Puzsér újra ordibálhat
2008. január 11. írta: Skrabski Fruzsina (lelkylola)

Puzsér újra ordibálhat

Véletlenül bukkantam rá erre a fiatalemberre. Több mint egy évvel ezelőtt a dugóban keresgéltem a rádió adások között, amikor egyszer csak felcsendült, pontosabban feldördült egy ordibáló, magyarázó ifjú hangja. Azóta már médiajelenség: Puzsér Róbertet hallottam.

Lelkes hallgatója lettem a Pont FM-en Robinak (a Szélsőközépnek), mert olyan jól esett a flegma, bájolgós vagy éppen teljesen primitív műsorok között egy ilyen hévvel magyarázó, aránylag értelmes, elragadó stílus. Sokszor nem értettem egyet vele. Túl zöld és anarchista volt számomra, ugyanakkor azt elismertem, hogy Puzsér egy igazságharcos és ez tetszett. Következetesen védte 2006 őszének áldozatait, következetesen utálta a politikusokat, a piacot és főleg a reklámokat.

Aztán berágtam. Az egyik műsorban a pápa került terítékre. Nem az volt a probléma, hogy vallásosként nem tűröm a kritikát, hanem az, hogy gyalázkodó, hazugságoktól hemzsegő volt az adás (pl. azt állították, hogy az egyházban dogmatikus kérdés, hogy Jézus pisilt-e).

Nem hallgattam többet őket. Aztán megszűnt a műsor is. Sajnáltam, mert összességében mégis ők képviseltek egy olyan független, új médiastílust, ami messze meghaladta az eddig ismert liberális mainstream képességeit. Na most újraindultak. A Rádió Cafe befogadta őket. Ennek örömére nézzetek meg egy kis Puzsér-reklámot (egyébként még számtalan nagyon vicces videót készített, a youtube-on mind fellelhetőek):



Nem tudom, hogy pontosan melyik kasztba tartozik Puzsér Róbert. Liberális-kritikus liberális. Talán. Többször készített interjút Tomcattel (amelyek nagyon korrektek voltak), de nem ment el a Bombagyár adásába. Egy ideig nagy barátságban voltak Piluval, aztán mostanában összevesztek, és csúnyán (bár saját köreikben megszokott módon) válaszoltak neki. Az is lehet, hogy ez a hajtépés valami gerillamarketing.

Tehát ők nem mi vagyunk. Más stílus, más értékrend, de eredeti és következetes.
Rajta Robi, mondd meg nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr20292089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pallos Levente 2008.01.11. 08:33:15

Én mostanában munkába menet-jövet a régi adásaikat hallgatom (www.mozgalmar.net/mediatar/puzser.php).

A legtöbb alapgondolatával egyetértek, bár időnként kifejezetten ellentétes a véleményem. Sokszor meglehetősen demagógok, és gyakran kiabálással érvelnek, de vita- és érveléstechnika elemzésére is hasznos ujjgyakorlat hallgatni őket.

jbb 2008.01.11. 09:17:51

Én nagyon csípem Robit. Közeli ismerőseim amúgy is vitasílus alteregót emlegetnek, lehet ez a magyarázat. :-)

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.01.11. 09:17:57

na ja, Robi jó fej, csak be kéne íratni beszédtechnikára, hogy tajtékzó turbulenciája közepette levegőt is vegyen néha... és akkor: több oxigén, több megfontolt gondolat! :)
(Már egyetemen is épp ilyen volt az előadói stílusa - és annyi év alatt illendő fejlődni)

Persze így is üdítő jelenség a mocsármédiában.

Ács Feri · http://reakcio.blog.hu 2008.01.11. 09:28:11

Bár az anarchizmus és a fundi zöld vonal távol áll tőlem, de a pasas rokonszenvesen és őszintén utálja az egész politikai elitet, mindezt pedig igen szórakoztatóan adja elő, úgyhogy határozottan respect. :)

Vaszil György 2008.01.11. 09:42:40

Az "összevesztek" és a "csúnyán" piros szavakra kattintva nálam ez jön be:

---------------------------------
uj szerverre koltoztunk, itt mar nincs semmi

(raadasul mar egy honapja)

ha meg mindig ezt az oldalt latod a keresett blog helyett, akkor torold a bongeszodben a cachet.

ha sajat domaines blogod van, es valami rejtelyes oknal fogva az IP cimunket vetted fel a CNAME helyett, akkor a freeblog szerver uj IP-je ez: 87.229.73.17
-----------------------------

Üdv

héhahó 2008.01.11. 10:32:27

Világos, amikor egyetértettél vele, tetszett (hiába kommunista), amikor meg nem, berágtál.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.01.11. 10:33:54

szelsokozep rulez. hazafele csak ezt hallgatom.
a multkor telefonon ott volt TGM - na az rettenetes volt.
nem tudja vki, hogy az uj adasok honnan gyujthetok be?

Bummer 2008.01.11. 10:45:55

Egyébként tényleg dogmatikus kérdés, hogy Jézus pisilt-e, mert ha nem, akkor nem volt ember, vagy legalábbis csak látszatteste volt.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.01.11. 11:20:13

Köszi Vaszil, tegnap még jók voltak ezek a linkek. Mostmár tényleg ezt mutatja, de most nem tudok szerkeszteni.
héhahó, sokszor nem értettem vele egyet, de attól még tetszett. A pápás részben sem az volt a baj, hogy nem értettem vele egyet, hanem, hogy hülyeségeket beszéltek, elég mocskolódó stilusban. De ettől még tisztelem őket és elnézem azt az egy adást. Örülök, hogy újra indult a műsoruk.

Pallos Levente 2008.01.11. 11:35:42

denvever!

A mozgalmaron (ld. fent) fent vannak az eheti adások is.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.01.11. 14:48:47

@Pallos Levente: koszi az infot.

@Lola: nem benned van a hiba. a freeblogosok (nem szkozep) inherensen hulyek lehetnek, ha az ember browser cache-set toroltetik. sajnos az elott valtottak ip cimet, hogy a dns zonajuk ervenyessege lejart volna. e.g. az osszes dns a foldon, ami becachelte, nem fogja ujrakerni az uj cimet.
nagy az isten allatkertje. jobb helyeken leviszik a zona ttl-t 60 percre.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.01.11. 14:59:26

denever, ez nekem nagyon magas amit írtál. De hogy lehet megtalálni az új blogjukat?

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.01.11. 15:38:13

Lola, nem egyszeru, de megoldhato.
nem tudom, milyen OS van a gepeden. tegyuk fel, hogy vmi windows feleseg.

ezzel kihuzod addig, amig a c3-nal le nem jar a szelsokozep.hu zona.

itt van, hogyan tudod bekapcsolni a lokalis nevfeloldast:

www.itc.virginia.edu/desktop/pc/winxp/netconfig.html

a teendo annyi, hogy a peldabeli virginia.edu helyett a szelsokozep.hu-t irod be, es hozza a "87.229.73.17" IP cimet.

a legujabb postot at tudom kuldeni neked pdfben. a cime: A Szélsőközép válasza a fikázóknak

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.01.11. 15:40:34

bocsi.. rossz linket kuldtem. mindjart.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.01.11. 15:46:13

Mi az az OS?
Van internet explorerem, meg mozilla firefoxom, ennyit tudok :)

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.01.11. 15:57:21

Tök kedves vagy denever, de azt hiszem nem vágok bele. Tudod attól félek, hogy tönkre megy a gép, meg jaj, mi lesz majd kiírva, meg biztos elrontom, meg aztán hívogathatom a informatikus ismerőseimet. De az érdekel, hogy mi lett a vita vége? Jött az a fenyegető levél és aztán? Kiderült, hogy ez komoly vagy csak vicc?

gloire 2008.01.11. 15:58:39

Hú denver, ez nekem is kínaiul van...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.01.11. 16:00:24

az utolso link (www.netadmin.hu/szelsokozep.pdf) az az utolso post. nyugodtan kattints ra.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.01.11. 16:01:34

IDEMASOLOM:

08-01-11

A Szélsőközép válasza a fikázóknak

A fikakultúra hullámai átcsapnak felettünk. Bánkódni nincs jogunk, hisz a blog születése pillanatától kezdve felvállaltuk, hogy annyi szemetet, sárt és tocsogó gedvát szórunk a közélet szereplőire, amennyit csak tudunk. Tisztában voltunk vele, hogy Augeiasz istállója egy frissen meszelt, rózsaszirmokkal borított luxuslak a magyar közélethez képest, és arra a feladatra sohasem vállalkoztunk, hogy Herkulesként nekiveselkedjünk a takarításnak. Az volt a szándékunk, hogy azokat, akik kultúrmocsokkal, gyűlöletkeltéssel, korrupcióval keserítik az életünket, elküldjük a francba.

"Fröcsögtök, szitkozódtok, trágárok vagytok! Ez nem stílus!" - tettétek sokan szóvá az obszcén jelzőket, a beteg hasonlatokat, a durvaság majd minden formáját. Sok szempontból igazatok van. Akadémiai székfoglalónak méltatlan, családi asztalnál elfogadhatatlan, kocsmai ivászat közben tolerálhatatlan a stílusunk. Szofisztikáltabbá kell válnunk, mert a kényes magyar gyomor felhorkan ha a baszást baszásnak nevezzük. Még akkor is, ha épp egy teljes ország/bolygó ellen követnek el aljas szándékból, folytatólagosan, bűnszövetségben, különösen kegyetlen módon szemérem elleni erőszakot és még számos bestiális bűncselekményt.

Ja, ja. Értjük. Daniel Steel pennájára van itt szükség. Az majd leírja a valóságot, úgy, hogy közben az ember torkát ne kaparja az undor és a feltörni készülő béltartalom. Hogy is mondaná a Mester? „Frank forró mohósággal tépte le a kiszolgáltatottan és kábán elernyedt lány testéről a ruhadarabokat. Ő bátortalanul próbált ellenállni a fölétornyosuló hatalmas és gyönyörű test látványának, de a férfi meleg tekintete, a testére tetovált szegfű szirmai mintha megbabonázták volna. Nem kell félni, nem fog fájni - lehelte a lány fülébe, majd őszinte, szenvedélyes extázisban egyszerre kezdtek el ütemesen mozogni. Gyerünk, bátran előre! - már a lány sürgette partnerét, hogy az vegye el ártatlanságát, mindenét odadta volna ennek a szép szavú, délceg ismeretlennek.”

A sorok közötti olvasásnak, a finom utalásoknak megvannak a tiszteletreméltó hagyományai a magyar irodalomban, publicisztikában. Sőt, valójában csak ennek vannak hagyományai (Petőfit nem számítva), mert ez a szerencsétlen sorsú közösség történelmének döntő hányadában arra volt kényszerítve, hogy a hatalométól eltérő véleményt csak a ráutaló írói magatartás kódolásával ismerhesse meg. Meggyőződésünk szerint ennek a hagyománynak a net általánossá válásával véget kell érnie. Lehet búsongani, lehet jajveszékeli, hogy már semmi sem olyan mint régen, de lássuk már be, az előző századokban a szellemi tunyaságnak, az ostobaságnak a társadalmi méretei nem voltak annyira általánosak, mint ma. Az emberek értették Arany walesi bárdjainak történetét, ahogy József Attila Favágója is csak egy bírósági tárgyalás nyelvészeti csűrés-csavarása nyomán tűnhet úgy, mint egy a magányos munkavállalónak és nem a munkásosztály egészének szóló vers. Mi sem árulkodik jobban a társadalmi öntudat szétporladásáról, mint az, hogy mennyire nehéz elképzelni, akár Haynau-ról, vagy Horthyról, Rákosiról, esetleg Kádárról, hogy a maguk idején demokratikus választáson győzedelmeskedjenek, míg a rendszerváltás óta csak hozzájuk hasonlatos figurák nyertek. Nem egyszer, nem kétszer, de megnyerték az összeset. XIX. századi nyelvi formulákkal nem lehet a ma gazembereinek szemérmetlenségét leírni, hiszen azok a múlt hozzájuk képest kisformátumú közéleti zsebmetszőire születtek, s azokra el is használódtak.

A médiumok átalakultak, de a cenzúra az internet kivételével mindenhol jelen van, és ha nem pártvezérek, akkor főnökeik, a brókerek adnak engedélyt a megszólalásra, véleményformálásra. Átalakult a társadalom is. Reklámbutította plázazombik tolonganak a bevásárlóközpontokban ugyanúgy, ahogy az információs szupersztrádán (már ha használja még valaki Horn Gáboron kívül ezt a fogalmat). A reklámok, a klipek, a gyors benyomások, az egyéjszakás kalandok világában úgy kell írni, ahogy mi tesszük. Ez a meggyőződésünk. Mert így őszinte, mert így hiteles. Blogunk így reflektál a korszakra, a társadalomra, a nyelvre, a minket körülvevő valóságra. Az is érthető, ha a Kosztolányikon, Babitsokon edződött olvasóink számára ez nem felüdülés. Elárulom, ez még mindig jobb, mint az indiai gyermekrabszolgák, a thai prostituáltak vagy a tőlünk alig tizenöt kilométerre vályogputriban élő cigánycsalád megélése a mindennapokról. Nem szórakoztatni, nem örömet szerezni akarunk a mélyen tisztelt olvasóknak, inkább csak ki akarjuk adni magunkból a dühöt. Ha annyi jut el hozzátok mindabból, amit csinálunk, hogy itt csúnyán beszélnek, akkor kár olvasni, kár basztatni minket. Mi nem változunk. Vagyunk, akik vagyunk.

És bármilyen hihetetlen, a hétköznapokban Buddháról, Jézusról, sőt a trágárságról is képesek vagyunk választékosan beszélni, de a magyar közélettel kapcsolatban ugyanez nem megy. Az ajtónk nyitva, nem rajtunk múlik.

További jó szörfözést!

Szélsőközép

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.01.11. 16:06:19

gloire,
ha nem baj, nem fejtem ki reszletesebben. a lenyeg: nem keszultek fel az ip cim valtasara. ezt a freeblog olvasok jelentos resze - e.g. mi is - beszopjuk. sajnos a DNS igy mukodik, ha tetszik, ha nem. es ehhez a "browser lokalis cache"-senek semmi koze.
a dns bejegyzes elettartama a szelsokozep,hu es a freeblog.hu eseteben 1 nap. sajna ezt ki kell varni.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.01.11. 16:07:33

Köszi. A pdf-et is meg tudtam nyitni. Ez milyen baromság, hogy nem lehet elérni valakinek a blogját?
Miért nincs egy webcím, ahol újra el lehet érni?

Bár ezekre a kérdésekre már adtál választ, de azt nem értettem.
Denever, egyébként az a vita köztük és Pilu között valódi?

gloire 2008.01.11. 16:14:48

Sebaj, most megyek egyébként befizetni egy
"weblapszerkesztés és dreamweaver" tanfolyamra.
Egy óra múlva ott kell legyek, hétfőn kezdünk!
Izgulok.

A vita egyébként engem is érdekelne.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.01.11. 16:18:25

Lola,
fogalmam sincs. en sem vagyok kozelebb hozzajuk, mint te. csak egy kicsit jobban tudom, hogy kell elokaparni a cuccokat a netrol :-)

Google 2008.01.11. 20:06:58

Úgy tűnik, egy újabb kigyót készültök a kebletekre venni, így a Mester után! Ugyanaz a mosdatlan száj, vajon ez soha nem lesz szégyen ebben az országban?, ugyanazon irányú elkötelezettség, szidunk mindenkit, hogy azt higyjék hogy, de ha a szoclibeket szidják, jön ám a kötelező Zorbánozás, ahhoz kétség nem férhet. Szerepelt, szerepel(?) a barátunk a Lapzártában, nem egy olyan komplikált pali ő, amilyennek látszani szeretne!
Ne egyvalakitől várjuk soha a megváltást, több ember szerencsés találkozásából jöhet ki valami jó! Lásd a Nyugatot!

ergé 2008.01.11. 20:13:28

Na Google, erre kíváncsi vagyok: milyen kígyót, miért vennénk keblükre, és ki az a Mester?

2008.01.11. 20:27:29

a tirpákbokrétáson Tótát nevezik Mesternek.
illik is rá.

Puzsért én is kedvelem. Mondjuk, ha sokat kellene hallgatnom, akkor már idegesítene. szóval csak módjával.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.01.11. 20:31:02

google, nem melengetem a keblemen Puzsért, sőt írtam, hogy: mások, mint mi. Ugyanakkor szerintem mérföldekkel meghaladja Tóta stílusát. Tóta ugyanis eladta a lelkét. Bár néha hasonlítanak, és abban is igazad van, hogy mindkettő: függetlennek álcázott Orbán utáló, egyház utáló, de Puzsérnak 90 százalékban értelmes a mondandója, Tóta már kiégett. De a lényeg: értékelni lehet azért, ha valaki tehetséges, még akkor is, ha a másik oldalon guritgatja a galacsinjait.

vaffanculo 2008.01.11. 21:38:40

puzsér sztem rulez, örülök, h visszatértek. nem kell szeretni őket, nem kell mindenben 1et érteni, akkor is nagyon jók sztem. üde színfolt a mai médiafosban:)

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2008.01.11. 22:15:41

"Tehát ők nem mi vagyunk. Más stílus, más értékrend, de eredeti és következetes. Rajta Robi, mondd meg nekik!"

Mi a retkes túróért kellene, hogy "ti" legyen bárki is?! Ezért maradtok gittegylet, míg világ a világ, s még két nap. (Leszögezem, nem vagyok "ők".)

sensei 2008.01.12. 08:51:07

Csatlakoznék Google véleményéhez azzal a kiegészítéssel, hogy Puzsér folyamatosan habzik, pörög, hangoskodásától nem hallja a vitapartnere hangját, szerintem nem is akarja, mert meg van győződve sajátjának tökéletességében. Középen állása fából vaskarika véleményem szerint, bármennyire szeretné is magát beállítani afféle "előkelő idekenként". Szerintem neki is megvan az a bizonyos "szöge", ami stabilan le van szúrva, mégpedig a ballib térfélen. Pont azok szeretnék középenállóknak feltüntetni magukat, akiket leginkább az Orbán-fóbiájuk taszít a fidesz politizásának elfogadásától. Annyira viszont van értelmes és szemérmes, hogy nyíltan ne vállalja föl a másik oldalt. Arról viszont kétségem nincs, hogy a szavazófülke magányában az ilyen "harsány középenálló" melyik oldal javára X-el.

ergé 2008.01.12. 10:07:35

Google, még mindig nem tudom, milyen Mestert melengetünk a keblünkön.

hehe 2008.01.12. 11:16:02

Olyan vicces olvasni, hogy Puzsér hányféle oldalon áll. Olvastam már, hogy kommunista, zsidóbérenc, fideszes, szdsz-es, a kormánypártnak dolgozó médiamunkás...;DDDD Mindenki a saját szájízének megfelelően sorolja be valahova.

marlington · http://elir.blogter.hu 2008.01.12. 11:39:42

Puzsér zöldanarchista lenne?
Nem tudom, szerintem ez is csak Reakciós perspektívából igaz.
Nem tudok utánakeresni, de nem hiszem, hogy zöldeket és vagy anarchistákat nem küldött még el a... csudába.

hehe 2008.01.12. 12:08:45

Mondta már magáról, hogy anarchista. Anarchoszindikalista.

dowNLoad 2008.01.12. 12:10:04

Az egyetlen, az (majdnem) igazi, a szélsőközép, akik be mernek szólni, a Magyarországon lehetséges határokig (néha még azon túl is) de vannak kérdések amikről nem lehet megszólalni, így is alig kapnak médialehetőséget, a TV-be szinte esélyük nincs bejutni, pl. a TV2-ben lehetne egy ellen 7i7es, lenne legalább dupla nézettségük, 10edannyi költséggel. De erre mennyi esély van ebben az elqúrt országban? Mint arra, hogy tomlantos-t megfosztják a magyar állampolgárságától (ha van neki), a kitüntetés helyett. A szélsőközép az egyetlen aki elítéli a cionistákat , Izrael létét, az USA külpolitikáját, a köcsög multicégeket, stb..

volkov 2008.01.12. 12:10:42

Puzser (ha jol emlekszem a noi kvota kapcsan Sandor Klaraval keszitett "interju" soran) kiabrandult SZDSZ-eskent definialta a jelen levo szelsokozepeseket.

Most azt tudnam elkepzelni rola, hogy a Vedegyletre szavaz, ha van ilyen lehetoseg, ha nincs akkor senkire.

Google 2008.01.12. 14:01:27

A Mester Mesterért kiált! Így tudnám meghatározni a helyzetet. TWA a kiégett mester, ahogy itt írjátok, világított-e valaha, nem tudom, a trónkövetelő Mester pedig Puzsér (lehetne). Mert Mesterre szükség van! Szerencsére, nem mindenkinek, mert ha mindannyiunknak erre lenne szükségünk, nagyon lázasan keresgélhetnénk a szénakazalba a gombostűt, vagy a kullancsot?
Néha olyan érzésem van, főként az ő munkájuk eredményeképpen, mi már nem is hisszük, hogy a mi oldalunkon, vagy amit annak gondolunk, lehetnek jófejek, pedig.
Bánom, hogy beleszóltam, elnézést! Ennyit nem ér meg a téma, oszt jó napot! Nem mellékesen!

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.01.12. 16:49:08

volkov, a Védegyleten túl (felett, ha a %.-okat nézzük) gyakran én sem látok tisztességes embereket...

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.01.12. 16:52:44

google, Egy másik ember sikere, nem a mi sikertelenségünket jelenti. Puzsér egyáltalán nem mester és nem kell őt se túl komolyan venni, se lenézni. Nyugodt szívvel el lehet ismerni azt, amit jól, vagy érdekesen csinál. A mi oldalunkon is vannak tehetséges emberek, nagyon sokan. Pl. a Célpont szerintem egy nagyon jó műsor a Hír TV-én, nagyon tisztelem Földesi Margitot az Echo tévén, Fábry szerintem zseniális stb.
Abban igazad van, hogy róluk még nem nyitottam posztot, de fogok :)

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.01.12. 17:01:09

Lola, Földesi egy tudós asszony, de 100%-ban nem "képenyőképes"... :( Ezt el kell ismerni... a hangja... stb. Ismétlem, csak képernyőre nem való... Ahogy Puzsér viszont inkább tévébe, mint rádióba: mert a rádióban szinte már migrént okoz a sivalkodása, de ha látod hozzá a liluló fejét, máris nevetsz :)

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.01.12. 18:05:44

Nekem bejön Földesi műsorvezetési stílusa. Bár nincs tévém, úgyhogy csak egy-két adást láttam, de az tetszett.

volkov 2008.01.12. 18:15:34

Egy ideig neztem Foldesit. Sokszor nagyon jo temakat vet fel, meghiv erdekes vendegeket, aztan agyonvagja a musort azzal, hogy egy mondatot sem enged a vendeg(ek)nek befejezni. Az elejen vartam, majd csak belejon, de eleg sok adas lement es nem sikerult levetnie ezt az (engem legalabbis) idegesito tulajdonsagat.
Most mar, ha meglatom a kepernyon kapcsolok is el.

volkov 2008.01.12. 18:20:40

ja meg valami Foldesivel kapcsolatban:
"Földesi egy tudós asszony"

lehet, ezzel egyutt nem volt ritka, hogy a temaban nagyon hianyosnak tunt a felkeszultsege. Mar ez sem OK, de az, hogy ennek ellenere megprobalta osztani az eszt
(Nevek, datumok, talalkozok idorendisege, ok-rendszerei. Jol tudom, hogy tortenesz a holgy?), es a vendegnek kellett helyretenni mar kifejezetten ciki.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.01.12. 18:34:10

Elhiszem. Akkor véletlenül éppen a jó adásokat láttam. Megnézek még párat.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.01.12. 20:37:03

Na most kiderült, hogy Pilu cseszte szét az oldalukat: pilu.blog.hu/2008/01/12/szelsokozep_11

Úgy látszik ez tényleg komoly vita köztük.

GigiRadok · http://gigiradok.blogter.hu 2008.01.14. 14:44:32

Nem kell mindent komolyan venni:)

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.01.14. 14:47:59

szia Gigi! Robit sem? :P

volkov: F.M. a 20 szdd. közepének, második felének jó szaktörténésze (férjével együtt). (ld könyveik)
amit műs.vezetőként művel, na amiatt nem való a tévébe...

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2008.01.14. 14:56:04

Lekopogom. A belinkelés nem működik, de ha beírom igen. Na mindegy.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.01.14. 15:10:54

látod, Gigi, akarnánk mi a Robit, de nem érjük el...
süti beállítások módosítása