Csak a XIII. kerület: akik már tavaly megmondták
2010. április 25. írta: TuRuL_2k2

Csak a XIII. kerület: akik már tavaly megmondták

  Volt itt egy - nem túl erőteljes, de mégiscsak - választási kampány. Kubatovval, Szanyi kapitánnyal, vákuumos péniszpumpával, adócsökkentéssel. Volt értelme? 

  A következő mondatokat tavaly júniusban írta le az EP-választás szavazóköri mélységű elemzése alapján a Nézőpont Intézet„Az intézet munkatársai arra a megállapításra jutottak, hogy a Fidesz-KDNP frakciószövetség vasárnap egyedül is megszerezhette volna a kétharmados többséget. Egyéni képviselőként a fideszeseken kívül csak két szocialista politikusnak (Szanyi Tibornak és Tóth Józsefnek) lett volna esélye arra, hogy mandátumot szerezzen, amennyiben a második fordulóban az MDF támogatását is megszerzik.”

  Mi változott azóta? Gyakorlatilag semmi. Molnár Oszkár zsidó- és cigányügyi szakértése miatt még egy választókerület elveszett a Fidesz számára, de amúgy semmi sem változott.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr701951133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virtual landscape (törölt) 2010.04.25. 21:51:59

Megérdemelte a Fidesz. Hajrá Molnár Oszi! Ez gyönyörű volt.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.04.25. 22:00:46

Molnár Oszkárt nem "zsidó- és cigányügyi szakértése" juttatta be az országgyűlésbe, hanem az edelényiek igazságérzete.

Tóthot, meg A Szanyit pedig a XIII. kerületi lakosok tisztánlátása :-P

ü
bbjnick

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.04.25. 22:07:40

A két MSZP körzet komcsi hagyományokkal bír. Ez tehát a napnál is fényesebben igazolja, h bázisát tekintve az MSZP egy posztkomcsi utódpárt.

davkedav 2010.04.25. 22:25:25

Most kapott ki a Celtics a Miamitól, mert Garnett meg Ray Allen, ez a két futóbolond, képtelen volt bedobni akár egyetlen egy büntetőt is (négyből) az utolsó két percben.

Csalódott vagyok, nem ezt vártam a Fidesz kétharmadtól.

ui: hajrá, dr. Szanyi!

asz_tapasz (törölt) 2010.04.25. 22:47:00

Edelény a fidesz faszkodása miatt veszett el, bár nem hiszem hogy végleges lenne. Molnár úr szép csöndben visszaül a Fidesz-frakcióba, a rettegőkórust igazán le lehetne szarni.

Hattory Hanzo 2010.04.25. 23:06:12

@antiszemita_tapasz:

Erre azért elég kicsiny esély van, mert Oszkár ki lett paterolva a Fideszből, plusz ma este is a választoknak és a Jobbiknak mondott köszönetet. Mindegy, majd a Jobbik delegálja az Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságba, úgyis ez a szűkebb szakterülete.

greybull 2010.04.26. 10:50:59

@antiszemita_tapasz: valószínűleg a Jobbik frakcióba ül be majd, az se rossz....

kepecs andrásné 2010.04.27. 17:03:05

Gratulálok Szanyi Tibornak, hogy ennyire magabiztosan megnyerte a választást újlipótvárosban. Remélem párt elnök lesz miután a mai mszp elnökség átadja a helyét a tehetségesebb és tisztességesebb tagoknak. Amúgy is az Ő plakátjai és szórólapjai - mind a szürke, mind a zöld verzió nagyon jó lett, ha már a párt úgyis nevet és arculatot vált neki már van egy hiteles, működő arculata ami ráhúzható az egész pártra is.
Bórzasztó, hogy mindenki csak vádaskodott! Ki kell rakni a 13. kerületből, és az önkormányzatból - ha máshogy nem önkormányzati erőszakkal mindazokat, akik be akarják feketíteni Szanyi Tibort a hőst. Édesanyám kiszúrt három embert a házból ahol lakik, akik nemrég költöztek be, és fideszesek. Már szólt miattuk - szerintem legjobb lenne őket feljelenteni!
Tóth József is nagyon megérdemelte a nyerést. Édesanyám (Szent István Parkból) köszöni Szanyi Tibornak és Tóth Polgármsetrúrnak a csokit, virágokat, étkezési jegyet, és az utolsó napokban kapott tízezer forintot is! Én köszönöm, hogy az utolsó levélben ennyire egyértelműen megírta a nevét, így még ő is le tudott menni biztonsággal szavazni a megfelelő névre - mert én most nem tudtam elkisérni.

XIII. kerület · http://belsinfo.blog.hu 2010.04.27. 22:38:08

Némi info miért nyert Tóth József és Szanyi Tibor a XIII. kerületben: belsinfo.blog.hu
süti beállítások módosítása