Orbán Viktor beszünteti az univerzumot
2010. január 08. írta: k|M

Orbán Viktor beszünteti az univerzumot

  Újabb váratlan elemei kerültek elő a formálódó Fidesz-programnak. Ezek alapján ha az ellenzéki párt kormányt alakíthat, egyik első intézkedése lesz eltörölni az univerzumot - összegző hírösszefoglaló és reakciók. 

   Az ellenzéki párt programalkotó műhelyeiben lázasan dolgoznak az új kormányprogramon. Egyik informátorunk elmondása alapján a hétköznapinak nevezhető tervek - Recsk újranyitása, majd progresszív, bár kissé szektás tábor megalapítása a baloldali értelmiség színe-javának, a nyugdíjak visszamenőleges eltörlése, az Alkotmány lecserélése a Puskás Akadémia alapító okiratára, valamint a parázna szinglik kötelező rekatolicizációja - mellett mindennaposnak nem nevezhető, ám annál fontosabb változtatásokon is töri a fejét az Orbán-párt.

  Erre példa az elsőre kissé meghökkentőek tűnő, ám Orbán szerint egy nagy lélegzetvétel alatt megvalósítható terv, mely szerint az ellenzéki párt egész egyszerűen beszünteti az univerzumot. Mint az elnököt jól ismerő forrásunk fogalmazott, „Orbánnak elege van már az univerzum-meséből, egy hablatynak tartja az egészet, egy komcsi tákolmánynak; tejút, csillagok, holdak, fekete lyukak, semmiből valami, aztán valamiből megint semmi, hagyjuk már, tényleg. Ezért eldöntötte, hogy egy tollvonással beszünteti az egész kócerájt, mert egyrészt ugye minek ez a komcsi katyvasz, másrészt pedig tök haszontalannak tartja ezt az Elnök Úr”. A pártvezetőség, a választmány és a tagság „természetesen legalább száz százalákban támogatják az ötletet”.

Ujjé, táborozunk!

  Orbán a baloldali értelmiség recski akadémiájának ünnepélyes alapkőletételét követően (ott majd megtanulnak az elhajlók összefingott ávós gatyaszárba dudálni - fogalmazott forrásunk) személyesen lát neki a nyugdíjasok szétkergetésének. Ám még az univerzum végleges beszüntetése előtt „föltűri az ingujjat és kifejleszti azt a szuperradart ami másodpercre pontos adatokat (+/- 3 m) szolgáltat a baloldali választók mozgásáról és aktivitásáról”. Mint az elnökhöz közel állók fogalmaztak, Orbán a várható abszolút többség és a várt kétharmad ellenére is úgy gondolja, ez az ország egész egyszerűen nem érdemli meg őt, és „lehet, hogy valaki a Fideszre húz áprilisban, de igazából sok itt a sunnyogó baloldali. Nem árt a fokozott éberség”.

   Informátorunk szerint a radaros totálkontroll kifejlesztése mellett komolyan gondolkodnak azon is, hogy műholdak segítségével a fejbőr alá injekciózott jeladó chipeken keresztül figyelik meg az állampolgárokat. Egy jövőbeli balos demonstráció szervezőinek fejében - adott pillanatban, Orbán vezényszavára - egész egyszerűen kisütik a chipet, ami abban a pillanatban felismerhetetlenül szénné égeti az elhajlókat. „Elsőre én sem hittem volna, de ez a program még erően kétesélyes, mert hát nálunk is vannak ilyen széplelkű naiv humanisták, de szerintem csak kitaláljuk majd, hogy lehet ezt elintézni okosan” - mondta forrásunk. 

  Az ellenzéki párt tehát kormányzásra készül. A programalkotók sorokká formálják gondolataikat, mondatokká az elképzeléseiket, az óra pedig ketyeg.

Reakciók - Az amerikaiakat meglepte a terv

  A NASA illetékeseit meglepte „a kicsi, de ambíciózus Magyarország univerzumtalanító gondolata”. Az amerikai követségen dolgozó diplomaták ezért nem tartanak kizártnak egy megelőző atomcsapást sem, hogy írmagjában fojtsák el azokat a terveket, melyek veszélyeztetik az Egyesült Államok űrkutatóinak játszóterét. A megelőző csapásra a diplomaták szerint azért is kerülhet sor, mert a Tejúton túlról elfogtak egy üzenetet az alábbi szöveggel: „°˛˘˛€˛íí][][|ÄÄ|[ˇ^^^°˘ˇ^퀳ͣ€łŁ” Miután az 1024 bites titkosítókulccsal bíró rejtjelezést a CIA feltörte, az amerikaiak egy eddig ismeretlen UFO-kolónia segélykiáltását olvasták ki belőe: „Állítsátok meg a magyarok vezérét, különben befellegzett a nagy világosságnak és eljövé a kor, mely a sötétséget hozza el.”

Pártok és tervek - a baloldal fekete lyuka


   Nyakó István MSZP-szóvívő egy parkolóban, egy gyors tranzakció lebonyolítását követően állt a kamerák elé. „Ez csak egy kis apró a hétvégi családi bevásárláshoz” - hárította el Nyakó a sajtó érdeklődését, majd úgy fogalmazott: „újabb nap, újabb hideg és gyilkos tervek szállnak fel a Fidesz boszorkánykonyhájából, ebből is világosan látszik, hogy a Fideszt meg kell állítani”. Erre rímelnek baloldali közírók gondolatai is: Kartal Zsuzsa cikkünk megjelenését követően hatalmas publicisztikában tiltakozott Orbán Viktor tervei ellen. Mint írja, „az igazi baloldaliaknak szüksége van a nagy-nagy Univerzumra, hogy mindig legyen mihez igazodni, de az országnak nincs szüksége Orbán Viktorra”. Úgy látja, „a magyarokat egyetlen ember mentheti meg attól, hogy beszippantsa őket a nagy fideszes fekete lyuk, és ez nem más, mint Gyurcsány Ferenc”. Debreczeni József fásult rezignáltsággal csupán annyit üzent örömre, boldogságra és az élet élvezetére, a rettegésmentes, félelmet nem ismerő hétköznapokra kondícionált olvasótáborának, hogy harminckettedik, épp Orbán Viktorról szóló, ezekben a napokban boltba kerülő novelláskötetében már rámutatott a Gonosz igazi erejére, az ügyben egyéb hozzáfűzni valója nincsen, unja ezt az egészet. 

Cser-Palkovics: sci-fi

  A Fidesz helyettes szóvivője szerint politikai ellenfeleiknek „elgurult a gyógyszere, ez már a sci-fi kategóriája, amivel csak a Gyurcsány-Bajnai korszak galaktikus méretű kudarcairól igyekeznek elterelni a figyelmet”, majd azt ajánlotta a sajtón keresztül, hogy mindenki fizessen elő a Galaktika Magazinra. 

Turulosítana a Jobbik

   A Jobbik szóvíője telefonon csupán azt közölte újságírónkkal, grandiózus terveik nekik is vannak, de egyelőre ez maradjon az ő ici-pici titkuk. Annyit azonban elárult, a Jobbiknak vannak a legkiforrottabb csillagközi tervei. Ezek közül az egyik, hogy az összes csillagképet egyöntetűen Turullá nevezik át, rovásírásos sorszámmal különböztetve meg őket.

Az MDF 140 karaktere

  Az MDF - a legtrendibb módon ráérezve az új idők szelére -, egyelőre egy twitterüzenetben reagált a hírekre. Somogyi Zoltán accountján az olvasható, hogy „megtisztelo, hogy en dolgozhatok az univerzum-ugy kommunikaciojan, ugye? szerintetek is?”. Az üzenetet a Political Capital munkatársai azonnal retweetelték, ugyanígy tett mind a 8 MDF-tag is. 

Az SZDSZ szolidáris

  Retkes Attila SZDSZ-elnök sajtóközleményt juttatott el a szerkesztőségekbe, ám a csatolt dokumentum szöveget nem, csupán egy képet tartalmazott, amelyen a pártelnök rózsaszín lufik között az Alien-hívő ezévi felvonulásán integet. „Szolidaritás az univerzum minden kisebbségével” - állt az e-mail fejlécében.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr641656027

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A konzervatív ember (magyarságtudat, idegenszívűség) 2010.01.09. 21:09:37

A konzervatív ember   „Testvérim vannak, számos milliók; Én védem őket, ők megvédnek engem. Nem félek tőled, sors, bárm...

Trackback: Archaikus abszurd 2010.01.08. 16:39:34

Ím eljött a nagy nap. Minden magyarok Budára gyűltek, hogy részt vegyenek a Kormányzó koronázásán. Sosem látott díszbe öltözött a főváros. Vörös-ezüst hadilobogók lengtek az alumínium lámpaoszlopok mindegyikén, és zászlók voltak minden házon. Óriási t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heima (törölt) 2010.01.08. 14:45:55

jók a programok minden jó!

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2010.01.08. 14:50:41

Tessék, van programjuk. Végre valami előremutató! :)

(Megszállta a blogot a Tirpák?)

Mitya Ivanov 2010.01.08. 14:56:30

már nagyon kellett ez a cikk. A stop.hu, az ATv tele van rettegőkkel, de nem rettegnek eléggé, most aztán lesz okuk rettegni ezt a cikket elolvasva

2010.01.08. 15:00:52

Jó tervek, támogatom

mata-hari · http://mata-hari.blog.hu/ 2010.01.08. 15:01:59

Bakker, akkor már az űrben sem leszek kellő távolságban a Fidesztől? A Magratheára kell költöznöm, úgy tűnik:)

Bergeroth 2010.01.08. 15:02:26

Nincs ezen mit csodálkozni. Jön orbán meg a kdnp, visszamegyünk cirka 50 évet az időben. Tök jó lesz!!

Szalacsi_Dezső 2010.01.08. 15:06:51

De vajon a párhuzamos univerzumokat is? Konzultált már vajh, a párhuzamos univerzumokban létező Ennenmagával ezügyben?

zoli29 2010.01.08. 15:06:51

Ez jó volt, KM! :)
(vonalat nem t'om, hogy kell)

Kellenek néha az ilyenek, hogy az ember ne vegye túlságosan komolyan, amit nem kell.

Walter Melone (törölt) 2010.01.08. 15:07:25

Van még ebből a varázsgombából?
Adtok el belőle?
:-))))))

.szali 2010.01.08. 15:07:43

Biztos majd a marsi szőlőbányákba küldik az MSZP-seket málenkij robotra.

bz249 2010.01.08. 15:07:56

@Bergeroth: idoutazasrol nem szolt a program. Bar az is igaz, hogy ez a nyilvanossagnak szant valtozat. Tenyleg mi lehet a titkos valtozatban?

borovi 2010.01.08. 15:08:24

Már fizetnek is a postért, vagy még csak ajánlkozol?

Oblomov 2010.01.08. 15:10:59

Széles-Báyer Zsótit akarom hallani!!!

AdamT · http://durva.blog.hu 2010.01.08. 15:11:23

Elég komolyan benne vagyok a politikában, tele vagyok komolyabbnál komolyabb kapcsolatokkal és én mondom: ezt tényleg meg akarják csinálni.

A nevem nem vállalom, de azt még hozzá kell tennem, hogy Orbán a Napot is el akarja oltani. Nem véletlen, hogy a Pálinkás ilyen sokra vitte, szükség van a szaktudásrára. Varga meg a Járai pedig azt számolják, hogy ez mennyibe fog kerülni nekünk, adófizetőknek.

Mindezt persze azért csinálják, hogy kurvasokat kelljen majd fűteni. És kiktől akarják majd a gázt venni? Na kiktől? Nem tudom. Mindegy, de brutál lesz.

Egyébként a Kósa most alapít izzógyárat, mert ugye az örök sötétség miatt zabálni fogjuk az izzókat. Kósának már most érvényes állami szerződése van izzóügyben, pedig a gyár még kész sincs.

Meg kell állítani!!

stratez 2010.01.08. 15:14:42

El a kezekkel a Fiastyúktól, és a Göncölszekérnek máris eggyel kevesebb kereke van - kezdte sajtóértekezletét Török Zsolt, majd azzal folytatta, hogy egy hatalmas fekete lyuk tátong a Jókai utca közepén, a párt szakértői most vizsgálják, kit terhel a felelősség, vannak, akik szerint Demszky Gábort, de a többség az Orbán-univerzumot sejti a történtek mögött.

Trackback 2010.01.08. 15:16:09

Éppenhogy mi vontuk karantén alá ezt a bolygót, úgyhogy pont fordítva áll a dolog, kedves Földlakók.

is 2010.01.08. 15:17:03

úgy látszik, ez maradt meg stratégiának. komolyan nem védhetőek a FIDESZ kiszivárgott tervei, hát akkor megpróbáljátok elhumorizálással elfedni. haladtok a Sas Józsisodás felé.

thinker_ 2010.01.08. 15:18:20

ez a blog akkor volt jó, amikor még nem az zsindex csecsét szopta. azóta az álellenzék fellegvára lett.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.01.08. 15:18:50

Fekete lyuk nélkül megvagyok, segglyuk nélkül nem. Sok mindenről le lehet mondani, a szarásról spéci nem. Ez az univerzális igazság.

Mitya Ivanov 2010.01.08. 15:19:07

@is: ez nem humor, ez a valóság lesz

AdamT · http://durva.blog.hu 2010.01.08. 15:19:38

@is: ez hol humor? Ez a VALÓSÁG.

De majd meglátod, amikor a 2/3-os FIDESZ eltörli a Napot. Akkor majd hiszel nekem!

stanyecli 2010.01.08. 15:20:36

"Orbán a Napot is el akarja oltani"

Érdekes, én úgy hallottam, ha visszajön a A Nagyvezír Viktor, akkor le se megy a Nap többet, ezek szerint ellentétes a forrásunk. :D

kk_kk 2010.01.08. 15:21:25

Azért a remuralom.blog.hu viccesebb, de nem rossz.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2010.01.08. 15:21:50

Jaj de nagy fasz vagy, kedves K|M. De az a Recsk, az nem is olyan rossz ötlet, kösz, hogy feldobtad.

mata-hari · http://mata-hari.blog.hu/ 2010.01.08. 15:22:18

@Herr SturmLiberator: És a pisilés? Mi lesz majd? Kiszárítjuk a bevitt folyadékot, mielőtt úgy gondolná, hogy kijön???

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2010.01.08. 15:22:39

@is: @thinker_: @Csunderlik Peti: Főoldaaaal!

(csekkolás után: Hát naná hogy naná)

tíz szálat egy huszasé' (törölt) 2010.01.08. 15:23:11

elhiszem hogy kurva kinos a sport strategiai agazatta nyilvanitasa, de ezzel a szarral amit itt osszehanytatok a hatarba sem vagytok a JELhez kepest. :DDD

AdamT · http://durva.blog.hu 2010.01.08. 15:23:23

@stanyecli: Biztos forrásból tudom, hogy Orbán eredetileg valóban azt akarta, hogy többé ne menjen le a Nap, de a NNSZ (Nemzetközi Náciszövetség) végül lebeszélte Orbánt erről a "grandiózus" tervről. Ekkor megsértődött és úgy döntött, hogy akkor mindent vagy semmit alapon marad a törlés.

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.08. 15:25:43

A flotta felkészült Elnök Úr!

------
Is-t meg valaki dobja ki az űrbe !

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.01.08. 15:26:57

@mata-hari: húgyagyú vagyok, netes fröcsögéssel távozik a nedű.

mata-hari · http://mata-hari.blog.hu/ 2010.01.08. 15:30:23

Kedves Viktor, Tisztelt Elnök Úr, Te Galaxis Ura és Parancsolója!

A föld valamennyi lakója, leendő lakója, szelleme, állata és barma nevében kérlek, fontold meg még egyszer, mit teszel parányi és egyetlen, drága bolygónkkal. Rendben, Tokaj szőlővesszein már csak a Te mindenható nektárodból meríthetünk, tiszteletben tartjuk aranybányáidat is, és malaszttal gondolunk Kövér László kollégád egyre hatalmasodó bajszát is. Nem emeltük fel szavunkat, amikor a környezetszennyező autók elé gátakat akartál építtetni, melyek aztán raktárakban kötöttek ki, és türelemmel voltunk akkor is, amikor szerényen a mi pénzünkön rendeztél volna Olimpiát. Kicsit meghatódtunk, amikor hatalmas költségvetéssel megrendeztetted a Hídember című filmet, de akkor is csak azért, mert tudtuk, a produkció csak akkor fejeződhetett be, ha barátod, Eperjes Károly játszhatta a főszerepet. De kérünk, könyörgünk, hogy az Univerzumot hagyd meg nekünk, tekintetünket hadd vessük néha égi magasságokba. Cserébe megígérjük, hogy biztosítunk elegendő amberi forrást az ég narancs színűre mázolásához.

Köszönjük neked, bölcs Mogul.

tbb 2010.01.08. 15:31:28

Nem az egész universumot szünteti meg. A Holdat meghagyja. Hogy a veszett kutyáknak legyen mit ugatniuk.

indapasssucks 2010.01.08. 15:31:42

rövidebben talán vicces lett volna, nem?

a rekettyés 2010.01.08. 15:32:20

Leszarom mit akar a Viktor én már a H1N1 oltással megkaptam a chipet és azota a galaktikus gyikok irányitanak vagy az mszp vagy valami világurami teveket szövögetö fögonosz. Aki most is egy fehér perzsamacskát simogat és konyakot kortyolgat...

gray 2010.01.08. 15:35:55

@mata-hari: Ráadásul a Holdat is átszinezik. Narancssárgára. Ezzel biztosítják az éjszakai megvilágosodást...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.01.08. 15:35:55

Mi baj, túl sok a konkrétum?

Varga azt merte nyilatkozni, hogy nem fizetnek ki többet, mint a befizetés? Orbán azt merte mondani, hogy nem kell 4 állami TV csatorna + 3 rádió + 2 hírügynökség?

Túlságosan életszagú és ÉRTELMES dolgok kerülnek napvilágra? Más nem kötelező a 13. havi nyugdíjért siránkozni, meg 14. havit ajánlani? Már nem kell "jól harcolni" az MTV-nek a megmaradásért?

Gyorsan muszály elengedni a pórázról az íródroidot, mielőtt az új többségnek is leesik, hogy a kilábalást nem osztogatással lehet kezdeni???

Tehetetlen Dodó 2010.01.08. 15:37:48

Jó cikk, jó cikk, de meg kell mondanom, hogy a jó öreg Kartal mama eszelős tobzódásához képest elég fantáziaszegény agyszülemény.

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.08. 15:39:00

@RAMBO: Aki a muszájt ly-vel írja, azt meg lehet venni 14. havi juttatással is. ;)

---
Dobjátok ki őt is a hideg és SÖTÉT űrbe !

2010.01.08. 15:50:06

Csak halkan megjegyzem, hogy a fiatal korosztály ne reménykedjen a nyugodt és pihenéssel eltöltött nyugdijasévekröl, mert nem lesz ilyen. Ha a "svéd" modellt sikerülne bevezetni a Viktoréknak, akkor Ti, fiatalok 70 éves korotokig dolgozhattok!Azaz, a munkahelyetekröl fognak elvinni a ravatalozóba.Amugy meg Varga is és a Viktor is csak hazudik, ám nem meri megmondani az igazat. Ezért én a Jobbikra szavazok. A fidesz alig különbozik a szociktól és mint olvasható a Varga M. irásában, csak és kizárólag az ö megélhetésük, gazdagodásuk számit, a többi le van sz.rva!Ez a magyar politikai elitnek önmagát nevezö zsivány , rabló, és hazug társaság tovább folytatja amit 20 éve müvel. Mindezt a demokrácia nevében és erre hivatkozva!

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.08. 15:52:40

@jános515: "Ti, fiatalok 70 éves korotokig dolgozhattok!"

Az azt jelenti, hogy lesz munka, a gazdaság szárnyalni fog ???

JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
-----

Valaki dobja ki jános515-öt is az űrbe!

mata-hari · http://mata-hari.blog.hu/ 2010.01.08. 15:52:52

Kedves Morvai Krisztina és Vona Gábor!
Ti is könyörüljetek rajtunk:)

Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.08. 15:53:16

Mért van az, hogy évek, évtzedek óta ugyanolyan a jobboldali "humor"? Még mindig csak ennyire fuss'a?

mata-hari · http://mata-hari.blog.hu/ 2010.01.08. 15:54:29

@Admiral William Adama: A D-515 János fedőnevű illető űrbe való likvidálása folyamatban, további utasításokat a titkos csatornán 16.05-ig várok. Vége.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 15:54:54

@is:

is-droid, te sosem bírsz lazítani? Olvasd el Tótát, mit írt erről! Neked szól, fatökű.

Gandalf Garaboncias 2010.01.08. 15:55:01

@jános515:
Miért is baj az, ha magasabb lesz a nyugdíjkorhatár?

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2010.01.08. 15:56:10

@jános515:

János bátyám, megnyugtatom, hogy már a 100 napos program idején sem számítottunk ilyesmire, egy jó ideje tisztában van azzal mindenki, hogy addig fogunk dolgozni, míg le nem fordulunk a székről, vagy amíg a pályakezdők le nem lőnek, hogy adjuk már át a helyet. Ez nem viktorfüggő dolog.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.01.08. 15:56:26

@Admiral William Adama: ez egy szabad ország, úgy írom, ahogy akarom. Mostmég. De aztán lyön Orbán.

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.08. 15:57:07

@RAMBO:

És akkor mi lesz ? Leérettségizel végre?

Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.08. 15:59:10

@Admiral William Adama: Mondjuk ez a KIM szerintem sem túl vicces, igazad van.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.08. 15:59:46

No ez a poszt igazán jó, hivatásos rettegők, kik ezt olvastátok, mindent bele!

dögölj meg 2010.01.08. 16:01:13

Mondhattok bármit,a legnagyobb ember a
Gyurcsányi, neki kell szólni, ha szar van !

Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.08. 16:01:44

Orbántól nem rettegek, hanem hányok. sosem állítottam az ellenkezőjét.

bigthereal 2010.01.08. 16:02:58

nagyon vicces...

egyébként meg csak az fél (retteg), akinek van félnivalója (rettegnivalója)

én pl. nem félek(rettegek)...

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.01.08. 16:03:14

Akar valami hasonlora is szamithatunk.
Lasd a '98-'02 kozotti mokazast a parlamentben.

mata-hari · http://mata-hari.blog.hu/ 2010.01.08. 16:03:47

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Lehet suttogó propagandában is rettegni? Mert akkor inkább csatlakoznék ahhoz a vonulathoz, hivatásosnak lenni nem jó, mindenféle feljegyzések készülhetnek, meg minden:)

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2010.01.08. 16:04:40

A humornál vigyázni kell arra, hogy véletlenül se legyen kurva szar. Az ugyanis haza tudja vágni az egészet.

mata-hari · http://mata-hari.blog.hu/ 2010.01.08. 16:05:39

Különben is, nem tudom, mit rettegünk itt a következő kormánytól, amikor szegény BB Anikónak megint összetört a szíve, és Karácsonytól egész mostanáig tartott, míg végre nyitott egy új kapcsolat felé.
www.nana.hu/sztarok/pletyka/molnar-anikot-csunyan-atvertek-kepek-100686.html

Ouaid (törölt) 2010.01.08. 16:05:59

Hűha! De mit fog ehhez szólni az Unió?

Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.08. 16:08:29

@bigthereal: Most te is már meg mire célzol? Arra, hogy az Messiásvárók önmagukat szembeköpve lesznek kénytelenek igazolni a Patás Ördög elcseszett intézkedésit? Már ha egyáltalán lesz neki olyan. Mondjuk egy újabb Milledekádiumi Országjáró által szponzorált celebrációval továbbszállíthatnák a Szent Koronát Al/Felcsútra.
Szemét gyurcsányista komcsik! Tovaris konyec!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 16:08:34

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Van itt egy pár. És ugye egyszerűbb a tükörre haragudni, mint a fizimiskát megigazítani...

@RAMBO:

A "muszály", a "mindíg", a "naív", a "nyílván" meg a hasonlók nagyon tudnak fájni, és nagyon árulkodóak is ám...

mata-hari · http://mata-hari.blog.hu/ 2010.01.08. 16:08:50

Szerencsére legalább a fidesznél jó a belső kommunikáció:
"Az Indexen megjelent cikk szerint a Fidesz egyetlen közszolgálati műsorszolgáltató szervezetet hozna létre a Magyar Televízióból, a Duna Televízióból és a Magyar Rádióból, az MTI-t pedig megszüntetné. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője ez utóbbit még aznap cáfolta."
www.mti.hu/cikk/452556/

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 16:11:23

@Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre!:

"Orbántól nem rettegek, hanem hányok. sosem állítottam az ellenkezőjét."

Hát, kedves idesöcsém, akkor éppen itt az ideje, h egy nagybani kereskedésben szerezzél be magadnak legalább 4 évre való mennyiségű Dedalon tablettát.

Egyébként meg egy gyomortükrözés se ártana, mert mi van, ha mégsem a Viktortól hánysz....

S. Annyi 2010.01.08. 16:11:35

Beszüntetlek téged. Lapít!

Karcolt lendület 2010.01.08. 16:12:48

@RAMBO:
Azt hiszem, a cikk inkább ezekre a tervekre adott baloldali reakciókra - illetve a Herényi féle IMF hitel vs. 100 ezer kínai + egyéb rettegő publicisták típusú agyszüleményeire volt reakció.
Hithű jobbos amúgy ezekkel az elvekkel (is) tud azonosulni, sőt ezekben még ésszerűség is van. :-)

@jános515:
Ha így marad, sem lesz nyugdíjunk, mert aki megtermelné, az rég elköltözik olyan helyre, ahol a fizetésből is meg lehet élni, nemcsak a nyugdíjból...

changebug (törölt) 2010.01.08. 16:13:48

Ez rémhír.
OV nem akarja etörölni a zuniverzumot.
A zélére áll és ő lesz minden univerzumok királya - II. Nagy Bumm.

hagymásbab85 2010.01.08. 16:17:10

Akkor most a kolbászos kerítés elmarad?? Nee mááá, Viktorom, királyom, ne tedd ezt velünk, alattvalókkal.
Ki mit szólnak egy O. Viktor - C. Norris küzdelemhez??

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.08. 16:18:06

Az univerzumot nem törlik el, de az LSD-re ugrani fognak.
Úgyhogy szerintem szokjatok le róla.
Nem vicces.

mata-hari · http://mata-hari.blog.hu/ 2010.01.08. 16:21:00

@ingenium rusticus: Nyugi, péntek délután van, ha mi viccesnek találjuk, hadd mulatozzunk rajta, mielőtt becsap a ménykü. Hazajutni úgysem tudunk, a buszok nem járnak és szakad az eső:)

manx express 2010.01.08. 16:21:24

eltörli az univerzumot? vagyis megszünteti magyarországot (is)?

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.08. 16:22:17

Amúgy én azt hallottam, hogy 1000 komment feletti emberekre ki lesz vetve a BLOGOLÁSIADÓ, mert munka helyett csak basszák az időt. :)

rudie 2010.01.08. 16:23:46

Ki nem szarja le az univerzimot, mi lesz a Slágerrel meg a 13. havival??? :)

mata-hari · http://mata-hari.blog.hu/ 2010.01.08. 16:26:34

@Admiral William Adama: Munka??? Már felmondtam, hadd élvezzem a munkanélküliséget egy kicsit:)

Bloodscalp 2010.01.08. 16:26:51

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
igazán szép perspektíva annak aki hivatásból rosszul él 8 éve

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.08. 16:27:04

@mata-hari: Akkor kieszeltem nektek egy post színvonalú fa viccet!

Hogyan nyerte meg Orbán Viktor a szócsatát Csubakka és Han Solo ellen?

CS: AGRHHHHHUHH
H.S: Millenium Falcon
O.V.: Ezüsthajó.

2010.01.08. 16:30:16

@Karcolt lendület
@Pisti, az aragon
--ha ez igy lesz, akkor mi a f.sznak fizettek, fizetünk?

@William Adama--én nem ezt irtam!De javaslom tanulj és lesz munkahelyed, ha akarsz dolgozni!

@Elpet-Igazad van, de akkor mit tegyünk? Költözzünk el, mi is?

expansiv 2010.01.08. 16:30:30

AHAAA !!

RAJTA VAGYTOK KAPVA má megint, áljobb-közép alsószéle-közepe,

mert ennél nagyobb OSZTÁLYÁRULÁST még Trockíj (sz. Bernstein) Elvtárs sem hajtott végre!!!

Ki itt a konzervatív polgári jobbos, most, hogy Turul Elvtárs Mandinerből játszik??!

AntiUjgur-Tróger Kálmi ??!

Na. Lesst itt trend!!!

Jön Kündü Pasa és elintéz.
(Mindent.Kit!)

Már értem, hogy amiolta a Reakció Színe Nobilis,

azóta minimum egy HÁRMASHALMOT KÉPEZTEK!

Fifidesz, 'Lehet Más a Szadi' és Ma-SzoPDöF !!

TURULT VISSZA!

RAJCSÁNYIT A KORMÁNYBA!

OLI BÁCSI, takarózz !!!

Rocky 2010.01.08. 16:33:47

Én örülök, hogy akiknek van miért, azok kezdenek rettegni!

expansiv 2010.01.08. 16:34:17

Postból:

"„°˛˘˛€˛íí][][|ÄÄ|[ˇ^^^°˘ˇ^퀳ͣ€łŁ” "

NA: ez már navahó schiffrírozása héberül az eredeti

R O V Á S ÍRÁSOS üzenetnek (forrás: Dr.GRESPIK kozmológus-ögyvéd Úr városábul.)

expansiv 2010.01.08. 16:36:45

@Mitya Ivanov:

Nyugi. Visszamegyek a NOLBLOG-on épp pihenő blogomra és RETTEGŐKET OSZLATOK!

Kündü

Bergeroth 2010.01.08. 16:37:00

@bz249:
"Tenyleg mi lehet a titkos valtozatban?"

Az időutazás. :P

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 16:37:08

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=93):

Jajjistenem, úgy aggódom, h komolyan veszi...

Héééééé, figyu, nem ám! A poénod az ezüst hajóval annyira elcsépelt bárgyúság, h a tehén kínjában tejet hányik tőle...

expansiv 2010.01.08. 16:39:36

@AdamT:

NAP???

Az egy ÖNKÉMURALNYI Jelkép !!!

Bergeroth 2010.01.08. 16:41:59

Mondjuk az komolyan érdekelne, hogy mi lesz akkor ha orbán sem tudja megváltoztatni a dolgokat és ugyanazt fogja csinálni, amit az elmúlt 8 évben a másik tolvajbanda.
Most vonatkoztassunk el attól, hogy az orbán az nem, meg hogy ő változtatni fog.
Maradjunk a realitás talaján.
Mi fog történni akkor, hogyha ők is csak lopni, csalni, hazudni fognak?
Mert akkor az lesz, hogy teljesen ki fogunk fogyni az ötletekből, és tényleg csak a forradalom marad, mint végső megoldás.
Egyszerűen a mai magyar politikai elitnek mondott korrupt tolvajokból álló prókátorokból, nem lehet kijelölni egy olyat, aki végig tudná vinni a céljait úgy, hogy a lakosság legnagyobb többsége elismerően szóljon róla. Akinek meg meglenne a hozzáértő esze, az meg bolond lenne részt venni ebben a bohózatban.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.08. 16:42:41

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=93):
Kár :( Ez volt életem első (és úgy látszik szar ) vicce. Akkor abba is hagyom. Vagy mégsem?
Mondjak szőlőtőkéset, vagy bányászosat?

expansiv 2010.01.08. 16:43:15

@kk_kk:

Hoppá!

Mán van ilyen??

remuralom.blog.hu?

Pedig még el se kezdtük...:((

Kalmár 2010.01.08. 16:48:09

A francba, ez a post csak arra jó, hogy elbizonytalanítsa a rettegőket.
Ez mégiscsak szemétség, az ember retteg a jól megszokott módon, Kövér Lacitól(szinte látom ahogy jön egyre közelebb a kötéllel)ti meg viccelődtök itt.
Az Orbán koronázási miséjére kivezényelt kényszercserkészek sorfala kezd elhalványulni az elménkben.

Vissza a fóbiáinkaaat!!!

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.08. 16:49:05

@ingenium rusticus:

Jajjistenem, úgy aggódom, h komolyan veszi...

Hé figyu! Biztos nem lesz több! A poénom annyira avas, mit egy 8 éve töltött kolbász a padláson felejtve!

kikakl 2010.01.08. 16:49:56

Drága barátaim/előttem szólók/kimaradt?? a proramból a kolbász akkor miből lesz a kerités?????csak nem bekapja a viki...

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.08. 16:50:48

@ingenium rusticus:

Jajjistenem, úgy aggódom, h komolyan veszi...

Hé figyu! Biztos nem lesz több! A poénom annyira avas, mit egy 8 éve töltött kolbász, a padláson felejtve!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 16:52:19

@ingenium rusticus:

Isten őrizz, hogy szőlőbányákban vájárkodd ki legújabb poénodat, inkább küldök neked egy vigaszképet:
1.1.1.4/bmi/dockera.com/pics/fun/dildo.jpg

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.08. 16:52:36

@Bergeroth:
Nem azt szoktad mondani, hogy összecsomagolsz, és itt hagyod ezt az országot?

Vagy csak te is egy műrettegő debrecenijóska vagy?

riksafighter 2010.01.08. 16:56:47

pintér meg mikola is örök időkre állócsillagok lesznek ? és akkor egyáltalán nem lehet őket majd elmozdítani...

Netuddki. 2010.01.08. 16:57:55

@changebug: Ja! Kacsa. Orbán Viktor 8493217859437621980985632401948762917609370663825094762415 milló magyar miniszterelnöke akar lenni. Vagy 300. Vagy nem tudom.

S. Annyi 2010.01.08. 17:01:41

Isten betiltotta az agyad.

elfelejtette 2010.01.08. 17:02:39

@ingenium rusticus: Ezusthajo kontra Millenium Falcon. :) Ez jo, ezt meg nem hallottam.

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.08. 17:03:22

JÖN ORBÁN !WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stars7726 2010.01.08. 17:05:38

Nem kell nekünk az univerzum.beérjük mi az ügynöklistával is viktor király!

negeev 2010.01.08. 17:06:48

Áh! És hol van a keresztény inkvizíció bevezetése?! Úgy tudtam, hogy azt is beindítják már a nyáron.
Más vallásúak, valamint haladó értelmiségiek és buzik úgy tudom, már az első transzporttal mennek a vágóhídra.
Ne hagyjunk ki semmit!

mindegykivagyok 2010.01.08. 17:10:25

@AdamT: Ne aggodj,amire ez sorra kerülne
addigra a Feco Off Shoroza!

LacPac 2010.01.08. 17:11:48

Bizony, nem árt a fokozott éberség. Tudjátok: Éberség elvtársak, éberség! :)

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2010.01.08. 17:19:21

- Orbán Viktor genetikai adottságai miatt mindig igazat mond!
- Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség!
- Orbán Viktor meg nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja!

- Mikor Orbán Viktor ezer forintossal fizet, húszezrest kap vissza. Ezzel 2 új munkahelyet is teremt!
- Orbán Viktort gondolatával képes lenne elpusztítani az egész világot, de Orbán Viktor sose gondol rosszra!

- A világon a 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet és Orbán Viktor!
- Orbán Viktor negatív adót vetett ki országára a középkorban. Akkor kellett eltörölnie, amikor már nem fért több arany a királyi kincstárba!
- Orbán Viktor nem szereti, ha a gépeket a gyárban készítik. Ő a földben termeli meg őket!
- Orbán Viktor azért nem játszik a Magyar Labdarúgó Válogatottban, mert nem akar csalódást okozni a világ összes többi nemzetének!
- Orbán Viktor nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert maximalista!
- Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört.
- Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret!
- Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!
- Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk!
- Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás!
- Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!

- Isten magára hagyta a Földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!
- Orbán Viktor egyetlen dobásból megnyeri a Gazdálkodj okosan-t. Kétszer!
- Orbán Viktor sose szabálytalan a fociban. Orbán Viktor rábeszéli az ellenfél csapatát, hogy álljon át hozzájuk!
- Orbán Viktor nem emeli a benzinárat! Orbán Viktor eltörli a benzinárat!
- Amikor Chuck Norris meg akar küzdeni Orbán Viktorral, Chuck Norris 5 perc alatt morális válságba kerül anélkül, hogy Orbán Viktor barmit is tenne.
- Minden ember szereti Orbán Viktort. Minden EMBER!
- Orbán Viktor nem hős! Orbán Viktor az Orbán Viktor!
- Chuck Norris nem legitim. Chuck Orbán Viktor legitim!
- Orbán Viktor nem akar miniszterelnök lenni. Orbán Viktor a miniszterelnök!

prolee 2010.01.08. 17:26:13

@Tehetetlen Dodó: Szegény, szegény Kartal Zsuzsa! Kezeltetni kellene magát. Naponta látom, újabban olykor még józanul is. Nem is tudom, mikor viselhetőbbek a "gondolatai"...? Amikor atom részeg, vagy amikor a delirium tremens állapotában indul meg az agya.
Borzasztó! Ennél már csak az a borzasztóbb, hogy egy ilyen beteg elme szüleményeit publikálni merik.
Abszurdisztán....

Fricibá' 2010.01.08. 17:29:15

Most akkor a 13. havi, meg a 14. havi csak a nyugdíjasokra vonatkozik? Annyival több havibaj lesz a fiatalabb nőknél is? Már így is tele van a tököm!

elfelejtette 2010.01.08. 17:30:04

@jános515: Miert, a Jobbik hogyan kivanja megoldani a nyugdijrendszer problemajat? Viktorozassal, mint az MSZP?

ben2 2010.01.08. 17:30:52

@A tagságnak már nem Orbán kell, új m.elnökjelöltet:

Mennyit dolgozhatott a Szigetváry mire összeagyalta mindezt! Gratulálok!

elfelejtette 2010.01.08. 17:34:28

@A tagságnak már nem Orbán kell, új m.elnökjelöltet:

Az elempe a szuperegyseg.
Az elempe ugy politizal, hogy nem politikai
Az elempebe nem politikusok ulnek, hanem jofej skacok.
Az elempe megoldja a problemakat, politikusmentes politikat csinal majd, mer ez van mindehol.

A buli szine meg veres.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.08. 17:37:05

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=93): Mármint a malac?
Az ilyen kérdésekben szakértőket kellene megkérdezni, szám szerint 69-et.
Kedves Hacsek. :)

old_field 2010.01.08. 17:37:50

ez az abszurd "humoros" történet azért nem ütős, mert amióta gyurcsányi van + szoclib kormány van+ szoclib fővárosi vezetés van , azóta ezek a politikai maffiózók és univerzálisan idióták naponta produkálnak olyan kaliberű híreket, mint, amivel ez az írás próbált poénkodni...

zoli29 2010.01.08. 17:37:59

@ben2:

Szerintem Szigetvárinak ennél azért több esze van. Ő ravasz, ez viszont röhejes. ;)

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2010.01.08. 17:43:39

Jól van, a Reakció felmondta a leckét, Orbán megvédve, mindenki lebuzizva, halaggyunk. Mi van a "Sötétség délben" sztorival?

Rob67 2010.01.08. 17:46:53

@RAMBO: Te egy elbaszott agitprop munkatárs vagy?
Mi a francért nem lehet csak úgy egy jót röhögni? Ha nem tetszik a cinikus humor, akkor ne olvasd rambóbaba.
Mindig a véres politikai megmondás...
Aludj egyet.

phaidros 2010.01.08. 17:47:40

K|M, felírtad az összetevőket, amiket sodortál, mielőtt nekiláttál? :)

(Zoli, vonalat a pipe jellel, magyaron a W-n van + altgr)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 18:11:43

Emberek, dobjunk már össze egy kis lóvét, aszt fizessük be Ketteskét egy kupiba, mert nagyon ráférne egy kis intellektuális elsősegély.

Krokodil · http://sardobalo.blog.hu 2010.01.08. 18:25:45

@Kettes: mit akarsz? az teljesen jó oknyomozó sorozat volt. :D
najó. szórakoztató műfajba tartozott persze, de vicces volt, én élveztem.

zooborg 2010.01.08. 18:26:47

Valóságban az őseredeti szumir-babilóniai-arisztotelészi-ptolemáioszi-tomista világrendszert akarja helyre állítani, amit a kopernista-keplerista-galielista. newtonista-einsteinista-hawkingista világcsalók meghamisítottak. Még senki sem látott közelről feketelyukat, sem exobolygót sem metagalaxist! Még senki sem bizonyította érdemlegesen, hogy nem a nap forog a Föld körül és viceversa!
Haj szép is lesz, ha a bolygók visszatérnek kristályszféráikra és az angyalok gördítik tova őket...Lesz alsó, s felső világ: komcsik a pokolra, liberálisok a tisztítótűzbe(vagy fordítva). A Pokol kapujára meg felírva: ÁGYBÁJ MÁR FÁJ...

civilkontrol 2010.01.08. 18:41:36

@Tehetetlen Dodó: Csak azt ne!
Szegegény @Kettes: frusztrált soraiból kivövetkeztethető, hogy dzsuváslegény.

Te meg üdülési csekk gyanánt is munkahelyi stresszel bombáznád, Te legalja náci? :o))

civilkontrol 2010.01.08. 18:42:46

@Krokodil: Azért annyira nem volt az vicces :o((((

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 18:46:50

@zooborg:

"Még senki sem látott közelről feketelyukat"

Óóóó, dehogynem!
Exismerősöm mesélte, ő (még legénykorában) külföldön járt, és befizetett egy néger bulára, aztán megkérte, h egy darabig csak hadd nézze a széttárt lába közti csodát, mert ő bizony még sosem látott fekete lyukat.
Megtörtént, aztán más is. A számlát a vendéglátó cég megtérítette:o)

szergej-szergejevics 2010.01.08. 18:48:27

Kezdetnek nem rossz. Törölmi MTI-MTV-DunaTV, 70 év nyugdij korhatár, 10-20 %-kal is csökkenthető nyugdij. Na jó kilátások elé nézünk. Faszagyerek ez a Viktor. Világra való egy emberke, de nem erre a világra, halnem másvilágra. Csak figyeljetek mi jön még. Éppen most magyarázza a bizonyitvány Varga Mihály. Na akkor csak a Jobbik marad????

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2010.01.08. 18:49:38

@Krokodil: Hát ez az. Annak még volt húzása.

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=93): Mi van malac, nagyon beleszálltam a kis lelkedbe? :-DD Kérsz még, falatka?

sanyix 2010.01.08. 18:49:49

recsk újranyitását támogatom, a magyar baloldalt, és a bkv, máv igazgatóságának adnék ott először táborozási (visszautasíthatatlan) lehetőséget.

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.08. 18:50:28

@jános515: a fidesz epp azon az oldalon all ahol jo nekik. voltak mar jobbos part, voltak liberalis part, most erosen balra huznak. ez ilyen. az mszp viszont igazi jobbos kapitalista part :)
nehez az elet

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.01.08. 18:55:33

@Rob67: A gyökér, szarul megírt paródia nem humor. Persze a te szinteden az. Szuhay Balázs mélységeibe kalauzolt ez az írás. Jó tudni, hogy van utánpótlés - igaz még jobb lenne azt tudni, hogy nincs.

pandacsökiboborján 2010.01.08. 19:01:06

A "baloldali értelmiség" kissé megfoghatatlan kifejezés, helyesebb lenne a "baloldali spekulatív bankárok csoportja".
A Nagy Vörös Köd nem baj,ha eltűnik...
Amúgy az USAnkának volt olyan terve,hogy lebombázza a mennyországot. a south parkban

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 19:05:17

@Kettes:

Ne röhögtess már, hülyegyerek! Te vagy a reakció legnagyobb maszopdroid lúzere.

Ugyan, ne értékeld túl magad, inkább tényleg próbálj sunát szerezni a kiéletlen farkadra, mert olyan savanyú vagy, mint az ecetes sósav.

Téglagyári Megálló 2010.01.08. 19:07:01

@szergej-szergejevics:

Az a baj, ha valaki beszünteti az illúziókat? A Jobbik jó valóság ellen?

Tehetetlen Dodó 2010.01.08. 19:12:09

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=93):
De azután, eleven cáfolatául az elméletnek, miszerint a fekete lyukak mindent beszippantanak, épségben hazajött, igaz?
(Vagy csak némi Hawking-sugárzás formájában? Mert akkor mégis stimmel az elmélet).

Tehetetlen Dodó 2010.01.08. 19:15:12

@sanyix: Az ötletet támogatom, bár félek, hogy Recsk túl kicsi lesz az odavalók elhelyezéséhez.
Milyen jó az oroszoknak, van Szibériájuk.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 19:21:19

@Tehetetlen Dodó:

Na ja, épségben hazajött, de azóta sem bírta kiverni a fejéből ezt a sötét emléket:o)

sensei 2010.01.08. 19:21:23

@szergej-szergejevics:

Hááát... neked.
De nem is nézek ki többet belőled...

Téglagyári Megálló 2010.01.08. 19:28:12

@Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre!:

A nikked alapján a baloldali humor hihetetlenül jó!

civilkontrol 2010.01.08. 19:30:28

@sensei: Szánalmasak ezek az önjelölt zöldfülű szavazat hajhászok. Ma már LMP-s is volt (ha tényleg az volt), de ez totál pártfüggetlen.

@szergej-szergejevics: Nyomasd tovább te is pajti, de ezzel a szimpátiád tárgyát rongyolod.

Rikki Harcos 2010.01.08. 19:31:18

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=93):

"Még senki sem látott közelről feketelyukat"

Óóóó, dehogynem!
Exismerősöm mesélte, ő (még legénykorában) külföldön járt, és befizetett egy néger bulára, aztán megkérte, h egy darabig csak hadd nézze a széttárt lába közti csodát, mert ő bizony még sosem látott fekete lyukat.
Megtörtént, aztán más is. A számlát a vendéglátó cég megtérítette:o)

vagy pedig csak fekete csempét akart otthonra, és kíváncsi volt, hogy milyen lenne rózsaszín fúgával

sensei 2010.01.08. 19:32:32

@Téglagyári Megálló:

A Jobbik a legjobb megoldás a normalizálódás ellen.

hillcut 2010.01.08. 19:33:42

az a baj, hogy az itt kommentelő trotilmagyaroknak meg a csizmatalpnyaló komcsibérenceknek sincsen humorérzéke.

az előbbiek szarrá görcsölik magukat, hogy végre valakin bosszút állhassanak. az utóbbiak meg nem fogják fel, hogy az ő gyökérségbe oltott halálfélelem-picsogásukra, csak hasonló égbekiáltó blődségekkel lehet válaszolni.

vki kommentelte, hogy régen jobb volt ez a blog. igaza van. akkor sokkal kevesebb fasz jött ide görcsölni.

pandacsökiboborján 2010.01.08. 19:36:11

Amúgy nem is inkább Orbival gond, hanem a pártjában lévő szakember-őstehetség-tapasztalattal rendelkező zsenikkel,mint pl. Répássy, meg Szíjjártó stb. De nem baj,mert ezzel szemben idndul Mesterházy, meg Arató és hasonlók.
Ők akarják megváltani az országot.
Hááát, ez gáz.

elfelejtette 2010.01.08. 19:37:37

@hillcut: Index jobboldalra kikerult a bejegyzes, ezert ez a sok agyhalott.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 19:38:16

@Rikki Harcos:

:-))))), de azért legközelebb tegyél idézőjelet, mert azt sem tudtam hirtelen, honnantól kezdődik az, amit te írtál, és hol ér véget, amit én:o))

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 19:41:10

Szijjártó

rövid i-vel kell írni!!!!
Baromi sokan eltévesztik. Csakúgy mint Navracsics nevét, amit olykor Navrasits-nak is írnak, vagy Szili Kati nevét, amit meg Szily-nek. Brrrr....

sensei 2010.01.08. 19:41:41

@pandacsökiboborján:

Cuslag nem tud, mert most épp akadályoztatva van, de a vasiak még így is "megtámogatnák".
Lehet lenne rá fogadókészség:)

bunko_jobbos 2010.01.08. 19:42:14

Tényleg indul a kampány, a napokban már 2 gyanús Orbános hír volt: az MTI-s, és a kínai. Az utóbbi több, mint gyanús, de az előbbi is: nem hülyék bármit is elmondani, hogy mit akarnak csinálni. Mi meg imádkozzunk, hogy jót találtak ki. Szerintem igen.

hillcut 2010.01.08. 19:43:25

@elfelejtette: sztem ezek már ideszoktak sajnos.

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2010.01.08. 19:49:04

@hillcut: Lassan valóban vége lesz a blog.hu-nak, mint élvezhető közösségi felületnek. Valamikor az Index polfóruma is jó volt, azt 2001-2002 nyírta ki. A blogokat maximum majd 2010 fogja. Ez van.

sensei 2010.01.08. 19:49:20

@Tehetetlen Dodó:
"Az ötletet támogatom, bár félek, hogy Recsk túl kicsi lesz az odavalók elhelyezéséhez."

Szerintem nincs akadálya a bővítésnek, - esetleg néhány helyrajzi számot össze kell vonni. Földhivatali bejegyzés kérdése az egész.

Pszt! 2010.01.08. 19:52:41

Ők is mennek recskre?

Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Győző - párttitkár, Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.
Orbán Viktor; - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ titkár, és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 19:57:34

@Pszt!:

Téged ezért fizetnek? Mennyit?

Szánalmas vagy, és buta is, mert ezzel semmit nem érsz el, csak egy magaddal szembeni lenézést.

Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.08. 19:58:03

@hillcut: Görcsösen szeretnéd, ha így lenne, ahogy elképzeled? :))

degreen 2010.01.08. 19:59:04

@Pszt!: szörnyűűűűűűű! ők mind baloldaliak????

Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.08. 20:02:30

@Pszt!: Ők igazi hősök, mert taktikusan belülről bomlasztották a rendszert! Holott ott ütötték, rúgták őket a detektívek!

elfelejtette 2010.01.08. 20:04:42

@Pszt!: Nocsak, Orban az ELTE-n KISZ titkar volt? En nem tudok rola, valami forras esetleg? Es ezek a III/2-es ugynokok, ez hol van igazolva? Osszekevered oket a D209-as nyugdijoszto terminatorral szerintem.

hillcut 2010.01.08. 20:05:02

@Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre!: azt szeretném, ha ezek nem jelennének meg abban a térben, ahol én vagyok. na de ezt viszont görcsösen.

Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.08. 20:06:44

@hillcut: Lehet, hogy könnyebb lenne neked távozni! :)

hillcut 2010.01.08. 20:09:14

@Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre!: bocs, de én előbb voltam itt.
menjen az, aki nem tud viselkedni! primitívkedni lehet a kurucon meg az amőbán.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 20:09:16

@Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre!:

Hát tudod, az a @pszt! minden létező fórumon halálosan komolyan akciózik, de valami rém szánalmas színvonalon. Pont azt csinálja, mint @is, de ő legalább nem ennyire brutálprimitív érvrendszerrel dolgozik.

Ezek meglátnak egy posztot az Index címlapján, és már mennek is kampányolni, időnként rettegni, máskor meg rettegtetni.

Ráadásul képtelenek odafigyelni a másik érveire, csak mondják és mondják a magukét. Ha pénzért, hát megértem, őket is érinti a megszorítás, de a válság is...
...úgy értem, a válság már a lelküket és a szellemüket is elérte

Közöd?? (törölt) 2010.01.08. 20:12:44

ennyi? micsoda seggnyalás lesz ezen a blogon a miniducse győzelme után, ide fogok járni hányni.

elfelejtette 2010.01.08. 20:15:05

Dehogy fogsz te idejonni. Lekerul az indexrol a bejegyzes, holnapra mar el is felejted az egeszet, plane ha a Cavinton is elfogy.

Tehetetlen Dodó 2010.01.08. 20:17:31

@Pszt!: Legalább ne árulnád el nyilvánosan a beteges bolsevik gondolkodásmódodat: szó sem volt arról, hogy a más ideológiai alapokon állókat kell Recskre küldeni - az a te elvtársaid hagyománya.
Nem, egyszerűen a köztörvényes gazemberekkel kell feltölteni a tábor létszámát.
Hogy ezek legnagyobbrészt a maszopos-szadeszes körből fognak kikerülni?
Hát, gyermekem, erről nem az igazságszolgáltatás tehet.

Tehetetlen Dodó 2010.01.08. 20:18:48

@elfelejtette: Szegény hülye azt hiszi, hogy a NOL-blogon van és szótagszámra fizetik.

Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.08. 20:19:02

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=93): Hm. Érdekes. Csak az a kérdés, hogy ezt mi alapján higgyem el. Bemondásra? :)

bgp 2010.01.08. 20:19:14

@Bergeroth: Van még egy készlet a jobbik fajta politikusokból is.
Na, miután ők is szerepeltek, akkor tedd fel a kérdést megint. Ha lesz kinek.

Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre! 2010.01.08. 20:20:54

@Tehetetlen Dodó: Egy minsizterelnöki posztban mernék fogadni (poszt, nem poszt, s főleg nem poszt!), hogy elmarad a várva várt, nagy boszorkányüldözés! :)

pandacsökiboborján 2010.01.08. 20:22:24

@Tehetetlen Dodó: egyetlen embert sem fognak korrupció miatt feljelenteni,mert az MSZMP-nek is van egy listája a Fideszről,csak még nem verik nagy dobra. Fideszes tagokat is megvádoltak,de ezt nem verik nagy dobra. El tudod te képzelni,hogy manapság a sok Fideszes önkormányzatban minden OK?
Nagyon naiv ez a fekete-fehér, jó vagy rossz gondolkodásmód.

Google 2010.01.08. 20:22:54

Befagyasztás már nem is lesz?
Egészen leeresztettem, bár még több kampány van, mint nap, lassan a kerítés (modernül: kordon) is abból lesz.
És mikor kell majd a (megtelt) hócipőket holdjárókra cserélni? A zűrbe jól foghat.
A zűr mindannyiunké!

Hiszia Piszi 2010.01.08. 20:27:15

Megtanulnak összefingott ávós gatyaszárba dudálni:)Ez fájt:)))

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 20:28:12

@Hajrá, hajrá! Húzd rá, Füty Imre!:

Ne hidd el bemondásra, csak figyelj! Figyeld az Index címoldalán megjelenő politikai posztokat, és keresd ezt a két nicket!

Tehetetlen Dodó 2010.01.08. 20:33:22

@pandacsökiboborján: Akkor ennek a logikának mentén nyilván azért viszik tucatjával a kóterbe a különféle maszopos korrupt ganékat, hogy a kormányváltás után legyen jogalap a fideszes megtévedt bárányokat is a kondérba hajítani.
Vagy nem így gondolod?

BKV - Önnek megyünk 2010.01.08. 20:36:22

azért remélem a BKV maszop kézben marad!!!!!!!!!!!!! nehogymá azt is tönretegyék ezek a jobbosok

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 20:38:17

@Debreczeni József:

Ha időegységre vonatkoztatsz, messze nem én vagyok a csúcstartó...
...bazdmeg:-)

Nézd a regisztrációs időt is, amikor darabszámot nézel (ha már ksh-t játszol)

pandacsökiboborján 2010.01.08. 20:40:50

@Tehetetlen Dodó: 1 tucat az 12. Szerintem ennyi azért nincs(még).
De Zuschlag egy balfék,lebukkott. Hogy tudják majd bebizonyítani,hogy korrupció áll az alagút,meg viadukt megrendelése mögött,meg , hogy a 4-es metró lassan többe kerül , mint a teljes Apollo projekt?
Nem hiszem el, hogy pl. Debrecenben vagy másutt minden a legnagyobb tisztasággal történik,nincs kenőpénz-szívesség stb.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 20:41:07

@Debreczeni József:

"11412 kommented volt idáig?
bazdmeg"

Úgy érted, mind a 11412-t? Annyira már nem vagyok potens, nem vállalom:o)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 20:43:59

@Debreczeni József:

Különben is, te ne kérdezősködj, baszod, hanem rettegj, aszt írj a szőlőbányász Orbánról, téged azért tartanak a gazdáid!
:o)

rockjano 2010.01.08. 20:50:26

Most írjak olyat hogy kurva gyenge ez a cikk?? vagy ezt mindenki tudja.

Konzikáim jön a nagy szívás, hatalomra jut a pártotok, elköll kezdeni tenni valamit 8 év pofázás után.

És akkor jön a valóság kőkeményen.

pandacsökiboborján 2010.01.08. 20:50:29

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=93): én azt,hittem ő kolbásztöltő?! Hogy mik vannak?
Amúgy az megvan,hogy a Balog nevű Fideszes azt mondta, hogy minél rosszabb AZEMBEREKNEK , annál jobb a pártnak? Ezek erre játszanak 6 éve! A sok egysejtű meg rájuk fog ikszelni,gondolva, hogy másnap minden tutti lesz.

Tehetetlen Dodó 2010.01.08. 20:54:10

@rockjano: "elköll kezdeni tenni valamit 8 év pofázás után"
Te inkább foglalkozz a szeretett kis szadeszeddel, mert jön a valóság kőkeményen.
8 év pofázás után.

hagymásbab85 2010.01.08. 20:55:53

@Pszt!: Ők nem kiásni fognak valamit Recsken, hanem elásni Alcsúton.....az EU-s pénzeket.:D
Tök jó amiket írtok egyébként, hajrá.

Smits41 2010.01.08. 20:57:36

Nagyon jó cikk grat az írónak. :)

trocadero 2010.01.08. 20:57:36

@pandacsökiboborján: minden pártban találni korrupt embereket. A kérdés a korrupt/nemkorrupt párttagok aránya, de ennél még fontosabb, hogy merre tolják az ország szekerét. A MSZP eléggé jól áll mind darabszámban, mind lenyúlt pénzösszegben a korrupciós "versenyben", és közben elég rosszul ország-vezetésben.

pandacsökiboborján 2010.01.08. 20:58:24

@Csabikuci85: a FIDESZ talpig úriemberek csoportja,ők nem lopnak! Ez az univerzum 5. alaptörvénye. Bár Lázár úr Hódmezőről gyanús.

Dervenkál Egon 2010.01.08. 21:00:53

Én úgy tudtam, hogy a Fidesz nyáron kiszámolja a Pí-t az utolsó tizedesjegyig.

Amúgy biztos fáj, hogy az IMF rájukbaszta az ajót a 7 százalékos hiánycéllal. Elhiszem, hogy arra számítottak, hogy Bajnai mögött kiköltekeznek a szocik, és akkor majd ők is, és ráverhetik a Gyurcsány korszakra az egészet. Most meg kénytelenek lesznek betartani a további egy évig érvényes játékszabályokat (amelyeket a hitelező szabott). Így nehéz lesz grandiózus dolgokba belevágni. Bár szerintem egy évig kb. bármit rá lehet verni a szocik 8 évére. Hál Istennek én kitaláltam, hogy ha dolgozom és ügyes vagyok, leszarhatom, ki van kormányon...

trocadero 2010.01.08. 21:01:30

Az, hogy a TV2 vagy az ATV keveset beszél a MSZP-s korrupcióról, és sokat a FIDESZéről, nem feltétlen jelenti, hogy a valóságban is ilyen az arány.

pandacsökiboborján 2010.01.08. 21:01:56

@trocadero: az MSZP a tőke helytartója: albán bérek, skandináv szintű(a munkavállalót érintve attól magasabb) adók, némi kis infrastruktúra, olcsó telkek, cigányok elszaporítása az ingatlanárak leszorítására, az emberek összeugrasztása most már nem osztályharcos hanem életkori-faji alapon.
Ha ezek 10% felett szerepelnek, az nagy csoda lesz.

pandacsökiboborján 2010.01.08. 21:04:04

@trocadero: de nekik nincsenek oknyomozó újságíróik,mint a Hír tv-nek.

tölgyes 2010.01.08. 21:04:49

A kormányváltásnak kétféle DEMOKRATIKUS RENDSZERE ALAKULT KI VILÁGBAN. 1./Az egyik a semleges közigazgatás. (Ennek paródiáját láthatjuk az Igenis miniszter úrban).2 A másik a zsákmány elv (ennek legjobb példája az USA.), ahol a kormányra kerülő erő minden pozíciót elfoglal.
Nálunk épp az MSZP jóvoltából ez az utóbbi valósult meg. Legutóbb már még a látszatot is elkerülték, még a közigazgatási államtitkárságokat is eltörölte Gyurcsány és minden pozícióba pártkatonákat ültetett. Én azt gondolom, hogy ezek után a nagymértékű váltás indokolt. Annál is inkább, MERT AZ MSZP ADMINISZTRÁCIÓ CSŐDBE VITTE AZ ORSZÁGOT!!!MEGVERETTE ÉS LÖVETETT SAJÁT ÁLLAMPOLGÁRAIRA...Nem is tudom, hogy miért kell ezen csodálkozni. Bezzeg 2002-ben nem siránkozott senki.. emlékezzenek arra, hogyan reagált a kliens sajtó Szász Károly megveretésére és eltávolítására!!!

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.08. 21:07:17

@tölgyes:
Én azért Orbán Viktort egy kicsit másképp látom !

tölgyes 2010.01.08. 21:08:12

@pandacsökiboborján: Miért nincsenek?? Nem fussa a pénzből??

tölgyes 2010.01.08. 21:09:28

@Debreczeni József: Ha Ön az a Debreceni, akkor nem csodálkozok ezen. Orbán nem nagyon szereti az alkalmatlan tehetségtelen politikusokat. Mellesleg én se.

old_field 2010.01.08. 21:10:54

"szemét Orbán kisz-titkár vót a szemét..." aztán meg a hátával ütötte a rendőr gumibotját... mert már akkor is szélsőséges is volt... :) ez ilyen. kíváncsi volnék,h nagyarcú hozzászóló akkoriban mit csinált. bár tökmind1, a bejegyzése árulkodó.

karczagdaniel · http://prestonline.hu 2010.01.08. 21:12:02

LOL

es a kommentekhez meg hozza sem kezdtem... :))

pandacsökiboborján 2010.01.08. 21:12:34

@tölgyes: nem,mert Szekeres a ZMNE-n keresztül elköltötte márkás piákra, de még nem vitte vissza az üvegeket.

tölgyes 2010.01.08. 21:13:20

2002 után készült egy összegző elemzés arról, hogy melyik politikai erő hány embert váltott a kormányváltás után. A legtöbb embert Medgyessy küldte el. A Horn és a fidesz kormány kb. azonos számban küldött el embereket. A legkisebb váltás 1990-ben volt. Ez utóbbi részben érthető. Akkor még nem volt egy MÁSIK garnitúra akire lelehett volna cserélni az alkalmatlanokat.Ettől aztán sokat szenvedett az Antall-kormány

trocadero 2010.01.08. 21:15:59

A számok azt mutatják, hogy a baloldali gazdaság és pénzügypolitika először felelőtlen osztogatásokból, majd a csőd szélére jutáskor erős megszorításokból áll. A számok azt is mutatják, hogy a jobboldali ezzel szemben kiegyensúlyozottabb pénzügyi politikát folytat, és a gazdaság-fejlődése is gyors. Cáfoljatok meg.

tolsztoj 2010.01.08. 21:16:23

Annyi zagyvaság után nincs is mit írnom - nem tudok zagyvább lenni - a sok zagyva,kificamodott magyarországi agy összessége a végén valami csodálatos kozmikus eredményhez fog jutni, heja, heja Sverige!- ja pardon elfelejtettem hogy nem Svédországban vagyok.Pedig az elmúlt 7-8 év alatt már rég el kellett volna őket (már pl.a svédeket) hagyni - ilyen csodálatos vezetés alatt!!
GyF,Lendvai,Kuncze,Kovács L.,L.Mónika,Bajnai,Terek-bajuszszakállas Zsolt stb.stb.,harcoljatok a győzelemért,
Orbán még nem nyert, még van eladni való - föld, víz és az ég fölöttünk - de ajánlom például Galaxisunkon kívül még a közeli Alfa-centaurit, de merészebb ötlettel az In-Kal és Simon Peresz segítségével akár az Androméda is megszállható...pardon eladható..

tölgyes 2010.01.08. 21:16:49

@Debreczeni József: Nézze a neve után gyanítom, hogy Ön élharcosa a "Fulladjon meg Orbán Viktor lehetőleg máma még" mozgalomnak.:) Miért? Mert Orbánnak szarva van, patája és hoooooossszzúúúú farka és ráadásul cigány is.:)

pandacsökiboborján 2010.01.08. 21:24:21

@trocadero: sajnos a számok nem mindig ezt mutatják. Páran még mindig ott ragadtak le ,hogy Horn idején nagyobb volt a növekedés.Persze a körülményekre már nem emlékeznek.

tölgyes 2010.01.08. 21:25:35

Jó példa a hisztériakeltési kísérletre az ami néhány akadémiai intézet vezetőjének kinevezése körül történt... A NOL lihegve vesz elő újra és újra a témát és próbálja borzolni a kedélyeket. Valójában pedig az történt, hogy a lecserélt vezetőknek MEGSZŰNT A HATÁROZOTT IDŐRE SZÓLÓ KINEVEZÉSE. Az egyik siratott önjelölt 64 éves és egy felsőoktatási intézménynek mellesleg még rektora is, a másik 61 éves, és még akadémiai doktori fokozata sincs.. stb. ITT NEM AZ VOLT, AMIT SZÁSZ KÁROLLYAL MŰVELTEK. NEM TALÁLTAK SEMMILYEN JOGCÍMET A LEVÁLTÁSÁRA EZÉRT ÚJ TÖRVÉNYT ALKOTTAK, HOGY ELTÁVOLÍTHASSÁK... Akkor a Debrecenik nem sivalkodtak!!!Nem vizionáltak diktatúrát.. sőt kicsit később fátyolos szemmel dicsérték azt a Gyurcsányt aki nyíltan beszélt a vezető köztisztviselők megvesztegetésének szándékáról.. AZ DEMOKRATIKUS VOLT..!!:::))) EZEK KOMOLYTALAN EMBEREK.

elfelejtette 2010.01.08. 21:28:53

@rockjano: Tudja, nem az a furcsa, hogy az ellenzek csak pofazik, hanem hogy nalunk a kormanyoldalnak is ennyire futotta. Ennek fenyeben ha a kovetkezo kabinet meg tenni is tud valamit, az tenyleg szokatlan lesz az avatatlan szem szamara. Idovel azert meg lehet szokni.

Szpáhi 2010.01.08. 21:29:04

@tölgyes: és persze fasiszta is:) sőt kommunista, mert @pszt! szerint a szülei is funkcionáriusok voltak. Röviden: az ördög maga:P

ikarosz 2010.01.08. 21:30:19

Azon filózok, hogy ha eltörli az univerzumot, Csaba királyfi hogyan fog csillagösvényen menni?

Tehetetlen Dodó 2010.01.08. 21:31:29

@pandacsökiboborján: De kérem, a márkás italok általában nem betétes üvegekben leledzenek.
Vagy Szekeres kannás bort ivott és most vissza kell adnia a marmont?

Dervenkál Egon 2010.01.08. 21:31:33

@trocadero: a fidesz kormány alatt a gazdasági növekedés lassult. Oké nem nagyon, de 4,5 körülről 3 körülre. 2002-ben viszont olyan osztogatás volt, hogy hajjaj. Persze ennek 2009-ben semmi jelentősége nem volt már. A 2010-es választások után meg főleg nem lesz. Mivel idén nincs költekezés, Orbán számára kisebb lehet a kísértés a folyatatásra (aminek medgyessi nem tudott ellenállni).
Mindez tehát lényegtelen. Ha nem akar nagy gebaszt, Viktor betartatja az IMF előírásokat, aztán ha lejár, majd új feltételekkel lehet végiggondolni a külső finanszírozást. De mivel Matolcsy Euro fetisiszta (ahogy én is) sok választás nem lesz...sajnos az ERM II-höz fennt lehet tartani a mai fos rendszereket.

Inkább hazudja végig orbán a következő négy évet, és fröcsögve kommunistázzon, minthogy beváltsa az eddigi ígéreteit.

szempontpuska 2010.01.08. 21:32:49

@tölgyes: Apropó hisztériakeltés... nem ismerős ez neked valahonnan ?
:-)

Tehetetlen Dodó 2010.01.08. 21:33:40

@ikarosz: Na, ebből is látszik, hogy OV a Jobbiknak akar keresztbe tenni.

Szpáhi 2010.01.08. 21:37:14

@Dervenkál Egon: Szerintem ha Orbán az égvilágon semmit nem csinálna, már abból is hasznunk lenne, mert a szoci "szakértők" még a semmittevéssel is kárt okoznak

pandacsökiboborján 2010.01.08. 21:37:29

@Tehetetlen Dodó: hát nem tudom mit vettek, de 100 millióba fájt. Amokir katona voltam, Vásárhelyen építettek 200valahány millióért harckocsimosót,majd elkészülte után pár hónappal minden tankot elvittek onnan,mert nekünk nem kell hadsereg. De ezt előre tudták. Ezek 1980 óta egyes számítások szerint kb. 200 milliárd dollárt basztak el.

elfelejtette 2010.01.08. 21:39:48

@Dervenkál Egon: "2002-ben viszont olyan osztogatás volt, hogy hajjaj."

Milyen olyan?

tölgyes 2010.01.08. 21:40:08

@szempontpuska: De ismerős. Ezt csinálta -mármint hisztériát keltett - az SZDSZ 89-90-ben, aztán a taxis blokád idején, majd amikor Kuncze előbb kurva anyázott egy kicsit, majd Lop-stop táblával sétálgatott az utcán... aztán amikor eljött az idő segített Magyarnak a kakaóbiztos számítógépeket üzemeltetni..::)) és Mucuskákat fedezni.

pandacsökiboborján 2010.01.08. 21:41:42

A véleményem az,hogy az MSZP elődjét a szovjetek tudták csak hatalmon tartani. Valami furcsa oknál fogva még 3szor beszavazták őket, de ez egy életidegen,nemzet és országellenes, destruktív erő, a sötét oldal...
El fognak tűnni hamarosan

old_field 2010.01.08. 21:42:10

@tölgyes: teljesen igazad van. Pl. ez a debreceni-effektus annyira átlátszó, szánalmas, hogy totál ellenkező hatást fognak elérni vele, mint ami a cél volt : mozgósítani fogja a jobb oldalon azt is, aki esetleg nem is akart szavazni.
Debreceni önmagában 1 közröhej... mikor kijelentheti magáról a bíróságon, hogy neki nem muszáj igazat írnia a publicisztikáiban... :) no comment.

tölgyes 2010.01.08. 21:43:54

@Szpáhi: Persze. Orbán fasiszta, kommunista a felesége nem szül, hanem ellik...ámde Debreceninek akkor nem volt egy szava se!!!Ez nagyon demokratikus, nagyon európai, nagyon humanista megközelítés volt a számára..!!@malac69 nemigazországi hisztidetektor
(centi=93): Orbán persze, hogy zsidó! NANÁ!! MI AZ HOGY!!! és egyúttal antiszemita is.

Tehetetlen Dodó 2010.01.08. 21:45:23

@pandacsökiboborján: Megvan az a pénz, ne aggódj, biztos jó helyre került, hehe.
Honvédelmünk meg elérte végre azt az albán színvonalat, amiről 30-40 éve viccelődtünk.

Szpáhi 2010.01.08. 21:45:50

@tölgyes: ha nem lenne Orbán, akkor Debreczeninek ki kéne találnia:)

trocadero 2010.01.08. 21:46:38

@Dervenkál Egon: A régiós országokkal összehasonlítva: a Fidesz alatt az első két évben Lengyelország kicsit beelőzött, de aztán 2000-től végig nálunk volt a legnagyobb növekedés. És nem lassult 3-ra, hanem a kezdeti 4.5 körül volt a végén, úgy, mint az elején, Ezt én két forrásban is látom!
Honnan vetted, hogy 3-ra lassult? 2002 és 2005 között stagnált, azután lassult. 2005 közepe óta a térségben nálunk a leglassabb a növekedés, (a válságban a legnagyobb a visszaesés), GDP/fő értelemben csak Románia áll már mögöttünk.
A 100 napos osztogatása volt ám az ajaj. Az MSZP mindenáron győzni akart 2002-ben, az Uniós belépés és Uniós pénzek megkapása előtt. Ezért olyan magasra emelte a "tétet", hogy megnyerje a választásokat. És aztán Gyurcsány jól lehazudta 2006-ban, hogy baj van, igy még egy választást megnyertek.

trocadero 2010.01.08. 21:52:57

Öszödkor 1 nap alatt 180 fokkal megfordult a baloldal kommunikációja: addig nem az ország volt válságos, hanem az ellenzék álságos, és a költségvetés köszöni jól volt. Utána hírtelen a "reformok" (megszorítások) jöttek a divatba, és most, mint igen felelős politikusok tetszelegnek.

tölgyes 2010.01.08. 21:54:26

@old_field: Igazából sajnálom az időt Debreczenire fordítani, de igaza van..közröhej.Véleményem szerint identitás és orientációs zavarral küszködik, mert még nem nőtt fel...Dávid is törököt fog vele, mert az első sértődés után elkezd hisztizni.. Bokros szintén.. Király ugyancsak.. Roszik nem kevésbé!!! Ritka egy csapat..::))

tölgyes 2010.01.08. 21:56:52

@Szpáhi: Debreczeni ki is talált magának egy nem létező Orbánt..most aztán kedvére gyűlöli..:::((

bz249 2010.01.08. 21:58:09

@Dervenkál Egon: 4.9-ről és 4.1-re, már ha ennek a Fidesz-bérenc szervezetnek hinni lehet

epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm/table.do?tab=table&init=1&plugin=1&language=en&pcode=tsieb020

Ja és menet közben az eurozóna (a fő exportpiacunk) 3.9-ről visszament 0.9-re.

Szpáhi 2010.01.08. 21:59:54

@tölgyes: pedig akár írhatna kurva jó könyveket a baloldalról. de azok már az emigrációban kiadott művei közé fognak tartozni:)

tlvajferi 2010.01.08. 22:00:38

a zorbán egy nagy semmirekelő volt

viszont:
majd megnézem én a sok balga sikkasztó semmirekelő maszopos szavazó pofáját, mikor be kell fizesse az ingatlanadót, a "nagy" teljesítményű járgánya utáni adót, stb. ebben az évben. Akkor lehet majd szidni a zor bánt.

Meg akkor is, amikor 520 lesz a benzin literje, nem 320.

meg akkor is, amikor gyereküket jól el fogják verni a suliban. Mert ami késik, nem múlik, a társadalom egyre bűnözőbb lesz. Beteljesül majd az amerikai álom. Detroit lesz demszky cityből :-)))

pandacsökiboborján 2010.01.08. 22:03:24

@tlvajferi: itt borsodban már az van,ezért szerintem sok helyen (95%) második lesz a Jobbik. A sok kibaszott,élősködő cigányt,meg vén komcsit deportálni kell Észak-Koreába.

trocadero 2010.01.08. 22:09:28

@bz249: itt 2001-re 4.3-at mondanak, 2002-re meg 4.7-et:
earthtrends.wri.org/searchable_db/index.php?action=select_countries&theme=5&variable_ID=641
De semmiképp sem 3!!!

A többi régiós országnak (Szlovákia, Lengyelország, Csehország, Románia) is gondolom a fő exportpiaca az eurózóna - rájuk is hatnia kellett volna a visszaesésnek.

tlvajferi 2010.01.08. 22:10:05

@pandacsökiboborján:
köszi, de sajan nem lehet álmodozni

az itt tevékenykedő multik tulajdonosai: morgan stanley, goldman sachs, bank of america, levi and co, deutsche bank, jp morgan investments, paribas, warburg invest, sb.
Ezekkel a jobbik semmit nem fog kezdeni. Ezekhez képest az olyan bankok mint erste vagy raiffeisen kismiskák

valamikor minden 3. ik bevándorló a távol keletről jött hozzánk.
Ma már a közel keletről jön minden második.
úgyhoyg srácok (és csajok) nem álmodozni, nyugodtan lehet szavazni akire akartok, a világ egy szép színjáték
de magyországnak a maszop megásta a sírját

pandacsökiboborján 2010.01.08. 22:15:02

@tlvajferi: remélem a zsidók hoznak magukkal M-16-ost meg Merkavát oszt jól lelődözik a sok Győzikét,mert nekik lehet,őket nem baszogatja az ENSZ.

tölgyes 2010.01.08. 22:15:14

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=93): Még a Kende könyvben olvastam, hogy orbánék részegen gerincre vágták a csajokat.. majd két oldallal később: Orbán soha nem volt még spicces se és más nővel nem állt szóba csak Anikóval, mert beleszeretett...Vagyis össze víssza írtak róla mindíg mindent

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.08. 22:16:18

@trocadero:

Akkor nézzük a világválság előtti adatokat:

2007-es államadósság: 66%
(1998 és 2002 között 61-ről 55%-ra csökkent)

2007-es növekedés: 1,3%
(ugyanebben az évben Szlovákia 10,4, Csehország 6, Lengyelország 6,5, Szlovénia 6,8%-kal növekedett)

2007-es munkanélküliségi ráta: 8,1%
(1998 és 2002 között 8,3-ról 5,8%-ra csökkent)

tlvajferi 2010.01.08. 22:23:31

@pandacsökiboborján:
nem fogják lelődözni, akárcsak a bűnöző színesbőrűeket amerikában. Sőt, bátorítani fogkák a söpredéket, ugyanis a segítségükkel uralják majd az országot. Akárcsak amerikában...

BIGLala 2010.01.08. 22:25:11

Jó estét!

Ha az Mszp marad - tovább folytatódik minden
Ha Fidesz lesz - az IMF tesz tönkre minket
Ha a Jobbik nyer - a magyarságnak lesz vége

Éljen a zöld párt!!!

trocadero 2010.01.08. 22:25:18

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=93): az "államadósság" helyett talán jobb elnevezés az "adósságteher". Ugyanis erre az az automatikus "hivatalos" válasz, hogy a Fidesz alatt is nőtt az államadósság. Névértékben tényleg nőtt, reálértékben talán, de a GDP-hez arányítva csökkent. És ez utóbbi a legfontosabb statisztikai adat, az Euró bevezetésének 60%-os határát is így definiálják.
És ez a államadósság/GDP szám csökkenése azt jelenti, hogy a Fidesz által felvett hitelek megtérültek: a végén több lett ugyan a törlesztő-részlet, de még több a jövedelem, amiből ezt fizetni lehet(tehát gazdaság-fejlesztésre költötték). Az MSZP által felvett hitel ezzel szemben népjóléti intézkedésekre ment alapvetően.

bz249 2010.01.08. 22:34:02

@trocadero: az Eurostat-számok szerint

2000->2002

Eurozóna: 3.9->0.9
ebből Németország: 3.2->0.0

És akkor a térség:

Csehország: 3.6->1.9
Lengyelország: 4.3->1.4
Szlovákia: 1.4->4.6 (ők egy kicsit más játékosok, mint a többiek lévén ugye 1db Meciarral voltak megterhelve korábban)

és Magyarország: 4.9->4.4

Egyébként ennek az adatnak a fényében a száznapos ámokfutást is át lehet értékelni egy picit. Alapvetően elhibázott döntések sorozata, DE azt a célt, hogy a fő exportpiacaink beszűkülése, ne szakassza össze a magyar gazdaságot lényegében megoldotta. Az, hogy miferink 2005-ben úgy döntött, hogy nem kivezeti a program hatásait, hanem egy újabb költési szakaszt indít (külső konjuktúra mellett, szóval igazi prociklikus politikát folytatva!!!!) az egy újabb fejezet, ami nem feltétlen következett volna 2002-ből.

tlvajferi 2010.01.08. 22:36:05

@trocadero:
nagyon egyet lehet érteni

csak egy kis kiegészítés

a világot uraló pénzügyi maffiózoknak dolgozó maszop, szándékosan hozta reménytelen helyzetbe az országot

azért tette, hogy bárki kerüljön kormányra, ne legyen visszaút

az adósságteher egy évszázadra fogaj vissza a fejlődést, de nem is ez a legnagyobb baj

"kíváló" politikusaink és közgazdászainknak köszönhetően, kik az országot és a cégeket vezetik, az utóbbi 20 évben teljesen elvesztettük a piacainkat

nemcsak a külföldit, a belföldit is. ..

tlvajferi 2010.01.08. 22:38:30

@BIGLala:
tulajdonképpen kíválóan összefoglaltad
5 csillag!

trocadero 2010.01.08. 22:43:38

@bz249: ebből az látszik, Magyarországot nem nagyon viselte meg az Eu zóna visszaesése 2002-ig. Ez mivel indokolható?
Tényleg az volt a célja a 100 napos programnak, amit írtál? Ezt honnan veszed?
És hasznos volt? 2002-től Lengyelország és Csehország is erős és tartós növekedésnek indult, pedig tudtommal ott nem volt 100 napos program!

tlvajferi 2010.01.08. 22:50:38

@trocadero:
lengyelország és csehország növekedése inkább azon alapult, hogy anmezeti érdekeiket tartják szem előtt.
Ismerem őket, csehekkel soha sem szerettem üzletelni. Nagy konkurenciát jelentenek nekünk.
Az iparuk jobb volt régen is.
A miénk teljesen összeesett, a cseheké fejlődött, és ebben nagy szerepük van az ottani kis és középvállakozásoknak és a cseh nemzeti érzelneknek,melyek őket bevonják a multik ellátásába.

Ezenkívül Prágában nem demszky volt polgármester 20 évig és ez nagyon, nagyon látszik.

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.08. 22:51:26

@BIGLala: kicsit sarkos, kicsit flame indito (majd jonnek a nagyon magyarok) de egyet lehet vele erteni.

bz249 2010.01.08. 22:55:51

@trocadero: előrebocsátva, hogy nem vagyok közgizda, bár a számokhoz azért van érzékem

Amiért Magyarországot nem viselte meg az eurozóna visszaesése, az azért volt, mert lazítottak a költségvetésen. Ennek két fő komponense.

Széchenyi-terv: ez tényleg azért volt, hogy simítsák az eurozóna pangását, meg lehet keresni Matolcsy nyilatkozatait

és persze a száznapos ámokfutás*.

Egyébként érdekes kérdés, visszanézve az adatokat: 2003-ig nem álltunk rosszul, és a száznapos hatásait is elkezdte feldolgozni a kormányzat. 2004-ben már látszott, hogy valami gáz van. 2005-re egyértelműek el volt kúrva a gazdaság (ui: Feri pumpálta a pénzt, de nem volt hatása) és nem az államháztartás, hanem a gazdaság.

*ami védhető a száznaposban:
- elvileg mainstream anticiklikus gazdaságpolitika. Ugyanakkor valószínűleg túl nagy árért kaptunk túl keveset.
- közszféra bérrendezése: nagyon alacsonyak voltak (és ma is azok) a közalkalmazotti bérek, ha azt akarjuk, hogy jó egészségügy/oktatás/közbiztonság...stb legyen, akkor az erre a pályára lépő embereket meg kell fizetni. Különben csak a hulladék marad (ha banánnal fizetsz, ne csodálkozz, ha majmok jelentkeznek az állásra)

tlvajferi 2010.01.08. 22:56:08

Csehekkel kapcsolatban még annyit?
- ha nem tetszik nekik a liszaboni szerződés, nem írják alá, A 10 milliós nép szembe megy az euval, ha érdekei úgy kívánják.

Hogy a benesi dekrétunok fasiszták voltak? Le se sz*rják, nem vonják vissza. Bárkivel szembe fognak szállni...

Jaj, hogy tulajdonképp ők voltak hitler utolsó csatlósai? Gyáraik az utolsó pillanatig termeltek a német hadiiparnak? (a szövetségesek nehezen érték el repülővel őket)... Próbálja csak valaki ma a cseheket fasisztának nevezni ezért...azonnali hatállyal felteszik az illető ország nagykövetét az első gépre!

Na ezért van csehországban fejlődés..

tölgyes 2010.01.08. 23:04:29

@bz249: Mert megtehették, mert így is 9%-kal csökkent a GDP arányos hiány.. Ha megnézi, akkor most is azt látja, hogy ez erős (el nem kúrt) országok gazdaságai beavatkoztak, "államosítottak"..csak hogy a válság ne mélyüljön tovább..
Az MSZP 2002 óta úgy 18.000 milliárdot költött el az adóinkon felül..ÉS MI LETT BELŐLE??? LETTEK ÚJ MUNKAHELYEK? FEJLŐDÖTT AZ ORSZÁG?? PEDIG ENNYI PÉNZBE KERÜLT A PEKINGI OLIMPIA!!! VAGYIS LEHETETT VOLNA ELŐBBRE IS JUTNI, DE ITT CSAK AZ ADÓSSÁG MARADT!!

shearer86 2010.01.08. 23:16:54

Fiúk, lányok ácsi egy pillanatra: közgazdász körökben (Corvinus végzős hallgatója vok) elfogadottnak tekinthető az az álláspont, hogy a 98 és 2002 közötti pozitív makrogazdasági adatok alapja és mozgatórugója az a bizonyos sokat szidott Bokros-csomag volt. A Fidesznek annyit kellett tennie, hogy nem rontja el az ebből eredő kedvező folyamatokat. Ezt meg is tették és ezzel a minimális erőbefektetéssel el kell ismerni többet tettek mint a szocik az elmúlt években, akik 2009ig leginkább csak romboltak.

És BIGLalával egyetértek, meglesz az az 5 % zöld oldalon: sokan vagyunk akiknek hányingere van ezektől az agyhalottaktól bal- és jobboldalon.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.01.08. 23:21:02

@shearer86: szerintem meg fogsz lepődni, hogy azok közül hányan nem az új erőre, hanem az MDF(+SZDSZ?) csapatra fognak szavazni.

Szpáhi 2010.01.08. 23:23:01

@shearer86: én is Corvinusos vagyok, de azért vigyázni kell ezekkel az álláspontokkal, elvégre Marx bácsi még befigyel az aulában...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.01.08. 23:23:38

@BIGLala: Szerintem az IMF-nek csak az számít, hogy visszakapják a pénzüket. A szocik azért náluk is leszerepeltek. Szóval szerintem egyáltalán nem fogadnák rosszul Orbánt.

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2010.01.08. 23:28:27

Miért csak a 4 csaló, lopó, mutyizó pártba gondolkodik mindenki?
FIDESZ-MDF-MSZP-SZDSZ
Ezek elcseszték a 20 évünket. Nem tudnak és nem is akarnak megváltozni.

Akiknek jó a bármelyik régi szar szavazzon ezekre!

Más módon, más alapokon, másképp kell, hogy menjenek a dolgok!

Én az LMP pártnak adok bizalmat, rájuk szavazok!

www.lehetmas.hu

trocadero 2010.01.08. 23:29:00

@bz249: én sem vagyok közgazdász, és bevallom, nem tudom mit jelent a "mainstream anticiklikus gazdaságpolitika".
A közszféra 50%-os fizetésemelését - bár akkor konkrétan érintve voltam - nem éreztem jónak, mert tudtam, hogy nincs rá keret, és hogy meg kell még ennek az árát fizetni. (akkor még azt gondoltam, a 2006-os választásra kiderült ez) Ha kevesebbet és reálisabbat ígértek volna 2002-ben, akkor nem nyerik meg a választást. Szerintem 2002-ben jóval túllöttek az egészséges demokráciában választások előtt megengedhető igérgetésen.

Nem nagyon ismert, de a kutatói bértáblával a Fidesz az egyik fontos területen már korábban teremtett elfogadható fizetést: felsőoktatás és kutatás.

Feri milyen pénzeket pumpált a gazdaságba? (az uniósokon felül?)

Bergeroth 2010.01.08. 23:32:49

@Debreczeni József:
Bírom az olyan embereket, akiknek fingjuk nincs a másik emberről (főleg így látatlanban neten keresztül), de olyan hűvös eleganciával osztják az észt, hogy öröm nézni amikor pofára esnek.
Szerinted ha régebben azt mondtam, hogy itt hagyom ezt az országnak csúfolt szarfészket, akkor helyileg vajon hol vagyok most te szerencsétlen?
Nem kell válaszolnod, költői kérdés volt.

bz249 2010.01.08. 23:37:07

@trocadero: Feri és a pénzpumpálás: valahova csak került az 2005-ös és 2006-os hiány. Lehet, hogy kiszaladt az országból vagy mit tudom én mi, de az államháztartás az fix, hogy elszállt. És a 2006-2008-as megszorítások megint látszódtak (szóval valamit csinált az a pénz)

Nehéz ügy a közalkalmazotti bérek, otthon túl sok közszolga van és túl alacsony a fizetésük (ahhoz, hogy bárki tehetséges ember oda menjen). Ezen a módon a rendszer jó drága, de legalább szar.

Szpáhi 2010.01.08. 23:37:16

@A tagságnak már nem Orbán kell, új m.elnökjelöltet: lmp, főoldal Andor Laci néz szembe. látom ti (ugye nem tévedek sokat, ha így használom) sem mentek a szomszédba egy kis marxizmusért:P

Gandalf Garaboncias 2010.01.09. 00:35:38

Az írás legzseniálisabb része az MDF 140 karaktere-rész. :0DDD

abandi 2010.01.09. 02:53:06

A zorbán és tsai pályakezdő megrekedtek ennél sokkal nagyobb faszságra is képesek...
Éljen a hurrá!

nestrot10 2010.01.09. 05:59:13

ORBÁN TAKARODJ!!!!! ORBÁN TAKARODJ!!
ORBÁN TAKARODJ!
Jó lesz gyakoroljátok hülye magyarok!!!!!!!!!!!!-

nestrot10 2010.01.09. 06:01:54

Lőpor szagot érzek! a Fideszt fogják üldözni és kinyirni hamarosan, még a hülye " megetetett" magyarok is, ha nem tartozik a szűk klientúrába, MEGLÁTJÁTOK!

nestrot10 2010.01.09. 06:48:26

Ha Orbán nem élne, még az időjárás is jobb lenne!

nestrot10 2010.01.09. 06:50:45

Széchenyi terv?--az volt a Fidesz klientúra pénzelés!

nestrot10 2010.01.09. 06:52:52

Lesz itt megint pénzeltüntető "Ezüst Hajó," meg az "Orbán imázs központ "- kolbász töltéstől filmre véve Orbán szarásáig minden...(hogy sok pénz számolhassanak arra el és elosszák)

Frick László Emlékzenekar 2010.01.09. 07:04:21

Megtaláltátok Vitányi Iván noteszét és abból másoltátok ki ezt a sok váteszi okosságot? :)
Vagy parodizánátok a szokásos indexes nyavajgást (amikor elkezdenek a nyalnokok bakelittelefonokkal hadonászni, hogy biztooos ez a K-vonal A Párthoz vagy Bede Márton hiszteroid "MSZP-s tagság"-gal való rinyálkodását... az is telefonnal)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.01.09. 07:30:07

@Dervenkál Egon:

"Inkább hazudja végig orbán a következő négy évet, és fröcsögve kommunistázzon, minthogy beváltsa az eddigi ígéreteit."

Na, ez viszont betalált.

a konkrét posttal egyébként csak az a gond, erősen megmaradt az a látszat, hogy ez egy népszava paródiának indult (ld. "patásorbán", mint a "jobboldal" állandó toposza), amihez látszat megőrzése kedvéért hozzátoldottak némi erőlködés szagú egyéb paródiát, hogy a nem fidesz hívők számára ne legyen egyértelmű a helyzet.

szmolkal2 2010.01.09. 07:30:31

És remélem egyik intézkedésként ezt az indexnek nevezett szemétdombot is felszámolják.

tibike3 2010.01.09. 07:42:18

Nagyon jóóóó a cikk, jóóóókat röhügtem, de a messiásnak nem kéne ötleteket adni.Jövőre ilyenkor hány pofára esett ember fog afejéhez kapni?

lüke 2010.01.09. 08:25:45

hmmm
itt mindenkinek más van az agya helyén?
creativ process:)
ezen még Verne Gyula :) is röhögne:)

Melchi Zadok 2010.01.09. 09:17:08

jaj de vicces ez a poooszt! olyan mesterien figurázza ki az orbánhatalomtól rettegő mélyemeszpés hazaárulók félelmeit és nem mellesleg jól odavág a mocskos sötét népszavás indulatgerjesztő rohadékoknak!jaj de ötletes, milyen eredeti, annyira jót lehet kacagni, tiszta heti hetes!
.....
amúgy én már nagyon várom, hogy ez a hatalommániás szemétláda és a barnanyelvű sleppje végre kezéhez vegye a kormányrudat. mert vicces évek jönnek majd, erre biztos a garancia.

és de jó is lesz akkor olvasni ezt a blogot! :)))

old_field 2010.01.09. 09:18:23

@tibike3: valószínűleg nem értetted a cikket, mert a Messiásnak nem kell ötleteket adni, rengeteg van Neki ! OV-ról pedig csak annyit,hogy remélem nem fog pofára esni, hanem tanulni fog a saját és a maszop-szadesz hibáiból/bűneiből .

pandacsökiboborján 2010.01.09. 09:18:35

@nestrot10: Felőlem Orbánt akár űrturistának is befizethetnék, csak állítsák meg a cigányszaporítást.

Melchi Zadok 2010.01.09. 09:19:45

@szmolkal2: persze, beszéltél már erről leninnel is?

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 09:20:28

@melchi zadok:
"mert vicces évek jönnek majd, erre biztos a garancia."

Te nyomorult náci! Neked ez vicces ?!

Mi itt rettegünk!!!! De neked ez vicces.... TE FASISZTA!

Kis Hableány 2010.01.09. 09:27:08

@Lendvai Ildikó (L) (K): Most ideges vagy mert a kukában nem találtál lángosmaradékot?

Red-Witch 2010.01.09. 09:28:01

Én már a kerítést sem csináltam meg a ház körül, jövőre úgy is kolbászból lesz...

Melchi Zadok 2010.01.09. 09:28:36

@Lendvai Ildikó (L) (K):
basszameg lebuktam, valójában fidesznáci vagyok. most jó?

ejnye barátom miféle transzszexuális őrület vett erőt rajtad? egy női múmia mögé rejtőzött szemöveges kopaszodó faszit látok az írásaid mögött. engedélyezte ezt a viktor, vagy ez csak az ő privilégiuma?

lehet, hogy te meg FASZISTA vagy? jajj!

Kis Hableány 2010.01.09. 09:29:21

@Lendvai Ildikó (L) (K): Érdekes,én miért nem rettegek?Nem kellett volna annyi hitelt felszedni a rongyrázásra és akkor most neked sem kéne rettegned.Előrelátónak kellett volna lenni és most nyugodtan aludhatnál.

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 09:30:34

@melchi zadok:

Most eltekintek attól, hogy permanensen zsidózol.

De ami a lényeg. Sunáznál ?

Melchi Zadok 2010.01.09. 09:30:48

@Kis Hableány: jééézusom, te nem vágod mi? atyaééég :))))

Melchi Zadok 2010.01.09. 09:33:43

@Lendvai Ildikó (L) (K): persze, sunáználak. esetleg telefonszám?

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 09:35:05

@melchi zadok:
iwiw, vagy myvip, esetleg mszp.hu oldalakon megtalálsz ;)

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 09:36:46

@Kis Hableány:
De mit gondolsz arról, hogy minden nő kurva?

Kis Hableány 2010.01.09. 09:37:12

@Lendvai Ildikó (L) (K): Végre valaki megpiszkál téged is és lesz egy jó napod.D

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 09:37:39

Amúgy minek 15 külön blog. Egybe mehetne az összes . Univerzális blog.
Ennyi.

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 09:41:40

Tényleg Ildikó, ha látod és zavar, hogy a nevedet használom, kérlek írj !

Kis Hableány 2010.01.09. 09:41:44

@Lendvai Ildikó (L) (K): Azért hogy idegesítsenek téged és kínodba szétrágd a számítógép kábelét.

Rá Dios 2010.01.09. 09:42:04

Nem kellene tippeket adni. Ma az universum, holnap ki tudja mi jön még (már ha azon túl is van még valami).

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.09. 09:43:49

Az Év Mazochistája Díj nyertese @melchi zadok, aki lesunzáta Lendvai Ildikót.

Gratulálunk!

Mazochista: - Üss meg!
Szadista: - Dehogy ütlek! Szenvedj, bazmeg!

Kis Hableány 2010.01.09. 09:43:55

Végre egy tudományos című blog.Kár hogy benne van a viktor meg az orbán is.

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 09:44:11

@Kis Hableány:
Tolószékes vagy? Vagy miért akarod idegen férfiak/pártelnök asszonyok figyelmét felkelteni?

nestrot10 2010.01.09. 09:45:44

Sunázza seggbe a Belzebub az Orbánt!!- s vigye magához a pokolba s a cigánykérdés is meg van oldva (legalább egyel kevesebb lesz itt), s ez nem szaporodik tovább!

Téglagyári Megálló 2010.01.09. 09:57:29

Trolls party? Vagy mi az izé van itt ma?

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 09:59:58

@Téglagyári Megálló:
Viktornak nem tetszett, hogy a Reakció nyilvánosságra hozta a "Titkos terveit".
Ez az ő bosszúja!

nestrot10 2010.01.09. 10:08:39

@Lendvai Ildikó (L) (K):
Buzi nem lehetek Te Ribanc!--imádom a pinát!

old_field 2010.01.09. 10:08:40

@nestrot10: gratulálok ! ismét megszólalt 1 demokrata... :)

Téglagyári Megálló 2010.01.09. 10:09:12

@Lendvai Ildikó (L) (K):

Igen Ildikó, maga szerint a fenti terv nem fedi a valóságot, és Viktor nem csak ezt az univerzumot, hanem még a párhuzamosakat is megszünteti, igaz?

Pipas 2010.01.09. 10:09:54

Remélem a fidesz ezt a választást is elcseszi és a jobbik lesz a befutó. Olyan 50-50 %-os parlamenti jelenlét tetszene, akkor nem hagynák egymást (nagyon/jobban) elkurvulni.

A jobbikra mindenképpen szükség van ahhoz, hogy újra elkezdhessem nézni a parlamenti közvetítéseket. ;)

nestrot10 2010.01.09. 10:10:26

@old_field: a kis mondvacsinált demokráca is eltűnik, ha a kis gonosz törpe uralkodna---de még nincs lejátszva a meccs....alágyújthatnak a trón alá rendesen:))))

nestrot10 2010.01.09. 10:11:54

A Jobbik majd picsán rugdossa az Orbánt, mert kiderítik, hogy Ő mégis csak Orsós:))))

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 10:13:31

@nestrot10: Ugye tudod, hogy őrült vagy ?
Őrülten szexi! (ahogy Orbánozol)

nestrot10 2010.01.09. 10:13:51

Mi van? már Archívumba is tették ezt a blogot?---hmm..beleszólt a Fidesz Ávó?

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 10:14:42

@nestrot10:
Mert csak címlapért fizetnek neked? xD

nestrot10 2010.01.09. 10:15:41

@Lendvai Ildikó (L) (K): " Nem vagyok teljesen őrült,..."--csak utálom, hogy ez az Orbán a földre született, miért nem inkább egyből a pokolba, azóta van itt szar Magyarországon!

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 10:19:01

@nestrot10:
Te csak a homoszexualitásodat fojtod el.
Ezért vagy ennyire dühös. Ezt mindenki vágja!
kis buzi

nestrot10 2010.01.09. 10:21:20

@Lendvai Ildikó (L) (K): én vágom azt hogy mekkora Fidesz seggnyaló vagy......de téged is csak lelőnek majd a gonosz törpével együtt ha előkerülnek a fegyverek!

vörös csepel 01111 (törölt) 2010.01.09. 10:21:51

@nestrot10:
Ok, a "kis buzi" részt szóval nem cáfolod!

nestrot10 2010.01.09. 10:22:52

A Lendvai Ildikot is megkúrhatod felőlem, de a jobbik max szarik rád , mert te még izraelita is vagy--tudom:)!

nestrot10 2010.01.09. 10:24:05

@Lendvai Ildikó (L) (K): egy Sas nem kapkod legyek után---:))) hehehehe te is a papagáj kommandóba tartozol....

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2010.01.09. 10:29:37

nestrot10-től és Lendvai Ildikó (L) (K)-tól elbúcsúztunk egy hétre a fent bemutatott trollkodás miatt. Figyelmeztetés: ha visszatérve ezt folytatják, búcsúzunk örökre.

RG
szerk

Rá Dios 2010.01.09. 10:31:22

Nesroto és Lendvai:
Hát, nem egy angol klub vagytok, az biztos.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2010.01.09. 10:31:57

Lendvai Ildikó (L) (K) kis hableányként is elbúcsúzott tőlünk.

Rá Dios 2010.01.09. 10:33:33

Azért ez az univerzumszüntetés aggaszt engem: meg van ez beszélve a Semjén másik főnökével is? Vagy már ő is "megvolt", mint a lejátszott aranyhal a régi (pre-Für Deutschos) Orbánviccben?)

Rá Dios 2010.01.09. 10:34:18

@Talon Karrde: Kampány van, a kávém meg sehol?

Rá Dios 2010.01.09. 10:37:06

Emlékeztetőül:
Megy Deutsch Tomi az erdőben. Látja ám, hogy Orbán halat süt a patakparton. Hát az miféle hal, kérdi. Ez? Aranyhal. Jaj ne, és a három kívánság? Orbán fordít egyet a halon és legyintve válaszol: Az is megvolt!

zsebatya 2010.01.09. 10:51:08

Miután itt többször is emlegettétek az őszödi beszédet, mint afféle mindent megmutató vízválasztót, amelynek nyilvánosságra kerülése úgymond hazugra és igazakra bontotta a magyar politikai közéletet, hát kénytelen vagyok néhány pontosítást eszközölni, mivel szerintem annak az 1:23'47" időtartamú szövegelésnek az univerzum felvetett jövőbeli betiltásához hasonló jelentősége volt. (Különbség persze, hogy előbbi immmár tényfaktum, amely végzetesen fátumos, presszionális nyomással rétegezte át a társadalomszerkezetet és szociális struktúrát, míg a másik egy futurisztikus jövőkép, amely azonban könnyen érhet realisztikus valósággá, már a ha egytömbös vezérelvű monolitikus hatalomgyakorlatot valóban lehetségesnek tartjuk akár csak négy hónapő múlva is.)
Na szóval, a lehazugozott Gyurcsány azt galádságot követte el pusztán ott a balatonparti pártbulin, hogy az ötödik fröcs, meg a rendszerváltozás nevű ki tudja mi után váratlanul őszintén kinyomta magából azt, ami a tökét nyomta. Hogy a győzelemhez hazudni, kellett, de ennek vége kell legyen, mert ez a kurvaország ebbe tényleg beledölglik, és ez a rohadt hazaáruló, képzeljétek, ezt nem tartotta éppen jó dolognak. Miattam Orbán valóban betilthatná az univerzumot, sőt, egyes szőlő- és bányavállalkozásokon visszaállíthatná a kötelező ingyenes hetirobotot is, csak állna már ki ő is egyszer valami hasonlóval. Hogy igen, ravaszul úgy sakkoztunk a Postabank bebukott milliárdjaival, hogy az összes haverunk tartozásai két hét alatt vesztek el a szürke ködbe, hogy az államadósság egy részét rafinált tranzakciókkal úgy mentettük bele az MFB könnyen titkosítható számláiba, hogy az pénzügyileg lényegében követetetlenné vált, de az egyenleget így már kitűzhettük a kalapunk mellé, és igen, legalább kétszer vaskosat hazudva túlterveztük az inflációt és az így keletkezett csaknem 450 milliárdot már laza csuklóval tudtuk akár 24 órás bírálat után is folyósítani egyebek mellett bizonyos Széchenyi-terves trükkök finanszírozására - például egy száz lelkes falu (Felsőmocsolád) máig kihasználatlan tornacsarnokának felépítéséhez. Ja, ott persze meg lehetett tartani a körzeti jelöltünk kampányának zárórendezvényét.
Igazából akkor zökkenhetett volna végre jó irányba zötyögő szekerünk, ha ez a két dolog valami isteni szerencse folytán egyszerre hangzott volna el. Ehelyett volt Őszöd és csak Őszöd.
A hazugság meg itt maradt nekünk, éljünk vele, mint egy lottyadt házsártos, de kirakhatatlan feleséggel.

old_field 2010.01.09. 11:05:12

@zsebatya: "Elnök úr, kérnék öntől valami szívességet. Most. Itt. Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszer felírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves vonja vissza....

... nem akarhat igaztalan módon, nem igaz vádakkal választást nyerni.

Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet. Önnek van befolyása. Én most mondom önnek ez nem igaz..."

Preskin 2010.01.09. 11:10:42

@zsebatya:

Na végre egy kis verypheri a sok(k) sunaista, barnalikazás
után.
Bőszöd !!

Rá Dios 2010.01.09. 11:11:41

@zsebatya:
Jól beszélsz, csakhogy:
egyszer még egy valaha fontos-szép vállalatnál dolgozva a most jövendő kormány akkor is nagyemberével vitatkoztam valami jog, észszerűség és közérdek kapcsán. Kötöttem az ebet nagyon a karóhoz, hogy igazam van. Mire ő, miután türelmesen végighallgatott: "Igen. Igazad van. És?"
Ennyit az Őszöd utáni nagy népnemzeti magunkhoztérésről.

zsebatya 2010.01.09. 11:18:55

@old_field: Bocsáss meg, nem egészen értem, pontosan mi ért ezt idézted. A lényeg, amiről szólni bátorkodtam, nem ilyesmiről szól. Hanem a hazugság elfogadottságáról és pöffeszkedő magabiztosságáról. És hiszi valaki, vagy sem, én határozottan úgy érzem, Orbán is legbelül utálja azt a mocsarat, amiben hajóznia muszály. Mert hát ugye van a cél, meg a sajátos magyar navigare, ami odavisz. És ha bűzös kotyvalékon keresztül vezet az, akkor is rajta kell menni. De sajnos igazából abban már nem bízom, hogy Orbánnak is lesz egy olyan Öszödje, vagy legalább, mint Kádárnak az bizonyos utolsó makogás a KB-ban. Állatira érdekelne az is, Horthy miket is mondhatott a nagy függöny legördülése előtt Dél-Amerikában. Legalább magában. Mi jutott eszébe a Don-kanyarról, Prónayékról, meg a megvonatoztatott hatszázezerről.
Összességében nagyon szomorú vagyok, barátaim, hogy ők jutottak nekünk.

Pipas 2010.01.09. 11:20:04

Ne feledjük, hogy GyF nem 'kimondta', meg 'őszintén beismerte' a hazudozásait, egyszerűen zárt ajtók mögött a tettestársai körében beszélt a törvénytelenségekről, amit EGYÜTT elkövettek.

Ez nem lehet enyhítő körülmény, ez egy bűnszövetkezet megbeszélése volt, amit valakik titokban felvettek. A bíróság sem tekinti enyhítő körülménynek, ha a bűnelkövető akaratával ellentétben LEBUKIK.

Úgyhogy egy kicsit már uncsi a szerecsenmozsdatás, amit a lebukott elvtársakhoz is töretlenül hűséges pártmunkások nyomnak.

Rá Dios 2010.01.09. 11:20:46

@zsebatya: A muszály ciki. Ugyanis simán, pontos j-vel írjuk. Persze ha majd Orbán másként dönt, akkor nem.

Survivor 2010.01.09. 11:21:18

@zsebatya: Szívemből szóltál! És talán a teljesség igénye nélkül, ide lehetne sorolni Kaya Ibrahimot, Josip Totot, a tokaji szöllőbizniszt, a stadionbeléptető rendszer elfolyt millióit, és a Széchenyi terves pártkassza finanszírozási projekteket. Hertelen most más nem jut eszembe, de biztos, hogy végtelen a sor. Egyébiránt mai napom csak bloggok és kommentjeik olvasásával telt, és sajnálattal állapítottam meg, hogy az embrek nagy része még mindíg nincs tisztába avval, hogy ov és gyf akár testvérek is lehetnének, mert ugyan azt az utat követik mindketten, csak a csomagolás más. Mellesleg talán ov keménykezűbb, mivel egy egész pártot irányít egyedül, kompromisszumok nélkül. Ferencet a saját pártja csinálta ki, és ezért nem lessz az mszpből szar se, mert senki mellett nem tud egyemberként összeállni.

Rá Dios 2010.01.09. 11:21:45

zsebatya:
(Orbánnak) hajóznia muszáj. Uszállyal, ha muszáj. :-)

Google 2010.01.09. 11:30:38

@zsebatya:

"Ehelyett volt Őszöd és csak Őszöd."

Szomorú hír ez a haladó, modern, nyugatosodó és progresszív baloldal számára.
Részvétem.

Ezenkívül Sherlock Holmes sem lesz homoszexuális, és a "melegek" is kiakadtak a hetero na-vikon.

www.index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2010/01/08/kiakadtak_a_melegek_a_hetero_na_vikon/

Ilyen a világ, hol felhevülünk, hol meg lehűlünk. E' van.

Az MSZP is biztosabb lábakon állna -nem lenne annyira meleg a lába alatt a talaj -, ha sikerült volna privatizálniuk az egészségügyet, vagy így utólag legalább a nyugdíjkasszát.
Lenne miből költekezni rögtön.

zsebatya 2010.01.09. 11:32:03

Uramisten, és Ti mindannyian, bocsássatok meg!A muszáj uszályába kerültem. (Most éppen a hamut mosom a fejemről.)

Survivivor, kedves: ez a lényeg. A fene egye meg. És ez a sok általad emlegetett tájékozatlan, vagy, na jó, félig tájékozott ember bizony elmegy majd azon a tavaszi két vasárnapon a középületekbe és bedobja a beikszelt borítékot. Aztán megy minden tovább.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.09. 11:37:29

@Survivor: "sajnálattal állapítottam meg, hogy az emberek nagy része még mindig nincs tisztába avval, hogy ov és gyf akár testvérek is lehetnének, mert ugyan azt az utat követik mindketten, csak a csomagolás más"
(helyesírási és elírási hibáid javítva, nem kell megköszönni)
Bár OV se nem ingem se nem gatyám, de ez azért kicsit erőss, mint Zsolt.
OV kaphat még 1 esélyt, csak ne bassza el, MSZP már eléggé elbaszta, hogy finom legyek.

old_field 2010.01.09. 11:38:41

@zsebatya: Ami a tájékozottsági szintet illeti...hát eléggé relativizálhatónak tűnik a megítélésed alapján.// Amit a bejegyzésemre reagáltál fentebb, arra igyekszem majd később bővebben válaszolni, mert ez nem kevés 1 bal oldalról érkezőtől, hogy van vitakultúrája ! És ezt komolyan gondolom! :)

Google 2010.01.09. 11:43:17

@zsebatya:

Szerinted Gyurcsány 2006-ban, miután elmondta, hogy idézem: ilyen böszmeséget még párt Európában, mint az MSZP ÉS SZDSZ nem csinált, hogyan folytatta tovább?
Elmondom: ugyanúgy és még úgyabbul. Minél inkább érezte, hogy kifut alóla a talaj, annál nagyobbakat bakizott.
Kár mindenkit hibáztatni azért, hogy Gyurcsányt tiszta gatyásnak hozzuk ki.
Ezért még a többségtől a választási jogot is megvonnátok, nem?
Mer' a cél szentesíti az eszközt, ugye?

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.09. 11:48:54

@zsebatya:
"Survivivor, kedves: ez a lényeg. A fene egye meg. És ez a sok általad emlegetett tájékozatlan, vagy, na jó, félig tájékozott ember bizony elmegy majd azon a tavaszi két vasárnapon a középületekbe és bedobja a beikszelt borítékot. Aztán megy minden tovább."
Módosítanám:
Survivivor, kedves: ebben akár lehet is valami. A fene egye meg. A sok tájékozatlan, vagy, na jó, félig tájékozott ember bizony elmegy majd azon a tavaszi két vasárnapon a középületekbe és bedobja a beikszelt borítékot. Aztán megy minden tovább.
Na így már érvényes lehet a magyar választópolgárokra.

Rá Dios 2010.01.09. 11:49:40

@Talon Karrde:
Igen, mi mindig a - vélt - kisebbik rosszat választjuk. Csakhogy tudunk-e eleget a választáshoz?
Ahogy a viccbéli öregember:
Valami vétségért elítélik, három hónapot kap felfüggesztve. Kérdi a bíró, megértette-e az ítéletet, tudomásul veszi-e. "Igen, tekintetes bíróság, a három hónapot azt megérdemlem. De azt a felfüggesztést, ha lehet, engedjék már el nekem! Nem bírnák azt az én vén csontjaim!"

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.09. 11:54:00

@Rá Dios: "Csakhogy tudunk-e eleget a választáshoz?"
A tájékoztatás elsősorban a pártok, másodsorban a média feladata, harmadsorban a bloggok, negyerdsorban ajjaj... mink kommentelők valahol a sor végén az 1024.-ik helyen vagyunk. :)

Rá Dios 2010.01.09. 11:54:27

Ez az "Univerzum", ez olyan teszkoféle?Tessék mán mondani, lesz ott valami zárási akció? Mer' arra elmennék.

zsebatya 2010.01.09. 11:54:37

@old_field: Őszintén és tisztelettel várom a bővebb változatot, bár ami a baloldaliságomat illeti, azt hiszem, kissé mellé céloztál. Sajnos már csak pártpolitikai értelemben (értsd: "szavazás-technikailag") értelmezhetőek az ilyen megközelítések, a lényeget illetően már a mi hazánkban régen értelmüket vesztették az efféle ködös filozófiák.
Apró megjegyzés: nem vagyok politikus, de érdekelnek a világ dolgai. Két éve egyik egyetemünk szórtakozóhelyén véletleszerűen keveredtem aktív jobbos fiatal társaságba és naívan feltettem az egyszerű kérdést: ugyan mi az alapvető különbség a jobb- és a baloldali társadalom-, illetve gazdaságpolitika között és ezek miben nyilvánulnak meg az egyes jelenlegi aktív hazai pártszerű szerveződések tevékenységében, programjában. Hát ne tudjátok meg, micsoda sületlenségek repkedtek ott abban a - hangsúlyozom - egyetemi klubban. (Egyébként Gödöllő volt a helyszín, a harmadéves hallgatók pedig többségükben a TÁRSADALOMTUDOMÁNYI karra jártak. Nekik nagyon tetszett Orbán. Nekem meg nagyon nem Gyurcsány, de az őszödi szövege akkor is mérföldkő, ha ezt sokan a szimpla hazugság váratlan és haverok előtti beismerésének gondolják.)

jan 2010.01.09. 12:00:30

Figyelőben van cikk a nyugdíjrendszer átalakítására vonatkozó fideszes tervekről, nekem baromira tetszik, bár sok nyugger visítani fog (vagy talán éppen azért tetszik?;). Reakció írhatna erről is, ha a humor szintjén túl is foglalkozni akar a Fidesz kormányzási terveiről.

Tilikov (törölt) 2010.01.09. 12:01:34

Úgy látszik az orbáni mesemondásra és próféciákra kondicionált tömegek kezdik elveszteni a lábuk alatt a talajt, mert a kampány közeledtével a fütyisz megpróbál (kivételesen) reális és racionális üzeneteket is a fülükbe oltani, de ezt már képtelen bevenni a csodákra éheztetett gyomruk, úgyhogy ezzel kompenzálják a valóság nem várt betolakodását az életükbe: gyorsan bedobnak egy ilyen röhejes meseszerű izét, amit már megszoktak, ismernek, szeretnek, mert a viktoruk évek óta ilyenen járatja őket. Kérem gondolkodjanak el magukon.

Rá Dios 2010.01.09. 12:02:29

"...bár sok nyugger visítani fog (vagy talán éppen azért tetszik?"

Ha csak az első felét írtad volna, komolyan veszlek. A második fele nagyon szar.

Preskin 2010.01.09. 12:02:56

Hamán' Patás !
Zorbán már a zusákokat is lezsírozta !
Nem tudni, hogy miként, de kibulizta a "szőlőbányák
emlékérem" megterveztetését !
Veret a csávó, veret !-)
index.hu/gazdasag/magyar/2010/01/08/meg_ket_napig_segithet_a_tokaji_otezresen/

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2010.01.09. 12:21:47

@rajcsányi.gellért (ergé): Kedves ergé, de hát ön TANUL! :D Csak így tovább! Lesz még itt rendes blog, csak bírjuk kivárni. ;)

Google 2010.01.09. 12:31:34

@Tilikov:

Kérem, csak maguk után!

zooborg 2010.01.09. 13:16:57

JEREVÁNI RÁDIÓ: a XIIIik kerületben a fityesz krumplit osztogat...

Hol vannak már a daliás idők,-
mit sok humorral idéz Pelikán,
mikor a sok krumpli csak úgy rádőlt
Virág elvtársra..., s nem maradt nyakán
egy szem se sok, ezért volt karakán
karrakter elvtárs: nem csapott rumlit
a nyilván való szabotázs okán:
kimászott és osztotta a krumplit.

De nem csak ő, számos elvtársa:
Vas Zoltán és a "lisztes" Marosán...
A prolinak volt amibe mártsa
csupasz krumpliját ezek után:
(Vérvörös, paprikás zsírban jó ám!)
Ha megtorpant és bámult bambán,
eligazítást nyert, egyenest,
mert ő csak ebből értett igazán:
kromplileves, legyen krompli leves!

Eljöttek újra a szűkös idők,
nem számított itt, ki volt partizán
megsokasodtak nagyon a redők,
mint téli krumplin, vattás pufajkán:
ráncos proli tengődött nyugdíján,
s mikor úgy tűnt minden összeomlik,
jeges ár cölöpön állt meg: Gyulán!
Újra osztani kezdték a krumplit!

Négy évre rá megint a fasiszták
jöttek és tombolt maga a Sátán:
kőbányák, szőlők,... mind hazahordták,
a kék égről eltűnt a szivárvány !
Ebből meggyógyulunk egyáltalán?
Meg. Megyó lezárta ezt a rumlit,
de legfőképp és igazán: Gyurcsány-
tőle pénzt is kaptunk, nem csak krumplit!

AJÁNLÁS ( minden igaz proletárnak):
Ennyi szivárványos év után,
a Sátán hada osztana krumplit:
narancsot is osztogathatna, komám:
soha nem eteti meg a prolit!

zooborg 2010.01.09. 13:23:55

Ennyi szép, szivárványos...

zooborg 2010.01.09. 13:30:57

Utóda(l):
Kádár elvtárs feje,
mit most épp elloptak,
krumplihoz hasonló..
De a teste
"milói" Apolló!*
Egy baja volt csak:
nem állott a pelló...

*"Kézfogatlan" néhai Fekete János közlése

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.09. 14:16:06

@zsebatya:

Igazad van zsebatya! Gyurcsány a megváltó, ő megmondta az igazat, aszt a faszparasztok meg elhajtották, a hülyék, a marhák!

Ez a hülyemagyar, miért nem higgadt?
Miért őszödözik mind a hibbant?!

Több gyurcsányt a közéletbe!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.09. 14:56:31

Nekem rohadtul elment a kedvem a viccelődéstől, már bocsánat az offért, de nagyon fel vagyok háborodva. A legőszintébben, és a legemeltebb hangon kérem ki magamnak, h mi megy ebben az országban. Nem viccelek!
malacnews.freeblog.hu/archives/2010/01/09/Rosszabbul_gyogyulunk_mint_4_eve/

:-(((

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2010.01.09. 15:47:02

@elGabor: a nettó trollkodás ezt érdemli. A személyes mocskolódást elkerülő és egyes BTK-s passzusokba nem ütköző, értelmezhető vélemények között továbbra sem kívánunk szelektálni moderálással.

.szali 2010.01.09. 16:00:58

@nestrot10:

Meg szőlőbánya, mi? Megszólalt a vulgárbolsevik "intellektus"..

Tündér_Lala 2010.01.09. 16:14:27

@zsebatya: Két dolgban igazad van. Öszöd mérföldkő és retorikai csúcs teljesítmény.
Tevékenységük célja azonban egész más mint amit te gondolsz. A cél a társadalom maradék javainak átjátszása a nemzetközi nagytőkének (feltehetően megfelelő javadalmazás ellenében). A technika pedig a szokásos, pontosan ugyanaz mint amit a vállalatok privatizációja során gyakoroltak. Tönkre tenni, legatyásítani az eladni szándékolt céget, rendszert, a társadalmat pedig vélt kényszer döntés elé állítani. Jelenleg csak így tud működni a rendszer, ez jut nektek, de az új módon majd valami csodában lesz részetek. (Az öszödi beszéd a képviselők megvezetését szolgálta).
A társadalom azonban észhez tért és azt mondta NEM. Azóta bosszúból az összeomlás szélére sodorták az egészségügyet, bebetonozott szerződésekkel átjátszották a közintézmények székházait a nagytőkének és az eredeti székházak árát évente kifizetjük bérleti díjként STB.,Stb.
Tevékenységük nyomán teljesen világossá vált, hogy ezek az emberek és érdekcsoportjuk nem a magyar társadalom, hanem a nemzetközi nagytőke érdekeit szolgálták és szolgálják.
Rettenetes tévedés volt hatalomra kerülésük és hatalmon meradásuk és az ország lakói ezért még sokáig fizetni fognak.
Más politikai erővel történő összemosásuk pedig súlyos tévedés.

digidagi 2010.01.09. 16:21:46

Az egész Magyarorszàgon csak két embert talàltak akiket meg lehetett szavazni??Es milyeneket.Az egyik 19,a màsik egy hijàn 20.Hihetetlen, hogy hovà süllyedt az orszàg.Ennyire hülye mindenki??

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2010.01.09. 16:25:01

@rajcsányi.gellért (ergé): Mindent a maga idejében. 2010 hossszúúú év lesz. :)

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2010.01.09. 16:53:00

Eleve nem jó a cím: nem beszünteti, hanem BETILTJA! :-)

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2010.01.09. 17:26:35

@rajcsányi.gellért (ergé):

"A személyes mocskolódást elkerülő [...] értelmezhető vélemények"

Na mondjuk olyanból nincs túl sok.

zsebatya 2010.01.09. 17:35:15

@Tündér_Lala: Kedves Lala!

Én eleve nem hiszek az ilyen kerekre szabott összeesküvés-elméletekben. Nincs ugyan a zsebemben a bölcsek köve, ergo tévedhetek, de bizonyos - itt most nem szívesen részletezendő okokból - van némi személyes tapasztalatom az úgynevezett nagypolitika negszemélyesülő hatásmechanizmusáról. Ez alapján meggyőződéssel állítom, hogy Gyurcsány Ferenc éppen úgy nem bosszúból tett tönkre akár egészségügyet, akár bármi mást, mint ahogy Orbán sem merő gonoszságból épített maga köré egy kemény maffiarendszerre emlékeztető döntéshozatali, személyes hatalmi bázisú vezetési modellt, amelyben kezdetben a Tóth-Simicska pénzkezelő mágusok, majd a "vezérépítő" tömegmarketingesek vitték-viszik a vezető szerepet.
Egyébént az Őszödi Alapvetésről tudod, milyen profán módon keletkezett? Elmondom, mert ezt véletlenül pontosan tudom. (Vagy ha mégsem, hát lásd: bölcsek köve, ami még mindig nincs a birtokomban, de van alapom rá, hogy több megbízható forrásból származó infómat ténynek fogadjam el.) Szóval a frissen győztes új kormányfő arról akart beszélni a nyájának, hogy itt az ideje új alapon politizálni, ha nem is sokkolva, de mégis az igazság felé orientálni az úgynevezett közbeszédet, hogy az ország a szükséges és aligha vitathatóan a társadalmi igazságosságot szolgáló reformelképzeléseket képes legyen befogadni. Mert a megtévesztés ennyi szereplővel tartósan úgysem fog menni. És hogy ebben a politikaicsinálóknak is példával illene majd elöljárniuk, tehát legyen ez olyan ciklus, ahol a szoci képviselők tényleg azzal foglalkoznak,amivel az a pár millió szavazó - megtévesztve, vagy sem, ebből a szempontból mindegy - megbízta őket, mert az ország tényleg szarban van. El is kezdte nagyjából ebben a szellemben, aztán valami módon szóhoz jutott egy vidéki senkijancsi, aki ebben a szellemi aurában kissé talán idegenül megkérdezte, hogy most akkor mi is lesz a költségtérítésekkel, meg hát itt vannak a kampány legális meg nemlegális támogatói, stb. No, ekkor eldurrant a fődelikvens agyveleje, gyakorlatilag szarva minden óvatoskodásra, esetleges későbbi nyilvánosságra, aztán elmondta amit és úgy, ahogyan. Hát ennyi. Óriási baj, hogy az ország igazi és komoly nyomoráról, valódi helyzetéről egy tényleges hatalommal rendelkező főember először valóban őszintén egy kissé bepöccenve és netán vulgáris szavakat használva beszélt 16 évvel a rendszerváltás után. Én ezt tartom fontosnak. És a társadalom többsge ebből az egészből nem értett igazából semmit. No ez az én igazi bajom, ezért tartok attól, hogy ezt a helyzetet egy kellően erős politikai támogatás birtokában valamiféle putyini vagy chavezi rendszer kiépítésére használja majd ki, ahol egyáltalán nem biztos, hogy mi erről egy ilyen fórumon szabadon szót is válthatunk.

Tehetetlen Dodó 2010.01.09. 17:46:11

@zsebatya: Ez gyönyörű.
Ebből az derül ki, hogy a keresztapa nem is akarta mág a maffia kisebb-nagyobb lótifutijait beavatni, hanem csak megint hazudozni próbált, eufémisztikus kifejezéseket alkalmazva.
Aztán, amikor az egyik gyakorlatias, de kevéssé politikus al-alvezér rátért a lényegre, hogy mi lesz az osztással, akkor a nagy ász, elvesztve önuralmát, terített.

Ez igen, ez dícséretes, így már jobban értem.
Ez valóban az erkölcs és őszinteség magasiskolája.

Már csak egy kérdésem maradt: mit kellett volna ezen a társadalomnak helyesen értenie?

zsebatya 2010.01.09. 17:58:29

@Tehetetlen Dodó: Semminek sem volt a magasiskolája. Csak egy helyzet volt, ahol véletlenül és tulajdonképpen akaratlanul olyan dolgokról beszélt keményen valaki, aki maga is tehetett erről-arról, és ennek a lényegét még a hülye bandája sem értette meg, a társadalom az úgynevezett médián keresztül aztán végképp csak a jelszószerű alapvádakig juthatott el: "kurvaország", "hazudtunk", stb.
Magam a helyes "társadalmi értelmezés" lényegét így foglalnám össze (de hát kit érdekel is az), hogy végre egy politikus ki merte mondani, hogy elkúrtuk és mindent máshogy kell csinálni, még rámegyünk, akkor is. Jól ki iscsinálták az illetőt.

Tehetetlen Dodó 2010.01.09. 18:13:48

@zsebatya: Jó, leközelebb kiteszek egy szmájlit.
Na, fussunk neki még egyszer:
szóval a mi kis Al Caponénk nemcsak maffiózó, hanem annyira hülye is, hogy nem tudván uralkodni magán, még illetéktelen, huszadrangú senkik előtt is kiböfögi magából az igazságot.
Ezt nagy elődje nyilván nem tette volna, az okos ember volt, ha nincs az adóhatóság, sose bukott volna meg.
Tehát mit változtat a dolgon az, hogy erős felindultságból vesztette el az önuralmát és úgy tálalt ki?
A lényeg ugyanaz: nem más kúrta el a dolgot: ő, néhány alvezére aktív közreműködésével, tudatosan, trükkök százaival és egyéb aljas módszerekkel, eddig példátlan módon.

A "végre egy politikus ki merte mondani, hogy elkúrtuk és mindent máshogy kell csinálni" nehogy már hiteles legyen annak a szájából, aki maga vezényelte az egész hazugság-áradatot, az egész mocskos disznóságot, amire ráment az ország.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.09. 18:28:01

@zsebatya:

Elmondom, ki vagy te, Zsebatya.

te az a férj vagy, aki imádja a feleségét, minden határon túl olyannyira, h amikor bevallja, h már két éve félrekúr a szomszéd Józsival, te simán megenyhülsz csak azért, mert őszinte volt, és még azt is hozzátette, h többet nem akar félretoszni, és mostantól hű lesz hozzád, nem fog hazudni, stb...bla-bla-bla... szóval, te ez a férj vagy...
... a balek, felszarvazott lúzer.

Mások viszont nem ilyen férjek, ezt próbáld már meg felfogni, te tömörírású!

zsebatya 2010.01.09. 18:34:32

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=92): Na, hál istennek, beleraktad a bablevesbe a málnalekvárt. Nagy butaságot írtál, mert a nevezett félrekúrást nem "bevallotta" az illető, hanem végre kimondta. Ez azért kissé más, nem?

tewton 2010.01.09. 18:37:47

@zsebatya:
"aki maga is tehetett erről-arról"
haha

nagyon fáin körülírása annak, hogy hogyan szúrta hátba azt, aki a hatalomba segítette, hogy csak a karrier elejét említsük

tewton 2010.01.09. 18:41:07

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=92):
Malac, ne dühöngjön!
inkább élvezze az Őszödi Beszéd vágatlan kommentárját, Lendvai Ildikó hangszerelésében :)

a jobbos média úgyis mindig csak kiragadott belőle részleteket :)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.01.09. 18:44:32

@zsebatya:
összeesküvés-elmélet, nincs zsebemben a bölcsek köve... eddig kell csak magát olvasni. maga egy közhelyszótár. szerelme, egy nekrofil imádata. maga beteg.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.09. 18:48:18

@zsebatya:

Nem kimondta, BEVALLOTTA, hiszen tudjuk jól az elmondásokból, h az ott lévők döbbenten figyeltek, különösen annál a résznél, amikor a trükkök százairól beszélt, amit még nekik sem kellett tudniuk.

Zsebatya, én szinte kívülről tudom a szöveget, engem nem vezetsz meg, nekem nem jöhetsz azzal a szokott dumával, h csak azért mondják a népek, h az őszödi beszéd egy skandallum, mert nem ismerik a teljes beszédet. Ismerem! Mi az hogy? Nagyon is!

És még azt is mondom: IGAZSÁGBESZÉD! Igazat mondott arról, hogyan hazudtak, trükköztek, s hogy miért került kb. 2000 milliárdba az, h ismét ők nyerjenek. (Tudod, a világban meglévő pénzbőség, amiből hiteleket vettek fel, és fedezték az elkúrást, fedezték a szavazatszerző hazaáruló politikát.)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.09. 18:51:37

@tewton:

Hát ja, egy kicsit télleg felkúrja az agyam, ha valaki még mindig azzal jön, amit már 3 éve is untam, annyiszor hallottam.

És ráadásul még tagolatlanul is ír! Nah, az se kicsit idegesítő.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2010.01.09. 19:06:12

@zsebatya:

Kedves Zsebatya!

Most komolyan... Mi különbség, - maradva Malacka férj-feleség analógiájánál - ha a nej "bevallja", hogy félrekefélt, vagy ha "kimondja", hogy félrekefélt?

Előbbi megfogalmazásból legalább kisejlik valamiféle megbánás, más az üzenete magának a szónak.
Míg a másikban semmi ilyesmi nincs, sőt!
Tettének "kimondása" valamiféle rátartiságot közvetít, önigazolást; megtettem, megtettem, na és, ha igen, akkor mi van?!
Ennek kábé meg ez az üzenete.

Na most csak képzeld ezt egy asszonypajtás esetében!

Gyurcsányhoz tehát kifejezetten előzékenyen viszonyulunk, ha maradunk annál, hogy "bevallotta"...:)

bz249 2010.01.09. 19:15:54

@zsebatya: őrült szerencséd van, tegnap nálam volt két órára a bölcsek köve úgyhogy el tudom neked mondani mi történt.

Kiinduló állapot

1.) az MSzP szavazói bázisa a legöregebb az országban és a fiatalítási projekt befürdött

2.) 2006 elejétől lehetett lehívni az EU-s fejlesztési pénzeket, aminek a jelentőségét az MSzP vezérkar erőst túlbecsülte (lenyúlni sok pénz, de hatalmat bebetonozni kevés)

3.) az MSzP okos emberei meg vannak győződve arról, hogy a Fidox bármelyik percben széteshet, csak egy utolsó szöget kell beverni a koporsójába

4.) ha valamelyik oldal fragmentálódik, akkor akár hosszú időre is elveszítheti a kormányzóképességét... sőt az ellenfél megpróbálhatja benyomni a saját udvari ellenzékét a helyére

Ezen az alapon az MSzP vezérkarban az a meggyőződés alakult ki, hogy a 2006-os választás az Internacionáléban megénekelt összecsapás (ez a harc lesz a végső). Ugyanis két fogatókönyv lehetséges:

a.) az MSzP nyer, ekkor az EU-s pénzekkel népszerűséget vásárolhatnak... illetve az Alcsúti Törpecerkóf összeomlik, vagy a párttársai megpuccsolják. A Fidox szétesik egyedül maradnak a porondon.

b.) a Fidox nyer, ekkor a Fidox vásárol az EU-s pénzekkel népszerűséget... a Maszop pedig ellenzékbe szorul a lassan kihaló bázisával, vagyis a Fidox marad egyedül a porondon.

Ennek okán kialakult bennük az a meggyőződés, hogy a 2006 választás a Döntő Csata, aki ott győz az visz mindent. Az ár nem számít a 2006-os választást meg kell nyerni. Ha gazdaságilag nonszenszt csinálunk nem érdekes, ha beáldozzuk a pártot nem érdekes. Aki ott veszít az mindent elveszít, aki ott nyer az mindent megnyer.

Az MSzP ezt is csinálta, féléves adócsökkentés, elszálló költségvetés, demagógia ezerrel (aki itt gyógyszerfelírási díjat...). És nyertek! Azonban menet közben szar került a palacsintába. A Diktatórikus Miniduce nem őrült bele a vereségbe és stabilizálni tudta a pozícióját, a gazdaság pedig nem gyűrte tovább a bíródást és megadta magát.

Ezután jött az öszödi beszéd: a csatát megnyertük, de az ellenség nem veszítette el a háborút. Fiúk, minden hadiaanyagunkat beletoltuk a csatába, nincs lőszer, nincs benzin, nincs konzerv. Vége, vesztettünk.

Remélem segítettem.

Kiv. tiszt.

bz

Tündér_Lala 2010.01.09. 19:42:18

@zsebatya: Gyurcsány egy olyan maffiavezér akinek kicsúszott a kezéből az érdekhálózat vezetése. Ezen érdekhálózat egységei korlátozhatatlanná és önjáróvá váltak, mert vezetőjüknek nulla erkölcsi tekintélye maradt Öszöd után(egybként sem volt sok, hiszen mindenki tudta, hogy hogyan szerezte a vagyonát). Az érdekhálózat tagjai pedig egyre növekvő ütemben saját zsebre loptak és mindenféle korlátozási szándék röhögésbe vagy dührohamba torkollott. Nem véletlenül, mert aki meglopta a maga milliárdját, az nem hirdethet üvegzseb programot a többieknek hitelesen. A társadalom pedig lassanként nem tudta nem felismerni, hogy mi folyik felső közép és alsó szinten is. Egyre nyilvánvalóbbá vált az ország helyzete. A gazdasági, államigazgatási, morális és társadalmi válság, a bűnözés elszabadulása egyszóval a teljes anarchia.
Az ország kibírja, ha néhány 10 vagy 100 milliót ellopnak, de nem bírja el, hogy középvezetői szintig mindenki 100 milliós vagyonokat akar összeharácsolni néhány év alatt, de még a csicskások is tizen milliókkal gazdagodnak.
A kurzus bukásának ez a valódi oka, de a következményeket még sokáig nyögni fegja az ország.

Tehetetlen Dodó 2010.01.09. 19:48:26

@Tündér_Lala:
Így ám!
Nem a semmibe csurgott el a 11.000 milliárdos államadósság-növekmény, bizony!

Várkonyi 2010.01.09. 19:59:18

@zsebatya: Őszöd= szenvedélyes igazságbeszéd?

Önnek, -mint általam tipikusnak tartott baloldalinak- mi a véleménye az újfasisztákról? Tudja, akik úgy masíroznak, egyenruhák susognak, bakancsok csattognak, okkal keltve félelmet például a VII. kerület kettős állampolgárságú lakóiban?

Tündér_Lala 2010.01.09. 20:01:11

A bevallotta, beismerte kifejezések némi bűnbánatot sugallnak, igaza van Hölgyválasznak. Sokkal jobb, ha azt monjuk BÜSZKÉN VÁLLALTA.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.09. 20:06:26

@Tündér_Lala:

Büszkén bevállalta, hogy kimondja, amit bevall:o))

Ergé, ez trollkodás?;-)

tewton 2010.01.09. 20:16:40

@Tündér_Lala: büszkén vállalta, zárt körben ... pffff.
ja. mint amikor a pincérek azzal dicsekszenek egymásnak a konyhán, hogy valamelyikük beleköpött a vendég ételébe.

zsebatya 2010.01.09. 20:24:02

@Grift: Távdiagnózisa nem talált. "Szerelme", "egy nekrofil imádata"... Baromság.

zsebatya 2010.01.09. 20:27:00

@Várkonyi: Fogalmam sincs, miért tart kimondottan baloldalinak - egyáltalán, milyen definíció szerint lennék én ilyen vagy olyan?
A gárdás masírozókat nem csípem, bár párat személyesen ismerek. "Amúgy" rendes srácok, csak buták, mint a főd. ettől persze még lehetnek veszélyesek.

zsebatya 2010.01.09. 20:29:17

@bz249: Sokat nem segítettél, de azért kösz. Mellesleg meglehetősen sok mehákkapításoddal egyetértek.

Várkonyi 2010.01.09. 20:47:36

@zsebatya: "milyen definíció szerint lennék én ilyen vagy olyan?"

Az alapján, hogy a Gyurcsótányt véded, hát gondoltam valami érdeked biztos fűződik hozzá. De nem, úgy tűnik te önzetlenül vagy ekkora idióta.

"rendes srácok, csak buták, mint a főd"

A magadfajta filoszokhoz képest tuti... Egyébként meg ők teszik a legtöbbet a tettek szintjén az országért, semmi fizetéssel, kizárólag a szabadidejükből áldozva erre. Persze lehet hogy pont ez számít "butaságnak" a szemedben.

Visszatérve azonban a kérdésre: akkor mi vagy? Minek tartod magad? Hova tartozol?

Shore 2010.01.09. 20:54:55

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=92):

"fedezték a szavazatszerző hazaáruló politikát"

:)

Már csak azt nem tudom, hogy az ilyeneket vértolulásos fejjel írod (kétlem), vagy röhögsz közben.

Hattory Hanzo 2010.01.09. 21:19:13

@Várkonyi:

Egy Jobbik szurkoló helyében az "idióta" kifejezéssel nem nagyon dobálóznék. Amikor a párt vezetője az iráni Forradalmi Gárda budapesti masírozásáról beszél jelentős tömeg előtt, és nem röhögik ki hangosan, akkor nehéz eldönteni, ki a nagyobb retardált: Vona, vagy a követői.

Várkonyi 2010.01.09. 21:29:46

@zsebatya: "végre egy politikus ki merte mondani, hogy elkúrtuk és mindent máshogy kell csinálni, még rámegyünk, akkor is. Jól ki is csinálták az illetőt."

Hehhehe

Arra gondolsz hogy a szemét pártja egyöntetűen többször is kiállt névszerinti szavazáson mellette, önként mondott le, mert 18%-án állt a pártja, majd most az országos lista negyedik helyét kapta meg?

Bár engem csinálnának így ki...

Nyugodj meg, Kúrcsány barátunk még nincs kicsinálva, a jövőben viszont jó lenne, ha ki lenne csinálva...
(Érted mire gondolok, ugye;) )

bz249 2010.01.09. 21:44:04

@Hattory Hanzo: minden hüjesége ellenére... egyelőre Páncélvonat Gabi még nem baszta szét a gazdaságot. Ellentétben egyes Ferenc nevű MSzP politikusokkal. Szóval szerénység elvtárs!

Várkonyi 2010.01.09. 21:46:20

@Hattory Hanzo: Attól hogy valami irreális a szemedben, illetve valószínűtlennek tartasz valamit, még lehet Vonának igaza, aki egyébként lószart beszélt a Forradalmi Gárda masírozásáról, választási megfigyelőkről beszélt.

Egyébként Vona mond néha vad dolgokat, de szerintem ez még belefér. Vona és a pártja saját maga húzta föl magát 2003 óta ide. Hát érthető, ha kicsit néha populista próbál lenni.

Ott van pl. a kereskedelmi tv-k lerombolása és sóval beszórása: mindenki tudja, hogy ezt nem kell szó szerint venni, meg azt is hogy mondanivalóját tekintve teljesen igaza van: kifelé a romlás propagátoraival!
Isten segítségével ki is űzzük majd ezt a bandát.

bryan 2010.01.09. 21:57:04

@bz249:
Ez nagyon szép volt.
Amivel még kiegészíteném: az mszp nem egy tömb, hanem elég sok érdeket összeegyeztetni próbáló mocsár. Gyurcsány szerintem nem tudta volna végigvinni a kampányt a párt szétesése nélkül, ha elmondja, mit is akar valójában. Kockáztatott és nyert, a győzelemtől kezdve az MSZP-ben jódarabig messiásként tekintettek rá, emlékezhettek az akkori hírekre.
Akkor már legitimitást és hatalmat szerzett, a szoci öregek tudták, hogy nélküle kevésre mentek volna. Viszont azt is tudták, hogy ez a fickó akar valamit, ami az ő érdekeiket sértené. El tudjátok képzelni, milyen arcot vágtak, amikor előkerült a költségtérítésük a beszédben? Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a beszéd nyilvánosságra került. Az öregek örültek, hogy megnyerték nekik a választásokat, szerettek volna zsíros EU pénzekben könyékig turkálni, de nem tetszett, hogy ott volt a Feri aki látványosan beleélte magát a purifikátori szerepbe.
Amit szerintem nem akartak, az a beszéd önkormányzati választások előtti nyilvánosságra kerülése. De valami szar került a palacsintába, ami nekik nagyon sokba került. Viszont a beszéd nyilvánosságra kerülésével Gyurcsány-kör hatalma megrendült, ami ehhez a két éves szánalmas vergődéshez vezetett, ami pedig igen jól jött a TSZ-elnök szakosztálynak a megszokott elkúrós politika folytatásához. Gyurcsány meggyengülése miatt nem tudta átverni a párton az indítványokat, az SzDSz a másik oldalról szívatta a koalícióból való kilépéssel tehát a nagy egyeztetésekben végül egereket szültek a hegyek, majd azokat is eltaposták, még mielőtt nagyobb kárt okoztak volna. Aztán jött Bajnai és valszeg kurva sok lebaszás külföldről meg a nagy megijedés, hogy tényleg mekkora szarban vagyunk, ebből pedig egy minimális normalizálódás következett. Legalább annyi, hogy nem mentünk csődbe.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2010.01.10. 08:34:30

@zsebatya:

Zzebatyám, a maga elbeszélése roppant érdekes, figyelemmel olvastam. Tele van részigazságokkal, és ez nehezen tettenérhetővé teszi a benne megbúvó félrevezetéseket és tévutakat, amelyekre az utóbbi 20 évben csaknem ráment az ország.
Ezek közül a legveszélyesebb értelmezés, hogy ennek az országnak egy elitje van, ás ez definíció szerint az MSZP-SZDSZ körül gyülekezik. Következésképpen az ő köreikből kell jöjjön a megváltó, minden egyéb megoldás maguk szerint eleve lehetetlen.
Ezért aztán, mivel a hülyefidesz megakadályozta a reformokat, most inkább gyászolni és sírni kell maguk szerint, mivel odalett az európaias fejlődés lehetősége. Nagylelkűen most a hülyefidesz mellé odacsapja még a hülyetéeszelnököket, olvassuk csak, örüljünk neki.
Nem kell mondanom, mennyire nem tudjuk elfogadni azt az értelmezést, hogy a baloldal keltetőjén kívülről nem jöhet értelmes alternatíva. Tudja, én az őszödi beszéd hátterének inkább azt az értelmezését tudom elfogadni, hogy az MSZP-SZDSZ köreiből kiindulva eleve nem jöhet eredményként semmilyen hasznos és érdemi változtatás, ahogyan az előző évek eseményei ehhez a narratívához fényes bizonyítékul szolgáltak.

marós 2010.01.10. 09:12:35

Az adófízetők pénzén hizlalt kövér disznók beindították a hazugsággyárat. A fidesz és ov. az egyedüli megoldás, ami a lerabolt országot ki tudja vezetni a politikai, gazdasági, erkölcsi nihilből. HAJRÁ MAGYARORSZÁG !

zsebatya 2010.01.10. 09:40:59

@Elpet: "Ezek közül a legveszélyesebb értelmezés, hogy ennek az országnak egy elitje van, ás ez definíció szerint az MSZP-SZDSZ körül gyülekezik. Következésképpen az ő köreikből kell jöjjön a megváltó, minden egyéb megoldás maguk szerint eleve lehetetlen."
"Nem kell mondanom, mennyire nem tudjuk elfogadni azt az értelmezést, hogy a baloldal keltetőjén kívülről nem jöhet értelmes alternatíva."

Soha nem írtam, netán gondoltam volna ilyesmit. Ha Ön ezt vette ki a szavaimból, baj van és alighanem én nem voltam benne a hibás, nem fogalmaztam jól.

@Várkonyi: A törtelemben eddig egyetlen lényről tudok (nem embert írok, mert ugye e körül is akad némi vita), aki vállaltan és következetesen pontos definíciót adott magáról, de azt is keresztre feszítették. Tehát magamról: csóró,alkalmi munkákból élő tucatpolgár vagyok Magyarországról, aki a rendszerváltozás hajnalán még Fideszplakátokat ragasztgatott Gödöllőn, előtte a hatóságtól zaklatott zenekaroknak stúdiófelvételeket készített abban az egyetemi stúdióban, amit akkor éppen vezetett, de volt minisztériumi sajtófőnök is két évig, amíg tele nem lett a töke az úgymevezett nagypolitika burjánzó és védhetetlen stiklijeivel. Még mielőtt bárki rákérdezne: én nyugodtan borotválkozhatom tükörből, ezért nincs autóm, meg nyaralóm. Van persze valamiféle alapmeggyőződésem a világ dolgairól, de azt a jelenlegi terminusokkal leírni nem lehet. Sajnos sok mindenről tudok, de semmire sem megyek vele. Ennyi. (Nyilvánezekért a mondatokért is kapok majd gúnyos szamélyeskedő megjegyzéseket, de ez benne van a pakliban.)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2010.01.10. 10:04:17

@zsebatya:

"Ha Ön ezt vette ki a szavaimból, baj van és alighanem én nem voltam benne a hibás, nem fogalmaztam jól."

Ilyen ellentmondásos az összes szövege is, mint amilyen ez a mondata (túl a nyelvi pongyolaságon), t. uram!

zsebatya 2010.01.10. 10:21:01

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=92): helyesen: "alighanem én voltam benne a hibás". Bocs.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2010.01.10. 11:02:44

@zsebatya:

Ne faroljon ki abból, amit írt.

Énekelget itt arról, hogy a maffiakörök Orbán körül, meg önkényuralmi hatalomátvétel készül jobboldal részéről, meg hogy egy, csak egy ember volt, aki megmondta az igazat, ugye a mögöttes jelentésszinten megjelenik, mire képes maga szerint a baloldal és a jobboldal. Utána amikor értelmezem azt, amit körülírt, hipokrita módon arra hivatkozik, hogy explicite nem mondta ezt.

Ne nézzen mindenkit hülyének, ócska játék ez.

De rákérdezek: maga szerint jöhet a jobboldal részéről sikeres, az ország és mindannyiunk érdekeit szolgáló politika? A jobboldalon most a Fidesz-KDNP-t és támogatóit értem. De ha akarja, csapja hozzá a Jobbikot, bánom is én.

zsebatya 2010.01.10. 12:01:28

@Elpet: Igen, jöhet. Csak ehhez a korábbi múködésükkel ellentétes lépéseket kellene tenniük. Egyébként senkit sem nézek hülyének. Önt sem. Nem írtam arról, hogy Orbán korül maffiakörök működnének. A döntéshozatalban az országjó szempontjából közömbös fazonokról tettemellítést. Arről viszont igenis szóltam,hogy az egyébként a politikusi kínálatból messze kiemelkedő személyiség miként lett talán akaratlanul is bábja egy sajátos, és bizonyos tranzakciókat ideológialag tökéletesen lefedező vezérépítésnek. Szerintem baj akkortól van, ha komolyan elhiszi az illető, hogy ez a személyéhez kötődő tömegjelenség tényleg a zsenijének megnyilvánulása és nem egyéb. És semmiből sem farolok ki. Nem szokásom. Személyesen, saját magamat illetően semmiféle vesztenivalóm nincs, ha nem lenne áthallásos a dolog azt mondanám, vagyok, aki vagyok.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2010.01.10. 12:39:49

@zsebatya:

"Csak ehhez a korábbi múködésükkel ellentétes lépéseket kellene tenniük."

No persze. Csakhogy ezt a jobboldalon senki nem gondolja így, tehát eszünk ágában sincs a korábbi működéssel ellentétes lépéseket tenni. Ön, aki természetesen nem tartozik a baloldalhoz, a kisebbik rossz elvén kénytelen lesz a megoldást ismét az MSZP-(SZDSZ) immár MDF-fel upgradelt változatától várni.

Ennek alapján soroljuk mi Önt a baloldalhoz, de ez ne zavarja Önt, egy független embert mások véleménye ne befolyásolja semmiben. Mi már csak ilyen skatulyázók vagyunk.

zsebatya 2010.01.10. 12:56:02

@Elpet: Gondolatmenete rafinált és ügyes, de nem győzött meg arról, hogy zogenante baloldali lennék. Abban pedig bizonyos vagyok, hogy egyszerű és kényszerű okok miatt a magát most jobboldaliként definiáló csoportusulás mégis csak eltérni lesz kénytelen a korábbi korműnyzati működésénének gyakorlatától. Különben egy évük sem lesz hatalmon, mert akkor saját táboruk lesz igen-igen haragos. Egyébként csak skatulyázzanak engem bátran. Saját, e pillanatban meglehetősen bizonytalannak tekinthető egzisztenciámat is ilyen skatulyáknak köszönhetem, nem új tehát a helyzet.

zsebatya 2010.01.10. 13:01:06

@Elpet: Csak saktulyázzon nyugodtan, nem fáj. De az úgynevezetett mai jobboldalnak akkor is változtatnia kell korábbi kormányzati módszerein, ha nemakarja, mert különben saját tábora fogja igen kemenyen számon kérni, miért is nem azt csinálja, amit ígért. Nem lesz könnyű dolguk, már ha bizonyos demokratikus normák számítanak bármit is ma még.

zsebatya 2010.01.10. 13:04:09

Csak egy apró megjegyzés: nem mondok mindent kétszer, mindent kétszer, csak azt hittem, az első változat elveszett, valahol a szerverek ködében. Hát bocs, bár ugyanarról szól mindkettő.

Várkonyi 2010.01.10. 13:19:30

@zsebatya: Már elnézést de Gyurcsótány Ferencet tehetséges politikusnak tartani, aki az MSZp áldozatává lett... hát ez mindennek a teteje.

Gondolom azelőtt a KISZ áldozata volt, úgy lett a vezetője is, azelőtt meg az MSZMP áldozata.

Egyébként is, mit lehet egy olyan emberről mondani, aki nyilvánvalóan egy önmagától elszállt senki, aki ilyeneket mond a tüntetőkre, hogy majd megunják és hazamennek, aki azt mondja, hogy el lehet menni ebből az országból, aki a nomentana kft révén milliárdokat csalt és sikkasztott?
Többek között a 23 millió román is az ő háttérötlete volt.
Nem politikus az ilyen, hanem gazember.

Másik: Az országos lista negyedik - befutó - helyén van ez a tetű. Valamint Bajnai megemlítette asszem egy interjúban, hogy rendszeresen konzultál vele, tehát Feri továbbra is szemmel tartja a dolgokat.

Bár engem állítanának így félre bármiben...

Gondolom továbbra is lop, csal, sikkaszt, ahol tud, vagyis a rivaldafényből kikerülve méginkább azt adja, ami lényege.

Egyébként meg nagyon tehetséges, ezt javára írom, csak hát a tehetség sem ment meg, amikor a hurok szorul a nyakadon...

heima (törölt) 2010.01.10. 14:03:24

végre megszületett az oldal, amire mindenki várt: mszp.hu/igykormanyoztokti/

"Tartunk tőle, hogy az elkövetkező hónapokban úgy fog kinézni az ország térképe, mint egy hatéves bárányhimlős gyerek. Egyetlen négyzetcentiméter sem marad narancssárga pötty nélkül - jegyezte meg Szabó Zoltán."

Tehetetlen Dodó 2010.01.10. 14:34:54

@heima: Mi meg pont ebben bízunk, Zolikám.

elfelejtette 2010.01.11. 02:05:05

@Várkonyi: "Már elnézést de Gyurcsótány Ferencet tehetséges politikusnak tartani, aki az MSZp áldozatává lett... hát ez mindennek a teteje."

Hat ez az, az eredmenyeket lenezve pont forditva tortent. Az MSZP valt Gyurcsany aldozatava. Elhitette, hogy majd o megvaltoztatja a partot, az orszagot, a tarsadalmat. Ehelyett az tortent, hogy adossagba taszitotta az orszagot, a tarsadalmi moral kis joindulattal semmit nem javult, bar szerintem rosszabb, mint volt, es az MSZP-t a padlora kuldte, aztan elegansan tavozott, mar ha lehet elegansnak nevezni a tavaly tavaszi lelepeset.

Jott, latott, veszett, de persze mindenki mas tehet rola, Orbantol kezdve az ellenzeken at az osszes honpolgarig. Mindegy, ki a hibas, akarmelyikouknel van a bolcsek kove, Gyurcsany es Magyarorszag nem kompatibilis egymassal, ezt el kell fogadni.

narmer 2010.01.13. 11:26:44

VÁRKONYINAK
Miféle kettős állampolgárok lakahatnak a VII kerületben? És mitől azok? És most itt laknak vagy nem itt laknak? Légy szíves felvilágosítani, mert én pont a közepében lakom sereg cigánnyal körülöttem, de még életemben errefelé élő gárdistát nem láttam. Szóval vagy hazudsz, vagy nem mondasz igazat,

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.01.13. 14:22:38

@narmer:

"Miféle kettős állampolgárok lakahatnak a VII kerületben? ... mert én pont a közepében lakom sereg cigánnyal körülöttem,"

Azok ott kettős pakisztán-magyar, vagy indiai-magyar állampolgárok! Csúcs titkos! Psz!

Ha nem a kerület közepén, hanem a déli szélén laknál, akkor más kettős állampolgárságú szomszédaid lennének! :-)
süti beállítások módosítása