Egyik sem sztárcsapat
2007. november 25. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Egyik sem sztárcsapat

"Egyik sem sztárcsapat" - kommentálta kedvenc bajuszhuszárunk, Várhidi Péter a 2010-es dél-afrikai focivébé ránk vonatkozó sorsolását. A nem sztárcsapatok a következők: Portugália, Svédország, Dánia. A továbbjutást jelentő minimum második helyhez legalább kettőt a fentiekből magunk mögé kell szorítanunk a selejtezők során, de hát ez csont nélkül sikerülni fog.

Várhidi azért azt is elárulta, hogy a szintén velünk egy csoportba sorolt Albánia hazai pályán mindig veszélyes. Még szerencse, hogy az utolsó helyen a mindig verhető Málta került össze velünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr52241486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ács Feri · http://reakcio.blog.hu 2007.11.25. 19:07:14

Az albánokat és Máltát megverjük itthon, a dánokkal összejöhet itthon egy döntetlen, ha mákunk lesz, a többi bukta.

Alezredes 2007.11.25. 19:46:16

Kisteleki szerint itthon mind az öt, idegenben a két gyengébb verhető. Csak azt tudnám, hét borítékolt győzelemmel, miért a második helyet célozzuk meg?

exit · http://nubabel.blog.hu 2007.11.25. 21:34:42

"másodikként jutunk be" haha

wishful thinkingből mindig erősek voltunk.

angolok meg újra megkapták a horvátokat lol

DrotaVera 2007.11.25. 21:44:32

Na jó, kicsit tényleg túlzottan optimistának tűnnek a megnyilatokozások. De Várhidinek valahol mégis ez a dolga. Mégis talán azt kellene mondania, hogy kész, máris feladjuk, sírjunk közösen a balszerencsénken? Ugyan már..
És ha már kedvenc bajuszkirályodként emlegeted, azt is illene mellé tenni, hogy Várhidi az első olyan kapitány régóta, aki fel tudta rázni a magyar foci körüli állóvizet. Megfiatalította a csapatot, és végre valami beindulni látszott.
Különben is, hogy szokták mondani? "Merjünk nagyok lenni"? Ő mert, és jól tette.

ergé 2007.11.25. 22:03:27

hát reméljük a legjobbakat, de az egy szem csodálatos mérkőzésen, a magyar-olaszon kívül nem tudom, mire alapozod a "beindulást"?

irrelevant 2007.11.25. 22:07:39

Az a gyászhangulat az MTV stúdiójában valami tragédia volt. Meg hallgatni a nyafogást, hogy "jaj csak xy-t ne kapjuk...". Remek ómen ilyen savanyú hozzáállással nekiindulni egy vb-kvalifikációs sorozatnak.

Ez elvileg egy vidám gálaműsor volt, de amikor visszakapcsoltak a stúdióba, szinte éreztem a vén zombi Kisteleki áporodott molyirtószagát meg azt az állandó negatív aurát. Komolyan, úgy sipákoltak mintha tényleg múlna valami a sorsoláson.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2007.11.25. 22:09:49

ergé:
A görögök ellen is jól játszottunk, régen tudtam ennyire bízni magyar válogatottban, mint az utóbbi pár meccsen.

wendriner úr 2007.11.26. 00:04:07

egyik sem sztárcsapat. ekkora baromságot szakmabelitől ritkán hallani, most meg a szövetségi kapitány mondja.

Portugália jelenleg az egyik legerősebb európai válogatott, de mindenképp a legfiatalabb. Középpályájuk egészen elképesztő: C Ronaldo, Nani, Deco, Quaresma, Mouthinho, Simao a támadószekció, Veloso (a Man Utd akarja vinni a télen húsz másik csapat mellett) és Maniche a védekezők. Hátul ott van Carvalho és Ferreira a Chelseaből megtoldva a bravúrkapus Ricardoval (+ Miguel és Meira). Egyedüli hiányposzt talán a támadó, Nuno Gomez meg Almeida a nagyobb nevek (minek is támadó a világ leggyorsabb és egyben legtechnikásabb középpályássora elé?). Emellett hihetetlen utánpótlással rendelkeznek. Minden poszton sajnos jobb és a legtöbb esetben még a mi megfiatalított csapatunknál is fiatalabb játékosokkal rendelkeznek (CR, Nani, Veloso, Moutinho mind 21-22 évesek), el lehet képzelni hogyan zavarják szét majd a Vanczák, Vaskó, Csizmadia minőségű védelmünket két év múlva...

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.11.26. 00:08:50

Lehet, hogy Várhidi fiatalított, de az meg biztos, hogy a szövetségnek túl sok győzelmi prémiumot nem kell majd kigazdálkodnia...

Szerény véleményem szerint a VB-re kijutásra hozzávetőleg annyi esélyünk van, mint hógolyónak a pokolban...

kzgy 2007.11.26. 07:46:51

Wendriner úr, azért nézzük csak végig a portugálok EB-selejtezőit. Ha az utolsó meccsen mondjuk a 90. percben az öreg Litmanen belő egy kósza labdát, akkor simán nem jutnak ki a lengyel-finn-szerb csoportból. Én azt mondom, nagyobb baj, hogy a skandinávokat kaptuk. Még azt is el tudom képzelni, hogy ők ketten jutnak tovább.

Pallos Levente 2007.11.26. 09:01:09

Röhögőgörcsöt kaptam, amikor láttam, hogy 2 órás élő adásban közvetítik a sorsolást. Érdekel valakit? Nem bírná ki, hogy este 7-kor a sporthírekben tudja meg? Teljesen lényegtelen dolog.

Mellesleg az elmúlt 10-12 évben sorozatban kapunk olyan sorsolást, amellyel egy közepesen jó csapat kis szerencsével kijuthatna a tornára. Baromira félek attól, hogy amikor egyszer elfogadható csapatunk lesz, kapunk egy Anglia, Olaszország, Ukrajna hármast, és esélyünk sem lesz.

Playmobil Soldat 2007.11.26. 22:30:53

A moldávok és a máltaiak elleni viszonylag friss zakó után szerintem abszolút lényegtelen, hogy kit kapunk, mindenki ellen az esélytelenek nyugalmával mehetünk. Végülis ez egy pozitívum.
süti beállítások módosítása