Üzleti képzés magyarországi és határontúli fiataloknak
2007. október 20. írta: TuRuL_2k2

Üzleti képzés magyarországi és határontúli fiataloknak

A Calasanctius Training Program olyan fiatalok képzésével foglalkozik, akik idővel gazdasági vagy közéleti vezetők lehetnek. Egyrészt amerikai ösztöndíjakat kínál magyar diákok számára, hogy elősegítse a kiemelkedő, fiatal szakemberek képzését, például a közgazdaságtan, vagy a természettudományok terén. Másrészt Ifjúsági Üzleti Programja keretében középiskolás diákoknak tanít vállalkozói alapismereteket, határon innen és túl. Évek óta jelen vannak Budapesten, Szegeden, az erdélyi Csíkszeredán, illetve a felvidéki Somorján.

A program mögött álló Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány jövő héten, október 25-én tartja adománygyűjtő vacsoráját a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium dísztermében. Az est folyamán fellép Fábry Sándor, a bevételt ifjúsági üzleti programjuk kárpátaljai beindítására fordítják. Mi ott leszünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr40201894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eN 2007.10.20. 19:45:34

Csak szólok, hogy székely ember olyat nem mond, hogy \"Csíkszeredán\". Esetleg Csíkszeredában, vagy Csíkban.
süti beállítások módosítása