A klónok támadása
2008. szeptember 20. írta: Kínai Kálmán és Trágár Tóni

A klónok támadása

 Igazi karneváli hangulat várható ma délután zimankós és csak birodalmi lépegetővel járható fővárosunkban: miután szerdán egy könnyed bemelegítéssel megkezdődött az őszi tüntetési szezon, ma csúcsra is járatódnak az idegek és a gumibotok. A programból: 13:00-kor romák tüntetnek az olimpiai parkban, 15:00-kor csikósruhás bolondok a Hősök terén, s ugyanebben az időpontban munkásőrök és szociológusok a Clark Ádám téren. Aztán a bolondok átvonulnak a Szabadság térre, a romák és a munkásőr-szociológusok pedig a Kossuth térre. Hogy aztán mi lesz, az attól függ, hogy milyen utasítást kapnak a rendőrök: engedniük kell valami nagyobb balhé kibontakozását, vagy az első, híradóban jól mutató jelenet után közbeléphetnek, és hazazavarhatnak mindenkit.

 Mi konkrétan ma egy konyhaszekrényt szerettünk volna átszállítani a belvároson, de amikor ezen akciónkat megpróbáltuk bejelenteni a rendőrségen, ott közölték: két ember és egy bútor felvonulása még nem számít csoportos véleménynyilvánításnak, így nem tudnak rendőri biztosítást nyújtani. Így aztán a költöztetés vasárnapra maradt, de ezt az áldozatot még szívesen meghoznánk a szólás és gyülekezés szabadságának oltárán.

 Itt azonban komolyabb problémák vannak.

 S nem a szokásos mantrára gondolunk, miszerint a chartás, kolompáros és árpádsávos bohóckodás egyszerre átverés, pótcselekvés, figyelemelterelés és provokáció, bár ez is mind benne van. Hanem arra, hogy egyre szarabb itt élni.

 Alig néhány éve – nagyjából 2004-ig  – még el lehetett lenni, az ember utálta a komcsikat-liberálisokat, ők válaszul lefasisztázták, de az egésznek volt egy meglehetősen békés kerete, amely nemigen feszítette szét a Népszabadság vélemény rovatát. A kettős állampolgárságról szóló népszavazás kampánya aztán sokak számára kibaszta a biztosítékot, s azóta a viszonylag normálisnak tűnő keretek egyre gyorsuló ütemben esnek szét. Egészen odáig, hogy a mai napon – az elmúlt évek előzményei után – már bármi előfordulhat: a bolondok rárohannak a cigányokra, a munkásőr-szociológusok – ritka agresszív fajta ez, aki már próbált antifasiszta tüntetésen beszólni, az pontosan tudhatja – nekitámadnak a bolondoknak, a rendőrök tonfát dugnak a békés járókelők seggébe, a romák meg ellopják a rendőrségi kordont, és eladják a pénzügyminiszternek. A végén meg az NBH főigazgatója bejelenti, hogy az egész csak egy vicc volt, Kádár koponyáját pedig beépítették a négyes metró Gellért téri állomásának falába.

 Az ilyesmik aztán rányomják bélyegüket a mindennapjainkra is, az ország meg szétrohad.

 Mindezzel pedig tele van a tökünk. És nagyon szeretnénk, ha a felelősök végre elhúznának a francba. Ezért aztán szívünk szerint mi is kimennénk a térre, és beleüvöltenénk a világba: „Gyurcsány, takarodj!” De a bolondok, a média és a lángoló kukák felett rendszeresen önelégülten vigyorgó miniszterelnök már ettől is elvette a kedvünket.

 Mindenesetre azért az asszonyt még tegnap este leküldtük egy doboz tojásért.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr85672163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vizipipa 2008.09.20. 11:16:07

Ebből az irományból nekem az jön le, hogy te (ti) nem értesz egyet egyikkel se. Ok. De mivel értesz egyet? Kritizálni könnyű, azért csinálják olyan sokan, hogy a klasszikust idézzem.

Idézhetem persze a kurucinfót is: Éljenek a fotelforradalmárok!

states 2008.09.20. 11:16:24

Azért itt érzek feszülni némi ellentmondást: miközben a Kossuth téri rendszerváltók és a 64 vármegyések csikós ruhás bolondokká lesznek, a Magyar Demokratikus Chartársak pedig munkásőr-szociológus elegyet képeznek, aközben kolompárék romákká nemesednek...

mr. pharmacist1 2008.09.20. 11:19:35

Lehetne kínai bértüntetőket felfogadni.

caralho voador 2008.09.20. 11:22:10

Egész jó iromány, csak ne áprdádsávosozzunk mán, könyörgöm. Szegény árpád-sáv nem tehet Budaházyékról (ahogy a nyilasokról sem, de abba meg végképp nem megyek bele megint, hogy az tképpen hogy is volt). Sok egyéb jelző van, válogassatok abból.
Vizipipának is van némi igazsága. Körülnézve az országban nem csodálom, hogy néhányan meg'bolond'ulnak.

caralho voador 2008.09.20. 11:23:16

na tessék, szegény ÁRPÁD-sáv, én meg nem tudom leírni.

states 2008.09.20. 11:27:06

caralho voador
Egyetértek: jó lenne, ha nem azzal akarnánk jelezni, mennyire PC-k vagyunk, hogy megpróbálunk túltenni árpádsávozásban a Népszaván...

homoródkarácsonyfalvi 2008.09.20. 11:28:29

Teljesen igazad van, hogy 2004. december 5-én született meg az ősbűn. Akkoriban írtam, szerintem most is érvényes. Nagyon is!
"GYÁSZ

2004. december 5-én meghalt a kedves. Örökre búcsúzunk. Soha nem felejtjük el.

1982 nyarán négy egyetemista Nagyváradra utazott. Életükben először Erdélybe. Ebben az időben járt egyetemre a mostani magyar miniszterelnök. Meg az előző miniszterelnök is.

Ott csúnya diktatúra, a fasiszta nemzetállam őrületében, itt meg szép diktatúra, a jólétibb büszkeségben. De itt valami más is: egy kicsi szabadság. Amiből állítólag nem lehet kicsi, pedig dehogynem volt, csak nézte akkor össze az ember a kettőt.

Az egyetemisták nagyon sok almaszedésből maradt húskonzervet vittek – osztogatni, ahogy aztán az egy-két éven belül már szokássá is vált. De vittek valami mást is. Ez pedig kicsi szabadságuk elsuttogása volt. Meg az elesettek meghallgatása volt. Ahogy aztán már az is szokássá vált.

Sok tíz, százezer magyar állampolgár közös erkölcsi élménye lett ez. A kiállás. A szolidaritás. A hit. A remény.

Hogyne lett volna akkor is olyan, aki 25 lejért Kolozsvár főterén eladta a kocsijából kivett kis magyar zászlót a kinti magyar embernek. 100-ért csokit, 600-ért kávét, 1000-ért fogamzásgátlót.

De egy egész generáció jobbik- és basszák meg, azért is mondjuk ki bátran, hogy tényleg jobbik felének lett élménye az adás erkölcsisége, ahol igazán csak mi kaptunk. Évekig ebből éltünk. 2004. december 5-ig ebből éltünk.

Nagyon sok határon túli magyar erkölcsi élménye is lett ez. Hogy csak évek múlva merték elmondani: feljelentette őket a szomszéd, mert fogadtak minket. Hogy egy átvitt könyvet el lehetett a baráttal olvasásra cserélni, mert ő is kapott valakitől egyet. Hogy neki van egy magyarországi barátja. És neki is van egy magyarországi barátja.

Minden jó emberi kapcsolat alapja a közös titok. Annak a titka, hogy tudom, számíthatsz rám. Annak a tudása, hogy mit gondoltál akkor, amikor rossz volt, és amikor jó volt. A bizalom, hogy tudom, ki vagy.

De a legócskább film leghülyébb bandafőnöke is tudja, hogy a bandát csak a közös bűn, csak a közös vérontás tarthatja egyben. Ha valakinek a kezéhez nem tapad vér, az megbízhatatlan.

Ez pedig gyilkosság volt. Egyszerű kis rablógyilkosság. Piti kis történet. Minden ócska amerikai film lesújtó színvonalú, könnyet fakasztó, ócska, pitiáner története: 10 dollárért ölnek meg valakit. A kártyaadósság miatt, az örökség miatt. A hatalom miatt ölnek.

Azt ölték meg, ami 20-30 éve a legszebb volt. A bizalmat. A szolidaritást. A szeretetet. Az együvé tartozás érzését.

Ezután minden koccintásban, minden bemutatkozó kézfogásban, minden mosoly mögött ott lesz a kétkedés.

Budapest, 2004. december 10."

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.09.20. 11:34:43

caralho voador:
Azért egy elég jól beazonosítható vizuális elem, nemde?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.09.20. 11:36:17

states:
KK & TT PC-bizonyítási vágya? :))) Ezzel sem nagyon vádolták még őket.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.09.20. 11:40:15

Drága madzsari tázsvéreim!

Á házá veszélyben, á főggyeiken dógozó romákra fasiszta hordák törnek ráfele, a dógós, megfáradt kezeiket most felétek nyújcsák. Támadnak minket, ránktörnek az utcán, hogy elvegyék telefonunkat, fuxunkat. Kirekesztenek, gyerekeinket verik az iskolákban, de mi nem haggyuk, hisz ha gyurcsány úr velünk, nem kell félnünk semmitől, mert akkor a törvény is velünk.
Nem hágyjuk, hogy rányink és a kárunk által megharcolt jáváinkat veszélybe sodorják, elvegyék jogos járándóságaink, megvonják a fálátot éhező purdéinktól.

A devla rothassza ki a szemit annak Vonának, a rák egye ki a szivit Dósának.
Há' mit vétettünk mink nekijjük, h esztet a tenorizálást kelljen elviselnünk?

Tiszteletettel:
Kolorcsány Ferbán

states 2008.09.20. 11:46:39

TURUL
Általánosságban értem, ostobaság, ha az Árpád-sávot Budaházyval vagy bárkivel azonosítjuk, ráadásul, ha csatlakozunk a baloldali árpádsávozó kórushoz, akkor elérték céljukat...

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.09.20. 11:50:48

A kukaborogatással az a baj, h nem baszkiferi fejére burogatják, a molotovkoktélozással meg az, h nem lehet meginni jéggel, wiskyvel

tevevanegypupu 2008.09.20. 11:56:53

Nem lesz semmifele botrany, legfeljebb abban az esetben ha provokaljak. Es a provokacio kinek az erdeke?

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.09.20. 11:59:22

az árpádsávhoz: tagnap a Batyin láttam felhúzva a magyar trrikolór mellé.. a kurucok előőrse hídfőt létesített a parlamenttel sezmben, vagy mi van?! :)

cziffra plachta zasztava · http://www.cziffra.blog.hu 2008.09.20. 11:59:55

kurva jo ez az iras. grt
meg felrenyelek ebednel ...:D

Tíz kicsi indián 2008.09.20. 12:02:00

Újra és újra elgondolkodom a cigánytüntetésen, mert eddig jellemzően 5 cigány már nem fért meg egy helyen. (Jászladányi bál a jó példa). Most meg több(száz)ezer? Most Kolompár vagy nagyon hülye, vagy gondosan megválogatja és csak az iskolázott, értelmes cigányt viszi ki, akkor meg lesznek összesen négyen-öten, élükön valami magát tiszteletbeli díszcigánynak valló szociomókussal.

Francois Pignon 2008.09.20. 12:18:35

Ne menjünk el szó nélkül az időzítés mellett sem. Vagy csak én érzek sunyi számítást abban, hogy áttették az eredeti hatodikai időpontról, hátha így előtte az évforduló kapcsán lesz valami pittyputty?

tewton 2008.09.20. 12:18:40

A múltkor Romániában Zsil-völgyi bányászokat utaztattak a városokba vidékről. Nálunk már nincsenek bányászok. Innen kezdve a vidéki cigányok lesznek a rezsim biztonsági tartaléka?

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.20. 12:28:56

murci, az a zászló eredetileg sárga(arany?)-vörös
csíkos, és az I.kerület zászlója.

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2008.09.20. 12:35:16

Hát ez szomorú... Egy ideig még vicces aztán már nem az...

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2008.09.20. 12:37:11

Én annyira nem foglalkozom már a politikával, hogy azóta már el is felejtettem hogy él a Gyurcsány.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.09.20. 12:39:59

Kálmán,

megvan a megoldás.
Ki kell menni egy nagy táblával, rajta egy Faust idézettel:

"oly szép vagy, ó maradj, ne menj!"

scsaba1 2008.09.20. 12:40:59

Hogyhogy nem egymás mellé és egy időpontra lettek engedélyezve a tüntetések? Nem értem én...

Mondjuk a Felvonulási térre. A figyelemes városvezetés pedig igazán lerakhatna előre néhány raklap utcakövet "felújítás" címén, hogy ne kelljen az egyébkén is töredezet díszburkolatot felszedni.

Valaki1 (törölt) 2008.09.20. 12:41:23

Reméljük lassan vér is fog folyni és normális forradalom lesz.
Aztán megvalósul a valódi rendszerváltás.
Bár ezektől a műmájer magyaroktól ez reménytelen.

nemkellnemzetivagta 2008.09.20. 12:41:52

gyurcsányi, á róká hordja szét a csáládodát, té!

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.20. 13:01:50

Mindenesetre azért az asszonyt még tegnap este leküldtük egy doboz tojásért.

Nagy adag rántotta lesz ebédre?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.09.20. 13:07:46

Elmúlt 13 óra!

"Apa, kezdődik!"

Kezdődik? Kezdő-dikk, more!;-)

Dr Kangörény 2008.09.20. 13:09:48

valak1, és ha ez a forradalom a te beledet ontja ki, akkor mi lesz? Ja, tudom a választ, semmi.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.09.20. 13:11:53

pontossan annyira élhetetlen és örült a város és az ország amennyire mi azzá teszük mert
mi választunk ,
mi megyünk ki az utcára
mi anyázzuk a szomszédot ha másik oldalra szavazz
mi enm állunk szóba a másikkal ha cigány ha zsidó ha magyar ha hotentotta vagy bármi ami nekünk idegen
mi asszisztálunk a politikusoknak a szélsőségeseknek
mi nézzük a gyözike monika fábry és egyéb show-t azaz ne nyávogjatok mert ezt MI basztuk el mind a 10.000.000 -am aikik itt élünk és itt halunk és most baszuk el azoknak is akik ide fognak születni

Valaki1 (törölt) 2008.09.20. 13:14:07

kangöri, ez a kérdés a leggagyibb a világon.

1.ha erre gondoltak volna a forradalmárok akkor még mindíg a földi isteneket imádnánk rabszolgaként.
2.ha már kiontják valaki belét annak mindegy nem?
3.nekem sem öröm, de ezek máshogy nem tűnnek el.

Francois Pignon 2008.09.20. 13:14:27

weisz manfréd huba,
a magad nevében beszélj.

Apropó, mostanában miért nincs szó arról, hogy nem jó dolog utcára vinni a politikát?

Meister · https://www.facebook.com/Meister1977 2008.09.20. 13:14:32

Finoman sikerült elkerülni, hogy az öszödi beszédben bevallott elkúrás, és semmitsemcsinálás is a mai közállapotok okozójaként megjelenjen a bejegyzésben.
Emellett a dolgok komolyodásáért felelős a média is, ahol a nemballibeket folyton háttérbe szorítják, s hazudnak.
Jó példa volt erre a 2006-os TV-ostromot megelőző híradások a közpénzből fenntartott TV-ben, ahol néhány száz főnyi tüntetőről hazudtak a valós több (tíz)ezres helyett, vagy hogy a WestelPress minden áldott nap lehozta azt a hazugságot, hogy "a tüntetők áttörték a Kossuth-téren a kordont", ami annyira nem volt igaz, hogy valójában a rendőrség nyitotta meg minden nap délután a külső kordont, hogy a demonstrálók elférjenek.
Stb... S most nem beszélek az index fórumain zajló egyoldalú, totálisan elfogult moderálásról, ahol ha leírod, hogy kurucinfó, akkor nickestűl megy a hozzászólás a levesbe...
A politikai helyzet eldorvulásáért igencsak felelősek azok, akik a jogállamiság, és a demokrácia alapvető szabályait tapossák, vagy tapostatják a földbe.
Gondolok itt pl. arra, hogy nem véletlen, hogy egy demokratikus országban egy öszödihez hasonló hazugságbeszéd után az adott politikus eltűnik hosszú évekre... Épp azért, hogy ne a népnek kelljen ezt kiharcolni, forradalommal, zavargással, vagy nevezze ki-ki minek akarja.
Nem véletlen, hogy a jogállam által deklarált szólásszabadságot nem korlátozzák, mert annak olyan szamizdat megoldások lesznek a végén, mint a kuruc.infó, ami elmenekül a cenzúra elől egy olyan országba, ahol azt lehet írni, amit az újságíró akar. Stb...

scsaba1 2008.09.20. 13:24:00

Reisz Manfréd, elgurult a gyógyszer? Azzal , hogy mantrázod az ehhez hasonló hülyeségekkel max. a népszava fórumán vagy édeskedvesbolgárúrnál szerezhetsz pontokot.

Másrészt a magad nevében beszélj...

Rókakígyó 2008.09.20. 13:25:17

Azt hiszem, h a mai progi, az összes kamu népszavazás, az elkúrás, a lemondás, a haláladó, a szakértői kormány és a nekünkvanprogramunk mind csak az érdeklődés fennatartását szolgálja a politika iránt.

A politika mögött lévő akciók viszont olyan szférában vannak, ahol nem szeretnék a választott vezetóink, ha a nép bármilyen módon megjelenne. Az eredeti felállás szerint azt akarták a politikusaink, hogy érdekeljen bennünket, hogy ők mit csinálnak, csak az volt a baj, hogy nagyon bele akartunk szólni, abba, ami szerintük már nem ránk tartozott.

Mostanra közös erővel elérték, hogy rájuk figyelve, csak azzal foglalkozzunk, amivel ők akarják. Így mindenki elmegy szavazni és rohadtul nem tudjuk, hogy mire szavazzunk, illetve rohadtul utáljuk egymást....

Mondhatnám úgyis, hogy helyettük most már egymást ütjük: Csányi úrat már nem is hatotta meg, hogy az egyik vezető párt lehallgatási botrányába keveredett bele nyakik, mert tudja jól, hogy ez most már senkit nem fog érdekelni.

CrL 2008.09.20. 13:31:38

huba, látom elmaradt ez a vita a blogotokban de ideje lenne már.

sajna nagyon mélyen belédprogramozta valaki ezt a kollektiv-felelősség, közösen kúrtuk el hülyeséget. légyszi élj pár évet valahol ahol nem volt soha kommunizmus és akkor rá fogsz jönni, hogy ez nagyon nem így van. addig is:

egy sportcsapatnál, szervezetnél, cégnél stb ha valami elromlik, akkor azért a vezetés vállalja a felelősséget és nagyban az ő hibája és csak részben a beosztottaké. ez evidencia, gondolom te is tudod, de itthon a nagy következménynélküliség mintha el lenne ez felejtve.

egy ország, főváros helyzetének a felelősségét pedig maga a végrehajtó és törvényhozó hatalom, a kormány veszi leginkább magára.ha valami elkúródik, arról legnagyobbrészt annak vezetői tehetnek.

abban viszont igazad van, hogy sokszor többet is tehetnének a zemberek a közvetlen környezetükért és városukért.

CrL 2008.09.20. 13:33:45

jav: ez evidencia, gondolom te is tudod, de itthon a nagy következménynélküliségben és felelősségszétkenősdiben mintha el lenne ez nagyon felejtve.

Valaki1 (törölt) 2008.09.20. 13:33:56

Ma meg kellene dönteni a gyurcsányista diktatúrát, vagy az országnak vége.
Már így is nyomorban élünk egy sumák diktatúrában.

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2008.09.20. 13:34:18

Az elkúrás, hazugság, böszmeség, rendőri túlkapások ellenére én a magam részéről még mindig december 5-ét tarom Gyurcsány Ferenc legnagyobb bűnének, (mai) magyarországi magyarként is. Ahogy azzal még el is büszkélkedett valamelyik könyvben, ő találta ki a 23 millió román munkavállaló invázióját.

És nem, aki azt mondja, hogy az EU mindent megold magától, nézzen körül, mi megy pl Szlovákiban (Malina-ügy, Slota fasságai, jelzem ő egy kormánypárt vezető politikusa, 16 év alattiak nagy részét zavarja, ha valaki magyarul szólal meg,stb.)

Nem baj, fordulóponthoz érkeztünk: Gy. F. a leghosszabb ideig kormányon lévő miniszter, azt hiszem most hagyta le Horn Gyulát...

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.20. 13:36:34

FP,


"Apropó, mostanában miért nincs szó arról, hogy nem jó dolog utcára vinni a politikát? "

Hát azért, mert a gonosz Zorbán a fasizmus jegyében vezényelte az utcára az gaz politikát, a Ferkó meg ennek ellenében tesz egy utolsó lépést.
A fasizmus ellen egyenesen kötelesség utcára vonulni.

De persze te ezt nem értheted.

[...|.]

tewton 2008.09.20. 13:38:13

Huba,

"mi enm állunk szóba a másikkal ha cigány ha zsidó ha magyar ha hotentotta vagy bármi ami nekünk idegen"

kinek a nevében beszélsz is egészen pontosan?

burkoltan magyarozunk?

Légyszi inkább azt a liberális panelt vedd elő, hogy már a micisapkás "szent" István is milyen toleranciát hirdetett mindenféle népséggel szemben.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.09.20. 13:39:54

Róka,
csak részben van igazad. Nem minden só. A közbiztonság romlása nem az. A kamarillapolitika ha elbassza, azt megérezzük. Ezt nevezi a népnyelv elqrásnak.
Ha csak a védett telepeiken matyiznának, és nem az életünkkel szórakoznának, leszarnánk őket.

states 2008.09.20. 13:42:35

weisz manfréd
Hiteltelen, amiket irogatsz, és nemcsak azért, mert kifelejtetted a hetihetest...

Rókakígyó 2008.09.20. 13:45:54

A legnagyobb baj az, h támogatást kapnak az elkúráshoz is, meg a lemondatáshoz is...

Senki nem tudja, akarja megkérdezni, hogy mi lenne itt a fontosabb: egy közös élet vagy a következő választás.

Tudom, h sokakat fog bántani: de a Szentistvánizmustól, a hungarizmusig, vagy a kozmopolitizmustól a határon túli magyarokig ebben a pillanatban csak a következő választásokról szól, mert ezektől sokkal fontosabb kérdéseket nem is látunk, nem hogy beszélnénk róla.

Higyjétek el: ez lesz még sokkal-sokkal rosszabb is. élvezzétek a mai napot, meg a holnapit.

Persze, ha akarnánk tudnánk változtatni, ha tisztán tudnánk látni.

tevevanegypupu 2008.09.20. 13:51:43

weisz manfred huba
es mit kellene tennunk ha mar igy kozosen szurtunk el mindent??
Mert mondjuk szemely szerint en szivesen vennek egy elorehozott valasztast es mennek szavazni. A zsido, a cigany a magyar es a hottentotta polgartarsaimmal egyutt, ahogy mindig is tettem.
Nem szemetelek az utcan, veszek jegyet, berletet, fizetek adot, egeszsegbiztositast es megprobalok nem kornyezetszennyezni.
Nem nezek kereskedelmi tevet es fogalmam sincs kik azok akik a bulvarlapok cimlapjan szerepelnek, bar mondjuk ha valakinek kedve tamad gyoziket nezni, attol meg az eroviszonyok es a magyar politika helyzete nemigen valtozik.(:

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.20. 13:53:39

Ha már bohózat és tragédiai egyszerre, legalább legyen egy jó kis bunyó, amit megnézhetek a TV-ben

Cirkusz kell, ha nincs már kenyér!

Fitz 2008.09.20. 13:58:58

Meister,
Jó, de valljuk meg, hogy a kurucinfo egy fos. :)

2008.09.20. 14:00:58

Ezúttal Kálmánék mondták meg a véleményem. :)
Ritka esemény.

Walter Melone (törölt) 2008.09.20. 14:13:03

Fikaország, fikablogja.

Azért ennél többet vártam, sokkal többet....

Fitz 2008.09.20. 14:18:47

Walter,
Akkor ne itt fikázz! :)

Rókakígyó 2008.09.20. 14:23:55

Nem kő óvasnyi.... én is ismerek még néhány weblapot ezen kívül.

Roth Mano 2008.09.20. 14:42:20

"És nagyon szeretnénk, ha a felelősök végre elhúznának a francba"

na jó, de kik azok a felelősök?

Rókakígyó 2008.09.20. 14:46:16

Roth Mano

Felesleges felelősöket keresni: húzzanak el mind...

Roth Mano 2008.09.20. 14:47:38

az uccsó meg etesse meg a disznót és kapcsolja le a villanyt?

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2008.09.20. 14:50:58

a felelős a magyarság egésze, az.

Roth Mano 2008.09.20. 14:52:33

szerintem meg a földrajzi elhelyezekdés. ilyen időjárás mellett nem élhetnek normális emberek.

Rókakígyó 2008.09.20. 15:00:33

roth mano

ebben van valami, menjünk valami tengerpartra.

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2008.09.20. 15:02:11

vissza monaco-t magyarországnak! :]

Roth Mano 2008.09.20. 15:10:13

Rókakígyó,

mielőtt végleges választ adok, szeretném tudni, fiú vagy vagy lány?

medve2 2008.09.20. 15:20:52

Csak úgy csöndben megjegyzem, hogy a roma tüntetésen ezren sem voltak, a Chartán 400-an, és mostanában az önjelölt magyar forradalmárok sem szoktak jól teljesíteni. Vagyis a mai nap kicsit közröhejes.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.09.20. 15:23:39

"mielőtt végleges választ adok, szeretném tudni, fiú vagy vagy lány?"

Na baszki! Mikor az utcán minden idők legnagyobb roma.....ööööö bocsánat cigány, merthogy OCÖ, nem pedig ORÖ....szóval legnagyobb cigány demonstrációja zajlik a rohattfasiszta-szemétnáci gárda ésatöbbi ellen, akkor itt ti enyelegtek,meg tengerpar-tosztok, he?

Szégyelljétek magatokat!:-))

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.09.20. 15:25:51

Csuresz maga kivitt bármikor 100-200 ezret :(

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.09.20. 15:31:22

medve2

Ha 1000-en voltak, akkor holnap a népszavában 10.000-en lesznek, és ha majd okt. 23-án 100.000 volnának a Fidesz nagygyűlésén, akkor az meg 24-én már szintén 10.000 lesz, így hát könnyen belátható, h egál a dolog;-))

Rókakígyó 2008.09.20. 15:45:38

roth mano

fiú, de ez nem lehetett kérdés...

Szerintem egy kellemes hegyvidéki üdülőhely sem lehet rossz...

Davos vagy Aspen előnyben:)

Rókakígyó 2008.09.20. 15:47:45

malacka69

Hát te is jöhetsz a tengerpartra és/vagy hegyvidékre. Előfizetünk a fullos google earth-re hogy meg tudjuk a felvonulókat számolni:)

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.20. 16:07:36

Ezek nem ezren vannak, megnéztem a menetet.
4-5 ezer minimum. Rosszulöltözött,
szomorú emberek, lehajtott fejjel!!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.20. 16:15:07

Az egészben az a szép, hogy a gyilkos cigányhorda élén a tolvaj kolompár és még nagyobb tolvaj gyurcsány vonul.
Aztán az is szép, hogy a magukat konzervatívnak és nemzeti érzületűnek vallók a Heti Hetes sémitáit meghazudtoló fröcsögéssel illetik a Hősök terén összegyűlt magyarokat. Basszátok meg, szaros kis pártokraták, pont annyira vagytok konzervatív nemzeti érzületűek, mint az MDF. No, de sebaj, a lényeg, hogy Orbán és Fodor a régi szép időket idéző beszélgetéseket hoz össze, aminek hatására Fodor a választmányban kiüti ellenlábasait. Néhány napja 0% esélyt adtam volna egy fityesz-szadesz koalíciónak. Most úgy 15%-nál tartok. Ej, be szép is lenne egy ilyen koalíció!

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.20. 16:21:49

Ezt az országot a feje tetejére állították, azután
kifordították magából mint egy kesztyűt, megcsavarták,
és most egy csomót kötöttek rá. Varrhatjuk a gombot.

medve2 2008.09.20. 16:46:48

A Kossuth téren, a Charta a Független Hírügynökség szerint minimum 10.000, a Gondoláűn 2000-t olvastam:-) Szlsőjobbos haverjainknál 500 írnak.

medve2 2008.09.20. 16:49:12

Az fn.hu-szerint 3-5000 hallgatják Fletót.

Google 2008.09.20. 17:15:42

Vajon azok, akik végighallgatták Nyakót és Ujhelyit (lehet, már Újhelyi?) tudták, hogy 2004-ben itt őket démonizálták a mai nagy Chartások? Hogy azt mondták: elveszik az iskoláitokat, munkahelyeiteket, nyugdíjatokat?

Vajon a képmutatásnak, a gonosznak van-e határa? És még meddig tobzódhat? Bár, mint az ábra mutatja, kidöglőfélben van.

Bocs, KK, bocs, TT !

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.09.20. 17:20:25

medve2

Csak nem gondolod, h a gyurcsányista felvonulás ellenpontja a szélsőjobbos hőzöngés?

Fletó beszédére kb. 4000-en kíváncsiak...

Nézd meg, h hányan lesznek kíváncsiak Viktor beszédére okt. 23-án!

Az lesz az ellenpont, vágod, nyesed, érzékeled, szeleteled, ollózod....stb?

Francois Pignon 2008.09.20. 17:21:18

Azt tudnám, hol maradt a Hősök teréről a sokat emlegetett 10 % Jobbik-szavazó.

medve2 2008.09.20. 17:28:37

Malacka és Pignon!

Már a két éves Fletó beszéd évfordulóján érezni lehett, hogy a szélsőjobbos tüntetések kifujtak. Morvai krisztonka ma nyomott egy nagy dumát néhány Szálasi polós fiatalnak. Szerintem Fletóéknak is ciki ez a minimum tömeg, olyan régóta készültek rá. No meg az OCŐ sem igazán képviseli a romákat. Szóval a mai nap elmegy mindenki a pébe, csak tudnám, hogy mi a fasznak kellett ekkora felhajtás. Szerintem több rendőr van az utcán, mint ahányan a három tüntetésen.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.09.20. 17:33:22

Szerintem sokan félnek.
Én se mentem ki röhögni, nem hagyta az Asszony.

medve2 2008.09.20. 17:35:22

Tényleg, meg hideg van. Szóval az antifasiszta igazmondók és a nemzeti forradalmárok otthon maradtak.

Francois Pignon 2008.09.20. 17:35:42

medve,
mert az első nagy tüntetések két éve nem is szélsőjobbosok voltak, a párszáz leghangosabb és legerőszakosabb arcot leszámítva.
Morvai beszédéből amennyit láttam, hát, gyenge panelpuffogtatás volt. De ahogy előadta, azt is nagyon erőtlennek éreztem, lelkesedés, tűz nélkül.

states 2008.09.20. 17:41:57

A házunk felett félórája köröz egy helikopter, nem halljuk a saját hangunkat, úgyhogy közben van időm azon gondolkodni, mennyi pénzbe van idáig Gyurcsány és az ő őszödi beszéde az országnak, és 2010-ig még mennyibe fog kerülni...

medve2 2008.09.20. 17:42:14

Tudom, hogy 2 éve nem voltak szélsőjobbosok a tüntetések. Aztán lejáratták az egészet. Morvai számomra meglepően gyengén muzsikál, senki többet nem fog tudni megszólítani, csak a tradicionális szélsőségeket. Amúgy ezek a budaházys-torocskais-tomcatas megmozdulások szép lassan pusztán antiszemita jelleget öltenek, és ennyi.

medve2 2008.09.20. 17:43:23

States: azt nem fogod tudni kiszámolni, hogy mennyibe került az, hogy az emberek lassan elvesztik perspektívájukat idehaza.

Google 2008.09.20. 17:55:08

States: azt sem fogod tudni kiszámolni, hányan civilbe öltözöttek, az egyik és a másik felvonuló táborban.

Hollán Ernő bácsi utca 2.
Schröder nem ért rá?

medve2 2008.09.20. 18:07:01

Na, Demszkáj meg a Fideszt szidta. Te jó ég, hideg van, fáj a fejem és még a médiából is ezek jönnek majd.

Hattory Hanzo 2008.09.20. 18:08:07

Morvai Krisztina, az ész és a báj diadala, mindössze ennyit mondott:

"Ne a fasisztáktól rettegjenek a chartások, hanem a börtöntől!"

Tehát Kállai Ferenc, a Nemzet Színésze, Bacsó Péter, a Tanu rendezője kezdjen el rettegni a börtöntől. Szép.

Google 2008.09.20. 18:13:20

Tudom, hogy miért vonultatták fel a szélsőjobbos truppjukat is.
Hogy a kenyér mellé meglegyen a cirkusz is.
Gondos atyafiak.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.09.20. 18:13:47

"mennyi pénzbe van idáig Gyurcsány és az ő őszödi beszéde az országnak, és 2010-ig még mennyibe fog kerülni..."

Ez a nap kérdése....

Morvai engem szomorúvá tesz... messzire ment a melegjogvédelemtől, nagyon messzire... nem mintha nem lennék toleráns homofób, dehát ez már nekem is sok...

Hogy őt mi teszi ilyenné.... a klimax, vagy vmi más, nem tudom, de szólni kéne neki, talán még időben van, később már késő lesz...

states 2008.09.20. 18:32:05

Sajnálom és nem értem Morvait, nagyszerű dolog volt, amit 2006 ősze után csinált, most ezt is annulálja, egy kicsit Mikolára emlékeztet, nem érzi a politikát, nem érti, hogy a kukaborogatás és az autógyújtogatás erősíti Gyurcsányt, nem gyengíti. Ha nem fog bejutni az EU-parlamentbe, még nevetségessé is válik...

HToma 2008.09.20. 18:32:33

Az Index tudósítása szerint 18:15 és 18:25 között volt egy kis kő és cipődobálás a Szabadság téren, majd a rendőrség oszlatott. Pont bekerültek a 18:30-as híradókba.

CrL 2008.09.20. 18:40:45

Unalomba fulladt és véget ért a Magyqar Demokratikus Charta Kossuth téri, szerény érdeklődéstől kísért demonstrációja, és szinte abban a percben elszabadult a pokol a Szabadság téren.

www.hirszerzo.hu/cikk.unalomba_fullad_gyurcsany_baratainak_tuntetese_-_agressziv_kopaszok_a_belvarosban_-__percrol_percre.80372.html

states 2008.09.20. 18:41:42

Még biztos lesz valami, mert kell az anyag a közszolgálati híradónak is, ilyenkor hajlamos vagyok hinni az összeesküvés elméleteknek...

erőspista · http://helyzetvan.blog.hu 2008.09.20. 19:10:13

Ha beütöm a www.charta.hu-t, akkor miért az jelenik meg ami ???

Gabe2 2008.09.20. 19:16:03

Most jön a szokásos fogócska...

Google 2008.09.20. 19:22:56

Ezek már nem is elméletek, States, ez ma már gyakorlat.

Lásd: támadás a kormányzat informatikai gerinchálózata ellen. Valakik meg akarták támadni a kormányt kiszolgáló szervert, mondták.
Az MSZP hívőknél ez úgy csapódik le: behatoltak a kormány informatikai rendszerébe.

Aztán az MSZP tovább emelte a tétet. Kémprogramot telepítettek a ... De kik? És a NBH hagyta?

Egyébként a rendőrség miért engedte meg a szélsőjobb mai felvonulását, ha nem a circus maximus kedvéért?
És azok a nagyon okos szélsőjobbos fiúk nem tudják, hogy Gyurcsányéknak szolgálnak ürügyül?

2008.09.20. 19:27:40

Szeretném majd megtudni milyen gázzal oszlattak a Szabadság-téren. Szívtam már könnygázt, de azok hegyi fuvallatok voltak ehhez képest. Ez nagyon kemény. Mire kiértem a térről tiszta nyál volt a dzsekim eleje. Úgy futott mindenki át a sövényeken, mintha gátfutó verseny lenne. Brutálisan hatékony szer. Egyenesen hazajöttem, ebből nem kérek. A tüdőmön még mindig érzem.

states 2008.09.20. 19:36:04

www.zoom.hu/
Na ezt nézzétek meg, Kolompár Árpád-sávos zászlót mos Duna-vízzel...

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.09.20. 19:36:42

csi:
Smalladam is azt mondta, hogy brutál volt a Szabadság téri anyag, sokkal erősebb, mint amiket eddig itthon használtak. Utána néztem még egy kis kergetőzést az Andrássy úton (ennek mi értelme?), aztán hazajöttem.

Google 2008.09.20. 19:50:05

Valahogy ellensúlyozni kellett, hogy érdektelenségbe fulladt a Modern Charta...

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.09.20. 19:56:18

Google:
Na igen.
Ha nincs a vonulgatás, tábladöntögetés az Andrássy-n, akkor teljesen bukó a mai demonstrációs nap Gyurcsányéknak. Most az MTI tudósítói színezhetik a történteket, ahogy nem szégyellik.
(A fekete csikósruhák viszont jól néznek ki.)

CrL 2008.09.20. 19:59:46

csak az mti tudósítió látták azt, hogy a chartásokat megtámadták miközben az indexék és a többi szerint már akkora rég hazamentek a haza megmentői.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.09.20. 20:06:47

Ha jól értem, a tüntetők radikális rendőrökkel találkoztak.

soseleszekelső 2008.09.20. 20:10:55

Én csak a hiradóban láttam, de ott néhány kapucnis elég kemény husángokkal csépelte a rendőrsorfalat.
Ezek alapján nem kéne megpróbálni úgy beállítani, hogy szegény ártatlan járőkelőkre támadtak a rendőrök.

Legjobb a HírTV volt:
'A rendőrségnek a kordonok ellenére sem sikerült megakadályoznia az összecsapást a tüntetőkkel.'
Ki más is lenne a hibás, mint a rendőrök...

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.09.20. 20:13:01

CrL:
Kb. 30-40 percen keresztül követtem a rendőrsorfalat és a símaszkosok menetét, az MTI-tudósítók által leírt "pusztítás" azért nagyon költői túlzás.

CrL 2008.09.20. 20:15:26

gondolam mai ők is ilyen lírai hangulatban voltak mint a Charta fellépői.

states 2008.09.20. 20:19:29

Ha most akkor meg akarjuk vonni a mai nap mérlegét, Gyurcsány elbukta, de a média kihozta X-re a meccset...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.20. 20:25:42

States:
Az ebbe a topikba írogatók közül egyedül téged tartalak annyira intelligensnek, hogy megkérdezzem:
Szerinted normális, hogy gyilkos cigányhordák szabadon vonulhatnak a fővárosban, azt óbégatva, hogy ők a rasszizmus áldoztai? Normális, hogy a cigány és kommunista gyilkosok áldozatainak emlékére kezdeményezett demonstrációt szétverik, mert cipőket szerettek volna tenni a hős szovjet katonák emlékműve mellé? Cipők a Duna partra kellenek, és holokauszt múzeum minden sarkon, mert bűnösök vagyunk, egy szemét nemzet. Ez rendben van így?
Hogy medve és hattori, a két JP-s idióta ezt nyomatja, az normális, mert rabbi kiadta nekik feladatul. De te?
Mi is a baj Morvaival, aki az ENSZ-ben betöltött tisztsége folytán a világot bejárva szembesülhetett a demokráciával és a diktatúrával egyaránt. Szerintem van tapasztalata eldönteni, hogy mi is a helyzet itt most. Hogy néhány zsidó és cigány összefércelt egy irományt, és azt "magyar"-nak keresztelte, kit érdekel? Egy magyar nem ilyen, mint ők. Ahogy itt ti megnyilvánultok, az előre vetíti a gyurcsányizmus erősödését, legfeljebb orbánnak hívják majd a miniszterelnököt, és nem biztos, hogy magyarnak az országot.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.20. 20:28:53

gloire · alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.19. 17:46:47
Égő cipőkkel fognak dobálni. )

Ezek mennyire átlátszóak és kisismerhetők.

medve2 2008.09.20. 20:34:05

States! Elszomorítalak: mivel a média mutatta a randalírozó balfaszokat, majd a békés "Fletót több ezer ember előtt", a média győztesnek hozta ki a komcsikat, mert egy egész orszáűg azt hiszi, sokan voltak és kontraszként ott vannak náci randalírozó barátaink. És mondja valaki, hogy a Toroczkai-Budaházy-Tomcat trió nem ügynök vazeg. És sok faszagyú meg megy utánuk, mint a birka. De igaza volt tegnap Pesty Lászlónak, amikor szélsőjobbos csűrhének nevezte őket!!

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.20. 20:35:10

Falafel (de egy undorító, ehetetlen moslék kaja az te! : )
a múltkor még lezsidóztad Morvait. )

medve2 2008.09.20. 20:35:42

Turul! Pont ezéprt van a randalírozás, hogy a komcsik el ne bukják.

medve2 2008.09.20. 20:36:49

Gloire! Nem baj, egyszer lezsidózza, egyszer isteníti. Mit vársz egy Horn gyula imádó nácikától.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.20. 20:39:46

gloire:
Mert az. És? Én is zsidó származású vagyok. Megint csak: és?
Hol van az megírva, hogy, aki zsidó, annak büdös gazembernek kell lennie? Az ilyesmi nem pártfüggő. Legfeljebb nektek, szánalmas pártokrata kreatúráknak.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.20. 20:44:40

medve2:
Pesty László vartyogása nem hallatszik az égig. Hamarosan az ATV-n láthatod újra. Majd emlékezz szavamra!

Morvai Krisztina egy tiszteletreméltó ember. Arra példa, hogy zsidóként sem feltétlenül kötelező azt az utat járni, amit a gyurcsányizmus diktál.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.20. 20:47:27

De qrva uncsi mán ez a zsidótéma;[

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.20. 20:53:13

"Hol van az megírva...?"
Mindjárt megírom neked/nektek az úgy jó lesz?
Te erre élvezel?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.20. 21:03:14

gabrilo:
Majd játsszuk azt, mint a Harry Potterben, hogy nem mondjuk ki a nevét. A tudod kik kivonulnak, hogy ők félnek amagyaroktól. A másik tudod kik chartát szerkesztenek, hogy a magyarok rasszisták. A tudod kik nem mondják, hogy mi magyarok rasszisták és antitudodkik vagyunk, hanem többes szám harmadik személyben nevezik rasszistáknak a magyarokat. Megmondom neked őszintén, nekem az sem tetszett, amikor Bécsben kiírták, hogy "ne lopj, magyar!", pedig ott is a tudod kik loptak. Nem hiszem, hogy egyik magyarnak ilyeneket kéne a másik magyarra mondania. Ám, ha az egyik magyar valójában a tudod kik etnikumához tartozik, úgy értelmezhető.

medve2 2008.09.20. 21:08:35

Gabrillo! Ennyit tudnak. Ezért kéne minél előbb lerúgni magunkról ezeket a magukat nemzetiradikálisnak nevező, mert különbe úgy rácseszünk az egészre, mint ma.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.20. 21:15:48

júúúj, macika, te már rácsesztél, amikor megszülettél. Mit akarsz te rugdosódni, te szánalmas kreatúra? A cipődet nem tudod befűzni a pártod nélkül, debilke. És te vagy az öntudatos választópógár, bazmeg? Hol születnek ilyen silány egyedek?

erőspista · http://helyzetvan.blog.hu 2008.09.20. 21:16:20

a www.charta.hu

problémája a MEH:

www.magyarorszag.hu/segitseg/portal/impresszum

a MOTIM áram elintézője, és a Fodor-Gyurcsány talit lehazudó szervezet

states 2008.09.20. 21:16:34

Mr Falafel
Azzal, hogy Kolompár rászervezte magát a Chartára, Gyurcsány el is bukta a napot. Az a baj, hogy ti meg nem értitek meg, hogy a kukaborogatással, autógyújtogatással, molotovkoktélozással ennek a retardáltnak segítetek, mert a balliberális média ebből táplálkozik már több, mint két éve, meggyőződésem, ha nincs a gyújtogatás a tévészékháznál anno, akkor már Gyurcsány nem miniszterelnök, sőt Demszky nem polgármester. Az emberek döntő többsége ugyanis elutasít mindenféle erőszakot. A zsidóelméleteddel meg az a baj, hogy a Gyurcsány-kormányban alig van zsidó, mégis címeres gazember mindegyik, ugyanakkor látni kell, hogy egyre több zsidó értelmiségi lép fel Gyurcsánnyal szemben, köztük például olyan is, mint az egykori chartás Hegedüs Zsuzsa . Értem én a tehetetlen dühöt, de miután nincs forradalmi helyzet, "ezeket" csak választások útján lehet megbuktatni, ennek kellene alárendelni mindent...

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.20. 21:21:30

Falafel,


őszinte leszek, én magasról szarok az etnikumra. Engem az érdekel, hogy valakinek milyen a jelleme, mit képvisel, hogy viselkedik, stb. A többi engem maximálisan hidegen hagy. Az ilyen "végső meghatározó" /"detemrináló" kritériumokat keresgélni-és találni amúgy is veretes balos marhaság. Én a magam részéről kihagynám.
Ha te képes vagy azon rugózni, hogy ki zsidó és ki nem az, hát egészségedre. Ettől azért 1) jobb elfoglaltságok is vannak (én TÉNYLEG unom), 2) jobb érveket is lehet valaki ellen vagy mellett találni, mint azt hogy zsidó/nemzsidó.
A Toroczkai-Budaházy párost sem azért nem kamelem, mert "nemzsidók", hanem azért, mert a százas szög hozzájuk képest integrált áramkör, és ehhez nálunk még nem kicsiny öntudat és önbizalom és társul - ami a legrosszabb kombó.
Ahogyan mondjuk Geszti Pétert sem azért rühellem, mert "zsidó", hanem azért mert egy törtető kis mocsoknak tartom, és valahogy minden ízében taszít.
Az, hogy valaki "zsidó" (vagy nem zsidó) egyszerűen nem érv.

Gy.F, Kiss Péter, Szilvásy sem zsidók, és én hogy utálom őket!

Fogod az adást?
És ezzel szeretném is lezárni ezt a zsidózó kört, mert valamiért mindig ugyanazon a pályán halad, és ugyanazokra a következtetésekre fut ki. Tökéletesen hidegen hagy.

medve,

a magam részéről nyugodt a lelkiösméretem:) Nemzeti radikális sosem voltam (és már valószínűleg nem is leszek, a forradalmi korból pedig már kinőttem), jobboldali pedig vagyok - és valószínűleg már az is maradok.
Most az, hogy ezek a csalánozók mennyire jobbosok, ... hát ez is megérne egy misét. De ebbe se fogok újra belemenni:)
Röviden: nincs semmi közöm hozzájuk, ezért nincs is miért lerúgnom őket.
Ha a Fideszre gondolsz, szerintem ott most a külpol kapcsán elválik a szar a májtól.
És ez jó.

Lacc78 2008.09.20. 21:27:49

Öröm nézni, ahogy Tomcaték a sebeiket nyalogatják a Bombagyáron. Nem az ő napjuk volt ez, de hát így járnak azok, akik nem hajlandók tudomásul venni, hogy Budaházy ügynök. Meg talán Toroczkay is. Ez ma este mindenki számára kiderült.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.20. 21:51:56

States:
A kukaborogatás, gyújtogatás nekem sosem tetszett. Ahogy az sem, hogy némán tűrök minden szart.
A gyurcsány-kormány összetételéről a téves a képed, de alapvetően helyes megállapítást tettél. Senki sem azért gazember, mert valamilyen etnikumhoz tartozik.

gabrilo:
Neked sem tudok mást mondani, mint Sates-nek: a kormány összetételét illetően tévesek az ismereteid, ugyanakkor helyes az a megállapításod, hogy nemzeti vagy etnikai hovatartozása senkit nem determinál semmire. Hogy T. és B. urakat nem kedveled, az szíved joga. Én sem különösebben értem, miért ők vezetik a népeket. Tomcat-ről jót én még nem írtam. Ennek ellenére józan ésszel őket ügynöközni és lehülyézni... hát, elég silány produktum.
Még egy kérdés: ha lesz időd, kifejtenéd, hogy lehet logikusan, juropájer módon magyarázni, hogy magyarok a magyarokról többes szám harmadik személyben beszélve, azokat lerasszistázzák? hogy jurópa szerte ezt terjesztik? Szerinted érv, hogy azért, mert ők balosok, amazok meg jobbosok? Normális ez? Olyan dolog ez, amit le kell nyelni, és megvárni a választásokat, hogy majd "mi" győzünk, mert most hagyjuk, hogy a fejünkre szarjanak?

2008.09.20. 21:52:54

A zsidózás tényleg nagyon unalmas.
Jobboldali berkekben már csak egy unalmasabb dolog van nála: az ügynöközés.

Invictus 2008.09.20. 21:57:17

A "nemzeti radikálisok" egy része egyszerűen debil (volt is egy Debil néven szereplő fazon:)) vagy valamiféle szerepjátéknak tekinti az egészet, ahol van a Jó és a Gonosz. És persze őket saját felfogásuk szerint csak a Gonosz erői akadályozzák meg benne, hogy ne legyenek lúzerek. És persze nem értik, hogy miért nem csatlakoznak a tömegek a dicső forradalmukhoz (..talán azért, mert azoknak, velük ellentétben van vesztenivalójuk).

borsikm 2008.09.20. 22:02:21

Aha, ügynökök. Nyilván ezért próbálták meg mindketten meggyőzni az embereket a szabadság téren, hogy hagyják békén a rendőröket, tegyék lehetővé, hogy elhelyezzük Szögi Lajos cipőit. De ők ilyen furmányos ügynökök, ezt mondják a mikrofonba, közben az embereik, akik még furmányosabban előtte 3,5 órán keresztül egyáltalán nem bántották az amúgy teljesen kiszolgáltatottan a csapatszállítókba zsúfolt rendőröket, pont ott és pont akkor nekirontottak annak a nyolc szerencsétlennek, akikre az emlékmű felügyeletét bízták.

Nem, biztos nem Rebiszesek voltak, akik a balhét kezdték, az kizárt.

Nagy kár sajnos, hogy nem sikerült megakadályozni.

2008.09.20. 22:03:01

Ha már szóba jött a bombagyár, olvastam most ott valamit ami megtetszett. Szeretettel minden fotelforradalmárnak:

"Még mindig jobb csőcseléknek lenni, mint birkanyájnak."

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.09.20. 22:05:11

Mr. Falafel, szerintem nem egy nagy rejtély, hogy milyen alapon beszélnek a magyarokról 3. személyben. Kb. azt értik ezen, hogy a tömegek, a mucsai csürhe, a parasztok, a tanulatlan tömeg, amit irányítani, nevelni stb. kell nekünk, okosoknak. Ez egy tipikus elitista, sznob "értelmiségi" hozzáállás, nem kell etnikai magyarázatot adni rá.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.09.20. 22:08:27

Tomcaték kezdenek rájönni, hogy sok zsidózás oda vezet, hogy a híveik ész nélkül megtámadnak egy zsidónak vélt színházi előadás közönségét.
Ha belegondoltok, ez nagyon kemény dolog ám. Állsz a színház előtt ,és megdobálnak.

Invictus 2008.09.20. 22:09:38

Fotelforradalmár? :)
Nincs forradalmi helyzet, ezt be kell látni. Forradalmak akkor szoktak kirobbanni, amikor olyan kétségbeejtő a helyzet, hogy nagy tömegeknek nincs vesztenivalójuk ("csak a láncaikat veszíthetik"), vagy ha egy diktatúra szorítása enyhül annyira, hogy "kitörhessen a gőz".
Pár száz (többnyire) hülyegyerek játszik utcai harcost, forradalmárt, anarchistát (igen, jobboldali anarchistát:)), ennyi az egész.
"Birkanyáj" az emberek többsége minden civilizált társadalomban, ezt tudomásul kell venni.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.09.20. 22:11:43

Komment a Bombagyárról:

"Ott voltam elejétől, egészen az Arany János utcáig. Borzasztó volt. Szégyenteljes!

Szomorú volt látni, hogy ma már nem lehet kiállni úgy egyjó cél érdekében, hogy azt pár huligán/provokátor vagy szimplán buta náci tönkre ne tenné.

A Nagymező utcánál döntöttem el, hogy soha többet nem veszek részt semmiféle radikális nemzeti megmozduláson. És nem azért, mert nem értek egyet Vona Gáborral, vagy nem értek egyet Morvai Krisztinával. De elfogadhatatlan, ahogy az összes ilyen rendezvényre rátelepszenek az igazi nácik és egyébb buta lumpen elemek.


És ami alegroszabb. Tegnap esete néztem a HírTV-tés az esti beszélgetést Pesty Lászlóval. Nem értettem vele egyet. Nem akartam vele egyet érteni. De ma sajnos bekell lássam, hogy tévedtem.

Sajnos Pestynek volt igaza. Mertez a mai rendezvény megint a csőcselékről szólt és arról, hogy ezt az egészet, hogy lehet a Fideszre kenni. Elnéztem az arcokat ahogy vonultunk. SZerintem az első 100m utánn az emberek azt sem tudták, hogy ma miért is jöttünk eredetileg össze.

Az egyik legidegesítőbb figura egy középkorú barom volt, aki kihangosítóval szaladgált fel alá. Teljesen egyedül!!!!!! ÉS beszélt mindenféle marhaságot. Az igazi szinvonaltalan hülyeséget, amitől a szőrfelállt a hátamon. És ezt a barmot senki nem lökte ki. Senki nem vette ki a kezéből a hangos beszélőt. Senki nem állította le. Cserébe végig hergelte az embereket "Fegyverbe! Fegyverbe", meg hasonló szübegekkel.

Budaházi és Toroczkai meg a baloldal és Gyurcsány szekerét tolják. Szeretnék hinni abban, hogy ők tényleg hazafik és a jó szándék vezérli őket. De nem megy. Mert nem segítenek ennek az országnak, hanem pont ártanak. Mert amit csinálnak az komolytalan, ellenben hangos és veszélyes. Gyurcsány Ferencnek úgy kellenek az ilyen "hazafiak", mint egy falalat kenyér.

Mennyi ember volt kinnt? 5000. Max. Sok? A fenéket. De arra pont elég, hogy Gyurcsány és csapata heteken át náciveszélyről vizionáljon és elterelje a figyelmet a valós bajokról. Gyurcsány hülye magától. Megfog bukni, ez már csak idő kérdése. DE pont ne a nemzeti oldal elemei adják meg neki a túléléshezszükséges időt."

Kezdenek rájönni ők is.

Invictus 2008.09.20. 22:12:27

Az meg igaz, hogy a magyar kádárista nyárspolgár idiótasága, hogy a felszedett utcakövek anyagi kárán háborog, és tapsol a diktatúrába illő lépéseknek a hatalom részéről (ellentétben mondjuk a franciával), de ez nem változtat a tüntetők mibenlétén.

plastik02 2008.09.20. 22:12:27

cipők elhelyezése, hahahaha...

repültek a cipők kövekkel és égő szarokkal együtt, aztán nekiestek a kordonnak és akkor jött válaszul a rendőrattak meg a könnygáz (ami egyébként kurva erős volt most, többen rosszul lettek, nekem is kifolyt a szemem kb.). ennek köszönhető, hogy max. 15 perc alatt kitisztították a Szabadság teret, onnantól kezdve egyre aprózódott a tömeg. nagyon profik voltak a zsaruk, 8 körül már csak apró sejtek zsidócigányoztak az oktogonnál.

az meg igen érdekes Vonáéktól, hogy egyik percben "ne bántsuk a rendőröket" aztán "fegyverbe, fegyverbe"
hagyjuk már.

aki pedig le meri írni, hogy a mai hősök terén folyó tüntetés nem náci, nem nyilas és fasiszta, azt kiröhögöm. ennyi szkinhedet 92 óta nem látott Magyarország. a menetben a folyamatos skandálásokat is élmény volt hallgatni.

az oktgonnál egy nagyon értelmes roma csávó odament az egyik cigányellenes transzparenses mukihoz és hosszú vita kezdődött, egy idő után má 20-30 fős tömeg állta körül az arcot, sokan beszóltak neki. egyébként diplomás szociológus, tehát a fenti cikk alapján két tüntető csoportot is lefed. a beszélgetés egész normális mederben folyt, kb. így kéne. na most ennyi...

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.09.20. 22:16:58

Ezen már szórakozni sem tudok. Azt hittem a cigók visznek be valami új elemet a showba, de ők voltak a legnormálisabbak ma

states 2008.09.20. 22:21:55

Igen, az a másik gond, hogy hihetetlenül színvonaltalan, amit nálunk radikalizmus címszó alatt csinálnak, még évekkel ezelőtt néhány rendezvényre én is elmentem, rossz volt hallgatni, nézni a sok sületlenséget, amit összehordtak. Vonáék is hiába 10%-oznak, amíg nem tudnak felmutatni egyetlenegy ütőképes, karizmatikus figurát sem. Megjegyzem ezen a téren az egész magyar jobboldalnak nincs sok dicsekedni valója, nem véletlen, hogy Orbán kihívó nélkül üldögél a nemlétező babérjain immáron 20 éve...

Steve the Great 2008.09.20. 22:23:35

Ez a zászlókimosás még megérne egy misét... MI van?? Akkor innentől a részükről már nem félelemkeltő nyilas jelkép?

medve2 2008.09.20. 22:24:11

Nézz Őrnagy! Vagy egyre többen kimondják azt, amit Pesty, vagy megszívjuk. Örülök a Bombagyáros kommentnek. És itt jön egy Magyar Nemzet faszsága, mert az a lap már elveszett kibaszott allűrjeivel. Miért nem írnak erről, hogy kik ezek a Toroczkayk-Budaházyk-Tomcatat. Helyette ma 5 cikkben csak az USA-val foglalkoznak. És hol vannak a jobboldali érelmiségiek. Miért nem küldik el végre a halál faszába ezt a büdős bagázst. Mégis kevés egy Reakció és egy Heti Válasz ehhez!

medve2 2008.09.20. 22:26:31

Őrnagy! Milyen színházról beszélsz?

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.20. 22:27:54

Kedves Falafel,

az általam említett figurák nem zsék. Aki nekem gyf-et le szokta zsidózni, aköré árkot röhögök. Ha már valaki zsidózik, legalább csinálja jól: ismerje föl a rasszjegyeket, vagy valami. Nekik általában nem szokott menni.
És erről többet tényleg nem. Mert leszarom.

A másik: ügynököztem én föntebb?
Ha nem, akkor ez a kör is lefutva.

A harmadik:
én nem szoktam rasszistázni a magyarokat. Sőt rasszistázni sem szoktam.
Biztos hogy ezt nekem címezted?

medve2 2008.09.20. 22:31:20

Falafel! Az a jelemtelen, akinek köszönhetjük Hornt és Medgyessyt, azt itt osztogassa a kis radikális észt. Azt olyan szerencsétlenek, mint te, nem jók másra, csak arra, hogy Fletó és országromboló bandáját segítsék.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.09.20. 22:32:23

Tomcat is írja meg az index is, hogy meg akarták támadni valami színházi előadás, koncert? közönségét gondolom a Nagymező utcánál ezek az eszement náci droidok.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.20. 22:34:15

Falafel, ez igaz? Te is szoci savazó vagyol?:-DDDDDDDD

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.09.20. 22:34:39

"A tömegben provokátorok dolgoznak. Közhely, de így van. A Nagymező utcánál egy színházi előadás mellett haladtunk el. Nem lett volna semmi baj, de valaki uszítani kezdte a tömeg csekély értemű részét, "Harcoljatok! Harcoljatok!" kiáltásokkal, azt terjesztve, hogy az ott a Gyurcsány-féle tüntetés, mások szerint pedig egy zsidó klezmerzenekar. (Régi BM-es tankönyveket ajánlok mindenki figyelmébe, azokban le van írva, milyen egyszerű módszerekkel lehet félrevinni egy tüntetést, főleg ha akkora, mint ez, több ezer fős.) A szervezők, Zagyva Gyula vezetésével úrrá lettek a rendbontáson, csak öt-hat idióta dobálta sörösüvegekkel a színielőadás nézőit, bár ez is épp elég baj volt. Az előadás szervezőitől magam kértem bocsánatot az incidensért, és páran próbáltuk megnyugtatni a rémült családokat, akik közül egyébként többen még a dobálás megkezdődése előtt mosolyogva mutatták a menetünket gyermekeiknek, azt mondták, ezektől nem kell félni, ezek a mieink, magyarok. Hát, gratulálok néhány egységsugarúnak!"

Nem biztos, hogy provokátorok. Lehet, hogy ide vezet a Tomcat-féle "nevelés"

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.20. 22:35:16

Őrnagy,

erről nem is hallottam. a színházlátogatók mi a tököm köze van a kartázósokhoz? Ezek tényleg ennyire egyszerűek voltak?

medve2 2008.09.20. 22:35:36

Provokátorok? Bassza meg, idióták!

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.09.20. 22:36:49

El tudom képzelni, hogy egy tomket-rajongó tini mindenhol zsidókat lát

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.09.20. 22:37:47

Az index is írta, most kivételesen tuti, hogy nem hazudik egyik se :DDD

plastik02 2008.09.20. 22:39:19

provokátorok bazmeg. ahol az átlag-iq nem haladja meg egy magasabb rendű növényét oda nem kellenek provokátorok...

egyébként épp Csonka Pici konferált, amikor arra ment a tömeg, erre elkezdődött a buzizás, majd a dobálózás.

medve2 2008.09.20. 22:39:47

Íme Tomcat: "A Bombagyár a továbbiakban nem vesz részt a ma esti eseményekben. A tisztességgel indult magyargyűlölet elleni tüntetéshez számos provokátor, agresszív elem és számunkra vállalhatatlan személy csatlakozott, akik az általuk viselt jelképek szellemiségével is ellentétesen cselekednek. Ezek a személyek nem a magyarság Horthy Miklós szellemisége által képviselt irányvonalát követik, de még saját választott identitásukkal sincsenek tisztában, csak ürügyként használják. Részünkről bocsánatot kérünk azoktól, akiket ezek az emberek érdemtelenül inzultáltak, vagy inzultálni fognak."

medve2 2008.09.20. 22:41:39

Megáll az ész. Ez a köcsög, ez a Tomcat most elhatárolódik, de azért korábban elment megzavarni egy zsidó vallási rendezvényt. És most van pofája nézni mint Rozi a moziban?

medve2 2008.09.20. 22:45:55

Itt van Tomcat kommentje, megtaláltam: " tömegben provokátorok dolgoznak. Közhely, de így van. A Nagymező utcánál egy színházi előadás mellett haladtunk el. Nem lett volna semmi baj, de valaki uszítani kezdte a tömeg csekély értemű részét, "Harcoljatok! Harcoljatok!" kiáltásokkal, azt terjesztve, hogy az ott a Gyurcsány-féle tüntetés, mások szerint pedig egy zsidó klezmerzenekar. (Régi BM-es tankönyveket ajánlok mindenki figyelmébe, azokban le van írva, milyen egyszerű módszerekkel lehet félrevinni egy tüntetést, főleg ha akkora, mint ez, több ezer fős.) A szervezők, Zagyva Gyula vezetésével úrrá lettek a rendbontáson, csak öt-hat idióta dobálta sörösüvegekkel a színielőadás nézőit, bár ez is épp elég baj volt. Az előadás szervezőitől magam kértem bocsánatot az incidensért, és páran próbáltuk megnyugtatni a rémült családokat, akik közül egyébként többen még a dobálás megkezdődése előtt mosolyogva mutatták a menetünket gyermekeiknek, azt mondták, ezektől nem kell félni, ezek a mieink, magyarok. Hát, gratulálok néhány egységsugarúnak!"

Seggfej Tomcat, seggfej Morvai Krisztinka, ez a te néped, ilyenné neveltétek!!

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.20. 22:49:02

medve,


másról van itt szó szerintem. TC amióta az eksönjeit nagyobb volumennel csinálja, mindig a törvényesség határán mozog, de úgy, hogy épp benne maradjon - annyira nem hülye gyerek, és nyilván kap szaktanácsokat is, így ezt elég ügyesen csinálta.
Ugyanez igaz a politikai üzeneteire is, a nagy része mindig "belül" maradt azon az értelmezésen, ami még "beleférhet" (bár asszem az utóbbi időben ez már nem nagyon ment neki).
Most itt volt ez a mai hiszti, ami színtiszta balhévá fajult, mint olvasom, színházlátogatókra üvegeket szóró kopaszokkal, és színtiszta mucsai barbarizmussal - ezzel (akárhányan is voltak a balhésok) a nemzeti radikálisok akkorát égtek, mint a Reichstag, ugyanis ahelyett, hogy a cigók mentek volna hisztizni, csináltak ők maguknak. Fájdalom, de a mai kép alapján a kopikkal súlyosbított menet volt az eddigi legprimitívebb - és ezzel (mai témán maradva) a cigók alá játszották magukat.

TC nyilván ezért meszeli el őket.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.20. 22:50:23

"épp Csonka Pici konferált, amikor arra ment a tömeg,"
Ilyen máskor is volt már? Mármint hogy Csonka Pici akkor
konferál az utcán amikor arra megy a "tömeg"?

tevevanegypupu 2008.09.20. 23:28:15

Egyebkent ha mar hulyezunk barkit is, akkor megiscsak azokat kellene elsosorban akik ezt a mai felvonulasdompinget azert szerveztek, mert soha nem latott mereteket oltott a fasizmus, nacizmus es mindez a Fidesz csendes es cinkos jovahagyasaval. Ha valakik elsosorban hulyek voltak a mai napon akkor ok az elsok. Az osszes tobbi utana jon.

freehckr 2008.09.21. 00:36:34

Hát igen, rágjátok itt a gittet órák óta, tevevanegypupu meg egy mondatban leírta a lényeget:

"Egyebkent ha mar hulyezunk barkit is, akkor megiscsak azokat kellene elsosorban akik ezt a mai felvonulasdompinget azert szerveztek, mert soha nem latott mereteket oltott a fasizmus, nacizmus es mindez a Fidesz csendes es cinkos jovahagyasaval."

És akkor egyből világos kik is a "provokátorok", kik azok a kik "nem férnek a bőrükbe", kik az "egységsugarúak", kik miatt van ez az egész hogy "droidok" (rendőr gúnyában és anélkül) százával randalíroznak a városban, és hogy tulajdonképpen kinek is az érdeke ez az egész sz*r, meg hogy ennek sose legyen vége... legalábbis a következő választásig semmiképpen.

2006 szeptember 17 előtt volt hasonló?

medve2 2008.09.21. 01:40:47

Gabrilo! Egy ilyen Tomcatet már akkor le kellett volna állítani, amikor Hanukázott, amikor egy Blogin nevű hatalmas nagy köcsöggel bloggozgat, amikor újságírókra támad, amikot az Újlipótvárosban akciózik. Rég el kellett volna küldeni a retkesbe.

medve2 2008.09.21. 01:42:59

Kedves tevevanegypupu! Hát nem érted. Persze, hogy Fletóékat kéne szídni, csakhigy ez most már veszett fejsze nyele, mert ez a néhány náci barom elterel mindent. És nem Fletó adott nekik ennyi kibaszott kevés agyat.

medve2 2008.09.21. 01:44:40

Azért az most már szép lassan a mi felelősségünk is freehckr, hogy ezeket a faszokat egyértelműen és nyilvánosan lerugjuk a jobboldalról. Ahogyan ezt Pesty László a Hír TV-ben elkezdte!

HaCS 2008.09.21. 03:10:27

Sokmindenben nem értek egyet Tomcattel, eléggé más oldalról nézzük a dolgokat, de az ő szemszögéből ez a poszt teljesen normális, és sokatmondó:

bombagyar.hu/index.php?post=1357

commontalk 2008.09.21. 07:55:27

Jóval többen voltunk, mint, amit például a Hírszerző összehazudott rólunk tegnap estétől kezdve. Kérdezem, ha tele a Lánchíd, a Roosvelt tér Akadémia felőli része, ehhez hozzáadod az Akadémia utca egész hosszát, szintén végig tömve tüntetőkkel, az valóban párszáz ember lenne?
Viszont nem számháborút kívánok folytatni, ahol hozzám Vitányi, Konrád, Iványi Gábor szólnak, ott érdemes meghallgatni azt, amit mondanak. Látok egy divatos flegmaságot a független, illetve az Orbánt sem kedvelő, de minket, baloldaliakat leginkább bunkózó fiatal értelmiségiek részéről. S nem értem.
Mi soha nem ütöttünk senkit, egy kukát nem borítottunk fel, 1998-tól egy percre meg nem kérdőjeleztük Orbán hatalmát, tiszteljük a demokratikus berendezkedést: ezek után munkásőrök, és Kolompár tolvajbandája lennénk?
Hánynom kell. Ki kell nektek? Ki az a makulátlan, eredeti megkérdőjelezhetetlen zseni, akire szerintetek szüksége van ennek az országnak. A testnek is jobb és bal-fele van, így egész, nem értem, miért kell szégyenként megélnem a baloldaliságomat immár húsz éve. Rossz a memóriátok, mert Horn idején sem kaptunk mást és jobbat, pedig szerintem, eddig az a kormány volt a legeredményesebb, ha valaki higgadtan tudna mérlegelni, más lenne a megítélés. Kikérem magamnak, és tízezreknek ezeket a sértegetéseket.

Lacc78 2008.09.21. 08:15:24

Az ügynöközéshez (bocs, de csak most keltem fel):

Ki osztogatott csuklyákat és miért? Csak nem azért, mert balhét akart? Az egy dolog, hogy mit mondott a Hősök terén, az meg egy másik dolog, hogy mit csinált később. Talán tavaly márc. 15-én, amikor egész nap semmi rendbontás nem volt, este 8 körül valahonnan előszedték Budaházyt, hogy csináljon már egy kis balhét. Csinált is.

states 2008.09.21. 08:32:47

commontalk
Ahogy elnéztem a híradókat, Budaházyéknak megint sikerült legalább 2 hónappal meghosszabítani Gyurcsány lélegeztetőgépének energiaellátását. A legközelebbi Charta-tüntetésre tehát nyugodtan meghívhatnátok a Kossuth-térieket meg a vármegyéseket. Elvégre a közös cél szentesíti az eszközt: kihúzni 2010-ig. Annál is inkább demonstrálhatnátok közösen, mert ami színvonalat illeti, az is teljesen megegyezik: csikósok és esernyősök együtt Gyurcsányisztánért....

Pelso.. 2008.09.21. 08:39:40

Gratulálok a 64 Agyhalottak társaságának. Ismét sikerült jó néhány szavazatot átpasszolni a másik oldalra.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.09.21. 09:18:52

magyar kártyázás

Azért az kacagtató volt, amikor ferkó "jobboldali testvéreim" szöveggel jött:-)))

De a lényeg:
Elválik a szar a májtól, ahogy azt egyik kedves kommentező mondotta egész más dolog kapcsán. Akinek eddig nem volt világos, a fideszes tüntetőnek semmi köze a szélsőjobbos tüntetőhöz. Tegnap a napnál is világosabban kiderült, h ez két külön kaszt.
Október 23-án lesz egy gyönyörű, nagy és békés fidesz demontstráció:-P, az lesz a máj, ez a Butaházy-Toroczkaki meg volt a szar. Ennyi.

Szvsz a kolompári romatüntetés kapcsán még felszínre fog jönni egy-két fura/különös dolog...
Azt sem értem, h ha most kimosták a Duna vizében az árpádsávost, és tisztát kiáltott a mosónő (roma polgártárs), akkor innentől kezdve már - ez a megtisztított zászló - legitim eszköz lett?

Sokat ne tévedjünk, ez a tüntetés nem az antifa harc része volt, hanem azt megmutatni, h kb. mekkora tömeget bír még megmozgatni szent böszme ferenc.
Ekkorát bírt, kb. 5000 ember.
Jóóóó, tudom, télleg sokan azért mentek oda, mert úgymond hatalmas a fasiszta/náci veszély, de aki odament, az mind tisztában volt azzal, h a jelenléte kiállás fletó és az ő igen "cselekvőképes" kormányzása mellett, ottléte segíti az ő politikai túlélését.

A hírtv - a jobboldal szempontjából - ezúttal nagyon kártékony. Azt szövegeli leginkább, h a rendőrség nem tudta megakadályozni a balhét, ahelyett, h arra tenné a hangsúlyt, h ezek a tomboló barmok szélsőséges, a fidesztől idegen elemek, akikhez semmi köze Orbánnak, a demokratikus jobboldalnak.
Szomorú lennék, ha a jobber média nem lenne képes megtenni a szar és a máj elválasztásának definiálását a hétvége kapcsán. Meg kell tenni, ennél jobb alkalom nemigen lesz mostanában erre....

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.09.21. 09:30:58

a zindexen van video a kartás vonulásról.

kapcsolatos surda sapka rulez.

vidám, nyugodt emberek beszélnek, magyar zászlót lenget a szél.

egyébként kíváncsi lennék, hogy egy szabolcsi kisfaluból is ilyen elánnal menne-e a kisebbségek ellen elkövetett uszítás elítélése. (a rossz nyelvek szerint a legnagyobb kisebbség azért kisebbség, mert a többség a sitten ül.)

a kukabúvár extrémjobbot meg már tényleg le kellene kapcsolni. a fasznak jó az, ha az egységsugarú lerúgja a szemetest a falról? Toroczkait meg Budaházyt is legközelebb valami melegpornóban látnám szívesen szereplőnek.

ha bárki is azt gondolja, hogy a legalja randalírozást a társadalom eddig nem ítélte el, és ehhez pont Ferenc utcai kartájára van szükség, az komplett hülye. Ferenc, a kapocs. jobboldali testvéreim. az. a csávó akkora árokásó, hogy már lassan a makói gáznál tart.

commontalk 2008.09.21. 10:07:20

Ti tudjátok...meg is látjátok majd, ha megjön a felcsúti csodatévő...

plastik02 2008.09.21. 10:10:36

"gloire:"épp Csonka Pici konferált, amikor arra ment a tömeg,"
Ilyen máskor is volt már? Mármint hogy Csonka Pici akkor
konferál az utcán amikor arra megy a "tömeg"? "

nyilván ez is provokáció volt, Csonka Pici tehet a tegnapi napról.

tegnap mindenki a másik miatt ment ki tüntetni, de azt a tömeget látva, ami a Hősök terén gyülekezett ez a náciveszélyezés egyáltalán nem tűnt egy szürreális indoknak. kb. 70%-ban vegytiszta skinek voltak. szálasi, nyilaskereszt, Dolfi papa és hasonlók virítottak a pólókon, néha horogkeresztes karszalaggal kiegészítve.

nyilván egy olyan rendezvényre amihez Gyurcsánynak bármi köze van nem megyek ki. egy hasonló, civil megmozdulással (ami elvileg októer 4-én lesz) viszont már egész más a helyzet.

aki állandóan kacag a barna esőn, meg a faszistaveszélyen, az azért tegnap láthatott és halhatott ("mocskos zsidók", "szemét cigányok", "fehér Magyarországot", Gyurcsánról nem is volt szó...) érdekes dolgokat abban a világmocska menetben, aminek Morvai Krisztina menetelt az élén.

plastik02 2008.09.21. 10:11:09

ya és nem 200-an voltak, hanem legalább 2-3000-en az elején.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 10:13:26

gabrilo:
Te, mint huszonkét éves géplakatos, te vagy a rasszjegyek nagy felismerője? Menj már anyádba, te kretén barom!

medve:
Ha esik az eső, esernyőt veszek. Télen kabátot hordok. A társadalmi viszonyok az elmúlt 18 éveben változtak. Alkalmazkodni nem hülyeség, hanem célszerű. No, de ezt egy géplakatosnak nehéz felfogni. Apád inkább kis széket csinált volna.

harcos:
Nagy gáz lenne, ha minősített hegesztők lennének a magyar elit. Amit leírtál aluliskolázottságod tanútétele.

csi: a rasszista és náci magyarozás nem unalmas?

medve2 2008.09.21. 10:17:04

Na itt a másik! Commontalk: csak kedvenc miniszterelnköd 2006-ban ne a rendőrséggel verette volna szét a tűntetőket, ne poénkodtatok volna a megverteken és ne titkosszolgálati eszközökkel operálnátok állandóan, akkor még meg is hatodnék rajtad.

Steve the Great 2008.09.21. 10:17:13

Én egyébként azt se hinném, hogy a valóban fasisztának/nácinak/nyilasnak látszó egységek provokátorok lettek volna... Egy "klub" tagjai csak ismerik annyira egymást, hogy ez feltűnt volna...

Viszont - szintén szerintem - arányaiban itt sincs nagyobb széljobb, mint pl. Németországban, tehát nem az antifasiszta lenne a legfőbb feladat...

plastik02 2008.09.21. 10:19:40

egyébként Morvai Krisztina borzalmas szónok. a tömeg is majdnem elaludt, még a burkolt zsidózásra is alig kapták fela fejüket. ő is beszélt a leghosszabban.
ellenben Toroczkai igen jól mozog a retorikában, nem csoda, hogy neki sikerült felrázni a szkineket.

medve2 2008.09.21. 10:19:42

Bizony Malacka! A jobboldali média ebben az ügyben hatalmas seggfej!

Steve the Great 2008.09.21. 10:21:49

plastik02 2008.09.21. 10:19:40
"egyébként Morvai Krisztina borzalmas szónok."

Hát igen, az egyetemi tapasztalat... :)

plastik02 2008.09.21. 10:24:52

aha, csak Németországban egy 1000 fős széljobb tüntetésre több tízezer ellentütető megy ki, a jobboldali pártok képviselőivel az élen...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 10:25:29

Ahogy a radikális oldal erősödik, úgy tolódik balra a pártokráciában hívő jobboldal, hogy a hatalmon ne kelljen megosztozni egy újabb erővel . És a legtöbbek számára elfogadhatóbb, hogy gyurcsány és hordája évtizedekre Európa utolsójává, az uniós csatlakozás vesztesévé tette az országot, mint az, hogy radikális fiatalok kivonulnak, és kimondják, amit mindannyian gondolunk. Elfogadhatóbb a pártokrata, szellemileg eltunyult, jelentős létszámú söpredék számára, hogy minden kormányellenes tüntetést szétvernek a rendőrök, mint az, hogy a jogszerűtlen és súlyosan törtvényt, sőt Alkotmányt sértő rendőri intézkedés miatt felkapnak néhány követ, és neki mennek a rendőrkordonnak. Mert miért is tilos a szovjet emlékműhöz vonulni, és ott nem tetszésünket kifejezni?
A látszólagos rend, a szavakban működő jogállam elfogadhatóbb, mint a valóságos rendért és jogállamért megnyilvánuló utcai demonstráció. Tisztára, mint a mátrix-ban: a negatív hős, visszavégyik a mátrix látszólagos rendjébe, még akkor is, ha tudja, hogy mindez illúzió, és az őt alkotó test végül elenyészik egy olyan hatalom törekvésein, amely vele nem számol, mint értelmes entitással.

tevevanegypupu 2008.09.21. 10:27:39

medve2

de ertem miert kell elitelni ezeket a cipot es mit tudom en miket hajigalo hulyeket. Csak eppen nyilvanvalo, hogy ezeknek az embereknek semmi koze nincs azokhoz, akik azert mentek tiltakozni, mert hamisnak talaljak a Magyar Demokratikus Charta jelenleg provokacionak szant felvonulasat.

Tomcat cselekedeteit is ketfelekeppen kell megitelni:mas az amikor a kormany ellen tiltakozik (ugy tudom mindig bekes eszkozokkel) es mas amikor zsido- es ciganyellenes felvonulasokat es provokaciot szervez. Sajnos ez utobbival teljes egeszeben tonkrevagja a kormanyellenes (jogos) tiltakozasaval szerzett rokonszenvet..

Hogy a csikosok mit akarnak az tenyleg zavaros. A modszereiket minden jtisztesseges ember eliteli.
Csak azt nem ertem, ha a hatosag tudja es latja mit muvelnek, miert vannak meg mindig szabadlabon? Vagy legalabbis miert nem soznak a nyakukba akkora penzbuntetest, hogy orokre elmenjen a kedvuk a provokaciotol !

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 10:40:06

teve:
Örülök, hogy ilyen sokan vagytok az önkéntes géplakatosok kommentelő körében. De tényleg!
Tudod, ha ezek a radikálisok nem lenneének, te azt sem tudnád, hogy ferkó elkúrta. (Ó, most mondták be, hogy Fodor-Orbán buli volt megint! - Elrőe a koalícióig!) Nem tudnál semmit, mi is történik. nem tudnád, hogy, ami történik az nem jó. Azért tudod, mert van, aki tiltakozik. A Fidezs a mi a faszt csinál? Szólt egy szót is a charta ellen? Szólt az EU-parlamentben nácizó szockó képviselők vislekedése ellen? Szólt az újabb kordonok ellen? A fidesz nem képvisel senkit. Bedarált titeket, zanzaagyú barmokat.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.21. 10:47:32

Mr Falafel 2008.09.21. 10:13:26
gabrilo:
Te, mint huszonkét éves géplakatos, te vagy a rasszjegyek nagy felismerője? Menj már anyádba, te kretén barom!

Ez a személyeskedő netes szájkarate divat nálatok?:((( Vagy most ezzel a szalonzsidózással/káromkodással kompenzálsz valamit? Esetleg itt vezetsz le valamit, amit amúgy máshol kéne?:((
Leeresztett a guminő, kedves Falafel?:(((

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2008.09.21. 10:49:29

Szeretnék egy kicsit emlékezni.

A 90-es évek második felében, a MIÉP legjobb időszakában Csurka Pista bácsi nagyszabású pártgyűléseket rendezett a Hősök terén. Nem akarok a szokásos nagyot- vagy kicsitmondási vitákba keveredni a résztvevők létszámát illetőleg, de elmondható, hogy igen jelentős tömeg gyűlt össze minden alkalommal. Egy Szent-István napi rendezvényen én is jelen voltam. Volt minden, ami egy ilyen rendezvényen kell, a pártelnök köszöntése nevenapján, asszonykórus, szavalat, kardal, szónoklat, amiben Csurka megcsillogtatta teljes írói és retorikai eszköztárát, ifj. Hegedűs Lóránt és tán Gidai Erzsébet is, a radikális jobb gondolatrendszerének minden elemét megvillantva. Egy dologra nagyon emlékszem. Arra, hogy a tömeg méltósággal viselkedett. A hőbörgőket lehurrogták, nem volt semmi rendbontás, az ünnepség befejezése után mindenki békén hazament. Semmi olyan hangulat nem volt, hogy bárki a rendőröktől félt volna, pedig ez a leghorngyulább időkben történt. Én egy ilyen gyűlésen voltam jelen, de semmiféle emlékem nincs arról, hogy bármi rendbontás lett volna az igencsak nagy létszámú MIÉP gyűlésekkel kapcsolatosan, a rendőrség erőszakos fellépéséről sincs semmiféle tudomásom.

Most itt tartunk, ahol.

A süllyedés érezhető.

Hol van az a régi nyár!

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2008.09.21. 10:54:55

Helyesbítés:

Csurka megcsillogtatta teljes írói és retorikai eszköztárát, ifj. Hegedűs Lóránt és tán Gidai Erzsébet is, a radikális jobb gondolatrendszerének minden elemét megvillantva.

Helyett:

Csurka megcsillogtatta teljes írói és retorikai eszköztárát, ifj. Hegedűs Lóránt és tán Gidai Erzsébet is szónokolt, a radikális jobb gondolatrendszerének minden elemét megvillantva.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 11:02:36

gabrilo:
Nem személyeskedem, csak tényt közlök. antropológus, szociál-antropológus körökben a te neved nem mond semmit. Nyilván azért, mert semmi közöd a diszciplínához. Tudod, felismerném, ha antropológus lennél. Vágod, miért? Arról nem szólva, hogy bizonyos közösségen belül mi tudjuk, kit hová tegyünk.

Elpet:
Nem 90-es éveket írunk. Akkoriban nem volt elkúrás, hanem gazdasági és kulturális fejlődés volt. Most 2000-s éveket írunk, és van elkúrás, súlyos gazdasági és kulturális gondok. Miért nem írsz ilyeneket: Tavaly nyáron sütött a nap, és nem vettem kabátot. Idén nyáron meg esett az eső, hideg volt, oszt a sok hülye melegen öltözik.

Pelso.. 2008.09.21. 11:02:40

Mr Falafel,
Szerencsére olyan országban élünk, ahol nem tilos a nemtetszést kifejezni a szovjet emlékműnél.
Ami tilos, törvénysértő, gyomorforgató: az ugyanott a gyujtogatás, rongálás, rendőrök megtámadása stb.

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.09.21. 11:04:36

Mr Falafel 2008.09.21. 10:13:26

>Nagy gáz lenne, ha minősített hegesztők lennének a magyar elit. Amit leírtál aluliskolázottságod tanútétele.

Jobb lenne, ha mások felvetéseire érdemben reagálna, nem pedig "aluliskolázottságukról" vagy "kreténségükről" kezdene fantáziálni. Azon meg gondolkodjon el, hogy szoci szavazóként mennyi joga van másokat oktatni politikai éleslátásból.

tevevanegypupu 2008.09.21. 11:05:04

Mr Falafel

Lehet, hogy zanzaagyu barom vagyok mert szeretnem, ha egy civilizalt orszaghoz meltoan demokratikus uton tortenjen valasztas, aztan tiltakozas a torvenytelensegek ellen. Az orszag tobbsege szinten nem lat lehetoseget arra - szerinted valoszinuleg gyavak vagyunk - hogy gyujtogatassal, kockakovek felszedesevel, autok felboritgatasaval es egyeb eroszakos eszkozokkel jusson ki a zsakutcabol. Bele kell torodnunk, hogy 2010-ig varnunk kell. Nekem sem tetszik, de ez van.

Elkepzelhetetlennek tartom, hogy belerugjak valakibe vagy felpofozzam..Azok akik festekkel ontik le a szobrokat, betorik az ablakokat es feldontenek mindent es mindenkit aki az utjukba kerul, korulbelul ugyanolyan erredmenyre jutnak mint mondjuk en, aki allandoan tiltakozom irasban.

Szoval egyforman hatekonyak vagyunk, csak en az altalam megfelelonek tartott demokratikus modon probalom elmondani a velemenyem. Ok nem.. Egyikunk sem ment eddig semmire. Ok viszont szereztek annyi ellenseget a Fidesznek es a jobboldalnak, hogy ketsegesse valik a 2010-es jobboldali gyozelem is. Most akkor ki a zanzaagyu barom?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 11:09:00

Pelso:
Üdv, egy újabb géplakatos!
Bizonyára tudod, hogy a hős szovjet elnyomók emlékművét a Szabadság(muhaha) téren kordonnal vették körül, és az oda érkező tömeget felszólítás nélkül oszlatni kezdték. Nem engedték elhelyezni a cipőket. Persze, haza kellett volna menni, és kussolni. Mi ez a kis Alkotmányellenes rendőri akció! Érted, elvtárs? Oda sem engedték őket, hanem könnygázzal nyitottak. Ez jelenti nálad a "nem tilos a nem tetszést kifejezni"?

states 2008.09.21. 11:09:34

Mr Falafel
Azt azért nem igaz, hogy ne tudod: ezek a primitív, szánalmas megmozdulások kizárólag Gyurcsány malmára hajtják a vizet. Ha ezek tegnap nincsenek, Gyurcsány ég, mint a rongy a 3 ezer chartásával meg az 500 cigányával. Budaházyék viszont ismét kisegítették. A Fideszt lehet szidni, hogy nem elég radikális, csakhogy ebben az országban van vagy hat és félmillió nem radikális választó, ami azt jelenti, hogy Orbánék a parlamentbe se kerülnének be, ha erre az útra térnének...

plastik02 2008.09.21. 11:17:10

Mr Falafel 2008.09.21. 11:09:00
Pelso:
Üdv, egy újabb géplakatos!
Bizonyára tudod, hogy a hős szovjet elnyomók emlékművét a Szabadság(muhaha) téren kordonnal vették körül, és az oda érkező tömeget felszólítás nélkül oszlatni kezdték. Nem engedték elhelyezni a cipőket. Persze, haza kellett volna menni, és kussolni. Mi ez a kis Alkotmányellenes rendőri akció! Érted, elvtárs? Oda sem engedték őket, hanem könnygázzal nyitottak. Ez jelenti nálad a "nem tilos a nem tetszést kifejezni"? "

legalább ne hauzdozz te hülye kretén, ha már nem voltál ott!
ez a géplakatosozás meg ultragáz...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 11:18:23

teve:
Én elfogadom, hogy beszari vagy, mert az is egy álláspont. Aztán lehet ezt mérsékeltnek, kulturáltnak nevezni, tök mindegy.
Szerintem sokan valljuk, hogy az MDF nem jobboldali párt. A leginkább a fidesznyikek mondják. Nem egy jó viszony. Az MDF menekül balra. Miért? - Mert ajobboldalról üldözi az őt bekebelezni igyekvő nagy párt. Széljobbra csak nem mehet, hát keres máshol szövetségest.
Így kezdett el menekülni balra a fidesz is a jobbik elől. Inkább fodorral traccspartizik, mint Vonának magyarázná el, hogy picit lazítani kéne. A Fidesz egy jobboldali győzelmet nem azért fog elbukni, mert nem nyer választást, hanem azért, mert akkor már nehezen lesz jobboldalinak mondható, amikor a szadesszal lép koalícióra. A Jobbik a fidesztől vesz majd el szavazatokat, ebben biztos vagyok. Ez pedig a fidesz halogató,sunyi politikájának köszönhető. egyre kevesebben olyan türelmesek, mint te.
Gondolkozz reálisan! Lehet előrehozott választás az SZDSZ nélkül? Nem hiszem. Ha meg a szadesz leszavazza gyurcsányt a költségvetésben, azért valamit kérni fog a fidesztől. mindennek ára van. Kérdés, hogy megfizethető-e ez az ár úgy, hogy megtartsuk a méltóságunkat.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 11:24:56

műanyag barátom!
A tér el volt kordonozva már napokkal a demonstráció előtt. Tudod járok arra naponta. Állambácsi készült rájuk rendesen. Már csak a 2 éves évforduló kapcsán is. Szóval, a ki hazudik játékot elveszítetted csúnyán.

plastik02 2008.09.21. 11:31:59

én meg ott voltam, amikor a haverjaid elkezdték bedobálni a cipőket, macskaköveket és a molotovkoktéljaikat az emlékműre és az azt védő rendőrökre, majd 10 perccel és két utcával később felgyújtottak egy rendőrautót is. nyilván provokáció meg a rendőrök rakták le a gyúlékony anyaggal teli zsákokat a kocsi mellé meg kutyafasza. de minek vitázom én voltaképpen veled? :D

Google 2008.09.21. 11:33:23

Nekem az a furcsa, ahogy a szélsőjobb az MSZP-t fetisizálja. Megkérdezik, hogy talán ez-meg az jobb az MSZP-ből? Állandóan azokhoz hasonlítják magukat, hozzájuk képest fogalmazzék meg magukat.
Node, Budaházyk, Kamerás Tomok, Tóth-Toroczkayk, más nincs?
Vagy netalán most a Fidesszel háborúztok? Mert azt akarnátok bebizonyítani, hogy nem az önkormányzati választások, nem a népszavazás, hanem ti döntitek meg az MSZP-t. Ezt Gyurcsány is szeretné, szívesen lejáratná az országot, neki már semmi nem drága, a szélsőjobbal összekacsintó jobboldal üldözi őt, hát persze.
Oda vigyétek a szavazataitokat ahova eddig, szélsőjobboldaliak! A nagyobb szájúak ezzel szoktak dicsekedni: mi a baloldalra szavaztunk. Hát tegyétek ezután is azt! Ki segítene nekik, ha nem Ti?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 11:34:29

States:
Értem, amit mondasz. Tudom, hogy ez a hivatalos álláspontja a fidesznek és a Heti Hetesnek, na meg Bolgár úúúrnak. Véleményem szerint azonban ez nem igaz. Az, hogy gyurcsány csak az Alkotmány és egyéb törvények megsértése mellett képes kormányozni, de a rendet így sem képes fenntartani, a Fidesznek jól jöhet. Persze, mint minden sok összetevős szituációban, úgy itt is nyilvánvalóü a te igazad is.
Budaházy és csipet csapata bázist épít. Minél erőszakosabban kapálódzik ferkó, annál nagyobb lesz a szélsőjobb bázisa.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 11:40:07

plastik02:
Ki mondta, hogy nem dobáltak? Dobáltak, mert a bejelentett demonstrációt feloszlatták. Miért nem próbálták ki, hogy engedik elhelyezni a cipőket, aztán megvárják, amíg hazamennek?

medve2 2008.09.21. 11:44:15

A radikális jobboldal erősödik, mondja Falafel:-)Főleg tegnap! Ezek után nem csodálkozom, hogy antikommunizmusból komcsi szavazó!

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.09.21. 11:46:08

Mr Falafel 2008.09.21. 11:34:29

>Minél erőszakosabban kapálódzik ferkó, annál nagyobb lesz a szélsőjobb bázisa.

Khm, igen, mondjuk a randalírozók száma a sokadik akciónál már felszökhet 100-ról 300-ra, a Jobbik pedig akár 0,5%-ot is kaphat a következő választáson! Bázisépítés!!

Ez az állandó beszéd a Jobbikról, meg hogy hozzá képest ki hol van, a szélsőjobboldal komoly tényezőként való emlegetése arányérzék-hiányra utal. Ne feledjük, hogy az "erősödő szélsőjobboldal" kb. 6 éve egyre jelentéktelenebb. A Jobbik szervezettségben és tömegbázisban, szakértelemben az egykori MIÉP-hez képest mérve is jelentéktelen. Az, hogy néhány tucat professzionálissá váló rendbontó meg tud jelenni a médiában, ez nem a szélsőjobb erősödésére utal, hanem részben a bulvármédia természetéből következik, részben pedig arra utal, hogy ez a médialátványosság jól jön Gyurcsiéknak.

tevevanegypupu 2008.09.21. 11:48:24

Mr Falafel

nem vagyok egy Jeanne d'Arc es Zrinyi Ilona az biztos. Amig a gyerekem es a hozzatartozoim eletet nem fenyegeti kozvetlen veszely addig nagy valoszinuseggel maradok a klaviatura mellett. Szoval es irassal is lehet nyolc napon tul gyogyulo sebeket ejteni, bar nekem nem ez a celom.(:

Hogy a Fidesz nem az Mdf-el lep koaliciora az azt hiszem egyelore vilagos, az Mdf regen nem jobboldali part, eszembe nem jutna a jobboldalra helyezni. David Ibolya rendkivul ketszinu es ellenszenves szemelyiseg kulonben is.

Az SZdsz ellen is felmerulhet nagyon sok kifogas egy jobboldali szavazo szemeben. A legnagyobb az, hogy egyuttmukodott az Mszp-vel es egyutt csusztattak az orszagot a lejtore ahonnet nagyon nehez lesz visszalokdosni. Nem tudom leszavazza-e Gyurcsanyt kulonben, azt hiszem Fodor es az ot tamogatok nagyon szivesen megtennek. Ez attol is fugg, mennyire tudnak a Fidesz-szel megegyezni es foleg hogy mit kernek cserebe.
Ez az adok-kapok ugy latszik nalunk normalis a politikai partok kozott.

De ezzel egyutt es ennek ellenere is Fodor es az o liberalizmusa meg mindig elfogadhatobb nekem mint David Ibolya. Ha mar szovetseg akkor inkabb az Szdsz mint az Mdf..De itt meg nem tartunk. Ha tisztesseges kompromisszumot lehet kotni, akkor lehet vallalni. Ha nem tudjuk tobbe-kevesbe megorizni a meltosagunkat, akkor akarmennyire is rosszul esik, maradnek ellenzekben..

tevevanegypupu 2008.09.21. 11:49:22

Mr Falafel

nem vagyok egy Jeanne d'Arc es Zrinyi Ilona az biztos. Amig a gyerekem es a hozzatartozoim eletet nem fenyegeti kozvetlen veszely addig nagy valoszinuseggel maradok a klaviatura mellett. Szoval es irassal is lehet nyolc napon tul gyogyulo sebeket ejteni, bar nekem nem ez a celom.(:

Hogy a Fidesz nem az Mdf-el lep koaliciora az azt hiszem egyelore vilagos, az Mdf regen nem jobboldali part, eszembe nem jutna a jobboldalra helyezni. David Ibolya rendkivul ketszinu es ellenszenves szemelyiseg kulonben is.

Az SZdsz ellen is felmerulhet nagyon sok kifogas egy jobboldali szavazo szemeben. A legnagyobb az, hogy egyuttmukodott az Mszp-vel es egyutt csusztattak az orszagot a lejtore ahonnet nagyon nehez lesz visszalokdosni. Nem tudom leszavazza-e Gyurcsanyt kulonben, azt hiszem Fodor es az ot tamogatok nagyon szivesen megtennek. Ez attol is fugg, mennyire tudnak a Fidesz-szel megegyezni es foleg hogy mit kernek cserebe.
Ez az adok-kapok ugy latszik nalunk normalis a politikai partok kozott.

De ezzel egyutt es ennek ellenere is Fodor es az o liberalizmusa meg mindig elfogadhatobb nekem mint David Ibolya. Ha mar szovetseg akkor inkabb az Szdsz mint az Mdf..De itt meg nem tartunk. Ha tisztesseges kompromisszumot lehet kotni, akkor lehet vallalni. Ha nem tudjuk tobbe-kevesbe megorizni a meltosagunkat, akkor akarmennyire is rosszul esik, maradnek ellenzekben..

medve2 2008.09.21. 11:49:58

kedves tevevanegypupu! Ebben a helyzuetben az egyedüli, amit hatáásosan lehet tenni az, amit Pesty László felvállalt: elküldeni ezt a csűrhét a pébe nyilvánosan. Különben rád verik.

tevevanegypupu 2008.09.21. 11:50:53

Bocsanat, hat ugy latszik a gepem ketszer kuldte el. Akkor valoszinuleg jogos amit irtam.((:

plastik02 2008.09.21. 11:56:18

én igazából azt nem értem, hogy a Fidesz (illetve Balogh Zoltán) a tegnapi nap után ma miért provokátorozott?

annyi lett volna a dolguk, hogy elítélik a tegnap történteket, a gyűlésen elhangzottakat és kiemelik, hogy jaj nekik milyen kurva fontos minden magyar állampolgár biztonsága.

ehelyett, provokátorozás, meg hogy milyen béna volt a rendőrség, hogy nem tudta megakadályozni a rendbontást, ami egyáltalán nem igaz. Szabadság teret tíz perc alatt kitakarították, az egész erőszakos tüntetés nem tartott két óránál tovább. a rendőrség felkészülten, profin kezelte a helyzetet.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 11:58:27

teve:
Ez egy világos álláspont. Az én számomra furcsa, és elfogadhatatlan az SZDSZ-ről kifejtett véleményed, ugyanakkor magam is ezt látom reálisnak. Ettől, persze, nem vagyok boldog.
Látod, ezért érdemes vitatkozni.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 12:01:12

Dzsucse és medve:
Ti olyan egyformán setétek vagytok, hogy az valami fenomenális. Aztán nehogy gondolkodásra adjátok az a nagy tök fejeteket, mert még rátok olvassák a művházban.

tevevanegypupu 2008.09.21. 12:08:57

Mr Falafel
"Làtod, ezért érdemes vitatkozni."

Hat persze. Sertegetni viszont nem kellene senkit, attol hogy egymast zanzaagyazzuk a helyzet meg nem valtozik. Es ugy nagyjabol aki ide ir egyet szeretne kulonben is: legyen mindel elobb kormanyvaltas.

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.09.21. 12:11:30

Mr Falafel 2008.09.21. 12:01:12

Bárcsak egyszer egy nyomorult kis érvet, egy árva tényállítást hallanék magától, nemcsak a fantáziáit arról, hogy ki a setét, meg ki a géplakatos. Pl. egy adatot, ami alátámasztja a szélsőjobboldal erősödését. (Lehet persze, hogy Gréczy és Vásárhelyi munkásságából meríti értesüléseit, régi szoci szavazóként ez teljesen természetes. Akkor legalább ezeket a forrásokat jelölje meg.) Vagy egy tényt, ami arra utal, hogy a Jobbik komoly tényező. Az, ha a Blikkben azt olvassa, hogy "megin' randalíroztak", nem egy ilyen tény.

plastik02 2008.09.21. 12:13:52

egyszerűen nem tudok lejönni az index videóról. annyira elragadó, ahogy tomcat mélységesen felháborodik mikor lefasisztázzák. :D:D:D

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.09.21. 12:16:55

Falafel,
az a baj, hogy - azonkívül, hogy rühelled Ferkót - nem igen tisztázod a saját álláspontodat.
Mert a jobber tüntetők részben lehetnek ügynökök, ügynökök által felpiszkált elégedetlenek...
És miközben elfogadjuk az elégedetlenséget Ferkóval szemben, még mindig felmerül az ilyen balhék politikai hasznossága.
A teljes elutasítás s a teljes elfogadás közt ölég sok átmenet van és sok szempont. (Ez amolyan jezsuita dolog :)

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 12:16:56

teve:
Én nem szeretek egyetérteni már az előtt, hogy vitatkoztunk volna. sokatokat csak felpiszkálva lehet rábírni a gondolkodásra. Van, akit így sem. Nekem az kevés, hogy valaki azt fújja, amit a valamilyen oldalhoz közeli politológusok szajkóznak. Az sem érdekel, mit vartyog a TV2 vagy Bolgár úúúr. Az embernek legyenek önálló gondolatai. Jelen esetben mielőtt elutasít, vagy elfogad valamit, vizsgálja meg minden oldalról. Én nem járok tüntetni. 2006-ban egy hétig bírtam. Soha nem volt sem nemzeti színű, sem árpádsávos zászlóm, kokárdám, karszalagom. Nem bírom a vandalizmust sem. A legjobban azt utálom, hogy nincs jogbiztonság, jogállamiság. Igyekszem mindent körbejárni. A Jobbikra szavazom nemsokára, mert Morvai Krisztina kell az EU-parlamentbe. Most igyekszem megismerni mások véleményét, és azt is, hogy miért az a véleménye, ami. Nekem ez érdekes mind szakmailag, mind a magánember szintjén. A sértegetést nem szabad komolyan venni, mert te nem puputeve vagy, én meg nem egy étel. Nem céltalanul provokálok, de ezt nem fogom minduntalan leírni, csak azoknak, akik elég nyitottak, hogy meg akarják érteni.

plastik02 2008.09.21. 12:19:46

igazad van tölgy. 3000 ügynök vonult tegnap az Andrássy úton...

states 2008.09.21. 12:19:56

Azért egy kívülálló szerintem a hasát fogta tegnap a röhögéstől, amikor látta, hogy az egyik oldalon Farkasházy, mint egy bajuszos Mary Poppins esernyőt nyitogat, Kolompár pedig nagymosást rendez Duna-vízben, miközben a másikon egy egész hortobágyi skanzen vág neki a Belvárosnak időnként távol-keleti harcművésznek álcázva magát, nyomukban egy század Darth Vederrel...

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.09.21. 12:20:44

Mr Falafel 2008.09.21. 12:16:56
>Az sem érdekel, mit vartyog a TV2 vagy Bolgár úúúr.

Á, dehogy, hogyan is érdekelné.

vö.

Mr Falafel 2008.05.31. 20:49:16
>Igazad van, tökorrú marhája, tényleg lopott a Fidesz. Én ellenük is szavaztam pont emiatt. Ezüsthajó, Happy End, stb. 20 millió itt, 80 millió ott

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 12:26:25

harcos:
Ha magadtól nem látod, akkor mondhatok bármit. Veled ellentétben én sokfelé megfordulok a mindennapokban, és igyekszem megismerni mások véleményét. Sokan vannak, akik nem mennek tüntetni, de radikális érzületűek. Hogy ez a választások idején mire lesz elég, azt nem prognosztizálnám előre. Minél erősebb a pártokrácia, annál sikertelenebb egy radikális erő. El tudom képzelni, hogy a radikálisok sikertelenek lesznek. Nincs ebben semmi. S ha már a pártokráciának köszönhetően a szocializmus idején való ál-választások szintjére sűllyedt vissza a parlamenti választás, legalább megpróbálok önálló véleményt megfogalmazni. hogy ez a pártokratáknak nem tetszik, az csak megerősít engem, hogy helyesen cselekszem.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.21. 12:32:54

Falafel a kiábrándult szoci savazó prototípusa. Kiváló emberismerő-és politikai elemző, olyannyira, hogy 2002-ben Megyóra bírt voksolni.
Most pedig megmondja mindenkiről, milyen hülye:)))

De mégiscsak a guminő lesz itt a ludas:)))))))

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 12:33:11

Szia Nagy tölgy!
Értem, amit mondasz. Anno a HírTv-ben mutogatták az "elkúrtad" pólót rendőri mellvértre cserélő kopasz manusokat, meg azt a Kökényesi nevűt, aki hol újságíró volt, hol meg rohamrendőr. A provokáció hasznos fegyver. Hülye, aki nem él vele. Az alvó güynökök, alvó sejtek sem kizárólag CIA vagy terrorista metodika. Lásd egri fidesznyik esete. Sok ilyen lehet, sok ilyen van nagy valószínűséggel.

Az álláspontom tisztázása nálam nem olyan egyszerű feladat. Folyamatosan kételkedem. Ahogy öregszem, egyre kevésbé szeretném, ha hibáznék. No, nem itt, Falafelként, hanem való életben valós személyként.

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.09.21. 12:33:13

Mr Falafel 2008.09.21. 12:26:25

>Sokan vannak, akik nem mennek tüntetni, de radikális érzületűek.

Jó, "sokan vannak", mert aki "nyitott szemmel jár a világban", az "látja". A közvéleménykutatások és a választások pedig mérik, hogy ez a Jobbik támogatottsága 0,5-1%. Ez tényleg sok ember, mert 50 ezer vagy 100 ezer ember sok ember, csak egy választáson semmi.

>Minél erősebb a pártokrácia, annál sikertelenebb egy radikális erő.

Az a bizonyos radikális erő egy párt, noha dilettáns, szektaszerű párt köré épül. Amíg a szélsőjobbnak a többi pártra emlékeztető pártja volt (MIÉP), addig volt számottevően erős. Igaz, akkor az utcán nem zavarogtak százan, csak gyűléseztek a Hősök terén húszezren, ami az Önhöz hasonló, a világban nyitott szemmel járó objektív szabad gonddolkodóknak ezek szerint fel sem tűnik.

Maga szerint a szélsőjobb erősödik, mert az 1998 körül szokásos több tízezer békés tüntető helyett száz futballhuligánt tud az utcára vinni 2008-ban. Mi ez, ha nem teljes behódolás a bulvársajtó tálalási módszereinek?

>El tudom képzelni, hogy a radikálisok sikertelenek lesznek.

Minden jel arra utal, hogy sikertelenek lesznek. 1% ugyanis nem választási siker.

tevevanegypupu 2008.09.21. 12:33:35

Tomcat nem tudja vagy nem akarja elfogadni, hogy egy adott helyzetert mindig az egesz felel. Nem lehet es nem szabad kiragadni etnikai hovatartozas alapjan senkit, ez felhaborito es erkolcstelen. Part es preferencia alapon az mar mas. Ha valaki becstelenseggel hatalomra jutott kormanyt tamogat, akkor jogosan tuntetnek ellenuk. De csakis ezert, nem pedig a vallasi hovatartozasuk miatt.

Nagy problemak vannak, de hogy ezt nem sikerul megoldani, a felelosseg mindig eloszlik. Kisebb-nagyobb mertekben de mindig kozos. Az egyik oldal visszael a felelemmel ami nem mindig jogos de ertheto. A masik pedig szandekosan felelmet akar kelteni mert ugy kepzeli - szemet modon - ha ijesztget akkor hatalmon maradhat. Nehez a ketto kozott megmaradni es arra hivatkozni, hogy a helyzet politikai jatszmak miatt alakult igy, nem a valosagot tukrozi.

Ezt hasznaljak ki azok akik semmit nem akarnak csak anarchiat es balhet. Nincsenek sokan, alig nehany szazalek, viszont annyira hangosak alkalmankent, hogy nem lehet toluk mast meghallani.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 12:39:46

harcos:
A 90-es években is volt egy helyzet, és most is van egy másik. akkoriban csak szoktattak minket, hogy elviseljük a stiklijeiket. Nekem nem tetszett sem Kaja Ibrahim, sem az Ezüst Hajó. Csakhogy ott mérföldekkel kisebb pénzről volt szó.
Az a gond, hogy tájékozatlan vagy, nincs kapcsolatod a minennapokkal. Kóka cége megvette az Andrássy úti MÁV székházat 900 millióért, majd a MÁV visszabérelte tőle 300 millió plusz áfáért. A MÁV 5 évet előre kifizett. Egyszerű matematika: akkor most ki fizett kinek? Ferkó cégei Lichtensteinben panamáznak, vagy állami kedvezmények milliárdjait élvezik. Gyurcsány fiktív céggel tulajdont szerez egy másik cégben, majd az így jogilag fiktívvé téve állami ingatlanokat vásárol. Az ügyészség szerint a bűncslekmény elévült, miközben a jogszabály szerint a fiktív szerződés fiktív, az elbirtoklás meg 15 éve, vagyis Ferkónak vissza kéne adnia jópár ingatlant, sok milliárd értékben, s mindazok bérleti díját is az államnak.
Vettél ebből valamit.

Jo Tunder · http://nincsenurleskesz.hu 2008.09.21. 12:39:55


Jó, akkor most jön az én állításom. Mr Falafel-t Gréczyék fizetik. Ennyire kártékony, ocsmány, unintelligens fasz csak úgy spontán erjedéssel etilalkoholból nem keletkezik és pont.
Könnyen azonosítható figuráról van szó, az állítás ellenőrizhető.

Kanadában ha nem lehet többséget szerezni a szövetségi kormánynak, a kormány lemond. És erről a tényről a kanadai polgárok meglepően jelentős része nem is értesül, mert éppen Stanley Cup van. Abban a pillanatban ahogy teljesen világos, hogy Kanada van nálunk is, a mi kormányunk, esetünkben Gyurcsány kormánya szépen lemond, jön az Orbán kormánya, az egyetlen ami sajnos nem jön az a Stanley Cup.

Hogyan magyarázza el Gréczy a népnek, hogy nincs Kanada ? Rámutat Hegedűs Falafelre és kész. Mert ez kurvára nem Kanada, ott a kisebbségek kiirtására nem szoktak uszítani (kicsit több furcsán beszélő, félnomád kisebbség van náluk mint Európában, és igen, nagyon durva ügyek is voltak az elmúlt ötven évben). Nem szoktak Szilvásyt (Kövért, Demetert sem)kinevezni a titkosszolgálatokat felügyelő miniszternek sem, ja és van Stanley Cup.

Nyilván van egy oligarchikus vetülete a történetnek, az egyik csapat most bent van, a másik kint, az egyik szeretne amíg lehet bent maradni, a másik meg szeretne gyorsan bejönni. És ehhez kellenek eszközök. És az egyik eszköz a szélsőjobboldali kreténcsorda. A szocialista párt is jobban járna, ha itt normális világ lenne, mert ők maguk is szenvednek attól, hogy most semmit sem lehet csinálni. Mindenkinek az lenne a legjobb, ha egy új kormány kapna egy laufot. És sajnos, baloldali kormány most nem kap. Ez ilyen egyszerű. Nekem nem szimpatikus Orbán, de legalább van. Kell egy olyan világ, ahol Gréczyk-Debreczenik-Bayerok-Falafelek nem zsarolhatnak senkit. Tavasszal lehetnének választások, ha most megindulna egy normalizálódási folyamat.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 12:48:17

gabrilo:
benned azt bírom, hogy egy 22 éves cezaromán idióta vagy, aki az ún. konzervatórium blogon minden ellenvéleményt kíméletlenül kitöröl, a szerzőjét likvidálja. Nem véletlenül neveztelek elsőként jakobinusnak. Fikarcnyi önkritikád sincs, te szerencsétlen kis görcs. Amilyen stílust velem szemben megengedsz, azért nálatok mást te tiltasz ezerrel. Közben meg idejársz élvezkedni. Tudod, az "amit szabad jupiternek..." mondóka mentén szerveződő gondolkodásmód nem demokratikus. Olyat engedj meg magadnak, féleszű kis törpicsek, amit másnak is megengedsz veled szemben.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.09.21. 12:50:56

Falafel,

ez a kommented kiváló önjellemzés. A "pöcsözés" és az "idiótázás" megint csak nem érv. Érvet még nem hallottunk tőled, úgy általában sem.
Demokrata meg sosem voltam.
És ez a netes szájhősködés meg senkinek sem áll jól:((( Meg a fenyegetőzés sem:(((

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.09.21. 12:52:16

Mr Falafel 2008.09.21. 12:39:46

>harcos:
A 90-es években is volt egy helyzet, és most is van egy másik. akkoriban csak szoktattak minket, hogy elviseljük a stiklijeiket. Nekem nem tetszett sem Kaja Ibrahim, sem az Ezüst Hajó. Csakhogy ott mérföldekkel kisebb pénzről volt szó.

Viszont nyilván nem volt kifogása a Tocsik-üggyel, a Szekeres-szállodával, a szovjet államadósság lebontásával kapcsolatos ügyekkel, a Zefirus-üggyel, a Xénia-üggyel, az Agrobank-üggyel, a Pillér-üggyel, a Co-Nexus üggyel kapcsolatban. Mert ha már ennyire az "ügyek" határozták meg a politikai döntéseit, akkor odafigyelhetett volna ezekre az 1994 és 1998 közti furcsaságokra is. De belátom, én vagyok a setét, akinek semmi kapcsolata a mindennapokkal. Ha maga mondja, akkor bizotsan!

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.09.21. 12:55:09

plastik02 2008.09.21. 12:19:46

Maga tényleg eccerű nick.

JT,

tévedni teccik. Stanley nálunk is van. Sajnos más közünk nincs Kanadához.

www.stanley.hu/

medve2 2008.09.21. 12:59:10

Kedves Tevevanegypupu! És askkor szép lassan elérünk a mi felelősségünkhöz, a nem szélsőséges jobboldal felelősségéhez és a jobboldali média felelősségéhez. Mert amíg ezt nem rendezzük le, mindig nehéz lesz ostromolni Fletót. És ezért fontos, amit Pesty tett.

medve2 2008.09.21. 13:01:06

Kedves dzsudzseharcos! Ez egy túl bonyolult okfejtés egy olyannak, mint Falelfel. Ő magasabb rangú mint mi, ő filozófikus magasságokbban lebegve jutott el oda, hogy antikommunizmushoz 4 évente a komcsik kellenek, közte meg egy kis zsidózás sem árt.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 13:02:34

jo tunder.
Hát ezen kibaszott nagyot röhögtem. Te vagy a bizonyíték rá, hogy jó munkát végzek. Minél butább egy féreg, annál gyorsabban mászik a fényre. Azt hiszed, ha a valós személyem bemocskolásával operálsz, célt érsz nálam? Még a címemet és a telefonszámomat is leírom, ha kell, te szerencsétlen. Nekem sem titkolni, sem szégyellni valóm nincs. Harminckét éve sportolok rendszeresen, elvégeztem három egyetemet, van két betű, amit a nevem elé rakhatnék, olykor tanítok is, ha nagyon ráérek, van vállalkozásom itthon és Amerikában, odaát két könyvem van kiadás alatt. Már mindent elértem, amit akartam. Most az olyan frusztrált kreténekre utazom, mint te. Van okom lenézni rád,ez elég nyilvánvaló. Viszont azt is megígérem, hogy híressé teszlek. Készülő új könyvem egyik szereplőjének személyiségét rólad és még néhány itteni nagyágyú személyiségéről mintázom.

medve2 2008.09.21. 13:02:44

Jo Tunder! Azért Falafel nem elszigetelt jelenség. Szerinted a tegnapi csőcselék között hány olyan sötét fasz lehetett, akik tutira szavaztak az MSZP-re, most meg zsidóznak? Félek, hogy nagyon meglepődnél.

medve2 2008.09.21. 13:05:09

States! A baj az, hogy az emberek egy rendbontó csürhét meg egy papoló Fletót láttak. Ne legyenek illúzióid: a tegnapi napból Fletó jól kijött.

Pelso.. 2008.09.21. 13:05:50

Mr Falafel,
részemről módfelett elégedett vagyok, hogy tegnap az emlitett helyen olyan "Alkotmányellenes" rendőri akció zajlott, aminek keretében a műmagyarkodó politikai alvilág kissé (nem eléggé) meg lett fenyitve.
Üdvözletem s jó munkát kivánok minden géplakatosnak (is), -nekem ugyan más a foglalkozásom.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 13:10:46

gabrilo:
fenyegetőzés? Te maga nem beszélni madzsar?

harcos:
Hogy egy szellemi éhenkórász vagy, már bizonyítottad eléggé. nincs szükség újabb performanszra hozzá. Az "ügyeket" te hoztad fel egy tőlem vett régi idézettel. Engem elsősorban a demokrácia-felfogása érdekel egy politiaki erőnek. Már korábban kifejtettem, hogy 94-ben azért nem szavaztam a Fideszre, mert összebútorozott az MDF-fel. A Horn-kormány demokrácia-felfogása nem volt rossz. 98-tól Orbán rendeletekben szabályozta azokat a kérdésket, amit nem tudott keresztülverni a parlamenten. Nekem ez nem tetszett. Ehhez képest minden más ügy másodlagos, sokadlagos. Megyóra szavaztam, de tévedtem. A puccs nem jogállamiságra vall. Az a két párt, amelyik puccsot hajt végre, számomra többé nem demokratikus párt. Viszont, ha ők bevezettek egy ilyen metodikát, nekem nem meglepetés, hogy a szélsőjobb radikális eszközökhöz nyúl.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.09.21. 13:12:17

Pelso,
ha valóban felszólítás nélkül elkezdtek egy bejelentett tüntetést oszlatni a rendőrök, miképpen Megyó idején nem engedélyeztek teljesen elfogadható helyszínű és indokú tüntetéseket, akkor a rendőri vezetők vagy szakmailag alkalmatlanok, vagy politikai provokátorok. De mindkét esetben várom a kukaborogatók mellett a parancskiadó rendőr(ök) felelősségre vonását.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 13:12:49

Pelso:
A te szemszögedből ez érthető. A gond az, hogy te ezt normálisnak is tartod.

Pelso.. 2008.09.21. 13:21:36

T. Tölgy,
egyetértünk. Viszont: " ha valóban". Amennyiben az ember nem közvetlen szemtanu, nehéz bármilyen irányu itéletet hozni, a hiradásokat meg szűrni kell, ugyebár.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 13:34:56

Még egy göngyszem:
index.hu/video/2008/09/21/charta/

A legjobb az a rész, amikor kérdezi ariporter a chartást, hogy a mi a mai nap legfontosabb üzenete. Még most is könnyezik a szemem.

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.09.21. 13:42:30

Mr Falafel 2008.09.21. 13:10:46

Beleszakadna, ha sértegetés helyett egyszer érvelni próbálna? A három diplomájával se csak dicsekedjen, hanem próbáljon valamit megcsillogtatni a tudásából.

>98-tól Orbán rendeletekben szabályozta azokat a kérdésket, amit nem tudott keresztülverni a parlamenten. Nekem ez nem tetszett. Ehhez képest minden más ügy másodlagos, sokadlagos.

Mr Falafel 2008.05.31. 20:49:16
>Igazad van, tökorrú marhája, tényleg lopott a Fidesz. Én ellenük is szavaztam pont emiatt. Ezüsthajó, Happy End, stb. 20 millió itt, 80 millió ott

"Pont emiatt", írta Ön május 31-én.

Melyik állítása igaz a kettő közül?

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.09.21. 13:46:04

Hosszú ideje nyomnak, taszigálnak kifele...
Ki a szélre... Én meg csak lépkedek lassan, hátrálok félszegen, s azt veszem észre, mindjárt Tomcat szőrös hasához ér a hátam...
Eddig még rácsaptam volna kezére, ha fenekemet megfogdossa, de ha ez így megy tovább....

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.09.21. 13:51:29

Tegnap jó sok szavazót "visszakapott" az mszp-szdsz, de a Fidesz is:)

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.09.21. 13:59:36

Őrnagy Őrnagy · nagyregeny.blogspot.com/ 2008.09.21. 13:51:29

A szocik aktivitása alacsonyabb, nekik nagyobbak a "tartalékaik". Ezért várhatóan a következő nónapban majd megugrik az MSZP szavazataránya... persze ez a csoda is csak két hétig tart. Utána új műsort kell kitalálni. De antifa tüntetés obligát ellentüntetéssel lesz még okt. 15-én is, utána pedig jön okt. 23. vélhetően újabb "nyilas zavargásokkal". Kész szerencse, hogy a választásokat nem novemberben szokták tartani.

Pelso.. 2008.09.21. 14:05:29

Harcos,

sebaj, ott van márc 15.....

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.09.21. 14:12:45

"sebaj, ott van márc 15....."

Baszki, mi lesz itt az EP választás előtt?
Huhúúúúúúúúúúú, nem terrorveszély lesz, hanem egyenesen Osama bin Laden fog konferenciázni a Gellért szállóban Orbán Viktorral karöltve:-)))

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.21. 14:41:55

"Jó, akkor most jön az én állításom. Mr Falafel-t Gréczyék fizetik. Ennyire kártékony, ocsmány, unintelligens fasz csak úgy spontán erjedéssel etilalkoholból nem keletkezik és pont.
Könnyen azonosítható figuráról van szó, az állítás ellenőrizhető."

Én is erre jutottam. Hogy Gréczy vagy más fizeti, minhdegy.
Ez az ember tényleg a legtaszítóbb, lagaljasabb modorú
kretén akivel én jó pár év alatt "találkoztam" mint kommentelő.
Szabályosan elszomorít ez az aljasság.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2008.09.21. 14:46:59

Ritkaság, hogy Jo Tunder-nek akár egyetlen szavával is egyetértsek.

Ám vannak az életben ritka, ihletett pillanatok.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 15:05:15

harcos:
Kontextustól függ. Mindkettő igaz, természetesen, de az értékpreferenciám szerint súlyosabb bűn a lopásnál a demokratikus intézményrendszer elleni cselekedet. Korábbról vett idézeted nyilvánvalóan olyan szövegkörnyezetből való, amikor a pártok gazdasági stiklijei, illetva azok hatása a választásra, körül zajlott a diskurzus. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen kontextusban megnevezem indokként azokat a kritika alá vonható gazdasági metodikákat, amiket az illető párt kormányon mívelt. Tovább nem szaporítanám a szót, mivel alig hiszem, hogy van értelmed felfogni.


gloire:
Tőled ez dícséret. Kicsit még álmélkodom is, hogy ki bírtál préselni magadból néhány viszonylag értelmes mondatot, még ha ez csak gyalázkodás is. Alacsonyabbrendű fajtádra, - amit én élvezettel rugdosok jópár éve, és nem kommentelőként, mert akkoriban fórumozásnak hívták - jellemző, hogy mindaz, ami nem úgy van, amint azt látni szeretnétek, csakis valamilyen ellenoldali ármány szüleménye lehet. Ha lenne kellő intelligenciád, - mint ahogy nincs - felfognád, hogy egy magasan kvalifikált, társadalmi pozícióját tekintve jelentős személyiség, amilyen én vagyok, a te fajtádat ahol teheti, üti-vágja. És minél jobban acsarkodsz, ostoba korcs, annál nagyobbat rugok beléd. Nekem ez csak ujjgyakorlat. És eszembe sem jutna feltételezni, hogy téged fizetnek azért, hogy szellemi éhenkórász légy, te zsigerből, és genetikai okokból vagy az, ami.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.09.21. 15:16:24

Falafel, menj már el kurvázni, vagy ereszd le valahogy a gőzt.
kezdesz túlpörögni.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.21. 15:19:46

Mit csinálsz? Rúgsz belém meg ütsz vágsz? Te hallucinálsz?
"és genetikai okokból vagy az, ami"
dowNLoad?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.09.21. 15:23:35

Hú, ha jól látom, Mr Falafel igazi verbális kocsmai verekedést rendezett itt nekünk. Jó lenne abbahagyni.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.21. 15:26:39

Apa, pár hónap, és azzal jössz majd, hogy a
sok genetikai hulladék magyar nem érti amit
pofázol, úgyhogy inkább a moszadot és
izraelt választod stb.
Te kis Shylock : )

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 15:32:32

denever:
Fáj, hogy a nagy meleg egyetértésbe bekever valaki? Értsünk egyet? Bégessünk búsan együtt? Menj már!
Nem nekem kell itt a gőzt leeresztenem, hanem másoknak. Én jól szórakozom. Ahogy mondtam, ez nekem csak ujjgyakorlat. Vedd úgy, hogy megpróbállak megtanítani gondolkodni titeket. Minek az a sok pártpropaganda, egyenszöveg? Néha jól jön egy kis önálló gondolat. Ha ez abban merül ki, hogy engem szidtok, az is jobb, mint a hótt komoly értekezésetek a nagy büdös politikai helyzetről, amiről egyébként nagyjából gőzötök sincs. A politika csupa finom intrika. Egy olyan hegyi tahó, mint amilyen a jo tunder vagy gloire hogy a csába lenne képes eligazodni közöttük? No, nem is igyekeznek. Dzsucseharcos megelégszik annyival, hogy a kellemes női hangon affektáló pöstylacikát idézi.
Tőlem egyetértést, nagy összeborulást ne várj. Nem azért járok ide, hogy azt halljam vissza, amit gondolok. Már régen nincs szükségem visszaigazolásra, helyesen gondolkodom-e vagy sem, jó oldalon állok-e vagy sem. Nem látok semmi izgatót abban, amit műveltek: "jaj, te gloire, te olyan jókat írsz, tisztára asztat gondolod mint én. Jaj, tényleg, te is tundike, te is olyan okos vagy, mert asztat mondod, amit én." - Beszarás!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.21. 15:36:47

gloire:
Az ember döntése szabad legyen, és azt tiszteletben kell tartani. Miért lenne személyes tragédiám, ha 2010-től ismét a szocik jönnének?

Turul:
Dőlj hátra, és élvezd a műsort!

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.09.21. 15:53:30

Falafel, nem összeborulást várok. azt a piroskalapos nyuggerek adják elő színleg az egyetlen-és-igaz ántifa dzsemborin.
megerősíteni meg meggyengíteni se akarlak. azt gondolsz, amit akarsz, közöm hozzá nulla.

ha már írsz, legalább mellőzd belőle a genetikailag idióta jellegű minősítéseket. nagyon szar felhangja van.
az egyetnemértés kimutatására vannak kevésbé offenzív módszerek is.

Tündér meg Gloire meg aztán végkép diszjunkt halmaz, szerintem.

Jo Tunder · http://nincsenurleskesz.hu 2008.09.21. 15:57:41


" Ha lenne kellő intelligenciád, - mint ahogy nincs - felfognád, hogy egy magasan kvalifikált, társadalmi pozícióját tekintve jelentős személyiség, amilyen én vagyok .... "

wow :))))

Majakovszkij Nadragban levo felho vagyok cimu verseben irta :

Gondolataitokat,
melyek úgy ábrándoznak lágy agyatokon,
mint elhízott lakáj zsírfoltos heverőn,
szívem véres rongyával felkavarom,
csömörig gúnyolom marón és merőn.

................

csak a Majakovszkij tehetseges volt. :))

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.09.21. 15:58:45

M. Falafel, ezt olvasta már? Egész érdekes.

en.wikipedia.org/wiki/Narcissistic_personality_disorder

Egyébként hol idéztem Pesty Lászlót? Fogalmam sincs, mit mond Pesty.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2008.09.21. 16:00:13

Haha. Új Lódi van születőben. :>

Wahari 2008.09.21. 16:01:50

Az ilyen Budaházyk miatt van rossz megítélése Magyarországnak világszerte. A Fidesz meg nem határolódik el legalább, ha már nem jelentek meg a charta tüntetésén. Pedig, ha elmentek volna, biztos jó pontot szereznek a szavazópolgárok körében, akik még bizonytalanok. Morvai Krisztina meg mit kényeskedik a színpadon? Azóta csinálja aműsorát, amióta az ENSZ-megbízatása megszűnt, mert egy fiatal zsidó lányt delegáltak helyette. morvai azóta antiszemita. Például azt mondta, hogy zsidó nem képviselheti az ENSZ-missziót, mert elfogult az arabokkal szemben. Az is probléma volt neki, hogy a hölgy az Eszertáska tagja, ami egy zsidó feminista szervezet. Morvai, mint a nők védelmezőője hirtelen aggályosnak tartja, ha egy feminista szervezet tagja váltja őt. Annyira elveszítette az önkontrollját, hogy felcsapott az újfasiszták szócsövének.

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.09.21. 16:07:21

Wahari 2008.09.21. 16:01:50

>Az ilyen Budaházyk miatt van rossz megítélése Magyarországnak világszerte.

Ebben biztos? Meg tudja mondani pl., kik a leghíresebb német skinheadek? A franciákról rossz véleménye van, mert ott autókat gyújtogattak 2005 végén? És a világnak? Ne higgyük, hogy a "világ" azzal van elfoglalva, amivel néhány itteni publicista. Gréczy vagy Bolgár nem a világ. Azzel együtt Budaházyék tényleg jelentenek kisebb kellemetlenséget.

Wahari 2008.09.21. 16:14:36

Franciaországban a rasszizmus ellen tüntető fiatalok randalíroztak, de csak végső elkeseredésükben. Budaházyék nincsenek olyan sanyarú helyzetben, mint az arabok a franciáknál. Itthon a szélsőjobboldali futbalhuligánoktól kell félni, vagyis Tomcatéktől.

tevevanegypupu 2008.09.21. 16:18:15

Mr Falafel hulyul sokszor, nem mindig kell komolyan venni amit ir.
Valoszinuleg jol szorakozik a reakciokat olvasva. A stilusa kulonben emlekeztet valakire.(:

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.09.21. 16:23:27

Wahari 2008.09.21. 16:14:36

A kérdés viszont az, hogy bárki az alapján alakítja-e ki a véleményét Franciaországról, Németországról vagy Magyarországról, hogy vannak-e ott szélsőségesek és zavarognak-e, vagy ez csak a külön e témá iránt érdeklődő maroknyi liberális értelmiségi számára fontos.

Ács Ferenc 2008.09.21. 16:31:50

A klónok támadása, avagy:

webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=381468

'0'54-nél hátulról rugdossa egy hülyegyerek az Index riporterét, akit egyébként bátran elkerget a tömeg.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.09.21. 16:33:13

Wahari:
"Franciaországban a rasszizmus ellen tüntető fiatalok randalíroztak, de csak végső elkeseredésükben."

:)))))
Ugye ez csak irónia?
Megnéznélek, ahogy randevút ad neked néhány tüntető fiatal egy rosszul megvilágított elővárosi mellékutcában. Lenne ott is végső elkeseredés, attól tartok.

Wahari 2008.09.21. 16:42:14

Dzsucseharcos:
Szerintem nagyon fontos, hogy egy demokráciában a szélsőségeket visszaszorítsák. Magyarországra is elég sok turista jár. Ha azt látják, hogy nálunk fékevesztett huligánok rohangásznak, és a rendőrség nem csinál szinte semmit, akkor nem jönnek ide többet, és rossz hírünket keltik.

Turul_2k2:
Nem irónia. Nem tudom, te hány arab fiatallal jártál úgy, ahogy nekem előadod, de nem hiszem, hogy eggyel is. Meglehetősen előítéletes vagy ahhoz képest, hogy nem is tudod az ottani helyzetet.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.21. 17:45:27

"rossz megítélése Magyarországnak világszerte."
Ez egy tudatos manipulatív hazugsága _volt_
a ballib médiának itthon. Ahogy itthon sem tudja
90% kb. még a szomszéd országok miniszterelnökeinek
a nevét sem, ők se sokat hallanak arról ami itt megy.

Jó példa erre ami az imént történt velem. Egy francia
turista párocskával beszélgettem, egy kávé erejéig.
Egyetemisták, fiatalok, beszélnek nyelveket, nem
a hírekből tájékozódtak, hiszen itt vannak helyben.
Kezükben papír magyarzászlócska.

Kérdezték mi a véleményem a sztrájkról, és meddig fog
tartani (!) Azután elmesélték, hogy tegnap voltak az
olimpiai parkban a kormányellenes tüntetésen (!)
utána látták az oszlatást a körúton. LOL
Semmi náci emlék . )

borsikm 2008.09.21. 17:47:10

Tegnap a jobboldal csúnyán leszerepelt. Kár lenne védelmembe venni a radikálisokat, de kár lenne eltagadani a mostanra kialakult helyzetben a fidesz felelősségét is.

Bővebben: abszurdisztan.freeblog.hu/archives/2008/09/21/Valami_mas_kell/

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.21. 17:59:19

Most akkor nem a nemzeti _szocialisták_ szerepeltek le, nem?

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.09.21. 18:02:59

Komment a bombagyárról:
97. Levente 2008.09.21 01:02:51

Egy alak szétbontotta a kerítést elöttem, belépett és kiborított egy zacskónyi cipőt és hozzá élesen gesztikulált. Még megpróbáltuk visszahúzni a kordont, de már repült minden. Nemcsak cipők, hanem egyre több kő. Olyant is láttam, hogy kavicsot dobáltak, ez élesen csengett a kordonon. De abban a védőszerelésben 10 kilós betontömböt is könnyen át lehet vészelni. nemhogy kavicsokat. a könnygáz alig késett, és rettenetesen sok jött. Ilyen sürrű felhőt nem láttunk az elmúlt két éven, pedig fújt rendesena szél. El kellett mennünk a tűzvonalból és nem volt máshová mint be ebbe a ködbe. Itrózatos volt, percekig nem is tudtam levegőt venni.Amikor újra összeverődtünk az Okotgon elött, érdekes módon a korodnbontó, ködobáló hangadók eltüntek. Maradt pár álarcos, mind kölykök, gimnazisták. Némelyik kezében a rablott pajzs volt. Hova lettek a többiek?.....

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.09.21. 18:05:32

gloire:
Hasonló élményem volt tegnap. Az Oktogonon állva beszélgetett egy elég pánkos-alteros külföldi pár a rendőrsorfal elől visszahúzódó feketeruhásokkal angolul. Aztán utána még többször láttam a párt, ahogy láthatóan rokonszenvezve követte a hazafiak rugalmas elszakadását.

plastik02 2008.09.21. 19:33:18

külföldiek kurvára nem voltak képben. engem többen is kérdezgettek, mi folyik. mondtam, hogy szélsőjobboldali tüntetők tüntetnek a kormány ellen, de igazából régóta megy ez és ennél jóval bonyolultabb.

válasz: "but it's really extreme, isn't it?"

erre mit mondhattam volna? :D

2008.09.21. 19:59:00

Én szarabbul vagyok mint tegnap este. Olyan mintha szorítanák mellkasomat. Igazán nagy levegőt nem is tudok venni.
Bassza meg mindenki

medve2 2008.09.21. 20:21:40

Ahogy néztem ma a Híradásokban a tegnapi eseményeket,ezek tényleg állatok voltak.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.09.21. 20:26:42

borsikm
a jobbosokat régen be kellett volna tiltani. Ott áll üresen Recsk.
És persze a fidesz meg nem is jobboldal, hanem szocializmust akar. Mindegy neki, csak visszaforgassa az idő kerekét.
Úgy-úgy!

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.09.21. 20:29:30

Falafel polgárpukkaszt.
Ti mérgeskedtek, ő meg kacarász.

plastik02 2008.09.21. 20:46:15

" csi 2008.09.21. 19:59:00
Én szarabbul vagyok mint tegnap este. Olyan mintha szorítanák mellkasomat. Igazán nagy levegőt nem is tudok venni."

szó szerint ugyanezt érzem, alig kapok levegőt.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.09.21. 20:58:08

csi-plastik
most ez vicc?

Nehogymá' túlspilázzátok a dolgot. Ez _csak_ politika ;)

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.09.21. 21:12:37

na, hála borsikmnek, eljutottunk minden probléma gyökeréhez:

"Tegnap a jobboldal csúnyán leszerepelt. [...] de kár lenne eltagadani a mostanra kialakult helyzetben a fidesz felelősségét is."

Fospumpaaaaa! fusson ki merre lát!

2008.09.21. 21:15:19

tölgy
Én a tegnapi könnygázról beszélek, illetve az utóhatásáról. Konkrétan nehézlégzésem van. Pedig ma napközben már nem éreztem. Most este jött vissza.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.09.21. 21:24:56

csi, plastik02:
Szabadság tér? Sokat szívtatok belőle?
Én csak az Andrássy úton szippantottam bele egy kicsit a percekkel korábban odalőtt gáz maradékába, de azt meg sem éreztem - az allergiámtól amúgy is ég a szemem.

smalladam 2008.09.21. 21:31:43

én nagyon megszívtem a gázt tegnap a szabadság téren, de én jól vagyok, mondjuk lehet hogy a dohányzás miatt nem érzem.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.09.21. 22:00:35

smalladam:
Olvastad a friss Gréczy-t? Jobboldali hírportál lett a Hírszerző, hiába ment egy héten keresztül a két Charta-banner oldalanként. :)

hiba 2008.09.21. 22:00:42

Azt tudja valaki, hogy Toroczkai és Budaházy a tegnap letartóztatottak között van -e? Tippem az van.
Mr. Falafelnek meg innen üzenem, hogy jövőre már biztos meg lesz a docensi kinevezés is és ne üljön fel a gonosz pletykáknak, miszerint a feleségének szeretője van. Ti meg inkább sajnáljátok, ahelyett hogy hergelitek szegényt.

2008.09.21. 22:27:40

Turul_2k2
Szabadság tér. Nem sokat szívtam belőle, de az is elég volt. Nem is hátul voltam, ahonnan a balhé közeledett, hanem a színpadnál. Futva hagytam el a helyszínt. :) Még a Bazilikánál megálltam, de aztán jöttek arra is, de ott már nem vártam meg mi lesz.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.09.22. 08:33:55

Hibázol, ha úgy látod az esztergapad mellől, aluliskolázott brátom, hogy itt engem hergelnek, és nem fordítva. Vagy te is azt hiszed, ha együtt vonyíttok, az valami jelentős?

medve2 2008.09.22. 08:45:28

Amit ma Torkos Matild írt a Magyar Hírlapban, azzal teljes mértékben azonosulni tudok: www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=153077

borsikm 2008.09.22. 09:55:09

denever: rossz helyen véled megtalálni a fospumpát, az balról jön. Bizony van felelőssége a Fidesznek is. Persze egyáltalán nem abban az értelemben, ahogyan azt Lopcsányék gondolják. A mostani helyzet pedig leginkább nekik rossz. Leírtam a linkelt posztban, nem fogom bemásolni.

BTW, több mint egy hete tudható, hogy gyurcsányt menesztik.

blogosz.romblog.ro/2008/09/13/varadrol-kuldtek-el-gyurcsanyt/

smalladam 2008.09.22. 10:54:11

turul, nem mérgezem magam ilyenekkel hétvégén. nem vagyok meglepve:D

Google 2008.09.22. 11:15:26

BorsikM.,

azért szólhattak volna Nyakóék Gréczynek is, hogy ne nyomja olyan keményen itt a rizsát a népnek!
Lleszünk többen is, és elegen is, mondja a blogján a főtanácsadó .

Lehet, már ő is mással tart?
süti beállítások módosítása