A Mikulás, a Magyar Gárda meg a szopóálarc
2007. december 16. írta: TuRuL_2k2

A Mikulás, a Magyar Gárda meg a szopóálarc

Bár a Mikulás már rég messze jár (az angolszász országokba pedig még nem ért oda), Zapp Brannigan kommentelőnknek köszönhetően újabb, közéletileg is releváns ajándékkal kedveskedett nekünk.

A Magyar Gárda Mikulása huncut segítőjével Hajdúszoboszlón járt, hogy cigány és nem cigány gyerekeket ajándékozzon meg. Az öreg ajándékosztót igazán nem lehet maradisággal vagy klerikális reakcionizmussal vádolni: állandó kísérője, a Krampusz piros plüss szarvakkal megvadított szopóálarcban érkezett, a gyermekek nagy-nagy örömére. A Krampusz és a Mikulás dalos műsora után a gárdisták osztottak ajándékokat a népes gyermekseregnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr88265918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hcrules 2007.12.16. 16:47:49

Ez átmenet a krampusz és a rénszarvas között!

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.16. 17:25:03

Épp ezt akartam írni:-( Afféle rénszavasoid szarvak (helyesebben agancsok, mert a szarv nem elágazó) ezek...

De a komolyabbik része: most kíváncsi vagyok, hogy a Sólyom-levél poszt ötszáz kommentes rekordját összehozó gárdaellenesek most mit fognak kifogásolni? Ötletek: a megrémisztő szopóálarc, vagy voltaképp a gárdisták ajándékosztás címén alattomban ujjlenyomatokat gyűjtöttek, az egész rendezvény álszentsége, stb. Lehet licitálni!

martinbácsi · http://alternativa.blog.hu 2007.12.16. 17:58:15

Én azt nem értem a Gárda-üggyel kapcsolatban, hogy amikor azt mondja a magát mértékadó értelmiségnek nevező pár ember valamilyen dologról, hogy fogadjuk el, várjuk meg, mi lesz belőle, még csak most kezdődött el a folyamat, majd két év múlva lesznek meg a gyümölcsei, stb.; akkor most miért nem mondja el ugyanezt?

Meg azt sem értem még, hogy miért járnak Levi's sapkában ezek a jóemberek, ha egyszer azt mondják róla, hogy ez gonosz külföli karvalytőke? Még akkor sem, ha le volt árazva.

medve 2007.12.16. 18:11:33

Molnárgörény! Köszönjük radikális társainknak, hogy ismét sikerült egy, a holnapi szavazásról elterelő akciót összehozni.

\"SZDSZ: szélsőségesek állhatnak a Kóka-villa elleni támadás mögött - 17:37
Megerősítette az SZDSZ, hogy Molotov-koktélt dobtak múlt éjjel Kóka János épülő házára a fővárosban.

Horn Gábor ügyvivő úgy vélte: komoly problémákat jelez Csintalan Sándor megverése, a cigányellenes megmozdulások, így a Magyar Gárda felvonulásai és ez a legutóbbi incidens. A liberális politikus szerint nem újabb törvények, hanem a szélsőségesek elleni közös és határozott fellépés segítheti a hasonló esetek elkerülését.
A Fidesz közleményben ítélte el a történteket. Hozzáteszik: elvárják a rendőrségtől, hogy a lehető legrövidebb időn belül kerítse kézre a tetteseket.
Kormos Endre, a BRFK szóvivője a Klubrádiónak elmondta: ismeretlen tettes ellen, rongálás gyanújával indult nyomozás.\"

Lassan mind megérdemelnétek a lenin Érdemrendet, Gárdástul,Tomcatestül, Magyarok nyilastul vagy mi a nyű, stb, stb...

Őrnagy Őrnagy 2007.12.16. 18:14:26

Könnyen lehet, hogy a Magyarok Nyilai vagy kik mögött Gyurcsányék vannak .Nagyon debil a nevük, ilyet radikális nem ad

Őrnagy Őrnagy 2007.12.16. 18:18:41

NA megtaláltam a teljes nevet: Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg

Felszabadító? Ki az a hülye radikális aki ilyen nevet ad?
Inkább legyen Szittya Gárda, Hun Vitézek Szövetsége, Isten Ostora Fiúk, stb stb stb

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.16. 18:19:42

Medve: hogyne, persze, és a Teve utcát is mi lőttük oldalba. Olyan jó, hogy te rögtön tudod: nem a titkosszolgálat meg a kormány szervezte az egészet...

Neked, és mindenki másnak, aki ilyen sajátosan nézi az ártatlanság vélelmét, illetve ilyen jól tudja, mikor mit ki csinál, némi olvasnivaló (ott meg is vitathatjuk, ha akarod, részletesen is):
molnargoreny.blog.hu/2007/05/19/rendorpalota_loves_klasszikus_buntetojog
A Csintalan-ügy releváns párhuzamos tényeinek elemzését pedig itt találod meg:
konzervatorium.blog.hu/2007/12/12/csintalan_megverette_sajat_magat#c1145363

De természetesen nyugodtan ne olvass el semmit belőle, ne foglalkozz a minden apróságot (nyilván teljesen fölöslegesen) megcsócsáló érveléssel, mert az egyrészt az ördög műve, másrészt meg csakis leplezni próbálja a gaz fasisztákat. Ugyan már, hogy is lövethetné a kormány a rendőrpalotát? Ki gondolhat egyáltalán ilyesmire?

Azért én erőst furcsállnám, ha ez a soha eddig nem hallott magyaroknyilai-szervezet ténylegesen előkerülne. Ott lesz a hiba, hogy ugyanannyi tettest fogna majd elfogni, mint a Teve utcai gyben...

medve 2007.12.16. 18:25:34

Most a Szegedi Közalapítványnál nemzetbiztonsági átvilágítást elkerülő Tóth-Toroczkayra, az MSZP-t felhozó Magyar Gárdára, a Fidesz nagygűlésén pont lebukó Budaházyra, a vallási rendezvényeket megzavaró kopesz bloggerre, vagy a nyilakra gondolsz. Mert alapjában véve mindegyik végeredménye azonos és mindegyik érdekes.

medve 2007.12.16. 18:31:25

Na, Molnárgörény, te engem félrértesz. Pont ugyanazok lőtték a Teve utcát, mint akik ilyen időkben masíroznak, szirénát bőgetnek, molotov koktél dobálgatnak. Igen, ezek mind prorvokációk és elterelő műveletek. Igazad van, szerintem is mindegyik háttérében a volt titkosszolgálatok emberei találkhatóak.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.16. 18:36:40

Nem. Én a mai magyar hivatalos titkosszolgálatokra, Szilvásy miniszterre gondolok, mert szerintem neki volt meg a hatalma, a védettsége és a lehetősége, hogy megszervezze ezt. Meg neki is állt az érdekében. Nem kellett, hogy az egész titkosszolgálat tudjon róla, az ilyen műveleteket szigorúan az "akit illet" szabály alapján intézik. Olvasd el, aztán meséld el nálam, hogy hol a logikai hiba. Ha tudsz ilyet találni.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.16. 18:37:12

figyusz medve: tekintve az utána való eseményeket (tomcat sétálgat, hátizsákot helyez el, majd a síri csend), inkább a kormány háttérmunkájára tippelnék. Ahogy a tüntetésekről sem tudjuk, mennyi volt a "csőcselékből" Szilvásyék által odatett provokátor. Óvatosan a vádaskodásokkal.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.16. 18:38:36

Molnárgörény: egy rugóra jár az agyunk;-)

medve 2007.12.16. 18:49:08

MG! Nincs közöttünk vita, szerintem is belefét Toroczkay-Budaházy-Tomcat-Gárda-Nyilak tevékenységébe Szilvásy.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.16. 19:06:54

Medve: Szilvásynak és Tomcatnek annyi köze van egymáshoz, mint Göringnek a Mazsihiszhez. A Magyaroknyilai pedig a mai gyurcsányista titkosszolgálat műve - Tomcat nem az. Te szívesen söprögetnéd ezt össze, de van radikális jobboldal bármiféle kormánysegítség nélkül, és van magát ilyennek álcázó kormány által vezérelt operett-terrorcég. Nem jár egy rugóra az agyunk, én a te összeesküvés-elméletedet nem hiszem el.

dowNLoad 2007.12.16. 19:07:47

Ordít róla hogy kamuverés volt, PONT a kulcsot kereste csintalan a kamerák előtt, PONT csak akkor aütést kapott, hogy már be is gyógyult a feje, PONT most, PONT nekünk, PONT itt, mi a f@szomat akar ez jelenteni? Itt egy kis csintalan videó:
mf.index.hu/playere_ng.swf?file=/belfold/nogradi/csintalan
PONT olyan profi volt a verés, mint amilyen PROFI volt a molotov koktél kókadtjani épülő kastélyára, az éjjeliőr eloltotta egy vödör vízzel:))) Ha verés, akkor kéz és lábtörés, ha MOLOTOV-KOKTÉL, akkor 4-5db tűzoltóautó az oltáshoz, és max. üszkös romok maradnak kókadt házából.

2007.12.16. 19:09:46

Gárda-Mikulás?
Mikulás-Gárda?
:DDDDD

mborsik · http://abszurdisztan.freeblog.hu 2007.12.16. 19:14:40

Gabrilo, most nem tudom felidézni, ez a hátizsákos trükk melyik eset volt?

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.16. 19:15:15

Elég nyilvánvaló, hogy mindezt a kormány saját magának csinálja, elvégre senki másnak nem áll érdekében szélsőjobb terrorveszélyre terelni a figyelmet TB-privatizációs szavazás és sztrájk előtt. Tettes nem lesz (ahogy a Teve utcai ügyben se volt), majd diadalmasan beviszik megint Tomcatet, mert a hűtőszekrényében tojást találnak - elvégre az is terrorfegyver, már Athina megírta, hogy volt, amikor azt kerestek házkutatáson! - és írnak néhány száz publicisztikát a fasizálódásról. Esetleg mindennek ürügyén sutty, betiltják a Magyar Gárdát és bilincsbe verik a gárdás Mikulást, mondván, hogy az a Gestapo, csak Télapónak álcázva.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.16. 19:15:58

Gabrilo: veled egy rugóra, igen. Nem véletlenül.

irrelevant 2007.12.16. 19:36:50

Molnárgörény, te humorérzék nélkül születtél vagy csak azóta vagy ilyen, mióta Tomcatnek kontrázol?

Miért kellett előrángatni a gárdát megint... Nem volt még elég, baszki?

omg 2007.12.16. 19:39:19

Egyetértek azzal, hogy a nevük nevetséges. Inkább a magyar hagyományokat tartanák szem előtt, és nem valamilyen szélsőséges muszlim csoport névadási szokását vennék át. Ennek így nincs értelme. Bocs, kicsit off volt.

irrelevant 2007.12.16. 19:40:42

medve

Azt hiszem, igazad van ebben a figyelemeltereléses dologban. Nagyon-nagyon büdös ez a Csintalanos sztori.

Hogy a Gárdát is a kormány vagy az amögött álló érdekcsoportok szerveznék... Ezt a gondolatot még szoknom kell, bár a figyelemelterelés itt is elég beszédes. Bogár László írta a könyvében, hogy Torgyán valójában egy rendkívül jól álcázott balliberális ügynök volt azzal a megbízással, hogy ártson a jobboldalnak. Nekem ledobta az agyam a gépszíjat, amikor ezt olvastam. Usztics, Franka, Pörzse ebben az esetben még profibban álcázott ügynökök! :D

irrelevant 2007.12.16. 19:42:11

omg

Nekem erről a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregről a Brian életében szereplő palesztin akcióegységek jutottak eszembe. Judea Népe Front :)

irrelevant 2007.12.16. 19:45:21

Egyébként a képen nem rénszarvas látható. Egy igazi Jobbikos fajmagyar CSO-DA-SZAR-VAS!

A kép valószínűleg a Nagyboldogasszonyt nászra hívó kéjes dürrögést örökítette meg.

medve 2007.12.16. 19:47:12

MG! OK, szerintem is Tomcat csak önmagában antiszemita, aki tevékenységével (különösen zsidó vallási ünnepek megzavarásával) többnyire a kormányt segíti. Amúgy Toroczkay és Budaházy tényleg gyanúsabbak. De Tomcatról ezt ígyx most nem állíthatom.

Tudom, hogy van radikális jobboldal. Sőt, többszőr leírtam, a radikális jobb lehet modern párt, mely legititm kérdéseket vett fel. De a Jobbik, mely próbálékozoztt ilyen irányba menni, hagyta magát belesodródni a baromságokba. Ráadásul ismerek Jobbikosokat, akiknek a tisztességét nem tudom megkérdőjelezni. De ők nem tudtak mérvadóvá lenni.

És valami, aminek örülök: "A Fidesz el van határolódva a Magyar Gárdától, és elítél minden olyan politikát, ami félelmet kelt, ami kirekesztő, és ami meg akarja fosztani az embereket a jogaiktól. Erről Orbán Viktor az ATV Pont 7 című vasárnap esti, felvételről sugárzott adásában beszélt."

Nem marad más MG.

medve 2007.12.16. 19:49:19

Otvospeter! Nem kell egy egész szervezettnek beépítettnek lennie, egy ilyen gárda befolyásolására elég 1-2 embernek.

gloire 2007.12.16. 19:58:08

A magyarok nyilasai?

El kéne egyébként választani egymástól az ügyeket.
Más egy éjszakai lövöldözés, molotov koktélozás,
és más dolog egy radikális párt rendezvénye.
Az az igazán érdekes, annak komoly tétje
lehet. Az, hogy ki dobta a molotovot,
tulajdonképpen teljesen mindegy.

A szado-mazo maszk egyébként tökéletesen
szimbolizálja a gárda ambivalenciáját.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.16. 20:11:15

Ötvöspéter: nem én írtam a posztot, tehát nem rángattam elő semmit. Ha nem tűnne fel, a poszt a Gárdáról szól; csak épp a Csintalan-Kóka-üggyel offoltátok tele.

Jobbikosokat nem ismerek, mert egyszer próbálkoztam párttal (még 1989-ben a szadesszal), és az nekem elég is volt. Értelmes embert egyszer lehet átvágni.

Ne akarjátok a számba adni a saját szövegeteket. Nem tudom, hogy a Gárda meg a Jobbik mennyiben kormány által befolyásolt szerv - gyanítom, semennyiben, mert csinálnak (illetve, inkább csak mondanak) elég támadható dolgot, arra elég a médiát ráindítani.

Ugyanakkor ezt a magyaroknyilais dolgot egy az egyben olyan titkosszolgálat által kivitelezett kormánycégnek tartom, amihez abszolúte semmi köze semmiféle jobboldalnak. Se a fideszfasisztáknak, se a másféle fasisztáknak. Ez a ti összeesküvés-elméletetek gyenge lábakon áll: Kalasnyikov azért nem nő minden bokorban. Továbbá értelmetlen volna a kormánynak tényleges jobboldali szervezetekbe/személyek közé rakni efféle provokátorokat, mert ott könnyen és hamar lelepleződhetnének, meg esetleg fel is dobhatná őket valaki, ami a kormánynak kínos lenne. A jobboldalon is akadna dalos pacsirta ötmillióért...

Éppen ezért én - medvével, ötvöspéterrel teljes ellentétben - változatlanul azt állítom, hogy ez az operett-terrorcég a kormány saját, zártkörű vállalata, amelynek semmi köze nincs semmilyen tényleges, akár szélsőséges jobboldalhoz. Négy-öt ember (valószínűleg bűnözők, és valószínűleg vádalkuért), kellően kiképezve és felvilágosítva, hogyan ne hagyjanak követhető nyomokat (meg aztán nyilván a nyomozást is falsra küldi a titkosszolgálat, ha netán a tényleges tettesek közelébe jutnának mégis, hát egy-két beavatott bedob valami új fals besúgóinformációt, és félreviszi az ügyet).

Nagyon siralmas, ahogy megpróbáljátok nekem sulykolni, hogy a ti saját összeesküvés-elméleteteket tegyem magamévá, holott az a világméretű cionista összeesküvés képzeténél is sokkal nagyobb szamárság, alapvető logikai hibákkal.

Őrnagy Őrnagy 2007.12.16. 20:11:37

Torgyán ügynök az rendben van, de egy dolog nem illik a képbe: a 98-as választás.

mborsik · http://abszurdisztan.freeblog.hu 2007.12.16. 20:16:04

Ne legyenek illúzióitok, hogy itt valakik olyan profi beépülést tudnának produkálni, hogy pl a Magyar Gárdát ők irányítsák.

Operatív tevékenységük álcázásában kb ott tartanak, mint amikor a tüntetéseken megjelennek vadiúj mosatlan terepszínű egyen-gatyában, teljesen amatőr módon a nyílt utcán egyeztetnek a rendőrökkel, vagy derékban megkötött pulcsival álcázzák a pisztolyukat és a viperát. Mindezt pedig lefotózni is hagyják. Vagy amikor Tomcatet kergetik a metróban öltönyben, feltűnésmentesen. Vagy amikor megpróbálsz velük tüntetésen tegeződni, és visszakérdeznek, hogy "hö, mióta tegeződünk". Na kb. ebbe a vonulatba illik az is, amikor ilyen Magyarok Nyilai stb. nevű szervezettel hozakodnak elő. Bűzlik messziről. Hogy tomcat, toroczkai, budaházy az ő emberük lenne, az komolytalan feltételezés. Ez olyan, mintha én holnaptól megpróbálnék baloldali lenni. Nem tudnám hitelesen csinálni. Az ő eszmefuttatásaik túl logikusak ahhoz, hogy azt imitálni lehessen, annyira meg azért nem okos egyik sem, hogy ilyen jól legyen képes imitálni valamit, amit nem gondol komolyan.

irrelevant 2007.12.16. 20:21:49

Mit erőltetünk mi rád, Molnárgöri? Én nem mondtam, hogy fogadd el ténynek az összeesküvést. De látott már a világ vadabb dolgokat is annál, hogy a titkosszolgálat beépül a széljobbos szervezetekbe.

Google 2007.12.16. 20:24:04

Azt a Gárdát várom, amelyik e népnyúzó, népbolondító kormánytól megszabadít! Mert igen, árthatnak a garázda elemek, elgazosodhatnak a temetők, parlagfű is bőven terem, de hogy mit tud ártani a t. kormányzat, hát arra nincs szó, nincs képzelet.
De azt a gárdát, amire várok, azt a Jézuska hozza, s nem a hatalom ülteti be az agyakba.
Várok rá.
Ezzel a gárdával úgy vagyok, mint az a kisgyerek, akit orvoshoz visznek, s az orvos, hogy megnyugtassa, mindenféle játékot mutogat neki. A gyerek pedig még jobban bömböl, mert érzi, hogy a java még most jön, a tortúra úgysem marad el.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.16. 20:30:42

Ötvöspéter: egy dolog beépülni, és egy másik dolog ott bent efféle merényleteket végrehajtani. Ez utóbbi marhára nem menne (mert az írottak szerint nagyon nagy veszélye volna a buktának); a sima beépülés meg kétélű, és olyan túl sok James Bondunk szerintem nincs is. Az MSZMP kétségtelenül bele-belebújt az új pártokba, talán máig hatóan, de más a politikai manipuláció, és más a merénylet. A magyaroknyilais cég a kormány és a titkosszolgálat teljesen önálló leányvállalata.

hiba 2007.12.16. 20:33:56

Nekem is az jutott eszembe, hogy túl sokat nézte a Monty Pythont valami elmegazdag. De az is simán belefér valamelyik filmbe ahogy az igazmagyar okosok ügynöközik a buta igazmagyarokat. Olyan hülye tehát lehet valaki, hogy politikusok hülye szövegei miatt vallási ünnepen tüntet, buziknak tojásdobáló gépet gyárt, de ha gárdát alapít, ujságírót ver, akkor az csak ügynök lehet. Pláne ha tüntetésen civil rendőrként dolgozik. Szerintem becsüljük annyira embertársainkat, hogy elhiggyük: igen ennyire hülyék is vannak. Aki nem hiszi, olvassa Blogin postjait és MG kommentelőit a bombagyárban.
Ettől még lehet erre titkosszolgálati rásegítés, de csak kb úgy, hogy tudnak róla és hagyják, hagy csinálják.

irrelevant 2007.12.16. 20:33:57

Lehet. Mindenesetre erről te is ugyanolyan keveset tudsz mint én. Semmit nem lehet kizárni.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2007.12.16. 21:33:55

mborsik: miután rálőttek a rendőrpalotára, a baromi nagy terrorveszély után baromi nagy biztonsági izékélés közben a gyurcsányi látogatással egy időben tomcat ott sétálgatott, és egy hátizsákot is letett a rendőrpalotánál. Senki nem kérdezte mit keres ott, és még a hátizsákot sem vették észre.
Lehet hogy nem is volt terrorveszély?

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.16. 21:51:08

dehogynem, a hátizsákban tojás volt, meg egy kiló cukor is!

Google 2007.12.16. 21:56:05

Amikor azt mondják, hogy a szélsőjobb és a jobb összeér, kacsintgat, összenéz, visszanéz stb., akkor azt mondják, amit szeretnének. Mert a Gárdát megfigyelik, persze hogy. A Gárda számukra nyitott könyv. De a Fideszbe, úgy tűnik, nem látnak be olyan tökéletesen. Gondolják, majd segít a Gárda parlagfű írtásba!
Meglátjuk. Most mindenestre Mikulást játszik. De a gárda lesz az angyal is, ha így haladunk a nyuszi is, és a gárdabőrbe bújt bárány is, és így tovább, és így tovább.
Nem tudom, biztosítási pénztárat nem kivánnak nyitni? Annak van most itt az ideje!

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2007.12.16. 21:57:35

miert, tomcat piskotat akart sutni?

irrelevant 2007.12.16. 21:59:44

Szerintem maceszt, csak nem tudta, hogy kell.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.16. 22:12:01

A Gárda elleni markáns hatalmi és sajtóössztüzet érdemes azért összevetni az ügynökökkel kapcsolatos kurvanagy diszkrécióval, meg a személyiségi jogok emlegetésével.

A Gárda - bármilyen furcsa - nekem se a szívem csücske, bár nem vagyok ellenséges sem velük. Ugyanakkor sajátos demokratákat látok itt: meghiteleznek mindenféle fasizmust a semmit el nem követett Gárdának, ugyanakkor nem ordítanak, hogy az ügynökök személyiségi jogai fölé kéne rendelni a megfigyeltekét... Holott a III/III-as ügynökök effektív gazemberek voltak, míg a Gárdában legfeljebb potenciális gazemberek vannak (biztosan akad egy-két gőzös fejű náciféle közte, de ha így is van, egyelőre ez tettekben nem nyilvánult meg). A spiclik meg hány életet ténylegesen tönkretettek...

Milyen mérce?

medve 2007.12.16. 22:13:45

Na, egy hír az MNO-n:

"Orbán Viktor elmondta még, mind Sólyom László államfő, mind Balog Zoltán, a parlament emberi jogi bizottságának fideszes elnöke Magyar Gárdával összefüggésben tett nyilatkozatával teljes mértékben egyetért. "

irrelevant 2007.12.16. 22:18:17

MG

Övön alul ütsz. Honnan ráncigáltad elő a III/III-ast? Szó sem volt róla... Majd ha lesz szó, ordibálok a komcsi ügynökök ellen. Most még mindig a Gárdáról van szó, arról beszélünk. Hadd ne kelljen már mindenről párban beszélni.

Google 2007.12.16. 22:18:49

Egyszóval, vannak a gárdistáknál rosszabbak is?
Mindig lehet rosszabbat is találni, ez biztos, de jobbat is. És ez a fontos.

irrelevant 2007.12.16. 22:22:09

A gárdistáknál rosszabbak? A Gárda nem a sátán megtestesülése. A gárdisták mindössze szánalmas egyének, akiknek kell valami kapaszkodó az életben. Nekik ez a mankó a magyarság foglalkozásként történő űzése.

Amúgy az jutott eszembe, olyanok ők, mint akik ellen tüntetnek. Csürhében érzik erősnek magukat, csak úgy nagy a pofájuk :D

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2007.12.16. 22:41:41

egysegbe forraszt a kisz.

az atkosba' is voltak mozgalmak. persze csak torvenyesek, amiket partunk es kormanyunk hozott eletre: uttoro, kisz, divsz, mhsz(?)

egyebkent ez kicsit visszas a garda fellepeseben, hogy ugyanazt a csordaszellemet lattatja, mint a cigok. no persze egymaga csak chuck norris merne kiballagni a sorra (meg talan john mclane)

a magam reszerol nem hatarolodok el, amig nem tortenik vmi markans nacizmus - tehat megitelesuk ilyen szempontbol nalam semleges. mostly harmless.

a sajtovisszhang ugyeben mar ketseges az egyensuly - tudjuk ezt be a "baloldali lakajmedianak" ? - vhogy mindig akkor lepnek ezek a levi's indianok a harci osvenyre, ha a kormanypartoknak kell vmi kis municio. v.o. "vadasz, te szopni jarsz ide"

egyebkent nem kell a siram. ott vannak a hardcore skinhead-ek. azok is pont annyira csurheznek, mint a romak. ok nem gondoznak sirokat, nem adnak meg virgacsot se a pulyaknak. viszont elenjarnak ciganyveresben, agresszioban, meg nacizmusban. gondok itt a pokos-horogkeresztes tetovalasokkal illetett egyedekre.

tehat, ha akut szelsojobboldali veszely kell vkinek, ott vannak ok. el kell menni egy trendi skin-zenekar koncertre a szocialis elmerulesert.

viszont ha a garda egyfajta polgarorseg hangulatot ut meg, akkor felolem mehet. a ciganyok felzarkoztatasa csak ugy lehetseges, ha ok maguk itelik el a "tarsadalmon kivuli" eletmodot.

Google 2007.12.16. 22:48:07

Felháborított, hogy a körtéket összeadjuk a mókusokkal és ettől a művelettől eredményt is várunk. A gárda és az ügynökök, -melyik rossz, melyik rosszabb-téma.
Jól mondta valaki, ne kelljen már mindenről párban beszélni! Otvospeter volt.
De azért jó lenne tudni, ki s mi áll a Gárda mögött. Láttam én a piros munkaruhás krampuszt az illusztráción, na de...

mborsik · http://abszurdisztan.freeblog.hu 2007.12.16. 23:15:17

hiba, nem akarod érteni, azt látom

Egy sikeres beépüléshez vagy ügynöki tevékenységhez éppen hogy baromi okosnak kell lenni. Ha hülye vagy, nem lesz sikeres, márpedig itthon a titkosszolgálat pont olyan hülye, mint vezetője és annak felettese.

Az, hogy civilben vannak jelen rendőrök egy tüntetésen, nem ugyanolyan, mintha megpróbálják magukat nácinak álcázni (lonsdale, kopasz fej, terepgatya, bakancs), és közben suttyomban kamerázni. Szerintem.

Tomcat, Budaházy, Toroczkai interjúiból, írásaiból, nyelvhasználatából, érzelmi megnyilvánulásaikból a vak is láthatja, hogy nem megjátszott a szerepük. Másrészt a saját ügynökeiket a kormányok nem szokták letartóztatni, hónapokig börtönben tartani, háziőrizettel korlátozni, avagy 10 milkára beperelni. Nem is folytatom a gondolatmenetet, szerintem elég logikus. Ha nem az, akkor én is lehetek ügynök.

Arc nélkül, név nelkül szervezetten erőszakos cselekményt elkövetni sokkal hálásabb feladat. Mégis megbuknak vele. Ha én jobboldali terrorista lennék, és lenne egy kalasnyikovom, vajon kockáztatnám-e a lebukásomat azzal, hogy ész nélkül rendőrpalotába lövöldözök? Csintalan lenne-e a legelső célpontom? Ha mégis, vajon meg tudnám-e állni, hogy péppé verem? Használnám-e a rendőrség köreiben bevett "ne tegyen hirtelen mozdulatot" szókapcsolatot? Nem túl életszerű.

Persze, ezek mind csak találgatások, így beléjük is lehet kötni. Biztosat talán csak Szilvássy tud mondani.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.16. 23:24:12

Jó, ne adjuk össze a körtét a mókussal. De ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a bal- és jobboldal cselekedeteit nem igazán egyformán kezelik és ítélik meg. Lelkylola írt nemrég egy posztot itt az önkényuralmi jelképekről és ennek kapcsán a baloldali gazemberségek elszámolatlanságáról - ott mintha annyira nem tolongtatok volna, az elméleti demokraták közül egyedül Elpet írt - tisztességes - véleményt. Itt a poszt, menézhetitek, mennyire tartottátok fontosnak: reakcio.blog.hu/2007/12/03/vasokol_nosztalgia

Egyszóval, aki csak jobbra üt, balra becsukja a szemét, az ne nagyon panaszkodjon, ha ezt az orra alá dörgölik.

medve 2007.12.16. 23:29:49

Mborsik!

Csak Toroczkayt ne említetted volna. Hiszen a gyerek olyan gáz, nemzetbiztonságilag. Miért mondott le kuratóriumi tagságáról a Szegedi Közalapítványnál akkor, amikor odaért a nemzetbiztonsági vizsgálat? Ő azt mondta, hogy rögtön látta, az alapítvány a szerbeket, és nem a magyarokat támogatja, elvi kifogásai voltak:-). Aztán, ő vitte a tömeget a TV elé. bepereljük, jó, úgyse fizet. De miért nincs letartóztatva, mikor fűt-fát letartóztattak. Osztán, menj el Székelyudvarhelyre, és kérdezz körül: hová vannak azok bekötve, akik vele üzletelnek? És végül, honnan van a zsozsó?

Mondd, ezt mondjuk olyan ember, mint te, aki azért nem annyira elvakult, nem látod? Amikor egy jobbodali hetilap az utóbbi időben megpiszkálta ügyeit, megfenyegette az újságírót. Tudod, retteg a srác. Ma már csak a radikális körökben forog, nem lép ki onnan.

irrelevant 2007.12.16. 23:38:39

Molnárgörény

Nem tartok veszélyesnek egy "nosztalgiakocsmát". Mondjuk az esztelen Che Gueavara-kultuszt inkább utálom. Amúgy ebben a hírben inkább az érdekes, ahogy elpusztították. Milyen módszer ez? (Milyen mérce?)

Amúgy meg el tudom dönteni, hova ütök. És nem fogom neked bizonygatni, hogy Gyurcsányékat is rühellem, mert a legkevésbé sem érdekel a véleményed.

Főleg úgy nem, hogy te Tomcatékkel kvaterkázol és a kettős mércéről papolsz. Tényleg te vagy az elfogulatlanság mintaképe! :D

irrelevant 2007.12.16. 23:44:39

"Elméleti demokraták", ez jó.

1. Ha ezt nevezik demokráciának, ami ebben az országban zajlik, akkor ezzel nem kívánok azonosulni.

2. Te mit teszel a demokráciáért, te nagy gyakorlati demokrata? Támogatod Bloginék akcióit? Azokat a híresen demokrata megmozdulásokat?

medve 2007.12.16. 23:52:30

Így reagál a radikális jobboldal etalon lapja egy mai hírre. Ilyenkor szokták írni, hogy nekik ehhez semmi közük. Hol az elhatárolódás? MG, muitass egy olyan radikális jobboldali lapot, ahol más a hangnem?

A Zsidesz megint a bűnözők pártján

"A leghatározottabban elítéljük a Kóka János SZDSZ-elnök Normafánál épülő villáját ért rongálást" - így reagált az Izrael-barát, zsidó Fónagy János, a Fidesz budapesti elnöke arra, hogy a fajvédő, közvagyont dézsmáló politikus épülő villájára az éjjel több Molotov-koktélt dobtak ismeretlenek.

Az "ellenzéki" párt - megfogalmazásuk szerint - a törvény és a rend pártja, amely - hazugságuk szerint - a leghatározottabban elítél minden erőszakos cselekményt, irányuljanak azok bármely magyar állampolgár személyi vagy vagyonbiztonsága ellen. Ezzel szemben a Zsidesz soha nem emeli fel a cigányterror sújtotta mezei magyarok személyi és vagyonbiztonsága ellen a szavát, sőt, a kormánypártokkal közösen a cigánybűnözés ellen tenni kívánó magyar hazafiak ellen uszít, azoktól elhatárolódik. Ugyancsak hallgatott a párt, amikor az izraeli elnök Magyarország felvásárlásáról beszélt.

Fónagy János közleményében azt is leszögezi, hogy a Fidesz elvárja a rendőrségtől, hogy a lehető legrövidebb időn belül kerítse kézre a tetteseket. Fónagy János magyar nyugdíjasok és mások rendszeres, cigányok általi brutális meggyilkolása kapcsán még sohasem szólította fel a hatóságot hasonlóan."

mborsik · http://abszurdisztan.freeblog.hu 2007.12.17. 00:26:09

Toroczkai nehezebb tészta.

Néhány hónapra rá a külügyesek javaslatára az alapítványból tették ki, helyére a Vajdaságból származó Kisimre Ferenc újságírót ültették. "Nem szerették volna, ha az alapítvány Laci ügyei miatt kerül reflektorfénybe" - állítja Bartha. "Kilógtam a kuratóriumból a véleményemmel. Azt akartam, hogy az alapítvány az elején ne csak szerbeket, hanem vajdasági magyarokat vagy éppen muzulmán, albán szervezeteket is pénzeljen" - mondta távozása hátteréről Toroczkai. A kuratórium egyik, külügy által delegált tagja viszont komolyabb okról beszélt a HVG-nek: "felső diplomáciai körökben" később még az is komolyan felmerült, hogy Toroczkait valamelyik ellenérdekelt titkosszolgálat "fogja". Tevékenysége ugyanis a külügyesek szerint csak ártott a magyar diplomáciának. Toroczkai viszont úgy véli: ezek a sokszor éppen a jobboldal irányából érkező feltételezések csak arra jók, hogy őt kompromittálják, s a már amúgy is bizalmatlan "nemzeti érzésű köröket" bomlasszák.

hvg.hu/hetilap/200647HVGFriss204/page3.aspx

Továbbá: www.toroczkailaszlo.hu/?q=node/1

Erre székelyudvarhelyi dologra semmit nem találtam a neten, leutazni nem fogok. Úgyhogy ha tudsz valamit, elő a farbával. Másrészt viszont találtam a disputa.ro fórumában vagy 300 hozzászólást Toroczkaitól. Vajon egy erdélybarát online közösségbe történő beépülése, a népszaporulattal kapcsolatos ottani fejtegetései is ügynöki tevékenységének része?

Egy biztos: kalandos életútja volt a csávónak. De az ügynök-vád legalábbis gyenge lábakon áll. Ha mégis, hát ezt az ügynököt bizony Orbánék tömték meg pénzzel :DDDD

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.17. 00:30:36

Ötvöspéter: például azt teszem a demokráciáért, hogy elmagyarázom a gyáriaknak: a terrorizmus sehová se vezet, nem is való semmire, továbbá a szóbeli melléállás csakis és kizárólag a most TB-szétlopásra készülő (és az operett-merényletekért egyértelműen közvetlenül felelősnek tűnő) kormány malmára hajtja a vizet.

Más ugyanis a politikai tiltakozás (ami olykor ízléstelen - de az átpolitizált hanukázás se a legízlésesebb), és más az erőszak. A helyzet az, hogy a magadfajta elméleti demokrata nem mer szóbaállni egy skinheaddel. Te azt mondod: csukják le mindet! Holott ők is emberek, és a döntő többségük jóravaló - ismerethiány, műveltségi hiányok miatt könnyen megvezethetőek, és akkor ordítanak. Te az ilyen emberekről lemondasz, sőt, tán örülsz, ha sittre vágják mindet. Akkor is, ha nem követtek el semmit, csak ordítanak.

Kár, hgy nem a cigány nemzetiségű tényleges bűntettesekkel szemben vagy ilyen következetes... Meg az önkényuralmi jelképek használata ellen. A nosztalgiakocsma nem veszélyes. Csak törvénysértő. Neked itt tehát relatív a törvény. Horogkeresztes kocsma is jöhet tehát? Na ugye...

Én meg beszélek velük. Egyszer és mindenkorra kijelentem - még ha most meg is sértlek - hogy semmiféle önigazolásra nem törekszem veled szemben, mert messze magam alá értékellek. Mindazonáltal nyugodtan olvasd el, mit írok a mostani Blogin-bejegyzéshez (nincs zárt kommentem sose, egyszer volt csak összesen vagy 300-ból, amikor kifejezetten magánjellegű kérdésre válaszoltam). Nem linkelem, mert kommentet linkelni nem tudok onnan, és nem is másolom, mert hosszú. De olvasd el nyugodtan - azzal, hogy soha többször semmiféle provokatív kérdésedre nem fogok válaszolni (akkor se, ha nem olvasd el).

Megpróbálom lehűteni az értelmetlen indulatokat, illetve arra és úgy terelni őket, ahogy azoknak szerintem helyük és jogosultságuk van. Mert nekem a kopasz is ember...

A kurucinfót meg nem én írom. Engem kritizálni így személyes oldalvágásokkal, medve, a www.molnargoreny.blog.hu -n lehet: az összes Bombagyáras posztom fent van, viszont nem kell nevet-címet megadni, és semmilyen cenzúra, moderálás nincs. A kuruc nem én vagyok, következésképp nem érdekel, hogy akarod hozzám kapcsolni.

Elhatárolódni meg semmitől se fogok. Nagyon jó kis bolsevik technika ez (írtam is önmagában erről egy önálló posztot), ugyanis akit erre szólítanak fel, annak nincs jó választása. Ha elhatárolódik, azt lehet mondani, hogy igen, azért, mert végtére is amúgy nem alaptalanul gyanúsítottuk; ha meg nem, akkor lehet mondani, hogy szalonképtelen.

Se főnököm, se apám nem vagy, medve, így aztán határolódj el te, amitől akarsz, ne velem foglalkozz. Nekem nem adhatsz utasítást és kész.

Kóka amúgy csakugyan bűnöző. Aki 15 milliárdot kidob a közkasszából bármi ésszerű ok nélkül (és elsőre titokban), az csirkefogó. Hankoóka ezt megtette. A kuruc tehát ebben nem téved: a hangneme messze nem polkorrekt, és természetesen nem kell még hallgatólagosan se gyújtogatást támogatni, még akkor se, ha azt maga a kormány rendelte meg és a titkosrendőrség menedzselte.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2007.12.17. 00:37:23

medve.
ha nem ilyeneket irna, akkor hova jarnank rohogni?
ez a kuruc. (one and only)

egyebkent, te milyennek kepzeled a radikalis jobboldalt? masnak? ugyertem, azt a mainstream agat.

a tevekenyseguk abszolut tet nelkuli. ilyen retorikaval mindegy, hogy 1 vagy 2 %-hoz szólnak. a szubkultura pedig reszleteiben fellelheto a politikai paletta egyeb szereploit tamogatok kozott. alig lehet olyan embert talalni, aki ne utalna a buzik/zsidok/cigok trio valamelyiket.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.12.17. 09:20:12

MG,

\"A helyzet az, hogy a magadfajta elméleti demokrata nem mer szóbaállni egy skinheaddel. Te azt mondod: csukják le mindet! Holott ők is emberek, és a döntő többségük jóravaló - ismerethiány, műveltségi hiányok miatt könnyen megvezethetőek, és akkor ordítanak. Te az ilyen emberekről lemondasz, sőt, tán örülsz, ha sittre vágják mindet. Akkor is, ha nem követtek el semmit, csak ordítanak.\"

Ennél tömörebben nem is lehetett volna, de feleslegesen erőlködsz, mert ÖP közölte azt is, hogy nem érdekli a véleményed, hisz Te is csak egy vagy közülük (velem együtt egyébként).

Ugyanis a demokrácia és a jog védelme sem jár mindenkinek egyenlő mértékben, aki nekünk nem tetszik, ott már nem a jogot nézzük, hanem úgy forgatjuk, hogy rájuk azért ugyanúgy ne vonatkozzon, mert büdös a szájuk, és a büdös szájúaknak verjék be a pofáját... kb.

irrelevant 2007.12.17. 12:13:17

Molnárgöri

Egyre jobb szövegeket nyomatsz :D

"A helyzet az, hogy a magadfajta elméleti demokrata nem mer szóbaállni egy skinheaddel. Te azt mondod: csukják le mindet! Holott ők is emberek, és a döntő többségük jóravaló - ismerethiány, műveltségi hiányok miatt könnyen megvezethetőek, és akkor ordítanak."

Csukják le mindet, ha molotov-koktélt dobálnak. Az ilyet nem tekintem védendő "áldozatnak". A csuklyás kukabúvárokat akkor sem sajnálom, ha megagyalják őket gumibottal a rendőrök. Ők akarták... Van egy ilyen TCS-szám: Megkapod, ami jár!

Más. Szóval a te gyakorlati demokratikus viselkedésed az, hogy civilizálod a gyárlakókat. Elmeséled nekik, mi rossz és mi nem.

Aha.
Persze.
Hóóógyne.

Tudod, én szoktam hallgatni a bombagyár rádiót, és egyszer sem hallottam, hogy mondjuk Tomcatet vagy Blogint az itt felvázolt "civilizátor" attitűdöddel felszólítottad volna, hogy haver, ne zsidózzál már teleszájból, ez olyan hülyeség. Valahogy mindig abban merül ki az ottani részvételed, hogy alázatosan kontrázol neki, mint egy cigánypurdé a prímásnak.

Azt is csak itt hangoztatod, hogy mennyire ellene vagy az összeesküvés-elméleteknek. Itt tudsz okoskodni, de valahogy arra még nem került sor, hogy Bloginnak elmeséld a rádióban, miért nincs világméretű zsidó összeesküvés. Ott és akkor nem vagy olyan híres gyakorlati demokrata. Ezek után hadd ne vegyem már komolyan az önhitt szövegedet.

"Kár, hgy nem a cigány nemzetiségű tényleges bűntettesekkel szemben vagy ilyen következetes..."

Nem vagyok? Ezt miből vontad le? Abból, hogy nem szeretem a Gárdát? A logika nagymestere vagy.

"semmiféle önigazolásra nem törekszem veled szemben, mert messze magam alá értékellek."

Mondtam már, hogy nem érdekel...

..........

egyiketsem

Mi van, még mindig csak velem tudsz foglalkozni? Magányos vagy?
Amúgy csak azt mondtam, hogy aki az utcán randalírozik, koktélt gyárt, gyújtogat, annak nyugodtan törjék el valamijét a rendőrök. Azt hiszem, ez egy vállalható álláspont. De csúsztatgass nyugodtan.

irrelevant 2007.12.17. 12:17:54

Ja, amúgy Molnárgörény: a te legendásan demokratikus gondolkodásmódodba az is belefér, hogy egy másik topikban bűnözőnek neveztél minden egyes románt életkorra, nemre és bármire való tekintet nélkül (és gondolom, ezen az alapon minden szlovákot, szerbet, horvátot és osztrákot is.)

Ez aztán a józan, demokratikus attitűd.
Ugye?

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.17. 12:35:15

Namármost talán idézd vissza az egészet: mintha te tettél volna fel erre vonatkozó, provokatív jellegű kérdést. Továbbá idézd fel, hogy milyen összefüggésben és hogyan írtam ezt - amiből kiderül, hogy ez nem büntetőjogi, hanem politikai értelmű vélemény, amit végül akkor és ott te is felfogtál. Most meg a smalladam-technikát alkalmazod: buziügyben erősen provokatív kérdést tett fel, megkapta a nem kitérő válaszát, majd elszaladt egy kollégájához, akivel mindezt megíratta - de a kérdés ténye nélkül, mintha és buzik kapcsán sutty, nekirontottam volna a Hírszerzőnek. Bravó.

A véleményeddel és a minősítéseiddel pedig - mivel semmiféle önigazolást nem kívánok előtted tenni, hiszen nem ismerlek el olyannak, mint akinek bármilyen (akár erkölcsi) joga lenne ilyet kérni - az előzetesen bejelentettek szerint a továbbiakban semmilyen szinten nem foglalkozom.

Gabucino · http://www.gabucino.be/ 2007.12.17. 15:32:16

Ki ez a szar otvospeter, macstappancsok ketto?
Akkora unalmas szanalmas fos ez az antigardistas reakcio is mint a picsa.

k|M · http://reakcio.blog.hu 2007.12.17. 15:38:13

Nem kell ide írni pengeszájú elégedetlenkém.

Mehetsz recskázni vissza a lukadba.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.12.17. 16:14:16

Otvospeter,

"Megint?" Hogyhogy?

Ja, emlékszem már, arra gondolsz, amikor a saját blogomban megengedtem magamnak azt, hogy nem értettem egyet az általad posztolt szöveggel, különvéleményt fogalmaztam meg kommentben arra vonatkozóan, hogy szerintem nem az a lényeg, amit írtál, külön hivatkozva a Strassbourgi bíróság ítéletére, hívtalak, hogy beszéljük meg az egészet egy sör mellett hárman, Te meg cserébe lenáciztál engem, szóltál, hogy töröljelek téged a szerzők közül, majd miután ezt nem tettem meg, mondván, hogy engem nem zavar úgy a véleményed mint Téged az enyém, s erre törölted az összes írásodat visszamenőleg a blogról, beleértve a teljes inkriminált vitát is?

Nem, a nácizásra reagált gúnyos posztom után nem, csak helyeseltem MG-nek Veled kapcsolatban, hogy jaja, jó a meglátása. De ez ne zavarjon, hisz az én véleményem se számít Neked, csak egy jelentéktelen senki vagyok, ráadásul a náci bélyeget is rámsütötted már.

Üdv, Egyiketsem

irrelevant 2007.12.17. 16:33:02

Nem, a megint alatt azt értettem, hogy az említett vita után még egy-két hétig csak velem bírtál foglalkozni a blogban.

"hogy szerintem nem az a lényeg, amit írtál"

Milyen finoman fogalmazol... Voltam én ott Gyurcsány szekértolója, meg minden.

De nem baj, úgy emlékszel, ahogy neked jól esik.
Mindenesetre kattanj le rólam!

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.12.17. 16:46:50

Mivel kitörölted a teljes többtíz kommentes vitafolyamot, az a helyzet, hogy Te is úgy emlékszel, ahogy Neked jólesik. De én pl. nem töröltem ki a posztot, amivel nem értettem egyet, csak ellenpontként kommenteltem.

Egyébként miben is vagyok pontosan "rádkattanva", és mi is lesz velem, ha nem "kattanok le" rólad? Megversz esetleg, vagy megveretsz, mint ahogy a tüntetőket a rendőrökkel veretnéd?

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.12.17. 16:51:11

Itt a vége a vitának egyébként, Péter barátunk ezt nem törölte.

egyiketsem.blog.hu/2007/10/29/magyar_birosag_szerint_is_torvenytelen_a#comments

Gyönyörű példa a szelektív jogalkalmazásra.

irrelevant 2007.12.17. 17:14:12

Talán jogom van a saját posztjaimat eltávolítani, ha rájöttem, hogy rossz helyre írtam őket.

Megverlek? Megveretlek? Nem, az nem az én műfajom, hanem azoké, akiket te védesz a kommentjeidben és posztjaidban.

Na ezen túl ignore on.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.12.17. 17:37:41

Ja jó, már azt hittem, valami irtó nagy gonoszságra készülsz, megmondasz a mamádnak vagy ilyesmi. (Egy rajzfilmfigura is eszembe jutott, amikor felfújja az öklét a hüvelykujján keresztül. :o) )

Akkor megnyugodtam.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.12.17. 17:53:56

"Megverlek? Megveretlek? Nem, az nem az én műfajom, hanem azoké, akiket te védesz a kommentjeidben és posztjaidban."

Szezon és faszom esete... akiket "védtem" (?) azokat verték, s a posztban Te ezt helyeselted.

De ne zavarja meg a következetesség a gondolkodásodat, törölj, ignorálj, és cimkézz agresszívan érvek helyett.

irrelevant 2007.12.17. 17:59:43

Akiket védtél, azok randalíroztak az utcán, borogattak kukákat, gyűjtottak fel egy épületet, dobálták a rendőröket, borogatták és gyújtották fel a kocsikat, vertek szét egy vízágyút, zártak le egy hidat, stb. Na az ő módszereikről beszélek.

(Amúgy ennyit a drágalátos "jogodról". Ez biztosan maximálisan jogkövető volt szerinted.)

Ha ilyen társaságra vágysz, miért engem cseszegetsz? Forward march, irány masírozni!

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.12.17. 18:13:16

Válasz a beidézett kommentekben oldalakon át, te meg nem vagy következetes. Ignorálsz, elfelejtetted? Ez azt jelenti, én írok, Te meg nem veszel róla tudomást. ;)

Gabucino · http://www.gabucino.be/ 2007.12.17. 19:54:54

> Akiket védtél, azok randalíroztak az utcán, borogattak kukákat, gyűjtottak fel egy épületet, dobálták a rendőröket, borogatták és gyújtották fel a kocsikat, vertek szét egy vízágyút, zártak le egy hidat, stb. Na az ő módszereikről beszélek.

Az ilyen embert mint te mások úgy hívják: vitaképtelen. Én meg így: kis szar.

Google 2007.12.18. 01:07:25

Hozzá sem tudok szólni!
Valami a levegőben lehetett, talán szavazgattak éppen az eü. törvényről. Vagy készültek, vagy valami.

ÁrPi 2007.12.18. 13:37:27

"" medve 2007.12.16. 18:11:33
Molnárgörény! Köszönjük radikális társainknak, hogy ismét sikerült egy, a holnapi szavazásról elterelő akciót összehozni.""

A megfontolatlan jobbos-radikálisaink okozták volna tán, hogy

tegnap eszembe sem jutott az EU-első hazánk parlamentjének 305 igen szavazata a liszaboni szerződés ratifikálásáról?

medve 2007.12.18. 13:41:02

Árpi! Nem igen lehet érteni, amit írsz, de a biztonság kedvéért: én azt nem bánom, hogy ratififkálták, az más, hogy ez "elsők vagyunk" kicsit eminensnek tűnik, amit gondolom leszarnak külföldön.

ÁrPi 2007.12.18. 13:45:52

Ja még annyi az elöbbihez:

Nem hinném hogy ehhez a nagy számhoz, a 305-höz sok köze lenne egy BÁRKI-által-is támogatott molotovkoktél-dobáló "felszabadító" csoportnak
süti beállítások módosítása