartani a száját, mint a képen? mert elég ijesztő, hogy állandóan vigyorog. ezzel mindent gondol az ember róla, csak azt nem hogy őszinte lenne...

tcom 2010.07.08. 23:25:38

Morvai nem mindig ilyen mosolygós! Amikor a kerékbikincsért hisztizett biztosan nem vigyorgott így.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.07.09. 00:03:41

@Herr SturmLiberator:

'All in the name of liberty
All in the name of liberty
I got to be free' :DDDDD

végre megjőtt a bébyszitterem, yo pihit mindenkinek :)

www.youtube.com/watch?v=sgbvKAyidnI

delano 2010.07.09. 00:15:57

50-es években letépték volna a körmét, aztán bevallott volna pár el nem követett bűnt, majd felakasztották volna. Aki tüntetne érte, annak meg szintén letépték volna a körmét, stb.

Ma benn ül nyilván vmi kényelmes, TV-vel felszerelt szobában, és ugyanugy nem dolgozik, mintha kinn lenne.

Tényleg tiszta 50-es évek. Hogy ezt az emberek nagy része miért nem látja, nem is értem....

Szeptim 2010.07.09. 00:57:01

jajj, a butapicsa már megint szerepelteti magát

Gergice 2010.07.09. 01:40:22

Se a hídfoglalás, se a 2006-os performance nem zavarta különösebben az ún. igazságszolgáltatást. Amint viszont kiborította a bilit a Sukorói Kommancs Kaszinóval kapcsolatban, mindjárt úgy eltüntették, mintha az ufók vitték volna el :)

Nem kell csodálkozni, ha a magam fajta egyszerű laikus úgy gondolja, hogy dicső vezéreinket nem zavarja a népharag (amíg van elég könnygáz és gumilövedék raktáron), csak az bosszantja, ha valaki megszellőztetné az amúgy nyilván teljesen jogos, morálisan is mélységesen megalapozott, az állampolgárok legfőbb érdekében véghezvitt és nyilván épp ezért titokban tartott üzleti ügyeiket.

Egyértelműen politikai fogoly, aki ezt nem így látja, szerintem az sző összeesküvés elméleteket. Occam borotvája gyerekek! Használjátok! :)

vecsabi 2010.07.09. 01:53:45

Budaházy "rendszerváltó értelmiségi" voltát talán hitelesebben meg lehetne ítélni a saját írásai és felvételei alapján, semmint sokad-kézből, mások kritikái nyomán. A Szent Korona Rádión elfogásáig heti műsora volt, 2007-ig visszamenőleg valamennyi adása visszahallgatható: szentkoronaradio.com/budahazy .

El lehet olvasni az önéletrajzát ( budahazy.org/hu/eletem ) vagy meghallgatni tőle a 2008-as meglátásait ( www.youtube.com/watch?v=OEX3OVLadrU ).

Valóban kritizálható figura, de ismeretlenül csípőből tüzelni rá talán mégsem a leghelyesebb dolog...

Rókakígyó 2010.07.09. 02:23:58

Budaházy ügyben kb annyira nehéz szegény ügyészségünk helyzete, mint a Kulcsárnál volt. Télleg rá kell valakiket venni ott, h vigyék a bőrüket a vásárra a vádirat összeállításával. Ez nem annyira egyszerű dolog. Szerencsére ami mellé Morvai Nagyasszony odaáll arról automatikusan tudható, hogy f.szság. A szeretőjével való folyamatos szereplés meg kicsit visszataszító is. Kb az a helyzet, mint Torgyánnal a végén.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.07.09. 06:21:43

@zulik:

A posztban leírtak mind nagyon érdekesek és szórakoztatóak. Külön dicséretet érdemel az a finom és árnyalt, mégis megsemmisítő irónia, amellyelel az ú.n. radikális jobboldal értelmi nyomoráról lerántja a leplet.

Mondom, minden nagyon "ottvan"!:-)

Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy: azt a balf*x B*daházyt mi a büdös lóf*xért tartják fogva már több, mint egy éve?!:-/

ü
bbjnick

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.07.09. 07:05:11

@bbjnick:
hát tudja, az nem számít bálabácsi utódainak. baszódjon meg a rohadt tahó jobbikos geci, akkor is megérdemli a börtönt, ha ártatlan. ezek a demokraták simán aláírnák az ítéletét. bélabácsi örök.

csoko20 2010.07.09. 07:40:13

A képen milyen szimbolikával bír az, hogy egy nemzeti színű, címeres gyertyát égetnek és majd az olvadt viasz szétfolyik az asztalon???

A többi dolog nem érdekel....

benkoo 2010.07.09. 07:44:54

az a baj ezzel, hogy sajna ő tényleg vezető és vezér volt, akart lenni és talán még ma is annak képzeli magát. és sajnos nem koncepciós perről van szó...
én láttam,hallottam sok mindent... az iratok, bizonyítékok ott vannak gaudinál is! most gyorsan lépni kellett, hogy még jobban kihasználhassa a politikai fogoly dumát.. de remélem nem fog sikerülni.és megkapják a 10 évüket.
az utcai harcokról annyit, hogy én értem, hogy pár ember kártérítést kap mert meglőtték stb, de az is kap akinek butaházy és barátai szétverték a kocsiját, a telefonfülkékért, kukákért, TV székházért? Vagy Morvai asszony férjének felgyújtott kocsija?
Most azoknak is meg kéne szólalni végre akik ezek miatt a barmok miatt szívtak.
Róla készül film? és rólam? miért nem?
Budaházy azért van sitten, mert a gyanu szerint olyan fegyveres csoportot szervezett ami megfélemlítéssel (ami már terrornak minősül), fegyverekkel, robbantásokkal, molotovval, az emberek véleményét akarta megváltoztani meg stb.
Nem kell őt védeni, meg kell várni a tárgylást.... remélem nyílvános lesz.
Azért nem sittelték le sokáig, meg egy ilyen ügyhöz nem elég egy két bizonyíték....
Ja meg hogy is van? tegnap ketten visszakerültek?
hoppá....
Én továbbra is kérdezem? Az EU parlamentben hogy magyarázza meg Morvai a terroritsák védelmét ha ítélet születik? Mert ott tuti nem nézik el neki!

Uva 2010.07.09. 07:45:39

Politikai fogoly?!?
Ti melyik meccset nézitek srácok? Ez a véglény ott volt az összes utcai rendbontásnál, többek között ő volt az, aki biztatta a többi kukacot a lázongásra.
Most nehogy kitaláljátok, hogy tök ártatlan, annyi a "bűne" csupán, hogy lebuktatott egy gyanús beruházást...
De ajánlom egyszer nézzetek bele mélyen a szemébe, mert abban végtelen elemi gonoszság lángol, ilyen rosszindulatú ember nincs még egy.

benkoo 2010.07.09. 07:46:50

ja meg a diósdi önkormányzat, hogy magyarázza meg majd, hogy állítólag adtak butaházynak 400.000 forintot testületileg?

Uva 2010.07.09. 07:48:45

@benkoo:
Jaja, ez tényleg fura. Nekem semelyik önkormányzat nem adott lóvét, pedig a nyolc év alatt nem balhéztam folyamatosan (sőt, semennyire sem).

benkoo 2010.07.09. 07:48:59

ja még az elmondanám, hogy ők is tudták mit csinálnak többször hangoztatták, hogy ez állam ellenes bűn, meg ez kőkemény terrorizmus, meg ezért 20 évet lehet kapni...
Nem kell őket védeni... tudták mit jelent bombát csinálni és használni.
Nem ez a helyes út!
A változás oké, de nem fegyverrel.

Kukettó (törölt) 2010.07.09. 08:14:52

Jó kaják vannak a pizzázóban?
Éhes lettem.

Kukettó (törölt) 2010.07.09. 08:16:37

www.andretti.hu/?oldal=/kavezo/kinalatunk/

Parmai e Ruccola
fűszeres olívaolaj, mozzarella, ruccola, pármai sonka

Egy ilyet bedobnék-e.

OftF 2010.07.09. 08:30:54

Sukoró? lol.
Viszonylag meglepő lenne, ha nem is egyenesen csoda, ha a saját értelmi képességeivel képes lenne bármit is lebuktatni. Nem kell ahhoz konteósnak lenni, hogy azt higyjem, hogy súgnak neki (értsd: orránál fogva vezetik).

inebhedj - szerintem 2010.07.09. 08:33:58

Önök (tisztelet a kivételnek), nyávognak, mert

- a Gyurcsány-kormány hazudik,
- a Gyurcsány-Bajnai kormány tönkretette a gazdaságot,
- a Gyurcsány-Bajnai kormány maffiózókból áll
- a Fidesz kormány diktatúrát épít
- a Fidesz kormány tönkreteszi a gazdaságot
- a Fidesz kormány maffiózókból áll
- a bankok kizsákmányolják a hiteleseket
- a felelőtlen hiteleseket az Önök pénzéből mentik meg
- élőakösnek a cigányok
- elnyomják a cigányokat
- igazságtalan és hazug rendszerben élünk, amely évtizedek óta egyre nagyobb gazdasági válságba taszít minket és utódainkat

valamint

- felháborító, börtöntöltelék (protofasiszta) csőcselék randalírozik az utcákon, amely értelmetlen rombolással és pusztítással fejezi ki rendszerkritikáját, ahelyett, hogy...

Máskülönben Önök hogyan látják Önmagukat?

öregnéne gőzekéje 2010.07.09. 08:36:14

Hol a bánatos dzsungelben élünk? Egy köztörvényes bűnözőről készült agitpropfilmet agitpropol egy euparlamenter? Éljen mindenki, aki közteret zúz, közintézményt gyújtogat? Tévedtek, ez az önjelölt néptribún se nem Lúdasmatyi, se nem Rúzsasándor. aki csak az elnyomókat basztatná. Az én pénzemet is herdálja, amikor oktalan barbár fradiszurkhordájával leamortizálja a Felszabteret. Vagy felborogatja azt a hatos villamost, amiben te is utazol.. Éjjenek a gengszterek, vadbarmok, terroristák..

Más: ha tanultál (volna) gazdaságtörténetet, tudnád, hogy az aranyalapot se nem a politikusok, se nem a bankárok, hanem maga a piac változtatta-szüntette meg, ami már akkor se volt aranyalap, amikor annak mondták. (A bankok szavatoltak a papírosanyagú pénz aranyra átváltásáért mindaddig, míg az aranyra váltás igénye nem jelentkezett tömegesen; akkor izibe' fölfüggesztették azt. Mert hogy nem volt közel se annyi arany, mint amennyi papíros a forgalomba került.) Aki az aranyalapot akarja visszahozni, annyit se ért a gazdaságtanhoz, mint lapostetű a holdraszálláshoz; másrészt kb. annyira korszerű, mint ha postagalambra akarnád cserélni a mobiltelefonod. De sztároljatok nyugodtan síkhülyéket..

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2010.07.09. 08:57:45

Butaházy mint érdelmiségi...
Összefosom magam hirtelen.

val 2010.07.09. 09:07:11

@jvizkeleti: Igen, Sukoró is Zeitgeistes ügy.

Kukettó (törölt) 2010.07.09. 09:18:23

@öregnéne gőzekéje:

"A feleség egyébként közgazdász, aminek fényében egészen vicces a higgadt elemző értelmiségi politikai fogoly siralma, hogy megszűnt a forint aranyfedezete."

Értelmezted ezt a mondtatot?
Ha igen, akkor miért a posztolót okítod?

"De sztároljatok nyugodtan síkhülyéket.."

Most tényleg, kinek írod?
Jobbikosoknak, vagy annak aki a postot kirakta?

Csak mert nem láttam sztárolást sem.

Dr.Zomboss 2010.07.09. 09:18:39

Sukóróhoz nem volt a tagnak semmi köze, csak olvasta a hvg-t meg a figyelőt, vagy valami haverja olvasta, szólt neki, aztán mentek hőbörögni.A perről meg annyi jutott eszembe, hogy már rég a sitten lenne, de a talpig becsületes, mindenki által méltán nagyrabecsült gaudi úgy nyújtja, mint a rétestésztát szokás faluhelyen.Városi ember ugye készet vesz.

Dr.Zomboss 2010.07.09. 09:22:14

@inebhedj: Nem értem.Hiába-no!öregszik a zember.

anyad2 2010.07.09. 09:24:05

@Dr.Zomboss: Ha időrendben megnézzük az eseményeket, akkor bizony a hvg és a figyelő olvasta valahol és kezdett hőbörögni. Bocs.

inebhedj - szerintem 2010.07.09. 09:31:39

@Dr.Zomboss:

Én se, azért is érdeklődtem (jelen és néhány más blog hozzászólásainak zanzásításával), gondoltam az érintetteknek lesz álláspontja.

De eszerint nem értik.

:D

Kukettó (törölt) 2010.07.09. 09:36:07

KÉRDÉS
Sukoróval kapcsolatban tud valaki hiteles bizonyítékokat arról, hogy ez a talpig értelmiségi buktatta ki az egész ügyet, vagy csak fogadjuk el, hogy így volt és kész?

val 2010.07.09. 09:38:45

@Kukettó: Szerintem RTFM és UTFG.

Dr.Zomboss 2010.07.09. 09:49:32

Megnéztem a figyelőn, '09 márciusban írtak róla először, hogy valami nem kóser joáv blum körül.

greybull 2010.07.09. 14:25:28

@Mr Falafel: egyébként Neked van igazad, a helyzet sokkal szarabb, mert a nagy büdös demokrácia örvén a hatóságok valóban azt tesznek, ami nekik tetszik, gyakorlatilag nincs semmilyen kontroll sem a rendőri stb.nyomozó szervek, sem az ügyészség, sem a bíróság fölött. Mégcsak nem is állam az államban helyzetben vannak, hanem az állam fölött állnak! Ezért írom a sok baromnak, akik hallelujáznak, hogy na megint visznek egy cucit pórázon, hogy vigyázzanak, másnap rájuk kerülhet a sor abszolút mondvacsinált indokokkal. Amúgy természetesen a cuci bűnözőkkel szemben el kell járni, de a kényszerintézkedéseket és a gyanúkat nagyon meg kell indokolni, alátámasztani és a kényszerintézkedést csak addig fenntartani, amíg az tényleg indokolt, azaz nem lehet előre hozott büntetés - mert van ártatlanság -sajnos mára nagyon semmibevett - vélelme is (v é l e l m e! és nem védelme, mint Bugyi Bernadett szerint anno...) a világon, vagyis inkább kéne, hogy legyen. Megmondom őszintén, az valami agyrém volt, amikor a BKV-s személyzetis nőt több mint félév után előzetesbe vágták! Jogászként minden szőr felállt a hátamon, amikor hallottam!
Jogállam - ez nagyon fontos, és még akkor is fontos, ha olyan söpredéket is véd/het, mint a szoci tolvajok.

Kultúrrendőr 2010.07.10. 18:07:23

Balónétól egyszerűen kiráz a hideg.

Google 2010.07.10. 19:06:09

@greybull:

Itt mindenki a maga lovát/ugródeszkáját dicséri/mentegeti?
Gaudi, Balóné Budaházyt, te pedig a szocikat?
Gondolod, hogy mondvacsinált indokkal viszik őket?
Nem hinném.
Strasbourggal már felvették a kapcsolatot?

Chanyi · http://chanyi.blog.hu 2010.07.11. 12:27:55

Amúgy a honatyák (MSZP-s, Fideszes, Jobbikos) arcának többségéről sem az értelem és a bölcsességgé érett élettapasztalat sugárzik.

palostrend · http://palostrend.hu 2010.08.10. 20:30:59

ORBÁN! - SZABADSÁGOT BUDAHÁZYNAK!!!

Azt re­mé­li a ha­ta­lom, hogy a se­gít­sé­get, amit ma­gunk­tól vagy Budaházytól vár­hat­tunk vol­na már nem kap­juk meg, mert a zsi­desz ci­o­nis­tá­i­nak ke­gyet­len meg­nyil­vá­nu­lá­sai be­etet­ték az em­be­rek­kel, hogy egye­dül va­gyunk és, hogy Budaházy ter­ro­ris­ta.

Vagyis, hogy min­den­ki 1 szál ma­gá­ban fe­le­lős min­de­nért, - olyan, hogy csa­lád, kö­zös­ség, tár­sa­da­lom, nem­zet nem lé­te­zik.
Aki meg még­is meg­kér­dő­je­le­zi en­nek a gyil­kos esz­mé­nek a gyö­ke­rét, ak­kor ab­ban a mi­nu­tá­ban an­ti­sze­mét­nek és ter­ro­ris­tá­nak csip­pe­zik!!!

Ott tar­tunk má­ra, hogy a fe­ne­vad ha­zát­la­nok, a zsi­dó bí­rók, vér­bí­rók töm­ke­le­ge, (rém­tet­te­ik is­me­re­té­ben is!) to­vább­ra is be­ad­hat­ják a szánk­ba... a ter­ro­ris­ta csut­kát...

Téve mind­ezt úgy, hogy név sze­rint is­mer­jük azo­kat a vér­bí­ró elő­dö­ket akik­nek nem mást, mint a MAGYAR NEMZETHALÁLT oko­zó TRIANONI DIKTÁTUMOT "kö­szön­het­jük"

Tragédiánk, hogy azt is ké­pe­sek vol­tak el­hi­tet­ni, hogy úgy le­le­dzünk itt a vi­lág­egye­tem­ben, mint egy tak­nyos orr, ami­nek nincs gaz­dá­ja!

Pedig mind­nyá­jan tud­juk - mi az hogy! - hogy hon­nan is frö­csög ez a szür­csö­gős...​orrmány kam­pány!

Ezt a fel­ve­tést te­re­bé­lye­sí­ti a gén­hi­bá­sok és el­faj­zot­tak ak­tu­á­lis hír öm­le­nye is, ami gőz­erő­vel igyek­szik sa­rok­ba nyom­ni Budaházyt.

Ezért kö­nyö­köl­ni, hen­ge­rel­ni kell: vagy­is, 30 ezüs­tért kút­ba kell vet­ni min­den együtt­ér­zést, ke­gyet, ér­té­ket, em­ber­sé­get, csa­lá­dot,
a ma­gyar em­be­rek­ben együ­vé tar­to­zá­sunk spi­ri­tu­á­lis él­mé­nyét!

Nonszensz, NA! Nonszensz.
Már csak azért is, mert ki­ké­rem ma­gam­nak, hogy ócs­ka, hold fá­zist uga­tó tör­pék fúj­ják, a több­ség sze­re­nád­ját.

Igenis, ki­ké­rem ma­gam­nak név sze­rint: Orbán ta­ka­rodj el a slep­ped­del együtt ha még ar­ra is al­kal­mat­la­nok vagy­tok, hogy ki­sza­ba­dít­sa­tok 1 MAGYAR HAZAFIT, BUDAHÁZY GYÖRGYÖT!!!
süti beállítások módosítása